Beszámolóim

ZOÉ❤️, istennő masszázs

  Yosarian

Egyeztetés

Még mindig a bűvöletében vagyok, pedig már kinőttem abból a korból. A vonzalmam Zoé iránt nem szerelem, vagy efféle, nem.
Egyszerűen mióta megismertem, szükségem van rá, függőséget érzek hiányától, de még az egészséges szinten. Olyan ez, mint amikor az ember visszatér egy kedvenc helyére, ahol tudja, hogy itt garantáltan jól fogja éreznie magát. Eddig még nem csalódtam benne, mindig annyit adott magából amitől nem volt kérdés egy következő találkozás. Köztünk nincs levelezgetés, jópofizás, mindketten tudjuk hányadán állunk. Nyilván én jobban várom a következő talit, amit mindig a lehető legegyszerűbb módon, vtr-en beszélünk meg.

Megközelítés

Számomra Zoé találkahelyének megközelítése egyszerű, annak ellenére, hogy Budáról indulok. Kétféle busszal juthatok el az Andrássy út egyik megállóáig, onnan pedig néhány perc séta. Sokféleképpen lehet megközelíteni a címet, nagyon jó a tömegközlekedés, bármerről érkezel. Autóval akár a ház előtt is tudsz parkolni, ha éppen van hely.

Helyszín

Egy Terézvárosi múlt század elején épült bérházat képzeljünk el, ami már kezdi elnyerni eredeti állapotát, a lift is elkészült, de arra nincs szükséged. A kaputól egy kis lépcsőzés, majd ki az udvarra. Az ajtó már tárva, mögötte Zoé rád várva. Helyes kis előszoba, világos, jó nagy kanapéval, kisebb bútorokkal, szemben tv-vel. Itt leveheted, kabátod, cipőd és az elmaradhatatlan puszi és ölelés is itt zajlik érkezésedkor. Innét egy amerikai konyhás folyosón jutunk el a szobáig és a vizes blokkig. A fürdő patent, nagyméretű zuhanykabin, megannyi tusfürdővel. Mosdónál mindent megtalálsz, amire szükséged lehet. Száraz kilépővel, mindig rend és tisztaság. A szoba több mint tökéletes, pazar, abszolút a célt szolgálja. Hatalmas franciaágy, mindig szépen, izlésesen elkészítve, kis fejpárnákkal a végében. Az ágy körül most piros fény, jobb oldalon végig tükör, oldalt kis szekrény, rajta a zene, az ágy végében szintén szekrény csecsebecsékkel, világító mécsesekkel. Nagyon hangulatos kis foglalkozó szoba, itt is mindig rend és nyugalom. Sokadik látogatásom során sem emlékszem zavaró körülményre, ez a béke és erotika szigete.

Hirdető külseje

Zoé egy bűbáj, hirtelen most ez jut eszembe. Egy széparcú, nagyon vonzó kis tündér. Fotói sokat érzékeltetnek mire számíthatunk, de a valóság szerintem még üdítőbb. Mosolya, tekintete kacér, él is vele. Szőke haj, huncut barna szemek, filigrán alkat, arányosan formás alak, kerek érzéki cicik, szép bimbóudvarral ruganyos test, gömbölyű feszes popsi. Puncija az egyik legszebb, mit eddig láthattam, érezhettem. Nagyon izléses tetkók, testékszer, selymes bőr, nincs túltolva semmi. Zoé természetes, vidám lány, intelligens, jó társalgó, egyben bújos cica is tud lenni. A megadott kor valós, a legjobb kor egy nő életében és Zoé képes tündökölni benne.

Masszázs

Kicsit elfogult vagyok? Nos minden bizonnyal, de annyira nem, hogy elrugaszkodnék a valóságtól. Ajtó becsukodik, Zoé mosolya legalább annyira jól esik, mint a meleg, ami alakásban fogad. Dzseki le, átöleljük egymást, néhány puszi is bejátszik. Zoén fekete áttetsző pongyola, mosolyog, érdeklődik, már ott megzabálnám. Cipő is le, irány a szoba, kis ölelkezés után a kapott törölközővel a fürdőbe távozom. Kifelé menet a szoba előtt találkozunk, Zoé ledobja a kis pongyolát, alatta semmi.
Az ágyra huppan velem szemben félig fekvő helyzetben. A látvány letaglóz, az ágy végében állok, nézem őt és nem tudok betelni vele. Na mit szólsz hozzá, kérdi szemével, az enyémek meg kocsányon lógnak. Mikor már megtudok szólalni, kérem kellesse magát egy kicsit. Huncut mosollyal az arcán, combjait kissé szétnyitva, csípőjével kőrözni kezd, kisebb hanghatások kíséretében. Mit mondjak, már ezért érdemes volt aznap felkelni. Hamar elhesegetem a gondolatot ami akkor átfut az agyamon, odakúszom hozzá, finoman a hasára fektetem. Csókolom a nyakát, vállát, a testét ahol érem. Próbálom az én ténykedésem rövidre fogni, de néha azért az is megjelenik. Zoé még mindig hason fekszik, lábait kicsit szétnyitom, egyik kezemmel lágyan nőiességét masszírozom. Kis idő múlva, enyhe remegés kíséretében jelzi örömét.

Kényeztetés

Innét már az események keverednek, de főleg az erotika mentén. Zoé piheg egy kicsit, ráhajolok, nyakát, hátát, simogatom. Egy idő után, megfordul, én mellette térdelek, hálásan mosolyog, karomra puszikat kapok. Nem tudok betelni vele, ő is tudja, hogy a mi találkozásaink, amolyan adok-kapok randik. Szereti ha kényeztetem, én meg szeretem őt kényeztetni. Mivel egy ,,perverz állat" vagyok, Zoénak hanyatt fekve is örömet szerzek, nem kell sok hozzá. Simogatom, felém fordul, én még mindig térdelek, alám jön farkam szájába veszi. Ma valahogy iszonyat jól esik ahogy csinálja, kezével magához húz, az én kezem már a fenekénél. Baromi jól működünk így együtt, de Zóé már nagyon belendül, félő hogy már magának akarja az ,,aprónépet". Elveszem tőle, megigérvén, hogy csak ideiglenesen. Kezem még puncijánál, kicsit még simogatom, de neki újra orgazmusa lesz. Hasra fekszik, combjait, fenekét gyengéden átmasszírozom. Hiába másfél óra, azért az idő vészesen fogy, Zoé a hátamra parancsol. Elhelyezkedem, mint a büdös béka, elterülök, fejem alatt egy párna.
Zoé alulról támadott, rákuszott védtelen testemre, cicik csak úgy siklottak. A nyakamat csókolta, melbimbóm nyalogatja, így haladt szép lassan ágyékom irányába.
Combjaim, zacsim csókolta, nyalogatta, majd szájába vett. Nem volt egy zászlórúd, de Zoé tett róla, hogy ivarszervem komoly alakváltozáson menjen
keresztül. Odatette magát rendesen, néha tövig, nyelve csakúgy pörgött. Egy kis csípőmozgassal is besegítettem neki, hátha a skacok elindulnak végre. De még nem akartak. Javasoltam Zoénak, hogy kézzel folytassa, ami jó ötletnek tünt. Kicsit felültem, szabályosan szugeráltuk egymást, Zoé hangjával is ingerelt. És igen, meg lett az eredménye kitartó munkájának, hatalmasat élveztem. Egy kicsit elkalandoztam a sztratoszférába, majd mikor visszatértem, Zoé mosolygott rám, miközben az elkóbort csapatot szedegette össze. Ezután még kicsit megszeretgetett, kaptam puszikat a combokra, majd még egy picit hozzám bújt.

Elszámolás

Mindig a végén az egyik kisasztalra. Extrákról nem tudok, lehet egyszer megkérdezem.

ZOÉ❤️, istennő masszázs

  Yosarian

Egyeztetés

Nem sok lány volt itteni pályafutásom során(kb 7 év) akikről 2 vagy több beszít írtam volna. Ők már elhagytak minket, talán két lány van még a pályán közülük. Ugyan nemrég megfogadtam magamnak, hogy nem írok többet beszámolót, Zoé azonban jött, hanyatt lökött, elvarázsolt. Szóval mielőtt végleg leteszem a lantot, írok még pár sort legutolsó randinkról sutba dobva az általános elvárást. Egy kicsit magamnak is írom, természetesen lesznek benne az olvasó számára is hasznos információk. A vtr a barátom, s mivel Zoé honlapján van ilyen lehetőség, eddig is és most is itt kértem időpontot több nappal előtte. Mindig gyors a reagálás, eddig jól működött a dolog.

