Beszámolóim

BAMBI, istennő masszázs

  JdG

Egyeztetés

Bambi elég régóta a kedvencek között van már, az elmúlt hónapok (talán már évek) során többször is próbáltam bejutni hozzá, de eddig nem sikerült. Ebben persze az én naptáram is ludas, de az élményt átélve nem is csodálkozom, hogy a keresettebb masszőzök között van Bambi.
Váratlanul lett egy szabad órám két program között, így elkezdtem hívni a kedvenc listámról az éppen aktív hirdetőket. Egyikükhöz már nagyon régóta szeretnék visszamenni, de most nem sikerült elérnem. Aztán hívtam bambi számát. Diszpécser hölggyel sikerült beszélnem, az általam kért időpont nem volt jó, előtte fél órával viszont elérhető volt Bambi. Kértem egy kis időt, hogy sikerül-e átszerveznem a délutánt, de erre elég kevés reményt láttam. Hívtam még egy nagy kedvencet, őt sem értem el, majd érkezett egy visszahívó sms. Kiderült, hogy meg tudják oldani az általam kért időpontot, így le is ütöttem azt. (A sors iróniája, hogy a ház előtt sétáltam, amikor az elsőként keresett hölgy visszacsörgött, de akkor már nem tettem meg azt, hogy lemondom a randit - milyen jól is tettem. :) )

Megközelítés

BKK a sarkon tesz le, de korábban jártam ezen a címen már autóval, viszonylag közel sikerült akkor (fizetősen) parkolnom. A cím egyértelmű, házszám nagy táblán, fonódó villamostól 1 perc séta. A bejutás korábban problémás volt, beragadt az ajtó, most nyitva volt, de gyanítom, ezt a hibát már orvosolták.
Még egy baki, amikor hívtam a diszpécsert, hogy jöttem a megbeszélt időpontra, egy magasabb emeletet mondott, mint ahány emelete a háznak volt, szerintem összekevert két szalont, de ezt is gyorsan orvosoltuk. :)

Helyszín

Előszobában cipő le, szoba a funkciójának teljesen megfelel, masszázspad arcnak lyukkal, kanapé, szobainas, polc az egyéb dolgoknak (szemüveg, óra stb). Félhomály, hangulatnak és a programnak megfelelő zene.
A fürdőszoba, ahogyan többen írták már, nem új, de nincs is lerobbanva. Kádban lehet zuhanyozni, a kifröcskölés ellen viszont semmi nem véd, csak a vendég figyelmessége. Tusfürdő van bőséggel, egyfajta márka több illatú változata, szájvíz műanyagpohárral, törölköző nem a legpuhább, legnedvszívóbb, de kifogástalan.

Hirdető külseje

A képek alapján egészen stílusú lányra számítottam, az ajtónyitás után meg is lepődtem. Egy szép arcú, gyönyörű hajú, gazella alakú lány fogadott és vezetett be a szobába. Ha jól emlékszem, kétrészes fehérneműben volt. Cipő le, be a szobába, ahol már halk zene szólt. Ekkor már biztos voltam abban, hogy jó helyen járok. Ami még feltűnt, az a választékos és nagyon kulturált beszéde, figyelmessége, kedvessége.
Alakra tökéletes, szép, viszonylag hosszú lábak, formás popsi, izmos has. Nem az a kifejezett vékony alkat, inkább sportosnak, arányosnak mondanám. Felesleg nincs rajta, viszont látszik rajta a mozgás szeretete. Arca kedves, ovális, gyönyörű, ápolt, talán sötétbarna haja van, amit fogadáskor és búcsúzáskor kiengedve, a program alatt felkontyolva hordott. Ami még megfogott, a szeme és a mosolya.
Nemrég jöttem ki egy hallójárat gyulladásból, valószínűleg észlelte, hogy a halk beszédet nem 100%-osan értem, kedvesen megkérdezte, beszéljen-e hangosabban.
Rövid beszélgetés után (egyből megvolt a közös téma, a hőség "utálata") elvezetett a zuhanyzóba, felhívva a figyelmemet, hogy meg ne csússzak. :)

Masszázs

Zuhanyzás után hasra feküdtem a masszázspadon. Megkérdezte, van-e bármi betegségem, sérülésem, illetve, hogy a hajas fejbőrt masszírozhatja-e. Első kérdésére negatív, utóbbira pozitív választ adtam, és már kezdtem is érezni kezét a fejemen.
Nagyon kellemes érintése, meleg keze van Bambinak. Egy ideig a fejbőrt masszírozta, bennem pedig tudatosult, hogy itt most nagyon jó dolgom lesz... A vállaimhoz, hátamhoz érve már egyértelmű volt, hogy itt az átlagnál nagyobb a szakértelem, és érzésre egy szakszerű, közepesen erős masszázst kaptam. Persze, nagyon be volt állva a vállam, ennyi idő alatt csodát nem lehet tenni, de ami belefért, azt megkaptam, és nagyon jól esett. Majd mentünk lefelé a lábakhoz, combokhoz, fenékhez.
Nem sajnálta az olajat, néha jutott a zacsira is, mintegy véletlenül, persze, ilyenkor azt összeszedte, és bedolgozta. Közben persze beszélgettünk, mint kiderült, a korkülönbség ellenére sok mindenben egyformán gondolkodunk, sok a hasonlóság, akár a fő szabadidős tevékenységet, akár a világlátásunkat tekintve. A bemutatkozáskor még csak gyanús volt, itt már egyértelművé vált, hogy Bambi egy művelt, intelligens, a világra nyitott hölgy. A beszélgetés során egyértelművé vált, hogy itt az én lelki és testi egészségem, egyensúlyom, kikapcsolódásom van a középpontban. Itt nem lesz kölcsönösség, itt szigorúak a határok, korlátozottak a lehetőségek az interakciót tekintve. Mindez úgy, hogy erről egy szó sem esett, én pedig elengedtem magamat és sodródtam az árral.
Majd idővel jött a halk jelzés, hogy fordulhatok.

