Beszámolóim

Bella, istennő masszázs

  ohshitherewegoagain

Egyeztetés

Évek óta a kedvencemben volt, de soha nem sikerült úgy elérnem h legyen időpontja. Mivel lövésből lesz a gól, tartja a mennyei megyei labdarúgás örökérvényű okossága, amint láttam h újra aktív hívtam. Szerencsére tudott fogadni .

Megközelítés

Nekem gyalogtváv, tömegközlekedés kiválló a környéken, a parkolás már viszont nehéz, tapasztalatból mondom.

Helyszín

Egyik ismert szalpn a kerület ezen részén, tökéletesen erre a célra kialakítva, fürdőben minden megtalálható, szobában tatami és masszázspad is.

Hirdető külseje

Oh boy... Lehet vulgáris a kifejezés, de igazi milf, az a fajta, akit ha meglátsz tuti megbámulos, akinek a kacér tekintetében látod, hogy tudja mennyire jó nő, akinek a kisujjában van a férfiak igerlésének az összes trükkje, ráadásul nem fél használni se.

Hosszú, hullámos a haja. Szőkés barnás, nem jegyeztem meg, nem erre fókuszáltam. Gyönyörű barna szem, szexi vastag, lehet töltött ajkak, kexses nyak, óriási szilikoncicik, feszesek, kerekek, csodálatoa mellbimbóval, lapos has, kerek kemény popsi, sportos comb. 30 éves nőket megszégyenítő formában van.

Masszázs

Rögtön látta, gyermeki lelkesedésem külseje okán, bókjaim megköszönte. Bent a szobában finoman megfogtam a derekát, láttam h nem bánja és pár nagyon finom csókot kaptam. Kötelező körök letudása után a tatamin feküdtem hasra, érzéki masszázst kaptam, talpamtól indulva. Mikor a combomnál jár óvatosan gátamhoz ért, látva a pozitív reakciókat ezt egyre többször megtette, ánuszum is bevonva, néha nyelvével is feszítve a húrt. Inkább az izgatásomra került a hangsúly, belenyalt a fülembe és kérte h forduljak

Kényeztetés

Finom csókolózás közepette egyik kezem a ciciken a másik a popsiján, ő a farkam izgatja, hanyatt dönt, lassan végigcsókol, puszilgat, farkam se marad ki, lágyan kapja be, ujjával gátam simizi. Pici ulaj utan engedélyt kér popsim izgatására amire naná h igent mondok. Repültem, a 2 inger egyszerre mámorító volt. Ajkai között ért a vég.

Elszámolás

előre lebeszélt, rögtön rendeztem, szóba se került.

Bella, istennő masszázs

  Ulysess

Egyeztetés

Nagyon könnyedén ment, próbáltam már egy nappal korábban is bejutni hozzá, de akkor nem volt szabad másfél órája, márpedig én rá akartam szánni az időt, mert hirdetésének megjelenése óta (vagyis két éve) vacilálok már, több okból is, melyeket majd megemlítek. A randi napján tíz körül beszéltünk és mondta ezúttal szabad kettőtől mehetek másfél órára is. Időpont befoglalva, cím fejbe vésve.

Megközelítés

Nagyon jó helyen van! Tökéletes tömegközlekedéssel, Mechwart ligetnél 4-6 tuja megállótól majdnem szó szerint egy köpésnyire.

Helyszín

A helyszínnel kapcsolatban az egyetlen ami zavart, az a forgalmas környék, de a házban ebből semmit nem érzel. Régi, gangos épület, csend honol, nagyon diszkrét, a lakás patika tiszta, tip-top. A fürdő tágas, zuhanyzó van, amit jobb szeretek a kádas helyeknél. Tusfürdőt olyan 14-18 db közé saccolom, apró "illatmentes" felirat a felső polcon lévő flakonok mellett. Lányos zavaromban (aminek okát lejjebb leírom) végig neztem a flakonok felét, hogy jaj most ez, vagy az legyen, jaj melyik fog neki a legjobban tetszeni, mint egy szerelemes kamaszfiú. A kenyeztetés a padlóra letett pihe, puha matracon történik, melyen finom puha, illatos lepedő várt. Mellette nagy tükör, melyben más szögből is megcsodálhatod Bella ténykedését.

Hirdető külseje

Na igen, itt kezdődtek a gondok. Mármint az én gondjaim. Leírnám, de nem adja vissza. Nincsenek rá szavak!!! Ez a nő tökéletes! Nem nő, istenség, Afrodité maga! A bőre hibátlan! Egy darab pattanás, folt vagy sebhely, vagy bármi más sincs rajta, vagy legalábbis én nem táláltam hibát, pedig nagyon alapos elemző vagyok. A hajáról is hosszabban kell beszélnem. Tudnotok kell kedves makktársak, hogy hajfóbiám van, és főleg az erős szálú hullámos/göndör az amitől szó szerint undorudom és szó szerint hanyinger fog ha egy nőn ilyet látok (többek közt, ezért voltam bizonytalan vagy két évig, hogy egyáltalán meglátogassam-e) DE! DE! DE! Ez a mennyei jelenség akit mi Bella néven ismerünk, egyszerűen mindet gátat átszakított bennem. Nem tudtam betelni a hajával! Egész idő alatt beletúrtam, belebújtam, akartam hogy hozzám érjen vele, hogy a dús hajkorona bekebelezzen mint egy kígyó, mely körbefonja áldozatát. A szemeiről annyit, hogy te kedves makktárs, ki ezen sorokat olvasod remélem beszélsz angolul, egy dalszöveget idéznék: "I'm like a prisoner, captured in your eyes." Amikor beléptem a lakásba és rám nézett, meghaltam és újjászülettem egy szempillantás alatt! Ilyen barna szemeket én ebben a szájba.... tetves életben nem láttam még!!! (Ez a haj mellett a másik csapda volt, mert kék szem imádó vagyok.) És ekkor még csak a hajnál és szemnél tartottam, a testét nem is láttam! Nekem személy szerint úgy tűnt, hogy a mellei élőben sokkal nagyobbak, mint azt a képek alapján gondoltam. A hasa hibátlan, (halistennek) nem a kemény kockás, hanem oldalt finoman a bordák kiszögellését tökéletesen követő mélyedő vonalak láthatók. Nem szeretem a kemény húsú nőket, akiket nem lehet kicsit sem gyúrni, de Bella anyaga fantasztikus! Nem a puha, és nem is a betonkemény izom, hanem ezen kettő tökéletes elegye. Nem tudok könnyek nélkül beszélni róla. Nem lehet istennővé "degradálni" őt! Ő az egyetemes univerzum nő esszenciájának földi manifesztációja!

Masszázs

Előre írom, ugrálni fog ide-oda a sztori két rublika, a masszázs és a kényeztetés között. Masszázsról konkrétan kevés szó fog esni, mert ez a délután egyszerűen nem Kronológia sorrendben itt indulok. Már így is életem leghosszabb beszámolójánál tartok, és nem lesz ez másképp lejjebb sem.
1. Amikor beléptem a fürdés után, előttem állt egy lenge fekete köntösben. Simogatta a vállam a mellizmom, nem osztom meg veletek mit mondott de úgy éreztem abban a pillanatban, hogy annyira tökéletes pasi vagyok, hogy Chris Hemsworth, Brad Pitt és Hugh Jackman, együttvéve sem ér a lábam nyomába. Aztán megölelt és végem volt azonnal (első lelki orgazmus).
3. Kiszalad gyorsan megszabadulni a friss apatejtől, mely elmondasa szerint igen nagy mennyiségű volt, de nem bánta, ahogy láttam. Hasra fordultam, lábaim közé térdelt, majd jobb lábam vette kezelésbe, szakszerű, de nem gyilkos technikával halad, amikor a fenekemhez ér külön élvezetes számomra, nő így még nem ért hozzám. Egész idő alatt hevesen ver a szívem, és orgazmus közeli állapotban vagyok. A másik lábamon is végig megy, majd a hátam jön, melyet kellő szakértelemmel kezel, csak kissé bátortalanul, mert nagyon jajgattam közben, s lehet ráijesztettem ezzel, de sajnos a hatammal vannak problémák, ezért mentem masszázsra. Közben összefogott haja lehullva simogatja a hátam, s azt érzem, még! Adj még a hajadból! Sírni akarok, egész testemben bizsergek. Majd mikor végez a vállaimmal, rám fekszik finoman, feszes, tökéletes mellei a hátam érik, a haja rám omlik, kezével a lábam közé nyúl megsimogatja az örökítő anyagot tartalmazó bőr bugyellárisokat, s hosszan lágyan, megcsókolja a nyakam. Ebben a pillanatban egy szokatlan új érzés tör rám, újra libabőr, forróság önti el félkemény hímtagom, és egy ejakuláció mentes orgazmust élek át.
5. Újra ölelések, újra becéző szavak a szájából, negyedik lelki orgazmus. Néz rám a gyönyörű szemeivel, simogatja a mellem, úgy érzem magam mellette mintha én lennék vilag legszebb pasija! Majd kérdi hogy masszázs ezúttal szemből? A combjaimon kezd dolgozni, ami nagyon jól esik, megintcsak az izmaim nézi, szerelmes vagyok a hangjába, ahogy dicséri a testem. Majd a hasára némi olajat kenve, rám fekszik, finoman csúszkál, nem merem neki megmondani, de a hasánál újra száraz orgazmusom van. Megőrülök teljesen, majd a mellei közt átcsúszik a bizsergő lőcs , melyet a szájába vesz újra. Nem akarok neki szólni hogy kb 15 másodperce mentem el, nem fogja tudni teljesen keményre varázsolni.

Kényeztetés

2. Az ágyra invitál, hanyatt fekszem lassan, kis olajat nyom a tenyerébe, a kezébe vesz, némi simogatás után bekapja a makkom és itt megszűnt minden. Eggyé váltam a kozmosszal. Lágyan mozog rajta a kezével és szájával, behunyt szemmel, teljesen átadva magát annak, hogy engem a csúcsra juttasson. Ez szó szerint a "szeress szájjal" kategória! De pár perc után kiveszi, és szep finoman mozgatja rajta a kezét a tövétől a makkomig, s a következő párbeszéd zajlik le:
- Hú, hát ez nem kicsi (második lelki orgazmusom, pedig tudom, hogy jó nagy vagyok, de az ő szájából ezt hallani, mennyei volt.)
- Tetszik?
- Aha, nagyon szép.
- Akkor folytasd kérlek, mehet a szádba?
- Igen.
És újra beveszi, nem erőszakkal, nem mélytorokkal, nem 500 lóerős nyelvjátékkal, hanem a legcsodálatosabb szájjal szeretkezéssel tesz a magáévá! Pár mozdulat után megszűnik tér és idő, egyszer csak valami szokatlan bizsergés indul meg egyidőben a vállaimtól lefelé, s a talpaimból felfelé, egész testem libabőrbe borul hirtelen, majd megfeszül, ágyékom szikrát vet és mint a fűtőtűz szalad végig rajtam a forróság és (túlzás nélkül mondom) eddigi életem legnagyobb orális orgazmusát élem át. Tovább csinálja, tovább, tovább. Míg el nem némul minden izmom.
4. Mellém fekszik, megölel, úgy ahogy eddig lehet még senki, olyat súg a fülembe hogy eljön a harmadik lelki orgazmusom is. Öleljük, simogatjuk, "gyúrjuk" egymást. Majd a hátamra dönt finoman:
- Na jöjjön a második?
Válaszolni sem tudok, már a szájában vagyok. Rámarkol, szopja a makkot húsos ajkaival, izmaim begörcsölnek, egész testem önkéntelenül rangatózik, és eljön. Életem második "száraz orgazmusa", az első utan 5-6 perccel.
- Hagyd abba, kérlek, hagyd abba! (Majdnem sírva mondom.)
- Nagyon érzékeny?
- Én ezt nem bírom tovább.
Majd újra hozzám simul és ölel. Látom még mindig rajta van a bugyi, megkérdezem hogy szabad-e, hogy megengedi-e nekem, halandónak. A válasza igen, így a hátára fekszik, csókolgatom a haját, a nyakát, haladok lefelé a mellein majd a bordák kiszögellésénél, egy enyhe harapással kísért hatalmas csókot helyezek el. Majd lejjebb ugyanezt teszem a medence csonttal. A bugyi még rajta. Finom fekete pamut. Az orrom hegyével vegigsimítom, halkan felnyög. A cömbtő és a vénuszdomb közé hatalmas csókot ragasztok, ekkor olyan sóhaj hagyja el a száját, hogy egy pillanatra teljesen elfelejtettem, hogy hol vagyok térben és időben. Finoman lehúzom a fekete pamutot. Elém tárul a menny. Nem akarok az önismétlés mocsarába süppedni, de én ilyen p...t még nem láttam ebben szájba.... tetves életben! Teljes nyelvem felületével, de a lehető leglágyabban belenyalok. Felnyög. Folyatatom. Elképesztően lágyan csinálom, nem is nyalva, hanem smárolok a csiklójával, hangos sóhajok, melyek már-már apró nyögések, hagyják el ajkait. Egyszer csak:
- Baszki elmegyek! Én elmegyek!
Feltámaszkodik a karjaira, néz le rám, szája tátva, hang nem jön ki rajta szeme még nagyobbra nyílik, s ragyogni kezd:
- Én most elmegyek!
Három apró nyögés, és combjainak összerándulása jelzi, hogy valóban megtörtént. Kielégithettem őt. Áldozatot mutathattam be Afrodité oltárán.
6. De őt mit sem zavarja ez, hisz nem tudja, nem mondtam neki. Beveszi, csókolja, szopja a makkom, majd mélyebben is, de ekkor nagyobb adag olajat nyom tenyerébe, és mermarkolja hátorozottan. A szája resnyire nyitva, sóhajtozuk, mint ha attól lenne orgazmusa hogy a kezében tartja a nagy farkam. Nézi, meredten nézi és nagyokat sóhajt, közben mindkét keze fel le jár rajta, és újra eljön az a pont, amikor minden egyes felhúzásnál mikor bő olajjal bekent tenyerének párnái a makkomnak ütköznek, elélvezek. Minden egyes mozdulattal. Azt akarom hogy sose érjen véget. Férfi létemre percekig tartó orgazmusom van, ejakuláció nélkül. Meghalok. Bizsereg, ég, fáj, nem akarom hogy vége legyen! De muszáj, mert nem bírom tovább.

Elszámolás

A végén történt, teljesen korrektül. Egyszer sem nézett az órára, én sem, tökéletesen és pontosan kihasználhattam az időmet, csak maga az action volt másfél óra! Fürdés és vetkőzés/öltözés nélkül. Sok lány a kaputelefontól az ajtón kilépésig számolja a dolgoit, de nem ő. Ilyen árértek arány nem is létezik!!!!! Hihetetlen amit kapsz! Hihetetlen! Hihetetlen!

Bella, istennő masszázs

  dedmo3

Egyeztetés

Első hívásomat könnyedén felvette egy hölgy de nem ő hanem valaki. Simán tudtunk egyeztetni megállapodtunk egy szabad időpontban. Sima ügy.

Megközelítés

A II kerület egy kis utcája a körútról nyílva. A parkolás nem egyszerű két kör után viszont szerencsém volt és a háztömb előtt találtam helyet.

Helyszín

A helyszín egy régi bérház, belső körfolyosóval, budai belvárosi minőségben, nem túl jó állapotban. Ez azonban a környéken teljesen szokásos.A bejutás is egyszerű és könnyű odatalálni, ha az ember a megfelelő emeletre megy. Aztán ez is rendbe jött.

Hirdető külseje

A pici bonyodalom után résnyire nyílt ajtón mentem be. Első pillantásra a képek alapján egy szép milfre számítottam. Egy picit ezzel alulértékeltem, mert ez a nő nem szép, hanem gyönyörű.Hangja bársonyos illata finom kifogástalan, öltözéke fekete szexi pántokkal ellátva, nagyon szép dekoltázzsal, harisnyakötővel, elegáns harisnyával, kb 10-12 cm-es magasságú fekete tűsarkú cipőben. Egyszóval impozáns látvány. Gyönyörű hosszú hullámos illatos hajkoronával.
Ez azért egy picit megzavarta énemet, mert én majdnem mindig ugyanazzal a céllal megyek a nőneműekhez, a következő megrögzött szisztémával.
Fotóról kiválasztom a nőt, majd személyesen megismerem a nőt, majd tisztálkodás után magamévá teszem a nőt,majd tisztába teszem magam a nővel, majd miután kielégültem, elhagyom a nőt.
Ez a ritmusom és van más fontos dolgom is, nem a nővel.
De most!?
Mit csináljak egy ilyen gyönyörű nővel? Azt a ritmust mégsem tehetem meg. Merném, de nem akarom. Ez a nő túl szép hozzám. Nem nagyon szoktam bókolni, és kissé zavarban vagyok, de csak magamban, kívülről ez nem látszik
Két puszi után leveszem cipőmet és az invitálásra követem vendéglátóm a szobába. Van fali fogas, kanapé és tatami oldaltükörrel a megfelelő mélységben. A tatami szépen feldíszítve. Szép lassan levetkőzöm tusolásra előkészülök, addig is újra tervezem a taktikámat, nem ugorhatok Naki csak úgy. Fürdés. Épített zuhanyzó megfelelő mennyiségű tusfürdővel, nagy méretű törülköző és szájvíz. Minden OK. A roham terve is kész.Visszamegyek.

