Beszámolóim

Zoé, istennő masszázs

  Robin95

Egyeztetés

Kétszer biztosan, de inkább háromszor telefonáltam, mire sikerült egy olyan időpontban megegyezni, amely mindhármunknak megfelelt. Nekem inkább a déli időszak lett volna jó. Zoé inkább a kora esti órákat favorizálta. Amanda volt a legrugalmasabb. Neki volt néhány előrefoglalása, azokat leszámítva, bármikor a rendelkezésemre állt.

Megközelítés

Nagykörút és az Üllői út kereszteződéséhez közeli helyszínen van a lakás, amiben fogadtak. Nem okozott gondot odatalálni. Főváros forgalmas és biztonságos része. Tömegközlekedéssel és egyénileg is egyszerűen megoldható.

Helyszín

Sok emeletes társasház egyik kiadó lakását bérlik erre a célra a hölgyek. Modern és praktikus megoldások tarkítják a helyet. Bejutás diszkrét. Van mozgás a házban, de senki nem néz vagy ellenőrizget semmit-senkit.

Nem volt túl gondolva a berendezés, csak minimális bútorokat láttam. Szivacs kellemesen rugalmas és jó puha volt, amin a kezelés zajlott. Hangulatról színes fények és valami relaxációs zenei egyveleg gondoskodott. Volt egy nagyobb tükör is. Kellemes volt a hőmérséklet a szobában. Egyáltalán nem fáztunk és melegünk sem volt. A fürdő nagy forgalmat bonyolít le. Ennek megfelelően sűrűn takarítják. A tusfürdő választék egy kisebb illatszerbolt kínáló pultjával vetekedett.

Hirdető külseje

Szándékosan választottam őket, mert nagyon jókat olvastam róluk. Gondoltam nem rizikózok nagyot, ha velük szórakoztatom majd magam.

Alacsony, barna bőrű, de nem roma, hanem szolitól bronzos árnyalatú. A fotóin húsosabb alkatnak éreztem, de élőben már egyáltalán nem találtam vastagnak. Inkább nőiesen formásnak, vagy sportosnak mondanám. Kis tenyérbe illő cicikkel és megmarkolható popóval. Haja hosszú és sötét árnyalatú. Arca nagyon szép, igényesre sminkelt, trendi vonalvezetésű. Húszas éveiben járhat. Tetoválása van, nem egy és nem kettő, hanem sok.

Masszázs

Masszázs, elvileg ezzel kezdtük. Én hasra vágtam magamat, kinyújtóztam és hagytam, hogy a lányok meggyúrják a hátamat. Az első az volt, hogy levetették magukról a fogadó ruházatukat. Ami sötét színű, kétrészes csipkés fehérnemű volt. Hanyagul a kanapéra dobták azokat a szexi ruhadarabokat, és vihogva, ugrálni és táncikálni kezdtek körülöttem. Én meg hintáztam, hullámoztam, mintha csak a tenger vizén feküdnék egy gumimatracon. Majd térdelve helyezkedtek el mellettem.

Egyikőjük kezét mindig a testemen éreztem, simogatott, nyomkodott, de megmondani nem tudtam volna, hogy aktuálisan melyiküké volt. Én csak úgy feküdtem csukott szemmel és hagytam/vártam, hogy masszírozgassanak. Igazából nem is érettem, hogy min kacarásznak olyan jókat, amíg fel nem könyököltem és a tükörbe nem néztem. Akkor megvilágosodott bennem, hogy mi is történik. Két huncut lány, rajtam áthajolva már egymással játszadozott. Melleiket nyomták egymáshoz, puszilgatták egymást. Kezeikkel azért nem a hátamon voltak aktívak, mert azokkal, már egymást simogatták. Volt ott minden: csöcsörészés, piszézés, fülharapdálás, markolászás, popsi-pacsizás. Erogén zónáikat izgatták. Láthatóan jól elvoltak. Erre már én is felültem és feléjük fordultam.

Kényeztetés

Amandával smároltam először. Hosszasan és szenvedélyesen csináltuk. Barátnősen érzéki volt. Közben Zoé Amanda mögé térdelt és hátulról a mellére fogott. Tetszett neki Amanda rugalmas cicije, amit jól megfogdosott. Néhány ügyes mozdulattal egyesre csavarta a bimbijét. Majd az egyik kezével a Vénusz dombja felé indult és ott matatott tovább. Teátrálisan benyálazta az ujját és azzal folytatta a kényeztetést. Nem láttam, de szerintem lazán megujjazta Amandát. Aki, erre hangosan élvezni kezdett, de a csókolózást, azt velem nem hagyta abba.

Innentől fogva az életben maradásomért küzdöttem. Ugyanis a lányok teljesen bevadultak és szét akartak szedni. Zoé előre furakodott és az arcomba nyomta a melleit, hogy azokat kényeztessem. Olyan erővel tolta a számba, hogy alig jutottam levegőhöz. Mindeközben déltájon már Amanda a férfiasságomat vette kezelésbe. Majd olyan szopásba kezdett, hogy úgy éreztem, hogy az agyamat készül leszívni. Párnázott ajkaival erősen szopta a rudimat.

Zoé a támaszkodó kezeimet a fenekére tapasztotta és mutatta, hogy tudja rázni azokat a gömböket. Táncos lányokat idéző mozdulatok voltak. Majd a lábfejét a vállamra tette és a felsőtestemet egy határozott mozdulattal a szivacsara lökte. És az arcomra guggolt szemből. Örvénylő, keverő mozdulatokkal rukkolt elő. A hajamba markolt és a fejemet a puncijához igazította. Azt akarta, hogy nyaljam ki, de rendesen. Majd úgy rám térdelt, hogy a kezeimmel védekezni sem bírtam. Mondjuk igazából nem is akartam tiltakozni, mert nagyon izgalmas volt ez az offenzíva. Kapkodtam az oxigénért, de nem akartam félbe hagyni, amit elkezdtem. Közben arra is kellett koncentrálnom, hogy nehogy időnek előtte elsüljek ott lent Amanda szájába. Szerencsére Zoé katarzisa hamarabb megérkezett. Egész testén éreztem, hogy beleremeg.

Nyugtom azonban ezután sem lett. Amanda is kikövetelte magának a puncinyalást. Ő 69-e s formában mászott rám. A farpofáira markoltam és hosszanti nyalásokkal próbálkoztam. Majd a klitoriszon folytattam körkörösen a nyelvi csatározást. Azt, hiszen ez vált be neki jobban, mert pillanatok alatt hangosan elélvezett ő is.

Ez alatt Zoé a zacsimat szopikálta. Amanda, miután magához tért a pózt megtartva, de kissé elemelte a puncusát az oromtól. Előre hajolt és a makkomon cuppogott tovább. Már nem bírtam én sem tovább tartani és az ő szájába robbantam fel. Melleit és a fenekét markolásztam közben.

Megköszöntem nekik az élőshowt és a kényeztetést. Miután magamhoz tértem elmentem fürödni.

Elszámolás

Események végeztével került átadásra egy díszes borítékba helyezve. Amandának extra rózsaszálakkal feltöltve nyújtottam át.

Zoé, felejthetetlen masszázs

  Thomasino

Egyeztetés

Telefonon egyeztettem pár nappal elötte.
Telefonjzkat nem ők kezelik, egy kedves női hang fogadta a foglalásomat. Zoé és Amina négykezes masszázsára foglaltam. Megbeszéltünk minden kívánságomat a virágszálakat is egyeztettünk.

Megközelítés

Corvin pláza mögött van a rendelő.
Cím pontos egyértelmű, parkolás az utcán vagy a pláza parkolóban.

Helyszín

Ház új építésű full extra. Lakás modernül berendezett, több szobás. Egyszerre több lány is dolgozik, de ez nem rontja a diszkréciót. Babaszobaában a tetthely dupla matracon történik. Fürdőbe zuhanykabin, tusfürdők, Listerin, friss törölköző.

Hirdető külseje

Zoé egy pici lány, arca inkább latin vonásokat rejt. Szép barna szemei, íves húsos szája, kerek formás popsija van, mellei picik alkatához mérten arányosak.
Nunija illatos, szép, húsos picike szárnyacskákkal. Bőre feszes, solizott, néhány tetkó dísziti, de nem zavaróak Képeihez képest vékonyabb egy kicsit. Ez másoknál pont fordítva szokott lenni :-) Személyisge csendesebb, alkalmazkodó.
Amina egy kínai-magyar lány. Arcán ennek megfelelően felfedezhetőek a távolkeleti vonások rajta. Ezért vagy sem óriási szexuális kisugárzással bír. Arckitakarástól nem kell félni.
Amina a képei teljes mértékben tükrözi a valóságot. Bőre feszes, selymes, szolibarna. Mellei kicsik, előre álló hegyes bimbókkal. Feneke kemény, puncija zárt kis rózsaszín ajkakkal. Határozott irányító típus.

Masszázs

Mivel már többször voltam Zoénál, így sikerült megtudnom tőle, hogy vállal négykezest is Aminával. És azt is elárulta hogy igen erősen vonzódnak egymáshoz. Ezen felbuzdulva már tudtam, hogy a következő látogatásom alkalmával időmet kettőjükkel szeretném eltölteni. Csak nehogy háttérbe szoruljak, -fordult meg a fejembe-, de nem így lett szerencsére, sőt...! :-) Gondoskodtam a kis pipikémiről mint egy kiskakas. Kellően kényeztettem őket, így hallattam magamról, hogy én is ott vagyok, de ezt majd később ....
Érkezésemkor telefonáltam és kapu nyitás után megkaptam az itinert. Ajtó mögött Zoé fogadott nagy örömmel, mivel már ismerjük egymást. A szimpátia kölcsönös közöttünk a régebbi randik alkalmával már kölcsönösen megkedveltük egymást . Cipő le és irány a szoba. Szobába ketten voltunk Zoéval, Amina nem volt még ott. Izgatottan ledobáltam magamról a ruhákat, közben beszélgettem kicsit Zoéval. Elsiettem tisztálkodni. Alapos de gyors tisztálkodás után vissza a szobába. Ekkor már Amina is bent ült a kanapén meztelenül, és testápolóval krémezte testét. Oda léptem mellé és Zoé bemutatott neki. Ekkor fel állt Amina, köszöntöttük egymást. Felajánlottam, hogy nagyon szívesen segítek a testápolásba, végül is ezért jöttem. Szívesen vette felajánlásomat és már nyomta is kezembe a krémet. Hátat fordított és már kentem is a feszes kis testét. Hátával kezdtem, majd kezeim gyorsan előre tévedtek. Feszes hegyes mellét massziroz majd haladtam lefelé. Ő közben hátra nyúlva farkamat masszírozta és már szánk is összetapadt. Zoé is bekapcsolodott a játékunkba. Mellénk állt, már hárman massziroztuk egymást állva. Amina felénk fordult, ekkor átkaroltam a hölgyeket. Popsijukat fogva felváltva csókolztam velük, ők eközben farkicámat simógatták, közben jókat nevetgéltek. A masszázs része azt hiszem itt be is fejeződött.

Kényeztetés

Leültem a kanapéra szépen mellém ültek és így folytattuk tovább. Előttem összehajolva csókoloztak miközben simogattuk egymást mindenhol, majd elkezdték szopogatni farkamat egyszerre.
Hegyétől a tővéig mindenhol golyszikat sem kihagyva. Hol a makkomat nyalták, miközben nyelvük időnként összeért, hol a farkamon csúszkáltak ajkaikkal kánonban. Majd egyikük felém hajolt és csókoloztunk egy jót, majd utána cseréltek. Iszonyatosan jó érzés volt csókolozni egyikükkel, miközben másikuk ápolgatta a velem egykorút. Felálltam közölük, letérdeltem és elkeztem nyalni felváltva puncijukat ők pedig egymással smároltak. Amina kérte hogy ujjazzam meg két újjal rendesen. Szét tárt lábakkal ott volt elöttem egy egzotikus rózsaszín punci és arra kértek, hogy rendesen ujjazam meg. Hát nem tétováztam előszőr a középső ujjamat csúsztattam be a forró szűk puncijába majd miután éreztem hogy megfelően szíkos a másik ujjamat is betoltam a rózsaszínű, zárt ajkú, babás nuniba. Teljesen felpörgött tőle, nagy sóhajtásokkal tudatta, hogy nagyon tetszik neki a ténykedésem. Hogy még tovább fokozzam az izgalmakat elkezdtem nyelvemmel is izgatni a csiklóját, ujjazás közben. Szívógattam harapdáltam majd újjamat kihúzva nyelvemmel izgatta a csiklóját. Olyannyira sikerült felizgatnom, hogy szerintem itt volt neki az első orgazmusa. Megfeszült és megremegett. Eközben Zoé hátulról masszirozta farkamat. Azt se tudtam, hogy hova figyeljek. Miután Amina lenyugodott Zoé mellé ült és smároltak egy jót. Nem bírtam tovább és oda álltam eléjük farkamat betoltam az ajkaik közé. Szájukba vettek és csak cuppogtak a farkamon. Nagyon tetszett neki mert nevetgéltek hangosan Zoé egyszer csak letérdelt és elkezdte ő is nyalni Amina csuprocskáját, én meg hátulról nyaltam Zoét.
Kezdtem azt érezni, hogy ha nem állok a sarkamra még a háttérbe fogok szorulni. Ezért kértem menjük a matracra. Amina hanyatt feküdt és kérte a lompost, vehemensen ápolgatni kezdte, közben Zoé nyalta Amina puciját, én meg közben simogattam Zoé fenekét. A tükörből mozizva gyönyörködtem a látványban miként ez a két gyönyörűség nyalakodik. Folytattuk újabb formációban. Én feküdtem középen két szélemen négykézláb a lányok popsik a tükör felé, kezeim puciknál szájuk farkamon. Gyönyörűséges volt!
Mélytorkos verseny vette kezdetét. Amina kezdte: orra hasamba fúródott és a farkam eltünt a torkában, így lent is maradt egy darabig. Zoé következett. Neki nem ment le teljesen, de ő is kitartotta. Egymásra nevettek majd ismét Amina következett. Megmutatta, hogy kell csinálni. Majd ismét Zoé próbálkozott több kevesebb sikerrel. Amina segített neki, rányomta fejét a farkamra. Láttam, hogy sok volt neki, mert hamar szabadulni akart szorult helyzetéből. Majd ismét jót nevettek. Amina rátett még egy lapáttal. Orrát bele fúrta a hasamba ismét és farkincám benyelte tövig, hosszasan lent is tartva, s közbe nyelvével golyókat nyaldosta. A mutatvány után ismét nagy nevetés a lányok részéről. Én pedig feküdtem nyálban tocsogva, és próbáltam feldogozni a látottakat. Ami nem egy egyszerű feladat, mert azt se tudja az ember hova nézzen és nyúljon és az érzésekről nem is beszélve. Az agyam meg már kezdet leállni a vérszegényes helyzet miatt. Minden vér a farkamba tódúlt, olyan beton keményre felszoptak a csajok, hogy majd szét durrant a makkom. Aminának annyira terszett, hogy elkezte az arcához csapkodni a bránert. Ezután fölém hajolt és majdnem meglovagolt. Elkezte punciát a hasamhoz dörgölni, eközben Zoé répámat szopogatta. Olyan volt mintha aktus lett volna vagy még jobb. És még az ütem is stimmelt. Ki akartak végezni, de nem hagytam magam. Arról faggatak, hogy mit szedtem be, mert ilyen nincs, hogy ennyi ideig bírja náluk valaki is. Kérdeztem: ki akartok végezni? Nagy nevetés megint, közbe egymásra nézve bologadtak.
Jó hát legyen - mondtam. Zoé kezdte iszonyatos tempóban verni kezdte a farkam és közben szopogatta a végét. Kezét sem láttam olyan gyorsan csinálta. Majd Amina is megmutatta tudományát. Tővig benyelte többször egymás után, majd szopogatta, szívogatta, verte mint állat - közben "csúnya" dolgokat mondott.:-) Zoé is bekapcsolodott a nyalakodásba. Ekkor már ketten nyalták a makkom, közbe Zoé gyors keze meghozta eredményét. Óriásit lőttem amint pontosan sikerült Amina szemébe írányítania Zoénak. Na megint nagy nevetés lett, közbe jött a második adag az pedig Amina száján landolt. Zoé ekkor rácuppant farkamra, hogy több vaktába lövés már ne legyen. A sorozat lővéseimnek a vége Zoé szájába landolt. Gyors kármentesítés következett. Amina szeméből és műszempillákról való utódok eltávolitása Szilvia segítségével. Megint nagy nevetés a végére, de most már én is nevettem.
Elnézést kértem, de szerencsére nem én voltam a írányító, így nem volt semmi rosszallása Aminának. Munkahelyi balesetnek lett elkönyvelve. Szerencsére személyi sérülés nem történt. :-))