Megközelítés

Minél hamarabb, mert már nagyon szeretném érinteni testét, csókkal üdvözölni. Egyébként meg mindenki azzal megy amivel akar, a cím tudatában nem lehet eltéveszteni. Annyi azért segítek, hogy az Oktogon és a Nyugati pu. sincs messze. Most az Oktogontól mentem gyalog(kb10-15perc) mert még volt bőven időm. Kellemes kora nyári idő volt, útközben bementem egy boltba és vettem egy dobozos sós karamellás kávét, amit az út hátralévő részében elfogyasztottam. Zoénak nem vettem, a kedvenc ételét sem ismerem, úgyhogy azt sem. Már nem először megyek hozzá, rögtön megismertem a házat, volt még néhány percem, nézelődtem.

Helyszín

Múlt század első felében épült ház rejti Zoé találkahelyét. A kaputól nem nagy távolságra, liftet nem kell használni. Egy takaros, szuperül felújított garzon a felüdülés helyszíne. Tágas előszoba, kanapéval szépen berendezve. Itt válhatsz meg a cipődtől, kabátodtól. Innét egy hosszúkás előtérből jutsz el a szobáig és a fürdőig. A vágyak helysége célorientált, hatalmas franciaágy uralja a teret, néhány kisebb bútordarabbal, tükörrel a falon, hangulatlatfénnyel az ágy végében. A fürdő zuhanykabinos, tágas, számtalan tusfürdővel, mosdónál 2 féle szájvíz eldobható pohárkákkal. Mindig száraz kilépővel, még a mosdó előtt is, mosógép még sohasem ment amikor ott voltam, tisztaság mindenhol. Zoé egyedül rendel, ugyan szomszédja szintén kolleganő, de teljesen külön bejárattal, viszont ha négykezesre vágysz, nem kell körbeutazni a várost.

Hirdető külseje

Mindig is az ilyen típusú lányok voltak a kedvenceim, mint amilyen Zoé. Filigrán, ott formás ahol kell, helyes(szép) pofi, igéző szemek, szép kerek cici, hegyes bimbókkal, érzéki ajkak, szexi cicás mosoly, selymes bőr, már látványában is izgató, szépen zárt punci. Egy biztos, hogy egyszerűen imádom testét érinteni, élvezni társaságát. Amatőr képei a valóságot ábrázoják, semmi hókusz-pókusz. Arckitakarás inkognitója megörzése miatt van, szép arca van, barna csábító szemekkel.

Masszázs

Sajnos most csak 1 órát tudtam Zoéval eltölteni, ezért egy kicsit sűríteni kellett a programot. A klasszikus masszázs most is elmaradt, de azért kezeink már az elején többször is érintették egymás testrészeit, kiemelvén az erogén zónákat. Mikor megérkeztem, a már kiválasztott Eagles számot telómon bekapcsoltam, Zoét táncra kértem fel. Egyik kedvencem szólt, a lassú, érzelmesebb számok közül, az ,,I can't tell you why" című. Finoman átöleltem Zoét és lassúztunk egy kicsit e kellemes zene ütemére. Partnerem egy rövid szabású áttetsző, talán halványlila felsőben,(mint kiderült akkor volt rajta először), alatta fekete bodyban lejtette a táncot velem. Fürdés után azért voltak már a masszázshoz közel álló kézmozdulatok, gyengébb és erősebb simogatások. Ezek a tevékenységek mind a vérkeringést, mind testünk regenerálását kedvezően befolyásolták.

Kényeztetés

Zoéval kapcsolatban simán kijelenthetem, hogy hozzá kifejezetten szeretethiányom miatt járok és ő egy időre mindig feledteti ezt velem. Erotikus játékaink, kölcsönös szimpátiánk, hasonló szexuális kultúránk a garancia arra, hogy eddig még soha nem csalódtam benne. Jó, persze, tudjuk miről szól a dolog, pénzért vett boldogság stb. Viszont az nagyon nem mindegy, hogy ezt hogyan éled meg. Van viszonyítási alapom elhihetitek, ezért már könnyen felismerem a minőségi ,,szolgáltatást". Nem szívesen használom ezt a szót, főleg Zoéval kapcsolatban, de hát ez van. Viszont a lényeg, hogy ő valóban mestere jelenlegi foglalkozásának és ehhez meg van minden adottsága. Miután Zoénak már verbálisan jól benyaltam, következzen az együtt eltöltött frivol egy óra, amiben már valódi nyalakodások is bejátszanak. Miután szélsebesen megfürödtem, Zoé is megszabadúlt fogadóruhájától, majd finoman nekiestem a már elérhető testrészeinek. A történések sorrendje nem biztos, hogy pontos lesz, de ez nem is lényeges. Egy welcome franciával kezdtünk, én ültem az ágy szélén, Zoé eggyel lejjebb, így fogadta be férfiasságom, zacsi, töki mind meg lett szeretve. A kis bevezető után fel az ágyra, Zoé a hasára feküdt én meg úgy nyaltam faltam, mint egy jól nevelt állat. Lábait kicsit széttártam, puncijának is beköszöntem, természetesen csak az illem határain belül. Finoman az oldalára fordítottam, jobb lábát térdnél felhajlítottam ami kiváló hozzáférést biztosított az általam nagy becsben tartott puncijához. Egy darabig ujjaim által küldtem a szeretet és megbecsülés egyértelmű jeleit. Zoé nem játszotta túl örömét, de hogy kedvére volt az biztos. Az oldal fekvésből hanyatt fekvés lett, tenyerem már kebleit masszírozták, ujjaimmal a már nedves punciját simogattam. Időnként kezével combomat fogta, majd mindkét kezét arcára, szájára szorította, majd remegve jelezte, hogy megérkezett. Elég hamar érzékennyé válik, ilyenkor úgy kell bánni vele, mint a hímes tojással. Picit vártam míg megnyugszik, majd guggoló állásban felmentem hozzá és farkamat ajánlottam figyelmébe, mire ő kapott az alkalmon és befogadta ajkával. Nem volt valami kiváló póz, lábaim hamar elfáradtak, de megérte. Visszakúsztam kedvenc helyemre, Zoé lábai közé, s mivel elmúlt már az érzékenysége nyelvemmel már inkább csak csiklóját simogattam. Kezeimmel popsiját megemeltem, légzése egyre szaporább lett, hangja is megjött, teste megremegett, kezeit újra arcára szorította....Kis szünet, vizet ittunk, majd Zoé a hátamra parancsolt. Láttam a tekintetén, hogy most revansot vesz, amire még bíztattam is, hogy ,,most kapjál szét" baby! Se perc alatt a lábam közt volt, farkam csak úgy ficánkolt a szájában. Tükörből hesszeltem ahogy járt a kis feje, gyakran koppanásig tolta, ilyenkor ott tartotta kicsit, imádtam a csajszit. Aztán hirtelen jobb ötlete támadt, olajért ment jól bekente a farkam és lingamba kezdett. Nem a kedvencem a lingam, de Zoé nagyon vágja, végig veled van, figyel rád. Ott feküdtem az ágyon, kinyitom a szemem, látom néz. Szereted nézni a pasik orgazmusát?, kérdem tőle, mondja igen. A kis perverz, gondolom, majd felülök hozzá. Okés, csináljuk, de én is nézlek közben, egymással szembe ülünk, lábaim az övéi alatt, így folytatja péniszem masszírozását. Két kezemmel kitámasztom magam, mélyen Zoé szemébe nézek, ezt teszi ő is velem, tekintete nem hagy kétséget afelől, hogy bizony élvezi a dolgot, kezében farkam új életre lel. Gondolatban már a hüvelyében vagyok, de az érzés legalább olyan jó. Nézzük egymást, csattog a fityma, Zoé belehúz, olyan kéjesen néz, hogy egyszerű halandó már ettől is ejakulál. Már nekem sincs sok hátra, testem megfeszül, kezeimmel még tartom magam, majd egy írdatlan nagyot élvezek. Az ágyra roskadok, Zoé megtöröl, majd örökítőanyagommal testén a fürdőbe libben. Mikor visszajön, már én is visszatérek, vizet hoz, amire most nagy a szükségem. Idő van, felkecmergek az ágyról, megöleljük egymást, Zoé kávéval kinál, mire elkészülök, a kávé is. Kell ennél több?

Elszámolás

Szokták volt mondani, hogy az illető lány maga az extra, de ez eléggé elcsépelt már. Viszont igaz. Zoé a hab a tortán, a sivatagban az oázis, a napfény a jégen stb. Elszámolása korrekt, az annyi a helyszínen is annyi.

ZOÉ❤️, istennő masszázs

  Yosarian

Egyeztetés

Egyszerűen felfoghatatlan, hogy Zoénál még sosem voltam. Mondom ezt azok után, hogy ma nála voltam. Na de nézzük az előzményeket. Zoé hírdetése már sokszor szembe jött velem az oldalon, de valahogy sosem kerestem őt. Aztán nemrégiben elolvastam egy beszijét és egyből a kedvencek közé került. A következő beszije már egyértelműen arra sarkalt, hogy felvegyem vele a kapcsolatot. Sajnos telón nem tudtam vele beszélni, ezért a már jól bevált Vtr-t választottam. Egy délelőtti időpontot kértem tőle ami sajnos neki nem volt jó, ezért egy kora délutáni másfél órás randiban egyeztünk meg.

