Beszámolóim

Niobé, felejthetetlen masszázs

  plasmodium

Egyeztetés

Az első hívásom sikertelenül zárult, azonban visszacsörgetett, amikor már alkalmas volt a helyzet Niobé számára a telefonálásra. Meg is egyeztünk egy aznapi időpontban, közben részletes információkat kaptam.

Megközelítés

Könnyű parkolni arrafelé, ha nem is pont a ház előtt, azonban fizetős. A tömegközlekedők számára egy rövid séta a metrómegálló. A telefonos útmutatás elég alapos volt, így tévelygés nélkül jutottam oda.

Helyszín

A lakás egy átlagos panelszerű ház egyik szintjén található, a célnak megfelelően berendezett, a bútorok is a funkciót szolgálják, tágas és tiszta. A fürdő is minden igényt kielégítő, szintén tiszta, többféle tusfürdővel. A szobában van masszázs ágy és matrac is, mint később kiderült, mindkettő használatra is került.

Hirdető külseje

Niobé egy inkább vékonyabb testalkatú, súlyfelesleg nélküli, kifejezetten szép lány, talán a legszebb azok közül, akiknél az utóbbi időben jártam. Az itt szereplő fotókról könnyű beazonosítani, hogy valóban ő fogad. Az arca is szép, nem kell a kitakarástól tartani. A feszes, sportos teste alapján szerintem pár évet letagadhatna, ugyanakkor a mellei valószínűleg szilikont tartalmaznak. Ahogy a bemutatkozásában írja is, van néhány tetoválása, ezek engem nem zavartak.

Masszázs

Az első franciás kényeztetést követte a masszázs, ami a masszázs asztalon történt. Tetőtől talpig, vagyis inkább talptól tetőig alaposan végig gyúrt, a problémásabb helyekre, izomcsomókra több időt szánva. A masszázsa kifejezetten szakszerű, professzionális és kellően erős is, itt nem barátnős simogatásban részesül az ember fia, hanem valódi masszázsban. Megkérdezte, hogy a talpamat is masszírozhatja-e, igennel feleltem, az is nagyon jól esett. Ugyan nem kérdeztem, hogy tanulta-e, nekem evidens volt, hogy tanult masszőr lehet az átélt élmény alapján. A masszázs alatt végig ide passzoló háttérzene szólt halkan, közben meg nézheti az ember fia, amint egy gyönyörű nő masszírozza. Egy pillanatig sem éreztem, hogy fáradtak volna menet közben a kezei, az utolsó pillanatig határozottan és kellő erővel gyúrt. Miután alaposan átgyúrt, a végén a krém vagy olaj maradékát egy forró, nedves törölközővel letörölte.

Kényeztetés

Az érkezésemet követő ismerkedő beszélgetés során abban állapodtunk meg, hogy két kényeztetés lesz közte masszázzsal. Ehhez kapcsolódóan még a fürdésem előtt feltérképezte néhány kérdéssel, hogy mit hogyan szeretnék, kifejezetten kíváncsi a páciens igényeire, nem mellesleg itallal is kínált. Én sok konkrét kéréssel nem álltam elő, arra vágytam, hogy megismerjem és átéljem az ő programját. Az első kényeztetés úgy kezdődött, hogy javasolta, dőljek neki a masszázs ágynak, majd legyek a segítségére a cicik beolajozásában. Innen már sejtettem, hogy olajos csúszka lesz a felvezetés, amit nagyon jól csinál, bevetve formás melleit és fenekét is. Szuper élmény volt beolajozni a ciciket, simogatni a szép testét. Ez már kellően felkeltette az érdeklődésemet deréktájt is, így a masszázs matracra invitált, ahol az erotikát fokozva csúszkált rajtam, simogatott, majd egy kellő pillanatban franciázni kezdett. A franciát inkább lassan, finoman csinálta, még a látszatát is elkerülve annak, hogy gyors kivégzésre törekedne. Észrevettem, hogy valamilyen ékszer ékesíti ágyékánál, azonban a kölcsönösség nem opció, így ezzel nem foglalkoztam gondolatilag sem tovább. A franciázás közben többször is mélyre vette a cerkámat, ami nagyon jól esett. A kezeit minimálisan használta csak a cerka ingerlésére, inkább igyekezett a kezeivel simogatni, a golyókról és a gát környékéről sem megfeledkezve. A földön lévő tükörhöz nem volt elég jó a pozícióm, így inkább csak a tükör nélkül, szemből csodáltam, ahogy rajtam dolgozik. A nagyon kellemes franciája a szájába élvezve ért véget, nem kapta el azonnal a fejét, hanem végig kísért, megvárta, amíg kész lettem.

A határozott felfrissülést jelentő masszázs után a második kényeztetés is hasonlatos volt az elsőhöz, azzal a különbséggel, hogy egyből a matracon kezdtünk. Finom érintésekkel, puszikkal jutottunk el odáig, hogy újra a szájába kerülhetett a szerszámom. A második franciás levezetés is legalább olyan jól esett, mint az első, ismét mélytorkos elemekkel, hasonlóan az elsőhöz. Franciázás közben is figyeli, hogy mi esik jól, így ennek megfelelően talán még több is volt a mélyrevevős elem, mint az első etap során. Ugyancsak elmondhatom, hogy a maximális élvezetre törekedett, nem a gyors kivégzésre. A másfél órás program időbeli kereteinek vége előtt nem sokkal a szájában lett végem megint, nem siettetve törölgetett le utána. A záró zuhanyzással se lógtam túl az időmből, majd vendéglátóm kedvességét megköszönve léptem le.

Elszámolás

Nem hiszem, hogy volna extra, ha elcsépelt szófordulattal akarnék fogalmazni, azt írnám, maga Niobé az extra. A telefonos tájékoztatásnak megfelelően, korrekt módon történt az érkezésemet követően. Az ottlétem végéig a kisasztalon volt, ahová tettem.

Niobé, istennő masszázs

  öreghalász

Egyeztetés

Telefon - VTR komboval foglaltam időpontot.
Külön pozitivum, hogy visszahívott mikor észrevette a hívásom.

Megközelítés

Parkoló hely a ház előtt van bőven. Bkv van dögivel, mivel egy nagyon fontos főútról van szó.

Helyszín

Átlagos liftes ház, normális lépcsőház , lakás és fürdő.
A légkondi kicsit hiányzott az első pillanatokban, de egy ventilátor ezért sokat segített a komfort érzeten.

Hirdető külseje

Vékony formás lány, a képeknek megfelelő, tetoválása több helyen is, inkább csak ez van kiretusálva. Arca helyes , nem kell a kitakarástól ijedezni.

Masszázs

A kitűnő logisztikának köszönhetően gyorsan az ajtón belül kerültem.
Az ajtó mögül egy csinos hosszú hajú lány tekintett rám. Ha jól emlékszem, akkor az egyik képen hátható fekete köpeny volt rajta.
Kaptam az üdvözlő pusziból egy jobb és bal oldalit, cipő le és irány befele a szobába.
Kaptam egy pohár vizet és egy kedves mosolyt majd egy törölközőt és irány a fürdő.
Visszaérve megbeszéltük a programot, másfélórás program lévén , elől hátul levezetést és középen masszázst kértem.
A masszázsrész teljesen rendben van, a kérésemnek megfelelően kihagy bizonyos testrészeket, az erősség is közepes ahogy kértem.
Becsülettel körbejárja az alkatrészeimet , amit lehet kimasszíroz és ami pozítivum, hogy a végén egy melegvízes törölközővel letörli a krémet a hátamról.
A masszázs rész alatt nem volt belekeverve az erotika, teljesen el lett különítve a két rész.
Masszázs a massz asztalon, erotika a mellette levő tatamin.

Kényeztetés

A felvezetés a masszázspad melletti tatamin lett abszolválva. A haja pillanatok alatt kontyba lett rendezve, hogy az elkövetkezőkben ne zavarja és akkor indult a csuszka cicivel, simivel , teljes testel .
Én a franciás levezetéseket preferálom, hát most rendesen kaptam belőle.
Nió ennek a műfajnak az egyik koronázatlan királynője . A francia tudása nálam benne van a top - top ban . Az idei top 3 ban és összesítetben is az első 5 ben mindenképpen talán , ha jobban belegondolok még előrébb is lehet.
Nagyon kiváló a nyelvjátéka, hol a zacit , hol a rudat kényeztette. Volt mélytorok és cuppogás is. Nem siettette a végkifejletet, jó hossza ki lehet élvezni ezt a kiváló nyelvjátékot, még most is feszengek az irodai székemen , ha rágondolok.
de hát min mindennek ennek is eljött a vége, egy olyan kilővéssel , hogy a talpam is ökölbe szorult. Nem kapta el a fejét , mikor teljesen kitáraztam akkor fejezte csak be a kényeztetést és törölt le, mert nagyjából minden beterítettem a az eltévedt utódjelőltekkel.
A második menet hasonlóan történt , annyi különbséggel, hogy egyszer kétszer már megfordult a fejembe, hogy nem kérem , de olyan fergeteges technikával tud az emberen dolgozni, hogy nincs mese , muszáj megélni és kitárazni. :)

Elszámolás

Extrát nem kértem , nem tudom , hogy van -e.

Niobé, felejthetetlen masszázs

  Grizzlymedve

Egyeztetés

Tavaly novemberben láttam itt az oldalon a hirdetését, majd mielőtt felhívtam volna megnéztem a másik portálon is a hirdetését bízva benne, hogy vannak kitárulkozósabb képei is. Azonban mivel ott sem voltak maradt a személyes meggyőződés lehetősége, hogy a fotói alapján igen érdeklődés felkeltő lány milyen a valóságban.

Első hívásra sikerült is elérnem és egy nagyon szimpatikus hangszínű, kedves lánnyal úgy beszélgettünk minta régi jó ismerősök lennénk. A randin kívül még számtalan dolgot megbeszéltünk, ami alapján „szerelem első látásra” ami jellemezte frissen köttetett ismeretségünket.

Belső levelezés, VTR, SMS és VIBER ahogy tartjuk a kapcsolatot. A randik szervezése kapcsán nagyon rugalmas. Jó előre szoktuk az időpontjainkat rögzíteni.

Megközelítés

A Váci útnak a Nyugatihoz közeli szakaszán tudunk Nióval találkozni. Ebből a BKV teljesen jól megítélhető. A GPS a címre visz, parkolót még mindig találtam a házhoz nagyon közel.

Helyszín

A szocreál ház ugyan régebbi építésű, azonban jó állapotú és tiszta a lépcsőház, miként a liftek is teljesen rendben vannak.

A lakásba lépve egy nagyobb helyiségbe jutunk, amelyben előszoba funkciójú kisebb tér, konyha található és innen jutunk a fürdőbe és masszázs szobába is. A lakás teljes egésze nagyon higiénikus és barátságos hangulatot árasztó. A fürdőszobában kádban tudunk felfrissülni ahol bőven van tusfürdő és szájvíz választék. A lakásban folyó tevékenységre egyértelműen utal a nagyméretű profi masszázságy, illetve a tatami mellette a tükrökkel. Mindezek ellenére semmiféle szalon feelinget nem lehet érezni, inkább a nyugalom szigetén érzem itt magam. Mondjuk ehhez az érzéshez a tárgyakon kívül Nió is elengedhetetlen.

Hirdető külseje

A mai randira tartva is eszembe jutott az, amikor először láttam meg Niót amikor ajtót nyitott és alig tudtam belépni a meglepetéstől. Ugyanis megszólalásig hasonlónak tűnt a Winnetou filmek női főszereplőjére. Csupán a haja nem volt a jellegzetes kétoldalra font copfban, meg a szerkója volt eltérő. Szegénykém megijedt, hogy talán azért állok bambán, mert nem tetszik, amit látok? Megnyugtattam, hogy dehogyis, hiszen éppen az általam preferált női ideált látom benne.

Azért látom így, mert kiskorom óta a fekete hosszú hajú lányok jöttek be nekem, Nió viszont éppen ilyen. Az első telefonáláskor kialakult szimpátia az első személyes találkozás során tovább nőt, és ma is fennáll.

A fotóihoz képest most valamivel vékonyabb, szálkásabb, de véletlenül sem sovány, hanem éppen a lehető legjobb formáját hozza.
A fotókon látható, hogy hosszú vékony lábainak hibátlan az alakja, miként a popsija is nagyon szabályos, az viszont nem látható, hogy milyen nagyszerű a tapintásuk. Amikor az ölembe ültetem, akkor mindig megjegyzi, hogy vigyázzak, mert hegyes a s..ge. Dehogyis hegyes, csak úgy gondolja, mert órákig el tudnám viselni az ölemben. A hasa szinte kockás, de messze nem olyan, mint a testépítőké. A mellével nincsen megelégedve, mint legtöbb nő, viszont szerintem meg hibátlan esésű és formájú, nem beszélve hogy milyen kellemesen rugalmas a tapintásuk. Vállára omló fekete haja mindig kellemesen illatos. Ideálisan dús ajkai nagyon szép ívűek, igéző barna szeme mindig csillogó. Bőre finom illatú, bársonyos, ízléses és igényesen szép tetkókkal dúsan van díszítve. Egy testékszere van, az pedig puncija felett, amely nagyon elegáns megjelenést biztosít.

Itt a külsőnél említem meg, hogy nagyon jó és barátságos beszélgető partner, akinek nagyon jó a beszédstílusa és kellemes a hangja.

Masszázs

Ez a beszámolóm nem emeli ki, hogy masszázs nem volt, mert Nióval ez számomra kihagyhatatlan, így mint minden randink alatt eddig, így a most sem hagytam ki. Leírhatnám, de nem teszem, hogy a vádlimtól indulva, miket érintve hogy jut el a nyakamig, mert azt gondolom ez az olvasóknak nem kelti fel az érdeklődését. Annyival viszont jellemzem Nió masszázsát, hogy mindegyik wellness és gyógymasszázs hellyel felveszi a versenyt ahol eddig megfordultam, pedig az nem kevés hely. A masszázs közben nincsenek erotikus benyúlkálások valóban masszázs van. Illetve annyiban van erotika, hogy meztelenül végzi, így amikor a fejemnél áll és úgy kezel, akkor bizony a puncija éppen szemmagasságban van és tudok gyönyörködni a Külsőnél említett testékszerében. Hogy le essek a padról, kénytelen vagyok átölelni Nió popsiját, ekkor viszont nagyon jól jönne egy lyuk a padnak farkamhoz eső részén. A masszázszárás viszont valóban olyan, amit még más erotikus, wellness, stb. masszázsok során nem tapasztaltam. Ugyanis a vízcsapból kinyerhető legforróbb vízben átitatott törölközővel alaposan áttöröli a hátamat. Ezzel egyrészt letisztítja az olajat, másrészt piszkosul nagyon jó érzés, amit csak az ért meg, aki már próbálta.

Nió másik specialitása az álló csúszkamasszázs, amely elnevezésében ugyan masszázs, de valójában a következő blokkban van a helye.

Kényeztetés

Nió nem felvezetés, levezetés, stb nevezi a masszázs előtti és utáni részeket, hanem két erotikus részt nyújt, amelyeken belül lehet választani, hogy legyen – e csúszka. Amennyiben igen, akkor álló, vagy fekvő legyen. Én mint kéjenc, mindkét verziót kértem most is mint mindig. A fürdésből visszatérve neki támaszkodom a padnak és Nió rituálisan felkínálja, hogy az olajos flaskából megtölti a tenyeremet. Ezt már alig várom, mert azért kapom az olajat, hogy azt egyenletesen eloszlassam Nió mellén és popsiján. Ilyenkor mindig elmondom, hogy számomra kedvenc testrésze a melle és mennyire elégedett lehet velük. Az olaj felhordása után háttal fordul nekem a farkamat a popsi gerezdek közzé illesztve csúszkál rajta. Hátulról finoman átölelem és a melleinek a tapintásával fokozom az érzéseket. Nió a kezével hátra nyúl és markába veszi a farkamat, mi több kissé előre dőlve pulzálja és izgatja a farkamat. Pillanatokon belül ki tudna végezni, mert ráhatásom nincs a történtekre, azonban megkegyelmez és szembe fordulva kicsit hagy regenerálódni. Azonban ez nem sok idő, mert máris a mellei közzé veszi a kis Grizzlyt és így csúszkál ütemesen, miközben tartja a szemkontaktust. Na most a mellei között is el tudnék szállni, csak rajta múlik, hogy nem így történik. A szemkontaktus továbbra is megmarad, és a „kínzásomat” szájjal folytatja, így viszont hosszasan tartó francia órát tartva a farkamat teljes hosszában tudja ápolni, van amikor éppen a makkom hegyét nyalintva, van amikor az orra a hasamba fúródva. Na e két végállás között nagyon sokszor megfordul, amíg már nincs vissza út és mosolyogva kivégez és nem enged, amíg nem ernyedek.

A feltámadásom után jött a fentebb leírt Masszázs, majd a második erotikus rész.

Nió fél mosollyal kérdezte, hogy állva, vagy fekve szeretném a folytatást. Válaszként vonultam a tatamira, ugyanis amit ott művel Nió azt is nagyon kedvelem.

Itt is csúszkával indít, de most vízszintes helyzetben siklik rajtam végig, nyilván itt is a melleié a főszerep. Nagyon jól látom Niót élőben és a tükörben is, de a lényeg az érzés amit a meleivel való szánkázással kivált bennem. Közben átölelem és a popsiját tapintom, majd a melleit szorítom a farkamra. Igen ez így kebelszex a javából, de hát ilyen keblekkel ezt nem szabad kihagyni.

Ezután Nió bemutatja a lingam tudását, ami alapján ez a lány nyugodtan nevezhetné magát lingam hercegnőnek, mert annyira jó technikája van. Nagy jó érzés amint kézbe veszi a farkamat ás a zacsimtól a makkomig játszik mint egy hangszeren. Elvisz majdnem a visszafordíthatatlan orgazmusig, azonban nem a kezében szeretnék elélvezni, amit Nió is nagyon jól tud, mert már ismer.

Megtart a kezében, de a szája veszi át a szerepét a keze háttérbe szorul. A zacsimat, a golyókat veszi ápolás alá, nagyon jó érzékkel nedvesíti be, nem sajnálja a nyálát. A rudamat a tövétől a makkig váltakozva tünteti el, innen sem sajnálja a nyálát, de egyáltalán nincs nyálhíd feeling. Mindent elsöprő így is ez a francia, olyannyira, hogy folyamatosan az élvezés határán tart, és én folyamatosan nagyon hangosan élvezem Nió tevékenységét. Nem tudom és nem is karom magamban tartani, hogy q.va jó most nekem, amit csinál velem. Egyszer azt érzem, hogy Nió teste is furcsán hullámzik, és kéjes hangokat hallat. Te élvezed, hogy én élvezek, kérdezem. Hát hogyne, válaszolja, teljesen magával ragad, ahogy átadod magad nekem. Na, át is adtam, egy hatalmas nagyon mélyről jövő orgazmus formájában. Nagyon sokáig csak néztem ki a fejemből, de a feltámadásomat elősegítette, ahogy Nió mellém feküdt és teljes hosszában összesimulva, a nyugalom szigetén éreztük magunkat.

Elszámolás

Extrák nincsenek, a 2 órás randi végén -- rózsát helyeztem el. Nem szokott erről szó esni, az egész nem tart tovább, mint amíg ezt ide leírtam.

Niobé, istennő masszázs

  bodi739

Egyeztetés

Telefonon egyeztettem az idópontot majd amikor visszaigazolt akkor vtr-en lefixáltuk a randink pontos idejét.
Telefont Drága Nio kezeli nagyon segitőkész már telefonban is és aki hallotta már a hangját az tudhatja hogy már azzal elbüvöli az embert

Megközelítés

Autoval mentem fizetős övezet de mindig van hely cím pontos egyértelmű

Helyszín

13 kerület egyik forgalmas utcájában található a rendelő igaz régi épitésű ház,de belül a megadott emelet és ajtón tőkéletes tisztaság kellemes illatú

Hirdető külseje

Már régebbröl ismerjük egymást még a kerület másik részén rendelt Nio,kedves mosolygós,bájos igazi Nő alkata vékony de sportos mellei azok kész csodák kézbe illőek,szép kerek popsival van megáldva ,győnyőrű fekete haj szép barna igéző szemek

Masszázs

Megérkezésemkor két puszival üdvözöltük egymást,abban a ruciban fogadott amit előre egyeztettünk szép piros bodyban ami szépen ki emeli tőkéletes alakját formás popsiját és imádott ikreit szépen beinvitált a szobába szeretem ahogyan előttem ringatja popsiját,majd el egy gyors pancsolásra közben beszélgetünk le egyeztetjük mi is legyen a program.
Fűrdés után el helyezkedtem a maszázs ágyon miután segitkeztem meg szabaditani apró ruhadarbtól majd tetötöl talpig kaptam nekem jól eső megfelelő néha simogatos néha erös kezekkel szakszerű regeneráló maszázst el el kalandozva néha kicsi kacsója hogy azért egy pillanatra sem felejtsem el hogy hol is vagyok pontosan

Kényeztetés

Mindenkit ez a szekkció érdekel legfőképpen hát probálom tőkéletesen megfogalmazni
maszázs után kérdezte mit szólnál ha bekennél olajjal mondtam na ná ,igyekeztem nem kihagyni egy egy centit sem csodás testén ikreit popsiját minden részét :-)
szakszerű olajozás után hanyatt feküdtem majd egy olyan élmény dús francia idáig még csak Drága Nionál tapasztaltam ilyesmit annyira érzékien teljesen baraátnő feelinget éreztetve,
beszélt franciául játszott a velem egykoruval kéz nélkül néha néha teljesen eltüntetve mivel 2 órára érkeztem így volt időnk francia órákat tőkélesítenni
első játéknál amikor közben néha néha felcsúszik ikreivel teljesen a számhoz bimbóját számba adva hogy picit foglalkozzak vele is hát szerintem ez is olyan pillanat amit át kell élni kezembe popsijával számba ikreivel hát Fenomenális élmény majd vissza térve a franciára nem is kellett sok szájában lett végem,
második felvonás előtt én is voltam olyan kedves hogy meg masziroztam imádott testét igyekeztem nem csak simogatni :-)
másik felvonás kezdetét vette hanyatt feküdtem és kis simogatással kezdte Nió majd beszélgetés közben szeretett mondatomat hallom: bevegyem a számba :-) na ná válaszoltam
másodikra és mivel nagyon ügyes Drága Nio a harmadik felvonás is imádom ahogyan csinálja szoktam is mondani jó lenne erre kelni mármint hogy Nio szájában kezdenék velem egykorúval, másodszorra és harmadszorra is beszédes csókra termett szájában végeztem meg is jegyezte jól kicsvartalak :-)

Elszámolás

mint eddig minden egyes alkalommal a randink után második fürdés után természetesen szó nélkül asztalra helyezve

Niobé, istennő masszázs

  bohochal79

Egyeztetés

Régebbre visszanyúló ismeretségünkre való tekintettel nény nappal a tervezett randi előtt üzenetben kerestem és néhány üzenet után megtaláltuk mindkettőnk számára megfelelő időpontot.
Elsősorban rajtam múlt az időpont.

Megközelítés

A helyszín könnyen megközelíthető autóval is bár a parkolás fizetős de parkoló mindíg van a közelben. A forgalom kiszámíthatatlansága miatt egyébként előszeretettel használom a tömegközlekedést ami most a metrófelújitás miatt kicsit macerásabb.

Helyszín

A nagy csarnokhoz közel kb 5 perc sétára található régi típusú panel alacsonyabb emeletén a szépen szolidan berendezett a célnak megfelelő felújított lakás. Mivel nem kell magasra menni a lépcsősor sem akadály de lift is mőködik. Nem igazán volt forgalom mikor én mentem. A szobában tatami és masszázságy. A szobában van szék melyre le lehet pakolni. Ízlésesen hangulatvilágítás és zene gondoskodik a relaxációról. A fűrdő tiszta, szájvíz és pohár megtalálható valamint sok sok tusfürdő gondoskodik a megfelelő higiéniáról, valamint helyet kapott egy szobainas is mely legutóbb még nem volt. A törölköző friss tiszta.

Hirdető külseje

Külsejével kapcsolatban nincs sok meglepetés a képeknek megfelelően nagyon szép csinos vékony lány formás cicikkel. Viszont aki nem kedveli a tetovált lányokat az ne őt keresse. Na nincs szétvarva de jelentős mennyiségű és kiterjedésű tetoválás található rajta. Öltözéke általában szexi, mint a képein de kívánság esetén biztos van lehetőség kérni ha épp rendelkezik vele.
Nyilvánvalóan van némi elfogultságom vele kapcsolatban. Talán az a lány akihez az ember szívesen megy haza, formás alakja van, szép szólízott bőre (nem az az agyonszolizott ráncos), mosolygós kedves vidám lány. Jókat beszélgetünk, de ha csendre vágysz azt sem lehet gond. Szóval a képek valódiak csak a tetoválások vannak kiretusálva.

Masszázs

A szokásunkhoz híven zuhanyzás után felfeküdtem a masszázspadra majd átadtam magam kezének. Nem szeretem a nagyon erős gyúrós masszázst. Ezt szerencsére tudja is. A vádlikkal kezdte, a krém illatmentes és felvitel előtt igyekszik tenyerébe kicsit melegíteni nem egyből felkeni. Mindkét vádlit alaposan átdolgozta majd irány a combok majd a derék és a hát. Végig oldalt áll. Kellemes hangjával folyton elvarázsol. Miután a hátamat is megdolgozta elidőzve egy egy csomón végre elém áll és válaimat nyakamat veszi kezelésbe. Masszázsa szerintem alapos, nem erős, pont ahogy nekem jó, nem kapkodja el s közben jól lehet beszélgetni is. Majd elhangzik az egészségedre és felajánlotta hogy letörli kicsit a hátam. Hoz egy jó meleg törcsit s a felesleges krémet letörli. És jön az egyik legjobb rész. Felálok én is és már tartom a markom amibe folyik az olaj és már segíthetek is beolajozni a ciciket a csúszkához.

Kényeztetés

Közben ő is beken egy két helyen, hátat fordít s a fenekével mozog, csúszkál izgat és húzza az embert. Majd kézen fog s a tatamira fektet. Ahol a velem egykorút veszi kezelésbe simogatja, csókot kap minden oldalról még a golyókat sem hagyta ki (mekkora mázlijuk van). Majd a ciciket bevetve folytatja az izgatást néha kicsit a melkasom felé elkalandozva, ilyenkor úgy beleharapna az ember a nyakába vagy csókolná amíg el nem fogy, de hát ez nem az a hely sajnos. Mikor érzi hogy a hangulat a tetőfokára hágott nem mozdul lentről, egyre hevesebben igyekszik kivégezni, bármennyire is igyekeztem nem tudtam ellenálni,. Jó fiú lévén jeleztem hogy itt a vég., és belehaltam a pillanatban így hogy hol lett végém nem tudom. Miután lenyugodtam letörölgetett s kicsit beszélgettünk mielőtt zuhanyoztam és távoztam.

Elszámolás

Extrákról nem tudok, nem is kérdeztem. Gondolom szólna ha változna a lehetőség.
Korrekt normál árak, amit érkezéskor az asztalra tettem az ajándékkal együtt.

Niobé, felejthetetlen masszázs

  Móriccka

Egyeztetés

Niobé hirdetését ezen az oldalon találtam. Első körben itt az oldalon írtam neki, majd sms-eztünk a pontos időpont miatt és ezt VTR-en le is fixáltam. Később, hogy halljuk egymás hangját fel is hívtam, de ez már csak akkor amikor az időpont megvolt. Könnyű volt elérni, szerencsém volt.

Megközelítés

XIII. kerület nagy forgalmú főútjának egy régebbi házában találkoztunk. Könnyen megközelíthető az objektum :) árnyas parkolót találtam a ház mögötti kis utcában. Fizetős a parkolás. A cím pontos volt, a GPS pont oda vitt :)

Helyszín

A lakás egy régebbi sok emeletes társasházban található. A célnak tökéletesen megfelel. Annak ellenére, hogy klíma nincsen és kint tombol a nyár, a lakás kellemesen hűs volt. A lakás jól karbantartott, a fürdőben minden van ami ilyenkor kell. A szobában egy masszázspad és egy tatami is helyet kapott.

Hirdető külseje

Niobé gyönyörű és nagyon kedves, közvetlen leányzó. Szerintem a képeihez képest kicsit soványabb, de én ezt szeretem. :) Cicik szilikonosak, ami szintén kedvemre való. Bőre selymes nap barnított (lehet szoli is) Arca nagyon szép és kedves. Ritkán találkozok ennyire közvetlen laza, vidám lánnyal. Talán a rutin és az évek. :D A sárga címkékből csak egyet lehet sajnos választani, pedig tudtam volna halmozni.

Masszázs

Mikor megpillantottam, az ajtóban egyből tudtam, hogy jó helyen járok, hogy ezzel a közhellyel éljek :) A szobába kísért, végig beszélgettünk. Talán már írtam, hogy Niobé nagyon közvetlen, nagyon mosolygós, vidám. Megszabadultam ruháimtól és elmentem tusolni. Amikor visszaértem Niobé megkért, hogy hasaljak fel a masszázspadra. A lábaimnál kezdte a masszázst. A masszázs ideje alatt a fekete színű fehérnemű rajta maradt. Érdeklődött, hogy milyen erősségű masszázst kedvelek. Ennek megfelelően a masszázs meglehetősen erős volt. Annyira jól elbeszélgettünk engem érdeklő témákról, hogy annyira a masszázsra nem figyeltem, de az biztos, hogy jól esett. Lábamtól a nyakamig mindent átmasszírozott. A masszázs végén forró nedves törölközővel áttörölte a hátam. Ez nagyon jó ötlet és frissítően hatott rám, mint egy hosszú repülőúton reggel is adnak forró nedves törölközőt, ami akkor életet ment.

Kényeztetés

Niobé megkért, hogy forduljak meg. Megszabadult a még rajta lévő textiltől. Sőt, a fordulás után arra kért, hogy álljak fel a masszázspad mellé. Megkérdezte, hogy szeretném e beolajozni, amit természetesen örömmel vállaltam. A tenyerembe olajat kaptam és a gyönyörű feszes testét beolajoztam. A ciciknél hosszabban elidőztem. Megkezdődött a csúszka masszázs. Először szembe álltunk egymással, le föl csúszkált. Csókolgattam a nyakát, a melleit, közben simogattam markolásztam gyönyörű testét. A fenekét is jól megmarkolásztam, időnként pont kézre esett. Még szerencse, hogy oda is juttattam olajat, mert ezután a popó is szerepet kapott. Niobé megfordult és a fenekével is alaposan megcsúszkázot. Ez egy egyedi műsor volt számomra. A látvány és az érzés is fantasztikus volt. Amikor éppen úgy alakult a ciciket markolásztam, és/vagy a nyakát csókolgattam. Szerintem mondanom sem kell, hogy a farkam ekkora már teljesen harcra kész volt.
Niobé megkért, hogy feküdjek a tatamira. Így is csúszkált rajtam. Egyetlen hiányérzetem csókmentesség miatt volt, de mivel ezt előre tudtam, és amúgy is ritka ha valakinél lehet, nem lepődtem meg. :) ...ja meg a kölcsönösség hiány is. Na akkor ez kettő :) Így már nem lehet elfogultsággal vádolni. A csúszkát időnként a farkam kényeztetésével szakította meg. A franciája imádnivaló. Pont ami a kedvencem. A golyókat is nyalogatta, a farkamat nyalogatta, szopogatta, időnként mélyebben is bevette. Amikor a szájában voltam, a kezével a golyókat és a gátat cirógatta, markolászta, nyomogatta. Nagyon hamar végem lett volna, ha Niobé tökéletes érzékkel a csúcs megközelítésekor újra csúszkált egy kicsit. Ez néhányszor megtörtént, amikor már végérvényesen megpecsételte a sorsom és a szájába élveztem. Még szopogatott kicsit, hogy lenyugodjak. Fantasztikus élményben részesültem. Ezt követően újra tusoltam egyet. Amikor visszatértem és felöltöztem, Niobé szóval tartott. Én nagyon szeretem, ha a vendéglátóm, amikor csak lehet velem van. Sokat ad a barátnő feelinghez, ha nem maradok hosszú percekig egyedül. :) Niobé ebben is profi!

Elszámolás

Utólag a korábban megismert, amúgy nyilvános rózsaszáll mennyiséget hagytam ...valahol. Szóba se került, nagyon korrekt így. Extrákról nem tudok, így hát nem is vettem igénybe.

Niobé, nagyon jó masszázs

  feketecipo

Egyeztetés

It was very easy to reach her. I contacted her via VTR and also via Viber. It was very nice and pleasant that she responded quickly. We could agree on a date 3 days later which was fine for me.

Megközelítés

The huge avenue in the 13. district. One of the old panel type buildings. Parking is available right in front of the building or in the side streets. All payable. BKK I think is also ok, maybe some walk from the closest station. I found it very easily.

Helyszín

As mentioned, an older panel building on a lower floor. The apartment itself is very nice and modern. The bathroom has these funny vanity system, that you use in the sink and the bathtub. Plenty of shower gels, nice and fluffy towels (she even mentioned that ti is new and still fussels come out).
There is a massage table and a tatami.
She works alone with is always a big plus.

Hirdető külseje

She was waiting behind the door when I entered. Long black hair and beatiful smile. She quite skinny and has some tatoos which don`t bother. She welcomed me in a set of black underwear which suited her well.

Masszázs

I entered and we greeted eachother and she showed me into the room. It was very spacious with a massage table and a tatami.
I got undressed and she showed me the shower. She also mentioned that I can freely leave the bathroom door open as we are alone... very girlfriend like situation :-)
When I returned, she asked me to lay down on the massage table. She started the massage which felt very nice and really professional. No erotic in this part, only that you can watch her in the mirror. She massage my back, shoulders, and legs. It was very relaxing. We had a nice conversation about some topics.

Kényeztetés

I think it was around half time, when she asked me to turn or rather get up from the table and lean against the side. She poured some oil into my hands and asked me to oil her breasts for the body to body massage. This was my first experience to have this type of massage while standing but I have to say it was very nice. She was sliding up and down on my first with her front than with her back. Of course my hands went on to explore and I found some interesting points on her body.
After a while she proposed to continue on the tatami. The body to body massage continued while I was lying on my back. She started to involve my friend and he disappeared deep in her mouth. At times, she took him in very deep. For some reason I forgot that there is no mutual french, so I asked but she declined. She continued for a while and when I cold not hold it anymore, I came into her mouth. She waited a bit and slowly removed the product into a tissue.
Again shower and off I went.

Elszámolás

I placed it on a side table while getting undressed. We did not speak about this anymore. It`s all inclusive.

Niobé, felejthetetlen masszázs

  bohochal79

Egyeztetés

Korábban már jártam nála így mikor a rendszer jelezte hogy visszatért váltottunk néhány üzenetet majd VTR-en bejelentkeztem. Érkezéskor hívtam. Beengedett.

Megközelítés

Jól megközelíthető helyen van mint hirdetéséből is kiderül. Neves csarnoktól kicsiny séta. BKVt választottam de autónak is volt parkoló a mellékutcában habár fizetős ha jol tudom. Pontos címet kaptam igy nem volt nehéz odatalálni.

Helyszín

A lakás egy régi ház alsóbb emeletén található, lépcsőn mentem volna de nem találtam viszont 2 lift is van ami felvitt. A lifthez igen közel a lakás ahol az ajtó szinte érezte hogy megyek s kinyílt, mögötte csodás vendéglátóm. Kicsi lakás, nemrég lehetett felújítva mert minden nagyon rendezett és tiszta. A szoba a korábban megszokott célnak megfelelő. Masszázságy, tatami a földön és egy egész széles tükör. Hangulatvilágítás és egy füstölő biztosítja a kellő ellazulást.
Tiszta törölközőt kaptam és megmutatta a fürdőt. Tusfürdőből több mint elég választási lehetőség van, szájvíz és dezodor is megtalálható. A lakás többi részéhez hasonlóan a fürdő is felújított, tiszta rendezett és nem zsúfolt, külön van a wc-től. Nekem egy zuhanyfüggöny hiányzott mert nem szeretek Balatont csinálni a fürdőből de ugye ez elhanyagolható, természetesen a kilépő megtalálható.

Hirdető külseje

Fekete igazán szexi kis ruhában fogadott. Kb 2 év szünet után kezdte újra vagy folytatja a masszázst és már korábban volt hozzá több alkalommal is szerencsém. Úgy gondolom hogy szinte semmit sem változott. Mosolygós igazán kedves lány, alkata karcsú és pont ott domborodik ahol kell. A képeknek teljesen megfelel -ő lenne de..........van néhány tetoválása ami (nyilván megvan miért) ki van takarva vagy retusálva. Egy szó mint száz nagyon vonzó teremtés.

Masszázs

zuhanyzás után a masszázspadon kezdtünk. ő ruhában (ha annak lehet nevezni) én nem. Vádliknál kezdte eléggé erőteljesen s úgy gondolom kellő szakszerűséggel (nem vagyok az erős masszázs híve, jobb szeretem ha csak simogatnak, de most kifejezetten jól eset) mert eléggé kivoltak a tagjaim s rájuk fért. Majd módszeresen folytatta a masszázst a combokon keresztül a csípőn át a hátamon, rendesen átdolgozva az izmot vagy annak helyét :). Ezt követően elém helyezkedett s a nyakamat is kezelésbe vette. Na erre vártam mert itt elém került s kezemmel óvatosan simogathattam a csípőjét és a combját. Apró öröm de nekem jól esett hogy simogathattam bársonyos bőrét. Meg is fordult a fejemben hogy cseréljünk és legalább végigsimíthatom csodás vonalait. Majd a karjaimat is megdolgozta és megkérdezte letöröljön e? Természetesen a válasz igen. Nem tudom miért de nagyon jólesik mikor lágyan meleg nedves törölközővel áttöröl.
Majd elhangzik a bűvös "egészségedre". Annó megijedtem ettől emlékszem, mert hogy nem csak ezért jöttem, de most már tudom ez azt jelent fel kell állni, nekitámaszkodni a masszázságynak, előretartani a kezet, amibe jön az olaj és megsimogathatom az ikreket. Hú na ez ami nagyon veszélyes...... Természetesen itt már vendéglátóm is ugyanazt az öltözéket viseli melyet születésekor.

Kényeztetés

Mikor nekikezdek az ikrek olajozásának nagyon nehéz megállni hogy az olajos kezem máshova is tévedjen, vagy éppen nem túl messze lévő ajkait megcsókoljam, miközben ő a velem egykorút olajozza, simogatja. Már csak az hiányozna hogy közelebb hajoljon és a fülembe sóhajtson.....sztem végem is lenne. Lehet elfogult vagyok vele szemben. Itt persze nincs vége mert le-le guggolva testével , melleivel fokozza a már így is egekben lévő vágyamat, majd megfordulva hozzám tolja fenekét és tovább fokozza a helyzetet. Itt van a pillanat mikor az ember fia a tatamira vágyik és átadja magát az árnak. A tatamin vendéglátóm a lábaim között helyezkedett el és hárman az ikrekkel felváltva kényeztetnek. A helyzetet fokozza a nagy tükör a tatami mellett melyben látszik hogy ez az édes kis cica fel-fel tolja a fenekét az emberben rossz gondolatokat keltve hogy bárcsak ott lehetnék. Hiányzik onnan is egy tükör:) Itt átadtam magam a triumvirátus odaadó kényeztetésének és mikor eljött az idő bűntudat nélkül engedtem a végnek.

Elszámolás

Ami az adatlapon illetve a bővebb infóban van azt vállalja, extráról nem tudok. Szokásomhoz híven előre rendeztem, az összeg végig az aztalon maradt

Niobé, felejthetetlen masszázs

  bohochal79

Egyeztetés

Telefonon kerestem, hamar felvette. Rugalmasan sikerült egyeztetnünk.

Megközelítés

BKV-val könnyen megközelíthető de én autóval mentem. GPS könnyen odatalál s parkoló is volt bőven a késői óra ellenére. Kicsit érdekes az utca a kötelező haladási irány miatt de nem tévedtem el még én sem.

Helyszín

A lakás egy egyszoba konyha fürdőből álló, szépen de csak a célnak berendezve. Masszázságy, tatami és néhány tükör a szobában. A zuhanyzó kicsi, de nagyon modern. A fürdőben van minden amire szükség volt, tiszta törölköző és számos tusfürdőből lehetett választani. Egyedül fogad s nem találkoztam senki mással. Kicsi a lakás hogy többen legyenek

Hirdető külseje

A lakásba érve fekete melltartóban és bugyiban várt egy gyönyörű vékony nő, hosszú haja összefogva. A képek tényleg a valóságot tükrözik. arca nagyon szép, kedves és mosolygós. Pont az a lány akiről az ember nem tudja levenni a szemét és szívesen hazavinné. Kedvessége szinte azonnal levett a lábamról.

Masszázs

A masszázsról annyit hogy jeleztem előre nem szeretem a nagyon kemény gyúrós verziót inkább csak a kellemes átmozgató, lazító program híve vagyok. Zuhanyzás után az ágyon kezdtünk. Nagyon kellemes volt az érintése ahogy olajos kezével módszeresen igyekezett ellazítani, átdolgozni mindkét vádlimat. Majd a csípőmet, derekamat vette kezelésbe kicsit erősebb határozottabb mozdulatokkal ami kifejezetten jól esett, és úgy éreztem bár sose hagyná abba. Majd elém állt s a hátamat, nyakamat, vállaimat vette kezelésbe, a lapockák között megdolgozva néhány csomót. Mivel nem nagyon vagyok/voltam masszőrhöz járó típus így jelenleg azt kell mondanom hogy az elvárásaimnak teljes mértékben megfelelő, jól eső, lazító és kikapcsoló szolgáltatást kaptam aminek a színvonalát emelte hogy egy igazán szép csinos és kedves nőtől kaptam.

