Beszámolóim

Anett, istennő masszázs

  stone cold

Egyeztetés

Telefonon kerestem,és szerencsémre elég gyorsan kaptam időpontot is még aznapra.

Megközelítés

Tömegközlekedtem,metróról kb 10 perc kényelmes séta.Lakótelepi házról beszélünk,de jó nagy számok vannak a kapuknál, így nem nehéz megtalálni a címet Ház előtt és a közelben található boltoknál is lehetséges a parkolás.

Helyszín

Szép kis lakásról beszélünk,ahol egyedül fogad minket Dolly,így senki és semmi nem tudja zavarni a randit.Fürdő is rendben van, szájvíz és deo is a megtalálható a tusfürdők mellett.A masszírozás ágyon történik,az viszont jó nagy és kényelmes is.

Hirdető külseje

Mivel csak ő tud beengedni a kapunál,így normál ruhában fogadott,ami a zuhanyzást követően melltartó+bugyi kombinációra cserélődött.Dolly egy negyvenhez közeli csinos hölgy,akinél nem kell félni az arc kitakarástól,én simán utánafordulnék az utcán.Jö alakja van,a szilikon cicik meg jó nagyok,és a feneke is formás.

Masszázs

Az ismerkedést követően megbeszéltük a programot,ami -90 perces program lévén- 2* levezetést tartalmazott volna,azonban a beszélgetés és masszírozás miatt egy lett belőle,de nekem az a véleményem,hogy inkább legyen egy nagyon jól sikerült levezetés,mint két - durr-bele-bumm- érzésű.Mivep először voltam éreztem egy kis tartozkódást a részéről - nekem ezzel semmi bajom- aztán egy közös témát követően egyre oldottabb let a beszélgetésünk.Főként alkarral és könyékkel történt a hátmasszázs,nekem megfelelő erősségű volt,bár kaptam már erősebbet is ilyen fajta masszázsból,nde most ez is jó volt,nem volt most probléma a hátammal.Krémmel történik a masszírozás,aminek komoly jelentősége van a háton és a szemben történő csúszka közben. A Háton való munka közben egy-egy benyúlás színesíti a masszázst ,majd fordulást követően ,a popsi közelsége ingerli a már nyugtalan ezredest.

Kényeztetés

Fordulást követően kézi izgatás veszi kezdetét,mely közben jött a kérdés,hogy nincs e kedvem bekenni a melleit.Mit ad isten volt 🙂 pár perc után,a bugyi is lekerült,és 69-es pozícióban folytatódott a program,nagyon kellemesen -és lelkesen-valamint bő nyállal franciázik,és élvezi ha kényeztetik.Időnként két kézzel is dolgozik az ezredesen,az egyikkel a makkot izgatja,ami baromi izgató tud lenni.Hasonfekve ért a vég,a nyelve folyamatos körözése közepette élveztem el,az utódok a nyelvén meg a hasamon landoltak.Egy kicsit még kényeztettet mielőtt Szilviaval letisztogatott volna.Még kaptam egy kis lábmasszázst,aztán a zuhanyzást követően távoztam.

Elszámolás

Első randi lévén előre kérte a rószacsokrot,ami átlagosnak mondható.Extrákat nem vettem igénybe,minden az alap program része volt.

Anett, felejthetetlen masszázs

  Főnök771

Egyeztetés

Dóri már rég a kedvenceim között van. És gondoltam itt az ideje a találkozásunknak. Előző nap hivtam másnap munka utánra próbáltam idopintot kérni. Szabad is volt. Dóri kérte ,hogy randi napjan még erositsem meg erkezesemet. Igy is tettem már csak a munkanap véget kelett várnom.

Megközelítés

Miután megkaptam a pontos címet igy már a cím ismerős is lett számomra. Gps pontosan a cimre navigal tömegķözĺekedessel is megközelithető,könnyedén. Parkolás fizetős napkozben esti órákban nekem sikerült megúsztam.

Helyszín

Ahogy a cim igy lakás is ismerős volt. Semmi meglepetés nem ért. Csak annyi ,hogy lepcsokkel még mindig nehezen birkozom meg . Folerve megfelelő szintre az ajtó resnyire nyitva volt. Az ajtó mögött Dóri gyönyörű vendéglatóm vart. Beleptem bemutatkoztunk és bekisert a szobába. Nem húztuk az időt már dobtam is le ruháimat és indultam fürdőbe. Fürdő tágas kádas megoldással, megfelelő tusfurdot is találtam számomra. Kis poharak szajviz, aki szereti annak tik-tak is rendelkezésére áll.

Hirdető külseje

Fürdőből visszaterve Dóri már csak egy bugyiban fogadott. És nem tudtam nem észrevenni gyönyörű formás melleit. Sexy volt. Dóri szerintem amúgy is egy ferfi szemeinek egy csodás látvány. Arca szép és mindig mosolyog, gyönyörű mellek, formás brazil popsi ,tökéletes teste van . Nekem nagyon tetszik bejott. Mellé a kedvessege figyelme verhetetlen.

Masszázs

Fürdőből visszaterve Dóri a szobában várt és már csak a bugyi volt rajta. Nemtudtam nem észre venni a gyönyörű ikreket. Meg is jegyeztem gyönyörű mellei vannak. Kérte fekudjek föl a padra ,szófogadó voltam ismét és hasra feküdtem. Dóri pedig jól emlékszem a labaimmal kezde a masszázst, nagyon finom lagy erintesekkel kezdett el masszírozni. Nagyon jól esett munka után a finom kényeztetés. Utána hátam vette kezelesbe, föl a vallamig karom zarasaval. Míg én élveztem finom masszsat közben nagyon jól elbeszelgettunk, egy két témát korbe járva. Masszázs közben finom benyulasok cici erintesek persze fokozták a hsngulatot. Már csak arra figyeltem föl ,hogy mögöttem van font a padon és már az ikrekkel kenyezteti a hátam.

Kényeztetés

Még egy párszor vegig csuszott rajtam a melleivel ,de közben már szólt térjünk le tatamira igy én is tudom kicsit kényeztetni. Igy hat athelyezkedtunk a tatamira ,vagyis ő, helyezte magát kenyelrmbe. Én fölé. Gyönyörű latvany fogadott ismét. Talalkoztam már egy pár puncival de ez valami Gyönyörű volt. Igy hat nem is húztam az időt rögtön elkezdtem kenyeztetni először kiicsit korbe korbe aztán bejeb batorkodtam és belenyaltam finom selymes punciba. Rovid időn belül jottek a válaszok Dóri részéről finom hanghatasokkal. Csúcsig érve. Fordulás és ő vett kezelesbe először kézzel aztán szájjal felvaltva. Közben attertunk a padhoz vendeglatom font en pad melett úgy kenyeztetett darabig. Lejott a padrol és élem terdelve ülve folytattuk, besegitettem közbe kicsit én is, és annyira jól sikerült, hogy cicikre durantottam. Tisztogatás , és indultam gyors zuhanyra hisz az időm már fogytán volt.

Elszámolás

Az extrákat nem figyeltem de szerintem nincs ha jól olvastam az adstlapjat. Előre kérte mivel első alkalommal találkoztunk, és egyáltalán nem meglepő számomra, és nem is zavart.

Anett, felejthetetlen masszázs

  samot

Egyeztetés

Már rég készültem Dórihoz, de eddig nem jött össze. Most viszont nagyon hamar találtunk megfelelő időpontot. Egy órán belül már Nála is voltam.

Megközelítés

Én tömegközlekedéssel közelítettem meg a kapott címet, de a parkolás sem gond a környéken. Metrotól kb. 8 perc séta.

Helyszín

A lakás ,ahol Dóri fogadott nagyon barátságos. A masszázs szobában francia ágy van, ami kényelmes. Kis polc van a ruháknak illetve Dóri fogasra tette ingem és kiakasztotta az előtérbe. Kedves gesztus.A fürdőben minden megtalálható, ami ilyen esetben szükséges.A víz hőmérsékletét nem volt egyszerű beállítani,de megbirkóztam vele.

Hirdető külseje

Dóri a képeknek teljesen megfelel! Egy nagyon szexi Nő! Én cici fan vagyok és ilyen téren is igen jó helyen találtam magam! Csodásak a keblei (és bátran használja is őket).Ha agyon üttök sem tudom miben fogadott! Teljesen elvarázsolt már az első pillanattól! Rendben van a Hölgy én mondom!!!!

Masszázs

Mivel másfél órára mentem a masszázs a két kényeztetés között zajlott. Az én részemre teljesen kielégítő volt. Sőt! Nem sok helyen kap az ember ilyen profi masszázst! A hátammal kezdte ,majd jött a két karom illetve a nyakam. Megfelelő erősséggel gyúrta végig a testem hátsó részét. Nem vagyok szakértő, de profi elemeket is tartalmazott a masszázsa. Ezután a két lábam következett, melyet szintén a melegített krémmel dolgozott meg. Közben nagyon jót beszélgettünk! Nagyon sok közös pont volt, amit érintettünk. Amikor Dóri úgy érezte jobb a csend, hagyott pihenni .Mikor végzett a lábaim masszírozásával néha be besimogatott az intim területekre is jelezve , hogy kész a következő akcióra. Kaptam csúszka masszázst is, nagyon élveztem kemény melleinek masszázsát! A masszázs rész szerintem időben pont megfelelő volt, így jutott idő az erotikára is.

Kényeztetés

Miután letussoltam és visszamentem a szobába, Dóri egy talán piros-fekete tanga-melltartó kombóban várt. Mielőtt bármi másra is gondoltam volna(pedig gondoltam!) az ágyra parancsolt, majd a melegített krémmel elkezdte simogatni a kényesebb részeimet. Pár pillanat múlva levette melltartóját és gyönyörű keblei között tudhattam kicsi ént és mivel igen érzékeny vagyok pár perc alatt a csúcsra simogatott. Miután letisztogatta Magát és engem is következett a fent említett masszázs rész. Mikor végzett a masszázzsal megkért, hogy álljak fel és krémezem be a cicijét és popsiját. Na itt egy kicsit összegabalyodtunk, mert nem csak az általa kért részeket krémeztem, simogattam. Lehet, hogy tévedek, de úgy éreztem Dórinak is tetszik, hogy eltértem az Ő általa javasoltaktól. Csókolgattam, ahol csak tudtam finom testét. Dóri kis idő után leült az ágy szélére és nagyon finoman elkezdett ajkaival kényeztetni! Néha felnézett és megelégedettséggel vette tudomásul, hogy bizony igen csak nagy örömet szerez nekem. Megint hatalmasat élveztem és Dóri hagyott lenyugodni tovább szeretgetve farkamat. Rég volt két ilyen nagy élményem egy Hölggyel! Aranyosan vízzel kínált, amit bizony elfogadtam és fenékig kiittam a poharat.