Kényeztetés

Lekerült a melltartó, és itt jött a következő döbbenet: Bambinak gyönyörű mellei vannak. Persze, olvastam mástól is, és valami sejlett a fehérneműn keresztül is, de most, hogy itt volt mindkettő a teljes valójában mellettem, "sokkoló" volt. Méretre inkább közepesek, mint kicsik, formára pedig a számomra tökéletesek. Sajnos, szóhoz sem jutottam, mert talán, ha jeleztem volna, több szerepet kapnak (ezt még ki kell derítenem...), de szerintem valamit levett Bambi a csodálatból, mert kedvesen elmosolyodott.
Olajos kézzel elkezdett elől is simogatni, mellkasomat, bimbóimat, majd combjaimat és rövidesen már lent járt, és elkezdte a mágiát. Mert, igen, amit ezen a téren Bambi művel, arra kevés a jelző. Még a masszázs közben voltam kétségeim az izgalmi állapotba kerülést illetően, olyan jól elbeszélgettünk, és annyira ellazított, ezek a kétségek viszont az első érintéseket követően elpárologtak, sőt, szinte biztos voltam, hogy a következő időszakot, legyen akármilyen hosszú is, legrégibb barátom vigyázzba állva fogja abszolválni.
Közben persze engedélyt kértem a simogatásra, és a hátát, combjait, majd a mellét is tudtam egy ideig simogatni, persze utóbbi nem állt kézre rendesen, hiszen Bambi a masszázságy mellett állt, és úgy hajolt felém, mindkét kezét használva. Nem tudom, pontosan mit csinált, mert hol becsukott szemmel élveztem ténykedését, hol őt néztem, de inkább az arcát és melleit, mint a kezét. Viszont a forró kezei olajjal síkosítva olyan mozdulatokat tettek, amiket korábban maximum elemeiben, és nagyon kevés helyen élveztem. Ami már korábban tudatosult bennem (ez a lány nagyon komoly tudással és képességekkel bír, nagyon ismeri az emberi testet és lelket), az most megerősítést nyert: Szerintem minden rezdülésemet érezte és lereagálta, a tevékenységét az én reakcióimhoz igazította, és úgy vitt finoman és lassan előre.
Persze, bevetette ajkait és nyelvét is, és hol a zacsit nyalta, szívta, hol nyelvével szánkázott végig a nyélen, hol a legérzékenyebb pontokat izgatta. Tényleg nem tudtam eldönteni, mikor játszik a kezével, mikor az ajkaival, mikor a nyelvével, és őszintén szólva, nem is érdekelt. Én itt már teljes tudatában voltam annak, hogy ez most egy másik műfaj, itt nekem semmi más dolgom nincsen, mint menni arrafelé, amerre Bambi vezet. Ekkor már a lábaim között térdelt a masszázsasztalon, amikor néha kinyitottam a szememet, akkor, észlelve, hogy éppen hol járok, elmosolyodott, én pedig hol a szemeit / arcát, hol a melleit néztem. Nem tudom (bár sejtem), hogy telepatikus vágyaimat észlelte-e, hogy jobb lenne azokkal a gyönyörű keblekkel valamilyen interakcióba lépni, de erre aznap nem került sor. Persze, néma gyereknek, lehetne mondani, de ott, akkor nem éreztem helyénvalónak megzavarni a folyamatot akár egy ilyen kéréssel is, és persze, az óra is ketyegett. Mindenesetre legközelebb inkább megyek másfél órára, de azokat a melleket érezni akarom. :) Viszont ez a vágy egy olyan incselkedés ízt adott a randinak, ami biztosan fokozta az érzékiséget, a végső eredményhez is hozzáadott valamennyit (ahogyan nyilván a keblek érintése, közelsége is adott volna hozzá valamennyit).
Ezt a kérdést viszonylag hamar elrendeztem magamban, és beértem a látvánnyal, amit Bambi kéjes mosolya (ami azt is magában hordozta, hogy "most az enyém vagy"...) még fokozott. Ekkor már csak ujjaival, kezével dolgozott, de olyan mozdulatokkal, bámulatos technikával, amilyet nagyon ritkán tapasztal meg az ember. Természetesen ennek meg is lett az eredménye, szerintem tudatosan pont akkor engedett el, amikor még annyi idő maradt, hogy visszatérjek, zuhanyozzak és fel tudjak öltözni az adott időkeretben.
Az első zuhanyzáshoz használt törölközővel áttörölt, és végighúzta rajtam, mintegy lezárásként.

Elszámolás

Ebben a szalonban nagyon baráti árakkal dolgoznak még mindig, bár már közelít az átlaghoz. Nincs extra: Bugyi fent marad, nincs kölcsönösség, nincs NFVSZ, nincs csók. Szigorúak a határok, még ha kimondatlanul is. Itt egy terápiát kap az ember, legmagasabb minőségben, egy nagyon kedves, gyönyörű hölgytől.
A végén a komódon hagytam a diszpécser által közölt tiszteletdíjat, egy kisebb szobor alá kicsit bedugva, sem előtte, sem utána nem esett szó róla közöttünk. Megköszöntem a kezelést, és feltöltődve, az élmény hatása alatt távoztam.

BAMBI, felejthetetlen masszázs

  TiborX

Egyeztetés

Telefonos kisasszonnyal tudtam beszélni, így vele egyeztettem. Elmondta a lehetőségeket és bár az időpont amit kértem nem volt jó, sikerült kicsit módosítani, hogy megfelelő legyen. A randevú napján reggel sms-ben meg kellett erősítenem.

Megközelítés

A környéken fizetős a parkolás, de bőven volt parkolóhely, így nem jelentett gondot, egy sarkon belül sikerült megállnom. Érkezéskor újra telefon, ekkor kaptam meg az emelet és ajtó számát.

Helyszín

A lakás tiszta, a szobában masszázspad és egy kanapé is van, valamint szobainas és minden mi szem szájnak ingere...:) Tényleg, még cukorka is volt. A fürdőszoba is rendben van, tiszta, 6-7 tusfürdőből lehet választani, van szájvíz is (bár csók lehetőség nincs, ahogy Bambi mondta, testnedvek nem cserélődnek...)

Hirdető külseje

Csinos világos ruhában fogadott, alatta fehérnemű. Nagyon jó alakja van, formás és kemény popsi, a mellek tökéletesek, mintha szobrász formázta volna őket, de természetesek. Arca kifejezetten szép, nekem a szeme különösen tetszett, sokat mosolyog, végtelenül kedves.

Masszázs

Először átbeszéltük a lehetőségeket, mivel telefonon nem vele beszéltem és szerettem volna mindent tisztázni. A lényeg, hogy testnedvek cseréjére ne kerüljön sor, illetve a bugyival takart rész nem érinthető. Ez nekem teljesen rendben volt, erre számítottam. Elmentem fürdeni, majd visszatérve felfeküdtem a masszázspadra. A masszázst fehérneműben végezte, először kikérdezett arról, hogy van-e fájó pontom, majd a hátammal kezdte a masszírozást. Teljesen szakszerűnek éreztem a masszázst, ugyanakkor nagyon kellemesnek is. Kicsit beszélgettünk, nagyon jó beszélgetőpartner. Aztán haladt lefelé, a lábak masszírozásánál már voltak lágyabb, enyhén bizsergető mozdulatok. Tulajdonképpen nagyon apró lépésekkel lettek mindig egy icipicit erotikusabbak a mozdulatai. Nem volt semmi direkt mozdulat, csak egy kis apró érintés vagy lágy simítás itt-ott, majdhogynem véletlenül. Aztán egyszercsak a fülembe súgta, hogy megfordulhatok.

