Beszámolóim

Réka, felejthetetlen masszázs

  rupert_123

Egyeztetés

Visszajáró vendég vagyok. Mint mindig, most is telefonon hívtam a randi előtt egy nappal. Egy kolléganője vette fel, így vele egyeztettem időpontot. Bár azt nem rögzítette, hogy most mennyi időre mennék, de ez nem jelentett gondot :)

Megközelítés

Nyugati pályaudvar és a Westend szomszédságában van a szalon. Könnyen megtalálható és megközelíthető. Parkolással általában szerencsém van, vagy jókor érkezem, mert a szomszédos utcákban mindig találni. De alapvetően érdemes kalkulálni a parkoló vadászattal eltöltött idővel.

Helyszín

A lakás egy társasház felső szintjén helyezkedik el. Megközelítés lifttel, melyből kilépve az ajtóban találod magad. A szalonban többen rendelnek, egy jól kiépített rendszerben. Nem fogsz találkozni mással, csak a vendégváróddal. Így a diszkréció garantált. Érkezéskor puszival köszöntjük egymást, majd irány a randi helyszínéül szolgáló szoba. Az egész házban, hangulatfokozó kellemes félhomály. A szobában fogas, szék és egy kisasztal a dolgaink tárolására. Amíg vetkőztem, kiszaladt majd elkísért a fürdőbe. A út porát egy kádban van lehetőségünk lemosni, ahol egy frissen fertőtlenítve tábla biztosíthat arról, hogy egy tiszta, gondozott fürdőben készítheted fel magad a randira. Tusfürdők széles palettája áll rendelkezésre, illetve dezodor, szájvíz és kézkrém is. Az ajtót résnyire nyitva lehet jeleztem, hogy elkészültem és már érkezett is Réka értem és indulás vissza a szobába, ahol vágodtam is le tatamira.

Hirdető külseje

Alapvetően kár pazarolni a karaktereket ehhez a ponthoz, mert arcos képpel hirdet, és aktuálisak, így nem érhet meglepetés. De azért néhány gondolat: Finoman telt alkat, selymes szolizott bőr, fekete haj, formás fenék, kézbeillő cicik, telt ajkak. Vadító tekintet.

Masszázs

A tetthely egy tatami, amire a fürdőből visszaérve hasra huppantam és kezdődött a masszázs. Ekkor beszéltük meg, hogy ma másfél órára érkeztem a megszokott egy óra helyett. Réka olajjal masszíroz. Lábbakkal kezdi majd halad felfelé. Mivel másfél órára mentem, így a masszázs most egy lassabban felépített koreográfia volt. Mindenhol többet időzött, jól átdolgozott. A masszázsa kellemes, finoman átnyomkodja az izmaid. Közben , kellemesen elcsacsogtunk különféle témákról. A csöndet a „Szeretnél megfordulni?” mondat állította be a randiba. Pár masszázs fogás előlről, egy rövid csúszka, , ami biztosította a hadirendet oda lent.

Kényeztetés

Mellém telepedett nekem háttal és kezdődött a lingam. Nem most kezdte Réka. Ez érezhető minden érintésén. Tudja mikor és mit kell csinálnia ahhoz, hogy a kedvedben járjon. Mikor kellően felkorbácsolta a kedélyem, már a szájában találtam magam. A franciája zsánerem. Közben combját és a fenekét simogattam, amitől még jobban beindultam, ezért muszáj voltam megsimogatni a falni való punciját is. Szépen lassan, de értékelte a finom simogatásokat és nedvesedni kezdett. Ezen felbátorodva bevetettem az ujjaim is, ami nem volt ellenére. Megérkeztek a sóhajok, a finom nyögések. Ha valaki erre nem rájátszik, arra nagyon be tudok indulni, (és nem úgy vettem észre, hogy színházban vagyok) ezért kicsit elvitt a hév, és egyre bátrabban ujjaztam. Egy kis idő után finomabb mozdulatokat, kért , így átdobtam a fejem fölött a lábát, hogy 69-ben nyelvvel izgassam tovább. Így folytattuk tovább úgy gondolom mindkettőnk örömére.
Itt olvastam a beszámolókon, valaki írásában, hogy vannak azok a lányok „akiknek ha adsz, akkor ők is máshogy adnak”. Ez úgy gondolom Rékára is nagyon igaz. Minél jobban célt ért a nyalakodásom, annál jobban csinálta. Egyre mélyebbre vett, és annál nagyobb törődést kaptam oda lent minél többet az ő puncusa. Imádom amikor egymást húzva, egyre „vehemensebben ténykedünk” ahogy haladunk az élvezet útján. Aztán jött az a pont amikor nem bírtam tovább és a szájában ért végem. Hagyott a szájában lenyugodni , majd leszállt rólam és megköszöntük egymásnak a ténykedést.

