Szilvia Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2023-09-16 18:37:10)

Szilvia hirdetését már nézegettem egy ideje. Ugyan a bemutatkozása nem túl részletes, de a képei ígéretesek. Azért is érdekes nekem, mert a kerületben alig van masszőz, pedig időnként arra visz a dolgom. Ma szerettem volna kényeztetni magam, de a visszajárós masszőzöm nem ért rá, így arra gondoltam, hogy most vagy soha. A telefont nem vette fel elsőre, sőt, később másodjára sem. Egy kis idő után azonban visszacsörgetett, és utána már tudtunk beszélni. A telefonban nagyon kedves. Kérdésemre részletesebben is elmondta a programot. Erősebb, gyúrós masszázs a végén lingam levezetéssel, 60 vagy 90 percben. Én ismerkedés gyanánt most 1 órára neveztem be, amit ő is javasolt. Megegyeztünk egy nem sokkal későbbi időpontban. Megadta a pontos címet, és mondta, hogy hívjam majd a ház elől.

A helyszín az 1. kerület egy csendes utcája a Vár alatt, nem messze az Attila úttól. Autóval pofon egyszerű odatalálni. A parkolás fizetős, de péntek délidőben is számos szabad parkolóhely volt az utcában. Én majdnem a kapu előtt tudtam megállni. A főútvonal közelsége miatt nyilván a tömegközlekedés is működik könnyen.

A helyszín egy régebbi építésű bérház földszintjén van. Bejutás az érkezéskor kapott kapukóddal egyszerű és diszkrét. Szilvi már a félig nyitott ajtó mögött várt. A lakás egy szobás, galériás, nagyon szépen felújított, hangulatos, tipp-topp. A szobában egy nagy, masszív masszázspad, kanapé, ahova a ruhákat lehet pakolni, de szobainas is van. Kellemes, relaxáló zene szól, és a szoba hangulatosan leárnyékolt. A fürdő is teljesen rendben van. Zuhanyzó függönnyel, nem túl sok de megfelelő tusfürdő választékkal. A törölköző is finom, illatos és nedvszívó.

Szilvi arckitakarással hirdet, de nem kell megijedni ettől. Alacsony, formás, sötét hajú és szemű, szolizott bőrű, kifejezetten szép arcú negyvenes hölgy. Kellemes, feszes, közepes méretű cicikkel, formás, kemény popsival, selymes, finom bőrrel (ezekről majd később, a levezetés részben). Az összbenyomás nagyon pozitív. Kifijezetten egy „barátnőnek is elfogadnám” típus. Egy fekete selyem köntösben fogadott, ami később lekerült róla, és csak egy szexi tangabugyi maradt rajta.

Érkezésemkor kölcsönösen ismerősnek találtuk egymást, aztán arra jutottünk, hogy valószínüleg jártam már nála évekkel ezelőtt egy korábbi helyén. Vízzel kínált, majd elmentem zuhanyozni. Utána megkért, hogy feküdjek fel hasmánt a masszázspadra. Betakart egy nagy törölközővel, majd átsimogatta az egész testemet. Ezután a törölközőt lehúzta a lábaimra, és kérdezte, hogy jó-e ha illatmentes olajat használ a masszázshoz. Persze, hogy igen. Ahogy a telefonban is mondta, a masszázs erős volt, kifejezetten átgyúrós. Végigment az egész hátamon izomcsoportonként, mint egy anatómia tankönyvben. Használta közben a kezét, öklét, alkarját és az ujjait is. Talált pár letapadást és csomót, amit jó alaposan átdolgozott, időnként már-már fájdalmas is volt a masszázs. Kis túlzással gyakorlatilag szédszedte a hátamat, aztán újra össerakta. Noha ez nem volt mindig kellemes, de az utóhatás később nagyon jó volt. Természetesen a csukjásizom, a nyak és a keresztcsont sem maradt ki a jóból. Ezt a karok maszírozása követte, majd áttért a lábakra. Az épp nem kezelt részt letakarta a törölközővel. Erősen végig maszírozta a combhajlítót, a vádlt. Volt egy számomra érdekes rész, amikor az alsó lábszáramat visszafeszítette a felsőre, és közben gyúrta a vádlit. Ez a koreográfia ismétlődött meg a másik lábon is. Eddig a pontig a masszázs teljesen erotika mentes volt.

A lábak átgyúrása után lekerült a törölköző, és itt már belépett a programba az érzékiség. Finoman simogatta a hátamat, lábamat, benyúlt a combok közé és a belső oldalt simogatta. A popsi sem maradt ki, közben érintette a gátat és a zacsit is. Ezek a finom érintések folytatódtak percekig, ami eléggé hangulatba hozott. Mire megkérdezte, hogy meg akarok-e fordulni, addigra komoly merevedésem volt. A fordulás után kaptam egy párnát a fejem alá. Majd folytatódtak a simogatások. Lábak, has, mellkas, kézzel, alkarral, ujjakkal. Ekkor még direkt nem ért a meredező férfiasságomhoz, csak „véletlen” érintések voltak, ami nagyon izgató volt. Ez folyt egy darabig, majd lassan áttért a lingam masszázsra, amit fantasztikusan csinált. Lassú, finom mozdulatokkal dolgozott. Időnként rámhajolt, és a cicije is végigszántotta a farkam. Ekkor már én sem bírtam magammal, és finoman símogattam a feszes popsiját és a hátát, ami ellen nem volt kifogása. Egy ponton átjött a fejemhez, és rámhajolva simogatott, közben premier plánban csodálhattam a gyönyörű ciciket. Nagy kedvem lett volna a szájamba venni őket, de sajnos erre nem volt lehetőség. Majd visszatért oldalra, és úgy vitt feljebb és feljebb, időnként árm hajolva a cicikkel is érintve. Egy ponton túl már nem volt visszaút, és hatalmasat élveztem a kezébe. Hagyott lenyugodni, letisztogatott egy papyrtörlővel, majd betakart a törölközővel. Elment rendbe hozni magát, majd vissztért és vízzel kínált. Ezután én is elmentem zuhanyozni.

Szuper jó volt, a program minden percét élveztem. Nagyon erotikus élmény volt egy csinos hölgy társaságában, remek ár érték aránnyal. Legközelebb talán a hosszabb programot is ki fogom próbálni. Csak ajnánlani tudom.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.