Beszámolóim

Mesi, istennő masszázs

  threewishes

Egyeztetés

Már voltam nála a nyár elején. Nevemen szólítva vette fel. Meglepődtem rajta, de jól esett. Rögtön mentem volna. Nagyon aranyos volt. Mondta, hogy átszervez kicsit és mehetek 25 perc múlva. Tehát könnyen ment.

Megközelítés

Egyszerű, de a szűk határidő miatt bekapcsoltam a GPS-t, hogy biztosan odaérjek. Könnyen, gyorsan sikerült most is. Pár percre tőle tömegközlekedés. A ház mellett ingyen parkoltam.

Helyszín

Marina part. Tiszta, rendezett, igényes.

Hirdető külseje

Most is csábító formákkal várt. Nagyon kedves NŐ. Hatalmas mellek, finom puha bőr. Nekem most is nagyon tetszett a Hölgy.

Action

Most, csak 1 órában kértem kis masszázst, csúszkát, orált és aktust. El tusi, vissza és kezdtük. Már van masszázspadja, ami főleg neki sokkal kényelmesebb, bár én is nagyon jól éreztem rajta magam. Ha őszinte akarok lenni, nekem a járólapon fekve is tetszenének a manőverei. :)
Nagyon jól esett a masszírozása. Utána átmentünk a szivacsra és ott már hanyatt feküdtem, bár előtte belenyalintottam ebbe abba.
Beolajoztam, de önző módon én a melleit kenegettem, szorongattam őrült módon, így a többit maga tette csúszóssá.
Ezután csúszott és vonaglott rajtam minden irányba, amit a tükörből nézve még jobban élveztem. Lassan áttért a franciára is, ami nagyon finom volt. Mivel igen érzékeny voltam, így óvatosságra kértem, mert nem akartam volna itt befejezni.
Ezután megkértem, hogy hadd csússzak beljebb. Hozott gumit, és mielőtt feltette kicsit térdelve szájba döfködtem.
Gumi fel, majd után óvatosan betoltam magam a szűk pinájába. Nagyon óvatosan tudtam csak mozogni, mert úgy éreztem rögtön eldurranok.
Kicsit közben beszéltem is hozzá, mert reméltem hátha ettől tovább bírom, sajna ahogy felülről néztem hatalmas melleit a farkammal belülről simogattam, közben a gyúrtam az ikreket teljes erőbedobással. Kérdezte, hogy benne szeretnék-e elélvezni? Miután erre igent mondtam, aranyosan szólt, hogy akkor csak rajta édes. Ekkor éreztem rá, hogy lassan tán lejár az időm. Megkértem, hogy ő legyen felül. Őrületes volt látni alulról ezeket a formákat. Az oldalsó tükörben is megbizonyosodtam arról, hogy jól mutat a farkamon. Aztán sokáig már nem bírtam, mert határozott huppanásai után kész lettem. Kicsit el is fogyott a Világ számomra és arra eszméltem, hogy lassan kicsúszok belőle. Éreztem, hogy kelnem és mennem kell fürödni. A hátmosás most is megvolt. Ezután öltözés és lelépés.

Elszámolás

Az előre megbeszéltet tettem le az asztalra. Úgy érzem számomra tökéletesen megérte.

Mesi, istennő masszázs

  bazsi10

Egyeztetés

egyből felvette a telefont, egy órán belül tudtam is érkezni :)

Megközelítés

metrotól 5 perc séta

Helyszín

emeletes ház, külön szoba minden lánynak.

Hirdető külseje

ápolt, csinos kis sexy ruhában fogadott.

Action

2 órára mentem hozzá. csúszkamasszással kezdtünk majd jött a franciás levezetés. utána egész testemet átmaszírozta ami nagyon jó volt mert a aznapi munka eléggé lefárasztott. megint csúszkamasszás következett, és második levezetésnek a sexet választottam ami nagyon volt. franciával kezdett el izgatni utána én is izgattam őt 2 ujjammal ami nagyon tetszett neki és nyögdécselt is hozzá utána gumit huztúnk és hátulról kutya pózban toltam neki egy jó ideig, utána pózt váltottunk és beleült és lovagolt egy kicsit és a végén a hatalmas melleire élveztem. a végén még elkisírt a fürdőbe és egy jót fürödtünk még

Elszámolás

előre adtam oda, a megbeszéltek szerint

Mesi, felejthetetlen masszázs

  Memroxx

Egyeztetés

Kedden hívtam, és még aznapra sikerült is egyeztetnünk időpontot. Elsőre felvette a telefont, végig elérhető volt.

Megközelítés

Az Árpád híd közelében újépítésű lakópark, lehet helyet találni, de hétköznapokon fizetős a parkolás. Tömegközlekedéssel is könnyen megközelethítő (busszal).

Helyszín

A helyszín egy újépítésű lakástömb sokadik emeletén volt. Többen is rendelnek bennt, ahogy láttam elég jól kezelik a kellemetlen helyzetek elkerülését, jól szervezettek. A baszobában tatami és matrac volt, kellemes zenével és fényekkel. A fürdőszoba is megfelelő volt, sokféle tusfürdő fajtával.

Hirdető külseje

Mesi egy gyönyörű nő, helyes arccal, teste teljeséggel megfelel a képeken láthatóakkal. Egy szexi fehérneműben fogadott, nagyon szexis volt, és kedvesen mosolygósan próbálta oldani kezdeti feszültségem.

Action

A kezdeti bemutatkozások után kalandosan eljutottunk a tetthelyig. Miután elmentem a fürdőbe, és utána belekezdtünk a masszázsba. Mesinél a program fő része a masszázs, amit nagyon jól is csinál. Ha jól értettem svéd masszázs a fő profilja. A masszázs után kedvesen felajánlott egy natúr franciát, majd ey vadító kebelcsúszkával kényeztette a farkam. Nagyon higénikusan készíti elő a terepet (pl. fertőtlenítő spary), ami nekem nagyon tetszett. Felrakott egy gumit, és lovagolt egy kicsit rajtam, de sajnos a vadító látvány és a helyzet pikantériája miatt végem lett ideje előtt. :) De nagyon jól esett Mesivel lenni, jól kijöttünk egymással, sokmindenről lehet vele beszélgetni.

Elszámolás

Nagyon korrekt pesti átlag, még az elején tisztáztuk ezt a részt. Nagyon jó érték arány.

Mesi, felejthetetlen masszázs

  BJHooker

Egyeztetés

Többszöri próbálkozás után egy hideg decemberi estén elsőre elértem és nemsokára tudodd is fogadni. Mesinek nagyon kedves hangja van, és kedvessége a megérkezésem után csak tovább fokozódott.

Megközelítés

A pontos helyszín elérése kicsit trükkös (Marina parton van a kéjlak), de az utca középen le van zárva, így kerülni kellettt egyet, de egy gyosr tiszteletkör után már az ajtóban is voltam.

Helyszín

A helyszín az újépítésű Marina part egyik házában van, a lakás a célnak is (de lakni is) tökéletesen megfelel. Mikor felértem, Mesi integetéssel csalogatott be a lakásba, ahol félhomályban, hangulatvilágítással fogadott.

Hirdető külseje

Mesi van a képeken. Csatlakoznék az előttem szólókhoz, abban, hogy a képek egy része "idealizálva van", de nekem így is egy istennő volt. Csodás mellei és nem kevésbbé kedvessége gyorsan feledtette kezdeti félénkségem (eléggé gyakorlatlan vagyok még a "szakmában"). Alakja nekem első osztályú, keblei gyönyörűek. Kedvessége és cserfessége magával ragadó, ahogy beléptem, azonnal megdícsérte az illatomat, mindenre odafigyel.

Action

Másfél órára mentem, a program egyszerű, de sajnos kihagytam az első franciás kényeztetést. Rövd beszélgetés és pici puszik után elmentem fürdeni. A fürdő teljesen jól felszerelt, van mindenfajta tusfürdő. Miután visszaértem, lányos zavaromban felfeküdtem a masszázságyra, majd elkezdtett masszírozni. Teljesen profi, s közben nagyon jól elbeszélgettünk élet-értelme és magánéleti, kérdésekről, mindenfajta kineziológusról, stb. Masszázsa nagyon kellemes, minden testrészt alaposan átgyúr és alaposan beolajoz:) Majd áttértünk a tatamira, ahol egy franciával tette még acélosabbá, ami már így is eléggé meredezett. Kértem a kölcsönös franciát vagy 69-et, de azt még a szokásos módon nem engedte, mondván ahhoz ismerni kell egy kicsit egymást. Majd védőfelszerelést felhelyezve beleült. Nos, ezért érdemes volt elmenni, ahogy azok a csodás mellek ringtak előttem, és közben markolászni lehet a szép kerek popsiját, háát, apám, nem véletlen, hogy a lovaglás gyors eredménnyel zárult.

Elszámolás

Korrekt, a telefonban mondott *** a helyszínen sem változott. Azt ugyan nagyon sajnálom, hogy az elején a bevezető NFVSZ kimaradt...

Mesi, felejthetetlen masszázs

  NoTP

Egyeztetés

Többször beszéltünk már korábban de csak most sikerült egy mindkettőnknek megfelelő időpontot találnunk. Nagyon kellemes fogad a telefonban.

Megközelítés

Az objektum a Marina-part néven nevezett lakóparkban található a Duna plázától nem messze. Mivel először jártam itt egy kicsit trükkös volt, de most már értem, hogy mi itt a rendszer. A parkolás ugyan ingyenes de keresgélni kell.

Helyszín

Ahogyan sejthető egy új építésű házról lehet csak szó, mivel itt nincs másmilyen. A lakás is újszerű, kellemes színekkel. A szoba szintén nagyon hangulatos, tökéletes illik a feladathoz. A fürdőszoba természetes szintén tiszta, ezernyi tusfürdővel. A kádas, zuhanyzós rendszer ugyan nem a kedvencem, de azért sikerült kéz és lábtörés nélkül megúsznom.

Hirdető külseje

Egy nagyon jó értelemben vett, érett hölgy fogadott az ajtóban (Mesi). Elsőre megvett: hagytam vezetni magam a tetthelyre.

Action

A szobában tovább gyönyörködtem a szépséges asszonyi formákban, persze akkor még csak ruhában, ő közben lehet, hogy azt hitte, hogy én azon gondolkodom, hogy maradok-e.
Persze, hogy maradtam. Zuhi után föl kellett feküdnöm a masszázspadra, hogy a kellemes masszázsnak adjam át magam. Közben beszélgettünk. Összességében valahogy úgy éreztem, hogy nem alakult ki köztünk egy kellemes összhang lelki értelemben, pedig nagyon vágytam rá.
Fordulás után átköltöztünk a tatamira, ahol először sikerült megcsodálnom Mesi gyönyörű testét. Ekkor megkért hogy kenjem be a cickóit masszázsolajjal. Hát erre ki mondana nemet! Utólag jöttem rá, hogy emiatt nem tudom igazán megkóstolgatni a melleit - van ilyen :)
Ekkor kezdődött a csúszkamasszázs, amire alig tudok visszaemlékezni, annyira elvarázsolt. Annyi maradt meg, hogy a mellei között sikerült befejeznem.

Elszámolás

A telefonban megbeszéltek szerinti érték, ami megfelel a budapesti átlagnak.

Mesi, felejthetetlen masszázs

  zsolba

Egyeztetés

Az egyeztetés simán ment! Ő vette fel a telefont, jól érthetően és kedvesen el mondta hogy mik a lehetőségek illetve készséggel válaszolt a kérdéseimre. Mivel jó néhány nappal hamarabb egyeztettünk időpontot, a konkrét találkozó előtt még beszéltünk néhányszor, minden alkalommal kedves, türelmes és aranyos volt!

Megközelítés

Viszonylag egyszerűen megközelíthető a cím, avval az apró megjegyzéssel hogy aki először jár abban a bizonyos lakóparkban, kicsit nehezen találja értelmezhetőnek miért a Duna felől kezdődik a számozás?! És ha már a Duna felől kezdődik miért van egy utca középen egy zöld övezettel megszakítva(le zárva)?? Kapukód, lift, diszkréten résre nyitott ajtó jelzi a helyszínt !

Helyszín

Egy új lakóparkban, egy új lakás, egy jól, célszerűen bútorozott szoba. Fürdő szintén rendben, mindennel felszerelt(kád, zuhany függöny, nagy tusfürdő választék, tiszta törölköző, egy az elején egy a végén)

Hirdető külseje

Mielőtt először jeleztem volna Mesinek hogy szeretném meglátogatni, minden fotóját meg néztem többször is(nagyon jól sikerültek az új zuhanyzós fotói. mondhatnám hogy művészien használta a fotós a fényeket), elolvastam minden beszámolót, ezért nem várt semmilyen meglepetés! Nekem nagyon bejöttek a BUJA idomai! Ha az időm nem járt volna le, még most is halmoznám az élvezetet! De hát a mai rohanó világban a pénz után az idő az ami a legkevesebb! Kedves, aranyos, jó kedélyű, mosolygós, csacsogós és érzékeny(jó értelemben véve)lelkű személyt ismertem meg benne!

Action

A program, masszírozás a talpamtól a tenyeremig! Nagyon finom volt! Ezt követően le a masszírozó asztalról a padlón található TATAMI-ra és jött a hölgy beolajozása, amit nagyon szívesen tettem! Remélem nem álmodom majd azokkal a formás melleivel ahogy ő csorgatja az olajat én meg nyugodt de határozott mozdulatokkal mindenhol elkenem! Következett a csúszkamasszázs, szem kontaktus a tükör segítségével! Majd addig addig csúszkált hogy egyszer csak lehelet finom csókot kapott az állandó társam Még mielőtt belefeledkeztem volna, kértem hogy had kóstolhassam meg a rozsa szirmot a combjai közül. Nem volt ellenére! Ezt meg tettem több test helyzetből is! Volt 69, volt Ő felül én alul, volt ő háton én szemből(ő ezt élvezte a legjobban). Mire Ő meglett, már majdnem én is meg voltam! Hely csere, én hátra, ő a lábaim köze, most az én sorom volt! NF levezetéssel szabadított meg a feszültségtől! Ismét zuhany, ez úttal kis segítség a hátamon lévő sok minden(masszázs krém meg olaj) eltávolításához, öltözés, ajándék, lift autó és itt a vége!

Elszámolás

A megbeszéltek szerint! Teljesen korrekt!

Mesi, nagyon jó masszázs

  Leman_Russ

Egyeztetés

Ismét elérkezett a nőnap és ideje volt már valamit kezdeni ezzel a ténnyel. Mesi már egy ideje felkeltette az érdeklődésemet, szóval felhívtam és szerencsére sikerült időpontot egyeztetni. Kedves volt a telefonba, ami mindig jó előjel.

Megközelítés

Sukárba vágtam magam és már szálltam is fel a 105-ös buszra, amely a Béke térig el is vitt. A lakás onnét kb három perc sétára található. Maga a ház új építésű. Szóval itt is minden rendben van.

Helyszín

Igényesen erre a célra berendezett lakás. Kellemes hangulatvilagitas, masszázs pad és agy is van a szobában. Fürdő is teljesen tiszta. Erkezesemkor kaptam kezferotlenitot is. Háttérben kellemes zenei aláfestés hallható. Minden adott a piheneshez.

Hirdető külseje

Szép arcú nő nyitott ajtót nekem. Nőies testalkata, nagy mellei vannak és számomra az átlagnál nagyobb magassága is tetszett. Ilyen fehér háló szerű ruhában fogadott. Szóval az összkép az szexi.

Masszázs

Megérkeztem és átadtam a csokit így nőnap alkalmából. Másfél órára mentem, így volt ideje alaposan atgyurni. Itt nem volt sok erotika, de ez a jó, mert így tényleg a szakszerű masszázson van a hangsúly. Lehet érezni, hogy ért is hozzá. Kényelmesen rafekudtem a padra és a masszázs közben jót beszélgettünk mindenféle dologról. Mindenemet rendesen atgyurta. A masszázst már a hálós ruha nélkül csinálta, és a tükörben lehetett látni a szép testét. A végén letörölt meleg törülközővel és átmentünk az ágyra.

Kényeztetés

Már az ágyon feküdtem, amikor beolajozta a nagy ciciket és elkezdte a cicis csuszkat a férfiasságomon és annak környékén. Sikerült is felkeltenie az érdeklődésemet. Pusziltam a szép ciciket és testét. Utána kezébe vette az irányítást és érintésétol egyre keményebb lettem. Közepesen és lassú tempóban jártak kezei rajtam, ami nekem kell, mert nem szeretem ha rangatjak. A kézügyesség az tetszett. Utána szó nélkül a szájába vett és éreztem nyelvének jótékony hatását. Kezével szorította ferfiassagom nyelét, míg a felső részen a vákuum-hatás érvényesült. Ez így történt egy jó ideig. Javasoltam, hogy feküdjön mellém és úgy használja kezeit rajtam. Közbe pusziltam testét és fogtam a nagy ciciket. A látvány és a tehetsége meghozták a hatásukat. Megkönnyebbültem és utána "tisztába tett".

Elszámolás

Az elején rendeztem. Az óra és a másfél között olyan kicsi a különbség, hogy mondom akkor legyen másfél, mert így van mindenre idő. Megérte.

Mesi, nagyon jó masszázs

  Zol69

Egyeztetés

Ő vette fel a telefont, Kaptam időpontot, információt mit vállal mit nem.

Megközelítés

Autóval mentem, pontosan oda találtam,egyértelmű a helyszín. Kaputelefonon kódját megkaptam.

Helyszín

Igazán nyugodt, barátságos lakás, Könnyen el lehet lazulni, higiénikus, tiszta, minden megfelelő volt.

Hirdető külseje

Gyönyörű nő! Élőben elakadt a szavam, elbűvölő... a mosolya, teste fantasztikus, Giga cicikkel..

Action

Gyors tusolás után masszőrpadon, ellazított, mivel 1,5 órára mentem, kiélveztem a masszázstudását. Nagyon jól csinálja, átgyúrta az egész testemet, kellemes élmény volt.
Izgató látvány a tükörben ahogy végig dolgozott.
Ezután jött amire nagyon vágytam az erotikus része, a matracon. Nagyon izgatóan használja csodás kebleit, majd egy idő után, NFVSZ kértem amit fantasztikus volt.
Biztosan vissza megyek hozzá, aktust is kipróbálni, fantasztikus NŐ

Elszámolás

Teljesen korrekt , amit megbeszéltünk annyi volt

Mesi, nagyon jó masszázs

  kisoroszlán1

Egyeztetés

Egy hirtelen ötlettől vezérelve hívtam Mesit, bár már régóta szemeztem figyelmet keltő képeivel. Szinte azonnal felvette és sikerült is pár órával későbbre időpontot egyeztetni. Elmondta a részleteket és a címet is.

Megközelítés

Szinte a Duna partján áll a lakópark, de a Dózsa Gy úti metró megálló sincs messze. Autóval sem lehet gond, bár fizetős övezet.

Helyszín

Modern társasház páradik emeleti lakása. Többen is rendelnek itt, de csak hangokat hallottam látni nem láttam mást. Igaz, korábban már 3 kolléganőt volt szerencsém meztelenül is látni - tehát nagy meglepi már nem lett volna :)
Azért jó, hogy odafigyelnek a diszkrécióra.
A szobában masszpad és tatami, lévén a kolléganők a masszázs oldalon aktívak, és két nagy tükör. Sejtelmes fények és halk zene. A fürdő makulátlan, sokféle tusfürdő, szájvíz és puha illatos törcsi.