Kényeztetés

A masszást követően kérte hogy álljak fel és az ágynak támaszkodva beolajozhattam a testét a melleivel kezdve, amit ha jól emlékszem szinte el sem hagytam. majd először szemből bújt hozzám, majd megfordult és feszes fenekével igyekezett harcra kész szervem tovább ingerelni. Ezt követően a tatamira feküdtem és folytatta testével testem további ingerlését majd kezével egyre többet törődött ágaskodó cimborámmal. Azt gondoltam ezt már nem nagyon lehet tovább fokozni, de neki sikerült. Kezeit nem használva olyan szintű franciát kaptam mint talán még soha. Én a lágy, kellemes franciát részesítem előnyben de ő olyan szinten ......... hú.

Elszámolás

Minden amit vállal fent van az adatlapján. Előre rendeztük, hogy mértében hol helyezkedik el nem tudom másnál még nem voltam és nem is hívogattam hogy ki mennyiért dolgozik.

Niobé, nagyon jó masszázs

  zsolt78

Egyeztetés

Telefonon plusz vtr -en történt . Nagyon rugalmas volt mint mindig . Előtte egy nappal megbeszéltük a randit

Megközelítés

Megközelítés a közeli kis utcában történt ,a címet már tudtam kb három hete jártam a kis hölgynél . Parkoló volt bőven de fizetős .

Helyszín

Már jártas vagyok itt ,pedig még csak másodszor vagyok itt ,három héten belül .Egy fekete melltartó bugyi kombóban fogadott . A felhozatal ugyan az mint múltkor ,fürdő és massage téren .

Hirdető külseje

Az egész hölgy úgy ahogy van nekem nagyon bejön !!! A tétoválások itt ott van bőven belőle ,de nekem nagyon imádom . A hölgy jelensége ,kedvessége nem mindennapos .

Masszázs

Nagyon szakszerűnek tűnik ,nem simogatós hanem jó erős massage . A kezemet amikor csinálta rendesen hidegkirázós volt . A maszázs végén megint megkaptam a jó meleg törcsvel az egész hátamon az áttörlést .Egyszerűen fenomenális ,nincsenek rá szavak .

Kényeztetés

A massage után nagyon finom álló csuszka massage ,közben tapizás puszi mindenfelé (persze ahol lehetett ). Utána lefeküdtünk a tatamira és ott folytattuk . Közben egy kis franciázás ,golyó nyalogatás puszik ,tette a dolgát ,nagyon izgató volt . Kértem egy ki csúszkát ,időhúzás miatt . Minden kérésem teljesítette . De nem bírtam ,kivégzett . Nioble egy tehetség .

Elszámolás

Az árakkal már tisztába voltam ,azért rákérdeztem annyi mint három hete ? Válasz igen , kicsit megfejelve átadtam.

Niobé, istennő masszázs

  Atesz8005

Egyeztetés

Tekintettel arra hogy rendszeresnek mondható a vele való tali, ezért először Viberen ledumáltuk mint mindig, aztán VTR. Hirdetésekben nem keresem, de itt és a másik oldalon is ugyanezen néven megtalálható. Odaát vannak olyan fotók is, amik itt nem.
A telefonját csak ő kezeli, nincs recepciós, ha nem veszi fel akkor az azért van mert épp vannak nála. Rugalmas, piszok ügyesen szervezi le a randikat.

Megközelítés

Autóval, illetve bármilyen más járművel egyszerű a megközelítés, GPS simán odavisz.
Sokszor voltam nála, sokféle időpontban, sose kellett 100 méternél meszebb mennem, hogy parkolóhelyet találjak. "A"zóna.
Tömegközlekedés szempontjából a Lehel tér és a Dózsa György mertó állomások között van kb félúton. Nyugati másfél metrómegálló.
Saroképület lévén kicsit gáz lenne eltéveszteni.
Bejutás az épületbe csak a megadott időpontban, amikor azt jelzi Viberen vagy máshol Niobe. Lakás száma beüt ......kaput nyílik, irány lifttel az adott emelet. Az emeleten pár méter séta és ott az ajtó, így amennyiben nem kívánsz ott lakóval találkozni, ezen vágyad teljesülhet jó eséllyel.

Helyszín

A lakás amiben felzaklatja a veendéget, semmit nem változott az elmúlt 1 évben. Számomra hihetetlenül kellemes alapillat uralkodik, ami köszönhető, a használt olajnak, krémnek, Niobe parfümjének. Egyszerűségében nagyszerű pecó, ami mint mindíg, igy most is tiszta.
Fürdőben kád, jó illatú tusfürdők, amik Közül lehet válogatni de akkor magadtól veszed el az időt, hogy Nióval lehess. Szájvizek, sprayk, tehát minden adott.
A fürdő teljesen szárazon vár, száraz kilépő, falak, nincs gőz. Nagy figyelmet fordít erre. Simán elhinném, hogy aznap nég senki nem volt nála.
Nagy,vastag, puha, illatos törcsi, ha kéred a távozás elötti fürdéshez újat kapsz.
A szoba hangulatos , egzotikus dísztárgyakkal van feldobva, buli közben kellemes halk zene . Tiszta, friss huzat a szivacson és a masszázs ágyyon is . Redőny lehúzva, de nem kell tartani attól, hogy sötét van, mert a benti hangulatfény kiválóan látni enged mindent...

Hirdető külseje

Megpróbálom elfogulatlanul, sikerül ahogy sikerül.
Nehéz lesz hisz nem véletlenül, és nem kalandvágyból járok hozzá rendszeresen.
Az adatlapon lévő paraméterek gyakorlatilag naprakészek. A fotókon nemcsak hogy ő szerepel de az alkata, feneke, lábai, mellei, nyaka, háta, hasa, mind mind a jelent mutatják, nincs eltérés, vagy + kilók. Ránézel, és nem azt mondod magadban, hogy " Hát jóvan...hamár eljöttem bemegyek", hanem megveregeted a vállad, hogy remekül döntöttél.

Rengeteg lány úgy, és olyan képekkel hirdet, amik köszönő viszonyban sincsenek, az épp aktuális " állapottal ". Pocakot eresztett, megnőtt a feneke, lóg a bőre stb. Évekkel ezelőttiek a képek amit sokszor bámulunk itt a beszámolókon és az alapján döntünk, persze aki egy csepp időt szán rá, az beleolvas a beszámolókba, amikből jó esetben kiderülhet a turpisság.
Hát Nionál nincs turpisság. Érkezéskor az adatlapján látható csoda fogad csak 3D - ben, angyal hanggal, magával ragadó, közvetlen stílusával.

Arca kerek, van 2 füle, 1 db orrocskája, szája, abban fogacskák...... Basszus ahány ember annyi ízlés. Ami nekem elragadó,vagy szép az másnak nem. Látni kell... angyal pofi.
Pont ennél a talinknál jegyeztem meg neki, kényeztetés közben, hogy olyan mintha Kleopátra kényeztetne. Még a szeme is úgy van kihúzva, iszonyat misztikum árad belőle. Mintha Egyiptom kivételes ékköve lenne, aki lesi és teljesíti is kívánalmaidat, egy bizonyos határig.
Bőre csodásan selymes, hibátlan, sötétbarna . Ez a barnaság, a szén fekete egyenes szálú hosszú haj , gyönyörű éjsötét szempár, pici orr, amik Kleopátrát juttatják eszembe amikor rá tekintek.
Tetoválásai vannak, nem is titkolja...... számomra az egyyüttlétet mindenképp feldobja. ( nem akartam rímben írni, véletlen volt )

Masszázs

Kissé bajban vagyok, mert ezt mi végigpofázzuk. Teljesen meztelenül csinálja, de kérésre biztos felvesz valamit:)))))
Inkább a beszélgetéseink témái viszik el a figyelmemet, de amikor teljesen meztelenül a fejemnél áll és ott van az a csodálatos tiltott gyümölcs akkor zárlatos lesz az agy. Itt pici mellékvágányként megjegyezném, hogy eleinte, amikor idevetődtem, kíváncsian figyeltem, kinek mi a barátnő " filing " ..... egy év kellett bolond fejemnek, hogy tisztán lássam. Ez a barátnő érzés..... amikor már tényleg olyan csacsogás van köztetek, mintha évek óta ismernétek egymást. Na vissza.

Masszázsa alapvetően erős (csodálatos mancsa van, akár erősen maszíroz akár gyengéden símogat ) .
Mindaddig úgy is csinálja, ameddig nem szólsz.
Talp maszírozásra mindíg rákérdez, én többnyire kihagyom. Párszor engedtem, tetszett is, de annyira nem az én világom.
Én néhány alkalommal ezelőtt jelezztem neki, hogy csak lágy simiszzerű " maszírozást " kérek. Tettem mindezt azért mert nem kezelés miatt megyek hozzá, arra ott az SzTK. Nem vagyok fizikailag roncs. EROTIKÁRA vágyik a testem, lelkem , nem másra...ennyi.

Kövezzetek meg...letojom....de "imádom" amikor vallaki leírja, hogy így ki lett maszírozva a csomó...meg úgy... persze.. azért megy oda.... gyógyulni... pfff... állszent duma.

Kényeztetés

90 perc az alapvetően kettő durranást jelent. Én mindíg 90 percre mentem eddig , de volt hogy csak 1 lövés fért bele, mert annyira elhúztuk a durrantós részt, meg dumálgatttunk hogy pici idő maradt a maszírra. Persze nem írnék panaszlevelet sehova ha a maszír elmaradna...de ez is már csak az én önzőségem volna.

Lehetőség van arra, hogy Kleopátrát beolajozd te magad. Meleg olajat önt a kezedbe és hajrá. Melleit, derekát, popsit.....jaj a férfiembernek...elgyöngül...mellei közé veszi a cerkát....apróbb vendégek a cerkát ekkor gondolom nem látják, már a cicik miatt:))) A csúszkát fekve állva is lehet kérni, és a csúszka közben egyszer csak azt érzed hogy a farkad forróság öleli körül....letekintesz és már Nió csepp szájában vagy .

Van hogy a kényeztetés közben jutnak eszünkbe gondolatok, és vagyunk annyira bolondok, hogy azt akkor ott iziben megjegyezzüzk, megbeszéljük, és aztán folytatja....na ez a barátnős szerintem.
Maximálisan partner tehát abban, ha némaságra vágysz vagy ha beszélgetni szeretnél. Bármelyiket is választod, az úgynevetzett barátnős életérzést, csak a beszélgettős Niónál élheted meg.
A tehnika nagyon változatos. Tényleg nincs olyan változat amit ki ne próbáltunk volna, és ha kussolok, akkor mindegyikből kapok. Ha valamelyikből többet kérek, vagy látja hogy melyik az amelyik jobban bejön, akkor azzal jutalmaz, azzal végez ki. Mélytorok, bőnyálas, golyszli nyalós,szájba élvezős lehetőségek, igény esetén a popsi közé is bekalandozik az ujjacskája. Amik nála az alap, azért mások keményen felszámolnak.
Arcán és haján kívül asszem bárhova durranhatok, részemről a száj és a mell játszik. Ha a szájában végzem, nem rohangál utána, nincs elviharzás, csak én vagyok....ott marad, figyel, símogat, amikor még remegek minden porcikámban. Nem a falat nézi, vagy az órát.... rám figyel.
Mindezek nincsenek meg nagyon sok lánynál, korosztálytól függetlenül. 1 év alatt ha nem is annyit mint szerettem volna, de szereztem tapasztalatot.....

Elszámolás

Az adatlapján leírtak szerinti növény mennyiséget helyezek el kb. félidőben a kisasztalon egy ott lévő kicsiny dísztárgy alatt, amikor kimegy egy kortyot inni, vagy behoz nekem egy kis vizet, üdítőt vagy, amije éppen van..
Extrák nincsenek. 90 perc 35 " rózsaszál ", de..... figyelembe véve azon tény hogy bizonyos lányoknál a szájba durranás extra, itt pedig nem, akkor ugyanott van az ember .Kölcsönösség nincs...de azért ha lehetne áldoznék rá..... rákérdezése esetén finoman elutasít, második rákérdezésnél nem tudom mi van, de nem is szeretném megtudni. :)

Niobé, felejthetetlen masszázs

  Walden

Egyeztetés

Hát talán ez volt az eddigi legnehezebb. Félre értés ne essék, nem Niobé hibájából, egyszerűen, az általam javasolt időpontok, foglaltak voltak. Az ő általa javasoltak pedig nekem nem voltak megfelelőek. De kitartó voltam, Nióbé pedig mindent megtett azért, hogy végre ősszehozzunk egy randit. Köszönöm itt is!

Megközelítés

Lehel térhez közel, nagyon egyszerű megtalálni. Autóval érkeztem, a ház mellett több hely is volt.

Helyszín

Lakás egyszerű, de minden igényt kielégítő. A fürdő pici, csak kád van, de teljesen tiszta, rendezett.
A tetthelyen (talán nappali) egy masszázspad, egy tatamin tükörrel, 2 szék, egy kis asztallal található meg. Más nem is kell.

Hirdető külseje

A képek nem teljesen tükrözik a valóságot. Nyílván az ember, képek alapján dönt, hogy kihez megy el, ahogy én is tettem. Képek alapján is nagyon vonzó és szexi volt. De élőben jött az arconcsapás. Nálam abszolút favorit. Eszméletlen jól néz ki! Gyönyörű formás teste van. Elmondása szerint az utóbbi időben hanyagolja a sportot, de ez abszolút nem látszik meg rajta. Mindenhol izmos, formás az alakja. Amitől ilyenkor mindig tartok, mikor arc nélkül hirdetőhöz megyek, hogy vajon hogy is néz ki. Nagyon izgultam a lakásba lépéskor, pedig igazán nem kellett volna. Gyönyörű az arca is, folyton kedvesen mosolygott, ami nagyon jól állt neki.

Masszázs

Mivel először voltam ilyen jellegű szeánszon, így nincs viszonyítási alapom. Egy biztos, a talpamtól a nyakamig, jól átmaszírozott mindenhol. Talán már nekem kicsit erős is volt, ezért kértem, hogy finomabban maszírozzon, amit készségesen meg is tett. Kellemesen ellazulva jöttem el tőle.

Kényeztetés

Mivel masfél órára mentem, így két lehetőség is van, amit abszolút ki is használtam. Megérkezésem után kis beszélgetés, egymás megismerése, hangolodás volt. Majd kaptam egy kellemes, puha, illatos törülközőt és gyorsan lezuhanyoztam. Visszaérkezésemkor Niobé a masszázspadhoz invitált, kérte hogy támaszkodjak a padnak eközben egy szemvillanás alatt meg is szabadult a textiltől ami eddig takarta. Ezután kérte, hogy olajozzam be, és közben el is kezdte a csúzskát. Nekem sem skelett több, a finom egymás testét érő érintésektől eleg hamar merev lett a velem egykorú. Ezért elég hamar a tataminon matracon kötöttünk ki. Itt folytatta a csúszkát amikor is folyamatosan lefelé haladva egyszercsak a szájában voltam. Ahol szép finoman, pont jó ütemben el is kezdte az orális kielégítést. Nagyon finoman és érzékien csinálta, a környékre és a zacsira is figyelve. Nem kellett sok idő hogy a szájába érjen a vég. Nem kapkodva, finoman hagyott lenyugodni, csak aztán tisztított meg. Ez után jött a masszázs amit fentebb részleteztem. Majd a masszázs után egy az előzőekben leírtakhoz nagyban hasonlító levezetés. Talán annyi kiegészítéssel ez azért már tovább tartott és mivel volt már "rutinom" jobban ki tudtam használni a helyzetet és közben mindenhol simogatni ahol csak lehet. Eközben a tükötrben is volt már lehetőségem megcsodálni a tevékenységet amit végez. Itt is a szájába lett végem.

Elszámolás

Korrekt az elszámolás. Előre a kis asztalra letettem, ő szóba se hozta.

Niobé, jó masszázs

  clpaca

Egyeztetés

During each of my visits to Budapest it is always a pleasure to meet Niobé. Our contacts are made by text message in English. I know that she uses a translator because she does not speak English. This poses no problem for me. Pleasant contact because his text messages always include pleasant little words and signs.

Megközelítés

Very easy for me who travels by public transport, 5 minutes walk from a metro station, many parking spaces are nearby, I think they are chargeable. Easy to wait in front of the codes to enter without being noticed because there is traffic.

Helyszín

Great contrast between the exterior of the building and its common areas with the interior of the apartment. Old exterior in very average condition and the interior of the apartment which is friendly, pleasant and comfortable; Niobé is there alone the bathroom with bathtub large fresh bath towel shower gels and mouthwash the massage room is large massage table mattress on the floor mirror well placed armchair to put your clothes on.

Hirdető külseje

Each time I rediscover Niobé I am under the spell of her beauty and her softness, magnificent body superb sporty line many younger girls can take example from her silhouette and the softness of her skin the tattoos are present and reinforce her charm breasts natural which are perfect for my hands sexy outfit without overdoing it is what for me characterizes Niobé good taste without overplaying.

Masszázs

During the appointment, I chose a single erotic sequence in order to take my time for the table massage and the original sequence of the standing sliding massage. Table massage worthy of a professional, all parts of your body are visited with just the necessary pressure. It’s a great moment of relaxation. Treatment carried out on both sides before getting off the table for the erotic sequence standing against the table.

Kényeztetés

Niobé applies oil to her body ties her hair and slides against me who follows standing against the table my hands caress her body she goes up and down clinging to me she turns around and continues this body body standing while I grab her breasts and buttocks. After this exquisite moment I lie down on the mattress she settles between my legs and begins by caressing me with her hands, tongue, mouth, but is not rushed she plays with the rise of my pleasure to make it last. When I cum in her mouth, no rush, she lets me go back down before slipping away to the bathroom. Time has passed without me noticing it is time to take a shower by a few signs to show my satisfaction to Niobé and to leave.

Elszámolás

For the hour and a half, * roses left at the end of the session on the small table, I don't know if there are any options.

Niobé, jó masszázs

  Kísérletező

Egyeztetés

VTR-en foglaltam le az időpontot, majd itt váltottunk üzeneteket. Nagyon rugalmas szolgáltató, miattam egyik visszajáró vendégével is módosított időpontot,h mindenkinek jó legyen...és JÓ is lett.

Megközelítés

Váci út Nyugatihoz közelebbi pontján van a helyszín, minden egyértelmű, a GPS sem visz el a málnásba...vagy mégis!? Szerintem BKV választék is bőséges, én a közelben parkoltam.

Helyszín

Sarki régebbi időket idéző épület, de teljesen rendben van. Lift is használható, de nem kell magasra menni.
A helyszínen egyedül fogadott Nió, kis előszobából jutottunk a baszobába, ami sajnos "csak" masszázsszoba, de kellően felszerelt. 😉
Fürdőben, kád, száraz kilépő és elegendő mennyiségű tusfürdő volt található.

Hirdető külseje

Aki Nió képei alapján választ, nem fog csalódni. Enyhén szolizott formás lányról van szó, néhány tetkóval és intim területen szép kis pearcingel.
Nem emlékszem,h miben fogadott, kissé zavarban voltam (ez mindig így van első talinál), de amikor mutatta az utat formás feneke ringott előttem. Arca helyes, a cicik formásak, markolnivalóak.

Masszázs

Két felvonás volt, közte a masszázs. Kifejezetten erős keze van, másnap is éreztem ténykedését a hátamon. Alaposan végigment rajtam, nem lehett panaszom.
A kommunikáció az elején lassan indult, szerintem ő is előbb figyelte,h mit szeretek. Később egészen jót tudtunk beszélgetni.

Kényeztetés

Tatamihoz állított. Az előző besziket olvasva, erre számítottam, majd olajat öntött a kezembe és megkért,h kenjem be...a ciciket, igazából ahol akarom. 😇 ...amíg teljesítettem kérését, megfordult és háttal hozzámsimul...hát gyerekek, ez vmi rendkívüli volt. Amikor fenekét hozzápréselte lágyékomhoz, majd vonaglott, tekergett egy kicsit amíg olajos kézzel "dolgoztam" a ciciket, éreztem,h a vérem délnek veszi az irányt és innentől kb. minden emlék homályos. Ami viszont meg maradt,h illata valami bódító parfümként hatott rám amíg fülét és annak környékét csókolgattam, nyalogattam.
Kis idő után felajánlotta,h feküdjek le a matracra, had foglalkozzon egy kicsit velem délebbre is (ezt nem lehet visszautasítani). Amikor felém helyezkedett és pucsítva a cicik közé helyezte haveromat, majd nyállal síkossá tette a környéket egyszerűen mint egy gyertya olvadoztam...kezemmel mindent próbáltam feltérképezni, de nem tudtam sokáig tartani magamat. Miközben oldalról a tükör elképesztő formákat mutatott, végül a szájában a golyókat is kezelve ért a vég.
Másodszor is hasonló volt a koreográfia, egyszerűen priceles.

Elszámolás

Előre borítékban letettem egy kis asztalra, szóba sem jött.

Niobé, felejthetetlen masszázs

  jóöregharcos

Egyeztetés

Telefon kerestem az általam kért időpontot elfogadta amit VTR-en is megerősítettem.

Megközelítés

Lehel tér környéke BKV-val mentem a Metrótól csak egy rövid séta.A bejutás könnyen ment viszont az emeleten a félhomályban kicsit eltévedtem túl mentem a megadott ajtó számon végül azért sikerült megtalálni.

Helyszín

Panel lakás minden a célnak megfelelő szájvíz tusfürdő dezodor minden rendelkezésre áll a tisztálkodáshoz.

Hirdető külseje

Niobé egy jó alakú szilikon cicis bombázó.Latinos arc hosszú fekete haj formás popsi testén tetoválás de nem zavaró eléggé temperamentumos lány.

Masszázs

Puszit követően cipő levétel bekísér a tetthelyre kapok egy pohár vizet pár szót beszélünk megállapítjuk hogy kicsivel hűvösebbre fordult az időjárás.Tisztálkodást követően fölfekszem a masszázs padra Niobé tanga melltartó kombóban kezdi testem feltérképezését profinak mondható masszázst kapok jól átgyúr mindenhol közben beszélgetünk mesélek magamról illetve hogy merre jártam mostanában."Hogy hogy idáig még nem voltál nálam?" Nekem egy kicsit messze van ez a környék idáig kieesett a látókőrömből válaszoltam.Ezalatt természetesen tovább folytatódik a masszázs a végén melegvizes törölközövel megtörölget.

Kényeztetés

Niobé már ruha nélkül jön vissza kéri hogy dőljek a masszázspadnak."Szeretnéd bekkeni a cicimet?"Természetesen igennel válaszoltam olajat önt a kezemre bedörzsölöm vele formás szilikon kebleit.Ezután olajos cicijével többször végig csúszik rajtam majd megfordul a kispajtás sem marad ki a jóból popsija körkörösen mozog rajta ezalatt hátulról átkarolva markolom az ikreit.
Már eléggé felhúzott javasolja hogy menjünk a tatamira itt folytatódik a szeánsz szemből kapok egy egész testes kényeztetést cicik punci combok bevetve a cél érdekében nagyon izzik levegő .Niobé a lábam közé kúszik ajkával folytatja a golyszik sem maradnak ki szájába vesz bőnyálas cuppogós pornós franciát kapok közben a tükörbe pillantva nézem ténykedését mondanom sem kell hogy tetszik amit látok.Rendületlenül folytatódik az orális kényeztetés nem bírom sokáig a nagyot élvezek a szájába nem siet hagyja hogy lenyugodjak.Kicsit kába lettem teljesen elvarázsolt a fergeteges fanciája. Niobé felajánlja hogy segít fölkelni de nagynehezen sikerül nélküle is feltápászkodi a tatamiról.Ismét tusi öltözés megiszom a vizemet majd kikísér puszival válunk el egymástól.

Elszámolás

Minden teljesen korrekt volt a telefonban jelzett összeget a végén a kisasztara tettem.

Niobé, felejthetetlen masszázs

  bede00

Egyeztetés

A megjelölt időponttól pont 1 hónappal előbb volt a találkozó, de csak most sikerült megírnom. Telefonon hívtam, egyből fel is vette, kedves hangon tájékoztatott és 1,5 óra múlva már ott is lehettem nála.

Megközelítés

Autóval érkeztem, GPS pont a ház elé navigál, és bőven van üres parkoló ami fizetős, de nem messze van bolt ahol ingyen is lehet. BKV biztos van a közelbe sose használtam még.

Helyszín

Egy kis garzon lakás 1 szoba nagy nappali. Nagy szivacs a földön, meg van masszázs pad is. A fürdő minden igényt kielégít tisztaság rend van minden ami csak kell.

Hirdető külseje

Ajtó mögött kandikált és gyorsan beléptem amikor megláttam, nyugtáztam, hogy végre jól választottam, hisz nagyon kellemes szép mosolygós arc fogadott. A képeknek teljesen megfelelő nagyon sexy csaj fogadott, minden megadott adat stimmel.

Masszázs

Mivel 1,5 órára mentem, így a masszázs a közép időben volt. Ekkor a masszázs ágyra feküdtem, és tetőtől talpig átmasszírozott. Nem tudom, hogy tanulta-e, nem kérdeztem, de szakszerűnek tűnt az amit csinált, és az alkatához képest meglehetősen erősen csinálta amit szeretek. Ekkor nem sokat beszélgettünk csak jó erősen átgyúrt, főként a lapockáknál ahol mondani se kellett, de érezte a csomókat és úgy sikerült átgyúrnia, hogy másnapra izomlázam is lett, eddig ilyet csak rendes masszőr tudott csinálni. Teljesen meztelenül masszírozott és amikor a fejem elé ment és felfelé néztem akkor a gyönyörű puncija ott mozgott a szemem előtt ide-oda, nem semmi látvány volt. Lent folyt az eleje és vége.

Kényeztetés

Amikor visszaértem a fürdőből kaptam egy pohár vizet, beszéltünk pár mondatot, és a masszázs ágy széléhez állított, majd kérdezte, hogy beolajozom-e a ciciket. Nyilván a válasz igen volt, bár mosolygott a kérdésemre, hogy van aki azt mondja, hogy inkább nem. Miután a cicik és a popsi is beolajozásra kerültek, én is kaptam egy kicsit, és a masszázs padnak dőlve ő pedig nekem először popsival egy elég komoly csúszkát kaptam, közben a ciciket simogattam, majd megfordult és a cicikkel is játszott picit ekkor már persze hadrendbe álltam. Ezután kérte, hogy feküdjek le a szivacsra, és úgy folytatta a csúszkát már fekve, én simogattam ahol értem, majd szépen lassan úgy helyezkedett, hogy a szájával is meg tudja mutatni mire képes. Elég sok mindenre, meglehetősen változatos technikával csinálta nagyon minimális kézzel, és inkább a barátnős francia, amit én szeretek. A látvány és a szaktudásnak sokáig nem lehetett ellenállni és a cicikre mentem el. A második felvonás szintén ugyan ilyen forgatókönyvvel történt, és akkor is meglehetősen hamar sikerült csúcsra juttatnia. Maradt is elég sok idő, eközben beszélgettünk egy jót és közben a combomon az olajtól összecsomózásokat fájdalommentesen kioldotta. Gyors zuhany, majd puszi-puszi és kissér remegő lábakkal mentem is lefelé boldogan a lépcsőn.

Elszámolás

Megérkezésemkor az asztalra tettem, és soha többet nem került szóba, a randi végéig ott is maradt.

Niobé, jó masszázs

  clpaca

Egyeztetés

I do not speak Hungarian and Niobé does not speak English. Exchanges are done by email. The conversation is precise and pleasant I can feel that Niobé is attentive to the expectations of her partner

Megközelítés

I used public transport the place is very well served for those who take the car there are many parking spaces which are paying

Helyszín

Seen from the outside, the building is old without any particular character. The entrance and the elevator are also old but in good condition. As soon as you enter the apartment the atmosphere is good and you forget the previous impressions it is perfectly clean little furniture small decoration personalized by our hostess... The bathroom is large shower in a bathtub great availability of gel mouthwash shower large bath towel....

Hirdető külseje

It was our second meeting Niobé's beauty and smile are still as resplendent her body is perfect for me in its shapes and proportions it's almost unbelievable for her true age that she does not hide.... Tapered legs buttocks firm shapely breasts that just fit in your hand....While I'm not a fan of tattoos Niobe's ones complement her style and personality

Masszázs

After discussions we agreed on a meeting in two stages the massage table then the tatami. Lying on my stomach to the sound of background music, I totally relaxed, delivered to the expert hands of my host. Starting from the bottom it goes up massaging your feet legs back shoulders neck with just the necessary intensity in any case from my point of view. Arrived at my head I was able to caress her legs and grasp her firm buttocks with both hands. The moment came when she made me understand that I had to stand with my back and against the massage table....

Kényeztetés

And there begins an experience that was new to me...... a standing bodysuit. Niobé coated me with oil and asked me to do the same for her and then sticking to me sometimes from the front sometimes from the back up and down she gave me a fantastic erotic massage taking more poses exciting than each other. I would have stayed like that for the whole session, but the time has come to go back to the tatami................... And the continuation on my back of the sliding massage and the pampering of my hardened member. Her French is very good with and without hands, varying postures and gazes, you can admire this directly and thanks to the mirror, she makes the situation last as long as you can and accepts your donation without haste. After a few moments to savor these sensations, back to the bathroom....

Elszámolás

As agreed on the basis of its new rates, I dropped off on a small service 35 for an appointment of an hour and a half

Niobé, istennő masszázs

  bazsi1010

Egyeztetés

Reggel hivtam egybol felvette, szerencses voltam en voltam az elso vendeg

Megközelítés

Taxival erkeztem konnyu a cim barki megtalalja konnyen, bkv lehetoseg eleg szeles

Helyszín

Atlagos panel lakas, furdoben tisztasag, szajviz is kikeszitve , nagy tusfurdo valasztek talalhato. Szobaban masszazs agy +matrac talalhato . Mi most csak a matracot hasznaltuk

Hirdető külseje

Egy csoda Nő!! Hosszu fekete haj , csodas arc , formas test, bomba szilikon cicik . Testen talalhato tetovalas is ami engem nem zavart.

Masszázs

Masszazs az sajnos elmaradt mivel siettem es csak egy fel oras randevu fert bele a napirendembe. De korabban mar jartam nala akkor egy szakszeru masszazst kaptam.

Kényeztetés

Furdes utan egybol letepte rolam a torolkozot es beolajoztuk egymast a matracon. Eloszor a hatamon kezdte a csuszkalast , az egesz testemet bejarta a csodas melleivel, egybol agaskodni kezdtem. Megfordulast kertem melyre egybol megkaptam az engedelyt. Szembol kovetkezett a csuszka, mellei kozott elidoztem egy picit majdnem ki is robbantam ugy felcsigazott Niobe. Ezutan belekezdett a csodas francia eloszor csak nyalogatta a farkam majd egyszer csak teljesen eltuntem a szajaban. Kozben en is simogatom a csodas ciciket cirogatom a hatat. Nagyobb tempora kapcsol Niobe es nem kegyelmez nekem egy hatalmasat robbanok a szajaban, megvarta az utolso cseppeket is es csak utana ment ki a furdoszobaba.

Elszámolás

Elejen kiraktam a megfelelo rozsaszallat. Helyi atlag , szajbaelvezes az alap

Niobé, jó masszázs

  AdMkA

Egyeztetés

Telefonon hamar elértem és egyeztettem vele 2 napra előre. Már a telefonban nagyon laza és szimpatikus volt, jó érzésem volt vele kapcsolatban.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel érkeztem, jelenleg a metró nem áll meg a közelben, így volt egy kis séta, de ezt leszámítva egy könnyen megközelíthető csomóponton van a lakás.

Helyszín

A helyszín teljesen rendben van, panel lakás, a célnak abszolút megfelel. Fürdő tiszta, igényes, bőséges tusfürdő választékkal.

Hirdető külseje

Előttem már sokan énekeket zengtek Niobéról, de ajtónyitáskor egyszerűen engem is lenyűgözött. Gyönyörű arcú nő csodás testtel, sokan megirigyelhetnék...Uraim, el kell látogatni hozzá, aki még nem járt nála. Egy szexi fekete szettben fogadott, testén igényes tetoválásokkal, egy szóval: vadító. Ami viszont még fontosabb, hogy rendkívül kedves, kellemes a hangja, közvetlen és laza, de mégis határozott, szóval baromi vonzó, nagy betűs Nő. Niobé külsőleg is tetszetős, de megmutatkozott benne a Nő és imádtam a stílusát, a természetét.

Masszázs

A masszázs előtt átbeszéltük a programot, amin végül változtattunk. Az elején megkérdezte, hogy kérek-e valamit inni és egy teát elfogadtam, ami később jól esett. Amíg elszaladtam tusolni, addig meg is csinálta nekem. Visszatéréskor neki is vágtunk a felvezetésnek /VÁGÁS/, majd a masszázsnak. Krémmel masszírozott és kifejezetten erős a masszázsa, amit én nagyon szeretek, nem simogatás és bár elmondása szerint nem tanulta, az évek során gyűjtött tapasztalat szerintem érezhető és rendkívül jó érzéke van hozzá. Egy csodás nő, andalító lágy zene, ami nem túl hangos, de mégis odavaló...hangulatteremtésből csillagos ötös. A felvezetés után talpmasszázzsal indított, majd átgyúrta a vádlimat és a hátamat is, megtalálta hol fáj és kellően kimasszírozta belőlem a csomókat. Végig meztelenül masszírozott, amikor a fejemnél masszírozott, akkor ínycsiklandó látvány volt a kis ékszerrel ellátott puncija, ami ugyan tiltott gyümölcs, de szép látvány volt. A masszázs közben Niobé nagyon jó beszélgetőpartner volt, szeretetre méltó nő és annyira jól esett a masszázsa meg a társasága, hogy nem gondoltam volna, de inkább választottam ezt a párosítást, mint egy második körös levezetést. Átgyúrta még a combomat egy fordulás után és a masszázs végén segített lemosni a hátamról az olajat, ami nálam megint csak plusz pont. Niobét kényeztetés rész nélkül is meglátogatnám.

Kényeztetés

Másfél órás program lévén felvezetéssel indítottunk, ami egy csúszkamasszázzsal indult. Bekentünk egymás olajjal és a masszázspadnak támasztott, mint ha a motorháztetőnek döntött volna és úgy csúszkált nekem háttal, ami nagyon izgató volt, közben feltérképeztem a tetoválásait és kicsit felfedeztem a testét a határokon belül. Ezek után lehívott a szobában található matracra és szemből nekilátott a kényeztetésemnek. Nagyon finom a technikája, volt itt minden, ami kell, nem csak úgy durr bele. Egyszer csak azt vettem észre, hogy teljesen eltűntem a szájában és bár nem vagyok egy óriás, de kellemesen meglepett. Sajnos nála csókra és kölcsönösségre nincs lehetőség, ami egyébként érthető, de így sem maradt bennem hiányérzet. Amikor kértem, hogy kicsit váltsunk pózt, akkor alkalmazkodott hozzám és megcsodálhattam a formás fenekét is, ebben tükör is segítségre van. Ezek után vissza szembe és már nem bírtam, de nem is akartam visszatartani az elkerülhetetlen és hatalmasat élveztem Niobé szájába miközben a kezével kicsit izgatta az ánuszomat. Isteni volt, egész testes, utána is bizsergős orgazmus volt. Romeltakarítás, majd masszázs...

Elszámolás

Amit a telefonban megbeszéltünk, az történt. Az elején adtam át neki egy pici édesség kíséretében, aminek nagyon örült és el is fogyasztotta amíg tusoltam. NFVSZ nála alap, ami sok lánynál extra. Nagyon megérte.

Niobé, jó masszázs

  Bob69

Egyeztetés

I contacted Niobe via WhatsApp a few days in advance, we discussed the possibilities offered by Niobe during the massage. She was very available. We went through a translator, she does not fully master English (me neither, but I do not speak Hungarian at all...)

Megközelítés

I went there by public transport, the address is easy to find (I had checked it the day before on google maps/street view)

Helyszín

It's a very well-kept little apartment, with a massage table and a futon, soft music and soft lighting.

Hirdető külseje

Niobe is very beautiful, very young, with pretty tattoos that are not in the photos. She has a very sporty body, more athletic than in the photos on the site.

Masszázs

I met him twice. Two hours during our first appointment, and one hour during the second (I didn't have enough time to redo two hours the second time, alas). I chose to be massaged on the massage table. Back, hands, arms, legs, my whole body was carefully massaged, including my head (at my request). The massage is both strong when needed, and also gentle. The hand massage is a very pleasant moment of connection for me.

Kényeztetés

For the two-hour session, after the shower, I joined him in the massage room, and we got closer while standing. The towel disappeared, and his muscular body rubbed against mine, his hands insisting on the sensitive part. Then she took my cock in her mouth, and offered to lie down on the futon. I put my glasses back on my nose, I didn't want to miss a beat of the show. The fellatio is divine, with rhythm variations, language games, ball massage and a finger that sometimes ventures into the buttocks. I came too quickly, she kept me in her mouth, her gaze fixed in my eyes. It's a much more intense memory than the Hungarian National Gallery visited the day before ;-). Ensuite le massage décris plus haut, puis, au bout d'une petite heure, le massage s'est rapproché des la zone sensible. Elle m'a m'assé le sexe alors que j'étais encore sur le ventre, et d'un geste m'a fait comprendre que je pouvais me relever. Quelques calins debout, puis retour sur le futon, et retour des lunettes sur mon nez, pour 20 minutes inoubliable. toujours aussi varié, toujours aussi irresistible, je suis venu à nouveau dans sa bouche. Le simple fait de me souvenir de ce moment me donne envie de reprendre un billet d'avion pour revenir à Budapest demain :-)

Elszámolás

Everything is included in the advertised price

Niobé, felejthetetlen masszázs

  Atesz8005

Egyeztetés

Viberen írtam rà 30. Án. Korábbi találkozásunkkor úgy beszéltük meg, hogy ott tökéletes lesz időpontot egyeztetni legközelebb .Így is tettem, és 02.a volt az első napja, ott is az első szerettem volna lenni, 10 re le is stoppoltam 90 percet az életéből.

Megközelítés

Fizetős ( A kategória ). Hétköznap voltam, ennek ellenére rengeteg parkolóhely volt szabadon. A cím továbbra is pontos GPS megtalálja. BKV val is több irànyból támadható az objektum. Picit korábban értem oda, de 5 perccel a találka előtt már indítottam az ostromot a főbejáratnàl. Kakucsengő, teló, behatolás, lift , 2. Bejárat, kopog ,kinyit, és második alkalommal is sokkhatás......

Helyszín

A lakás továbbra is gyönyörű, a tervezett programhoz maximálisan megfelel. Fürdő tiszta, kellő tusfürdő, és szájvíz, eldobható poharakkal....gyengébbek kedvéért műanyag poharak:)) Törcsi a szokásos hatalmas, illatos, puha. Zuhanyzás kádban. Nappaliban történik a csoda... Masszázs ágy, földön szivacs ( mellette nagy tükörlap ) vagy talán ágybetét, de valójában tök mindegy, tökéletesek mindegyik.

Hirdető külseje

Nió. ....HMMMM
Továbbra is varázslatos, pici törékeny csajszi, de ami benne lakozik az a vele való hosszas beszélgetés során szépen kiderül :) .Nem tudom, hogy mindenkivel így beszél, beszélget - e mint velem tette ( lehet hogy lát bennem valamit ami csak kevés emberben lát vagy talál meg ), ennek csak ő a megmondhatója, de élmény a vele való kötetlen beszélgetés, és bízok abban hogy ez kölcsönös.
Ja de itt mást kell írni. Szóval piros egyberészes fehérneműben volt megérkezésemkor néhány percig:)))) Aztán hova lett ? Ki tudja. Még távozásomkor sem láttam . Vagy csak màst néztem. Fekete haja kiengedve volt amikor belèptem, csak kèsőbb tűzte fel. Feltűzve praktikusabb, neki ès nekem is.
Ez a màsodik talink adta meg a választ, hogy melyik a kedvenc testrésze számomra. ...... A nyaka és a válla. Félelmetes érzés amikor végigsimítom ... egy újjal...tenyérrel....kézháttal.... Lassan miközben bebújok a nyakába, finom csókokat adok szinte észrevétlen. Közben hatalmas levegővétel, beleremegés részemről, ő finoman szuszog, meghálálja ezt a fajta hozzáállást, érzékiséget ( hát tőlem habitusomból adódóan mást igazán nem kaphat ).
Valamint gyengèm az èn 184 cm - hez feszülő alacsony testmagassága.
Retusált kèpekkel hirdet, a kitakart tetkók miatt, amik èlmènyszámba mennek. Legközelebb tuti kielemzem egy rèszèt.

Masszázs

Ez a rész a 90 percesben ugyebár a közepe a történetnek.

Jeleztem neki az elején, hogy az elmúlt napokban is kivétel nélkül futottam, + volt köztük egy félmaraton is, ezért lehetséges hogy merevek a lábizmaim. Megértette, belekezdett de szerencsére nem vàltoztatott a legutóbbihoz képest, most is azt a jó erős " kezelést " kaptam mint legutóbb.

Olajjal vagy krémmel csinálja, de szerintem olaj. Isteni mancsa van.
Itt ahogy sompolyog körülötted , továbbra is tehetsz egy egy kósza simit, érintést, akár hosszabban is. Nekem kifejezett kedvencem amikor a fejemnél áll és pont az arcom előtt van az ő selymesen puha illatos piciny , ékszerrel felturbózott ÁLOMKAPUJA, amit már szemlélni ajándék.
Mindeközben annyit és olyan dolgokról beszélgettünk, hogy vége is lett a maszírnak.
Ó a manóba.