Elszámolás

Már időpont egyeztetésnél megbeszéltük, hogy a másfél óra mekkora virág csokorral jár.Dóri ezt előre elkérte, de ezen egy percig sem lepődtem meg hiszen első találkozásunk volt. Biztos vagyok benne, hogy legközelebb már rendezhetem a végén is. Nekem teljesen megfelelt az ár, sőt !!!

Anett, felejthetetlen masszázs

  NO-KECMEC

Egyeztetés

Telefonon beszéltünk, elég részletes tájékoztatást kaptam, a kérdéseimre nagy türelemmel válaszolt, sőt neki is voltak kérdései. Nincs nála a VTR- bekapcsolva, ez most ezért kimaradt. Egy átlagos találkozóra készültem, itt még nem sejtettem, hogy Dollynál nyakon csap ismét az ihlet és megint beszámoló írásra érzek majd erős késztetést.

Megközelítés

A cím majdnem rögtön az Árpád-híd után van, vagy előtte, ez attól függ, hogy honnan mész. Parkolót könnyen találtam, még fizetni is akartam, de órát nem találtam, az időm nem engedte a további keresgélést. Mivel büntit sem kaptam, én gyanakszom, hogy ingyenes, de ezt ne vegyétek készpénznek. A közelbe lehet jutni tömegközlekedéssel is, és a Duna sincs olyan nagyon messze, hogy ne lehessen hajóval menni.

Helyszín

Emeletes ház, Kedvesünk lejött értem és ő vezetett fel az adott emeletre. Ha egyedül vagyok akkor mertem volna lihegni is, de Dolly előtt tartottam magam és csak mélyeket lélegeztem. Több szobás lakás, talán Drágaságunk említette, hogy ketten dolgoznak ott, de az is lehet, hogy ez csak a fantáziám szüleménye. Szerintem a látogatásom alatt csak ketten voltunk a lakásban, amin látszik, hogy nagyon figyelve van a tisztaságra. A szobában fraciaágy van és van egy kisszekrény, amit én nem használtam, de nagyon tetszett ahogyan Dolly használta. A fürdőben minden megtalálható, ami kell vagy szükséges, sőt ettől több minden is van, de én nem mindent próbáltam ki.

Hirdető külseje

Az arcát én igazán kellemes látványnak nevezném, ezt azért emelem ki, mert a fotókon ez nem látszik. A fenekét, a cicijét, az alakját meg azért emelném ki, mert nekem nagyon tetszettek. Utcai ruhában fogadott, mert le kellett jönnie a kapuba, de így is körbe lengte az egész lényét az erotikus kisugárzása. A bőr szoknyájára nagyon jól emlékszem, nem győztem bámulni a formás fenekét ami olyan szépen formás, hogy rögtön simogatná is az ember fia. A lakásban gyorsan fehérneműre vetkőzött, a későbbiekben ettől is megvált. Nem mondtam volna meg biztosra, hogy a cicik eredetiek, vagy sebészi alkotás, ezt csak tapintás után tudtam eldönteni. Sebészi alkotás, de nagyon természetes hatást váltott ki belőlem, rögtön merev állapotba kerültem a látványtól. Nagyon kellemes társaság, rögtön elfeledtette velem, hogy pár perce ismerjük egymást.

Masszázs

A programhoz illő halk zene szólt folyamatosan, megadva az alaphangulatot egy kellemes másfél órás programhoz. A masszázst én két levezetés között kaptam, amiben bőséggel akadt csúszkás rész és igazi masszázs is. Kedvesünk mondta, hogy hívják azt a masszázst amit kapok, de bocsesz én elfelejtettem a nevét. :-) Csúszkás résszel kezdte, a kebleit számomra meglepően nagyon bátran használta, néha már attól tartottam, hogy ez talán még fájhat is neki. Nekem nem fájt, sőt Arra nagyon kellett figyelnem, hogy ne nyögdécseljek hangosan az élvezettől. Amikor vége volt a csúszkás résznek, akkor kezdődött az igazi masszázs, amit úgy érzékeltem, hogy leginkább az alkarjával végzett és bőségesen krémezte mindenünket. Nagyon jó volt vele közben beszélgetni, néha figyelnem kellett, hogy ott maradjak vele és ne lebegjek el a nagy semmibe. Lettem volna bajban ha hirtelen fel kell állnom valamiért, mert olyan lazára masszírozott, hogy az nem hiszem, hogy sikerült volna. Mikor megfordulhattam ismét szembesültem vele, hogy Kedvesünk egy igazán kellemes jelenség, meg is jegyeztem neki, hogy egy tükör nagyon hasznos lenne, hiszen érdemes lett volna közben gyönyörködni is benne.

Kényeztetés

Tusolás után kérte, hogy az ágyon feküdjek a hátamra. A hasamra nemigen tudtam volna, mert a fenekem a levegőben lenne ettől az izgalmi állapottól. Nagyon érzéki érintésekkel, simogatásokkal, csúszkával közeledett a szerszám felé, amit először csak néha érintett, mintha véletlen lenne, de később bizonyította, hogy szó sem volt itt véletlenről, sőt nagyon céltudatosan marokra fogva húzgálta. A száját szintén nem használta egyből, előbb jól felspanolta az agyamat, mikor már minden vágyam az volt, hogy bekapjon, hát akkor meg is történt. Nagyon tetszett a látvány és az érzés amit a nyelvével még sokáig tudott fokozni. Nagyon kellemes volt gyönyörködni benne, miután a tanácsára az összes kispárnát a fejem alá pakoltam, már a fejem sem kellett a levegőben tartani. Azt hittem megyünk egy sablonos programmal a végkifejlet felé, de Dolly tartogatott még meglepetést nekem. Kérte álljak fel és most masszírozzam én a fenekét és a kebleit. Miközben felvette a magassarkú cipellőjét, rögtön megfordult és háttal állt nekem, a fenekét felém tolva, előrehajolva, az ágy melletti kisszekrényen megtámaszkodva teljesen hozzám simult. Dörzsölődtük így egy jó ideig, néha már a dugást imitálva, ha nem lett volna rajta bugyi, akkor én néha azt hittem volna, hogy már ez igazi, de a bugyi ott volt közöttünk. Oda ült az ágyra, én meg állva maradtam, most így vett az ajkai közé és addig kényeztetett amíg el nem durrantam a szájába, miközben én folyamatosan simogattam valahol. Nyúlhattam bárhová, nem éreztette velem, hogy tilosban kalandozok, vagy nem venné szívesen az érintésem.

Masszázs és beszélgetés után kaptam a második körre a lehetőséget, az izgató érintései és a csúszkamasszázs miatt, nem csak lehetőség maradt. Használta a kebleit, a bimbócskákat amikor nem éppen azokat masszíroztam, akkor Ő masszírozta velük a cerkám. A testápolót nem kímélve kente be a melleit, olyan nagyon kellemesen sikamlós volt ahogyan csúsztatgatta a szerszámom a keblein, vagy éppen közöttük. Valamikor a bugyi is lekerült, mert mikor a puncijához tévedt a kezem érezhettem a finoman selymes punciját. Később ismét a szájába vett, a nyelvét olyan izgalmasan látványosan használta, és az egyedi felvezetése miatt küzdenem kellett, hogy ne robbanjak azonnal. Persze így sem bírtam sokáig, ismét a szájában ért a kegyelmi állapot. A levezetést is nagyon tudtam élvezni, nem engedett el azonnal, tartott még a szájában, mikor elengedett, akkor még a kezeivel cirógatott és így tökéletesnek nevezném. Nem hagyta magát pihenni, pedig én már azt hittem, hogy csak a tusolásom maradt már hátra, de kedvesük a lábam az ölébe vette és azt masszírozta, miközben ismét nagyon jót beszélgettünk. A talpam is meg akarta masszírozni, de az nekem csiklandós, így abban maradtunk, hogy ez nálam kimarad, mert jobb ha mindketten az ágyon maradunk és egy erősebb rándulásom nem tünteti el valamelyikünket erről a puha felületről.

Elszámolás

Az elején megkért, hogy az anyagiakat rendezzük, amit én kiraktam az ágy melletti szekrényre. Az adatlapján nyilvános a virágszálak száma, ez nem érhet senkit meglepetésként. Már rég éreztem úgy, hogy egy masszázs program ennyire megérte, de Dollynál nagyon úgy érzem!

Anett, nagyon jó masszázs

  Zébácsi

Egyeztetés

Telefonon hívtam. Ahogy tudott visszacsörgött és gyorsan meg is egyeztünk az időpontban.

Megközelítés

XIII. kerület egyértelmű a cím, a GPS simán odavisz. A parkolás a ház előtt mindig egyszerű de fizetős.

Helyszín

A lakás picike de a célra tökéletesen megfelel. A tisztaság, rend mindenhol. Kellemes hangulatos hely. A fürdőben sarokkád, természetesen itt is tisztaság. Mindenféle tisztálkodószer és puha törölköző állnak rendelkezésre. Az ágy remek! Nem tatami, nem masszőrágy hanem egy jó kis franciaágy. Halk zene szól....

Hirdető külseje

Nem először jártam nála de amikor lejön ajtót nyitni és kísér fel az emeletre a gyönyörű popsi látványa ami előttem ringatózik nagyon izgató. Bár nem szoktam ilyet de ez alkalommal nem tudtam kihagyni, hogy még a lépcsőn (diszkréten ugyan) megmarkoljam. Türelmetlenségemet kis kuncogással nyugtázta. Dolly mindig csinosan öltözködik. Azt kapod amit látsz, a képek valósak. Bízz bennem nem fogsz csalódni, a valóságban sokkal izgatóbb! Feszes, kerek popsi, szép szilikon cicik, kedves arc.

