Flóra Szexpartner Budapest, XIV. kerület

Rólam

If you want to log in, you can do it on WhatsApp, if you don't mind that I only speak minimal English. 🙂

Köszöntelek kedvesem! 💋🌹

Örülök, hogy itt vagy, hogy az adatlapom felkeltette az érdeklődésedet, kérlek figyelmesen olvasd el a bemutatkozómat, mivel az a számodra fontos információkat tartalmaz.

Egy tiszta és átjáróház mentes kéjlakban várlak, csendes és nyugodt környezetben, ahol a diszkréció adott és elvárt.

Flóra vagyok, egy kedves, odaadó, mosolygos és érzéki fiatal nő, aki szereti a szexet és az erotikát. Sok szeretettel várok minden kedves és ápolt úriembert, egy érzéki, ölelkezős, barátnő feelinges szeretkezésre, hevesebb és szenvedélyesebb légyottra is lehetőség van, mindaddig, amíg az mind a kettőnk örömét szolgálja. Kérlek tényleg csak abban az esetben keres, ha te is hasonlóra vágysz.

Szeretek és tudok is orálisan kényeztetni és szeretem nézni, ahogy a partnerem megéli a gyönyört. Várlak hát egy isteni és bő nyálas franciára mely végén a számba is élvezhetsz, melyet szintén szeretek. Bár mélytorkozni nem tudok, de igyekszem minél mélyebben bekapni.
Puncim édes, forró és szűk és csak arra vár, hogy bele kóstolj. :)

Az igazán jó együttléthez fontos a kölcsönös szimpátia megléte, így csak a számomra rokonszenves vendéget várok, és ezalatt nem azt értem, hogy mennyire vagy sármos, hanem, hogy mennyire vagy kedves, udvarias és tisztelettudó. vagyis, hogy mennyire vagy dzsemtelen. Ammenyiben tisztelettel és nőként bánsz velem, akkor biztosíthatlak, hogy egy felejthetetlen élményben lesz részed mely végén elégedetten fogsz távozni.

*A telefont én kezelem, ezért kérlek a kiírt időpontban keress, s ha nem érnél el akkor kérlek később próbáld újra.
*Kérlek mindig érkezz pontosan, ha pedig késel, vagy mégse tudsz jönni azt jelezd időben.
*A higiénia nagyon fontos dolog, ezért a randi elején minden esetben le kell zuhanyoznod, amelyhez mindent megtalálsz a fürdőszobában.
*Csak akkor keress, ha egészséges vagy, mert te sem örülnél, ha én betegen fogadnálak.
*Amennyiben alkoholt, vagy drogot fogyasztottál kérlek halaszd el a felkeresésemet.
*Mivel a puncim nagyon szűk, így sajnos ha 18/5 cm-nél nagyobb mérettel rendelkezel nem foglak tudni fogadni, ellenben, ha kisebb a méreted akkor örömmel várlak.
*Rejtett, Román (+40) és Szlovák (+421) számot semmi esetre sem veszek fel, romákat rossz tapasztalat miatt nem fogadok.
* Ne kérj tőlem képet, mert nem fogok küldeni, megértem, he neked ez fontos, ám ebben az esetben akkor keress olyan lányt, aki arccal hirdet.
*WhatsAppon csak írás formájában vagyok elérhető.
*Natúr szexre nincs lehetőség, s a kérdés felmerülése is automatikus tiltást vonz maga után.

Köszönöm, hogy elolvastad. Remélem hamarosan találkozunk, addig is legyen csodás napod.

Puszi, Flóra

Köszönöm hogy elolvastad, legyen szép napod.

Puszi, Flóra