Megközelítés

Teréz krt-Andrássy út-Podmaniczky út enklávé területén van a ház, ahol Zoé randihelye van. A tömegközlekedés minden irányból optimális, néhány perc sétát kell csak bekalkulálni. Sajàt verdával biztos találsz helyet 100 méteren belül. Én a Bkv-t választottam Budáról, egyféle busz, némi sétával tarkítva. A cím a kapun, olvasható, informatív.

Helyszín

Ezen a környéken főleg a múlt század elején-közepén épült házak találhatóak. Némelyikük már nagyon szépen fel van újítva, a régi üzlethelységek helyén számtalan vendéglátó egység található. Kicsit korábban értem oda, így volt alkalmam megtapasztalni, mennyit változott a környék az utóbbi években, főleg előnyére. A helyszínül szolgáló épület, ahol Zoé garzonja is található, fokozatosan szépül. A megadott információk alapján az udvarról nyílik ez a kis csodagarzon. Belépéskor a házhoz képest egy másik világba érkezel. Gyönyörűen felújított kecó, csak úgy ámultam-bámultam. Kisebb előtér, ebből nyílik egy hosszabb helység amerikai konyhával. A végén egy szuperül felszerelt zuhanykabinos fürdőszobával. Ami itt nincs, arra nincs is szükség, nagyon pazar egy vizesblokk. A szoba, mint az ,,Ezeregyéjszakából" sejtelmes, varázslatos, hatalmas franciaàggyal, gyönyörűen előkészítve, praktikusan, az erotika jegyében. Tükrök oldalt és lábnál(fejnél?), szekrényke, székek, szobainas. A helyszínnél már csak Zoé csodálatosabb és ez hamarosan ki is derül.

Hirdető külseje

Nem szoktam elfogult lenni, ha az is vagyok letagadom általában. Most azonban Zoé látványa már az első pillanatban rabul ejt, megbabonáz. Egy nagyon helyes fehér alapon pirosas alsó-felsőben fogad. Teste nekem abszolút kedvenc, főleg amikor már teljesen meztelenül áll előttem. Egyszerűen vallatás közben sem tudnék olyan testrészét megnevezni ami nem tetszene. Csókra termett nyak, váll, formás mellek, érzéki bimbókkal, karcsú derék, simogatni való kerek, kemény popsi, szép formájú, ápolt kéz és láb. Nagyon finom enyhén szolis selymes bőr, imádtam csak hozzá érni is.
Zoé arca szép, félhosszú szőke haj koronázza, varázslatos zöldes szemek, szépen ívelt érzéki ajkak, csókolni külön élvezet. Zoéból csak úgy árad nőiessége, aki fogékony rá nem tudja nem érezni. Mosolya kedves, egyben kacér, már a tekintetével levesz a lábamról, közben meg egy bujós cica, ha akarom. Ha ez még nem elég, nőiessége az Univerzum legszebb ajándéka, amivel egy nő rendelkezhet. Nyelvem olyan ajéndékot kapott, amilyen csak az első fagylalt elnyalása volt életemben, amit kikönyörögtem szüleimtől. Azonkívül Zoé szellemes, nagyon jó társalgó és empatikus, ami sajnos már nem nagyon tapasztalható manapság. Ha már a képei alapján is vonzónak találod őt, csak is kellemesen csalódhatsz élőben, azt garantálom.

Masszázs

Ide is kellene írni valamit, de az a helyzet, hogy már a fürdőszoba bejáratánál magamhoz öleltem Zoét és néhány csókkal jeleztem felé, hogy cseppet sem közömbös nekem. Fürdés végeztével még rajta volt kis felsője és tangája, amitől igen hamar megszabadult. Ez sem volt egyik masszázs fajtára jellemző mozdulatsor, de úgy tünt, az most kimarad. Zoé becsületére legyen mondva, többször is megkérdezte, hogy biztos nem szeretnél masszázst?! De én akkor már az általa kiváltott bódulat hatása alatt voltam, amin a világ legjobb masszázsa sem kárpótolt volna. Zoé ott feküdt előttem teljes szépségében és én nem tudtam betelni vele. Szép, igényes tetoválásai, néhány testékszere nagyon illik hozzá, csak fokozzák vonzerejét. Fölé hajoltam, őszinte mosolya nem hagyott kétséget afelől, hogy ott és akkor nem vagyunk közömbösek egymás iránt. És valóban, randink végig egy erős szimpátián alapuló, nagyon kellemes együttlét volt.

Kényeztetés

Ritkán, de időnként előfordul az emberrel, hogy bizonyos szituációkban úgy érzi, hogy már az ilyen találkozások is bizonyítják, hogy van élet a halál előtt is. Tegnap és ma is ,, tiszta" fejjel kijelenthetem, hogy a Zoéval eltöltött randi emlékezetes marad számomra még egy jó darabig. Igen, ez most egy szentimentálisabb beszi a tőlem megszokottabbaktól. Vannak olyan dolgok, amelyek nehezen önthetőek szavakba, bármennyire is gazdag a magyar nyelv. Az érzések ott és akkor születnek meg, letagadni felesleges bármennyire nem életszerű, viszont az illúzió tökéletes. Gondolom már mindenki únja már ezt a nyamnyogást, ezért megpróbálom néhány mondatban leírni, mi is történt kettőnk között. Egy jó darabig csókoltuk egymást, amiben Zoé abszolút partner volt. Csókoltam a nyakát, formás kebleit mint érett gyümölcsöt szeretgettem, feszes bimbóit nyelvemmel, újjaimmal babusgattam, amitől úgy álltak mint a cövek, Zoé hálásan szuszogott, kezemet simogatta. Egy darabig ment ez a kis frivol szeretgetés mindkettőnk örömére. Ezetán Zoé mellé guggoltam, végig csókoltam az egész testét, szép akkurátusan, semmit sem hagytam ki. Nekem aznap volt karácsony, egyenként ízleltem meg a szaloncukrokat. Zoé kezét mindig éreztem, bármilyen pózban is voltam gyönyörű teste mellett. Combjai már finoman széttárva várták újjaim, amik már érzékelhették partnerem örömének nedűjét. Mint már említettem, Zoénak csodálatos zárt puncija van, nem tudtam megállni, hogy ne kóstoljam meg ezt az életelixírt. Újjamat számba vettem, majd még egyszer, hogy soha ne felejtsem. Kicsit feljebb helyezkedtem, hogy ajkaink elérjék egymást és vadul csókolozni kezdtünk. Farkam már egyértelműen jelezte, hogy ő is kér a jóból, ezért így oldalvást Zoé gondjaira bíztam. Érzéki szája befogadta hímtagom, ajkai között mámorítóan érezhette magát. Miközben egyik kezemmel elérhettem őt, mindent elkövetett, hogy nekem is maximálisan jó legyen. Franciája kiváló, barátnős, időnként végig befogad. Egy darabig elvagyunk így, de mivel egylövetű vagyok, nem szeretnék még elszállni. Egy picit megint csókoljuk egymást, majd lejjebb csúszom és számmal udvarolok puncijának, amire egy idő után jóllesően reagál. Újra végig csókolom testét, miközben Zoé szorosan ölel, szemei csillognak. Hoz nekem és magának is vizet, nézem az órát, még jók vagyunk. Az ágy végébe ülök, Zoé párnát tesz térde alá, farkam ajkai közé veszi. Nagyon jólesően csinálja, haját hátrafogom, így már teljes a szimbiózus. Már egyre gyakrabban veszi koppanásig, néha kezemmel finoman én is erre ösztökélem. Hátradőlök az ágyon, Zoé kezei a combomon, zacsimon felváltva. Érzi, hogy most ő a főnök, ő dönt most életről, halálról. Szerencsére a ,,kegyes" halál az ami perceken belül elér, a túlélők Zoé birtokába kerülnek. Ő kivár, egy darabig még ajkai közt tart, majd felkúszik hozzám, rám fekszik s átölel......
Mielőtt kimennék fürödni kávéval kínál, mire visszajövök, már ott gözölög az asztalon. Beszélgetünk miközben kortyolgatjuk ezt a finom nedűt, én meg arra gondolok, hogy mégis csak van Isten.

Elszámolás

Zoé szolgáltatásai tudomásom szerint nem tartalmaznak extrákat. Amit megad az a helyszínen is annyi. A végén helyeztem diszkréten egy váza alá.

ZOÉ❤️, istennő masszázs

  georges.o123

Egyeztetés

Magamhoz képest viszonylag rövid időn beül másodjára is meglátogattam Zoét. Első alkalommal telefonon hívtam, hogy halljam a hangját. Akkor szerencsém volt mert egyből felvette de másodjára már biztosra mentem és csak a VTR-t használtam. Mivel nagyon szerettem volna találkozni vele ezért már napokkal előre kértem időpontot, amit hamarosan vissza is igazolt.