Elszámolás

Érkezésemkor a szobában lévő kis asztalra helyeztem, a hozott kis ajándékkal együtt.

Réka, nagyon jó masszázs

  Bakancsos

Egyeztetés

Egy délelőtt hívtam őt, de nem ért rá, így egy kolléganője vette fel. A "hang" :) kedvesen elmondta a lehetőségeket és a technikai adatokat. Egy időpontot megbeszéltünk, de mondtam a hangnak, hogy azért én Rékával is beszélnék, hogy mennyire jönne be neki az én kényeztető hozzáállásom. A hang elmondta, mikor ér rá Réka. Telefonáltam az adott időben, és megbeszéltük az ötletemet. Eléggé benne volt.

Megközelítés

A belváros egyik szíve. Jár arra minden, busz, villamos (a leghíresebb), metró (és már tényleg a metró, nem a pótló), troli, vonat, de kis sétányira még hajó is. Na a parkolás már zűrösebb. Persze lehet próbálkozni, ha valaki türelmes, hiszen az ott parkoló autók is odaparkoltak valamikor. Nem titok, a helyszínt ismerem jól. Én a Westend parkolóházát használom, szinte mindig. Ott kényelmesen meg lehet állni, aztán kis séta, és az ember már a célnál is van.

Helyszín

Ide jó megérkezni... Kis lifttel fel a magasba, majd egy hangulatos lakás fogad. A fürdő nagyon pöpec, a szobák pedig kellemes hangulatúak. Persze a szoba hangulatához a hölgytársaság is hozzátesz.

Hirdető külseje

A nyíló bejárati ajtó mögött egy EKKORA mosoly fogadott, és mögötte ott volt Réka is. Pont mint a fotói. Egy kis hangulatos ruhácska volt rajta, és némi csipke alatta, mint kiderült később. Nagyon kedves, folyton mosolygó lány, akihez nagyon jó volt odabújni, és felfedezni rajta mindent. És azt a mindent, azt nagyon érdemes felfedezni, és érinteni. Nagyon szenzitív lány.

Masszázs

Előbb én akartam masszírozni ős, de ős is első akart lenni a masszázsban. Végül abban maradtunk, kezdje ő, mert ha én egyszer simizni kezdem, abból már nem lesz fordulás, ahogy ismerem magam. Szóval Réka kezdte. Kellemes simivel indult, de aztán az ujjai bele-bele nyúltak az izmaimba. Egyszerre volt lágy érintés, de hatásos masszázs is. Főleg a hátam, vállam, nyakam volt a célpont (ülőmunka ugye). Pokoli jó esett, tényleg felszabadította a hátizmaim, így én is hatékonyabban tudtam őt masszírozni. Miután cseréltük, ő feküdt hasra. Finom simogatással kezdtem, persze én nem voltam szakszerű. Megvallom, én inkább a teste elfedezésével foglalatoskodtam, de akár ezt a simit szeretetmasszázsnak is mondhatnám, nagyképűen. Csendesen élvezte, egy nagyon hamiskás mosollyal az arcán. Értette ő, hogy nem a sportsérülései kezelésére koncentrálok, hanem simán élvezkedem. Párszor bejártam a kezemmel így, de aztán a tenyerem át kellett adja a helyét a számnak, mert már eléggé vágytam rá. Nyakától a bokájáig végig puszilgattam. Úgy kétszer. Aztán megkértem, forduljon hanyatt. De ami ezután jött, az már egy másik rovat.

