Beszámolóim

Maszatka, istennő masszázs

  Danedina

Egyeztetés

Somehow I had never seen her ad before, even though she is not new (I later found out that she doesn't keep her ad on for long periods of time). Tanta-lingam always gets my attention, and I her pictures looked great, so I called her for some information. I liked her voice and realized I could slip away for an hour so I made an appointment. I got the address and went to see her. It was easy to find. She is easy to talk to and speaks clearly (this was in Hungarian).

Megközelítés

I took the tram and walked from Corvin. It's the inner 8th district, so parking may be a bit tricky. It's an older building with a double courtyard. See was waiting for me at the door of the flat looking stunning.

Helyszín

The flat is perfect. It's big and clean, dimly lit. There is a massage bed in the middle of a large room. The bathroom is nice with a cabin and a plastic curtain. Good water pressure, and a few choices of shower gel. The towel was large. Everything was fine. The only problem was some construction noise coming from outside. She apologized, but obviously it wasn't her fault. Fortunately, the noise stopped when I needed to concentrate.

Hirdető külseje

So, yeah, wow, just a stunningly beautiful woman. She has a beautiful face and a rock hard feminine body. her skin was flawless with just the right amount of tan, perfectly soft. She was wearing a robe at first, then during the program she wore a soft top and panties. Caressing is allowed, but only over the clothes. She is energetic but in a calm way. Emotionally everything was perfect.

Masszázs

The massage portion was more relaxing and stimulating than a deep-tissue muscle massage. I got the feeling that she could give a harder Swedish massage if she wanted, but in the one-hour program the focus was more erotic. She started on my legs, with long movements that were very erotic, then did my back and arms. After 20 minutes or so she told me to turn over. There was some light caressing and I was allowed to touch her as well. The best part was when she massaged me from behind my head, leaning over my face.

Kényeztetés

She poured a lot of warm oil and me and started the lingam massage. I asked her to go slowly at first and she did exactly what I wanted. She then bent over and breathed in my ear while hugging me and supporting my head. It didn't take me long to finish, which is something special because I am a very difficult customer who often finds it hard to relax. She made it very clear that she could have made the happy end last for a very long time if I'd wanted. I will definitely try the longer the program in the future to see what kinds of tricks she has. It's safe to say that she understands the male body and how it functions.

Elszámolás

We talked for a little before beginning, but she never mentioned any extras.

Maszatka, felejthetetlen masszázs

  TiborX

Egyeztetés

Telefonon kerestem, felvette, kicsit beszélgettünk, majd egyeztettünk időpontot 2 nappal későbbre. Egyszerűen, könnyen ment.

Megközelítés

Magam is meglepődtem, de a parkolás nagyon könnyű volt, 20 méterre a bejárattól sikerült parkolnom. Van a környéken egyébként metro, busz, villamos, minden ami kellhet. A cím pontos volt, a házat könnyű megtalálni.

Helyszín

A lakás rendben volt, az előszobából nyílt a masszázs szoba és abból közvetlenül a fürdőszoba. A szobában volt masszázspad és ágy is, valamint egy kis asztal is székekkel. A fürdőszobában ötféle tusfüdrő, zuhanyfülke, és minden ami kell. A törölköző is tiszta volt.

Hirdető külseje

Fehér köpenyben fogadott, így első benyomásaim csak az arcáról voltak, csinos szép hölgy és nagyon kedvesen fogadott. Masszázs közben már csak fehérnemű volt rajta, nagyon szép, arányos karcsú-sportos alakja van. Popsija nagyon formás.

Masszázs

Érkezéskor leültetett a kisasztalhoz, hogy beszélgessünk. Ezt írta a bemutatkozásában is, így nem lepődtem meg, bár kicsit szokatlan helyzet volt. De nem volt kellemetlen, főleg én irányítottam a beszélgetést, tisztáztunk mindent amit kellett. Tusolás után már apró fehérneműben várt, és ez végig rajta is maradt. Jelezte hogy hozzá lehet érni, kivéve az intimebb részeket. Először hasra feküdtem és a talpamnél kezdte a masszázst, onnan haladt felfelé, kicsit néha vissza-vissza térve a már érintett területekhez. A masszázs végig nagyon szakszerű és egyben kényeztető is volt. Nem tudom ezt pontosan leírni, de nem csak enyhe simogatás volt, hanem rendes szakszerű masszázs, de nem a durva nyomkodó stílusbúl, hanem elnyújtott már-már érzéki mozdulatokkal. Nem voltak direkt benyúlások, de a mozdulatok dinamikája, és ahogy siklott rajtam a keze, néha a karja, az mégis erotikus volt. Nekem nagyon bejött! Aztán egy ponton a fülembe súgta, hogy "Megfordulhatsz!" És akkor megfordultam... :)