Hirdető külseje

Vállaltan retusált képekkel hirdet, de a valóság nincs messze a képektől. A cicik hatalmasak, bár most kissé érzékenyek voltak és így csak óvatosan lehetett közeledni hozzájuk. Poci tájon érződött a retushatás, de ennek ellenére egy igen jó testű, dögös milf fogadott. Kedves arcán folyamatos mosoly ült, és kifejezetten szép szemével igézően nézett rám.

Action

Egy feszes rózsaszín ruciban fogadott amit majd szétfeszítettek az ikrek. Köszönés, puszi, program egyeztetés csokor átadással, apró ajándék és irány a fürdő.
Eddig olyan, mint egy átlagos randi egy szexpartnernél...ám innen már másképp alakult, de nem az én elképzelésem hanem Mesi forgatókönyve szerint.

Felküldött a masszpadra, mert mint mondta neki ez a rész a ráhangolódás.
Tulajdonképpen egy nagyon kellemes masszázst kaptam, kakaóvajas krémmel, szakszerű mozdulatokkal, közepes erősséggel. Közben sokat beszélgettünk, "ráhangolódtunk". Majd kiszaladt kezet mosni, s közben az órára nézve láttam, hogy már a félidőnél vagyunk....és kissé aggódni kezdtem :)

Miután visszatért a tatamira küldött, majd a kisori lefertőtlenítése után beolajozta magát és kaptam egy kis cicis kényeztetést. Aztán a szájába került az éledező testrészem és finoman franciázni kezdett. A környék és a zacsi azonban hiába sóvárgott, most kimaradtak a jóból.
Itt jött a kölcsönösség rész, ahol is kb 5 percet nyalakodhattam 69-ben...bár fordított arányban jobb lett volna :)
Pár perc múlva vv-t kaptam és szemből rámülve lovagolni kezdett. A tükörből csodáltam ahogy ez a pazar érett test hullámzott rajtam - de sajnos nem sok időt kaptam erre. Kutyusba fordulva készségesen felkínálta magát a levezetésemhez. Igyekeztem a maximumot kihozni a helyzetből és erős tempót diktálva élveztem a pazar méretes popsi ringását.
Egyszer csak "aggódva" megkérdezte: el fogsz tudni így menni?
Nem értettem először, de az órára nézve láttam, hogy már csak kevés időm maradt - és amúgy is másként akartam a véget - ezért magam elé ültettem Mesit és a vv-t lekapva kézi vezérlésre váltottam. Mesi, lábait felhúzva a ciciket szépen homorítva, ismét tálcán kínálta a lehetőséget - amit én köszönettel elfogadtam és a méretes cicikre lőttem.
Letisztogattam magunkat, majd újabb fürdés, aztán kavargó gondolatokkal távozás.
Nem erre készültem, kissé csalódott is voltam - ugyanakkor mégis jól éreztem magam. Furcsa, nem?

Elszámolás

3 hajszállal a régi pesti átlag fölé ment a csokor mérete - ami figyelembe véve hogy én mit gondolok a kölcsönösségről - kissé túl lett méretezve.

Mesi, nagyon jó masszázs

  kamerás

Egyeztetés

Kora délután hívtam telefonon, sikerült még aznapra időpontot foglalnom. A telefonban kedves volt, könnyen megbeszéltük a részleteket.

Megközelítés

Új építésű ház a Duna parton, közvetlenül mellette lehet parkolni, én autóval mentem, nem volt fizetős a hely.

Helyszín

Többen is rendelnek a műintézményben, de abszolút nem volt zavaró, kollégával sem találkoztam. A kapun telefonos segítséggel jutottam be, maga a szoba tiszta, rendezett, a fürdő hatalmas, a kádra ráépített zuhanyfülke ötletes, bár kicsit szűkös. Tusfürdő komoly választékban. A szobában van egy masszázs ágy, illetve egy nagyobb matrac, a műsor különböző részeit szolgálandó :)

Hirdető külseje

Mesi az a típusú MILF, aki után akkor is megfordulnál az utcán, ha a barátnőd melletted sétál. Nem hivalkodó, de iszonyatosan formás teste van, a szilikonok szép munkák, az arca pedig azt mutatja, hogy ez itt bizony egy olyan nő, aki tisztában van azzal, hogy bármikor maga alá gyűr, ha akar. Olyan típus, akivel bármikor reprezentálnál, bármilyen rendezvényen.

Action

Másfél órás programot kértem, aminek az elején gyorsan lezuhanyoztam, majd jött egy kellemes masszázs a masszázságyon. Minden porcikámon végigment, nem volt erős, de határozott, jól esett, főleg hogy egy elég erős edzésnap után voltam, ezért is gondoltam, hogy meglátogatom, és kicsit kilazítom magam a nyaralás előtt. Közben beszélgettünk, nagyon jó partner ebben is, a humora is rendben van. Én az a típus vagyok, aki nem igényli a csendet a masszázs közben, ezért kifejezetten jól éreztem magam. Közben csodáltam a bombasztikus testet, amikor szemmagasságba ért, vagy éppen a tükörben figyeltem. Idővel szólt, hogy költözzünk át a matracra, ott kaptam egy finom cicimasszázst, én is felfedeztem a kezemmel a csodás domborulatokat, majd kezdetét vette a franciás levezetés, mivel most ezt kértem. Finoman kezdte, érezte, hogy mennyire vagyok érzékeny, a kezét is úgy használta, hogy az amúgy kényes szerszámom rendben legyen. Nem semmi látvány volt eltűnni a szájában. Nem kapkodott, így végzett ki, nagyot élveztem a melleire. Szépen letörölgetett, elmentem még egy gyors zuhanyra, majd elbúcsúztunk azzal, hogy fogunk még találkozni.

Elszámolás

A mostani fővárosi átlag, én előre rendeztem, ha először vagyok egy lánynál, mindig így szoktam. Most nem kértem semmi extrát, de legközelebb biztos, hogy ki fogok mást is próbálni.

Mesi, nagyon jó masszázs

  GuwY

Egyeztetés

Kellemes, kedves hangon vette fel a telefont. Már vonalon keresztül csábító volt!

Megközelítés

Tömegközlekedéssel és némi gyaloglással érkeztem hozzá, azonban kicsit eltájolódtam a környéken. De némi telefonos segítséggel tőle időben oda találtam!

Helyszín

Egy új építésű lakásban fogadott. Igényes a hely, bár kicsit üres hatása volt. A fürdőszoba remek, teljesen felszerelt, és az "action" szoba hangulatra volt berendezve.

Hirdető külseje

Persze, máshogy néz ki mint a képeken mert retusáltak. De egy vonzó, a jó helyeken domború, feszes alakú nő fogadott. Arcra szép, kedves és magával ragadó!

Ez a külső...

Azonban amik igazán levettek a lábamról, az a hangja, és a mozgása.

A résre nyitott bejárati ajtón csak a kezét dugta ki és a körmeivel kacéran kopogtatott hogy be hívjon.
Még az arcát se láttam még ekkor, de már itt kifutott a vér a fejemből!

Action

Telefonon egy franciát beszéltünk meg egy masszázssal összekötve.

Rövid verzió: fordítottunk a sorrenden, és mindkettő remek volt!

Kicsit bővebb verzió: nehéz jól megfogalmazni, mert rengeteg apró kicsi dolog tetszett. A sok kicsi részlet amikre odafigyelt. Amik fokozták az egész alkalom élményét.

Furcsa lehet ezt kiemelni elsőnek, de remek beszélgetőpartner. Nyitott, kedves stílusban beszélt, és invitáló volt arra, hogy én is nyissak felé. Mint egy barátnő akivel évek óta járok.
Felemelő volt hozzá beszélni, és megnyugtató volt hallgatni!

A masszázsa profi volt. Gyengéd, simogató hatású. Én személy szerint szeretem a csontropogtató török vasgyúró masszírozást, de egyszer nem jutott az eszembe erőssebben kérni, mert teljesen hipnotizált a kezeivel.

Mikor befejezte, és asztalról matracra váltottunk, már eltelt háromnegyed óra a teljes óránkból ami egy pici pánikrohamot okozott nálam. Viszont Mesi azonnal lenyugtatott az utolsó 15 percre a csúszómasszázsával. Gyönyörű melleivel cirógadta a teljes testemet, majd bemutatta a francia nyelvtudását. Eddig minden amit tett velem kedves, gyengéd hatású volt, azonban az orálszex kifejezetten intenzív, erős volt! Nem is bírtam túl sokáig és ki végzett.

Azonban amint elmentem, rögtön visszatért a gyengédsége. Simogatva, kellemesen vezettett le, én pedig próbáltam kitalálni, hogy egyáltalán melyik bolygón lehetek...

Elszámolás

Viszonylag újonc vagyok Mesi világában, szóval nem tudom, hogy a Pesti átlaghoz képes több vagy kevesebb... de azt tudom, hogy az utolsó rózsaszálig megérte.

Mesi, nagyon jó masszázs

  silver45

Egyeztetés

Telefonon hívtam és még aznap délutánra találtunk is időpontot ami mindkettőnknek megfelelt. Randi előtt egy órával még pontosítottunk. Én nem voltam biztos benne hogy a forgalom miatt pontosan oda érek-e. A telefonban is már nagyon kedves volt a hangja.

Megközelítés

A randi helyszíne a duna part egy új építésű luxszus házban egy luxszus lakás.A pontos megközelítést a telefonban már megkaptam így még a gps-t sem kellett bekapcsolnom. Parkoló volt bőven. Fizetős. A házzal szemben vagy egy őrzött is.

Helyszín

A ház mivel új így a környezet is szép. Könnyű a bejutás a liftből diszkrét a kecó megközelítése. Senkivel nem találkoztam. A fürdő szép és rengeteg tusfördő van.Lehet válogatni .Előtte és utána is friss törcsit kaptam. A kilépő és a törcsi is jó nedszívó.

Hirdető külseje

A képeken nagyon tetszett de élőben szerintem még szebb. A mosolya és a kedvessége még szépíti .Egy mini ruciban fogadott.A szemem oda tapadt a dekoltázshoz. A cipöt is alig bírtam levenni. Egyszóval egy gyönyörű lány fogadott az ajtóban

Action

Amikor beléptem az ajtón már tudtam hogy jó helyen járok. Legeltettem a szemem rajta.A szobában üdítővel kínált és megbeszéltük a részleteket.Elöször egy masszázst kértem.Levetkőztem és irány a fürdő. Amint végeztem vissza a szobába. Egy tangában várt.Hát nehéz volt a látványtól hasra feküdnöm.A tükörben vagyis tükrökben lehet mozizni.A masszázs asztalon történt. Már alig vártam hogy a masszázs rész véget érjen és én is egy kicsit had simogassam. Elérkezett a pillanat és felajánlotta hogy a tatamin folytassuk.Nem ellenkeztem. Egy kicsit kényeztettem én is. Jól reagált rá..Nagyon izgató volt ilyen gyönyörű lányt látni .Utána megpróbáltam hogy mindketten jól érezzük egymást. Szerintem sikerült.

Elszámolás

Teljesen korrekt,kerületi átlag egy átlagon felüliért. A rózsaszálakat diszkréten az asztalra helyeztem.Szó sem esett róla. Nagyon ajánlott kategória.

Mesi, nagyon jó masszázs

  kuka87

Egyeztetés

Első hívásra elértem telefonon - egyszerűen, gyorsan egyeztettünk. Nem volt gond. Autóval mentem, a parkolással nem sem volt gond!Tömegközlekedéssel is egyszerű odatalálni

Megközelítés

Könnyen megközelíthető, nem okozott problémát! A parkolás ingyenes, a kapu előtt a szokásos telefon, a bejutás gyors, diszkrét.

Helyszín

A környéken megszokott, normálisan berendezett lakás.A fürdőben kád zuhanyfüggönnyel, sokféle tusfürdő, friss, illatos tiszta törölközők. A szoba is szépen be van rendezve.

Hirdető külseje

Magas, nőies alkatú, érett nő, dús idomokkal. Szép arcú, kedves mosolyú. A teste arányosan formás.A képek valósak

Action

Miután megérkeztem hozzá egy hosszú nap után elmentem fürdeni majd visszatérve pár szóban megbeszéltük a programot, ügyesen mozog, jól használja az adottságait. NF technikája nagyon finom. Kényeztetésre jól és édesen reagált. Egyszeri aktus volt, nem tartott sokáig, miattam, de nagyon élveztem az együttlétet.Nagyon jó volt,mert próbált a kedvemben járni ami sikerült is.

Elszámolás

Korrekt volt! Minden a megbeszéltek szerint történt! Nagyon barátságos és kedves! Jól éreztem magam vele! Az ajándék kategória is megfelelő.

Mesi, nagyon jó masszázs

  szelídmotoros

Egyeztetés

Egy hete hívtam fel, egy nyugodt szombati délelőttön. Ő vette fel a telefont. Egyszer már voltam nála, emlékezett rám. Kíváncsi voltam a másfél órás programra, meg is beszéltük a találkát.

Megközelítés

A Marina-parton van a Duna Plaza mögött. Ha valaki BKV-val megy, 2-3 perces sétára számítani kell. Nem nagy a lakópark, így hamar meg lehet találni a kaput.

Helyszín

Egy több szobás lakás. Ugyanabban a szobában fogadott, mint a múltkor. Tükrök a falon, lágy zene, masszázspad, a földön matrac, füstölők, hangulatfények, tisztaság. A fürdőben szájvíz, műanyagpoharakkal, ezerféle tusfürdő.

Hirdető külseje

Első találkozásunk óta nem változott semmit természetesen, asszonyos alkat, telt mellekkel, szolibarna bőr és végig mosolyog, kedves, előzékeny.

Action

Beinvitált a szobába, ott levettem a ruhákat, tusolás után bejöttem, és a matracon kezdtük. Simogatott én is simogattam őt. Aztán lágy felvezetés után franciázott. Nagyon kellemes volt, változatos. Hamar ki is végzett. Spricc után megkért, hogy tusoljak le, aztán a masszázspadon folytattuk, alapos masszázst kaptam, nagyon jól esett, kellemesen erős volt. Alatta beszélgettünk, mi a helyzet az utolsó találkozásunk óta. Az alapos átgyúrás után, ismét matrac, kiment, és hozott egy nagy flakon olajat. Azzal bekenhettem a testét. Csúszkás masszázs következett, aztán, amikor felhúzott, kértem gumit, és szemből támadtam, néha Ő is belenézett a tükörbe, aztán hátulról lett végem. Utána levezetésként kérte, masszírozzam meg. Teljesítettem kérését, aztán zuhanyoztam egyet. Puszik, és mentem a dolgomra. Pont letelt a másfél óra, TP nem volt.

Elszámolás

Amit a múltkor is mondott, a másfél órás program ajándéka, azóta sem változott. Szerintem, megéri, és jutányos, mert van olyan lány, aki többet kér egy óráért, és nem kap ennyi kényeztetést az ember.

Mesi, nagyon jó masszázs

  satyros

Egyeztetés

Nem bíztam a véletlenre, már napokkal korábban lefixáltam az időpontot. Vele egyeztettem, nagyon kedves volt. Ő kezelte a telefont és készségesen tájékoztatott azokról a részletekről, amelyek érdekeltek.

Megközelítés

A GPS pont odavitt, még a házszámot is jól tudta, pedig a Marina parton néha mellészalad. BKV-val próbálkozóknak kellemes séta vagy kihívás, megfogalmazás kérdése. Sajnos parkolóhely keresése egy külön sportág arrafelé. Nem közvetlenül a ház előtt, de előbb utóbb sikerül(het).

Helyszín

Szép, új, modern kori falanszter. Közel a Duna, de a lakások 90 %-ból a szomszéd ablakát vagy erkélyét látni. Viszont a lépcsőház és a lift nagyon kulturált,nincs leharcolva. Csakúgy,mint a lakás és a fürdő. Még függöny is van a kád körül, vagyis nálam ez már nyerő volt. A szobában masszázságy és tatami is volt. Mind a kettőnek megvan a saját szerepe... A hangulat kitűnő, amit a sejtelmes fények csak fokoztak.

Hirdető külseje

Mesi várt az ajtóban egy nagyon szexi kis ruhácskában, amely láttatni engedte alakját, azon belül is csodás melleit. Nagyok és szépek! Mesi magas , de arányos hölgy, fogni való fenékkel. Az arca nekem nem az esetem, de kedvessége maximálisan elbűvölt.

Action

Masszázsra mentem egy fullos befejezéssel egybekötve. A masszázs a padon történik, a ruha szerűség (beleértve a felső részt is) mindvégig rajta maradt. Engem nem zavart, legalább tudtam a masszázsra koncentrálni és nem a mellek vizuális vonzerejét próbáltam legyőzni :-) A masszázs tényleg profi, nagyon jó és szakszerű fogásokkal operál, ezért csak dicséret illeti. Sajnos a masszázs és a levezetés között kiment a fürdőbe (gondolom!), aminek nyilván megvan az ésszerű magyarázata, de nekem nagyon hosszúnak tűnt, de mindenképpen kényelmetlen volt. Miután visszajött, bekenhettem a csodás melleket és egy kis csúszkával nyitottunk. Kellőképpen sikerült felhúznia, amire csak ráadás volt a franciája. Nagyon jó ritmusban adja elő, viszonylag hamar csúcsközelbe is kerültem. Gumihúzás után szemből kezdtük, sajnos nem tartott sokáig, mert nem bírtam már magammal és végem lett.

Elszámolás

Korrekt elszámolás volt. Átlagos ajándékért, azt kaptam ,amit vártam.

Mesi, nagyon jó masszázs

  szelídmotoros

Egyeztetés

Egy céges buliról jöttem haza november közepén egy szép vasárnapi napon. Már gondolkoztam egyszer-kétszer, hogy meglátogatom. Mesi vette fel a telefont. Nagyon kedves, csicsergő hangja van a telefonban, bemutatkozott, és mindenben tájékoztatott. Nem értettem sajna mindent, mert a Stadionoknál álltam a villamos megállóban, és elég zajos volt, de a lényeget megtudtuk beszélni.

Megközelítés

A Marina-parton rendel más lányokkal. Nem nehéz megtalálni a megadott cím alapján, aki BKV-val megy, annak kicsit sétálnia kell, de nem vészes. Már voltam ezen a lakóparkon régebben más lányoknál is. A kapu eltéveszthetetlen, jó, nagy betűkkel ki van írva a házszám, utcanévvel.

Helyszín

Lakóparki több szobás lakás. A folyosón nincs jövés, menés, ez általában jellemző az ilyen újépítésű házaknál, ráadásul a Duna parton, félre eső helyen húzták fel. A lakás előszobája és a nappali egy nagy paravánnal van elválasztva, hogy a többi lányt ne lássa az ember, ott kell letenni a cipőket, ebből lehet következtetni, hogy nem vagyunk egyedül a lakásban. De a logisztika hibátlan, semmit nem lehetett mások jelenlétéből észrevenni.

Hirdető külseje

Ő nyitott ajtót, rögtön bemutatkozott, a kezét nyújtotta, a szemembe nézve, mosolyogva. Ez már egy illedelmes, intelligens emberre vall. Nagy mosolygós, szemek, telt idomok, egy fehér, hálós egyrészes ruhában fogadott, amiből sejtelmesen kilátszottak egy egészségesen orientált férfi számára a leglényegesebb testrészek. :) Nagyon csinos! A képek visszaadják a valóságot, igazi érett nő!