Kényeztetés

Fordulás után levette a melltartót és előbukkantak csodálatosan szép mellei. Lágyan simogatni kezdett, olajat csepegtetett a szerszámra, és lágy mozdulatokkal kényeztetett. Én közben elértem és a popsit simogattam, vagy a melleket. Sokszor fenntartotta a szemkontaktust, ez külön fokozta az élvezetet. Kézmozdulatai változatosak voltak, hol erősebben, hol lágyabban, erre simított, vagy arra csavart egyet. Aztán kis idő után ajkait is bevetette. Ez is nagyon változatos volt, hol a nyelvével járt táncot az érzékeny pontokon, hol teljesen a szájába vett. Őrjítően fokozta a hatást azzal, hogy gyakran nézett a szemembe. Úgy láttam, hogy ő is élvezi. Foglalkozott a zacsival is, ez külön élmény volt. Eleinte a pad mellett állt, aztán egy idő után felmászott a padra és a lábaim közé telepedett. Itt is folytatta a kényeztetést, hol kézzel, hol puha ajkaival. Hosszabb ideig a határon tartott, néha picit visszavett az ingerből, elhúzva az élvezeteket. Aztán egy ponton már nem bírtam tovább, és a kezei között hatalmasat robbantam. Kedvesen letörölgetett. És a végén még egy rövid talpmasszázst is kaptam!

Elszámolás

Nem tudok extrákról, az elszámolás utólagos volt, és pontosan megfelelt az előzetesen megbeszélteknek.

BAMBI, felejthetetlen masszázs

  Alvarion

Egyeztetés

Az egyeztetés, Bambi esetében, telefonos kisasszonyon keresztül történik. Ez részben jó, mert mindig elérhető. Részben meg nem, mert nekem jó szűrő, ha hallom a vendéglátóm hangját. Bár az említett hölggyel, számtalanszor beszéltem, most is mint mindenkinek, részletesen elmondott mindent. Pontos címet, és egy forgatókönyvet vázolva.

Megközelítés

A harmadik kerület, amfiteátrum környéke. Számos tömegközlekedési eszközzel megközelíthető. Autóval sem gond, és a konkrét ház előtt kis szerencsével parkolóhely is akad. De a szomszédos utcákban biztosan. Én hétvégén voltam, kevesebb autó-több parkoló, gondolom hétköznap pont fordítva. A navi a kapuig kísér, és a házszám is egyértelműen megtalálható. Telefonhívás, kapukód. A bejutás diszkrét, a lift tiszta, kultúrát.

Helyszín

Pár évvel ezelőtt épült ingatlan, egyik felsőbb emelete. A liftből kilépve pár lépés, és már nyílik az ajtó. A lakás, több szobás, de semmi jelét nem láttam-hallottam másnak. Egyébként tiszta, rendezett. A hely jellegének megfelelő bútorokkal, hangulatos díszekkel. A fürdőben, zuhanyzó, pár tusfürdő, szájvíz. Egyedül a törülköző méretébe tudnék belekötni, de még épp elég. Amúgy minden száraz, vendégek fogadására előkészítve.

Hirdető külseje

Nekem leginkább a 3.és 5. kép tetszik, talán ezek is hasonlítanak hozzá legjobban. Van retus, ezt nem tagadom, de a hölgy lényege megmaradt. A fogadóruházat csipkés fehérneműből, és egy átsejlő köntösből állt. A magasság stimmel, a kor is, már amennyire ezt egy férfi pontosan meg tudja becsülni;-) Talán egy picit karcsúbb, mint a fotókon. Nem sovány, hanem inkább még kecsesebb élőben. A haja inkább tűnt feketének, mint barnának, és ami különösen tetszett, hogy egész idő alatt kibontva viselte. Ez később az incselkedés eszköze volt. Az arc szubjektív, nekem tetszett, hosszúkás alkatához illően, kedves, nem túlzott mosoly, ragyogó tekintet. Az egész lénye inkább egy gazella, mint őzike, főleg a masszázs után. Ami a kebleket illeti, egyszerűen csodálatosan szépek, méretükben tökéletesen illeszkednek gazdájukhoz. Abszolút nem lógnak, szemnek-kéznek vonzón ékeskednek. A korona pedig a két szép bimbó, rendkívül vonzó mind méretük, mind színük. És jól reagáltak az érintésre. Szóval az egész hölgyemény nagyon egyben van, Nem gondolnám, hogy bárki szándék nélkül kivetni való találna benne.

Masszázs

Fura de nem is nagyon beszéltük át a programot, zuhanyzás után a padra feküdtem egyből. Lesz, ami lesz alapon felkészültem egy átlagos olajos-krémes simogatásra. De itt jött az első meglepetés, erősséget tekintve közepesnek mondanám, de a szakszerűséget illetően, kiemelkedő. Talptól felfelé indul, bár többször visszatér ugyanazokra a testrészekre. Egyértelműen masszázs, semmi "vétlen" nyúlkálás. Alapos kezelést kapott kb. a fülemen kívül minden testrészem. Még fejmasszázs is volt, pedig ez ritka. Meleg olaj volt, amit használt. Közben kellemes zene, és azért lehet nézelődni közben, az ügyesen elhelyezett tükröknek hála. Itt ért a második meglepő dolog, miután hangulatindító beszélgetések elhalkultak, átvette a szót a zene. És Lényeg, hogy Bambi némán énekelve a zene, ének ritmusára részben táncolt részben masszírozott. Ez a minőségből semmit nem vont le, de a látványt nem kicsit feldobta. Egyértelműen látszott, élvezi, és ha vendéglátók élvezi, amit csinál, az nekünk is jó.

