Beszámolóim

Lina, istennő szexpartner

  árrpi

Egyeztetés

Aznap délelőtt hívtam telefonon, ő vette fel, kedvesen tájékoztatott, én pedig rákérdeztem, jó lesz-e aznap este ha megyek. Szerencsém volt, megfelelt az általam javasolt időpont.

Megközelítés

BKV-ztam, nagyon egyszerú dolgom volt, a Corvin-negyed metróállomáshoz közel van a helyszín, néhány perc sétával ott is voltam.

Helyszín

Egy modern, sokemeletes épület a Corvin Plázánál. A háztömb bejáratánál csöriztem, megkaptam a bejutáshoz szükséges infókat. A liftet igénybe vettem, mert majdnem legfelül van a lakás. Szalonként üzemel, több tetthely is van, a miénk tatamis volt. A fürdőszobában zuhanyfülke, tusfürdők és szájvíz. A tatamis szobánkban egy minifotel, illetve ruhatartó szolgál a ruhák elhelyezésére. A szoba két oldalán is tükör, ami segít a vizuális élmények fokozásában.

Hirdető külseje

Lina egy nagyon kedves, vidám, közvetlen stílusú szexi hölgy, aki mellett garantáltan hamar feloldódik mindenki. Nagyon formás idomokkal rendelkezik, de a formás alatt nem azt kell érteni, hogy nádszál, se nem kövér, se nem sovány, pontosan az a kategória, amin van mit markolászni. Az eredeti, hatalmas mellei máris markolászásra, szopizásra csábítanak, a formás popsi szintén markolászni való! A punci borotvált, szereti, ha nyalják, a combok szintén nagyon formásak. Arctakarással hirdet, de csalódás kizárva! Gyönyörű, mosolygós arca van, hosszú, szőkésbarba haj, gyönyörű zöld szem! Egy kétrészes szexi fehérneműben fogadott, így már a legelején kirajzolódott Lina valamennyi pozitív szexi tulajdonsága.

Masszázs

Erre a program legvégén került sor. Ha jól emlékszem, olajat használt, lentről haladt felfelé, közepes erősséggel csinálta, jólesett minden érintése. A comboknál és a hátsómnál kicsit erősebb fokozatra váltott, majd a derekamtól ismét visszaállt közepesre. Masszázs közben jól el lehet dumcsizni, kimondottan jó beszélgetőpartner. A hátam és lapockám után a vállam maradt a legvégére, illetve még a kezeim is kaptak egy kis masszázst.

Kényeztetés

A zuhanyzásból visszatérve már várt Lina, megszabadított a körém csavart törölközőtől, én pedig máris nekiálltam simogatni, ölelgetni Vendéglátómat. A popót nagyon jó érzés volt markolászni, közben a nyakát, arcát, száját is puszilgattam, majd szép lassan megszabadítottam a melltartójától, így módom volt megismerkedni Lina giga méretű, csodálatos, eredeti melleivel! Hát ezzel tényleg nehéz volt betelni, annyira izgatóak voltak! Cirógattam, puszilgattam, nyalogattam őket, a változatosság kedvéért néha fölhajoltam egy kis csókolózásra, s közben ismét popót markolásztam, Lina pedig a farkamat cirógatta. Közben megszabadult a bugyijától is, és megfordult, így az ágaskodó cerkám a popóhoz dörgölőzött, s közben a kezeimmel a hatalmas ciciket markolásztam. Ezután a csodás állófogadás után mentünk a tatamira, Lina hasra feküdt, én pedig simogattam a combjait és a popóját, s közben a kezem betévedt a puncijához is, ahol nekiálltam a csiklót kényeztetni, Lina az ujjazást nem szereti, amit természetesen tiszteletben tartottam. A csikló-simi nagyon lázba hozta, így megfordult, és széttette a lábát, hogy nyelvvel is tudjam kényeztetni őt. Jól reagált a nyalásomra, édes sóhajokkal, nyögdécselésekkel adta tudtomra, hogy jólesett, amit csináltam. Fölkúsztam hozzá néhány finom csók erejéig, majd a farkam a hatalmas cicik közé szorítottam, tulajdonképpen megdugtam a melleit. Kis híján végem lett, ezért szünetet tartottunk, majd Lina vette át az irányítást, beolajozta a farkam és a saját testét, az utóbbiban segítségére voltam, különösen a mellei beolajozásában voltam aktív, és jött egy fenomenális csúszka-masszázs. Csodás érzés volt, ahogy a mellbimbók a farkamon csúszkáltak, közben csókolóztunk, és a formás popót markolásztam. Néha lejjebb csúszott, és olyankor a szájába vette a velem egykorút, ami szintén örjítő volt, gyakran voltam így csúcs-közeli állapotban. A tükörben is jó volt mozizni, tetszett, ahogy Lina cumizik, gyengéden, nem túl intenzív tempóban csinálta, pont ahogy szeretem, nagyon ráérzett, hogyan esik jól nekem. Ez csúszka-szopi kombináció többször is megismétlődött, egészen addig, amikor már tényleg nem volt visszaút, és hatalmasat élveztem a szájába. Lina kedvesen letörölgetett, és ezután került sor a masszázsra, amit eggyel feljebb már részleteztem.

Elszámolás

Az elején rendezve, szerintem a pesti átlagnak megfelelő. Két extrája van, csók, nfvsz, ezeket ki nem hagytam volna, így igénybe vettem őket.

Lina, istennő szexpartner

  battila2000

Egyeztetés

Már régóta kiszúrtam Lina hirdetését, de valahogy mindig másképpen alakult. Azon a napon viszont délelőtt kiderült, hogy szabad leszek késő délután, és mivel éppen jelezte az oldal hogy elérhető, felhívtam. Nem ő vette fel, egy kolléganővel tudtam beszélni. Korábban már érdeklődtem telefonon Lina programjai felől, így csak az időpontot egyeztettük, amelyet VTR-en is megerősítettem.

Megközelítés

A Corvin plaza mellett található. Én BKV-val mentem, úgy nagyon egyszerű. A felújított 3-as metróval a Corvin-negyedig, ott keresztül kell vágni a plaza-n és már majdnem a ház előtt is vagyunk. A parkolás nyilván megoldható a plaza parkolóban.

Helyszín

A környék nagyon rendezett, tele élettel, pezsgéssel, szórakozni vágyó emberekkel. Ez már nem a klasszikus "nyócker", hanem az előkelő pesti belváros. A lakás szép, tiszta, és nagyon jól felszerelt. Kellemes félhomály, a szobában kényelmes szivacs, aminek külön örültem, mert a masszázspadot nem szeretem. A fürdőn azért látszik, hogy sokat használt, az újszerű lakáshoz képest már kissé kopott, de tiszta. Egy zuhanykabinban lehet elvégezni a tisztálkodást. Tusfürdők kellő választékban, a mosdó mellett szájvíz kis műanyag pohárkákkal. A törülköző nem csak szép tiszta, de jó nedvszívó is, ami külön pozitívum, mert ezzel kapcsolatban már más helyeken voltak rossz tapasztalataim.

Hirdető külseje

Ahogy már írtam, régóta kíváncsi voltam Linára. Nagyon tetszett a fotókon, bár az arckitakarás nyilván mindig rejt némi kockázatot. Sok beszámoló van róla, melyeket persze átolvastam, vagy legalábbis átfutottam, de sajnos (mármint nekem sajnos) ezek többnyire páros masszázsokról készültek, és ez azért nem adja úgy vissza az élményt, meg az adott lányról szerzett benyomásokat.
Ahogy megláttam, azonnal elmúltak az aggodalmaim. Lina egy nagyon szép arcú, szexis lány. A vékony lányok rajongói nem biztos hogy őt választanák, de ha valaki - hozzám hasonlóan - imádja a dús kebleket, a kerek popsit, és úgy általában a nőies idomokat, az nem fog tudni betelni a testével.
Aminek külön örültem, hogy sem tetoválása, sem pirszingje nincs. Nálam ez nem kizáró ok, de mindenképpen pozitívum.
A hangja is nagyon kedves, kellemes, a mosolya elbűvölő. Ráadásul elmondta, hogy rendelkezik néhány izgalmas jelmezzel, ha előre jelzem neki, akkor a legközelebbi együttlétet ilyen módon is fel tudjuk dobni.