Masszázs

A masszázst a végére szoktuk hagyni. Én általában egész testes lazító masszázst szoktam kérni/kapni. A nyakamtól a talpamig átgyúr. Nagyon jól esik, akár el is tudnék aludni annyira ellazít. Nagyon ügyes keze van. Közben jókat beszélgetünk.

Kényeztetés

NA ez a legjobb rész... A tusolásból visszaérve a szobába Dolly szexi fehérneműben várt. Megfordítottam, hogy mögé kerüljek. Csókokkal kezdtem a tarkójánál majd a vállainál. Kihámoztam a melltartóból és kezelésbe vettem a ciciket. Halk sóhajok jelezték, hogy jó úton járok. Lecsúsztattam a kezemet a bugyijába ahol ekkor már nedvesség fogadott. (mint mondtam nem először járok nála de megérte a befektetett idő és energia a kapott visszajelzések miatt) Nem is vártam sokat, lehúztam a bugyit majd hanyatt löktem az ágyra és a lábai közé vetettem magamat. Nem ellenkezett, de hát minek is tette volna.. Mivel imádok kényeztetni beleadtam mindent. Finom illatos puncija hamar "kinyílt" és Dolly a melleit markolva, remegve elélvezett. Kölcsönkenyér visszajár gondolta és a hátamra fordított majd előbb kézzel (isteni ahogy csinálja és látni ahogy élvezi csinálni) aztán szájjal is kényeztetett. Jött egy kis kenőanyag és kaptam egy kis csúszkát is. Mondtam, hogy ne legyen szégyenlős és mondja, hogy mit szeretne. Nem is habozott és 69 et kért. Ez a legjobb póz nála mert így markolhatom a feszes popsit miközben nyalakodok. Sikerült másodszorra is gyönyörhöz juttatni ezt a kis tündért. Az elélvezés előtti pillanatokban olyan tempóban tekerte a csípőjét, hogy alig bírtam a nyelvemmel követni. Ő is beleadott minden és a bő nyáltól a mély torkig kaptam mindent. Kérdezte hogyan fejezzük be így azt választottam hogy az ágy mellé állok és az ágyon ülve kényeztet. Azért amikor rám néz közben amikor csinálja az azért nagyon ott van...Nem is bírtam sokáig és egy nagyot élveztem a melleire. Letörölgettük a gyerekeket, majd kaptam egy pohár vizet és kezdődhetett a masszázs...

Elszámolás

Nem kértem extrákat. Ő maga az extra. Átlagos pesti ár de az ár/érték magasan a legjobb!!

Anett, nagyon jó masszázs

  Nabut

Egyeztetés

Természetesen itt az oldalon láttam meg Dolly hírdetését, máshol jelenleg nem hírdet, talán 2-3 hónapja figyeltem fel fotóira, s azóta külön figyelmet szenteltem, tudtam, csak idő kèrdése meglátogassam a szép hölgyet. A második sorozat egyik különleges darabja kibillentett téli álmomból.
Villog a " zöld most hívhatod" tehát hívtam, egy- két csöngetés és már nem csak a fotóját ismertem Dollynak, hangját is meghallottam. Konkrét elképzelésem volt a randi napjáról, a beszélgetés alatt döntöttem. Közöltem elképzelésemet Dollyval, a randi napjának reggelén megerősítettem szándékomat, flottul ment az egyeztetés, Dolly hangja megnyerô, vidám, hamarosan megtudhadtam, hogy Ki Is Ez A Lány!?

Megközelítés

13. kerület panel lakótelep, de jobbik minőség, ismert utca, jól látható házszám a bejárat felett, én autóval mentem, gps nélkül, tömegközlekedés kétségkívül megoldható, hiszen sokan laknak ezen a részen.
Parkolás fizetős, de cserèbe hely van bőven.

Helyszín

Kis tiszta, hangulatos kétszobás(azt hiszem) lakás, kultúrált berendezéssel, a fürdô nagyméretű káddal, a szoba ahol időnk jelentős részét töltöttük, nagy franciaágy, komód, hngulatos világítás , szerencsére nem túlzó félhomály, háttèrben halk zene, összegségében minden igényt kielégítő viszonyok. Jó volt belépni, annál rosszabb volt távozni.

Hirdető külseje

Itt kicsit többet időznék! Bár a néhány beszámoló pozitívan nyilatkozik Dolly külsejéről, s mindez igaz, azt a nagyon parányi kétséget is szeretném szétoszlatni mindenkiben Dolly külsejét illetôen, ami bennem is megvolt, de csak addíg amíg megpillantottam.
" Dögös milf" írta valaki! Kiindulópontnak nem is rossz, s kétségkívüli igaz is, de számomra Dolly több mint pozitív meglepetès.
Arckitakarás! Ilyenkor kétségek felmerülhetnek. Arca olyan mint az előttem szólók írták! Szép, kedves, mosolygós, és ez így is van, viszont számomra Dolly arca nem olyan mint aminek a leírások alapján elképzeltem, hanem olyan mint amilyennek akartam, hogy legyen. Remélem érthetően írtam le. Látván a fotókon Dolly haját, elképzeltem egy arcot, ami úgy igazán passzol, hát nem kicsit voltam elégedett az eredménnyel. Dolly egy veszettül jó nő!!!
Dolly testalkata nem vékony, és nem teltkarcsú, írta valaki, és ez pontosan így igaz! Ami a képeken! Szilikon csoda ékesíti testét , a sebész jó napot fogott ki megalkotásakor( ezèrt örök hála a művészúrnak), én az ott töltött idô alatt folyamatosan habzsoltam a szemeimmel minde porcikáját.
Dollynak le kell jönni a bejárathoz ajtót nyitni, egy könnyű ruhácska fedte testét, messze túlszárnyalta várakozásomat amint először megpillantottam, a férfiak bárhol, bármikor összesúgnak ilyen látványra, izmos lábak, szép arc, domborodik ahol illik, gondolatom már ekkor az előttem álló.
több min egy órán járt.
Senkinek ne legyen kétsége Dolly külsejét illetően, biztosan állítom, hogy aki a fotók alapján dönt a randi mellett, csalódni nem fog.

Masszázs

A masszázs és a szexparner határa az én világom.
Ha egy szexparnert látogatok meg, akkor örülök, ha a programban szerepel a masszázs, és nincs hiányérzetem ha a menü nem tartalmaz "kényszer és mély" szavakat.
Ha masszázshölgyet látogatok akkor a bugyi fennmarad sem a vágyaim netovábbja. Aktus nélkül is remekül érzem magam, volt, hogy szexpartnernél aktus nélkül töltöttem el a
randi idejét.
Dolly esetében jól döntöttem!!
A megbeszélt időben, pontosan hívtam vendéglátómat, elém jött a bejáratig, a lépcsőn felfelé, követve Dollyt, szemem elègedetten falta a látványt, hmmm, hmmm mondtam magamban, sárga tónusú, talán virágmintás ruhácska sejtetni engedte a formás idomokat. Jó helyen járok, jóhelyen járok újjongtam( magamban).
A lakásba belépve üdvözöltük egymás, parányi távolságtartás még érezhető volt - Nem is èrtem miért? Már legalább másfél perce ismerjük egymást!🙂, de nèhány kedves , béna bók, a kis ajándékcsoki átadása oldotta a feszültséget. Itt már alaposabban megszemlélettem vendéglátómat," Hú de klassz a csaj, gondoltam" , " nagyon csinos vagy Dolly" ezt már Dollynak. Megköszönte a bókot
kedvesen, mosolyogva.
Pár perc perc bemutatkozó beszélgetès után, a Szép Hölgy elmondta hol tehetem le ruháimat, megmutatta a fûrdőt, melyet gyorsan használatba is vettem, tusztálkodás után siettem vissza Dollyhoz. Meg nem mondom milyen színű kétrèszesben várt rám, megcsodálhattam alakját, keblei uralták a teret, de feneke sem volt látótéren kívül, kedves mosolya pedig csak hab volt a tortán.
Termèszetese masszázzsal kezdtünk!
Hasrafeküdtem az ágyon, Dolly pedíg krémmel a hátam átgyúrásába kezdet. Ismerkedős beszélgetés teljesen oldottá tette a hangulatot, alkarját gyakran használva, derekamtól haladva fölfelé, hàtam, majd nyak váll rèsz kapott a ízelítőt Dolly masszázsából, mely nem gyógymasszázs, de kellemes érzés, főleg hogy éreztem comjait fenekemen. Következett alsótestem, vádli, comb, jó èrzès volt, főleg hogy a lábaim túl jó állapotban nincsenek.
Egyszer csak egy intímebb èrintès, Dolly kezei intimebb részhez közeledtek, lábam között, mintha csak véletlen😀, zacskómhoz èrtek, már èreztem is a bizsergèst, valahol a holttèrben meg észleltem, hogy a keblek előbújnak fedezékükből, mèg nem láttam teljes valójában a szépséges kebleket, de már izgatóan hatott rám a helyzet, főleg amikor elhangzott a " megfordulsz?" kèrdés. Szerintetek megfordultam? Nem! Megpördültem! Elèm tárult Dolly impzáns keble, de nem éreztem túlzónak a méretèt, harmónikusan illeszkedett az összképbe!