Kényeztetés

A 60. perc környékén jött a bűvös megfordulhatsz felkérés. Addig is többször kérdezte, minden jó-e, érezhető volt a figyelmessége. Néhány pillanatra eltűnt a látómezőmből, de hamarosan megjelent pár centire szemeimtől, a korábban említett két csodás kebel. Nem csak hogy megjelent, egyre jobban eltakart mindent, éltem a lehetőséggel, és mindkettőt pár csókkal, nyalintással megkóstoltam. A szemre és ízre vételezéstől nem húzódott el, sőt újabb kóstolót kaphattam. Közben karjaival felfedezőútra indult. Lecsekkolta, hogy az eddigi ténykedés nem maradt eredmény nélkül. Hol az egyik, hol a másik oldalról kaptam, a finomabbnál finomabb érintéseket. Egyre jobban koncentrálva a már igencsak ágaskodó szerszámra. Nehéz volt eldönteni, a tükröt, vagy magát Bambit nézzem, de az élő azért mégis csak jobb. Az érintések innentől szinte nem kalandoztak el, egy-egy pillanatra csak. Hol oldalt állva, hol fejem felett átnyúlva kényeztetett. Mikor oldalt állt, elérhettem, csinos fenekét, és formás ciciket is. Igyekeztem a lehető legfinomabban érinteni őket. Egy idő után felmászott lábaim köz, és ekkor vette kezdetét az igazi macska-egér játék. Jelen esetben én voltam az egér, de ezt egyáltalán nem bántam. Hihetetlen kifinomult módon most már csak a nyélre, és a két tojásra fókuszált. Itt vetette be sokadjára, a kibontott hajzuhatagot igazán, épp csak egy pillanatra takarva a látványt. Majd egy kecses mozdulattal háta mögé dobva, ismét minden láthatóvá vált. Kezdetben csak kézzel kényeztetett, de egyre többször tűntem el finom ajkai között. Ekkor is értő gondoskodásban részesülve. Hihetetlen érzékkel megáldva, nagyon az utolsó előtti pillanatban, visszavéve a tempót, mozdulatot, lebegtem, az élvezés határán. Nem is tudom hány percig, de nagyon hosszúnak tűnt. Ehhez foghatót eddig talán csak két helyen tapasztaltam, a számos vendéglátó közül. Az ajkai kerültek egyre jobban előtérbe, bár a levegőbe, hasamra távoztak az utódok, ez abszolút nem volt gond, nekem legalábbis. Az érintések, még ekkor sem szakadtak meg, szépen levezette a végét is, talán még tovább is fenntartva a figyelmet, hagyott lenyugodni. Leszállt a padról és letörölgetett. Kérdezte, hogy éreztem magam, próbáltam valami kicsit később beszéljünk félét kinyögni.

Elszámolás

Az extrákról nem tudok, bár nem kérdeztem. Ebben a szalonban tudtommal nincsenek. Amit a telefonban hallottam maximálisan megkaptam. Lehetett volna két kényeztetés is, de én jobb szeretem ha egy hosszabb van a végén. A csokor kedvezőbb mértékű, sok más szalonhoz képest.

BAMBI, felejthetetlen masszázs

  columbomr

Egyeztetés

Telefonos hölgy adja meg az elérhető időpontot.

Megközelítés

Óbuda, lakóparki modern épület. Előtte elég sok parkolóhely van, de azért nem biztos, hogy a ház előtt tud megállni.

Helyszín

Kapucsengo, modern lift. Lakás megfelelő. Fürdőszoba nem túl korszerű, de azért megfelel. A törülköző nem szívja kellően a nedvességet.

Hirdető külseje

Igen szép hölgy. Vékony, magas, igazi őzike, amint azt a neve is sugallja. Kifejezetten választékos stílusban kommunikál. Udvarias, elozekeny.

Masszázs

Masszázsa kellemes, lazító, szakszerű. Nem beszéltünk róla, de tanulhatta a mozdulatokat.
Semmi nem maradt ki, még fejmasszázsban is részesültem.

Kényeztetés

Na, ez aztán az igazán fantasztikus. A kényeztetés rész maga a tökély. Ezt nevezik ESZO-nak, azaz elnyújtott szexuális orgazmusnak.
Bambi alkatilag őzike, technikailag MŰVÉSZNŐ! Maga a csoda, varázslat. Hosszasan játszik két kézzel az eszközön, és az utolsó előtti pillanatban lejjebb tekeri a lángot.
Spannolás a végsőkig. Felhúz, visszavesz. Sokáig, őrületesen. Végül persze eredmény is van. Méghozzá emlékezetes. És szereti. Ő is. Az biztos, mert különben ez másként nem működhetne ilyen hihetetlenül.
Ez tényleg fuvolázás.
És végül a fuvolát a szájába is veszi.
Az ő kezében, és szájában szebben mutat a hangszer.
És mosolyog, ránéz időnként a hangszer tulajdonosára, azt is figyeli jó-e a műsor.
Hát jó. Nagyon jó.
Professzornő.
Zenetudós.
Köszönöm.

Elszámolás

A művészeti előadás díja utólag nyert kifizetést.
A zeneakadémián ilyen esetben a közönség felállva tapsol.
Ünnepel.

BAMBI, nagyon jó masszázs

  Robin95

Egyeztetés

Egyszerűen ment. Igaz, hogy nem vele beszéltem, hanem a telefonosával, de ez részletkérdés, ha minden a legnagyobb rendben történik utána.

Megközelítés

Kolosy tér közelében van.

Villamos, busz, hév, Bubi, Lime,de lehet, hogy még hajó is megáll a Dunán, annyira híres ez az intézmény. Turisztikai prospektusok méltatlan hódon hagyják ki az ajánlójukból. Nevezetességek között a Gellérthegy meglátogatása után ennek kéne következnie fontossági sorrendben.

Helyszín

Régebben épült társasház tetőtere lett pazar módon felújítva. A liftből kiszállva néhány lépcsőn kellett még tovább mennem. Majd még mielőtt elcsodálkoztam volna, hogy most jobb vagy baloldalon kopogtassak, azelőtt kinyílt a baloldali ajtó. Ott várt az én gyönyörűségem.

Beléptem, majd még egyszer balra fordulva egy szuper jól berendezett szobában találtam magam. Középen egy masszázspad. Felette tükör a mennyezeten.

Oldalt egy bőr kanapé, és egy asztal. Ajtó felett egy éles, fényű kis lámpa világította be az egész szobát.

Fürdőszobában is a tükör dominált. Igaz, ott az oldalfalon volt. Dizájnosan csavart formájú törölköző szárító teljesen lenyűgözött, de csak addig, amíg a vendéglátómmal újra egy légtérbe nem kerültem. Onnantól számítva, le sem tudtam venni a szemem róla, annyira megfogott a különleges bája.

Hirdető külseje

Közhelyes, de olyan, mint a képeken. Fotóiról más stílust jött le nekem, de tény hogy ő van rajtuk. Azért élőben jobban tetszett.

Karcsú, vékony és szexi. Valóban közel a harminchoz, de ez, a testén egyáltalán nem látható. Olyan ropogós húsú, mit a mai tini lányok többsége. Intellektusa és kommunikációja azonban egy érett és művelt nőt sejtetett.

Piros, csipkés anyagú bodyban volt. Ez végig fent is maradt rajta. Csak a mellei lettek szabaddá téve számomra. Úgy, hogy a vállain a pántból kibújt és a textilt a derekáig legörgette magán.