Masszázs

Masszázs már csak a végén volt, levezetésképpen. Miután bementünk a szobába és felkészültem a zuhanyra, átadtam a tiszteletdíjat, és kérdeztem, hogy nem kezdhetnénk-e a kényeztetéssel. Nem volt kifogása ellene, így azzal kezdtük, és utána kaptam egy masszázst, ami egyébként nagyon jól esett. Főleg a lábamat és a hátamat masszírozta és kimondottan jól csinálta, bár nyilván nem ezért mentem oda.
Közben nagyon jól elbeszélgettünk. Kedves, vidám, aranyos lány, szívesen mesél magáról, rendkívül kellemes és szórakoztató társaság.

Kényeztetés

Ahogy visszajöttem a fürdőből, azonnal rávetettem magam. Átöleltem, és simogattam, ahol csak értem. Markolásztam a fenekét, a combjait és persze a csodás, hatalmas természetes melleket, amelyekről már korábban is sok szépet olvastam, és most végre én is élvezhettem. Csodás élmény volt. Ahogy lekerült róla a bugyi, a kezeim mohón kutattak a lába között is. Sajnos az ujjazás nem megengedett, de azért így is nagyon kellemes élmény volt a puha, simára borotvált punciját felfedezni. Lehet hogy csak a hiúság beszél belőlem, de úgy éreztem, neki is jól esik az együttlét.

Nem sokáig értem be a kézimunkával, lefektettem az ágyra és a nyelvemmel kezdtem kényeztetni. Úgy éreztem, ez is örömére válik, még instruált is közben, hogy csináljam. Leginkább a csiklójára koncentráltam. Nagyon kellemes, izgalmas élmény volt, végül csak azért hagytam abba, mert aggódtam, hogy kifutok az időből.

Helyet cseréltünk, én feküdtem a hátamra Lina pedig szenvedélyesen szopni kezdett. Nagyon jó a technikája, olyan jó, hogy most már azon aggódtam, hogy túl hamar végem lesz. Megkértem, hogy oldalról, négykézláb helyezkedjen el, így ismét szabad hozzáférést kaptam a fenekéhez és a puncijához. A kezemmel előrenyúltam és ismét markolásztam, néha kicsit paskolgattam a fenekét, máskor pedig egyre szenvedélyesebben simogattam a forró és nedves punciját.

Már nem akartam sokáig húzni a dolgot, de ismét szerettem volna a nyelvemmel kényeztetni. Megkértem, hogy 69-ben fejezzük be. Gyorsan elhelyezkedett felettem, és amíg lelkesen nyalakodtam, ő csodás szopásban részesített. Pár perc múlva jeleztem hogy itt a vég. Kiengedte a farkam a szájából és kézzel fejezte be. Majd letörölgetett, és kaptam egy pohár ásványvizet.

Elszámolás

Egy órás programra mentem, és * rózsaszálat adtam át.
Tudomásom szerint két extra van nála, a csók és a NFVSZ, mindkettőt * rózsaszállal illik honorálni. Én ezeket nem kértem, mikor először vagyok valakinél, nem szoktam extrát igénybe venni, mert még nem vagyok biztos benne, hogy megéri-e. Most így utólag azt mondom, biztosan feldobta volna az együttlétet, de Lina önmagában is egy hatalmas extra, nem voltam csalódott, hogy kimaradtak.

Lina, felejthetetlen szexpartner

  Apple_

Egyeztetés

Ismét az általam Corvin-fészeknek nevezett szalonban közöttem ki. Velük már régóta Viberen kommunikálok, tudva, hogy nem a felkeresni tervezett hölggyel egyeztetek, de ez engem abszolút nem zavar. Most is üzenetben érdeklődtem, hogy az általam tervezett időben kivel tudnék találkozni. A megadott nevek közül ez alkalommal Linára esett a választásom, hiszen fő a változatosság. Megírtam az érkezés időpontját, a tervezett időtartamot és az igénybe venni kívánt extrákat. Üzeneteim most is, mint általában mindig eljutottak Linához, így a részletekkel már nem igen kellett a találkozó során foglalkozni.

Megközelítés

Többször leírtam már, hogy a hosszú ideje működő masszázs szalon a Corvin Pláza bevásárló központ közvetlen közelében, annak keleti kijáratától alig 50 méterre található emeletes lakótömbben található. De hát a szabály az szabály, még ha újat nem is igen tudok már írni. A helyszín mind tömegközlekedéssel, mind gépkocsival könnyen megközelíthető. A gépkocsival érkezők a leggyorsabban és legegyszerűbben a Corvin Plaza mélygarázsában tudják lerakni a járművet, aminek költsége nem sokkal magasabb, mint a környező utcákban parkolni, ami egyrészt néha igen nehéz, másrészt én a mélygarázst biztonságosabbnak is tartom. A szalon elhelyezkedése abból a szempontból is ideális, hogy ha valaki korábban érkezik nem kell feltétlenül az utcák rostokolnia, a környéken, fél perces távolságon belül legalább fél tucat olyan hely van, ahol egy kávé mellett zavartalanul el lehet tölteni a várakozás esetleges perceit.

Helyszín

Változás ezen a téren sincs, de, hogy ne érje szó a ház elejét, megismétlem. A szalon a már említett tömb egyik felsőbb emeletén található, a lift igénybevétele ajánlott. A beléptetéshez a kódot telefonon, SMS-ben, vagy Viber/WhatsApp üzenetben kapja meg a látogató. Az épületben nincs portaszolgálat, a lift az előtérben, a bejárattól jobbra található. A liftbe történő belépés és kilépés nem azonos oldalon történik, a megadott emeleten a lift mellett közvetlenül jobbra található ajtót kell megcélozni. A szalon több helyiségből áll, ezek közül kettő van berendezve találkozók helyszíneként, a többi terület a vendégek által nem látogatott, a lányok pihenését szolgáló terület. A szalonban két fürdőszoba található, általában a kisebb áll a vendégek rendelkezésére, de ha párhuzamosan érkeznek vendégek, előfordul, hogy mind a két fürdőszobát a vendégek használják. Mind a két szoba a célnak megfelelően berendezett, tatamis műveleti terület, szobainassal, fotellal, vagy kanapéval és megfelelő számú tükörrel ellátva. A kisebb fürdőszoba zuhanykabinos, a nagyobb kádas, mindkét helyen tusfürdők és szájvíz várja a vendégeket.

Hirdető külseje

Lina képei időről-időre frissülnek és a megadott adatok is korrektek, így a látogatót nem érheti csalódás, valóban egy jó értelemben vett bögyös-faros menyecskével tölthet el egy kellemes szeánszot. Méretes mellei a kedvenceim közé tartoznak, szereti, ha kényeztetik őket, sokszor szinte felkínálja a hatalmas mellbimbókat egy kis nyalakodásra. Csupaszra borotvált puncija kényeztetésre csábít. Az első pillanattól kezdve oldott, csacsogó, mosolygós, érdeklődő, de nem tolakodó, kellemes beszélgető partner (is)!

Masszázs

A gyors, de alapos zuhanyt követően megvártam amíg ő is megérkezik a felfrissülés után, és mivel látta, hogy a tatami mellett állok, már tudta is mire számítok és vette is le a fehérneműt. Így már a tatami mellett állva pettingeltünk kicsit, én a cicipáros kényeztettem, ő a tenyerébe véve ellenőrizte, hogy a farkam hogy reagál a közelségére. Most sem kellett csalódnia. Mondjuk álló farokkal már nem olyan könnyű a friss törülközővel letakart tatamin elhelyezkedni, de a bemelegítésnek is megvan a maga előnye, masszázs közben többször is alkalom nyílik a szintfenntartó/fokozó kézimunkára. Választhattam krém, vagy olaj közül, a krémet választottam. A lábfejemtől elkezdve, az alsó, majd felső lábszárt gyúrta át nem túl erősen, de alaposan, majd rátért a derék, hát, váll masszírozására. Közben kötetlenül beszélgettünk, időnként finom puszikat kaptam a nyakamra, miközben éreztem a két hatalmas mellett a hátamra simulni. A látszólag tétlen helyzetem ellenére, kihasználva a közelségét finoman izgattam a külső szeméremajkakat, ami érezhetően nem volt ellenére. Mindvégig jól éreztem magam a kezei között és a határozott érintések mellett vizuálisan is élveztem a ringó keblek látványát.