Elszámolás

Extrákról nem beszéltünk, de mivel full extrás vendéglátást kaptam, így ajándékomat kicsit megtoldottam a végén ami még érkezésemkor az asztalkára tettem, ami végig ott is maradt.

Zoé, felejthetetlen masszázs

  árrpi

Egyeztetés

Előző nap telóztam, "telefonközpontos" kollegina vette föl, aki korrektül tájékoztatott a részletekről. Másnapra kerestem magamnak szabad időpontot, gyorsan meg is egyeztünk egy kora délutáni időpontban. Másfél órás programra neveztem be. Az volt a kérés, hogy aznap reggel még erősítsem meg egy üzivel a foglalásomat, amit természetesen meg is tettem.

Megközelítés

A Corvin Plaza közvetlen közelében található a cím, én a BKV-t választottam, a Rákóczi téri metróállomástól kb. 10 perces sétával értem oda. Egyébként a 4-es, 6-os villamos a közelben áll meg, illetve a Corvin-negyed metróállomás is nagyon közel, ezektől még közelebb a cél.

Helyszín

Egy korszerű, sokemeletes társasház utolsóelőtti szintjén van a helyszín. A lakásban több tetthely is van, a miénkben tatami volt, két oldalon tükör, illetve volt egy fotel is, amibe a ruhát lehetett pakolni. A fürdőszoba zuhanyzós, a kabin kicsit nehezen záródott. Több flakon tusfürdő is volt, bár a kínálat kicsit egyhangú, a tusfürdők háromnegyede ugyanaz a márka volt.

Hirdető külseje

Egy vékony, filligrán, szexi hölgy nyitott ajtót. Érdekes: általában a képeken kicsit vékonyabbnak tűnnek a lányok, itt azonban fordítva: a valóságban vékonyabb Zoé, mint a képeken, de ennek is megvan a magyarázata. Elmondása szerint a fotózás óta jó néhány kilót leadott már magáról. Amúgy nem kérdés, hogy ő van a képeken, mint ahogy az sem kérdés, hogy retusáltak a fotók, persze ez érthető, hiszen több tetkója is van Zoénak, amik a képeken nem látszódnak. Ami a lényeg: hosszú, barna haj, közepes méretű, teljesen természetes cicik, és egy nagyon formás, markolászni való popsi. Az arctakarás miatt sem kell félni, Zoénak elbűvölően szép, mosolygós arca van. Az átlagosnál alacsonyabb, de nem esett nehezemre lehajolni, ha csókot akartam adni.

Masszázs

Nem sok időt fordítottunk rá, az volt a kérésem, minél több idő maradjon az erotikára. Krémet használt, lentről felfelé haladt, érezni lehetett, hogy tanulta a masszázst. Kérésemnek megfelelően nem erősen, közepesen gyengén csinálta, a combomnál volt kicsit erősebb, a hátsómhoz érve voltak erotikus benyúlások is, a hátam és a lapockám is közepes gyúrásban részesült, majd a derekamhoz és hátsómhoz visszatérve jöhetett a fordulás.

Kényeztetés

A fürdőből visszatértem a szobába, aztán rögtön jött Zoé is. Magamhoz húztam, ölelgettük egymást, lehajoltam, és puszilgattam a nyakát, arcát, száját... Majd szenvedélyesen csókolóztunk. A formás popsit markolásztam, majd finoman megpróbáltam lehúzni az egyrészes sötét ruciját, a derekáig sikerült is, ekkor megcsodáltam a természetes melleit, szopogattam, puszilgattam őket, a ruci végleges megszabadításához már Zoé segítségére is szükségem volt. Miután anyaszült meztelen volt Zoé, levette a körém tekert törülközőt, hasra feküdtem a tatamin, és sor került a masszázsra, amit a fenti fejezetben részleteztem. Fordulás után fölém hajolt, finom csókokkal haladt lefelé, puszilgatta a mellkast, hasamat, a derekamhaz érve a farkam környékén puszilgatott, majd a zacsit kezdte nyalogatni, nem maradt el a golyós szopi sem, nagyon izgatóan csinálta. Ezután a rúd következett, le-föl haladva puszilgatta, majd a makkomhoz érve a kinyújtott nyelvével izgatta, majd bekapta. Fokozatosan gyorsuló tempóban szopogatta, amikor robbanásközeli állapotban voltam, kérésemre megszakítottuk a kényeztetésemet, bár másfél órás programban kétszeri élvezetre is van lehetőség, én azonban a legvégére akartam hagyni. Mivel bőven volt még időnk, megkértem Zoét, hogy helyezze kényelembe magát. Hanyatt feküdt, most én kezdtem el csókolgatni fentről lefelé haladva, a mellbimbók és a poci után a lába közé értem, puszilgattam körülötte, miközben az ujjammal a csiklót kényeztettem, majd franciás kényeztetésre váltottam. Hosszas nyelvjátékkal kényeztettem Zoét, aminek meg is lett az eredménye, a lepedő is nedves lett. Rövid beszélgetős szünet után ismét Zoé vette át az irányítást, megint kényelembe helyeztem magam, néhány csók kíséretében a melleivel a farkamhoz dörgölőzött, hasonló koreográfiával kényeztetett, előbb a zacsit nyaldosta, a golycit beszippantyúzta, leírhatatlan érzés volt, Zoé nagy szakértője az effajta kényeztetésnek. A zacsinyalás után egyre feljebb haladt a nyelvével a rúdon, majd a makkomat nyaldosta, majd a szájába vette. A forró szájával egyre intenzívebben kényeztetett, aminek gyorsan meg is lett az eredménye, hatalmasat élveztem a szájába. Gyakorlatilag az utolsó csepp sem veszett kárba, végig a szájában tartott, majd mire teljesen kivégzett, diszkréten a papírtörlőbe engedte az utódokat. Szuper happy finish volt, de ez az egész randinkról elmondható.

Elszámolás

Az elején rendezve, két extrája van (csók és NFVSZ), szerintem bűn lenne bármelyiket is kihagyni, így a pesti átlagot kicsit meghaladta a rózsák mérete, de Zoé programja is bőven átlag feletti volt, így nem kérdés, hogy megérte.

Zoé, felejthetetlen masszázs

  Tapasztalt71

Egyeztetés

Aznap egyeztettünk telefonon reggel . Nem vele beszéltem hanem , egy másik leányzóval . Korrektül elmondott mindent, mennyi időre lehet menni , milyen opciók vannak és , hogy mi mennyibe kerül . Korrekt volt .

Megközelítés

Kocsival mentem . Hungárián haladva az MTK pálya környékén van az objektum . Cím egyértelmű és könnyen megközelíthető . Csöndes utca , parkolás gondolom fizetős ..kaputelefonhoz kódot kétszer kell majd használni ( kapu +épület ).

Helyszín

Maga az épület klasszik 10-15 éve épülhetett , rendben van minden téren . Felsőbb emelet liftel érdemes menni . Az ajtót könnyű megtalálni kis táblával fel van számozva a folyosó nem kell kóborolni . Lakás erre van kitalálva . Belépsz , konyha előtt függöny , lányok ott pihíznek. A szobába semmi nem hallatszik be . Szoba igényes kényelmes matrac a földön , fények ahogy kell . Fürdő semmi extra , tiszta . Tusfurdő , öblögető van . Nincs kupi feeling .

Hirdető külseje

Egy nagyon gyönyörű arcú sötét hajú szépség aki kedves mosolyával és kellemes kisugárzásával azonnal megfog és ott tart . Nekem nagyon fontos az arc és elég válogatós vagyok , de én itt 10/10 adok .Szép vastag ajkak , arca nem karakteres , hanem finom lágy , művészi . Szerencsére beszéde , hang lejtése csak tetőzi mind ezt, nagyon kellemes engem nagyon megnyugtatott az amúgy is szar ,depis napomon. Fekete hálóing volt rajta . Apró , Sexy tünemény .Nagyon rendben van , képeknek bőven megfelel , sőt.

Masszázs

En most kivételesen nem kertem masszázst . Ennek oka az volt, hogy annyira nyugtató és kellemes volt Zoe jelenléte , hogy arra vágytam , lefeküdjön mellém dumáljunk , kicsit simogassam a hajat vagy a feneket és ennyi . ( Szar droid hetem volt , tudjatok milyen az ). Nagyon jól esett , hogy figyelt ram és közben nézhetem szép mosolygós arcát . Meg volt köztünk az összhang és talán a kémia is .Beszéltünk mindenről és mindenkiről 😀Nagyon kellemes volt , elég sokat tudok pofázni , ő meg hallgatni . Mivel ez volt 2 . alkalmam nála azt elárulhatom , hogy első alkalommal nagyon jól masszírozott és tisztességgel végig csinálja a programot , nincs kamu .Kellemes csókokkal hangolódtunk egymásra . Finom puha ajkak , maga az élmény csókolni őket .

Kényeztetés

Mivel a kémia és a szimpátia meg volt így számomra nem volt kérdés egy percig sem , hogy jó dolgom lesz . Natúr franciával kezdett én feküdtem ott és élveztem a látványt , nagyon jól húzta az agyam felnézett és megtartotta a szemkontaktus , nem volt semmi zavarba jövős lenezek kislányos zavar , szerintem ez sexy . Eleinte kis kezet is igénybe vette de változatosan csinálta , néha kicsit mélyebbre is engedte . De semmi erőszakos melytorkozos dolog , hanem egy nagyon kellemes agyat eldobós francia . Kellemes nyelv teknikával .Kertem kb 7-8 perc után , hogy állva folytassuk mert fekve nehezen megyek el . Így hozzá fértem formás gyönyörű melleihez , hogy fokozzam az élvezetet és közben simogattam gyönyörű arcát .
Itt néha át vettem az irányítást míg ő herekkel foglakozott , én kimondottan szeretem ha ott is kényeztetnek és így is lett végem a szájába . Annak ellenére hogy jó nagy fos napom volt elég nagyot mentem .Nem finnyáskodott, utódok a papír törlőben landoltak .

Elszámolás

Én a szájba élvezést választottam +csók . Nyilván megérte mindkettő de egy percig nem éreztem a kötelező jelleget részéről .

Zoé, nagyon jó masszázs

  kalandor_

Egyeztetés

A bakancslistámon már régóta szerepel egy négykezes masszázs.
Valamiért eddig csak tervezgetésig jutottam, de most elhatároztam, hogy végre a tettek mezejére lépek.
Alaposan átgondoltam a dolgot és arra jutottam, hogy a négykezes szüzességem elvételét általam már ismert lányokra kellene bíznom.

A lehetőségeket végig gondolva a Corvin szalon lányai mellett döntöttem. Jelöltjeim a szőke és teltebb Lina volt, párjának a vékony és barna Zoé választottam, mert az ellentétek vonzzák egymást, ráadásul már mind a kettőjüknél jártam és jó élményekkel távoztam.

Lina számát hívtam a telefonos lánnyal jól elbeszélgettünk és megkérdeztem, hogy Lina és Zoé párban vállalnak-e esetleg egy kis leszbizést is? A válasz igen volt, így másnapra egyeztettünk is időpontot.
A randiszervező a szokásokhoz híven azt kérte, hogy reggel 8-ig küldjek egy megerősítő sms-t, majd a randi előtt egy órával egy másikat.

A beszámolókat mind a két lányhoz külön-külön elkészítettem mivel Lina és Zoé is megérdemli, valamint a besorolásuk sem azonos színű.