Action

Beinvitált a szobába, ott hagyott levetkőzni, üdítővel kínált. Minden oda volt készítve a szobába, ez nagyon profi hozzáállás. Bekísért a fürdőszobába, ott rengeteg tusfürdő volt (akinek ez fontos infó azért írom). Szobába vissza, lágy relaxációs zene, és felfektetett a masszázspadra. Nagyon finom keze van, de erős is. Nagyon jól esett. A falakon tükrök vannak, ezért jól lehetett követni mindent. Alaposan átmasszírozott mindenhol, közben végig érdeklődő volt, de nem tolakodóan, ami szintén nagyon jól esett. Kicsit nehezen indult be a beszélőkém, mert alig aludtam a céges buli miatt, és nagyon elengedtem magam a masszázs alatt. Aztán átfektetett egy lenti matracra, és hozott olajat, azzal kérte, hogy kenjem be őt. Naná hogy! Egy élmény volt. Elkezdett rajtam csúszkálni, és közben megállapodtunk egy franciás levezetésben. Annyira feloldott Mesi, hogy gyakorlatilag alig bírtam sokáig most kivételesen. Utána még masszírozta a combjaimat. Aztán fürdés.

Elszámolás

Több csomag van nála. Eredetileg szexpartnert kerestem, de egy masszázsos programot rég ki szerettem volna próbálni. Félre értés ne essék, aktust is vállal, de akkor több időre kell befizetni, de az alapos masszázs programmal, teljesen baráti az a csomag is!

Mesi, nagyon jó masszázs

  lackland

Egyeztetés

Itt láttam, figyeltem fel a hirdetésére. Telefonon hívtam, úgy is jó benyomást tett rám, és mivel mindkettőnknek az egy óra múlva találkozás tökéletes volt, így a cím bemondása után már terveztem is az odajutást.

Megközelítés

A Marina part Duna felőli részén van a cím. A parkolás ingyenes, de figyelni kell hol áll meg az ember. Büntetnek. A Marina part BKV-val történő megközelítésre nincs adat, de sokan laknak arra felé, így bizonyára megoldott.

Helyszín

A megszokott marinai átlag lakás. Minden szép tiszta és rendezett. Diszkréten megközelíthető,könnyen megtaláltam, igaz a liftből kilépve láttam integető kezét a bejárati ajtó mögül, ami nekem nagy segítség volt.

Hirdető külseje

A fotói ugyan kicsit simítanak a valóságon, de Ő egy szép, kedves, vonzó, dús idomú, (a korát feltünteti a bemutatkozásában)érett nő.Én ilyennek képzeltem, nem ért csalódás.

Action

A másfél órás programjára neveztem be.Levezetéssel kezdtünk. Tudja mitől döglik a légy, viszonylag hamar abba az állapotba hozott, hogy hasra tudjak feküdni minden gond nélkül.
Nagyon alaposan átmasszírozott a talpamtól a fejem búbjáig, kellemes és megfelelő erősséggel, majd nagy örömömre, megkért, hogy olajozzam be az elkövetkezendő csúszka masszázsra. Nagyon tetszett, és ami utána jött... A fotóin megcsodált dús buja női idomainak minden porcikájával simogatott, kényeztetett. Nagyon-nagyon jó volt.
Utána hagyott lenyugodni, cirógatott, simogatott. Tökéletesen kielégítő volt.

Elszámolás

A telefonon elmondta, leraktam az asztalra.

Mesi, jó masszázs

  DrGolden

Egyeztetés

Igazából a közelben voltam munka után, kedvemtámadt egy kis lazításhoz, láttam hogy Mesi zölden villog, felhívtam. Néhány kicsengés után felvette. Felvilágosított a programokról. Majd megkérdezte mikor szeretnék menni, mondtam, hogy 13órára. Jelezte hogy neki még be kell érnie a helyszínre mivel nincs ott és higy jó lenne-e nekem 13:30 vagy 13:45 neki az kényelmesebb volna. Én kértem a 13:30-as időpontot. Mondta feszes neki de megoldja.

Megközelítés

Én tömegközlekedést használok, közelben villamos és buszjáratok vannak. A parkolás az épület előtt megoldható de fizetős.

Helyszín

A helyszín egy új építésű épületben van. Amerikai konyhás nappali, ez itóbbi részben van egy masszázs ágy és egy francia ágy. A fürdőben zuhanyzós kád van, ahol tusfürdők vannak számos fajta. Illetve a mosdónál van Listerine és eldobható műanyag poharak. A lakásban természetesen makulátlan tisztaság volt. A hangulat világítás is tetszetős volt.

Hirdető külseje

Mesi egy magas, valóban magas, szép és dekoratív MILF hölgy. A képeknek megfelel, az arc és a tetoválások kitakarása csupán a diszkréció miatt van. Egy fehérszínű egyrészes ruhában fogadott amely nagy jól kiemelte fantaztikus, nőies idomait.

Masszázs

Fürdés után fel feküdtem a masszázs ágyra. A maszázs kezelés svéd masszázst volt. Masszázs krémet használt. Megfelelő erővel végezte, először a bal majd a jobb lábamat, vádli majd comb. Ezután a hát, a váll és a nyak. Ez utóbbi két rész nagyon el volt macskásodva a sok felgyülemlett stressztől. Majd következtek a karjaim. Közben beszélgettünk. A masszázs végén meleg tiszta törölközővel áttörölte a lábaim, karjaim, hátam. Természetesen az egész programot ruhanélkül csinálta. Csodálhattam idomait.

Kényeztetés

A masszázs után megkérdezte hogy hol csinálja a levezetést, menjünk át a francia ágyra vagy maradjunk a masszázs ágyon? Mondtam maradjunk ott, mivel Mesi magas ez neki is kényelmesebb a masszázs ágy mellett állva. A megbeszéltek után hanyat fordultam. Mesi egy nedves tőrlőkendővel áttörölgette a farkamat majd egy szárazzal is. Megkérdezte hogy gumis vagy natúr franciát kérek-e. Én a naturt kértem, de nem kértem szájba. Ez extraként van feltünteve az adatlapjan, de nem említettük meg. Szólt hogy jelezzem amikor érzem a véget. Finoman kézzel kezdett dolgozni. Majd elkezdett franciázni, a technikája számomra nagyon élvezetes volt, közepes erővel dolgozott a szájával, használta a nyelvét is. Időnként kézzel dolgozott, de magyon jól, a franciája és a kézi munkája is a makkra öszpontosult. Számomra ez tökéletes volt. Műsor közben simogattam a popsiját és melleit. Ennek meg is lett az eredménye, nagyot élveztem,a levegőbe, Mesi az egyik kezét a makkom mellé tartotta, ezzel is védve, hogy ne fröcskölkjek szanaszét. A kezében lenyugodtam, majd nedves és száraz törlőkendővel megtörölt.

Elszámolás

Az elszámolás az elején történt, érkezésem után rendeztük. Extrát nem vettem igénybe fel sem merült.

Mesi, jó masszázs

  Atesz8005

Egyeztetés

Telefonon hívtam reggel 09 körül, elsőre felvette, egyértelműen, határozottan elmondta mik a lehetőségek. Ha lett volna kérdésem biztos válaszolt volna, de nem volt. Az első időpont amit mondtam jó volt neki, így a rugalmasságról igazából nyilatkozni nem tudok, de az az érzésem, hogy rugalmas.

Megközelítés

Aki a XIII. kerület Béke térig el tud jutni gyalog, autóval, tömegközlekedéssel, az nyerő pozícióban van, onnan pimaszul közel van a pecó. Amúgy a pontosan megadott utca/ házszám a navigáció előtt nem ismeretlen. A parkolás a környéken csak fizetős övezetben lehetséges. Én találtam több helyet a cím közelében, nem volt gond. A kapuból akkor hívhattam fel ha nem volt ott senki. Felhívtam, bediktálta a kódot amivel bejutottam. Ezután közölte álljak meg. Na mondom kamerán figyel..... Aztán kiderült hogy azért kellett megállnom mert ha tovább megyek nincs térerő. Itt elmondta egyszer merre és hogy kell mennem, majd letette. Bevallom, hogy aki kissé gyenge az ilyen fajta navigálásban az inkább ismételtesse el vele, mert különben máshova megy mint kéne. Én elsőre megértettem.

Helyszín

3. emeleti lakás , új építésű tiszta társasház, odafigyelnek rá láthatóan. A lakás: konyhával egyben lévő nappali , külön fürdővel. A nappaliban tükrös beépített szekrény ( ami adott szituációban veszettül jó szolgálatot tesz, ha éppen nem konkrétan a szemébe nézel Mesinek ) franciaágy, masszázs ágyikó. Mindegyik kiváló állapotú, nem recseg, nem ropog, nem kell tartani közben. Több mint jó.
Fürdő pazar, tusfürdő választék több mint kiváló. Szájvíz, és mellette pici eldobható műanyag poharak . Kilépő száraz volt, nem volt gőz a fürdőben. Törölköző illatos meleg. Már sötét volt odakint érkezésemkor, de bent hangulatos sejtelmes félhomály. Nem kell vakoskodásra gondolni, amit akarsz és kell azt láthatod.

Hirdető külseje

Amikor felértem az emeletre, kinyílt egy ajtó, senkit nem láttam, de egyszer csak kinyúlt egy kacsó és beintett. Már engem, nem nekem. Nagyon huncut nyitás volt részéről, aztán ajtó becsuk, valami volt rajta, köszönés, próbálkozás magamhoz térni, merthát egy dögös MILF áll előttem. A képeken ő szerepel, bár a fotók nem maiak. Tehát egy MILF állt előttem, pimaszul laza, az első perctől esélyt sem ad a bizonytalanságra, ha kell irányít, nekem pedig erre volt ott igazán szükségem, tekintettel rutintalanságomra. Hogy érkezéskor miben volt??????? Tököm se tudja...:) felfalt a stílusával , határozottságával, de mégis rettentő kedvesség is áradt belőle. Ekkor már esélyét sem láttam a kudarcnak, de várjuk ki a végét, bármi lehet ami nem rajta múlik.

Masszázs

90 perces " terápiában" lettem részesítve az előzetesen megbeszéltek szerint, de a legelején ezt ismét elmondta, hogy mi lesz hogy, és milyen sorrendben.
Ezután kaptam a meleg törcsit, majd irány a zuhany . Ami ott történt nem írom le mert arra gyanítom nem kíváncsi senki , ami rendjén is volna...:)
Onnak kijőve masszázs ágyra fektet hason Mesi, és az ismertetett forgatókönyv szerinti krémes, majd olajos Skandinán masszázs következett. Hát basszus.... így hogy már van viszonyítási alapom, más lány maszírozásához képest, elmondhatom, hogy ez velőtrázóan jó volt.
Korábbi tapasztalat alapján, naívan azt hittem, hogy itt is oda - oda nyúlhatok a finom kis bőréhez, de nem.... ha maszíroz, maszíroz. Nincs vita, ha nem tetszik akkor szerintem viszlát van. De ez annyira izgalmassá tette az egész együttlétet, hogy csuda.
Ugyebár a maszírozást minden textilt nélkülözve csinálja, és a kezdéskor jeleztem is neki poénosan, hogy remélem 2 percnél nem lesz több a maszír, hogy láthassam is, de " itt se ismert tréfát ". Igazi határozott nagybetűs MILF, aki emellett végtelenül kedves, beszélgetős, odafigyel, jelez, a jelzéseket veszi. Ha hibát akarnék keresni akkor nem is tudom mi írhatnék le most.
Szóval folytatnám a kis kitérő után.... Jót beszélgettünk, volt közös témánk, amiben az is szerepet játszott, hogy jelenlegi lakóhelyemtől nem messze dolgozott korábban, de ez csak egy dolog volt még 5-6 témát kiemelhetnék amiről tudtunk beszélgetni.
Jelezném, hogy feszültségem, bizonytalanságom itt már messze távol kullogott valahol.
Huncut pimasz kacérkodó benyúlásokat, érintéseket ne várjatok itt tőle. Olyan elérhetetlennek tűnt ekkor még, csak húzta az agyam.
Egy váratlan pillanatban elhangzott hogy egészségedre.
Átfektetett a franciaágyra.......

Kényeztetés

...........ahol nagy duzzogva a hátamra feküdtem, ő fél percre eltűnt de aztán visszajött és beolajozta azokat a melleket. Én pedig néztem.............igazából biztos mondtam valamit de fogalmam sincs mit és milyen nyelven.
Ez a " DÖG " ( bocs Mesi de ezt csak így tudom leírni ) a lábfejem irányából elkezdett felfelé kúszni, és olyan cicimasszázst kapott a testem, de főleg a " végzet tüzének hegye " és annak környezete, hogy a testemben megkezdődött a vér átcsoportosítása, adott területre. Időnként pozíciót váltott, és ilyenkor volt lehetőség símogatásra, cirógatásra ( popsi, hát , nyak, karok, mellek ). Szóltam is neki, hogy amennyiben tiltott területre tévednék, vagy számára nem oké akkor jelezze, mire közölte, hogy akkor " odacsapok úgyis ". Ez elég egyértelmű volt de ezen fenyegetés sem tudott kizökkenteni a mámorból. Ja egyszer sem ütött meg, ha valakit érdekel rajtam kívül.
Mindeközben volt, hogy a szememet behunyva élveztem mindezt addig míg a " végzet tüzének hegyén " forróságot, nedvességet nem éreztem. Egy olyan tökéletes franciát kaptam, hogy huh. Ámulatomnak hangot is adtam több esetben. Gyönyörködtem a látványban, élveztem minden mozzanatát , nyelését Mesinek. A kér száj kombináció hibátlan. Néha bele belenyög, nyálaz, cuppan, de ezek úgy oszlanak el, hogy megőrülsz. Szerencsémre a végzet tüze nem akart bután kilövellni, aminek ember még nem örült ennyire mint én, akkor, ott. Így tovább, hosszabban élvezhettem ezt a fel - felnézős látványos élvezetes " tűz csalogatást ". Hú azok a cuppogós hangok, hát még most is hallom szinte....brrrrr. Az a pici enyhe csavarintás közben a praclijával...a forró szája. Komolyan mondom, ahogy írom, feláll...:)))
Ha úgy írnám le ezeket szó szerint ahogy gondolom akkor letiltana a rendszer örökre az biztos.
Meg is kérdezte közben, hogy el tudok - e menni így , mire igennel válaszoltam, de persze galád módon tudtam, éreztem, hogy van még bennem tartás, és ha rajtam múlna akkor hamarosan elmehetne kortyolni vizecskét, mert el fog fogyni a nyála.
.............
Kérésének megfelelően a végzet tüzének érkezésekor szóltam és így nem a csőrében végződött a " terápia " ezen része, hanem visszahullott rám. A lenyugvást türelmesen, mosolyogva, kézben tartva a dolgokat megvárta...... én igyekeztem nem tovább menni a fény felé ami velem szemben volt.
Tisztogatás...... fürcsi......pici dumcsi.....öltözés...... puszikák...... távozás az érkezési útvonalon.

Elszámolás

Nem tudok Extrákról, valójában nem is kérdeztem. A telefonban és a hirdetésében feltüntetett elmondott virágszálak azonosak.
Kérésére az elején rendezve lett, szerintem is így korrekt.

Mesi, jó masszázs

  Winnie

Egyeztetés

Már korábban jártam nála, így nagyon egyszerű volt. Telefonon hívtam, gyorsan leegyeztettük az időpontot, szerencsémre megfelelt az általam ajánlott neki is. Általában minimum 1,5 órára szeretek menni, nem szeretem a rohanást, így ezt céloztuk meg most is, opciós két órára hosszabbítással.

Megközelítés

Pontos a cím, a 13. kerület könnyen megközelíthető, de mégis csendesebb részén. A GPS a ház elé visz, most is volt 50 méteren belül szabad parkolóhely, természetesen fizetős. A bejárat elől megcsörgettem, megadta a kódot, illetve az itinert. A lift szinte az ajtóig szállít :-)

Helyszín

A célnak tökéletesen megfelelő a lakás, ahol nagy tisztaság és rend fogadott, mármint Mesin kívül :-) A szobában egy ágy és egy masszázspad is található, mindkettőnek volt szerepe a következőkben. A fürdőben egy kád, legalább 10 féle tusfürdő, jó a törölköző, tökéletes a tisztaság. Szájvíz és dezodor is segít, hogy a legjobb formámba kerüljek a tisztálkodás végeztével.

Hirdető külseje

Ha csak címszavakban kellene jellemezni: magas, szőke, nagymellű. Sok férfinek ennél talán nem is kell több infó :-) De fontos megemlíteni a kedvességét, a kisugárzását, a szakmai tudását, azt a hozzáállást, ami ugyanilyen lényeges jellemzője. A képek alapján kialakult képnek megfelelő a külső, kívánatos, szexis nő.

Masszázs

Keretes volt a szerkezete a találkánknak.
Chapter Two: Miután kipihegtem magam, átkeveredtem a padra. Kellemesen elhelyezkedtem, ő kedvesen betakarta a hátam, majd elkezdte a szakszerű masszázst. A masszázs első felében ki kellett hevernem az előző élményt, így csendben csak élveztem, ahogy először a bal vádlim, majd a combom, majd a jobb vádlim és combom került sorra. A fenekem következett, ez kifejezetten jól esett, a hét elejéről maradt egy kis izomláz, amelyen sokat segített Mesi és az isteni kezei. Ekkorra már kezdtem visszatérni az élők sorába, innentől egyre többet beszélgettünk, szerteágazó témákról. Mindketten szeretjük a kutyákat, így ez volt az egyik irány, de szó került sok másról is, miközben a hátamat átmasszírozta, a lapockák környékére kiemelt figyelmet fordítva kérésemnek megfelelően. Befejezésként a karjaimra került sor, majd kis pihenő következett a padon fekve. Mivel a beszélgetés közben említette, hogy a csuklyás izmai be vannak állva, ezért felajánlottam, hogy a hozzám való jóságát viszonzom, és a magam szerény eszközeivel próbálok rajta segíteni. Így leült az ágyra, itt mögé álltam, majd némi krémmel a kezemen egy rövid masszázzsal kedveskedtem én is.

Kényeztetés

Chapter One: A zuhanyzást követően az ágyra invitált. Hanyatt fekve vártam őt, aki az előkészületeket követően (megtörölgette a szerszámom nedves törlőkendővel, odakészítette a papírtörlőt) az ágy vége felől közelített meg. A két lábam közé térdelt és finom érintésekkel, simogatással kezdett ismerkedni a testemmel. Én eleinte becsukott szemekkel élveztem a közeledését, de úrrá lett rajtam a kíváncsiság, amikor a szájába kerültem. Kellemes volt a környezet, hosszasan élveztem a vendégszeretetét itt :-) Tetszett a technikája, nagyon figyelt a visszajelzéseimre. Nem vagyok könnyű eset, nálam a férfiak nagy részénél bevált dolgok kevéssé működnek, de megbirkózott ezzel is. Kézzel néha besegített, a zacskó környékét is izgatta, vagy épp a mellbimbóim simogatta velük. A végén a kezembe ragadtam a kezdeményezést és így jutottam el az orgazmusig.