Kényeztetés

Dolly krémet adott tenyereimbe és arra kért kebleit krémezzem, símogassam! Még most is beleborzongok, lágy tapintásù, a bimbók szabályosan foglalják el pozíciójukat.
Ágyékomban már emelkedett a hőfok, és jött a LINGAM, a férfi legnemesebb testrèszének különleges kènyeztetèse!
Én a lágyabb kivitelezést szeretem, úgy voltam , ha a keményebb kényeztetèst teszi Dolly, akkor kérem a finomabb bánásmódot! De nem kelkett. Se finomabb, se durvább nem volt, mint ahigy én szeretem! Egyik kezével a farkam tövétvszorította gyengèden, másik keze, bőven krèmmel a makkomon ügyködött.
Az utólsó ruhadarab is elhagyta viselőjét, ott térdelt előttem teljes valójában Dolly, minden kis darabját érezhettem testènek, láttam, éreztem a teljes valóságot, élveztem is, de mèg nem úgy. Feneke kicsit felém fordúl, láttam szép, zárt kis kelyhét, kezem ,szám csókolta hol fenekét, hol kebleit, szemem meg élvezte a látványt. És micsoda látvány!!
Szintet léptünk! Lingam társra talált, Dolly ajkai segítették a kezeit, ekkor már a célszemély büszkén állt, várva sorsát, ajkak és kezek szorításában, és nem hiába, Dolly nagyobb sebességi fokozatba kapcsolt, most már az orgazmus volt a cél. Szemkontaktus, látva "szenvedèsemet" megkegyelmezett. Másodperceim voltak hátra, jött a katakrizma mindkettőnk megelégedésère, görcsbe rándultam, csak lassan tèrt vissza agyamba a tudat, pár másodperc múlva teljes nyugalom.
Dolly vizet hozott , tudta szűksègem van folyadékpótlásra, mèlyebb ismerkedős beszélgetésbe kezdtünk, figyeltem tekintetét, okos nő, lehet beszélgetni mindenről, és mi beszélgettünk mindenrô.
A végén kis lomi- lomi masszázs! Most hallottam róla elôször, most tapasztalhattam meg elōször jótékony hatását.
Rövd időnk volt már csak hátra, Dolly egy kávéra invitált, s mivel visszautasítani nem tudtam, egy forró fekete lett az utólsó mozzanat a mai napon.
Öltözködés, figyeltem Dolly mezítelen testét, láttam kis kelye milyen diszkréten bújik meg rejtekében, szinte titkolja létét.
Öltöztem, távoztam, még egy búcsúölelés, elégedetten tettem meg a visszautat a lépcsőházban

Elszámolás

Valaki azt írta egyik írásában, hogy átlag feletti honorárium.
Véleményem szerint pesti átlag, s ha az összképet figyelembe vesszük megéri Dollyt látogatni.

Anett, jó masszázs

  bobyyy

Egyeztetés

Hívtam Anettet, szerettem volna gyorsan bejutni hozzá, de csak később volt szabad időpontja, elfogadtam, hogy bármennyire is szeretnék, nem tudok ad-hoc jelleggel jönni, dolgozik (nem csoda, biztos, sok vendége van!). A napomat kicsit átszerveztem, és kb. másfélóra múlva megjelentem nála.

Megközelítés

A Göncz Árpád hídnál található, nagyon jól megközelíthető az emeletes ház, ahol rendel, én villamossal jöttem, a megállótól kb. 2 perc séta, autóval is könnyen meg lehet állni a ház előtt, külön parkoló rész is van.

Helyszín

Jó állapotú, modern lakás, tisztaság van, kellemes a légkör. A szobában az enyhe félhomály és a klasszikus háttérzene fokozták a hangulatot. A szoba, ahol voltunk tágas, a berendezés is tetszett, egyszerűen le tudtam pakolni. Friss törölköző szépen elő volt készítve a masszázs ágyon, Anett a kezembe adta, mentem vele a fürdőszobába. A fürdőszoba tip-top, minden a rendelkezésemre állt, ami kell.

Hirdető külseje

Anett számomra nagyon vonzó, nagybetűs NŐ! Krémszínű kétrészes fehérneműben fogadott, amiben a mellei és a feneke csábítóan látszottak, arányos rajta minden. A képek tükrözik a valóságot, az arca helyes, szeret sminkelni, de nem természetellenesen. A kisugárzása meleg, mintha a barátnőmhöz érkeztem volna. A teste feszes, látszik, hogy ad magára.

Masszázs

A masszázspadon kezdtük a ceremóniát, a masszázsa nagyon kellemes, ellazító, kérdésemre azt válaszolta, hogy tanulta. 1 órás foglalkozást kértem, telefonon mondta, hogy abba hátmasszázs fér bele, elsősorban a hátamat, a karjaimat, a nyakamat gyúrta át, és egy kicsit a fenekemet, lábaimat is.

Az elején beszélgettünk, kezdeményező volt, amikor észrevette, hogy elhallgattam, ő is, hagyott lazulni, közben mindent megtett, hogy átéljem a masszázs adta kikapcsolódást. Már az első percekben éreztem, hogy jó helyen vagyok, a kezei között nem érhet csalódás, átadtam magamat neki.

Érzéki benyúlásokkal izgatott fel, alig vártam, hogy megfordulhassak. A kezei a bokámtól indultak felfelé középre, először a zacsikkal találkoztak, kicsit megemeltem a csípőm, és már teljesen rá markolt a férfiasságomra, közben meztelen cicikkel csúszkált a hátamon, halkan nyögdécselt. Nagyon ért hozzá, hogy kell forró hangulatba hozni, és szereti, amit csinál.

Átmentünk matracra, ahol olajat tett a rudamra, a kezével masszázs fogásokban részesített, odafigyelt rá, hogy ne durranjak el, többször érzetem, hogy tudnék, de nem akart gyorsan elintézni. Leállítottam, meg akartam kóstolni a kelyhét, hagyta, hogy a lábai között a nyelvemmel játszak vele, a sóhajokból és a test remegésekből ítélve, valódi orgazmusa lehetett, de ezt persze nem tudhatom biztosan. A puncija ápolt, teljesen borotvált, az érintést meghálálja, könnyen nedvesedik.

Kényeztetés

Mellém térdelt, ahogy feküdtem a matracon, a cicijeivel csúszkált a mellkasomon, közben a kezével fel-le simogatta az ezredest, majd hamarosan az ajkaira átváltott, a franciája is változatos, nyalogatott fent, a zacsikról sem feledkezett meg. Lágyabb tempóval kezdett, és ahogy érzete a ténykedésének a hatását, gyorsított, és egyre mélyebben voltam a szájában, eljuttatom a csúcsra. Az utódokat szilviával letörölte, kicsit még feküdtem, szépen hagyta, hogy magamhoz térjek.

Elszámolás

Az elején fizettem, első alkalommal így szoktam, korrekt volt minden, úgy, ahogy telefonon előzetesen megbeszéltük.

Anett, jó masszázs

  szarjankó

Egyeztetés

Parádés egyeztetés ! Kolléga vette fel, és fél óra múlva már az ajtón kopogtattam !

Megközelítés

Óbuda, Flóriántól pár perc séta. Parkolás csak fizetősen !

Helyszín

Galériás kecó , csigalépcsővel. Tiszta , rendezett, Zuhi és kád , nagy víznyomással :-)

Hirdető külseje

Dóri feltöltött képei nem árulnak zsákbamacskát, a valóságban is a fényképek köszönnek vissza. A palszikai sebész bőkezűen bánt a szilikonnal, és mestermunkát végzett Dórin. A két hatalmas ütköző amiben már az ajtónál "belebotlik" az ember , sokkoló. A "Cuba-i" popsiként fémjelzett hátsófertály is rászolgált a jelzőre, egy dobozos Cola simán megállítható rajta ! Az áttetsző csipke , egyrészes hacuka csak fokozta az áltata , ímmel -ámmal eltakart bombázó testet. A műszempillák , kicsit túltoltak, de aki ebben a mesterségben mesterkedik, annak simán tolerálható.

Masszázs

Hallottatok már a Lomi-Lomi masszázsról? Nem ?? Akkor kezdhettek tárcsázni ! Érdemes! Korábban jártam (erotikamentes) profi Lomi-lomi s masszőrhöz, őszintén megvallva, nem sok különbség volt, Dóri profin elsajátította ezt a stílust! IS :-). Tehetséges ! Ez a jó szó Dóri egész tevékenységére az ottlétem alatt. A másik meghatározó jelző a "gyengéd" lenne egy általam felállított listán. Kecsesen, lassan, érzékien érint, nem kapkodva , koncentráltan, visszafogottam végzi a masszázst, hogy tényleg próbálj ellazulni ! Tegye a szívére a kezét az a MK, aki egy vadiúj szolgáltatónál , el tudja engedni magát relaxálásilag és nem azon morfondírozik : " No de mi lesz a folytatás". Dóri ezen tud sokat segíteni, hogy mire oda kerül a sor, kicsit alábhaggyjon a gátlásosság, a kíváncsiság szülte minimális stressz !

Kényeztetés

Előszőr (de nem utoljára ) találkoztunk ! Dóir-t a Jóisten erre teremtette !! Ösztönösen érzi a ritmusod, mesterien lassít , vagy gyorsít ha kell. A masszázspadról a tatamira invitált, mielőtt a hasonfekvős állapotomban a combjaim közé símitgatott. Ott mát hanyatt feküdtem, amikor elvesztettem a fonalat, Én bábú lettem Ő meg a bábművész! Marilyn Monroe testével vonaglott rajtam, feszes labda melleit a testemhez szorította és arra kért , ha már így alakult masírozzam meg Őket! Mit tehettem??? Hagytam a kísértésnek. Amikor egy laza de teátrális mozdulattal megszabadult a bugyijától, 69-be pörgettem(hál Istennek engedte) Michelangelo is bajba lett volna , ha ezt a puncit ábrázolni kellet volna úgy ahogy az a valóságba elémtárult! A tükörsima , borotvált kis-nagyajkak , ellepték az arcomat és Én belefeledkezte ebbe a csodás kehelybe. Hogy mit művelhetett odalent fullánkszervemmel, azt sajnos vizuálisan az elől leírtak értelmében nem volt szeretném szemlélni, de a forró ajkát határozottan éreztem amikor tövig nyelte a büszkeségem. Profi szolgáltató lévén, hangokat hallatott, imitálva az óriási élvezetet amit nyújtottam ! :-). Hogy Ő élvezte e az Én tevékenységemet azt nem tudom , de Én az Övét határozottan ! Honnan tudta Dóri, hogy mit szeretek a végén, csak úgy hogy képes ráhangolódni az általa kezelt paciensre! Amikor a testem megfeszülve jelezte , hogy itt a vég , Dóri tempót váltott és Jól elintézett!