Felhívom a kollégák figyelmét, hogy a két beszámoló nem teljesen azonos tartalmú, mert a lényegi részek, - külső, masszázs, levezetés - a két lány teljesítményére és érdemeire tekintettel eltéréseket tartalmaz.

Megközelítés

A szalon a Corvin pláza közelében van így a tömegközlekedés kiváló, a parkolás sem jelenthet gondot.
Bejutás egyszerű, telefonálás után kaptam a kódot, lifttel fel a magasba, kopogás után nyílt az ajtó, mögötte Lina és Zoé.

Helyszín

A helyszín egy erre a célra optimalizált lakás, két szoba van ezúttal a nagyobb, kanapés szobában voltunk.
A legszükségesebb felszerelési tárgyak adottak, lepedővel és törülközővel letakart nagy matrac, kanapé a ruháknak és az öltözködéshez, és mind a két oldalon jól elhelyezett tükör.
A fürdőszobában zuhanykabin van, a higiénia rendben, tusfürdő és szájvíz is rendelkezésre állt.

Hirdető külseje

A képek erősen retusáltak. A képeken egy faros és combos lány látható, a valóság ennek pont az ellenkezője.
Zoé egy alacsony, vékony, sportos alakú lány. Szerintem nagyon csinos és formás.

A cicijei nem nagyok, de különleges alakjuk miatt nagyon szépek.
A bimbók nagyon tetszettek, nagyon jól nyalhatóak, és a puszilgatás és nyelvjáték hatására szépen megduzzadnak és bekeményednek.

Az arca ki van takarva a képeken, de Zoénak az arca is szép, mindenkinek tetszeni fog.
Szép hosszú barna haj keretezi finoman kisminkelt arcát.

A bőre finom és illatos, több tetoválása is van, azok a képeken ki vannak retusálva.

Masszázs

Kopogás után nyílt az ajtó, és az ajtó mögött két vendéglátóm várt.
Megpusziltam mindkettőjüket és először megkérdeztem Linát, majd Zoét is, hogy megismer-e?
Zoé egy bizonytalan igennel válaszolt. Amikor felidéztem az előző randink néhány emlékezetesebb pillanatát, akkor láttam rajta, hogy valami már dereng nála.

Bementünk a szobába, ahol először átadtam a nekik szánt két különböző ajándékomat és azt mondtam, hogy döntsék el ki melyiket szeretné. Kiderült, hogy alaposan beletrafáltam az ízlésükbe, ezért nem is tudtak dönteni. Végül arra jutottak, hogy majd elfelezik az ajándékokat.

A csokrot mindig a randi elején szoktam átadni.
Mivel ez itt most egy négykezes masszázs és különböző extrák is vannak, kértem a segítségüket, hogy akkor mekkora is legyen a csokor.
Megkérdeztem, hogy ki milyen volt matekból, amire Zoé azonnal közölte, hogy neki a matek sosem ment, így Linával számoltuk ki a csokor méretét, amit azután le is tettem a polcra.

Tusolás után visszamentem a szobába, ahol nem volt senki.
Leültem a kanapéra és vártam a lányokat.
Pár perces várakozás után, amikor már éppen kezdtem magam kényelmetlenül érezni megérkezett Lina.

Kedvesen elnézést kért a késésért és megkérdezte, hogy mivel kezdjünk. Mondtam neki, hogy mivel nem ismert meg, ezért kezdjünk egy kis ismerkedéssel.
Nagyon jó kis ismerkedés kerekedett belőle, mert elkezdünk csókolózni
Közben azért a kezeink sem tétlenkedtek, előszőr a cicijeivel ismerkedtem, élvezettel simogattam és markolásztam a melleit, ő pedig közben kézzel kényeztetett. Ez így együtt annyira felspannolt, hogy úgy éreztem, ha ezt még néhány percig folytatjuk, akkor így állva a kezében elélvezek.
Gyorsan javasoltam is Linának, hogy most akkor inkább lefeküdnék és masszírozza meg egy kicsit a hátamat.

Így is történt, én hasra feküdtem, Lina pedig elkezdett masszírozni.

Ekkor érkezett meg Zoé.

Olyan fehérnemű szett volt rajta, amilyennel itteni pályafutásom alatt még nem találkoztam. Valamilyen pántos felsőben volt és nem tanga, vagy valamilyen erotikus darab volt rajta, hanem egy teljesen hétköznapi, inkább kislányos pamut bugyi, talán még pici állatfigurák is voltak rajta.
Először kicsit furcsának találtam, de aztán megtetszett, mert nagyon cuki volt benne. Ez a megoldás igazi barátnő feelinget adott.

Miközben Lina masszírozgatott, vagy inkább simogatott, Zoé leült mellénk és elkezdett a telefonján zenét keresni.
Megkérdezte, hogy nekem milyen zene tetszik, én pedig azt mondtam neki, hogy rábízom a választást. Nyomkodta a telefonját, de technikai problémák miatt csak nem sikerült zenét varázsolnia.
Folyamatosan bosszankodott közben, azt mondta ma semmi sem sikerül neki és milyen szerencsétlen napja van. Ez hosszú percekig eltartott.
Ha csak ketten lettünk volna Zoéval már bosszantott is volna, de mivel Lina közben folyamatosan simogatott és jól tartott, ezért nem unatkoztam.

Végül csak sikerült megfelelő zenét találnia Zoénak, ekkor levetette a fehérnemű felső részét és Ő is bekapcsolódott a masszázsba.

Néhány percig közösen masszázsolták a hátamat, közben jól elvoltunk, kellemesen elbeszélgettünk és viccelődtünk, ekkora már Zoé is jobb kedvre derült.

A négy kéztől simogatva a fantáziám nagyon beindult és alaposan be is keményedtem, ezért javasoltam, hogy most már elölről folytassuk

Kényeztetés

Elölről a masszázs már szerencsére elmaradt, illetve négykezes simogatássá szelídült.
Finom és érzéki volt a rávezetés, a négy kéz egyre érzékenyebb pontokra tévedt, nem is néztem oda csak élveztem a helyzetet. Hogy melyikük keze mikor mit csinált és merre járt, nem is tudnám felidézni.

Egyszer viszont kénytelen voltam odanézni, mert hirtelen egy kellemesen meleg és nedves környezetbe került a szerszámom.
Rutinos csóka lévén rögtön sejtettem, hogy mi történt, de eddig még soha nem kellett kinyitnom a szemem, hogy megtudjam hol vagyok.
Most viszont kénytelen voltam felnézni, hogy mégis kinek a szája is ilyen finom. Magamban tippeltem is, és bejött. Lináé volt.

Miközben Lina lelkesen franciázott, Zoé sem tétlenkedett, mellém feküdt és hozzálátott ő is a kényeztetésemhez.

Először csak finoman simogatta és puszilgatta a Lina által szabadon hagyott testrészeimet, majd elkezdtünk csókolózni. A csókja nem olyan átélős és nyelvcsatás mint Lináé, de azért igaziak voltak, és neki is nagyon finomak az ajkai.
A csókcsata után egy picit feljebb jött és számba adta cicijeit. A bimbói nagyon gyorsan megkeményedtek, a nyelvem nagyon élvezte a duzzadt bimbókon való körzést.
Neki is elég jó lehetett mert elvette a számból, de csak azért, hogy a másik cici is kapjon a jóból. A mellbimbónak a nyalogatását és szopogatását időnként csókolózással szakítottuk meg. Közben Lina a szájával a farkamat kényeztette.

Igencsak jól éreztem magam, de fő a változatosság, ezért javasoltam a lányoknak, hogy cseréljenek helyet.
Na ekkor kaptam egy kis plusz élményt is, ugyanis a randi elején megbeszéltük, hogy csinálnak egy kis leszbi showt is, amennyi belefér náluk.
Két oldalról mellém térdeltek és elkezdtek fölöttem csókolózni és simogatták egymást. Na ilyet se láttam még élőben és főleg nem testközelből!

Nagyon szuper és erotikus volt a látvány.
Amennyire meg tudtam ítélni igaziból csókolóztak és ráadásul még jól is érezték magukat és egymást.
Amikor a végén rákérdeztem, kiderült a szalonon belül ők nagyon jó barátnők.

Amikor a csókolózásuknak vége lett, újra rám támadtak.

Most Lina feküdt mellém simogatni és csókolózni, Zoé pedig franciázott.
Zoé franciája nagyon változatos ismeri a technikákat, viszont elég sokat használta a kezét is.
Én inkább franciát preferálom és ezt is meg is említettem neki. Teljesítette a kérésemet és utána már inkább csak a szájával kényeztetett.

Viszont minden jónak vége lesz egyszer, ez természetesen most is bekövetkezett. De itt most nem lett rosszabb!

Kölcsönösséget nem mindig szoktam kérni, de most nagyon be voltam már gerjedve és szerettem volna a puncijukkal is megismerkedni.
Javasoltam, hogy mi lenne, ha még tovább fokoznánk az élvezeteket és valamelyikük puncijával is megismerkednék.

Zoé azonnal vállalkozott is a feladatra, levettette a kis mintás bugyiját és ráült a számra. Elkezdtem nyalni-falni, nagyon finom volt, még egy kicsit rá is mozgott. A nyelvem Zoé punciján a farkam pedig Lina szájában élvezkedett.
Ez brutál jó volt, de egy idő után megkértem a lányokat, hogy cseréljenek helyet.

Most Lina ült rá a számra az ő punciját nyaltam, Zoé pedig újra franciázott.

Na itt a történet számomra véget is ért, bár nem ilyen happy endet szerettem volna.
Az eredeti elképzelésem az volt, hogy a végén két oldalról mellém térdelnek, felváltva franciáznak és közösen juttatnak el a csúcsra.

De idáig már nem jutottunk el mert amikor már éppen szólni akartam, hogy az általuk végzett tevékenységeket azonnali hatállyal fejezzék be, már késő volt.

Lina finom puncija és Zoé gyilkos franciája véget vetett a mókának.
Lina punciját nyalva, hatalmasat élveztem Zoé szájába.
A franciát Zoé nagyon profin végig csinálta, csak szájjal dolgozott és nem engedett el azonnal, hanem szépen lágyan levezette az élvezésemet.

Elszámolás

A randi elején adtam át, Lina segített kiszámolni a pontos csokrot.
Mind a két extrát /csók és nfvsz/ kértem mind a két lánytól. Az én hibámból az nfvsz csak Zoé esetében valósult meg.

Zoé, nagyon jó masszázs

  julios

Egyeztetés

Zoét előző nap hivtam és rugalmasan egyeztettem Vele... a részleteket is beleértve.

Megközelítés

BKV segítségével, stresszmentesen jutattam a megadott címre. Mivel a Corvin szalon még új volt nekem ezért egy kis pontosítás a bejárattal kapcsolatosan és a feljutási kódok megadása után a helyszínen is voltam.

Helyszín

Tip-top kis lakás, egy új építésu lakás minden tulajdonságával. Nem egy nagy szobás penthouse , a lényeg a tobb kis szoba.
A bath szoba nem túl nagy de minden igényt kielégít.

Hirdető külseje

Zoé egy fiatal,helyes, szép idomokkal megáldott lány, a leírásnak teljesen megfelel. A hajszíne az sotétebb volt szerintem mint ami a képeken van. Arca aranyos, telt ajkakkal.
Zoé egy fekete szaténos lenge kis ruciban fogadott, puszi kíséretében. Elnézést hogy a textílákban nem vagyok otthonos, de remélem jól írtam a szakszavakat.

Masszázs

Zoé bekísért az egyik szobába, megmutatta hogy hová rakhatom a ruhámat, volt egy kis fotel erre a célra. A szoba tatamis. Gyorsan nekiálltam vetkozni, ilyenkor az ember még általában kicsit zavarban van, én pláne akkor amikor a kis holgyek egy helyben állnak és végignézik ahogy dobálom le magamról a textíliákat lentrol felfele vagy éppen fordítva. Már párszor megfogadtam hogy ezt párosan fogom csinálni majd legkozelebb a kiszemelt leányzó segítségével csakhát épp akkor abban a pillanatban ez mindig máshogy sikerul.
Na jó kozben azért beszélgettem Zoéval, már az elején mondta hogy egy kicsit fáradt az éjszakai buli miatt de ez nem lesz rajta észreveheto... nyugtatott.
Indultam is tusolni, de jeleztem Zoénak hogy szeretem a kozos tusolást, ha jól értettem az volt a válasza hogy valamit elintéz a konyhában aztán csatlakozik.
Én a furdoszobában, kezemben a tiszta illatos torolkozovel várakozok egy kicsit Zoéra, de nem jon...kikukucsgáltam ...semmi erre a folyosón megjelenik Amina, mondom neki hogy várok Zoéra csak biztos a torolkozoért ment, erre pár másoperc múlva visszajon Amina egy újabb torolkozovel amit a kezembe ad. Okés mondom magamban ne bonyolítsuk a dolgot, biztos félreértettem valamit idultam is a tusolóba egyedul...
Vissza a szobába, Zoé persze a tatamin pihizett még ugyanabban a fekete ruciban. Elkezdodott az ismerkedés. Meszabadítotttam a textíliától...
Két erotikus rész kozott volt a rovid masszázs program , a hátamra tereltem Zoé kezeit, mondtam hogy nyugodtan nagyobb erobedobással is maszírozhat. Nem tartott sokáig de jól esett.

