Dorina Szexpartner Budapest, XIII. kerület

Rólam

A FÉRFI & NŐI TÁRSADALOM GYÖNGYSZEME!

Aki,épp most olvasod eme sorokat!
Nálam nem ígéreteket kapsz,hanem bizonyítékot arra,hogy az egyetlen olyan izgalmas,titokzatos,buja JÁTÉK ami FÉRFI és NŐ között létrejöhet...kötetlenül,fesztelenül,nyugalomban,akár őrjítően lassan,az a legjobb értelemben vett erotikával fűszerezett teljes TESTMASSZÁZS!!!Minden porcikádra kiterjedően!


Okleveles masszőrként(papírok megtekinthetők),képzett,tanult fogásokkal várlak,amik picit erősebbek,ezekkel fogsz nálam találkozni! Tehát,ne lepődj meg,ha hasra parancsollak!:-)))


Elsősorban,az erotikus masszázs minden finomságával bűvölnélek el,...de ha kölcsönösen felkeltjük az egymás iránti érdeklődést,"mélyebben"is megismerhetjük egymást!!!
Mondjuk,jò méllyen!!!!!

Illetve,ha tàjèkozott vagy egy picit is a Tantra vilàgàban,nàlam azt is megtapasztalhatod!!!
Aki tisztàban van vele hogy mit is jelent,várom szeretettel!
PÁROS TANTRA SZEÁNSZRA IS LEHETŐSÉG VAN!
Pároknak,házaspároknak,akik egy picit az évek alatt elvesztettèk egymást,és szeretnèk újra felfedezni egymást,mernek új dolgokat kipróbàlni,esetleg traumákból visszatérni!
Legyen az,bármilyen ok.A szextől való félelem,családi drámák miatti elhidegülés,vagy csak egyszerű kíváncsiság!
Nálam nem fogsz talàlni "akciókat",nincs "futószalagos" módszer! A vendéget tartom elsősorban szem előtt,az ő igényeihez mérten fog a találkozónk lezajlani.
))

Számomra a Higiénia elengedhetetlen minden szempontbòl,és minden iránybòl!!! Ez vírus előtt,közben,és utána is így volt!

Oltàssal Rendelkezem!

Ha meg szeretnél látogatni,előtte a dohányzást hanyagold,vagy legalábbis pròbáld meg.
A fűrdőszobai tisztálkodásra részletesen nem szeretnék kitérni,remélem soha nem is kell majd!

"A Civilizàciónk fényűzès,azt védelmezzük!
Mindíg is úgy èrtelmeztem a "mestersègem" gyakorlàsàt,mint valamifèle harcot mindazzal szemben,ami közèpszerű ès lehangoló a korunkban!"
Dior.
Várlak Szeretettel!

Bejelentkezès előző napon!!!!!!
Csòk!
Dorina