Megközelítés

Az útvonaltervező pontosan mutatja a címet. Biztos van »lustább« megközelítés is de én a Nyugatitól sétáltam. Az a 7-8 perc nekem belefért.

Helyszín

A tetthely egy tipikus belvárosi ház előnyeivel és hátrányaival együtt. Előny a belvárosi közelség és diszkrét bejutás. Hátrány… nem vagyok ingatlanos úgyhogy ezen túlléptem.
A lakás viszont nagyon szépen fel van újítva, tiszta, barátságos, érződik rajta Zoé gondoskodó figyelme, hogy már ezzel is meghitt hangulatot teremtsen.

Hirdető külseje

Teljes elfogultság nélkül szolid egyszerűséggel csak annyit mondok, Zoé istennő kategória :)
Gyönyörű természetes test, szép mellek, formás popsi, csinos arc és a hab a tortán az igéző szemek. Mindehhez egy hihetetlen nyílt, kedves, őszinte kisugárzás jár, ami az első pillanattól kezdve elvarázsolt. Aki nem hiszi, járjon utána ;)

Masszázs

Ahogy említettem, másodjára voltam nála és őszintén bevallom nem a masszázs miatt mentem vissza így az már csak szimbolikus része lett a találkánknak :P
De hogy ez a fejezet se maradjon üresen elmesélem az első alkalmat, amikor egy tejes testre kiterjedő masszázst kaptam. Az ágyon (csak ez van) hason elterülve Zoé egy talpmasszázzsal kezdett. Eddig azt hittem, hogy erotika címszó alatt nem nagyon érhet már meglepetés az életben de Zoénak sikerült egy számomra ismeretlen erogén zónát találni a testemen. Bevallom nem teljesen tiszta, hogy hogyan helyezkedett el (nem volt kedvem mocorogni és leskelődni, a tükörből meg szemüveg nélkül a félhomályban csak azt láttam, hogy egy bombanő matat a talpamnál) de úgy masszírozott, hogy közben a mellei finoman hozzányomódtak a talpamhoz. Sose gondoltam volna, hogy ez ennyire izgató tud lenni. Egy ilyen indítás után folyamatosa csak azt vártam, hogy megfordulhassak és megérinthessem Zoét. Kisebbfajta kínzás volt, hogy meg kellett várnom, amíg végigmegy a testemen és végre eljött a fordulás ideje.
Intellektuális kollégák kedvéért elmondom, hogy közben társalogtunk ami a szokásos small talk-ból indulva nagyon szép íven haladt afelé, hogy megállapítsam vendéglátóm egy nagyon intelligens hölgy számomra rendkívül szimpatikus világnézettel.

Kényeztetés

A zuhanyból visszatérve az ágy mellett álltam, amikor Zoé egy szál semmiben bejött a szobába. Varázslatos érzés meglátni a gyönyörű testét, amit az tesz teljessé, hogy egyből hozzám bújt és átölelt. Éreztem forró bőrét, frissen zuhanyzott teste illatát és úgy éreztem, hogy a paradicsomban vagyok. Összeölelkezve finoman simogattuk egymást, apró csókokat váltottunk és élveztem a pillanat varázsát.
Az ágyra feküdtem és kértem, hogy bújjon hozzám. Féloldalasan mellém feküdt, kissé rám borult és tovább folytattuk a simogatást, csókolózást. Mindenhogy érezni akartam ezért hátára fektettem, fölé kerültem és számmal is felfedeztem csodás testét. Puszilgattam az arcát, a nyakát és lefelé haladva értem el a melleit. Sokáig csókolgattam, simogattam őket mert nehéz elszakadni tőlük. Közben a kezemmel a testét simogattam ahol csak értem. Lejjebb haladtam a számmal végig a hasán, nyelvemmel a köldök pircingekkel játszottam ami után elértem a lába közé. Nyelvemmel, számmal bejártam öle minden zugát. Élvezet nyalni és nedvei finom ízét érezni. Teste reakcióiból ítélve Zoé is élvezte tevékenységem és kis idő után teste remegéséből tudtam, hogy ő már célba ért.
Megfordultunk és Zoé kezdett a szájával kényeztetni. A mellbimbóimtól indított, amit nagyon szeretek és lefelé haladva ért célba. Szeretem ha egy nő tudja használni a száját és Zoé ebben is profi. Mindenféle módon kényeztetett szájjal, nyelvvel, kezeivel. Lassabban, gyorsabban, körülötte, alatta, kissé bekapva és teljesen elnyelve. Mennyország.
Bennem még volt egy kis hiányérzet nyalakodás tekintetében ezért megkértem, hogy mielőtt végem lesz had érezzem az ízét megint. Rettenetesen izgató volt, ahogy szemből ráült a számra, éreztem az izét és alulról csodáltam a melleit és élvezkedő arcát. Zoé egyszer csak visszafordult felém és újra a szájában voltam. Innentől már nem volt visszaút. Kicsit fokozva a tempót hatalmasat élveztem ajkai között. Továbbra is a szájában tartva egyre finomabb mozdulatokkal kísérve hagyott lenyugodni. Én a nirvánában jártam ő meg felcsúszott mellém és hozzám bújt. Nagyon meghitt pillanat volt.
Ezután még egy kicsit simogatott, beszélgettünk és az idő sajnos már el is szállt.

Elszámolás

A megbeszéltek szerinte rózsaszálat utólag letettem a szekrényre.

ZOÉ❤️, istennő masszázs

  minnaar

Egyeztetés

VTR-en jelentkeztem be kb egy héttel előre, flottul ment minden. Másodjára voltam nála, szuper első élményekkel, így ismerősként üdvözölt.

Megközelítés

VI.ker nyugati környéke, autóval mentem, a parkolás tud trükkös lenni ezen a környéken, délután 5 után, illetve sok hely csak helyi lakosoknak van kikiáltva este 6tól, de 1-2 perc keresgélés után lett helyem a közelben. Könnyen odatalálni, metró, troli, 4-es 6os mind kőhajításnyira. A legközelebbi helikopterleszálló a hold utcában van, amikor épp nem rooftop bar-ként üzemel, ha valaki légi úton érkezne :).
Az épületbe belépve pofon egyszerű odatalálni és már nyílik az ajtó, ahol Zoé vár minden bájával.

Helyszín

Takaros kuckóban rendel Zoé, egymaga, tágas füdő, Queen size bed a hálóban, ahol a csoda is történik, higiéniára nem lehet panasz, ezerféle tusfürdő, szájvíz, dezodor áll a nagyérdemű vendég rendelkezésére. A megfáradt/kifulladt vendégek kis palackos ásványvizet is kapnak.

Hirdető külseje

Én úgy gondolom hogy Zoé képei keveset mutatnak meg magából, a diszkréció végett, de senki ne izguljon, nagyon vonzó jelenség, legalábbis számomra mindenképp. A kedvencem a mosolya, melyet nem fél használni hogy elcsavarja a fejem. Persze a többi részlet sem elhanyagolandó, kiváló alakja van, arányos rajta minden. Ne egy orvosi kéz alkotta műnőre gondoljunk, Zoé általam felfedezett minden porcikája termesztés, és ez így jó. Bőrét jó néhány tetoválás díszíti, szóval akinek ez nem zsánere, ne keresse, nekem viszont kifejezetten tetszik.

Masszázs

Erre a részre nehéz emlékeznem, mivel elhomályosult a többi történés fényében, amennyire vissza tudom idézni, kellemes, ellazító, nem túl erős masszázst kaptam, krémmel. Közben jókat cseverésztünk ad-hoc témákról amik lekötnek minket, jó értékítélettel megáldott lány Zoé, kifejezetten kellemes volt csevegni vele, akár komolyabb dolgokról, és a komolytalan dolgoknál még a szar poénjaimon is nevetett. Amit megfigyeltem, hogy nagyon jól helyezkedik, pont úgy hogy a kezem mindig valami izgalmas testrészével érjen össze. Ez egy csöppet sem volt ellenemre.

Kényeztetés

Ez a rész amit még nehezebb szavakba önteni, de a saját későbbi visszaemlékezésem végett megpróbálom. Ahogy megláttam Zoét, konstatáltam, hogy még mindig elképesztően vonzó és kedves, valami kék harisnyakötős kétrészes izében volt amitől egyből elkezdett bennem a vér átcsoportosulni és ösztönlényi énem feléledni. Mindeközben kedvesen be lettem kísérve a játszószobába, ahol megszabadultam a ruháimtól, hogy egy friss törölközővel a kezemben megkezdhessem lecsapni magamról az út porát.