Kényeztetés

...szóval amikor megszabadítootam Zoét a fekete textíliától, na pontosabban a segítségével, egymással szemben terpeszkedve térdeltunk és így prábáltam átsimogatni a testét. Nagyon fel voltam peregve /tekerve úgyhogy egyre nagyobb intenzitással simogattam formás popsiját, tenyérbe illo cicijét és a jól ágasodó mellbimbóját, számmal rásegítve . Rákérdeztem a csókra, de sajnos azokban a napokban volt tuningolva az ajka azért azt mondta hogy sajnos most ki kell hagyni, de megnyugtatott hogy a franciás kényezetetésben ez nem gond. Próbáltam megtalálni a logikát a két dologban de inkább másra koncentráltam mert Zoé is már mással lett elfoglalva , egy intenzív, csodálatos de miattam csak pár percig tartó nfvsz -ben részesített.
A fentiekben leírt masszázsprogram után újra feléledtek a hormonok, szerettem volna én is egy kis oromot adni a leányzónak. Az egész testes puszilgatás után már az érzékenyebb részeire koncentráltam, használva bevált technikámat fokozatosan segítettem a megérdemelt apró majd erosebb rángatózások felé. Kifújta magát, elárulta hogy nem szokott ilyen hamar elélvezni, általában ez nála hosszabb idot vesz igénybe. Vegyem bóknak? Legyen.
Ekkor már tényleg felhergelt engem is , kértem egy 69 es pózt....aminek kivitelezésében negyszeru partner lett újra. Annyira intenzíven játszadozott hogy nem akartam leállítani holott én inkább a lassúbb tempót kedvelem, de amit produkált és amit végígkovethettem a tukorben is az fantasztikus volt. Ajkai befogadtak újra.

Elszámolás

nfvsz kértem kétszer, a csók az most nem volt a leírtak miatt

Zoé, nagyon jó masszázs

  kalandor_

Egyeztetés

Az egyeztetés könnyű volt, ebben a szalonban mindig felveszi valaki a telefont.
Egy kedves női hang elmondta a programot, az extrákat, a csokrot, majd sikerült egy mindkettőnknek megfelelő időpontban megállapodni.

Megközelítés

Pontos címet kaptam, a tetthely közvetlenül a Corvin pláza mellett van.
A parkolás a pláza parkolójában adott, de mindenféle tömegközlekedéssel is kiválóan megközelíthető.

Helyszín

Egy erre a célra kialakított jól felszerelt lakás, tisztaság, higiénia rendben, zuhanyfülkés fürdőszobában voltam. Tusfürdő, szájvíz száraz kilépő és megfelelő méretű és jó nedvszívó törülköző biztosított.
A szobában minden szükséges felszerelési tárgy megtalálható: szobainas a ruhának, kanapé a leüléshez, öltözéshez, nagy méretű matrac a masszázshoz, és egy jól elhelyezett tükör a vizuális élmények fokozásához.

Hirdető külseje

A képei retusáltak, az arca nem látható, a valóság sokkal jobb, mint a képek.
Zoé a képekkel ellentétben egy vékony, nagyon szép arcú lány, kézbeillő, különleges formájú cicikkel, pompás fenékkel, és izmos lábakkal.

Masszázs

Mivel a program késéssel kezdődött, ezért jelentős időcsúszásban voltunk, így csak egy rövid, néhány perces ismerkedő a masszázst kértem Zoétól.
Annyit azért így is megállapítottam, hogy valószínűleg nem az erős gyúrás, hanem inkább a lágyabb és erotikusabb masszázs Zoé erőssége, ami egyébként nagyon kellemes volt.

Kényeztetés

Rövid, pár perces masszázs után már meg is fordultam és nekilátott a kényeztetésemnek.
Kezdésnek mellém feküdt és igazi csókok kíséretében kézzel életet lehelt belém, mondjuk a csókok és a szépsége miatt túl nehéz dolga nem volt.
Utána áttért a testem simogatására és puszilgatására, majd nemsokára megérkezett a célterületre, és elkezdte igen profi, változatos, mindenre kiterjedő franciát.
A végső rohamot már teljesen kéz nélkül csak az ajkaival abszolválta és hatalmasat élveztem a szájába.
Zoé francia tudása egészen kiváló!

Elszámolás

A csokrot szokásomhoz híven a randi elején adtam át, egy kis ajándék kíséretében.
Az elszámolás teljesen korrekt, két extrája van a csók és a NFVSZ, amelyek növelik a csokrot. Nagyon megéri igénybe venni.

Zoé, nagyon jó masszázs

  D4v3

Egyeztetés

VTR-en egyeztettünk. Ennek megfelelően minden rendben ment. Erről túl sok mindent nem lehet írni.

Megközelítés

Autóval ki kell fogni a helyet vagy parkolás a Corvin plázában. Fizetős, mint kb. mindenhol. Metró is közel. A címet pontosan megkaptam a megfelelő épülettel.

Helyszín

Új építésű lakópark. A kapucsengő szupermodern, mint egy tamagochi. Beszél ha nyomom. A szobában tükrök, matrac, a fürdőben tusfürdők, minden ami kellhet. De ebben a lakásban ezek Zoéval való találkozás után a semmibe vesznek. Miután az ajtóban megláttam, nem tudtam másra figyelni.

Hirdető külseje

A képek nem adják vissza ami élőben fogad, amilyen Zoé valójában. A képek alapján is csinosra lehet számítani, de élőben bombázó Zoé. Hibátlan mindene. Az arca, cickói, popsija. Szép száj és fogak. Ez is fontos. Minden 100%-os.

Masszázs

Zuhany után volt egy kis masszázs. Egészen ügyes. Tényleg. Sokat kérdez, beszélget, nincs kínos csend. Bár nekem nem szokott kínos lenni, ha csöndben zajlik a masszázs. Krémet kértem. Jól esett. Egyszercsak elérkezett a pont, hogy megelégeltük a masszázst és fordulást javasolt.

Kényeztetés

Kevés kézi ráhangolódás után francia következett. Nagyon finoman indult, szemből. Láttam mindent elsőre is, de kértem, hogy szabaduljunk meg minden ruhadarabtól. Nem ellenkezett. Gyönyörű mindene Zoénak, várakozáson felüli. Változatosan kényeztetett, néha mélyebben, megfelelő mennyiségű nyállal, minden ahogyan az meg van írva. Néha fel-felnézett, csodaszép látvány. Kértem, hogy forduljunk 69-be, ha nincs ellenére. Nem volt. Hibátlan, gondozott, szexi punci tárult elém. Izgató volt, de tartottam magamat. Nyaltam egy ideig, majd inkább már lefetyeltem :D cuki lány, egy kérése volt, hogy ne ujjazzam. Nem is terveztem, na meg engem a környék simogatása jobban is izgat, mint hogy egy kis tündért öklözzek...a nyalás, francia kombó meghozta az eredményt. A szájába élveztem, ami most nem extra extra volt.
Letörölgetett, zuhany, majd még az időnk lejárata előtt léptem. Had pihenjen.

Elszámolás

Utólag tettem le, nem tett rá utalást. Nem változott a megbeszélthez képest.

Zoé, nagyon jó masszázs

  Super

Egyeztetés

Hétvégén eléggé unatkoztam, így arra gondoltam, hogy meglátogatom a kívánságlistám első helyén szereplő Zoét. Kora délelőtt tárcsáztam a számát és fel is vette egyből. Már a telefonban hallottam, hogy nem lőhetek mellé, mert egy nagyon kedves és aranyos hang tájékoztatott a lehetőségekről. Végül egy kora délutáni másfél órás programot fixáltunk le.

Megközelítés

Zoé búvóhelye a Corvin pláza mögött található. Teljesen egyértelmű a cím és számos módon el lehet jutni oda. 4-es és 6-os villamos és metró is a közelben tesz le, szerintem nem lehet eltéveszteni. Én a Blahatól sétáltam le mert volt időm, aki viszont kocsival érkezik, annak a pláza parkolóját ajánlom.

Helyszín

Új építésű modern lakóház sokadik emeletén található a randi helyszíne, a liftből kilépve rögtön jobbra. Maga a kecó is nagyon modern és tiszta. A higiénia kifogástalan. Belépés után a cipő levételéhez rendelkezésre áll egy ülőalkalmatosság. Az előszobából kellemes fények vezetik az embert a tett helyszínére - na meg vendéglátóm popsija, de ezt majd később. Két fürdőszoba is található a lakásban. A fürdőben is patyolat tisztaság uralkodik, száraz kilépővel és megannyi tusfürdővel. Szájvíz is van kis pohárkákkal. A baszobában tatami, egy szobainas és egy fotel valamint egy komód található a falon egy óriási tükörrel. Nem is részletezném tovább a helyet, mert nem ez a lényeg, hanem...

Hirdető külseje

... sokkal inkább ez. Zoé. Az egyiptomi istennő. Egy alacsony, formás, szép arcú, fiatal leányzó. Mindig izgulok az ajtó nyitásakor. Vajon tetszeni fog a lány vagy nem lesz annyira szép? Mindig van egy ilyen dilemma. Nos Zoénál nem kell félni, mert gyönyörű csaj, akit már az előszobában letepernél legszívesebben, így az én kezdeti aggodalmam is hamar tovaszállt. A képeknek teljes mértékben megfelel, engem egy fekete melltartó bugyi kombóban fogadott. Kedvencem a feneke és az arca. A popsi kerek, alig bírtam róla levenni a szemem, arca nagyon szép, szabályos. Arca íve finom és természetes, szemei szinte csillognak, szája csókot kíván, bőre puha és bársonyos, néhány tematikus, ízléses tetkó díszíti. Ujjai szépek, piros körömlakkal lakkozva, haja illatos és fényes. Igazi nő minden porcikáját tekintve. 10/10

Masszázs

Másfél órára mentem, így volt idő bőven mindenre. Érkezésemkor nagyon kedves és érdeklődő volt, de egyáltalán nem volt tolakodó vagy indiszkrét. Kaptam egy száraz törölközőt és megmutatta a fürdőszobát, előtte pedig egy pohár vízzel kínált, melyet szívesen elfogadtam. A fürdőből visszatérve még vártam rá fél percet majd visszaérkezett a szobába gyönyörű vendéglátóm egy pohár vizet tartva a kezében. Kérdezte, hogy mivel kezdjünk. Én felvezetésként, ráhangolódásként a masszázst választottam, aztán pedig úgy gondoltam, hogy majd úgyis alakul a szituáció. Hasra feküdtem a tatamin, majd Zoé beolajozta a kezét, rám ült és elkezdte a masszázst. Masszázsa gyengéd, nem ez a nagyon meggyúrós fajta, de én pont ezt szeretem, mert kellemesen ellazít. Zoé kicsivel később a jobb oldalamra helyezkedett, a tükrös oldalra és ezt muszáj volt kihasználnom, így én is arra fordítottam a fejem, hogy a tükörből gyönyörködhessek benne. Az a popsi valami fenomenális. Kicsit kicsavarva magam, de elkezdtem a kezemmel is simizni a hátsó felét. Ekkor a fekete fehérnemű még rajta volt, de ez a későbbiekben lekerült. Itt kell megragadnom az alkalmat, hogy leírjam, hogy Zoé egy rendkívül kedves, szimpatikus és tájékozott lány, akivel a randi masszázs része alatt remekül elbeszélgettem. Főleg az utazás, nyaralás, sielés került szóba, illetve dícsértem szépségét és bókoltam neki. Szerintem én is szimpatikus voltam neki, így hamar kialakult a kémia, mely a randi teljes időtartama alatt fennmaradt.

Kényeztetés

Amikor már szerettem volna szemből is megcsodálni és érezni Zoét és nem csak a tükörböl gyönyörködni bájaiban, engedélyt kértem a fordulásra, melyet kacér válasszal meg is kaptam. Magamhoz húztam Zoét és forró csókokat váltottunk. Csókja édes és nagyon jó, használja a nyelvét bőséggel, tényleg olyan, mintha a barátnőmmel smárolnék. Zoé feltette a kedvenc kérdésem: "Levetkőztetsz?" Hát hogy a fenébe ne?! Átöleltem és egy pillanat alatt kioldottam a melltartóját, melyet egy laza mozdulattal a tatami mellé dobott. Közben csókolóztunk és a melleit is kezelésbe, illetve nyelvelésbe vettem. Ezt követően mondtam az egyiptomi istennőmnek, hogy szeretném én kényeztetni, melyre az volt a válasza, hogy ezt szerette volna hallani. Felpattant, levette a bugyit majd a hátára parancsoltam. Felülről indultam, csókokkal kezdtem majd a nyakán haladtam lefelé a kebleiig. A cicik pont tenyérbe illőek, de én most a számmal vettem kezelésbe őket. Először a bal majd a jobb mell következett. Zoé apró sóhajokkal jelezte, hogy nincs ellenére a ténykedésem. Pár apró puszi a pocira, majd a combjai belső részére. Egyre közeledtem a mézédes csuprához, mely nagyon szép és illatos volt, valamint teljesen csupasz. Elkezdtem nyelvvel kényeztetni, változatos technikával, főleg a csiklójára koncentrálva, volt amikor szinte smároltam a puncijával, de volt olyan is, amikor csak a csiklóján pergettem a nyelvemet, szinte csak a nyelvem hegyével érintve azt. Imádok nyalni és örömet okozni a partneremnek. Sokkal jobban szeretem ezt, mint amikor nekem okoznak örömöt. Zoé élvezte a ténykedésem, megjött a hangja is, illetve a lábát is felemelte, harapta az ajkát és hullámzott a csipője, ám ekkor még nem ment el. Jó pár percig nyaltam, aztán viszont elfáradtam, így felmentem csókot lopni. Kedvesem fülembe súgta, hogy "69?" Mondtam, hogy oké, csak nehezen tudok elszakadni a szádtól. Nevetett, majd 69-be fordultunk. Mennyei érzés a szájában lenni én pedig közben igyekeztem tartani a tempót és folyamatosan habzsoltam a kedvenc mézescsupromat, közben markoltam a fenekét. Zoé kellően nedvesedett, ami nagyon ízlett nekem. Néha muszáj volt megpihennem, ilyenkor a tükörből néztem, ahogy érzékien bólogat a farkamon. Francíája nagyon lágy. Megkockáztatom, hogy életem legjobbja volt. Ajkai puhán körülölelték a dákómat, nyelve lassan szánkázott a makkomon. 69 után csókot kértem, majd a lábam közé térdepelt és úgy szopott. Szemkontaktust folyamatosan tartja és elbűvöl a tekintetével. Volt ott minden: kézi rásegítés, kéz nélküli bólogatás, nyálcsorgatás, a tövétől a hegyéig végignyalta, sőt kérésemre még a zacsival is foglalkozott. Nem szeretem félbe hagyni a dolgokat, így mondtam neki, hogy még nyalni szeretném, így a hátára fektettem és délnek indultam. Ugyanazzal a technikával ügyködtem Zoé punciján és a kitartásom meghozta gyümölcsét. A lány egyre nagyobbakat sóhajtott, teste hullámzott, lábát hol felhúzta és talpát a vállamra helyezte, hol átkulcsolta a hátam mögött, hol pedig összeszorította a fejemet combjaival. Zoé elcsukló hangon mondta, hogy "mindjárt... elmegyek", így nagyobb fokozatra kapcsoltam. Partnerem nagy nyögések és rángások közepette elrepült, miközben mellét markolta és ajkait harapdálta. Ennél szebb pillanat nem is kell egy férfinek azt hiszem. Zoénak kellett még pár pillanat, mire visszatért a valóságba, de nagyon élvezte elmondása szerint. Egy gyors törölközőcsere után még engem vett kezelésbe, hogy kvittek legyünk. Vad smárolásba kezdtünk majd megindult a farkam felé és úgy leszopott, hogy esélyem sem volt. Kapituláltam a szájába eresztve a katonáimat. Ezt követóen megittam a kikészített pohár vizet majd a fürdö fele vettem az irányt.