Kényeztetés

Fordulás után olajat csorgatott rám a hasamtól a combomig. Lágy mozdulatokkal simított végig, először még kikerülve, vagy enyhén érintve az intim részeket. A combomon és a hasamon siklott a keze, nagyon kellemes és izgató volt. Aztán érintette a szerszámot is, egyre többször és egyre inkább célirányosan. Volt, hogy csak apró pici épphogy érintésekkel hullámzott végig a keze rajtam. Aztán egyre közvetlenebbül vette kézbe a dolgokat. Simított, csavargatott, volt hogy csak a makkot izgatta, máskor az egész rudat, lágyan és végtelenül erotikusan. A zacsit is érintette, majd lejjebb haladva a gátat izgatta. Figyelt rám, látta hogy mivel tud a végtelenségig felizgatni. Pontosan érezte hogy mi a jó nekem és amikor felvitt egy hullám tetejére, apró mozdulatokkal tartott ott. Több hullám is volt, nagyon értett hozzá. Én közben diszkréten simogattam a derekát és popsiját. Megvolt az összhang, eufórikus érzés volt, aztán az egyik hullám tetején már nem volt visszaút és hatalmasat robbantam a kezei között. Törölgetés után még egy kis csokival is megkínált.

Elszámolás

Nem voltak extrák, a rózsacsokor mérete ennek megfelelő, nagyon korrekt. A végén nyújtottam át.

Maszatka, jó masszázs

  AdamTheGreat

Egyeztetés

Egy fórumon olvastam róla és régóta keresek jó tantra masszőrt. Felhívtam, nagyon kedves volt. Másnapra meg is tudtunk beszélni egy időpontot.

Megközelítés

Belső régió, a Corvinhoz közel. Kintebb tettem le az autót és BKV-ztam. Parkolni lehet, de elég zsúfolt frekventált időpontban.

Helyszín

Nagyon hangulatos, tág szoba, ahol a sötétség és színes fények vannak kombinálva. A fürdő makulátlan, csillogott-villogott. Az egész összhatás igényes.

Hirdető külseje

Nagyon csinos és gyönyörű arca van. A képek szerintem nem a legjobbak, élőben sokkal szebb.

Masszázs

Kimondottan tantra masszázsra mentem (kiemelve a lingam részét), mert nem könnyű jót találni. Szerencsére nem az a típus, aki felesleges és erőltetett körökkel elhúzza. Az elején beszélgetünk röviden (nagyon jó humora van), majd letusoltam és elkezdtük. Legelőször kölcsönös tiszteletadás és rövid egymásra hangolódás volt, utána felfeküdtem az ágyra és elkezdte. Már a ráhangolódó mozdulatok nagyon erotikusak, hihetetlen finomsággal és érzékiséggel ért hozzám. Most - tantra révén - nem volt cél az erős kigyúrás, de éreztem, hogy erő is van benne bőven. Lassan, fokozatosan haladt, egyre jobban felépítve bennem a szexuális energiát. Sokszor voltak olyan mozdulatai, hogy nem érintett erogén zónát, mégis orgazmus közelbe kerültem. Amikor lingamra váltottunk akkor kinyílt az élvezetek virága és nehéz szavakba önteni, hogy mit produkált. Régebben gyakoroltam az ún. magmegtartó orgazmust, de elég nehéz volt elérnem, sok gyakorlás és rákészülés kellett + megfelelő összhang és lelkiállapot. Nála ez azonnal sikerült, nem kevesebb, mint három magmegtartó orgazmus jött össze és a végére már teljesen kész voltam. A végén egy tökéletes levezetést is összehoztunk, utána percekig az ágyon pihegtem. Rendesen kifárasztott...

Kényeztetés

Kizárólag kézi kényeztetést szoktam kérni, abból is a lingam az én műfajom. Szeretem, ha lassan, fokozatosan csinálják, nem rángatják. Pontosan ezt kaptam! Lágy simogatások, lassú, majd gyorsabb izgatás, "hullámoztatás". Végig kézben tartotta az irányítást, én teljesen kikapcsoltam és élveztem.

Elszámolás

Két órára mentem, összességében nagyon megérte. Nem volt időhúzás, üresjárat, egy nagy és hosszú orgazmus volt az egész.