Kényeztetés

Jelen foglalkozàs 2 erotikus részből állt szintén, mint legutóbb. Az 1 órásat is mondta először hogy miből áll , de arra màr ki emlékszik. Nem is érdekel, mert 90 nél kevesebbet nem szeretnék ...
Tehát tusi után màr mindketten teljesen csupasz testtel nézünk farkasszemet egymással. Bizonyítvàn keménységemet és talpraesettségeket, igyekszem 2-3 percenként levegőt venni, hisz annyira magával ragad ahogy laza tracsi közben tenyerembe ad némi meleg olajat, hogy besegíthessek a testének ph értékét normalizálni. Nincsenek meghatározva hol lehet bekenni ezért az a tuti ha mindenhol tiszteletemet próbálom tenni, de mire bejárom melleit, derekát hátát popsiját, màr neki is kezd a csúszkának, miközben én a masszázságynak vagyok támaszkodva. Na itt rengeteg alkalom van a nyak és váll , 1000 lágy csókkal való kényeztetésére. Suttogok a fülébe. ... Ezt .... azt...mosolyog...megköszöni ( nem gépiesen ).... Hanem ahogy azt egy tiszta érzésű ember szeretné hallani .. hàt én úgy hallom. Hosszú percek telnek el így, bár sose lenne vége. Időnként a lompi betéved a két kecses combja közé - le se írom hova- majd onnan ki. Huh megveszek
Lassan megfordul Nio de úgy hogy az is felér egy orgazmussal. Piciny popsijàval incselkedik a cerkámon, combomon, karjai alatt benyúlok, megfogom finoman a vállait testemre húzom, majdnem eggyek vagyunk..arcom vállgödrében...hatalmas sóhaj , levegővétel, mintha a tengerfenékről érnék fel akkora. Angyali nyakacskájàt , arcàt , halántékát először egy újjal végigsimítom , szemei behunyva, aprókat szuszog, élvezi. Nem kapkodunk, miénk a pillanat. Mintha mindketten ugyanazt éreznénk. Igazság szerint egy szót se szólnék ha itt vége lenne de Nio màr el is kezdte a végzet hegyének tüzét előcsalogatni. Finoman, làgyan, 10.000 fokon. Válla ,nyaka , háta, arca persze eközben sem merül a feledésbe, simi , ciróka játszik. Hosszú, nem sietős , egymásra feszülős kényeztetés, a csepp szájában teljesedik ki. Békésen megvárta az utolsó lángnyelvet is ès azon is túl benntartotta. Rohanásnak kapkodásnak nyoma sincs. A tűzet elnyelte, mintha sose lett volna. Ha nem így lett volna, nem ilyen tiszták lettek volna az ezutáni mondatai, màrpedig azok tisztábbak és értelmesebbek voltak mint az enyiméi.

Masszázs

2. Levezető rèsz, már egyből a földön kezdődik ajánlására... na az a csúszka amit itt kapok aaaaaa testènek legèkesebb hajlata is kemènyen kiveszi a rèszèt.... Bolondul meg az ember, amikor ismèt a 10.000 fokos kènyeztetès . Mindez az oldalsó tükörlap helyzetènek köszönhetően több irányból is kiválóan szemlèlhető. Selymes bőrèt itt mèg èrinthetem, de a vèg utólért, a mellein.

Elszámolás

Az adatlapból kiderül továbbra is egyértelműen, hogy nincs választható extra. Ha jól megnézzük sok helyen extra az amit a halandó itt kap.
A megjelölt csokrot tettem egy asztali dísz tövébe, amit megtoldottam màr érkezésemkor, Nio tudta nélkül. Távozásomkor ugyanúgy ott volt. Belépés elött már úgy
( megtoldva ) fogtam össze, mert tudtam hogy a mai IS felejthetetlen tali lesz.... És az is lett Nio. :)

Niobé, nagyon jó masszázs

  Yosarian

Egyeztetés

Nem is értem, hogy kerülte el a figyelmem eddig Niobé hirdetése. Lényeg az, hogy egy beszi reag. kapcsán felkeltette érdeklődésemet. Beleolvastam néhány régebbi beszijébe is, mivel randijaimat próbálom már nem pusztán a véletlenre bízni.
Telefonon is beszéltünk, szeretem hallani leendő partnerem hangját, stílusát, sok mindent elárulhat. Nos ezek után néhány napra rá VTR-en kértem időpontot, amit később kicsit módosítani kellett Niobé kérésére. Aranyos volt, Viber hangüzenetben mondta el halasztásának okát. Tök korrekt, nálam ez gesztus értékű. A randi megköttetett, pontos cím a vtr-en, délelőtti időpont, egy órába sűrítve.

Megközelítés

Angyalföld belső részén található az épület, ahol Niobé erotikus foglalkozásait tartja. Közlekedés szempontjából ideális, bármivel is érkezünk. Ha tömeggel érkezünk, utána már csak néhány lépés a címig, autóval környező utcák valamelyike. Egyszerűbben, nem messze a Lehel tértől.

Helyszín

Főútvonal egyik ,,ikonikus" panelja pont a sarkon. Sréhen nem messze az ismert csarnok, ha esetleg valamit még venni szeretnél. Szokásos beléptetés, lift, ajtón be, nem túl bonyolúlt. Vagyok egy kicsit bajban, mert belépésem után már csak Niobé volt figyelmem középpontjában. Egy másfél szobás bérlemény a terápia színhelye. Frankón nincs most meg, mi hol volt. Ami viszont megmaradt, előszoba, konyhai rész, fürdőszoba tök rendben, Niobé dolgozója tágas, masszpaddal, tatamival, néhány praktikus bútordarabbal ellátott szoba. Enyhe félhomály, meghitt légkör. Fürdő is teljesen rendben, kifogástalan. Niobé egyedül dolgozik itt, minden az ő érdeme.

Hirdető külseje

Niobé egy nagyon csinos, szép arcú, gyönyörű szemű lány. Több helyen kivarrva, de ez csak dob rajta, nekem legalábbis bejön. Fotói a valóságot tükrözik, talán most(ünnepek előtt) egy kicsit vékonyabb, de ez csak előnyére válik. Nőies kisugárzása vitathatatlan, kommunikációja kedves, empatikus. A tetkók mellett, test ékszer is található nőiessége közvetlen közelében. Nem igazán tartom szükségesnek a külső ragozását, Niobé a férfiszemek rágógumija(bocs, de ezt már benne hagyom), egy jó nő, punktum.

Masszázs

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Niobé nem szereti a beszit, legalábbis nekem ezt mondta. Ok., gondoltam, akkor nem írok találkánkról. Nem mintha, bármivel jobb, vagy rosszabb lett volna ez a tali, de akkor ezt elengedtem. Azóta eltelt több mint egy hét, újraértékeltem a dolgot. Úgy döntöttem mégis megemlékezek erről a randiról, hisz ez az oldal erről szól. Meg persze a pontok, stb, de azért nem csak. Talán másnak is segítség lehet a választásban. Akik az eseménydús, softpornó jellegű beszit szeretik, nos azoknak nem érdemes tovább olvasniuk. A többieknek szívesen megosztok még néhány eseményt a Niobéval töltött egy órából. Igen, tudom, csak nyomom a rizsát, de hol itt a történet? Lessz az is egy kevés, de előtte még kiélem csírájában elfojtott írói hajlamaimat. Megérkezésemkor Niobé teával kinált, amit tisztálkodásom alatt el is készített. Beszélgettünk kicsit, érdeklődtem belefér-e némi kölcsönösség ebbe az egy órába. Elmondta, hogy ő hogyan képzeli de ebben az esetben nem sok idő marad a masszázsra. Mondtam sebaj, úgy sem sajog semmim. Ezután padra fel, majd kaptam Niobétől egy jó erős regeneráló gyúrmát, érezni lehetett, hogy ő ezt sem veszi félvállról. Kb. negyed óra fért a masszázs részbe, amit Niobé olajjal, bugyi-melltartó összeállításban végzett. Ez a kis bemutató azért reprezentálta Niobé kiváló masszázs tudását is.









.

Kényeztetés

Nyilván ez kevés volt, de már vágytam rá, hogy megérinthessem kívánatos testét.
Nio megérdezte, hol szeretném az ő kényeztetését, hogyan helyezkedjen el. Kértem, hogy a padon és hanyatt. Niobé levette még maradék munkaruháját és hanyatt feküdt a padon.
Pazar egy látvány volt ez a lány, hirtelen nem is tudtam hol érintsem meg először. A nyakátol lassan araszolva jutottam el kis ékszeréhez, majd a másikhoz is. Kicsit játszottam legérzékenyebb (?) részével, miközben másik kezemmel hasát, kebleit simogattam. Niobé szemeit lehunyva engedett teret vágyaimnak. Nem hiszem, hogy ez így első alkalommal jó ötlet volt részemről, de engedett hóbortomnak. Egy idő után javasolta, hogy hátralévő időnket már a tatamin töltsük el. Egy kicsit kölcsönösen csókolgattuk egymás testét, majd Nio a lábam közé helyezkedett és rámozdúlt a már fészkelödő makkosomra. A következő percek is erősen meghatározták amiért mégiscsak írásra szántam magam. Farkam külső szeretgetése után birtokba vette azt szájával és már csak azt éreztem, hogy k@rva jó! Nem tudom mit és hogyan csinálta, csak azt éreztem, hogy egy kellemesen forró közegben vagyok és csiripelnek a madarak. Pont, mint egy finom punciban, nem tudnám máshogy jellemezni. Nagyon profi ez a lány, érezhetően nem mostanában kezdte ezt a fajta kényeztetést. Nem is bírtam túl sokáig, hatalmasat élveztem Niobé ajkai közé, majd egy időre megsemmisültem.
Mire föleszméltem, Nio rendbe rakott és maradék időnkben miközben beszélgettünk, a combjaimat masszírozta. Maradék teám még elszürcsöltem, majd ki a ködös, hideg valóságba.

Elszámolás

Niobé megadja szolgáltatása tiszteletdíját, annyi is volt. Nincs tudomásom extrákról, lehetőségeit korrektül elmondja.

Niobé, jó masszázs

  Atesz8005

Egyeztetés

Könnyű , egyszerű volt a kapcsolatfelvétel. Viberen írtam rá, aznap válaszolt, és másnap telefonon beszéltünk meg mindent. Rugalmasságról nyilatkozni nem tudok, mert az első időpont amit kérdeztem jó volt neki is.

Megközelítés

Hétköznap voltam délelőtt, a parkolással semmi gond nem volt, a bejárattól 20 méterre több szabad hely is akadt. BKV van a közelben ( metró, troli ) csak aki nem akar az nem megy oda. Címet már a randi lefixálásánál megadja Nio. A cím egyértelmű, egy saroképületről van szó. GPS gond nélkül odavisz. A ház előtt Órákat kell várni, feltéve ha órákkal a randi előtt mész. Ha az írott és íratlan szabályokat szem előtt tartja az ember ( mint én ) akkor 1 perc, vagy még annyi sem.
Egyedül van a lakásban ez egyértelmű volt számomra. Kapuban pont amikor odaértem, hívtam a kód miatt erre nem jött egy csaj '!!!!!!!!!!!!!!! na bakker. Kicsit hátrébb álltam, addig ő szenvedett a kapunál mint én de nagy nehezen bejutott. Tök az volt az érzésem, hogy a csaj is valami huncutság miatt jött. Na mindegy ...közben telón írtam Nio nak, hogy itt egy csaj, épp vannak a kapuban, mire írta az egyértelmű instrukciót, és az alapján bementem. Picit vártam is, hogy a csaj aki előttem bement elhúzhasson a bánatba....bementem, és ahogy Nio írta határozottan elindultam az adott emeletre. Hát a csaj nem pont a liftre vár....basszus ...... Gondoltam a határozottság átlibbent ezen is, beszálltam vele a liftbe.....NANÁ, HOGY Ő IS AZ ÉN EMELETEMRE MEGY......... és persze Nio ajtaja felé, de túlmegy rajta, nekem meg Nió már nyitja is, az ajtó mögött áll, fehérneműben......Képszakadás...puszi, üdvözlés.

Helyszín

A lakás kifogástalan állapotú, tisztaság mindenhol, a kikészített tisztálkodószerek mennyisége minősége optimális. ( pont olyan volt mint amit alapból használok otthon :) )
Kád van, amiben lehet tusolni. Törölköző száraz, kilépő száraz.....na nem utánam, mert a második tusolásnál kicsit még kába voltam és nem vettem észre, hogy a tusoló feje kissé felelőtlen irányba tekint, a zuhanyfüggöny pedig szabin volt. :))))) így hát 1-2 cseppecske kihullott a szőnyegre, falra, padlóra. Utólag is bocsi Nio. Az én voltam.

A törölközőt mindvégig melegen tartja amit használok.

Hirdető külseje

A képek nem felelnek meg a valóságnak.....a valóságot leírni ? Nincs az a nyelv, vagy már halott. A képein ugye az arcát nem látod, csak a testét. A találkozásig csak reménykedsz és bízol, hogy nem csapjátok egymásra az ajtót.
Az ajtó kinyílt, és világvége volt nálam. ( együttlétünk alatt mondtam is neki, hogy én meg is álltam a masszőr keresgélésben ) A csúcson túl már csak lejtő van, és én elsőre a csúcsra léptem Nio vonatkozásában. Amúgy se az a fajta vagyok aki 1000 lányt kipróbál.

Az a fenék ami Nio - nak van ???? Hibátlan, ennivaló.

Tetkók vannak bőven. Na ne úgy képzeljük el mintha leöntötték volna egy vödör festékkel :))))))). Iszonyat jól elrendezve, szépek. Nem nyomnak el a testén semmit, sehová. Vadállat test.

Az arcát pedig úgy tudnám leírni, hogy hunyd be a szemedet, képzeld el a legszebb arcot, majd nyisd ki a szemed és nézz rá. Közlöm , hogy az iménti becsukott szemű arcot többé nem látod mert Nio került a helyére.
Ezek persze az én év véleményemet jelentik, mindenki más. Nekem ezt adta.

Először beszélgettünk kicsit én addig kiolvadhattam mert kint igencsak 0 fok volt. Teával kínált de én csak vizet kértem később.
Olvadás közben , illetve végefelé megmutatta a fürdőt .

Masszázs

A masszázst, erősen kezdte, de jelzésre enyhít vagy erősít, nem tudom, hogy szakszerű volt - e de veszettül jól esett. Igazából viszonyítási alapom nincs, tekintettel "szegényes előéletemre". Sok tapasztalatom nem is lesz, hisz mint már mondtam, engem megnyert maximálisan. Meleg olajjal kényeztet, teljesen meztelenül. Szolid érintéseket, simogatásokat engedélyeztem mindeközben magamnak, ő pedig nekem.

Kényeztetés

90 perces progit választottam, két erotikus résszel. Felkészülten érkeztem, hisz a korábbi beszámolók alapján tudtam, hogy a 90 perc miként oszlik el, és hol, mi jön.
1 részben meleg olajos csúszka állva a masszázs asztalnál. Nio kicsit lusta csaj ( :)))))) )szerintem, mert megkért, hogy segítsek a testét beolajozni. Nagy duzzogva megtettem :)))))))))))) hát emberek!!!!!!!!!
Itt jön az a rész amire nincsenek szavak, nincs nyelvezet. De tényleg. Veszedelem erotikus amit művel ez a lány...csak szuszogtam...bókolgattam ( a magam első áldozós módján, sokk hatás alatt )... gyakorlatilag bárhol beolajozhattam, miközben csúszkált rajtam maszírozott a testével, a keze pedig időnként célirányosan a pajtikát is érintette . nyakába, vállára finoman engedett puszikat, de persze figyeltem is, hogy mi az amit már nem szabad, vagy nincs kedvére. Úgy érzem úriember maradtam. :))
Amikor pedig megfordult és a tökéletes fenekével a pajtikát zaklatta.....megint képszakadás.
Ezt követően fektetett a földre ( persze volt azon szivacs és párna is:))) ), ahol az első erotikus részt zárta egy olyan lágy franciával, hogy csuda. Közben a kezem bárhová elkalandozhatott a korábbiak szerint. Kis csőrében ért a végzet tüze.

2. rész a Masszázs amit fent már leírtam. Eközben dumálgattunk. Ő is én is kérdezgettük egymást erről arról.

3. rész megegyezik az első részel. Változás nincs, csak a végzet hegyének tüzét a testére akartam ....engedte is. . Ugyanúgy elvarázsol, csak már bátrabb voltam, éreztem, hogy itt kezdek igazán oldódni, hisz mint már mondtam első alkalmam volt. Itt is kiemelném, a bőrének finomságát, az illatát, az egész lényét.

Elszámolás

Extra....??????? Háta vele töltött idő az. Nincs extra. Én ( és ezt mondtam is neki ) olyan lányt kerestem eredendően aki kölcsönös franciát vállal, de mégis ő mellett döntöttem annak ellenére, hogy nála nincs . Nem bántam meg, ismét egy jó döntés az életemben.
Korrektül elmond a telefonban mindent. A megbeszélt csokor volt. Ajinak vittem neki az adatlapján található kedvencéből 2 db-ot. Az együttlét végén tettem a kis karifa alá az ajit és a " csokrot "

Niobé, felejthetetlen masszázs

  asafa

Egyeztetés

Először egy ad-hoc villámrandi kapcsán kerestem telefonon, az sajnos nem jött össze, de legalább a részleteket szóban is megtudhattam tőle. Következő alkalommal már sikerült jobban tervezni és mivel kérdésem nem volt, ezért VTRen találtuk meg a megfelelő időpontot. Elfogadni kicsit később fogadta el, úgyhogy volt bennem egy kis félsz, nehogy hoppon maradjak, de aztán a visszaigazolás is megtörtént. Nekem gördülékenyen ment az egyeztetés.

Megközelítés

A cím, ahogy a térképen is látható, könnyen megközelíthető bármivel, a kis utcákban szerintem egy-egy parkoló mindig akad, nekem a BKV tökéletes volt, megtalálni pedig nem egyáltalán nem nehéz.

Helyszín

Bár kívülről csúnya épület, maga a lakás kellemes, felújított. Nincs zuhanyfüggöny, ami miatt próbáltam óvatosan zuhanyozni, van elég tusfürdő, nagy tiszta száraz törülköző. A szobában félhomály, de azért látni lehet, matrac és pad, valamint kis szék, asztal pakolászni. Tisztaság és rend.

Hirdető külseje

Ahogy írja is, vannak tetoválások, és ez így igaz: jópár, méretesebb darabok is, úgyhogy a fóbiások fussanak messzire. De minden más a fotóknak megfelelő: egy jó alakú, vékony, hölgy fogadott, a kis fehérnemű megerősítette, hogy formás mindenütt. Csinos arc, ettől se kell megijedni, az életkorból pedig le is tagadhatna.

Masszázs

A masszás nekem jól esett, végigment az egész testemen, a vádlitól a nyakig, hát derék, vállak még az alkarom is - nekem elég erős is volt, kellemesen ellazultam. Szakszerűségről nem tudok nyilatkozni, de célját mindenképp elérte, hogy jól érezzem magam. A végén amikor a meleg nedves törülközővel áttörölte a hátam, azt külön kiemelem, mint remek mozzanatot.

Kényeztetés

Felvezetés, masszázs, levezetés lett a program rendje: zuhany után én a padnak dőltem, Nióbé pedig meztelenül és olajjal a kezében felajánlotta a csuszkát. Nekem megfelelt, elkezdtem simogatni, hogy egyrészt kellőképpen olajos legyen, másrészt, hogy érezhessem a testét. Ezután simult hozzám elölről, hátulról, csúszkált, én simogattam - át is mentünk a matracra, nekem kényelmesebb is volt, ő pedig rámsimulva folytatta. Nem is kellett sokáig és el is durrantam. Ĺevezetésként újra a matracra heveredtem és folytattuk a csúszkával, közben simogattam, csókolgattam. Szerencsére itt már tovább bírtam egy kicsivel, és a csúszka átváltott egy még finomabb franciába. Lágyan finoman kényeztetett, kezeivel se tétlenkedett, simogatott közben, aminek nemsokára meg is lett az eredménye. Kellett egy kis idő amíg összeszedtem magam, egy zuhany és indultam is utamra

Elszámolás

Itt se volt probléma, a bővebb infoban látható, telefonban és helyszínen se változott, én nem tudtam semmi extráról

Niobé, jó masszázs

  Seagal44

Egyeztetés

Előző nap délután hívtam telefonon, könnyen elértem és hamar találtunk egy megfelelő időpontot.

Megközelítés

Lehet piachoz közel található, tömegközlekedéssel könnyen elérhető, pár perc séta a piactól. Parkolásról így nem tudok nyilatkozni.

Helyszín

Szép rendezett lakás, tiszta fürdő, rengeteg választható tusfürdő. A masszázs helyiség hatalmas és be is fűtött nekem, pedig biztosítottam róla hogy nem fázom. Nagyon aranyos volt.

Hirdető külseje

Uraim, gyönyörű egy teremtés ahogyan előttem már jópáran megírták. Tökéletes cicik, kerek popsi, és gyönyörűen szép arca van. Nagyon kedves volt már a legelejétől fogva, tudtam hogy kellemes időtöltés vár rám.

Masszázs

Másfél órára érkeztem, úgyhogy kényeztetéssel kezdtünk, de jeleztem neki hogy csak második kényeztetésben szeretnék majd orgazmust. Elkezdte magát beolajozni, amiben elég sok segítséget kapott tőlem, nehogy bármelyik testrésze száraz maradjon. Kaptam tőle egy fantasztikus álló csúszkát, már itt álltam mint a cövek, nehéz másfél óra állt előttem :) Egy idő után átköltöztünk a tatamira, itt csúszka / kézimunka / kebelszex / francia váltották egymást, őrületes volt mindegyik, közben simogattam puszilgattam ahol értem. Különösen kiemelném a francia tudását ( ezzel egyáltalán nem akarom a többit leminősíteni ) szerintem életem legjobb ilyen irányú kényeztetését kaptam. 10-15 percig bírtam ezt a kínzást a tatamin körülbelül, aztán javasoltam hogy térjünk át a masszázsra, mert már lehetetlen volt tovább bírni, és ugye csak a végén akartam elmenni. Masszázs padon történt a masszázs, igazi relaxációban volt részem annyira kellemesen maszírozott. Annyira kellemes volt, hogy próbáltam teljes mértékben kiélvezni ezért végig csendben voltam. Elnézést kértem tőle a csendért, mondtam neki hogy nagyon el vagyok lazulva, nehéz lenne beszélgetni így. Kedvesen mondta hogy relaxáljak nyugodtan, ne zavartassam magam. Mikor végzett minden porcikámmal szólt hogy, forduljak meg. Fordulás után kaptam masszázst előről is, amit eddig még sehol nem tapasztaltam, irtó jól esett. Kb 10 perc után a masszázs elkezdett egy bizonyos pontomra koncentrálódni

Kényeztetés

Maradtunk a padon, a második kényeztetésben újra megmutatta erotikus repertoárját, és azt kell mondjam az első körön is túltett ha lehet ilyet mondani. Úgy helyezkedett hogy mindenét elérjem, tökéletes volt. Olyan francia nyelvleckét kaptam hogy, szó szerint orgazmust éltem át minden pillanatban, pedig még el se élveztem. Tudtam hogy nem fogom sokáig bírni, de szerencsére tévedtem, és vagy 15-20 percig bírtam a második kényeztetést, amiből a golyók sem maradtak ki egy pillanatra sem Mikor nagyon közel jártam még jobban ráerősített, és hatalmasat élveztem a szájába. Megvárta míg lenyugszom, csak azután engedett ki a szájából. Mondta feküdjek nyugodtan pihenjek csak, addig ő kiment a fürdőbe rendbeszedni magát.

Elszámolás

Míg a fürdőben volt felkeltem a padról mert láttam hogy időnk vége felé közeledünk. A pénzt egy borítékban letettem, de amíg ott voltam, ott is maradt a helyén. Egy gyors fürdést még igénybe vettem, búcsú és távozás.

Niobé, jó masszázs

  D4v3

Egyeztetés

Vtr-es egyeztetés történt, 2 órán belül nála voltam.

Megközelítés

3-as metró közel van. Parkolás fizetős de van bőven hely. Könnyen meg lehet találni.

Helyszín

Szép lakás az egyik nem túl magasan található emeleten. Fürdő sok-sok tusfürdővel, káddal. A szobában matrac, tükör és masszázspad is található. A ruháknak szobainas és szék is ki van készítve.

Hirdető külseje

Niobé gyönyörű. Szebb, mint a képekből sejteni lehet. Tetoválások valóban vannak, de rajtam is, ízlésesek. Szép mosolya, hosszú fekete haja, csodaszép formás teste van.

Masszázs

Fél órára tudtam most csak menni. Ebbe nem sok minden fér bele, főleg ha a 2 zuhanyzást is belevesszük.
Zuhany után a padra feküdtem. Megbeszéltük a forgatókönyvet. Krémmel nagyon ügyesen masszírozott. Amit a helyzetből és az erre szánt 10 percből ki lehet hozni, az megtörtént.

Kényeztetés

Melegvizes törölközővel letörölte a krémet. Nagyon kedves gesztus. Fordultam, de a matracra feküdtem át. Lekerült minden ruha. Az idő rövidsége miatt nem kérdeztem rá a kölcsönösségre, csak a cickók kaptak egy-egy puszit.
Nagyon szépen felélesztette a farkamat, folyton egészen a szájában voltam, semmit nem kezezett. Nagyon ügyesen, egyre gyorsulva majd pihenve, oldalról nyalogatva kényeztetett. Nem akartam túllépni az időn, ezért a tükörben a szuperszép testét és a bólogatást figyelve a szájába élveztem. Hagyott lenyugodni, letörölgetett.

Elszámolás

Nem kérte, de előre letettem a kisasztalra. Fél órás tartalmas randiért nagyon is korrekt.

Niobé, jó masszázs

  zsolt78

Egyeztetés

Vtr-en történt a bejelentkezés , minden gördülékenyen ment. Az elmúlt időszakban sűrűn voltam nála ,de most a VTR-t választottam.

Megközelítés

Autóval érkeztem a Váci úton a ház előtt mindig van pakoló . A cím teljesen egyértelmű .! Biztos BKV is jár nem vagyok tisztába vele .

Helyszín

Régi építésű ház 2.emeletén egyből az első ajto .Minden ok ,rengeteg tusfürdő ,száraz törcsi és kilépő . Csodálatos rend ,és gyönyörű Nioble ☺️

Hirdető külseje

Csodás ruciban fogadott ,nagyon tetszett és szerintem jól áll neki a pánt nélküli cucc ami rajta volt . De akkor volt a legcsodálatosabb amikor lekerült róla 😉

Masszázs

Még mindig nagy erős ,nagyon jó ,ügyes keze van . Rettentő jól lehet vele beszélgetni , kikapcsolódni . Szeretek hozzá járni ,imádom 😍

Kényeztetés

A massage után elhangzott egészségedre !!! Kezdetét vette a kellemes erotikus csuszka massage ,előszőr állva ,elölről, hátulról ,nagyon jó . Majd lefeküdtünk a tatamira ,és ott fekve csúszkált rajtam . Utána ajkaival elkezdett kényeztetni , elég hamar le kellett állítani . Elkeztünk dumcsizni ,közben folyamatosan simogat ,főleg a velem egykorút . Hosszú beszélgetés után megint ajkaival kezdett izgatni . Folytatást szerintem ezt már nem írom mindenki saját fantáziájára bízom .

Elszámolás

Pesti árak , én pár szál rózsát mindig mellé teszek ha meg vagyok elégedve 😃 A végén az asztalra rakva !

Niobé, nagyon jó masszázs

  rene01

Egyeztetés

Kíváncsiságból felhívtam Niobét, elsőre nem vette fel a telefon, de diszkréten visszacsörgetett. Igazából csak egy informális beszélgetést terveztem, de néhány mondat után rákérdeztem, hogy rapid randira van-e esélyem. Szerencsém volt és pont volt szabad időpontja. Ebből kifolyólag üzenetben, VTR formájában nem kommunikáltunk.

Megközelítés

BKV-t vettem volna igénybe, villamos formájában, ami szinte a ház előtt tesz le, de a bérlet nem volt nálam, így egy ütemesebb séta után jutottam el hozzá. Teljesen korrekt a környék. Ahogy láttam, az autóval érkező MT-k találnak parkolóhelyet bőven.
A telefonban megadta a pontos címet, majd a kapuban a kapukódot is megkaptam. A bejutás egyszerű és gyors volt, lakókkal nem találkoztam.

Helyszín

A lakás a célnak pont megfelelő. Az előszobában megváltam a cipőmtől és irány a nappali, amely a tett helyszíneként is szolgál. A szomszéd kisebb szobában egy "fenevad" őrizte Niobét, de a gazdi kérésének megfelelően jól viselkedett. A szobában egy tatami és masszázs ágy is várja a kedves vendéget. A ruhát a székek egyikére lehet elhelyezni. A fürdőszoba minden szükséges kellékkel ellátott. Talán a zuhany egy kicsit kicsi. Egy apró negatívum, hogy egy száraz nedvszívó kilépő javította volna a komfortérzetemet. A tusfürdőválaszték korrekt, szájvíz és egyéb kellékek is rendelkezésre álltak.

Hirdető külseje

Niobé már régóta a kedvenceim között van, és végre élőben is megcsodálhattam a szépségét. Hangja nemcsak a telefonban, hanem élőben is szép csilingelő. Egy igazi szexbomba! Belépéskor egy szép mosollyal az arcán fogadott, de figyelmem rögtön az ikreket kereste. Formás, nem túl nagy szilikoncicik várják a kényeztetésre vágyók kezeit. Feneke szép formás, imádtam simogatni. Selymes, kellemes tapintású és finom, illatos volt a bőre. Semmi negatívumot nem tudok vele kapcsolatban leírni. Nagyon rendben van!

Masszázs

Mivel csak egy rövid ismerkedős programra mentem, így a masszázs a kényeztetés végére maradt, amit a masszázspadon abszolvált. Kérésemre csak a derekamat dolgozta meg. Kellő erősséggel frissítette fel fáradt testrészemet. Olajat használt a masszázs során. A szakszerűségről nem tudok nyilatkozni, de legközelebb igyekszem hosszabb időre menni, hogy erről is objektív véleményt tudjak formálni.

Kényeztetés

A szobába belépéskor gyorsan megváltam a ruháimtól, kaptam egy törölközőt, gyors tusolás és már újra Niobé előtt álltam. Sajnos megelőzött és már ki is szabadította az ikreket a melltartóból és már tolta is le a bugyit. Legközelebb határozottabb leszek!:) Gyönyörű alakja van! Rögtön kézbe vettem az ikreket és finoman megcsókoltam őket. Niobé kérésének megfelelően olajjal teli kezeimmel folytattam a kezelésüket, míg ő szintén olajat csorgatott a kezére és keményedő férfiasságomat vette kezelésbe. Lassan megfordult és formás és feszes popsiját tolta hozzám. Le-fel mozgott, miközben halkan nyögdécselt. Kezeimmel a formás ciciket simogattam, finoman gyúrtam őket, egy élmény volt, ahogy a válla fölött áthajoltam és lenéztem csodás domborulataira. Egy kis idő múlva elhelyezkedtünk a tatamin, amely mellett egy tükör fokozta a látványt. Finom simogatások után szájacskájával lassan megtalálta az ezredest. Finoman puszilgatta, miközben kezecskéivel a zacsit sem hagyta figyelmen kívül. Lassan felcsúszott fölém, és a cicikkel folytatta a kényeztetést. Nem tudtam, hogy a tükörben gyönyörködjek-e vagy az élő képben. Ha éppen felemelkedett a csúszkából, azonnal kezeim között tudtam az ikreket. Egy idő után átkerült a hangsúly a finom ajkaira. Lassan bekapta férfiasságomat, és csak minimális kézimunkával isteni franciaórában részesített. Álomszép volt látni a tükörben is, hogy egy ilyen szexi nő bólogat felettem. Nem akartam még, hogy véget érjen a kényeztetés, ezért kértem, hogy elétérdelve folytassa a franciázást. Jelezte, hogy nem szeretné, ha az olajos hasamtól olajossá válna a haja, így ez a póz nem vált be. Inkább elé álltam és ő előttem térdelve folytatta kényeztetésemet. Teljesen eltűntem az ajkai között. Kicsit lehajolva a melleit simogattam, hátát cirógattam. Fokozta a tempót és éreztem, hogy lassan itt a vég. A szájacskájában landoltak az utódok.
Segített a tisztogatásban, kiszaladt a fürdőbe, majd ezt követte a rövid masszázs.
A programot tusolással fejeztem be, a szobába visszatérve, míg törölköztem, nekitámaszkodott meztelenül a masszázspadnak. Alig tudtam felöltözni. Hetyke mellei csak úgy hivogatták kezeimet és szemeimet. És csodás babapuncija is csak fokozta a vágyat bennem. Már az elején kikötötte sajnos, hogy a puncihoz nem lehet érni.
Felöltöztem és meztelenül, két puszi kíséretében utamra engedett Niobé.

Elszámolás

Az elszámolásra a program végén került sor. A szobában lévő asztalra helyeztem el a kért virágcsokrot. Ár-érték arányban maximálisan meg voltam elégedve. Bővebb infó minden szükséges részletet tartalmaz.

Niobé, felejthetetlen masszázs

  satyros

Egyeztetés

Délután jött az ötlet ,hogy meglátogatom őt , elsőre felvette a telefont és kora estére sikerült is megbeszélünk a randit .
A telefonban tulajdonképpen minden lényeges információt megkaptam, nem maradt nyitott kérdés , úgyhogy bizakodva vártam a találkozót.

Megközelítés

Angyalföldön az épülő Vasas pálya közelében található az a kis négy emeletes panelház , ahol Niobé fogadja a vendégeket.
A GPS pontosan a háza elé navigált , meglepő módon a parkolás fizetős, amit nem gondolna az ember egy olyan a környéken, a lakóházak között.

Helyszín

Mint ahogy már említettem egy négy emeletes panelházban fogadott, a bejutás egyszerű volt , de mégis olyan érzésem volt a rácsos ajtón való bejutás után, mintha egy erődbe kerültem volna.
Feljutottam a megfelelő emeletre és ott várt a fehér ajtó, ami hamarosan kitárult és egy nagyon szép lakásban találtam magam. Szépen festett falak ,felújított környezet, amiből külön ki kell emelnem a fürdőt , amely egy minden igényt kielégítő zuhanykabinból állt , többek között . Nagyon szépen dekorált masszív masszáspad és egy tatami s volt a szobában . Az ügyesen elhelyezett tükröknek később- a vizuális élmény szempontjából - nagy hasznát vettem.

Hirdető külseje

Amikor az ajtón beléptem, a legnagyobb, legszembetűnőbb különbség a képekhez képest a tetoválások voltak. Sok és nagy méretű tetoválás borítja a testét csípője tájékán , valamint a bal karja szinte végig tetovált , úgyhogy akiknek ez zavaró vagy nem jön be , azoknak mindenképpen ezt figyelembe kell venni. Persze tudom hogy jelezve van az adatlapon , de érdemes utána érdeklődni. Nekem nem volt zavaró , bár nem vagyok a tetoválások nagy híve. Mindezektől eltekintve a hölgynek csodálatos alakja van. Szép magas lány , akinek izmos karjai és lába ,szép csípője minden férfinek megmozgatja a fantáziáját és beindítja az érzékszerveit. Nagyon kedves természete is van , mosolygós és barátságos ,keresi a kontaktust és értelmesen lehet vele beszélgetni sok témában is. Nem lehet elmenni szó nélkül a nagyon szép , formás mellei mellett. Ugyan orvosi kéz nyomait viseli, de alig észrevehetően és az összkép természetesnek hat . Szép hosszú fekete haja van amely csak meg jobban kiemeli sudár termetét.

Masszázs

Korábban a másik oldalon hirdetett, más szolgáltatást nyújtott , most a masszázson van a hangsúly és a szokásos levezetési formákon túl más extrát nem vállal. Elmondása szerint azt tervezi, hogy nem is tér vissza a korábbi állapothoz. Az látszott a mozdulatain , hogy a masszás terén sem teljesen kezdő , de azért nem egy vér profi sportmasszőzhöz volt dolgom. Az átlagnál erősebb mozdulatokkal operát, de nem alulról halad fölfelé , hanem különböző szakaszokban fenéktől kezdi , msjd fel a derék hát váll következnek, majd lejjenn megy a vállra. A vége fele lehet minimális erotikus elemet érzékeltetni , de az sem egyértelmű .

Kényeztetés

Aztán következik a fordulás és hanyatt fekve és maszíroz egy kicsit. Aztán az egész fokozatosan de végülis viszonylag gyorsan átmegy kényeztetésbe. Először csak simogatja majd elkezdi csókolgatni és a farkamat. És itt meg kell állni egy pillanatra !!!
Mert ez a tevékenysége igazából minden előzetes várakozásomat felülmúlta . Elképesztő ügyességgel és odaadással kényeztetett, nem volt gyors vagy túl intnzív , a kezeit szinte nem is használta és olyan mélytorkos elemeket mutatott be , hogy szinte éreztem a makkom a garatban. Az ajkaival professzori módon szorított, miközben a nyelvével tovább fokozta az izgalmakat . Kérésemre többször megálltunk , majd újra keztük , de aztán eljött a vég és egy nagyon különleges pózban , a szájában lett végem . Percekig nem tértem magamhoz csak próbáltam felfogni , hogy mi és hogyan történt . Volt már pár jó élményem ezen a téren , de ez biztos hogy maradandó lesz.

Elszámolás

A telefonban mindent leegyeztettünk, tulajdonképpen semmilyen meglepetés nem ért , az **közelít az új környékbeli átlaghoz.
Az ** érték arány viszony igen magas , úgyhogy nagyon elégedetten távoztam és bármikor szívesen visszatérek majd hozzá . Vissza is fogok !

Niobé, felejthetetlen masszázs

  crumpler801

Egyeztetés

Először sms-ben érdeklődtem, hogy van még szabad időpontja, mivel sajnos elég későn jeleztem hogy szeretnék találkozni vele csak fél órára tudott volna fogadni majd telefonon megcsörgetett és mondta hogy lehet tudunk találkozni 1órát is de még vissza szól. Ezt követően lefixáltuk mikorra menjek. Már első alkalommal is és most is nagyon korrekt és rugalmas hozzá állásáról győződtem meg.

Megközelítés

Már többször voltam, így nem okozott gondot odatalálni :) de aki most menne először annak is könnyű megtalálni a megadott címet. Kocsival ingyenes parkolás, tömegközlekedéssel is könnyen megközelíthető.

Helyszín

Panel lakás szépen felújítva, nem nagy de a célnak tökéletesen megfelel. Szép rend és tisztaság mind a szobában mind a fürdőszobában. A fürdőben sok tusfürdő közül lehet választani, szájvíz kikészítve kis poharakkal. A szobábana lámpák lekapcsolva gyertyák adják a hangulatvilágítást.

Hirdető külseje

Már túl vagyunk több találkozáson de még mindíg elbűvöl, egyre gyarapodnak a testén a szebbnél szebb tetoválások. Az arca gyönyörű, a bőre feszes és finom tapintású a cicjei kemények, formás kerek feneke van és a piercinges puncija még mindíg nagyon izgató számomra. Ezek a részletek így külön külön is csodálatosak de az egész lány egyben elképesztő.

Action

Felérve az emeletre már nyílt is az ajtó ami mögött várt fekete fehérneműben és fekete magassarkúban. Az üdvözlő puszi után a szobában az ágyon beszélgettünk kicsit majd kaptam egy szépen összehajtott törölközőt és elmentem fürdeni. Fürdés után egymás simogatása után a hátamra feküdtem és előbb a mellei közé majd a szájába vette péniszem. Nagyon jó a technikája majd kértem cseréjünk és én had kényeztessem. Ezután kértem gumit és misszionárius pózban majd kutya pózban folytattuk és így lett végem. Kértem még 1 masszázst miközben beszélgettünk, és bánatomra el is telt az idő.

Elszámolás

Elszámolás a végén, a már korábban megbeszéltek szerint.

Niobé, istennő masszázs

  zsolt78

Egyeztetés

Telefonon egyeztettem nagyon könnyen ment elsőre felvette kaptam is időpontot egy és fél órára tudtam is menni

Megközelítés

Autóval érkeztem de szerintem jár BKV is
Navi pontosan a ház elé vitt pontos a cím mindig van parkolo

Helyszín

** emeleti lakás felújított ajtó és lakása fürdőről sok tusfürdő szájvíz és száraz kilèpő a zuhanykabinbol nagyon hideg volt kint de a zuhany a jól átforrositottam magam be a szobába ott várt a kétszemélyes finom franciaágy rajta a csodaszép Missy ez a név maradt meg bennem.Ha bántó Bocsi érte.

Hirdető külseje

Csodaszép magas ,barna itt ott van tatto de nem zavaró pont olyan mint a képeken
Voltam már nála de valami furcsa volt rajt ,kiderült volt egy kis szépészeti plasztika a nozin ,szerintem jól sikerült
A cicik is tökéletesek mint a kèpeken úgy ahogy van maga a tökéletesség

Action

Régen amikor voltam nála akkor csak massőrként dolgozott de mostmár van minden a jó a szex partner oldalon
Én mondtam neki hogy én túl gyorsan elmegyek csak franciàval akartunk probálkozni de ahogy mondtam gyors vagyok kb 2 perc után le kellet állítsam mert túl gyors lettem volna
Feljánlotta hogy beleül gumit huzott gondoltam úgy tovább birom ,bele is ült de ujjabb 5perc úgy sem bírtam tovább . Nèzni ahogy beleültetik és csinálta a dolgát kőzben lihegett egyre gyorsabban csnálta és én el is mentem. Megtőrölgetett és utána jót dumcsiztunk mintha ezer éve ismernénk egymást
Útána megint zuhany és búcsú

Elszámolás

Nem kértem extrát csak sima franciára mentem de egy fincsi szeretkezés lett a vége .

Niobé, felejthetetlen masszázs

  kacey88

Egyeztetés

Egy hirtelen ötlettől vezérelve hívtam fel, bár mi tagadás réges rég a kedvenceim között van. Felszabadult egy délutánom a melóban, és egy kis kényeztetésre vágytam, így írtam neki egy smst időpontjavaslattal. Nem írt vissza, de nem sokkal később diszkréten megcsörgetett, majd telefonon egyeztettünk egy nem sokkal későbbi időpontot. Már ugrottam is a kocsiba! :)

Megközelítés

Mint kocsival, mind BKV-val jól megközelíthető, én előbbivel érkeztem, sok szabad parkolóhely fogadott.

