Beszámolóim

Szilvia, istennő masszázs

  crashdummy

Egyeztetés

A Szilviánál tett első látogatásom óta terveztem, hogy újra meglátogatom. Sajnos ez eddig nem jött össze. Vagy nem értem el telefonon, vagy ha igen, akkor nem sikerült kölcsönösen megfelelő időpontot találni. Most újra próbálkoztam, és már hétfő kora délelőtt hívtam. Elsőre nem vette fel, sőt másodjára sem. Viszont kis idő múlva visszacsörgetett, jelezve, hogy elérhető. Gyorsan hívtam is, immár sikerrel. A hirdetése nem túl részletes, de mivel már voltam nála, ezért a programot ismertem, az árak pedig kint vannak a hirdetésében. Ezekről így nem kellett egyeztetni, csak az időpontról. Nála erősebb, gyúrós masszázs van a végén lingam levezetéssel, 60 vagy 90 percben. Most a hosszabb programra jelentkeztem be 2 nappal későbbre. Azt kérte, hogy a randit majd erősítsem meg SMS-ben jövetelemet, amit meg is tettem előző este, és vissza is igazolta a megbeszélt időpontot.

Megközelítés

A helyszín az 1. kerület egy csendes mellékutcája a Vár alatt, nem messze az Attila úttól. Autóval pofon egyszerű odatalálni, akár GPS nélkül is. A parkolás fizetős, de hétköznap délelőtt is számos szabad parkolóhely volt az utcában. Én gyakorlatilag a kapu előtt tudtam megállni. A főútvonal közelsége miatt nyilván a tömegközlekedés is elérhető némi plusz sétával.

Helyszín

A helyszín egy régebbi építésű bérház földszintjén van. Bejutás az érkezéskor kapott kapukóddal egyszerű és diszkrét. Szilvi már a félig nyitott ajtó mögött várt. Maga a ház és a lépcsőház a semmi különös kategória, de Szilvia kuckója nagyon pöpec. A lakás egy szobás, galériás, nagyon szépen felújított, hangulatos, tipp-topp. A szobában egy nagy, masszív masszázspad, kanapé, és szobainas van ahova a ruhákat lehet pakolni. Kellemes, relaxáló zene szól, és a szoba hangulatosan leárnyékolt. A fürdő is teljesen rendben van, patyolat tiszta. Zuhanyzó függönnyel, nem túl sok de megfelelő tusfürdő választékkal. A melegvízre egy kicsit várni kell, és trükközni a hőfokkal, de gond nincs vele. Erre Szilvi figyelmeztet is. A törölköző nagy, illatos és nedvszívó.

Hirdető külseje

Szilvi arckitakarással hirdet, de nem kell tartani ettől, mert kifejezetten szép arcú. Alacsony, formás, sötét hajú és szemű, szolizott bőrű, negyvenes MILF. Kellemes, feszes, közepes méretű cicikkel, formás, kemény popsival, selymes, finom bőrrel, nagyon pozitív kisugárzással. Határozottan egy otthonra is elfogadnám típus.Ugyanabban a fekete selyem köntösben fogadott, mint legutőbb. Ez később lekerült róla, és csak egy falatnyi fekete tanga maradt rajta.

Masszázs

Érkezésemkor kérdezte hogy kérek-e vizet vagy teát. Én a mentes vizet választottam. Vetkőzés után megkért, hogy feküdjek fel hasra a masszázspadra. Betakart egy nagy, melegített törölközővel, majd tenyerével átnyomkodta az egész testemet. Megjegyzem, hogy a masszázspadon a lepedő alatt egy elektromos melegítő is volt, ami nagyon kellemes érzést adott. Ezután a törölközőt lehúzta a lábaimra, és kezdetét vette a masszázs, amihez illatmentes olajat használ. A hátmasszázs kifejezetten erős, átgyúrós volt, néhány pontom már a sziszegős kategória, de ez lehet, hogy csak a beállt csomók miatt volt.. Végigment az egész hátamon izomcsoportonként, mint egy anatómia tankönyvben. Használta közben a kezét, öklét, alkarját és az ujjait is. Noha ez nem volt mindig kellemes, de az utóhatás később nagyon jó volt. Természetesen a csukjásizom, a nyak és a keresztcsont sem maradt ki a jóból. Mivel a hosszabb programot választottam, ezért bizonyos részeken többször is átment, időt szentelve minden részletnek. A hát után a karokat masszírozta végig. Majd átért a lábakra. Az éppen nem kezelt lábat letakarta a törölközővel. Erősen végig masszírozta a combhajlítót, a vádlit. Volt egy számomra érdekes rész, amikor az alsó lábszáramat visszafeszítette a felsőre, és közben gyúrta a vádlit. A farizom sem maradt ki masszázsból. Eddig a pontig nem voltak erotikus részek a masszázsban, de a láb kezelését már finom, simogató mozdulatokkal fejezte be, pici benyúlásokkal., amik már nehezítették a hason fekvést. Ez a koreográfia ismétlődött meg a másik lábon is. Ezután lekerült a törölköző és kezdetét vette egy igen izgalmas utazás, Most már csk nagyon finom, simogató mozdulatok maradtak, végig a lábakon, a fenekemen, benyúlásokkal a zacsihoz, a comb tövéhez, hosszasan végig a lábakon újra és újra, Ettől már komoly izgalmi állapotba kerültem. Ezután végre elhangzott a megváltó fordulj meg kérés. A végső szakasz előtt jött még egy kis vízivás és orrfújás, mert nekem a masszázs alatt mindig bedugul az orrom, amit Szili észre is vett.

Kényeztetés

A fordulás után kaptam egy párnát a fejem alá. Majd folytatódtak a simogatások. Lábak, has, mellkas, kézzel, alkarral, ujjakkal. Ekkor még direkt nem ért a meredező férfiasságomhoz, csak „véletlen” érintések voltak, ami nagyon izgató volt. Ez folyt egy darabig, majd lassan áttért a lingam masszázsra, amit fantasztikusan csinált. Lassú, finom mozdulatokkal dolgozott. Időnként rámhajolt, és a cicije is végigszántotta a farkam. Ekkor már én sem bírtam magammal, és finoman símogattam a feszes popsiját és a hátát, ami ellen nem volt kifogása. A korábban olvasott beszámolók alapján felbátorodtam, és merészebben kezdetm simogatni őt. Először a cicijét, amit azzal fogadott, hogy megfogta a kezemet és rászorította a mellére. Majd felefedező útra indultam a kezemmel, és a bugyit félrehúzva eljutottam a puncijáig, ami már kellemesen nedvesen fogadott. Az ujjammal izgattam a csiklóját, amit halk nyögdécselésekkel és sóhajtásokkal fogadott. Közben gyorsuló ütemben dolgozott a farkamon, igy egy ponton túl már nem volt visszaút, és hatalmasat élveztem a kezébe. Szerintem őt nem sikerült a csúcsra juttatnom, de majd legközelebb. Hagyott lenyugodni, letisztogatott egy papírtörlővel, majd betakart a törölközővel. Elment rendbe hozni magát, majd vissztért és ismét vízzel kínált. Ezután én is elmentem zuhanyozni.

Elszámolás

Az elszámolás teljesen korrekt. 1.5 óra 30 rózsaszál, ahogy az adatlapja is írja. Utólag tettem le távozás előtt a polcon lévő tányérkába,

Szilvia, istennő masszázs

  Yosarian

Egyeztetés

Telefon kerestem Szilviát, már régóta el van mentve a száma. Már ismerem őt, tudom mit vállal és azt milyen minőségben teszi. Nagy kedvencem ő, sajnos a random találkozók ritkán jönnek össze rövid időn belül. Most viszont szerencsém volt, fél órán belül tudott fogadni. Meg is beszéltünk egy másfél órás foglalkozást.

Megközelítés

Szilviához az út nekem öt perc gyalog, ezért csak a lábamra van szükségem. Aki viszont nem a közelben lakik, azoknak néhány hasznos infó. Szilvia kezelője Budán a Vár nyugati lejtője alján, párhuzamosan egy nagyobb főútvonal mentén található. Busz öt, villamos tíz, Déli pu. 15 percre van a címtől. Autóval biztos találni helyet 100 méteren belül, ami fizetős. A cím jól látható, számozás a helyén, olvasható.

Helyszín

Hangulatos kis budai utca, a környékhez képest csendes, egyirányú Széll K. tér felöl. A környékre jellemzően még a múlt sz. elején épült házak, már amik megúszták a Vár kemény ostromát. Annyi pikantériája van a háznak, hogy egy haverom is itt lakott egy másik lakásban, buliztunk ezerrel annó. Szóval egy régebbi ház belső udvarral, hangulatos, ha belépünk kicsit visszamegyünk az időben. Na de maradjunk a jelennél, Szilvia a földszinten bérel egy nagyobb garzont. A kaputól nem sokat kell gyalogolni, lépcsőház végén balra, néhány lépcsőfok, utána az első ajtó. Nem túl komplikált, egyben nagyon diszkrét a lakásig az út.. Belépéskor tágas előszobába lépünk, balra a fürdő, vele szemben egy konyha található. Az előszoba végén nyílik a szoba, nagyméretű és belmagasságú. A szoba elején bőrkanapé, kényelmesen le is tudsz pakolni. Vele szemben kisebb szekrények, polcrendszer. Egy nagy, stabil masszázspad ad helyet a terápiának. Körülötte nagy hely van, kényelmesen lehet dolgozni. A szoba végéből indul egy lépcső a galériára, feltételezem, ez Szilvia pihenője. A redőny csak épp annyira nyitva, hogy egy kis természetes fény oldja a sötétséget. Nagyon hangulatos a szoba, otthonos, semmi szükségmegoldások. Egy kevés hangulatfény bizonyos pontokon, halk relax zene, abszolút ideális környezet. A fürdő zuhanyozós, függönnyel, többféle tusfürdővel, nagy méretű száraz kilépővel. Mosdónál szájvíz, kis műanyag poharakkal, minden tiszta, higiénikus, ami az egész lakásra jellemző.

Hirdető külseje

Szilvia egy nagyon helyes kis nő. Képeit nézve, talán leadott néhány kilót, de az semmit nem ront az összképen. Ízlésem szerint szép az arca, gyönyörű sötét barna szemek, fekete haj, hátul összefogva. termetéhez arányos karcsú test, selymes bőr, káprázatos saját keblek, sok huszonéves odaadná a fél királynőségét. Szilvia nagyon jó genetikával rendelkezik és ehhez képest nagyon szerény. Érkezésemkor egy vékony köntösben fogadott, alatta némi fehérneművel. A korát 40+ ban adja meg, de amikor ott áll előtted anyaszült meztelen, az nálam inkább 30 mínusz. Kedves, udvarias, nem ugrik a nyakadba az első találkozásnál, de a vendég nála az első a saját keretein belül.

