Freyja és Dibella
Tel: +36 300823115
Erotikus masszázs
Budapest, XIV. kerület

Rólam

Szeretettel hívunk rendhagyó négykezes erotikus, szexuális masszázsunkra.

Ez a masszázs neked szól, ha szeretnéd megtapasztalni, hogyan ébresztjük vágyra a tested a saját ütemedben. Gyönyörbe kísérjük az erotikus, szexuális energia útján gyönyörszerveid siettetés és elvárásoktól mentesen anélkül, hogy behatolásra, orális szexre, vagy "franciázásra" kerülne sor.

A kétórás folyamat során szükség szerint időt adunk neked a nyugodt megérkezéshez. Figyelemmel és türelemmel hallgatjuk meg vágyaidat és a négykezes masszázshoz kapcsolódó megfogalmazódott szándékodat. Közösen jelöljük ki a masszázs folyamat kereteit és célját, a szuverén gyönyörödhöz vezető dinamikát és útvonalat.

A szóbeli egymásrahangolódást követően finom érintésekkel ébresztjük fel a érzékeidet. Forró olajban fürdetjük tested, miközben érzéki, erotikus és szexuális érintésekkel ajándékozzuk meg a tested 2 órán keresztül.

Arra hívunk, hogy tapasztald meg két professzionális, szexpozitív szemléletben képzett okleveles erotikus masszőr egyidejű figyelme és érintése által a tested és az erotikus, szexuális masszázsban rejlő még eddig fel nem fedezett lehetőségeket és gyönyörállapotokat.

A folyamatról szívesen adunk tájékoztatást telefonon is. Ha nem érsz el minket, diszkréció mellett visszahívunk.

Szeretettel várunk!

Freya és Dibella