Kényeztetés

A masszázs befejezését követően a hátamra fordultam, kezdésként kicsit összebújtunk, én ismét a bimbókat izgattam a nyelvemmel, Lina pedig hol finoman kézimunkázott, hol a nedvesedő punciját izgatta. Néhány perc elteltével széttárt combjai közé bújtam és hosszú perceken keresztül nyalakodtam, miközben az ujjaimmal az érzékeny mellbimbókat izgattam. Reakciói alapján több alkalommal is orgazmus közeli állapotba került, de még nem élvezett el. Folytatásként harci állapotba került farkamat a gömbölyű cicik közé toltam, Lina összeszorította őket és ütemesen rácuppant a cicik közül kibújó makkomra. Miután kimaxoltam a kebelszexet feljebb csúsztam és óvatosan, de határozottan betoltam meredező farkamat kitárt szájába. Az ajkai és a nyelve játékának köszönhetően már-már elélveztem, de mielőtt erre sor került volna ismét pozíciót váltottam és a feje mellé térdelve kínáltam fel meredező hímtagomat, amit Lina továbbra is ütemesen kényeztetett a szájával. Közben ő sem akart kimaradni a jóból és széttárt combjai között játszott a csiklójával, aminek látványa mind közelebb juttatott a várt orgazmushoz. Érezhette, hogy közeleg a vég, mert mélyen bevette a farkam és addig nem is eresztette, amíg nem érezte, hogy lassan, de ütemesen sperma csöpög a szájába. Nem bízott semmi a véletlenre, kiszívta, mint éhes gyerek a cumisüveget. Nem kapkodott, hagyta, hogy kiélvezzem az orgazmus pillanatait és csak azután nyúlt a papírtörlő után, amikor a kéjes remegés alábbhagyott. Pár percre kiszaladt „bepúderozni az orrát”, addig én pihentem kicsit, majd még néhány percig összebújva élveztük egymás társaságát. Majd gyors, frissítő zuhany és öltözködés után búcsút vettünk egymástól.

Elszámolás

1 órára mentem, extraként – mint már említettem – a NFVSZ-t vettem igénybe, most kihagytam a vibrátoros játékot, bár alkalmanként azt is igénybe szoktam venni. Mint minden esetben most is a megérkezést követően, még a zuhanyozás előtt átadtam a csokrot a megszokott apró ajándék kíséretében.

Lina, felejthetetlen szexpartner

  duracell

Egyeztetés

A megadott mobilszámot felhívtam a látogatásom napján délelőtt. Délutánra beszéltük meg a randi kezdetét. A hosszát egy óra időtartamban rögzítettük.

Megközelítés

Főváros egyik plázája mögötti részen van a lányok bázisa. Oda tömegközlekedéssel a legegyszerűbb érkezni. Autóval a környező utcákon, vagy a bevásárló központ mélygarázsában lehet leparkolni.

Helyszín

Két, jól berendezett szobában folynak a gyógyító kezelések. Van még egy lefüggönyözött nappali és két fürdőszoba is az ingatlanban. Nincs lepukkanva a hely és nincs túl csicsázva sem a hely, de ami kell az minden meg van. Jó minőségben és méretben. Tükör, szivacs, hangulatfény, törölköző és tisztaság, ezek mind kipipálva.

Fürdőszoba is megfelelő. Bár ezen a helyiségen már enyhén látszottak a nagy volumenű napi használat nyomai, de itt sem találtam kifogásolható dolgokat.

Hirdető külseje

Lina csinos nő - kellemes meglepetés volt számomra. Elcsépelt azt mondani, hogy olyan, mint a képeken, de tényleg így van. Formában, súlyban, magasságban teljes egyezést éreztem a kiírt adatokkal. Ami legjobban tetszett az az arca volt. Fiatalos, bájos kerek arca van. Mosolygós és behízelgően kedves. Szemeivel olyan ártatlan szendeséggel tud nézni, hogy ha nem tudnám, hogy miben utazik, el sem hinném róla, hogy milyen perverz nőcike a szoba falai között. A szája érzékien húsos és szép formájú. Csábításban is nagyon ügyes, érti a csíziót. Nem unatkoztam mellette, nem kellett nógatni, nem szégyenlősködött. Kezdeményező volt végig. Beszélgetésben és gyakorlatban bemutatóban egyaránt.

A mellei azok fenomenálisak. Eredeti, feszes, nagy gömbök. A feneke sem kicsi. Azok is kőkemény, edzett idomok. Nőiesen dekoratív hölgy, de kis lányos nézéssel, ettől egyedi.

Masszázs

Amíg én lefürödtem, addig ő is lezuhanyozott. Hóna alatt körbe tekert törölközőben fogadott a szobában. Alatta már semmilyen ruhaneműt nem viselt.

Melírozott haja fel volt fogva. Egy-egy rakoncátlan tincsén és a vállán vízcseppeket láttam. Amiket lecsókoltam gyorsan annyira izgatóan szexi volt. Nyakát és csini fülét és megpuszilgattam. Tetszett neki és nekem is. Ez egyben azt is jelentette, hogy a masszázsrészt közös egyetértésben kioffoltuk. Egyből az ő kényeztetéséhez láttam.

Baba arcát és formás testét jól szemügyre vettem, majd szépen letapogattam. A melleivel hosszasan eljátszottam. Olyan formájú és méretű, amiket nem lehet egyszerűen egy puszival elintézni és cshá, megyek a puncira inkább. Nem. Ezeket az ikreket, mint valami turista útvonalat, többször is be kell járni. Van itt látni való, jó kilátás meg minden. Tucatszor végig kell rajta menni. Hosszú idő mire minden részletét kiélveztem, de megérte rászánnom az időt, mert ritka egy izgalmas szórakozás volt ez a cicikaland.

A vaginája, kagylóhoz hasonlóan normál állapotban összetapadt felekből áll. Vastag nagyajkak fedik a kéjbarlang szűk és húsos bejáratát. Nyalásra és ingerlésre jól reagált a terület és résnyire kinyílt . Vétek lenne kihagyni az ilyet. Itt is sok időt eltöltöttem. Mindkettőnk nagy örömére. A legszebb pillanatokba úgy rászorított a lábaival a fejemre, hogy a füleim a comb belsőjére tapadtak. Azokat a létre jött kisebb vákuum miatt, csak cuppantással tudtam leoldani róluk.

Kényeztetés

Csók: csak extrában érhető el. Nagyon finom és lágy. Odaadó és együtt működő közben. Nem megúszós, nem lebutított, sunyizós kivitel, hanem hosszú és nyelves.

Natur francia: Alapban kínált. Nagyon kiművelt, változatos és mély. Orális szórakozást sokáig elhúzta nekem. Nem akart egyből kivégezni, a kényeztetés az elsődleges a cél nála. Ami nekem nagyon tetszett. A környékkel is foglalkozott. Nyálát és a nyelvét is használta. Intenzív terápiában részesített úgy hogy közben a szemkontaktust tartotta velem.

Natur francia végig szájba: Prémium minőségre, inger gazdagságra vágyó előfizetők ne hagyják ki. Szépen felvezeti, jól előkészíti a finálét, ahogyan azt kell. Rendesen megdugtam azt ár ártatlan száját. Csodálatosan befogadja a szájába a bránert és a végén a kéjmagot. Csak akkor ért véget a műsor, amikor már minden lecsendesedett a lávafolyam. Tökéletes produkcióval zárta az eseménysorozatot.

Mell szex: Ilyen méretű mellekkel én kötelezővé tenném a cicikkel történő ápolást. Szerencsére Lina ezt is biztosítja a vendégei számára. Csodálatos érzés és látvány, ahogyan a rúdat szorítja két oldalról. Vastagon párnázott biztonságos hely, de azért én a „Robbanás veszély!” táblát kitenném. Sose lehet tudni.