Masszázs

Most volt masszázs, nem is kevés. Nem hiszem, hogy nála ezt el lehet bliccelni, de nem is lenne értelme. A szobában már vetkőzés közben beszélgettünk, főleg én, Szilvia nem az a locsi-fecsi, persze ez nem azt jelenti, hogy hallgatag. Fürdés után már csak a fehérnemű volt rajta, kértem is, hogy a felsőt rakjuk el későbbre. Mosolyogva levette, én meg nem tudtam megállni, hogy át ne öleljem, érezhessem gyönyörű kebleit, puszilhassam érzéki nyakát. Azért azt megemlíteném, hogy nem az első randink volt a mostani, úgyhogy ennek fényében olvassátok. Ezután kényelmesen elhelyezkedtem a padon, arcom a lyukba helyeztem. Szilvia előszőr mögém állt és szépen akkurátusan bele kezdett testem regenelálásába. Szilvia képzett masszőz, ha jól tudom folyamatosan képzésekre jár. Finoman kezdi, olajat használ, majd egyre intenzív irányban halad, asszem ezt hívják svéd masszázsnak. Minden testrészem átgyúrja, mozgatja, mikor, mit tapasztal problémásabb résznek. Semmi nem marad ki, de itt még nincsenek erotikus elemek, de azért nagyon kellemes, nyugtató. Tőlem szokatlan módon csak fekszem, meg sem mozdulok, nem akarom zavarni Szilviát munkájában, amit ő igen komolyan vesz és szereti is csinálni. Persze amikor már a fejemnél a vállaimat és a nyakamat gyúrja és érzem kopasz fejemen kebleit, azért egy pillanatra csak átölelem combjait, majd visszahuppanok. Én vagyok a munkaterület, hagyom Szilviát, hogy kibontakozzon. Ő ismét visszatér a lábakhoz, talpmasszázs után a lábaim nyújtja hajlításos módszerrel, feszítve. Aztán újra felfele a combok és a fenék irányába. Ezek a finom simogatások, érintések már előre vetítették egy már az erotika irányába lépő masszázst. Ez már incselkedés volt, de még mindig nem érintette a legérzékenyebb részeket. Amikor már úgy éreztem, hogy na akkor most megfogja, zacsi alá nyúl...., de nem, utolsó pillanatban elvette onnan. Szórakozott velem, megtehette, most ő volt a főnök. Gondolom testjeleimből levette, hogy már egy kicsit felajzott, de azért még egy kicsi feljött a fejemhez a ,,megfordulsz" kérdéssel. Természetesen nem tudtam leírni az egész masszázs részleteit, de az biztos, hogy igen alapos volt. Svédmasszázst és tantrikus érintéseket biztos tartalmazott, de Szilvia rendesen beletette magát az tuti.

Kényeztetés

Miután felevickéltem a padról, kaptam frissítőt, közben Szilvia levette azt a maradék kis bugyit is. Újra egy kis ölelés, majd hanyatt feküdtem a padon, izgatottan, vajon mit hoz a jövő? Szilvia látványa már elég volt ahhoz, hogy optimistán nézzek a következő kb. fél óra elé. Nem tévedtem. Vendéglátóm a lábaim között szépen felkúszott a mellkasomig, finoman a mellbimbóim kezdte szopogatni, leheletnyi foghasználattal. Egyik kezével azért már a farkamat is szeretgette. Nagyon gyengéden szeretgetett, nekem meg akkor és ott ez esett jól. Egy idő után, szép lassan visszakúszott a padról, (sajnos francia nála nem kapható), majd mellém állt, hogy megkezdje az egyik legjobb lingamot, amit eddig kaptam. Bal oldalamra ált, már teste látványától is megindultak a vérlemezecskék farkam irányába. Kis olaj a kézbe és Szilvia kis kezecskéi megkezdték azt a performanszt, ami csak a sajátja és utánozhatatlan. A ,,munkadarab" csak állt és nézett, olyan művészien alkottak kezei, hogy sokszor már azt hittem, hogy egy punciban vagyok. Szabályosan hárfázott a makkossal, de a zacsi is kapott némi szeretetet. Szilvia terápia közben, de inkább a levezetésnél, enged némi kölcsönösséget, gondolom talán egyénre is szabva. Amíg ő az én örömömet készítette elő, addig simogathattam, nem volt ellenére. Ezen felbuzdúlva már a popsi, combok belső részénél jártam, amikor megnyílt nekem, amennyire ez lehetséges volt ebben a helyzetben. Bal kezemmel hátulról kezdtem simogatni a már kicsit nedves punciját. Nagyon szeretem Szilvia ezt a testrészét is amit most felkínált nekem, csiklója már duzzadt volt ujjaim finoman szánkáztak az ánuszrózsa és a klitorisz között. Figyeltem Szilvia arcát, szemei becsukva, úgy uralta péniszem varázslatos kezeivel, néha csak az alkarjával. Időnként rám nézett fátyolos tekintettel mert az én kezem sem a zsebemben volt. Már közeledtem az ejakulációhoz, ezt ő is érezte kicsit visszafogott. Szilvia már nem kicsit volt nedves, visszafogottan, de határozottan kedvére voltak ujjaim. Valahogy elrebesgettem, hogy mit szólna egy tandem orgazmushoz, amire egy halk igen és egy bólintás volt a válasz. Nos, egy kicsit belehúztunk, egyik újam már forró hüvelyében, amire csípőből rámozgott, másik újammal csiklóját izgattam. Aztán én mentem el előbb, de egy pillanattal később már ő is beleremegett, miközben még mindig tolta magát a szerencsésebbik újamra. Picit kivárt, majd kiment a fürdőbe. Kisvártatva visszatért, én még feküdtem, lassan tértem vissza a valóságba. Szilvia nagyon kedvesen rendbehozott, majd italt hozott nekem. Dumáltunk kicsit, csak úgy csillogtak a szemei, azt még azért elárulta, ha még egy kicsit tovább húzzuk akkor még ennél is nagyobb öröme lett volna. Szokásos protokol, majd el a naplementébe....

Elszámolás

A végén történt, már megvolt a bizalom. Az oldalán megvan adva mi mennyi. Nem tudok extráról.

Szilvia, felejthetetlen masszázs

  Danedina

Egyeztetés

Based on the other reports here, I had been waiting to visit her for a long time. I called her in the morning and arranged a specific time that was good for me. She told me the address and everything went smoothly.

Megközelítés

I took the metro to Deli and walked from there. The addresses on the buildings are well marked so it was easy to find. It's the castle district, so there are people around, but it's a nice neighborhood and there is a park nearby if you arrive early. It's a little tricky to find the flat, so pay attention to the directions.

Helyszín

The apartment is beautiful. She's waiting all alone in a tasteful, modern flat with a nice shower and a spacious living room with a big massage bed. The music is relaxing, which I like much better than pop music. Everything was perfect.

Hirdető külseje

A rare beauty. She doesn't look a day over 30. Beautiful face, perfect skin, perfectly proportioned top to bottom, fit, natural, groomed. In a lot of reviews, you get the feeling that guys are just being respectful, but that's not the case with Szilvia. She is truly gorgeous. She also has a perfect voice and an easy manner. The whole time she was in a good mood, confident, never rushed, no time pressure. She made me feel like I was the highlight of her day. When I arrived, she was wearing a robe that covered her body. During the massage she removed everything but her underwear, which stayed on til the end.

Masszázs

The massage was the perfect combination of effective Swedish massage and sensual erotic. She started in the middle of my back and worked her way upward to my neck. She then went down to my legs, moving the towel around as needed. The whole massage was professional, but not robotic. She used scentless oil, which I prefer to cream.

Kényeztetés

When I turned over I finally got to see her body and couldn't believe how hot was. While she started the lingam massage I explored her legs, ass, stomach and breasts with my hands. The hj was terrific, of course, and I reached climax quickly. She is an expert at using both hands, giving me a few kisses on my chest.
Her feet stayed on the ground and her underwear stayed on, which was enough for me, but you should go in with the proper expectations.

Elszámolás

As usual, I put the money on a counter before we began because I like to get that part out of the way. Her prices are clearly marked on the ad, and there were no extras.

Szilvia, felejthetetlen masszázs

  crashdummy

Egyeztetés

Szilvia hirdetését már nézegettem egy ideje. Ugyan a bemutatkozása nem túl részletes, de a képei ígéretesek. Azért is érdekes nekem, mert a kerületben alig van masszőz, pedig időnként arra visz a dolgom. Ma szerettem volna kényeztetni magam, de a visszajárós masszőzöm nem ért rá, így arra gondoltam, hogy most vagy soha. A telefont nem vette fel elsőre, sőt, később másodjára sem. Egy kis idő után azonban visszacsörgetett, és utána már tudtunk beszélni. A telefonban nagyon kedves. Kérdésemre részletesebben is elmondta a programot. Erősebb, gyúrós masszázs a végén lingam levezetéssel, 60 vagy 90 percben. Én ismerkedés gyanánt most 1 órára neveztem be, amit ő is javasolt. Megegyeztünk egy nem sokkal későbbi időpontban. Megadta a pontos címet, és mondta, hogy hívjam majd a ház elől.

Megközelítés

A helyszín az 1. kerület egy csendes utcája a Vár alatt, nem messze az Attila úttól. Autóval pofon egyszerű odatalálni. A parkolás fizetős, de péntek délidőben is számos szabad parkolóhely volt az utcában. Én majdnem a kapu előtt tudtam megállni. A főútvonal közelsége miatt nyilván a tömegközlekedés is működik könnyen.

Helyszín

A helyszín egy régebbi építésű bérház földszintjén van. Bejutás az érkezéskor kapott kapukóddal egyszerű és diszkrét. Szilvi már a félig nyitott ajtó mögött várt. A lakás egy szobás, galériás, nagyon szépen felújított, hangulatos, tipp-topp. A szobában egy nagy, masszív masszázspad, kanapé, ahova a ruhákat lehet pakolni, de szobainas is van. Kellemes, relaxáló zene szól, és a szoba hangulatosan leárnyékolt. A fürdő is teljesen rendben van. Zuhanyzó függönnyel, nem túl sok de megfelelő tusfürdő választékkal. A törölköző is finom, illatos és nedvszívó.

Hirdető külseje

Szilvi arckitakarással hirdet, de nem kell megijedni ettől. Alacsony, formás, sötét hajú és szemű, szolizott bőrű, kifejezetten szép arcú negyvenes hölgy. Kellemes, feszes, közepes méretű cicikkel, formás, kemény popsival, selymes, finom bőrrel (ezekről majd később, a levezetés részben). Az összbenyomás nagyon pozitív. Kifijezetten egy „barátnőnek is elfogadnám” típus. Egy fekete selyem köntösben fogadott, ami később lekerült róla, és csak egy szexi tangabugyi maradt rajta.

Masszázs

Érkezésemkor kölcsönösen ismerősnek találtuk egymást, aztán arra jutottünk, hogy valószínüleg jártam már nála évekkel ezelőtt egy korábbi helyén. Vízzel kínált, majd elmentem zuhanyozni. Utána megkért, hogy feküdjek fel hasmánt a masszázspadra. Betakart egy nagy törölközővel, majd átsimogatta az egész testemet. Ezután a törölközőt lehúzta a lábaimra, és kérdezte, hogy jó-e ha illatmentes olajat használ a masszázshoz. Persze, hogy igen. Ahogy a telefonban is mondta, a masszázs erős volt, kifejezetten átgyúrós. Végigment az egész hátamon izomcsoportonként, mint egy anatómia tankönyvben. Használta közben a kezét, öklét, alkarját és az ujjait is. Talált pár letapadást és csomót, amit jó alaposan átdolgozott, időnként már-már fájdalmas is volt a masszázs. Kis túlzással gyakorlatilag szédszedte a hátamat, aztán újra össerakta. Noha ez nem volt mindig kellemes, de az utóhatás később nagyon jó volt. Természetesen a csukjásizom, a nyak és a keresztcsont sem maradt ki a jóból. Ezt a karok maszírozása követte, majd áttért a lábakra. Az épp nem kezelt részt letakarta a törölközővel. Erősen végig maszírozta a combhajlítót, a vádlt. Volt egy számomra érdekes rész, amikor az alsó lábszáramat visszafeszítette a felsőre, és közben gyúrta a vádlit. Ez a koreográfia ismétlődött meg a másik lábon is. Eddig a pontig a masszázs teljesen erotika mentes volt.