Amivel megfogott az a finom modora, kiművelt mozgás kultúrája és a szép arca. Tekintete mosolygós, hangja bájos, arca vonzó. Nagyon jó összbenyomást tett rám.

Földre szállt istennő módján nyűgözött le. Elcsábított, magával ragadott. Úgy tette magát érinthetetlenné, hogy közben valahogyan mégis simogathattam, ölelhettem, rajonghattam minden mozdulatáért. De mégis kívül maradt a lényeg. Bestiális, amit tud.

Masszázs

Az attitűd - amibe akaratomon kívül belecsöppentem - az a tantrikus vonalat képviselte. Ebben teljesedett ki a masszázsa is. Varázslat volt ez is, mint az egész randi.

Olyan spirituális masszázs műsort nyomott le, hogy a szemem és a szám is tátva maradt. Feltételezem, hogy tud hagyományos svéd masszázst is, nincs kétségem afelől, de nekem ez a mélyen érzéki és erotikus testkezelés jutott. Nem bántam meg.

Esszenciának hívta azt az olajat, amit használt. Én nem tudom az összetevőit vagy a viszkozitási számait, és nem is érdekel, de az biztos, hogy langyos volt és csúszós. Teátrálisan csorgatta az egyik kezéből a másikba mielőtt rám tette volna. Tenyeréből, ami mellé folyt az a combomon csorgott végig. Végül az egész az ágyékomon landolt. Térdemtől a köldökömig síkos voltam. Ezt a részt masszírozta át, de olyan érzékien jó technikával, hogy az óta is belebizsergek, ha rá gondolok. Jól megtervezett, begyakorolt mozdulatok voltak ezek, aminek a vége az lett, hogy előbb vastag hajókötélnek éreztem magam ott délen, majd pedig úgy álltam, mint a cövek. Innentől fogva a tevékenységének lényegét a péniszemre koncentrálta.

Kényeztetés

Eddig frontálisan a masszázspad előtt állt és onnan szolgáltatott. Innentől fogva többször is változtatta a helyzetét.

Először a lábaimnál mászott fel a padra és térdelő állásban, kissé előre hajolva kényeztetett. Kezei még bőségesen olajosak voltak. Bohócocskám feje csak úgy vörösen csillogott a félhomályban. Így polírozta őt egy darabig. Majd egyszer csak jobban előrehajolt és a szájával is besegített. Azok voltam ám a mennyei pillanatok számomra. Hullámzó ritmusban dédelgetett. Érzéki és szenvedélyes volt egyszerre. Amikor érezte, hogy jól felhúzott, akkor kiengedett a szájából és csak az ujjaival pepecselt a makkon. A zacsi és a golyók is tökéletes leápolásban részesültek. Kézzel-szájjal egyaránt.

Arra mindig adott lehetőséget, hogy a felfokozott izgalmi állapotomból lecsendesedjek. Ilyenkor előfordult, hogy a melleivel szánkázott az ágyékomon és/vagy a mellkasomon. Amikor a nyakamba lihegett, akkor volt hogy bele is harapott, de csak pont annyira, hogy kizökkentsen a mámoros hangulatomból. Eszelősen jól csinálta.

Aztán lelibbent a padról és a melleit a számba nyomta. Imádtam ezeket a részeket is. Ilyenkor az arcunk összeért, de semmi komolyabb kontakt nem jött létre. Csak játszott, incselkedett velem.

A hosszan elnyújtható, tantrikus, érzéki, lágy kényeztetés, ez az ő sajátja.

Kézzel és szájjal is operált, de azt mesterfokon tette. Jó érzékkel váltogatta a módszereket és a dinamikához is nagyon értett. Ezt csak nagyon kevesen tudják ilyen átelléssel elővezetni.

Kényeztetésem így ment még egy darabig, majd a finálé következett. A kezei között érte el a boldogság. Úgy, hogy közben a szemkontaktust egy másodpercre sem szüntette meg velem. Úgy hiszem látni akarta, hogyan élvezek el. Nekem ez nagyon jó volt így. Szépséges arcát látni és a kéjes pillantásába beleragadni . A nála fellelhető szerény lehetőségekből a legtöbbet kihozta. Az orgazmusomat hosszasan vezette le a finom ujjacskáival. Nem engedett ki a tenyeréből egy pillanatra sem. Még akkor sem zökkent ki a programból, amikor az egyik spricc a lepedőre ment.

Megvárta a teljes lenyugvásomat és csak azután kezdett bele a takarításba.

A fürdőszobába személyesen kisért el, csak úgy, mint ahogyan a legelején tette.

Elszámolás

Kis csokor, ritka az ilyen manapság. Igaz a bel tartalom sem túl gazdag, de amit vállalt, az maximális odaadással teljesítette.

BAMBI, nagyon jó masszázs

  niemandino

Egyeztetés

Bambi hirdetése itt a Beszámolók.com-on nagyon megtetszett! Rendkívül dekoratív nő, s nem sok, de nagyon jó beszámolók születtek róla.
Mindig megbízom férfi társaim ízlésében, véleményében, no meg a saját megérzéseimben, ezért felhívtam.
Aznap délelőtt kolléga nővel egyeztettem. Bambi nagyon népszerű lány lehet, mert a nekem megfelelő időpontjai be voltak táblázva. A szabad időpont kiválasztásához át kellett szerveznem a délutánom, de így utólag leírhatom nyugodtan, hogy megérte!

Megközelítés

A III. kerület frekventált helye. Kedvenc éttermem a Pastrami közelében.kocsival mentem, GPS könnyen odatalált. Parkolót is viszonylag könnyen találtam, fizetős, de legalább van!

Helyszín

Egészen üj építésű, modern társasház. Könnyű bejutni, s feljutni a megfelelő szintre.
Lakás szép, nagyon ízlésesen keleties stílusban berendezve. Fürdő szép, tiszta, zuhany fülkés, megfelelő tusfürdő, szájvíz választékkal.
Tökéletes helyszín egy kellemes kikapcsolódáshoz. A lakásban több szoba van, biztos többen is szolgáltatnak ott, de én ebből semmit sem tapasztaltam, ereztem.
Szobában masszázs pad, megfelelő helyen elhelyezett tükrök.