Elszámolás

Szép nagy csokorral érkeztem hozzá, amit már az elején letettem a polcra. Diszkréten kezelte.

Lina, felejthetetlen szexpartner

  Klapanciusz

Egyeztetés

Jóideje nem jártam kedvenc masszázsszalonomban, a Corvin Angyalainál, kik között legutóbbi látogatásom óta több új leányzó is felbukkant, mind csupa kívánatos fotókkal. Úgy döntöttem hát, hogy ideje tiszteletemet tegyem, ehhez pedig a mostani felhozatalból az általam már ismert lányok közül kiválasztottam kedvencemet, Linát, továbbá a legújabb és leggömbölyűbb leányt, Ninát. Az ő képei között van egy Linával közös is, ami sejtetni engedte hogy talán jól kijönnek egymással.

Lina számát hívtam, melyet egy nagyon kedves ismerős hang vett fel, persze nem Lina, hiszen itt külön telefonos koleginák felelnek ezért a feladatért, jelen esetben egy korábban itt dolgozó csodaszép leányzó. Mivel egymásra ismertünk, egy kicsit elcsacsogtunk a régi szép időkről, aztán megkérdeztem hogy jó párosításnak mondaná-e a Lina-Nina duót. Biztosított afelől, hogy a lehető legjobb választásba trafáltam bele, ők ketten kiemelkedően jól kijönnek egymással, igazi leszbit élhetek át velük. Ennyi elég is volt hogy azonnal menni akarjak, de csak másnapra volt közös szabad időpontjuk, akkor is csak egy óra, de jobb híján befoglaltam magamnak azt. Aztán már csak az idegőrlő várakozás…

Megközelítés

A szalon nagyjából már vagy egy éve ugyan ott van, a Corvin sétány elején, azaz a megközelíthetőség kiváló: kocsival ott a pláza mélygarázsa, tömeggel meg a 4-es 6-os vili és a 3-as metró. Szóval nem lehet kifogás hogy félreesik vagy gáz a környék.

Helyszín

A lakás is ugyan az, asszem van vagy három szoba meg két fürdő, de kell is, mert mindig dolgozik 3-4 lány egyszerre. Ez most határozottan nem negatívumként értékelendő, eddigi tapasztalatom alapján a logisztika mindig kiváló, csak azzal találkozok akihez megyek, nem kell várni a fürdőre, meg semmire, szóval perfekt. Pedig elég sokszor jártam már ebben a szalonban, talán sehol máshol ennyiszer. A tisztaság, higiénia, berendezés, és minden egyéb is nagyon rendben van, de mindigis így volt, amióta járok ide.

Hirdető külseje

Lináról már írtam korábban, de elég régen, és az eltelt idő alatt azt kell mondjam még csinibb lett. Nőiesen telt alkata valahogy még kellemesebb lett mióta nem láttam, szinte tökéletes idomok, csak ott kerekedik ahol kell, ott viszont eszményi formájúak idomai. Nem mintha korábban baj lett volna vele, de szerintem mostani alkata az igazi, tökéletes telt angyal. Popsija gyönyörűen gömbölyödik minden szögből mustrálva, lábacskái csodásan formásak lábujjaktól a combtőig, nagy és kerekded mellei ugyan lógnak egy kicsit, de ezt tökéletesen kompenzálja azzal, ahogy pajzán módon szinte kiköveteli hogy a vendég játszadozzon velük. Arca folyton mosolygós, huncut tekintetével elvarázsol, mely széles, kerekded pofijáról sugárzik. Gyönyörű sima és bársonyosan puha bőrét minden porcikáján élvezet simogatni. Puncija csodás, vadítóan illatos és ízletes, húsos ajkai mennyei örömök forrásai, ahogy beborítják az ember orrát és száját. Csodálatos, igazi nagybetűs érett Nő, fiatalsága ellenére.

Nináról majd az ő beszámolójában írok részletesen, de szintén egy igazi szépség, csak egy kicsit más karakter.

Masszázs

Érkezésem után Lina örömmel látta hogy egy régi kedves vendége tért vissza, ezen fellelkesülve kicsit elcsacsogtunk ki hogy van mostanság, közben pedig Ninát is bemutatta nekem. Átbeszéltük hogy van egy csomó új lehetőség a szalonban (pl BDSM), de én csak a szokásost kértem, plusz rákérdeztem hogy valóban szeretik-e egymással a leszbit. Na erre olyan huncut mosolygós összekacsintás volt az első reakció, hogy abból egyértelmű volt a szitu, de azért szóban is megerősítették.

Fürdés után visszatérve megkérdezték a lányok hogy milyen kenőanyagot szeretnék a masszázshoz. Mondtam hogy ha lehet, kihagynám a masszázst, vagy majd a végén, ha marad idő. Persze sejtettem hogy nem fog, de a lányoknak így se volt ellenére egyáltalán, belevágtunk rögtön a kényeztetésbe.

Kényeztetés

Összesimultunk hát hármasban, én középen, két oldalamon két gyönyörű nő, Lina egy szolidabb fehérnemű szettben, Nina viszont egy iszonyú dögös bőrhatású fekete ruciban, ami most volt rajta először, de biztos nem utoljára, mert nem csak én dicsértem, hanem Lina is. Enyelegtünk egy kicsit, puszilgatták a nyakam, a mellkasom, közben én a kezeimmel matattam a kellemes domborulatokon, majd letérdelve a matracra folytattuk ezt. Elkezdtem lehámozni a csajokról a textilt, előbb Lina melltartója került le, hogy megcsókolgathassam cickóit, majd Nináról is elkezdtem lefejteni a szexi rucit a vállpántoknál fogva. Előbukkantak csodás mellei, melyeket muszáj voltam jól megdögönyözni, és természetesen összenyálazni is. Ezután folytattam volna a ruhácska lefejtését, de megelőzött és ő maga bújt ki belőle. Ezért áttértem Lina bugyijának leszaggatására, na persze azért egyben maradt az az alsónemű, de immár mindkét leány kívánatos puncija feltárult előttem, megnyílt a lehetőség hogy ellenőrizzem az izgalmi állapotokat. Mindkét pinus kellemesen nedves volt már, alig vártam a nyalakodást, de előbb még pár csókot akartam bezsebelni.

Először Ninától kaptam egy fincsi csókot, igazi barátnős, szenvedélyes, érzéki csók volt, összegabalyodtak ajkaink, nyelveink, cuppogtunk egymáson rendesen. Aztán Linán volt a sor, tőle is egy finom barátnős csókot kaptam, de ő egy fokkal vadabb és hevesebb volt, szinte felfalt, egyre nagyobb szenvedéllyel követelte magának ami jár. Majd egymással is levágtak egy vad és érzéki csókcsatát az orrom előtt, csak úgy nyalták-falták egymást, nem volt kérdés hogy itt bizony igazi leszbizés folyik, ez a két csaj tényleg imádja egymást... 😍 Én is be akartam szállni egy hármas csókra, de úgy belefelejtkeztek egymásba, hogy teljesen megszűnt nekik a külvilág. Mikor pedig idézőjelesen végre abbahagyták (mert hát a látvány se volt semmi), már nem volt időm kifejteni ebbéli igényemet, mert szó szerint letepertek, mondván hogy mostmár leszek szíves átadni magam nekik.

Nem tudtam ellenkezni, de persze nem is akartam, a lányok nekemestek és kezelésbe vettek. Lina pillanatok alatt kőkeményre szopta a rudat, míg Nina felváltva számba adta csodás cickóit. Közben egy-egy csók is elcsattant, aztán cseréltek a lányok, Linától kaptam cickó-arcpakolást, de nem ám akármilyet, csak úgy gyűrte bele a számba őket, miközben az épp szabadon lévő cicivel bársonyosan simogatott ahol csak elért vele. A botkormányt ezalatt Nina vette át, érzékien és élvezettel kényeztette farkamat és a zacsit is. Én meg igyekeztem mindkét puncit kézzel izgatni, ha épp elértem őket, de többnyire elértem legalább egyet, mert a csajok igyekeztek úgy helyezkedni, hogy én is örömet szerezhessek nekik. Következő műsorszámként a lányok egyszerre kezdték végignyalogatni a dákót tövétől a makkig, két oldalról haladtak végig rendkívül érzéki módon, pörgetve rajta nyelveiket, csókosan körbefonva ajkaikkal, nyalták-falták egyszerre, hosszú percekig megállás, sőt lassítás nélkül. Ettől nagyon bevadultam, nem bírtam tovább punci nélkül.