Kényeztetés

A lábak átgyúrása után lekerült a törölköző, és itt már belépett a programba az érzékiség. Finoman simogatta a hátamat, lábamat, benyúlt a combok közé és a belső oldalt simogatta. A popsi sem maradt ki, közben érintette a gátat és a zacsit is. Ezek a finom érintések folytatódtak percekig, ami eléggé hangulatba hozott. Mire megkérdezte, hogy meg akarok-e fordulni, addigra komoly merevedésem volt. A fordulás után kaptam egy párnát a fejem alá. Majd folytatódtak a simogatások. Lábak, has, mellkas, kézzel, alkarral, ujjakkal. Ekkor még direkt nem ért a meredező férfiasságomhoz, csak „véletlen” érintések voltak, ami nagyon izgató volt. Ez folyt egy darabig, majd lassan áttért a lingam masszázsra, amit fantasztikusan csinált. Lassú, finom mozdulatokkal dolgozott. Időnként rámhajolt, és a cicije is végigszántotta a farkam. Ekkor már én sem bírtam magammal, és finoman símogattam a feszes popsiját és a hátát, ami ellen nem volt kifogása. Egy ponton átjött a fejemhez, és rámhajolva simogatott, közben premier plánban csodálhattam a gyönyörű ciciket. Nagy kedvem lett volna a szájamba venni őket, de sajnos erre nem volt lehetőség. Majd visszatért oldalra, és úgy vitt feljebb és feljebb, időnként árm hajolva a cicikkel is érintve. Egy ponton túl már nem volt visszaút, és hatalmasat élveztem a kezébe. Hagyott lenyugodni, letisztogatott egy papyrtörlővel, majd betakart a törölközővel. Elment rendbe hozni magát, majd vissztért és vízzel kínált. Ezután én is elmentem zuhanyozni.

Elszámolás

Az elszámolás teljesen korrekt. 1 óra 20 rózsaszál, ahogy az adatlapja is írja. Utólag tettem le távozás előtt a polcon lévő tányérkába,

Szilvia, felejthetetlen masszázs

  Yosarian

Egyeztetés

Szilvia már jó ideje kedvenceim közt van és ott is marad. Találkozóink szinte mindig random jellegűek, de néha, ahogy most is összejönnek. Kora délután, asszony el, telefon használatban. Kicsöng, hagyom kicsit, leteszem. Egy próbát megért gondolom, amikor Szilvia visszacsörög, visszahívom. Szerencsém van, fél óra múlva tud fogadni, a randi hosszúságát még nem egyeztetjük. Gyors tusi, szájhigiénia, vissza a szabadidőruhába és még van 10 percem Szilvia kecójáig,

Megközelítés

Nekem gyalog, soványdisznó vágtában több mint elég a 10 perc, max. egy üstökös becsapódása okozhat némi késést. Aki viszont nem tőlem jön, a tömegközlekedés, és annak közeli megállói lehetnek az egyik megoldás. Természetesen kiépített utak vannak egészen a házig, úgyhogy autóval még egyszerűbb, parkolóhely mindig van a közelben, ami fizetős. Szilvia magánkezelője az I. kerületben, a Vár tövében, annak is a hegyek felöli oldalán található. Úgy pontosítanám, hogy a Széll K. tér és a Váralagút közötti utca egyik házában.

Helyszín

A masszázs helyszíne nálam az egyik legideálisabb az összes eddig látogatottak közül. Nem azért, mert tök közel van hozzám, hanem mert valóban egy nagyon kellemes miliőbe csöppensz. A kaputól nem kell sokat menned, kb. 1 perc, én még soha nem találkoztam senkivel, ha valakinek ez számít. Egy nagyobb méretű garzon szolgálja kényelmünket, fürdőben tágas zuhany, függönnyel, tusfürdőkkel, mosdónál szájvíz, száraz kilépő, ahogy kell. Egy hosszabb előtér folytatása a szoba, ahova néhány lépcsőfok vezet. Jó nagy méretű és magasságú helység, kanapéval, tekintélyes masszpaddal, túloldalon praktikus szekrénysorral. Szeretem a nagyobb tereket, itt ez abszolút adott. Kellemes meleg, diszkrét fények, lágy andalító zene is segítik ellazulásod. Még ami lényeges, hogy mindig csend honol, semmi zavaró, csak ketten vagytok, Szilvia és te.

Hirdető külseje

Szilvia számomra az ideális nőtípust személyesíti meg. Filigrán, karcsú, formás testű, szép arcú, a korát meghazudtoló keblekkel, popsival. Képeihez képest valamivel vékonyabb testalkatú, de ettől a még vonzóbb. Megadott kora valós, sötét haja általában kontyban, szemei barnák, csillogóak, bőre selymes, jó illatú. A cicik, feneke, nőiessége, ékes dísze testének, ami egészében is pazar látvány. Szilvia nem szószátyár, de szívesen beszélget, ha ahhoz van kedved. Kedves, mosolygós, vendégcentrikus. Köntösben, alatta szexi fehérneműben fogadott.

Masszázs

Szilvia programja nem nélkülözi a masszázsrészt, de vétek is lenne kihagyni. Nála a foglalkozás felét ez tölti ki. Gyógymasszőrként tevékenykedik már jó ideje és ezt nagyon profin, hatásosan műveli. Végül is másfélórára mentem, úgyhogy simán belefért egy alapos testregenerálás. A masszázspad kényelmes, lyukkal az elején a fejnek. Félmeztelenül dolgozik, ilyenkor nem szoktam simogatni, de azért nem haragszik meg, ha véletlenül megérinted. Szilvia olajjal dolgozik, vállaimnál kezdett, közepes erősséggel haladt lefelé hátam, majd derekam irányába. Főleg kézfejét, könyökét használta, alaposan dolgozott, semmi nem kerülte el figyelmét. Derekamhoz érve törölközővel takarta le az éppen nem gyúrt részeket. Néha beszélgettünk, de a felénél már elcsendesedtem, teljesen átadtam magam kezei érintéseinek. A combok, a lábak is kaptak egy igen intenzív terápiát, boka, lábfejek speciális kezelésben részesültek. Mikor már azt hittem, hogy vége a masszázsnak, Szilvia stílust váltott, kezecskéi szép lassan, épp csak érintve testem araszoltak felfelé, fenekem irányába. Annyira finoman csinálta, hogy már lassan az őrületbe kergetett. Lábaim kicsit nyitottam, picit megemeltem csípőmet, de kezecskéi szinte hajszálnyira súrolták a zacsit. Egy kicsit még ,,játszott" velem, majd egy határozottabb benyúlásnál hátulról már tenyrébe helyezte egyre elevenebb makkosom. Ennyire még sosem vártam, hogy megfordulhassak!

Kényeztetés

Hanyatt fordultam, Szilvia baloldalamra jött, maradék kis tangáját levette, kezébe egy kis olajat pumpált. Most már láthattam egészében is Szilvia szép meztelen testét, kezeivel elkezdte alsótestem, főleg a makk és környéke kényeztetését. Közben fölém hajolt, mellkasom puszilgatta, a bimbókat szopogatta. Farkam folyamatosan kezében, finoman játszott vele, ujjacskái mint egy hegedűvirtuózé. Vonom egy gyakorlott ,,művész" kezei által szólaltatták meg azokat a hangokat, amik előszőr csak lágyan, alig halhatóan töltötték be a teret. Ebben a szakaszban már én is érinthettem Szilvia mezítelen testét, bal kezem folyamatos szimbiózisban volt vele. Feneke egy gyönyörűség, de lába köze sem maradt számomra ismeretlen. Erogén zónájának simogatását nem vette zokon, de az újjazást nem szereti. Becsukott szemmel formázta makkom, teljes odaadással szeretgette. Néha erőledőlt, farkamat melleivel is kényeztette, miközben én még jobban hozzáfértem nedves puncijához. Egy jó darabig ment egymás szeretgetése, Szilvia nagyon jól ráérzett mindig, mikor kell egy kicsit visszavennie. De van az a pont ahonnét már nincs visszaút, nem kicsit mentem el, nagyon. Szilvia kezében farkammal egy kicsit remegett, kezemmel hátát, fenekét simogattam. Kicsit rendbe hozott és míg kint volt lassan visszatértem az élők sorába. Vizet hozott, még egy kicsit beszélgettünk, szemeink csillogtak, mint szentjánosbogár az éjszakában.

Elszámolás

Régóta ismerjük egymást, a végén szoktam hozzájárulni a konyhapénzhez. Extráról nem tudok.

Szilvia, nagyon jó masszázs

  tucci

Egyeztetés

Egy szombat kora délelőtt hívtam fel, néhány csörgés után kinyomta, fél percen belül egyszer megcsörgetett, akkor újra felhívtam, és hamar fel is vette. Aznap kicsit később ráért, így meg is egyeztünk az időpontban. Elmondtam, hogy leginkább a masszázs érdekel, de mivel kb. ez az első, így nem tudok mit kérdezni, ekkor elmondta hogy ő hogy szokott maszírozni, túl fogom élni, és ez egyelőre elég is volt. Megkaptam a címet, és elbúcsúztunk a viszontlátás reményében. A telefonban is nagyon kedves volt, csak valamiért egy határozottabb, pörgösebb beszélgetésre számítottam, amitől kicsit majd megijedek, hogy jajj mire vállalkoztam, de nem így lett, inkább felbátorodva vártam a találkozót.

Megközelítés

Pontos címet kaptam, a vár környékén. Nincs messze az Attila út amin szerintem van BKV, vagy kicsitt lejjebb villamos. Parkolni egész közel sikerült, ha jól láttam hétközben fizetős, és valószínóleg nem is olyan egyszerű, mint hétvégén. A kapuból telefonáltam, kaptam számot a kapucsengőhőz, beengedést, és instrukciókat a folyosón való eligazodáshoz. Nem kell sokat bolyongani, a kaputól viszonylag hamar el lehet érni a lakáshoz, aminek azonnal nyílik az ajtaja, és Szilvia beenged.

Helyszín

Hangulatos kis hely, minden a célnak megfelelően berendezve. Azt mondanám, kics masszázsbarlang, a legpppozitívabb értelemben, ez jutott eszembe amikor beléptem. Hangulat világítás, kellemes szövegmentes zene, szőnyeg a folyosó kövén, ami mind a hőérzet mind a biztonság szempontjából hasznos, és főleg a fürdő és a szoba közti közlekedést teszi kellemessé. A fürdő tágas, kényelmes, tiszta, zuhanytér van, ahol sem átlépni nem kell semmit, sem kapaszkodni vagy a hellyel ügyeskedni. Nincs ezer tusfürdő, de van miből választani igény szerint. A ruhákat a szobában egy kisebb kanapére tettem le, itt van még szárító a törülközőknek, és a masszáspad.

Hirdető külseje

Szilvia csinos, alacsony formás nő. Kedves arca és mosolya van. Mellei csodásak, nem kicsik, nem nagyok, popsija feszes.

Masszázs

Nagyon régen voltam szakszerű masszázson, és csak 2-3 alkalommal, ezért viszonylag keveset tudok arról, hogy milyen a szakszerű masszázs, vagy hogy én milyennek szeretem, de pont azért jöttem Szilviához, hogy ez megváltozzon. Amíg a masszázspadon elhelyezkedtem, megkérdezte, volt-e említésre méltó műtét, sérülés, ilyesmi. Vártam is ilyen jellegű kérdést, mert volt nemrég egy részleges izomszakadásom, így erről váltottunk pár szót. Elmondta, hogy illatmentes olajat fog használni, és el is kezdte masszírozni a karjaimat, majd a derakamat, hátamat, és haladt felfelé. Ahogy a telefonban is mondta, nem volt nagyon erős, de semmiképpen sem simogatás, nekem kellemes volt. Néha éreztem, hogy az egész alkarját használja, a geincem két oldalán pedig a könyökét is. Néha nem értettem, hogy hogy tud mindkét oldalon ugyanolyan nyomást kifejteni, miközben a pad mellett áll, de később rá kellett jönnöm, hogy a pici csodás test bizony tele van erővel. A hátam után a fejem felől a nyakamat és a vállamat is alaposan megmaszírozta, majd újra a derekamat érintve áttért a lábamra. Ebben a pillanatban a talpam elkezdett görcsölni, ami számomra egyáltalán nem meglepő, sokáig hason fekve szokott ilyet, ezért elkezdtem felemelni a lábam, Szilvia pedig azonnal kapcsolt, még mielőtt szólni tudtam volna, és előre feszítette a lábfejem, amitől elmúlt a görcs, majd alá helyezett egy törülközőt, és ezzel többet nem is volt gond. De ez a reflexszerű reagálás mindenképp a hozzáértését bizonyítja. Az egész masszázs jól esett, valahol ezt az erősséget képzelem mint a szakszerű masszás belépője, legközelebb vállalnék kicsit erősebbet is. Én nem néztem órát, de kb. 45 perce saccolnám az eddig elételt időt.