Helyszín

Régebbi panellakás egyik alsóbb emelete, miután telefonon megkaptam a címet, majd érkezésemkor a kapukódot, már szaladtam is fel az emeletre. A lakás pici, de minden meg van benne, amit az emberifa kívánhat (és Niobét még nem is említettem! :) ). Az ágyas szoba nagy, mécsesekkel megvilágított és hangulatos. A fürdő tiszta, száraz törölközőt és rengeteg tusfürdőt, valamint szájvizet is találtam.

Hirdető külseje

Ez az a pont amit csak nehezen tudok szavakba önteni. A képek alapján is egy bomba csajra számítottam, de élőben még a magasra helyezett várakozásaimat is felülmúlta! A hölgy úgy tökéletes, ahogy van! Érkezésemkor aranyosan az ajtó mögé bújt, de annak csukódása után már megcsodálhattam teljes valójában: gyönyörű arc, szolibana bőr, hihetetlen cicik, fenék és lábak. eljes ottlétem alatt nem győztem simogatni és dícsérni...Több, nagyon dekoratív és szerintem hozzáillő tetoválás díszíti, nekem kifejezetten tetszettek. Fekete fehérneműben és magassarkúban fogadott, ami hihetetlen jól állt neki.

Action

Érkezés és bemutatkozás után beszéltünk arról, hogy mit is szeretnék, majd átadtam ajándékomat. Kaptam egy törülközőt, megmutatta a fürdőt majd eltűntem pár percre. Visszaérve a szobába ledobta rólam a derekam köré csavart törölközőt és megkért, helyezzem el magam az ágyon. Piszkosul zavarban voltam (nem sűrűn járok így lányokhoz, plána nem olyanhoz aki ennyire a zsánerem), remélem annyira azért nem látszott, de Niobé mindent megtett, hogy feledtesse velem, így hamar el tudtam lazulni. Fölém kúszott, majd elkezdett fel és le csúszkálni rajtam, miközben én a hátamon feküdtem egy párnával a fejem alatt. Simogattam ahol csak értem, hihetetlen bársonyos bőre van, élmény hozzáérni! Hamar elért a legnemesebb testrészemhez, és szájjal elkezdett kényeztetni. Olyan technikája van, amihez foghatót nem tapasztaltam még. Egyszerre lágy és határozott, néha kicsit kézzel is besegítve játszott velem. Nem kellett sok idő és kőkemény lettem, azonban szerettem volna ezt az érzést más szögből is megtapasztalni, így az ágy széléhez álltam, ő pedig azon ülve kényeztetett tovább. Közben folyamatosan a gyönyörű melleit simogattam és markolásztam (most hogy ezt írom, tudatosult bennem újra, hogy mihamarabb újra látnom kell :))) ). Közben egy kicsit kértem, hadd kényeztethessem én is, hihetetlenül finom puncija van, melyet egy ékszer tesz még izgatóbbá és kívánatosabbá. Majd folytattuk az én kényeztetésemet, és nemsokára hatalmasat élveztem a szájába. Hagyott lenyugodni, majd elrendezte amit el kellett és kaptam egy masszázst. Közben nagyon jót csevegtünk általnáos témákról (munka, karácsony, stb), nagyon-nagyon helyes és közvetlen csaj. Ez a része is élmény volt a programnak. Alaposan átgyúrta a hátamat, nagyon jól esett. Második körben ismét franciával kezdtünk, hamar keményre is varázsolt, de bármennyire is igyekezett és megtett mindent, nem bírtam újra elmenni. Ezért inkább kértem még egy kis masszázst, ami ismét szuper volt. Az időnkn végének közeledtével elszaladtam fürödni, megittam a maradék jegesteámat majd távoztam.

Elszámolás

Előre rendeztük, pesti átlag, egyikünk sem csinált belőle nagy ügyet.

Niobé, felejthetetlen masszázs

  zsolt78

Egyeztetés

Eggyeztetés könnyen ment,ő vette fel a telefont.Hétfő fél 6-kor eggyeztetés,6-kor már mehettem is.Rugalmas hirdető.

Megközelítés

Autoval érkeztem ,navigácioval mentem.Ebben az idöben a parkolás nehézkes de találtam helyet ,persze ingyenes!

Helyszín

Ujjépitésű 5. emeleti lakás,nagyon szép .Szerintem többen rendelnek,de nem találkoztam senkivel.Teljesen megfelelő,tusfurdő nagyon boséges törölköző száraz kilépő ugyszintén szoval minden megfelelő.

Hirdető külseje

Csodás teremtés ,élőben még szebb mint a képeken.9-es képen szereplő ruhában fogadott ,szobába invitálás után hála istennek hamar megszabadult tőle.Magas vékony csodállatos cicik és fenék egyszoval lélegzetelálitó.

Masszázs

Csak fél órára mentem mert annyi időm volt,és közölte hogy masszázs akkor nincs csak levezetés,Amit egyáltalán nem bántam. A cicikkel csuszkál nagyon izgató,néha a kezével is segítet ,hamar szájába vette,kérni kellet volna még egy kicsit csuszkáljon és akkor tovább bírtam volna. De legközelebb okosabb leszek azt garantálom.

Kényeztetés

Mint már emlitettem csak levezetés volt . Elején beolajzott, én is őt ,volt egy kis csuszka majd franciás levezetés. Sajnos nagyon hamar lett végem,majdnem a szájjába mentem el. Még ő is meglepödött milyen gyors voltam,régen volt valami. Elég nyuszi voltam de legközelebb én is meg szeretném üt kostolni , remélem lehet, azt nem is kérdeztem meg,

Elszámolás

Nagyon korrekt normális ***,egy ilyen gyönyörű lány ennyire *** hihetetlen.Ajándékot nem vittem nem volt időm ,de majd legközelebb.Alig várom a következő alkalmat,remélem az hamarabb összejön mint ez, fél évig szemeztem vele mikorra össze tudtuk hozni persze nem ő miatt nem sikerült.Várom a következő találkát.

Niobé, istennő masszázs

  P12103

Egyeztetés

Elsőre elértem, még előző nap egyeztettünk, hogy mit lehet,. Aztán SMS-t küldött, hogy van még negyedóra felkészültség időm, ha így is jó még. Szabin voltam, ráértem, nagyon megérte várni...

Megközelítés

A környéken felújítás folyik, lehet relaxálni várakozás közben a sorban. Érdemes kicsit több időt számolni az érkezésre. Az utcán nincs parkoló, keresztutca javasolt. A térképen látszik az utca a BKV használóknak. A GPS pontosan nem talál oda. Az 5-7-9 tömb ha megvan, akkor már közel vagytok.

Helyszín

Szoba és a fürdőszoba király, a folyosón a paravános pihenő nem egy belső építészeti remek. Csókolózásra ne nagyon készülj előrejelzés a fürdőben, azaz a szokásos szájöblítők nyomát sem láttam. Van tatami és pad is, már aki elfér rajta. Egy kicsit fáztam, talán csak a korom miatt, ezért amikor lehetett takargatva voltam.

Hirdető külseje

Magassarkúban bőr toppban fogadott, megnyugodtam azonnal. Majd később rájöttem kicsomagoltan még jobban tetszik. Szép karcsú alkattal, elképesztő méretű és formájú mű cicikkel megáldva, amikről gyerekként sosem szoknék le. Nőies pici has, csak előre hajoláskor látható, és ami egy fiatalabb kiskutya beszerzésével, annak mozgásigényével már orvosolható. Bátran hirdethet retusálás nélküli képekkel.

Masszázs

A másfél óra a legjobb döntésem volt mostanában. Jutalmul elsőnek kaptam egy bevezető álló csúszka masszázst valami eszméletlen erotikus kivitelben. Az olajozásban segédkeztem csak az elején kérésére, innentől jött a boldogság. Missy folyamatosan emelte az érintkezés szintjét, fokozatosan eljutva a kezektől a cicik közé, majd a natúr franciáig. Végül elgyengülvén az eseményektől az ágyra rogyva befejezéssel jött el a vég. Kölcsönösséget nálam nem engedett, csak a combomon siklott Missy öle föl-le, megadva magának, amit kívánt belőlem. Ezzel persze teljesen kiverve a fejemből, hogy csak masszázsra jöttem.
A 2. fürdés után kaptam egy regeneráló, egész testre kiterjedő masszázst, kellemesen erősen, nem csak simogatóan, jó érzékkel és tudással, hogy szinte csak ezért megérte eljönni. Még kezeim is belefértek. A tatamin induló második csúszka a valaha kapott legjobb volt, ott már próbálkoztam mindennel, pedig általában tudom hol a határ. Hát most nagyon igyekeztem túllépni.

Kényeztetés

Még most sem tudom, hogy mi volt a jobb, a mellei között olajosan, vagy ahogy kezeivel fel le siklott rajtam, végigsimított a fenekem vonalán, vagy ahogy szinte teljesen eltüntetett a végén. Szinte mindenem volt szájában. Nem hiszem, hogy ennél lehetett volna valami jobb.

Elszámolás

A környékbelieket mondta, előre rendeztem, bár nem ő kérte, csak így éreztem illőnek.

Niobé, felejthetetlen masszázs

  bazsi10

Egyeztetés

könnyen ment elsőre felvette a telefont, a címet már tudtam mert egyik barátnőjénél már jártam régebben.

Megközelítés

mivel ünnepnap volt inkább a taxit választottam a bkv helyett, könnyen megközelíthettő, metrótól pár perc séta, sok parkolóhely a ház előtt is

Helyszín

marina parti luxus lakás, szerintem ennél nem is kell többet mondanom, illatos törülköző, tiszta fürdőszoba, a szobába masszáságy és tatami is volt

Hirdető külseje

csinos fekete hajú magas lány szilikon cicikkel ami a kedvencem

Masszázs

egy jó erős masszást kértem tetőtől talpig megmaszírozott ami nagyon jol esett mert délelőtt kemény edzésen voltam, nagyon ügyesen csinálta. elején a talpamat szerette volna maszírozni de mivel csikis vagyok ezért a lábamat kezdte jó erősen maszírozni elég alaposan csinálja utána a combom következett ahol jó sok ideig csinálta majd a hátam következett itt is erős mozdulatok de lehet gyengébb masszást is kérni majd végül a nyakamat maszírozta ahol már a gyengébb maszírozást kértem

Kényeztetés

csúszkamasszással kezdtünk, bekentük egymás testét és elkezdett rajtam csúszkálni, a popsiját is oda dörzsölte a szerszámomhoz hogy jobban felizgasson kezével is nyúlkált a gólyókhoz majd ezután a natúr franciás levezetése csillagos 10est érdemel, szerintem a legjobb a marina parton :)kicsit a kezét is használta de igy volt a legjobb.

Elszámolás

a telefonban beszéltek alapján, ennyiért nem is drága :)

Niobé, felejthetetlen masszázs

  ragnar

Egyeztetés

Itt az oldalon kedvesen tájékoztatott, minden könnyen ment, könnyen kaptam időpontot is.

Megközelítés

Marina-Part, szerintem erről már mindenki mindent tud.

Helyszín

Helyszínre szintén a környékbelire jellemző igényes lakások, kellemes berendezéssel, nagy masszázsággyal. Tatami nem volt, de nem is kellett. Gyertyafény, 1 tükör. Tiszta lakás, tiszta fürdő, kaptam kilépőt is külön, hogy ne csússzak el, úgyhogy minden rendben.

Hirdető külseje

A képeket most visszanézve nem tudom eldönteni, hogy Missy-t látom-e. A fekete haj stimmel, a barna bőr stimmel, szilikonos cicik stimmelnek, kora stimmel. Tetkói vannak, amit itt nem látok, de egy képen talán ki is van takarva. Szóval akár ő is lehet. Ettől függetlenül a csalódás szerintem kizárt. A vége után pedig az se zavart volna ha valaki teljesen máshoz indultam volna. Amúgy csinos fiatal hölgyemény, közvetlen, nagyon kedves, bájos.

Masszázs

1 órára mentem, így gyors fürdés és olaj melegítés után jött a masszázs. Figyelmes volt, az amúgy kellemes meleg olajnál aggódott, hogy nem túl hideg-e, jól fekszem-e stb. Nem egy agyon gyúrós masszázst kaptam, de tud erősebben is, mint ez kiderült, hiszen a levezetés után volt még 5-6 perc az időmből, amire kézségesen felajánlotta, hogy addig még masszíroz. Itt kértem, hogy jó erős legyen és az is lett. Szóval szerintem csak aggódik, hogy ne fájjon az embernek, aki bírja és szereti, szóljon előre, hogy erősebben kéri.

Kényeztetés

Voltam már pár helyen, volt már pár élményem, ő bekerült a legjobbak közé. Elején kérte, hogy kenjem be, hát boldogan meg is tettem. Már itt éreztem hogy baj lesz. Először állva kezdett csúszkálni rajtam, előről, hátulról, közben csókolgatva, halk erotikus nyögdécselésekkel. A kis srácot folyamatosan tette ide oda, olyan helyekre is, hogy az ember teljesen kikészül tőle. Szólnom is kellett, hogy pihenjünk, mert én a többire is kíváncsi vagyok. Ezután felfeküdtem a hanyatt a padra, ahol folytatódott a csúszka. Cicivel, puncival, hassal mindennel kényeztetett. Majd szép lassan áttértünk a franciára, amit olyan szépen és lágyan, de közben mélyen csinál, hogy 1 perc múlva megint pihenőt kellett kérnem. Kértem, hogy foglalkozzon minden mással a környéken, amit szintén iszonyatosan jól csinált. Pár perc múlva rátért a kivégzésre, ami egy hatalmas zsibbadós érzéssel párosult. Szóval olyan édes kínokat kellett kiállnom, hogy bántam hogy nem másfél órára jöttem.

Elszámolás

Asztalra, számolatlanul, klasszikus Marina price.

Niobé, nagyon jó masszázs

  thomasmagnum1010

Egyeztetés

Telefonon előző nap hívtam, hogy biztos jó legyen az az időpont, amikor meg tudom látogatni. Így is lett, másnap reggel egy megerősítő SMS után már a cím is meglett.

Megközelítés

Kocsival érkeztem, fizetős, de sok szabad hely volt. Villamos a ház előtt közlekedik, jó helyen van. Helyet megtalálni egyszerű, gps-el méginkább.

Helyszín

Pár emeletes panel, kintről a szokásos, elég csendes környék. Bent őszintén szólva nem nagyon néztem szét, a fürdőről annyit, így higiénikus, van minden a tisztálkodáshoz. Szobában egy tartami és masszázspad található, meg pár ülőalkalmatosság, több nem is kell.

Hirdető külseje

Fekete melltartó bugyi komboban fogadott, ezek a masszázs végéig fent is maradtak. Lenyűgöző a hölgy minden tekintetben, a tetkokkal még szexibb, nekem nagyon bejöttek. Fehérnemű nélkül meg... Hibátlan. A képek alapján is szép arcú lányra számítottam, nem csalódtam.. :-)

Masszázs

Az erotikus rész mellett nekem majdnem olyan fontos ez a rész is, imádom és már jó ideje nem volt benne részem. Fürdés után bele is kezdtünk, krémmel történt a padon. Vádlitól nyakig szépen átment rajtam. Habár nem volt professzionális, minden pillanata tökély volt, és ami fontos, kellően erősen csinálta, nem az a maszatolás volt, mint sok helyen. Meg este is éreztem, hogy jó alapos volt a hátamon. Közben váltottunk pár szót, de igazából csendben élvezkedtem végig a masszázst, amit elviseltem volna még pár óráig vagy napig.

Kényeztetés

Leköltöztünk a tatamira, ahol egy rövidke csúszka után a franciába bele is kezdett, már meztelenül persze. Ekkor a mellettünk lévő fotelba kértem át magam - így jobban szeretem-, azzal a feltétellel, hogy nem krémezem össze a hátammal, - jogos- át is mentünk, beáldozva a törülközőmet az ügyért. Nagyon kellemes ténykedése után bántóan gyorsan vége is lett a dolognak, félig a szájába, félig magamra élveztem. Kifogástalan volt, röviden ennyit erről.
Mivel maradt pár perc az órából, egy lábközé ülős combmasszázst kaptam szemből, hát ez a levezetés feléért egy előjátékkal. Elhangzott aztán az Egészségedre szócska, és véget ért a szeánsz.

Elszámolás

Beinvitálás után átadva. Semmi extra, amire szükségem volt, mind vállalja és vállalta. Korrekt

Niobé, nagyon jó masszázs

  kazmaier

Egyeztetés

Randi előtt pár nappal egyeztettünk időpontot VTR használatával, aznap meg is jött a válasz, megfelelt az időpont amit ajánlottam.

Megközelítés

Béke út közelében található, lehel tértől 12m, illetve a 14m segítségével lehet eljutni, mint ahogy tettem. Aki autóval jönne azoknak láttam a ház előtt parkolóhelyet, igaz én délelött voltam, délután, este valószínű nehezebb, de szerintem akkor sem okozna problémát letenni a kocsit a közelben.

Helyszín

Emeletes tömbház egyik lakása. Niobé ügyesen összehozta, rendezett, igényes az egész. Az ágy hatalmas és kényelmes, fürdőszoba minden szükségessel felszerelt amire szükség lehet. Zuhanykabinnal felszerelt fürdőszoba rengetegfajta tusfürdővel, a csapnál szájvíz a megszokott kis műanyag poharakkal. Egyszóval tiszta, igényes lakás ami teljesen megfelel egy fincsi szexeléshez.

Hirdető külseje

Fotók alapán már komoly elképzeléseim voltak Niobéről, ajtónyitás után sem csalódtam. Gyönyörűszép lány, vidám, mosolygós arccal, méretes és feszes cicikkel, feszes combokkal, popsival, vékony derékkal és hosszú fekete hajjal. Több tetoválással találkoztam amik jól álltak a feszes testén. Fekete bugyiban és melltartóban fogadott, amik gyorsan le is kerültek róla.

Action

A kezdés minden randimál azonos. Bejutottam a lakásba, bementünk a szobába, megkínált innivalóval, miközben elkezdtem megszabadulni ruháimtól. Megkaptam a szépen összehajotgatott törölközőt és elmentem letusolni. Innen vissza a szobába, ahol egymás mellett állva kezdtem lehámozni róla a fekete bugyit és melltartót. Elindultunk az ágy felé, ahol én hanyadt feküdtem, Ő pedig először cicikkel, majd pedig franciásan kezdte kényeztetni kis barátomat. Szimpaitkusak voltak egymásnak, mert nagyon gyorsan elkezdett keményedni és elérni a kellő méretet. Kérem, hogy tegyünk fel egy gumit, mert már nagyon szerettem volna magamon érezni Niobét. Rámült és lovacskázott, kezdetben Ő dolgozott, majd pedig én, miközben csókolgattam a gyönyörű, méretes cickókat. Megfordultunk, és missziztünk, szokásomhoz híven itt egy idő után felültem és a lábakat a nyakamba téve gyönyörködtem feszes testében. Ezután szerettem volna kutyusban is megszeretgetni, így is lett, miközben derekába kapaszkodtam és fogtam a szép popsit ami teljesen a kezembe illett. Ennél tovább már nem is bírtam, eljött a vég és megtelt a gumi. Gumi le, kis tisztálkodás, majd kaptam egy alapos masszázst ami a lábamtól a nyakamig tartott és nagyon jól esett, kellően erős volt. Mivel lassan lassan úgy éreztem, hogy a velem egykorú, hűséges barátomat ujra munkára lehet fogni, ujra simogatni kezdtem, miközben hátradőltem és ujra franciás kényeztetésben részesített. Ujra ugyanúgy mint az első körben gumit húzott rám, majd gondoltam, mivel eddig a popsi jött be legjobban az eddig kipróbáltak közül, ott folytathatnánk ahol az első kör véget ért. Apró változás, hogy kicsit összebb kerültek a lábai, enyémek pedig kissé terpeszben és így élveztük egymást, míg másodszorra is sikerült elmennem. Ezután a szokásos, gumitól megszabadulás, tisztálkodás, majd pedig ki a fürdőbe, ahol gyors tusi, majd vissza a szobába, ahol ittam kis vizet, felöltöztem, majd még beszélgettünk pár szót mindenféléről, majd pedig kikísért az ajtóhöz és elindultam utamra.

Elszámolás

Niobénak szintén rendesen működik a bővebb info gomb, amivel egyszerűen megtudhatjuk a rózsacsokor mértékét. A szobában levő asztalra tettem, nem ejtettünk róla szót.

Niobé, nagyon jó masszázs

  zotya8006

Egyeztetés

VTR-en kezdtem az egyeztetést, majd telefonom fejeztem be. Kördülékeny volt és teljesen korrekt. Minden kérdésre pontos és kielégítő választ adott. Már itt szimpatikus volt!!

Megközelítés

A pontos cím birtokában most is - mint korábban - megnéztem az google maps-on hova is kell mennem. Mivel a közelben volt ALDI be tudtam szerezni az ilyenkor szokásos bemutatkozó ajándékot.
Mivel egy forgalmas keresztutcáról nyíló mellékutcáról beszélünk villamost láttam a közelben, gondolom busz is jár.
Kocsival egyszerű oda találni, a parkolás fizető, de nagyon baráti az ár. Parkoló óra a ház elött!!!

Helyszín

Az előző évezredben épült 4 emeletes panel. Na jó így leírva durván hangzik, de a lényeg benne van. Akinek probléma felmászni a második emeltre, az menjen máshova, mert lift nincs!!
Szerintem ezeket a lakásokat hívják garzonnak: előszoba, nappali, konyha és fürdő.
A kialakítás nekem nagyon szimpatikus volt: fa tolóajtó és modern zuhanykabin teszi egyedivé a kecót.
A nappaliban lévő hatalmas franciaágy cserére szorul.

A panelből való kilépéshez kell egy kis koordinácó, mert a kijárati kaput és a kaput nyitó gombot egyszerrek ell nyomni. Félkezüek és törpék gyakoroljanak ha ki akarnak jut!!!!

Hirdető külseje

A hirdetésben szereplő NŐ fogadott!!! Az ajtó belépve mosolyogva fogadott, mint aki már hetek óta rám vár, pedig csak pár percet késtem!!! Szóval nagyon szimpatikus volt, ahogy a szép csillogó szemei és a mosolygós arca fogadott!! Igyekeztem jó benyomást kelteni már ekkor!!
Ide tartozik, de vidőrendben nem itt történt, hogy hihetetlenül kellemes selymes tapintású a bőre!!!
Engem szinte megbabonázott!!!

Tetkói vannak, de ezt a hírdetésben jelezte is. Engem nem zavarnak, Neki pedig kifejezetten jól áll!!

Action

A fürdés után egy laza francia vette kezdetét, majd én kezdtem kényeztetni! Csodás érzés volt a nyelvemmel körözni a szép piercing-es puncija körül, néha-néha bele is nyaltam a fincsi falatkába. Szóval itt időztem, de mivel a masszázs rész most jobban vonzott, inkább abba az irányba vettük az irányt.

A lábaktól kezdve a hátamon át a karjaimig alaposan megmasszírozott, volt időnk, mert másfél órát voltam Niobé-nél!!
A masszázs után újra franciába csapott át: hol gyorsan, hogy lassan, hol mélyen, hogy felületesen, de igazán élvezetesen vette kezelésbe a cerkát.
(Sajnos csiklandós, ezért nagyon nem tudtam azt a kedvességet visszaadni amit kaptam)

Mikor elég kemény lettem, gumit kaptam, majd szemből támadtam a csodás punciját.
A szép barna kemény melleit csókolgatva, a fenekébe markolva élveztem el benne!! Olyan örömet okozott, hogy percekig lüktettem, zihálva feküdtem Nio mellet!!

Leveztéskébben egy kicsit még masszíroztam a combjaimat - ami továbbra is nagyon jól esett - majd fürdés, búcsúzkodás és tipli.

Elszámolás

A telefonban megbeszéltek szerint, a másfél óra díja. Nekem végtelenül megérte, mert egy kedves és szimpatikus Nő-t ismertem meg Niobé-ben.

Niobé, nagyon jó masszázs

  Jamata3

Egyeztetés

Természetesen a hölgy már kedvencek között szerepelt, szerettem volna már rég meglátogatni, elsőre felvette majd egyeztettünk 17:45re. Egyszerűen rugalmasan.

Megközelítés

XIII kerület frekventált helye. villamos megállóval a közelben. Parkolás is rendben lehet, illetve még talán nem is fizetős.

Helyszín

Régi panel, illetve a belső rács is van. Lakásban ha jól emlékszem részleges felújítást láttam, fűrdő újabb lehet, az ágy eléggé gyengusz állapotban van. kb ennyivel találkoztam... A törülköző rendben a tusfürdőböl 3-4 fajta volt a jó minőségűek közül.

Hirdető külseje

nincs arcképes hírdetése de egyáltalán nem csalódtam, kellemes jelenség.. fehérnemű szettben fogadott ami valami kegyetlenűl jól nézett ki, a tetkók pedig igazi inkmagazin címlapfotó hangulatot kölcsönöztek az egésznek, igényes minöségi tetoválást csináltatott nem a kicsi méretben de akit zavarnak az ilyenek annak nem ajánlot, nekem nincs vele bajom. Bomba csaj ápolt haja van és brutális cicik amik természetes jellegel bírnak

Action

A hölgy nagyon szimpatikus és fene mód vadítóan hat a férfi emberre, de velem nagyon távolság tartó volt vagy csak első alkalommal ilyen(ami valószinűbb), reméljük lesz alkalmunk többet is együtt lenni.
Szóval beléptem az ajtón és nagyon dögös és kedves volt viszont rideg picit, kaptam vízet és megbeszéltük hogy fél órára jöttem. Fürdés után vissza a szobába, kicsi ismerkedős simizés, majd pár nyakra puszi és neki látott a franciának ami eleinte elég monoton és gyengusz volt, de látta rajtam hogy ennél több kell, így neki látott kicsit komolyabb tevékenységnek, szívóhatás felerősődőtt, majd egyre mélyebbre engedte, kicsit kezével csavargatta majd magától letolta az egészet majdnem, ami fantasztikus volt a picike kis orra finomat hozzáért a hasamhoz de mert nem lapos a hasam, (amin dolgozok hogy kisebb legyen). Szóval kezdett egész jó lenni, de mégsem beleélős, kicsit visszafogott volt végig. Nem volt sok hang vagy cuppogás, semmi effekt. De sebaj a külső igazán javított a helyzeten. A következőkben kértem a gumit, amit szépen felhúzott alányult és csak úgy csattan a kisöcsin és bocsánatott kért de mondtam hogy nem fájt, szóval kértem hogy misszibe kezdjük amit készségesen teljesített, de rengeteg síkisitot kent magára először nem is tudtam hogy jól beraktam, mintha egy tál meleg pudingba dugtam volna. Lassan kezdtem és gyorsítottam féltem hogy nem lesz elég inger és lekonyulok, viszont szép lassan kezdett eltünni a sikosító, na itt kezdőtőtt minden ami az elején kellett volna... Elkezdte ö is picit élvezni kis sóhaj kis remegő pislantások, és nézi közben ahogy dolgozok rajta, éreztem a hüvelyizmai mozgását, olyanokat tudott szórítani hogy kellemesen fájt, ezzel kezdett felhúzni és vadabb irányba elmozdúlt a helyzet. A kérésem a kutya póz volt a továbbiakban amit egy szép pucsítással teljesített, itt újabb ingerek értek, feszes hát kerek popsi, és gyönyörő puncika, szépen bevertem neki hátulról is, itt méginkabb elkezdte élvezni szinte folyamatos hüvelymozgással jutalmazta egyre gyorsúló tevékenységem, ami itt még zavar hogy egy pillantást sem vetve hátra élvezte, kis hangokkal kisérve. A nuni szórító érzéssel segített a csúcsfelé de kértem inkább végezzen ki szájjal amit meg is tett. Lassan és biztosan vitt el szájjal a vég felé, kézzel csinálta, rákérdeztem a vsz-re amire igent mondott és ott végeztem, nem volt rossz a vége de lehetett volna tovább levezetni kézzel is és szájjal is.

Elszámolás

Bövebb info és telefonban mondottak egyeztek, új pesti átlag a félóra mértékre vetitve. Az alapszolgáltatásai nekem elégnek bizonyultak nem kértem extrát.

Niobé, nagyon jó masszázs

  GentleLover

Egyeztetés

Hirdetését ezen az oldalon láttam. Első hívásra sikerült elérnem. Niobé személyesen kezeli telefonját. 13 órakor hívtam, aznap 15 órára ajánlotta a legközelebbi időpontot. Elfogadtam.

Megközelítés

Autóval mentem, navigáció könnyen odairányított. Könnyű volt parkoló helyett találni. Niobé tájékoztatott, hogy parkolás még nem fizetős, de januártól az lesz.

Helyszín

Dizájnosan és ízlésesen felújított lakás, ezen belül különösen a fürdőszoba. Ha jól emlékszem 5-féle sampon volt. Szájvíz, tikk-takk. Ággyal minden rendben volt. Tiszta, rendes higénikus lakás.

Hirdető külseje

Fekete színű fehérneműben és magassarkú cipőben fogadott. Amikor az ajtóban fogadott, gyönyörű hosszú fekete haja ki volt engedve, azonban (bánatomra) ágyba bújás előtt összefogta. Tényleg olyan mint a képen, bár ahogy (másoknál is) szokott lenni, arcát másképp képzeltem el. Arca nem tipikus címlaplányé, azonban mindenképpen vonzónak és szépnek mondható (ez a minősítés nem jelent ellentmondást, túl kritikus vagyok).
Sosem voltam híve a szilikon melleknek. Ezen az oldalon sok lány van, akit már régen meglátogattam volna, viszont a hozzájuk tartozó természetellenes (felfújt) megjelenésű szilikon csodák eltántorítottak Tőlük. Azonban Niobé mellei gyönyörűek, számomra teljes mértékben természetesnek látszanak, és tapinthatóak. Le a kalappal a sebész, és persze Niobé előtt is mert az ő kifejezett kívánsága volt, hogy pont ilyenek legyenek.
Amikor megláttam tetoválásait, amiből nem kevés volt, akkor jutott eszembe, hogy régebben olvastam adatlapján, csak hát sajnos megfeledkeztem erről. Ennek ellenére nem zavartak, ezen meg is lepődtem (magamon).

Action

Zuhany után kérdeztem, hogy van-e lehetőség, hogy magassarkúja rajta maradjon. Ezt udvariasan elutasította, hivatkozva, hogy cipő színe megfogja az ágyneműt.
Mind a kettőnknek más volt az elképzelése a kezdésről, ezért először nem volt világos miért akar pont középre és hanyatt fektetni. Volt is emiatt többszöri helyezkedés, mire kommunikáltuk, mit akar egyik a másiktól. Megszoktam, hogy ilyen szituációban én vagyok a kezdeményező és irányító, másrészt, igénylem az ölelkezős, puszilgatós összebújásokat. Ezzel szemben Niobé kevésbé szereti a romantikázásba hajló barátnő érzést megadni. Ahogy mondta, nem az ő stílusa. Ekkor mindketten szembesültünk azzal, hogy ő nem azt tudja megadni, amire én elképzelésem szerint érkeztem. Elismertem neki, hogy ebben felelős vagyok, mert a telefonhívás előtt, nem olvastam el beszámolóit, pontosabban ez már régen történt. Eredetileg ő szeretet volna felül lenni, végül (talán ez részéről is egy fajta kompromisszumként) bele ment abba, hogy mellém feküdjön.

Önmagamra és rá vigyázva, franciát gumival kértem. Ezért, a csók sem lehetett nyelves. Nem beszélve a
kölcsönös franciáról, amit ugye nehéz (és komikus) lett gumin keresztül végeznem. Ezért hivatkozva (mindent gumival) fogadalmamra, bánatomra kihagytam, annak ellenére, hogy gusztusos puncija van Niobénak.

Előjátékként simogattam, puszilgattam, apró csókok is elcsattantak. Ezt követően franciázásra kértem, úgy hogy passzívan feküdjön alattam, és én irányítsam a franciát. Jó érzés volt szájba dugni, egész mélyen engedte. De egy-két perc elteltével jobbnak gondoltam, ha inkább puncijával teszem ezt. Nem mintha rossz lett volna szájba, csak nem akartam neki fájdalmat okozni. Persze utólag okos az ember, megkérdezhettem volna tőle, hogy kellemetlen-e számára. Niobé hanyatt feküdt, lábait a nyakamba emelve mozgattam szerszámomat. Talán Niobé gyönyörű testének látvány is közre játszhatott ebben, mindenesetre nagyon hamar kivégzem magam.
Aktus után megkérdezte, hogy megmasszírozhat-e. Elfogadtam. Lábaimmal kezdte, ezeket kellő erővel kezelte, ami még bőven kellemes volt. Meg is kérdeztem tőle, hogy tanulta-e. Mondta, hogy nem. ehhez képest tetszett, ahogy csinálja. E közben sok mindenről, kellemesen beszélgettünk. Érdekes volt hallgatni, amit mesélt magáról.

Elszámolás

Érkezésemkor egy szál virágot tettem asztalára. Extrát nem vettem igénybe, már csak azért is, mert amire nekem volt szükségem az alapban benne volt.

Niobé, nagyon jó masszázs

  apollobrown

Egyeztetés

legutóbbi találkozónk alkalmával jelezte előre, hogy egyedi időpontban is tart majd fogadóórát, már akkor megállapodtunk szóban, hogy látjuk egymást. Így is lett, vtr-en fixáltuk az időpontot előre, nehogy kicsússzak a bizalom köréből. Előtte való nap felhívtam és a szokásos mosolygós, viccelődős hang fogadott.

Megközelítés

mivel már találkoztunk és a helyszín nem változott azóta, a megtalálással nem volt gond. BKV-ra voltam kényszerítve, ezért így jutottam el a házig. Az út hosszú volt és mivel nem követem a BKV-s eseményeket, beleszaladtam a metrófelújításba is, emiatt egy picit késtem. A villamos közel áll meg és sűrűn, gyorsan halad. Parkolóhely akad a ház előtt mindig, csak az utca egyirányú.

Helyszín

4 szintes panelben egy szépen felújított lakás, könnyen beazonosítható bejárattal. Tágas nappali, pici, de kényelmes fürdő, minden fontos kellékkel ellátva. Leengedett redőnyök, de van hangulatvilágítás. Az ágy kényelmes, jó a mérete, a ruhákat is van hová lerakni.

Hirdető külseje

a képek nem hazudnak, igazi bombázóval van dolgunk. Szépen megcsinált cicik, puha barnított bőr. Jó alakja van, formás karok, lábak. Formás popsi, jól kerekedik, jó megmarkolni. Tükör simára húzott szeméremdomb szép ajkakkal és ékszerrel. Helyes arca van, kiengedett hajjal és felkötve is leteperném. Vérforraló sárga-fekete bodyban fogadott, amin átütöttek a mellbimbói és 2-3 pánt szaladt át a derekán a bevágásig, széles, huncut mosollyal kiegészítve. Tisztára, mint Tanya az MK4-ből :-P Dehogyis! Messze jobb.

Action

megérkezéskor 2 puszi, majd levettem a kabátomat. Gyorsan átvette és felakasztotta. Addig lerúgtam a cipőket és mentem utána az ágy felé. Útközben elkaptam, magamhoz húztam és pár szájra puszival hangoltunk, miközben megdumáltuk az eltelt idő történéseit. Kaptam a legutóbb bevált epres ásványvízből, majd leült az ágyra. Közben nekiálltam vetkőzni, de inkább átadtam neki a lehetőséget. Gyorsan megszabadított a ruháimtól, immáron állva, majd miután kibújtam mindenből, megsimogatta a készenlétben álló kolbászt finoman, majd marokra fogta és jól megszorította párszor. Adott egy törölközőt és elzavart fürdeni. Gyorsan lemostam magam és minden higiéniai eszközt felhasználtam, majd ugrottam is vissza a szobába. Mosolyogva várt, addigra már felkötött hajjal, felkészülve a ránk váró megpróbáltatásokra.

Hozzá léptem és csókolózni kezdtünk, nyelvünk találkozott és küzdöttünk percekig, közben jól megmarkoltam a hátsóját. Meg akartam szabadítani a fehérneműtől, de kérte, hogy még ne vegyem le, úgyis kevés ideig lesz csak rajta. Nevetve elfogadtam, majd leült az ágyra és a megfelelő távolságban az ágy mellé állva vártam, hogy elkezdje a vallatásomat. Leguggolt elém, hátát az ágynak támasztva és finoman a szájába vette, közben a zsákot simogatta, vagy gyúrta egyik kezével. 3-4 tempó után már engedte is torokra és ütemesen nyelte a rudat. Nagyon jól esett, főleg, amikor kicsit meg is szorította a torkával és az orra közben a hasamba fúródott. Pár percig kaptam a jóból rendesen, majd felült az ágyra és hátradőlt. Azonnal rámásztam, kivont kardomat betettem a lába közé, nekinyomtam a puncinak fehérneműn keresztül és ráhajolva kezdtünk nyelvszkanderbe. Összezárta a lábait és határozottan kezdte szorítani a dákót, aminek az állapotán már nem kellett javítani. Eddig bírtam elnézni, hogy még nem meztelen és felállva, a masnit a nyakán kikötve, lehúztam róla a szexi ruháját. Muszáj volt a cicikre és a puha szeméremdombjára nyomni pár puszit. Ezután lefeküdt az ágyra, melléfeküdtem és a melleket vettem kezelésbe, de aztán eszembe jutott, hogy biztos, ami biztos kivégeztetem magam első körben. Hanyatt fekve vártam, hogy érkezzen és be is térdelt a lábaim közé. Ennél a mozdulatnál összeakadtunk, amit vicces megjegyzés utáni röhögés követett. Végül sikerült és már térdelve folytatta tovább a nyalóka koptatását továbbra is mélyre engedve. Jó adag nyál került a botom tövére, amit szipogva feltörölgetett folytatás előtt. Golyósimogatással egybekötve folytatta a kínzást, közben egyik kezemmel a lófarokba fogott haját pakolásztam ide-oda, másikkal pedig a melleket gyúrtam, vagy a karjába kapaszkodtam. Támaszkodó kezét folyamatosan helyezte át, néha erősebben is ráfogott a rudira és úgy torkoskodott. Egy idő után finom ellentempózásba kezdtem, ekkor megtámasztotta a póznát a tövénél és szabályozta a mélységet, de az orrát még ekkor is éreztem a hasamon. Folyamatosan mélyen tartott és egy idő után a zsákot tartva fejt tovább kéz nélkül. Az egyre gyorsuló ellentempózástól egyre közelebb kerültem és végül erős lövésekkel élveztem a szájába egy nagy adagot. Megvárta, míg minden kijön és csak utána passzolta ki egy zsepibe, majd gyorsan kiment öblíteni. Kicsit áttörölt, de úgyis mentem egy gyors zuhanyra, hogy tisztán érkezzek a folytatásra.

Visszamenet meztelen várt, gyorsan bele is akadtam, finoman megpaskoltam a popsiját és magamhoz húztam. Ekkor kiugrott egy gyors zuhanyra, majd befeküdt mellém. Újból elkaptam és magamhoz húzva kezdtem el nyalogatni a mellbimbóit. Hanyatt feküdt és széttett lábakkal várta, hogy közéjük érkezzek. Ekkor kezdtek el a folyosón takarítani, ami végig beszűrődött, de engem nem igazán tudtak kizökkenteni. Gondozásba vettem a cickókat, majd lefelé vettem az irányt és sokáig puszilgattam a frissen lehúzott szeméremdombot. Itt-ott belenyaltam a szirmok közé, majd visszatértem a környező részekre és alaposan végignyaltam mindenhol, mielőtt újra a csiklóra fókuszáltam. Jó adag nyálat terítettem az ajkak közé és kezdtem eldolgozni mindenfelé. A combját átfogva nyaltam, ő a melleit markolta és sóhajtozott. Kis idő után egyik kezemet benyálazva simogattam a bejáratok környékét és a gáttal is játszottam folyamatosan. Mindent bevetettem, de most nem volt meg bennem az átütő erő, vagy lehet, hogy a beszűrődő hangok miatt nem tudta teljesen elengedni magát. Felmásztam az arcához, csókolóztunk, ő közben a marokra fogott farkammal simogatta a combjait, amitől rögtön feldagadt a kellő méretre.

Felhúzta a védelmet, kicsi síkosítót kent magára és mielőtt betehettem volna a szondát, készségesen vezette magába kézbe fogva. Missziben kezdődött a móka és azonnal éreztem a kellemes szorítását a barlangnak. Finom lökésekkel kezdtem, de hamar átváltottam határozott mozdulatokra, majd egyre tempósabban kezdtünk dugni. Baromi jó volt újra beállni a garázsba, ráhajolva löktem tovább tempósan és meg is jött a hangja gyorsan. Kapaszkodott belém erőből, kezemet a feje alá téve tartottam és dolgoztam megállás nélkül. A már megszokott hüvely szorításokkal tette még izgalmasabbá a szexet. Megmarkoltam a seggét két kézzel és toltam, ami a csövön kifért. A szorításokat végig éreztem és azt is, hogy egyre nehezebben tudom tartani magam. Feltámaszkodtam a kezeimre és csattogva keféltünk tovább. Többször találkozott a tekintetünk és összemosolyogtunk, majd nemsokára felemeltem a lábait és a vállaimra támasztottam. Eddig se volt rossz érzés benne lenni, de ezzel most feltettük az i-re a pontot. Látványra és érzésre is ez volt a csúcs. A punci kinézete a kis ékszerrel önmagában forralta a véremet, ki-be járni az alagútban pedig még rátett egy lapáttal. Nem csökkent a tempó, határozottan nyomtam belé a műszert és dörzsöltem a hasammal a csikló környékét. Egyre hangosabban sóhajtozott és újabb támadásokat intézett a hüvelyizmai szorításával. A vádliját puszilgattam közben, majd felnézve láttam, ahogy kapaszkodik az ágy háttámlájába. Minden fronton támadás alatt álltam: látvány, érzés, hangok. Nem is bírtam tovább és éreztem, hogy lassan átszakad a gát, nem jutunk el több pozícióba. Tartottam, amíg bírtam, majd a gumit letépve a cicikre és a hasára engedtem mindent. Megvárta, míg mindent kiadok magamból, majd kezembe véve a szerszámot kentem a combjára a makkon maradt anyagot. Mosolyogva törölgettünk, majd folyadékot pótoltam. Felajánlott egy masszázst a végére, így ez lett a levezetés.