Masszázs

Némileg meglep, hogy nem vetkőzött le, de így pont jó, egyébként is így szeretem.
Közel lépek és megkóstolom száját. Viszonozza a csókot. Nagyon szép ívű ajkai vannak hibátlan hófehér fogsorral szép mosollyal jó ízű, nagyon enyhe mentol ízzel, pont úgy ahogy kell. Gyönyörűséges hosszú haja van finom illattal és hullámokkal. Arcát, száját csókolva megállapítom hajába túrva, hogy ez nem paróka, vagy műhaj. Ez igazi. Vadítóan szexin oldalra igazítva. Na akkor gyerünk szemügyre kell vennem ezt a nőt, hol van a hiba. Lassan levetkőztetem. Nincs bőrhiba, szilikon cici. Lapos kocka has. Kicsi kisportolt fenék. Nem találok hibát. Már biztos megvakultam.
Azannya!
Fülembe súg valamit.
Érzem most kellene szétszednem, leteperni aztán rock and roll. Kifulladásig.
De ő gyönyörűen mosolyog és csókolgat nyakamon, mellkasomon, vállamon.
Nem, hát ezt így nem lehet kérem
Ez nem sportszerű. Hogy tépjem szét amikor nem arra való, pedig oroszlán vagyok és éhes.
De ő csak tündérien mosolyog és rám akaszkodik

Kényeztetés

Ehelyett lemegyünk a tatamira. Ott alaposan megint szemügyre veszem a nőt. Közben megbeszéljük a forgatókönyvet. Ő van alul. Én vagyok a férfi, felül. A fülembe nyal. Ezt ne csinálja, mert akkor adok Neki olyat amit nem vár. Mosolyog és csókolgat. Megkóstolom mindenhol, aztán átmegyünk titkárnő pozitúrába. Ő letérdel és pedig állva adom a ritmust a végjátékig.Kielégültem.
Egy kis technikai szünet, majd következik az amiért jöttem.
Svéd masszázs következik hason fekve. Fekvésben nem akadályoz semmi. Megállapítom, hogy jól masszíroz. Közepes erősséggel izom masszázst csinál, talpmasszázzsal kiegészítve.
Lábról indul és törekszik felfelé. amikor a hátamat veszi kezelésbe jólesően nyújtózkodom, közben meglep azzal, hogy puszikat ad testemre, nyakamra. Ez már túl van a kötelezőn ez prémium. Közben tényleg érdeklődve hallgatom verbális zsibongását. Kellemes a hangja.
A vállamat és kézfejemet is megmasszírozza klasszul szexisen mindig megszorítja tenyeremet.
Végzett velem.
Hasra veti magát mellettem és egész közel hajolva "szijjááát" suttog az arcomba. Megcsókol és én is viszont.
Hát ezért nem szedtem szét a gyönyörű nőt.
Mennem kel mondtam, majd egy fürdés, hátmosás segítséggel.

Elszámolás

Nem is tudom, hogy volt e extra a listán, de annyi extrát adott amit számolni sem tudtam.

Bella, felejthetetlen masszázs

  jóöregharcos

Egyeztetés

Randi előtti nap reggel hívtam.Másnap délutánra kértem időontot ami megfelelő volt számára.Kérte,hogy reggel sms-ben is erősítsem meg látogatási szándékomat.Ez megtörtént megköszönte a visszajelzést szeretettel várni fog

Megközelítés

A Mechwart liget környékén egy kis utcába kell menni A tömegközlekedés kiváló a 4-6 os villamostól néhány perc

Helyszín

Egy régi kőrfolyosós ház négy szoba van Bella mondta hogy jelenleg csak ketten vannak.Fürdő tiszta minden a célnak megfelelő

Hirdető külseje

Bella egy negyvenes nagyon dekoratív hölgy hosszú barnás vöröses haj nagyon szép test szilikon cicik egyszóval egy igazi bombázó.Fekete meltartó tanga szettben fogadott rajta egy kis sort.Másodszor látogtom meg őt puszi ölelés cipő az előtérben marad bemegyünk a már jól ismert szobába.A kanapéra pakolom ruháimat majd irány a fürdő.

Masszázs

A tatamin kényelmesen hason fekve elhelyezkedtem Bella olajjal kezdett masszírozni ekkor még melltartó rajta maradt.A tekintetem végig a tükörre szegezödött más lányoknál csak időnként szoktam belepillantani de Bellán végig rajta volt a szemem megcsodáltam ezt a gyönyörű teremtést, Bella finoman mindenem átmozgatta nagyon jó érzés volt.Kis idő múlva megszólalt,hogy nem bánom ha leveszi a melltartóját.Percek óta erre várok természesen ezt nem említettem neki csak gondoltam magamban,hogy jó lenne többet látnom csodás testéből. Egy darabig még így folytatódott kellemes ténykedése,majd oldalról a ciciket is bevetette az akcióba oldalról többször végig csúsztatta a hátamon nagyon lázba hozott.Ezt követően fordulás.A kényeztető rész után egy erősebb masszázst kaptam amit az alkarjával csinált többször a könyökét végig húzta a hátamon egészen a derekamig nagyon profi volt.A végén még a lábamat is jól megmasszírozta nagyon jól ellazította a merev izmokat.Közben beszélgettünk több minden szóba került covid,oltás, lányok nagyon kellemes beszélgető partner.

Kényeztetés

Fordulás után elöröl is kapok egy kis csúszkát.A két cicije között a zászló rúd még félárbócon de hamarosan már eléri teljes keménységét.Bella mikor feljebb csúszik markolom formás szilikon cicijét egy párszor még megismétli többször végig siklik rajtam közben már nagyon kemény lettem.Bella leszáll rólam és kezelésbe veszi a kispajtást kezével majd a szájával is megismerkedik vele.Indíványozom,hogy 69-es pozícióban folytassuk kéri, hogy óvatosan bánjak vele mert nagyon érzékeny.Igyekszem úgy bánni vele mintha hímes tojást nyalnék.Rámfekszik elém tàrul tikos barlangja amit csak óvatosan lehet megközelíteni.Így csak a kapuja előtt kalandozok körbe-körbe ajkai szélén a nyelvemmel.Kicsit szörös a környéke ettől nagyon kellemes bizsergést érzek.Ezalatt ő is játszik a nyelvével a tojásaimon lassan feljebb kúszik a makkomoig ahol kicsit elidőzik majd lágyan beveszi.Továbbra is körbe-körbe jár a nyelvem ajkai szélén hallhatóan Bellának nincs ellenére a ténykedésem ezt folyamatos halk sóhajával jelzi.Hamarosan leszáll rólam mellém fekszik így kényelmesebb neki egyre gyorsabb tempóban dolgozik a szájával ekkor már kéz nélkül ki-be jár a hancúrléc nem bírom sokáig hamarosan robbanok a szájában.Nem siet hagy lenyugodni majd eltünteti Szilviában ezután engem is letisztogat.Ezt követően folytatódik még a masszázs. Masszázs után ismét tisztálkodás,öltözés,majd puszi érzékeny búcsú Bellától.

Elszámolás

Úgy tudom nála nincs külön extra hacsak nem ő maga az.Egy picivel átlag feletti csokor de nagyon megérte.Búcsúzás előtt a kis asztalra helyeztem.

Bella, felejthetetlen masszázs

  Adi31

Egyeztetés

Tegnapi napon Sms formában írtam neki, és nagyon könnyen ment és sikerült találni időpontot. 💪

Megközelítés

Én BKV érkeztem és nagyon könnyű megtalálni a címet.

Helyszín

Lakás nagyon rendezett egy nagyon szép szobàban voltunk, a fürdőszoba is teljesen megfelel, tusfürdő van választék bőven.

Hirdető külseje

Külsőre elbűvölően szép nőt ismertem,már taliztunk így csalódás nem ért. Egy szép fekete színű fehérneműben fogadott. Csalódás egyáltalán nem ért.

Masszázs

Masszázsa lágy és kellemes volt, ügyesen masszírozz volt egy pont ahol mondtam hogy erősebben csinàlja és úgy is lett. Teljes mértékben elérte a célját. 🙂💪

Kényeztetés

Először mikor érkeztem egy nagy ölelés, és két nagy puszi , közben beszèlgetünk egymással, hogy már régen láttunk egymást, hogy jó újra együtt, és tényleg így volt már nagyon vártam hogy végre lássam, aztán megbeszéltük hogy akkor elsőre egy francia aztán masszázs , és az a francia amit művelt velem még soha nem csinálta azt amit ő velem, hol kézzel és hol szájjal kényeztetett aztán jött a vég. És kezdődött a masszázs, és ahogy írtam nagyon jól masszíroz az egész testemet szépet átgyurta és következett a megfordulàs aztán szépen elől is átgyurt és következett a francia nyelvlecke ahol ismét elèlveztem, és még a végén beszèlgetünk egy kicsit aztán fürdés és fàjó búcsú ☹️

Elszámolás

Hogy milyen extrákat vállal azt nem tudom. De nagyon jól éreztem magam vele.

Bella, felejthetetlen masszázs

  CharlieHarper

Egyeztetés

Sms és telefon kombinációjában sikerült viszonylag egyszerűen időpontot egyeztetnünk, Bella nem érhető el mindig így jó előre meg kellett terveznem a látogatás napját. Egy nappal előre egyeztettünk, az időpontot a randi napján megerősítettem.

Megközelítés

A helyszín számomra gyalogosan a legegyszerűbb, kb a szomszédban lakom. BKV kb 50 méterre lesz le az objektum előtt, parkolni manapság nagyon nehéz errefelé, aki autózik, kalkulálja bele vagy tegye le a közeli bevásárló központban a gépet. Házszám egyértelmű, érkezéskor kapukód és egy kis lépcsőzés.

Helyszín

Lakás a célnak kialakított kis komplexum, mindenhol rend van, nem találkoztam vendéglátómon kívül senkivel. A masszázsszobában kellemes félhomály és tatami, előtte nagy tükör elfektetve. A masszázspad dekoráció, a terápia a matracon történik. Ruháknak kis bútordarab és szobainas. Fürdőszoba tágas, teljesen rendben van, sok sok tusfürdő, beleértve az illatmenteset is. A víznyomásra kicsit várni kell, de nem vészes.

Hirdető külseje

Bella nem takargatja el bájait a fényképeken, már ott is sejteni lehet, hogy nem mindennapi szépséggel van dolgunk. Érkezésemkor ő nyitott nekem ajtót, kedves mosollyal és eszméletlen szexi testtel fogadott egy kis köntös és fehérnemű alá rejtve. Mivel már jártam nála, tisztában voltam vele, hogy milyen isteni testet fedezhetek fel nemsokára, így nem is nagyon tétlenkedtem, cipőt le és be a szobába. A teljes képet kiegészítve: a tűsarkú mégjobban kiemeli finom, feszes formás lábait és kemény fenekét, bársonyos bőr, szép arc, puha göndör haj és eszméletlen, hatalmas és kemény szilikon cicik.

Masszázs

Legutóbb a masszázzsal kezdtük és a kényeztetés maradt a második felvonásra, most megfordítottuk a sorrendet, mert Bella látványa miatt nem bírtam már magammal. Szóval a második felvonásban történő masszázs rendkívül kellemes volt, középerősen és krémmel zajlott. Aki az olajat preferálja az is elérhető. A krémet szoktam preferálni, mert azt könnyebb magamról lepucolni az élvezetek után. Kértem Bellát, hogy a hátamra koncentráljunk, így először finoman, majd kicsit erősebben nyomkodott meg, a gerincem mellett szépen lassan fokozatosan kis nyomásokkal haladt felfelé. Ezt a motívumot ismételtük a masszázs alatt, közben beszélgettünk mindenféléről, kellemes jó hangulatban, nevetgélve. A masszázs elérte amit ilyenkor várok, amikor feltápászkodtam, hogy induljak zuhanyozni éreztem, hogy újra indul a vérkeringésem. Szuper volt, pont ahogy kértem.

Kényeztetés

Mint ahogy leírtam, ezzel a felvonással kezdtük a randevút, már alig vártam, hogy kezeim közé vehessem Bella mindenét is :-) Leheveredtem a matracra, Bella mellém feküdt, finom simivel kezdtük, majd szépen lassan megszabadítottam a felesleges ruhadaraboktól és nekiláttam a fantasztikus és irgalmatlan mellek fogdosásának..... egész nap kedvem lenne ezt művelni, kemények és hatalmasak. Közben finom csókokat váltunk, ekkor már Bella érezte, hogy éledezik a szerszám így némi olaj applikálásával neki ugrott a velem egykorú kényeztetésének. Eszméletlen bőnyálas franciában részesített, hol kezei segítségével, hol anélkül, hol mélyen bekapva, hol a golyókat nyalogatva. Eközben ott fogdostam ahol értem, markoltam a fenekét, a melleit, hihetetlenül finom bőre van. 20 évet letagadhatna, a mai huszonéves lányok akiknél megfordulok.....hát meg sem közelítik Bellát. Sportos, feszes, kívánatos. Miután jól kiélvezkedtem magam Bella szájában, kértem, hogy hadd álljak fel és ő térdeljen elém. Felkészültem a kilövésre, kértem Bellát, hogy jó lendületesen ragadja meg és dolgozza meg a farkam, hogy aztán a szájában érjek véget. Így is lett, hatalmasat élveztem Bella ajkai közé, ő kiugrott a fürdőbe kicsit tisztálkodni én pedig letörölgetve magam elhelyezkedtem a masszázshoz. Visszatértekor ásványvízzel kínált. Már ekkor elégedett voltam a programmal, jöhetett a masszázs.

Elszámolás

A helyi új átlagnak megfelelő rózsaszál egy átlagon felüli élményért. Minden perce megérte. A program végén rendeztem most is, nem esett szó róla a program alatt.

Bella, felejthetetlen masszázs

  jóöregharcos

Egyeztetés

Két héttel ezelőtt szerettem volna Bellát meglátogatni már megállapodtunk az időpontban de a randi előtt lemondta mert nem érezte jól magát.Most ismét hívtam reggeli futása közben sikerült elérnem.Kissé lihegve kérte,hogy hívjam később így is történt végül a második időpont jó volt neki amit kértem.Sms-ben is megerősítettem látogatási szándékomat.Másnap délután sikerült eljutni hozzá.

Megközelítés

Ismerős helyszín régen többször jártam itt.Mechwart liget környékén egy kis utcában.Villamossal mentem a Széll Kálmán térről.Parkolást nem tudom valószínű megoldható.

Helyszín

Egy régi kőrfolyosós bérház emeletén több szoba nagy belmagasság,fürdőszoba zuhanyfülkés tiszta mindenből megfelelő a választék.

Hirdető külseje

Bella egy szép arcú jó alakú dekoratív jól ápolt negyvenes hölgy egy igazi bombázó,festett barnás vöröses hajkorona ami fel volt tűzve formás szilikon cicik.Nekem elárulta a valódi korát legalább tíz évet letagadhatna belőle.Fekete selyem köntösben fogadott alatta fekete melltartó tanga combó.Bemutatkozás puszi cipőlevétel után beinvitált a szobába ami ismerős volt a bejárati ajtó melletti szobába mentünk.Bella megjegyezte, hogy kisebb nehézségek ellenére sikerült találkoznunk.Megemlitettem neki,hogy ő is hasonlóan dekoratív jó alakú mint egykori kedvenc lányom volt aki nem is olyan távol volt innen.Nem ismerte őt megköszönte a bókot amit róla mondtam.

Masszázs

Fürdés után a tatamin kezdett olajjal masszírozni ekkor még a melltartó és a tanga maradt.A lábamnál kezdett nagyon jól átgyúta a vádlimat ezt külön is kértem,hogy erősebben dolgozza meg.Nagyon jól esett minden mozdulata.A combomnál majd a fenekemnél folytatja áldásos tevékenységét.Rövidesen kérte,hogy forduljak meg ezuttal a megszokottól eltérően másik forgatókönyv szerint a masszázs felénél jött a kényeztetés.Az erotika után immár ruha nélkül folytatódott a masszázs ezúttal a hátam majd a vállam következett.Nagyon jól szakszerűen a csomókat kimasszírozta kellemes volt.Masszázs alatt a baloldali tükörben idönként rápillantottam csodás testére ahogy tevékenykedik rajtam.Közben beszélgettünk a munkámról egyebekről még egy talpmasszázs a végén.A finom masszázsa és közte lévő erotikája annyira elvarázsolt hogy kissé nehezemre esett felkelni a tatamiról.

Kényeztetés

A masszázs felénél fordulás Bella megszabadul ruháitól,majd oldalról becserkészi a hancúrlécet a kezével feléleszti,majd a szájával lágyan a makkomon játszik.A nyelvével kőrbe nyalja majd a zacsikhoz is eljut.Bátorkodom megkérdezni Bellát hogy én is kényeztethetném e,sajnos a menzesze utolsó napján van mondta a tangát már le meri venni de még mást nem lehet. Ezért csak simogatni tudtam borotvált punciját cicikhez is elkalalandozok.Ezt követően a baloldalamra jön át félig rám illetve mellém fekszik fordított pozícióban így folytatta kényeztetésem időnként a kezével is besegít keményebbre varázsolja a cerkát mélyebbre beveszi lágyan bőnyállal kényeztet,majd szaporábban szivja szinte vákuumot képez ,majd nagyobb sebességre vált.Előre nyúlok a vállát fogom így diktálom a tempót hamar kivégez a szájában landolnak utódaim.Szilviában eltünteti őket megtisztogat vizet kapok ezután folytatódik a masszázs.A masszázs végén ismét célba veszem a fürdőszobát,majd felöltözöm.Bella kikisér puszi majd búcsút veszünk egymástól.Máskor is szeretettel vár sajnálja,hogy nem sikerült őt kényeztetnem legközelebb kérdezzek rá a telefonban.