Összetört a szívem, amikor Szilviát adva magamra hagyott a tisztogatás terén ! :-)) Én meg azt hittem a 35 perc allat amióta ide közösen elértünk, szerelmes lett belém :-) HA ha !
Lecsillapodásomat egy kötetlen beszélgetéssel indította, ami után , már csak a"megnézem a fürdőszobát" búcsúbeszéd következett! Aki teheti keresse fel Dórit, mert Dóri pontosan ott és úgy kezeli a dolgokat ahogy kell, , azaz a pontos helyén .

Elszámolás

A végén a virágoknál a diszkét ágyszélére helyezést preferáltam, a leniek szerint!

Anett, nagyon jó masszázs

  hanczUr

Egyeztetés

Telefonon hívtam, mikor elérhetőnek látszott, egyből fel is vette és hamar tudott is fogadni. Egy órára mentem.

Megközelítés

A környéket ismerem, így a ház beazonosítása sem volt nehéz, a GPS is pontosan odatalál. A parkolás szerintem nem mindig egyszerű, érdemes korábban érkezni, nekem szerencsém volt, a ház előtt találtam helyet. Tömegközlekedés szerintem frankó, a Flórián tér 5 perc séta.

Helyszín

Pár emeletet lépcsőzni kell, de a hely diszkrétnek mondható, a bejutás egyértelmű, nem könnyű elcseszni. A lakás állapota a célnak megfelelő, tisztaság, illat, hangulatfények rendben.
Többen rendelnek a helyszínen, hallottam más női hangot, de nem volt zavaró, csak Dórit láttam. A fürdő kádas, tiszta, minden van, ami szokásos és kell.
A szobában masszázspad és tatami, a jól felépített program mindkét eszközt a megfelelő időben igénybe veszi.

Hirdető külseje

Kétségtelenül Dóri van a képeken. Haja jelenleg rövidebb, korra picit talán idősebbnek tűnik, de arca helyes, nagyon igényes sminkben és valami bodyban fogadott. Kisugárzása nyugodt, nyugtató, egyből megteremtette a kellemes hangulatot, látszik, hogy profi. A cicik szilikonosak, de ezt főleg keménységük árulja el, egyébként teljesen arányosak a testalkatával.

Masszázs

Fürdőlátogatásomat követően megkérte, hogy helyezkedjek el a masszázspadon. Tanult masszőz, ez a tény az első mozdulatából megállapítható, amikor melegített olajat csorgat a hátamra, miközben lábaimat egy puha törcsivel betakarja. Ez számomra megteremti a minőségi alaphangulatot, nagyon stresszes napok után egyből sikerült lazulnom.

Kellemes beszélgetés mellett egy eddig számomra ismeretlen masszázs, a lomi-lomi fogásaival kezdte kezelni a hátam. Ez közepes erősségű, nagyrészt alkarral végzett nagyon kellemes ellazító mozdulatsor, nem simogatás. Hát, nyak, lábak volt a sorrend, majd melltartó le és egy kellemes csúszkát kaptam. Cicijei szilikonosak, jó kemények, de arányosak, esztétikusak, a csúcska külön élmény volt így, egész erősen rásimul az emberre. A csúszka mellett már itt elkezdődött az erotikus rész, mert combjaim masszírozása során rendre besimított farpofákra, zacsikra, épp csak jelzésértékűen.

Kb. 25-30 perc után megkért, hogy fáradjak át a tatamira. Még kicsit sajnáltam is, mert a masszázst is imádtam, de persze izgatott állapotban vártam, mi következik.

Kényeztetés

Még a tatamira fekvést megelőzően velem szemben állva elkezdte simogatni az egyre merevedő farkam, én pedig kicsit simiztem ciciket, feneként, majd megkért, hogy feküdjek hanyatt a tatamira.

Sok más lány ilyenkor átmenet nélkül rábukik a répára, azonban itt nem ez történt, két lábam között ülve a combjaimat kezdte olajjal masszírozni, és közben lassú lingamot kaptam megszakításokkal. Erotikus masszázs volt a javából, nagyon élveztem. Pár perc után a lingam átfordult egy kellemes franciába. Féltem, hogy hamar végem is lesz, ezért megkérdeztem, hogy én is kedveskedhetek-e neki, amit nem utasított el, így nyelvemmel felfedeztem sima, finom punciját.

Sok beszámolóíróval ellentétben nem szoktam írni, hogy "ténykedésemet siker koronázta", mert tapasztalatom szerint a hölgyek az esetek többségében csak úgy tesznek, mintha az egyszeri alkalmi MT a mennybe repítené őket nyelvével. Szerintem naivság ezt hinni, bár visszatérő vendégnél, erős kémia esetén nyilván nem kizárt, de én még nemigen találkoztam egyértelműen valódi orgazmussal szolgáltatónál. Itt se történt másképp, de Dóri már-már egész hihetően legyezgette egómat, mintha ügyes lettem volna.

Ezt követően már tényleg én következtem, és indítványomra úgy folytattuk, hogy én álltam, ő pedig elém térdelve szájjal, kézi rásegítéssel (pont ahogy szeretem), egyre nagyobb odaadással közelített a vég felé. A durranás előtt még sóhajtozott is, egész barátnős-pornós feelinget teremtve, én pedig végül szájába/ra, cicikre élveztem. Isteni volt.

Elszámolás

Extra szerintem nincs, a virágszálak egy órára szólnak, így Dórinál nem fordulhat elő az a gyakori eset, hogy végül az alap csokor másfélszeresét hagyja a helyszínen. Teljesen korrekt és becsülendő, sajnos egyre ritkább business model.

Anett, jó masszázs

  MosolyFutár

Egyeztetés

Dóri az oldalon már régebb óta a kiszemeltem volt és hogy az álmomat megvalósítsam, fel is kerestem telefonon, egy rövid kicsengés után sikeresen el is értem őt. Aranyos és cuki hangon mutatkozott be, és ami nekem tetszett még, hogy nem kezdődött el egy automata robot tájékoztatás, ezer hála érte:)
Megérzéseim nagyon jót sugalltak, így bemutatkozásom után gondolkodás nélkül kértem is tőle egy órás találkozót, ami szerencsémre neki is megfelelt (15perc korrigálással).
A megerősítés után Dóri azért nagyon kedvesen tájékoztatott a program felépítéséről, amire én nagy vigyorral az arcomon csak helyeselni tudtam :)

Megközelítés

Nyugodt, csendes környék, a cím teljesen pontos, nem volt gond az odatalálással. Parkoláshoz kicsit keresgélni kell, de nem vészes. Tömegközlekedéssel villamos/buszmegállóból pár perc sétával elérhető. A ház megtalálása is könnyű, bejutás az instrukciókkal egyértelmű.

Helyszín

Tetőtéri lakás, ami 2 szintes. Én csak az alsó szinten voltam: előtér, fürdő, 2 masszázsszoba plusz még valami. Hangulatban nekem nagyon tetszett, szép igényesen berendezett kuckó, díszekkel, hangulatvilágítással és halk zenével, ezeket szóban is jeleztem Dórinak, hogy jól érzem magam :)
Nagy sarokkádas fürdő, több választékkal, szájvízzel, dezodorral, teljesen élhető kellemes és rendben tartott környezet.
Masszázsszobában kanapé, ruhafogas, masszázságy és még a földön egy matrac is, szembe vele egy nagy álló tükör, és még ezek után sem volt zsúfolt érzetem.

Hirdető külseje

Dóri hangja telefonban is és személyesen is nagyon édes, bejövős :) A jól elkészített képeken fenomenális alakja van és képernyőről nézve is csak úgy vágyakozom utána, a valóságban még ennél is sokkal jobb!!! Nem hittem volna, hogy valaki élőben tud jobban kinézni, mint egy (szerintem) profi stúdióban elkészített művészi képen, ami amúgy is magasra teszi nálam a lécet, de Dórinak ez sikerült :) Leírtaknak megfelelő paraméterek és mi több: szép arc, huncut tekintettel, kedves visszafogott mosoly, világbajnok alkat és eszméletlenül csodásan selymes, feszes bőre engem elvarázsolt :) Magassarkúban és abban a fekete lyukacsos szerelésben fogadott, ami láttatni engedi a ciciket. Szóval ennél a résznél én kérek szépen egy vastag, üres könyvet a pozitív jelzőkhöz és persze Dórit egy évre magam mellé, hogy tele írhassam. Nekem egy ISTENNŐ!

Masszázs

Fürdés után a masszázságyon kezdődik a program, nagyon finom meleg olajat csurgatva a hátamra, vállamra, derekamra. Az az érintés, ahogy az ujjaival, kezével simogat...na az teljesen ellazít és lélegzetet visszatartós is egyben. Imádtam érezni azokat a mozdulatokat, ahogy váltakozó érzelmeket váltott ki belőlem: egyszer elalvós világbéke, másszor pedig hatalmas vágyfokozó (itt még benyúlások nélkül). Alkart és könyököt is bátran használ, de abszolút jólesően. Szakszerűen tanulhatta, mert specifikusan kimasszírozta a beállt részeket a hátamnál és lapockámnál is. Jól felépített a masszázs, változatos mozdulatokkal, érintve a derekat, lapockát, vállat, tarkót is. Szépen haladva a combom felé irányultak a mozdulatok, egy-egy épphogy benyúlással korbácsolódtak a vágyaim és magamban csak könyörögtem, hogy még-még-még.