Chapter Three: újfent elheveredtem a már ismert ágyon. Hasonló volt az előző kényeztetéshez a forgatókönyv, ugyanakkor éreztem, hogy már jobban ismer, az előzőekben már bevált dolgokat veszi elő, ugyanakkor figyelembe veszi, hogy nem kedvelem a határozottabb mozdulatokat, inkább a finomabb kényeztetést élvezem, illetve a mellbimbóim az erogén zónáim, így azokra még inkább odafigyelt. Ahogy közelítettünk a célhoz, kértem, hogy a nyelvével izgassa a bimbókat, én pedig befejeztem a küldetést.

Elszámolás

Minden az oldalán leírtak szerint volt, a két órára vonatkozó összeget letettem a pultra.

Mesi, jó masszázs

  rlmlke

Egyeztetés

Itt az oldalon láttam, már régóta szemeztem vele, de most jött össze az alkalom, hogy találkozzak, vele, telefonos egyeztetés könnyen ment

Megközelítés

13. kerület frekventált része, busz, villamos jár a közelben, parkoló is van ahogy néztem, nagyon könnyen megközelíthető bármivel

Helyszín

pár éves társasházban egy hangulatos ki lakás kifejezetten erre a célra berendezve, van masszázs pad és francia ágy is, fürdőben kifejezetten sok tusfürdő áll rendelkezésre, tükör egyik falon a mozizás kedvéért. Belépés után a félhomály miatt pár percig szinte alig látni valamit, de utána ez elmúlik, ez is a hangulat része.

Hirdető külseje

egy igazi MILF. nehéz nem rá nézni, formás test, gyönyörű hatalmas mell és formás popsi, úgy tökéletes ahogy van

Masszázs

másfél órát voltam, az első fele a randevúnknak egy nagyon szakszerű svéd masszázsból állt, tökéletesen éreztem magam, ez a rész nélkülözött minden erotikát, rendesen átdolgozott, megállja a helyét "sima" masszőrnek is

Kényeztetés

a masszázs után kézi levezetést és cicis csúszkát kértem, tökéletesen kivitelezte ezt is. közben mosolyog és a szemedbe nehéz, nehéz koncentrálni, hogy ne legyen hamar vége a dolgoknak, de ha jeleztem, hogy picit lassítson akkor megtette, teljesen rám figyelt. Cicire érzékeny, egy ponton nekem is odébb húzta de nem szólt, kéretik vigyázni rá.

Elszámolás

elején letettem az asztalra, eltette majd nem került szóba

Mesi, jó masszázs

  carpenter93

Egyeztetés

Az oldalon találtam a számát,hivatkoztam is az oldalra. Ő kedvesen jelezte jó helyen járok és azonnal tájékoztatott a lehetőségekről.Nagyon rugalmas volt,mondtam hogy akár 10perc múlva is ott tudok lenni,ő azért kért 20at hogy előkészüljön.

Megközelítés

Új címen van(ezt tőle tudom), egyszerűen odataláltam,probléma nélkül.A parkolás is kb 50 méterre a lakástól,egy kis zsák utcában.A házsoron számozás,szerintem elhibázhatatlan.Nagyon pozitív,hogy érkezésem után ő is érdeklődött hol parkoltam,egyszerű volt e stb...

Helyszín

Új építésű lakás,egyből említettem is neki,hogy nagyon tetszik.Pontos navigálást kaptam hol,melyik ajtó.Pofon egyszerűen ment.A kisasszony nagyon figyelmes, az ajtóban kézfertőtlenítő és utána indul a “kaland”. A lakás nem nagy, de kellemesen berendezve,minden amire szükség van.Mindenhol tökéletes tisztaság és rend. A fürdő jól felszerelt,sok mindenre nem volt szükségem,de láttam 10 különböző tusfürdőt,új fogkefét,fogkrémet,szájvizet.Ez a lány nagyon felkészült.A szobában volt egy masszázságy és egy franciaágy.Mindkettő szépen előkészítve.

Hirdető külseje

Az ajtóban egy törölközőben fogadott,nagy mosollyal.Egy igazi bombázó,egyből oda lettem érte.Kb erre számítottam, a képei természetesen retusáltak, de nincsenek eltorzítva.Így sem állnak a képek messze a valóságtól.Szép arcú,mosolygós lány,szolidan sminkelve,nekem nagyon bejött.Hatalmas szilikoncicik, egyszerűen tökéletes testtel.Gyönyörű kerek popsi,finom bőr. Nem vagyok benne biztos hogy tényleg 40+ a hölgy, na nem az hogy hazudik,de fiatalabbnak tűnt egy kicsit. Nálam eddig viszi a pálmát.

Masszázs

Én cicis kényeztetést kértem.Az ágyra fektetett,ő pedig az ágy végéből támadt.Ledobta a törölközőt és végre csodálhattam a testét is.Először kis simogatással,puszilgatással mérte fel a terepet majd beolajozta tökéletes kebleit és azzal folytatta az izgalmas simogatást a testemen,mindenhol.Pontosan tudta mi az ami ide illik és mi az amire szükség van.Ez már önmagában a mennyekbe repített és örömmel látta ő is testi jeleimen hogy nagyon élvezem.Pillanatok alatt kőkeményre cirógatta az ezredest.

Kényeztetés

Én készen álltam,mint már említettem.Először cicijével simogatta,szórakoztatta a meredező hímtagom,majd ágyékon csókolt.Laza volt az egész,mintha századjára csinálnánk ugyanezt.Semmi kényelmetlenség,csak a teljes ellazulás és kikapcsolódás.Nyálas puszik a zacskóra és egyre feljebb,majd a szájába vette.Forró,bőnyálas francia,ahogy a nagy könyvben meg van írva.Tökéletes nyelvjátékkal és pont kellemes kézi rásegítéssel.A lábam között térdelt és a szemembe nézett,így folytatta.Na itt majdnem lekapcsolták a villanyt nálam,de szerintem ő is észrevette ezt és lassított a tempón.A cicik közé vette a farkam és hagyta hogy megdugjam azokat a hatalmas ciciket,ezt ajánlom mindenkinek,a látvány és az érzés...Hmm.Mellém jött oldalra és onnan folytatta a franciázást,ez tökéletes lehetőség volt hogy a popsiját és melleit kézzel is leteszteljem.A forma után a keménység is jelesre vizsgázott.Nem tudtam hibát találni.Tempós,nyálas franciáját élvezve,kőkemény popsiját markolva spricceltem el.Ezek után hagyott időt lenyugodni,letörölgetett és kávéval,üdítővel kínált.

Elszámolás

Szerintem az egész egy nagy extra.A virágcsokrot az elején átadtam,nem kérdezett,előre megbeszéltük.Diszkréten,hiszen ilyenkor a vendégnek nem ez a lényeg.Nagyon megérte,mégis korrekt.. átlagos csokornak mondanám.

Mesi, jó masszázs

  Mrci

Egyeztetés

Hívtam, néhány kicsengés után felvette. Kedves hangon felvilágosított a lehetőségekről. 3/4-ed óra múlva már fogadott is.

Megközelítés

Navigáció egyértelműen ház elé vezetett. Szabad parkoló bőségésen van (szombaton voltam, nem tudom hétköznap milyen)

Helyszín

Szép állapotú, igényes, tiszta lakás. Csak résnyira nyitott ajtó jelzi melyik lakásba kell érkezni.Halvány fényekkel minden helyiségben. Fürdőben kád zuhanyfüggőnnyel, kb 15-20 fajta tusfürdő és szájvíz. A szobában masszázságy és tatami mindkettő használva. az ágy és a tatami mellett is nagy tükör illetve van egy nagy szekrény nagy tükrös ajtóval 3. falon.

Hirdető külseje

Az ajtóban egy mosolygós érett nő fogadott lenge öltözékben (talán egy vékony ing szerű felső volt rajta (ami alól igazán kivehetők voltak kellemes telt idomai). Képei teljesen visszaadják testét. Arca a felismerhetősége miatt képein kicsit torzított, a valóságban szebb!
Kellemes hangja, mosolya és kisugárzása kellemessé teszi a fogadtatást.

Masszázs

Érkezésemkor belépőben cipő levétel után a szobába navigált. Ott átbeszéltük a programot, kínált egy pohár hideg vízzel majd kaptam egy normál méretű tiszta törölközőt és elvezett a fürdőig.
Visszatértemkor a masszázságyra irányított. Ahol hasra feküdtem. Majd megszabadult a testét csak nyomokban takaró :) felsőtől. Kezdetét vette egy kellemes szakszerű masszázs. Krémmel alaposan át masszírozott. Lábaimtól haladt felfele. Igazán kellemesen ellazító jóleső masszázsban volt részem. Mesi szeret beszélni így a masszázs nagy részében beszélgettünk. Értelmes nő, nagyon jól el lehet vele beszélgetni, annyira hogy a testemen észrevett egy kis rendellenességet és még ajánlást is tett milyen gyógytornát javasol számomra. Ez a figyelmesség igazán kedves volt! Közben eltünődtem cicijein. Szilikonos cicivel nem volt még dolgom. De az ő cicijeről sem mondtam volna meg hogy azok (sem látvány, sem tapintás alapján). Szóval igazi remekművek és a testvél arányosak előben.
A masszázs erotika része abban merült ki hogy Ő is ruha nélkül volt. De ezt is hirdeti és tudatta is velem hogy nála kölcsönösség nincs.

Kényeztetés

A tatamira feküdtem hátra a masszázságyról, Ő elment kezéról lemosni a krémet. Majd visszatértekor fertőtelnítésnek vetette alá fakamat és saját felsőtestét.
Következett az olajozás amikor is megmarkolászhattam a szuper kinézetű ciciket! :)
Ezt egy kellemes olajos cicis csúszka követte. Csúszkált rajtam minden irányból le-fel, jobbra-balra. Sűrűn pózokat cserélve. Elég hamar sikerült elérnie a kellő merevségemet! :) A csúszka közben volt ciciszex is. Majd egy kegy kis kézzel való játék után bevetette francia tudását. Amit jó volt érezni, látni és hallani is! :)
Kérésemre elém tédelt én pedig álltam és így tartottunk a végem felé. Kitartóan és ügyesen franciázott és kérte mikor jön a vég jelezzem. A végem érkeztekor utódaim a ciciken landoltak. Ügyesen csinálta! :) Majd letsiztogatta magát, kaptam paprtörlőt a saját tisztába rakásom végett. Ő ismét cicit fertőtlenítitt. Utána irány a zuhany. Visszatértemkor egy kis beszélgetés. Majd míg én ötözködtem Ő is letusolt. Mosolygós búcsúzkodás és egy kellemes kikapcsolódás után utamra indultam.

Elszámolás

Szerintem extrák nincsenek. Érkezésemkor adtam át a megbeszélteket.

Mesi, jó masszázs

  SK007

Egyeztetés

Telefonon könnyen elértem, gyorsan tudtunk egyeztetni.

Megközelítés

Autóval mentem, nagyon jó helyen található, M3 bevezető től nincs messze, a parkolás könnyen kivitelezhető.

Helyszín

Újabb építésű, tiszta, tágas lakásban van a Hölgy. Tágas szobában voltunk, szakszerű masszázságyon volt a relax. Nagyon pozitív, hogy fürdőben sok a tusfürdő.

Hirdető külseje

Nagyon csinos volt, full erotikus ruhában fogadott.

Masszázs

Vetkőzés után megmutatta, hogy hol találom a fürdőt. Egészen a kádig követett, nehogy eltévedjek. :) Megtisztulva értem vissza, ezután elkezdődhetett a masszázs ami a profi masszázságyán történt. Teljesen szakszerű masszázst kaptam, hason fekve végig masszírozta a hátam és lábam, nagyon jól esett. Lábtól felfelé haladt, ebben a periódusban kizárólag a masszázsra koncentrált, semmi elkalandozás nem volt. Ügyes keze van, nem volt túl erős, de nem baj, én így szeretem. Körülbelül 40 percig tartott a relax, közben kellemesen elbeszélgettünk, és a tükörből is nyomon követtem az eseményeket.

Kényeztetés

A szuper masszázs után alig vártam a kényeztető happy end-et, amit nagyon kellemesen csinált. Nem túl gyorsan, nem túl lassan, érzékkel nyalogatta a vezért, annyira izgató és ügyes volt, hogy többször lassítani kellett. Nem bírtam nagyon sokáig és a kezei között mentem el. Egy kis pihi után gondosan letörölgetett.

Elszámolás

Korrekt, és a masszázs is szakszerű. :) még kávét is kaptam. :)

Mesi, jó masszázs

  rene01

Egyeztetés

Már régóta a kedvenceim között szerepel Mesi, de eddig csak olvasgattam a róla készült besziket. Gondoltam egyet és üzenetben érdeklődtem, hogy van-e egy rövid ismerkedős programja. Ezt követően telefonon pontosítottuk a randi időpontját és helyszínét. Gördülékeny volt, várakozásom ellenére azonnal tudott fogadni.

Megközelítés

A randi helyszíne nagyon egyszerűen megközelíthető, akár járatos akár nem a kedves vendég a kerületben. A lakás a Béke tér közelében lévő, új építésűnek mondható társasházban található. A Béke tér közelségének köszönhetően a BKV járatai a közelben teszik le az embert. Autóval is könnyű szerintem megközelíteni, a parkolásról nem tudok nyilatkozni, illetve ilyenkor az ember ne a parkolási díjat sajnálja.
A pontos címet telefonon kaptam meg Mesitől, el nem lehet téveszteni. A kapuban pontos instrukciókkal látott el, melyik lifttel, melyik emeletre kell feljutnom, ahol már résnyire nyitva volt az ajtó. Egy kedves nénivel lifteztem, de eggyel hamarabb kiszállt szerencsére:)

Helyszín

A lakásba belépéskor szinte sötétben tapogatóztam, alig láttam valamit, Mondta is Mesi, hogy hamarosan hozzászokik a szemem, Én valahogy nem szeretem ezt az erős félhomályt. A lakásban több helyiség is volt, de nem nagyon térképeztem fel, Mesi idomaira koncentráltam. A cipőt belépéskor levette, majd irány a szoba, ahol egy földön lévő matrac, egy masszázságy, komód, szék, gardróbszekrény található, ha jól emlékszem. A szobában is elég sötét volt, de kérésemre sajnos nem lett világosabb.
A fürdő kellően nagy, zuhanyfüggönnyel ellátott kádban tisztogathatja le magáról az út porát az ember. Megfelelő választékú tusfürdő állt a rendelkezésemre. A melegvíz beállításával semmi gond nem volt. Mesi figyelmeztetett, hogy óvatosan a kiszállással el ne csússzak.

Hirdető külseje

Először Mesi fotói izgatták fel a fantáziámat, számos beszámolót elolvastam ezért róla, de néha ellentmondásokat véltem felfedezni. Ezért is látogattam meg, hogy szemügyre vegyem az idomait.
A lakásba belépéskor még a cipőmet is alig láttam. Egy gyors bemutatkozás és irány a szoba, ahol már jobban szemügyre vehettem Mesit. Egy szexi egyrészes ruha volt rajta, melltartó nélkül. Egy igazi nehézbombázó MILF, aki tudja mit akar a férfiember nála. Kedves hangja és mosolygós szemei vannak. A combjai formásak és kemények, a popsija pedig kellően fogható. A keblei "természetesen" szilikoncsodák. A fotói elég retushatásúak a keblek nagyságát és formáját illetően. Kicsit mást vártam. Nagyon kemények a cicik, alig lehet meggyömöszölni őket, kaptam is egy kis feddést, hogy kicsit finomabban:)

Masszázs

Mivel egy gyors progira mentem, így ebben a témakörben nem tudok nyilatkozni. A masszázságyból kiindulva és a beszámolókat olvasva szakszerű masszázst kaphat az ember, ha kér. Esetleg legközelebb kipróbálom, hogy mit tudnak a kezei.

Kényeztetés

Tehát a masszázs elmaradt, egy franciás programra neveztem be Mesihez. Profi módon viselkedett és irányított is. Gyorsan ledobta a ruhát magáról. Ezt egy kicsit sajnáltam, mert én szerettem volna szabadjára engedni az ikreket, igaz nem szóltam előre. Gyorsan rácuppantam hatalmas kebleire, szinte visszapattantam róluk, finoman csókolgattam őket, míg kezeim Mesi popsiján nyugodtak. Mielőtt elkezdődött volna a francia óra, még gyorsan mögé kerültem, hogy így is kézrátétellel vizsgáljam meg az ikreket.
Kérdezte, hogy fekve vagy állva szeretném az kényeztetést. A masszázságynak támaszkodva kívántam az oktatást. Térdei alá helyezett egy törölközőt, papírtörlőre fújt egy kis fertőtlenítőt és azzal törölgette meg a bevetésre váró és franciát kívánó nemesebbik testrészemet. E kis közjáték után finoman bekapta a farkamat és kéjes nyögésekkel oktatta a franciát. Hol lassabban, hogy gyorsabban kényeztetett. Ahogy tudtam, közben az ikreket simogattam. A kezeit is használta, de kellően profi módon, inkább az ajkaival kényeztetett. Mivel gyors progira érkeztem, nem is tartott sokáig a francia óra. Kérésére a kitörés előtt szóltam és az ikrekre távoztak az utódok.
Kaptam újra Szilviát, kis fertőtlenítővel elfújva, majd egy gyors fürdéssel zártuk a progit.

Elszámolás

A bővebb infóban minden megtalálható, illetve telefonban közölte a mi programunk rózsaszálát is.
Megérkezéskor a komódra helyeztem el, amiről közben el is tette Mesi.
A kívánt eredményt elértük.

Mesi, jó masszázs

  lacilaci

Egyeztetés

elsőre nem értem el, de hamarosan visszahívott. Utána simán ment illetve még egyszer felhívott, hogy előre hozhatnánk-e a találkozót.

Megközelítés

ház előtt volt néhány szabad hely. fizetős. Ahogyan láttam BKK bőven ellátta a környéket.

Helyszín

Szép, szinte új házban, ennek megfelelő lakás.Mindenből megfelelő mennyiségű és minőségű készlet állt rendelkezésemre. A szoba egyszerű, célszerű, egy tatami és egy masszázságy alkotják a berendezés lényegi részét.

Hirdető külseje

Alapvetően nem volt problémám, bár őszintén szólva nem kaptam a szívemhez. A megjelent képek szolid mértékű retusáláson estek át. Olyan , hogy is mondjam nagy volt-nem kövér vagy ilyesmi, hanem nagy.

Action

Érkezésem után egyeztettünk. fürdés után a tatamin kezdtünk. Kaptam egy átlagos franciát- nem volt rossz és utólag nem is tudom mi hiányzott, hiszen volt mélységi tevékenység, nyali , de valahogy nem jött igazán át. Próbáltam kicsit foglalkozni az amúgy csodálatos melleivel, de túl érzékenyeknek mondta, hiszen nem oly rég esett át egy korrekción. Szóval nem erőltettem, hagytam hogy kivégezzen. sajnos ahogy közeledett a vég, átkapcsolt kézi vezérlésre. Némi higiéniás szünet után fel a padra és kaptam egy alapos masszázst. Itt egy gondom volt, nem tudtam igazán ellazulni, mert behallatszott, ahogyan mászkálnak aaz előszobában. Mellesleg 5/4 volt a masszázs, látszik, hogy van benne rutinja. Végezetül visszatértünk a tatamira, ahol egy kellemes testtel történő masszazsszerűben volt részem, ez tényleg kellemes volt, használta a szép nagy kemény melleit. Ahogy a farkamhoz ért és azzal kezdett játszani, a mellei által, megkeményedtem. Ismét szájjal indított kézzel fejezett be.