Elszámolás

Korrekt elszámolás,úgy tudodom nála minden alapban van.Átlagosnak mondható kerek csokor az egy órás randiért amit távozás előtt a kis üvegasztalra tettem.

Bella, felejthetetlen masszázs

  niknem

Egyeztetés

Kezemben a GSM, ágyban fekszem meztelen... A legjobb aznap hívni, amikor tud az ember menni, különben könnyen letiltás járhat félreérthető, vagy nyomulós SMS-ekért. Korábban nagyon nehezen volt elérhető, de idén nagyon könnyen ment.

Megközelítés

Jössz le a budai "hegyekből"-völgyekből a tehén keresztnevű utakon, melynek folytatása a villamosra tükrözve a célállomás. Viszont a pandémia miatt nagyon messze tudtam csak leparkolni. Szerencsére visszataláltam majdnem a 4-es, 6-os villamosig, illetve az utóbbi szám feléig.

Helyszín

Minden fullos, mint a Bella. Egyedül a WC-deszka jért le a helyéről. Előbb-utóbb csak odatalál egy önjelölt szerelő/szerető, aki meghúzza (a csavarokat (is:)). Többen rendelnek, mert az érkezésem és a távozásom között változott az előszobában a ffi cipők száma és márkája. A nagy belmagasság miatt picit fáztam.

Hirdető külseje

Ciao Bella! Csajos a Bella. Fullos a Bella. Fantasztikusan szép a Bella. Lapos has, szép, kerek idomok, mosolygós, gyönyörű arc. Elfogadnám otthonra. Barnított bőr (szoli). Magassarkúban fogadott és csipkés szettben. Szerencsére működött köztünk a kémia: csók, kölcsönösség, stb.

Masszázs

Tatamin történt, én hason, ő felettem/mellettem/szemben. Sajnos valaki pont ott tapizta össze a fal melletti tükröt, hogy homályosan láttam benne a legfontosabb részen a gyönyörű nőt. Jó technikával masszíroz, el tudnám órákon át viselni. Mindenben más Bella, mint a többi lány/nő. Közepesen erősen gyúr, de jó érzés, hogy jól fog. Majdnem a jófogáson éreztem magam. Nem fogaz, de ezt majd a következő fejezetben.

Kényeztetés

Volt itt minden, zacsi kényeztetés, NFVSZ (kiv: lenyelés), vákuumozás. Ejakuláció után hagyott lenyugodni és csak utána ment az utódoktől megszabadulni. Masszázs előtt/után/helyett lehet és szabad is kényeztetni őt is. Nagyon finom, selymes a dagadója, megfelelő érintésekre, nyelvcsapásokra orgazmussal és hálával reagál. Szépen megköszönte, mert ő egy jól nevelt milf. Utána hálából megint kényeztetett.

Elszámolás

Tudtommal nincsenek extrák, amik fel vannak tüntetve, vagy elmond, minden van rövidebb, közepes és hosszú idő intervallum alatt is, csak az ejakulációk száma korlátozott, ill. nő egyenesen arányosan.

Bella, felejthetetlen masszázs

  kliens

Egyeztetés

Nagyon sokszor próbáltam elérni telefonon,kevés sikerrel..De aztán szerencsére sikerült,szoros táncrendje miatt nem aznapra,hanem másnapra tudtunk randit fixálni.Hangja telefonban nagyon kellemes orgánumú,szexi.Kedvesen,közvetlenül tájékoztatott a részletekről és a lehetőségekről,az impulzusok és információk alapján nagy várakozással néztem a találkozó elébe.

Megközelítés

II.kerület frekventált része,a körútról nyíló utcában van helyileg a rendelő.BKV maximálisan OK,autóval a parkolás nem annyira egyszerű,de 3 utcával feljebb van őrzött parkoló,én ezt az opciót választottam.

Helyszín

A lakás igazi békebeli-nagypolgári,nagy méretű szobákkal,annál is nagyobb belmagassággal.A ház állapota átlagos körúti bérház,a lakás szépen felújított,ízlésesen berendezett.Tisztaság mindenhol,sejtelmes félhomály,szóval a hangulat és a helyszín abszolút megfelelő.Fürdő zuhanykabinos,törcsi és minden egyéb maximálisan megfelelő.A fürdő egyébként magából a massz-szobából nyílik,így a diszkréció is garantált.

Hirdető külseje

A fotók alapján sejthető volt,hogy nem mindennapi külsővel megáldott hölggyel fogok találkozni.
Ajtón belépés után megnyugvással és örömmel fedeztem fel,hogy a képek és a valóság ez esetben kéz a kézben jár.
Gyönyörű,dús göndör hajzuhatag,szép,szexi,erotikusan telt ajkak (kicsit olyan,mintha szilikonos lenne,de erre nem kérdeztem rá), mandulavágású cicaszemek,kecses nyak és vállak,ORBITÁLIS szilikon mellek,formás popsi,szép lábak jellemzik.Ami viszont még fontosabb,hogy élőben is közvetlen,barátnős kisugárzása van,ami ennyire szép nőknél általában ritka.
Térdeim szinte megrogytak,egy másodpercre (vagy többre) szinte kiestem a szerepemből és rutinomból,talán a bemutatkozásnál picit még a hangom is elcsuklott,rám nem jellemző módon.
Ahogy bekísért a szobába,le sem tudtam venni a szemem róla,legszívesebben hívtam volna az asszonyt hogy költözhet,mert valaki jön a helyére...
Azt,hogy pontosan milyen ruhácska volt rajta,nem tudom felidézni a sokkhatás miatt..

Masszázs

Szokásomhoz mereven ragaszkodva most is másfél órás szeánszra érkeztem.

Nem hiszek a fürdés utáni in medias res kezdésben,bár az igazság az,hogy megfordult a fejemben a lehetőség,miszerint keretbe foglaljuk a randit 2 levezetéssel.Magamon uralkodva önként hasra vetődtem,mert bármennyire is kívántam Bellát,szerettem volna egy kis beszélgetéssel közelebb kerülni hozzá,picit megismerni Őt,miközben masszíroz.
Partner volt ebben,gyakorlatilag végigdumáltuk és röhögtük a masszázs részt,tényleg kellemes beszélgetőpartner.
Maga a masszázs nem vérprofi,de legyünk őszinték,nem is feltétlen ezért megyünk ilyen szalonokba.Ettől függetlenül a sorrend,mozdulatok és koreográfia rendben lezajlott.Előre melegített krémmel kezdi a háton,így halad fentről lefelé,gyakorlatilag az összes porcikám megkapta a törődést.Lágyabb,simogatóbb jellegű relaxációs masszázs ez,de ellazulásra mindenképpen teljesen alkalmas a dolog.Az igazság az,hogy mivel végigdumáltuk az egészet,illetve a vizuális hatások alatt állva nekem ez nem sikerült,mert már nagyon vártam a 2.részt...

Kényeztetés

...ami hamarosan el is érkezett.Lábaimtól visszatérve apró puszikkal halmozott el,illetve benyúlkálásokkal fokozta a végtelenségig a hangulatot.Mivel komolyan aggódtam,hogy lyukat verek a tatamiba,inkább oldalra fordultam,és magamhoz húztam Bellát.Hosszú,forró csókban forrtunk össze,test a testnek feszült...uhh most is beleborzongok.
Nem bírtam magammal,hátára fektettem szépségemet,és simogattam-csókoltam-puszilgattam ahol csak értem.Lassan kikötöttem gyönyörű szép kis puncijánál,és minden technikai tudásommal felvértezve vettem kezelésbe.
Nagyon finoman kezdtem,de bőrének,puncijának illata,ápoltsága miatt gyakorlatilag az állkapcsomat kiakasztva nyaltam-faltam.Nem volt egyértelmű hogy elélvezett-e de biztosan éreztem hogy tetszett neki ténykedésem..
Pihegtünk egy sort,majd Bella hamarosan délnek vette az irányt.Semmilyen instruálásra nem szorult részemről,pont olyan erősséggel és intenzitással beszél franciául,ahogy elképzeltem.Lassan,érzékien kényeztette kis barátomat,közben őrjítően fel-felnézett gyönyörű szemeivel:10/10.
Semmi eget rengető fogás,pornós nyögések,erőltetett reakciók nem voltak részéről,egész egyszerűen szinte szeretkezett az ajkaival.Próbáltam húzni a dolgot,de a látvány és a technika megtette hatását,óriásit detonáltam a gyönyörű ajkak közé.
Eldőltem mint egy zsák,az utódok Szilviában végezték.Nem rohant egyből a fürdőbe,hanem mellém feküdt és relaxáltunk még egy picit.Simogatott és cirógatott,míg pulzusom a normális közeli állapotba tért vissza.

Elszámolás

Az átélt élmények miatt számomra abszolút nem volt kérdés,megérte-e.Picivel magasabb tiszteletdíj egy átlagon felüli kvalitásokkal rendelkező,magas szexuális kultúrával,és kisugárzással bíró hölgytől.Utólag helyeztem a tatamira,előzőleg egyeztettük telefonon.

Amira, felejthetetlen masszázs

  dangeriousdave

Egyeztetés

Könnyen ment. Nem személyesen vele hanem egy telefont kezelő lánnyal beszéltem. Tájékoztatott a tudnivalókról majd időpontot egyeztettünk. Ezután megadta a címet, kapukódot, emeletet.

Megközelítés

Ez sem volt problémás. 4-es 6-os villamossal mentem. Széna tér megállótól kb.5-10 perc séta. Pofon egyszerű volt odatalálni. Parkolást nem néztem, de közelben van a Mamut.

Helyszín

A lakás rendezett, tiszta, igényes berendezésű. Tiszta, száraz törülközőt kaptam, fürdőben a kilépő is ilyen állapotű volt, tusfürdőválaszték rendben volt, szájvíz is volt eldobható pohárral, mondjuk én használtam el az utolsó poharat. A program végén kaptam ismét egy tiszta törülközőt kérés nélkül. Szobában egy sarokkanapé volt a ruháknak, de volt egy szobainas is erre a célra. Tatamin történt maga a masszázs és a kényeztetés is ami mellett egy tükör volt.

Hirdető külseje

Akinek leesik az álla a képeit nézegetve annak a valóságban is így fog lenni. Kis beszélgetés után kiderült, hogy már egyszer szűlt, amin kicsit nagyot néztem, mert nem látszik rajta. Eszméletlenül dögös. Szép, kedves arcú, a smink rajta nem volt túlzott, kiemelte az arcvonásait. Formás, arányos testalak jellemzi, igaz a cicik szilikonosak, de számomra nem volt zavaró, nem rontott az összképen. Bőre finom, puha, ízlésesen szolizott. Személyiségre GF kategória. Kezdetben egy kis megszeppenést láttam rajta ami egy idő után oldódni látszott. Renkívül jó fej, tök jól el lehet vele beszélgetni, humorérzékkel el van látva és abszolút nincs elszállva magától. Ha jól emlékszek egy vörös színű köntösben, harisnyában és fehérneműben fogadott. Cicik természetesen ízlésesen kihangsúlyozva volt.

Masszázs

Két levezetés között volt egy teljes testmasszázs. Mondta, hogy már pár éve nem volt jelen a szakmában, így kopott egy kicsit a tudása, de mivel szeret masszírozni nem lesz probléma. Hát nem is volt. Főleg svédmasszázs elemeket tartalmazott, szakszerűnek tűnt, az erősség közepes erőbevitelű, számomra megfelelő volt. Ha továbbképzi vagy felfrissíti a tudását ezen a téren (ahogy mondta, hogy tervezi) akkor még jobb illetve szélesebbkörű szolgáltatást fog nyújtani. Jeleztem neki, hogy nagyon szeretem a talpmasszázst úgyhogy mehet az is majd. Ezután tért rá a combokra, fenékre, derék, hát, vállak, karok masszírozására. Végig tartotta a közepes erősséget. Közben beszélgettük az eddigi életújáról, a lányokhoz járkálásomról és tapasztalataimról. Egy kis beszélgetés hatására azt tapasztaltam, hogy feloldódott. Olyannyira, hogy majdnem kifutottunk az időből.

Kényeztetés

Tusolás után leheveredtem a tatamira, ő elnézést kért és elszadt a fürdőbe egy percre, de nem sokára meg is érkezett. Egy-két kérésem volt a kényeztetéssel kapcsolatban pl.: kölcsös francia és hogy az orgazmusom után folytassa még egy kicsit a kényeztetésem. Jelezte, hogy egy lépcsőről való leesésének köszönhetően a kulcscsontja el volt törve és a 69-nél nem fog tudni sokáig támaszkodni emiatt, mert még mindig problémát okoz neki a sérülés. Ezek megbeszélése után haját copfba fogta és elkezdődött az 1.kör felvezetése ami apró csókokkal és cicikkel való izgatással történt. Az NF először lágyan kezdődött majd átment szenvedélyes stílusba, gyakorlatilag körbejárta teljesen a férfiasságom, változatosan, professzionálisan. :) Megkértem, hogy helyezkedjen 69-re. Így lett végem az ajkai között és kérésemnek megfelelően folytatta egy kicsit még a franciát. Az együttlét után mondta, hogy a támaszkodással nem volt nálam problémája és a franciám is kellőképpen finom volt számára. Nem is tűnt úgy hogy megjátszott lett volna, szerintem is élvezte. Tisztogatás után jött a masszázs. A masszázs után jött a 2. kör aminél instrukciókat kért, hogy hogyan csinálja úgyhogy sikerüljön másodjára is elmennem. Nálam általában nem szokott probléma lenni ezen a téren, így megnyugtattam azzal, hogy csak amit eddig csinált az is teljesen megfelel. De ha már lehet kérni akkor annyi mondtam, hogy szembe helyezkedjen el velem mert látni szeretném közben a szép pofiját. Nem sokára ki is végzett az ajkaival az előzőhöz hasonló változatos franciájával.

Elszámolás

A megszokott áltlaghoz képest magasabb, de számomra teljesen megérte, mert korrekt, minőségi szolgáltatást kaptam egy eszméletlen jó, fiatalos, érett nőtől. Az együttlét előtt raktam le a kanapéra, gondolom azért rakta el onnan egyből mert tartott tőle, hogy útba lesz a ruháimnak.

Bella, nagyon jó masszázs

  jóöregharcos

Egyeztetés

Keddi napon próbáltam őt elérni telefonon négyszeri próbálkozás után visszacsörgetett péntekre tudott időpontot adni.

Megközelítés

Margit körútról nyiló kis utca tömegközlekedés kiváló parkolás is megoldható.

Helyszín

Nagy belmagasságú régi kőrfolyosós nagypolgári lakás emeletén van Bella kéjlakja.Fürdőszoba tágas zuhanyfülkés tusfürdő szájvíz dezodor minden adott a tisztálkodáshoz.

Hirdető külseje

Bella mint ahogy a képen is látható egy negyvenes bombázó ha finoman akarok fogalmazni egy Istennő.Hosszú dús hajzuhatag szilikon keblek formás lábak szikrázó gyönyörű szemek feszes kerek popsi diszkrét tetoválás a vállán.Akikkel eddig találkoztam csak Cindy volt hozzá hasonló kaliberű lány ebben a kategóriában.

Masszázs

A fürdőből visszatérek átöleljük egymást finom üdvözlő csók majd lekerül a melltartó kiszabadítjuk formás kebleit a melle érzékeny ezért csak finoman simogathatom. A melle allatt maradt egy vékony fekete pántos mellrögzitő (nem tudom ez e a pontos megnevezése) amit az érzékenysége miatt hord de ettől még szexibb ahogy feszesen állnak a cickók.A kis üdvözlő ölelkezés után hasra fordulok jön egy rövid olajos masszázs lábamnál kezdi majd feljebb folytatódik finom ténykedése .Tiz perc után kéri hogy forduljak meg ekkor következik az erotikus rész. Immáron kielégülten ismét folytatódik a testem kényeztetése profi szakszerű mozdulatokkal végez amit a tükörben figyelemmel kísérek. Mondanom sem kell hogy élmény volt számomra,hogy egy ez a csodálatos nő érinti a testem.