Kényeztetés

Egy percig csak faltam a szemeimmel, aztán a nyakába csókoltam. Erre felnevetett halkan. Lassan végigpuszilgattam mindenhol. Közhelyes, tudom, de a melleinél kissé elakadtam. Beindított nagyon, remélem nem voltam túl szenvedélyes. De ugye két melle is van, és mindkettőt meg akartam édesgetni, már csak azért is, nehogy sértődés legyen belőle köztük. De aztán sok perc után, lejjebb indultam. Egészen a köldöke alá, ám ott elfordultam a jobb lába felé. Édes volt, hogy a fejem nyugvó kezén éreztem, nem erre számítot, de a combjait nem hagyhattam ki! Bokáig puszilgattam, majd másik lábán vissza, egészen a köldökig, onnan aztán már csak lejjebb és lejjebb, míg meg nem érkeztem oda, ahol a legérzékenyebb. Ekkor összeölelkeztem a combjaival, melyeket kicsit feljebb is húzott, tán hogy meg ne szökjek megint :), majd így csókoltam. Fejem fogta, és lassan elindultunk a naplementébe, ahova egy idő után, hangos, látványos tánccal megérkezett, miközben teljes erejével nyomta a fejemet az ölére, és szorított a combjaival.
Hosszú pihi jött. Egy darabig csak a combján pihentettem az arcomat. Aztán felhúzott magához, és kicsit beszélgettünk. Később egyszerűen hanyatt fordított, mondván én jövök. Mondtam neki, nem lehetne, hogy megint inkább őt kényeztethessem. De nem engedett az akaratából, így egy 69 jellegű pózban állapodtunk meg. Azért jellegű, mert mondtam neki hogy ez a kedvencem, de csak akkor, ha én szájjal őt, de ő csak kézzel kényeztet engem. Már fordult is rám, ráült a számra, és elindult a közös csata. Elképesztő érzékkel nyúlt hozzám, lassan, lágyan, ahogy szeretem. Közben éreztem, hogy a nyelvmunkám is tetszik neki, amit mozgásával is igazolt. Aztán egyszer csak érzem, megáll a keze, reszketni kezdett, és beteljesült a számon ülve. Pár percig rámhajolva pihegett. De aztán nem volt menekvés. Visszaülve a számra újra játszott velem, sőt megszegve a megállapodásunkat, egyszer csak a szájában is voltam. Az orgazmusa, az érintései, a szája játéka kombinálva a végzetes kézmozdulataival, kiütött engem is. Nem bírtam tovább, belekiabáltam a még mindig a számon ülő puncijába, hogy végem van, és a szájában bevégeztettem. Még lassan játszott velem kicsit, aztán roppant önelégült arccal leszállt rólam tisztába tenni magát. Miután újra kaptam levegőt, még beszélgettünk pár percet, aztán fürdő...

Elszámolás

Amit a hanggal korábban, majd vele is tisztáztunk, elhelyeztem egy kis asztalra. Rá se hederített. :)

Réka, jó masszázs

  FoxT

Egyeztetés

Előzőnap délután telefonon. Frappáns tájékoztatás, égtáj meghatározása, órák egyeztesse. Reggel SMS, hogy az utazás aktuális. Célpontnál belepő kérése.

Megközelítés

Nyugatitól nem messze van a szalon.
BKV közlekedési lehetőség nagy választék. Kocsival szokásos belvárosi, parkolás mindenki szokása szerint.

Helyszín

A szalon klasszikus belvárosi bérház tetőtere. Több személyes szalon, jól kialakított hely, működésé diplomatikus, jó fények és nagy tisztaság. Az egész hely bizalommal teli.