Elszámolás

A randi végén történt, szóba sem hozta a dolgot. Szerintem nagyon korrekt a rózsaszálak száma, főleg a randi minősege tekintetében. Mivel nagyon jól éreztem magam, egy kicsit meg is toldottam a caokrot. Kikísért az előszobába, megcsókolt és megölelt majd a fúlembe súgta, hogy vár vissza, ami nagyon jól esett. Ajtón ki majd balra el.

Zoé, nagyon jó masszázs

  Thomasino

Egyeztetés

Telefonon egyeztettem az időpontot. Telefont nem ő kezeli, egy kedves női hang adott felvilágosítást kérdéseimre, vele egyeztettem időpontot. hogy ki ő nem tudni de segítőkész kedves volt.

Megközelítés

Autóval mentem. Cím pontos egyértelmű, ház előtt lehet parkolni, fizetős hétköznap.

Helyszín

MTK stadiontól pár saroknyira egy új építésű lakópark tömbben található a rendelő. Érkezésemkor telefonon bejelentkeztem és kaptam segítséget. A kedves telefonos kisasszony elmondta hogyan tudok bejutni a zárt udvarban. Kedvesen türelmesen elmondta mit hol találok és hova kell mennem. Kicsit kacifántos, mert két helyen is kell ütni a kódot, de simán ment. Lift, emelet, ajtó.... . A lakás modern, tiszta, kellemes illatú, rend tisztaság. Egyszerre több lány is fogad vendégeket a lakásban, ezt a neszekből és a férfi cipőkről gondoltam amiket az előszobában láttam,de senkivel nem találkoztam a vendéglátómon kívül .

Hirdető külseje

Mikor felértem az emeletre megkerestem az említett ajtót és kopogtam. Az ajtó kinyílt és diszkréten beléptem az ajtón. Az ajtó mögött ott állt Zoé. Egy kedves mosolygós bájos, picike lány. Fekete köntösben, egy bárányos fehér papuccsal a lábán. Elsőre levett a lábamról a szépsége és kisugárzása.
Alkata vékony, formás, arányos. Szép kerek popsija van, melle termetéhez illő, egy átlagos tenyérben pont elfér. Izgatásra bimbók szépen előre merednek. Puncija borotvál, kicsi szeméremajkakkal. Bőre illatos selymes puha, frissen borotvált, néhány igényes tetkó van a testén, de abszolút nem zavaróak. Szeme kis huncut, szája gyönyörű húsos, fogsora mint a fehér gyöngysor, fülecskéi kicsik fejhez simulóak, haja sötét barna, kezecskéi szépek, kicsi műkörmökkel. Nekem nagyon bejött az egész kicsi lány.
A képei abszolut a valóságot tükrözi, arckitakarástól nem kell félni. Szép bájos teremtés.

Masszázs

A szobába félhomály, falon tükrök egy kanapé a ruháknak, földön tatami. Kicsit beszélgetünk, majd levetkőztem. Megkaptam a türcsit majd kikísért a fürdőbe. Gyors fürdés majd vissza. Leültem a kanapéra töröközővel a derekamon és folytattuk a beszélgetést. Megkínált közbe itallal, megbeszéltük a lehetőségeket, mit szeretnék, az extrákat. Előre rendeztem mindent, nehogy elfelejtsem a bódult állapotomban mikor távozok. Asztalra tettem kicsit megtoldva, végig ott is maradt.
Kértem lépjen hozzám, hogy hagy segítsek kicsomagolni ruházatából. Köntöse alatt fekete fehérnemű volt. Miután segítettem megszabadítani köntösétől adtam két puszit pocira és átadtam neki az irányítást. Megkért feküdjek a hasra a tatamin, majd elkezdett masszírozni az általam kiválasztott olajjal. Masszázsa kellemes mondhatni simogató volt, mondtam nyugodtam lehet erősen is, majd sikítok. Őszintén megmondva nagyon nem tudtam koncentrálni a masszázsra, mert inkább a kellemesen beszélgetésre figyeltem. Miközben beszélgettünk a tükrökben néztem gyönyörű formás alakját. Majd kis idő múlva jött a varázsszó és megfordultam. Ekkor premier plánban nézhettek amit masszírozza combjaim. Két lábam között térdelve combjaimat masszírozta, majd farkicámat vette kezelésébe, közben segítettem megválni maradék ruhadarabjaitól is.

Kényeztetés

Először olajat csurgatott rá és óvatosan bemasszírozta a rudazatba, majd a makkomba, közben néha rám pillantva. Igen jó hatással volt rám kézügyessége, mert villám gyorsan igen bekeményedtem odalent. Ekkor beszippantotta a makkomat majd az egész farkamat. Nem kellett nekem már ezek után semmi, moccanni sem tudtam. Időnként mélyen az szemebe nézett konstatálta, hogy reagálok ténykedésére, de ezt érezhette is, mert nem kellett volna sok, hogy pillantok alatt eldurranjak. Szépen lágyan szopogatta, néhányszor mélyen torkáig engedve. Majd kivéve szájacskájából rudazaton is végig szánkázott oda-vissza. Fergeteges látvány volt miként a nyálhidat húzott a makkom és szája közt. Nyálát szépem belemasszírozta farkamba nem hagyva ki zacsit sem a játékból, majd a golylszikat nyalogatta körbe. Egy idő múltán azt hittem felrobban a farkam, ilyen jól még talán senki nem tudta beindítani keringésemet odalent (finoman kifejezve). Az agyam is kezdett már leállni, mert az összes vér a farkamba és annak környékére tódult. Ekkor már a szememet sem tudtam már nyitva tartani. Éreztem, hogy fele sem tréfa, mert idő előtt végem lesz. Megkértem Zoét, hogy cseréljünk, mert én is szeretném egy kicsit kényeztetni. Hasra fektettem és elkezdtem masszírozni hátát, nyakicáját közben haladtam szépen lefelé. Egy-egy puszival fűszereztem a masszázs tudományomat. Nagyon jól esett neki, látszott rajta és említette is, hogy mennyire jól csinálom. Popsit is szépen megmasszíroztam kicsi benyúlásokkal fűszerezve a combjai közé. Szép feszes kerek tomporát öröm volt masszírozni. Közben feljebb emeltem csípőjét, szépen kidomborított. Előbukkantak a dombok közül kicsiny szemérem ajkai is. Ekkor többször szépen végignyaltam a völgyet teljes hosszában oda-vissza. Sóhajtozva., nyögdécselve egyértelmű jelét adva tetszésének. Puncira koncentrálva folytattam, időnként nyelvemmel belefurakodtam forró ajkai közé. Zoé megkért, hogy hagy forduljon a hátára, mert nagyon jól csinálom, de így nem fog tudni elélvezni ebben a pózban. Természetesen ezek hallatán vérszemet kaptam és bele egyeztem a fordulóba.
Persze nem estem neki mint T. az anyjának. Szépen haladtam fentről lefelé, ismét szépen végig puszilgatva mindenhol. Nyakát, cicijét pocit, combok, és természetesen megint ott kötöttem ki ahol abbahagytam. A finom forró puncija ekkor már adta "édes nektárt".
Hosszas kitartó munkám eredménnyel zárult. Kicsiny teste megfeszült és megremegett, szépen csendbe elélvezett. Én közben szépen puszilgattam csiklóját, és közben hagytam lenyugodni.
Ez után megkért, hogy cseréljünk. Éreztem, hogy most busásan vissza fogom kapni amit adtam. Így is lett kicsavart belőlem mindent az utolsó cseppig. Két lábam közé térdelt popsiját kitolva az égnek könyökén megtámaszkodva járt a ki feje a farkamon.
Olyan natúr franciában volt részem, amilyet a pályafutásom alatt kevesen tudtak mutatni. Volt abba minden: "fagyi" nyalás, mély torok, keresztbe-hosszába, tekerés- csavarás, cuppogás, szívás és még sorolhatnám. Kérésemre kiöltött a nyelvére élvezhettem. Eközben gyönyörködve nézem amint visszacsurog kezére és farkamra a nyálas örökítőanyagom. Szemetet lecsukva próbáltam magam újraindítani az utórengések közt. Éreztem hogy még fogja kezével elernyedő farkamat, majd azt megtörölgetve szépen foglalkozott csak magával. Megtörölte arcát majd kiment rendbe tenni magát.
Ezután megkínált innivalóval és kedvesen rám mosolygott. Kicsit beszélgettünk majd időm előrehaladtával elmentem tussolni.

Elszámolás

Előre asztalkára tettem kicsit megtoldva a megbeszéltekhez képest. Nem kértem vissza mert sokkal többet nyújtott számomra szépsége, kedvessége, tudása mint amit otthagytam érte.

Zoé, jó masszázs

  shrek_36

Egyeztetés

Telefonon könnyen elérhető, elmondta telefonon a részleteket, majd gyorsan le is foglaltam a legközelebbi szabad időpontot.

Megközelítés

Közeli pláza közelében található, autóval könnyen megközelíthető. 1-2 perc séta plázától.

Helyszín

Új építésű társasház, a lakás a társasház felsőbb emelete. A lakás szép rendezett, tiszta. A lakásban több szoba található, mi a kisebbik szobában voltunk. Törölközőt kaptam, majd elindultam tisztálkodni. A fürdőben található többféle tus fürdő található, illetve szájvíz is.

Hirdető külseje

Zoé apró kis aranyos hölgyemény. A képekhez képest szerintem sokkal karcsúbb, arca szép helyes, feneke kemény, fogni való és a mellei is nagyon szépek.Képek retusáltak, a testén több tetoválás fedezhető fel, engem ez nem zavart.

Masszázs

Masszázs tecnikájáról nem tudok sokat írni, mert nem került rá sor. Fürdés után visszamentem a szobába, ahol megláttam a háziállatát, egy aranyos brit macska, aki a program alatt kint várakozott.

Kényeztetés

Lefeküdtem a tatamira és elkezdődött egy csodás óra. Kezdetben kezébe vette az irányítást, mely során kellemesen kezdett ébredezni az öcskös. A kézi rásegítés után kezdetét vette egy eszméletlen jó francia óra, szépen lágyan nyalogatta, bevette, majd tövig bent tartotta, azt hittem álmodok.. Zoén ekkor még a melltartó és a bugyi rajta volt, amit szép lassan lesegítettem róla, ekkor megláttam gyönyörű szép melleit, amikre apró puszikat adtam, közben lent elkezdtem bugyin keresztül újjal ingerelni, ami szerintem tetszett neki, majd a bugyit is lekerült és rákérdeztem a kölcsönös franciára, illetve szereti e ha Őt kényeztetik, amire igen volt a válasz. Szépen hátára fektettem és elkezdtem a francia órát, először szépen óvatosan nyalogattam kedvesemet, majd néha néha mélyebben is belenyaltam a kelyhébe, aminek hatására megjött a hangja is. Elég hosszú ideig kellette kényeztetnem, amire szerintem elért a csúcspontra, el is tolt és mondta hogy kér egy kis időt...Utána visszatért hozzám franciázni, szép lágyan bent tartotta teljesen az egészet, majd egy idő után gyorsabb tempóba váltott, aminek meglett a hatása, egy hatalmasat élveztem a szájába....

Elszámolás

Az elején elmondta az extra lehetőségeteket én a NFVSZ-át választottam, amit nem bántam meg.

Zoé, jó masszázs

  mtt

Egyeztetés

Könnyen, gyorsan el tudtam érni, amint felvette, mondta, hogy barátnője nem elérhető, de ő tudna fogadni. Megbeszéltük az időpontot, egy viszonylag korait kértem a híváshoz képest, amiben meg tudtunk állapodni szerencsére.

Megközelítés

Pláza közvetlen közelében, 1-2 perc sétára a bejárattól, könnyű megközelítés, parkolás utcán lehetetlen, de plázában általában van hely. BKV-val természetesen 4-6tal könnyen elérhető.

Helyszín

Egy új építésű nagyon modern ház sokadik emelete.
Belépve hallottam más lányok hangját, de engem nem zavart, szerencsére diszkrét, és kellemes volt a beszélgetésük hangulata.
A lakásban minden nagyon szép és jó, fürdő tiszta és rendezett, többféle tusfürdővel, tiszta és száraz törülközővel. Van szájvíz és bontatlan fogkefék is, ha valakinek szüksége lenne rá.
Maga a szoba is tiszta, modern, jó hangulatú, matraccal a földön és néhány tükörrel.