Kényeztetés

A kis bevezető masszázs után kéri,kogy forduljak meg picit mellém fekszik puszi arcára gyönyörű melleire nem győzök betelni vele snnyira kívánatos.Javaslom a 69-et kéri hogy érzékeny odalent finoman bánjak vele.Számhoz tólja kéjbarlangját szétnyíló vastag húsos szemérem ajkait közt kalandozik a nyelvem halk sóhaja kíséretében elidőzök a nyelvemmel a gyönyörök kapuja bejáratánál jó lenne bemenni de ez másik kategória. Kérését tiszteletben tartva nem nyomulok tovább felejthetetlen élmény volt számomra.
Bella közben lágyan kényeztet kezével puha ajkával majd félúton leszáll rólam oldalról folytatja amit elkezdett a tükörben nézem ahogy nyalja a golyszikat nyevével elkalandozik a makkomig finoman nyalja mint a fagylaltot nagyon élvezem a dolgot.
Kis idő elteltével kezd komolyra fordulni a helyzet bőnyállal cuppogva kényeztet. Nézem a tükörben ahogy Bella mindent belead a siker érdekében.
Nagyon kitartóan próbálja megadásra kényszeríteni a kis havert megküzd vele van benne gyakorlata végül már nincs menekvés első lövés szájában landol a többi a kezét éri. Elvégzi a romeltakarítást majd folytatódik a masszázs. Randi végén felajánlja,hogy kezével mégegyszer megpróbálná működésbe hozni a fegyvert.Odalról mellém térdel beolajozza jobb kezét nagy sebességgel jár a keze nehezen akar ismét elsülni a fegyver végül erőfeszítése sikerrel jár ekkor már csak kevés lövedék távozik a csőből. Mellettem térdel egy keveset beszélgetünk megköszöni hogy jó ötletet adtam egy esetleges új helyszín megtalálása érdekében ettől is függ hogy meddig tudja folytatni remélem sikerülni fog megtalálnia a megfelelő megoldást.

Elszámolás

Nagyon korrekt minden úgy történt ahogy telefonon megbeszéltük.Nem változott a csokor mérete annyi mint másfél éve volt.A végén a szerkrényre tettem.

Bella, nagyon jó masszázs

  dgab

Egyeztetés

Látogatásomat Bellához már régóta tervezgettem, de valahogy eddig mindig úgy alakult, hogy amikor nekem lett volna jó, akkor pechemre a hirdetése nem volt aktív, amikor pedig újra hirdetett nekem voltak elfoglaltságaim. Ezért sajnos a találkozónk így halasztódott, de azért próbáltam résen lenni, hátha egyszer szerencsém lesz, ami most végre be is teljesedett. A találkozónk egyébként nem mostanában, már több hete történt.
Telefonon reggeli időpontban hívtam Bellát, amikor villogott a most hívható felirat és elsőre sikerült elérnem.
Innentől kezdve már nem csak a szexi fotói, hanem a kedves hangja is teljesen elbűvölt. Nem egy gyors telefonos egyeztetés volt, hanem kellemesen és jókedvűen elbeszélgettünk, majd részletes tájékoztatást is kaptam a randi programját illetően, ami rendkívül csábító volt :) és az időpontban is elsőre sikerült megállapodnunk. Bella kérése még annyi volt a beszélgetésünk végén, hogy a randi napján reggel 9-ig sms-ben erősítsem meg az érkezésemet, amit természetesen meg is tettem.

Megközelítés

II. kerület forgalmas környéke, a Margit körút - Mechwart liget a célpont.
A legjobb és legegyszerűbb megközelítésre a BKK járműveit javasolnám. A körúti villamos megállója a címtől kb. 1 perces sétára van, tehát pofon egyszerű a megközelítés, de az autóval érkezők számítsanak a parkolási nehézségekre. Ahogy láttam az utcában való parkoláshoz óriási mázli kell, talán a környező utcákban nagyobb a lehetőség.

Helyszín

A helyszín egy régebben épült körfolyosós polgári ház. A házszámozás a bejárati ajtón jól látható, eltéveszteni szerintem nem lehet, a bejutásom is könnyen és diszkréten zajlott.
Én társasházban lakom, ezért nekem ezek a régebbi polgári lakások mindig nagy meglepetéssel szolgálnak. A lakás hatalmas, bár minden részét nem láthattam, de így is érzékelhető volt, hogy nem pár négyzetméterről van szó.
A lakásban sok szoba és helység van hatalmas beltérrel. A hancurszoba viszonylag közel van a bejárati ajtóhoz, hangulatosan besötétített, mondhatni kellemesen erotikus feelinget kölcsönöz. A szoba központi részén egy hatalmas tatami található közvetlenül a fal mellett, amin hosszában egy nagy tükör díszeleg, ezáltal tökéletes rálátást kapunk mindenre.
A szoba szemközti részén van egy sarkok kanapé…izgalmas fekhely, bár ezt most nem vettük igénybe, valamint a szobában található még egy massz.pad is, ami úgyszintén használaton kívül maradt, mert Bellával a közös programunk mindvégig a tatamin zajlott.
A fürdőhöz pár lépéssel át kell nyargalni a lakáson, de Bella természetesen mind az oda-és visszavezető úton kísért engem…mosolyogva meg is jegyeztem neki, egyedül lehet el is tévednék :)
A fürdőnek is több ajtaja van, gondoltam a tusolás alatt magamban, kész labirintus ez a lakás, de igyekeztem persze ugyanazon az ajtón is kimenni, mint amelyiken bejutottam. A fürdő zuhanyzós sok-sok tusfürdővel és természetesen az elmaradhatatlan szájvíz is megtalálható.

Hirdető külseje

Hát igen az első legérdekesebb pont, gondolom mindenki számára :)
Bella szebbnél szebb fotói már előre sejtetik, hogy aki meglátogatja őt bizony nem akármilyen szépségű és adottságú Hölggyel fog találkozni. Már sokan megírták Belláról, hogy a fotói és az élő találkozás élménye szoros párhuzamban vannak egymással, amit most ezúttal én is megerősítek.
Nagyon szép, gyönyörű Nő! Mikor megpillantottam rögtön ezek a szavak futottak végig a fejemben. Ahogy mosolyogva kedvesen rám nézett és bemutatkoztunk egymásnak azonnal éreztem, hogy nem mindennapi élményben lesz vele részem. Egy dekoratív, nagyon csinos 30-as évei derekán járó szépséges Nő állt velem szemben csípőjénél egy lazán összehúzott fekete selyemszerű köntösben, amely szexi dekoltázzsal hívogatóan kiemelte a piros melltartója alá rejtett hatalmas kebleit. Formás lábain fekete combfixet, hozzá vadítóan szexi harisnyakötőt és egy vékonyka fekete csipke bugyit viselt…gyönyörű látványt nyújtott…és ahogy lépkedett kecsesen előttem a magassarkú cipellőjében egyszerűen szemet gyönyörködtető volt.
Hosszú Dús hullámos haját kiengedve hordta, a randink alatt is csak részben fogta össze, ami kifejezetten tetszett nekem, mert így a bársonyos illatos tincseit nagyon sokszor érezhettem magamon, a hátamon, a nyakamban, a mellkasomon, az ágyékomon és a combjaimon… :)
Arca nagyon szép, mikor mélyen egymás szemébe néztünk olyan érzés kerített hatalmába, mintha csak a fotóiról lépett volna elém. Sminket minimális mértékben viselt, sötétbarna csillogó szemecskéi folyamatosan keresték az én pillantásaimat, már a tekintetével is igazán nagy erotikus vágyat tud az emberben ébreszteni.
Nagyon szexi és.. inkább úgy jellemezném…csókolni való telt ajkai vannak. Volt szerencsém azokat a finom puha és izgató ajkait csókolni is, mert ahogy Bella is mondta, a szimpátia és a kémia nagyon jól működött köztünk :)
Közvetlen, érdeklődő típus. A randink alatt végig éreztem, hogy folyamatosan igyekszik a kedvemben járni, bújt hozzám, ölelt, csókolt, kérdezte mit és hogyan szeretnék, mi jó nekem, egyszóval felejthetetlenné varázsolta számomra a vele töltött időt.

Masszázs

A könnyed bejutásomat követően nagyon hamar a lakásban voltam.
Kis ismerkedéssel, beszélgetéssel indítottunk, közben a ruháimat a kanapéra tettem, majd vettem egy gyors fürdőt.
Mikor visszaértem Bella még a fogadó szettjében volt a szoba közepén egymással szemben állva összeölelkeztünk és gyengéd simogatásokkal és puszikkal kedveskedtünk egymásnak.
Bella fantasztikusan finom illata rendkívüli vágyakat ébresztett bennem, majd egy mozdulattal levette köntösét és megcsodálhattam a melltartón keresztül is hatalmas kebleit. Simogattam a csodás cickókat Bella pedig az egyik kezével a farkamat kezdte masszírozni, majd szinte egyszerre döntöttünk úgy, hogy ezt folytassuk inkább tovább a tatamin.
Bella megkért feküdjek hasra, majd nagyon erotikusan, mint egy bújós cica hozzám simult.
A fülemet puszilgatva erotikus sóhajok mellett halkan megkérdezte, hogy szeretnék-e kétszeri kényeztetést, amit persze rögtön igent mondtam.. tehát kényeztetés – masszázs – kényeztetés volt a programunk menete.

2…az első fantasztikus élményű felvezető kényeztetésemet követően szinte mámoros állapotban feküdtem hassal hosszában a tatamira és Bella nekilátott a finom masszázsának. Ha a vendég úgy óhajtja, lehet kérni erős, akár sport masszázst is, de minden előzetes kérésem nélkül Bella ráérzett, hogy én milyen erősségű masszázst szeretek és annak megfelelően masszírozott meg.
A lábaimtól indult a kezelés kellő mennyiségű olaj használatával. Ügyes mozdulatokkal az amúgy elég csiklandós talpamat is kellemesen megmasszírozta, majd a vádlik és a combok következtek.
A lábizmaim tökéletes fellazítását követően az ügyes kezeit már a hátamon éreztem. Ekkor a tenyerét sokszor az alkar használatával váltotta fel, időnként kellemes fájdalmat kiváltva vele a hátamban. Nagyon jól, szinte frissítően hatott mindenemre a finom masszázsa. A vállaim a kezeim és a hátam gyúrásakor Bellától nagyon kedves bókokat is kaptam, örültem nagyon, egy ilyen szép Nőtől ez nagyon jól esett :)
A masszázs alatt sokat beszélgettünk, sport, lányok, munkahely, napi élet…szinte minden témát érintettünk, Bella nagyon jó beszélgető partnerem IS volt ebben.
A masszázs végén azonban szerettem volna a finom érintéseit viszonozni, szeretek én is masszírozni és ha minden igaz, nem is vagyok ügyetlen benne ;) ahogy lehet, igyekezni szoktam ezzel a partneremnek is kedveskedni, de ezt most Bella tüneményes varázsa nem tette lehetővé…talán majd legközelebb ;)
Egymáshoz szorosan összebújva elnyújtóztunk a tatamin, simogattuk, csókolgattuk egymást, majd Bella engedélyével én kezdetem az ő kényeztetésébe…3

Kényeztetés

1…miután egyeztettük a randink menetét, Bella a nyakam és a fülem gyengéd puszilgatását követően, a tükörből figyelve láttam, hogy levette a melltartóját és a hatalmas kebleivel szorosan a hátamhoz simult. Lassan fel és alá kezdett csúszkálni a hátamon, nagyon izgató érzés volt a kemény cickóit érezni, ahogy végigsiklik bizsergető élményt okozva a gerincemen, majd ahogy rajtam teljesen felkúszva az arcával a nyakamhoz ért a mámorító csókjaival kápráztatott el újra. Puszilgatta a nyakamat, belecsókolt a fülembe, közben az egyik kezével hátulról a combjaim közé nyúlt és gyengéden a zacsimat kezdte masszírozni.
Ahogy éreztem a finom csókjait az arcomon és a nyakamon, a mámorítóan finom illatát, a fülembe lehelt erotikus sóhajait és a masszírozó kezét a combjaim között a zacsimon a vágyaim pillanatok alatt az egekbe szöktek. Éreztem, hogy duzzad a férfiasságom, automatikusan megemeltem a csípőmet és Bella azonnal kézbe is vette az ágaskodó farkamat. Finoman masszírozta közben csókolgatott, tökéletes izgatást kaptam felsőfokon.
Mialatt Bella a bal kezével izgatta a farkamat a nyakamtól indulva érzéki csókokkal elindult rajtam lefelé egészen a fenekemig. A kezdeti puszik mellé egyre gyakrabban kezdte a nyelvét is használni, eszméletlen finom érzés volt, ahogy a nyelves csókjaival haladt végig a gerincemen egészen a derekamig és az alá a fenekem felső részéig. Ritka finom és kellemes érzés volt, ilyenben még nem igazán volt részem. Ezután olajat kent a hátamra és közben levette a bugyiját is, majd a hátamhoz simult, a jobb combomat a lábaival közre fogta és gyengéden csúszkálni kezdett rajtam. A forró puncija izgatóan simogatta a jobb combom hátsó felét közben szenvedélyesen csókolt ahol csak elért, egyszerűen őrjítő volt minden mozdulata.
Ezután halkan a fülembe súgta, hogy forduljak meg. Már nagyon vártam ezt, minden vágyam az volt, hogy ezek után végre a hátamon fekhessek :)
Bella szemből finoman hozzám simult, a cickóit a mellkasomnak nyomta és a fülemet, arcomat kezdte újra csókolgatni, keze közben izgatóan járt a farkamon.
Lassan a puha ajka az arcomat végigpuszilva egészen a számhoz ért és pár nagyon finom és izgató csókot is váltottunk, de a nyelvemet ekkor még nem küldtem játékba, mégsem akartam azért ajtóstúl rontani a házba.
Ezt követően Bella a mellkasomat csókolgatva lassan elindult rajtam lefelé egészen az ágyékomig.
Forró nyelvével izgatóan végignyalta az ágaskodó farkamat, aztán finoman a kezével azt tovább simogatva a zacsimat kezdte ajkaival és a nyelvével kényeztetni. Szinte bénítólag hatott rám az a csodálatos érzés, ahogy kényeztetett, hirtelen nem is tudtam eldönteni, hogy a tükörből, vagy inkább élőben nézzem.
A zacsim kényeztetése után aztán a finom nyelve a farkam szárán újra végigcsúszott, majd a makkomhoz érve a forró ajkaival elnyelte a férfiasságomat. Szinte kezezés nélkül csak az ajkaival kényeztetett, lassan-gyengéden-érzékien szopogatott, pont úgy, ahogy szeretem. Bella nagyon tudja, hogy mi kell egy férfinak! Éreztem, hogy most, ami csak az övé, nagyon tetszik neki, simogatta dicsérgette, majd aztán újra bekapta és egyre csak nőtt a vákuum az ajkai szívásának ereje, engem pedig ezzel teljesen egy másik dimenzióba küldött.
Pár perc után lassan be is köszönt nálam a vég, az előző csodálatos élmények hatására már nem tudtam magam tartani, mondtam Bellának, ha tovább folytatja, robbanni fogok, de ő csak szopogatott tovább lendületlenül, aminek a végén egy hatalmasat élveztem az ajkai között. Miután elszálltam, finom ajkaival még hosszasan kényeztetett, majd a fürdőbe ment megválni a srácaimtól.
Ezek után kellett nekem is pár perc szünet, amíg újra normálisan tudtam kommunikálni :)

…Pihenés képen következett Bella nagyon finom és hatásos masszázsa, lásd fent…2.

3…Lassan csókolgatni, simogatni kezdtem testének finom bársonyos bőrét, amit Bella nagy örömmel fogadott.
A cickókkal óvatosan kell bánni, mert a bimbók nagyon érzékenyek, csiklandósak, így ezt figyelembe véve gyengéden csókolgatva kényeztettem formás kebleit. A cicik kényeztetése közben többször felkúsztam Bellához és az ajkunk ekkor újra egymásra talált. Csókoltam puha húsos ajkait, amit Bella izgatóan viszonzott, majd az ajkai egyre csak nagyobbra nyíltak és így már a nyelvünk is csatlakozhatott a finom csókokhoz. Mennyei élményű finom nyelves csókokat váltottunk, nagyon-nagyon élveztem :)
Aztán Bella a hátára feküdt én pedig célirányosan rengeteg csókot adva testének minden pontjára, a puncija felé vettem az irányt.