Hirdető külseje

Bambi, bár picit véknyabb, törékenyebb, őzikésebb, mint a képein, de az arányok tökéletesek, nekem így is nagyon tetszett. Arckitakarással hirdet, de ezen a téren sem ért csalódás, mert nagyon szép, bájos, mosolygós lány, aki ráadásul nagyon kedves es közvetlen. Első perctől “otthon” éreztem magam:)

Masszázs

Bambi masszázs technikája kifejezetten profi! Érződik, hogy tanulta. A sarkamtól kezdve tényleg a fejem búbjáig ( azt természetesen megkérdezte, hogy a fejemre is kiterjedhet-e áldásos tevékenysége) alaposan átmasszírozott. Nem átgyúrt, nem nem megdolgozott, hanem közepesen erős, inkább simogatós technikával minden izomrostomat és ezzel együtt a lelki világomat is felfrissítette. A fej masszázsra kifejezetten oda figyelt, ezt én nagyon szeretem. A fodrászomnál a mosó lányok külön borravalót kapnak ezért. Bambitól “grátisz” megkaptam, ajánlanám mindenkinek aki megteheti!
Egyszóval Bambi masszázsával, ami nem tartalmazott benyúlós elemeket, mégis tökéletesen előkészített a varható kényeztetésre.
Már alig vártam, hogy elhangozzon a bűvös “megfordulhatsz” varázs szó, ami kellő időben be is következett!

Kényeztetés

Megfordulás után kényelmesen elnyúltam a masszázs padon, kaptam egy párnát a fejem alá, s így már tökéletes pózban figyelhettem meg Bambi ténykedését és tökéletes alkatát. A melltartó ekkor lekerült a bugyi sajnálatomra nem ( azt mondta, az mindig fent marad) a cickói nem nagyok, de tökéletes formájuak, rugalmasak, bőre finom, selymes. Simogatás, megengedett, éltem is a lehetőséggel, sőt egy kis cici puszilgatásra, nyalakodásra is engedélyt kaptam. Nem gondolnám, hogy ezzel őt nagyon felizgattam, de a bimbói azért jeleztek egy picit.
Bambi a fekpad mellett állva kezdett bele elölről is az alapos masszírozásba, amely egyre inkább az ágyékom környékére koncentrálódott, mígnem finom újaival az akkorra már igencsak meredező farkam lágy megdolgozásába kezdett. Bambi ezt is nagyon ügyesen csinálja. Az ütemet kellően szabályozva a zacsikat is bevonva siklanak kezecskéi a rudazaton a makkra külön figyelmet fordítva. Eszméletlen izgató, ahogyan az újbegyével a makk legérzékenyebb részeit körbe cirógatja. Közben mosolygós szemkontaktussal nyugtázza ténykedésének hatásait, arra nagyon ügyelve, hogy nehogy túl gyorsan kézzel kivégezzen. Amikor mar látja, hogy kellő magasságokba juttatott, újabb fokozatot vet be. Kecses mozdulattal feltérdel a lábam közé, s onnantól finom lágy ajkai is reszt vesznek a hangulatom fokozásában. Finoman nyalogatva, szopogatva, a makkot nyelvel kényeztetve a kéz és a száj munkát tökéletesen összehangolva fokozatosan de egyre hatékonyabban juttat el a mennyország kapujába. Ahol aztán elemi ösztöneimet szabadjára engedve”berúgva a kaput” óriásit élveztem. Az utódok a hasamon végezték. Bambi még arra is ügyelt, hogy a vissza téresem se legyen túl gyors. Farkamat percekig simogatva szép lassan lenyugtatott és csak ezután nyúlt a törlő kendőért.
Fantasztikus élmény volt.

Elszámolás

Az elszámolás, korrekt es szerintem átlag alatti, főleg, ha az átélt élményeket a szolgáltatás minőségét számba veszem.
Az előre megbeszélt számú virágszálakat a szeansz elején egy kis asztalkára helyeztem.

BAMBI, jó masszázs

  Kovzoli80

Egyeztetés

Telefonon kerestem, mint később kiderült csak a telefonos hölggyel sikerült egyeztetnem az időpontot, már régóta szerettem volna meglátogatni.
Jóval a megadott idő elött kerestem, így nem okozott gondot az egyeztetés

Megközelítés

Óbuda régről ismert helye, nagyon könnyű volt megtalálni, parkolás már egy fokkal nehezebb volt, de kb 5 perc nézelődés, fordulás után sikerült leparkolni. BKV val sokkal egyszerűbb a dolog

Helyszín

Hangulatos többszobás lakás, kellemes hangulatvilágítás. Érkezés után a fürdőszobába invitálás. Egy jó zuhanyhoz minden adott, különféle tusfürdők, tiszta törölköző. Frissítő cukorkák, szájvíz...minden rendelkezésre áll. Érkezéskor frissítővel is kínálnak. Szoba hangulatos, megfelelő masszázságy, mellette kanapé, ahova le lehet pakolni

Hirdető külseje

Szoktam tartani az arckép nélküli hirdetésektől, mert már csalódtam, de Bambi bőven hozza az elvárt minőséget. Szép arc, feszes bőr, kellemes tenyérben elférő cicik és kőkemény popsi. Pont amilyennek elképzeltem

Masszázs

A hátamat kértem átmasszírozni, a technika nyilván nem profi de kellemes, Bambi fehérneműben volt, kisebb érintések már közben is történnek, be becsúszik a keze a golyókhoz stb, mindennel szakszerűen kedvesen bánik. Nem akartam sok masszázst de a végén ez is nagyon jól esett.

Kényeztetés

Fordulásra azért mindketten figyeltünk és maradt is idő, tulajdonképpen ahogy hozzáérsz utána végig ezt várod, nagyon finom száj, jó nyelvjáték, külön kiemelem hogy a golyókkal is becsülettel foglalkozik. Sokáig nem bírtam, de próbálta elnyújtani, amit szintén egy kedves gesztusnak véltem, a végem a kezei között lett. Utána finom törölgetés, nagyon kellemes volt.

Elszámolás

Nagyon extrák nem voltak, szájába nem végezhettem

BAMBI, jó masszázs

  sanremo

Egyeztetés

Az egyeztetés egy telefonközpontos hölggyel történik, aki diszponál a hölgy szabad időpontjai fölött. Ez a mai a 3. egyeztetésre sikerült randi volt. Sajnos az előző 2 alkalom a randi előtt pár órával lemondásra került. Hétfőn lett volna a második nekifutásom, időpontot is kaptam, de előtte 1 órával off. Aztán felhívtam az "operátor" hölgyet és megkérdeztem, hogy van-e a telefonszámomnál valami megjegyzés, hogy ezt a palit ne engedjétek masszőr közelébe?? De szerencsére nem volt, úgyhogy szerda 12.00-kor kaptam is egy időpontot 16.30. A hirdetését amúgy már régebben kinéztem magamnak, de párkapcsolat és egyéb hívságok miatt a találkozásunk mostanra tolódott...