Kényeztetés

A masszázs végeztével megkérdezte, hogy megfordulok-e, én pedig természetesen nem akartam kihagyni a lehetősget. Ekkor már nem volt rajta meltartó, valójában nem is tudom, hogy a hasrafekvés és a fordulás között mikor került le, de az biztos, hogy Szilvia csodálatos formás mellei tárulkoztak elém, egy tanga kíséretében. Olajjal simogatni kezdte a mellkasomat, hasamat, combomat, a velem egykoráhogy ha csak néha ért hozzá, például a mellkasom felé simítva alkarral, nem csak olyan véletlen hozzáérés gyanánt, hanem határozottan rányomva, de mégsem egyből rámalkolva. Ez persze még jobb is így, és mivel az egész szeánsz alatt alig váltottunk pár szót a legszükségesebbeken kívül, nem akaródzott metörni a csendet bugyuta kérdésekkel, úgyhogy kezemet magam mellett tartva vártam, hogy mi lesz velem. Szilvia pedig egyre többet érintette férfiasságom, a környékéről oda-oda nyúlva, miközben csípőjét olykor mozdulatlan karomhoz nyomta. így nem tudtam már annyira jól viselkdeni, de mivel még mindíg nem kértem engélyt, ezért csak titokban apró mozudlatokkal próbáltam simogatni őt ott, ahol értem, és a szememmel faltam csodálatos testét, és mozgását. De amikor fenekét kissé kitolta, muszáj volt megkérdeznem, hogy én is simogathatom-e. Ekkor megfogta kezemet, és a melle alatt kicsivel az oldalára tapasztotta, magához szorította, és folytatta az én kényeztetésem. Én lassan kitapasztaltam, merre, meddig ér el a kezem, simogattam a hátát, megkörnyékeztem tenyeremnél valamivel nagyobb mellét, és elindultam a popsija felé, hogy kicsit belemarkoljak. De nem sikerült, kezem nincs hozzászokva az izmos női testhez, feszes feneke egyszerre okozott csodálatot és meghunyászkodást, így maradtam a simogatásnál, mely semmivel sem kisebb élvezet. Főleg, hogy közben Szilvia olyan mennyiségű erotikát visz a kényeztetésbe, hogy egyik illúzió jön a másik után. Keze csodálatos munkát végez, kiegyensúlyozottan de határozottan tartok egy kimondatlan cél felé, és amikor mellét már nem csak környékezem, de betakarom tenyeremmel, ujammal pedig finoman maszírozom kemény mellbimbóját, akkor Szilvia elkezd pici hangokat hallatni, sóhajokat, megint magához szorítja a kezem, aztán elengedi, én pedig elkalandozok a háta felé, ő megint hátratolja fenekét, és az ölem fölé hajol, és már nem is tudom, hogy még mindig a keze masszíroz-e, vagy már tovább léptünk, nem is merek odanézni, felljebb simítok a hátán, a nyakáig, a tarkójáig, de nem szorítom, nem tolom, nem rontom el a pillanatot, hiszen mindent megkapok, visszavonulút fújok, visszatérek csodás melléhez, mert már szinte el is készültem, hagyom, hogy mégegszer mellére szorítsa a kezem, befogadom az utolsó sóhaját, és megadom magam keze akaratának.

Megvárta, amíg elmúlt a remegésem, letakarított, és betakart egy meleg törülközövel, majd eltűnt, azt hiszem zuhanyozni. Majd visszajött, és szólt, hogy én is mehetek. Ekkor 2-3 perccel túl voltunk az órán, próbáltam igyekezni.

Természetesen nem történt olyan, ami az adatlapon nincs feltüntetve, de az illúzió akkor abban a pillanatban megvolt, és az élmény így marad meg.

Elszámolás

Ki van írva az adatlapra a rózsák száma, így sem telefonban, sem ottlétem alatt nem esett szó róla, ezt is írtam a beszámolóhoz. Utólag tettem le a polcra, de többet, mint ami az adatlapon szerepel, mert negyed órával túlcsúsztunk, és a lelkiismeretem így kívánta, de ezt Szilvia nem kérte, önkéntes volt, így nem számoltam bele.

Szilvia, nagyon jó masszázs

  geza08

Egyeztetés

Péntek kora délelőtt próbálkoztam telefonon, hogy elérjem Szilviát. Elsőre nem vette fel. Bő fél óra múlva újra próbálkoztam, akkor se vette fel, de néhány perc múlva egy csörrenéssel jelezte, hogy elérhető. Visszahívtam, és még aznap délutánra találtunk egy mindkettőnknek megfelelő időpontot.
Minden egyeztetésnél jelezni szoktam, hogy egy 125 kilós figura vagyok, amihez nem társul két méteres magasság, tehát a kövér emberek táborát gyarapítom. Szilvia erre csak annyit mondott, hogy a túlsúlyos embereket nehezebb masszírozni, de vállalta a kihívást.

Megközelítés

Borsod "vármegyei" vagyok, autóval nem akartam fővárosunk péntek délutáni forgalmában kockázatot vállalni, hogy esetleg lekésem a randit. Örs v. téri bevásárlóközpontban leparkoltam, majd metróval a Déli pu.-ig tömegközlekedtem. Innen 10 perces sétával elérhető a tetthely, ami a Budai Vár alatti egyik utcában található.
Autóval érkezőknek a parkolás fizetős, gondolom nem is az olcsó kategória. Nem sok szabad helyet láttam.

Helyszín

A tetthely egy regi épuletben található csinos kis garzon. Nem szalon jellegű, akár lakásként is használható lenne.
A kezeléshez stabil masszázspad, a vetkőzéshez-öltözéshez kanapé áll rendelkezésre.
A fürdőben többféle tusfürdő, száraz kilépő, és egy jókora zuhanyfülke várt (nem kabin), ami a hozzám hasonló méretű embereknek előny. A plusz figyelmességet egy kis hősugárzó jelentette, ami finom meleget adott.

Hirdető külseje

Szilvia egy alacsony, vékony, ugyanakkor fantasztikus formákkal rendelkező hölgy, akire valószínűleg nem hat a földi gravitáció. A hirdetésbeli adatoknak pontosan megfelel, bár a megadott korát még most sem akarom elhinni. Tökéletes alakját, selymes bőrét, feszes popsiját, és cicijét a húszéves korosztály is megirigyelhetné.
Az arckitakarás miatt volt bennem némi félsz, de alaptalanul.
Egy köntösben fogadott, ami alatt csak egy tangát viselt.
A lakásba belépésem után kb. egy perccel eldöntöttem, hogy megpróbálok hosszabbítani, amit rugalmasan kezelt, így lett az egy órából másfél óra.

Masszázs

Fürdés után a masszázspadon megpróbáltam úgy helyezkedni, hogy tudjak mozizni, de Szilvia azt mondta, hogy arra még lesz időm, most helyezkedjek el kényelmesen. Igy hát kétoldalt lelógattam a kezeimet, a fejemet pedig a padon kialakított lyukba tettem.
Szilvia azzal kezdte, hogy betakart valami előmelegített, talán törölközővel, amit mindig úgy igazított, hogy az éppen nem kezelt testrészeimet melegben tartsa.
A masszázst olajjal végezte, valahogy úgy, hogy először beolajozta a derekamat, majd keményen megdolgozta, ezután jött egy rövidebb simogatósabb levezető rész.
Minden egyes testrészemet ugyanezzel a koreográfiával masszírozta gondosan végig.
A derekam után elindult fölfelé. A hátam, a két kezem, majd a nyakam következett. A nyakmasszázs közben a fejemnél helyezkedett el, közben hátamra is áttért néha. Ehhez előre kellett hajolnia. Ez volt az első erotikus élmény, ahogy a cickói a nyakamat, tarkómat érintették.
A lábaimmal fejezte be kezelést, amik szintén megkapták ugyanazt a törődést, ugyanúgy, ahogy a többi részem is.
A lábmasszázsba beletartozott a bokám, és az Achilles is.
A szakszerűségről, hozzáértésről annyit: Van a felkaromon egy kb. fél centiméteres alig érezhető csomó. Szilvia a második érintése után megkérdezte, hogy mi az, és hogy tudok-e róla. Ez más masszőznél még nem történt meg.
Nem csak monoton módon masszíroz, hanem valóban odafigyel a paciensre.

Kényeztetés

Még mindig hason fekve, elindult lassan fölfelé, de ez már nem masszírozás volt. A hátsó fertályomat körkörösen simogatva egyre közelebb került a legérzékenyebb részemhez. Először olyan érzés volt, mintha kinyílt volna valami ajtó, és a huzatot érzem, annyira finoman, csak az ujjai hegyével izgatott. Ez eltartott jónéhány percig, azután jött a kegyelem, a megfordulás.
Bőséges olajozást követően, ugyanúgy folytatódott a kényeztetés, ahogy elkezdődött. Egyre szűkülő körökkel került közelebb a velem egykorúhoz, majd szintén csak ujjheggyel, alig érintve kergetett őrületbe.
Ekkor szokásom szerint megkérdeztem, mit szabad nekem? A tanga által eltakart terület tabu, a nem durva simogatás engedélyezett. Ezzel éltem is maximálisan. Szilvia figyelt arra, hogy én mit szeretnék. Ha a popsiját simogattam, akkor előredőlt, a cickói a hasamon siklottak. Ha az ikrek felé nyúltam, akkor úgy fordult, hogy kényelmesen elérhessem őket.
Közben Ő is fokozta az én kényeztetésem. Sokféleképpen izgatott, lassabban, gyorsabban húzogatva, marokra fogva, éppencsak érintve.
Fogalmam nincs mennyi ideig tartott a menyország kapujában, de egy-ket alkalommal majdnem benyitottam.
Végül Szilvia megfogta a kezemet, a mellére tette, majd rászorította. Közben behunyta a szemét, és felsóhajtott. ( Vagy csak ezt álmodtam).
Nekem ennyi elég volt, innen nem volt visszaút. Az előbb említett kaput páros lábbal rúgtam be.
A romeltekarítást Szilvia végezte el, majd újra betakart, és hagyott pár percet, hogy magamhoz térjek.
Ezután még volt egy gyors tusolás, öltözés, rövid beszélgetés, és búcsúzás.

Elszámolás

A telefonban megbeszéltek úgy is voltak, kivétel a hosszabbítás az én kérésemre.
Bár most talákoztunk először, a csokor szóba se került.
Utólag rendeztem. Szerintem átlagos hozzájárulás.
Viszont amit kaptam, az messze nem átlagos volt.

Szilvia, nagyon jó masszázs

  Pussoholic

Egyeztetés

Először üzenetet írtam Szilviának az oldalon, majd hívtam és akkor egyeztettünk mindkettőnknek megfelelő időpontot. Az üzenetemre is válaszolt és a telefonban is kedves, intelligens és készséges volt, amikor hívtam, sejtettem azonnal, hogy kellemes társaságra lelek benne.

Megközelítés

A várhegy nyugati lejtőjének ismert utcája, a délután ellenére sem volt jelentős forgalom, így autóval érkezve sem lettem idegbeteg a forgalom miatt. Parkolóhely is volt jópár darab a közelben, bár elég borsosan mérik az időt ebben a körzetben is. Ha BKV-val jöttem volna, valószínűleg a közeli, nagy csomópontig mentem volna metróval vagy villamossal és onnan kb. 10 perc laza séta a házig.

