Alexa Budapesti szexpartner beszámoló

(2024-04-26 08:00:34)

Alexa hírdetése számomra hektikus. Van, hogy sokáig fent van ezen az oldalon van, hogy eltűnik sok időre. Éppen fent volt az oldalon és jelezte, hogy hívható. Meg is tettem. Elsőre felvette. Sok időm nem volt így gyors egyeztetés után megbeszéltünk egy közeli időpontot. Hangja kedves volt éreztem, hogy jó lesz a randi.

A kerület az egyik legforgalmasabb része. Sok lehetőssel megközelíthető BKV-val is. Én autóval mentem. Ilyenkor a környéken való parkolás lehet kihívás. Szerencsémre sikerült nem túl messze parkolnom.

Egy korszerű társasház szerű talán irodaház, nehéz megállapítani. A lakás tiszta, nem olyan régen felújított rendezett, szép. A zuhanyzót sajnos a szakembereknek nem sikerült tökéletesen megépíteni, a víz nem arra folyt amerre ők gondolták. A szoba picike kis ággyal, nagyon hangulatosan berendezve. természetesen rend és tisztaság mindenhol. Az ágy a szobának megfelelő méretű kényelmes fajta.

Alexa képein látható, hogy nem egy átlagos hölgy. Az adatlapja is igen nyálcsorgatós. Ilyenkor mindig van egy kis félsz bennem a csalódás lehetősége miatt. nos amikor beléptem, minden félelmem szertefoszlott. Alexa tényleg a képeknek és a megadott adatoknak megfelelően csinos, szép leányzó. Kis fehérneműben fogadott ami igazán szexi volt, engedte láttatni szép idomait. különösen kedvelem a természetes testű lányokat, akik genetikailag olyan szerencsések, hogy nem szükséges kés alá feküdniük. Alexa természetes szépség, talán nem túlzás, hogy bombanő. Hosszú szőkésbarna haja volt. Keblei természetes vonalú közepes mérettel, jól reagáló bimbókkal. popsija szépen domborodik, jól markolható. Lábai véget nem érően hosszú, karcsúak.

Gyors fürdés után állva estünk egymásnak. hamar lekerült a textil és az ágyon folytattuk. Sajnos csók nem volt. Szép cickókkal eljátszottam egy kicsit, majd dél felé vettem az irányt. Csupasz, illatos punci várt rám. Kicsit elidőztem, sok sikert nem értem el, de élvezetes volt őt megkóstolni. Helycsere után ő kényeztetett ajkaival. Kellemesen, finoman csinálta. Az idő szűke miatt sajnos nem tudtam sokáig élvezni ezt a helyzetet. Felöltöztetett és rámcsücsült. Kellemesen szűk puncija így is finom volt. Nem szerettem volna úgy elhagyni a helyszínt, hogy szép popsiját nem látom szex közben, de előtte egy kicsit miszibe váltottunk. A végén még egy kicsit kutyusba, éreztem, hogy sokáig nem fogom bírni. Nagyon szép látvány tárult elém kerek popsijával és a finom puncijával hamar kivégzett, amit nagyon sajnáltam, de így nem éltem vissza vendégszeretetével, így fértünk bele a fél órába. romeltakarítás után egy gyors fürdés, érzékeny búcsú, majd tipli.

Alexa egy nagyon szép lány. Szerettem volna hosszabb időt eltölteni nála, most nem volt lehetőség. Egy gyors "bemutatkozásra" volt lehetőség, ami nem okozott csalódást.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.