Megközelítés

Általában gépjárművel közelítem meg a helyszínt, vagyis BKV-s dolgokkal kapcsolatban nem tudok segíteni, de az AMFITEÁTRUM utcájának az eleje... Ha valaki régi harcos, akkor ismerős a környék, mert van még két kedves zarándokhely is itt a Szölő streeten... A ház a többihez képest új, de ez is vagy 15-20 éves, könnyű idejutni nagyon, könnyű a parkolás, többször jártam itt, ezt a helyet azért szeretem, mert itt még senkivel nem futottam össze soha... Diszkrét... Előtte az utcasarkon tudsz venni egy redbull-t, hogy felkészülj...

Helyszín

A lakás állapota?? Hát, nem akarok lesújtó véleménnyel lenni, mert nem azért megy az ember ilyen helyre, hogy... Lerobbant. A fürdő nagyon, az előszoba, az ajtók nagyjából 15-20 évesek, ezek még azok amikkel átadták a kéglit... Lenne mit újítgatni! A fürdőben van sok tusfürdő, amit amúgy nem értek minek... Ezek a gagyi DENIM, meg AXE, szegény csajok ugyanazt az émelygő tusfürdőt kell érezniük mindenkin... Mindegy, rendben volt ez is, volt tusfürdő elég... A szoba normál, régies, masszázságy van, kellemes világítás, kicsi zeneeszköz szolgáltatta USB-ről a kleine nacht musik-ot... Narancssárga színben pompáztak a falak és az ágyon tűzpiros bikavadító lepel várta, hogy ráugorjak...

Hirdető külseje

Elérkeztünk a lényeghez. (Pici megjegyzés, majd az admin kivágja: több, mint 10 éve regisztráltam ide, 1 beszámolót írtam, de az se jelent meg, mert az adminnak nem tetszett, mert túlságosan elfogult volt, de ha valami jó, akkor miért ne legyek elfogult??)
Mindegy, szárazon leírom a tényeket. Szuper a hölgy, nagyon szép, kedves, mosolygós és cuki. Olyan karakter, akire vágysz, amikor egy ilyenre helyre mész. Tényleg nagyon pozitív csalódás volt, mivel nem láttam az arcát a hirdetésben, féltem is tőle, de a teste sokat elmondott...

Masszázs

Nem azért megyek erotikus masszázsra, hogy szétropogtassanak, de azért se, hogy maszatoljanak rajtam... Nekem egy nagyon nagyon nagy élmény volt ez a nap. Többszáz szolgáltatónál jártam, ilyennél is, olyannál is, de nem emlékszem egyikre sem... Talán még aznap igen, de 1-2 nap után a feledés homályába vész az élmény. De ez a kishölgy kitett magáért. Felfeküdtem az ágyra és elkezdődött a ceremónia. Irányító típus vagyok, nem azzal kezdek, hogy a szájába adom, volt gyerekszobám, hasra vágom magam, majd amikor érzem, hogy csak maszatolás lesz, átveszem a stafétát... De itt nem ez történt. Először is megsimogatta a vádlim, a lábfejem, a talpam... (én folyamat beszélek, de elakadt a szavam) Mint amikor a suttogó a lovakkal kezd kommunikálni és a ló vele szembenéz, megáll, és átadja magát. Ugyanez volt velem is. Átadtam magam egy felső irányításnak, ami egy érintéssel vezetett rituálé volt. Olajjal dolgozik, imádom amikor a nyakam, a lábfejemmel egyszerre stimulálják. Amikor megpuszilják a nyakam miközben masszíroznak. Nem a technika, nem részletesség, hanem a lány érintésének az ereje volt ami megfogott. Ami a 1,5 órából 45 percig tartott. Szívem szerint tovább is kényeztettem volna magam vele, de fülembe súgta, hogy fordulj meg kérlek,,

Kényeztetés

Ez egy nehéz és egyben a legkönnyebb része a masszázsnak... Ha tényszerűen kell válaszolni, akkor franciás kényeztetésre van lehetőség, nincs kölcsönösség, a bugyi végig fentmarad, nincs csók se, sőt még a punciját a bugyin keresztül sem szabad megsimogatni. Ami engem mindig fel szokott bőszíteni, merthát hogy én biztos nem fogom... majd megmutatom... de itt nem zavart, sőt engedtem magam az árral úszni... elengedtem, hogy leszedem róla a bugyit, gyönyörködtem a melleiben, a szemében, az arcában és abban az őszinte odaadásban, amiben részesít engem, hogy mit kapok tőle és ez mennyire jólesik neki is és nekem is... Az elmúlt időben megfogyatkozott a lelkes randik száma nálam, kevés a jó új fiatal feltörekvő masszőr.
Ez a lány ékszer. Csillogó szempárral, kedvességgel, gyengédséggel, és szenvedéllyel, amikor kell... Isteni volt. Mint a filmeken.

Elszámolás

Nincs semmi extra, tiszta és korrekt elszámolás

BAMBI, jó masszázs

  bobinho

Egyeztetés

Kolléganőjével beszéltem nem vele. Ez nem lepett meg, előfordul az ilyen. Elmondta a programot és a hozzá tartozó virágszálakat. Végül a címet is megadta. Arra kért, ha odaérkeztem a ház elé, akkor hívjam fel őt ismételten és elmondja majd a bejutáshoz szükséges információkat. Így is volt, annyi változással, hogy amikor onnan hívtam, akkor hiába csöngött ki, nem vette fel. Nyugodt voltam és tovább próbálkoztam. Türelmesen vártam még pár percet. Aztán kis idő múlva visszahívott és onnan már simán ment minden.

Megközelítés

Kocsival a Bécsi út felől lehet megközelíteni a helyet. A villamos megállót elhagyva, egy hajtűkanyar jobbra és már is lehet leparkolni. Automata pont van a sarkon, oda visszasétáltam, megvettem a jegyet, mert jobb a békesség.

Helyszín

Nagyon praktikus és kényelmes a szobája Bambinak. Keleties hangulatot árasztó kiegészítőkkel díszített helyszín. Igazi spirituális találkahely.

Masszázs pad és krém színű ülőgarnitúra is van a szobában. A többi tárgyat inkább nem sorolom fel, mert napestig eltartana, annyi mindent bezsúfoltak oda. Lényeg, hogy stílusos és illik Bambihoz.

A fürdőszoba letisztultabb, szellősebb és a használhatóságra tervezetten volt berendezve. Patyolat tisztaság. Mindenütt. Üres járat nincs, mert akkor vagy mos, vagy takarít.

A szájvizes flakont látva kicsit megdobbant a szívem, hogy hátha a használója csókokban is részesülhet. Gargarizáltam is belőle, úgy ahogyan kell. Ez a rituálé azonban nem működött. Nem idézte meg a csók szellemét, az csak a fantáziám szüleménye maradt.