Lábaimtól kezdte jó erősen, majd a derekamat és a hátamat is jól meggyúrta. Azt mondta nem tanulta, hanem született masszőr :-) Nagyon jól esett, közben érdekes dolgokról beszéltünk és sokat ökörködtünk. A végén azért elkalandozott a keze szerencsére és párszor végighúzta a fegyveren és az alatta lévő puttonyon. Megfordultam és még összebújtunk, amitől újból merev lettem és készen álltam volna a folytatásra, de az időnk lejárt. Duma-duma, majd hülyéskedés közben megcsavargatta a mellbimbóimat. Gyors fürdés, kijövet még mindig teljesen meztelen volt, el is kaptam egy újabb ölelésre és jól megmarkoltam a hátsóját, belemart a mellembe, majd a csuklyámat szorongatta meg. Elhaladva mellette még megpaskoltam a kerek seggét. Csak vigyorgott és öltözés közben annyira belejöttünk egy újabb témába, hogy kis híján elfelejtettem az ajándékot, de hirtelen eszembe jutott, így nem tudtam meg milyen az, ha figyelmeztetnie kell rá.

Elszámolás

extrát nem kértem, a bővebb infot igénylő dolgokat megfelelő felkészültséggel sikerült megkapni. Szinte a legutolsó pillanatban tettem le az asztalra a virágcsokrot, mielőtt kiléptem volna, a megbeszélteknek megfelelő átlagos mértékben.

Niobé, nagyon jó masszázs

  apollobrown

Egyeztetés

közel egy hónapja tart az egyeztetésünk telefonon, vtr-en, személyes üzenetben, mindenhol, ahol csak elérhető. Nyaralás, betegség, sérülés, minden közbejött pont a leszervezett alkalmakra. Volt, amikor előre írt, hogy rendelni fog a nekem leginkább megfelelő időpontban. Itt is közbejött valami. Végül ő nyert, szabadságom alatt normál rendelési idejében sikerült találkoznunk.

Megközelítés

itt nőttem fel, gyerekkoromban sokáig a környéken laktam, nem volt gond az odatalálás, bár az utca egyirányú, cserébe elég csendes, nincs forgalom, sok a szabad parkolóhely. A lépcsőház előtt álltam meg, olyan közel, hogy el is gyalogoltam a következő számig, szerencse, hogy ott ki volt írva a házszám. A BKV busszal és villamossal szállítja ide a vendégsereget.

Helyszín

kevés emeletes panel. Kis lépcsőzés után eltéveszthetetlen az ajtó. A lakás felújított, a fürdőbe zuhanykabin került, száraz kilépő, minden kellék megtalálható. A tetthely a tágas nappali-háló egyszerre egy megfelelő méretű ággyal a központban. Sok a hely, lehet pakolni a bútorokra.

Hirdető külseje

hát....ööööö.....jó, nagyon jó, baromi jó! Magassarkúban nem volt alacsony, miután levette már jobb volt a mérete. Nem lehet belekötni, nagyon egyben van. Jó alakja van, mindene formás: lábak, karok (!!!), szép kerek popó. Gyönyörű bőre van, színe és tapintása is nagyon fincsi, pár tetoválás díszíti, de nem tolakodóak, a fő attrakció egy simára húzott szemérmes punci csini ékszerrel. Hosszú barna kiengedett haj, nagy barna szemek, nagy mosoly, huncut tekintet. Egy patentos fűzőszerűségben fogadott, amiből majd kiugrottak méretes mellei, hozzá egy fekete tanga. Most zárom az ajtót és lenyelem a kulcsot!

Action

kocsiból hívtam a bejutás miatt. Próbáltam húzni, hogy kiderüljön milyen hangulatban van. Ugyanúgy kacarászott, mint bármelyik telefonos beszélgetésünk közben. Nem aggódtam és elindultam fölfelé. Ajtó nyílt, beléptem, ő kilépett mögüle, ajjaj! Elismerően bólogattam és majd felfaltam a szemeimmel. Hátralépve széles mosollyal mutatkozott be és igazgatta a haját, ruháját. Puszi-puszi, majd elkezdtem lepakolni a cuccaimat. Végig mosolygott és érdeklődött, vicces megjegyzéseket tett, úgyhogy nagy mosollyal átöleltem és pár puszi a vállára, nyakára. Megemlítette, hogy mehetnék lassan fürdeni és utána vár. Megkértem, hogy akár segíthetne is megszabadulni a ruháimtól, amit nagy nevetés közben hajtott végre. Le került minden, itt még nem kezdett ki velem. Lekaptam a zoknikat és nyomás a zuhanyfülke. Elkezdtem lemosni magam, egyszer csak megjelent a törölközővel a kezében és lerakta. Teljesen kiment a fejemből, annyira lekötött. Végeztem, öblögetés és irány be.

Nem volt ott, a kis szobából lépett ki pár mp múlva és egyből kezdte kihámozni magát a felsőjéből. Kérlek ne! Én akarom! Előtte még odaléptem és átölelve lesmároltam. Nem volt probléma a viszonzással, jó kis nyelvkörzős csókcsatát vívtunk percekig, közben mindenhol simogatott, a tarkójánál fogva tartottam. Erős kezdés után hátralépett és műleírást adott a ruhája kibontásáról, közben felkötötte a haját lófarokba, hogy ne sérüljön a légyott alatt. Mindenfélére gondoltam, hogy kutyusban milyen jó lesz fogni a haját. Elkezdtem lefejteni a felsőt, de egy patent nem oldott, azonnal segített és már szabadon is volt a felsőteste. Csodás cicikkel szemezhettem, majd meg is simogattam mindkettőt és újra csókolózni kezdtünk. Ezután elfordított az ágy irányába és finoman tolni kezdett felé, majd rádöntött és megkért, hogy vegyem föl a neki is megfelelő kényelmes pozíciót.

Ledobtam magam, párnák a fejem alá és vártam. Azonnal rám feküdt és a cicikkel kezdett simogatni, jól meggyúrta velük a répát, ami nem is nagyon tüntetett és egyből kihúzta magát. Sokáig incselkedett, majd egy idő után lejjebb csúszott és nagyon finom környék és zacsinyalásba kezdett. Percekig húzott ezzel, csak ezután kezdte kezelésbe venni a bohócot. Bekapta és finom mozdulatok közepette kezdte egyre mélyebbre venni. Szinte végig éreztem az orra hegyét a hasamon és sokszor a szájával is elért addig, ott is tartotta kis ideig. Marha jól esett, végig simogattam a vállát, amikor elértem a ciciket is és másik kezemmel a felkötött haját tartottam kézben. Mikor teljesen elnyelt, mindkét karjába belekapaszkodtam, nagyon jól mutattak a szálkás karjai, ahogy támaszkodott. Idáig minden mozdulat finom volt, ekkor váltott határozottabb tempóra és még mindig kéz nélkül elkezdte jobban szorítani a farkam és sokkal gyorsabban szopott. Kicsit erősnek éreztem, főleg mikor a végén torokkal megszorított, de nem vette el a kedvem és utána azonnal feljött, pár kérdés, nevetgélés és már csúszott is le, hogy újabb zacsinyalással kedveskedjen. Ezután újból finom francia mélytorokkal fűszerezve, majd ismét a határozottabb rész jött. Eddigre belejöttem és már nem zavart az erőssége sem, de visszatért újból finom tempóra és sűrűn tartotta az egészet a meleg szájában. Ekkor kezdtem érezni, hogy közel vagyok és elkezdtem alulról tempózni. Tartotta magát, nem csökkentett a mélységből, ez nagyon bejött, de még nem tudtam elszállni. Ezután finoman elkezdte egyik kezével verni, amire biztattam is. Hatalmas tempóban kezdte el húzogatni a bőrt, csoda, hogy nem olvadt el. Az érzés viszont kiemelkedő volt, pár percen belül jött is a magma és pont akkor vette a szájába, amikor már nem volt visszaút. Hatalmas élvezés közepette könnyebbültem meg, a szájából mindent visszafolyatott a farkamra és környékére, onnan kellett utána letörölgetni, aztán kimentem lemosni magam.

Visszajövetelemkor újból a kis szobából jött elő arra számítva, hogy lesz egy kis pihenőidő, de átölelve kezdtünk csókolózni, amitől azonnal kezdtem feléledni. Szóltam, hogy szívesen visszaadnám a kedvességét, ezért hanyatt feküdt az ágyon. Végig csókoltam a nyakát, vállait, de szólt, hogy a nyakát és az oldalát ne érintsem túl finoman, mert csikis. Adtam egy kis felvezetést a melleknek is és csak utána szabadítottam meg a bugyijától. Jól szemügyre vettem a kis ékszerét, amit eddig csak képen láttam. Levettem a nyakláncomat, nehogy összeakadjanak az ékszerek és a balesetin kössünk ki. Gyorsan visszacsúsztam és végig pusziltam a punci környékét, majd egyre jobban kezdtem közelíteni a csiklóhoz és az ajkakhoz. Belenyaltam, kifogástalan higiénia, finom íz, el is kezdtem finoman dolgozni és próbáltam minden területet érinteni, hogy feltűnjön mi esik jól neki. Úgy éreztem szinte minden, az elején hagyta, hogy dolgozzak és finom sóhajtozásba kezdett, miközben markolta a ciciket. Azokat én is markoltam sűrűn :-) Egy idő után egyre hosszabban sóhajtozott és úgy mozgatta magát, hogy az éppen jó helyen érjem el minden pillanatban. Kis ékszere az orromat dörzsölte, ahogy mozgott minden területet érintettem nyelvvel. Körbenyaltam a gátat és a hüvelybe is belekóstoltam, még a popsi bejáratot is érintettem, ahogy mozgott. Egyre hangosabbá váltak a sóhajai és a kezével kezdte széthúzni az ajkakat, majd egy idő után, benyúlt és a csiklóját ujjazta. A combjára támasztott fejjel figyeltem az eseményeket közelről, míg egyszer csak lelassult a légzése és abbahagyta a dörzsölést. Elmenni nem ment el és ezt meg is erősítette, ez csak a kiváltságosoknak jár. Ennek ellenére felizgultan vártam a gumihúzást, ami gyorsan meg is történt.

Nem kellett síkosítani, jól elő lett készítve a terep. Felpattintotta a védelmet és szemből kukkantottam be. Azonnal ráhajoltam és a kezembe vettem alulról a fejét, majd elkezdtünk tempósan mozogni. Tökéletes érzés volt benne csúszkálni, egyre sűrűbben kezdte a hüvelyizmaival szorítani a bohócot. Tetszett nagyon és biztattam is, hogy ne kíméljen, meg akarok küzdeni vele. Jött is derekasan, majd feljebb emeltem magam és a kezeimen támaszkodva nyomtuk tovább. Újabb támadásba lendült az izmaival, de szerencsére álltam a sarat és közben folyamatosan húztuk egymást. Végig mosolygott és szemezett velem, így emeltem feljebb a lábait, hogy még jobban szorítson a punci és még izgibb legyen a látványa. Egyszer csak éreztem, hogy elöntötte az árvíz belül, de folyamatos hüvely szorításokkal tartott keményen. Folyamatosan próbáltam csókpárbajt kezdeményezni, amit végig viszonzott. Még mindig bírtam, ezért kifordítottam oldalra és úgy próbáltam bebújni, de nem volt kényelmes neki a póz és kutyust ajánlott. Féltem, hogy az befejezés lenne és lovaglást kértem.

Guggolva ült rám. Nem semmi látvány tárult elém és nagy mosollyal vártam a folytatást. Határozott mozdulatokkal kezdett mozogni, de kicsit puhultam. 2x megpróbálta, de nem ment, félt, hogy el fogja törni a kardomat és ekkor megegyeztünk, hogy legyen inkább doggy. Megfordult, annyira még álltam, hogy be tudjam tenni és pár nagyon lassú húzás után újból kő keménnyé vált szexre éhes társam. Egyre gyorsultunk és partnerem is kitett magáért, ellentétesen mozogva nagy lendülettel szexeltünk tovább. Szuper volt markolni a popsiját és játszani a farpofákkal. Aprókat csaptam a popsijára néha, csak támaszkodott és sóhajtozott. Szerencsém volt, jól bírtam ezen a napon és ha az előbb nem jött be, most újra kértem a lovaglást.

Megfordultunk és beleguggolt. Most értettem meg, hogy miért félt attól, hogy eltöri a bránert. Gyors és határozott mozdulatokkal kezdett meglovagolni, tényleg kemény dákót kívánt. Nagyon élveztem, csak vigyorogtam az arcába, őt sem kellett félteni, huncut szemekkel nézett, miközben csattogósan vágtatott. Egy idő után megfogtam alulról és a combját fogva húztam magamra. Kicsit túlzásba vittem és húztam a bőrt a combján, kérte, hogy máshol fogjam, ezért a derekába és cicikbe kapaszkodva folytattuk. Ő közben mindkét kezével a combjaimra támaszkodva fejt tovább. Pár perc után cserét kért, mert az előző kutyusba mindent beleadott és elfáradtak a lábai, így visszaült a guggolásból. Magamra akartam húzni, miközben lovagol, de jelezte, hogy nem szereti az izzadt testet, de még a vizeset sem. Mosolyogva, kedves hangnemben közölte, miket nem szeret, úgyhogy nem zökkentem ki egy pillanatra sem.

Visszamentem volna szemből szívesen, de mivel már kivert a víz, inkább újból visszaálltunk kutyusba. Jól meghajtottuk egymást, ezért már nem tolta magát rám, csak a karjaira támaszkodva sóhajtozott. Elég sokáig maradtunk ebben a pózban és egyre közelebb kerültem a beteljesülés felé. Amikor éreztem, hogy lassan jönni fogok, megkérdeztem a szájba, illetve cicikre végzésről, de visszakérdezett kedélyesen, hogy miért nem benne megyek el. Velem lehet alkudni, ezért egy utolsót hajráztam és a popiját markolva hatalmasat élveztem a szkafanderbe. Jó egy percig húzgáltam még nagyon lassan ki-be, amíg le nem vonult az érzés, majd kifordult, aztán legumizott és megtörölgetett. Ledőltem az ágyba és kortyoltam az epres vízből, amit még az elején készített oda nekem. Pont befejeztük időre, utána nagyon jól eldumáltunk, annyira, hogy el is csúsztunk picit az idővel, de csak viccesen jegyezte meg, hogy mehetnék zuhanyozni, mert lesz még dolga utána. Annyira szimpatikus és kedves volt, hogy készen is álltam a 3. körre, amin csak mosolygott, de erre most nem volt idő. Gyors fürdés után még 2x összeakadtunk, a derekánál húztam magamhoz és váltottunk pár csókot. Ruhák összeszedése után még a búcsúpuszi is ismétlésre került. Szenzációs első alkalom volt.

Elszámolás

nincs extra, minden az alapban. Pár dolog szimpátia alapú, minden erőmmel azon voltam, hogy kiérdemeljem, szerencsére sikerült is. Helyszíni hosszabbításban egyeztünk meg szimpátia esetén, ez az első percekben eldőlt így elsőre vállalta a 1,5 órát, aminek nagyon örültem. Az előzetesen megbeszéltet kellett letennem a szekrényre távozásom előtt, nem büntetett a kis csúszás miatt.

Niobé, nagyon jó masszázs

  bnorbi77

Egyeztetés

Szerencsémre könnyen ment. Már a telefonban is szimpatikusnak tűnt, a hangja alapján. Délelőtt hívtam és kora estére beszéltük meg az első randit.

Megközelítés

BKK-val közelítettem meg, pár percnyi sétára van a villamos megállótól. Mondhatni frekventált helyen fekszik az épület. Parkolásról inkább érdemes Niobéval egyeztetni, mindent készségesen elmond.

Helyszín

Teljesen rendben van a környék, és az épület is. Kapukóddal lehet bejutni, majd a rácsos ajtót (mint a menyország előkapuját) szintén kinyitja ez a szépséges fiatal a hölgy.

Hirdető külseje

Csak szuperlatívuszokban tudok vele kapcsolatban nyilatkozni! Életem egyik legjobb döntése volt, hogy őt választottam. Minden klappol! Gyönyörű és hatalmas keblek, szolibarna selymes bőr, feszes popó és mosolygós, szép arc. Diszkrét tetkóval a testen, illetve piercing a kelyhében. Annál izgalmasabb!

Action

Mivel először találkoztunk, volt bennem egy kis drukk, hogy milyen fogadtatás vár. Nem okozott csalódást, rögtön szájra puszit kaptam belépéskor és széles mosolyt. Azonnal frissítővel kinált, és vidáman mutatta a törölköző kompozíciót az ágyon amit hajtogatott a részemre, később tusolásra átnyújtott. Mécsesek égtek a szobában, amitől még szebbnek látszott mindene. Fürcsi után az ágyon egymással szemben térdelve hangolódtunk egymásra. A fantasztikus keblekkel kezdtem, gyengéden csókolva a nyakát, magamhoz húzva a testét. Közben ő is kezdeményezett, elkapta az ezredest. Olyan jól franciázik, hogyha átadom magam az érzésnek, szinten azonnal a mennyekbe repíthetne. Kértem, hadd kényeztessem most én. Hátára fektettem, majd ajkamra forrt a mézédes kelyhe. Melleit masszíroztam közben hosszasan, amíg eljött az idő a kölcsönös franciára, majd a gumihúzásra. Szavaival élve "romantikus" pózban hatoltam bele. Leírhatatlan élmény, simogatni és csókolni közben. Próbáltam húzni amíg lehet, de utolért a vég! Mosolyogva nyugtázta az orgazmusomat.

Elszámolás

Teljesen rendben van a rózsák aránya a nyújtott boldogságért cserébe. Két különböző színű rózsát hagytam nála az asztalon.

Niobé, nagyon jó masszázs

  ironsky

Egyeztetés

Próbáltam hívni telefonon de nem sikerült elérni. Előtte már egyszer érdeklődtem a szolgáltatásáról ezért gondoltam teszek egy próbát SMS-ben. Le is egyeztettünk egy időpontot másnap estére.

Megközelítés

XIII. kerület számomra kicsit kijjebb eső része de mind kocsival mind tömegközlekedéssel könnyű megtalálni.

Helyszín

Egy jó állapotú 4 emeletes házban rendel Nióbé. A helyszín tökéletesen megfelel egy randihoz. Nagy nappali ahol található a nagy franciaágy és egy kisebb helység ahol egy kabinos zuhanyzó van megfelelő mennyiségű kellékkel.

Hirdető külseje

Retusált képekkel hirdet ezért voltak fenntartásaim azonban megnyugtatok mindenkit nagyon helyes, szép arca van, bomba alakja és pár tetoválás a testén ami nagyon jól áll neki. Összességében nekem nagyon bejött első pillantásra.

Action

Szokásos rutin ami ilyenkor van. Belépésemkor nagyon kedvesen üdvözöl, puszi puszi majd beinvitál és különböző itallal kínál amit nem fogadtam el elsőre. Ezután megmutatta fürdőt majd mondta ha nem zavar ne csukjam be teljesen az ajtót nehogy bent ragadjak amivel véleményem szerint megalapozott egy vicces és közvetlen hangulatot.

Fürdés után egyből be a szobába, el is felejtettem hogy egy nagyon szexi fekete bőr szerű szettben fogadott. Észre vette a törölköző alatt nekem már nagyon áll a zászló meg i jegyezte hogy még hozzám sem nyúlt pedig, mi lesz itt később.

Elkezdtünk csókolózni majd megszabadultunk az Ő felsőjétől és megcsodálhattam csodás melleit is. Ezután az ágyon hátra feküdtem és elkezdte a nagyon jó és élvezetes francia leckét. Volt benne lágy aztán egyre erősebb, erre én biztattam amit tökéletesen teljesített és volt némi mélytorok is.

Kértem hogy legyen 69 a folytatás. Ekkor megízleltem kedves kis punciját. Nagyon szép puncija van amiben található egy piercing is, ettől még szexibb lesz. Kis idő eltelte után kértem hogy húzzunk gumit és elkezdtük először előröl, ma folytattuk hátulról ami mindkettőnk kedvence, legalábbis a bevallása szerint neki is ez jön be a legjobban.

Mielőtt kivégzett volna kértem legyen vége hogy azzal a kellemesen erős franciával a szájában végezhessem. Egy kicsit hosszabb idő után tele is lőttem a pofiját ami csodálatos érzés volt. Nem megy el egyből hanem hagy lenyugodni, ami igazán kellemes.

Ezután kaptam egy teljes hátra és lábra kiterjedő masszázst ami nem profi de nagyon jól esett. Közben beszélgettünk különböző témákról. Nagyon jó partner volt ebben is.

Elszámolás

Utólag adtam oda pedig először voltam nála. Minden az SMS-ben megbeszéltek szerint.

Niobé, nagyon jó masszázs

  crumpler801

Egyeztetés

Telefonon hívtam, de elsőre nem vette fel kicsit később visszacsörgetett, sikerült időpontot egyeztetni. Már a közelben jártam amikor kaptam egy sms-t hogy mehetek korábban is a megbeszélhez képest, éltem a lehetőséggel így nem kellett a környéken sétálnom, kocsiban várakoznom :) Már itt tudatosult nagyon korrekt lány. Köszi.

Megközelítés

Kocsival mentem, könnyen megközelíthető. A környéken nagyon sok parkoló hely van.

Helyszín

Lakótelepi lakás, az ajtón belépve tisztaság és rend fogadott. A fürdőszoba szépen felújított, zuhany kabin sok funkcióval. Több tusfürdő, szájvíz, tic-tac kikészítve.

Hirdető külseje

Már a feltöltött képei is sokat elárulnak, de élőben még szebb a szavam elállt tőle. Egy bőr felső volt rajta, bugyi és egy fekete magassarkú. Nagyon szép arca van, a bőre nagyon finom tapintású, formás kerek fenék, eszméletlen cicik, piercinges punci, tetoválások, nagyon dögös mind részleteiben mind összességében. Külsejével kapcsolatban még megemlíteném itt az adatlapján az alkatára az átlagos jelzőt választotta ami szerintem nem fedi a valóságot mert egyáltalán nem átlagos inkább a rendkívüli illene rá.

Action

Most találkoztunk először, de az első pillanattól fogva nagyon kedves közvetlen. Kérdezte kérek e inni, szénsavast vagy mentest. Megbeszéltük hogy 1 órát szeretnék maradni. Mutatta hova tehetem a ruháimai és adott törülközőt. A zuhanyzás után egy kis ismerkedés simogatás, majd lekerült a felső ekkor vált valósággá amit eddig csak a képein láttam a gyönyörű és feszes cicik, nyomban simogatni puszilgatni kezdtem. Kértem vegye le bugyit és mutassa a punciját, régi vágyam teljesült hogy olyan nővel lehetek akinek initm piercingje van. Egy kis nyalakodás után kértem ő kényeztessen szájjal amit nagyon jól csinált, majd mondtam üljön bele és úgy folytassuk, ezután fordultunk kutya pózba hogy hátulról is megcsodálhassam gyönyörű testét, így lett végem. Tisztálkodás után kérdezte, kérek e masszázst, amire a válaszom igen volt. Ezt is nagyon jól csinálta, közben beszélgettünk és az időnk sajnos nagyon gyorsan eltelt.

Elszámolás

Miután megbeszéltük mennyit szeretnék maradni, kérdeztem hogy mikor rendezzük, azt mondta mindegy. Így az elején odaadtam a megbeszéltet.

Niobé, nagyon jó masszázs

  bartolomeus

Egyeztetés

Aznap reggel telefonon keresztül egyeztettünk időpontot. Mivel a francialecke számomra a szex nagyon fontos része, ezért a szájba élvezés lehetőségére előre rákérdeztem. Ezt is vállalta, de mondta, hogy nem nyeli le, ami engem egyáltalán nem zavart, a lányok többsége egyébként sem szokta lenyelni. Később az időponttal kapcsolatban volt egy sajnálatos félreértésünk, amit intelligens emberek módjára sikerült kulturáltan megbeszélnünk, így ez szerencsére nem volt kihatással a találkozásunk további részére.

Megközelítés

Metróval kicsit nehezebben elérhető helyen található a kéjlak (ilyenkor érdemes egy kis sétát beiktatni a patak mentén), de azért más tömegközlekedési eszközzel és autóval könnyedén megközelíthető.

Helyszín

Mindenhol makulátlan rend és tisztaság. Kis forgalmú belülről rácsos ajtóval biztosított lépcsőház. A lakás vendéglátójához méltóan gyönyörű, előszobából is látható a fürdőszoba márványszerű lapokkal lerakott padlója. A szobában kényelmes franciaágy és karosszék, asztalon gondosan elhelyezett mécsesek biztosítják a meghitt hangulatot.

Hirdető külseje

A képeknek megfelelően sötét és hosszú hajú, vékony testalkatú szépség, helyes arccal és nagy szilikon cicikkel. Erősen szorítottam magamban, hogy a részben retusált képek tényleg a valóságot tükrözzék és nagyon örültem, amikor megpillantottam Niobét, mert nem ért csalódás. Ízlésemnek megfelelő külsejét megpillantva gyorsan levett a lábamról. Kis méretű bőr felső rész volt rajta, amiről először egy domina szerelésre asszociáltam, de kiderült, hogy semmi köze a ruhadarabnak a domina-effektushoz.

Action

A kötelező tisztálkodást elvégeztem, majd az ágyra ültem. Amikor Niobé is visszatért a szobába bőr felsőrészét levette, először állva, majd az ágyra heveredve kezdtük el felfedezni egymás testét. Niobé hamar kezelésbe, pontosabban szájába vette a hevesen ágaskodó ezredesemet és franciázott. Niobé fantasztikus külseje, cicijének érintése és franciája miatt borzasztóan felizgultam. Amikor egészen mélyre engedte, majd nyelvével és szájával leszorította és lent tartotta az eddig felfelé ágaskodó falloszomat, akkor ennek hatására rövid időn belül feltétel nélkül kapituláltam és elmentem. Sajnos ma nem voltam top formában. Tisztogatás, majd felajánlott masszázsát elfogadtam. Miközben beszélgettünk a vállamat és hátamat megmasszírozta. Regenerálódásomat követően ismét franciával folytattuk, de ezúttal kölcsönösen 69-be fordulva. Niobé megcsillantotta francia tehetségét, melynek számomra élvezetes hatását a makkomat érintő nyelvpiercingje is tovább fokozta. Ha akart volna, akkor két perc alatt is simán kivégezhetett volna, de szerencsére, amikor már csúcsközeli állapotba kerültem ismét, akkor a szájában lüktető farkamat kiengedette és óvatosan a környékét, a zacsit és a golyszikat kényeztette hol nyelvével finoman érintve, hol gyengéden a szájába véve, majd ismét a farkam tövét érintette. Ezt a finoman fokozatosan, lassan, "környékkel foglalkozó" franciát imádom, nem tudtam betelni a kéjérzettel, még most is beleborzongok, ahogy visszagondolok. Legszívesebben reggelig elviseltem volna ezt a francia leckét. Közben én is kényeztettem Őt, amikor gumit akart rám húzni akkor is felajánlottam és folytattam ezírányú ténykedésemet, bár élvezte, de csúcsra jutattnom nem sikerült. Majd hanyatt vágtam magam, gumit húztunk és Niobé ügyesen és határozottan mozgott föl-le a behelyezéskor éppen lanyhuló, majd ismét megkeményedő farkamon, miközben én azokat a fantasztikus ciciket markoltam. ÁÁÁÁ, ezt nem lehetett sokáig bírni, ismét utolért a vég. Törlést követően még beszélgettünk, szerettem volna még hosszabbítani egy órácskát, de sajnos erre már nem volt lehetőség. Niobé hajlandó lett volna rá, de a hirdetésében szereplő gyönyörű fényképekre a "jószemű" makktársak is felfigyeltek, így gyorsan elfogytak aznapra a Tündérke naptárából az időpontok.

Elszámolás

Még a régi átlag, amit diszkréten helyeztem az asztalra. Végig ott maradt a randi ideje alatt. Nem kérdés, hogy megérte számomra.

Niobé, nagyon jó masszázs

  MBalázs7

Egyeztetés

Telefonon beszéltük meg a találkát, elsőre elértem, így nagyon rugalmasan történt minden.

Megközelítés

Azt hiszem, hogy ez mindenki számára egy egyértelmű helyszín. :-)
Gyönyörű kilátás van a Dunára és a pláza sincsen messze, ha esetleg ajándékkal kedveskedne valaki.

Helyszín

Mindenki tudja, hogy ezek teljesen újépítésű és belülről is ízlésesen és modern módon berendezett lakások, így erről sokat nem írnék.
Erre nem lehet panasz az biztos.

Hirdető külseje

Nagyon erős kisugárzású lány, csodálatos kacér mosollyal, persze nyilván neki is lehetnek rossz napjai, de ha neked az van, ő feldobja a napodat. Vékony testalkat, szép arc és formás idomok, egy szava sem lehet az embernek,!

Masszázs

Hát most mit írjak? Ezt ki kell próbálni, mert ezt nem lehet visszaadni meséléssel. Nagyon rutinos, de mindig figyel az illetőre, tehát nem futószallagon érzed magad. Gyönyörű teste van, így mire a végéhez érsz, vigyázni kell, nehogy túl gyorsan finish legyen.
Jól átmasszírozza a testet is és a csúszkamasszázst állva csinálta, ami egészen egyedivé tette az egészet. Ő irányít, de azért van lehetőség arra, hogy kibontakozzon a férfi is. Beszélgetni annyira nem volt időnk, de most nem is voltam olyan hangulatban.

Kényeztetés

Itt is végig tudja, hogy mit akar, így könnyedén átadhatod magad a kezeinek. Nyelvleckét én most nem kértem, így arról nem tudok nyilatkozni, de a kezeivel is csodákat tud művelni és képes arra, hogy variálja a sebességet, szóval nem unatkozik a látogató.

Elszámolás

Előre tisztázott, hogy mit kérhetsz és ezért milyen ajándékot várnak el tőled, tehát teljesen korrekt.

Niobé, nagyon jó masszázs

  Csizmáskandúr

Egyeztetés

Az utolsó napon
Egy régóta húzódó sérvműtétre készülődtem amikor már csak az utolsó nap szabadsága maradt meg.Dönteni kellett a hercegnek, teli tárral kevés élménnyel,vagy inkább a + egy csodás élménnyel teli lehetőséget válassza mielőtt elindul a nagy feladatra,mert utána egy ideig csak mások élményeinek olvasása marad legföjjebb a teljes gyógyulásig.
Már jó 2 évvel indulása idején volt szerencsém találkozni,randizni Missy-vel ,akivel nagyon kellemes másfél órás élménydús találka volt annak idején.Azóta volt pici változtatás az adatlapján.
Kora délután kezd ,mint láttam az adatlapján,ha előző napon nem fixálunk le korábbi időpontot,így elég rugalmasnak mondanám.Megvártam ameddig kiteszi a ,,Most hívhatod,most elérhető táblácskát a hirdetésén,ill zöldre vált,s már hívtam is azonnal.Hangja oly kellemes volt mint annak idején.Gyorsan egyeztettünk időpontot,s már siettem is hozzá.

Megközelítés

A hely ugyan ott található mint korábban.A Marina Partra autóval mentem,s szinte a ház előtt találtam is parkolót.Ingyenes környék,kivéve néhány rokkant részt ,amihez megfelelő kártya hiányában akár 50 rózsaszál is bánhatja a figyelmetlenséget.Bkv járat a néhány percnyi gyaloglásra lévő Gyöngyössi útnál bőséges.A térkép pontosan jelöli,hogy hol található,kiválóan

Helyszín

Gyönyörűséges lakótelep pontosan a Duna mellett.Napközben nagy a jövés-menés de nem zavaró egyáltalán.Belépve a házba azonban már nem láttam senkit.A két lift közül a tágasabb repített a megfelelő szintig,ahol az ajtónál már integetett a szépséges hölgy mint annak idején.Belépést követően a már jól ismert fotel előtt elhelyeztem a cipőmet s irány a szoba ahová beköltözött azóta egy tatami is a masszázspad mellé,oldalán kiválóan elhelyezett tükörrel.A fürdő is a jól megszokott kád ügyesen zuhanyfüggönnyel ellátott és az a sok sok különféle tusfürdő,főleg Baba kivitelben.Törcsi nagy és frottíros.Fogkefe ,fogkrém,s Listherin is található pohárkával,összesítve pazar,tökéletes minden.

Hirdető külseje

Missy még mindig bomba formában van.Belépésemkor az 3.4.5.6. képein is látható bőrből készült szexi bikiniben fogadott 2 puszival.Az adatlapján most már arckitakarás nélkül hirdet,de korábban sem okozott csalódást egyáltalán.Bőre feszes mindenütt,nagyon imádni való teremtés,teljesen hibátlan.Van néhány tetoválása is ,ami még inkább dögössé teszi.Mellei szilikonosak ,és hihetetlenül formásak.

Masszázs

Az elején egyeztettünk,hogy milyen program legyen.Felvezetés, masszázs,levezetés,vagy inkább, hosszabb masszázs és hosszabb erotika közül az utóbbit választottam.Fürdés után én előbb értem a szobába,ő utánam jött .A masszázspadon masszírozott végig.Nagyon alaposan,érezhető hogy régóta és sok gyakorlata van már.Alaposan masszírozott át a lábamtól kezdve haladt felfelé.Újai elég erősen és fürgén jártak,majd végigsimított a már éppen masszírozott területen.Folyamatosan haladt felfelé.Masszázs közben szinte végig beszélgettünk. Masszázs zene is ,halkan fokozta a kellő hangulatot.A pad melletti tükörben is lehetett gyönyörködni a csinos hölgyben.A váll és hát alapos átmasszírozása után a karok sem lettek kihagyva.A masszázs végeztével kiment a szobából az olajat megmelegíteni,addig pihiztem még egy picit.Visszatérésekor már meztelenül jött vissza melegített olajjal a kezében.

Kényeztetés

Felajánlotta ,hogy bekenhetem,mire én boldogan fordultam meg a padon.Csodás érzés volt ahogy a meleg olaj haladt végig egymás testén,imádtam kenegetni rajta,közben kihagyhatatlanul csókoltam ,faltam feszes melleit.Majd megfordítottam és gyönyörű popsijára öntöttem,vagyis csurgattam a meleg olajat,amit utána boldogan kentem szép az előttem szexin köröző popsiján.Közben ő sem volt tétlen,rajtam sem maradt száraz hely egyáltalán,tetszett amint a hercegemet megfogta a meleg olajos kezével,aki addigra már teljesen vigyázzállásba helyezkedett.Lassan erotikusan kezdett lefelé haladni,majd franciásan kényeztetni a golyszikat sem kihagyva.Igyekszik teljesen eltüntetni is.Érezhető volt hogy még nem akar kivégezni,inkább incselkedett egy kicsit,én pedig gyönyörködtem benne.Kívántam látni,érezni punciját,így kértem hogy folytassuk kölcsönös pózban.Ekkor tárult elém csodaszép puncija,amit rögtön ízlelgetni is kezdtem.Kezem közben járt mindenhol.Néha a melleit simogattam,néha a popsiját,ill ahol értem.Egy kis idő múlva aztán felegyenesedett és kifeszült a teste, de az az orgazmikus remegést nem éreztem,bár ki tudja,talán csak ő.Utána már nem kegyelmezett felváltva kényeztetett ajkaival és kezével,ameddig hatalmasat élveztem a levegőbe,beterítve magam is és Missyt is.Szépen letisztogatott mindkettőnket, s fürödni már együtt mentünk.Öltözködés után újból 2 puszival búcsúztunk egymástól.

Elszámolás

Az elején kérdeztem rá,a majd a végén ráér, hangzott a válasz amit a kis szekrényen helyeztem el az égő hangulat gyertyáktól távol.Másfél órás és pontosan a helyi átlag itt a Marinán.Egy teljes rózsacsokor.Az élményhez képest elenyésző
Az elején adtam át neki a kis gyümis nasimat,nagyon örült neki,főleg mert most nem ment be a kedvelt zöldségeséhez.

Niobé, nagyon jó masszázs

  Zeuss

Egyeztetés

Kora délután hívtam, sikerült is beszélnünk, mint utóbb kiderült vele beszéltem. Baj van a hallásommal mert Missy helyett Krisztit értettem. Aztán a találka előtt megerősítés miatt még egyszer telefonáltam.
Néhány hasznos információval gazdagabban vártam az estét.

Megközelítés

Ha a Dunát sikerül belőni akkor nagy baj nem lehet, innen már egy jó pecás a kukacát is bedobja a vízbe. Röviden Marina part. Az egyik kis utca a lakóparkban, és már az oda vezető utca is új burkolatot kapott, nem kell zötykölődni. Elég nagy a forgalom, egyre nehezebb parkolóhelyet találni (de lehet csak azért mert már mindenki hazaért). Metro még oda nem kanyarodik, pár perc séta szükséges.

Helyszín

Szép, nagy, új ház sokadik emeletén vár az érzékek birodalma. Kód bepötyögése után már bent is vagy, lift és már nyílik is az ajtó. Igazából innentől kezdve már nem a lakást néztem, de célszerűen van berendezve, hangulatvilágítás, halk zene, nagy tükör, masszázságy, tatami, fotel, szobainas fogadott. Tiszta, szép minden. Nem egyedül van, de senkivel nem találkoztam.

Hirdető külseje

Az az eset amikor élőben még csinosabb a hölgy, mint a képeken, de ismét megnézve a képeket , nos így is csini, csak hát élőben, testközelben mégis más. Nem ragozom nekem nagyon tetszett, szép arc (ez az első szempont) szolid smink ,magas, vékony, fiatal,formás lány. Betonkemény, arányos, szilikonnal dúsított cickók, nem ám csak úgy, mint megtudtam ki van mérve a méret.
Hosszú, fekete haj, piercing, tetkók. Kedvelem a tetkós csajokat. Most is megkedveltem.

Masszázs

Fürdés után vendéglátóm kérdezte mit szeretnék, na inkább nem mondtam. :) Félretéve a tréfát (ami nem is az) , szóval kérdeztem milyen opció van , és közösen összeállítottuk a forgatókönyvet. Missy kezébe adtam az irányítást, kis korrekcióval. Mindketten tudtuk, hogy is megy ez. Hason fekve a vádlimnál kezdte Missy a
programot, nem erős, nem simi, megfelelő volt. A popómat külön megdolgozta, már csak a paskolás hiányzott.:) A karomnál kicsit erősebb volt, húzódott a bőröm, lehet kevés volt a krém. Hátam, nyakam is sorra került, közben sokat beszélgettünk, sztorizgattunk, és udvaroltam ezerrel. Missy vette a lapot, örültem neki. Közvetlen, bájos, csacsog, maximálisan barátnős érzet, annak ellenére, hogy először találkoztunk.

Kényeztetés

Masszázs pipa, jöhet a superfinis. Első rész, ágyszélén ülve állvacsúszka, de ez nem rólam kapta a nevét, hanem Missy állva csúszkált előttem, illetve rajtam. Lekerült a ruhácska, én meg nem győztem betelni a látvánnyal. Kezembe nyomta a olajos flakont, na akkor olajozzam be a cickókat, ez milyen jó! :) Nagyon nem kellett izgatni, de tündérke minden le - és felcsúszásnál rácsúszott a farkamra, én kezem meg a ciciken, puncika környékén csuszigált, közben puszilgattam (nincs is rossz íze az olajnak:) ), frenetikus volt, csak a csók opció hiányzott. Aztán jött a parancs, feküdjek az ágyra, még kicsi cicis csúszka, ciciszex és már a szájacskájában is volt . Nem tudom, hogy alapból is így csinálja, de a masszázst és az erotikus részt is eltalálta, jó ritmus, erősség. Nem csak verte, néha birizgálta , golyókkal és környékével is foglalkozik, aztán bekapta tövig, változatos, izgató volt. Néztem a tükörben, aztán becsuktam a szemem és élveztem a kényeztetést. A kétkezes ráhatásnak már nem lehetett ellenállni, na ezért jöttem! :D Missy szerint kinyúltam, mint egy béka, pihentem pár percig.
A fürdőben még Missy segítségével lemostam az olajat, megszámoltuk a tusfürdőket, öltöztem és boldogan indultam haza.

Elszámolás

Szokásom előre átadni az ajándékot,a megbeszéltek szerint az asztalkára tettem. Budapesti átlag**, hosszabb idő kedvezőbb ***, ***képzéssel.

Niobé, nagyon jó masszázs

  sensualgrossness

Egyeztetés

Már napok óta vágytam egy kis masszázskalandra, míg végül péntek este úgy döntöttem, hogy még most kellene elmenni valahova, nem pedig belecsúszni a hétvégébe, amikor köztudottan sokkal kevesebben elérhetőek. A Beszamolok.com oldalon ezért elkezdtem böngészni a kedvenceim között, de este 8 felé járt, már sokan letették a lantot erre a hétre. Az első lánnyal, akit hívtam ugyan tudtunk beszélni, de időpontot már nem sikerült egyeztetni erre a napra, utána hívtam Missyt, akivel szintén egyből sikerült beszélnünk, mondta, hogy 9-től szabad, de kicsit menjek később, mire én javasoltam a negyed 10-et, ebben maradtunk. Telefonban kicsit hűvösnek tűnt, de ugyanakkor kedves volt, és korrektül elmondott minden tudnivalót, az ajándék mértékét is. A levezetéshez kapcsolódó opciókat – amelyek valójában Missy esetében is az alapcsomag részei kölcsönös szimpátia esetén – magától nem említette, külön kérdésemre azonban megerősítette, hogy igen, ezek elérhetőek.