Gyengéden lassú nyalintásokkal dugtam nyelvemet szépséges illatos puncijába, figyelve Bella reakciójára, majd növeltem a tempót. Légzése és sóhajai ezt követően egyre szaporábbá váltak, nyelvem finom masszírozó érintésére a csiklója nagyra duzzadt és puncija nagyon benedvesedett. Bella örömében hangosan sóhajtozott, mindkét kezével masszírozta cicijeit, csípője folyamatosan hullámzott az arcom előtt, majd a popsija alá nyúlva a punciját még jobban a számra húztam és végül egy intenzív orgazmussal a csúcsra jutott. Bevallom ez nekem is fantasztikus élmény volt.
Bella ezután felkönyökölt és nézte, ahogy a combjai között fekszem és ahogy levezetés képen csókolgatom combjai belső felületét, majd szeméremdombját közben a homlokomon éreztem, hogy még mindig milyen szapora a légzése. Pár perces pihenőt követően Bella visszafeküdt a tatamira én ez idő alatt mindvégig a combjai között maradtam és hol a combjait, hol pedig a combfixes lábait csókolgattam.
Miután éreztem, hogy Bella kipihente az előző intenzív élmények hatását lassan újra a puncija felé közelítettem. A nunija ekkor szinte már úszott az örömtől, duzzadt csiklóját azért még lassan és gyengéden érintettem a nyelvemmel, de éreztem, hogy mehet a dolog és egyre mélyebb nyalintásokkal indult is a második kör.
Bella combjait-csípőjét átkarolva a számat a puncijára tapasztottam és lelkesen nyaltam, kényeztettem csiklóját. Váltakozva lassú és gyors nyelvjátékkal igyekeztem örömöt szerezni többször mélyen egészen a popsijáig eljutva, amit Bella nagy-nagy örömmel fogadott. Popsiját ekkor a tatamiról elemelve még nagyobb teret engedett nekem a kényeztetésnek, amit lelkesen ki is használtam.
Hosszasan nagy élvezettel nyalakodtam, Bella szexi sóhajai újra betöltötték a szobát és kezünket szorosan összekulcsolva folytattam a kényeztetést. A második csúcs pillanatában Bella a testét ívben megfeszítve derekát a tatamiról a magasba kidomborította, csak a popsija és a vállai érintették a matracot, közben hatalmas erővel szorította mindkét kezemet, majd a puncijával a számon újra nagyon boldog lett.
Bella nunija nagyon érzékeny lett, mondta, hogy most had pihenjen, majd lassan felült és szorosan átölelt. Dicsérgetett, folyamatosan osztogatta a puszijait, aztán újra a finom nyelves csókjait élvezhettem, közben a fülembe suttogta: Köszönöm, és hogy nem is gondolta volna, de az, amit most tőlem kapott felejthetetlen marad a számára. Csodálatos bók volt ez tőle, nagyon-nagyon örültem én is :)

Majd újra átölelt, csókolt, simogatott és a kezével a farkamat kezdte izgatni. Lassan a hátamra fektetett és a bal oldalamra helyezkedve az ágyékomat finom csókokkal halmozta el. A farkam pillanatok alatt ágaskodni kezdett, majd Bella gyengéden a szájába is vette. Finoman szopogatta, nyalta a farkamat egyre lendületesebb tempóra váltva, közben a kezével folyamatosan ingerelte a zacsit és a golyóimat. Bella az egész randi alatt óriási izgalomban tartott, nagyon jól egymásra hangolódtunk, tökéletes volt az összhang, így a szuper franciájával rövidesen el is értem az izgalmam tetőfokát, majd amikor a combjaim közé hajolva a zacsimat nyaldosta és a kezével masszírozta a farkamat hatalmasat élveztem magamat teljesen beterítve.

Ezzel ekkora már az erő is távozott belőlem, frenetikus élmény volt, amivel Bella megajándékozott.
A tisztogatást követően, még egy picit beszélgettünk segítve ezzel is a „visszatérésemet” pótoltam a folyadékot és mivel az időm is lejárt egy gyors tusolásra még a fürdőbe elvonultam.

Elszámolás

A telefonos egyeztetésünk alkalmával tájékoztatott Bella a választott programomnak megfelelő tiszteletdíjáról, ami az élményt tekintve számomra minden tekintetben megérte.
A randink végén adtam át a Bellának hozott ajándékommal együtt, aminek nagyon örült.

Bella, nagyon jó masszázs

  CharlieHarper

Egyeztetés

Telefonon sikerült elérnem Bellát. Korábbi próbálkozásaim nem jártak sikerrel, hol ő, hol én voltam elfoglalt, de végre sikerült egy nappal korábban egy kellemes reggeli randevút egyeztetni.

Megközelítés

A komplexum könnyen megközelíthető, a villamos 100 m-re a háztól áll meg, nagy bevásárlóközpontban a parkolás talán egyszerűbb, mint most az utcán. Részemről sétatávra lakom, így nem volt nehéz odajutnom. A hazon élesen látható a házszám, nem lehet eltéveszteni. Bejutás egyszerű.

Helyszín

Igényesen berendezett lakás, kellemes hangulatúra berendezve. A tett helyszínén masszázspad, de ez csak a dizájn része, egyébként nagy kényelmes tatami, mellette nagy tükörrel. Kellemes hangulatvilágítás a tágas szobában. Ruháknak kiegészítő bútorok. Fürdőszoba patent, ezer tusfürdő, száraz törölköző.

Hirdető külseje

Bella külseje a fotóknak teljesen megfelel, sőt. Arca szép, egzotikus benyomást kelt, hibátlan feszes test, finom bőrrel. Öröm megérinteni. Azt kell mondjam, az utóbbi idők tapasztalata alapján, hogy a "mai huszonéves lánykák" közelébe se érnek ennek a mesterien kisportolt gyönyörűségnek és azokat a világbajnok szilikon ciciket is meg kell említeni. Szép szolizott bőr, dús haj. Részleteiben és összességében is szuper nő. Egy köntösben és fekete fehérneműben fogadott, kifejezetten izgató látvány volt.

Masszázs

Megérkeztem, bekísért a szobába, könnyed beszélgetés, megszabadultam a főbb ruhaneműktől, kaptam egy törölközőt és célba vettem a zuhanyt. Visszatértemkor Bella várt rám, ledobtam a törölközőt és elhelyezkedtem a tatamin. Bella mellém helyezkedett, illetve mögém térdelt és elindult a masszázs, pár perc elteltével megkérdezte, hogy szeretnék-e két kényeztetést egy masszázzsal közbe iktatva. Gondoltam jó ötlet, hogy lesz-e második kör az majd kiderül. Így nekikezdtünk a felvezető levezetésnek, nagyon finom technikával keményre varázsolt, hol kézzel, hol kész nélkül tevékenykedett, majd kértem, hogy hadd álljak fel és csodálhassam a tevékenységet a magasból. Hatalmas kemény melleit aktívan markolásztam és élveztem a műsort. Végül finom ajkai között lett végem, kaptam egy törlőkendőt, ő pedig megszabadult gyorsan a patrontól. Hamar visszatért és folytattuk a masszázst, most már kicsit erősebben, közben kellemes beszélgetés ment. Lelkesen masszíroz és valóban felfrissültnek éreztem magam a beavatkozás után. Felajánlotta a második kényeztetési opciót, de olyan kényelmesen befészkeltem magam, hogy ezzel most nem éltem, majd legközelebb. A masszázs után ismét megcéloztam a zuhit, megkértem Bellát, hogy csutakolja le a hátamról az olajat, ezt készségesen megtette. Majd öltözködés és előre vetítettük a következő randit, ha majd újra visszatér.

Kényeztetés

A masszázs résznél ezt már leírtam, hibátlan technika, igény szerint a masszázs előtt és után is. Lehet gyönyörködni és felfedezni azt a gyönyörű testet és fenomenális ciciket. Nem kapkod, megvárta amíg lenyugodtam finom ajkai között és csak ezután ment megszabadulni a patrontól. :-)

Elszámolás

Minden a telefonban megbeszéltek szerint, komplett csomag van, budai klasszikus rózsaszálak

Bella, nagyon jó masszázs

  Adi31

Egyeztetés

Telefonon hívtam még az nap és könnyen ment és sikerült számunkra egy közös időpontot találni.

Megközelítés

Szokás szerint BKV érkeztem és könnyen sikerült odatalàlnom, pontos a cím. Szóval egyszerű volt.

Helyszín

Lakás egy nagyon rendezett tiszta volt fürdőszoba is sok tusfürdő, tiszta törölköző .

Hirdető külseje

Képeken teljesen ő van, de élőben még jobb volt látni feldobta a napom és persze a kedvessége is. És egy nagyon csinos ruhában fogadott.

Masszázs

Érkezéskor puszi puszi, és adott nekem egy törölközőt és fürdés,. A masszázs egyszerűen nagyon jó volt, kellemesen éreztem magam és közben beszèlgetünk minden féle tèmàról és közben le került róla a melltartó is. És folytatta a masszázst lágy keze van nekem tetszett amit csinált.

Kényeztetés

Egy idő után szólt hogy forduljak meg, és ugyanúgy megmasszírozott szintén jól esett, tetszett amit csinált, és jöhetett a francia amit csinált az eszméletlenűl jól esett és szóltam neki hogy lassan itt a vég és elérte célját a szàjàba, és közben kiment a fürdőszobába megmosta a szàjàt és még volt egy kis időnk folytatta a masszázst és végén elmentem fürödni aztán puszi puszi és egy nagy ölelés.

Elszámolás

Hogy milyen extrákat vállal azt nem tudom. Teljesen korrekt volt és a végén rendeztem amit kell.

Bella, nagyon jó masszázs

  minnaar

Egyeztetés

Telefonon kommunikáltunk, elsőre felvette, kedvesen és informatívan tájékoztatott, válaszolt a kérdésekre, a hangja pedig pont olyan mint ahogy képzeltem.

Megközelítés

4-es-6os villamos és troli is jár 50m-es közelségben, bubi dokkoló is van kb. a ház előtt, parkolás és a forgalom is szerintem necces tud lenni, szánjon rá plusz perceket aki ide érkezik. Én motorral mentem, szóval engem a fentiek nem érintettek.

Helyszín

Gangos, belső udvaros polgári emeletes ház, lakás a gangról nyílik, nagy belmagasság, méretes szobák, ahogy levágtam ketten rendelnek egyszerre itt, van egy közös fürdő, 2 bejárattal, illetve több játszószoba. Játszószobában tatami + egy heverő + 3db méretes tükör. Higiénia kiváló, szájvíz, többféle tusfürdő, dezodor, kézfertőtlenítő.

Hirdető külseje

Teljes mértékben az a Bella fogadott akit a képeken láttam, nehéz is volt letörölni a vigyort az arcomról. Ruhát illetően egy selyem köntösben és bugyi+melltartó kombóban fogadott. 40+ éves korához képest tökéletesen tartja magát, látszik a rendszeres testmozgás, a bőre is rendkívül feszes. Cicik tuningoltak, de minőségi munka, hegesedés nem látszik. Találkoztam rajta halványabb tetkókkal, de nem zavart túlzottan. Sem nagyok, sem feltűnőek nem voltak. Szuper az összkép, a Cougar/Milf érzés teljesen megvan, én is ezt kerestem.

Masszázs

Miután beléptem, ledobtam a textilt, majd egy törölközőt megragadva elsasszézta zuhanyozni. Zuhanyból visszajövet konstatáltam, hogy Bella megszabadult a szatén köntösétől. Amint visszaértem kért 1 percet a zuhanyzót rendbe tenni, addig én tűkön ülve várakoztam. Visszatértekor egyből hozzám bújt odasimult, majd módszeresen megszabadult a melltartóktól. Közben érzéki puszilkodás, és simogatás történt, a csók inkább csak szájra puszi, de a ciciket-popsit lehetett masszírozni rendesen.
A masszázs során a "masszázs" mint olyan kevesebb figyelmet kap, inkább csak egész testes simogatásnak éltem meg, a hangsúly az erotikán van, folyamatosak az ingerlésnek szánt puszik, combok közé besimítások, zacsi ingerlése, rá-ráfekszik a hátamra, odadörgöli a ciciket popsit, majd ledobja a bugyit is.... ezért igazából kb a 3. perc óta folyamatosan a "fordulj meg" varázsszót vártam... sosem telt még el ilyen lassan 25 perc...

Kényeztetés

.....majd jött a várva várt parancs, forduljak meg. Na végre! engedelmeskedem, sátorvas peckesen áll már, persze Bella ezen nincs egy cseppet sem meglepődve, gondolom ez az átlag hatás amit el szokott érni. Gyengéden ráfog, majd lassan, óvatosan lehajol és finoman végignyalja az oldalát, kezét is használja közben, nem túl erős nem túl gyenge, pont jó. Kis kezezés után bekapta először a végét majd kicsit lentebb is, szájjal kb a rugóút 1/3ig ténykedik, de azt szépen lágyan, változó tempóban csinálja, közben az alsó 2/3on megy a kezezés. Néha csak kezezett volna és a szájával csak rálógott volna a makkomra, de én finoman szóltam neki, hogy legyen kedves az ajkaival is rászorítani, mert ha nem ér hozzá akkor nem érzem, nem vette zokon, végre is hajtotta a továbbiakban amit kértem. Először oldalvást történt az action, rendszeresen felnéztünk a tükörbe, egymásra, szerintem látta hogy élvezem. Lehet lett volna lehetőségem kézzel kalandozni, de nem tettem, első alkalommal ilyen tekintetben mindig visszafogom magam tudatosan, nem lehet még tudni kinek hol van a határ. 5-6 perc elteltével kértem hogy helyezkedjen lábaim közé, és fejezzen be, így is lett, masszírozta a golyókat, diktáltam a tempót finoman a vállát fogva, majd kitáraztam hörögve az ajkai közé. Nem engedte ki, szívesen rányomtam volna a fejét, az még adott volna egy kis plusz élményt, de hát ugye első alkalom, és még nem volt olyan a nexus. Ezután Bella elment megszabadulni az utódoktól,majd megtörölgetett engem. Szerettem volna ha van egy második menetre is idő, de elég sokáig elhúzódott a masszázs, így már nem erőltetettem. Elégedett voltam azzal amit kaptam. Tusolás, még egy kis small talk, lakáspiacról, külföldi életről, merthogy Bella kétlaki, stb... majd elpályáztam.

Elszámolás

Budapesti átlag, utólag a rekamiéra tettem, szóba sem került. Extrák nincsenek.

Bella, nagyon jó masszázs

  az_alfonz

Egyeztetés

Bella kisasszony már régóta a kívánságlistámon szerepel, de egy időben elég nehéz volt elérni, csak néha bukkant fel, akkor meg nekem nem volt alkalmas. Most viszont egy ideje elérhető, felhívtam és még volt egy szabad időpontja, gyorsan le is csaptam rá, mondván ki tudja mikor, ha nem most.

Megközelítés

A helyet elég jól ismerem Gabi is itt rendel, szóval nem kell GPS. Egyébként a 2. kerület fontos tere közelében van, villamos megálló 2 perc. Normál esetben fizetős övezet és nehéz parkolni. (én spec 2 keréken érkezem, ha lehet, a parkolás miatt is)

Helyszín

Régi bérház, körfolyosó, a lakás nincs messze a lépcsőtől, így viszonylag diszkréten be lehet jutni. A lakásban elég hatalmas terek; már az előszoba is akkora, hogy bulit rendezhetnének benne 6-8 főnek. A szobában matrac, 2 személyes, kényelmesen elfértünk rajta egymás mellett is. Van még egy kanapé is, kis szekrény mécsesekkel, zenét adó eszközzel. A helységben hangulatvilágítás egészíti ki a képet. A fürdőben zuhanyfülke, tusfürdő kb. 10 féle, a mosdónál szájvíz, műanyag poharak (gy.k. nem azért írom le, mert leltárt készítek, hanem mert használom is ezeket. mindig. capisci?) A türcsi elég nagy és puha is, nem agyonhasznált.

Hirdető külseje

Bellácska széles mosollyal fogadott, mikor megláttam élőben az én szám is körbefutott a fejemen 2x. Ja nem, a fülem megakadályozta. De megpróbálta. Gyönyörű NŐ. A hajzuhatag még göndörebb, mint a képen, már ettől készen voltam, a szemei, ahogy nézett, a csókolni való szája (csókoltam is később). Az ikrek a képek alapján vártnál is nagyobbak, mondhatni kolosszálisak. Lapos has, kerek popsi (szerinte nem eléggé, én egész nap csak gyurmáznék vele). Kevés jobb feneket láttam, pedig egypár került már a kezeim közé. Rövid szoknya és valami ujjatlan felső volt rajta, alatta csipkés fehérnemű (nem, nincs röntgen szemem, kúóbb derült ki).

Masszázs

Bellácska ellibegett a szoba irányába és pedig szorosan követtem, nehogy szem elől tévesszem. Amíg megnézte a fürdőt és törülközőt vett elő, ledobáltam a ruháimat. Amikor a póló is lekerült olyat mondott nekem, hogy én jöttem zavarba. Ilyen csodás Nőtől ilyen bók, na az ritka. Itt már tudtam, amit addig csak sejtettem, az elkövetkezendő szűk másfél óra kellemesen fog eltelni. Tisztálkodás után ő még mindig ruhában volt, így én segítettem le róla és akkor vált láthatóvá igazán csodás alakja. Megveszek a lapos hasú nőkért, Bella is ilyen. Persze máshol is rendben van. Van ahol gyárilag, van ahol tuning, de az is szép, szóval nekem így is tetszik. Állva ismerkedtünk, kezeink jártak fel, s alá. Közben puszik kerültek nyakra, arcra, száj mellé, lassan közeledve egymáshoz, mint egy randin. Kifejezetten randis érzésem volt. Aztán a puszik már szájon is landoltak és lassan csókká váltak. Nem győztem a hajzuhataggal mit kezdeni, annyira élvezetes volt beletúrni. Rólam lekerült a törülköző, ő még fehérneműben (később rájöttem miért). Felemeltem, ő átkarolt a lábával, így csókolóztunk egy darabig, majd lassan leereszkedtünk együtt, ő még rajtam csüngött és a matracra fektettem. Óvatosan kibontottuk az ikreket a fogságból és gyengéd kényeztetést kaptak. Vigyázni kell velük, mert érzékenyek. Jelzések alapján kisvártatva délebbre vettem az irányt, ahol mér kézzel éreztem, hogy forrósodik a helyzet és szó szerint kinyaltam a bugyijából. Élvezet volt lassan egyre nagyobb területet felfedezni csodás puncijából. Lassan a bugyi is lekerült és elém tárult csodás kelyhe. Nem vagyok elfogult, de tényleg gyönyörű már a látványa is. Sima, semmi borosta, illatos és finom és még a formája is csodálni való. Addig kényeztettem, míg nem jelezte, hogy pihenne. Majd szerepcsere következett. Finoman és lágyan kényeztet, zacsit is beveszi a játékba, nincs DT, de amit ad, az nagyon finom és lágy. Ennek ellenére valahogy nem úgy alakultak a dolgok, ahogy vártam, fejben máshol jártam és ennek az eredménye is látszott. Úgyhogy masszázst kértem, amit nagyon kellemesen kezdett, de azért a hátamon megtalált pár csomót, aminek erősebben ment neki. Közben itt-ott incselkedett is, hol rám hajolt, és éreztem a haját, a melleit, hol benyúlt a lábaim közé és végig simított. Ügyesen korbácsolta fel az érzelmeket és lassan én is megérkeztem valóban.