Hirdető külseje

Eredetileg más lánchoz terveztem menni a szalonból, de ő ért rá az időpontban. Én a korát többnek láttam a feltüntetettnél, mondjuk ilyen 3-5 évvel.
Kicsit jobban teltkarcsú volt, mint számítottam, de nem zavart. Arcára nem lehet panasz, kedves arca van, szép, de nem feltétlenül olyan, akire utcán felkapom a fejem.
Mindenesetre kitakarástól nem kell tartani.
A mellei szépek, méretben nagyon jók, nem kicsik de nem is túl nagyok. Jól esett markolaszni a program közben :)

Masszázs

Mivel hívásom után egy korai időpontot kértem, neki is kellett idő elkészülésre természetesen, így kevesebb, mint egy órám maradt kérdéskör, ami az én hibám (azaz nekem kellett idő előtt elmennem), de ezt előre megbeszéltük.
Zuhanyzás után üres szoba várt, de kisvártatva megérkezett, és levette a melltartóját, miközben elhelyezkedtem a matracon. Megbeszéltünk még néhány dolgot és elkezdte a programot.
Van illat nélküli masszázskrémje, kérésemre azt használta. Maga a masszázs nekem gyenge volt, egyértelműen nem volt szakszerű, de azért kellemes volt. Inkább olyasmi volt, mint mikor mondjuk párod munka után kérésedre átnyomkod kicsit. Lazító hatása megvolt, de nem az az érzés, hogy egy jó masszázsról jöttem. Ezen a téren lehetne még fejlődni, ha már masszázs, de gondolom tök sokan nem emiatt jönnek :D mint ahogy én sem igazából, de jól esett volna egy jó átgyúrás.
Közben átadtam magam a masszázsnak, nem simogattam, de szerintem biztosan lehet már masszázs közben is, aki szeretné őt érinteni.
Néha keze elmerengett fenék és golyók tájékán, de nem volt elég érzéki, mintha csak véletlen lett volna, ment is tovább a keze, majd a masszázs. Aztán a legvégén visszatért a herékhez, majd jöhetett a forgás

Kényeztetés

Nem oly sokkal a kezdet után szólt, hogy forduljak, majd lekerült a bugyi is, és szólt, hogy lehet közben simogatni.
Megkérdezte, hogy lehet e francia is közben, amire mondtam, hogy persze!
Megmondom őszintén valami lábremegős, szétszedős, szenvedélyes levezetésre számítottam, amit máshol már kaptam, itt ez most nem volt meg.
Kézimunkával indult, amit szájával folytatott, majd vissza kézimunkába. Szájában kb 20%-ot voltam, tehát nagyrészt így is kézzel volt. De maga a francia jó volt, nem kezdő, érezhető volt, ahogy rákapott és megfelelően cuppogott rajta.
Közben néhányszor a füledhez hajol, sóhajtozik, így próbálva tüzesebbé tenni a hangulatot, ami részben segít is, szépen felvezette az egész kényeztetést, közben kezeim elkóboroltak testén és mellein.
Az ujjaival jól bánik, elvarázsolja a makkom végét, pár perc után érzem, hogy próbál közel vinni a csúcshoz, gondolom majd visszafordul, de sajna nem, ahogy közel értünk a csúcshoz, egyből kivégzett. Nem volt itt lábremegés, de egyéb különleges érzés sem. Egy jó kiverés.
Kezével jól bánik ahogy mondtam, és mikor bekapta, az is jó volt, de valami kis varázslat mégis hiányzott.

Elszámolás

Extrákat nem kértem, előre leraktam az elszámolni valót, minden a megbeszéltek szerint volt

Zoé, jó masszázs

  Flight666

Egyeztetés

Telefonon egyeztettem vele. Könnyen, gyorsan. Előre szoktam egyeztetni pár nappal, hogy biztosan a számomra megfelelő időben mehessek, így reggel egy megerősítő SMS-el indult a napom ami már előre felvillanyozott.

Megközelítés

BKV vagy autó, esetleg taxi, mind könnyen odatalál. Kocsival a plázában érdemes parkolni, a BKV sincs 5 percnél távolabb. Most taxit hívtam és úgy közelítettem meg a helyszínt, gyakorlatilag 30mp-et se gyalogoltam az ajtóig.

Helyszín

Általam sűrűn látogatott Corvin sétány épület. Új építésű, modern, tiszta, kellemes berendezett. maximális diszkréció. 2 kis szoba egymással szemben, egyikben kanapé és szobainas, másikban fotel és szobainas, mindkettőben matrac / tatami a földön az eseményekhez. A 2 szoba közt van a kisebb fürdő zuhanykabinnal. A másik nagyobb fürdő amiben kád van, kicsit előrébb van a folyosón, a lányok budoárjával szemközt. Mindkét fürdő jól felszerelt, sok tusfürdő. Belépés és gyors ölelés, illetve finom csók után Zoé bekísért a kisebb szobába, kezembe adta a törülközőt, majd mindketten elvonultunk felfrissülni.

Hirdető külseje

Zoé csodásan néz ki, filigrán apró kis tünemény. Arányos, szép cickók, kellemesen kerekedő popsi, igéző szemek, csábító ajkak. Nagyon jól használja az adottságait, olyan természetesen csábít, az embernek nincs ideje gondolkodni sem. Áttetsző kis bodyban fogadott (meg persze köntösben), ami már a kezdetekben magára vonta a figyelmet.

Masszázs

Masszázsra sok időt nem vesztegettünk, megkértem, hogy a lábamat gyúrja meg egy kicsit, mert merev és fáradt volt mindenem deréktól lefelé. Közben kellemesen beszélgettünk az élet dolgairól. Nekem viszont más, kicsit perverzebb tervem volt a kis hölggyel, tekintve a legutóbbi találkozónkat.

Kényeztetés

A rövid masszázs után megkértem, hogy feküdjön mellém, amit készséggel teljesített is. Mivel világosabb volt odakint mint legutóbb (akkor már bőven estébe nyúlt a találkozónk), így a szoba is valamivel világosabb volt, megcsodálhattam a szemét és a szép metszésű arcát. Miközben elmélyedtem az igéző szemekben, simogatni kezdtem, majd lassan lecsúsztattam a pántot a válláról, így előkerült az egyik melle, melyet élvezettel kóstoltam meg. Tevékenységem nyomán kellemesen izgalomba jött, a bimbója megkeményedett és apró sóhajokat hallatott. Megkértem, hogy szabaduljon meg az amúgy sokat sejtető ruhaneműtől. Ezt elég gyorsan meg is tette, majd arra kértem hadd kényeztessem én őt. Mosolyogva dőlt hátra, lábait kissé felhúzva majd szétnyitva engedett betekintést a kis édesen nedvesen csillogó kelyhéhez.
A múltkor nem volt számomra egyértelmű vajon ő is élvezte-e az együttlétet, igaz akkor a figyelmem megoszlott a két lány közt, így most arra gondoltam, biztosra megyek. Mivel az ujjazást nem szereti és nem is választható nála, ellenben a simogatást annál inkább, így befeküdtem a lábai közé, lágyan simogattam és masszíroztam a punciját, majd szinte alig hozzáérve a nyelvemmel elkezdtem a kényeztetését...
Egyre nedvesedett, miközben felváltva körkörös mozdulatokkal izgattam a csiklóját illetve mélyen hosszan benyaltam a nyílásba. Elég hosszasan csináltam és meg is lett az eredménye... Kezeivel megragadta a kezeimet, combjaival egyre erősebben szorította a fejemet, majd diszkrét sóhajokkal, és annál érezhetőbb remegéssel jutott a csúcsra. Néhány percbe beletelt míg magához tért és lenyugodott. Közben én ismét mellé feküdtem és simogattam levezetésképp... Mikor kellően kipihente magát igéző szemekkel rám nézett, majd lassan de annál határozottabban simogatni kezdte meredező farkamat. Végül a szájába vette, és egyre gyorsuló ütemben bólogatott amit a tükrökből csodáltam, miközben simogattam ahol csak elértem. Nem kellett sok, és a technikájának hála én is a mennybe jutottam. Ezután gyors tisztálkodás, a fennmaradó időmben pedig kellemesen összebújva simogattam, amit nagyon hálásan fogadott. Közben még volt időnk csevegni is, bár inkább csak élveztük egymás társaságát.

Elszámolás

Korrektül elszámoltunk még az elején (nem szeretek várni vele), időben kitettem a szokásos összeget a komódra. Mindig nagyon figyelmesen megköszönik a lányok.

Zoé, jó masszázs

  Lingvista

Egyeztetés

Első, nyári látogatásom után régóta terveztem egy Amina-Zoé párost, ezt próbáltam most valóra váltani. A második VTR egyeztetési kísérlet két nappal a tervezett randi előtt félsikerrel járt: Zoéval találtunk közös időpontot egy 1 órás találkához. Amináról viszont azt az infót kaptam az üzenetváltás során, hogy egy darabig nem lesz (Ehhez képest most, amikor írom ezt, fent van a hirdetése, ami fura.)

Zoé kérésére aznap meg is erősítettem az időpontot. Üzenetváltásunkban egyeztettünk még 1-2 dolgot, nekem most nagyon praktikus volt ez így. Első randi esetében ragaszkodtam volna hozzá, hogy halljuk egymás hangját, de mivel már ismertük egymást, ez most nem volt létfontosságú.

Megközelítés

Ideálisabb lokalizációt nehéz lenne elképzelni: a Corvin-plázában könnyű és nem is drága parkolni, és ha a megfelelő (nem a mozi felőli) kijáraton jössz ki, a kapu 50 méterre van. Ebből adódik, hogy BKV-val is könnyű az odajutás és kevés sétára van szükség. Még a lifttől is csak néhány lépést kell tenni...

Helyszín

Új építésű házban erre a célra kialakított, szűk terekkel rendelkező, de kellemes lakás, kicsi, de a célnak tökéletesen megfelelő kuckóval, amelyben csak egy nagy tatami fér el, meg némi pakolóhely, kis kanapé, szobainas. És persze egy kisebb tükör. A zuhanyfülkés fürdő kifogástalan, a szájvizes flakon viszont üres volt.

Hirdető külseje

Zoé arca még annál is gyönyörűbb, mint amire emlékeztem, talán azért is, mert azt hiszem sminkben stílust váltott. A fantáziám nyilván mocskos, azonnal hevületbe jöttem, amikor a tervezett végkifejletre gondoltam. Erre a csodálatos arcra, te jó ég...

Ami nem változott: Zoé nem kosaras típus, kifejezetten alacsony, filigrán, ennivaló kis tündér. Fogyhatott valamelyest, mert a feneke, ha szép kerek is, már nem olyan brazilos. Egy csipkés body-ban fogadott, ami igencsak kiemelte karcsú, nőies vonalait.

Ami viszont elsőre lejött: rendkívül készséges, barátságos, oldott, a vendég kedvét kereső lány, aki erotikus kisugárzásával szinte elvarázsol. Nem a kényszerűen viselt műmosolyt kell itt elképzelni, hanem bújkálót, valami csábítóan erotikus derűs arcon.

Masszázs

Azért nem került rá sor, mert sajnos melótényezők belerondítottak a napomba: negyedórás késéssel érkeztem úgy, hogy közben negyedórával korábban el is kellett mennem. Emiatt nagyon kényelmetlenül éreztem magam végig, de hát ez nyilvánvalóan az én hibám. És ezért, bár elveimmel és a szokásommal ellenkezik, azonnal a tárgyra kellett térnünk...

Kényeztetés

A fent említett időbeli szorítottság miatt az egész együttlét számomra olyan volt inkább, mint egy remek film előzetese (pontosabban, mivel már voltam nála egyszer, egy remek film második részének előzetese...), egy ígéret egy izgalmas, ráérősebb randira. Trailernek viszont díjnyertes volt: azt lehetett sejteni, hogy egy hosszabb randi felejthetetlen lehet Zoénál. Minden arckifejezésével, gesztusával, mozdulatával és mondatával húzott és húzott ravaszul és végtelen kifinomult erotikával felfele. Azt érzed, hogy ez a gyönyörű csaj teljesen annak szenteli az együttlétet, hogy kielégítsen. Zoé arca és szeme csodaszép, és ami a lényeg, használja is ezt a szépséget: a nézése gerjesztő. Miközben a fürdőben időztem, készségesen fölhúzta magára az általam vitt harisnyát. (Gerjedek a harisnyás lábra, mit csináljak?...)

Mivel sajnálatosan kevés volt az időnk, az ő kényeztetését fájó szívvel kihagytam, rögtön a tatamira hevertem széttett lábbal, amit tökéletesen értett. Nyelvével és (azt hiszem kissé feltöltött) ajkaival pillanatok alatt merevvé varázsolt. Fullos érzékiséggel szopni kezdett, puha ajkai néhány perc alatt élvezésközeli állapotba hoztak. Megkértem, hogy villantsa megint meg a múltkori mélytorkos tudását, és megtette, ráhúzta magát a farkamra egészen addig, míg a garat kapuját át nem léptem, amit cuppanás is jelzett. Úgy érzetem, most nincs ehhez annyira kedve, mint a múltkor, így csak újabb késésemre mutatta meg még egyszer a mélységeit, ezért ezt a vonalat most elengedtem, és hagytam, hogy úgy csinálja, ahogy akarja.

És nem volt semmi, ahogy csinálta. Azt hiszem, örökké belém égett, ahogy szopás közben NÉZ a gyönyörű szemével. Vadítóan, felajánlkozóan, gerjesztően, de minden mesterkéltség nélkül. Csoda, hogy az arcán akartam viszontlátni a gyönyöröm végtermékét?

A végéhez közeledve rákérdeztem, hogy hogyan végződhet. Nem pazarolt el egyetlen másodpercet sem: nem vette ki a szájából a benne dagadó brét, hanem csak rámutatott a szájára, jelezve, hogy nyugodtan lőhetek oda. Nekem azonban, pornómérgezte perverznek, más volt a tervem, ahogy már említettem. Megkérdeztem tehát, élvezhetek-e az arcára, és szerencsére igent mondott. Hátára fektettem, párnát tettem a feje alá, és tudta a dolgát: nagyra nyitotta a száját, kinyújtotta a nyelvét és.. NÉZETT!! Az a nézés! Mondtam már, hogy felejthetetlen? Sajnos, mivel a randi sietős volt, nem volt időm annyira begerjesztetni magam, hogy igazán nagy legyen a spricc, de szép adagot lőttem azért a csodaszép arcra, szájába, nyelvére, ajkaira. Derekasan, szemrebbenés nélkül állta.

Elszámolás

Igaz, az én hibámból rövidke lett a randi, mivel egy órát foglaltam, úgy éreztem, úgy korrekt, ha egy órás csokrot is nyújtok át.