Megközelítés

Missy a Marina-parton érhető el, így kiválóan megközelíthető mind közösségi közlekedéssel, mind pedig autóval/motorral. A közösségi közlekedési módok közül szerintem a legkézenfekvőbb az M3-as metróval a Gyöngyösi utcáig menni, onnan pedig gyalog megközelíteni a címet pár száz méter sétával, én ezt a módot választottam. Missy elmondta a házszámot a telefonban, mivel jártam már a környéken ismerős volt cím, pontosítottuk, hogy hová esik, nem is volt gond odatalálni. Az autós kollégák kedvéért most direkt figyeltem, a parkolás ingyenes a környéken, és még este kilenc után is lehet találni szabad helyet. A ház egyébként a Marina-part alsó vége felé, azaz a belvároshoz közelebb eső oldalon található, közvetlenül a Part főutcájának sarkán, és este 9 körül elég nagy nyüzsgés volt a ház körül, jó pár lakóval sikerült összefutnom, ráadásul pár percet kellett várnom a kapu előtt. Igaz, két perccel korábban is érkeztem, és csak a megbeszélt időponttól számítva két percet kellett várnom, de azért kényelmesebb lett volna, ha egyből sikerül bejutni. Az történt ugyanis, hogy még foglalt volt a szoba, így meg kellett várnom, amíg az előző kolléga távozik, akivel azt hiszem, hogy így sikerült összefutnom a ház előtt. :) Miután felszabadult a pálya, telefonon kaptam kapukódot és segítséget, mert a kód előtt és után is kell nyomogatni mindenféle gombokat, sötét volt, és bár van háttérvilágítás, nem nagyon lehet látni a különféle piktogramokat a gombokon. Figyelmes gesztus volt Missytől, hogy amikor felértem, első dolga volt elnézést kérni a várakoztatásért.

Helyszín

A szalon a Marina-parton található, ennek megfelelően igényes házban és környezetben. A bejutás, kijutás, várakozás alatt jó pár lakóval találkoztam, a liftet is megosztottuk az egyik lakóval, ugyanis a szalon a ház egy felsőbb emeletén található, ide már érdemes lifttel menni. Érdemesnek tartom megemlíteni, hogy mindenki, akivel találkoztam, kortól, nemtől függetlenül igényes, udvarias, kedves, amolyan kisimult arcú emberek, ez is hozzátartozik a prémium érzéshez, ha valaki a környéken látogat lányokat. Na, de vissza a lényegre: a lakás kifejezetten szalonnak van berendezve, és ha jól érzékeltem, akkor a szalonban ugyan többen tevékenykednek, de egyszerre csak egy vendéget fogadnak, így nincs logisztikai probléma – legalábbis szalonon belül. A masszázsszoba szemben van a fürdőszobával, így nem kell kóvályogni a lakásban. A szobában egymás mellett van masszázsasztal és matrac is, nekem az előbbi jutott. Mindkettőn normális lepedő van. A ruhákat a fotelba is le lehet tenni, de van egy szobainas szerű szerkezet is, egy afféle alacsonyabb fajta, amire a nadrágot lehet ráhajtogatni. Vannak mécsesek, hangulatvilágítás, zene, és mindkét oldalon egy-egy „szélesvásznú” tükör, amikben megy a műsor élőben, ugyanis nem csak úgy oda vannak állítva, hanem pont úgy vannak felszerelve, hogy tökéletes legyen a látvány. Tisztaság van, jó illat. A fürdőszoba jó nagy, kád van, két különálló zuhanyfüggönnyel lehet megoldani, hogy ne spricceljen ki a víz. Rengeteg féle tusfürdő van, és van szájvíz is a mosdónál. A törölköző is tiszta, jó illatú, elég nagy, olyan közepesen vastag és nedvszívó féle.

Hirdető külseje

Missy profi fotókkal hirdet, és a valóságban is pont olyan, mint a képeken. Abszolút „camera ready”, mintha egy cicás újság címlapja elevenedett volna meg. A fotókon látható stílusú fehérneműben fogadott, maximálisan igényes, teljes mértékben a fotóknak megfelelően kinéző lány. Külön kell szólnom a szilikonos cicikről, mert finoman szólva sem kedvelem őket, és általában már eleve kiszűröm a szilikonos lányokat az oldalon. Missy esetében azért tettem kivételt, mert a fotók alapján úgy tűnt, hogy nem fog zavarni. Nos, ez így is lett. Tökéletesen eltalált méret, és tökéletesen sikerült kivitelezés, Missy korához és testéhez simán eladható lenne természetesként is. Bársonyos szolizott bőrével, tökéletes idomaival Missy lenyűgözően exkluzív hatást kelt, ahogy meg is jegyeztem neki: olyan mint egy bronzszobor, amelynek megalkotásánál mintha a tökéletes női test ábrázolása lett volna a cél. Természetesen a higiénia is tökéletes.

Masszázs

Másfél órás programra mentem, az elején Missy megkérdezte, hogy mi az elképzelésem, illetve jelezte, hogy a másfél órába akár kétszeri levezetés is beleférhet. Én annyit mondtam, hogy érzek magamban energiát a kétszeri levezetéshez, így a masszázs helyett inkább a kényeztetésre helyezhetjük a hangsúlyt. Határozottan állt neki a dolognak, a masszázsasztal szélére ültetett, teljesen levetkőzött, és kérte, hogy kenjem be, amihez felmelegített masszázsolaj állt rendelkezésre. Izgató volt, közben hozzám simult, de nem igazán tudta, és szerintem nem is akarta elhitetni velem, hogy ő is annyira élvezi, mint én, korrektül csinálta, amit kell. Kezdtem sejteni, hogy közvetlenül a program elejére és a végére tervezi az egy-egy levezetést. Ezekről majd a következő részben, most beszéljünk a masszázsról. Az első levezetés után következett a masszázs, amit a lábamnál kezdett, úgy, hogy hason feküdtem. Missy egy kis vadóc, nekem még a leglágyabb fokozat is túl erős volt. A hátamon, vállamon, nyakamon kifejezetten kellemes volt, nagyon jól átgyúrt, de a vádlimon, combjaimon egyszerűen fájt, ahogy masszíroz, az izmaimnak is, és a bőrömnek is fájdalmas volt. Beszéltünk erről közben, azt mondta, hogy ő ilyen, ő nem tud simogatni, csak ilyen határozottan masszírozni. Összességében azért nem volt rossz a masszázs, mondom a hátamon, vállamon, nyakamon kifejezetten jól átgyúrt, ez nagyon jól esett. Missy nem képzett masszőz, nem is állítja magáról, nekem erős volt, de maradandó károkat nem okozott bennem sem testileg, sem lelkileg :)

Kényeztetés

A másfél órás program alatt két levezetésre került sor, az egyikre a program elején, a másikra a végén. A rövid bevezető után, amikor én a masszázsasztal szélén ültem, ő pedig mellettem állva simult hozzám, miközben én bekentem olajjal, hanyatt feküdtem, és Missy így kezdte meg a levezetést. Nem éreztem rajta, hogy a levezetés lenne a kedvence e tevékenységen belül, nagyon hamar túl akart esni a dolgon. Kézzel, szájjal dolgozott, és temperamentumához híven ekkor sem finomkodott, de mivel elég izgatott voltam, elsőre így is simán ment a dolog, viszonylag hamar megkönnyebbültem. Volt csúszka is közben, ezt tudnám megemlíteni, mint érzéki mozzanatot a levezetésen belül. Jól csinálta a csúszkát, bár szerintem ezt sem nagyon élvezte. Missy egyáltalán nem színészkedett, ezt mindenki döntse el, hogy jó vagy rossz tulajdonságnak tekinti-e, én általában szívesen veszem, ha kapok egy kis érzékiséget. A program végén a második levezetés előtt Missy megkérdezte, hogy miként szeretném, nem igazán szerettem volna én eldönteni, számomra illúzióromboló, ha a program közben nem ösztönösen mennek a dolgok, hanem meg kell beszélni a továbbiakat, végül maradtunk ugyanannál a forgatókönyvnél, mint a program elején, azzal a különbséggel, hogy rákérdeztem, esetleg kényeztethetném-e én is. Kényeztethettem egy kicsit 69-es pózban, ami számomra nagy élmény volt, mert gyönyörű és finom puncija van. Másodikra egyébként már túl vad volt számomra a levezetés, főleg a kézimunka, és kezdte a kívánttal ellentétes hatást elérni. Tartottunk egy rövid szünetet, utána megpróbálta egy kicsit gyengédebben, és csodák csodájára pár perc múlva el is érte a kívánt hatást. Nem tudom, hogy én vagyok-e túlérzékeny, de fiatal lányoknál nem először tapasztalom, hogy úgy rángatják az ezredest, mintha haragudnának rá. Nem tudom azt sem, hogy van-e pasi, akinek ez tényleg bejön, mert azért anatómiailag olyan nagy különbségek nem lehetnek emberek között ilyen téren. Na, mindegy, Missy láthatóan örült, hogy túl van a dolgon, mintha sikeresen teljesített volna egy vizsgát, és mintha fel is szabadult volna egy kicsit. Ettől kezdve oldottabb lett a hangulat, még azt is felajánlotta, hogy segít a fürdésnél. :)

Elszámolás

Az elején megkérdeztem Missyt, hogy most vagy a végén szeretné-e az ajándékot, amire azt válaszolta, hogy neki mindegy. Ezért az elején odaadtam, amit a telefonban megbeszéltünk, megerősítést kérve, hogy rendben van-e így, rendben volt. Ha tényleg ráér az ajándék a program végén, akkor a válasz: ráér majd a végén, a mindegy azt jelenti, hogy inkább add ide most. Az ajándék elvárt mértéke a Budapesti áltagnál egy kicsit magasabb, mondhatjuk, hogy a Marina-parton kialakult szintnek megfelelő. Az adatlapon jelzett levezetési opciók (NF, KF, NFV testre) elérhetőek, de kérni kell őket.

Niobé, nagyon jó masszázs

  Roger_Dodger

Egyeztetés

Telefonon egyeztettem Vele még aznap kora délután, nagyon kedves volt a hangja, készségesen elsorolta a programokat, este 7-re már tudtam is menni egy órás programra.

Megközelítés

Marina part Dunához közelebbi része, BKV-val is könnyen megközelíthető.

Helyszín

Ízlésesen berendezett tiszta lakás, indiai hangulat, többen is dolgoznak ott, de szemmel láthatólag vigyáznak arra, hogy nehogy összefuss valakivel a masszőzödön kívül. A fürdőszoba is tiszta, tágas, van több tusfördő, és egy nagy flakon szájvíz.

Hirdető külseje

Igazi szexi, plázacica stílus; festett, fekete hajjal; nagy,szilikon cicikkel; szexi, csak a mellbimbókat takaró, fekete fürdőruci felsővel; popsiba bevágó, puncit alig takaró tangabugyival. Ritkán fordul elő, hogy első látásra, már a farmerben tiszteleg a kopasz őrmester néhány másodpercen belül, na most így történt.

Masszázs

Szakszerű, alapos teljes test-masszázs, izmos, kemény kezekkel, én pont így szeretem. Miközben Missy halad lefelé, beszélgetünk, persze semmi mélyebb téma, nem is azért jöttem, de mindvégig barátságos. Az a jó fej lány, akivel a középiskolában együtt bandáztál, fiú barátaid közül ő volt az egyetlen lány. A különbség az, hogy azt a lányt nem kívántad meg soha, Missyt viszont iszonyatosan kívánod, és igyekszel észben tartani, hogy most csak egy masszázsra jöttél, de dugni nem fogsz. Egyelőre nem veszi még le a fürdőrucit, meg is kérdezem hogy mikor esik le, türelemre int, és kb 10 perc múlva jön is a fordulat.

Kényeztetés

Felülök a masszázspad szélére, ledobja a fürdőrucit, elővillannak a szép, kerek, nagy szilikon cicik. Kéri, hogy olajozzam le, készséggel teljesítem, ő is leolajoz engem. Megfordul és a popsiját odanyomja az álló dákómhoz és a posival elkezd körözni, és totál felpörgök, a dákóm majdnem szétrobban. Kéri, hogy feküdjek a hátamra, úgy is lesz, majd csúszkamasszázsba kezd, a szép kemény cicik csúszkálnak a mellkasomon. Franciába kezd, nagyon jól csinálja, próbálok kitartani de nem megy sokáig, hatalmasat élvezek. Marad még 10 perc, nem küld el a fürdőszobába, hanem masszíroz még egy kicsit.

Elszámolás

A fürdés után miután felöltöztem, odanyújtom neki a marina parti átlagot, ami szerintem korrekt, a szolgáltatással arányban álló.

Niobé, nagyon jó masszázs

  DavidCoulthard

Egyeztetés

Mindig könnyen megy, telefonon részletes tájékoztatót ad.

Megközelítés

Marina part, Duna plázához közel. Parkolóhelyet természetesen könnyen lehet találni, BKV metró megálló a közelben.

Helyszín

Újépítésü lakás, nagyon tiszta, minden rendben van. Nagy tusfürdő választék, tiszta törcsik. Van masszázságy és tatami is, tükrök, gyertyák, úgy ahogy az elő van írva.

Hirdető külseje

Missy igazi cicababa, nagyon vonzó hölgy. Aranyos arc, sportos test; a cicik szilikonosak, innen is gratulálok a dokinak, mert tökéletes munka. Érdemes közelről megnézni ;)

Masszázs

A masszázságyon történik, tetőtől talpig rendesen átgyúr, minden kérésnek eleget tesz, ha valahol erősebben vagy lágyabban kértem. Lehet többféle olaj és krém közül választani, kinek mi tetszik. Kellemes zene, gyertyák, tökéletes alkalom az ellazuláshoz.

Kényeztetés

Másfél órában két levezetésre is van lehetőség. Az első, egymás kölcsönös beolajozásával kezdődött, majd érzéki csúszka a masszázságy sarkánál, végül franciás befejezés. A masszázs végeztével Missy parancsára megfordultam és jött a második csúszka, nem kis örömömre ;) A gyönyörű mellei is kellemes munkát végeztek rajtam a csúszka közben. Végül kölcsönös franciával fejeztük be az eseményt.

Elszámolás

Szokásos marina parti ajándék, jó érték arány.

Niobé, nagyon jó masszázs

  ffules

Egyeztetés

Telefonon előző nap. Korrekt tájékoztatás kedves hangján.

Megközelítés

Autóval mentem, Marina Part, nem kell bemutatni már.

Helyszín

Szintén a hely elvárását teljesítő lakás.
Bejutás egyszerű, zökkenő mentes.

Hirdető külseje

Nekem nagyon tetsző: barna-finom-feszes bőr, Nagy szilikon cicik, kézbeillő-kemény popsi......kedves-helyes arc, nagyon kedves hozzá illő kicsi tájszólás....cserfesség-beszólogatás-közvetlenség....vagyis oldottan barátnős hozzáállás...

Masszázs

Már jártam pár masszőr hölgynél, de az eddigi egyik legjobbat kaptam. Mindenképpen dobogós. Szeretem a kicsit erősebb masszázst. Talptól a nyakamon át a kezeket is bele véve.....isteni volt. A levezetést is elbotoltam még egy átdolgozó masszázsra...persze ehhez kellett hogy a megérkezésem utáni ismerkedésünk teljesen kielégítő legyen---és lett is

Kényeztetés

Tusolás után mindenképpen egy felvezetéssel kértem kezdeni, mert a felgyűlt feszültségemet át akartam adtam. Sikerült kivennie belőlem teljesen :-)))
A masszázs padra ültem, állva csúszkált, Én mindenét kellőképpen elértem és ki is élveztem.....legközelebb kevésbé leszek önző :-)))
s majd elém térdelve végzett ki.....isteni volt...

Elszámolás

helyi ajándék, köszönök mindent, még visszatérek.....

Niobé, jó masszázs

  zsolt78

Egyeztetés

Előző napon már beszéltünk ,de autójával probléma volt úgyhogy pontosan csak aznap fixaltuk le

Megközelítés

GPS -el mentem ,de pont a ház előtt volt egy buszmegálló de nem néztem melyik .. A cím pontos házszám keresésében folyamatosan vonalban volt és segített . Úgyhogy ketten sikeresen megoldottuk

Helyszín

Második emeleti lakás ,lift van . A lakás bérlemény egyedül rendel ,tökéletes , sok tusfürdő ,száraz törzsi , kilépő ,szájvíz minden ok !

Hirdető külseje

Gyönyörű mint a képeken . Én már voltam nála 2015 és 2017- ben , már nem emlékszem akko hogy nézet ki pontosan de most mint a képeken gyönyörű. Utána sajnos nem voltam nála,és 2019 -ben meg 2 évre eltűnt . De végre most szerdán újra rendel egyből meg is kerestem .

Masszázs

Levet köztem kaptam torcsit ,és irány zuhanyozni . Visszaértem ő már ott várt ,Masszázs ágyon masziroz ,krémmel kértem nagyon szakszerű . Vádlikon kezdte ,comb,fenék,hát,váll és végül kar,szerintem erős keze . A végén forró törcsivel letörli a hátat mert azt úgysem tudod rendesen megmosni .Nagyon kellemes jó érzés ,közben beszélgettünk mindenről ,régi szép dolgokról ,csodás partner !!!

Kényeztetés

Masszázs után a földön volt szivacs ,ahol kezdődött a csúszka masszázs ,közben csokolgattam puszilgattam gyönyörű mellét ,és a várva várt finom franciás levezetés . Próbáltam elhúzni , annyira jól csinálta ,mélytörök nyalogatàs nem is tudom nincsenek szavak annyira jó . Próbáltam valamivel feltartottam ,de szép tettkoid vannak , de jó mélyen be tudod venni . Csak egy killanatra abba hagyta és válaszolt ,egy kis időt nyertem ,nem egyből csinált ki ,de ezt tudatam is vele ,hogy direkt van , minnél tovább tartson . Teljesen jol vette a dolgot ,probáltuk húzni . De a végén utolért ,szerintem egy kicsi a szájjába landolt ,szépen lassan huzogatta ,és teljesen lassan hagyott le nyugodni . Törölgetès után egy laza comb masszázs , el-el tévedt mèg a keze ,megsimogatta a velem egykorút is búcsú képen . És utána újból zuhany

Elszámolás

A végén szó nélkül letettem az asztalra a virág csomagot

Niobé, jó masszázs

  daniil

Egyeztetés

Teljesen sima volt nálam. Hívtam és rá 3 órára kértem időpontot, bejött. Egyeztettünk mindent előre, válaszolt mindenre.

Megközelítés

Ház előtt szerintem mindig van hely. Waze jó barát, így nem volt gond. Fizetős, de ez azt hiszem nem meglepő. Eldugott, randihelyszínnek ideális kis utca.

Helyszín

3 v 4 emeletes kis panel. Pici lakás, célnak tökéletesen megfelel. Fürdő tiszta és van választék tusfürdőből, dezodorból. A tett helyszíne nem túlbonyolított: masszázságy és matrac várja a kéjre érkezőket. Hangulatvilágítás és lágy zene.

Hirdető külseje

Képeknek megfelel. Nekem nagyon tetszett. Szexi, kis hálós-csipkés egybe fehérneműben fogadott, amikor megláttam már tudtam maradok. Az arc bájos, a test bomba...azok a mellek és segg...iszonyat páros. A tetkós, szolis bőr külön bejött.

Masszázs

Vissza a fürdőből leraktam a törülközőt és a spec ágy felé vettem az irányt, nem húztam az időt, ahhoz túl fullos volt és túlságosan rá voltam indulva. Hasra feküdtem és elkezdte a vádlinál a masszázst. Onnan haladt szépen felfelé, folyamatosan olajozva az aktuálisan érintett részt. Aztán jött a hátam, ezt már a fejemnél állva, le-le (rám) hajolva, aérinte a hátam alját is, így a kezem már a fenekét simogatta, markolta ekkor. Éreztem, h lassan fordulnom kell. Minden porcikámnál elidőzött, nem sietett. Amúgy nem tanult technika, hanem autodidakta módszert alkalmaz, de nem éreztem feltétlen. Ezután jött a csuszka, amit nagyon vártam és ez látszódott is.

Kényeztetés

Szóval a csuszka hibátlan volt, én ezt várom, ha e miatt megyek valakihez. Voltam már másnál, volt már hasonlóan jó és sajnos sokkal rosszabb, így ez mindig lutri kicsit. Nagyon jól használja a melleit, a fenekét. Előtte én kentem be a mellét, ami már önmagában beindított. Támaszkodva a massz ágyra fel le mozgott hol elölről, hol hátulról, nyakamba lihegve néha. Csak a testét használta, kézzel alig ért hozzám, ami még inkább csak tüzelt. Egy ideig így elvoltunk, aztán javasolta a matracra fekvést. Szerintem ugrottam, ha jól emlékszem. Ott még egy kicsit játszott velem, de aztán jött a francia. Pont ahogy azt szeretem. Nem túl pornósan, szembe nézve, ritmust váltakozva, kevés kézzel. Mikor éreztem, h lassan végem, szóltam h kissé lassuljon, m még nem mennék el. Ezt figyelembe vette, kicsit csúszkált, játszott velem, aztán vissza a szájába. Nyelvvel is játszik, tényleg változatos. Aztán a vége fele pedig a melleire végeztem. Jól nézett ki...kérdeztem, de szájban végig nem opció. Aztán megtörölgettet, hagyott lenyugodni, közben comb masszázst végzett, csak úgy lightosan. Pohár vízzel pótoltam a folyadékot, majd fürdeni el.

Elszámolás

Extrákat nem kérdeztem, nekem az alap teljesen megfelelt. Jó érték arány. Előre egyeztetett rózsák száma a legvégén sem változott. Váratlan v bmi inkorrekt nem volt tapasztalható. Nem a végösszeggel készültem, azonnal vissza is adott. Két puszi és búcsú.

Niobé, jó masszázs

  Roger_Dodger

Egyeztetés

Többször jártam már nála. Az egyeztetés telefonon történik, van egy kis vagányság a hangjában, de mindezzel együtt nagyon kedves. Korrektül tájékoztatott a lehetőségről, árakról, majd helyszínt és időpontot egyeztettünk.

Megközelítés

Bkv-val mentem a tett helyszínére, a megállótól kell egy pár perc gyalogolás a tetthelyig. A parkolásról nem tudok gyakorlati tanácsadot adni.

Helyszín

A lakás egyszerűen, a célnak berendezett tiszta. A fürdőszobában zuhanykabin és tiszta törülköző várt több féle tusfürdővel. A nappaliban, ahol a masszázsra sor kerül, van masszázságy és tatami is, mindkettőnek megvan a funkciója a programban.

Hirdető külseje

A Hölgy bombázó, a képeknek teljesen megfelel a külseje, kerek idomok, győnyőrű szilikoncicik, latinos arc és hajkorona, temperamentumos és határozott, de kedves személyiség. A legszexibb szolgáltató akivel valaha találkoztam.

Masszázs

A masszázs a mazzsázságyon indult, módszeresen végig véve az összes izomzatot. Erős kete van, gyakorlott jó technikája, szerintem ha egy profi svédmasszőrhöz mész sem kapsz jobbat. A masszázsra melltartóban és bugyiban került sor. Massszázs közben beszélettünk mindenféléről, főleg programokról, ki mit tervez nyáron csinálni. A masszázs vége különösen kellemes volt, jól meggyúrta a nyakizmaimat is, amit végül a már várva várt "egészségedre" hívószóval zárt le. Ekkor leinvitált a mazzsázságyról levette a melltartóját és kérte hogy olajozzam be, amit finoman szólva nem esett nehezemre teljesíteni.

Kényeztetés

Ezután megfordult és a kerek pospsiját az álló dákómhoz nyomta és körkörös mozgásba kezdett, már ettől majdnem eldurrantam. Miután ezzel végeztünk következett a "tatami-show". Lefekündtem a tatamira, ahol előbb csúszkamasszázs indult a cicik hatákony bevetésével, majd a Hölgy rátért a kopasz őrmester kezelésbe vételére. Eszméletlen jó a Hölgy orális szexben, váltogatja a kezezést és a orális kényeztetést, mindezt kiváló ütemérzékkel, vigyáz arra hogy jól kiélvezd, ne durranj el pár másodperc alatt. Végül aztát bekövetkezett a már elkerülhetetlen orgazmus, hatalmasat élveztem.

Elszámolás

Azétrék arány összehasonlítva eddigi tapasztalataimmal más masszázs lányoknál, szerintem verhetetlen. Nem tudok róla, hogy vállal "extrákat" is.

Niobé, jó masszázs

  gen

Egyeztetés

Amikor hívtam nem vette fel,de kb 10p múlva megcsörgetett így amikor visszahívtam,felvette egyeztettünk és 3/4 óra múlva ott is voltam

Megközelítés

Villamos nem messze,busz is lehet jár arra ,de nem vagyok biztos benne. Kocsival mentem,könnyű megtalálni. Bár amikor a címet mondta nem értettem teljesen jól az utca nevét elég furcsa neve van,de végül meglett. GPS-odavitt,de egy mellette lévő utcában álltam meg,az aznapi belvárosi parkolóhely hajsza után bennem volt,hogy ha van hely azonnal be kell állni

Helyszín

Alacsony panelház,lift nincs,de nem is kell. A lakás nagyon pici ,de a célnak tökéletesen megfelel.
Fürdőben zuhany ,jó pár tusfürdővel,csapnál szájvízzel. Szoba pont erre a célra berendezve

Hirdető külseje

Arc nélkül hirdet ,és a tetoválások is retusálva vannak. De felismerhető,bár én arcra másra számítottam. Nem úgy értem,hogy jobbra vagy rosszabbra csak másra. De az arca a mosolya nagyon aranyos ,jól áll neki a mosoly. Testalkat,test fantasztikus. Fehér fehérneműben fogadott,de teljesen fel is lett volna öltözve akkor is gyönyörű lett volna

Masszázs

Elmentem zuhanyozni,jól esett mert kissé átfagytam aznap. Zuhany után szájvizet is használtam,bár nem szükség nem volt rá(olyan értelemben,hogy kölcsönösség vagy csók nem volt)
Felfeküdtem a masszázspadra és lábtól indult,közben én a falon lévő tükörből néztem őt és közben beszélgettünk. Masszázsa inkább dörzsölés,erős nyomkodás,nem az a mindenféle fogásból álló.
A hátamnál sokat időzött,főleg a lapockáimat dolgozta meg. Erős volt,néhol kissé túl erős de összességében jól esett,még most is érzem a hátam. A végén egy meleg vizes kis törölközővel áttörölt.

Kényeztetés

Kérdezte szeretnék e olajos csúszkát,mondtam,hogy igen. A masszázspad szélének támaszkodtam majd olajat öntött a kezembe és bekentem vele a ciciket majd mindenhol ahol értem. Közben puszilgattam őt, aztán megfordult és a fenekével körözött a farkam körül,közben én meg a melleit fogtam,simogattam. Egyszer próbáltam lejjebb simogatni,ott,de nem volt szabad :( Ekkor sejtettem,hogy kölcsönösség és csók sem lehetséges :( Hát sebaj,ez van. Vagy nem olvastam el rendesen hogy mit szabad és mit nem (és nem is kérdeztem) vagy csak nem voltam annyira szimpatikus hogy lehessen
Aztán szólt,hogy feküdjek le a földre ,ahol egy rész ki volt alakítva a földön történő csúszkának. Nagyon vadító volt,fel ,le csúszkált,melleivel simogatta a farkam,majd egyszer csak lent maradt és a szájába vett. Nagyon élveztem amit csinált,és vissza is kellett fognom magam erősen,hogy el ne süljek. Aztán már nem bírtam tovább,ezért szóltam is,de vissza is tartottam,nem akartam hogy ilyen hamar vége legyen ( a végén pedig ez volt a hiba :( )
Folytatta tovább csúszkát is de főleg,hogy csúcsra vigyen. Sajnos a végkifejlet nem jött össze,mikor már jó ideje csinálta és csak élvezkedtem,de nem élveztem el,szóltam,hogy nem fogok tudni elélvezni ,kérdezte,hogy biztos így érzem? Sajnos igen :(Mondtam is neki,hogy nagyon rástresszeltem,hogy az elején ne legyen vége nagyon hamar. Mondta hogy azért is hagyta abba akkor amikor szóltam.
Így aztán végkifejlet nélkül végeztünk.
megkérdezte kérek e inni,megtörölte a kezét,kaptam inni. aztán zuhany és eljöttem.

Elszámolás

Elszámolás az elején volt,ahogy vettem le a kabátot,megkérdeztem mikor rendezzük azt monda mindegy. Letettem az asztalra már az elején.

Niobé, jó masszázs

  Burgman

Egyeztetés

Nagyon egyszerűen, gyorsan sikerült egyeztetni.

Megközelítés

Nem tudom, hogy a fizetős parkolónak köszönhető, de nagyon sok hely közül, akár közvetlenül a tett helyszíne előtt is lehet választani. Biztonságosnak és diszkrétnek tűnt a parkoló.

Helyszín

Négyemeletes lakótelepi, ( de a jobb fajtából :) ) kis lakás. Funkcionálisan van berendezve. Tisztaság, hangulat megfelelő.

Hirdető külseje

Mivel a hirdetésben arc nélküli fényképek vannak és a tetoválások sem láthatóak, így egy kicsit lutri volt, hogy mi is fog várni rám az ajtó mögötti világban. A valóság nekem nagyon tetszett. A fényképek sejtetése alapján vártakat kaptam.

Masszázs

Gyors zuhanyozás után - amihez minden adott volt - a masszázs ágyon találtam magamat. A masszázstudás számomra megfelelő volt. Beszélgetés alatt megtudtam, hogy a tudást önképző körben szerezte, de minden rendben volt vele. A masszázs lábtól felfelé halad, minden testrésszel megfelelő mértékben foglalkozva. A masszázs alatt fehérnemű volt rajta.

Kényeztetés

Amikor beléptem az ajtón, akkor két puszival történt a fogadásom. Bevallom, az első pillanatban úgy éreztem, kicsit unott a hozzáállás. Azonban, ahogy haladtunk előre az időben, úgy változott meg pozitív irányba az élmény. A masszázs után, felkérésre beolajozhattam testét. Na ekkor volt az a pillanat, amikor úgy éreztem, hogy IGEN, ez az amire vágytam. Számomra nagyon finom tapintású volt a bőre mindenhol. Miután bekentem a ciciket, a masszázs ágynak háttal támaszkodtam és még ebben a helyzetben megkezdődött a csúszka. Később átmentünk a tataminra, ami mellett tükör is található, így még többet láthattam a testéből. A csúszka masszázs nagyon kellemes volt, mely közben először kézzel, majd szájjal is kényeztetve lettem. Szájjal történő kényeztetés nagyon jó. Én elhittem, hogy élvezi amit csinál. Csak ajánlani tudom és mindenkire irigy vagyok aki eljut hozzá. :)

Elszámolás

Minden, az előre leegyeztett, egyszerű módon zajlott

Niobé, jó masszázs

  hééhaver

Egyeztetés

Egyszerűen ment, minden fennakadás nélkül sikerült leegyeztetni a megfelelő időpontot.
Kimondottan kellemes hangja volt már a telefonban is, minden szükséges információval ellátott.
Véleményem szerint úgy ment mint ahogy annak kell. Plusz pont, hogy van bővebb infó és üzenetre
is gyors választ kaptam.

Megközelítés

Angyalföld, csendes nyugodt környék. Szerintem mind BKV-val, mind pedig autóval könnyen megközelíthető.
A villamos barokkos túlzással lakás előtt áll meg. A parkolás fizetős, de helyet könnyű találni.

Helyszín

Panel, nem a sok emeletes fajtából. Bejutás könnyen ment. Maga a lakás a célnak funkcionálisan berendezve,
gyakorlatilag mint egy klasszikus masszázsszalon. Fürdő zuhanyzóval, praktikus, bár aki magas és testes lehet nehezen férne el, de nekem nem volt probléma. Tusfürdő több féle, bár külösebben nem figyeltem. Összességében hangulatos, rendezett helyszín, nem tudnék kivetnivalót mondani. Utólag visszagondolva talán egy kicsit több fény lehetett volna, de nem kértem, ott nem jutott eszembe. (Pusztán csak azért említem meg, mert Niobé csinos lány, több fénynél többet lát az ember, bár kellemes hangulata volt a félhomálynak).

Hirdető külseje

Ráesett a választásom, mert a fotók alapján azt a kategóriát/típust képviseli ami közel áll hozzám. Relatív, hogy kinek mi a zsánere, de akinek bejön a fotók alapján az szerintem nem fog csalódni. Én nem csalódtam, a valóságban is igazán dögös. Tetoválásai retuáslva vannak a fotókon, engem legkevésbé sem zavart. Arc ugye ki van takarva, de szerintem itt sem éri csalódás a látogatót: helyes, az a dögös kategória. Az a csaj aki ha szembe jön az utcán utána fordulsz...

Masszázs

A választott programban egy teljes testes masszázst kaptam ami krémmel történt. Kellemesen átgyúrt, kimondottan jól esett, főleg a hát résznél. Ugye a sok ülés... Lehet, hogy nem szakszerű a megfogalmazás, de éreztem, "hogy van erő a kezében". Utána következett egy olajos masszázs, két felvonásban: pad és tatami. Kedvesen felajánlotta, hogy lehet választani, így kipróbáltam ezt is azt is. Nem tudom egyéb opció lett volna-e, de ez így nagyon rendben volt. Érezni, hogy tudja mit csinál, rutino. Ami kimondottan tetszett és kiemelném: érezhetően törekszik arra, hogy jól csinálja amit csinál. Az egész program alatt az volt az érzésem, hogy igyekszik a vendég kedvében járni, unottságot fásultságot stb.. nem tapasztaltam. Ügyfélközpontúság!

Kényeztetés

Hosszan nem részletezném. Itt is helytálló a masszázs szekciónál írt vélemény miszerint odafigyel, érezhetően törekszik arra, hogy kellemes élmény legyen az egész program.

Elszámolás

A korábban megbeszéltek szerint. Tudomásom szerint a pesti átlag. Itt sem ért meglepetés. Diszkréten a program végén, talán szó sem esett róla.

Niobé, jó masszázs

  ILoveYouEdit

Egyeztetés

Mindössze 6 nap telt el az előző kiruccanásom óta, újra a kíváncsiság hajtott és szükségem volt egy kis relaxra a nehéz hét eleji munkák végett, ezért úgy döntöttem, hogy megint próbát teszek egy erotikus masszőzlánynál. Ezúttal Niobéra esett a választás. Hirdetését itt fedeztem fel a Beszamolok.com-on. Ugyan nem jelezte ki az oldal telefonon történő elérését, de tettem egy kísérletet a hívására. Először foglaltat jelzett, majd pár perccel később felvette.
A hangja első benyomásra szimpatikus volt számomra, kértem tőle időpontot. A leghamarabbi negyed hét lett volna, de inkább 18:30-ban egyeztünk meg, legyen időm nyugodtan, kapkodás mentesen elkészülni. Egy órára foglaltam időpontot Nála.

Megközelítés

A találka Angyalföldön valósult meg, látogatásomhoz most a tömegközlekedést éreztem jónak. Niobé a Béke út mentén lévő egyik szupermarkettől egy ugrásnyira rendel (Az "A" betűs üzlet az). A 14-es villamos az ideális a ház megközelítéséhez, de talán a 30-as busz is elérhető valahol, a közelben. A parkolásért hétköznap fizetni kell, helyet találni akár a pontos, megadott cím előtt is lehet. Néhány emeletes panel épület a célállomás. Odaértem, majd újra hívtam Nio-t, felvette, utána elmondta melyik számot üssem be a kaputelefonon, aztán már nyílt is a főbejárat ajtaja. Az épületbe beérve még egy barna rácson is át kell haladni, de az is autómatic nyílik, ha Niobé kinyitja fentről.

Helyszín

A randi helyszíne egy kisebb panellakás, amely 1 nagyobb szobával, 1 kisebb fürdővel és 1 konyhával rendelkezik, hívjuk inkább garzonnak. Mindezek mellett egy ízlésesen berendezett masszázslakot láttam az egészben. A szobában Niobé kötelező kellékeként egy masszázspad található és egy tatami terül el a földön. A fürdőben található toalett és zuhanykabin is természetesen. Tusfürdőből 6 félét lehet igénybe venni, a mosdónál szájvizet is láttam, használtam is, de tudni kell, amit tudtam is, hogy itt bizony csók nem szerepel a repertoárban.

Hirdető külseje

Nyílt az ajtó, aztán előtűnt Niobé, akinek először csinos arcát pillantottam meg, két puszival üdvözölt. Nagyon cuki, aranyos a hangja, kedves és nem egy átlagos külsejű hölgy. Barna szeme, hosszú, sötétbarna vagy fekete haja van, ami nem volt összefogva. Mezítláb fogadott egy fekete fehérnemű szettben. Pillantást vetettem csodaszép melleire a melltartón át, melyek természetes látványt nyújtanak, mégis plasztikázottak, de kicsivel később még írok róluk. Nem hagyhatjuk szó nélkül a testének egy részét borító, igényes tetoválásokat sem, mert ezek ugyan a képeken nem látszanak a diszkréció végett, de a találka alatt engem nem zavart, mert Niobé programjával elterelte a figyelmemet róluk. Főleg a bal karját övezik nagyobb mértékben, ha jól emlékszem, de a hátán is találunk belőle egy-két kisebb feliratot, de a mai világban ez szerintem elfogadható és meg lehet szokni ezt a jelenséget. Bőre enyhén barna, selymes tapintású, hibátlan, ahogy az egész lány, mert ez a jelző illik leginkább lélegzetelállító külsejére. Röviden egyetlen szó: FULLOS

Masszázs

A kezdeti beszélgetések után kaptam egy világoskék törölközőt és elsurrantam a fürdőbe. Majd visszatértem a szobába és megkért, feküdjek fel a padra. A törcsit lehajítottam magamról és mezítelenül hasra feküdve terültem el a masszázspadon. Ekkora már összefogta haját. Krémet ragadott, utána a testem alsó részéhez pozicionálta magát, ekkor még minden ruhadarab fent volt rajta. Első lépésként a vádlijaim alapos átgyúrásával kezdte meg műsorát. Először a bal, majd a jobb vádlim gyúrását hajtotta végre. Masszázsban megnyilvánuló stílusa kiváló. Erősen csinálja, olyan, mintha igazi masszőz hivatása lenne. Közben csevegés és halk zene kísérte a munkafolyamatot. Értelmes csaj, lehet vele társalogni, főleg, ha kérdezel tőle és te kezdeményezel. Következő lépésben a combomat gyúrta át mindkét oldalon, majd a fenekem is átmasszírozta. Utána jött a hátam, illetve a lapockám is, amit testem bal oldalán egy kicsit erősen nyomott meg és még másnap is éreztem ott egy kisebb fájdalmat, de semmiképp sem rossz pontként említeném meg ezt a megmozdulását Niobénak. Ő csak jót akart. A masszázsfolyamat körülbelül fél óráig tartott, de ezalatt jól elbeszélgettünk egymással. Inkább én interjúvoltam egy kicsit Niobét, mint Ő engem. Testem átgyúrása után pedig csak annyit mondott nekem: Egészségedre.

Kényeztetés

Levetette magáról fekete fehérneműit, a bugyit és a melltartót egyaránt. Jelezte, hogy most következik az állócsúszka nevezetű művelet. Na ilyet sem nagyon éltem át eddig. A masszázspad elejéhez ugrottunk át, majd elővett egy flakon masszázsolajat és arra kért, tartsam mindkét tenyerem összetolva, hadd nyomjon nekem bele az olajból, hogy én azzal kezdjem bekenegetni álomszép melleit. A látványra csak annyit mondanék, fantasztikus.
A cickói cseppformájú szilikonnal lettek megplasztikázva, amik melltartón át teljesen természetes látványt nyújtanak, de amikor már kézzel tapintjuk meg őket, akkor érezni a keménységét. Visszakanyarodva a programra: kezemben folyt a finom illatú olaj és közben azzal kentem be Niobé melleit. Csak úgy tocsogtak és fénylettek a lány didkói a kencében. Kicsit a hasára is tettem az olajból, aztán elkezdett szemből hozzám simulni, dörgölte magát a testemhez ebben az álló pozícióban, majd a velem egykorú is álló pozícióba került. Ezután megfordult és háttal állva dörgölte finom illatú testét és gyönyörűséges fenekét a testemhez és a középső hajlatomhoz együttesen. Mennyei érzés volt.
Befejezte az állócsúszkázást és kérte, feküdjek háttal a tatamira, mert eljött a kényeztetés ideje.
Picit vesztett a keménységéből a farkam, mivel nem pihenten mentem Niobéhoz, de Ő ügyesen vissza állította izgalmi állapotába azt. Kezével csak a golyók fölött fogta át és nem húzogatta, tehát egyáltalán nem kezezik, de fogja a szerszámot. Bevette szájába, technikáján pedig érezhető, hogy nem ma kezdte a szakmát. Niobénál is megfeledkezik az ember fia minden problémájáról, miközben elkezdi azt orálisan
kielégíteni. Érezni, hogy nem spórol a nyálával sem és közben hallani, ahogy orrán veszi a levegőt. Az Ő francia tudása is egyedi és itt most nyilván nem a gallok nyelvtanára gondolok. Nem hanyagolja el a golyók simogatását sem és még a fenekem környékének simizésével is próbálta fokozni az izgalmakat, de az már inkább egy csiklandósabb ingert hozott ki belőlem. Majdnem elröhögtem magam, szerencsére abbahagyta időben és aztán egyre gyorsabb ütemben, fel és le mozgatta fejét a farkamon kezezés nélkül, és itt már érezni lehetett egy vákuumos hatást is, amely cuppogással társult. Pár perc elteltével éreztem, hogy itt az ideje a befejezésnek. Nem akartam, idő előtt végezzen ki Niobé. Megkértem tápászkodjon fel, térdeljen és fejezzük be úgy, ahogyan megbeszéltük. Kézi levezetést alkalmazott a folytatásban. Fél perc után bekövetkezett a vég és a fegyver a két szépséges mellei között sült el, vagyis a csöcseire táraztam ki az utódokat. Az érzés és a látvány is csúcs volt.
Felsóhajtottam, majd Niobé adott egy törlőpapírt és letisztogattam magamat vele. Utána elmentem a fürdőszobába és újra zuhiztam egyet, hogy lemossam magamról a masszázsolajat. Miután végeztem a zuhanyzással, elkezdtem öltözködni, közben kitettem az ajándékot a szobában lévő üvegasztalra. Niobéval folytattuk a társalgást, megkínált egy nullkalóriás vaníliás ízesítésű kólával is. Órámra néztem, s menekülőre vettem az irányt, mert láttam, hogy elrepült az idő. Két puszit kaptam Nio-tól, aki még mindig anyaszült meztelen volt, elköszöntünk egymástól és már indultam is.