Helyszín

A többször megénekelt, hangulatos kis kuckóhoz először felfelé, majd lefelé kell lépcsőzni a ház kapuján bejutva. Nem túl elegáns épület, de az ajtón belépve már egy meghitt, meleg hangulatú stúdióba ér az ember, elfelejtve a külső tér kissé kedvezőtlen adottságait. A masszoba egy galériás, viszonylag nagy alapterületű helyiség, előtte a konyhából nyílik a fürdőszoba. Ott zuhanyzó vár minden szükséges felszereléssel ellátva, puha és jó nagy törölközőt a szobában kapok miután levetkőztem. A tetthelyen egy jó nagy masszpad várja a vendéget, mellette a falon tükör a szem kényeztetésére. A picit hűvös szobában kis hősugárzó segít a kellemes hőmérséklet elérésében és végülis elégnek is bizonyul.

Hirdető külseje

Szilvia egy szép, alacsony, formás és mosolygós hölgy, akivel igen könnyen egy nevezőre juthat a felé kedvesen és intelligensen forduló vendég. Ha jól emlékszem, egy köntösben fogadorr, ami alatt talán csak egy bugyi volt rajta. Haja talán még leengedve simult vállaira, de azt később emlékeim szerint felkötötte egy kontyba, megmutatva szép ívű nyakát. Hanyatt fordulásom után szépséges mellei is szemem elé kerültek, kerek, feszes popsija is igen remek éke karcsú, arányos testének. Sötét szeme értő és érzéki egyben, a program alatt többször is elgyönyörködhettem azokban is. Bőre tinilányokat megszégyenítően sima, puhán rugalmas. Öle kincsét én most csak a bugyin keresztül érintettem, amikor a kényeztető rész alatt finoman simogattam ott.

Masszázs

Az utolsó beszámolója keltette fel bennem a vágyat egy magas minőségű masszázs és esetleg egy remek kézi kényeztetés élménye iránt. A helyszín már elgondolkodtatott, és a lakásba lépve már egészen biztos voltam abban, hogy több évvel ezelőtt már jártam itt, de abban a mai napig nem vagyok biztos, hogy Szilvia volt-e akkor a partnerem, vagy valaki már várt akkor. Most nagy örömmel adtam át magam a kellemes fogadtatás és a megtisztulás után a masszázs élményének. Míg fürödtem, ő készített nekem egy finom teát, amit csak a végén fogyasztottam el. Visszatérve a szobába a masszpadra feküdtem, arcomat a lyukba mélyesztve, ő edig immár csak a bugyiját viselve, félmeztelenül kezdett a melegített olajjal (?) dolgozni a testemen. Itt én csak élveztem a nagyon is szakszerűnek tűnő mozdulatait, miközben igen kellemes beszélgetésbe merültünk és kiderült, hogy eredeti megérzésem nem csalt meg, mert egy nagyon intelligens, széles látókörű fiatal szépség a társalgó partnerem. Az élvezetes cset közben ő persze állhatatosan és nagyon hatékonyan dolgozta át a problémásabb és a "csak" érintésre váró testrészeimet. Érzésre alkarját, könyökét is használja az egyes részeim nyomkodására, de ujjai is határozott erővel masszírozzák át az itt-ott kialakult csomóimat, görcseimet, miközben én jólesően nyögdécselek és dícsértem tevékenységét. Elég sokáig tart a jótékony foglalkozás, a szakszerű testjavításom, és én már abban az elfogadó állapotban vagyok, hogy az se lenne baj, ha így telne el az egész időm. Már majdnem hangot is adok érzéseimnek, amikor Szilvia mozdulatai, érintései határozottan felpuhulnak, simogatássá és cirógatássá finomodnak, ami előre vetíti a mégiscsak erotikusabb folytatás bekövetkeztét, aminek persze kíváncsi örömmel és izgalommal nézek elébe. El is hangzik a bűvös, hanyatt fordulásra bíztató felkérés, aminek örömmel teszek eleget. Mégiscsak pasi vagyok, a magam gyarlóságával....

Kényeztetés

Az utolsó, róla értekező írásból azt olvastam ki, hogy itt az orális örömszerzés bár elmarad, de hiányérzet nemigen marad a vendégben. Ennél nagyobb igazság nem is létezhetne, mint hamarosan kiderül számomra. Olyan finoman, érzékien és pontos ráérzéssel nyúl rudamhoz egy kis elülső testmasszázs után ráközelítve, hogy régen tapasztalt erővel tör rám a merevedés, majd' szétrobbantva makkomat, melyet ujjai és tenyerei között járat olyan mozdulatsorokkal fűszerezve tevékenységét, amiket tán évtizede nem tapasztaltam senkitől. Ez itt, most a legjobb handjob, amit csak remélhettem és én minden másodpercét maximálisan ki akarom élvezni. Ezért és azért is, hogy ő is igazán jól érezze magát velem én is simogatom a hátát, szép fenekét és eszméletlen melleit, amelyek finom gyurmázását ő is finom izgalommal fogadja, szinte tenyereimbe kínálva azokat. Popsija félgömbjei között besimítok a bugyi textiljével takart puncira is. Első alkalommal vele gyönyörködve nem kutakodom, nem bújtatom ujjaimat csipke alá, csak azon keresztül simogatom, nyomkodom azt, aminek élvezetét félreérthetetlen sóhajokkal és testtartással igazol vissza, de ennél többet ő nem akar tőlem és ezt tiszteletben is tartom. A saját kéjemet ugyanakkor annyira megdobja ez a majdnem közös élvezkedés, hogy elengedem magam és a kezei között hatalmasat élvezek. Orbitális a gyönyöröm, percekig tekergek, hörgök, feszengek a padon, levegőért kapkodva próbálok eszemnél maradni....ő pedig csak simogat, míg lecsillapodok végül és csak azután kezd neki romjaim eltakarításának. Később elfogyasztom a teát, majd lemosom magamról a szeánsz nyomait, nedveit, s felöltözve búcsúzom új kedvencemtől, akivel reményeim és terveim szerint a jövőben lesz még alkalmam hasonló élmények átélésére.

Elszámolás

Tudván az elvárt ajándék mértékét, azt szokásom szerint előre kikészítve helyezem el a kis polcon a szobában. A kapott élményért - a masszázs és a kényeztetés egyaránt fontos eleme az elégedettségemnek - szinte ajándék a mai világban a mértéke, talán a legjobb ár-érték arány, ha már ezzel a fordulattal élhetek.

Szilvia, nagyon jó masszázs

  Yosarian

Egyeztetés

Elöljáróban annyit megemlítenék, hogy ez a beszámoló nem jött volna létre, ha ma(kedd) nem olvastam volna Szilviről egy beszámolót, ami szerintem és tapasztalataim alapján nem méltó Szilviához. Mivel előző nap(hétfőn) voltam a vendége megpróbálok egy kicsit árnyaltabban írni néhány sort kiegészítésképpen. Telón hívtam reggel, nem vette fel, de kb. félóra múlva visszacsörgött. Délelőttre még nem volt vendége, ezért nem volt akadálya randinknak, amit le is fixáltunk.

Megközelítés

A vár krisztina városi oldalán található, párhuzamosan az Attila úttal elhelyezkedő utcában található a rendelő. Durván a Széll K. Tér,- Déli. Pu.- Alagút háromszögben. A tömegközlekedés teljesen rendben van, autóval is találni helyet, ami fizetős. Én akár fürdőköpenyben is mehetnék, kb. 300 méterre lakom a címtől.

Helyszín

Igazi múlt század elején épült ház, ami megúszta a bombázásokat, amik szép kis foghíjkat ütöttek a városképbe. A kapun belépve nem kell sokat menni, balra az első földszinti lakás. Szépen felújított egyszobás lakás, méretes előszobával, és egy jó nagy szobával.
A fürdő a bejáratnál közvetlen balra, tágas, zuhanyozós, többféle tusfürdővel. Mosdónál szájvíz poharakkal, mindenhol tisztaság, jó nagy kilépővel. A szoba funkciójának megfelelően berendezve. Bőrkanapé, szobainas, másik oldalon végig polcrendszer izlésesen díszítve.
A méretes masszázspad a szoba egyik végében, körülötte bőven van tér. Paletta behajtva, terápia ideje alatt hangulatfény, diszkrét tantra zene szól. Teljes diszkréció az ellazuláshoz.

Hirdető külseje

Szilvia ugyan nem arccal hirdet, de ez csak inkognitója megőrzése miatt van. Helyes, enyhén ovális arc, csillogó barna, titokzatos szemek, barna haj. Termete filigrán, nagyon arányos és szép végtagokkal. Mellei(is) nálam abszolút kedvenc, punci szépen zárt, nagyon szexi. Ha megnézem megadott korát és őt ruhátlanul, hát jó pár évet simán letagadhatna. Szilvia nem egy cserfes lány, de szívesen társalog, ha ahhoz van kedved. Talán úgy jellemezném, hogy ő pont annyira szexi, mint amennyire ez szolgáltatásához arányos, amit a későbbiekben megtapasztalsz. Egy bordó köntösben fogadott puszival. A köntös alatt fekete alsó-felső, fokozottan kiemelve formás kis alakját.

Masszázs

Szilviánál a masszázs kihagyhatatlan, programja így van felépítve. Az idő fele masszázs, másik fele erotika. A masszázst tanulta és mai napig folyamatosan képezi magát. Míg fürödtem, mindent előkészített, nekem már csak hasra kellett feküdnöm. Szilvia általában bikiniben kezd, de most kérésemre levette parányi felsőjét. Bugyi még maradt mert most piros betűs ünnepek voltak nála. Arcomat a lyukba(maszpad) helyeztem és elengedtem magam. Szilvia olajat használt és belekezdet egy egész testes lazító masszázsba, ami nem nélkülözte az erősebb fogásokat sem. Valóban minden porcikámat megmozgatta, semmi nem maradt ki. Végtagjaim külön-külön kaptak speciális lazítást, nyakamnál és a fejemnél már érezhettem mellei simogatását is. Nem értem hozzá, végig ,,fegyelmezett" vendég voltam, csak a kezeire koncentráltam, főleg amikor ismét a bokámtól elindult felfelé a farpofák irányába. Na ezek már teljesen más érintések voltak. Kezecskéi finoman cirógatták combjaim, de főleg annak belső részeit. Lábaim ösztönösen szétnyitottam kicsit, Szilvia becsúsztatta ujjacskáit finoman rátapintva a lényegre.

Kényeztetés

Hasamról a hátamra fordultam, papírforma és a praktikum miatt is. Szilvia balról mellém ált és már megszabadúlván falatnyi alsójától folytatta alsótestem érzéki simogatását egyre feljebb és feljebb. Olajat csurgatott tenyerébe és ezentúl már főleg a makkosra fókuszált. Jó közel hajolt hozzám, hogy közben én is elérhessem őt. Szilvia lingamja nagyon profi, nagyon finom, ha becsukom a szemem, már-már egy meleg hüvelyben érzem magam. Nem tudom leírni a koreográfiát, becsuktam a szemem. A kezem azért simogatta Szilvia bársonyos testét, fenekét, combját. Vendéglátóm nem volt önző, úgy helyezkedett, hogy hátulról én is kényeztethessem izgalmi állapotba került punciját. Ujjazás nem szerepel a lehetőségek között, de azért marad bőven lehetőség a külső területeken is. Egy darabig elvoltunk ebben a kellemes szimbiózusban, de a befejezést nem így szerettem volna. Mivel volt még időnk, Szilvia alulról felkúszott hozzám és egy nagyon kellemes cicis masszázsban részesített, néhány puszi kíséretében. Csók és francia nem szerepel a programban, de azért próbáltuk kihozni a legjobbakat, ami még belefér olyankor, ha már működik a bizalom és talán a szimpátia. A kölcsönösség a ,,talán" kategória, ezért nem számon kérhető vállalás. Megkértem Szilviát dőljön le a hátára a masszpadon és viselje el amatőr ténykedésem a hátralévő időnkben. Ott feküdt előttem ez a csodálatos testű nő, szemei lehunyva. Néhány pillanatig még legeltettem a szemeim, gondolatban már az enyém volt. Szóval az olajos flakont a kezem ügyébe helyeztem és két tenyeremmel, majd ujjaimmal próbáltam azt az érzést átadni, ami testemet elárasztotta. Farkam az események hatására már erősen növekedési fázisban volt, kicsit megolajoztam, hogy ne nyikorogjon és Szilvia gondjaira bíztam. Ő az enyémet, én az övét, egy darabig lebegett a boldogság, nálam mindenféleképpen. Amikor már éreztem, hogy a skacok ki akarnak törni, Szilvia nőiességét már célirányosan simogattam. Aztán egyszer csak durr, nirvána, kegyes halál, visszatérés. Nincs kizárva, hogy együtt szálltunk el, Szilvia szerint de igen. Egy kicsit még simogattam testét, láttam, hogy jól esik neki. Farkam még mindig a kezében, örökítő anyagom szanaszét. A bódulatból eszmélve segítek felülni Szilviának, aki egy róla elnevezett tekercset hoz, amivel rendbe tesszük magunkat. Kapok még egy pohár vizet, átölelem vendéglátóm, akinek úgy csillognak a szemei mint esthajnalcsillag az égen. Nekem kicsit remegnek a lábaim, de zuhany közben elmúlik, mint ahogy ez a randi is sajnos.