Ennek megtörténte után alapos szájvizezést követően vissza Zoéhoz, aki immáron a kék csipkéktől megszabadulva szétterpesztett lábakkal ücsörgött az ágy melleti komód tetején. Én nagy szendén leültem vele szemben, és a szemébe néztem, mire ő megkérdezte hogy "mi újság?" én válaszoltam hogy még kicsit feszült vagyok és szokás szerint izgulok, második találka ide vagy oda. Le is ugrott a komódról, mondta ogy mindjárt ellazít egyenesen rám és az ágyon elheverve csókolózni kezdtünk. Zoéval csókolózni nekem élmény számba megy, nem csak itt az oldalon eddig látogatott lányok közül, de a civil életből hozott összes afférom között is alig alig emlékszem valakire akivel ennyire jól esett, így ha csak ennyi történt volna, én már boldogan jöttem volna el :). De szerencsémre nem csak ennyi történt. Csókolózás közben kezeim elkalandoztak Zoé lábai közé, ahol éreztem, hogy nála is történik ez-az, függetlenül attól, hogy ez pusztán reflex szerű, vagy kicsit nekem is sikerült előcsalogatnom belőle az ösztönlényt :) Majd nem csak kézzel de nyelvemmel is megpróbáltam helytállni, némi ténykedés után Zoé megrázkódott, ennek örültem, bár mindig némi szkepszissel állok a saját ebbéli teljesítményemhez. Konstatáltam félig szomorúan, hogy a keretrendszer csak ennyit enged, mert vélelmeztem, hogy némi "kémia" fennáll, vagy csak ő extrém jó abban hogy ezt elhitesse. Zoé kis idő, és sok csók után lejjebb csúszott rajtam, és miután konstatálta hogy az elején csiklandós vagyok, de ez elmúlik, elkezdte lassú lassú kényeztetésemet, először csak csókokat nyomott a lábaim közé, majd a golyókra és végül a sátorvashoz is odaért, és elkezdett franciázni. Nem durván, inkább csak lassan fokozatosan, az idő jelentős százalékában mélyen a szemembe nézve, ez a látvány, ami a visszatérésre sarkallt, beleégett a tudatomba, ismét. Technikáját tekintve nem gyors nem lassú, DT megy, pont számomra megfelelő, gyakran visszahajtotta a lábam közé a barátomat, a könyékről sem feledkezett el. Ez történt kb 8-10 percen keresztül, majd picit begyorsított ahogy látta rajtam a reakcióimat, és hörögve élveztem a szájába amit végig szemebe nézve kísért, démoni volt, tanítani kéne. A srácokat sosem láttam többé, de egy kind-of "habcsókot" loptam tőle. Némi folyadékpótlás után jött a fentebb dióhéjban leírt masszírozós rész, majd ennek végeztével sok-sok szenvedélyes csók simogatás és összebújás után elkezdődött a második felvonás, ami hasonló volt mint az első, annak különbségével, hogy a bemelegítő francia óra után a számra ültettem, és így próbálkoztam örömet okozni. Ezt követően megkértem hogy térdeljen le elém, amit meg is tett, és gy ugyanolyan szembenézős finish-t nyomott le mint az első körben, ismét hörögve mentem el, majd habcsók, srácok eltűntek, és itt a vége. Zuhany, öltözés, csók, balra el.

Elszámolás

Majdnem el is felejtkeztem róla, de a végén a konyha melletti bárpultra tettem. No stressz, minden maradt az előzőekben megtapasztalt.

ZOÉ❤️, felejthetetlen masszázs

  Tome205

Egyeztetés

Korábban leveleztem már Zoéval a belső l oldalon, de akkor nem sikerült közös metszetet találnunk időben, de abban maradtunk, ha ismét felé járok jelentkezem. 1 nappal korábban kora reggel írtam rá, és gyorsan jött is a válasz, hogy másnap reggel szívesen kezdi velem a napját. Uh már jól kezdődött. 😉

Megközelítés

Autóval érkeztem, az előző beszámolók alapján hagytam egy kis plussz időt a parkolásra, azonban itt is szerencsém volt, pont a ház előtti parkolóhelyre tudtam beállni, uh a kedvem továbbra is felhőtlen.

Helyszín

Múlt századi bérház homlokzata felújítva, a belső részeket most csinalják-amire rá is fér a tatarozás, viszont Zoé rendelője nagyon hangulatos, tip-top, előszoba, konyhán át érkezünk meg a franciaágyas szobába, amely és a randi témájára hangolt. Izlésesen berendezett, tükrök az oldalfalon, otthonos berendezési tárgyakkal díszítve. Fürdő is tip-top, mindennel is felszerelve.

Hirdető külseje

Zoé szépségét nem véletlenül énekelték meg már az előttem szólók is sokszor, és magasztalva. Karakteres gyönyörű arcával adott 2 üdvözlőpuszit, és cipőlevétel után beinvitált. Szexi sokat sejtető fekete szaténköntösében vonult előttem. Nem volt olyan opció, hogy ne menjek utána.. 😎 A szobában kis ismerkedős könnyed beszélgetés közben már volt egy kis ölelkezős simi is, de a lényeg fürdés után következett, amikor is vendéglátóm a köntöst ledobva egy mozdalattal hozzám öltözött, amitől a szavam is elállt. Gyönyörű tenyérbe illő mellek,bomba alak, feszes popsi. 10/10. Nem csak tekintetem falánkságával, hanem bókokkal is elhalmoztan Zoét, amelyet kedvesen viszonzott.

Masszázs

Nos erre a részre nem került most sor. Amikor nem egymás testének felfedezésével voltunk elfoglalva, akkor nagyot jót beszélgettünk Zoé nyitott, értelmes személyiséggel rendelkezik, öröm volt vele beszélgetni, persze közben azért folyamatos kedves simogatásokkal kényeztettük egymást, mintha a barátnőmmel tölteném eme kellemes órákat..

Kényeztetés

Fürdés utan ágyra huppanva gyönyörű mellei pont tökéletes magasságba kerültek így üdvözlő puszikkal köszöntem nekik, amelyet. Zoé mély sóhajtásokkal fogadott. Mindeközben kezeim is felfedezőútra indultak a popsi, combok simogatasával, melyet tündérem parancsa szakított félbe, hogy azonnal csusszanjak feljebb az ágyon. (Nem lehetett ellentmondani rá) Lassan rámhajolt, végigpuszilta a nyakam, mellkasom, és nagyon lassan közelített a testközéppontom felé, ahova éppen csak beköszönt, mert óvatosan a hátára fordítottam, és immár fekvő helyzetben akkurátusan végigcsókoltam gyönyörű testét. Halk nyögésekkel jelezte, hogy szívesen fogadja ténykedésem. Kelyhe kívánatos,finom nyalakodásra hamar reagált, és pát perc után el is reppent a drága. Picit érzékennyé vált, de pár perc simiszünet után visszakéredzkedtem mégegy körre. Kis pihi után én kerültem a hátamra, s Zoé kezdett lassú kényeztetésbe. Lassan haladva lefelé, belső combok, zacsinyalakodás után finoman vette birtokba férfiasságomat. Közben meg is jegyezte, hogy elnyújtott kényeztetést tervez, amely nem volt ellenemre. Változatos technikával, szorosan koppanó DT-kkel minimális kézhasználattal vitt a végkifejlet felé. Többször is erőteljesen ráfogott kezemmel a fejére, amely külön élményt jelentett számomra. Eljött a pont ahonnan már nem.volt visszaút és hatalmasat robbantam a szájába. Mivel az utódokat nem láttam viszont, így a még a lenyugvás alatt is benne maradtam, ami szintén unikális élmény volt. 😉 A második kört szintén én indítottam egy arcon lovaglós pozícióval, ahol szintén jól érezte magát a drágám. Kölcsönkenyér visszajár alapon ismét én következtem először háton, aztán a végkifejlethez közeledve térdelő pozicióban, miközben Zoé már feküdt az ágyon. Itt szintén úgy és annyira kérte a tempót, hogy nem volt kérdés a második kör sikere sem. Egymás mellé feküdve simiztük egymást még. Az ágyban fekve megkínált egy isteni kávéval, majd időm lejártával usgyi a zuhany.

Elszámolás

Nem került szóba, ajándékcsomaggal együtt adtam át az elején. Extráról nem tudok, Zoé maga extra..😎

ZOÉ❤️, nagyon jó masszázs

  Csocso21

Egyeztetés

Zoé hirdetését itt az oldalon láttam. Már régebb óta ismerem, visszajáró vendége vagyok, (kb. havi szinten randizunk) így mindig vtr-en keresztül foglalok időpontot. Nagyon rugalmas, most pl. a kiírt rendelési ideje előtt fél órával hamarább fogadott a kedvemért.Telefonon elég nehéz elérni, elfoglaltsága miatt, de nem lehetetlen.

Megközelítés

Én mindig kocsival megyek és szinte mindig közvetlenül a ház előtt tudtam parkolni, ami fizetős. Most kivételesen a kereszt utcába volt hely. (kb. 200 m-re a kaputól) GPS pontosan ismeri a címet. A megadott cím pontos, eltéveszthetetlen. BKV-ét nem ismerem, de szerintem az is van. (busz, troli biztos) Bejutás is egyszerű. Érkezéskor telón felhívom, kódot kapok és már bent is vagyok. Kaputól pár lépés az ajtó, ami nyitva vár.

