Berni Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2023-11-20 09:42:27)

Berni erotikus-masszázs hirdető reagálása:

💋 Sam_ Ugye azért az megvan, hogy nem a doki választja a méretet:)😊🤫:-D 💋

Berni erotikus-masszázs beszámoló:

Bernivel rég találkoztam, elhúzódott a nyár, aztán ő ment hosszabb szabira. A visszatérése első hetében viszont sikerült időpontot találnunk. A hosszú szünet miatt most telefonon beszéltünk. Kellemes hangja, választékos beszédstílusa mindig jó érzéssel tölt el. Fény derül a szabadság okára és tájékoztat egy pár dologról amiket tudnom kell. Megkérdezi, hogy mindezek fényében még mindig szeretném-e a programot vagy halasszuk későbbre. Természetesen, mindenképp szeretném ha találkoznánk.

A II.kerület legforgalmasabb utcájáról beszélünk, így is kell készülnie mindenkinek aki ide látogat. Könnyű dugóba keveredni és hosszú időbe telik helyrehozni, ha hibázol. A nem jártas, vagy türelmetlenebb sofőröknek villamost vagy más BKV járművet ajánlott használni.

Régi, csendes bérház a helyszín ahova sokadszorra érkezem. Berni évek óta fix helyen rendel, amit maximális kényelemmel alakított ki a vendégek fogadására. Ahogy a házba lépek teljesen elhalkul a kinti zsivaly és egy néma udvarra érkezem. Klasszikus lakás felépítés előszobával, extra a két épített galéria. Fürdőszoba nem kimondottan modern, de a célnak tökéletesen megfelel. Hazai márkájú tusfürdők, szájvíz és törülköző kettő is, egy érkezéskor és egy másik a program után.

Hú, hát itt bajban vagyok, mert kulturáltan kellene megfogalmaznom, milyen átalakuláson ment át a kisasszony. Szóval, ha nem mondta volna a szabadság okát, akkor is az első pillanatban feltünt volna. Korábban is igen dekoratív volt a megjelenése. Nagymell, lapos has, szépen ívelt csípő, kerek fenék. Mostanra azonban a mellek másfélszer akkorára nőttek, ennek köszönhetően hú ba..meg kategória lett a hatás. Fekete vállra ejtett újjú szűk ruha még jobban kiemeli az egyébként is jól látható változást. Haja természetes szőke, enyhén hullámosan keretezi bájos arcát. A nagy szemek, tengerkéken csillognak, ápolt mosolya látni engedi szabályos fehér fogait. Mikor először találkoztunk nem tudtam megállapítani, hogy orvosi kezek segítették a látni vélt csodákhoz, a mostani beavatkozással az első pillanattól egyértelműen látható.

Érkezésemkor, üdvözlő finomságok mellett a nappaliban még átbeszéljük mik is történtek az elmúlt hónapokban, majd kapok egy törülközőt és irányt veszek a fürdőbe. Miután végeztem Berni ismert fehérneműben vár, de a megjelenés már más. Egyértelműen izgatóbb és dögösebb a látvány. A nagy ciciktől erőteljesebben érvényesül a homokóra alakja. Még szoknom kell, nehezen veszem le róluk a szemem. Végül valahogy csak sikerül lefeküdnöm a masszázságyra. Meleg törülközővel betakar, halkan szól a zene, meleg olajjal besimítja a bőröm. Az érintések változatlanul jól eső, gyengéd érintések. Az egész masszázs gyengébb, nincsenek erős mozdulatok, határozott fogások. Gyengített üzemmódban dolgozik amit jelzett is előre, nincs hiányérzetem. A koreográfia ugyanaz, de az egész testen lágy, finom simogatás történik.

Már most éledezem, olyan izgatóan hat rám az újdonság varázsa. Galériázunk, ahol már vár a kényelmes tatami. A mai eseményekre hatványozottan igaz lesz, hogy rajtam van a fókusz. Vágyom Berni érzéki kezeire, rábízom magam. Lábaim közé térdel, izgatottan várom hogy lekerüljön a fehérnemű. Ez esetben egy lila kétrészes selyem kombináció, a felsőrész egy pántját meghúzva lehullik és elémtárulnak az új, friss, ropogós cicik. Azta, gyönyörűek, éppenhogy érintem bemutatkozom nekik. Biztosítom őket afelöl, hogy a későbbiekben hosszabb és mélyebb ismerkedésre számíthatnak, aztán visszafekszem és marad a mozi. Berni szép egyenes tartással a térdeire támaszkodva veszi finoman kezébe a farkam. Nagy, hosszú simításokkal öleli körbe puha tenyere a határozottan kemény férfiasságom. Gyönyörű látvány ebből a szögből is a tökéletes női sziluett. Felváltva nézem a kezeit, ahogy farkam az olajban tocsogó kezeiben élvezkedik, majd a nagy melleken érzéki kis meredező bimbókat, amiket kényeztetésem közben néha kezével megérint. Érzéki arckifejezésekkel, mély pillantásokkal, halk szuszogó hangi aláfestéssel teszi intimebbé a hangulatot. Most nem hajol fölém mint régen, gondolom még nem szabad az a támaszkodó mozdulat. Bár hiányzik testemen nyelvének bizsergető érintése, de a látvány is olyan erősen hat az érzékeimre, hogy egy erősebb és gyorsabb mozdulattól elrobbanok. Hosszú orgazmusom közben Berni keze végig kísér, majd finoman megtörölget.

Berni ugyanolyan hibátlan szolgáltatást nyújtott, mint legutóbbi találkozásunk alkalmával. A doki keze talán kicsit megszaladt, mikor a méretet választotta és úgy éreztem, hogy ezt az új helyzetet viselőjének is szoknia kell. Összességében a visszafogottan és szerényen szexi megjelenés egy bátrabb és vadítobb szintre lépett. Egy új élménnyel és egy újszerű várakozással lettem gazdagabb.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.