Ezért szóltam nekik hogy mostmár szeretnék egy fincsi puncit a számra. Lina már pattant is mint a villám, megelőzve Ninát, aki szintén első akart lenni, de kénytelen volt helyette a farkammal vigasztalódni. Amilyen műsort levágott vele szólóban, szerintem ez sikerült is neki. Eközben Lina szemből arcomra ülve csípőjének egyre gyorsabb mozgatásával és egyre mélyebbre nyomásával már-már szinte erőszakot tett puncijával a számon és a nyelvemen, míg végül baromi édesen, remegve és kéjesen nyögdécselve el nem élvezett. Mindezt persze én is rendkívüli módon élveztem, hiszen isteni fincsi illatos puncijának nedves zamata a mennyekbe repített. Cseréltek a csajok, Nina jött nyalatni a puncit, Lina pedig ment kígyót bűvölni. Te jó ég, Ninának is milyen mennyei a puncija! Vadító illat, mámorító íz, és ahogy sóhajtozik meg remeg közben, egyszerűen csodálatos. Feszes cickóinak látványa ebből az alsó betekintési szögből nemkülönben dögös, hátmég markolászni őket felváltva gömbölyű és feszes fenekével...

Kicsit már kezdtem elfeküdni a hátam, ezért tűzszünetet kértem, amit a lányok nem voltak restek kihasználni a maguk örömére, a tükör előtt a matracon egymással szemben térdelve előbb cici-csatáztak egyet, majd szorosan összeölelkezve mohó és vad csókolózásba fogtak. Én meg nyálcsorgatva moziztam, simogattam a két csodaszép popsit, benyúltam a nedvességtől szinte tocsogó puncikhoz, de ők egy pillanatra se zökkentek ki, csak úgy falták egymást, mit sem törődve azzal hogy én hova nyúlkálok és mit simogatok rajtuk. Pontosabban nagyon is reagáltak mindenféle mocorgással és egymás ajkai közül kisurranó édes kacajjal, de egymásnak egy pillanatnyi szünetet se adtak. Aztán egyszercsak Lina hanyatt lökte Ninát, és a "na mostmár én is kérek egy kis pinát", vagy valami hasonló felkiáltással lábai közé vetette magát.

Én meg hirtelen nyikkanni se tudtam, hogy "hé, én is kérek ám", vagy valami, de feltaláltam magam: Nina hanyatt fekve észbontó látványt nyújtó cickóival kezdtem gyurma tanfolyamba, majd mikor már jelesre vizsgáztam ebből, nyelvemmel alaposan megcirógattam a bimbókat és a környéket. Bár ez Ninának is tetszett, csakhamar nyúlkálni kezdett közben a farkam felé, elkapva azt huzogatta kitartóan, de aztán rám szólt hogy tegyem már közelebb, had szopogassa. Hát lehet erre a kérésre nemet mondani? Szájába adtam a dákót, amit ő élvezettel szopogatott, miközben én gyönyörködtem benne ahogy Lina mohón élvezkedik lucskos puncijával. Aztán mikor már nem volt elég a puszta látvány, én is odakéreckedtem a punihoz, hogy Linával együtt nyalogassuk a nedves kelyhet megbolondítva egy-egy lopott csókkal a fincsi szeméremajkakon pihenve.

Ezután csere következett, és bár én magam is így képzeltem el a folytatást, de azért az értésemre lett adva hogy itt bizony mindenki mindenkit ki kell nyaljon, nincs apelláta, és Nina még nem nyalta Linát, úgyhogy most ez kell jöjjön. Nem tudom mi lett volna ha ellenkezni merek, de nem mertem, viszont nem is akartam. Élvezettel csöcsörésztem meg Linát is fektében, majd neki is szájába adtam a farkam miközben Nina nyalta-falta a punciját mohón. Aztán megkérdeztem hogy jöhetek-e fölé, áttérdelve a feje felett. Az igenlő választ (pontosabban "naná", vagy "még szép", vagy hasonló reakciót) követően egy kicsit megigazgattam a matrac szélén lelógó hajzuhatagát, hogy ne arra térdeljek, majd elhelyezkedtem a farok torokra csúsztatásához. Lina ügyesen elnyelte tövig, én pedig ráborulva testére, ezúttal az ő puncijához kéreckedtem oda Nina mellé. Ő sem volt irigy, örömmel osztozkodott velem az illatos és nedves ajkacskákon, együtt faltuk őket szenvedélyesen, csókolóztunk ajkaink közé csempészve őket, ez egyszerűen valami fenomenális élmény!

Hamarosan kénytelen voltam kérni egy kis frissítő szünetet, hoztak nekem egy pohár ásványvizet, majd a kellő hidratáció után folytattuk. Ezúttal megint én kerültem alulra, de mostmár egy pillanatra se hagytak a csajok punci nélkül, és majdnem végig egyszerre fuvoláztak a hangszeremen. Azaz egyikük 69-ben fekve rajtam osztozkodtak a farkam kényeztetésében. Mit osztozkodtak, versenyeztek baszki! És cserélgették magukat rajtam, hogy mindkét punciból alaposan megkapjam a jussom. Persze én se voltam rest alaposan kiélni vágyaimat, belefúrni orromat, számat, egész arcomat mindkét fincsi illatos kis pinácskába. A lányok is nagyon élvezték ezt, bele-bele remegtek, sóhajtoztak, nyögdécseltek, mindezt úgy hogy közben végig ajkaik között volt a farkam. Bevallom nem emlékszek már tisztán mindenre, mert volt jópár pillanat amikor extázisba merülve az agyam épp nem az emlékképek mentésével volt elfoglalva, hanem a gyönyör átélésével, de azt hiszem végül mindkét lány elélvezett. Lina ráadásul már másodszor, úgyhogy mostmár rajtam volt a sor.

Mégegyszer meg akartam kóstolni a lányokat szemből is, ezért kértem hogy felváltva kínálják fel kelyheiket. Előbb Nina helyezte rám édes ágyékát, én meg lustán átadva magam a mámornak szívtam magamba puncijának isteni illatát, markolásztam tökéletes látványt nyújtó csodás melleit, miközben Lina érzéki nyelvjátéka a farkamon a csúcs közelébe juttatott. Utolsó csere következett, Lina mennyei kelyhének édes illatai és Nina ajkainak gyönyörűséges szorítása a makkomon juttatott a csúcsra, ahogy tökéletes ritmussal érzékien és egyre vadabbul szó szerint beleverte a farkamat a saját szájába, ráadásul közben a zacsit is gyengéd, de határozott mozdulatokkal markolászta. Olyan hirtelen és elementális erővel jött a kitörés, hogy jó része végül mellé ment, mert Nina pont akkor tartott egy pillanatnyi szünetet a makk szopogatásában, és mire észbe kapva ismét rábukott, már csak a cucc fele ment a szájába. Én persze ennek csak utólag kerültem tudatába, mert percekre elöntötte agyamat az eufória...

Elszámolás

Extraként mindkét lánytól csókot és szájbaélvezést kértem, plusz ugye a leszbi. Ez egy kicsit több rózsa mint a másik kettő, de nem vészes. Ugyan csak utólag rendeztük, és végül csak Ninának sikerült a szájába élveznem, neki se a teljes adag ment, de úgy voltam vele hogy ezen nem fogok filléreskedni, fantasztikus élményt kaptam tőlük, úgyhogy a teljes előre megbeszélt csokorméretet adtam át. Nem kevés, de ezért az élményért, két ilyen csodás nővel, nekem abszolút megérte.