Hirdető külseje

A képek egy kreol bőrű, fekete hajú, gazella testű lányt mutatnak be. Nem csalódtam egy cseppet sem amikor megláttam őt. Bambi gyönyörű nő, de egy kicsit más stílusú, mint amilyet a képei közvetítenek. Élőben művészibb, érettebb, érzékibb, intellektuálisabb.

Világosabb szín jellemzi a bőrét, egy kisebb tetoválással találkoztam a csuklójánál. Kecsessége és mozdulatainak koordináltsága magával ragadó. A cicikéjéről már valaki itt ódákat zengett. Ezt igazolni tudom. Tökéletes formájú és tapintású. Csini és fincsi.

A köldök alatt védett övezet van. Hírnökök sem tettek említést és én magam sem szereztem semmilyen tapasztalatot arról hogy milyen, miféle. Kézzel fogható és hasznos információkat csak a fenekéről szereztem be. Azok valóban szemre tetszetős idomok. Jó volt megfogni a popsit, rámarkoltam jó párszor. Nem izmosan kemény, hanem olyan szépen kerekedő, közepesen kemény félgömbök.

Arca természetes vonásokkal teli, hosszúkás formájú. Barna szemei mindig mosolyogtak. Ahogyan a szája is. Haját lófarokba fogta. Ettől a karcsú nyaka és a vékony válla állandóan látható volt. Bambi egy átlag szexi nő, de mégis valamitől egy különleges jelenséggé vált számomra.

Masszázs

Masszázs - a kérésemre – csak az erotikus események után következett be. Bambi programjában is az egyediségéről tett bizonyosságot. Nem azért, hogy a programot felcserélte, azt máshol is meg szokták tenni, hanem ahogyan kitalálta és kivitelezte nekem a masszázsát.

Egy fülledt, elnyújtott, erotikus akció után, amikor még csukott szemmel, elaléltan feküdtem a masszázspadon, annyira jól esett, hogy a fejemet masszírozni kezdte. Puha ujjbegyeivel lágyan simogatta a fejbőrömet. Hajamat és a homlokomat is megcirógatta. A végén a tarkómat és a nyakamat nyomkodta át. Ha az elején mondja, hogy ez lenne a számomra a tervezett programja, akkor lehet, hogy nem lelkesedem volna érte. Talán le is beszéltem volna róla. Utólag csak azt tudom mondani, hogy a legjobb választás volt. Pozitív érzésekkel töltött fel. Méltó lezárása volt a korábbi eseményeknek.

Kényeztetés

Bambi egy szűk, világos színű, mini ruhában fogadott. Alatta két részest viselt, amiből csak az egyiket, a melltartót sikerült leimádkozni róla. Másnak meddig lehet elmenni, azt nem tudom, de nekem csak ezt vette le. Csókolózást sem engedte. Puszikat és finom harapdálásokat viszont csinált, ami azért nagyon fel tudja húzni a vágyakkal teli férfit. Ezzel ő tisztában van és a tudását fel is használja erre. Az egész műsora egy hullámzó ritmusra épített erotikus varázslat. A vágyak ébredése után lassan cirkulálni kezd az izgalom, majd egy spirális örvénylés veszi kezdetét, aminek a fináléja a férfi beteljesülésével teljesedik ki. Ő nem csak úgy kiveri a farkat és/vagy leszop, hanem eleganciával és érzékiséggel fűszerezi meg.

Remélem érthetően definiáltam, ha nem akkor el kell menni Bambihoz és meg kell tapasztalni.

Lényegében tevékenysége Lin-gam elemekre alapul. Olajjal és sok kézi munkával valósítja meg. Száját és a melleit csak később veti be. Én úgy éreztem, hogy van benne koreográfia, főleg az elején. Ilyen például a színpadiasan kivitelezett olaj csepegtetés és a hímtag gyurmázása. Aztán a többi meg csak úgy jön magától. Improvizált. Figyelte a testi reakcióimat és azokra spontán reagált egy a gazdag eszköztárából előhúzott technikai elemmel. Tulajdonképpen semmi különöset nem csinált, nincs nehézségi fok, vagy mélytorok. Egyszerűen csak erotikus interakciót hozott létre, és az én rezgéseimre reagált. Tudatosan vagy ösztönből teszi, azt nem tudom, de nagyon ügyesen nyomatta. Érzékiségre rájátszik az biztos. Az orális játéka ennek megfelelően elég lágy. Finom mozdulatok és lágy nyelv munka. Erotikus vérpezsdítő táncot mutat be a nyelvével. Akkor, amikor már előtte úgy felhúzott a kezeivel, hogy szinte beledöglesz, csak történjen már valami több. És megteszi. Bekapja. Közben persze nem szívbajos. Úgy tartja a szemkontaktust, hogy pislogni sem kell neki. Őrületesen jól csinálta.

Ezeket cserélgeti, addig, ameddig fel nem robbansz a vágytól. Túl csordulni, csak a kezei között lehet, de azt jó hosszasan csinálja. Nem rohan el utána tisztálkodni, nem kapkod a takarítással. Addig ápolgat a tenyerével, ameddig jól esik. Ha a lepedő vagy a cicije olyan lett, nem aggódik miatta, majd a legvégén gondoskodik róla, hogy a rend és tisztaság helyreálljon.

Fejmasszázzsal fejeztük be a randit.

Elszámolás

Kategóriájának megfelelő méretű csokorral ajándékoztam meg a végén.

BAMBI, jó masszázs

  columbomr

Egyeztetés

Telefonon, telefonos hölgy ad felvilágosítást.

Megközelítés

Parkolás ház előtt lehetséges.

Helyszín

Lakás megfelelő, jó a hangulata. Fürdő is elfogadható.

Hirdető külseje

Ami nem látszik a képeken: Bambi arca is szép, és kedves.

Masszázs

A masszázs kifejezetten lazító. Olyannyira, hogy szinte elalél a kedves vendég. A mozdulatok megnyugtatóak, a zene szintén relaxációs.
Kezei pedig felforrósodnak, szinte perzselnek. Ez is a varázslat része.

Kényeztetés

A kényeztetés fantasztikus, amint már előző alkalommal is beszámoltam róla.
Teste kecses, bőre finom.combja hosszú, a ciciket mintha körzővel rajzolták volna, és szabad volt érinteni, megcsókolni.
A repertoár tovább bővült: az édes hölgy megtette azt a szívességet, hogy nem feledkezett meg a golyók nyelvvel történő babusgatásáról sem.
És mindezt pusztán gondolatátvitellel sikerült nála elérnem.
Hálás köszönet utólag is.

Elszámolás

Minden extra, főleg az egész lénye.