Kényeztetés

Amikor már nem bírtam, elkezdtem egy kicsit emelni a csípőmön és Dóri finom kezének helyet adva rátalált már javában merev farkamra. De nem csak úgy egyszerűen ráfogva, hanem az ujja hegyétől kezdve végig csúszva a tenyere közepéig, te jó ég, hogy az micsoda érzés volt...belebizseregtem és talán egy halk morgás is elhagyta a számat. Egyik legcsodálatosabb érzés számomra, mikor hasonfekve kapok kényeztetést a combom belső felén, akár csak vágyfokozóan finoman érintve középen, akár direktbe fogva férfiasságom. Ebben jó pár percig volt részem, de Dóri észrevette, hogy egyre jobban emelgetem a csípőmet, hogy hozzámférhessen, ezért javasolta, hogy térjünk át a matracra. A matracon kényelmesen hanyattfeküdve kaptam még egy kis extra olajat és jöttek a cicis mozdulatok. A szép nagy, feszes cicik érzékien szánkáztak a mellkasomon, hasamon és még lejjebb is. Közben igyekeztem vizuálisan is magamba szívni a történteket. Pár perc után Dóri áttért a lingam masszázsra, ami látványban és érzésben is elképesztő volt. Új mozdulatokban volt részem, ami teljesen azt az érzést adta számomra, mintha szeretkeznék. Lingamból kétség kívül ez volt a legjobb, amit valaha kaptam, változatos érintések és nagyon jól érezte mikor van az a pillanat, amikor vissza kell venni és ujjainak kis doboló mozdulatával sikerült is megálljt parancsolni a kitörésemnek. 2-3 ilyen után jött az újabb csavar és Dóri szájában kötöttem ki. Oldalt mellettem térdelve szabad rálátásom volt érzéki ajkainak játékára, ami egyre jobban felvett egy ütemes tempót. A végjáték utolsó pillanatában heves kézmozdulatai kötött adtam át magam a teljes mámornak, egész testemmel megfeszülve és popsiját markolva.
Ahogy kezdtem magamhoz térni, örömmel vettem észre testem legjobb jelzését, hogy bizsereg a kisujjam. Ez az, amire igazán vágytam: a bizsergés

Elszámolás

Az elején rákérdeztem a rendezésre, amit rámbízott, én az elején nagy örömmel teljesítettem is. Extrákról nem tudok, de nem is kérdeztem, Dóri egymaga a fullextrás mennyország :) Bővebb infóban elérhető, nekem abszolút megéri.

Anett, nagyon jó masszázs

  DNS-Minta

Egyeztetés

A telefonos egyeztetés másodikra sikerült. Nekem fontos, hogy halljam a hangját, abból is elég sok mindent le lehet vonni: kellemes, intelligens, kedves, szinte úgy éreztem, mintha már többször beszéltünk volna. Egyeztettünk a hívástól számítva kb 2 órára.

Megközelítés

A parkolás abban az utcában nem nagyon lehetséges, egy keresztező utcában tudtam csak megállni. a házszám kiírva, nem lehet eltéveszteni.

Helyszín

Voltam már ebben a lakásban nagyon régen, lépcsővel szemben van, nincsenek kíváncsiskodó szemek, szomszédok. A fürdőkád hatalmas, van választék mindenből. A szobában kellemes félhomály, illat és rend volt.

Hirdető külseje

Itt jött az első meglepetés: fantasztikus alakja van, gyönyörű, finom, puha bőre, markolnivalóan ágaskodó mellek. Nem lehet betelni vele. És többi: a feneke, a combja.... Atttyaég.... Azt gondoltam, hogy a fénykép a "szokásos" túlretusált valami. Nos, a valóság felülírja a képeket. Minden ízében nő.

Masszázs

Én általában 2 dolgot szeretek az erotikus masszázsban: az erotikás és a masszázst... A massz rész sajátos volt, kellemes, kézzel, ujjakkal, alkarral dolgozott. Nekem szakszerűnek tűnt. Könnyed beszélgetés különböző témákról - az intelligencia, a tájékozottság is rendben volt nála. Amikor a fejem "fölött" volt, nem bírtam ki, hogy bele ne markoljak abba a kívánatos fenékbe. Na innentől kezdve már nem izagán érdekelt a masszázs. :-) Jöttek az erotikus be-benyúlások, simogatások, aztán lekerült az a falatnyi kis ruhácska és jött a cicikkel a massz. Kezdtem furcsán venni a levegőt és alig vártam a "vezényszót": menjünk a tatamira.. .:-)

Kényeztetés

Ugyan átmentem a földön lévő alkalmatosságra, de a szememet (és már a kezeimet sem) tudtam levenni róla: látni akartam, csókolni, az illatát érezni, és bódult fejjel markolászni gyönyörű idomait. Itt már áttértünk lingamra, bevetette az ujjait, kezeit, ciciket, alkart. Amikor látta rajtam , hogy kezd kiakadni a tekintetem, finoman lassított, egyedi technikát választott a figyelemelterelésre. Aztán furcsa alakzatokat formázott a kezéből, olyan érzés volt, mintha épp behatolnék... "Csűrt-csavart", finom volt, izgató, simogatós. Aztán látta a szemeimen, hogy "na most már aztán" és körülvett a szájával. Ott már csak én irányítottam a tempót, követett, jött velem. Feszültebben markoltam a takarót, ziháltam, ívben meggörbítettem a hátamat, ahogy egyre jobban a szájában voltam. Majd valami elementális erővel jött, aminek jönnie kell. Azt hittem, szétszakad a kezem között az a lepedő. Huhhh, micsoda élmény volt. Az arcomon a feszültség lassan kielégült vigyorba torzult. Bent tartotta még, türelmesen várta, hogy csillapodjak, aztán vége lett... Simogatás, puszik, ott ült mellettem még kis ideig. Finom volt nagyon.

Elszámolás

Az átlagnál kicsivel magasabb (vagy csak régen voltam)? Mindegy is, amilyen finomságot kaptam, pont nem érdekelt. A végén rendeztem.

Anett, felejthetetlen masszázs

  01Laci

Egyeztetés

Nagyon könnyen elértem, és sikerült is egy aznapi időpontot megbeszéltünk. Voltam már Dórinál és jó emlékeket őriztem Róla.

Megközelítés

A környék kis utcáiban lehet helyet találni. BKV-t nem tudom, de több főút is van a közelben, azokon biztos van tömegközlekedés.

Helyszín

Dóri új helye, mely csak számomra volt új, hiszen már vagy fél éve itt rendel, egy stílusosan berendezett tetőtéri, kétszintes lakás. Hangulatos világítás, kellemes illatok fogadtak belépésemkor, de a legkellemesebb az ajtó mögött álló Dóri volt.

Hirdető külseje

Dóri legutóbbi találkozásunk óta semmit nem változott, tökéletes test, tökéletes idomok, minden olyan amilyennek lennie kell! A perfekt Nő.

Masszázs

Tisztálkodás után a masszázspadra parancsolt, és kezdetét vette a program első fele. Melegített olajat használt és nagyon kellemesen átmasszírozta a hátamtól kezdve a vádlimig az egész testem. A masszázs kellően erős volt, úgy éreztem a könyökével és az alkarjával gyúrt át.
És, hát elhangzottak a várva várt szavak: Megfordulhatsz, egy kis lingammal folytatjuk!

Kényeztetés

A masszázspadon keztük. Ez a rész egy kicsit homályos nekem, teljesen el voltam varázsolva. Háton feküdtem, míg Dóri csúszkált rajtam és a farkam masszírozta. Olyan érzésem volt, hogy már órák óta kényeztet, fantasztikus volt.
Egyszer csak kérdezte, hogy nem akarom-e én is megmaszírozni? Mit is lehetne egy ilyen kérdésre válaszolni! Kaptam krémet a kezemre, és már két kézzel gyömöszöltem a melleit, mert hogy masszírozni azt én nem tudok. Hamarosan már a gyönyörű fenekét is gyömöszöltem. Háttal elém állt szorosan és egy álló doggyt imitálva élveztem Dóri idomait.
Dóri ezútan leültetett a kanapéra, majd rámült és egy lovaglós pózt imitálva kényeztetett. Már nem nagyon bírtam sokáig, ezért kértem, hogy a szájába szeretnék elmenni. Lepattant rólam, bekapta a farkam, és egy fergeteges franciával kivégzett. Nem engedett el rögtön, még vagy fél percig a szájában tartott.
Ilyen fergeteges kényeztetésben még nem volt részem.

Elszámolás

Szerintem Dórinak nincs is exrtája, ő maga az Extra.
A virágokat a szeánsz elején tettem az asztalkára, vagy akármi is volt, távozásomig ott is maradt.

Anett, jó masszázs

  benton

Egyeztetés

Pont szabadnapon voltam, és a III. kerületben akadt elintéznivalóm napközben. Rég voltam már ilyen helyen, szóval a hivatalos elintéznivalóm végeztével felhívtam, pont elérhető volt, pár szót váltottunk a részletekről, és mondta, ha szeretnék fél órán belül ott tudok lenni.

Megközelítés

A barkácsáruház parkolójában tettem le az autót a Bécsi úton, ami elvileg sorompós, de az mindig fel van engedve, kvázi ingyenes, onnan egy laza 10 perces séta volt a házat megközelíteni, nagyon kellemes napsütéses nap volt, szólal kocsit otthagytam, és útnak indultam.

Helyszín

Kényelmesen odaértem, 5 perccel korábban, fel is hívtam Dórit, hogy megérkeztem, odaadta a kapucsengő számát, és az emeletet, de mivel még nem volt kész, kérte hogy 5 perc múlva csengessek. Régebbi ház, tetőtér ráépítéssel, lift nincs, de sitty sutty felszaladtam az emeletre. Belső kétszintes lakás, Dóri a barátnőjével dolgozik itt fent, és lent két elszeparált részen, csak a hangját hallottam telefonálás közben, miközben a közlekedőben voltam. Kényelmes méretű fürdőszoba, sarokkáddal, egyből a masszázshelyszín mellett, szájvízzel, és mindennel ami ilyenkor szükséges.

Hirdető külseje

Ahogy elértem az emeletet azonnal nyílt az ajtó. Hozzám hasonló korosztályt kerestem, kb. egykorúak vagyunk, nem volt rajta semmi, leszámítva egy fekete bugyit és egy fekete melltartót. 😀 Nagyon tetszett a bőre, ápolt, finom tapintású, kerek popsi, és világbajnok cici. A haja dús nagyon jó illata van, egy hajpánt volt rajta, amit nem kértem, de amúgy jól beletalált mert imádom.

Masszázs

Amikor visszajöttem a zuhanyzásból bevallom azt hittem, hogy már nem lesz rajta ruha, de nem vett le semmit, rajtam már csak egy törölköző volt, megnézett, egy két helyen még vízcseppek maradtak rajtam a nagy izgalomban, azokat letöröltem, szóval már semmi sem volt rajtam. Kérte, hogy feküdjek fel a padra hassal. Kellemesen ellazított, beszélgetett velem, ment a csit cset 😀, ki mivel foglalkozik mit csinál, hogy telt a nyár, tudjátok. Kérdezte, hogy krém vagy olaj, már nem emlékszem pontosan azt hiszem az olajat választottam, finom illata volt. Masszázs közben az egész testemen végigment mindenhol.