Helyszín

A ház nem ma épült, így ráférne egy kis tatarozás, de nem lakást venni mentem, így ez engem nem is érdekelt.
A lakás viszont annál pöpecebb. Frissen, ízlésesen felújított. Elrendezése számomra egy kicsit furcsa, de a lehetőségek ezt adták. A nappaliból egy viszonylag hosszú, keskeny, folyosószerű konyhán keresztül juthatunk el a fürdőbe és a tett színhelyére. A lakásba mindenhol rend és patyolat tisztaság.
A fürdő zuhanyzós, mindennel jól felszerelt.(nagy puha, illatos törcsi, millió tusfürdő, szájvíz, kis poharak stb.)A tetthely egy nem túl nagy, (de nem is kicsi) szoba, ami számomra egy kuriózum. Nem a megszokott vöröses félhomály dominál,hanem viszonylag világos, fehér színek és fények dominálnak. Egyik kedvenc színem a fehér, ezért ez azonnal megfogott. Első talink alkalmával ezt meg is jegyeztem neki. Középen egy hatalmas, magas francia ágy van. Ezen történik minden, (megadott kereteken belül) mi szem-szájnak és érzékeknek ingere. Az apróságokat egy komódra lehet lerakni, a rucit pedig egy fotelba,v. székre.
(nem emlékszem pontosan.)

Hirdető külseje

Na itt kezdődik a varázslat. Meglátni és megszeretni (nem félre érteni!!) egy pillanat az egész.Számomra az igazi NŐ! Ajtón belépve egy fölöttéb csinos, kedves, bájos hölgy fogad, akit jobban megismerve, stílusa és kisugárzása még inkább elvarázsol.
Ajtón belül cipő, kabát levet, puszi-puszi és már simizném is, de hideg a kezemn ezért ezt halasztom, pedig a selyem köntös alatt (amibe fogadott) nem volt se melltartó, se bugyi. Ezért gyorsan átadtam apró ajándékom és a borítékot, hogy minél előbb végezzek a kötelező tusolással. Egyébként is szeretem előre rendezni az anyagiakat, hogy később ezzel ne keljen foglalkozni. Imádom bársonyos, hibátlan, szoli barna, illatos bőrét simizni. Már ez felér egy fél élvezettel.

Masszázs

Hát erről most nem sokat tudok írni, mert ez most "valahogy" elmaradt.
De korrábbi emlékeimre hívatkozva elmondhatom, hogy Zoé masszírozni is tud. Nem tudom mennyire szakszerűen, de nekem jól esett. Az utána történtek pedig még jobban.

Kényeztetés

És akkor itt folytatódik a varázslat.
Fürdőből kilépve szembe jött velem a konyha felöl még köntösbe. Én különösen szeretem "kicsomagolni" vendéglátómat a kis ruhácskákból, (ezt ő is tudja). Szobában az ágy mellett még állva elkezdtük egymást nagyon finoman simizni apró puszik közepette. (csók sajnos nincs) Most már bátran benyúltam a köntös alá is (nem volt hideg a kezem) és felfedeztem gyönyörű kebleit, amelyeket rögtön meg is pusziltam. A köntöst lassan lehámoztam róla és az ágyra döltünk. Itt folytattuk a megkezdett kényeztetést.
Ő rátalált ekkor már merev hímtagomra én pedig a ciciket kényeztetten szájjal és nyelvemmel, majd apró puszik sokaságával elindultam délre Végig pusziltam hasát, ágyékát és formás comjai belső felét. Csak ezután kezdtem szép lassan az "éden kerttel" foglalkozni. Az valami észbontóan illatos és finom. Nyelvem segítségével
próbáltam kedvébe járni. Minden tudásom beleadva egy idő után diszkréten jelezte, hogy jó úton járok.
Egyre szaporábban vette a levegöt, kis hang hatások kíséretébe, majd megremegett egész teste.Csúcsra jutott a drágám.
Kis pihi után én feküdtem hanyatt és átadtam magam az élvezeteknek.
Ő is kis puszikkal déli irányt vett.
Leérve elkezdte a zacsit finoman kényeztetni közbe a rudat símogatta. Kis idő után végig nyalta a rudat és hamm bekapta. Csodás érzés volt meleg ajkai közt lenni és érezni nyelv játékát a makkomon. Közben körmével lehelet finoman a golyókat karmolászta. Isteni érzés volt, és egyre közeledtem a csúcs felé, amit még nem akartam. Közbe szájacskája le-föl járt a rúdon. Néha mélyebben is bevette és egy idő után ezt már nem bírtam és a szájában elszálltam. Kellett egy kis idő míg magamhoz tértemn de ő végig kìsért a vissza úton is. Ezután volt még kis időnk amit egymás mellé búlyva, egymást símogatva beszélgetéssel töltöttünk. Zoé nagyszerű beszélgető partner is. Komoly dolgokról is lehet vele csevegnin, akár magán életi dolgokról is.

Elszámolás

Zoénak tudtommal nincsenek extrái. Az van ami az adatlapján szerepel és az ténylegesen is van. Rendkívül korrekt. Amit megbeszélünk az úgy van.

ZOÉ❤️, nagyon jó masszázs

  ejjelibagoly1

Egyeztetés

VTR-en egyeztettünk időpontot, minden gördülékenyen ment, hamar találtunk mindenkinek megfelelő időpontot.

Megközelítés

VTR-en megadott cím egyértelmű, Podmaniczky utcáról nyíló utcába vitt az utam. Parkolás napközben fizetős, emiatt volt több szabad parkolóhely is, ez nem okozott gondot (de troli is jár a környéken).

Helyszín

Kapu, lépcsőház el tudna viselni egy rendes felújítást, de ezen néhány lépéssel át lehet jutni, bejutáskor telefonon kapott pontos instrukciókat követve eltéveszteni szinte lehetetlen a megfelelő ajtót, amely nyílt is, mire odaértem.
A lakás ellenben a kint látottak szöges ellentéte: igényesen felújított, berendezett, tiszta, teljes mértékben felszerelt. Fürdőszobában tusfürdők garmadája, szájvíz, stb. - minden megvolt, amire csak szükség lehet.
Szobában komód, székek, szobainas, a tetthely pedig egy jókora franciaágy.

Hirdető külseje

Zoé csodaszép. Na jó, kicsit elfogult vagyok az alacsonyabb, szőke hölgyekkel szemben, de ezt leszámítva is igaz a kijelentés.
Alakja, alkata a képeken nagyrészt megtekinthető - azért csak nagyrészt, mert élőben sokkal szexibb és vagányabb (főként gondolom a tetoválásai keltették bennem ezt az érzést), plusz látható bájos arca és mosolya.
Köntösben fogadott, ami alatt egy többrészes fehérnemű szettet viselt . Egyik öltözetben sem láthattam túl sokáig, mert a fürdőből való kilépésemkor már teljesen meztelenül várt, ekkor csodálhattam meg teljes valójában formás testét, fantasztikus cicijeit. Puncija simára borotvált (és mint később kiderült, igencsak finom), popsija a keményebb fajtából való.

Masszázs

A programot (annak ellenére, vagy éppen azért, mert először találkoztunk) nem beszéltük meg előre, teljes egészében Zoéra bíztam magam, illetve volt egy olyan gondolatom, érzésem, hogy a legjobb az lesz, ha hagyjuk, hogy a dolgok maguktól alakuljanak (és így is lett).

Szóval miután felszedegettem az állam a földről (a leesését Zoé Éva-kosztümje váltotta ki), visszatérünk a szobába, ahol vendéglátóm kérésére felfeküdtem hassal az ágyra, s kezdetét vette egy talpaktól kiinduló, teljes testre kiterjedő masszázs.
Masszázs közben változatos témákról beszélgettünk (többnyire Zoé kezdeményezésére, én eleinte kissé nehezen találtam a szavakat), s a ténykedését az ágy mellett elhelyezett tükörből remekül lehetett követni.

A masszázshoz krémet használt Zoé, a mozdulatai nagyon kellemesek és kellően szakszerűek voltak, átmozgatott, átgyúrt mindent, amit ilyenkor csak lehet.
Nagyon jól esett tevékenykedése, igencsak ellazultam, mire a vállamhoz, nyakamhoz ért - s itt át is tértünk a kényeztetés részre.

Kényeztetés

A masszírozós mozdulatok lezárásaként finom puszikat kaptam nyakamra, arcomra, majd pedig csókot is váltottunk.
Hogy ez utóbbi kényelmesebb körülmények között folyhasson, Zoé javaslatára megfordultam, így folytattuk a csókolózást, ölelkezést, egymás testének simogatását.