Tetthely kis szobácska, tatamival, és apró bútorokkal. Van hova lepakolni. Fürdő káddal és minden féle szükséges kellékkel.

Hirdető külseje

Akinek Réka nyitott tekintetű képei megnyerik tesszését, annak nem kell sokkal több. Tekintete élőben még vadítóbb. Délies alkata mindenben megjelenik, haj, bőre és nagyon jó arányú alakja. Formás domborulatok, a popsi és a cicik egyaránt jól kézbe illenek.

Masszázs

Apró puszik voltak köszönéskor, ez a tisztálkodás után megismétlődött.
Tatamin kényelmesen elhelyezkedtünk. Kezdetét vette egy rendkívül lebilincselő utazás, amelyben Réka finom kezei játszották a főszerepet, rendkívül parádésan. Változatos erősségű érintések, a kéz melege, a halk a andalító zene olyan elegyet alkotott, amely teljesen ellazított.
Felajánlotta a fordulást. Néhány simogató mozdulat után, egy bravúros csuszka következet. Itt érvényesültek igazán a cicik.

Kényeztetés

A csuszka igencsak vérpezsdítő lett, és igencsak ágaskodtam. Réka, mint egy nyugtázás képen ajkaival folytatta izgi tevékenységét. A francia percek sokféleségéről tudok beszámolni. Az ajkak, a nyelv és az egész száj számos módon és erősséggel vet részt a tevékenységbe. A szitu nagyon lélegzetelállító volt, de még nem akartam az utazást befejezni. A kezemmel majd a nyelvemmel Réka testének különböző tájaira kalandoztam. Elegáns nyaka, dekoratív válla, bársonyos háta, csábító mellek, amelyek külön figyelmet kaptak tőlem, csini hasa, mind része volt az ismerkedésnek. Megcsókoltam a lábfejét és haladtam futóművön felfelé. Kezemmel az öle közelébe érve érezhető, volt, hogy nem maradt szárazon. Finoman közelítettem ujjaimmal a forráshoz, könnyű bebocsátást nyertem, számos következetes mozdulat után, a nyelvemet is használtam. Réka javaslatára 69 fordultunk. Az izgató helyezett mind kettőnket vitt és a kölcsönös öröm megérkezett.

Elszámolás

Érkezéskor, extrák iránt nem érdeklődtem

Réka, jó masszázs

  egy úr

Egyeztetés

Egy másik szolgáltatóval találkoztam volna, de a megbeszélt időpontban folyamatosan foglalt volt, így SOS kerestem megoldást a közelben. Rékát már rég kinéztem magamnak, azonnal elértem és meg is beszéltünk 30 percre rá találkozót.

Megközelítés

Nyugati pu, megközelíthető autóval (parkolni Westendben érdemes), busszal, villamossal, metróval, trolival, vonattal, repülővel (Ferihegyről pont oda visz be a vonat), illetve hajóval (Jászain van megálló, ha jól emlékszem, onnan 1 villamosmegálló).
Tengeralattjáró és űrhajó tekintetében nem tudok nyilatkozni.

Helyszín

Pár éve működő szalon jó pár lánnyal, nagyon igényes, toszta, kulturált, egy rossz szó nem lehet.

Hirdető külseje

Réka nagyon vonzó lány, de a képekhez képest legalább +10kg van rajta. Nagyon szép, nem áll rosszul neki az alkat, de a képek csalókák. Ezzel együtt is nagyon pozitív a megjelenése, nagyon szép arc, süt belőle a kedvesség, ápolt, igényes, jó illatú, finom tapintású a bőre, tudtam, hogy jó helyre érkeztem.

Masszázs

A masszázs tanult, sima frissítő, relax. Kellemes volt, ahogy közben úgy ült mellém a tatamin, hogy a combjával hozzám ért, végig jelen volt ez az intimitás. Eü problémákkal nem őt keresném fel, de nem volt panasz, kellemesen ellazított. Pár szót váltottunk csak, egyébként végig csendben volt, hagyott relaxálni, amit értékeltem.