Elszámolás

a pesti átlagot kell rászánni Ha jól emlékszem egy extra volt a NF szájba (nf alap) .

Mesi, jó masszázs

  thomasmagnum1010

Egyeztetés

Egy kora délutáni légyottot terveztem, és pont útba esett Mesi, aki már rég felkeltette a figyelmemet. Délelőtt hívtam, mikor zölden villogott a hirdetése, azonnal tudtunk is beszélni. A napi programom sűrűsödése miatt csak egy sos program fért már csak bele, ebben is állapodtunk meg.

Megközelítés

Mivel a közelében volt dolgom, pár perc gyaloglásba telt csak a megközelítése, cím egyértelmű, forgalmas BKV járat is jár arra, kocsit is le lehet tenni a közelben.

Helyszín

Újépítésű társasházról van szó, ennek megfelelő a lakás állapota is. Szeretek ilyen helyre járni, azaz ahol jó illat, tisztaság, rend fogadja az embert. Rossz szava nem lehet az embernek.

Hirdető külseje

Koromat tekintve fiatalabb vagyok a hölgynél, de nekem nagyon bejönnek az érettebb ifjúsághoz tartozók, és hát nem csalódtam, a megnyerő képek még megnyerőbb hölgyet takarnak. Mindvégig nagyon kedves volt, beszéltünk erről arról, már ami beleférhetett a rövidke időnkbe. Nem vagyok jó személyleírás adásban, de a képeken szereplő hölgy és a vendéglátóm bizony azonos volt, semmi csalódás nem ért. Arca is tetszett nekem, Talán a smink kicsit sok volt, de nem zavaróan.

Action

Törülközőt maga köré csavarva fogadott, puszi puszi, majd gyors egyeztetés után megejtettem a zuhanyzást. Vissza, ahol a szobában elhelyezett masszázságynak nekitámaszkodva kaptam egy fincsi pipát. Nem kapkodott, tetszetősen lágyan csinálta, szép kerek cickókat volt alkalmam közben taperolni. A könnyed akció ellenére csúfosan hamar kivégzett. Látatlanul is megbízok sok sok lányban, de a francia gumis volt most is, ebbe is mentem el ajkai között.
Segített ezután tisztálkodni, felöltöztem, puszi puszi és már mentem is.

Elszámolás

A megbeszéltet kérte helyszínen is, a kezdetekkor átadtam. Mértéke a szokásos.

Mesi, jó masszázs

  JanóL

Egyeztetés

Telefonon történt , rögtön felvette. Szokásos tájékoztatás a lehetőségekről megtörtént.

Megközelítés

Parkolás 18.00 után ingyenes, házhoz kilehet fogni szabad parkolot. BKVrol nemtudok nyilatkozni.

Helyszín

Újépítésű társasházba fogad. Hàz rendbe van, fürdôbe minden megtalalható. Friss türcsi. Lakásba többen vannak, de SENKIVEL se találkazol, csend van!

Hirdető külseje

Erősen retusált képek. Jó 40es milf, nagyon kedves.

Action

1 órás programját érdemes választani, igaz CSAK egy aktus van. Szakszerű masszázzsal kezdtük kb fél ora volt hason fekve. Aztan kis olaj és elkezdett kényeztetni a melleivel. Végig csuszkàlta többször az ezredest, majd szájával vette kezelésbe. Csillagos ötös a franciàja. Hamar gumit huztunk. Beleült , hatulrol, oldalrol , mindenhonnan lehet tolni neki keményen. Kár, hogy nincsen kölcsön francia illetve ujjazás, tetszetős muffjat lehetne kényeztetni. Feneke markolhato melle is tenyerbe illő, igaz érzékeny friss plasztikazás miatt.

Elszámolás

Minőség arányba teljesen megéri. Aktus előtt kérte el az előre megbeszéltet.

Mesi, jó masszázs

  sportosfarkinca

Egyeztetés

Vasárnap kora délelőtti,telefonos,semmi komplikáció.A vonal végén egy kellemes hangú,megnyerő modorú Hölgy,aki korrekten tájékoztat a lehetőségeimről.

Megközelítés

Kocsival érkeztem, a környéken könnyű parkolót találni. A 13. kerületben a béke térhez nagyon közel.

Helyszín

Exkluzív szalon,egy szép többemeletes házban,lent a Duna parton,színvonalas szobákkal,több fürdővel.Minőség felsőfokon,az erre szakosodott igényes társadalmi rétegnek kialakítva

Hirdető külseje

Lélegzetelállító!!!Hamarjában a nevem sem tudtam,mikor ajtót nyitott egy elbűvölő,mosolygós,telt keblű,ragyogó szemű,érett Leányka,szuperszexi miniruhában,magassarkú cipellőben/ez a gyengém/,melyek tökéletesen kihangsúlyozták az egyébként is hibátlan vonalakat,páratlan idomokat.Valószínűleg a Teremtő is ilyen Hölgyről ábrándozott,mikor Évát formázta, mindenesetre már itt áldottam sorsom,hogy ilyen "matinéval" ajándékozott meg engem

Action

A másfél órás együttlét alatt alapos,teljes,mindenre kiterjedő kényeztetést kapott megfáradt testem, talpamtól a fejem búbjáig.Abszolút kezdeményező,magával ragadó temperamentumú Bombanő,azt hiszem,ezt gyakran, humoros körülmények között is tudtára adtam.Persze alighanem tudja ezt Ő maga is,mégsem jár a fellegekben,közvetlen, barátságos,kényeztetnivaló,Kéjcsoda.Lenyűgöző szépsége mellett értelmes is,pár mondatváltás után tudtam,hogy iskolázott, nem alapfokon kvalitált személyiség.Szakavatott kezek között regenerálódtam.

Már hason fekve is páratlan vizuális élményt jelentett gyönyörű testét a mellettem lógó tükörből csodálni.Az igazat megvallva, már akkor mindent megtettem a behatóbb manuális tanulmányozás érdekében,több kevesebb sikerrel.Sajnos hátul nincs szemem.Hanyatt fekve aztán olyan panoráma tárult elém,mint az abban a bizonyos nagykönyvben meg vagyon írva...Így már nekem is könnyebb dolgom volt.Miután elől,hátul megkaptam majdnem minden négyzetcentiméterem felfrissítését,egy más fejezetet kezdtünk,olyat melyet sosem feledek, csak Ránk tartozik,s tökéletesen beteljesítette meseszerű délelőttömet.Azt csak remélni merem,hogy Mesi is jól érezte magát Velem,páratlan élményekkel felvértezve,elégedetten távoztam

Elszámolás

Előre megbeszélt ajándokt borítékban a kis asztalára elhelyeztem mely távozáskor is ott volt.

Mesi, jó masszázs

  gabor19800

Egyeztetés

Telefonon hívtam, könnyen ment, mert az adatlapján írja, hogy mikor, hogy elérhető. 2 óra mulva már nála is voltam.

Megközelítés

Autóval mentem, a szomszéd lakótelepen van hely bőven, de a közelben van örzött parkoló is. Bkv-rol ne. Tudok nyilatkozni. :)

Helyszín

Modern, tiszta lakás. Rengeteg tusfördőből lehet válogatni. Tiszta nagy illatos törcsit kaptam. Szobában fotel, ahova a ruhákat lehet rakni. Masszás pad és tatami.

Hirdető külseje

Csinos milf. Kedves, közvetlen. Sokat lehet beszélgetni.

Action

Már nem az első randink volt, ugyhogy megbeszéltük kivel mi történt utolsó látogatásom óta. Üdítővel kínált, aztá irány a fürdő.
Mászással nyitottunk. Kellemes, nem túl erős.közben nem kalandozik el. Közben még dumáltunk. Nagyon szeret beszélgetni. :)
Aztán jött a fordulás. Kaptam egy kellemes olajos cicis kényeztetést közben a velem egykorúval is foglalkozik. Harcra készen állva gumit kértem és doggyban nyitottunk. Másra nem is volt lehetőségem, ugyanis hamar végem lett. Megtisztogatott és irány a fürdő.

Elszámolás

Nem sok helyen jártam még, de szerintem pesti átlag. Nagyon korrekt.

Mesi, jó masszázs

  Koby8

Egyeztetés

Telefonon történt, meg előtte nap megbeszéltük az időpontot, másnap pedig megerősítést kért.

Megközelítés

A kapott címre kocsival mentem, már ismertem a környéket de a GPS mindenkit könnyedén oda-vissza. Parkolási lehetőség is akad bőven, az épülettel szemben van egy védett parkolóudvar és olcsó is.

Helyszín

Új építésű moder épület a lakás is nagyon rendben van, többen vannak benne de nagyon jól megoldották az elszeparálást. Minden nagyon rendezett, a fürdő tökéletes milliónyi tus fürdővel felszerelve. A szoba nagyon hangulatos nyugtató zene szólt egy masszázs ágy áll benne az ellazulás végett és egy tatami a további mókára.

Hirdető külseje

Nagyon dögös MILF hatalmas cicikkel, egy hálós ruhában fogadott, nagyon jól állt neki. Sok huszonéves megirigyelné az alakját. Csak has tájékán van talán egy kis felesleg, de dolgozik már a nyári formán úgyhogy azzal sem lesz baj

Action

Két puszival forgatott, majd a szobába kísért ahol mégegyszer lefixaltuk a programot, kaptam egy törcsit és gyorsan le zuhanyoztam, majd ősi felfrissítette magát. Mikor vissza jött hozzám csak egy törölköző volt rajta amit a szobába érve rögtön le is dobott magáról úgyhogy megcsodálhatta azokat a nagy melleket. Először masszázzsal indult a program én csak a hátam és a vállami szerettem volna jól átgyuratni amit készségesen meg is tett. Közben nagyon jól elbeszélgettünk és csodálhattam az ügyesen elhelyezett tükrökben a testét. Az első fél óra a masszazzsal telt kellően el lazulva tértünk át a kényeztetesre. Háttal lefeküdtem a tatatmira és kaptam először egy finom csúszka masszázst. Nagyon finom érzés volt ahogy a testemnek nyomja kemény melleit, közben végig a szemkontaktus tartva eléggé felhúzott már ekkor és ezután jött csak a java. Kaptam egy nagyon jó natúr franciát nagyon ügyes játszik a cerkán a nyelvével is. Mikor már kőkemény voltam gumit húzott rá és be lepattant. Nagyon jól mozgott rajta közben gyúrtak a csöcsöket nem finomkodtunk. Póz cseréltünk missibe mindkettőnknek elég jó volt kéjesen nyögött majd az óránk végéhez érve kértem hogy forduljunk doggy pózba és hátulról jól megdöngetve lett végem. Hagyta hogy lenyugodjak benne majd újra le zuhanyoztam gyorsan. Mikor vissza értem volt meg hátra 10 perc, ekkor viccesen megjegyezte hogy nem ugrunk vissza de már nem éltem a lehetőséggel és érzékeny búcsút vettünk egymástól.

Elszámolás

Korrekt volt amit előtte megbeszélnünk. A régebbi átlagnak mondanám a rózsák szálat. Nekem nagyon megérte.

Mesi, jó masszázs

  sanyi777

Egyeztetés

Telefonon hívtam, mindenről tájékoztatott és két órán belül tudott is fogadni. Nem tudtam hogy mikor érek oda pontosan hozzá a közlekedés miatt, de rugalmasan kezelte.

Megközelítés

Duna parti luxus háztömb a helyszín, a pontos címet megkaptam telefonon, nem lehet eltéveszteni. Parkoló is van bőven.

Helyszín

Liftből diszkrét a megközelítés nem találkoztam senkivel. Fürdőszoba tele van tusfürdővel. Szoba felszerelése tükrökből, masszázságyból , és egy tatamiból áll. Nedvszívó törülközőt is kaptam a program elején és végén is.

Hirdető külseje

Igazából képek kicsit idealizáltak. Élőben sokkal szebb, szép arc szép mosoly és nagyon közvetlen kedves személyiség. Néhány tetoválás is van, alig észrevehetőek. Képeken látható hálós ruhában fogadott, amit mellei majd szétfeszítettek. Testalkata a képekhez képest vékonyabb, legalább öt-tíz kilót fogyott. Továbbá van egy kellemes erotikus kisugárzása is amit nehéz szavakkal leírni.

Action

Egy órára mentem. Vetkőzés és fürdés után egy jó alapos masszázzsal kezdtünk, ami Mesinél a program fő része. Tényleg átmasszírozta a testem tetőtől talpig. Rendes masszázst kaptam nemcsak ilyen gyenge simogatásokat. Közben jót beszélgettünk csak én voltam még kicsit feszült, ő folyamatosan szóval tartott hogy oldja a feszültségemet. Egy jó negyven perc után rátértünk az erotikus részre a tatamin. Csúszkával kezdett amit teljesen meztelenül csinált, majd rátért a franciára ami még gumin keresztül is hanghatásokkal együtt annyira intenzív élmény volt hogy 3-4 perc alatt elmentem. Sajnos így az aktusra már nem tudtunk sort keríteni. Segített letisztogatni majd lefürödtem és a búcsú következett.

Elszámolás

Megérkezés után az elején rendeztem és a meglepetés csokit is átadtam neki, őszintén örült neki. Korrekt pesti átlag, telefonon megbeszéltek alapján.

Mesi, jó masszázs

  RunningMan

Egyeztetés

A leírt időintervallumban hívtam, egyből felvette és gond nélkül egyeztettünk találkát.

Megközelítés

Könnyű megközelítés, hétvégén ingyenes parkolás, a házat egyszerű megtalálni, a bejutás diszkrét.

Helyszín

Új építésű ház, ennek megfelelően szép lakás. A fürdő rendben volt, a tetthelyen egy masszázs-ágy és matrac, mindkettő mellett tükör. Mindkét tusoláshoz tiszta törölközőt kaptam.

Hirdető külseje

Vizuálisan többet kaptam, mint a képek alapján vártam, tökéletes test, szép arc, minden a helyén volt...

Action

Csinos kis egyberészesben fogadott, majd a szeráj megmutatása után gyors tusolás, aztán felfektetett a masszázs-ágyra. Se nem erős, se nem simogatós masszázst kaptam, stresszoldásnak pont megfelelő volt. Az egyik tükörből már itt fel-fel tudtam fedezni csodás testét. Aztán jött a földön lévő matracon a cici masszázs, ami újdonság volt nekem, de a tükörrel kombinált élmény teljesen feldobott... Kézzel kezdte a játékot, aztán finoman bakata a velem egykorút. Dolgozott rendesen kézzel, szájjal és nyelvvel is, amivel rendesen túlpörgetett... Egyből kértem a védőfelszerelést is, majd finoman rámült. A látványtól és a technikától sajnos elég hamar eljuttatott a csúcsra, de nem bántam, mert megérte minden egyes másodperc! Kedves levezető beszélgetés, egy finom kávé(!), és puszis búcsuzkodás után elégedetten távoztam.

Elszámolás

Az elszámolás teljesen rendben volt, ami a csomagban volt, mind megkaptam...

Mesi, jó masszázs

  GuwY

Egyeztetés

A nap folyamán párszor telefont váltottunk, mert kérdésese volt nekem a munka miatt, hogy 5 vagy 6-ra tudnék jönni hozzá. De teljesen kedves volt mindegyik hívás alatt.

Megközelítés

Második alkalommal mentem oda, probléma nélkül oda jutottam tömegközlekedéssel. Autóknak meg van parkoló bőven.

Helyszín

A helyszín nem változott előző találkozásunk óta. Továbra is igényes, ízléses, de egy kicsit üres hatást keltő. (Lehet pár festmény, vagy virág mint díszítés elkéne?)

Hirdető külseje

Mesi megtartotta jó szokását, és továbbra is bombázó maradt!

Az igazi milf! A jó helyeken kerek, mindenüt máshol meg feszes. Arcra kedves, folyton mosolygós, de nem erőltetve!

Kérésemre a fotóin a rózsaszín hálóruhában fogadott ami különösen vadító volt.

Action

Másfél órára jöttem hozzá, amit egy vaskosabb masszázsal kezdtünk. Rendesen átgyúrta minden porcikámat, ami kellett mert egy őrületes hetem volt.

Azonban már az előző beszámolomban is megírtam: Mesivel remekül el lehet beszélgetni. Most is ezt tettünk (talán egy kicsit túl sokat is, az én részemről).

Szerettem volna masszázs után elfeküdni Mesivel, és rendesen megdugni, de gyorsan meggyőzőtt, hogy egy csuszkamasszázst még előtte beiktassunk, amit meg egy olyan NF követett, hogy ott helyben kivégzett. Hihetetlen, hogy az alkalom túl nyomó részében nagyon kis kedves, aztán amint bré kerül a kezébe-szájába, teljesen megvadul.

Leheletnyit csalódott voltam, hogy egy massázs és egy orál után már vége is lett az alkalomnak mert szinte azonnal eltelt a másfél óra. Viszont sokkal sokkal erősebb élmény volt így.

Elszámolás

Még a legelején kihelyeztem egy szekrény tetejére. Megérte az utolsó virágszálig!

Mesi, jó masszázs

  tata100

Egyeztetés

Telefonos egyeztetésben történt a találka megbeszélése.

Megközelítés

Pontos cím, GPS teljesen rendben oda talál . Parkolás rendben. Nyugodtan mertem az autóm ott hagyni.

Helyszín

Lakás állapota nagyon kellemes, tiszta kulturált. Céloknak megfelelően feltöltött fürdőszoba, igényes tisztálkodási eszközök,pihenésnek ellazulásnak kialakított.

Hirdető külseje

Kedves lány a fotóknak megfelel, és a nagyon formás idomai dominálnak.

Action

A telefonon kedves hang fogad, megbeszéltük mi is törtéhet a találka alkalmával.
Szexis fogadásban részesít nagyon érzéki nő, akiről rögtön érzed,hogy ott van a szeren.
Finom illata már felkorbácsolta a férfiasságom, erotikus kisugárzása olyan légkört teremtett, hogy tusolás után teljesen rá bíztam magam, amit nem is bántam meg. Érzéki masszázzsal, érzéki cirógatással repít egy más dimenzióba. Nem lehet nem megismételni a találkozást. Gyengéd érzéki nő.

Elszámolás

Korrekt elszámolás, semmi gond, megbeszéltek szerint működik, egy kis virág ajándéknak örül.

Mesi, jó masszázs

  Gnc

Egyeztetés

Telefonon, Ő vette fel, könnyen ment.

Megközelítés

Autóval mentem, a szomszéd háznál parkoltam, rendben volt, majd kis séta és a háznál is voltam.

Helyszín

Szép környék, a lakás direkt erre a célra kialakított, többen vannak, de ügyesen megoldják, hogy ne találkozz senkivel sem. Max a cipők számából tudod, hogy hány kolléga van.

Hirdető külseje

Képek magukért beszélnek, igazi meseszép nő. Mesi a meseszép. :)

Action

Puszi az ajtóban, majd előttem sétálva elvezetett a szobába, nem a környezetet bámultam. Üdítővel kínált, majd kaptam egy törcsit, s a fürdőig kísért, visszaérkezésemkor már meztelenül várt. Hm...nehézkes volt hasalni a padra.
Ügyes masszírozást katam, lábaktól kezdve szépen haladt felfelé, közben természetesen végig beszélgettünk. Jó partner, figyel, fejben is ott van a beszélgetésben, nem csak testben. A tükörben folyamatosan néztem, hogy mit csinál, néha a kezeit is, de nyilván leginkább a feszes, kerekded barna alakját stíröltem.
Masszázs végén, szépen letörölgetett, s következett a cicis csúszka, ami fenomenális, majd a szájával kényeztett. Nagyon ügyesen csinálta, szép adaggal jutalmaztam munkáját.