Rövid idő után Zoé kissé lejjebb csúszott, s farkamat kezdte kényeztetni ajkaival. Technikája, tempója változatos, kezét főleg a herék izgatására használta. Az összhatást nem mondanám pornósnak, inkább amolyan lelkes-barátnős élményben volt részem.
Imádtam a kényeztetés minden percét, szerettem volna, ha jó sokáig tart, Zoé igencsak felizgatott eddigre, kényeztetése ellenállhatatlan volt, s amikor már közel járt a vég, próbáltam ezt jelezni felé. Bízom benne, hogy ezt sikerült megfelelő módon megtennem, merthogy szájában ért a vég (legalábbis nem tette szóvá, hogy nem szóltam időben). A koncentrációs képességem ezen időpillanatban alacsony volt, de ha jól figyeltem meg, az utódok eltüntetése 'belsőleg' történt, legalábbis Zoé végig ott maradt velem, és szilvát se nagyon láttam.

Zoé odabújt mellém, néhány percig összebújva pihentünk, ami után javasolta, hogy folytassuk a masszázst, amire én olyan ellenjavaslattal éltem, hogy rendben, csak cseréljünk szerepet. Így most Zoé feküdt hasra, és én masszíroztam őt a magam amatőr módján - azaz jobbára csak simogattam csodás testét, ahol csak értem. Hosszú órákig is el lehetne így lenni, egy kis idő után mégis arra kértem Zoét, forduljon meg, hogy szemből "szakszerű masszásban" részesíthessem. Egy idő után úgy éreztem, hogy ideje, hogy én induljak felfedező útra déli irányba, így a kényeztetés fő fókuszát áthelyeztem zárt puncikája környékére, ahol számmal, nyelvemmel igyekeztem Zoé kedvében járni.
A hanghatások, testének remegése alapján úgy hiszem (remélem) ez sikerült is. A pozitív visszajelzések hatására a kedvem még tovább fokozódott, próbáltam repetázni, játszani még egy kicsit Zoé ölének kincsével. Huncutságom eleinte jól fogadta Zoé, de aztán finoman jelezte, hogy elérte érzékenysége határát.

Ismét egy kisebb összebújás, pihegés következett, ami után ismét Zoé "lendült támadásba", és egy, az elsőhöz hasonló, de intenzívebb szopást kaptam. És bár ténykedése ezúttal is jól esett, hiányzott, hogy nem érinthetem, csókolhatom őt, így inkább megkértem, feküdjön mellém, és kézzel folytassa, amit elkezdett - s így ért a második vég.

Ezt követően letisztogatott, majd levezetésképp felajánlott még egy hátmasszázst, amit szívesen fogadtam, majd pedig időnk leteltével útnak indultam a zuhanyzó felé.

Elszámolás

Az adatlapján/bővebb infóban olvashatóknak megfelelően. Extrákról nem tudok. A randi végén tettem le a rózsaszálakat a komódra, de egyébként a téma szóba sem került.

ZOÉ❤️, nagyon jó masszázs

  TSV123

Egyeztetés

Először sms-t írtam neki amire gyorsan válaszolt, majd hívtam amikor alkalmas volt mindkettőnknek, egész egyeztetetés és randi alatt érződik a vendégközpontúság ami csak a régi nagynevű hírdetőkre jellemző, bár Zoé még a fiatalabb korosztály, de létszik, hogy jó helyekenen tanulta a ,, szakmát,,.

Megközelítés

Körút- Dózsa György között kb félúton, itt már a parkolás egyszerű, a tömegközlekedésről lövésem sincs, de mivel Budapest közepe tehát minden is van.

Helyszín

Az egyik legjobb lakás amiben jártam, a szolgáltatásra optimalizálva. Ráadásul udvarról nyílik diszkrét a hely. Az egyetlen szomszédjában hasonló tevékenység folyik egy régi nagyhírű hölgy dolgozik ott, mint kiderült nem véletlenül.

Hirdető külseje

Tökéletes, huszas évei végén járó csajszi, izgató fogadószettben, diszkrét sminkben. Hibátlan!

Masszázs

Két levezetés közé besűrítve, gyakorlott mozdulatok közben gyakran izgató símitások, nehogy elfelejtsük hol is vagyunk. Ha valaki ezért menne biztos nem fog csalódni. Én bevallom ha csak beszélgettünk volna a köztes időben akkor is elégedett lettem volna.

Kényeztetés

Már a telefonban megbeszéltük, hogy a két levezetésre helyezzük a hangsúlyt, így is alakitottuk a programot. A fürdés után gyorsan kihámoztam a fogadó ruhájából majd laza csókok után hagytam, hogy finoman lelökjön az ágyra és lábaim közé kuporodva tökéletes és változatos franciával kápráztasson el. Az általam nagyon kedvelt változatos technikát alkalmazta, hol mélyen szinte koppanásig eltűntette a farkamat, néha meg csak végig-végig nyalta. A nyelve gyakran kalandozott a gátam környékén pont kellemes és nem zavaró mértékben. Mivel ez az első menet volt nem is kellett sokáig várni az eredményre hosszan lüktetve élveztem tele a száját amit ő mosolygva türelmesen végig várt és csak lenyugvásom után intézte diszkréten az ürítést. A második levezetés már sokkal komolyabb munka volt számára, de becsületettel zokszó nélkül franciázott nekem. Én most valahogy nem éreztem ingerenciát a nyalakodásra, jó volt finoman kihasználni a helyzetet, hogy egy fiatal és feltünően szép lány a kedvemre tesz.

Elszámolás

Az árai magasabb kategóriában mozognak, de az ár-érték arány teljesen rendben van. kitűnő lakás, szép fiatal lány ez mind felfelé viszi az árakat, a mi óriási szerencsénk az, hogy a szolgáltatás mínősége is hibátlan.

ZOÉ❤️, jó masszázs

  bugyibubus

Egyeztetés

Telefonon hívtam, sokszor, végül sms-ben sikerült megbeszélni, hogy szeretném hallani a hangját, mikor ér rá. Már a hangja elvarázsolt, igaz, rövid, lényegre törő, informatív beszélgetés volt, de rendkívül kedves lány képe lebegett előttem (és nem is csalódtam). A telefonban másnapra sikerült időpontot egyezetnünk.

Megközelítés

Kocsival mentem a megadott terézvárosi címre, helyet a közelben találtam, a parkolás értelemszerűen fizetős (GPS odavisz).

Helyszín

A környék hangulatához, 19. századi hagyományaihoz illő ódon bérház, amely némi renoválásért kiált, de hát ez nem Zoét illeti ugyebár. A bejutás a kapott információknak hála pofon egyszerű, a lakás könnyen megközelíthető és el nem téveszhető. Ha a ház felújításra szorul, a lakásra nem lehet panasz: minden igényt kielégítően berendezett kis garzonról van szó, amelynek előterében kell megszabadulni az évszak miatt hótól-esőtől áztatott kabáttól, illetve a minden évszakban aszfaltpiszkos lábbelitől, és gondolva a kényelemre, mindezt egy kanapén ülve (mondjuk ez inkább a cipő felvételekor játszhat, az izgalmak előtt a férfiember még szinte letépi magáról a csukáját). Aztán néhány lépés és feltárul a szentély: a szoba, ahol hatalmas ágy terpeszkedik, akár a szerelem oltára. A szoba további fontos berendezési tárgya a tükör, a hangulatvilágítás. A fürdőszobában kényelmes zuhanykabin, tele tusfürdővel, a kilépő száraz, a kapott törülköző frissen mosott, illatos. Hogy a férfiember lehelete is az legyen, arról a mosdónál elhelyezett szájvíz gondoskodik (eldobható műanyag pohárkákkal). Úgy emlékszem dezodor is volt.

Hirdető külseje

Zoé egy gyönyörűség!Egy apró termetű, rendkívül arányos, csodálatos alakú, kemény fenekű fiatal nő, kellemes mellekkel. Köntösben fogadott, az már csak a fürdőből való visszatérésemkor vált egyértelművé, hogy számos tetoválása van, ami engem egyáltalán nem zavar, mivel rajtam is van néhány minta, sőt, inkább vágyra gerjeszt. Zoé arca elragadó, mosolya bájos és csábos, arkitakarástól nem kell tartani, minden egyébről a hirdetésének gazdag fotókínálatából lehet tájékozódni, szerintem teljesen megfelelnek a képek a valóságnak.

Masszázs

Egy órára mentem, és az igazság az, hogy kevésbé a masszázs miatt... Ahogy az is az igazsághoz tartozik, hogy a masszázst tulajdonképpen át is ugrottuk, szóval erről most keveset tudok írni. Annyira keveset, hogy tulajdonképpen semmit. Majd legközelebb (vagy akkor sem), úgyhogy a programot a "kényeztetés" résznél részletezem.