Kényeztetés

Olajos csúszka, a szép nagy cicik érintése és a kis finom benyúlások, amíg hason voltam, megalapozták a jókedvet. Fordulás után egy korrekt simogatást, kézzel felállítást és franciát kaptam. Abszolút korrekt volt, viszont (és ezt más szolgáltatónál is ugyanígy láttam ezen a helyen) megmaradt szolgáltatás szintjén. Az én simogatásomra, ölelésemre, puszijaimra nem reagált (nem húzódott el, csak simán nem kezdett vele semmit), így az intimitás megmaradt ott, hogy ő kiszolgál engem. Nekem hiányzott, így hiába volt izgató és amit csinált, igazán jól csinálta, nem kerültem extázisba és nehezen mentem el (be is kellett segítsek magamnak), de végül sikerült, maradéktalanul teljesítette, amit vállalt. Lágy, nem mélytorkos, de korrekt és kitartó munka.

Elszámolás

Nem volt extra, az alapban minden, beleértve a NFVSZ-t.

Réka, jó masszázs

  georg05

Egyeztetés

Telefonon hívtam a kolléganőjét, aki éppen nem ért rá, de Réka elmondta, hogy ma a kolléganő programja. Kérdeztem nála ugyan ez a program, amire azt a választ kaptam, hogy csak ha az Ö telefonszámán hívom föl akkor mondhatja el. Ez t egy kicsit furcsálltam, de végül felhívtam. Elmondta a programot és hol találkozhatunk. annak ellenére, hogy kicsit döcögősen indult a kapcsolatunk megbeszéltük a találkát. Kicsit az időponton kellett változtatni egy negyed órát.

Megközelítés

A Nyugatitól nem messze található. Tömegközlekedéssel jól megközelíthető, villamos 4-6, busz, metró, Én villamossal mentem, így a parkolás nehézségét nem tudom, de ezen a környéken nem egyszerű parkolni és elég drága a belvárosi parkolás. Pontos címet nagyon könnyű megtalálni

Helyszín

A lakásban többen vannak, bár én nem találkoztam senkivel. A szoba egy kis szoba éppen elfér benne egy börrel bevont tatami, ami egy kicsit nyikorog. A fürdő tiszta szép állapotban volt papucsot is kaptam és tiszta száraz törülközőt sok tusfürdő közül lehet választani, sajna illatmenteset egyet sem találtam.

Hirdető külseje

Fekete kis miniruhában fogadott,. A külsejét ugy tudnám leírni, hogy egy plusz size modell, megvan mindene, szép nagy mellek, méretes combok és szép arc. Összességében minden a helyén van és aki az ilyen alakú hölgyeket kedveli nem fog csalodni.

Masszázs

Úgy kezdődött, hogy Réka a kis fekete rucit levette és mellém ült. Így lehetőségem nyílt simogatni a ciciket megcsókolni. majd kezdetét vette a masszázs. A lábammal kezdet beolajozta a kezét és a vádlimat alaposan megmasszírozta, majd megkérdezte, hogy a talpamat és a láb újakat is masszírozhatja e, amibe persze beleegyeztem. Ezek után a hátam következett jó erősen megdolgozta. A hátam masszirozása közben amelleivel is csúszkát, masszírozott, sőt a méretes cicik becsúztak időnként a fenekem közé, nagyon jól esett A masszázs közben mindig volt lehetőségem, hogy simogassam mindig úgy helyezkedett hogy elértem a melleit, vagy a combját, vagy sikerült benyúlni a lábak közé és egy kicsit a szemérem dombot simogatni. Végül addig addig addig nyúlkáltam, hogy elérkezett a fordulás ideje.