Zoé, jó masszázs

  vivalanocse1

Egyeztetés

Aminára duracell júliusi beszámolója hívta fel a figyelmet, párosban a spermás csókolózása Zoéval. Tudtam hogy ezt akarom látni. Olvastam még Amináról másokkal is hármasozást, de Zoé tűnt megfelelő párjának. Ezenkívűl Amina a toplistán is első helyen volt, megelőzve szexpartner lányokat. Azt meg hogy??? Egyre kiváncsibb lettem rá, szóval amint időm lett dobtam rá és Zoéra is a VTR-t. Előtte emailben érdeklődtem, de csak a rózsákról, extrákról. Megkaptam tőle az infót. Az első vtr-t későn küldtem, újratervezéssel találtunk mindenkinek jó új időpontot egy másik napra. 16:30-18:00-ig. Nagy nap reggelén megerősítést kért. Nem bízta a véletlenre, ő írta az smst, számíthatnak-e rám. Visszaírtam hogy naná! Az oldalon is rájuk írtam megerősítettem itt is privát üziben.

Megközelítés

Metróval a Semmelweis Klinikákig, utána séta a Corvin Plázáig, annak közelében várakoztam amíg el nem jött az idő, a 16:30.

Helyszín

Új építésű többemeletes épület komplexum, a sokadik emeletre lifttel mentem. Mivel új építésű nehéz lenne hibát találni, állag rendben, a berendezés is stílusos mind a szobában, mind oda fele menet. Volt lehetőségem két különböző tusoló szobában is tartózkodni, egy kisebben és egy nagyobban is, mindkettő szabad volt a kisebb az elején, a nagyobb a végén lett meglátogatva. Többféle tusfürdő, szájvíz. Szépen összehajtogatott törülköző. A tetthelyen egy masszázs tatami vagy minek hívják, de nem ágy. Tükör oldalt.

Hirdető külseje

Bakancslistás echte kínai lány, sose gondoltam volna hogy valaha leszek ilyen lánnyal is, ő az első. A fotókon kinyújtott izgató nyelvével többször is találkoztam. A képek őt ábrázolják, szép hosszú fekete haja van, nem néztem és nem is kérdeztem saját-e, nem hagyott rá időt Amina. Heves vérmérsékletű lány és jó mocskos szája van, na meg fantáziája. Óriási veszteség hogy masszőz csak, gyakorlatilag totál pornós mindene, mind kisugárzásában, mind stílusában pornó feeling. Elejétől kezdve érezteti hogy nagyon kívánja a f@szt. Szép kerek arca van és úgy érzed vagy azonnal le akar smárolni vagy azonnal sz@pni. Mellei formásak, feszesek és szereti ha foglalkoznak velük. Nagyon szexi ruciba rejtette magát, feketébe, alul vastag bugyi érte át, szerencsére. A kezein gyönyörű, igényes körmök voltak megcsinálva.

Zoé: Nos ő Aminához képest úgy tűnt meg van illetődve, csendesebb félszeg lány, ezek voltak az első benyomások miközben követett minket a szobába. Kb mintha első napja lett volna. Óriási volt a kontraszt a két lány között. Zoé nem pornós mentalitású, ő igazi klasszik masszőz, aki az idő alatt finoman hangolódna össze. Viszont a tempót Amina diktálta. Úgy tűnt kettejük közül Amina a főnök. Keveset beszélt, néha nevetett Amina viccein. Igazából ebből tudtam hogy ő Zoé, ezt a nevetést írták mások is. A teste vékonyabb formásabb mint amit a képek sugallnak, nagyon szép arcú.

Masszázs

Hála Istennek ez nem volt, érezték a lányok hogy én nem ezért érkeztem. A farkamat masszírozta Zoé, elég jó technikával, le is kellett állítanom. Őstehetség kezei vannak. Amúgy a szája is finom. Amiért én jöttem az a két szájbaélvezés volt meg a spermás csókjuk egymással, meg a csókjuk velem. Amina akkora műsort vágott le hogy vizuálisan/audiósan is túlteljesítette a várakozásaimat, hatott minden ingeremre.

Kényeztetés

Szerintem ahogy beléptem a levezetés rész elkezdődött. Még az ajtóban cipő levét előtt Amina úgy fogadott mintha már 5 perce kaparta volna a falat f@sz után csak jöjjek már. Azonnal nyújtotta a nyelvét és éreztette hogy smárolni akar, rögtön összecsókolóztunk, nyúlt a farkam után, még farmeren belül volt úgy tapizta, már állt, dörgölte hozzá a fenekét meg csókolóztunk, közben mocskos szavakkal húzott, segg, fasz, geci csak hogy audió is balanszban legyen a vizuális látvánnyal. Még cipzár le, kézzel megfogta a farkam, agyondicsérte meg hogy mennyire bejönnek neki a magyar férfiak, én a seggét markolásztam ő pedig lehúzta a felső ruháját és nyalásra kínálta a mellét amit el is kezdtem párszor nyalni meg puszilni és megállapítottuk szimpik vagyunk egymásnak. Zoé végignézte a nyitójelenetünket, majd velünk jött a szobába. Itt ajándékoztam, törülközőt kaptam, el tusolni majd vissza.
Amina incselkedése folytatódott, a szövegét nem tudnám visszaidézni, de végignyomta a mocskos szavakat az egész tali alatt. Zoé néha nevetett. Mivel Aminán vastag bugyi volt puncinál így nyugodtan nyomtam oda a farkamat, a ruha felfogta, fenekéhez is ütöttem a farkam és csókolóztunk. Aminánál sose kellett kérnem, már smárolt is. Zoénál már kérni kellett, utána megtette. De Aminával sokkal többet csókolóztam. Egymással is csókolóztak, mondták ha belelendülnek csak egymással fognak foglalkozni. Ettől nem féltem volna. Volt hogy nyálat kértem Zoétól hogy folyasson át a számba, megtette. Meg is kérdezte köpjön is? Tök lelkesen kérdezte ekkor láttam a legtöbb tüzet benne, ezért már bánom hogy akkor erre nemet mondtam. Vízszintbe elhelyezkedtem, Amina lovagolt rajtam,bugyi védelemmel. Majd jött Zoé és olajat tett a kezére majd masszírozta a farkam. Le kellett állítanom, gyilkos keze van. Rajta is volt még itt bugyi, csak a melltartóját vettem le én és megkérdeztem oda tehetem-e neki is bugyihoz a farkam, sokkal feljebb tenném hogy ne legyen baj, de erre nemet mondott, akkor arra gondoltam azért mert vékonyabb volt a bugyija és nem bízott bennem hogy fent tartom, azóta rájöttem lehet csak az volt a baj hogy összeolajoztam volna a bugyit, előbb volt olajos farokmasszázs, viszont a fenekéhez ütögethettem dörgölhettem a farkam. Egy 69 következett Zoéval itt már lekerült a bugyija, addig Amina is megszabadult a bugyitól és saját magát kényeztette az ujjával, hogy orgazmusa legyen. Zoé szája a kezénél is gyilkosabb volt, úgyhogy leállítottam, miután Amina túl volt élete orgazmusán őt kértem hogy franciázzon, azonnal rábukott és ameddig csak bírta vette be majdnem mélytorok, szuper látvány.
Közel voltam a véghez, és így kezdtem el megbeszélni mit szeretnék na ezt jobb lett volna az elején vagy privát üziben, de szerencsére igent mondtak a spermás csókjukra meg a szájbákra. Aminát is le kellett állítsam a beszéd alatt, még gyilkosabb a szája,mint Zoénak igazi kivégzős. Nyertem egy kis időt, utána tovább élvezhettem a kardnyelő mutatványt. Először Amina szájába élveztem értelemszerűen, jó ötlet volt, hamarosan közel hajolt hozzá Zoé és elkezdtek csókolózni, végül mellettük lévő törülközőt felvette Amina és abba folyatta. Megkérdeztem ilyenkor spermás szájjal lehet-e becsatlakozni, de csak ezt most egymással csinálták. És jött a legjobb rész, az "ártatlan" Zoé szájbaélvezése, ez attól volt olyan jó rész, hogy különleges feelinget adott hozzá Amina, mintha ő diktálna, Zoé pedig engedelmeskedne neki amolyan szolgalány feelinget adott a helyzet, mindez egy nagyon jó és finom szájjal,technikával megspékelve időnként gyilkos kezei is bevetve Zoénak, és el is ért a vég, ez mondjuk nem végződött már a lányok közti csókolózással mint az első kör, de sebaj hátha még látom őket újra. Viszont még lesmároltam Aminát és mondta ilyenkor majd utána kötelező szájvizezni, így mind a hárman elmentünk majd szájvizezni, először a lányok. Még pár beszélgetésre emlékszem Aminával, meg arra hogy Zoé engedélyt kér, ezúttal tőlem hogy elmehet-e a szobából. Megengedem, persze,hogy igen. Még Amina hoz vizet meg üdítőt azt megiszom és le is járt az időm. Tusolás el, majd a nagyobb tusolóban szájvizezek és itt még Amina meglep, szájvizezés után még csókolózik velem, mint egy kielégíthetetlen nimfomán dög. Maximálisan elégedetten léptem ki az ajtón később.

Elszámolás

Elején tettem le a szekrényre, távozásomig ott volt. 1,5 óra a két lánnyal, plusz extrák: csók, csók, szájba, szájba.

Zoé, jó masszázs

  Lingvista

Egyeztetés

Telefonos vette fel, és ezt korrekten világossá is tette, a lányokról egyes szám harmadik személyben beszélt. Én eredetileg Aminát kerestem volna, de nem volt nekem megfelelő időpontja, amire a telefonos nagyon profin egyéb vendéglátókra kezdte felhívni a figyelmet, pl. Zoéra. Zoéval kapcsolatban képben voltam, hiszen olvastam Amináról olyan beszit, ami Amina-Zoé párosról szólt. Ezért gondolkodás nélkül elfogadtam az időpont-javaslatot, és VTR-ben le is foglaltam.

Megközelítés

A Corvin-pláza parkolója kiváló megoldás, a plázának a Corvin sétány felőli kijáratától 50 méterre van a bejárat. Ebből az elhelyezkedésből következik, hogy BKV-val is kitűnően megközelíthető a helyszín.

Helyszín

Erre a célra berendezett szalon, amelynek egyetlen, kicsike, de a célnak tökéletesen megfelelő, tükörrel is ellátott, légkondis szobáját, továbbá a szintén aprócska, de tiszta fürdőszobát láttam. A zuhanyfej nem volt a legjobb állapotban, orrán-száján jött a víz.

Hirdető külseje

Testalkata megfelel a képeknek. Zoé apró tündérke, tényleg nagyon alacsony, aki az égimeszelőket preferálja, nem őt keresi. Alacsonysága azonban számomra mit sem vont le élvezeti értékéből. Feneke fenomenális, hihetetlenül gömbölyű, és akkora (tehát épphogy csak nem túl nagy) méretű, amit kedvelek. Brazil popsi, szokták erre mondani. Arca nem látható a képeken, de aggodalomra semmi ok. Arcát először átlagosan szépnek tartottam, de később, amikor szopásom közben vadító nézés üzemmódba kapcsolt, arca szépségfaktora több fokozattal emelkedett. Kicsit Kovács Patríciára emlékeztetett. A melle finom, de nem ez a fő erőssége.

Masszázs

Zoé mesterien masszíroz. Valószínűleg. Erről ugyanis személyes tapasztalatot nem szereztem, ugyanis szerepcserét javasoltam, amit örömmel fogadott. Masszírozásom elég önző volt, főleg világbajnok popsija markolászásában merült ki, amivel jól fel is húztam magam. Majd, miután kezem többször betévedt combjai közé, nagyvonalúan engedélyeztem neki, hogy megforduljon.

Kényeztetés

Fordulása után, ki akartam puhatolni, hogy merrefelé érdemes kényeztetni, de azonnal segített: pontosan betájolta, hogy hol ingereljem: a csiklójánál. Meglehetősen erősen, gyorsan és sokáig kellett dörzsölni, miközben megdicsért, hogy pont úgy izgatom, mint a kedvenc vibrátora. Élvezése gyönyörű volt. Nem volt hangos, de teljes teste ívbe feszült, felsőteste egészen fölemelkedett (nyaka alá nyúltam segítőkészen), és hosszan így is maradt, közben kisebb görcsökben meg-megrángva. Mondani sem kell, hogy ekkorra már az én izgalmam is nagyon nagy volt.
Kis pihi után én következtem. Készségesen fölvette a fehérneműt, amit vittem neki ajándékba, percekig csak sasoltam és tapiztam, amihez nagyon jó érzékkel pucsított, maximálisan igyekezve a kedvemben járni. Pár perc, és nem bírtam tovább, leültem a tükörrel szemben, és kőkemény szerszámomat felkínáltam neki. Iszonyatosan jó érzékkel a tükör felé pucsította fejedelmi fenekét, és brutális szopásba kezdett. Közben folyamatosan és hihetetlenül vadítóan a szemembe nézett, ekkor vált még gyönyörűbbé az arca. Mondtam neki, hogy nem kell takarékoskodnia a nyállal, és értett a szóból. Rákérdeztem torka mélységére, és megmutatta, hogy feneketlen. Elszántan lenn tartott egészen addig, amíg a gagging reflex nem jött. A vadító szemkontaktus, a mélytorok, a nyálözön és a tükörből visszaköszönő fenék megtette a hatását, és érzetem, hogy nem tudom tovább visszafogni magam.
Hátára fektettem, párna a feje alá, és kinyújtott nyelvével izgatta a makkomat, miközben kérésemre a gátamat simogatta. Rövidesen életem egyik legnagyobb orgazmusát éltem át, arcára hosszú gecicsíkot rajzolva szinte tökéletes szimmetriával. A lőtávolságom is rekord volt: messze a feje fölé, a padlóra érkezett az anyag, amelyet persze gondosan föltakarítottam. Kevés velőtrázóbb élményem volt életemben – és még hátra volt a slusszpoén.
Mikor elmondtam neki, hogy eredetileg Aminához készültem, felajánlotta, hogy bemutatja. Amina kisvártatva beviharzott a szobába, és megkérdezte, mutasson-e ízelítőt a biszextársával, mire szerényen mondtam, hogy most ne. "Akkor kapsz", mondta, majd lesmárolta Zoét, megcsókolta a mellét, engem is lesmárolt, megmarkolta még félájult farkamat, "Jóféle!", nyugtázta, majd kiviharzott. Egyszerűen nem hittem el.