Lina, felejthetetlen szexpartner

  kalandor_

Egyeztetés

A bakancslistámon már régóta szerepel egy négykezes masszázs.
Valamiért eddig csak tervezgetésig jutottam, de most elhatároztam, hogy végre a tettek mezejére lépek.
Alaposan átgondoltam a dolgot és arra jutottam, hogy a négykezes szüzességem elvételét általam már ismert lányokra kellene bíznom.

A lehetőségeket végig gondolva a Corvin szalon lányai mellett döntöttem. Jelöltjeim a szőke és teltebb Lina volt, párjának a vékony és barna Zoé választottam, mert az ellentétek vonzzák egymást, ráadásul már mind a kettőjüknél jártam és jó élményekkel távoztam.

Lina számát hívtam a telefonos lánnyal jól elbeszélgettünk és megkérdeztem, hogy Lina és Zoé párban vállalnak-e esetleg egy kis leszbizést is? A válasz igen volt, így másnapra egyeztettünk is időpontot.
A randiszervező a szokásokhoz híven azt kérte, hogy reggel 8-ig küldjek egy megerősítő sms-t, majd a randi előtt egy órával egy másikat.

A beszámolókat mind a két lányhoz külön-külön elkészítettem mivel Lina és Zoé is megérdemli, valamint a besorolásuk sem azonos színű.

Felhívom a kollégák figyelmét, hogy a két beszámoló nem teljesen azonos tartalmú, mert a lényegi részek, - külső, masszázs, levezetés - a két lány teljesítményére és érdemeire tekintettel külön került megfogalmazásra.

Megközelítés

A szalon a Corvin pláza közelében van így a tömegközlekedés kiváló, a parkolás sem jelenthet gondot.
Bejutás egyszerű, telefonálás után kaptam a kódot, lifttel fel a magasba, kopogás után nyílt az ajtó, mögötte Lina és Zoé.

Helyszín

A helyszín egy erre a célra optimalizált lakás, két szoba van ezúttal a nagyobb, kanapés szobában voltunk.
A legszükségesebb felszerelési tárgyak adottak, lepedővel és törülközővel letakart nagy matrac, kanapé a ruháknak és az öltözködéshez, és mind a két oldalon jól elhelyezett tükör.
A fürdőszobában zuhanykabin van, a higiénia rendben, tusfürdő és szájvíz is rendelkezésre állt.

Hirdető külseje

Hosszú szőke haj, szép mosolygós zöldes színű szemek.
Az arca nem karakteres, hanem kerekded és szabályos.

Az alkata még éppen a normál kategóriába esik, de aki szereti a brazilos popsit és a combokat markolászni, az főleg meg lesz elégedve.

A bőre szép barna, kellemes tapintású és mindenhol feszes.
A bőre barnaságát nem szoláriumnak, hanem annak köszönheti, hogy nemrégen volt nyaralni egy egzotikus országban.

A nagyobb cicik kedvelői, mint én is, szintén megtalálják a számításukat. Inkább két tenyérbe illő, de azért feszes, kellemes esésű, jól simogatható, és puszilgatható cicik, szép bimbivel és nagy bimbóudvarral.
Ami nekem még külön tetszett, hogy a bikiniben napozott, így viszont alatta szép fehér maradt a bőre. A fehéren világító és ringó mellek látványa vadítóan erotikus volt.

Mindene teljesen természetes, van egy pici pocija is, de az is jól áll neki.

Intelligens és tanult lány, a személyisége különösen barátságos és kedves.
Külön kiemelendő a vendégszerető, rugalmas és a határokon belül mindenben a vendég kedvét kereső hozzáállása.

Masszázs

Kopogás után nyílt az ajtó, és az ajtó mögött két vendéglátóm várt.
Én gyanútlanul puszival üdvözöltem Linát, Ő pedig nyújtotta a kezét és bemutatkozott. Mondtam neki, hogy mi már találkoztunk, de láttam rajta, hogy nem ismer meg.

Egyik korábbi beszámolómban írtam arról, hogy igen fura módon az egyik vendéglátómnál pont fordított volt a helyzet, én nem ismertem meg, ő viszont igen.
Na itt helyreállt a világ rendje. Én tudtam, hogy ki Ő, neki viszont fogalma sem volt róla, hogy mi már találkoztunk.
Elmondtam neki, hogy még januárban a második munkanapján voltam nála és én írtam róla az első beszámolót, de láttam, hogy így sem tud hova tenni.
Felróni ezt egyáltalán nem tudom neki, mert azóta valószínűleg többszáz vendéggel találkozott.

Bementünk a szobába, ahol először átadtam a nekik szánt két különböző ajándékot és mondtam a lányoknak, hogy döntsék el ki melyiket szeretné. Kiderült, hogy alaposan beletrafáltam az ízlésükbe, ezért nem tudtak dönteni. Végül arra jutottak, hogy majd elfelezik az ajándékokat.

A csokrot mindig a randi elején szoktam átadni.
Mivel ez itt most egy négykezes masszázs és különböző extrák is vannak, kértem a segítségüket, hogy akkor mekkora is legyen a csokor.
Megkérdeztem, hogy ki milyen volt matekból, amire Zoé rögtön rávágta, hogy neki nem a matek az erőssége.
Így Linával számoltuk ki a csokor méretét, amit azután le is tettem a polcra.

Tusolás után visszamentem a szobába, ahol nem volt senki.
Leültem a kanapéra és vártam a lányokat.
3-4 perc várakozás után, amikor már éppen kezdtem magam kényelmetlenül érezni megérkezett Lina.
Már nem emlékszem milyen színű fehérneműszettben volt, de a számomra fontos szempontoknak megfelelt. Érzékelni lehetett a gyönyörű telt melleit, és a tanga is jól feszült a popsiján.

Kedvesen elnézést kért a késésért és megkérdezte, hogy mivel kezdjünk. Mondtam neki, hogy mivel nem ismert meg, ezért kezdjünk egy kis ismerkedéssel.

Nagyon jó kis ismerkedés kerekedett belőle, mert elkezdünk csókolózni. Itt külön meg kell jegyeznem, hogy Lina csókja teljesen igazi és nyelves, játszik az ajkakkal is, és nem is spórol vele.

Közben azért a kezeink sem tétlenkedtek, előszőr a cicijeivel ismerkedtem, sikerült kikapcsolnom a melltartóját és élvezettel simogattam és markolásztam a melleit, ő pedig közben a szerszámomat abajgatta. Ez így együtt annyira felspannolt, hogy úgy éreztem, ha ezt még néhány percig folytatjuk, akkor így állva a kezében elélvezek.
Ezt nem mertem bevallani Linának, hanem menekülő útvonalként azt javasoltam, hogy most akkor inkább lefeküdnék és masszírozza meg egy kicsit a hátamat.

Így is történt, én hasra feküdtem, Lina pedig bekent valamivel és elkezdett masszírozni.

Ekkor érkezett meg Zoé.
Leült mellénk és elkezdett a telefonján zenét keresni. Ez percekig eltartott, nem akart sikerülni neki, és közben folyamatosan bosszankodott.
Ha nincs ott Lina ez elég érdekes szitu lett volna, de Ő közben folyamatosan simogatott és jól tartott, ezért nem unatkoztam. Végül csak sikerült megfelelő zenét találnia Zoénak, és ekkor Ő is bekapcsolódott a masszázsba.

Néhány percig közösen masszázsolták a hátamat, közben jól elvoltunk, kellemesen elbeszélgettünk.
A négy kéztől simogatva a fantáziám nagyon beindult és alaposan be is keményedtem, ezért javasoltam, hogy most már elölről folytassuk.

Kényeztetés

Elölről a masszázs már szerencsére elmaradt, illetve négykezes simogatássá szelídült.
Finom és érzéki volt a rávezetés, a négy kéz egyre érzékenyebb pontokra tévedt, nem is néztem oda csak élveztem a helyzetet. Hogy melyikük keze mikor mit csinált és merre járt, nem is tudnám felidézni.