Elszámolás

A telefonban egyeztettet helyeztem el a kisasztalon, rendben volt.

Mesi, jó masszázs

  Smuggler

Egyeztetés

Telefonon gördülékenyen ment minden, úgy is, hogy visszahívást kellett ígérnem ami gondolom sokszor egyenlő a soha nem jeletkező ügyféllel. Itt nem ez volt a szitu és egy órán belül tudtunk is talizni.

Megközelítés

Kocsival minden OK. Tömegközlekedésről nem igazán tudok nyilatkozni de a Duna Plaza nincs messze, szerintem onnan gyalog is OK! Marina part, parkoló többnyire van.

Helyszín

Marina parti társasház. Tiszta, rendezett és egyszerű diszkrét a ki-be jutás. A lakás nagy de paravánokkal a kívánt helyszín felé van terelve a vendég. Nem tudom hogy volt-e kolléga nő, ha igen akkor jól meg van oldva a logisztika.
A fürdő tiszta, rendezett és minden féle fajta tusfürdő megtalálható.
A szoba egy kis kanapéból, egy masszázs ágyból és a földön egy matracból áll. Minden tiszta, rendezett és igényes. Van egy tükör is a matrac mellett.

Hirdető külseje

Nagyon jó NŐ. Nem a fiatal korosztályból, de nagyon kellemes meglepetés. Nem alacsony és nem is a nádszál karcsú a jó jellenző rá. Van minden amit egy nőn az ember fia fogni szeret mindamellett látszik a sport nyoma, mert aminek feszesnek kell lennie az az is. Azt hiszem simán utána fordulnak a férfiak az utcán kortól függetlenül. A képek hozzák a valóságot és az arc is kedves.

Action

Profi masszázs volt, bár én ehhez teljesen kívülálló vagyok, amit mondtam is. Jó volt, ellazított és közben kb végig dumáltunk ami csak külön pozitívum a randihoz. A vége a csúszkás dologgal és a beleülök műsorral csak feltette a pontot az I-re.

A menetrend a masszázs ágyon indult teljes átdolgozással. Ez nem volt eddig a kedvencem, de itt teljesen megváltozott a véleményem.

Majd a földön lerakott matracon folytatódott a dolog amit a mellette lévő tükörben követni is lehet. Cicis csúszkás játékkal kezdtük ami nagy élmény és lassan átcsapott franciába.

Kezdtem magam haszontalannak érezni és rákérdeztem, hogy tehetek-e érte is valamit. De ez most nem erről szólt, így a következő alkalomra marad...

A vége az lett, hogy rám ült és gyakorlatilag kivégzett... :D Nagyon jó volt látni közben és az élmény is maximális.

Sajnos csak az 1 órás programra volt időm, de legközelebb szerintem a 1.5-re nevezek. Nagyon jó a program és ezt 1 órába nehéz besűríteni.

Elszámolás

Lerakva előre, de szerintem bármi kultúrált mód működik. Utólag azt mondom többet kaptam mint adtam.

Mesi, jó masszázs

  BrianW

Egyeztetés

Előző éjjel írtam neki, időpontot kérve, reggelre már válaszolt is, hogy hívjam fel. Elsőre felvette a telefont. Sajnos, az én időpontomat nem sikerült összeegyeztetni az ő idejével. ám később megcsörgetett (!), én felhívtam és mondta, hogy lehetséges, de még várjak egy órát, amíg kiderül. Végül sikerült az általam kért időpontban megegyeznünk.

Megközelítés

Én eddig nem jártam nála, de könnyen odataláltam. A Marina-part sétány rajta van a térképen, az autót pont a jó helyre navigálja a GPS és van bőven parkoló. Egyéb megközelítést nem tudok értékelni, de a Váci út, a Forgách utcai M3 metró és 15-ös busz közel vannnak.

Helyszín

Egy új építésű, pár éves, modern tömbház felső szintjén található a Szépség. A lakásból keveset láttam, kész labirintust építettek, mert többen vannak a lakásban, ám a kettőnknek fenntartott rész jól elkülönült. A szoba a célnak megfelel, egy masszázságy, egy kanapé, egy szekrény és egy tatami volt benne (továbbá hangulat világítás gyertyákkal, ideillő zene), a fürdő tágas, felszerelt, többféle tusfürdő, a víz jól beállítható a nekem megfelelő hőfokra. Ez kellett is, mert kicsit átfáztam, amíg Rá vártam, de kellett nekem tíz perccel előbb érkezni...

Hirdető külseje

Mesi szuperül néz ki, formás, magas, szolizott bőr, ... és hatalmas mellek! Az alsó részen van egy kicsi felesleg, de ez pont jó, nekem tetszett. Egy olyan kék, szexi ruhát viselt, ami leginkább egy nagyszemű hálóhoz hasonló, szép melleit kedvem lett volna rögtön megfogni. Egyébként is, kedvelem a fogható lányokat, jó volt megmarkolni fenekét, dús keblét, a hasa sem volt nagy, pont megfelelőnek éreztem mindenét. Az arca is szép, talán mert mindig mosolyog, egyszóval tüneményes.

Action

Az előszobában cipőt le, aztán a paravánokból kialakított elkerítés mentén a szobába be. A szobában rövid csevej, eligazítás, itt masszázs az első, majd kérhetek aktust. Én kértem aktust :) Levettem a ruhát és friss türivel irány a fürdő, Mesi ment előre utat mutatni. Bár voltak mások is a lakásban, de én nem találkoztam senkivel, tényleg diszkrét volt minden.
A fürdés után hasrafeküdtem a masszázságyra, ő pedig még be is takarta a hátam, mivel jeleztem, hogy fázós típus vagyok. Nagyon jól masszíroz! Nem erotikus, hanem igazi masszázst kaptam, gyúrta rendesen az izmokat, lazította a fáradt részeket, szóval élveztem.
Aztán leküldött a tatamira és mondta, hogy következik a csúszka. Ilyenben sem volt még részem, Mesi kiment, megtette az előkészületet: meztelenre vetkőzve jött vissza. Már a látványtól izgultam, de aztán bekente magát, engem és a melleivel olyat csinált...eddig ilyet még csak filmen láttam! Egyre jobban izgalomba jöttem, megmasszírozott a cicikkel, kitért minden részemre, játszott a dákómmal, majd gumit fel és újabb fokozatba kapcsolt: isteni a franciája, még így gumiban is. Szívta, ahogy kell, közben szemkontaktus - még most is megborzongok! Kellett is a gumi, mert már bármikor eldurranhattam, pár perc alatt kikészített, szóltam is, hogy beleülhetne. Egész idő alatt beszélgettünk, remekül irányít és jól irányítható.
Szóval beleült, de mivel így felhúzott, ez a rész már nem tartott addig, amíg szerettem volna - vagy az idő sebessége változott meg, de tény, hogy úgy éreztem, azonnal elmegyek. Próbáltam ugyan koncentrálni, de hogy is lehetne Mesivel ilyet, így aztán gumiban lett végem. Fogtam a dús hátsót, a csillogó olajos kebleket és pornós érzésem volt...
Ezután új, száraz türit kaptam, irány a fürdő, ahol megmosta a hátam is (ő ajánlotta), közben pedig megdícsérte a fenekem. Férfitársak! Ez a kedves, bájos hölgy engem folyamatosan dícsért, pedig nem vagyok egy Adonisz, mellette újra férfinak éreztem magam! Ha másért nem, ezért menjetek el Hozzá!

Elszámolás

Ahogy a telefonban megbeszéltük, a felöltözés után adtam oda Neki, átlagos, pesti árnak mondanám, de a masszázs és a csúszka miatt, többnek mondható.

Mesi, jó masszázs

  kovácstibi12

Egyeztetés

Előző nap felhívtam, egyből felvette és adott rögtön időpontot. Másnap reggel megerősítő sms, erre is válaszolt. Minden flottul ment.

Megközelítés

Duna Plázától nem messze Marina part, 10 perc lassú séta ha BKV-zol. Autóval is könnyű odatalálni, parkolóhely van.

Helyszín

A lakás nagynak tűnik de én csak egy részét láttam. Előszobában le lehet venni a cipőt van kis ülőke is hozzá.
Tetthelyen szobainas, masszázságy, matrac, két tükör. Néha behallatszott az egyik kolléganője, de action hangokat nem hallottam szóval nem volt nagyon zavaró.
Fürdőszoba nagy kádas, zuhanyzós, sok tusfürdő, szájvíz van minden.

Hirdető külseje

Magas, helyes arcú, mosolygós hölgy. Fantasztikus cicik (bár inkább csöcsök :) ), nem lufiszerűek, jól lehet gyúrni őket. 69-ben gyönyörű popsi, csupasz nuni.

Action

Talán most voltam 4x Mesinél ami azt hiszem mindent elmond az elégedettségi szintemről.
Az utolsó találkánk óta átköltözött az épület másik oldalára de ez nem jelentett gondot.
Szokásomhoz híven 3 nap cölibátus után érkeztem meg hozzá így a gyors fürdés után egyből a matracon indítottunk.
Kaptam egy finom franciát, közben úgy helyezkedett, hogy tudjam tapizni és mindent lássak a tükörben. :) Kérdez közben, jól irányítható.
Utána gumi, misszionárius póz, kb. 5 perc aktus és bumm! :)
Az a jó Messi 176cm-ben, hogy misszionárius pózban is be tudom kapni a mellét miközben döngetem. És ehhez nem kell kitörnöm a nyakam. :)
Kicsit nyög de nem játssza meg a sorozatos orgazmust, ami nem is baj mert úgy sem hiszem el a lányoknak.
Ezután jött a masszázs ami továbbra is profi szintű (bár nem vagyok szakértő) és nagyon jól esett.
Közben beszélgettünk, nevetgéltünk, nem volt kínos csend.
Masszázs után vissza a matracra hátha összejön a második menet (sosem jött még össze mert egylövetű vagyok).
Isteni csúszka masszázs, megint francia, majd most hátulról támadtam. Jó volt de egy idő után éreztem, hogy ebből nem lesz orgazmus úgy, hogy feladtam.
Nincs sértődés egyik oldalról sem. :) Ennyit tudok. :D
Fürdőben megmosta a hátamat, felöltöztem, fizettem, távoztam.

Elszámolás

A móka végén kitettem a kis szekrényre. 1,5 órát voltam és a pesti átlagot ****.

Mesi, jó masszázs

  fütykös1

Egyeztetés

telefonon értem el.
Szerencsém volt mert egyből tudott fogadni..

Megközelítés

Most voltam nála először, a megközelítéssel nincs semmi probléma.
Könnyen megtalálható!

Helyszín

Duna Pláza mellett található.
A marina Part Viszonylag új építésű lakópark.
Ez elmond mindent az igényességről..
Ott van mellette a Duna Pláza

Hirdető külseje

Kicsit azért szépítve van.
De abszolút nincs baj vele.
Szép nagy cicik, szép arc és nagyon kedves mosolygásos...

Action

A mennyországban 1 órát töltöttem.
Kicsi beszélgetés, irány zuhanyozni...
Olyan kellemes franciát kaptam az masszás ágyon mint még soha senkitől. Nagyon komolyan csinálja.
Közben simogattam a ciciket.. Fantasztikus.. ahogy néz rád miközben kényeztet... hmm..
A masszírozásán nagyon kellemes, tetőtől talpig megmasszíroz
Gumi fel és utána jött aminek jönnie kelletett..
Ez olyan érzés amit nem lehet leírni, át kell élni.
Igaz hogy nem írtam sokat.
Én csak ajánlani tudom.

Elszámolás

Korrekt volt ****t amit megbeszéltünk már korábban telefonon.

Mesi, jó masszázs

  threewishes

Egyeztetés

Telefonon hívtam egyeztettünk. Indultam is hozzá és fél óra múlva csengettem a kapun.

Megközelítés

Könnyen megtalálható, már jártam nála, gyorsan ment. Könnyen találtam parkolót, ami itt ingyenes.

Helyszín

Marina part. Szép a lakás. Tiszta, jól felszerelt. A célnak teljesen megfelel. Fürdőszoba tágas, sok tusfürdővel ellátva. A szobában masszázságy és tatami.

Hirdető külseje

A képeknek megfelelő, bár azért a fotós igen jó munkát végzett. Hatalmas cicik, formás gömbölyű fenék, finom barna bőr. Kedves arc.

Action

Hamar letusiztam, majd fel a padra és átnyomkodott rendesen. Talptól fejig, azaz kézig.
Ezután le a tatamira. Ott folytattuk. finom csúszka minden irányba. Cicivel alaposan megdolgozva minden testrészem. Ezután 69 ben fölém térdelt és alaposan megdolgozta a farkam. Mind kézzel, mind szájjal. Kicsit csodálkoztam is, hogy a fárasztó nap végén milyen rendben ment minden. Gumi fel és felülről kezdtem neki. Elsőször csak óvatosan majd megszokva a finom "közeget" egyre erőteljesebben. Megkértem, hogy kutyusba folytassuk. Miután feltérdelt rendesen megdolgoztam a punciját és mint addig végig, a mellettünk lévő tükörben moziztam magunkat. Pár perc alatt végem lett. Óvatosan letakarított, majd eldőltem egy kcsit. Aztán látva, hogy lassan vége az órának. Letusi, amiben segített, majd irány tova.

Elszámolás

Utána ****. Átlagos volt a mérték. Az asztalra letettem.

Mesi, jó masszázs

  galapag78

Egyeztetés

Hirdetése alapján egyből megtetszett, így hát hívtam is. Telefonban mindenről készségesen tájékoztatott, de az aznapi időpont nekem nem felet meg. Maradtunk a másnap délutánban.

Megközelítés

Férfi társaim által gyakran látogatott környék. Könnyen megközelíthető BKK járataival, és autóval is.

Helyszín

A környéknek megfelelő újszerű épület. Ha jól emlékszem kb 6-8 éve épülhetett. Parkolás csúcsidőben kissé nehézkes lehet. De a közelben található plázában biztosan akad hely. Úgy is jót tesz egy kis séta.
Épületben lift könnyíti meg az emeletre jutást. Házban tisztaság, rend. A lakás szépen berendezett, tiszta.
A fürdő szint úgy.

Hirdető külseje

A hölgyemény szép, formás. Arcát illetőleg kicsit másra számítottam, de így is megfelelt.
Mellei isteniek, ezek feledtették velem a ki s csalódást.

Action

Lakásba betérvén, egy kis ismerkedés, puszi. Majd szobába be. Tisztáztuk a lehetőségeket és én el tusolni.
Rengeteg tusfürdő közül lehet választani... Szobába visszatérvén nem várt senki, csak egy masszázspad és egy tatami. Kis idő múlva a kolléganő határozott "kérésére" megjött Mesi. Egy fürdőlepedő volt csak rajta, amitől hamar megszabadult. Rám bízta a választást hogy franciás kényeztetés vagy masszázzsal kezdjünk. Én az előbbit választottam. Nem bántam meg. Egy isteni végig franciát kaptam, bár nem a szájában lett végem. Majd kis tisztogatás és át invitált a masszázspadra. Itt is kellemes csalódás ért, nagyon jól masszázsa. Lábaim, hátam, karjaim, nyakam végezetével vissza tértünk a tatamira. Itt már nem kellett nagyon győzködni a velem egykorút. Meg is jegyezte Mesi hogy látja készen vagyok a második felvonásra. De még türelemre intett. Most jött a csúszkás masszázs. Isteni méretes melleivel fel alá síkklott rajtam. majd egyszer csak eltűntem a szájában, ismét egy isteni franciába kezdett. Kis idő múltán kértem hogy húzzunk védőfelszerelést. Erre ő kérdezete hogyan szeretném magamévá tenni. A kutyus pózt választottam, mit kiderült ő is szereti. Amit hamarosan éreztem is, kivégzett.

Elszámolás

Action végeztével együtt elmentünk tusolni, majd öltözködés közben vidáman elcseverésztünk. Az ajándékot kifelé menet a masszázspadra helyeztem.

Mesi, jó masszázs

  tizenharom

Egyeztetés

Az egyeztetés teljesen szokásosan és simán zajlott, felhívtam telefonon, megbeszéltük a délutáni találka időpontját és hogy kb. hova kell mennem.

Megközelítés

Másodszorra már nem lesz probléma :) Elsőre is csak azért volt, mert nem vagyok igazán járatos a környéken. Nagyjából odavitt a GPS (de nem pont a ház elé) így hát keresni kellett parkolót. Mivel már késő délután volt, a "nép" nagyrészt hazaért, tele volt minden, jó sokat kellett keresnem a parkolót (el is késtem egy picit emiatt). Odaérve a ház elé persze volt szabad hely :)

Helyszín

Magát a lakóparkot én nem szeretem annyira. A lakás építészetileg szerintem nem annyira jó, többet akar mutatni annál, mint amennyi hely van benne, emiatt helyenként célszerűtlen. Természetesen új az egész. A kivitelezés, a tisztaság viszont hibátlan. És nem építészkedni megyünk ugyebár... :)

Hirdető külseje

Szögezzük le az elején: Mesi egy jó csaj, megvan mindene amit férfiember kívánhat. Van cici, van popsi, van szép arc, szép szemek. Ha a fotók alapján mégy akkor viszont meglepi lesz, legalábbis én sokkal karcsúbb leányra számítottam, szóval csalósak szerintem. De a leánnyal nincs baj, nagyon szexi és csinos.Naggyon jó cicije van.

Action

Ez volt a második meglepi :) "Nyilván" a kategória váltás okán látogattam meg a hölgyet. Tegyük hozzá azelőtt is szemeztem már vele, de ez megadta a szükséges lökést. Kész koreográfiával várt, és olyan határozottsággal kezdte el, hogy nem is ellenkeztem. Persze nem is volt nagyon ellenemre. Kaptam egy jó meleg olajos masszázst, nem volt egy brutál sportmasszázs, hanem olyan jóleső simogatós. Lehetett volna akár kicsit erősebb is, akkor talán tovább tartott volna a pozitív hatása. Jót dumáltunk közben autókról (!) meg mindenféléről. Masszázs végeztével megtörölgetett, aztán a matracra irányított, elhelyezett szépen, pontosan. Na itt végre kicsit kibontakozhattam, megnyalogattam finom punciját, el is élvezett elég hamar, meg is dícsért :)
Naaagyon jól franciázott Mesi, kis híján el is mentem, ezért leállítottam, mondván szeretném a punciját is megtapasztalni.
Szeretkeztünk előlről is meg hátulról is, nagyon finom a leányzó, nekem viszont nem ment annyira a dolog (fáradt voltam) úgyhogy a végén meg is bántam hogy a francia végén nem hagytam magam elsülni, így sokkal nehezebb volt, de erről nem Mesi tehet. Viszonylag türelmes volt, de a szabott időbe bele kell férni. Utána zuhany, búcsú majd spuri el.

Elszámolás

Felesleges rá sok szót vesztegetni, Nagy Pesti Átlagot letettem előre a szekrénykére, annyi volt amennyi, teljesen korrekt.