Kényeztetés

Megfordultam és már harckész állapotban kapta vissza a szerszámot, ő hanyatt fekve és mellé térdelve. Míg ő az ajkaival kényeztetett én a kezemmel fedeztem fel újra csodás testét. Simogattam ahol csak értem, ő pedig lágyan szopta a farkam. A látvány fenomenális volt. Közben a kezem elérte a punciját is és a combok is nyíltak, szóval szabaddá vált az út az újabb felfedezés előtt. Nedves volt a bejárat és az ujjamat is szívesen fogadta így a kettős élmény elég gyorsan a csúcs közelébe repített. A vége előtt visszakaptam az irányítást és meglocsoltam az ikreket. Amolyan filmes módon beterítettem. Újabb élménymorzsa ezen a találkozón. Romeltakarítás én elterültem, mint a Nagyalföld. Még maradt időnk így összebújtunk és beszélgettünk, csókolóztunk. Teljesen olyan érzésem volt, mintha a barátnőmmel lettem volna. Annyira közel került a lelkünk is abban a másfél órában. Sokszor néztünk egymás szemébe és csak mosolyogtunk. Engem megvett kilóra Bella. Még segített lemosni a hátamról az olajat, itt újabb bókot kaptam (lassan tényleg zavarba hoz ez a Nő :) )

Elszámolás

A végén a kisasztalra helyeztem. Előtte egyszer sem került szóba, pedig először voltam nála. Maximálisan megérte.

Bella, nagyon jó masszázs

  Matador69

Egyeztetés

Bella pàr hònapja került kedvenceim közè, ès rögtön beelőzött pàr konkurenst. Nehèz elèrni a hìrek szerint, èn egy alpesi fuvallat hatàsàra kerestem, de nem vette fel. Rutinosan "òra" utàn pàr perccel ismèt pròbàlkoztam. Ekkor cèlba èrtem, de egy kollèga vette fel, jeleztem vonalban maradok, le nem teszem amìg előkerül. Lebeszèltük jò hangulatban az időpontunk.
Szerencsès voltam.

Megközelítés

Egy ideje leraktam a belvàrosban az autòt, ìgy most metro ès villamos segìtsègèvel közelitettem meg. A megàllòtòl 1 perc sincs. Parkolàs amùgy is nehèzkes, a Szèll Kàlmàn tèrtől 10 perc sèta, ott van bőven parkolò a plàzàban.

Helyszín

Megvettem a sarkon az energiaszeletet ajàndèkba ès az utolsò mètereken kezdtem hangolòdni. Megkaptam a koordinàtàkat ès iràny fel. A masszàzs matracon törtènt egy tàgas szobàban. Van egy màsik szoba is, egy közös fürdő meg közèpen, de ügyesen logisztikàznak.
Cèlnak megfelet minden. Tükör beigazìtva alul, ahogy kell ilyen helyen.

Hirdető külseje

Az a hatalmas haj zuhatag fogott meg, persze a mèretes kebleket is èszre vettem. Bella arca, kisugàrzàsa azonnal megfogott, mosolyogtam mint a kisgyerek, mikor csokit kap. Koràt meghazudtolò sportos alkat, szèp feszes bőr mindenhol. Felül egy fekete talàn csipkès felsőben volt, hozzà egy farmersortocska... huhh.. Egy bombàzò, ahogy illik mondani. Külön megjegyezte figyelmessègem az energiaszeletèrt

Masszázs

Màsfèl òràra jelentkeztem be, hogy alaposan megismerhessük egymàst. Az eslő felvonàs utàn kèrtem a hàtam , vàllam, nyakam maszìrozàsàt. Ezalatt kellemesen beszèlgettünk, mint regi ismerősök, hiszen előtte 25-30 alatt sokmindent kiszippantottunk egymàsbòl. Èrett nő, kifejezetten jò volt elbeszèlgetni az èleteinkről.

Kényeztetés

Miutàn a szobàba kisèrt, levettem a kabàtom, puloverem. Közelebb lèptem Bellàhoz ès magamhoz hùztam, loptam egy kis csòkot, jelezve, hogy nagyon is bejön. Zuhany utàn a törcsit magamkörè tekertem, majd a szobàban ismèt talàlkoztunk. A frissìtőm màr vàrt a szekrènyen. Megöleltem ès folytattuk a kis csòkokat, Ő mèg be volt öltözve. Kezeim indultak a domborulatok felfedezèsère, van mit markolàszni. Egy hatàrozott mozdulattal beforgattam ès hàtulròl ölelve kapszkodtam a hatalmas cicikbe ès elkalandoztam a kis farmersort irànyàba is. Egy hamyag mozdulattal ledobtam a törcsim, erre jòt nevettünk. Szabad lett az ùt kezeinek... nem tètovàzott sokà ès kèzbe vette az irànyìtàst. Hamarosan kicsomagoltam ès màr Àdàm ès Èva àllt szò szerint egymàssal szemben. Vizszintesbe helyezkedtünk, kezdemènyező kedvemben hanyat parancsoltam ès bemerültem. Kèzi segìtsèget nem hasznàlhattam intenzìven, de oràlisan aktìv voltam, talàn teljesen boldoggà tettem. Az viszont biztos, hogy engem Bella kètszer is. Hanyat feküdtem, vissza adta a pàrnàt, amit koràbban felajànlottam ès èlvezhettem a mozizàst. Mint emlìtettem, hatalmas hajkoronàja van, picit meg is markoltam, együtt diktàltuk a tempòt. A mèly torkot nem tudta elsajàtìtani, de nagyon kellemes technikàval izgatott, szèpen vègignyalta, benyàlazta amennyire csak lehet. Èlveztem a perceket hosszasan. A befejezèst szàjba, cicikre kèrtem, amit remekül abszolvàltunk, èn tèrdeltem, Bella előttem hevert könyökölve. Ezutàn maszìrozott, kishijjàn elbeszèltük az időt, de inkàbb el is beszèltük, azèrt egy gyors 2 perces pipa mèg belefèrt. Megigèrtem ès gyorsan lőttem is, hogy keretbe rakjuk a talàlkozòt.

Elszámolás

A telefonban mondott viràgszàlakat vittem, nem vàltozott helyben sem. Extràk nincsenek, Bella maga egy extra NŐ. Nekem megèrte, màsfèl òràhoz legalàbb kèt papìros kell

Bella, nagyon jó masszázs

  Implacabile

Egyeztetés

Bella elérése az egyik legnagyobb kihívás volt, amit az utóbbi időben teljesíteni tudtam. Amikor él a hirdetése, akkor se nagyon lehet elérni, általában a szokott géphang közli, hogy "az előfizető nem kapcsolható, ismételje meg a hívást később", de ezt napokon keresztül. Közben eltűnik a hirdetés, innentől még inkább mission impossible-vé válik a történet. Mondjuk úgy, hogy időnként véletlenszerűen megpróbáltam megcsörgetni és a huszonvalahanyadik alkalommal felvette a telefont. Jól meg is lepődtem, de aztán csevegni kezdtünk és sikeresen le is foglaltam magamnak egy időpontot.
Megjegyzem még, hogy bár pénteken a randevú során megerősítette, hogy most már folyamatosan elérhető lesz, hétfő óta ismét inaktív a hirdetése.

Megközelítés

A Margit körút - Mechwart liget környéke, ezzel a gépkocsival történő megközelítést azt hiszem, meg is írtam. Oda lehet menni kocsival, ez nem vitás, de a parkolás komoly kihívást jelent. Nekem három kört kellett megtennem a környező utcákban, amíg egy frissen felszabadult parkolóhelyre be tudtam slisszolni. Egyébként érdemes bepróbálkozni a Jurányi utca elején, illetve a Varsányi Irén utcában, foghíjtelkeken lévő parkolókban, ott néha van hely és olcsóbb, mint az utcai parkolás.
BKV-val jóval egyszerűbb az ügy, buszok és villamosok is ott teszik le az embert 50 méterre a háztól. Egy kis séta meg nem árt.
Hogy kell-e várni a ház előtt, az nyilván attól függ, hogy mennyivel előbb ér oda az ember, én pontos voltam és azonnal be is tudtam menni.

Helyszín

A környékre jellemző nagy belmagasságú, úgynevezett "polgári" lakásba szólt a meghívóm. Az előszobában le kell venni a cipőt, én ezért mindig jó pontokat szoktam osztogatni, nem szeretem, ha sáros-vizes cipőnyomokon kell közlekedni később a fürdőbe. A szoba is kellemesen nagy légterű, félhomály és halk zeneszó fogadott. Ruháknak van hely, lévén, hogy egy tatami terpeszkedik a szoba frekventált helyén, de a sarokba tolva egy masszázspad is van, én oda pakoltam. Nagyon jó, hogy a szobából egy közvetlen ajtón keresztül a fürdőbe lehet jutni, nem kell a fél lakáson átgyalogolni. A fürdőszoba zuhanyzós, kád nincs, de szerintem ilyen helyen egy zuhanyzó sokkal jobb megoldás, úgysem ejtőzni megy oda az ember, amikor Bella várja a tataminál :) Tusfürdők nagy számban találhatók a zuhanyzó polcán, a kapott törölköző is tökéletesen megfelelt a célnak. Tehát gyors és alapos zuhanyzás után már mentem is vissza a tetthelyre.

Hirdető külseje

Ha valaki megnézi Bella fotóit (he éppen aktív a hirdetés), akkor pontosan érzékelheti, hogy egy rendkívül dekoratív milf látható rajtuk. És a valóság egy icipicit sem tér el a fotóktól! Pont ugyanolyan bombázó nyitotta az ajtót, mint akit a fotók alapján elképzeltem magamnak, csak immár 3D-ben. Kedves, aranyos, mosolygós és odaadó (legalábbis belépés és bemutatkozás után úgy lecsókolt, hogy csak na, pedig először jártam nála...) Én is jól megmarkolásztam a popóját a fogadóruhán keresztül, nem volt ellenére.
A szoba félhomályában már bugyira-melltartóra vetkezett, és amikor visszatértem a fürdőszobából és elhagytam útközben a derekamra csavart törölközőt, már ezek az utolsó ruhadarabok is a sarokba röppentek. Gyönyörűen felturbózott cicik meredtek felém és egy olyan bomba test, hogy az ádámcsutkám csak ugrált fel-alá, akkorákat nyeltem. Némi heveny ölelkezés után sürgősen elhelyezkedtem a tatamin, amíg még tudtam, Bella pedig elhelyezkedett rajtam és elővette a masszázsolajat. Olyat nem tudnék mondani, ami "nem tetszett rajta", csak olyat, ami "nagyon is tetszett". A látvány mellett az intellektus is pozitívan értékelhető, nagyon jól elbeszélgettünk (ööö oldottuk a hangulatot) a masszázs alatt.

Masszázs

Mint említettem, a masszázs olajjal zajlik, elég alapos. Lábtól indul, aztán szép lassan eljutnak a mozdulatok a nyakig-vállakig. Nem a simogatós, hanem határozott mozdulatokkal történik, de hát inkább a vágykeltés a cél, nem az izomzat rendbetétele. A felsőbb régiók eléréséhez Bella elhelyezkedett a testemen, úgyhogy folyamatosan érezhető volt a puncija...ami hát a hasonfekvést lassan tarthatatlanná tette. De nem fejeződött be itt a hasonfekvéses időszak, mert a kellő viszkozitás beállítása után Bella a két gyönyörűséges cickó bevetésével emelte a hangulatot, melyekkel több alkalommal is végigszánkázott a hátamon, a felső holtpontoknál a nyakamba csókolva. Itt már igencsak vágytam a hanyattfekvésre, de még nem végeztünk, megr a Besimítások Kora köszöntött be, amikor két kutakodó kéz kezdte kényeztetni a tártáskát és a hozzá csatlakoztatott csőszerkezetet. Ehhez emelgetni kezdtem a csípőmet. Ez a rész nagyon kellemes volt (mondjuk az ide vezető út se volt kismiska), úgyhogy emelkedett hangulatba kerültem, mígnem Bella megkegyelmezett és hanyattfevésbe invitált (amit ugye nagyon vártam már).

Kényeztetés

Hanyattfordulva aztán szemrevételezhettem közelebbről is Bella azon részeit, amik eddig a hátamon és a fenekemen voltak érezhetők és meg kell mondjam, nagyon kellemes látvány fogadott. Köszönhetően a sebész munkájának, két gyönyörűen megalkotott szilikoncsoda várt rám, ám kiderült, hogy a bimbók kissé csiklandósak, így a nyelvvel kényeztetésük nem volt egy kifejezett sikersztori. Így maradtam a (szerintem picit feltöltött) ajkak csókolásánál, amiben Bella is tevékenyen rést vett, közben a merevvé varázsolt farkamat a hasához szorította és úgy csúszkált fel-alá rajtam. Én közben markolásztam a fenekét. Kis időt eltöltöttünk ebben a pozícióban, aztán finoman átfordultunk úgy, hogy ő kerüljön alulra és a szájától kiindulva végigcsókolgattam a testét. Amikor leértem a hasához, felhúzta a térdeit és megnyitotta ölét a csókjaimnak. "Ott" is körbecsókolgattam alaposan, mígnem észrevettem, hogy a légzése felgyorsult és finoman nyögdécselni kezdett. És innen a nyelvem vette át a főszerepet, hol mélyen benyaltam a puncijába, hol a megduzzadt csiklóját pöcögtettem. Egyre hangosabban nyögött, egyre inkább remegtek a combjai és a csúcsra érve a gerince megfeszült, majd a teste elernyedt és csak az utórengéseket éreztem. Nagyon szépen élvezett! Aztán fölhúzott magához, megköszönte a kényeztetést és hozzám bújt. Kisvártatva a kezébe vette az irányítást, lecsúszott a derekam magasságáig és szépen végignyalta a farkamat a golyókat se kifelejtve, mielőtt a szájába vette volna. Nagyon finom volt a nyelvjátéka, két nyalintás között szívott rajta egy-kettőt, és mikor érezte, hogy jó úton járok, rágyorsított kézzel is. A végén a kinyújtott nyelvéhez csapkodta a makkomat. Mikor a kitörés már elhalaszthatatlanná vált, akkor vette ki a szájából és ügyesen elrendezte a végjátékot. Azután hagyott pihenni és magamhoz térni. Végül megtisztogatott és befészkelte magát mellém, beszélgettünk halkan és szép lassan elment a maradék idő. Mentem zuhanyozni.

Elszámolás

Bár első alkalommal voltam nála, mégis a végén számoltunk el, a zenelejátszó mellé tettem az ajándékot diszkréten, miközben a kapott üdítőt elfogyasztottam. Szerintem abszolút átlagos a díj, főleg a kapott élmény arányában. Másfél órát vettem igénybe az idejéből, de nagyon kellemesen éreztem magam vele. Azt hiszem, a kapottakon kívül nincs más extra, én mindent megkaptam, amit szerettem volna és lehetőség volt rá.

Bella, nagyon jó masszázs

  elekmester

Egyeztetés

Próbálkoztam már párszor elérni a múltban is de nem sikerült találni mindkettőnknek megfelelő időpontot, de most szerencsém volt. Másnapra sikerült 1,5 órára egyeztetni egy randit Bellával. SMS-ben vissza is jelzett hogy akkor a másnap kora délután jó neki aminek örültem.

Megközelítés

GPS pontosan odavisz. Nagyon egyértelmű a cím és a háztömb. Parkolás nem a legkönnyebb ezen a környéken úgyhogy megnéztem hova kell menni és előbb el is indultam. Szerencsémre pár perc sétára találtam is parkolóhelyet ami fizetős, de manapság a belvárosban mi nem az.

Helyszín

Hatalmas lakás több szobával. A diszkréció maximális. Biztos volt más is a lakásban rajtunk kívül de semmit nem hallottam vagy észleltem belőle. A szoba is hatalmas amiben voltunk. Van masszázspad és tatami is. Falon nagy tükör és megfelelő hangulatvilágítás és zene. A fürdő zuhanyzós és tágas nagyon sok tusfürdővel. Mindenhol patyolat tisztaság.

Hirdető külseje

Huh... Nagyon ledöbbentem. A képek teljesen megfelelnek a valóságnak. Bella élőben sokkal szebb mint a képeken. Nem adja vissza azt a kellemes, nyugodt kisugárzást ami árad belőle. Olyan mintha már ezer éve ismernénk egymást. A masszázs végén mondta is hogy valahonnan ismerős vagyok neki, de ez biztos nem igaz mivel most találkoztunk először. Gyönyörű hajzuhatag, csodás mosolygós arc mint a képeken is. Húsos ajkak, lapos has, nagyon szép szilikon cicik és valami eszméletlen baba punci. A teste bármilyen fiatal lányét meghazudtolja ebben biztos vagyok. Ha pontozni kellene 100 / 10 amit adok rá a kisugárzással együtt pedig 1000 / 10. Csalódás szerintem bárki részéről kizárt.