Kényeztetés

Amikor megfordultam, már nem volt rajta melltartó, észre se vettem mikor vette le. Bevallom tetszett, amit látok. Az egész testével végigcsúszott rajtam, majd elkezdte a kezével az dákeszt izgatni, és hamm bekapta, miközben a szemembe nézett. Ez egy jó 5 percig ment, amikor is felvetette, hogy mi lenne ha áttérnénk a földön lévő tatamira? Óriási csillagos 5-ös, hogy van ez is az is, a masszázspad nem erre való, és a matrac sokkal kényelmesebb. Mondta nekem, hogy be kell kenjem krémmel a popsit és a cicit, te jó ég, ha visszagondolok rá, omg... 69-be fordultunk, itt már teljesen kész voltam, és elért a vég.

Kiment a fürdőbe pár másodpercre, utána én is. Visszafele jövet egy másik helyiségbe nyitottam be, annyira az események hatása alá kerültem 😀, meséltem neki, és jót nevettünk. Kérte, hogy feküdjek vissza a padra, mert szeretne még egy picit foglalkozni velem, ismét jött egy jó beszélgetős masszázs, minden nap el tudnám viselni ezt. Amit észrevettem, hogy ezen a ponton már volt minden, a második masszázsnál tartunk és még maradt egy csomó idő. Innen kb. ugyanaz a forgatókönyv volt. Kérte, hogy forduljak meg, közelebb hajolt, lopott pár csókot, hagytam neki, finom szája van, és ismét a tatamin találtuk magunkat, az óriáspiton is előkerült, majd kaptam egy szembenézős fergeteges franciát. 😀 Az esemény vége a ciciken ért.

Amikor elmentem zuhanyozni utánam jött, még picit beszélgettünk ott is, érdeklődött felőlem, aranyos lány Dóri.

Elszámolás

Egy borítékban volt nálam, egy órára mentem, nem kérte az elején, de még a végén se, miközben beszélgettünk, és öltöztem, mondtam neki, hogy jaaa, ez nehogy nálam maradjon. 😀

Anett, nagyon jó masszázs

  satyros

Egyeztetés

Délelőtt telefonáltam neki, egyből felvette és részletesen tájékoztatott a programról és a lehetőségekről. Délutánra beszéltük meg a randit.
Furcsa volt, hogy meg indulás előtt egy órával kér egy visszajelzést és csak akkor adja meg a pontos címet.
Ami nem is annyira pontos, mint később kiderült, de nyilván rossz tapasztalatok miatt ennyire óvatos.

Megközelítés

Margit hídtól északra XIII-ker-ben található a ház. GPS pontosan tudja a címet, parkolni is könnyű. BKV a közelben (Váci úton) biztosan jár, de hogy pontosan mi , azt nem tudom.

Helyszín

Mikor odaértem a négyemeletes házhoz még pontosította a bejáratot (egy lépcsőházzal arrébb) és jelezte, hogy lejön kinyitni a kaput. Felfelé a képcsőn magyarázta, hogy miért nem lehet a lakásból nyitni az ajtót,de nem értettem. Illetve akkor már teljesen másra, Dolly szolidan felöltözött, de szexi alakjára koncentráltam.
Maga a lakás egy teljesen átlagos hely. Távozás után szinte semmire nem emlékszik belőle az ember. A célnak amúgy tökeletesen megfelel, a fürdő is ok. A masszázs egy puha francia ágyon történik, tükrök nincsenek a szobában.

Hirdető külseje

Dollynak nagyon szexi alakja van. Nem csontsovány , nem is molett, pont az a fajta, aki szűk farmerben is kívánatos, viszont termetéhez képest nagy mellei vannak. Tuningoltak az ikrek, de igazán jól sikerültek. A feneke kemény és formás , az arca helyes, a frizurája nagyon jól illik az egyéniségéhez.Mindehhez kedvesség és mosoly párosul, ami megalapozza azt, hogy kellemes percek következnek majd minden téren.

Masszázs

A fürdőből visszatérve már csak egy kis bugyi volt rajta, nem is tudtam megállni, hogy ne ismerkedjek meg közelebbről is az ikrekkel. Legszívesebben sokkal több időt töltöttem volna el így, de egy idő után Dolly finoman, de határozottan az ágyra “parancsolt”, hogy elkezdődhessen a masszázs rész.
Nem sportmasszőr élményt kaptam, aminek azért nagyon örülök, de nem is csak simogatásból állt ez a program. Az alkarját is sűrűn használja, különösen a hátmasszírozás és a végtagok kezelése alkalmával. Csúszka elemeket is használ, de csak akkor amikor hason fekszem. Jól lehet vele beszélgetni, úgy tűnt, hogy szereti is, ha közben így telik az idő. Olyannyira, hogy amikor jött egy-egy benyúlás, még akkor is fesztelenül beszélgettünk😄😄

Kényeztetés

Fordulás után már sokkal lágyabb mozdulatok következtek és a bugyi is lekerült róla. Én meg elvesztem a gyönyörű idomok és formák csábító részleteiben. Csókoltam és simogattam ahol értem, miközben ő az akkorra már igencsak éledező farkammal foglakozott. Főleg kézzel, amiért annyira nem rajongok, ha azon van a hangsúly. Jeleztem is neki, hogy azt sokkal jobban szeretem. Meghallgatta a kérésem és onnantól már főleg az ajkai játszották a főszerepet. Meg a nyelvem. Ugyanis megfordítottam Őt és elkezdtem bebarangolni én a testét. Természetesen a szuper cicikkel kezdtem, majd lejjebb csúszva megízlelhettem a korábban már megcsodált punciját. Ritka szép formája ban, kényeztetésre csábít. Nem haboztam elkezdtem csókolgatni majd a nyelvem is jelentős szerepet kapott. Nagyon jó érzés volt. Dollynak azért ez nem jött be annyira, korántsem élvezte annyira, mint én, úgyhogy pár perc után befejeztem és átadtam magam a teljes kényeztetésnek. Az ajkai közt lett végül végem, hagyott lenyugodni én meg lassan visszatértem a lebegésből😄😄

Elszámolás

Átlag feletti a honorárium, ezért kb olyan szolgáltatást is kaptam. Semmi trükközés nem volt, pont annyit adtam oda előre, mint amennyiről a telefonban tájékoztatott.

Anett, nagyon jó masszázs

  Zébácsi

Egyeztetés

Telefonon kerestem. Elsőre nem vette fel de hamarosan vissza csörgetett. Instant (aznapi) találkozó mindig nehéz feladat, de szerencsém volt és meg is beszéltük a randit.

Megközelítés

Autóval érkeztem. Szinte pont a ház előtt tudtam megállni. A parkolás fizetős. GPS-sel sima ügy az odajutás.

Helyszín

A lakás kicsi de a célnak pont megfelelő felújított darab tiszta fürdőszobával, minden szükséges kellékkel. A szoba hangulatos, az ágy remek (végre nem tatami...) és kellemes zene szólt.

Hirdető külseje

A képeknek NEM felel meg! SOKKAL jobban néz ki a valóságban! Amikor megérkeztem a házhoz lejött ajtót nyitni. Szexi nyári ruhában volt. Dögös vörös haj, dögös rúzs, szép arcocska. A mellei a ruhán keresztül is rendkívül izgatóak voltak. Ahogy előre ment hogy mutassa az utat gyorsan lecsekkoltam hátulról is. Ott sem érhet senkit csalódás.....Az érzés totál olyan volt mintha a szeretőmhöz mentem volna fel.

Masszázs

Tusolás után a szobába érve már csak egy bugyiban találtam. (Ha legközelebb jövök tutira megkérem, hogy én szeretném "kicsomagolni") Legszívesebben kezelésbe vettem volna a gyönyörű formás melleit de mondta hogy feküdjek hasra mert kapok egy masszázst.
Finoman bekrémezett és következett egy nagyon finom, inkább kényeztető masszázs. Kaptam még cicis csúszkát is a végére. Nagyon jól esett az egész..

Kényeztetés

A masszázs végeztével kérte hogy forduljak meg. Kérdezte, hogy szeretnék-e én is masszírozni. Testápolót nyomott a tenyerembe amivel nekiálltam a melleit bekenni. A cicik bár nem gyáriak de nagyon szép munka. Feszesek, formásak nagyon szépen állnak és izgatóak. Miközben rajtuk dolgoztam kezelésbe vette a farkamat. Sokat nem kellett élesztgetni mert a látványtól és az érzéstől ágaskodtam rendesen. Oldalra fordult és még némi simogatás után a szájába vette. Attól hogy ezt a mozdulatsort végrehajtotta elém került a gyönyörű kerek popsi. Markolásztam egy kicsit de nem bírtam sokáig és kértem hogy én is kényeztethessem. 69 be fordultunk és ekkor jött az igazi élvezet. Egy feszes kemény feneket markolászni úgy hogy egy finom puncit nyalhatok miközben szuper franciát kapok....isteni élmény! A hangokból és a csípő mozgásból az jött le, hogy neki is tetszett amit én csinálok. Érezte, hogy itt a vég és kérdezte hova szeretnék élvezni. A melleit választottam. Hát kaptak rendesen az ikrek az anyagból. Két adag papírtörlő kellett..Kaptam még egy pohár vizet és egy jó kis beszélgetést a végére. Atom barátnős/szeretős érzés. Az első alkalom mindig nehezebb, feszültebb, de nála teljesen el tudtam lazulni. Úgy látom érdemes lesz visszajönni még..

Elszámolás

Nem kértem extrát. Az ár teljesen korrekt. A virágokat már az elején átadtam.

Anett, nagyon jó masszázs

  Panasonic

Egyeztetés

Könnyen fel tudtam vele venni a kapcsolatot. Türelmesen, kedvesen tájékoztatott. Nem volt siettetés.