Elszámolás

Már ismerjük egymást egy ideje, de az első alkalommal sem kérte előre, szóval utólag rendeztem diszkréten. Leírtam mit nem vállal, de nyilván ha felhívod elmondja a lehetőségeket.

Szilvia, nagyon jó masszázs

  Brum

Egyeztetés

Már többször voltam Szilviánál, mindig telefonon keresem igy most is, a megadott első elérhető időpontnál hivtam de néhány elfogadható kicsöngés után letettem szomorúan, mert azt gondoltam szombat lévén talán nem dolgozik. Azonban hamarosan megcsörgetett, én visszahívtam és megbeszéltünk egy közeli időpontot rövid egyeztetés után. Mint emlitettem már hívtam korábban is néhányszor és könnyen sikerül kapcsolatba lépni vele majd minden alkalomkor és mindig kedves, kellemes hangján segít megfelelő időpontot választanom mert számomra hétközben macerásabb a rendelési idejében kényelmesen időt szakitanom.

Megközelítés

A rendelő a Délitől és a Széll Kálmántól nincs messze, 5 ill. 10 perc séta a Vár aljában közel a vérmezőhőz. Ha a Lánchid müködne, nekem 20 perc séta lenne az Alagúton keresztül mert az és a kedvenc motor üzletem is közel van. Jár még néhány busz és villamos is a közelben. Parkolót is találnék a ház előtt is akár, amennyiben autóval mennek

Helyszín

A lakás tökéletes állapotban van. Nem kicsi és nem nagy, előszoba talán konyhával, pár lépcsőn lejutva a szobában vagyunk ami szerintem inkább tágas mint nem, van egy galériás rész ami gondolom nem publikus. A szoba amugy az az utca szintjén van és ablakon is oda nézhetnénk ha ez lenne látogatásunk célja. A szobában masszázspad várja a hozzám hasonlóan izgatottan elszánt vendéget. Egy kanapé szolgál a ruhák elhelyezésére és a nadrág levételével majdan a zokni felvételével küzdő, kicsit érettebb fiatal emberek részére. A fürdő zuhany fülkéből es hozzávaló függönyből áll, benne túsfürdő választék a mosdón szájvíz pohárral. Egy wc emeli a minőséget öszkomfortos fokozatra illetve hídeg esetén Szilvia egy apró berendezéssel meleget is tud késziteni, igény esetén.

Hirdető külseje

Szilvia arca különböző izlések szerínt is szép, melyet kedves enyén visszafogott természete csak fokoz. Alkata a képeknek megfelelő, talán elsőre kicsit vekonyabbnak, törékenyebbnek tűnik, de később és általam már többetszörre volt lehetőségem szemrevételezni, igy mondhatom pazar látványban volt részem. Kiemelném rendkivül formás popsíját, a szívdöglesztő ciciket amik kerekdeden formásak, formás lábfején a körmök a piros árnyalataira lakkozva, melyek a masszázspad lyukán nézeĺődve még úgy is izgató látványt nyújtanak hogy nem vagyok lábfetísiszta. Combjai, hasonlóan popsijához, kívánatosak! Szílvia szép és kívánatos nő!

Masszázs

Szílvia egy sötétszínű pongyola félében fogad és ezt csak miután megfürödtem igen gyorsan és elhelyezkedtem a masszázspadon, veszi le. Ekkor már csak egy tanga és egy nyaklánc az öltözete amit elég nehéz nyugodtan, csak a masszázsra koncentrálva, elhelykedni a padon. Megérkezvén a hasamon feküdve, Szilvia áttörülgeti a nagy igyekezetemben még nedvesen hagyott hátsó felemet, majd betakarja a lábaimat és a hátamat finom meleg törülközövel. Háttal és nyakkal kezdi idönként erőteljesen, majd finoman, szerintem szakszerüen. Nem hagyja ki a kezeket és ujjakat sem, néha fejemtől állva végig símit a hátamon egészen a fenekemig, igy pícit, testünk viszonylag nagyfelületen érintkezik ami finom borzongást vált ki belőlem. Következnek a lábak melyeket zömében inkább finom éríntésekkel maszíroz, egyik keze a fenekemen szinte állandóan majd úgy csinálva mintha kezei eltévednének de mindég a kritikus hely előtt megállva, amitől én személyszerint az örület határán probálok majd négykezlábbra állni, ge mindig visszatérit a szakszerű masszázs oltárára. Örület. A maszázs háromnegyed órája alatt minden szakszerüsege és tényleg az! Folyamatosan erotikus izgalomba tart, de lehet hogy ezt csak belölem váltja ki érintésekkel és a bennem keletkező erotikus feszültséggel és türelmetlenségel a fordulás utáni vággyal.

Kényeztetés

Miután majd félig négykézlább tartozkodván a padon és a szemeim bedagadtak, az orrom bedugult a masszázs jóleső érzésétől, csak eljőn a pillanat hogy megforduljak. Immárom hanyat fekve, Szilvia tovább folytatja a maszirozást az elejemen, bár ezek már inkább finom éríntések a testem egészén, kezeivelckörözvén a régóta áhitott es vágyakozó testrészem közelében de tulajdonképpen azt még mindig nem igazán megérintve, pedig egyre nehezebb lehet kikerülni kezeivel mert az mindent elkövet a találkozásukért. Én sem segítek eme testrészemnek avval hogy lehetőségem nyilik Szilvia gyönyörüen formás popsija és cicije símizésére testének felfedezésére miközben finom kis kezei folyamatos táncot járnak testemen, melleivel szintén végigsímtva rajtam, egyik keze immár folyamatosan bátoritja ama bízonyos testrészemet, immárom kéz a kézben egyre elmélyülő barátsággal ám mégis ügyesen fenttartva benne a feszültséget még hosszú perceken keresztül! Közben kezeim egyre meredekebb pályát irnak le Szilvia testén, telhetetlenül habzsolva a lehetősegeket amit azért Szilvia mégis korlátok közé vezet finoman de eredményesen. Igy telik a hátra lévő idő, izgalmi állapotom hosszan tartó magaszintű fenttartása Szilvia teljeskörű érdeme amit kezeivel, hozzáállásával, viszont rekcíójával, türelmével vezet a robbanáspontig.Szilviánál kézi levezetés van, de olyan erotikus izgalmi állapot hosszútávú fenttartásával hogy semmi híány érzet nem marad bennem. Mondjuk nekem ez az egyik gyengém, és ezért az már egy ideje Szilvia is.

Elszámolás

Extrákról nem tudok, szerintem az ár megfelelő a kapottak tükrében mindenképpen, én átlagosnak, inkább allatinak mondanám különösen a jelenlegieket figyelembe véve. Ezt a végén rendeztem, a számomra kikészített pohár víz megívás után, mellé helyezvén de még elegendő vízet hagyva hogy a rózsaszálak ne hervadjanak.

Szilvia, nagyon jó masszázs

  Yosarian

Egyeztetés

Szilviát már ismerem, két ízben is jártam nála. Ritkán tudok előre tervezni, aznap hirtelen lett délelőtt egy kis énidőm. Próba cseresznye, hívtam Szilviát, a kedvencek közül ő van legközelebb hozzám. Nem vette fől, de amikor már majdnem lemondtam róla, rámcsörgött. Szerencsém volt délelőttre még nem volt előjegyzése. Megbeszéltünk egy másfél órás randit, ami mindkettőnknek megfelelt.

Megközelítés

Szilvia rendelője Budán az I. krületben található.
Igazándiból nincs messze a Déli pu., de a Széll K. tér sem. Természetesen a Bkk. egyik busza is megáll, kb 2 percre, vagy villamos 5perc gyaloglással. Párhuzamosan fekszik a helyszin egy főúttal, gépkocsival sem gond a parkolás, ami fizetős. Én gyalog mentem, csak néhány száz méterre lakom Szilviától.

Helyszín

A környékre jellemző műemlékjellegű házban van Szilvia kezelője, a bejutás maximálisan diszkrét. A bejárattól néhány lépés a lépcsőházban, majd annak a végéből nyílik egy ajtó, amelyen belépve egy kis lépcsőn már a lakáshoz érünk, ami már félig nyitva vár. Belépve egy tágas előszobába jutunk, innen nyílik a fürdő és vele szemben egy konyha. Az előszobában bőven van hely elhelyezni a kabátot, cipőt,stb. Érdemes megjegyezni, hogy Szilvia egyedül dolgozik a lakásban, a rend és tisztaság mindenhol tettenérhető. A fürdő átlagos nagyságú, épített zuhanyrésszel, elegendő tisztálkodószerekkel,a mosdónál is a szükséges kellékekkel. Az előszoba végén a kezelőbe vezető ajtó. Itt néhány lépcsőfok lefelé és elénk tárul egy nagyon hangulatosan, a célnak praktikusan berendezett szoba. Tágas, magas légterű helység, kanapéval, a bal oldalon a jó széles, kényelmes masszpad, lukkal az elején. Redőny lehúzva, hangulatfény, de azért bőven látni a másikat. A szoba jobb végén egy galéria feljárata, gondolom Szilvia ott pihizik néha. Szerintem tök ideális hely, kintről semmi zaj, bent andalító zene, amit már csak vendéglátóm személyisége überel.

Hirdető külseje

Szilvia egy filigrán alkatú, sötét hajú, bájos arcú csajszi. Kora a megadottnak megfelelő, egy rövidke kék valamiben fogadott, néhány kilóval talán kevesebb, a fényképeivel ősszehasonlítva, de ez csak előnyére válik. Nagyon kedves hangja, kisugárzása van. Gyönyörű barna szemei csak úgy tündökölnek, ahogy rád néz. Haja most feltűzve, egyébként szép hosszú, bőre enyhén szolis, selymes, jó tapintású. Alkata tinis, nagyon formás mindenhol, gyönyörű hozzá illő valódi cicik(semmi gravitáció), formás kemény popsi, karcsú arányos test. Ha ez alapján kéne a korát meghatároznom, huszonötnél nem mondanék többet. Szóval Szilvia külseje nekem abszolút bejön.