Egyszer viszont kénytelen voltam odanézni, mert hirtelen egy kellemesen meleg és nedves környezetbe került a szerszámom.
Rutinos csóka lévén rögtön sejtettem, hogy mi történt, de eddig még soha nem kellett kinyitnom a szemem, hogy megtudjam, hogy hol vagyok.
Most viszont kénytelen voltam mégis felnézni, hogy mégis kinek a szája is ilyen finom. Magamban tippeltem is, és bejött. Lináé volt.

Miközben Lina lelkesen franciázott, Zoé sem tétlenkedett, mellém feküdt, elkezdett simogatni és csókolóztunk.

Jól éreztem magam, de fő a változatosság, ezért javasoltam a lányoknak, hogy cseréljenek helyet.
Na ekkor kaptam egy kis plusz élményt is, ugyanis a randi elején megbeszéltük, hogy csinálnak egy kis leszbi showt is, amennyi belefér náluk.
Két oldalról mellém térdeltek és elkezdtek fölöttem csókolózni és simogatták egymást. Na ilyet se láttam még élőben, és főleg nem testközelből!

Nagyon szuper és erotikus volt a látvány, amennyire meg tudtam ítélni rendesen csókolóztak és még jól is érezték magukat és egymást.
Amikor a végén rákérdeztem, kiderült a szalonon belül ők nagyon jó barátnők.

Amikor a csókolózásuknak vége lett, újra rám támadtak.

Most Lina feküdt mellém és Zoé franciázott.
Linával csókolózni már önmagában nagyon jó élmény, nyelves a csókja és isteni a szája, de itt a gyönyör most hatványozódott, mert kiegészült Zoé szájával, aki viszont a farkam kényeztette.
Lina két csókolózás közben, a melleit a számba és az arcomba nyomta. A két kellemes méretű, fehéren ringó, puha de rugalmas cici kényeztetését órákig tudtam volna élvezni.

Viszont minden jónak vége lesz egyszer, ez természetesen most is bekövetkezett. De itt most nem lett rosszabb!

Puncinyalást nem mindig szoktam kérni, de most nagyon fel voltam már hergelve, és szerettem volna a puncijukkal is megismerkedni.
Javasoltam, hogy mi lenne, ha még tovább fokoznánk az élvezeteket és valamelyikük a számra ülne. Zoé azonnal vállalkozott a feladatra.

Lina újra nekilátott a franciának, Zoé pedig ráült a számra.

Olyan élményem még soha nem volt, hogy két punci ízét, zamatát egyből össze tudjam hasonlítani, ezért néhány perc után megkértem a lányokat, hogy cseréljenek helyet.

Most Lina ült rá a számra az ő punciját nyaltam, Zoé pedig franciázott.

Na itt a történet számomra véget is ért, bár nem ilyen happy endet szerettem volna.
Az eredeti elképzelésem az volt, hogy a végén két oldalról mellém térdelnek, felváltva franciáznak és közösen juttatnak el a csúcsra.

De idáig már nem jutottunk el, mert mikor szólni akartam, hogy az általuk végzett tevékenységeket azonnali hatállyal fejezzék be, már késő volt.
Lina finom puncija és Zoé gyilkos franciája véget vetett a mókának.
Lina punciját nyalva, hatalmasat élveztem Zoé szájába.

Elszámolás

A randi elején adtam át, Lina segített kiszámolni a pontos csokrot.
Mind a két extrát /csók és nfvsz/ kértem mind a két lánytól. Az én hibámból az nfvsz csak Zoé esetében valósult meg.

Lina, felejthetetlen szexpartner

  Lacafici

Egyeztetés

Vtr-en kértem időpontot ,amit elfogadott.

Megközelítés

A Corvin köz ismert helye, könnyű oda találni. Parkolás a közeli plázában.

Helyszín

A lakás és a szoba, fürdő mindennel felszerelt ami ilyenkor kell, rend tisztaság van.

Hirdető külseje

A képeknek teljesen megfelel, arca szép, kerek olyan kislányos. A mellei természetesek és nagyok. A kiírt életkorból kb. 5 évet simán letagadhatna. Annak ellenére , hogy a testalkata a húsisabb kategóriába tartozik, azt kell mondjam jól áll neki, kemény fenék, feszes sima bőr és test.

Masszázs

Masszázs az volt, de nem értem miért megint a végére maradt. Olajjal történt ,nem mondanám , hogy szakszerű, de nagyon kellemes volt. Levezetésnek tökéletesen megfelelt. Amennyiben valaki a csomókat a hátában akarja kezeltetni keressen egy masszőrt, aki csak azzal foglalkozik. Szerintem az erotikus masszázs nem arra van. A masszázs alatt egy jót beszélgettük és a talpamtól a fejemig meg nyomkodott, na meg néha a bestia azért hozzám simította a melleit. Amikor kinyitottam a szemem a tükörben tudtam gyönyörködni a csodás melleiben és a szép arcában. Úgyhogy itt is jól éreztem magam.