Mesi, jó masszázs

  galpeter

Egyeztetés

Kicsit nehézkesen alakult.Vissza hívást kért "udvariasan" A szám foglalt:)! sikerült egyeztettnünk.Addig kávé a közeli varietében!!!!

Megközelítés

A marina jó helyen van .jó parkolás,de a gyalogbékáknak tökéletes a metró.Aki itt eltéved az még nem járt a legjobb helyen.

Helyszín

Természetesen a legújabb technológiával épült,minden igényt kielégítő lakás.Aki nem járt még erre ,annak kicsit káosz. Modern fürdő ,minden van mi szem szájnak!!!!!!! ingere.

Hirdető külseje

Úgy jártam ,mint gorcsev. Kvaszticcsal,csak engem az illat ütött ki. Harmoniában él önmagával és ez kisugárzik.

Action

Kedves köszöntés,Talán megleptem a vizuális behatással.( miért gondolják az emberek,hogy csak az önkritika hiányával keresik a többet,vagy jobbat,Ez egyéni mérce) De nem tudtam levenni róla a szemem.Kértem segítsen tisztálkodni. Lágy keze mint az alabástrom,nem siet ,nem kapkod.Érezhette én már túl vagyok a gyors numerákon,jobb szeretem az ember és a test közelségét.Testápoló következett ami majdnem kivégzett! Én akartam kezdeni a kényeztetést mert ragaszkodom a hagyományokhoz!!! Aktívan vett részt benne forgatta a popsit. Gyengéd és mély lassú franciát kértem ,ÉS ÚGY LETT. Szóba jött néhány téma pihegés közben.Talán még egy menet. Túl jó volt ahhoz elrontsam ezt a számomra nagyon kedves élményt.
Jó összhangot tudtunk kialakítani. felejthetelen.

Elszámolás

Nem beszéltünk meg semmit előre ,működött a kölcsönös szimpátia. *** érték arány ezen a környéken egy kicsit több,mint máshol,de bármi *** megér!!!!

Mesi, jó masszázs

  kece

Egyeztetés

Rendben ment az egyeztetés, a telefont Ő vette fel elsőre, és kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről.

Megközelítés

Az tetthely a Marina-part lakóparkban található a Duna pláza környékén a Duna parton. Mivel először jártam itt GPS-szel mentem, rendben oda vitt. A parkolás ugyan ingyenes de nincs sok szabad hely,keresgélni kell. Aki BKV-val megy készüljön egy kisebb gyalogtúrára.

Helyszín

Egy új, elitnek szánt lakópark(telep). Ennek megfelelően a közvetlen környezet rendezett, a lépcsőház, a lift OK. A lakás ezekhez hasonlóan rendben. A szoba praktikusan berendezett hangulatos, masszázságy és tatami a két legfontosabb elem. Ez utóbbi nekem nem igazán jött be. A fürdő rendben, nagy tusfürdő kínálattal...

Hirdető külseje

Benyomásom szerint a hirdetés képei kissé idealizáltak, de az összhatás nekem bejött. A mellei különösen. Szexi cuccban fogadott, ami kellően izgató. Kedves, szeret beszélgetni.

Action

Kedvesen bevezetett a szobába, ahol átvettük a telefonon már egyezett leckét. Ezután egy gyors fürdés, majd vissza a sejtelmes fények közé. Kaptam elsőre fantasztikus franciát csak miheztartás végett, az összhatást a tatami ugyan rontotta, de így is rendben voltunk. Majd jött a nagyon kellemes masszázs, közben volt idő némi csevegésre is. A végére teljesen ellazult állapotba kerültem, azaz a foglalkozás elérte célját. Költözködés a tatamira :( majd ciciolajozás :). Majd a masszázsnak a második része ami legalább olyan élvezetes mint az első. Egy idő után előkerült a gumi és jött a második ment, ami szintén nagyon kellemes volt, bár nem úgy lett vége, ahogy az a nagykönyvben írva vagyon, de erről nem Mesi tehetett. Legközelebb változtatunk a dolgok sorrendjén a cél érdekében.

Elszámolás

Az elszámolás korrektül, telefonban megbeszéltek szerint, az asztalon hagyva.

Mesi, jó masszázs

  Edward69

Egyeztetés

Telefonon hívtam, először délelőtt h érdeklődjek dolgozik e / mennyire szabad még este, majd délután többször is kommunikáltunk sms-ben. Én Bp-en voltam egy rendezvényen és nem tudtam h mikor végzek, csak annyi volt biztos részemről h eléggé a 'műszak idő' vége felé tudok Mesihez menni, d nem tudtam h pontosan mikor érek oda. Talán azért mert már ismerjük egymást régebbről, de rugalmasan és könnyen tudtam sms-ben is időpontot egyeztetni, illetve módosítani az eredetileg megbeszélteken.

Megközelítés

Kocsival mentem, fejből tudom az utat. marnia part, parkolni könnyű, mindig van hely. BKV van a közelben.

Helyszín

Mint említettem Marina part, ennek megfelelően nagyon fullos kívül és belül, a lakás további berendezései is nagyon igényesek. 5 csillagos a környezet. A Szobában van tatami é masszázs asztal is, füstölő, hatalmas tükör, szobainas, hangulatvilágítás, bőrfotel. A fürdős is az előzőeknek megfelelő. Fürdés egy függönyös kádban, tusfürdő választék pazar. Szájvíz , kispohár szintén ott figyel ;) Hőmérsékletre szintén figyelnek, h amikor pl kijössz a zuhanyból akkor se fázz stb.

Hirdető külseje

Úgy látom Mesinek egyre jobbak a kitett képei, ezekhez nem is nagyon tudok mit hozzáfűzni, 100%-ban visszaadják a valóságot. Eszméletlen bomba milf, de ugye élőben még jobb mint a képeken. A szép arcot nem látjuk csak a képeken, de megnyugodhat mindenki, Mesinek tényleg szép arca van. Annyit még itt kiemelnék h Meskónak a szeme és szája igényesen tetovált. Én nem vettem észre a különbséget h ez smink v tatoo de ő mondta h ez nem smink :)

Action

Érkezéskor puszi, ölelés (én már éreztem a felkeményedést), Mesi egy szupersexy hálós ruhában fogadott ami olyan h van is rajta valami meg nem is, én ettől már (tudatában h hamarosan szedem le róla) szét is mentem :D majd be A Szobába. Két levezetéses programot kértem középen masszázzsal. Először fürdés (Mesi már érkezésem előtt lezuhizott), törcsi, szájvíz, majd be a szobába: szóval Mes ott várt, lehúztam róla ruhát, majd kényelembe helyezkedés a tatamin és kemény francia óra vette kezdetét. Kérésemre kemény, erős és gyors, sok kezezést tartalmazó franciát kaptam, amit Mesi olyan tökéletesen csinál, h csillagokat láttam közbe (nem vicc :D). Majd feltérdeltem és ez folytatódott egy nekem térdelő neki ülő pózban, közben masszázs a golyszacsaládnak. Hol átvette csak kézre hol vissza száj is kéz is, közben finom puszik.. mikor éreztem h már annyira jó h paradox módon nem bírom/akarom tovább akkor felálltam két lábra és pornós kivégzés a csodás cickókra. Még meg is jegyezte h jött anyag rendesen... pedig nem voltam különösebben tele, csak ekkora izgalom hatására sztem minden kijött :) ezek után kis takarítás, majd masszázs, közben beszélgetés. erre a köztes 'pihire' sok idő nem jutott mert azért az első akció nem volt rövid, szóval sztem 10 percnél többet biztos h nem pazaroltunk el a masszázzsal :) a kis feltöltődés után 1 pohár víz és jött a második forduló, ami egy kevesebb kézimunkás, bőnyálas franca volt, itt én végig álltam és a szokásomhoz híven a végén testre élvezés. Ezek után takarítás, fürdés, kis beszélgetés (végre tudtam beszélgetni :D eddig máson járt az eszem) Aztán a végén fájdalmas búcsú :) ölelés , amibe még Mesi bele is roppant kicsit ;) Majd még a zsibbadó felejthetetlen érzéssel utazás haza..

Elszámolás

Asztalra, a gyertya majdnem megégette :) szokásos Bp átl,

Mesi, jó masszázs

  zsomi05

Egyeztetés

Az egyeztetés rendben ment, elsőre felvette a telefont, és kedvesen tájékoztatott a lehetőségekről.

Megközelítés

A XIII. kerületben érhető el, új építésű ház. Autóval mentem, könnyen megközelíthető, a parkolás ingyenes.

Helyszín

Új építésű házban van, a lakásban más is rendel, de diszkréció maximális. A lakás tiszta, rendezett. Az action helyszínei pedig egy matrac illetve egy masszázságy.

Hirdető külseje

Mesi külseje a képeknek megfelel. A hölgyön van mit fogni, és én pont ezt szeretem. A mellei pedig fantasztikusak, pláne amikor beolajozza őket és azzal kényeztet. Különösen tetszett, hogy kiváló beszélgetőpartner.

Action

Mesi fehérneműben várt, majd a részletek megbeszélése után elmentem fürdeni. Mire visszaértem, Mesi megszabadult a ruháitól és kezdődött a masszírozás, amelyet nem tanulta, de jó érzékkel ráérzett arra, hogy mi esne jól. Szóval rendesen átmasszírozott lábtól nyakig.Sportolás után nem ilyen masszázst választanék alapos átgyúrásra, viszont lazító programnak teljesen ideális. A masszázs után átcsusszantunk egy csúszkamasszázsra, ami nagyon finom volt. Majdnem elsültem attól, ahogy a melleivel cirógatta a dákómat. Utána kis simogatás és én is kényeztettem egy kicsit. Aztán gumihúzás következett és több pózt végigpróbáltunk. A puncijában ért a vég. Után letörölgetett, majd még beszélgettünk kicsit. Utána közös fürdéssel zártunk, puszi és távoztam. Sürgetésnek nyomát sem éreztem.

Elszámolás

Korrekt. A telefonban mondott ajándékot előre letettem az asztalra.

Mesi, jó masszázs

 

Egyeztetés

I've contacted her using the messages of the website. Taking the meeting was really easy, just needed a couple of message.

Megközelítés

I used taxi, because it was at night.

Helyszín

The building is quite new. The room is big and clean, so is the bathroom. There were a lot of bath-gel and towels if you need.

Hirdető külseje

She was really smiling, and chitchat during the massage. She's a little roundish, but it's not a problem. In the opposite, the curves make her much more beautiful.

Action

She started with a classic massage, with me on the belly. Feet, legs, back and arms, all nicely then firmly massaged.
Then I turned on my back and the body massage started. Boys, this was great. She rubbed herself against me, her boobs felt so good.
After a bit, the hand-job and the blowjob begun. I wasn't too long to release myself. Then she started another little massage before I went to the bathroom.

Elszámolás

If you're in the mood, she propose to have sex with her, instead of hand-job and blowjob.

Mesi, jó masszázs

  kovácstibi12

Egyeztetés

Könnyen ment. Mindig felvette a telefont, meg is csörgetett, jól tájékoztatott. Elsőre nem sikerült mert be volt táblázva de másnap összehoztuk.

Megközelítés

Nem jelenthet problémát senkinek. Duna Plázától 5 perc séta, parkolóhely van szóval autóval és BKV-val is jól megközelíthető.

Helyszín

Minden újnak tűnik, jól berendezett, jól fűtött (ez télen fontos :D) lakás. Az előtér paravánnal elválasztva, nem találkoztam senkivel Mesin kívül. Fürdőkád zuhanyzóval, sok tusfürdő, szájvíz, két türcsit is elhasználhattam.
A szobában mind az asztal, mind a matrac mellett emberhosszúságú tükör van ami igen jó hatással van az erotikára. :D

Hirdető külseje

Mint a képeken. Magas, nagy mellű, mosolygós hölgy. Az arc ugye kinek milyen, nekem bejött. A mellein nem érezni a szilikont eszméletlen jók. Feneke, lába sima. Persze masszív a hölgy de hát ezért mentem! :)

Action

5 percet várakoztatott a Duna parton, de még pont belefért. Áttetsző fehér ruciban fogadott, fehérnemű nyista. :) Ránéztem, váltottunk pár szór és láttam, hogy a másfél órás menüt fogom választani az 1 órás helyett.:) Gyors fürdés majd fel az asztalra. Kaptam egy profi masszást nem tudom mennyi ideig tarthatott kb. 30-40 perc lehetett. Tök jól elbeszélgettünk és úgy tűnt valóban szereti a munkáját. Ugrás a matracra ahol bekenhettem a melleit. Jött a csuszkamasszázs majd egy eszméletlen jó francia. Aktust akartam de majdnem nem jött össze mert a tükörben nézve úgy felhúzott, hogy majdnem NFVSZ lett belőle. :D Gyorsan kölcsönös franciát kértem majd gumit és misszionáriusban lett végem. Gyorsabban mint szerettem volna.
Az egész aktus nagyon jó volt, sokat mosolygott, kérdezett, válaszolt, nem játszotta túl szóval mintha egy barát csajszit döngettem volna meg.
Nem volt távolba révedő tekintet, unottság, TP-nek nyoma sincs.
Szex után még egy levezető masszázs majd fürdés ahol megmosta a hátamat. Simán túlcsúsztunk vagy negyed órával.

Elszámolás

Amit a telefonban mondott, annyit adtam. Pesti átlag.

Mesi, jó masszázs

  RosszQtya

Egyeztetés

Szokásomhoz híven, előző nap.
Elsőre felvette, mindent meg tudtunk beszélni.

Megközelítés

Kedvenc parkolómig autóval, onnan 1 megálló metróval a Duna Plázáig, majd 5 perc eü. séta:)

Helyszín

Marina Part, mindent elmond:)

Hirdető külseje

Mint a képeken, és még jobb is! Egyszerűen nem tudtam betelni vele. Nem a ropi alkat, aki olyan lányt szeretne, NE hozzá menjen. Ellenben a hölgyön van mit nézni, fogni. Nagy cicik, formás nyak és popsi, isteni, csupa csupasz punci:)

Action

Kapukódot kihagyva siettem fel hozzá, ő pedig kiintegetett a folyosóra. Belépve ő fogadott egy szál hálós ruhában (fishnet). Mosolyog, csacsog, mindent elmond. Levettem cipőmet gyorsan, bekísért a szobába, ott pedig megbeszéltük a részleteket, levetkőztem és egy illatos, ropogós törcsivel elmentem fürdeni. Ruháknak bőven van hely. A Fürdő minden igényt kielégítően felszerelt, volt vagy 30 féle tusfürdő, szájvíz, pohárkák, minden. Gyorsan megfürödtem, aztán hellyel kínált a masszázspadon. Olajos csúszkamasszázs volt kívánságom, aktussal a végén. Hason fekve, semmit ki nem hagyva, alaposan átgyúrt - még most is érzem az izomlazítása utóhatásait :D - majd kis szünetet tartva lefeküdtünk a tatamira. Ott megkért, hogy én olajozzam be a melleit - omfg!! - és azokkal vett kezelésbe. Váltottunk fekvő 69-be, ahol végre én is tudtam kényeztetni őt, rövidesen meg is dicsérte nyelvtechnikámat:) Végül hanyatt feküdt, és papás-mamásban lett elég hamar végem, mert addigra már teljesen felhúzott oda - meg vissza:) A végén elmentem lemosni a szagtalan olajat magamról, felöltöztem és az anyagiak után, felfrissülve távoztam.

Elszámolás

Az előre megállapodottak szerint.
Az ajándék a minőséghez képest, teljesen és max. korrekt!

Mesi, jó masszázs

  1 srác

Egyeztetés

Nagyon könnyen, gyorsan ment. Kora délután hívtam kb. 20 perc múlva már mehettem is. Minden infót elmond a telefonba, ami fontos lehet.

Megközelítés

Marina part, ehhez talán nem kell hozzáfűzni semmit, már mindenki ismeri a környéket.

Helyszín

A lakás a célra kialakítva. Hangulatos félhomály, tisztaság mindenhol a szobában. Van masszpad ill. matrac, most utóbbin történt a masszázs, mert a pad eltört előző nap.

Hirdető külseje

A hatalmas mellek miatt mentem, amiket a képeken látni, amik meg is vannak, de az alakja nem olyan jó mint a képeken, de semmi komoly gond nincs Mesivel.

Action

Francia -masszázs- francia actiont kértem. A francia nagyon kellemes, ügyesen csinálja, néha egész mélyen eltünteti a kis kopaszt. A masszázs nagyon finom, közbe jót beszélgettünk. Vidám kis csicsergő hölgy, majd a masszázs végén megkért hogy kenjem be a cicijét a csúszkához, ezt örömmel teljesítettem. Ezután kis csúszka és a következő francia. Majd el fürdés. Mindkét zuhanyhoz tiszta törcsi jár, a fürdőszoba meg kész DM.

Elszámolás

Amit a telefonba mondott, Marina parti átlag.

Mesi, jó masszázs

  Mirrmurr47

Egyeztetés

Barátom ajánlotta Mesit,előtte elolvastam a beszámolókat,megtanultam Mesit. Online jelentkeztem be, de aztán föl is hívtam,mert a hang sok mindent elárul.

Megközelítés

Marina Part könnyen megközelíthető, de itt majdnem pórul jártam,mert egy építkezés miatt az utca két részre szakadt, és Mesi a Dunához közelebb eső részen található.

Helyszín

Helyszín az itt megszokott luxus,keleti fények, dekoráció,minden nagyon tetszett.Hatalmas fürdőszoba,a kád mögött ember magasságú tükör.

Hirdető külseje

Belépve a félhomályba egy magas hölgy fogadott mosolyogva,de a tekintetemet nem tudtam a két hatalmas cickóról levenni.

Action

Mondta , hogy masszázzsal kezdünk,ami nem volt ellenemre. Aprólékosan, mint egy doktor végig kezelt,közben jót beszélgettünk. Már kezdtem aggódni az idő múlása miatt, mikor keze a lábam közé keveredett és megfordulhattam. Ekkor derült ki, hogy Mesi a csókolózásból is doktorálhatna nyugodtan. Cicijét markoltam erősen, amit örömmel fogadott. Ez mind csúszkázás közben volt, mert mindig meg kellett állítani, hogy még jobb legyen. Kedvence a misszionárius formáció úgy hogy közben a csiklóját simogatta. Nagyon tetszett ez is,de pihenés közben még jobb ötletem támadt, úgyhogy meg kellett fél órával toldani az időt.A csúszkát nem hagyhattam ki, de utána 69-be fordítottam és csak a csiklójára koncentráltam. Az eredmény fergeteges orgazmus lett, amit egy natúr franciával hálát meg mindkettőnk örömére. Utána közös fürdés a tükör előtt,ami nagyon érzékire sikerült ismét.

Elszámolás

Megbeszélés szerint, de egy csokival megtetézve,
nagyon méltányos a csodákhoz képest, amit átéltünk együtt.

Mesi, jó masszázs

  paal

Egyeztetés

Nem lehet egyszerűbb. Felhívtam, mondta, hogy ráér, elmondta, mi van a boltban. Én mondtam, hogy a program elejére javasolt masszázsról lemondanék, ezzel szemben maradnék egy órát. Azt mondta, hogy OK, és úgy is lett.

Megközelítés

Marina Part.