Masszázs

Fontos megjegyeznem, hogy Szilviánál a masszázs rész kihagyhatatlan, és mindenképp ajánlott. Képzett masszőz, ezt a részt is komolyan veszi, nekem már kétszer is bizonyította ebbéli tudását. Megérkezésem után egy rövidet beszélgettünk, kivel mi, az ünnepek alatt. Megkaptam a törölközőt, elvonultam tusolni, mire visszetértem Szilvián már csak egy melltartó-tangabugyi összeállítás volt. Érdeklődött, van-e valami amire odafigyeljen, vagy esetleges érzékeny terület testemen. A derekam szarakodik már egy ideje, kértem azt a részt alaposabban vegye kezelésbe. Hasra feküdtem, arcom a lukba helyezve vártam Szilvia áldásos tevékenységének kezdetét. Szerettem volna, ha masszőzöm munkáját nem zavarta volna a felső része, ezért megkértem ha nem gond szabaduljon meg tőle. Aranyos volt, mosolyogva eleget tett kérésemnek. Ez után nekilátott derekam masszírozásának, előszőr finoman lazítva, majd egyre erőteljesebb nyomásokkal, ahogyan jónak látta. Szép lassan haladt felfelé, a hátam is megkapta a kellő törődést, a vállaim is meglettek dolgozva rendesen. Közben folyamatosan érdeklődött, nem-e okoz fájdalmat. Kis tenyereiben, karjában komoly erő lakozik, nem csak simogatásra valóak. A nyakamat és a vállakat már a fejem mögül gyúrta, éreztem forró leheletét, a cicik a fejemen landoltak ilyenkor. Eszembe is jutott, hogy bizony a nyaki csigolyáimra is ráfér egy alaposabb gyúrma. Kezeimet is rendesen lazította, a kézfejeket külön. Közben beszélgettünk, ha Szilvia közel volt hozzám testének érintése sem volt tabu. Amikor a felsőtestemmel végzett, lement a lábaimhoz és egy nagyon finom lábmasszázsba kezdett. A talpmasszázs után szép lassan, de akkurátusan haladt combjaim irányába. Az erősebb nyomkodásokat kezdték felváltani a finomabb lassab érintések, minek hatására ösztönösen egy kicsit szétnyíltak lábaim, ezzel is segítve Szilvia munkáját. Jól döntöttem mert masszőzöm aranyat érő kis kezei már a zacsi környékén jártak. Már éreztem a bizsergést, vérlemezeim kezdtek egy bizonyos irányba áramlani. Szilvia fészkelődésemből levette, hogy már igénylem az erotikusabb érintéseket, ezért fordulást javasolt, amire nem tudtam nemet mondani.
Kiegészítés: A masszírozás természetesen nem szárazon, hanem nagyon kellemes, illatmentes krémmel történt. (a szerk.)

Kényeztetés

Szilvia vállalása az erotika részét tekintve talán nem olyan választékos mint sok más masszőzlányé(francia nincs), de nekem előző látogatásaim során semmi hiányérzetem nem volt. Nyilván ez szubjektív, de korábban nem egy alkalommal voltam éppen a leányzó szájában, s közben hallgathattam az alkalomhoz nem oda illő zajokat, ami különösképpen nem fokozta libidómat. Zárójel bezárva. Miután megfordultam, Szilvia teával kínált, majd a hátamra fordultam, kiszolgáltatva testemet vendéglátóm buja vágyainak. Hangulatfény, lágy andalító zene, mellettem egy csinos, szinte pucér csajszi, aki mosolyogva, krémes kezével belekezd farkam és környékének kényeztetésébe. A comboknál kezdi, finoman, de nagyon szexin, szinte hárfázik az erogén zónában. Nem kapkodja el, szép lassan közelít férfiasságom irányába. Finom apró kacsói azért egy idő után már a zacsit formálják, egyre feljebb haladva a már duzzadó makkos felé. Na ekkor kezdődik el az a művészet, amit nevezhetünk akár lingamnak is, de én inkább egy gobelin készítő és egy fazekasmester(nő) hibridjének titulálnék. Néha becsukom a szemem, de többnyire összenézünk Szilviával. Rezdüléseimből, arcmimikámból mindig leveszi, hol tartok éppen. Mivel közvetlen mellettem áll, finoman simogatni kezdem formás popsiját és egy kicsit beljebb is. Szilvia nem veszi rossznéven, ezért bal kezemmel enyhén széttárt lábai közé nyúlok. Nincs ellenkezés, felbátorodom, tangáját félrehúzom és amennyire hozzáférek bal kezemmel forró punciját simogatom. Közben tart a folyamatos eufória, néha már tényleg úgy érzem, hogy egy finom szűk punciban vagyok. Jó sok idő eltelik, ujjaim folyamatosan Szilvia puncijánál tartózkodnak, érzem innét már nincs visszaút, kicsit megfeszülök, velem egy időben partnerem lábai is megremegnek. Örökítő anyagom Szilvia hasán landol, miközben egyik kezében még a farkam, a másik kezével a mellkasomon támaszkodik és érezhetően remeg egy kicsit. Nem volt semmi, az biztos. Ott feküdtem kielégülten, letörölhetetlen mosollyal a képemen. Amikor már fel tudtam tápázkodni, kaptam még teát, többi a szokásos protokol szerint.

Elszámolás

Extrákról nincs tudomásom, vállalása egyértelmű, amit a telefonban is elmond. Hálapénzt utólag rendeztem, budai átlag.

Szilvia, nagyon jó masszázs

  bádszpencer

Egyeztetés

Telefonon hívtam reggel 9 után pár perccel, akkor még nem, de 9.30-körül ismételten hívtam, akkor már felvette. 12.00 utánra tudott időpontot adni, szabad volt a napom, így megfelelt. Mivel már korábban is beszéltem vele, csak akkor nem sikerült mindkettőnknek megfelelő időpontot találni, tudtam mindent, így most csak az időpontot fixáltuk le, kb. 1 perc alatt.

Megközelítés

Főúttal párhuzamos mellékutca a Vár alatt. Kocsival mentem, ismerem a környéket, Budapesten belül nagyon ritkán használok GPS-t, most sem tettem, de gondolom az is odatalál. BKV járatokat nem ismerem ezen a részen, de a főúton jár busz. Házszám kint van, bonyodalom nincs, könnyű megtalálni. Most kivételesen sok hely volt, de szerintem csak azért, mert a közelgő ünnepek miatt már kevesebben dolgoznak, normál hétköznapon szerintem baromi nehéz parkolót találni. Parkolás fizetős a kerületre jellemző díjszabással.

Helyszín

Kicsi lakás, célnak megfelel, egy szoba, előszoba, fürdő, modernnek mondható berendezéssel. Nem nagyon szoktam a lakással foglalkozni, mert különösebben nem érdekel, csak ha nagyon negatív a dolog, de itt ilyenről nincs szó. Fürdő modern, zuhanyzós, néhány tusfürdő, szájvíz, dezodor, semmi különös. Nekem nincs igényem 10 féle tusfürdőre, 2-3-ból is tudok választani. Mások is írták, a vizet tényleg nehéz beállítani optimálisra, vagy hideg, vagy túl meleg, vagy kicsi a nyomás, de azért nem megoldhatatlan, a kedvem pedig végképp nem vette el. Szobában masszázspad és kanapé (meg szőnyeg, galéria és lapostévé).

Hirdető külseje

Szilvia arc nélkül hirdet (természetesen ezt megértem), de ez mindig lutri a vendég számára, azonban amikor megláttam, kellemes meglepetés ért: arca rendkívül csinos, pont az esetem, egyszerűen szép. Talán valami köntösszerűségben fogadott, de a zuhanyzásom után már csak egy tanga volt rajta. Mindenkinek más az ízlése, de nekem az alakja is nagyon bejött: mellei közepesek és gyönyörűek, feneke tökéletes, nincs rajta egy gramm felesleg, tetoválást sem láttam rajta (ami nálam pozitívum). Szerintem vékonyabb, mint a képeken, de lehet, hogy csal a szemem.

Masszázs

Az elején megkérdezte, hogy olajat vagy krémet használjon, illetve, hogy van valami problémám, bajom, ami miatt óvatosabban kellene masszíroznia. Ezeket lebeszéltük, majd felfeküdtem a padra hason.
Masszázs szakszerűnek tűnt, bár nincs összehasonlítási alapom, utoljára serdülőkoromban kb. 30 éve voltam normál masszázson a Gellértben, derékfájdalom miatt, de az emlékek megkoptak, csak a sok szőrős izzadt férfitest látványa hagyott mély (negatív) nyomot bennem. Szóval Szilvia masszázsa erős, deréktól indul felfelé, majd a felsőtest után jön az alsó térfél, fenék plusz a lábak. Alaposan átgyúrt, nem hagyott ki semmit. Általában engem a masszázs rész nem szokott érdekelni, mert az erotika miatt megyek, úgyhogy az sem zavar, ha simogatós, lágy a masszázs rész, meg az sem, ha profi és erős, most kivételesen örültem, hogy ez utóbbiban volt részem, fájt itt-ott-amott a hátam, vállam. A masszázs rész alatt nem nagyon volt erotika, talán a végén néhány finomabb benyúlás. Nem mértem, de kb. 45 percig tartott a masszázs rész, majd megfordultam.
Még annyi, hogy én általában nem szoktam beszélgetést kezdeményezni, nem akarok tolakodó lenni, meg volt már olyan hölgy, aki azt mondta, hogy munka közben nem szeret trécselni. Ha a masszőr kérdez vagy magától mesél, akkor ki szokott alakulni beszélgetés, Szilvia nem kérdezett, így nagyjából csendben telt a masszázs idő. Persze ez egyáltalán nem negatívum, csak mint tényt említem meg.

Kényeztetés

Fordulás után párnát kaptam a fejem alá, így nem kellett a nyakamat terhelve emelgetnem a fejem, hogy lássam Szilviát. Mivel az adatlapján nincs megadva a masszázsfajtákon kívül semmi, meg korábbi beszámolókban olvastam, hogy kézi levezetés van, nem is kérdeztem rá más lehetőségre, ezzel a tudattal is mentem hozzá, nem volt más elvárásom. A technikája kellemes, nem kapkod, beveti a melleit is, közben lehet simogatni a határokon belül, amit persze meg is tettem. Nagyjából 15 perc alatt végzett ki, kb. az óra utolsó perceiben. Jól éreztem magam, kellemes is volt, aranyos meg csinos is a hölgy, de nálam magas a mérce: van "bejáratott" tantra masszőröm, erotika tekintetében azt a szintet nem tudta megütni (mondjuk ott 60 perc szól az erotikáról, nincs erőteljes masszázs).
Ha a rendes masszázs + levezetés kombinációt nézem, akkor az első 3-ban benne van.

Elszámolás

Mivel először voltam nála, az elején rendeztem, jobban szeretem így, talán kialakul egy kis kezdeti bizalom az irányomban. Extrákról nem tudok, én nem kérdeztem rá. Budapesti átlag szerintem. Nekem, mint "páciensnek" az az érdekem, hogy minél alacsonyabbak legyenek az árak masszázs ügyben, ezért azt nem fogom leírni, hogy hú de megérte. Szilvia annyit kért, amennyit kért, én meg kifizettem szó nélkül.

Szilvia, nagyon jó masszázs

  Emeletes_Ház

Egyeztetés

Itt láttam a hirdetését. Két hete már beszéltünk, akkor nem volt időpontja. Telefonon hívtam, most is elsőre sikerült beszélni vele, most volt akkorra időpontja, ami nekem jó volt, három órán belül már ott is voltam.

Megközelítés

Sokfelől meg lehet közelíteni pl. egy busz három percnyire rak le, szerintem parkolni is lehet, de nem nagyon néztem, gondolom fizetős. Nekem egy kicsit kellett meredeken felfelé gyalogolni, ráadásul gyorsan, mert majdnem elkéstem, ami eléggé kifullasztott. A cím ki van írva, könnyű megtalálni. Hívtam a ház elől, kaptam a csengőt, és hogy merre kell menni, nincs messze a lakás a kaputól.

Helyszín

Kis előszoba a cipőnek, balra fürdő, előrefelé kis konyha, még tovább menve tágas masszázsszoba. Kanapé és szobainas a ruháknak, masszázsasztal lyukkal a fejnek, félhomály. A fürdőben háromféle tusfürdő, egyféle szájvíz műanyagpoharakkal, még dezodor is van, bár én nem használtam, csak otthon (előtte, a sajátomat, nem Szilviáét vittem haza). Van még zuhany függönnyel, amit be lehet állítani (gondolom), hogy a felső nagy rózsából jöjjön a víz, de én nem próbáltam. Szilvia figyelmeztetett, hogy le ne forrázzam magam és nem is tettem. A törölköző nagy, fehér és jó, azt hiszem két különbözőt vittem a két zuhanyzáshoz. A kilépő száraz. Szerintem egyedül dolgozik a lakásban.