Masszázs

Másfél órás program közepén került rá sor. A talpamnál kezdte ami nagyon jól esett, majd haladt szépen lassan felfelé. Vádlik, comb, derék (néha kis benyúlások) és végül hát, vállak és nyak. Kevés olajat használ, pont amennyi kell hol megfelelően közepes erősséggel átgyúrjon.

Közben végig beszélgettünk, nem volt egy másodpercnyi csend sem. Egy nagyon intelligens érett nő aki szeret beszélgetni és nagyon jó partner is benne. Érintettünk közben jópár témát, érdeklődő volt, így nagyon gyorsan elrepült a masszázs.

Kérdezte, hogy fordulnék és mire kimondta már újra szenvedélyesen csókolóztunk. Így értünk el a második kényeztetéshez.

Kényeztetés

Beléptem és hatalmas pozitív meglepetés ért. Egy nagyon gyönyörű nő fogadott egy a képeken látható fehér hálós ruhában valamint egy fekete melltartó és bugyi valamint combfixes harisnyatartóval a derekán de harisnya nem volt rajta. Ez nagyon szexi volt, le is esett az állam. Bekísért a szobába és indultam is gyorsan fürdeni.

Az út pora lemosva és vissza Bellához. Kicsit beszélgettünk és törölközővel a derekamon kezdtünk egymáshoz simulni. Apró szájrapuszik hamar átmentek csókolózásba. Kellemesen, lágyan csókol, nem vadul mint egy tinilány. Közben simogatzuk egymás hátát, derekát. A csókolózást megszakítva egymás nyakát és vállát csókoltuk, majd kibújtunk minden rajtunk lévő ruhadarabból, ekkor már kőkemény voltam Bella kezeinek hála.

Leheveredtünk a tatamira és folytattuk a csókolózást egymás karjaiban, majd szépen lassan lefelé vettem az irányt és elkezdtem őt kényeztetni. Nagyon érzékeny és csiklandós ezért nagyon szépen lassan végeztem a tevékenységem. Néha bele-bele nyaltam a puncijába amit kellemes hanghatások kísértek. Hasa néha hullámzott és csukott szemeit néha kinyitva kereste a szemkontaktust. Miközben nyelvvel kényeztettem kicsit az ujjaimat is bevetve folytattam eme csodálatos hölgy franciás kényeztetését, majd jelezte hogy cseréljünk.

A keménységgel nem volt probléma. Először a lábam közé helyezkedett el és szépen lassan végignyalta férfiasságom oldalát felfelé és lefelé is majd elért a golyókhoz. Ez ment egy ideig, húzott végül elkezdte bekapni a végét és egyre lejjebb ment (nem DT). Lágyan és érzékien franciázott a környéket sem kihagyva. Kevés kézzel inkább szájjal pont megfelelő erősséggel.

Kis pózcsere, mellém ült és elértem a punciját, ami éreztem hogy végig nedves maradt és kicsit az ujjaimmal ingereltem miközben Ő rajtam mutatta be a franciaszólót. Ezt nem lehet sokáig bírni és mondtam hogy mindjárt végem. Kérdeztem hova mehetek el. A válasz több mint kielégítő volt, mondta ahová szeretnék. A száját választottam. Kicsit gyorsított a tempón és abba gyönyörűséges szájában landoltak az utódok. Szilvia, tisztálkodás és Ő kiment a zuhanyzóba, de pár pillanat alatt már vissza is tért.

Ezután kaptam egy kellemes masszázst és újra jött az erotika.

Csókolózás miközben terpeszben ültem előtte, Ő előttem és kézzel kényeztetett. Kértem hogy legyen kölcsönös a dolog de mondta neki elsőre elég volt, most inkább foglalkozzunk velem. Hátradőltem és élveztem a francialeckét. Most inkább a kezeit használta jóval erősebben mint az első körben. Jobban kedvelem a szájjal kényeztetést de ez most valahogy annyira jó volt hogy nem kértem módosítást.

Újra mellém helyezkedett elé így hozzáfértem a puncijához és a melléhez. Folyamatosan simogattam és a keze mellett végig a makkom ingerelte a szájával és a nyelve hegyével. Most is kértem hogy a szájába legyen a vége. Annyira bombasztikusan csinálta, pedig nem vagyok kétlövetű az elmúlt időben, meg régebben sem voltam, de Bella személye, kisugárzása valamint természetesen az a fergeteges kézimunka és nyelvjáték a makkomon meghozta a hatását és újra a szájában lett végem.

Hagyott lenyugodni, újra papírtörlő segítségét hívta majd hasra feküdtem és mellém feküdt és csókolgatta kezem és a hátam valamint széles mosollyal nézett rám, természetesen én is rá. Kicsit beszélgettünk még majd elmentem fürdeni.

Maradtam volna egész nap akár mivel nagyon nyugtató és erotikus kisugárzása van Bellának.

Elszámolás

1,5 magasabb az átlagnál némivel, de maximálisan megéri. Utólag tettem le a kanapéra, szó sem esett róla egy másodpercre sem, mikor látta hogy kitettem megköszönte, én pedig a vele töltött időt. Kikísért ott még beszélgettünk és búcsút intettünk egymásnak pár puszi kíséretében.

Bella, nagyon jó masszázs

  Bt83_

Egyeztetés

Régebbről el volt mentve a hírdetése kedvencek közé, mikor újra megjelent lecsaptam rá. Egyből felvette, aznap estére kaptam is időpontot. Hangja inkább nyugalmat árasztó kedves, mintsem erotikus volt. Egyébként azt mondta érdemesebb előző nap már egyeztetni, mert aznapra nem nagyon maradnak időpontjai.

Megközelítés

II. kerület Mechwart liget környéke. Parkolás napközben necces lehet, én tömegközlekedéssel mentem, estefelé, szerintem ekkor már autóval sem vésze. Tömegközlekedés: villamos, metró a közelben.

Helyszín

Nagypolgári lakás, sok szobával, tágas terekkel, a berendezés modern, habár nem túlzsúfolt. Tatami, tükör a bámészkodóknak , kanapé, kisasztal, szobainas.
A fürdő tágas , rengeteg féle tusfurdővel.

Hirdető külseje

Vegyes képekkel hírdet, műtermi, és amatőr képei is vannak. Nagyon igényes, elegáns megjelenésű nő. Szép arc, kedves hang , arisztokratikus viselkedés, megjelenés. Ha izgulós vagy, a kisugárzása biztosan nyugtatólag hat. Göndör hajzuhatag, húsos , szép ajkak, nagy szilikonmellek, karcsú, sportos alak. Van 1-2 kisebb tetoválás, nem rontják az összképet. Fehérneműben, és egy fehér ruhában, magassarkúban fogadott.
Gyönyörű nő, mondtam neki, hogy a playboyban is simán elférne. Csalódás kizárva.

Masszázs

Ez tulajdonképpen összefonódott az erotikus kényeztetés résszel . Fürdés után leheveredtem hassal a tatamira, Bella megszabadult a cipőtől és a ruhától, a fehérnemű még maradt. Rábíztam magam, amit utólag nem bántam meg.Megkérdezte, hogy olajat, vagy krémet szeretnék ( a krémet választottam). Finom csókokkal indított a hátamon, és egy érzéki simogatós masszázzsal kezdtünk. Laza beszélgetés, már épp ellazultam volna úgy 5 perc után , amit szerintem kifigyelt, és egyre gyakrabban benyulkált a lábam közé, illetve, hogy a figyelmem ne kalandozzon többé el, ledobta a maradék textilt.

Kényeztetés

Innentől kezdve az egész találka egy csodálatos pettingé változott. Hason fekve masszírozta a gátat , herét, nyálával pedig a megfelelő kenést is biztosította. kicsit emeltem a csípőmön, azonnal vette a lapot,. és nyálas kezével, a farkamat is masszírozni kezdte.Szeretem ezt a rész , így nem fordultam még meg, hagytam hadd dolgozzon rajtam így egy darabig. A tükörben azonban egyre gyakrabban összeakadt a tekintetünk, így hamarosan eljött a forduló ideje is. Péniszemet olajjal kente be, popsíját kitolta, hogy ujjaimall beszánthassam borotvált, nedves punciját. A faszom kőkemény volt, Bella pedig lassan a szájába engedte, miközben simogattam ahol értem - teljesen összegabajodtunk. nyelvjátéka változatos,nagyon lágy, sok kezezéssel, de amikor elvettem a kis kacsóit a rúdról, tudta, hogy kéz nélkül kell szopnia, és egy szó nélkül teljesítette kívánságom. Teljesen nem tüntette el de a 3/4-éig bevette. Mivel szerettem volna még élvezni ezt kis játékot vele, mellszexet, majd farokverést kértem. Közben egyre gyakrabban a szánk is összeakadt, fantasztikus nyleves csókokat loptam tőle. A vége felé, még egyszer magam elé térdeltettem, és megszoptattam; brutális látvány, ahoyg ennek a gyönyörű nönek a húsos, nyálas szájában ki be jár a farok. A legvégén leheverdtem mellé, olajat ,, nyálat csurgatott rám, és úgy verte ki a faszom , hoyg közben smároltunk. Fantasztikusat élveztem

Elszámolás

A kis szekrénykére tettem a végén, vissza is adott volna , ha nincs pontosan nálam. Nagyon korrekt volt, a mértéke egy picit magasabb az átlagnál (vagy fogalmazhatunk úgy is , hogy a marina parti átlag). Nem kérdés , hogy megérte.

Bella, nagyon jó masszázs

  researcher

Egyeztetés

I called her number but the call was answered by her colleague or assistant who gave me information including the program, the address and provisionally accepted my request for an appointment saying I should call back to confirm next day. I duly called again a day later and spoke to her directly to reconfirm

Megközelítés

Very easy, on a pleasant, short pedestrian street a few minutes walk from Szél Kálmán tér.

Helyszín

Upon arrival I called and since the main door was open all I needed was the floor and apartment number. Up to the nth floor by lift and it’s the nth door on the right. Nice big, bright, modernised flat with a living room, bathroom with walk-in shower (containing selection of body gels, Listerine mouthwash with small disposable beaker) and 1 bedroom on either side. Also in the living room is a small area separated by a curtain which is where the assistant takes the calls. The massage room is big with a large bed, sofa clothes valet and all other necessary items.

Hirdető külseje

What you see is what you get, in fact to me she looked younger that her declared age. Bella was wearing a sexy black minidress and matching black high-heeled shoes. We shook hands and introduced each other with a kiss on the cheek. Shoes off and I was invited into the bedroom where she remarked that I seemed familiar to her, but no we hadn’t met before since she is from a city in the north-east. She seemed genuinely pleased with the little present I had brought for her. I also gave her a small envelope containing her fee, although she did not ask for it.

Masszázs

Back in the room from the shower Bella had changed out of her minidress and was wearing a red kimono over lingerie set with separate stay-up stockings. I lay down on the bed face down and she started the massage with oil. She is reasonably competent in this with practised moves and we talked until she warmed up from her efforts and took off her bra, panties as well as the stockings to reveal a perfect body.

Kényeztetés

We talked some more before I suggested I massage her which she enjoyed until I asked her to turn over before I moved on her and kissed her breasts and nipples continuing south to lick and finger her pussy. She enjoyed my efforts but held back deliberately from orgasming. Then it was her turn to blow me and she is good at that. I got onto my feet, she continued and then suggested we move to the sofa where I sat and she kneeled first between my legs and then on the side to give my hand access to her breast. As I came she did not stop but continued for a few moments and then released my spunk into a tissue and wiped me clean. Once we had both regained our composure, there was still time and she gently massaged me some more for a gentle touchdown. Then shower and dress, before saying au revoir, see you again in January.

Elszámolás

In advance as I was undressing, in a small envelope. Fair rate for the company of a very beautiful, delightful and willing young lady’s company.

Bella, nagyon jó masszázs

  sanyi777

Egyeztetés

Barátnője vette fel a telefont, készségesen el mondta a lehetőségeket és meg is beszéltünk egy esti időpontot.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel jól megközelíthető, utána a Széna tértől tíz perc séta kb. Aki kocsival jön annak is akad parkolóhely bőven. Címet könnyű volt megtalálni, a bejutás is diszkrét volt nem találkoztam senkivel.

Helyszín

A lakás előszoba része nagyon tágas, otthonos érzést kelt. A baszoba közepén egy matrac oldalt tükörrel és a hátsó részen van egy kényelmes kanapé. Fürdőszoba jól felszerelt tele tusfürdőkkel, nem fog hiányt szenvedni senki sem.

Hirdető külseje

Képeken jól kivehető hogy egy bombázó milf. Élőben sem okozott csalódást. Combfixben, bugyiban, melltartóban és egy szép selyemköntösben fogadott, amelyek hamar felcsigázták az érdeklődésemet. Szép arca, mosolya és a tinilányos teste egyszerűen magával ragadott, sok húsz éves lány fasorba se lenne hozzá lépest. Természetes erotikus kisugárzása van, amit nehéz szavakba önteni.

Masszázs

Mivel másfél órára mentem két kényeztetés között került rá sor. Szerintem viszonylag szakszerű volt és erősebben is tudta csinálni ha megkértem rá. Közben jól elbeszélgettünk sokat mesélt magáról nem volt kínos csend egyszer sem, jól egymásra tudtunk hangolódni.

Kényeztetés

Zuhanyból visszatérve, levette a köntösét, majd megkértem hogy feküdjön rám és beszélgessünk egy kicsit ráhangolódásként. Hozzám nyomta a melleit és kaptam néhány puszit is, közben érdeklődött a kívánságaim felől a továbbiakban. Egy jó 15 perc múlva magától ledobta a ruháit és egy kis olajos lingam után elkezdett franciázni. Gyors fejem alá tettem egy kis párnát és élveztem szemből és oldalt a tükörből a kilátást. Gyakran felnézett rám hogy jól esik-e a dolog, de nem nagyon kellett irányítanom, ösztönösen ráérzett hogy mi a jó nekem. Később átültem a kanapéra és előttem térdelve folytatta. Kis kebelszexszel is feldobtuk a dolgot a vége felé és nagyot élvezve megöntöztem a melleit. Segített letörölgetni utána. Mivel volt még időnk bőven felajánlottam hogy én is kényeztetném egy kicsit, amit kedvesen el is fogadott. Elhelyezkedtem a lábai között és a tanácsait figyelembe véve kényeztettem egy darabig. Megköszönte és elmondta hogy jól esett neki. Maradt még időnk a második körre, amely hasonlóan indult mint az első, de sajnos miattam már nem jött össze a dolog mert fáradt voltam. Végén még összebújtunk és erősen simogattam a hátát, ami nagyon jól esett neki.

Elszámolás

Végén rendeztem miután felöltöztem, ő meg sem említette. Ajándék mértéke átlag feletti.

Bella, jó masszázs

  Tony77

Egyeztetés

Telefonon hívtam kora reggel, egy nappal a randi elött. Pár csörgés után felvette, aztán amikor megkérdeztem h másnap reggeli időpontban elérhető, akkor visszahívást kért. Mikor visszahívtam lebeszéltük az időpontot és a részleteket, minden flottil ment, nagyon kedves volt a telefonban is.

Megközelítés

A cím teljesen egyértelmű, aki kicsit ismerős a kerületben nem tudja eltéveszteni. Gyalog mentem a közeli bevásárlóközpontból, ami egy kellemes 10 perces séta volt. Parkoló is volt még, de ez nem számított.

Helyszín

A ház egy régebbi bérház, körfolyosós, semmi extra. A lakásban minden szépen ki van alakítva a célnak megfelelően és tisztaság van. A fürdő is kifejezetten ízléses, sok-sok tusfürdővel, szájvíz és kispohárka kikészítve. Kaptam egy szép nagy törülközőt is a tisztálkodáshoz. A masszázs szoba tágas egy nagy matraccal a közepén és mellette egy hatalmas tükör, amiben végig lehet követni az eseményeket.

Hirdető külseje

Bár a képek retusáltak, Bella esetében ez szinte semmit nem jelent. Egy gyönyörű istennő várt az ajtó mögött a félhomályban. Nehéz kivetni valót találni a megjelenésében, egy igazi bombázó, hatalmas és formás mellekkel, gyönyörű kerek popsival, szép szabályos arc, csillogó szemek, angyali mosoly, lapos poci, gyönyörű frissen borotvált punci és isteni illat.

Masszázs

A masszázs kellemes volt, olajjal csinálta, azt választottam. A talpaimmal kezdte, nagyon jól esett. Aztán a lábak és egyre feljebb a hátamon egészen a nyakamig végigmaszírozott. Nem professzionális masszázs, de kifejezetten jól esett, kellemesen ellazított és hát ugye, nem is ez a fő atrakció egy ilyen esemény kapcsán. :-)
Egyébként tök jól lehetett vele beszélgetni is a masszázs közben, szóval ez a rész is jól ment.