Elszámolás

Kérdeztem hány szál, megmondta, odaadtam. Nem variáltuk ezt túl, nem tudom, mi extra és mi nem az, átnyújtottam a csokrot és kész.

Zoé, jó masszázs

  Perfekt

Egyeztetés

Az egyik nagyra becsült Mt hívta fel a figyelmemet az új gyöngyszemre. Elolvastam a róla szóló minőségi írásokat is. Amik szintén ösztönzőleg hatottak rám. Tehát nem volt mást tennem, mint telefont ragadtam és leszerveztem egy találkozót Zoéval

Megközelítés

A korábbi megemlékezésekben nem ez a cím szerepelt. Mint most megtudtam a Corvin pláza mögé költöztek pár napja. Ez Budapest frekventált helyének számít, vagy ha mindenki számára nem is teljes mértékben, de akkor abban megállapodhatunk, hogy közismert, forgalmas csomópont az a rész. Metró, busz, villamos. Parkolás és a megközelítés egyaránt megoldott.

Illatszer bolt mellett van a szerelmi és rekreációs fészek bejárata. Így már én is könnyen megtaláltam

Helyszín

Liftből kilépve egyből jobbra az első ajtó. Gyors és diszkrét bejutást követően egyből a kezelő szobába kísért engem Zoé. Ott már nyugodtabban beszélhettünk, senkit sem zavarhattunk. Kötetlen módon ismerkedhettünk. Érdeklődő cuki lány, akivel könnyű szót érteni.

Az a helyiség egyébként nagyon kellemes hangulatot árasztott. Csendes és jól felszerelt szoba volt.

Láttam, hogy tatamin folyhat majd a kezelés, amely egy tiszta lepedővel volt letakarva. Oldalt tükrökkel és világítással. Klíma is volt a helyiségben, ami ebben a rekkenő hőségben nagyon jó szolgálatot tett.

Fürdőszoba is pazar módon kialakított. Sarokban egy íves formájú zuhany kabinnal. Tusfürdők széles választékából szemezgethettem.

Zoé nagyon rendes vendéglátóként viselkedett. Mindent megmutogatott, mit és hol találok. Még egy kis műanyagpohárba szájvizet is töltött nekem, hogy azzal se fáradjak.

Sőt egy pohár frissítőt is készített be a szobába, amíg én tisztálkodtam.

Hirdető külseje

Zoé egy nőies idomokkal megáldott, kifejezetten csinos és szép arcú lány.

Alacsony, igen, na bumm. Inkább izmos, sportosan nőies felépítésűnek nevezném.

Majdnem fél méter volt a magasság különbség közöttünk, de nekem még is nagyon tetszett. Állva csókolózni ennek ellenére is tudtunk. Én zsiráf módjára széles terpeszbe álltam, ő pedig az ég felé fordított arccal hagyta, hogy lesmároljam. Nagyon finoman csókol és igaziból, nyelvesen csinálja. Szinte belebizsergek most is, ahogyan felidézem azokat az érzéki pillanatokat. Legszívesebben már ismét ott lennék, és újra átélném vele azokat a mámoros perceket.

Szóval a külsőnél tartottam. A lábai rövidek, izmosak. Feneke kerek, igazi gömbök. Nagy tenyérbe illőek. Hozzám hasonló kosaras alkatúak, hosszú ujjakkal előnyben.

Mellei rugalmasak és természetes formájúak. Izgatásra a barna bimbói egyből hegyesedéssel reagáltak.

Arca a legszebb. Lágy vonalak és szép ívek jellemzik. Barna szeme tökéletesen harmonizál a barna színű hajával. Ajkai teltek. Talán fel is voltak töltve, annyira duzzadtak és meggyszínben pompáztak. Fogai fehérek.

Van néhány tetkója. Azokból látszik, hogy erősen spiri a csaj.

Zoéra a magas fokú ápoltság és az igényesség illik. Személyében kifejezetten jól kommunikáló, intelligens nőt ismerhettem meg, akit bármikor szívesen elvinnék valami fancy helyre. Garantált, hogy egy másodpercet sem unatkoznánk.

Masszázs

A szivacsra feküdtem. Hason fekvésben, törölközővel a derekamon vártam, hogy elkezdődjön a jótékony masszázs. Zoé – szakmai előkészület után – mellém térdelt és egy kis krém segítségével jól átgyúrta a testemet. Bokámtól a nyakamig. Mindenhol. Ez olyan precízen történt, hogy gyógymasszőrök is megirigyelnék azokat a fogásokat, amiket alkalmazott. Akár így is történhetett volna, de esetemben a masszázsra nem került sor. Még az elején egyszer szóba jött, hogy miket ismer. Ő nem erőltette rám ezt a programot. Én pedig nem forszíroztam, nem hiányoltam, hagytam, hogy a köztünk kialakuló szimpátia az erotika területén eszkalálódjon

Kényeztetés

Sok csókolózás és tapizás után, úgy éreztem, itt az idő, hogy felfedező útra induljak a testén. Nyakát is hosszan puszilgattam. Melleit is dédelgettem. Csodálatos idomok. Áhhh. Természetes vonalvezetésű, eredeti didkói maximálisan elnyerték a tetszésemet.

Lassan mégis csak elérkeztem a fincsi puncijához. Kézzel párszor megsimítottam. Ujjbegyeimmel köröztem rajta néhányat. Nagyajkakat szétnyitottam a mutató és középső ujjaimmal és a csiklójának nyalásába kezdtem. Könnyű dolgom volt, mert szinte nyitott könyv volt számomra ez a biblia. Minden olyan tökéletesen összhangban zajlott, szinte adta magát, hogy mit tegyek. Később már kéz nélkül folytattam. Gyönyör pillanataiban remegett párat, majd szinte ájultan pihegett, egy percig.

Aztán, miután magához tért, azt mondta nekem:

„Szóval ezt kéne nekem most felülmúlnom? Nem lesz könnyű, de mindent megteszek, hogy nagyon jól érezd magad a kezeim között.”

Úgy is lett. Mármint, hogy nagyon jól éreztem magam a kezei között. Orális tudásáról szuperlatívuszokban lehet csak említést tennem.

Puha ajkai mindenhol körül ölelték a falloszomat. Dinamikuson mozgott fel és alá. A nyelvével minden millimétert érintett. Kellemes erővel szívta a répám oldalát, cuppogta a makkomat. Nyáltenger, ha nem is, de bőven volt síkosítás. A mélytorokkal is bepróbálkozott párszor, amely közben a szemkontaktust is igyekezett fenntartani. A tarisznya is étlapon volt. A mogyorókat is kifényesítette. Kevés helyen kapok ilyen teljes körű kényeztetést. Szakmai ismeretei példásak.

Az egész tevékenységében az volt a legfantasztikusabb, hogy azt éreztem rajta, hogy szereti. Élvezi az örömszerzésnek ezt a módját. Azt éreztem rajta, hogy mindenben a kedvemben akar járni, úgy akar kényeztetni, ahogyan az nekem a legnagyobb boldogságot okozza. Nagyon jól eltalálta a tempót és a módot is. Olyan volt mint egy ősi rituálé, egy nemes áldozat bemutatása a szerelem istenei előtt. Zseniális volt.

A finálé –előzetes egyeztetésnek megfelelően- az ajkai fogságában ért el. Kilövellés után lassabb tempóra váltott, már nem szívott olyan erővel,mint előtte, csak lágyan ápolgatott. Csak akkor engedett el, amikor már érezhető volt az ernyedés.

Papírtörlőbe továbbította az utódokat. Majd engem is letisztogatott. Ekkor még arra is maradt figyelme, hogy a frissítőt a kezembe adja. Megállapítottam, hogy tökéletes kiszolgálásban volt részem.

Elszámolás

Kicsit magasabb az átlagnál a csokor, amivel meg kell tisztelni Zoét. De, mint az élet más területén is, itt is, aki a legkiválóbb minőségre vágyik, annak áldozatot kell vállania.

Zoé, jó masszázs

  Robin95

Egyeztetés

Eredetileg a nagy népszerűségnek örvendő kínai lányt kerestem, de aznap pont szabadságon volt. A kolléganő azonban, nem akarta, hogy dolgom végezetlenül maradjak, ezért ajánlotta Zoét. Aki éppen rátért. Ő hasonló korú, alkatú és nem utolsósorban szintén gazdag étlappal rendelkezik.

Megközelítés

MTK pályát, valószínű mindenki ismeri a városban, sokan tudják, hogy hol található, hogyan lehet odajutni. Aki pedig nem, az ez alapján, az információ alapján precízen be tudja lőni, hogy hová kell orientálódni.

Helyszín

Bejutásban segítettek, kétszer is kellett a kódot ütni. Majd az ötödikre fel és már tárult is szélesre előttem a mennyország ajtaja. Balra egy lefüggönyözött részen van a privát zóna, jobbra pedig a klubszobák.

A folyosón tovább haladva, a közelebbi helyiség, egy elég tágas, barátságos szoba. Benne kétoldalt hatalmas tükörrel is megtámogatva nyújtja a teret. Vastag szivacs, kis párna, steril lepedő, friss törölköző, polcos szekrény, és egy kis fotel, ezek a berendezési tárgyak teszik otthonosabbá.

A fürdőszoba nagyon impozáns, mennyezetig burkolva, capuccinó színű csempével és bordó színű betéttel. Szép, fehér mosdópulttal, felette telibe tükörrel, szélein sminkelős fényekkel.

Én csak gyorsan zuhanyoztam a kádban állva. Több féle tusfürdőből az egyiket, amelyik ki volt nyitva, abból használtam egy keveset. Szájvíz és fogkrém is volt oda készítve, de én a sajátomhoz szoktam, azt használtam.

Hirdető külseje

Ami a képein is látszik, az van élőben is. Alacsony, sportos, fiatal lány Zoé. Popsija nőies, szépen kerekedik, van mit fogni rajta. Izmosan kemény. Látszik rajta tréningezés jótékony hatása. A mellei is teltek, méretesek.

Ha már itt tartunk, akkor megemlítem a zárt puncikáját, hogy az milyen szép volt. A nagyajkak teljesen elfedik a kicsiket. Nincsenek pillangós szárnyak, se fügecsikló. Csak egy diszkrét rózsaszín csík jelzi azt az intim bejáratot.

Az arca, nagyon szép, kifejezetten fotogén. Gyakran mosolyog, fogai fehérek. A szája vastag, harapnivaló édes pillecukor. A szemöldöke szépen megrajzolt, igényes munka. Mintahogyan a műszempillái is azok.

Jó csaj nagyon. Konditeremben, biztosan összesúgnak a férfiak, amikor megérkezik és edzeni kezd.

Masszázs

Fekete színű kimonóban és egy sportosabb bodyban fogadott. Ettől, a ruhájától, a masszázs előtt szabadult meg. Titok zokni viszont fent maradt.

A program alakításában szerves együttműködést mutatott. Az általam tett javaslatra, miszerint, majd én megmasszírozom őt, egyből igent mondott. Hozzáállásból jelesre vizsgázott.

Kétszer legalább, de lehet, hogy többször is megkérdezte, hogy biztosan nem kérek-e masszázst, mert nagyon szívesen megmasszíroz utána, hiszen, ez egy olyan hely, ahol a nők masszíroznak. Megnyugtattam, hogy semmi gond ezzel, ha neki megfelel így, akkor inkább én masszíroznám még őt, egy darabig. Ő csak élvezze, ha jól esik.

Csodálatos formáin szánkázott a kezem és nyomkodtam azokat a szexi idomokat érzéssel. Masszíroztam mindenhol, a kerekded popsikat és izmos combokat is. A lábai közé is benyúltam párszor, amelyet annyira nem vett zokon, hogy fordulást követően már heves nyalással is kedveskedhettem neki. Amelyet a végén már eléggé átszellemülten hangosan élvezett is.

Kényeztetés

Nagyon udvariasan megköszönte, hogy boldoggá avattam a szivacson. És felajánlotta, hogy akkor most ő jönne, ő is szívesen bemutatná, hogy mit is tud, ebben a műfajban.

Az első mozdulatából éreztem, hogy ez professzionális kényeztetés lesz. Kezezés nélkül indította meg a kígyó bűvölését. Párszor a nyelvével végig szaladt a palástján hosszában. Majd keresztben is krosszozott rajta, végül a makkomat csak úgy állati lazán, beszippantotta. Nyelvével éreztem azokat a nyolcasokat, amiket akkor a makkomra rajzolt. Őrülten izgató volt, kiváltképpen, hogy közben a szemkontaktust folyamatosan fenntartotta velem. A teljes merevség beállta előtt lazán benyelte a farkamat tövig. Lent tartotta egy kicsit, biccentett párat, majd lassan felemelkedett róla. Ilyenkor sűrű nyál csorgott ki a szája széléről a dákómra és a környékére. Ujjaival felnyalábolta a nyálat és a zacsimra kente. Érzékien belemasszírozta abba a részbe. Majd hevesebb cumizással folytatta. De, nem akart még kivégezni. Gondolta elnyújtja még az agonizálásom végső perceit.

Lazításképpen a golyóimat is megszopogatta. Ilyenkor felváltva, lassú és gyors ütemmű kézimunkázással emelte az élvezetemet.

Aztán újból visszatért a merev dákómra és ismét mélytorkozással próbálkozott. Ekkor már nem sikerült 100 százalékosan lenyelni, de imádtam, ahogyan küzdött vele. Az eredmény az lett, hogy a szájába durrantam el.

A finálé után első körben nedves törlővel tisztálkodtunk meg mindketten. Később a fürdőszobában szedtünk magunkat rendbe.

Elszámolás

Átlagos feletti a csokor mértéke, de az élmény is messze nem a szokásos. Az extrák pedig tovább növelik, de a hozzáadott értéket is.