Helyszín

Mivel ez nem építészeti fórum, nem merülök el a Marina parti házak hülyeségeiben. A bejutás diszkrét és könnyű, lift felröppent és már ott is vagy. A baszoba egy masszázsmatrac (képeken látszik is), ami kényelmes és praktikus. A matrac mellett tükör, hogy láss is, ne csak nézz (ez is ott van vmelyik képen). Van klíma, ment is, meg a füstölő is, ez együtt szerintem nem a legjobb illat, de nem is zavart, pláne, hogy kinn meg tombolt a nyár.

Hirdető külseje

Mesi nagy. Csillogó barna szemű, a képekkel ellentétben sötét hajú, ápolt, szép arcú és fogú - és maximálisan nőies. Giga mellek (tuning is van bennük), kerek fenék, széles váll. Nagyon vonzó.

Action

Jó beszélgetőpartner, de még jobb, amikor fizikai akadályai vannak annak, hogy megszólaljon. Illatos, puha bőréhez jó hozzáérni, finom, de határozott mozdulatokkal kezez és lágy ajkaival franciázik. Tényleg nagyon jó.
A csók az inkább puszi, hiába szájvíz a fürdőben. Az aktusnál inkább felül szeret lenni, gondolom azért, mert a melle nem csúszik le oldalra, amikor hanyatt fekszik és hát elég nagydarab vagyok ahhoz, hogy nyomjam.
Amúgy érzéki partner, állítása szerint el is élvezett.

Elszámolás

Az asztalra tettem az előre megbeszélt és megszokottnak tekinthető mértékű ajándékot.

Mesi, jó masszázs

  Tomi80

Egyeztetés

Probléma nélkül, egyből sikerült.

Megközelítés

Könnyen megközelíthető.

Helyszín

Igényes, tiszta, oda figyel mindenre.

Hirdető külseje

Vonzó, aki szereti az érett nagy mellű nőket, annak nagyon be fog jönni. Egy igazi nagy dudájú milf, nekem nagyon bejött.

Action

Kellemes, barátságos fogadtatás, majd hosszú nem elkapkodott, egész testes masszázs. Ezután kölcsönösen olajjal bekentük egymást. Natúr francia csodálatos, érti a dolgát sikerült felizgatni, nagyon ügyesen franciázta keményre a farkam. Nyaltam egy picit, a teljesen borotvált punciját, majd dugtunk, szerintem őszinte orgazmusa volt neki is. Miközben a farkam a puncijában volt, ő magát izgatta. Egyértelműen ajánlom.

Elszámolás

Korrekt, a telefonban egyeztett szerint.

Mesi, jó masszázs

  evirg8

Egyeztetés

Első hívásra elértem telefonon - egyszerűen, gyorsan egyeztettünk. Kedves hangon elmondta a lényeges tudnivalókat és a pontos címet.

Megközelítés

Könnyen megközelíthető, nem okozott problémát, sokadszor jártam a környéken. A parkolás ingyenes, de célszerű figyelni, nehogy tilosban sikerüljön, mert a rend éber őrei rendszeresen portyáznak errefelé. Maga az épület közel van a Dunához, így nem néhány lépés, hanem néhány perc volt a séta, de jólesett egy kis mozgás. A kapu előtt a szokásos telefon, a bejutás gyors, diszkrét. Fent nagyban könnyítette a navigációt egy hívogatóan integető kéz :)

Helyszín

A környéken megszokott, normálisan berendezett lakás. Rend, tisztaság, kellemes illatok. A szobában szép bútor, kényelmes tatami, hangulatvilágítás, füstölő, halk zene - teljesen OK. A fürdőben kád zuhanyfüggönnyel, sokféle tusfürdő, friss, illatos tiszta törölközők, minden a legnagyobb rendben.

Hirdető külseje

Bella donna. Magas, nőies alkatú, érett nő, dús idomokkal. Szép arcú, kedves mosolyú. A hason talán némi hirtelen fogyás nyomai, de egyébként szép feszes, kellemes tapintású a bőre mindenhol. A teste arányosan formás, a mozgása ruganyos, a kisugárzása remek, számomra teljesen rendben van az összkép. Kedvesen, mosolygósan, puszival fogadott egy hálószerű, áttetsző ruhában. A dús, nőies idomok kedvelőinek mennyország.

Action

Fürdés után pár szóban megbeszéltük a programot, meg a világ dolgait dióhéjban. A meleg krémes masszázs ízelítő kellemes, lazító - jólesett. Lélegzetelállító ( szó szerint :) csúszka, leginkább cicivel. Ügyesen mozog, jól használja az adottságait. NF technikája nagyon finom, a kényeztetésre jól és édesen reagált, természetes, jó illatú. Végül lezáró aktusként egy aktus :) - kényelmes, kényeztetős, összebújós. Számomra teljesen kielégítő étlap, profi hozzáállás. A végén egy mini masszázsnak is beillő hátmosás, fürdés. Semmi TP.

Elszámolás

Korrekt, a megbeszéltek szerint.

Mesi, jó masszázs

  Nettuddki

Egyeztetés

Telefonos egyeztetés során nagyon kedves hanga volt, az időponttal sem volt gond. Úgy vettem észre elég könnyű nála szabad időpontot találni.

Megközelítés

Autóval ingyenes parkolás bár a kék metro sincs túl messze. A telepen úgy tünt elég sok autó van így aki estefele akar menni annak lehetnekk némi gondjai.

Helyszín

Szép új lakás, elég jó környéken. A lakás kialakítása igényes, bár a szobában csak egy tatami volt és a lakás egyéb részein sincs sok bútor. A fürdőben azonban mosógép és szárítógép is volt, ami jelzi, hogy ügyelnek a részletekre.

Hirdető külseje

A képeknél egy kicsit erősebb a hölgy, de nem vészes kategória. Olyan mindene jól megvan típus. Szép nagy mellekkel rendelkezik ami élőben talán még nagyobb mint a képeken.

Action

Belépést követően bekísért a szobába, ahol a szoksáso üdítókkel kínált. Nagyon aranyos, aki sok beszéddel próbálja meg oldani a hangulatot. Nekem tetszett és értékeltem, hogy kedves a vendéghez és tényleg jó szolgáltatást akar adni. Részletek megbeszélése után gyors fürdés (fürdőben szájvíz is van). Ezt követően egy olajos maszírozás féle kezdődött, ami tényleg csak valami hasonló. A maszírozást inkább hagynia kellene mert nem az erőssége. Majd bekenette vele frenetikus szép melleit. Majd a hátamon csúszkált ami szerintem nem igazán volt erotikus, inkább olyan dögönyöszölésnek hatott. Majd fordulás és elől is olajos simogatás és orális fixálás. Ez a rész jó volt annyira, hogy így fejeztük be. Nem erőltetett folytatást (ilyenkor ugye azért is van masszázs az elején, hogy 2. menetre ne jusson már idő), de hát ezt ugye mindenki bekalkulálja. Szóval szépen kimentem fürödni majd balra el.

Elszámolás

Az ajándék a helyi átlag. Ha érték arányt nézzük talán találni jobbat is.

Mesi, jó masszázs

  Lion81

Egyeztetés

Pontos,Gyors,Korrekt!

Megközelítés

Jól megközelíthető,Bár este nehéz volt parkolni!

Helyszín

Kellemes környezet,Tiszta,Finom illatok vannak a lakásban!Kényelmes ágy!

Hirdető külseje

Kellemes,mosolygós,Szép arcú!

Action

Gyors tusi után finom masszazs! Jó beszélgető partner! Szemkontaktus nagyon erős Nf közben izgató! Finom kellemes francia,majd eszméletlen lovaglás egész hajlékony a hölgy! Imádni való húsos puncija van! Szereti ha kényeztetik amire jól reagál kéjesen nyögdécselt élvezte, szereti ha kényeztetik!
2-1-re ő nyert!
Csak ajánlani tudom!

Elszámolás

Pontos minden a megbeszéltek szerint!

Mesi, jó masszázs

  threewishes

Egyeztetés

Telefonon reggel bejelentkeztem délutánra. Ment egyszerűen.
Kedves, barátságos volt.

Megközelítés

GPS a ház előtt, a Duna parttól nem messze állított meg.
Tömegközlekedéssel, gondolom pár perc séta is benne van.

Helyszín

Új, tiszta, hangulatos. A szobában hangulat fény és halk zene. Szobainasra ő hívta fel a figyelmem, mivel én mással szemeztem inkább.
Nem egyedül fogad, de a többiekkel nem találkoztam.
Sok tusfürdő fanoknak.

Hirdető külseje

Itt jön az, hogy miért is nem láttam a szobainast. Mert őt néztem.
Olyan volt mint amilyet szerettem volna. Magas, húsos, nagy mellű és kedves.
A korát nem tudnám megsaccolni, de ebben mindig rossz voltam. Egyébként nagy eltérés a kiírttól nem hiszem, hogy van.
Én egy dolgot fedeztem fel a képekhez képest, ami engem a nagy egészben nem zavart, de lehet, hogy van aki felhánytorgatná. Ez pedig az, hogy a hasa nem feszes. Látva az egész testét és a bőrét érintve, kicsit meglepett, mert annak ellenére, hogy ő tiltakozott ellene, én állíthatom, hogy nagyon feszes rugalmas bőre van egyébként. Élveztem is az érintését amikor simogattam vagy később mikor csókolgattam a testét. Ezt csak azoknak, akiket zavar az ilyesmi.

Action

A fürdés előtt tisztáztuk, hogy a végén szexre is sort kerítünk, mert szerettem volna magam alatt tudni.
Miután nagy vonalakban tisztáztuk a menetrendet, letettem az ajándékot ami másfél óráért járt és elmentem fürödni.
Visszaérve, mikor hasra feküdtem már nem volt rajta semmi. Na itt kicsit megakasztottam a tervezett menetrendet, mert nem tudtam megállni, hogy ne simogassam végig a testét. Régóta vágytam egy ilyen alkatú hölgyre, így hát most élvezni is akartam.
Majd hasra fekvés, lábtól indítva alaposan átmasszírozott a nyakamig. Nekem kicsit hosszú volt, de jól elbeszélgettünk és végül is nem reklamáltam, mert élveztem a keze között lenni.
Utána beolajozhattam a testét, majd jött a csúszka masszázs elölről.
Csodálatos alkata van. Meg is mutattam neki, hogy testének melyik vonalai ragadtak meg legjobban. A tükörben nézve, ki is élvezkedtem magam.
Majd átcsapott lassan franciába és hol a melleivel, hol finoman a kezével vagy éppen az egész testével ingerelte a a farkam, ami után csak azt tudtam kérni, hogy tegyük be.
Alulra jött felszerszámozott és finoman becsúsztam. Erősen nem is bírtam volna, mert elmentem volna rögtön az előzmények után.
Ekkor a tenyerére vett kis kenőcsöt és míg én éppen csak bent voltam lassan élvezve a csiklóját simogatva a ment a cél felé. Én csak kicsiket mozogtam, hogy fent tartsam az állapotom és élveztem nézve ahogy egyre feljebb száll és közben azt mondta, hogy ne siessek. Aztán pár perc múlva mikor már elért a csúcs közelébe kérte, hogy kezdjem el tolni.
Hááát....megtettem és igen hamar elélveztünk.
Majd pihi. Szólt, hogy ráérünk. Visszafeküdtem és simogattam beszélgetünk egy kicsit.
Együtt lefürödtünk majd öltöztem és indultam.

Elszámolás

Az előre megbeszélt másfél órás ajándék, amit még fürdés előtt letettem a szekrényre.
Nem tudom viszonyítani, mert ilyen szolgáltatást kompletten, én még nem kaptam egyben.

Mesi, jó masszázs

  Jimenez13

Egyeztetés

Kétszer beszéltünk a héten, lényegretörően kedvesen elmondta a lehetőségeket. íbejelentkezéskor már csak az időpontot és a címet egyeztettük.

Megközelítés

Autóval egyszerű, aki nem ismeri a helyet annak sem lehet gond egy jó GPS-szel.

Helyszín

Szuper! A szeánsz után egy jót sétáltam a Duna-parton, és zsibbadt aggyal merengtem, rendeztem az elmúlt óra emlékeit. Meg persze fölhívtam néhány jóbarátomat eldicsekedni hogy ismét kincset találtam, hadd irígykedjenek...Azért mindannyian tudjuk hogy így az igazi. A jó élmények annál többet érnek minél több barátunk tud róla...

Hirdető külseje

Szerintem általában az első 3 másodpercben eldől minden...Itt, most nem volt kétségem, inkább kissé zavarba jöttem. Fehér, áttört, testre simuló ruhában ott állt egy szép arcú, igéző szemű gyönyörű NŐ, és egyből tudtam-éreztem hogy jó helyen járok. Aki a nádszál vékony törékeny lányokat keresi, itt nem jó helyen jár.

Action

A programot a Vendég határozza meg, és csak a fantáziád szab határokat. Én szívem szerint azonnal letámadtam volna Mesit, de úriember vagyok:-)), így egy laza hasonfekvős masszázzsal kezdtük. Ráhangolódásnak nagyon jó volt, de alig vártam hogy én masszírozhassam Őt. Ha beszélgetni akarsz beszélget, ha csöndben lennél nem zavar. Végig alkalmazkodó és készséges.
Az olajos csúszkamasszázs felhúz és felkészít az utána következő élményekre, esetemben konkrétan az aktusra misszionárius pózban. Hihetetlenűl felizgatott, hogy a szeretkezés közben elkezdte simogatni magát, és egyszerre lett jó mindkettőnknek. Uraim ugye ezt mindannyian szeretjük, értékeljük. És semmi megjátszás...

Elszámolás

Ahogy a telefonban se több se kevesebb... De az ilyen élményeket valahogy nem is lehet forintosítani. Azt gondolom hogy ezek beépülnek az életünkbe, személyiségünkbe, és csak remélni tudom hogy nem csak kapunk hanem adunk is közben.

Mesi, jó masszázs

  Edward69

Egyeztetés

Először is üdvözlök minden komment olvasó társamat!

Telefonon hívtam, nagyon kedves volt, azonnal megállapodtunk egy időpontban ami mind a kettőnknek jó.. Egyéb tájékoztatásra nem volt szükség mert már korábban tájékoztattak.

Megközelítés

autóval mentem, nagyon könnyű volt odatalálni: a Duna Pláza mögötti lakóparkba. Volt még pár percem az időpont előtt, amikor megérkeztem a Marina Partra, így kerültem párat kocsival a házak között és véletlenül a kérdéses utcába is begurultam, nem lehet eltéveszteni.. Tömegközlekedéssel is könnyű, ugyanis a Duna Plázától max 5 perc sétára rendel a hölgy.

Helyszín

Full modern társasház és lakások, 2 lift is van meg lépcsőház is. Én lifttel mentem, amint felértem a kérdéses emeletre és nyitottam a lépcsőház ajtaját már integetett is a lakás ajtaján, tehát ez is könnyen ment. A lakás: nagyon szépen, hangulatosan kialakított masszázs szoba, tatami, masszázs párna, gyertyák, füstölő, fények , minden amit akarsz, tökéletes. A fürdő is super , még ennyiféle tusfürdőt életemben nem láttam, sztem gyűjtemény :D

Hirdető külseje

A képeken is látszik, h eszméletlenül jó :) Korosztályában is nagyon jó meg egyébként is. Igazából még amikor ruhában volt már akkor beindultam.. Sexy hálós ruhában fogadott. Nőbe én középmagasnak mondanám, mosolygós, nagyon sexy kisugárzás..

Action

Gyerekek !!! Aki még nem próbálta, az nem próbált még igazából semmi jót ! :D Erre én most jöttem rá, pedig már pár helyen jártam :) A rövid kis beszélgetős rész után zuhi, kedvesen körbevezet, illatos törcsit ad, zuhiból visszaérve hasra fekvés és svéd masszázzsal kezd, majd nagyjából félidőnél (én 1 órára mentem) kéri h térdeljek/ helyezkedjek Vele szembe és a csúszkamasszázs előtt bekenjük 1mást a meleg olajjal (kegyetlen jó!) ezek után csuszkamasszázzsal folytatja. Testtel, cicikkel és puncival csúszkál, simogat és közben szemkontakt, majd francia kényeztetés és végül hard action befejezés... Csuszka közben/ előtt még intim masszázs. Fantasztikus cickók.. Nem akarok túlozni, d test, hangok, technika, aktivitás, stílus minden szuper volt !

Elszámolás

Úgy, ahogy azt már előzőleg megbeszéltük. Szerintem érték arány nagyon jó.

Mesi, jó masszázs

  F@llosz

Egyeztetés

Elsőre felvette a telefont és már fél óra múlva tudott fogadni.

Megközelítés

Autóval mentem, gyorsan és könnyen megközelíthető, parkolás sem okozott gondot.

Helyszín

Szép tiszta, új építésű lakás, a fürdőben min 10 fajta tusfürdő. A szoba is kellemes.

Hirdető külseje

Mesi külseje magával ragadó. Gyönyörű érett nő, formás idomok. Sokkal jobban néz ki élőben.

Action

Érkezés követőn beszélgettünk egy kicsit, majd utána irány a fürdőszoba. Szobába visszaérve lefektetett és elkezdődött a massage. Nagyon jól csinálja , közben jót beszélgettünk. Tetőtől talpig jól megmasszírozott és utána jött a fordulás. Megkért hogy olajozzam be a testét, amit nagy örömmel megtettem és kezdettét vette egy finom csúszka masszázs amit egy finom francia követett. Nem bírtam megállni, hogy ne viszonozzam ezért elkezdtem kényeztetni finom kelyheit amit láthatóan jól fogadott és sikerült örömet okoznom. Majd papás mamásban folytattuk.

Elszámolás

Korrekt, amit a telefonon megbeszéltünk.

Mesi, jó masszázs

  ZeeMean

Egyeztetés

konnyen men, fel oraval a talalkozas elott hivtam. Pont szabad volt es mar mentem is.

Megközelítés

Konnyu megkozeliteni. Ingyenes parkolas. En autoval voltam. BKV-val nem tudom.

Helyszín

Szep tiszta lakas. megosztott mas kolega nokkel. furdo tiszta volt es szaraz. jo nagy (fluffy) torolkozok.

Hirdető külseje

Apolt, magara ado, tiszta. A kepeken latott cicik amit kaptam.

Action

Egy jo furdes utan vissza mentem a szobaba, ahol Mesi mar Eva kosztumeben vart ram. Egy kis bemelegito beszelgetes utan nekifogott maszirozni, ami nagyon jol esett. Rovidesen elovette az olajos uveget be olajozott mindenhol boven es magat is egyuttal. Egy jo kis csuszda utan kolcsonosen megmutattuk hogy mit tudunk Franciaul.meg jo hogy Kanadaban franciaul is tudni kell :))). Ezek utan felsegitette a nem kivant, de hasznos ovszert. Ami altalaban olyan mint ablak uvegen keresztul fagyit nyalni de itt nagyon bejott meg ovszerrel is. Kiprobalva minden poziciot, hatulrol ertem veget, eloszor. Egy kis simizes, beszelgetes utan feltamadtam megint es a masodik felvonas kovetkezett. Ez a felvonas sokkal erosebb, odaadobb volt mint az elso. En ugy ereztem hogy Mesi is nagyon bele elte magates elvezte vegig. Ebben a felvonasban peddig szembol, hagyomanyos pozicioban ertem veget Mesi-vel egyutt. Meg pihentunk egymas mellett egy par percet, zuhany es gyerunk haza.

Elszámolás

Korrekt, ahogy meg volt beszelve. Meg igy is hogy egy kicsit tovabb maradtam mint egy ora.