Kényeztetés

A olajos kezeivel a combokat simogatta, majd a férfiasságom következett. Ekkor kértem meg, hogy esetleg én is kényeztethetem, amibe azonnal belegyezett. Elkezdem a mellbimbók izgatását nyelvvel ajakkal puszilgatva, óvatosan szívogatva. Csók nincs így csak a nyakát és az egész testét lehet csókolgatni. Eljutottam a legérzékenyebb pontjáig és elkezdtem nyelvvel izgatni. Ujjazni nem lehet és elég nehezen találtam meg a csiklóját, amit hiába puszilgattam, nyalogattam, szívtam Réka nem jött lázba és nem élvezett el. Lehet, hogy nem esett jól neki. bár eddig még senki sem panaszkodott a nyelv technikára, valamiért nála nem jött be.
Egy idő után javasolta forduljunk 69-be és így folytassuk a kölcsönös kényeztetést. Így fölém került és elkezdtem nyalni falni szép nagy punciját, elgondolta milyen lenne behatolni ebbe nagy punciba, de erre sajnos nincs lehetőség.
Réka szépen ügyködött a farkamon szívta, szopta, néha kézzel besegített és az igyekezetének meg lett az eredménye nagyot élveztem a szájába. Nem tudom az utódokkal mi történt. Szépen letörülgetett még egy röpke időre mellém bújt, majd elment megnézni, hogy a fürdő szabad e

Elszámolás

Extrákat nem említett a csomagban minden benne van amit lehet. Kelleme partnert ismertem meg Rékában

Réka, jó masszázs

  Feketep1

Egyeztetés

Telefonon kerestem meg. Viszonylag egyszerűen tudtunk egyeztetni

Megközelítés

A belvárosban könnyen megközelíthető helyen. Parkolás kicsit nehezen ment.

Helyszín

A lakás tökéletes helyen , célnak megfelelő.

Hirdető külseje

Réka a képekhez képest sokkal sokkal gyönyörűbb. Fekete kis miniruhában fogadott. Arca gyönyörű , teste kerek, formás nőies. Az ideálom. Amikor megláttam meg is lepődtem. Afféle pozitív csalódás volt számomra.

Masszázs

A masszázs tetőtől talpig ellazított, a talpamtól a fejem búbjáig végig masszírozott , megfelelő erősséggel,pont ahogyan szeretem. Simogatott közben a testével ami csak fokozta az élményt. Úgynevezett csúszka masszázst is kaptam tőle , isteni volt . Masszázst követően ismét simogatni kezdett finom az egész testem, aztán a lábam közé tért át lassan. Ezután megkérdezte, hogy szeretnék -e megfordulni. Természetesen iigeen volt a válasz.

Kényeztetés

A kényeztetés... Igen innentől kezdődtek az igazi finomságok. Elölről is kaptam egy kis simogatást , először a kezeivel a combokat simogatta, aztán a mellével és a finom combjaival simogatta a testem aztán a férfiasságom vette kezelésbe amit istenien csinál. Először finoman simogatott lingammasszázst kaptam tőle, majd megkérdezte lenne-e kedvem ahhoz,hogy az ajkaival kényeztessen? Természetesen a válasz csak igen ,ekkor elkezdett a csodás ajkaival finoman kényeztetni nem igazán tudom azóta sem szavakba önteni az élményt. Természetesen annak sem volt ellenére,hogy viszonozzam a kedvességét, aminek nagyon örültem .Ezt mindenkinek ki kellene próbálni csak ennyit tudok hozzáfűzni . Csodálatos élmény volt.

Elszámolás

Réka korrekt volt ,amit megbeszéltünk mindenre sort kerítettünk.

Réka, jó masszázs

  rupert_123

Egyeztetés

Korábban jártam már nála. Máshol is hirdet, előzőleg ott találtam meg az adatlapját. Könnyen elérhető, alaposan tájékoztat a lehetőségekről. Korábbi ismertség lévén, csak az azóta történt csokor méret, és cím változásáról kaptam felvilágosítást. Előző nap hívtam, hogy elérhető-e az általam említett időpontban. Mivel megfelelő volt, így beírt, de kért egy megerősítő sms-t a találkozó reggelén, amire válaszul megkaptam a pontos címet.