Hirdető külseje

Szép arca van, aminek nagyon örültem. A haja fel volt kötve talán már az elején is, de a masszázs közben biztosan. Azt hiszem egy pánt nélküli fekete body-ban fogadott, ez is jól állt neki. Egy fehér gyöngyökből álló nyaklánc és egy fekete tanga végig rajta volt, nekem tetszett. Nagyon szép, sima, puha bőre van, tetoválást nem láttam. Amikor szemből masszírozott, néha kivettem a fejem a lyukból, de hogy ne legyen kényelmetlen a hason fekvés, gyorsan vissza is raktam, annyira tetszett a tanga-fenék-has-combok kombináció. A lábujjai szépen ki vannak lakkozva. A cicik közepes méretűek és nagyon formásak, szépek. Nekem minden tetszett Szilvián. A kiírt kor szerintem valós és tagadhatna belőle.

Masszázs

A kb. 20 méteres hegymászástól úgy kifáradtam, hogy a levegőt kapkodva értem Szilvia ajtajához, kezet sem fogtam vele, mert előbb meg akartam mosni. A cipőt az előszobában tettem le, utána Szilvia bevezetett a szobába, kedvesen vízzel kínált, amit elfogadtam, de egy bókot sem kapott tőlem (pedig nem lett volna nehéz dolgom), annyira siettem a fürdőszobába, hogy megnyugodjak és megtisztálkodjak. Onnan visszaérve már csak a tanga és a nyaklánc volt rajta, kérdezte, hogy nem fázok-e, nincs-e melegem (nem, nincs). A masszázsasztalra feküdtem, megtörölgette a hátamat és egy törölközőt terített az alsó felemre, hogy ne fázzak, amíg a hátamat masszírozza. Kérdezte, hogy milyen masszázst szeretnék, és, hogy van-e masszírozhatatlan rész rajtam, de egyiket sem tudtam, mondtam, hogy majd szólok, ha nagyon fáj.

Nekem nagyon szakszerűnek tűnt a masszázs, bár nem vagyok szakértő, csak abból gondolom, hogy nagyon erősen csinálta mégsem fájt, inkább néha bizsergető érzés volt. A lábfejemtől a nyakamig és az ujjaimig mindent átgyúrt hát-nyak-derék-kar-kéz-ujjak-lábfej-lábszár-comb sorrendben. Olyan alapos volt, hogy féltem, hogy másra nem is lesz idő. A comboknál néha véletlen hozzáért a közöttük lévő részhez, és nemsoká szólt, hogy fordulhatok.

Egy pár szót váltottunk közben, pl. szerinte 5 évet letagadhatnék, amire mondtam, hogy ő akár többet is.

Kényeztetés

Én egy az asztalról félig oldalra lelógó testhelyzetet vettem fel, mire Szilvia középre irányított. Mondta, hogy nyugodtan tegyem rá a kezem, és kérdésemre azt is megengedte, hogy mozgassam (a kezem). Tapintásra is nagyon kellemesek az érintett testrészei. Ő a keményedő testrészem környékét simogatta, masszírozta, és azt magát azt hiszem csak másra irányuló mozdulatok melléktermékeként, szinte csak véletlenül érintette. Így annyira kemény lettem, hogy az nekem még Szilvia szépségét, tapintását beleszámolva is meglepő volt. Ezután még cicijével is masszírozta azt a környéket, majd rám hajolt és a mellbimbómat, mellkasomat puszilgatva, hátranyúlva, ekkor már ténylegesen húzogatva a kiálló részemet juttatott el a tűzijátékig. Közben és utána még sokáig a mellkasomon maradt, simogatott, hagyta, hogy simogassam, nagyon jó volt. Végül jó alaposan letörölgetett. Előbb ő ment el egy percre a fürdőbe, utána mehettem én is.

Elszámolás

Öltözés után raktam raktam volna diszkréten a polcra. Elég sok szálból tevődött össze, ezen kívül elég sötét is volt, és előtte nem volt időm rendezni a pénztárcámat (mert épp hogy odaértem időre), ezért elég sokat bénáztam, utána még oda is térdeltem a polchoz átszámolni, nehogy kevesebb legyen, tehát nem volt nagyon diszkrét. Nem hiszem, hogy vannak extrák.

Szilvia, nagyon jó masszázs

  Yosarian

Egyeztetés

Szilvia nem olyan régen jelent meg az oldalon. Ráadásul az én kerületemben, nem messze tőlem. Hirdetése nem túl információgazdag, de elégséges, képei ugyan arc nélküliek, de egy csinos hölgyet feltételeznek. Megérzésemre hagyakoztam és hívtam telón. Néhány próbálkozás után(egyedül fogad, ő kezeli a hívásokat), sikerült beszélnünk és többet megtudni programjáról. Nagyon kedves, szimpatikus hangja van, mindenről tájékoztatott amire számíthatok a kezelés alkalmával. Megbeszéltük, hogy mivel már ismer, sms-ben is üzenhetek. Randink előtt egy nappal küldtem is az időpontot, de nem figyeltem, hogy akkor nem dolgozik. Másnap reggel rámcsörgött, felhívtam, megbeszéltünk egy 1órás randit aznap délelőttre.

Megközelítés

A cím Budán, az I. kerületben található, nem messze egy páhuzamos főúttól és egy hatalmas parktól. A főúton busz közlekedik, de nem messze villamos is jár. Autóval sem lehetetlen helyet találni, de ezt be kell kalkulálni időben. Nekem nem okozott gondot a helyszin elérése, kb. 5 perc séta volt.

Helyszín

A helyszin szerintem ideális. Nem túl forgalmas mellékutcában található a környékre jellemző régebbi házban Szilvia rendelője. A kapun belépve már nem sokat kellett mennem a megfelelő ajtóig, ami már nyílt is. Szépen felújított lakásba érkeztem, igényes munka eredménye. Az előszobából nyílik a fürdő, elég tágas, függönyös, széles zuhanyozóval, száraz kilépőkkel, pont elég tusfürdővel. A mosdó előtt foly. szappanok, szájvíz, papír poharak. Rend és tisztaság jellemzi az egész helységet. Az előszoba folytatása egy amerikai konyha, tovább haladva egy kis szinteltéréssel jutunk egy tágas szobába. Ez már Szilvia ,,dolgozója", magas belmagasságú méretes szoba, nagy méretű kanapéval, kényelmes, széles masszázspaddal, másik oldalon szekrényke zeneszolgáltatóval. A fényviszonyok nekem ideálisak voltak, hangulatot árasztottak, mint ahogy a stílusos szitár zene is bejött.

Hirdető külseje

Szilvia egy nagyon helyes, izlésem szerint szép arcú, csinos, jó alakú, karcsú harmincas csajszi. A feltett képeihez képest talán kicsit vékonyabb, de ettől még formásabb alakja van. Sötét haj, szép barna szemek, testéhez illő gyönyörű keblek, selymes bőr, formás popsi, titokzatos mosoly. Nekem szimpi volt az első pillanattól kezdve, de hogy mi volt a fogadóruhája,..nemtom.

Masszázs

Szilvia képzett masszőz, már első beszélgetésünk során is elmondta, hogy a masszírozásra nagy hangsúlyt fektet, programja így van felépítve. Nekem ezzel semmi gondom nem volt, már vágytam egy igazi profi gyúrmára(is). Fürdés után hasra feküdtem a masszpadon, arccal a végében lévő lukba. Szilvia felkinálta a választást krém és olaj között, én az előbbit kértem. Szilvia egy szál tangában kezdett neki testem regenerálásához. A derekamtól indult, közepes erővel haladt a hátam irányába. Ez nem maszatolás volt, jól megdolgozta a problémás részeket, közben többször is érdeklődve, megfelel-e annak erőssége. Többször is pozíciót váltott a masszpad körül, a jobb hozzámférés érdekében. Termetéhez képest jól megdolgozott, kezei valóban profi módon lazították letapadt izmaim. Egy órás programra érkeztem, így csak a problémás részeket kezelte, hogy maradjon idő az erotikus részekre is. A lábaim átgyúrása után a comjaim következtek, itt már éreztem, ahogy Szilvia finom kis kezeivel már egy másik dimenzióba léptetett.

Kényeztetés

Telefonon már megtudhattam mi fér bele az általa nyújtott kényeztetésbe, de erre azért személyesen is rákérdeztem. Szilviánál kézi levezetés van, amire azt mondhatnánk, hogy csak? De csak addig amig ez a lingam tündér nem vesz kezelésbe, mert bizony az egy fantasztikus élmény! Mondom ezt minden elfogultság nélkül. Miközben Szilvia a farkad bűvöli, hozzá lehet érni, a gyengéd simogatás nincs ellenére. Bármennyire is szeretném visszaidézni, hogy mi is történt, nem tudnám pontosan vissza idézni. Kis kezeivel olyan kézmozdulatokat tett, amire nem igen emlékszem itteni pályafutásom alatt. Krémes kezeivel olyan gyönyört okozott, hogy végig csak lebegtem a gyönyörök taván. Figyelte reakcióimat aszerint választott tempót. Időnként a felsőtestemre hajolt, a bimbóimat szopogatta, kicsit harapta, mert szeretem. Én közben a bal kezemmel a hátát, fenekét, combját simogattam a lehetőségek határain belül. Sajnos az idő vasfogai most is zakatoltak, bármennyire szerettem volna még sokáig Szilvia tudását élvezni, el kellett engednem a skacokat. Rég nem élveztem már ekkorát, Szilvia még tartott egy kicsit, így nyugogtam le. Nedvestörlővel, papírtörlővel letörölgetett, én meg a cicijéről az oda tévedt fehérjét. Kaptam egy pohár vizet, ami nagyon jól esett. Szilviát magamhoz ölelve köszöntem meg ezt a nem mindennapi élményt.

Elszámolás

Szilvia tiszteletdíja átlag alatt valamivel. Telefonon tájékoztat, helyszinen is annyi.
Extráról nem tudok, elején rendeztem mivel előszőr találkoztunk. Szerintem korrekt ár-értékarány.

Szilvia, jó masszázs

  Péter36

Egyeztetés

Párszor kellett hívnom, mert vagy neki vagy nekem nem volt megfelelő a megjelölt időpont. Amikor viszont sikerült, fél órán belül fogadott.

Megközelítés

A várj alja, patinás, polgári házas környék. Már az utcakép előre vetíti, hogy itt minőséget fogunk kapni. Sok szabad parkolóhely volt az utcában.

Helyszín

Földszinti kis, tiszta lakás. Galériás masszázs helyiség, masszázs paddal. A zuhanyzó szintén tiszta, de Szilvia megismerése után nem a fürdőtb nézzük, hanem alig várjuk, hogy elkezdődjön a masszázs.
A lakásban egyedül fogad, ami számomra a legfontosabb követelmények között szerepel, mert egy finom masszázs közben nem szeretem hallgatni, ahogy a másik helyiségben egy férfi elélvez.

Hirdető külseje

A képeken ő van. Ajánlani tudom azoknak, akik szeretik az alacsony, arányos testalkatú nőket.

Masszázs

Egy ilyen helyen nem szabad elfelejteni, hol vagyunk, ezért a masszázstól nem elvártak a teljesen szakszerű fogások, de Szilvia masszázsára a kategóriájában nem lehet panasz. Masszázs közben, nem tolakodóan, egy-egy finomabb, jól célzott érintéssel előre vetíti a végkifejletet.

Kényeztetés

Szilvia finoman, kézzel dolgozik, pipára nincs lehetőség. Nem cibálja, hanem játszik vele, kérésre lassít, ezzel is elhúzva az élvezetet. Teste minden porcikája érinthető.

Elszámolás

A telefonon megbeszélteket kaptam, és az ár-érték arány a budai oldalon a jobbak közé teszi Szilviát.