Kényeztetés

Tehát: miután visszatértem a pancsolásból, Zoé teljesen meztelenül fogadott, az ágyon ülve, sokat sejtető mosollyal az arcán. A törülköző még a derekamon volt, de a látványtól rögtön kemény lettem, Zoé is megjegyezte, hogy mintha dudorodna valami a törcsi alatt, hadd nézze meg mi az. Felállt, levette rólam a törülközőt és finoman simogatni kezdte a farkamat. És mintha csak a barátnőm lenne, olyan természetességgel csókolt meg. Ott álltunk az ágynál és percekig csókolóztunk, miközben a férfiasságomat simogatta, néha eltévedt a keze a combomra, a hasamra és a mellkasomra. És persze az én kezem is bejárta a csodálatos testét, felfedezve ujjaimmal minden domborulatát, kiélvezve bőrének selymességét.
Aztán leheveredtünk az ágyra, szó nélkül, ösztönösen, és ott folytattuk a csókcsatát, egymás testének megismerését.
Majd ugyanilyen ösztönösséggel kezdjük egymás szeméremtestét csókolni, oldalfekvésben, aztán "szabályos" 69-ben. Zoé íze kellemes, puncija borotvált, ápolt, illatos és finom. A nyelve és szája forró és odaadó, tényleg az egész olyan volt, mintha a barátnőm volna. Sokáig ténykedtünk egymáson, lágyan, ismerkedősen, majd éreztem, Zoé tempót vált, amire én is hevesebben kezdtem kényeztetni a nyelvemmel. Nem tudom, hogy valóság volt-e, vagy ennyire jó színésznő, de szeretném elhinni, hogy tényleg és valóban egyszerre érkeztünk a csúcsra, egy teljesen ösztönből véghez vitt, egyszerre kimerítő és feltöltő orális szeretkezés után. Azt sem tudom, végül hová élveztem, és mi lett utódaim sorsa, mivel tényleg és valóban percekig elvesztettem a kapcsolatot a valósággal. Túlzás nélkül: Zoé egy varázsolni képes tündér!

Elszámolás

Minden a telefonon egyeztetettek szerint. Idiótán hangzik, hogy "korrekt" meg "elszámolás", mivel Zoé egy tündér.

ZOÉ❤️, jó masszázs

  Car99

Egyeztetés

VTR- en írtam rá és az általam megadott időpont megfelelő volt számára is. 3 nappal a tali előtt írtam. Fontos volt, hogy pár nappal korábban egyeztettünk, mert hozzá tárgynapon biztos nem lesz időpont.
Próbaltam azért írom.

Megközelítés

GPS ofavisz de a fizetős parkolás
1 órára közel 1000 ft lesz.
Legközelebb a Westend- ben fogok parkolni. A séta kb. annyi mit ahol találtam parkolót de 2 kört kellett menni.

Helyszín

Most jobban körülnéztem, hogy le tudjam írni. Teljesen berendezett kis lakás 1 szobával +
nappali- előszoba, konyha a közlekedőböl lett kialakítva, de baromi igényesen, ahogy a fürdő- zuhanyzó is teljesen újszerű. Újra megemlítem a sok féle tusfürdőt melyek közül volt olyan amit otthon is használok. Csillagos ötös ezért is.

Hirdető külseje

Selyem fekete köntösben fogadott, bombasztikusan nézett ki, és minha a baratnőmhöz érkeztem volna átölelt kaptam két puszit. Na cerka már mozdult erre is!🤣

Masszázs

Fürdés után azonnal happy startot kaptam, Én állva, Ő térdreereszkedve közbe bele- bele nézett a szemembe főleg amikor tövig tolta,így ez még izgalmasabbá tette a müsort melyet elég gyorsan befejezett majd jókislány módjára nyelt egy nagyot ivott egyet és kezdődött a talpmasszázs amit nagyon bírok aztán tovább- tovább és ezzel szakszerüen ellazítot.

Kényeztetés

Ami az adatlapon szerepel alapban
azt maximálisan megkaptam. (francia előjáték és francia happy finish ALAP nála, na persze ehhez 1 órában 2 ember kell)
Gyönyörű arc mellé érzéki száj és bőnyálas profi francia műsor társul, közben néha zacsinyalás simizés, körömmel finoman karcolás
( saját kérésre).
Teljesen barátnős érzésem volt.
Engedte, hogy én is megmaszírozzam a hátát így a gyönyörű puncija is elémtárult hátulról, amit finoman érintettem a popsi és comb maszírozása közben.
Aztán fordulás és telibe szemből előttem volt a fantasztikus puncija, amit elkezdtem finoman nyalogatni közben egyik ujjamat finoman becsusszantottam.
A játék finom rándulások és érzéki hangok kiséretében ért véget, amely hangokra a 2. menethez készen állt az én cerkám is. Sajnos megint bebizomyosodott, hogy kevés az
1 óra főleg vele, mert a játék közben amikor szabadon van a gyönyörű szája folyamatosan beszélgettünk. A végén Ő is kért repetát és rá ült az arcomra
ami még harcosabbá tette a farkamat a nyalakodás közben aztán hamar kivégzett ezek után engem is.

Elszámolás

Nem kellet extrát kérnem, mert alapban nála benne van minden amire nekem szükségem volt.
Teljes ellazulás és a Barátnő feeling az a csúcs!!

ZOÉ❤️, jó masszázs

  Car99

Egyeztetés

Telefonon elértem válaszolt és egyeztettünk időpontot.

Megközelítés

Vase pontosan odavisz a házhoz, 2 utcával arrébb találtam parkolót.
Fizetős.

Helyszín

Lakás rendben volt, de az izgalomtól nem nagyon azt figyeltem és pontoztam. A fürdőben volt olyan tusfürdő amit otthon is használok, így ez is max. pozitívum volt.

Hirdető külseje

Nem sok ruha volt rajta érkezéskor és elég hamar le is került, amikor
happy startot is kértem amit el is kezdett a szobába lépés után. Térdre ereszkedett és elkezdte a műsort. Meglepő volt de baromi pozitív értelemben.

Masszázs

Miután hamar végzett bemelegítésemmel, kaptam egy fantasztikus lábmasszázst amivel el is időzött, de nem bántam mert imádom és mások nem nagyon szokták alkalmazni. Hagytam magam sodródni, vádli,comb, fenék, majd hát nyak amit külön kértem és kaptam.
Aztán fordulás kicsi csúszka majd kértem, hogy én is megmaszírozhassam kicsit. A csomb fenék tájon el is időztem és láthattam végre a szép punciát. Fordulás után engedte, hogy franciázzak kicsit de rövid volt az idő így a kölcsönössel folytattuk és a 2. kivégzésem is megtörtént. Teljesen barátnő feelingként éltem meg a találkozónkat. Szuper volt az egész!

Kényeztetés

Leírásban szereplő alap szolgáltatásokat, müsorokat amit kértem megkaptam profi módon.
Tényleg úgy éreztem mintha nem először lennék nála és tudná, hogy mit, hogyan szeretek.
Fantasztikus 1 órát töltöttem a társaságában.
Megyek máskor is az biztos.

Elszámolás

Nála ami alap, másoknál extraként elérhető csak, így szimpatikus az ajánlat és azt kaptam amit szerettem volna.

ZOÉ❤️, jó masszázs

  orroz

Egyeztetés

Könnyen elértem, telefonon egyeztettünk, majd meg is erősítettem sms-ben az időpontot.

Megközelítés

A parkolás maga könnyű volt, fizetős, szerintem mindig van hely a környéken, de érdemes kicsit előbb érkezni.

Helyszín

Pici, zegzugos lakás a magasföldszinten, a célnak tökéletes. Egyedül fogad, nem is férne el nagyon más az ingatlanban, màrcsak a kialakítása miatt sem.
A nappaliba toppanunk belépéskor, ami egyúttal előszobaként is funkcionál, majd onnan egy folyosó vezet hátra a fürdőhöz és a hálóhoz, melyek jól felszereltek, a célnak pont megfelelnek.

Hirdető külseje

Az előttem szólók beszámolói alapján választottam Zoét, no meg a képek is meggyőzőek voltak.
Az az igazság, hogy picit másra számítottam. Az arca egyébként átlagos, kedvesnek mondható, viszont ami a cicik és a feneket illeti, a képek (és a korábbi beszámolók) alapján feszesebb verzióra gondoltam.

Masszázs

Ágyon fekve történt a masszàzs, közepesen erősen gyúrta végig a hátam, majd a lábaim, egészen a talpamig. Jó élmény volt és abszolút értelmes beszélgetőpartner volt Zoé

Kényeztetés

Fordulási engedély megadása után, megízlelhettem a csókjait, melyek tekintetében elég változatos repertoárral rendelkezik.
Ez ugyanúgy igaz a franciatudására is, nem sieti el, tudja hogyan kell ráhangolódni a másik félre, kissé játékos, elnyújtva a pillanatot, amíg bele nem robban az ember fia a szájába. Ez a rész szuper élmény volt

Elszámolás

Teljesen korrekt volt, előre odaadtam, illetve letettem, hogy a bizalmi résszel fel se merülhessen semmilyen probléma. A telefonban megbeszéltek szerint természetesen.