Kényeztetés

Bella két kényeztetést ajánlott fel, végül egy lett belőle. Az elején történt, először hasra feküdtem a kérésére, aztán jöttek a finom és érzékeny simogatások. Közben valamikor lekerültek a még fennmaradt kis ruhadarabok is, melltartó és bugyi, de hogy pontosan mikor azt nem tudnám felidézni. Aztán finoman elkezdett puszilgatni csókolgatni a hátamon és a fenekemnél, csodálatos volt. Közben a nagy tükörben figyeltem a hihetetlen domborulatait ennek a lánynak. Aztán jött a megfordulós kérdés, persze hogy volt kedvem. :-) A mellei közé kapott és így maszírozta érzékeny részemet. Mikor kellően felizgatott, megkertem feküdjön mellém hogy én is megcsodálhassam és végigcsókolhassam. Hihetelenül kellemes volt minden része, egy-két szájrapuszi is volt, mellbimbó kicsit érzékeny, puncit sem hagyhattam ki.
Aztán egy idő után az ajkai közé vett és egy kellemes franciában részesültem. Gyöyörű ajkai fel és le mozogtak rajtam, nem is bírtam sokáig azt a fantasztikus élményt, hamarosan a szájában végeztem. Ki is szaladt öblíteni, majd utána megmaszírozott. Fantasztikus élmény volt...

Elszámolás

Extrákról nem esett szó, az elszámolás a megbeszéltek szerint teljesen korrekten ment, utólag tettem le a kis asztalra az előre megbeszélt összeget, ami nagyon megérte az élményt.

Bella, jó masszázs

  Petyus6

Egyeztetés

Először sms vá,ltás, majd telefonálás. A budapesti masszőrlányok oldalon találtam. 5

Megközelítés

BKV megállótól 2 perc és a háznál voltam 5

Helyszín

Tiszta kulturált tusfürdőben nagy választék 5

Hirdető külseje

A fotók megfelelnek sőt, életben sokkal elragadóbb, kedves. 5

Masszázs

Nagyon finom keze van, szakszerű masszazstechnikával, a talpamtól a nyakamig, mindent jól átmaszírozott finoman nem erősen, ahogy kéri a vandég. 5

Kényeztetés

Erre csak egy válasz tudok "ISTENI" még most is beleborzongok ha rá gondolok. Igaz ehhez hozzájárult az is, hogy régen nem volt alkalmam hasonló helyzethez. Nagyon hamar a csúcsra juttatott, finoman érzékiesen vette kezelésbe a már kissé bepókhálósodott férfiasságom.
Írhatok Én bármit ide, egy a lényeg ezt meg kell tapasztalni! Köszönöm Bella édes itt is ezt a csodás órát. 5

Elszámolás

A megbeszélt idővel kicsit korábban érkeztem, kért egy pár prc türelmet. Majd felmentem az az ajtóba már várt, rövid bemutatkozás puszi után megmutatta a fürdőt, tiszta, sok tusfürdő választással. Zuhany után a szobába kisért a tataminra, és mellémfeküdt és óvatosan elkezdődött számomra egy olyan óra kényeztetés amit soha nem felejtek el. A megbeszélt rózsaszállakkal történt a korrekt elszámolás 1 órára. Nem beszéltünk meg extrákat, annyira bűvöletbe estem, hogy ment minden magától, csodálatos selymes illatos blőre, a nézése, finom puha szája teljesen elvarázsolt. 10 pont

Bella, jó masszázs

  daniil

Egyeztetés

Hívtam aznap 2x, másodikra jártam sikerrel. Kedves hang, mindent készséggel elmondott a telefonban. Telefonhívástól reggel, érkezésem egy délutáni időpontra esett, ami szabad volt. Címet egyből le is egyeztettük, így már csak meg kellett érkeznem.

Megközelítés

Nem lehet mindig könnyen parkolóhelyet találni, de nekem szerencsém volt, pont kiálltak. Központi, budai hely egy liget közelében, így nem volt gond az odatalálással. 4-6 villamossal az utca elején száll le az ember, tehát BKV-val igen egyszerű.

Helyszín

Régi tégla, rendezett ház. A célnak tökéletesen megfelel a lakás, a szobák ajtói azért nem maiak, kis nyikorgás és vetemedés, de nem vészes. Fürdő tiszta és van választék tusfürdőből, viszont aki sok márka, sok illatát keresi ilyenkor, az csalódni fog. Törülköző is rendben volt. A tett helyszíne tényleg nem túlbonyolított. A tatamin kényelmes, semmi különös.

Hirdető külseje

A képeknek teljesen megfelel. Nekem nagyon tetszett ez a milf vonal, nagyon szexi és Bella valóban nagyon szép. Fehérneműben fogadott, amikor megláttam már tudtam jó helyen vagyok. Az arc kedves, a test vékony, kívánatos szilikon mellek és extra feszes popsi. Aki ezt szereti, nem fog csalódni. :) Komolyan a 20 évesek megirigyelhetnék.

Masszázs

Az elején beszélgettünk 1 keveset, jó fej nő és mint kiderült emellett még mást is csinál, elég pörgős. Tisztáztunk mindent, aztán el fürdeni, a fürdőből visszatérve még nem jött vissza, egy kolleginával egyeztetett, de kb. 1p és már jött is a pohár vízzel. Lefeküdtem a matracra, kis dumcsi ismét, de lassan már tértünk is rá érkezésem fő okára. Sportmasszázs kezdődött a francia után, amit később írok meg, érezni hogy tanulta a masszázs minden elemét, profi. Semmi sem maradt ki, lábak, fenék, hát és nyak. Nagyon alapos, nem csak mímeli a masszírozást. Elég kemény, ha arról van szó (még Belláról írok). Folyamatosan kérdezte mi, mennyire esik jól. Teljesen kimasszírozott minden kényes területet, pontot. A kényeztetés keretben volt, tehát az elején és a végén. Hm...nem volt semmi.

Kényeztetés

Tehát kétszer volt szerencsém a szájába élvezni. Leültünk a tatamira, de előtte levette a melltartót...itt volt az első sokk hatás..gyönyörű melleit simogattam, bekentem miközben Ő lentebb simogatott és meg is találta kényeztetésre váró szerszámomat. Aztán lefektetett -sajnos nem úgy- bekent elölről és végigcsúszott többször, érezni és látni azokat a kebleket rajtam fel-alá mozogni...nem volt semmi, aztán amikor éreztem a már álló farkamon a kezét, indult is a kényeztetés és kezdte csókolgatni, nyalogatni a farkam, aztán nem meglepő módon megéreztem szája melegét.
Nagyon jól franciázik. Közben szemkontakt, kevés kéz. Változatos és semmi pornós nincs benne. Foglalkozik a golyókkal is, van hogy a rudat nyalogatja heves nyelvjátékkal. Semmi finnyás mozdulat a végén, szépen megvárta a mind a kétszer, hogy lenyugodjak a szájában. Végig mosolyog, jó hangulatban telt a kényeztetés és a masszázs is. Közben persze néha felültem a mellei miatt, ill párszor feljött a nyakamig végigcsókolt, aztán ismét mélyvíz. :)

Elszámolás

Extrát nem kértem, Az adott budai terület szokásos rózsacsokra. Előre egyeztetett, ami a legvégén sem változott. Lehelyezve a kis asztalra, ezután pár kedves szó, két puszi és búcsú.

Bella, jó masszázs

  ptr_clssy

Egyeztetés

Nagyon régóta szerettem volna már eljutni Hozzá. Telefonhívásom nem ért célba, mert elfoglalt volt, de írtam neki egy sms-t és vissza is csörgetett, amint tudott. Hangja nagyon kedves, néha éreztem rajta, hogy mosolyog is beszéd közben. Képeihez csatolva a hangot még jobban vártam a találkozót.

Megközelítés

Autóval érkeztem, de az utcában sajnos nem volt hely. Szerencsére 3 perc sétányira meg tudtam állni.

Helyszín

Tágas lakásba lépve egyből a masszázsolaj illata csapott meg. Rend van és tisztaság, a szoba is nagy volt, kellemes piros fénnyel díszítve. A fürdőszoba egyből a szobából nyílt, megfelelő mennyiségű tusfürdő áll rendelkezésre, illetve szájvíz is.

Hirdető külseje

Amikor megláttam egy „szó” jutott eszembe: Hűű! Csalódásmentes a látvány, nagyon ritka az, amikor a képek nem hazudnak. Ahogy megláttam mosolyogni tudtam, hogy ez egy nagyon jó este lesz.
Fekete kisruhában fogadott, alatta fekete fehérnemű, popsi magassarkúval kiemelve. Bár nem egyeztettük a ruházatot, de a fekete a gyengém. Erre is ráérzett, ahogy velem kapcsolatban sok másra is. 😊 Mind a külső, mind pedig a személye megfogott, nagyon remélem, hogy találkozunk még!

Masszázs

Nagyon örülök, hogy végre megírhatom első beszámolóm. Nem, nem először voltam masszázson, de megfogadtam, hogy csak akkor élek vele, ha azt szívből tehetem.
Zuhany után hasra feküdtem és simogatós lábmasszázzsal indult a program. Pár perc után ezt megtörte egy váratlan gesztus. Fölém hajolt, lassú csókot nyomott a nyakamra, vállamra és a hátamra. Meglepődtem, mert ilyet még sosem kaptam hátmasszázs közben, egyidejűleg libabőrös lettem és valami furcsa izgalom fogott el, ami az egész testemet átjárta. Közben a tükörben néztem hibátlan testét, ekkor még a fekete fehérneműben. Igazából már ebben az első 10 percben teljesen kész voltam. Az érintéséből és puszijaiból éreztem, hogy rendkívül finom bőre van, alig vártam, hogy megérinthessem. A harmadik vállcsóknál muszáj volt kérnem, hogy megfordulhassak, ezzel a hátmasszázs véget is ért, de valahogy nem bántam. :)

Kényeztetés

Amikor szembenéztünk, teljes izgalomba voltam. Teste nagyon sok huszonévest megszégyenít. Nagy cicik, lapos has, csinos csípő, mindez finom illatú és feszes bőr alá bújtatva. Egyszer egy Ferrarit vezetve végigsimítottam annak műszerfalát, azon volt hasonló. Annyi különbséggel, hogy Bella teste szinte izzott. Barátnő feeling teljesen megvan, beszélgettünk, összebújtunk, csókokat váltottunk.
A fehérneműi lekerültek és az idő többi részét szemből, egymást simogatva, egymást kölcsönösen kényeztetve töltöttük. Kéz- és szájtechnikája egyaránt kifogástalan volt. Megkérdezte, hogy szeretem, csak annyit tudtam mondani: így, ahogy csinálod. 😊
Hátára fordítottam és úgy döntöttem, belekóstolok a mézes csuporba. Rendkívül igató volt velem szemben látni, kíváncsian vártam, hogy testének az íze is olyan finom-e, mint az illata. Gyönyörű kelyhét körbejártam, előtte forró leheletekkel elhaladva. Sóhajaiból éreztem, hogy tetszik neki, amit csinálok. Többször megdicsért és rám nézett közben, bevallom ez növelte az önbizalmam, végül sikerült is eljuttatnom a gyönyörig Őt.
További ölelkezést követően kértem, hogy bújjon mellém és kézzel végezzen ki, majd mindkettőnk testét hagytuk megnyugodni egy kis beszélgetéssel.

Elszámolás

Extrái nincsenek, az elszámolás egyszerűen zajlott, a kis szekrényre helyeztem a megbeszélt összeget.

Bella, jó masszázs

  kareszka012345

Egyeztetés

Telefonon egy kolleganojevel beszeltem, ket idopontot is emlitett es az egyik pont megfelelo volt

Megközelítés

Nagyon ritka esetben van patkolo az utcaban, de a szomszedos utcaban sikerult helyet talalni, a cim pontos egyertelmuen megtalalhato

Helyszín

Szep nagy lakas tobb szobaval, a bejarattol kis seta es ott a szoba ahol a kedves Bella dolgozik, a furdo tiszta minden megtalalhato ami egy ilyen programhoz szukseges. A szobaban egy tatamin talalhato mellette tukorrel, szoval minden adott hogy a ket fel egymasra hangolodjon

Hirdető külseje

Talan 1-2 kep az amin megfelel a valosagnak, mert oszinten szolva eloben kesz csoda a nő, a kepek annyira nem adjak vissza hogy mennyire gyonyoru teremtes a Bella. Latszik hogy sokat foglalkozik magaval, nagyon igenyes es apolt es gyonyoru dus haja van aminek az illata eszbonto

Masszázs

Masszazstechnikaja egyedi, erzeki es nagyszeru erezni ahogy a finom puha kezeivel megerinti a test kulonbozo pontjait. Mondta hogy fekudjek hasra es jott felem azzal gyonyoru dus gondor amazon hajaval mar itt az oruletbe kergetett. Lassu, nyugodt, erzeki mozdulatokkal tudatta bennem hogy kulonleges nő ami azonnal megfigyelheto a kisugarzasan is. Mondta hogy megfordulhatok, hú gondoltam magamban hogy naná itt kaptam tole egy fantasztikus feelinget ő a legszenvedelyesebb nő akivel valaha is talalkoztam.

Kényeztetés

A gyenged kezei mellett finom puha ajkai vannak es a nyalaval komponalva lehengerlo amit muvel ő a legkivanatosabb szemely. Itt volt egy keresem fele amit eloszor nem ertett mert elegge zavarban voltam tőle majd modositva csak kinyodtem egy kerest amit teljesitett is es ott egybol vegem lett nagyon finom nő. Es hogy hogy ereztem magam? Eleg egyertelmu hogy tobb oran keresztul ellennek a holggyel.

Elszámolás

Extrakkal kapcsolatban gondolom szimpatia alapjan van foleg lehetoseg nala, nem kertem extrat igy is nagyon jo volt.

Bella, jó masszázs

  PStanley

Egyeztetés

Telefonon hívtam, de nem Vele beszéltem, hanem a "recepciós" kisasszonnyal vagy a barátnőjével, aki készséges volt. Egyébként pár csörgés után felvette a hölgy és pontos, korrekt információkat adott. Még aznapra volt időpont, amivel éltem is. 1 órás programot választottam.

Megközelítés

A második kerületi nagy bevásárlóközpont(ok) környéke, ezért a parkolás gyakran nehézkes lehet. Hétvége volt, de ekkor sem volt szerencsém a parkolóhelyekkel. Ha valakit a parkolás riaszt, annak sem kell aggódni, mert BKV-val is könnyen + pár perc sétával elérhető. Aki ettől elfárad, azt megnyugtathatom, mert nem kell sok emeletet gyalogolnia, ha nem a liftet választja.

Helyszín

Régi nagypolgári lakás, mint a környéken a legtöbb, ahol többen dolgoznak. Említette, hogy hamarosan felújítják -csak nemrég költöztek be a lányok-, de egy rossz szavam sem lehet. Mindenhol patika tisztaság. Száraz, jó nedvszívó törölköző a tisztálkodáshoz és több mint bőséges tusfürdő választék, akinek ez fontos. A tetthely nagyméretű szoba, masszázsággyal és egy kinyitott heverővel, ami kicsit puha, de azt mondta, hogy ez is a felújítás áldozata lesz. Összességében egy kellemes helyszín, a célnak tökéletesen megfelel.

Hirdető külseje

Ajtónyitáskor egy gyönyörű nő, elegánsan felöltözve, széles mosollyal fogadott. Mintha egy randira vagy egy üzleti megbeszélésre készült volna. A fotók nagyon jók, de a valóság most kiütéssel győzött!!!

Masszázs

Cipő levétele után irány a szoba, ahol letehettem a kabátom és később a ruháim. A szobába érve kicsit beszélgettünk, nagyon kommunikatív nő. Miután meggyőződött róla, hogy szabad a fürdő, megkaptam a már említett nagy törölközőt és irány a fürdő. Kb 5 perccel később -mivel voltam katona- vissza a szobába. Pár perc múlva megjelent, még mindig a fogadóruhába öltözve. Kicsit ölelkeztünk és simogattuk egymást, majd úgy döntöttünk, hogy a nyitott heverőn folytatjuk. Én hasra, Ő kibújt a ruhából, levette a cipőt és a feketeneműt csak a combfix maradt. Imádtam! Finoman, nem túl erősen olajjal masszírozott! Egyrészt a helyzethez is ez illett, másrészt különben is erre volt szükségem. Folyamatosan kommunikáltunk, de néhány percre bele-bele feledkeztem a masszázsába, annyira jól esett. Szinte elkábított! Körülbelül 25 perc után javasolta, hogy forduljak meg és jött a "Kényeztetés" rész....
....Visszafeküdtem a heverőre, tovább masszírozott és beszélgettünk. Nagyon kellemes, jó humorral megáldott beszélgetőpartner. A végén újra elmentem fürdeni, amihez egy másik száraz törölközőt kaptam. Megszabadultam az olajtól, majd törölközés és irány megint a szoba. Ő is bejött, beszélgettünk még pár percet miközben öltöztem és rendeztem a számlát.

Kényeztetés

Fejem alá párnát, arra törölközőt tett és összebújtunk. Simogattuk, csókoltuk izgattuk egymást, szinte teljesen belefeledkeztem. Ebből az zökkentett ki, hogy kérdezte: "Meg puszilhatom?" ...amire természetesen a megfelelő választ hebegtem.
Lágyan csinálta, miközben a kezét folyamatosan használta, de azt hiszem akkor valahogy másra vágytam. Javasoltam, hogy inkább felállok masszázspad mellé és Ő előttem térdelve folytassa. Ez bejött! Hamar megkeményedtem, és pár perc után a NFVSZ. Nem ugrott fel, hanem odaadóan folytatta amíg látta, hogy élvezem! Ezután az utódok Szilviában végezték. Újra "Masszázs"...

Elszámolás

Korrekt elszámolás a program végén, amennyit a telefonban mondtak! BP. átlag felett egy picivel, de a minőséget tekintve bőven átlagon felül. Számomra minden perce megérte a szeánsznak.