Megközelítés

Belvárosi lakás, a Hősök tere mellett. Könnyen megközelíthető, megtalálható autóval és tömegközlekedéssel is. Parkolóhely is akadt bőven. Érkezéskor a kapuból telefonálva megkaptam a bejutáshoz szükséges instrukciókat, majd liftezés után az ajtóhoz lépve, már invitált is be vendégváróm

Helyszín

Mint említettem, telefonban felvilágosított, hogy legutóbbi találkozásunk óta, már máshol fogadja vendégeit. Korábbi helyszínen többen rendelnek(a korábbi helyszín is él még és a "barátnők" ott rendelnek :) ). Elég jól megkomponált rendszer alapján fogadják a vendégeket, és a diszkréció maximális. Így itt is erre számítottam. Nem ért csalódás :). Ha jól emlékszem azt említette Réka, hogy 2-en rendelnek itt. Ennek függvényében le van választva a lakás egyik fele.
A foglalkozás helyszínén egy tatami vár a padlón, egy szék ruháknak, illetve egy kis asztal az egyéb dolgoknak. A szoba hangulatos, gyertyával van megvilágítva, és háttérzene töri meg a szoba csendjét. A fürdőben egy zuhanyzóban lehet lemosni az út porát. Több tusfürdő, szájvíz és dezodor áll rendelkezésre.

Hirdető külseje

Legutóbbi találkánk óta egy picit változott a külseje. Szerintem előnyére, és a képei tökéletesen a valóságot prezentálják :). Arcos képpel hirdet így nem fogsz csalódni.
Selymes bőr, formás fenék, kézbeillő cicik, telt ajkak, amik arra teremtettek amiért érkeztem...
Él bennem egy sztereotípia, miszerint a fekete , szolizott bőrű lányok tehetségesek az erotikában. Réka tökéletesen igazolta ezt az elgondolásom :D.

Masszázs

Érkezésemkor egyből a masszás helyszínére invitált, ahol megmutatta mit, hol találok. Gyors vetkőzés után, a fürdőbe kísért. Tusolás után, megkér , hogy feküdjek hason a tatamin és így fogott neki a masszázsnak a lábaim közt elhelyezkedve, immáron ruha nélkül. Olajjal masszíroz. A lábammal kezdte, majd miután megkérdezte lehet-e ,kitért a talpakra, aztán haladt felfelé, egészen a nyakamig, a karokat sem kihagyva. Masszázsa nem dögönyöző, inkább finoman nyomkodó, kellemes és pihentető, a hátam nagyon jól átnyomkodta.. A masszás nagy részében egész jól elbeszélgettünk, ami meglepett, mert előző látogatásomkor nem ezt tapasztaltam. Viszont akkor én is csöndesebb , koncentráltabb voltam( talán első masszázs lány látogatásaim egyike lehetett :D ) Onnantól csendesült el a szoba és adtam át magam az élvezeteknek, amikor belekezdett egy csúszkamasszázsba. Nagyon hiányzik egy tükör a szobából. Szívesen csodáltam volna ténykedését belőle. Ezután fordulást kért és mellém ült. Elölről még néhány masszázs mozdulat, simogatás és cirógatás a medencémnél, amitől kisebbik énem tisztelettudóan vigyázban állva értékelt.

Kényeztetés

Egy nagyon kellemes lingammal indult a foglalkozás. Begyakorlott mozdulatok, ami nagyon kellemes. Nem monoton, változatos. Érzi, figyeli mi a jó, és hogy mi esik jól. Ez a rész nem tartott sokáig, elég hamar rátért az orális élvezetekre nem kis örömömre. Mondani sem kellett semmit, mintha csak olvasott volna a gondolatomban. Pont ennyire volt szükségem. Mire megfogalmazódott volna bennem, hogy jól esne, már a szájában is találtam magam.
A franciája a zsánerem. Nem pornós, nem lagymatag mismásolás, nem gépies és monoton. A nyelvét sem rest használni. Közben már én is simogatni kezdtem a combjait, fenekét. Az egész összhatás, a fenomenális francia, a selymes bőrének tapintása úgy felkorbácsoltak, hogy a 69-be kértem magunk, mert valahol le kellett vezetnem a bennem gyúlt tüzet.. :D Finom nyalintásokkal indítottam, aminek hatására rövidesen beindult egy kis csípő mozgás és megérkeztek a kis sóhalyok, nagyon finom kis nyögések, amik még akár valódiak is lehettek. Ez a titok megmarad Rékának :). Közben ő kézzel, szájjal felváltva dolgozott rajtam. Időérzékem abszolút elveszítve, nem tudom meddig tartott, de így lett végem. Kis tisztogatás után kiment, hogy megnézze szabad-e a terep. Pár perc után visszajött és elkísért fürdeni. Majd öltözés és 2 puszi kíséretében elbúcsúztunk egymástól