Elszámolás

A program után került rá sor. Alap masszázsprogramra neveztem be, extrákat nem vettem igénybe, de nem is figyeltem, hogy szerepel-e a kínálatban. Előre megbeszéltük a programot telefonon. Az ajándék mértéke teljesen átlagos, de amit kaptam érte és a látvány is átlagon felüli. Mint már említettem, a szobában lévő üvegasztalra tettem ki a program után, erre szoktuk mondani: teljesen korrekt.

Niobé, jó masszázs

  Torrente82

Egyeztetés

Könnyen ment, másfél óra múlva már várt is .

Megközelítés

Mivel a közelben lakom, gyalog. Már sokan leírták, villamos, busz a közelben, a parkolás fizetős.

Helyszín

Panellakás, de a szépen felújított fajtából. A fürdő egyenesen pöpec, dizájnos zuhanyzórésszel. A szoba egy tatamiból egy masszázspadból és egy asztalból áll(amin illatgyertyák égnek), de nem is kell több. Ja de, a nagy meleg miatt egy ventillátor :)

Hirdető külseje

Niobé nagyon bejövős csajszi, igazi cserfes lány. Melltartóban és bugyiban fogadott, már akkor sejtettem,hogy azok a cicik csodálatosak(később meg is bizonyosodtam róla), a popsi kerek, tetkók, cuki pofi, mi kell még? :) Vittem neki egy szálat a kedvenc virágából, nagyon édesen fogadta, igazi örömnek tűnt, nem megjátszottnak :)

Masszázs

A zuhany után egy szál törölközőben mentem vissza, de szólt,hogy nyugodtan dobja le, aztán irány a pad . Ki vagyok én,hogy ellenkezzek? :) Krémmel masszírozott, a lábaimtól indulva. Azért az érződik,hogy nem tanulta, de rossznak nem mondanám. A hátmasszázsra helyezte a hangsúlyt,jól megnyomkodta, van benne erő.. :)

Kényeztetés

Eljött végre az is, amire vártam. A masszázs végeztével kiment kezet mosni, én addig ittam pár kortyot a kedvesen kapott vízből. Visszajőve én már "készen álltam", kedvesen a tatamira invitált, és hopp, a melltartó le is röppent. Bár olvastam, de meg kellett kérdeznem,hogy igaziak-e, olyan szépen megvannak csinálva. Megengedte,hogy a kezeimbe vegyem és csókolgassam, nyalogassam őket, egyszerűen tökéletesek :) Felajánlotta a csúszkát, de kihagytam, majd talán legközelebb.. Ledobta a bugyit is, majd belekezdett a franciába. Nyállal, néha mélyen bekapva, néha kezezve, ahogy kell :) Pár perc után átinvitáltam a mellettünk lévő fotelbe, ahol egy olyan mellszexet kaptam,hogy ihaj.. A végén meglepő módon nem a szájába kértem a végén, hanem a szép ikrekre, amit készségesen abszolvált, ügyesen rájuk verte a nem kis mennyiséget :)

Elszámolás

Az elején már letettem az asztalra, hozzá sem nyúlt, amíg ott voltam. Ár/érték arányban kifejezetten olcsónak mondanám :) Bár a masszázslány vonalon nem vagyok otthon, ő volt az első.

Niobé, jó masszázs

  David_Leon

Egyeztetés

Sok-sok év kihagyás után, úgy hozta az élet, - hozzáteszem, sajnos - hogy kockázatmentesen és lelkiismeret-furdalás nélkül ismét a tettek mezejére léphettem. A "holtidény" alatt sem távolodtam el az oldaltól, folyamatosan olvastam a beszámolókat, nézegettem a képeket, és gyűjtögettem a kedvenceket. Anno Niobé is bekerült a kedvenceim közé, mert a feltöltött képei teljesen elbűvöltek. A beszámolói csak tovább erősítették bennem azt a vágyat, hogy, ha egyszer úgy hozza a sors, akkor mindenképpen szeretném Őt közelebbről megismerni. Aztán pont, amikor elérkezett volna az idő, eltűnt az oldalról. Ezek után nagyon boldog voltam, amikor húsvéthétfőn újfent megláttam kedvenceim között. Szinte azonnal tárcsáztam, felvette, édes hangján kedvesen tájékoztatott, hogy mi, merre, hány méter, és le is fixáltuk az időpontot.

Megközelítés

A tömegközlekedést választottam, 14-es villamossal érkeztem, a Rokolya utcai megállóban szálltam le, ahonnan két perces séta az út Niobéhoz. Körülbelül 25 perccel korábban érkeztem meg. Rácsörögtem, bízva abban, hogy korábban is tud fogadni. Azért bátorkodtam ezt megtenni, mert az egyeztetés alkalmával említette, hogy, ha korábban érkezem, akkor nyugodtan jelezzem számára, mert nagy valószínűséggel én leszek aznap az első vendége. Pár percet kért még, majd hamarosan visszacsörgött, hogy készen áll a fogadásomra.

Helyszín

Egy négyemeletes panelház felújított garzonlakásában fogadott, amelyben maximális tisztaság és rend uralkodott. A hangulatvilágítást a mécsesek voltak hivatottak biztosítani, de ezt kevésnek éreztem, ezért kértem Nióbétól, hogy a nagyobb vizuális élmény érdekében engedjünk be egy picivel több természetes napfényt, amelyet készségesen teljesített. A fürdőszobában többféle tusfürdő is rendelkezésre állt, de bevallom erre annyira nem is koncentráltam, mert tudtam, hogy senki nem fogja rajtam számonkérni az "idegen" illatokat. A szoba tatamival és masszázspaddal is felszerelt, én a tatamit választottam. A diszkrét és egyszerű bejutás során senkivel sem találkoztam. Természetesen nem érkeztem üres kézzel, az adatlapján feltüntetett kedvenceivel leptem meg, egy Maseratival, - na, jó nem, csak vicceltem – szóval egy Ferrero Rocher-val és egy Hell Zero Strawberry-vel, aminek láthatóan nagyon örült.

Hirdető külseje

„Szerelem volt első látásra.” A 15. képen - amit csatoltam is - látható szexi fehérneműben fogadott, és egyből az villant át az agyamon, hogy rendkívül irigylek mindenkit, aki még volt olyan szerencsés, és akkor találkozhatott Vele, amikor még nem itt a „masszázs oldalon” hirdetett. Gyönyörű teste van, a képek alapján is elbűvölő volt, mint már írtam, de élőben teljesen lesokkolt a látvány. Nekem az arca is nagyon is nagyon tetszett, csodálatos a mosolya. A testét néhány tetoválás díszíti – és ezt a szót direkt használom itt – mert abszolút igényes alkotások ezek, pedig annyira nem rajongok a tetkókért, - rajtam például egy sincs – de Niobén ezek is abszolút tetszetősen hatottak. Meg is kérdezte, hogy nem zavarnak-e tetoválások, de mondtam, hogy egyrészt olvastam az adatlapján, másrészt Neki még ez is jól áll. Én magam szoláriumfüggő vagyok, így még egy kicsit azon polemizáltunk, hogy ki barnább, de kiegyeztünk egy döntetlenben. Ahogy az lenni szokott ilyen esetekben, mindketten a másikat láttuk barnábbnak, magunkat pedig szinte már fehérnek. :-)

Masszázs

Még soha nem voltam ilyesfajta masszázson, csak miatta próbáltam ki ezt a „műfajt”.
Nagyon kellemesen átmasszírozott, nagyon jól esett, főleg Tőle, de számomra semmi extrát nem jelentett ez a dolog. Sokkal inkább a masszázs előtt és alatt zajló őszinte beszélgetésünk. Én soha nem gondoltam volna, hogy egy ilyen helyzetben ilyen őszintén meg tudok nyílni valaki számára, azt pedig főként nem, hogy egy ilyen szituációban az adott alkalmi kedvesem ilyen részletesen betekintést enged a magánéletébe. Nem tudom, hogy alapvetően ennyire közvetlen, vagy csupán ezt sikerült kihoznunk egymásból, de nagyon jól éreztem magam emiatt. Nem alakult ki barátnő-feeling, de olyan érzésem volt, mintha ezer éve barátok lennénk, és tökéletesen megbíznánk egymásban, és ezt csak úgy spontán felturbóznánk némi extrával.

Kényeztetés

A kényeztetés része csúszkamasszázzsal indult, ami már sokkal szuperebb élmény, mint a sima masszázs, de még mindig nem az a „sportág”, ami az én szívemhez igazán közel áll. Mindenesetre nem is tartott sokáig, hiszen tudta, hogy én mire vágyom igazán, így hamar belekezdett az orális kényeztetésbe. Nem vagyok nagy méret, engem teljesen eltüntetett, a környékkel is fogalakozott, abszolút nem használta a kezét, szóval egy fantasztikus NFVSZ élménnyel ajándékozott meg. Hagyott a szájában lenyugodni, csak akkor nyúlt a törlőkendő után, amikor már abszolút „magamhoz tértem”. Csodálatos volt. Volt még egy pillanat, amit soha nem felejtek el, amikor éreztem, hogy el fogok menni, akkor megfogtam a kézfejét, amivel a földön támaszkodott, Ő azonnal visszafogott, és egymás kezét szorítva jutottam el a csúcsra. Igaz, hogy előbb ezt írtam, hogy alapvetően nem alakult ki a barátnő-feeling, de ez a mozzanat olyan volt, mintha tényleg fülig szerelmesek lennénk egymásba.

Elszámolás

Abszolút korrekt módon történt, a telefonban megbeszéltek szerint. Sajnos borítékot sem otthon, sem ott, ahol a meglepiket vásároltam nem találtam, így a megbeszélt mennyiségű „virágszálat” diszkréten utólag helyzetem a szobában lévő asztalra. Csakúgy, mit az érkezésemkor, a távozásom előtt is üdítővel, ásványvízzel kínált, én pedig újfent éltem a kedvességével.

Niobé, jó masszázs

  johny_b

Egyeztetés

Könnyen elértem telefonon Niobét első hívásra. Bő tájékoztatást kaptam a programokról és a randi időpontját is lefixáltuk egy füst alatt.

Megközelítés

A béke térhez közeli helyszín, pofon egyszerű odatalálni. Metró-villamos kombóval közelítettem meg a helyszínt, azonban autóval sem okozhat gondot az odajutás. Lakótelepi környezet, tehát a parkolóhellyel sem lesz gond.

Helyszín

Mint fentebb említettem volt lakótelepi környezet, de a kulturáltabb változat. A ház rendben van, 4 emeletes panel, tehát a liftet senki ne keresse.
A lakás szépen fel van újítva és a célnak megfelelően berendezve. A hangulatról lágy zene és szórt fény gondoskodik Niobé mellett.
A szobában masszázspad, egy matrac és egy fotel található, melyeket ebben a sorrendben használtunk fel később. Illetve egy asztal néhány székkel.
Fürdőben zuhanykabin, tusfürdő választékkal, továbbá szájvíz, stb. Minden aminek lenni kell.

Hirdető külseje

A képek híven tükrözik a valóságot. Niobé rendkívül jó alakú és - ami nem látszik - szép arcú lány. Hosszú fekete haj, frenetikus cickók, amiről alig bírtam levenni a kezem. Itt megjegyezném, hogy annak ellenére, hogy feltöltött didikről beszélünk, kellemes természetes esésűek, és a tapintásuk is annak hat.
Végül de nem utolsó sorban a képeken is látható nyelv piercing, ami nagy gyengém - a banános kép az emlékezetembe égett a látogatás előtt.

Masszázs

Van fél-, egy-, illetve másfél órás lehetőség. Én az 1 órás programra mentem.
Érkezés után váltottunk pár szót majd én vettem egy gyors zuhanyt.
Visszaérkezés után Niobé a masszázspadra parancsolt. Innentől forgatókönyv szerűen zajlottak az események, azonban ez különösebben nem zavart. Hagytam hogy dolgozzon rajtam. A vádliktól kezdett és haladt felfelé egészen a felső hátamig. Jól átgyúrt. Hogy mennyire volt profi összehasonlítva más lányokkal, azt nem tudom megítélni, mert nincs nagy viszonyítási alapom. Azt ellenben el tudom mondani, hogy ott és akkor jól ellazított. A masszázs alatt végig közvetlen volt, ami egy jó beszélgetést eredményezett.

Kényeztetés

A masszázs végével jelezte, hogy üljek fel és helyezkedjünk át a földön elhelyezett matracra. Arra már nem emlékszem a melltartó mikor került le, de amint elém helyezkedett és belekezdett a franciába én kézbe kaptam a ciciket.
Kis hamar keményre varázsolt, viszont a tempó egy kissé monoton volt és az arcát sem láttam jól közben, ezért kértem, hogy helyezkedjünk a fotelre (mármint én) és így folytassuk.
A látvány ekképp valamelyest jobb volt, a szemkontakt azonban elmaradt nagy bánatomra. Megkértem Niobét hogy vesse be a nyelvjátékot is. Megtörtént, így a látvány is rögtön jobb lett. Itt engedtem egy enyhe kezezést. Azt hittem addig is kemény voltam, de ettől tényleg úgy álltam, mint a cövek.
Megkérdeztem a befejezés hova mehet. Mire ő: - Hova szeretnéd? Sajnos arcra nem lehetett, ezért végül az ajkai közt landolt egy nagy adag.

Elszámolás

Korrekt mértékű ajándék, előre rendeztük, bár Niobénak nem volt kikötése ez ügyben, lehetett volna utólag is.

Niobé, jó masszázs

  Ákoska22

Egyeztetés

A randink napja előtt egy nappal hívtam. Nagy meglepetésemre elsőre felvette a telefont. Hamar találtunk is szabad időpontot másnap 3ra kértem a találkát.

Megközelítés

A lakás ahol Niobé rendel Angyalföldön található négyemeletes panel ház,mellette egy stadion épül. Mivel bkv-val érkeztem a parkolásról csak annyi infóm van hogy a ház mellett van megállási lehetőség.

Helyszín

Belépve Niobé rendelőjébe egyből tudtam hogy egy nagyon igényes nőhöz jöttem. Jól berendezett tiszta szobák. A tetthelyen igényesen előkészített tatami és masszázspad foglal helyet és hát a tükrök. A fürdőben patent tisztaság,rengeteg tusfürdő,szájvíz található.

Hirdető külseje

Érkezésemkor a legszembetűnőbb a feltöltött képekhez képest a tetoválások,persze ennek az infónak a tudatában voltam mikor eldöntöttem hogy eljövök hozzá. Az egyik karja teljesen tetovált illetve a hátán figyeltem meg. Engem egyáltalán nem zavart mivel a teste hibátlan. Formás feszes popója mellett gyönyörűen domborulnak a műcicik amit a masszázs résznél használ is. Kitakart arcal hírdet de ettől sem kell félni szép arcú hölgyemény és hát a szája... Én elsősorba a képeken látott szája miatt jöttem és hála Istenek a valóságban is ugyan ilyen szája van amivel érti is a dolgát nem csak csinálja,de ezt majd később.

Masszázs

Mielőtt elmentem volna zuhanyozni átbeszéltük mi is fog történni a következő egy órába. Elmondtam neki hogy a nem a szakszerű masszázs miatt jöttem hanem inkább az erotikus dolgok érdekelnének. Zuhany után már meztelenül várt,segítettem bekenni a testét olajjal majd indulhatott is a fantasztikus csúszka masszázs. Felejthetetlen élmény. Teljes felületet a lábamtól az arcomig csúszkált fel alá. A melleit sokkolóan használja. Közben simogattam ahogy értem és hát a dákónak se kellett több a második végig cúszásnál már kő kemény is lett.

Kényeztetés

Az óra felét kb. a csúszkával töltöttük el. Majd kértem hogy jöjön egy kis mell szex amit szintén teljes mellbedobással végez. Olyan szinten hogyha nem figyelek valószínüleg a melle közé lövök. De ugye a szája miatt jöttem és kértem is mielőtt elkezdi a franciát pihenjünk egy keveset. Beszélgettünk pár percet majd mikor már úgy éreztem nem fogok 10másodperc alatt elsülni kezdhette az oktatást. Nagyon lágyan kéjesen szopik a hölgy néha a felfel pillant én pedig felkönyökölve moziztam. Még ma is feláll ha ezekre a percekre gondolok. A technikája kiváló! Olyan impulzusokban részesített hogy 5percnél nemhiszem hogy tovább bírtam. Ha tudom hogy így szopik nem kértem volt a mellszexes felvezetést.Végül a szájába élveztem el. Majd megvártam míg kiköpi az utódokat és mentem is zuhanyozni.

Elszámolás

Az elején átadtam. Masszázs hölgynél most voltam először így nem tudom hogy mennyi lehet az óra másoknál de az biztos hogy a kapott szolgáltatás megéri a ***.

Niobé, jó masszázs

  Erdőjáró

Egyeztetés

Telefonon, szinte azonnal. Kedves és pontos tájékoztatás. Csilingelő hang.

Megközelítés

Autóval mentem, parkolóhely van bőven, igaz már ez a terület is újabban fizetős. Aki BKV-zna a 14 es villamos szinte a ház előtt áll meg.villamos

Helyszín

Négy emeletes panel, a másodikon van a rendelő. Lift nincs, persze nem magasak az emeletek. Szép kultúrált kis lakás, célnak tökéletes, fürdő mindennel felszerelt, ami egy ilyen helyszínen lenni kell, az minden van.

Hirdető külseje

Super alak, super cicik, super popsi, nagyon szép sexepiles mosolygós arc, melyből sugárzik a kedvesség. Gyönyörű hosszú fekete ében hajzuhatag.

Masszázs

Másfél órás programra neveztem be, így mindenre jutott idő bőven. Itt két kényeztetésre van lehetőség, én az elején és a a végén vettem ezt igénybe, hogy a massage-ra is tudjak koncentrálni. Nos a massage mondható teljesen szakszerűnek, nagyon jól átgyúrt mindent, közben érdeklődik, hogy jó e úgy ahogy csinálja, legyen gyengébb-erősebb stb. Szóval nem csak sexi az egész dolog, hanem abszolút jó massage-t is kap a vendég. Közben kellemesen lehet beszélgetni, de ha relaxálni akar az ember, arra is ráérez a drága.

Kényeztetés

Szóval,ez maga a paradicsom. Ahogy írtam ez az elején és a végén volt. Kezdésnek egy álló csuszkával kezdtünk. Itt segédkeztem a csodás cicik sikosításával, ami frenetikus. Nió háttal popsival nekem dőlt és eszméletlen erotikus mozgásba kezdett, én a ciciknél fogva húztam magamra, miközben egy idő után Nió hátranyúlva elkapta a farkam és eszméletlen erotikusan elkapta. Hol a kezében, hol a farpofák között siklottam. Egy idő után ledőltünk a tatamira, és egy eszméletlen franciába kezdett, hol gyengéden, hol cuppogósan, bevetve a pirszing tudományát. Kimondott mély torok nem volt, talán a méretem miatt is, de a torok bejáratig időnként becsusszantam. Egy idő után kértem egy kis szünetet, mert nem akartam még felrobbanni, szerettem volna még mindezt élvezni. Persze ez csak egy kis időhúzás volt a részemről, mert miután újra belekezdett ebbe a szent tevékenységbe, már nem bírtam, és egy hatalmasat robbantam a szájacskájába, miközben elsötétült a világ körülöttem. Az utódok mind eltüntek Nió érzéki szályában, egy csepp sem veszett kárba Neki pedig biztos, hogy aznapra megvolt a teljes vitamin mennyisége. -A második levezetés a super massage után történt. Itt szintén áttértünk a tatamira a massage padról. A műsor hasonló volt az első felvezetéshez, annyival bővítve a repertoárt, hogy volt teljes testes szemből csuszka is.

Elszámolás

Abszolút korrekt, a mostani átlag, de minden rózsa szálját megéri a randi. Elején letettem az asztalra, szóba sem került.

Niobé, jó masszázs

  Jamal_Fraser

Egyeztetés

Összesen két alkalommal beszéltem Niobéval, elsőre már nagyon szimpatikus volt, humoros és kedves. Másodjára már konkrét időpont miatt hívtam, de újra tájékoztatott és a felajánlott két időpont közül válaszhattam. Kora délután hívtam aznapra randiért, ez egész baráti bejutási arány.

Megközelítés

A megrögzött metrózóknak sétálni kell, de maximum 15 percet érzékeltem a Gyöngyösi utcától, kellemes, szép környéken át vezetett utam. Villamos és busz közelebb áll meg, én azt nem használom ha nem muszáj. Autóval a legkönnyebb, parkolóhely is akadt a környéken úgy láttam.

Helyszín

Belépéskor megcsapott egy nagyon kellemes, nőies illatorgia, ez nagyon jó első benyomás volt. Egyszobás garzonlakás a tetthely, kicsit szűkös fürdővel. Ez utóbbi viszont kritikán felüli, méretes tusoló, megfelelő mennyiségű és minőségű tisztálkodószerrel. Szájvíz is van és szórakoztató módon valóban tikk-takk is. A tettszobában kellemes félhomály, gyertya, halk zene várt és végre volt párna az ágyon, valahogy nekem az mindig hiányzik.

Hirdető külseje

Ez Niobé legnagyobb erőssége. Igazi fekete démon hosszú, ápolt, sötét hajjal, szolibarna bőrrel, dögös tetkókkal és szép műkörmökkel. Illatos volt és ápolt, az egy szem amatőr képén látható fehér összeállításban várt rám egy magassarkúval kiegészítve. A mellei pont illenek magasságához, testarányaihoz, látványra gyönyörűek, feszesek, fogásra kemények és enyhén kitapinthatók a szilikonzacskók. Nagyon-nagyon erotikus és formás teste van Niobénak, kerek feneke, a nyelvében, köldökében és a nuniban piercing.
Az arcnál másra számítottam, de alapvetően tetszett. Igyekszem a kollégák érdekeit is szem előtt tartva őszintén és kritikusan írni a hölgyek arcáról is, emiattt azt kell mondanom, hogy a randi során átlagosnak értékeltem, viszont búcsúzáskor jobban szemügyre vehettem és ha mosolyog nagyon cuki pofija van. Az oldalon hirdető lányok nagy átlagával megegyezik, sőt, inkább a felső ötven százalékba tenném. Rendszeresen lányokhoz és arckép nélkül hirdetőkhöz járók nem fognak csalódni, úgy hiszem.

Action

Megérkezésem után kedves puszikat kaptam, bár láthatólag zavarban volt vendéglátóm. Ezt nem róhatom fel neki, mert én akármennyit is jártam lányoknál, mindig úgy viselkedem, mint egy kezdő. Gondolom ezt a drukkot ragaszthattam rá. Próbáltam oldani a meglepődöttséget, mérsékelt sikerrel. Nyilván a kedves kollégák is tisztában vannak vele, hogy a szimpátia és az együttlét hangulata sokszor igen korán, az első benyomásnál eldőlhet. Mi a feszélyezett vonatra szálltunk föl és ezen is maradtunk a szűk fél óránkban.

Fürdés után még a fehérneműben várt, aminek örültem, mert láthattam, ahogy szép lassan kibújik belőle. Hanyatt feküdtem és kértem bújjon közelebb, mellém, de ma ő akart irányítani. A lábam közé kuporodott franciára készülve, de mielőtt elkezdte volna, megfogtam finoman a nyakát és magamhoz húztam jelezve, hogy csókot szeretnék indulásként. Na, ez nagyon jó ötlet volt, igazi pornós, nyálas nyelvest kaptam, az élményt csak fokozta a nyelvékszere. Tökéletes lenne, és maximum pontot adnék rá, de úgy éreztem az élmény időkorlátos. Előjátékként kaptam, később aztán elhúzta az arcát és rámenősnek kellett lennem egy pár másodperc smárért, pedig én aktus közben is igényelném.

A király csókok után elkezdte a franciát. Ez is átlagon felüli volt, nyálasan cuppogott az öregen és mélyen bevette, igaz itt is hamar gumit javasolt. Kértem időzzön még lent egy picit. Közben finoman simogattam és markolászni igyekeztem a ciciket, erre is kaptam egy kedves figyelmeztetést, hogy óvatosan tegyem mindezt. Gyömöszölni nem lehet őket, bármennyire kemények és hívogatóak, finom simiket engedélyeztem csak magamnak, hogy elkerüljem a színházi illúzió újbóli megtörését.

Következő napirendi pontunk az aktus. Gumihúzás után keményen meglovagolt, itt még voltak király hanghatások is, de elég nagy tempót diktált, ki is kellett kapnom, mielőtt három percre szűkül a fél órám érdemi része. Misszibe fordultunk, itt már kimondottan tapintható volt Niobé vágya, hogy legszívesebben egy másik helyen és időben lenne inkább, legkevésbé sem alattam. Szemérmetlenül nyalogattam a cickókat, de a barátnős intimitás nem az ő erőssége, itt már rendesen el is fordította a fejét, ha meg akartam csókolni. Finomabb barátnős együttlétre vágytam, ha már nem lehet keményen gyömöszölni a lányt és a ciciket, de már nagyon ficánkolt alattam, mehetnékje volt. Ennek ellenére bitang jó érzés volt benne lenni ebben a szép nőben és mozizni a felhúzott lábait és a guszta cickókat.

Mondom oké, nem kínzom tovább szegényt ezzel a meghitt pózzal, fordulás doggyba, itt nem szoktak annyira szenvedni a lányok, nem is véletlen, hogy legtöbbüknek ez a kedvence, itt van a legmesszebb tőlük a páciens. Itt végre bátrabban lehetett tolni, rá is markoltam a kerek fenekére, de sajnos eddigre közeledett számomra a vég. Kihúztam a kardom, hanyatt fektettem Niobét és először én, majd ő kezdte rázni a szerszámomat, mígnem a puttony tartalmát a cicikre nem ürítettem.

Megtöröltük magunkat, mire én végeztem ezzel a pár másodperces művelettel, vendéglátóm kezében már ott volt a telefon. Ez nyilván valami generációs dolog, amit én nem értek és nem is témája igazából a beszinek, de elég beszédes pillanat volt.

Letusoltam, felöltöztem, kaptam egy pohár vizet, egy cuki mosolyt és két puszit vendéglátómtól, majd eltoltam a cangát.

Elszámolás

Pesti átlag, szó sem esett róla, érkezésemkor leraktam az asztalra, végig ott is maradt. Korrekt.

Niobé, jó masszázs

  VáciPasi

Egyeztetés

Előző nap hívtam, sikerült egyből elérnem kedves volt a telefonban, elmondta a lehetőségeket, majd egyeztettünk időpontot.

Megközelítés

XIII. kerület könnyem megközelíthető része, kocsival mentem, parkolási lehetőség bőven volt napközben, nem vagyok pesti a tömegközlekedésről nem tudok írni.

Helyszín

Panelházban fogad, a lakás egy szobás, a célnak tökéletesen megfelel. A fürdő rendben van az ajtóra figyelni kell nehogy beragadjon. Az ágy kényelmes, jól használható! :D

Hirdető külseje

A képek teljesen visszaadják a valóságot, gyönyörű lány! Arckitakarással hirdet, de senkit nem fog meglepetés érni, gyönyörű lány! Csodás alakja van, szépek a mellei, és iszonyat formás a feneke!

Action

1 órára mentem, a fürdő után javasolta helyezzem magam kényelembe, volt rajta egy bőr fűző szerűség, nagyon szexi volt, majd miután levette elkezdett kényeztetni. Először a melleivel, majd szájába vette amit kell. Jó a franciája nagyon, majd kértem hogy forduljon 69-be! Finom puncija van de nem nagyon tudtam rá koncentrálni, így kértem gumit! Felhúzta majd kértem üljön rám. Itt jött egy megjegyzése, kicsit érdekes stílusban. Rám guggolt és csináltuk, lehet nem direkt de úgy helyezkedett hogy véletlenül se tudjak hozzá érni. Kértem váltsunk pózt, misszibe folytattuk, nem volt rossz, de valahogy éreztem rajta hogy túl akar lenni inkább az egészen, így kértem csináljuk hátulról. Itt is jött egy megjegyzés ami már zavart is, majd egy kis grimasz ("Már ideje volt" vagy valami hasonló megjegyzés, kicsit "érdekes stílusban") Hátulról gyönyörű volt, szép formás feneke van, jól mozog lehet is. Itt végem is lett a gumiba. Nem kapkodott, kaptam törlőkendőt. Ezután felajánlott egy masszázst amit el is fogadtam. Masszázs alatt szerintem jót beszélgettünk, volt közös nyaralásos élményünk (nem együtt nyaraltunk, csak az utazás élménye volt ugyanolyan). A beszélgetés közben éreztem hogy talán most kezd feloldódni, elfogadni engem, de mire végeztünk lejárt az idő! Fürdés előtt megkínált jeges teával amit elfelejtett odaadni, majd miután eljöttem irta üziben hogy elfelejtette oda adni a teát!

Elszámolás

A végén tettem le, a komódra, ottlétem alatt szóba sem került, a telefonon elmondottak alapján!

Niobé, jó masszázs

  Partyzan

Egyeztetés

Telefonon hívtam, majd vissza csörgött és utána gyorsan találtunk is egy megfelelő időpontot.
Randi napján reggel megerősítés, cím is akkor érkezett.

Megközelítés

XIII.ker, Vasas pálya környéke. BKV-val mentem, mivel az autóm szervízben van, a vili nem messze ál meg a háztól.

Helyszín

Panel ház, szerelmi fészeknek berendezett garzon. Tiszta, rendezett lakás. Egy tablet szolgáltatott némi halk zenét.Fürdő nem nagy, több tusfürdő található + szájvíz, dezodor.

Hirdető külseje

Niobé egy tökéletes alkatú, szép arcú hölgy. 10/10. Hibát keresve sem találni... :)
Cicik nagyon szépek és nagyok. Testén pár tetoválás, de én kifejezetten szeretem őket. Piercing is a megfelelő helyeken. A beszámolókban leírt bőr felsőben és tangában fogadott.

Action

Érkezéskor puszit kaptam, majd egy kis beszélgetésbe elegyedtünk, de a kommunikáció folyamatossága (részemről is) talán egy picit akadozott. Kaptam egy szépen meghajtogatott türcsit, fürdőbe el. Visszaékezésemkor még rajta volt a szett, épp a konyhában volt, kérdezte "levegyem?" - mondom persze, miért is maradna fent? :)
In medias reses kezdés, csók nélkül. Ő nem erőltette, így én sem.
Egy kicsit zavarban is voltam, de ezen állapotom gyorsan oldódott az ezredes cicikkel való cirógatás hatására. Franciázni kezdett, amit nagyon jól művel. Kéz nélkül, mélytorok elvétve, környéket kihagyva, de tényleg nagyon érti! Majd kértem egy cserét, hogy én is viszonozhassam eme orális élvezeteket.
Nekiálltam, de egy két halvány csípő mozgatáson kívül nagy sikert nem arattam. Tisztában vagyok vele, hogy ezen hölgyek közül ritka, aki ezt tényleg élvezi, de jól esik az embernek 1-2 "hamis" élvezet... :)
Majd kértem a védőfelszerelést, nekivágtunk a missziónak. MAjd kértem, hogy lovagoljon meg egy picit, csodálva a kebleket. Végül doggyban ért a végzet. Itt ért egy kis meglepetés, mert állítása szerint nagyon rámarkoltam a fenekére! Bár nem vagy egy terminátor, sem egy szkander bajnok nagy tenyérrel + ezt még soha senki nem vetette a szememre, de mivel mégis ő érzi, így tudomásul vettem. Sex közben 1-2 halk nyögés, egy kicsit itt is hiányzott a"hamis" érzés részéről nekem. Ezután kaptam törlőkendőt és megtisztíthattam magamat..
Felajánlotta masszázst, nem utasíthatta vissza. Látszik, hogy így indította a pályafutását, nagyon kellemes volt.
A masszázs végeztével megkérdezte, hogy második menet? Mondom persze.
Ismét franciával indított, ismételten jól esett majd kértem, hogy doggyra váltsunk. Egy kis pumpálás után rákérdeztem, hoyg NFVSZ van -e? Igennel felelt, így ezt a befejezést választottam.
Vagyis választottam volna, mivel a vég közeledtével kézre váltott, így egyrészt sem időm, sem kedvem nem volt "figyelmezetni", hogy nem ezt kértem...no mind1, elsült a pisztoly, ismét letörölhettem magam... :)
Tusolás, majd puszi és távozás!

Elszámolás

Érkezésemkor az asztalra tettem +1 egy rózsaszállal megtoldva és egy tábla csokival. Régi pesti átlag.

Niobé, jó masszázs

  angrybirds2

Egyeztetés

Személyes üzenetben kerestem többször is, árak-miegymás végett, mert a képek nagyon felkeltették az érdeklődésemet, találtunk egy megfelelő időpontot, már belelovalltam magam amikor eltűnt az oldalról, kicsit csalódott lettem, de aztán visszatért és mehettem a korábban lefixált időpontban :))

Megközelítés

13 ker. külső része, szokásos gps segítségével mentem , könnyű odatalálni, ház előtt parkolóhegyek parlagon, bkv mániásoknak ahogy láttam van villinger, meg busz

Helyszín

Régebbi 4 emeletes panelház emeletén található egy kis garzon, klasszul megcsinálva, fürdőben zuhanykabin, sok tusfürdő meg listerine pohárkákkal, tetthelyen nagy franciágy , illetve egy asztal mécsesekkel meg buddha szoborral nagyon hangulatos. Ruhákat le lehet helyezni székre vagy ahogy érzed.

Hirdető külseje

Hamarabb érkeztem és közben telefonálgattam meg cigiztem ( tudom rossz szokás ) amikor észrevettem hogy jön egy kicsikocsi és valami olyasmi csaj száll ki belőle mint Niobé. Jól megvizualizáltam és örültem mint a majom a farkának hogy rendben lesz ha Ő az. Ő volt. A képeknek megfelelő külsejű sztem baromi csini, főleg a cicik, meg úgy egyben a hölgyi. Van pártetkó, de nem zavaró, legalábbis nekem. Arckitakarástól nem kell félni rendben van :))karakteres szép arcú lány. Fekete szettet kértem üziben, valami mást kaptam, de rendben volt abban is . Ha jó szót keresek rá akkor a kecses. Vékony testalkat, de feszes.Pici popsival. Sztem bomba csaj, de ő mint mindegyik nő saját maga legnagyobb kritikusa.

Action

Kicsit zavarban voltam mint minden első randin :) puszival fogadott, idegesen nevetgéltem aztán sztem átragasztottam rá. Kicsit beszélgettünk, aztán törcsi és go zuhanyozni.Közölte hogy ne zárjam be az ajtót mert beragadhatok :) Fürcsi után vissza és megbeszéltük hogy mit szeretnék. Franciatudás bemutatását kértem, nagyon megvoltam elégedve lassan érzékien csinálta pont ahogy szeretem :) piercinges nyelvvel :) volt némi mélytorkos prezentációs is, el tudtam volna lenni vele csak éreztem hogy ez így nem jó mert elmegyek. Közben én is kértem hogy kényezthessem 69-be fordult élmény volt nyalni az illatos piercinges nunusát. Ami tetszett neki sztem a hangokból itélve, de nem ment el sztem...Ezután kértem hogy húzzunk gumit, majd hátulról támadtam, majd misszionáriusban szemből, sikerült majdnem agyon nyomnom :) ezután lovaglós poziba kerültünk ami tök jó volt a ciciket szemből vizuálni nagyon fasza, majd miután nem bírta, popsi alulról alátámaszt és úgy csináltam, meg is jegyezte hogy ez jó volt :)) sikerült elmenni a gumiba, bár nem így terveztem, de a kellemes szorítása és a cicik a szemem előtt beadták . Ezután letisztogatot kedvesen, majd felajánlott egy masszázst. Ez is kellemes volt, mert futás után begörcsölt a vádlim, és kicsit kilazította. Közben beszélgetés mindenféle dologról, jó volt, nagyon jót beszélgettünk.

Elszámolás

Az elején a buddha mellé az asztalra helyezve borítékban régi pesti átlag , nem kérte, én mondtam hogy rendezzük az elején. Abszolút korrekt.

Niobé, jó masszázs

  lajcsika74

Egyeztetés

Telefonon kerestem és egyből el is tudtam érni. Másnapra megbeszéltük a randit amit előtte véglegesítettünk.

Megközelítés

Könnyen meg lehet találni, maximum az egyirányú utcák okoznak egy kicsi problémát ha kocsival mész. BKV is van a közelben.

Helyszín

Pici rendes lakás egy társasházban, bejutás könnyen megoldott. Fürdőszoba felújított, rendes zuhanyfülkével, ahol van minden, tüsfürdő, szájvíz.

Hirdető külseje

Nagyon csinos formákkal megáldott hölgy, szép szilikonmellekkel, amik a csodaszép bőrszerkóban vonzották a tekintetet. A képeken nem látszik, de szép tetoválásai vannak.

Action

Nagyom megtetszett a hirdetésébe, hogy strap-on-t is vállal, ezért kerestem és mentem el hozzá. Zuhanyzás után az ágyra terelt, ahol kaptam tőle egy príma franciát és kebelszexet is a kérésemre. Közben fokozatosan, nagyon finoman kezdte izgatni a fenekemet egy vibrivel. Mikor már jól előkészítettnek éreztem magam, kértem a vegye fel a felcsatolhatóst, ami nagyobb volt mint eddig tapasztaltam. Finoman-óvatosan kezdte, majd igen rendesen megdugott különböző pozíciókban a vibrálós eszközzel. Végén manuális játék után egy hatalmasat lőttem. Mosdás és egy kellemes masszás után távoztam, mert többre nem éreztem erőt, úgy lerendezett.

Elszámolás

Pontosan úgy volt ahogy a telefonban megbeszéltük. Végén tettem az asztalra.

Niobé, jó masszázs

  AnthonBerg

Egyeztetés

SMS-t írtam, rám csörgött, majd vissza hívtam. Megbeszéltük a részleteket, kedvesen tájékoztatott, és időpontot egyeztettünk.

Megközelítés

Kocsival mentem. Kis eldugott utca, de a gps oda visz. Tömegközlekedésről nem tudok tájékoztatást adni, nem figyeltem.

Helyszín

Régi építésű több szintes társasház. A lakás tiszta, rendezett, kevés berendezési tárggyal, kényelmes francia ággyal. A célnak teljesen megfelel. Az én hülyeségem, de örültem hogy zuhanyzó van és nem kád.

Hirdető külseje

GYÖNYÖRŰ. Amint megláttam elállt a szavam. A hétköznapokban meg sem merném szólítani. Karakteres vonású szép arc, csodás karcsú alkat, izgató szempár, barna selymes bőr. Mellei remekbe szabott orvosi csoda, kerek, feszes popsi.

Action

Az ajtón belépve megláttam GYÖNYÖRŰ vendéglátóm, az állam le esett. Fűzőben, tanga bugyiban és magassarkúban fogadott. Üdvözlő puszit váltottunk. Be invitált a szobába. Váltottunk pár szót feszültség oldás enyhítése ként, mivel most találkoztunk először. Székre tettem ruháim. Megkaptam az illatos puha törülközőt, irány a zuhanyzó.
Visszatértemkor az ágyon foglaltam helyet. Ő levette a fűzőt magáról segíteni szerettem volna, de úgy gondolta nem tudok. Megkérdeztem hogy csókról lehet-e szó, igenlő választ kaptam, de nem vitte túlzásba. Nem habozott kicsit simogatott a mellével és már a szájában is voltam. Nyalogatta, szopogatta félárbocon lévő szerszámom, de nem akart felállni a rendszer, pedig jól csinálja. Cserét kértem, már szerettem volna kényeztetni. Hátára feküdt, a ciciknél elidőztem. Vágytam már a puncijára, belenyaltam finoman, majd egyre hevesebben. Élvezte ténykedésem mert egyre jobban nedvesedett és vonaglott. Sajnos nem sikerült csúcsra juttatnom. 69-be fordultunk. Újra kezdte kis barátom érdeklődését felkelteni, de rágörcsöltem hiányosságomra, hogy nem sikerült életre kelteni. Pedig mindent megpróbált, nem adta fel egyhamar. Gumit húzott rá, négykézlábra ereszkedett, így hatoltam kéjtől nedves kelyhébe. Éreztem puncija szorítását és már éreztem is hogy elönti a vér az ágyékom, megkeményedtem. Csodás látvány tárult elém. Tolta rám magát, és egyre hevesebben dugtam. Próbáltam húzni együttlétünk, de nem bírtam sokáig, hatalmasat lőttem gumiba. Niobét így sem sikerült eljuttatnom a beteljesülésig.
Kaptam nedves törlőkendőt. Megmasszírozta a hátam közben beszélgettünk. Elmesélte egy két kalandját, aminek nagyon örültem. Lezuhanyoztam, búcsú puszi után távozta.

Elszámolás

A megbeszéltek szerint, nem változott a helyszínen sem. Át adtam csekély ajándékom, a rózsa csokrot előre letettem az asztalra, végig ott maradt. Nagyon megérte.

Niobé, jó masszázs

  Rasputyin

Egyeztetés

Telefonon 1 nappal előtte a kollegina vette fel, beírt a táncrendbe.
Másnap d.e. egyeztetés ekkor már vele beszéltem.
Cuki volt mint Mindig, megadta a pontos címet.

Megközelítés

13. ker. Duna part, kocsival mentem, kis keresgélés után találtam parkolót.
2 perc séta.
bkk nem tudom de mivel frekventált hely rossz nem lehet.