Megközelítés

BKV-ról nem tudok nyilatkozni, de egy forgalmas főút meletti utcában rendel, így minden bizonnyal nagyon egyszerű azzal is. Parkolóhelyet is találni a környéken, tehát azzal sem lehet gond.

Helyszín

Szép, tiszta, rendezett. Szerintem mindenkinek tökéletesen megfelel az igényeinek. A fürdőszobában kád, kényelmesen lehet tusolni. A szobában franciaágy a tetthely, itt is minden szép és tiszta.

Hirdető külseje

Dolly csodaszép így röviden :) Arckitakarástól sem kell tartani, mert mosolygós hölgy. 30-as évei végén járhat, de szerintem mindenki megfordul utána az utcán. Mivel le kellett jönnie felkísérni, így először utcai ruhában láttam meg. Itt már azért lehetett sejteni, hogy nem mindennapi külsővel van megáldva. Szerintem sportol is, mert tényleg szuper alakja van. Tusi után egy szál tangában várt, az állam leesett. A cicik tökéletes mesterművek, popsi kerek és feszes. Sőt, mindene feszes. Nem túl magas, de az adataival is alá van támasztva. Összességében nagyon csinos, sok-sok lány megirigyelhetné az alakját és szép arcát!

Masszázs

Erről sokat nem fogok tudni írni, mivel fél órára mentem és inkább az erotikán volt a hangsúly. Szépen leültetett és a hátamat kezdte masszírozni krémmel. Egy pár perc után átment egymás simogatásába. A végén még maradt egy kis időnk és kaptam egy talp masszázst, ami a kedvenceim közé tartozik. Közben könnyen lehet vele beszélgetni is, akár magánéletről. Nagyon értelmes hölgy, és érdeklődő is, tehát akinek fontos a pszichológiai ráhangolódás, mindenképpen ajánlom!

Kényeztetés

Mint említettem, pár perc masszázs után elkezdtük egymást simogatni. Ő tett krémet a kezembe, majd lehúztam a tangáját előttem és elkeztett erotikusan mozogni. A tánc túlzás lenne :) Hát tapicskoltam, ahol értem, mert ilyen gömbölyű és feszes popsit nem mindenhol lát az ember. Az, hogy hozzá is érhetek pedig nem mindennapi élmény. Az ölembe ült, így a ciciket is be tudtam kenni. Közben mosolyog és nem utolsó sorban, nagyon kellemesen csókol. Bár ez szimpátia függő, én szerencsére megütöttem a lécet :)
Úgy döntöttem, hogy vendéglátómat én kényeztetném először. Pár perc után talán meglett az eredménye, talán nem. Nem vagyok benne biztos, de mindenestre ha nem is ment el, úgy gondolom jól esett neki. Utána pedig én következtem. Franciája nagyon kellemes, néha eltűnteti eléggé, de nem mélytorok. Bár ide nem is azért járunk, legalábbis én. Golyókkal is foglalkozik és nem spórol a nyállal sem. Semmiképp nem monoton, változatosan csinálja. Az ágyon kezdtem bele úgy, hogy fölé hajoltam, de kérésemre letérdelt elém, én pedig az ágy szélén ültem. A vége felé kis kebelszex és a cicikre élveztem, közben bíztatott.

Elszámolás

Teljesen korrekt, nem változott a helyszínen sem. Az adatlapján olvasható, így nem fog senkit sem meglepetés érni. A végén jutott eszembe és tettem le. Meglepődtem, hogy nem kérte előre, manapság sajnos teljesen érhető lenne az idióta réteg miatt, amit elég sok helyen hallottam mikre képesek a "férfiak"'.

Anett, jó masszázs

  01Laci

Egyeztetés

Aznap reggel hívtam, pár csöngetés után felvette és kedvesen informált a randi részleteiről. Egy óra múlva már nála voltam.

Megközelítés

A parkolás fizetős, de könnyen találtam helyet a helyszín közelében. Autóval jöttem de közel van a Váci út így BKV-val is könnyen megközelíthető.

Helyszín

Panelház emeletén kis lakás. Tiszta, felújított, a célnak tökéletesen megfelelő. Kádas fürdő, minden szükséges kellékkel felszerelve. A szoba kellemes egy dupla ággyal, egy székkel a ruháknak, más nem igen fért el benne. A tükröket hiányoltam, de élőben a látvány kárpótolt.

Hirdető külseje

A képeknek teljesen megfelel, Dolly nagyon jól néz ki! Lejött a ház elé amikor hívtam (talán a kapucsengő nem működött), de csodálhattam formás alakját ahogy a lépcsőn mentem fel utána. Nagyon csinos ruhában volt, kiadta nőies alakját. Arckitakarástól nem kell tartani, 30-as évei végén lehet de bomba jól néz ki! Sportos testalkat, mindenütt feszes idomokkal, fantasztikus szilikon cicikkel, izgató popsival. Sokan megirigyelhetnék adottságait!

Masszázs

Sajnos csak fél órára jöttem, de a felvezető hátmasszázs meggyőzött, hogy a masszázsa is nagyon jó lehet. Kb. 10 perces masszázzsal indítottunk, a hátamat és a fenekemet gyúrta át, erős de nagyon kellemes fogásokkal. Ezután szólt hogy akár meg is fordulhatok...
A levezetés után még a maradék időben a talpamat is átmasszírozta, végig odafigyelt a visszajelzéseimre.

Kényeztetés

Fordulás után bekrémezett, de nemsokára megkért, hogy álljak fel az ágy mellé, krémet tett a kezembe, hogy kenjem be azokat a csodálatos melleit. Hát nem ellenkeztem! Kenegettem, markolásztam, majd háttal fordult nekem, megfogta a farkamat és míg én a melleit gyömöszöltem, a nyakát csókolgattam, ő a farkamat simogatta. Pár perc múlva leült az ágyra, én előtte állva maradtam, és úgy kényeztetett szájjal. Nem sok idő kellett, és egy nagyot robbantam az ajkai között. Remegő, elgyengült lábon álltam, míg az ajkai között hagyott lenyugodni. Míg én az ágyra borultam az utódok a Szilviába kerültek. A maradék időben kaptam még egy talpmasszázst, majd irány a fürdő.

Elszámolás

A virágcsokrot előre kérte, de mivel most voltam először, ez így volt természetes. A virágcsokor a telefonon megbeszéltek szerint lett átadva. Minden teljesen korrekt volt.

Anett, jó masszázs

  sanyi777

Egyeztetés

Pár csörgés után felvette és elmondta a lehetőségeket. Meg is beszéltünk egy időpontot másnapra.

Megközelítés

Én metróval mentem utána 10 perc séta kb. Csendes környék, aki kocsival jön az is hamar talál parkolóhelyet. Könnyen odataláltam nem volt probléma. Bejutás diszkrét volt nem találkoztam senkivel.

Helyszín

Igazából ilyen kis garzon panel lakást kell elképzelni. Fürdőszoba kicsi, de nagy kád van benne és kényelmesen lehet tusolni benne. Tusfürdőből pár darab áll rendelkezésre. Száraz kilépő és törülköző vár. A baszobában van egy szék amire kényelmesen le lehet pakolni, egy nagy ágy és egy éjjeli szekrény.

Hirdető külseje

Szép arc. Sportos testalkata van nagyon jó szilikon mellekkel és formás jól markolható popsival. Feszes mindene, sok fiatal csaj megirigyelné az adottságait. Kedves, barátságos kisugárzása van. Korban szerintem a negyvenhez közelebb van, mint a harmincöthöz.

Masszázs

Másfél órára érkeztem. Egy negyed órás masszázzsal indítottunk. Főleg alkarral és könyökkel masszírozott. Alaposan végig masszírozta hátamat és a karjaimat, majd következett a láb és talpmasszázs. Nem igazán tudom megítélni hogy mennyire volt szakszerű, nem a szokásos svéd masszázs elemeket alkalmazta, de jól esett. Közben sokat beszélgettünk rengeteg volt a közös téma. Sikerült egész jól egymásra hangolódni. Éreztem egy kis távolságtartást az elején ,de az is szépen elillant ahogy haladtunk előre. Nem volt kínos csend egyszer sem. Visszajelzéseimre abszolút odafigyelt.

Kényeztetés

Negyed óra elteltével került sor az első kényeztetésre. Megkértem hogy vegye le a bugyiját, amit készségesen meg is tett majd felkínálta a popsiját és a melleit hogy segítsek a kenegetésükben. Még mielőtt bekentem volna kicsit puszilgattam a melleit és megmarkolásztam a popsiját, ami tetszett neki. Utána hasra feküdtem és csúszkált egy kicsit a hátamon hol lassabb hol gyorsabb ütemben. Majd megkért hogy forduljak meg és szemből kezdett el csúszkálni rajtam. Egy öt perc után kezdtem keményedni oda lent, amit ő is megérzett és egy pár perces lingam masszázzsal hangolt rá a franciára. Erős kézmozdulatokkal, változatos technikával csinálja közben a zacsit is simogatta. Adott pár puszit a környékre, golyókat, a rudat végig nyalta, majd szépen bő nyálasan elkezdett franciázni. Érezte hogy mi kell nekem, nem kellett kérnem semmit változatos technikával kezelt, hol kézzel, szájjal vagy a kettőt kombinálva. Tíz perc után megbeszéltük hogy felállok és ő az ágyon ülve kényeztet tovább. Újabb tíz perc után jeleztem hogy lassan érkezem ő pedig biztatott hogy csak rajta és növelte a tempót. Mellét markolászva engedtem útjára az utódokat az ajkai közé. Utána kb. egy percig hagyott lenyugodni az ajkai között, ami nagyon kellemes volt, szépen levezette az egészet. Romeltakarításhoz Szilvia barátnőjét hívta segítségül közben nekem is segített a törölgetésben. A második körnek olyan egy óra elteltével álltunk neki. Jó alapos, kitartó húsz perces kényeztetés következett, mint az első körben. Még a cicik között is megjárattam, de sajnos nem voltam valami kipihent és másodjára már nem sikerült elmennem pedig ő mindent megpróbált. Kicsit még beszélgettünk aztán elmentem zuhanyozni.

Elszámolás

Előre kérte, pesti átlag. Minden korrekt volt.