Elszámolás

Fürdés előtt megkért, hogy az összeget helyezzem a kisasztalra, amíg vetkőzök. Ennek eléget téve egy kis ajándékkal együtt leraktam a kért pontra. Extrák tudtommal nincsenek. Ami az adatlapon van azt vállalja és csinálja is. Nem is akárhogy :)

Réka, jó masszázs

  Presto

Egyeztetés

Telefonon beszéltünk, elsőre talán nem is sikerült elérni lehetséges, hogy visszacsörgetett... Az időpontot 15.45.nagyon rugalmasan kezelte, tekintettel arra hogy a délutáni csúcs volt az kezdési időpont, menet közben 15 perccel későbbre tettük át.
Nagyon rugalmasan állt hozzá megköszönve, hogy jeleztem neki.

Megközelítés

Parkolóhely bőven volt ebben az időszakban is, bár előtte azért megnéztem kb 6-8 perc járó távolságra talán van parkolóház is. A házszám a cím egyértelműen megtalálható az utcában. A gps helyszínre vitt.

Helyszín

Y emeleti lakás lifttel is és lépcsőn is megközelíthető. Kisebb méretű szoba matraccal berendezve és valami ventillátor szerűség is volt. A lakásban a konyha részt egy függöny választotta el a nappali többi részétől, itt talán volt valaki, de ennek egyáltalán nem volt sok jele.
Fürdőszoba zuhanyzó tiszta szép állapotban volt papucsot is kaptam és tiszta száraz törülközőt.

Hirdető külseje

Fekete mini ruhában fogadott, a képeknek megfelelő alakkal. Hosszú ápolt hajjal, tiszta és ápolt testtel. Egészen természetes mellekkel , amelyek nem óriásiak inkább kézbe valók. Hason és csípőn található némi párnácskák, akit ez zavarhatna ne ide menjen. Alkatra nekem bejött!

Masszázs

Fürdőszoba után a ruha lekerült, egészen lassú simogatós olyan egy kezes masszázst végzett a hátamon lábamon és talpamon. Az első 40 percben a hasamon feküdtem és a hátsó felemen tevékenykedett.
Közben beszélgettünk.

Kényeztetés

Natúr franciás befejezést kértem menet közben beszéltünk róla, hogy milyen végkifejletet lehetséges hozzá választani,
Megbeszéltük, hogy próbáljuk meg a kétszeri örömszerzést a 90 percben az elsőre kb a 40. percben kerített sort, gyors ügyes , rendkívül hamar kivégzett.
NFVSZ volt az utódok papír törlőben végezték sorsukat.
Kellemes beszélgetőpartner érdeklődő és értelmes.
A második részben a simogatás helyett kérdezte, hogy szeretném e én is simogatni, bevállaltam és egy átlagos simogatással éltem is ekkor szinte végig behunyva volt q szeme. Idő elteltével lassan kérdezte hogy készen állok e ...elkezdte én a hátamon Ő lelkesen próbált eletet fújni belém ez alkalommal ez elmaradt, mert pár perc múlva inkább arra jutottam hogy a kevesebb több.

Elszámolás

Extra nincs tudtommal fix perc díjak vannak. Amit vállalt az adatlapon azt teljesítette.