Helyszín

Új építésű komplexum.
Nem érheti kritika.
Lift van.
A lakás szép, tiszta, a fürdő is.
Kád van, szájvíz van, mondom van.
A szóba az átlagtól nagyobb, tatamin és pad is van benne.
Diszkrét fények...

Hirdető külseje

Na ezt látni kell.
Bár én elfogult vagyok.
Korábban voltam már nála, de aztán eltűnt, de most meglett újra:)
Párduc test, cica szem, tuti cicik, hosszú lábak....

Masszázs

Szerintem a 3 legjobb között van.
Szeretem ha 1 csajszit nem kell irányíthatni, őt nem kell.
És ennek ellenére többet ad mint amit el tudsz képzelni.
Pedig jó a fantáziám.
Menű:
Csúszka állva, mindenképpen.
Kellemes, de erőteljes masszázs fekve, talptól-bubig, ki nem hagynám.
Különös tekintettel a hát és nyak tájékára.
Közben beszélget, imádni való.
Nem véletlen, hogy hiányzott.
Valahogy olyan természetesen csinálja, hogy úgy érzed nem is szolgáltat hanem a barátnőd kényeztet.
Mellesleg nem kis rutinnal.

Kényeztetés

1,5 órára mente.
2 eksőn.
Az első a cicikre ment a csuszka után.
A másodikat az nem tudom épp el voltam foglalva valamivel, de ara emlékszem, hogy nagyon cuppogott.
Csak annyit mondhatok csúcs.

Elszámolás

Utólag a padra, Pesti átlag No1 élményért.
Némbörvan ilyenből csak 1 van.

Niobé, jó masszázs

  Paul01

Egyeztetés

Az egyeztetés nagyon egyszerűen ment, miután megbeszéltük a lehetőségeket már másfél órával későbbre sikerült is megbeszélnünk egy találkát :)

Megközelítés

A Marina part nagyon exkluzív Duna parthoz közel eső része, amit nagyon egyszerű megtalálni a legegyszerűbb akár telefonos térkép segítségével is.

Helyszín

A ház a Marina parti megszokott igényességgel fogad és ezen csak a lakásban látottak tesznek túl, nagyon szép, ízlésesen berendezett lakás, fürdőszoba - minden itt szokásos igényt kielégít

Hirdető külseje

Missy gyönyörű lány, ahogy az arccal hirdetett képeken is jól látszik - azt kapod egy az egyben - de talán a valóság még túl is tesz a képeken. Szép alak, nagyon izgató cickók, gyönyörű popsi, kicsit akaratos, de izgalmasan édes és izgató arc - és ha megszólal azzal az akaratos, makrancos stílusával szinte meg akarod zabálni.

Masszázs

Én általában nem a masszázsért megyek a lányokhoz, de persze, ha jut rá idő (mert próbálom átalakítani mindig az időbeosztást és a sorrendet) szeretem, ha jól megdögönyöznek. Most is kértem és ha nem is egyből, de Missy "engedélyezte" a szokásos sorrend cseréjét, így ha nem is nagyon szívesen, de az erotikus résszel kezdtünk. A masszázs a lábaknál kezdődött és onnan haladt a hát felé kellő erősséggel - miután egyeztettük előtte, hogy én hogy szeretem.A hát masszírozása tartott a legtovább, kellemesen, megfelelő erősséggel. Összességében majdnem profinak mondható.

Kényeztetés

Missy egy nagyon aranyos és kedves lány, csak tudni kell kihozni belőle ezeket a tulajdonságokat. A megbeszélt programváltozás után gyönyörű teste csuszka masszázsával kényeztetett először állva, majd fekve - majd egy kis szolid, gyengéd 69-re kaptam engedélyt kérésemre és így megkóstolhattam nagyon szép és jóízű punciját, majd kértem, hogy forduljunk vissza az eredeti felállásba - amiben végem is lett a nagyon finom kéz és szájjal történő összhang következtében.

Elszámolás

A szokásos és Marina parti átlag, a szolgáltatás minőségét figyelembevéve abszolút nem kérdés, hogy megérte-e, - az ajándék szóba sem került, az előzetesen egyeztetett mennyiséget csak a végén tettem le a kézreeső asztalkára

Niobé, jó masszázs

 

Egyeztetés

I want see two girls for massage and it's ok with Missy and Noemi. I made an appointment by phone. Very easy. She speaks English very well so it's nice. She gave me an appointment 30 minutes later. Then by sms ok.

Megközelítés

This is a well located apartment in the north city center. Near from metro and tram. After, walking 10 minutes to find appartment in Marina. Everyone can find. Large entrance door, then a second door, but it's easy

Helyszín

The apartment is beautiful, great, there are several pieces. The massage parlor is clean and friendly. The atmosphere is subdued and it smells good. Candles and small lights. The bathroom with bath, very clean. There is a shower, no tub. All is clean.

Hirdető külseje

Missy's pretty, brunette with a cute face. She has big tits and a nice glutes. Noemi is very pretty. Really beautiful. His eyes are captivating and charming. I really liked. It has a very thin body and small breasts but very crispy:-).

Masszázs

They received me very pretty underwear and with a smile. It's good. Then I was taken to the shower, simple but nice. After taking a shower, they laid me on the massage table. It was the first time for me a massage with two girls so I was not sure how. I let myself be guided by them. They began massaging my legs, arms and back with his four hands too good. This lasted for 20 minites. Then they asked me to turn Warning ....;-).

Kényeztetés

They removed their clothes and at that time I thought I was in heaven. Missy is nice but Noemi was very very very cute))) They asked me to sit on the side of the massage table, facing the mirror. Missy moved behind me and massaged me with her breasts. Noemi was in front of me and massaged her ass ... amazing !!!!! Then they changed. They began to touch my sex with the hand, very gently. And with the mouth, very "hotly". They alternated several times and believe me I did not know where I lived ... Here it was heaven. A huge thank you to you two for this great moment

Elszámolás

The gift was normal for me but I do not know all the gift on Bubapest. For them the same. But it suited me no problem because the moment was very good.

Niobé, jó masszázs

  almeyda

Egyeztetés

SMS-ben történt, gördülékenyen. Mindenről gyors tájékoztatás kaptam, és fél óra múlva már a célallomason topogtam.

Megközelítés

Gyors, egyszerű. Autóval, könnyű parkolni, hangulatos környék, minden adott ahhoz hogy az ember kiszakadjon a pörgésből. Marinat már sokan leírták előttem. Nem túl nehéz odatalalni.:)

Helyszín

Az épületbe bejutás diszkréten történt, nyugodt lépcsőház, új épület. A lakás egyszerű, de tökéletes. Tisztaságra elég háklis vagyok, mégsem találtam kifogásolandót. Ha muszáj belekötni valamibe, akkor a zihanyfülkén belül lehetne egy kis mütyür, amire a tusfurdőt rá lehetne pakolni. Minden más rendben volt. Szoba hangulatos, jó illat, diszkrét világítás, tükrök. Masszágy, matrac, jópofa minimál dekoráció. Szobainas, szóval perfetto!

Hirdető külseje

Nem sűrűn jövök zavarba, de sikerült. Talán mindent elmond, hogy emiatt a beszi miatt regisztráltam... Tökéletes! Testére tekert torolkozoben fogadott, azonnal magával ragadott a tekintete, mosolya. Gyönyörű arca van, és nőies karakán kisugárzás. Kevesen sugározzák ezt a mértékű megközelíthetletlséget. Később csodáltam meg a testi adottságait: barna, finom, selymes és feszes bőr, tökéletes alak, formás popsi, és hihetetlenül tökéletes cicik.

Masszázs

Az előző beszámolóhoz kapcsolódva megjegyzendő, hogy minimálisan érezni, hogy picit már kevésbé motivált, mint egy lelkes újonc. Viszont ezt rendkívül profi módon igyekszik leplezni. Kedves, és professzionális. A masszázs lábaktól felfelé halad, finom, libabőrt okozó erintesek jellemzik. Alaposan masszíroz, kiváltképp hát tájékon. Közben kellemes beszélgetés, ugyanakkor pár percig atszellemultem, ekkor ő is lekovette és frlfuggesztettuk a kommunikációt. Értelmes, jó humorú, kellemes társalgó partner. Azt adja, amire a kliens vágyik. Felfrissültem, ellazultam, feltöltődtem. Kizárólag masszázsra is visszamennék, ha korlátozná az étlapot.

Kényeztetés

Még most is beleborzongok, ahogy próbálom felidézni. Megkért, hogy üljek az ágyra, és segítsek beolajozni. Zavarban voltam, és csöpögött a nyalam, mint egy szűz kamasznak. Élmény volt, és ez csak fokozódott, mikor a testével hozzámdörgölőzött. Nem tudtam mire figyeljek, a tükörben lévő popsira, vagy a csodás cicikre, vagy az izgató arcára... Aztán megfordult és a kerek popsival izgatta az addigra kemény cerkámat, majd kezével finoman hátranyúlt, és ez a szitu az, amit minden nap át szeretnék élni... Kábulatomban az ágyra vissza, és kezdetét vette egy eszméletlen finom, változatos francia. Igyekeztem minél tovább visszatartani. De ez túl nagy kihívás volt, úgyhogy kérésemre felallhattam, ő elém térdelt és az életemBen látott legszebb cicikre mentem. Azt nem.tudom miként jutottam.be a fürdőbe... Nem emlékszem.:)

Elszámolás

A megbeszélt ajándék, mértéke messze a megérdemelt alatt. Emlitesre sem.méltó egy tökéletes szolgáltatásért.

Niobé, jó masszázs

  niemandino

Egyeztetés

Könnyen ment, ő vette fel a telefont, volt is alkalmas időpont. A helyszínt már ismertem. Marina part igazán jó környék, itt csak szép és odaadó lányokkal volt dolgom. sosem ért kellemetlen meglepetés.

Megközelítés

Könnyen, ment, ismertem a környéket, mindig van szabad parkoló, még fizetni sem kell. A környék diszkréten és jól megközelíthető kocsival, s amig el nem érkezett az én időm, egy kultúrált presszóban egy jó kávét is ihattam.

Helyszín

A Marina part kultúrált környék, a lakások modernek szépek, hangolatosan berendezettek, a fürdő tiszta,egyszóval minden adott egy kellemes időtöltéshez.

Hirdető külseje

Ő van a képeken, s a képek nem csalnak, nincs retus. Szép lány, remek alakkal, formás cicikkel(szilikonos). Szép és feszes bőr. Bikiniben fogad, kellemesen el lehet vele csevegni.

Masszázs

Hamar tisztáztuk a részleteket. Egy órára tudtam maradni, kellemes csúszkával kombinált masszázst és natúr franciás levezetést kértem. hamar meg is egyeztünk, mehettem tusolni. Visszatérve a fekpadra invitált, s kezdődött a masszázs. Igazán nem csalódtam, kemény határozott, de mégis kellems masszázst kaptam tetőtől talpig, igazán jól ellazultam. félóra után jöhetett a fordulás, illetve felülés a masszázságy szélére. Megkért olajozzam le. Ez igazán szívesen csináltam, mert nagyon selymes és érzéki bőre van. a cicik feszesek, ruganyosak, a posi izmos, a suni igazán forró és csábító. az olajozás után egy nagyon izgató álló csúszkát kaptam, előről, hátulról. Uraim ember legyen a talpán aki ezt kibírja. Nekem szerencsém volt, kibírtam, így hanyatt fekvést parancsolt.

Kényeztetés

Nos ezután jött az óra fénypontja. nem tartózkodó a lány egy nagyon dinamikus és erotikus natúr francia levezetést kaptam. tizenöt perc alatt ötször repített a fellegekig,, s az hogy most a végkifejlet nem következett be az nem az ő hibája, hanem a nagyon stresszes napomnak tudható be. Misnden rosszban van valami jó, hiszen így nagyon sokáig keményen küzdöttem. a végén megegyeztünk, hogy itt törzsvendég leszek, s legközelebb nem sajnálok tőle másfél órát.

Elszámolás

korrekt, a nyújtott szolgáltatásnak és a színvonalnak megfelelő. A környékbeli árszinvonalnak megfelelő, amit gyorsan le is rendeztem.

Niobé, jó masszázs

  amplitude

Egyeztetés

Nem volt vele gond ő vette fel, elmondott szépen mindent a telefonba. Határozott volt a hangja, de minden infót megkaptam amire kíváncsi voltam. Kb 1 órával későbbre tudott időpontot adni, este felé volt.

Megközelítés

Nagyon egyszerű, kocsival mentem, marina part. Ingyenes parkoló közvetlen a tetthely kapujának szájában. Mondjuk tutti szerencsém volt. Gyakorlatilag a kocsiból a fedett kapualjaba léptem. Szeretem az ilyet.

Helyszín

Marina p. Nagyon fullos minden. Megkaptam a kapukódot, emeletet. Senkivel nem találkoztam út közben. Lakásba diszkrét a bejutás. Tetthely nagyon jól néz ki, minden fullos, tusfürdőválaszték, fürdő ok. Szájvíz, tiszta nedvszívó törcsi. Szóval ahogy egy rendes helyen szokás. Több lány rendel, de jó a logisztika. Szobában masszágy mellette tatami.

Hirdető külseje

Hát ezért mentem részben, ebben nem csalódtam. Mint a képeken, arccal hírdet, helyszínen pont ugyan olyan szép. Test nagyon tetszett nekem. Feszes.

Masszázs

Kicsit elbeszélgettük az elején az időt, márminthogy nagyon jókat nevettünk. Kedves csajszika az biztos. Oldott volt a szeánsz, de nem is figyeltem így a masszázsra eléggé. Most visszagondolva, elég simogatós volt. Szólhattam volna, hogy hol fáj, mert magától nem sikerült megtalálnia a csomót. Kicsit gyengusz volt a dolog, de azért kellemes. Orvosi receptre nem íratnám fel gyógymasszírkėnt. Kedves kis melltartó- bugyi kombóban masszíroz. A masszázshoz melegített krémet dolgoz bele a bőrömbe, kifejezett kellemes. Végefürdésnél lemosta a hátamról, na meg az olajat is.

Kényeztetés

Lekerült a ruha, na itt tudtam, hogy mi következik. Ilyen állvacsúszkás megoldással kezdte, megkért, hogy olajozzam be. Na itt nem spóroltam az olajjal, jó bőven sikosítottam. Én a masszpad szélén ültem. Isteni volt, a gyönyörű popsikáját jó szorosan tolta rám, tükörböl a mozi első osztalyú volt. Itt már abbamaradt a beszélgetés. Kézzel kombinált franciskával végzett ki. Ami a heppem, az a kölcsönösség, részben emiatt mentem. Amit meg is kaptam, de kérni kellett, és nem volt túlzottan kedvére a dolog.

Elszámolás

Marina p átlag. Elején asztalkára téve, aminek mértékét már a telefonból tudtam, na meg sejtettem is. Így erről nem sett szó köztünk. Olyan olajozottan ment mint a csúszkamasszázs.

Niobé, jó masszázs

  seingalt

Egyeztetés

Vasárnap este, egy kicsit fárasztó hétvége lezárásaként kerestem egy könnyed masszázst lezárásként. Ilyenkor nehéz jó dolgot találni, könnyen bele lehet futni egy rossz élménybe is. Örültem, hogy ehelyett Missyt még sikerült elkapnom. Volt egy kis zavar, amikor odaértem, és felhívtam, de ennek később nem volt következménye. Sőt, sikerült kicsit előbb kezdeni, és amikor felmentem hozzá, és láttam, ő az, aki a képen van, és minden stimmel, akkor minden rendben volt.
Az még egy kicsit zavart, hogy amíg tusoltam, még egyeztetett telefonon. Utána teljesen ott volt velem, nem volt ennek sem következménye, csak egy hangulati kérdés.

Megközelítés

Marina part. Oda mindig autóval megyek, ideális. BKV-val még soha nem próbáltam ki, mennyi a táv a metrótól. Egyébként ma a part különösen szép volt a naplementében.

Helyszín

Élményeim szerint a Marina parton ez egy típuslakás, a szoba jól felszerelt, masszázsra termett, a lakás többi része el van paravánozva, és oda férfiembernek tilos bemennie.:) Gyertya, félhomály, masszázspad, tatami. Ez utóbbinak nem jutott szerep, de bizonyára az is igénybe vehető.

Hirdető külseje

Missy van a képeken, mindenki láthatja, hogy szép, fiatalos, szexy teste van, én azon csodálkozok, hogyhogy nem butikban, diszkóban, vagy akár modellként dolgozik.

Masszázs

Erős masszázst kaptam. A hátamra külön fókuszált, mert kértem. Lábban magától sokat ad. A hazavezetés közben még mindig éreztem a kellemes melegséget, amely a kellemesen erős masszázs és az olaj összetett következménye. Az masszázsolajban szerintem van valami vérpezsdítő illóolaj, és van valami egyedi, illatos is, ami nagyon emlékezetes, még mindig érződik a kezemen. A masszázs végét lezárja egy egészségedre. Bizonyos okokból -ami privát info- én tartottam attól, hogy Missytől nem fogom megkapni azt, amit vártam, de kellemesen csalódtam.

Kényeztetés

Szerintem azt nem lehet mondani, hogy az esete lennék, nem egészen vagyunk egy hullámhosszon, de teljesen becsületesen, profin dolgozik, és megkaptam, amire vágytam. Élmény volt. A levezetés a masszázspadon történt, profi volt nagyon. Missynek olyan teste van, hogy elég bekenni a mellét, és a férfiember izgalomba jön. Ehhez hozzátesz a már ismert fenékkel masszírozó felállás, utána van csúszkamasszázs. Tényleg csak azt nem éreztem, hogy Missy maga élvezte volna, de hát mondom, fáradt is lehetett, nem kellett, hogy az esete legyek, és akár az is lehet, hogy a egy másik találkozókor ez is máshogy jönne ki. Én nagyon értékelem, hogy emellett egy nagyon jó élményt tudott nyújtani. Technikailag a levezetés vegyes francia és kézi volt, nekem ez bejön, a francia nem alibi volt, hanem annyi, amennyi nekem ebben a műfajban kell ahhoz, hogy élmény legyen elmenni.

Elszámolás

Közepes átlag, kevésbé szép és bombázó, és kevésbé profin dolgozó lány is elkér ennyit.

Niobé, jó masszázs

  Dodohun

Egyeztetés

Minden rendben ment, ő veszi fel a telefont. Semmi gond nem volt.

Megközelítés

Könnyen megközelíthető gyalog és autóval egyaránt. Parkoló van és ingyenes. GPS-szel oda lehet találni.
-as metrótól kb 10perc séta.

Helyszín

Új építésű lakás, tisztaság,rend van és a higiénia is tökéletes. Tusfürdő van dögivel és Liszterin is, új törölközött ad. Szobában félhomály, halk zene, és jó illat.

Hirdető külseje

A lány olyan, mint a képeken, tuti nem csalódhatsz benne, gyönyörű, feszes, szolis teste van egy élmény simogatni.

Masszázs

Masszázsa elhanyagolható, és nem erőteljes, mint ahogy azt előttem páran írták, vagy csak fáradt volt ki tudja. Lassan és finoman masszírozgat érezni,hogy nem masszőrnek tanult, de hát vége kárpótol.
Én erősebb masszírozásra számítottam csak masszázsra nem mennék hozzá. A masszás ágy kényelmes, pihenésre jó volt a zenével együtt, félóra pihenésre számolhatsz, mire el kezdené a levezetést.
Már alig vártam, hogy el kezdje a levezetést, nem lehet neki ellenállni ahogy rád fekszik, és el kezd csúszkálni rajtad.

Kényeztetés

Felültettet a masszázs asztalról, hogy bekenjen olajjal és én is viszont őt gyönyörű feszes idomok wáááá. Elkezdett a popsijával körözni a farkamon, nagyon jól csinálja, viszont a franciája gépies és sietős mintha túl szeretne már lenni rajta. De aki nem barátnő feelainges lányt keres, annak csak ajánlani tudom egyszerűen álomszép.

Elszámolás

Megbeszéltek szerint. Leraktam az asztalkára rá sem nézett,hogy megvan-e, ez tetszik, hogy megbízik benned. Jól esett.

Niobé, jó masszázs

  Csabi33

Egyeztetés

Elsőre nem sikerült elérni, de SMS-re válaszolt, majd sikerült telefonon is beszélni, kedves volt és mindenről tájékoztatott.

Megközelítés

Kocsival jól megközelíthető, parkolni is sikerült. Időpont előtt telefonon segített bejutni a kapun.

Helyszín

Kulturált Marina házban szép lakás, a liftből kiszállva az ajtóban várt. Bent kellemes félhomály, meleg színek és hangulat. A fürdőszobában hasonló, rengeteg tusfürdő, választani is alig bírtam.

Hirdető külseje

Kedves, mosolygós, csinos lány, jó alak.

Masszázs

A szobában széles masszázságy és tatami, mindkettőnél tükör. A kettő közül a masszázságyat részesíti előnyben, úgyhogy azt használtuk.
Nem feltétlenül profi, de alapos, jól eső masszázst kaptam, lábfej, combok, hát nyak, közepes erővel, jól esett. Közben kicsit beszélgettünk, nevetgélve, közvetlenül. Ugyanakkor nem viszi túlzásba a csacsogást, úgyhogy ellazulni is lehet, arany középút.

Kényeztetés

Másfél órára mentem, amit egy felvezetéssel kezdtünk. Az ágy szélére ültetett, majd megkért, hogy olajozzam be a testét. Ez már önmagában is izgalmas volt, különösen a tükörrel megbolondítva. Ezután egy álló csúszka következett, először szemből, testtel, mellekkel. Ezután megfordult, ugyanez popsival, ami nagyon kényelmes, mert hátulról lehet a melleit is kényeztetni, miközben fel-le és körkörösen kényeztet a popsijával. Hogy ezt még fokozza, közben kézzel is besegített, amitől végem is lett.
A masszázs után még kértem egy levezetést, ami ugyanígy kezdődött, meg is lett a hatása. Majd hanyatt fektetve átváltott egy fekvő csúszkára, ami fokozta az élvezetet, kézzel, mellekkel felváltva dolgozott, ami átváltott franciába.

Elszámolás

Előre korrektül elmondta, ennek megfelelően az elején kikészítettem az asztalra, nem volt téma.

Niobé, jó masszázs

  bodi739

Egyeztetés

Nálam az a szokás, először itt az oldalon egy-két üzenet váltás, majd telcsin egyeztetés, utána online bejelentkeztem, és már repültem is csodás masszázsra.

Megközelítés

Marina part, erről a helyről ódákat lehetne regélni. Megközelítése mind BKV-val, mind pedig autóval egyszerű, és nem utolsó sorban ingyenes a parkolás.

Helyszín

Maga a mennyország szexi, csajok modern luxus lakások ez így együtt tökéletes párosítás.

Hirdető külseje

SZexi, dögös csaj, nagyon formás combokkal, feszes popsival, gyönyörű mellek bájos pofival egyben. Tökéletes, igazi barátnő alkat... Második Istennőm.

Masszázs

Tanulta a masszázst szerintem, nagyon szakszerűen csinálta. Fürdés után és a lentiekben említett felvezetés után minden porcikámra kiterjedő masszázst kaptam tetőtől-talpig. Igazán felfrissültem tőle, legszívesebben minden reggel- este megtudnám szokni ezt a fajta maszázst. Persze a végén befejezett dolgokkal :) Kifejezetten tetszett a talp maszázsa és a hát és vál maszázsa...iss

Kényeztetés

Mivel hosszabb időre mentem, így dupla levezetés volt, vagy inkább egy fel, illetve egy levezetés: csodálatos álló csúszkával kezdtük, Öröm megérinteni egy ilyen gyönyörű női testet, selymes bőr, csodás alak stb. El áll a szavam, ha csak rá gondolok, na szóval kis álló csúszka, amivel rendesen felhúzza az embert. Majd elhangzik, lefeküdnél? Persze na-ná- Következik egy isteni francia, aminek meg is lett hamar a hatása, második, vagyis levezetésnek hasonlóan indítottuk a dolgokat, csak még azzal kiegészítve, hogy kölcsönösen kényeztettük egymást. Remélem nem csak Ő, hanem én is sikerrel jártam, legalább is mozgás stb. által úgy tűnt......

Elszámolás

Korrekt, mint mindig, már mondani sem kell, mennyi az annyi; szépen lekerül asztalkára távozás előtt.

Niobé, jó masszázs

  peeter

Egyeztetés

Rendben zajlott, telefonon mindent egyeztettünk, pár óra múlva mindkettőnknek jó volt az időpont.

Megközelítés

Marina part, autóval és tömegközlekedéssel is jól megközelíthető. Ház könnyen megtalálható, rendezett környék.

Helyszín

Lakás célra berendezett, minden a vendég rendelkezésére áll, ami ilyen helyzetben elvárható. Fürdőszoba tiszta, tusfürdők hada, szájvíz és kispohár. Sejtelmes félhomály minden helységben, halk zene, masszázsszoba kellemes hangulatú.

Hirdető külseje

Szép lány, magassarkúban és csini ruciban fogadott. Pár piercing és ízléses tetoválás díszíti Missy testét, szolibarna bőre van és vadító szilikoncicijei. Kinézetre utánafordulós plázacica, fejben sokkal komolyabb. Látogatásomkor kicsit unott volt, de ezt betudtam a hétvégi elpunnyadás számlájára.

Masszázs

Masszázstechnikája nem különösebben szakszerű, de jól és alaposan átgyúr. Erős keze van és nem rest használni. Én szeretem az erősebb masszázst és jól is esett, bár még sajog kicsit egy két ponton a hátam.

Kényeztetés

Felvezetés és levezetés is volt. Mindkettőt kicsit rohanósnak éreztem, olajozás, kis csúszkálás, erős kezezés, száj csak azért, hogy ne érhesse szó a ház elejét. Nekem a lassabb, érzékibb levezetés jön be, de ettől függetlenül élmény volt gyúrni a tökéletes szilikonciciket és vadító volt látni a keményen franciázó Missyt.

Elszámolás

Korrekt, és átlagos. Előre kikészítettem az asztalra, aztán otthagytam távozáskor, szó sem esett róla.

Niobé, jó masszázs

  Dr

Egyeztetés

Telefont ő kezeli, meglepően gyorsan felvette, majd rövid egyeztetés után megbeszéltünk egy délutáni szeánszt.

Megközelítés

Kocsi, BKV ok. Parkolás ingyenes.

Helyszín

A lakóparknak megfelelő, szép, igényes lakás. Tusfürdőválaszték kielégítő, de nekem ez tök mindegy. Fürdő tiszta, a mosógép folyton megy..., hiába a nagyüzem átka.

Hirdető külseje

Csinos, fiatal lány, szép formás és elég nagy cickókkal. Alakja teljesen rendben van, és ami a legjobb, hogy a feneke olyan tökéletesen gömbölyű, hogy rajzolni sem lehetne szebbet.

Masszázs

Először felvezetés volt, majd sikeres kényeztetésem után rátértünk a masszázsra. Elég erősen csinálja, de én ezt szeretem. Akinek nem tetszik, nyugodtan szólhat enyhébb masszért. Lentről felfelé, a hátamat nagyon jól kilazította, felfrissített. Szükség volt is rá a levezetés előtt.
Nem utolsó sorban közben beszélgetni is lehet vele, kedves, aranyos lány.

Kényeztetés

Elején olajos csúszka, nagy élmény bekenni olajjal a szép feneket és ciciket. Majd megkért, hogy feküdjek le, és jött a franciás-kézi kényeztetés, amit szerintem jól csinál.
A program végén levezetés még jobb volt, mint az első kör. Csúszka, fekvés, francia. Viszont most tovább bírtam, és a tükörben gyönyörködtem Missy akciójában. Változatos franciával el is intézett aránylag hamar, ahhoz képest, hogy egy órával azelőtt már megvoltunk.
Még volt időnk, úgyhogy nagyon korrekt módon folytatta egy kicsit a hátmasszázst, majd segített lemosni fürdés közben a hátam.

Elszámolás

A helynek megfelelő kartell ajándék, korrekt az előre egyeztetettek szerint.

Niobé, jó masszázs

  CsakEgyszer

Egyeztetés

Telefonon történt. Rögtön föl is vette, és aznap talalkoztunk is.

Megközelítés

Teljesen jó logisztikailag. Minden mód használható, még a metró is közel van.

Helyszín

Új építésű lakópark emeleti lakása. Jártam már ott. Tetszenek azok a szobák,ahol a fürdő a szobából nyílik. És persze ez is olyan volt. Felszereltsége teljes , mind a fürdőé ,mind a szobáé (tatami és ágy) .

Hirdető külseje

Magas,vékony szexi fekete hajú 'dög' :-) Azért 'dög' ,mert Ő az a tipus Nőben ,aki szétszed az ágyban ha fölhúzzák. /szerintem/ Szoval formás kis popsi , megítélésem szerint kis szilikon cicik és piercingek sokasága!(azok tetszettek nagyon) Missy egy vadmacska!

Masszázs

Mint kiderült a masszázságyat preferálja, velem ellentétben! Ám legyen, hajlottam a kompromisszumra , bár recsegett alattam.
Megkértem, hogy ne nyomkodjon erősen, mert nem szeretem ha kínoznak és egyébként is makulátlanok az izmaim :-)
Ügyesen és precízen masszíroz, közben az beszélgettünk ... , vicces és vagány csaj.

Kényeztetés

Masszi végén csúszkát kaptam ,de még hason fekve. Aztán megkért, hogy üljek az ágy szélére és olajozzam be a testét. Gazella teste van, izmos és vékony. Szóval igyekeztem alapos lenni, és itt van az a rész, ahol már vissza is kell fognom magam, mert elindul a fantáziám és a kezem is ...
Aztán olajozás után fekvés és csúszka, amit nagyon ügyesen csinál cicik között a répa, ahogy kell... (bár ez a masszázságyon történő csuszka kész para, mindig attól félek,hogy leesik...) Aztán nekikezdte a szerszámot kézzel, majd szájjal motiválni. Atya világ, olyan mélytorkos franciát kaptam,hogy pislogtam mint hal a szatyorban. Közben kértem ,hogy a popsit helyezze hozzám közelebb. És miközben gyönyörködtem a zabálni való popsi és a finom punci látványában, igyekeztem hasznossá tenni magam. Nehéz volt ellenállni minden téren...

Elszámolás

Korrekt átlag. És jelen esetben ajándékon felüli amit kapsz.

Niobé, jó masszázs

  Matrixxx

Egyeztetés

Vasárnap délután hívtam, elsőre felvette a telefont, volt szabad időpontja aznapra. Másfél órára mentem.
Kedves, de határozott hangja volt a telefonban is, gyorsan tájékoztatott amiről kellett.

Megközelítés

Marina part Dunához közelebb eső része. Bkv-val érkezőknek kicsit hosszabb séta, kocsival parkolás ok.

Helyszín

Hangulatos, tatamis és masszázspados szoba egyben mécsesekkel, nagy tükörrel a falon.
A fürdőszoba szép nagy, kádas, tiszta, tusfürdő választék bőséges!

Hirdető külseje

Külsejéről az jut eszembe, hogy plázacica, de nem negatív értelemben. Annyira tökéletes, mint a reklámokban, médiában láthatjuk a modelleket. Ezért sem mondanám, hogy természetes szépség, mert azért van tetoválás, szolizott bőr, műszempillák, hosszú műkörmök, és hát 2 csodálatos szilikon kebel. De minden jól áll neki, passzol az egyéniségéhez, és hát végül is nekünk teremtette meg mindezt. Szexi ruciban fogadott, de a masszázst meztelenül végezte. Mosolygós, kedves, nagyon jó fej, cserfes lány.

Masszázs

A masszázspadon végezte, igen alaposan, erősen kezdte, de kérésemre kicsit enyhítette a masszázs erősségét. Hihetetlen erő van a lányban..:)
A masszázspad mellett van tatami is, ha valakinek az jön be jobban. A falon jó nagy tükörből szemlélhettem a történteket. Comb, hát és nyakmasszázsa nagyon profi volt, másnap nem is fájt a hátam..:) Ami nagyon fontos, hogy közben nagyon kommunikatív, kedves, közvetlen volt, jót dumáltunk.

Kényeztetés

Mivel másfél órára mentem két levezetés volt, hasonlóan történt mindkettő, bár a másodikat kicsit izgalmasabbá tettük.:) Szóval mikor fürcsi után visszatértem a szobába megkért, hogy olajozzam be már eszméletlen bombasztikus melleit. Eleget tettem neki majd a masszázspad szélén ülve popsijával, mellével csúszkált rajtam. A látvány és az érzés mindent elsöprő volt. Majd lefeküdtem a padra testcsúszkával és franciázással folytatta, majd kézimunkával kivégzett. A masszázs végén ugyanez volt a menet csak mivel már olyan olajos kissé érzéketlen voltam így elém térdelt és melleire élveztem. Nagyon nagy élmény volt, köszönöm!:)

Elszámolás

Normál másfél órás erotikus masszázs ajándék, a szekrényre helyeztem távozáskor.

Niobé, nagyon jó masszázs

  Csizmáskandúr

Egyeztetés

Mikor megpillantottam képeit,azonnal égő vágy gyúlt bennem,de a tervezett időpontig volt még hátra kb 10 nap.Privi léevelekre mindig válaszolt.Telcsijén hívtam,kedvesen tájékoztatott.Onlines bejelentkezés is tökéletes volt.

Megközelítés

A Marina partra autóval mentem,parkolás ingyenes és kiváló volt, a hátsó parkolónál találtam helyet.Bkv-s megközelítés a közeli Gyöngyösi úti megállótól pár perc gyalog.

Helyszín

Minden a régi,mondhatnám,1 évvel ezelőtt sokat jártam ide egy már nem hirdető lányhoz,és azóta is kiváló minden.A fürdő rengeteg tusfürdővel ellátott,ill kád és hozzá zuhanyfüggöny is tökéletes,új kilépő türcsi,és a törülköző is jó illatú és jó frottíros.Szájvíz pohárkákkal kikészítve a mosdónál.A szoba masszázspaddal ellátott,az oldalfalon jó nagy tükör kiválóan beállítva.A ruháknak fotel és ruhainas is.Tökéletes minden.

Hirdető külseje

Talán egy picit magasabbnak gondoltam képei alapján,de egy szexi feketehajú gyönyörűség fogadott.Bőre szolizott és nagyon jó illatú ,bársonyos tapintású,tökéletes test.Feszes mindenütt,popsi lábai,cicik,isteni csaj.Arca csini,hasonlóra is számítottam.Található tetoválás is de nem zavaró,sőtt nagyon dögös csajjá teszi.

Masszázs

Krémmel masszírozott,nemsikerült nagyon felmelegíteni,bizonyára elromlott a mikró,de én örültem neki nagyon ,nem igazán szeretem a mikrózott dolgokat semmilyen formában.A masszírozást a lábaimnál kezdte kellemesen erősen aminek kifejezetten örültem.Majd a vádlik ,és így haladt szépen felfelé.Hátam után a nyakizmokat gyúrta jól át, ami nagyon jól esett.Utána én is szerettem volna egy kicsit kényeztetni egy kis masszázzsal,különösen örült neki.Közben csókolgattam nyakát vállait.A végére már csak a popsijára és puncijára koncentráltam,isteni masszírozni,újjazni,nagyon élvezi.

Kényeztetés

Másfél órás programként ezzel kezdtünk miután becsukódott a szoba ajtaja.Tudta ,hogy imádok csókolózni így megkóstolhattam édes csókját,isteni.A padra ültem és lassan kezdtük felfedezni egymás testét szenvedélyesen csókoltam ,nyalogattam isteni melleit,símogattam feszes popsiját.Közben észrevétlenül lehullottak ruhadarabjai,majd kicsomagolt a körémtekert türcsiből.Olajjal kezdtük bekenni egymást majd a tükör előtt istenien csúszkázott.Farkamat maga alá rakta és csúszkázott és csúszkázott.Majd szemből is.Gondosan ügyelve mindenre.Kívántam már nagyon megízlelni édes punciját így 69 be helyezkedtünk el és lassan nyalogatni kezdtem illatos pircinges punciját,vigyázva nehogy a végére az én nyelvemben legyen az ékszer.A végére a szájába élveztem,isteni érzés volt.Masszázs előtt még szerettem volna franciásan kényeztetni egészen a gyönyörig,amit kellemes remegéssel élt át.Újjazást engedi,sőtt szereti is.Masszázst követően volt még egy kényeztetés.A végén édesen elkísért fürödni ahol megmostuk egymás hátát is .

Elszámolás

Az asztalra,az átlagos ajándék másfél órára,így a kapott élmény óriási volt számomra.Kis gyümis csokis nasival kedveskedtem az elején.Kedvenc csokimmal szerettem volna megkínálni az elején de annyira édes és kívánatos volt Missy ,hogy a végén fogyasztottunk belőle.

Niobé, jó masszázs

  bodi739

Egyeztetés

Telefonon hívtam Ő vette fel már itt tetszett szexi hangja korrekt tájékoztatás egyeztetés

Megközelítés

Hát mit is mondjak Marina part nem először járok itt és szerintem nem is utojára autóval is és Bkvval is egyszerű könnyen megtalálható

Helyszín

Marina parti extra kinézett szép tiszta lakás modern bútorok de aki itt jár úgy sem a lakást hanem inkább akit meglátogat azzal foglalkozik

Hirdető külseje

Képek alapján megtetszett igazi kis szexi fekete hajú ördög jó szexi kisugárzással formás popsi,szexi kis pofi és szilikonos mellek

Masszázs

1.5 órára mentem ne keljen kapkodni szexi kis fehérnemüben fogadott már ott feltünik nagyon szexi teste minden porcikájában tőkéletes,kis dumcsi majd fürcsi megbeszéljük mit hogyan,masszázs része is profi nagyon jól masszírozz fájó hátamat vállamat rendesen helyre hozta és még közben simogathatja ember szexi kis testét is hát így tőkéletes,voltam már pár helyen és azt kell mondjam első 5ben benne van nálam legalább is

Kényeztetés

Szóval levezetés kezdetnek álló csúszka bekenjük egymást forró olajjal majd elkezd csúszkálni popsival puncival közben simi minden pontját feszes popsit melleit fel fekszem az ágyra majd kezdetét vette kölcsönös francia óra nem is akár milyen (nagyon jó izű),utána előbb emlitett maszázs majd jöhetett második kényeztetés amit kis csók csatával kezdtünk kis simi kellően felhúzza az embert letérdel és úgy folytatja kanapéra ülve folytatjuk közben csodás melleit maszírozom majd kicsit később azok közé mennek utódok türcsi és hely csere ne csak nekem legyen jóóó

Elszámolás

Korrekt annyi amit megbeszéltünk Marina party szokásos

Niobé, jó masszázs

  Yoobao

Egyeztetés

Viszonylag könnyen ment telefonon.
Annyi hogy pont nem volt bent, de amint végzett a dolgával megcsörgetett és sietett vissza.

Megközelítés

Szerintem sokak számára ismerős környék. Pont ezt az utcát én még nem ismertem, ezért picit kavartam, de nem volt vészes.

Helyszín

Szokott Marina parti. Kár ragozni.

Hirdető külseje

Sajnos nekem picit csalódás volt. Valahogy másra számítottam. Csinos a lány és ő van a képeken, de mégis másra számítottam. Picit magasabbra, valahogy másmilyen arcra, és sajnos a cicik sem jöttek be nekem.

Masszázs

Viszonylag szakszerűnek mondható, de picit gépies.
Nem is tudom hogy fogalmazzak. Nem kereste a fájó pontokat, hanem csak haladt végig a programja szerint. Közben picit beszélgettünk amíg ő közben szépen csinálta a programját.

Kényeztetés

Mikor végzett a masszázs programmal szólt hogy üljek fel. ? Bekentem és jött a csúszkás rész ülve. Nekem ez kicsit furcsa volt. Nem is nagyon tudtam élvezni így ülve. Kértem hogy picit foglalkoznék vele, de nem igazán tetszett neki az ötlet.
Végül hagytam hogy csinálja a programját, ami egy jó franciával végződőt.

Elszámolás

Szokásos környékbeli. Telefonon megbeszélt ajándékot helyeztem az asztalra.

Niobé, jó masszázs

  spartacus1

Egyeztetés

Teljesen könnyen ment! Elsőre felvette és kedvesen tájékoztatott a helyszínről és a lehetőségekről!

Megközelítés

Marina Part.Szerintem elég ennyi is.

Helyszín

Szép tiszta lakás nagy kád és rengeteg tusfürdővel+ még szájvíz is van!

Hirdető külseje

Gyönyörű! Én most kivasalt hajjal láttam de ez semmin sem változtatott! Szép arc és isteni test! Pont úgy néz ki mint majdnem 10 éve a nagy szerelmem!

Masszázs

Érzéki simogató masszázs,közben beszélgetés mindenféle dolgokról! Teljesen átmasszírozza a testet,ha kell erősen vagy gyengéden!Főleg a hát masszírozás volt jó mert akkor előttem állt teljesen meztelenül és láthattam a csodálatos kis piercingét!A csúszka rész is tökéletes,teljes testtel,ahogyan azt kell.Végre nem azt éreztem mintha Édesanyám átmászna rajtam,hogy elvegye mellőlem a mogyorót!

Kényeztetés

Evvel kezdtünk mivel 1.5 órát kértem.Az masszás pad szélén ülve megkért,hogy kenjem be.Jobbat nem is kérhetett volna,álom ez a test.Aztán kézzel és popsival izgatott és mikor a puncijához dörzsölte,attól teljesen kész voltam,mintha benne lettem volna! Aztán masszázs.2.levezetés következett.Itt kérdeztem,hogy mit szeret? A francia győzött bár nem tud elmenni de jólesik neki is a törődés.Aztán ő tartott nekem francia leckét ami nagyon jó volt!Éreztem és mondta is,hogy nem szereti a finomkodó dolgokat,mindent csak keményen.Én is ezt szeretem! Ugyan a 2.kör már nem ment végig (egy picit megfáradtam)de ez semmit sem vont le az élvezeti értékből.

Elszámolás

A Marina Parti megszokott ajándék. Az asztalra tettem.