Kényeztetés

Az ajtón való belépésem után át adtam az ajándékomat és cserébe mindjárt kaptam puszit. Csak az volt a baj nem tudtam mit nézzek az arcát vagy a melleit. Amig tudtam gondolkodni az arcát néztem, de szerintem a melleibe valami féle mágnes van építve ami vonzza a tekintetet, mert hibába fordítottam a fejemet ,hogy a szemébe, arcába nézzek a szemem akkor is a melleire nézett. Akkor tudtam máshová nézni amikor elindult előttem ,hogy a szobába vezessen ,na itt sem jártam jobban ,mert a fenékbe is volt mágnes. A szobába érve elhelyeztem a ruháimat és közben megbeszéltük a lehetőségeket, én mind a két extrát igénybe vettem ami a csók és NFVSZ-ba. Aztán irány a fürdő , onnan vissza térve, éppen csak letettem a törölközőt Lina is belibbent a szobába, kérdezte a masszázzsal kezdjünk? Nem nagyon tudtam válaszolni mivel a kezeit felemelte, hogy a haját hátul összegumizza és így a mellei felemelkedtek a szemeim a mellekre tapadtak és mind nagyon jól tudjuk ahová néz az ember oda is megy, hát én is így jártam. A kezeimet a fenekére tettem és meg markoltam a két gerezdet, konstatáltam jó kemények, megsimogattam őket közben a melltartóból kilátszó melleit csókolgattam, aztán a kezeim elkezdtek kalandozni a fenekén és a hátán, közben a számmal a nyaka irányába indultam el, majd onnan a szájánál kötöttem ki. Itt egy kisebb csók csatába bonyolódtunk, meg kell mondjam igen jól csókol. Nem az a mély nyelves, de érezni a nyelvét, és finom a szája, közben a kezeim sem tétlenkedtek, néha a hátát is simogattam ,de a fő csapás irány a feneke és a mellei voltak, ugye azok a mágnesek nem csak a szememet vonzzák hanem a kezeimet is. A szám sem volt tétlen , mert a csókolózás ment ezerrel, gondoltam kiszabadítom a melleket a fogságból és egy óvatlan pillanatban a melltartót lecsatoltam és hanyag eleganciával a földre dobtam. Na most aztán a teljes valóságban elém tárultam , nem is tudtam ellenállni a fejemet rögtön közéjük tettem, még a fülemet is betakarták, aztán elfordítottam a fejemet ,hogy a számmal az egyiket puszilgatni tudjam, a másik meg közben a tarkómat takarta be.
HÚhú ennek fele sem tréfa. A számmal elkezdtem keresgélni a bimbot ,ami ugye nem volt olyan egyszerű, mert elég nagy falületet kellet a számnak végig járni mire meglett, de siker koronázta ez irányú próbálkozásomat és szép finoman a számba vettem, először a nyelvemmel nyalogattam , majd finoman szívtam egy kicsit. A kezemnek a másik oldalon már könnyebb dolga volt, mert az egy kicsit nagyobb feleületet tudott letapogatni. Aztán két kézre fogtam a melleit, gyúrtam őket amennyire tudtam, a számba vettem őket, igazából a bőség zavarával kellet megküzdenem, voltak a kezemben, a számba, vagy egyikben vagy másikban vagy mind kettőben illetve a ha a számat is ide számoljuk akkor mind háromban. Egyszer csak eszembe jutott, hogy a lenti részeket igen csak kihagytam és a kezemmel felfedeztem a bugyin keresztül a puncusát. Hoppá itt éreztem nedvesedik aminek kell, közben azért loptam csókot is / na jól van hazudok nem kellet lopni kaptam rendesen/ az egyik kezemmel elkezdtem simogatni a puncus felső felét, majd köröztem rajta egy kicsit. Gondoltam ideje lenne a másik ruha darabtól is megszabadulni, ezért meg fordítottam Linát és lehúztam a feleslegessé vált ruhadarabot. Amikor lefelé húztam Lina lehajolt és így pont a fejemhez került a feneke na a puncusból is látszott valami, nem bírtam kihagyni a lehetőséget és meg markoltam a fenekét amennyire tudtam bele nyaltam a puncusba. A hangok alapján ez még jobban tetszett Linának ,mivel ez nekem is tetszett itt egy kicsit elidőztem .
Ezek után felálltam ,már mind én mivel a farkam az már régóta ebben állapotba volt. Linát magamhoz húztam, a háta a mellkasomra simult, és a szerszám is megtalálta a helyét a két popó gerezd között. A kezeimmel a melleit gyúrtam , majd az egyik kezem elindult lefelé és finomam körözve a puncusát izgattam, éreztem Linának is tetszik ez irányú ténykedésem és az egyik ujjamat be vezettem a barlangocskába, közben a másik kezemmel a melleivel játszottam és csókolgattam a nyakát ,vállat, na meg néha hátra nézet és ilyenkor csókot váltottunk. Ezek után Lina egyszer csak megfordult és azt mondja, most már én is kényeztetnélek egy kicsit hát nem akartam neki mondani eddig mi a francot csinált , ha nem engem kényeztetett, mert az is kényeztetés ha azt tudom csinálni amit szeretek. Ezen a ponton Lina letérdelt és kaptam egy fantasztikus franciát, volt ebben minden a na nem csak a szemnek , hanem a farkamnak volt ingere, de nem is akárhogy , végig nyalta, bekapta, szívta meg ezek mindenféle variációja, na most kamatostól kaptam vissza mindent amit eddig én elkövettem. Aztán eszembe jutott tulajdonképpen én be sem befejeztem a tevékenységemet és egy félig kölcsönös helyzetbe hoztam magamat, mégpedig Lina a hátára feküdt én a fejéhez térdeltem a farkamat szépen a szájába adtam, hogy neki is legyen játékszer én pedig vissza tértem a barlanggocska felfedezéséhez. Mikor éreztem ,hogy a partnerem kezd igen csak izgalomba jönni, elvettem a játékszerét és mellé feküdtem, na nem csak olyan fatuskó formán , hanem a számat a mellére tapasztottam és szívtam a bimbot, a másik kezem ujja meg a barlangban matatott . Egyszer csak érzem a combok össze szorulnak és az ujjam egyre nagyobb szorításban van, meg aztán a hangok is erre utaltak, igen csak jó lehetett Linának, még egy kicsit finoman mozgattam az ujjamat, meg aztán a számmal is finomabban csináltam. Egy kis idő után rákérdeztem a a mellszex lehetőségre, mivel igen választ kaptam , Lina fölé térdeltem és vissza tértem a farkammal a szájába .Itt élvezkedtem egy kicsit , majd a farkamat beraktam a mellei közé ő rá szorította a melleit én pedig mozogtam közötük ,néha mikor kibukkant a mellei közül a makkom a szájába vette és szívott rajta egyet egyet. Itt éreztem közel a vég, és még fokoztam az élvezetett ,elöre hajoltam a mellek a combom meg a farkam ,zacsim közé kerültek és igy jobban a szájába ért a farkam és mondhatom azt dugtam a száját, hát nem is bírtam sokáig , hamarosan robbantam . Nem engedte el a farkamat még utána is a szájába tartotta, finoman mozogtam benne kicsit, aztán éreztem elhagy az erőm, nem csak engem a farkamat is, itt jó lett volna még egy kis erő de nem volt és eldőltem a mint a zsák. Lina elment tisztába tenni magát, vissza felé hozott egy pohár vizet és ezek után jött a masszázs.

Elszámolás

Ahogy megbeszéltük, nem változott. Mondjuk a kölcsönöség, a mellszex, újjazást nem említette az extrák között , ezek nem tudom mennyire szimpátia függőek vagy esetleg alapban vannak, de azt mondom ezeket ne kérje senki számon rajta. Két extra van csók és NFVSZ. A végén mielőtt elmentem volna még rákérdeztem az elszámolás rendben van? azt mondta rendben.

Lina, felejthetetlen szexpartner

  Bourges

Egyeztetés

Volt már szerencsém máskor is ehhez a népszerű és méltán közkedvelt intézményhez. Napközben egy udvarias, rutinos és kiváló kommunikációs képességekkel rendelkező hölgy kezeli a lányok telefonját. Másnap első vendégnek jelentkeztem be Linához, amit reggel még meg kellett sms erősítenem.

Megközelítés

A Corvin Pláza közelébe kell eljutnunk a VIII. kerületben. Egyébként sűrűn járnak erre a BKV különféle színű járatai is. A fizetős parkolás ellenére a környéken meglehetősen kaotikus a helyzet, viszont a Pláza alatti mélygarázsban mindig találhatunk magunknak helyet, ahonnan rövid sétaútra van csak a cél objektumunk.

Helyszín

Egy új építésű, modern lakótömb X-ik emeletén található a rendelő. A szépen rendben tartott környékén mindenhol tisztaság van. A házszámok pedig jól láthatóan vannak a bejárati üvegportálokon feltüntetve. Odafent a lifttől jobbra található a hangulatos búvóhelyünk, ami a célnak tökéletesen megfelel.

A lakáson belül balra, egy nagy függönnyel van leválasztva az a tágas helység, amely mögött a lányok a szabadidejükben tartózkodnak. Mi most az L alakú folyosó végén jobbra eső, tágas nagyszobába voltunk. Nagyméretű és vastag ágybetéten zajlik itt a masszázs és a kényeztetési folyamatok. Az ettől balra és jobbra lévő falra is tükrök vannak felszerelve, a forróbb hangulatok fokozása érdekében. A színes falak, egy nagyobb modern bőrkanapé, szobainas, komód a zenegépnek és más apróságoknak, teszik hangulatossá ezt az amúgy is barátságos, kellemesen illatos helyet. A mellette lévő, modern, világos zuhanykabinos fürdőben pedig bőséggel található minden féle tisztálkodási eszköz, amire nekünk itt szükségünk lehet.

Hirdető külseje

Akiknek a képeken látható, hosszú szőke hajú, dús keblű, feszes fehér bőrű, kis pocis, enyhén farosabb, kemény popsis, izmos combú, ropogós formájú lánytípus bejön, az a helyszínen sem fog majd csalatkozni. Az imádni való kerek, kislányos pofija, az érzéki húsos ajkai, fehér fogai, a tutajos zöld szemei látványától a belépésed után egészen egyszerűen már képtelenség volt szabadulni! A természetes, vidám, értelmes és barátságos személyisége, kissé nőiesebb testalkata biztos garancia volt arra, hogy én itt ma jól fogom érezni magamat!

Masszázs

Az ajtó takarásában, egy halványkék színű, tanga-melltartó szettben állt előttem a házigazdám. Gyönyörű látvány volt ez a 20 év körüli, bájosan gyönyörűséges, kissé gömbölyded tini lány, akinek a látványától majdnem gyökeret eresztett a lábam. A cipőm levétele után követtem őt a szobánkba. Itt azonban, számomra őszintének tűnő sajnálkozással, szomorú hírt közölt velem. Az előző nap ugyanis kissé feltöltötték az ajkait, amik most még nagyon érzékenyek, olyannyira, hogy ő is csak szívószállal tud folyadékot inni. Ezért a legnagyobb sajnálatára ma nem tud velem csókolózni és franciázni sem nekem illetve pár napig még másoknak sem! De korrekt volt, mert az egyik új üstökös kolléganőjét, Amandát ajánlotta fel nekem maga helyett. Én azonban, bár kissé lehangolt ez a nem várt helyzet, őt választottam.

Így hát először én kezdtem el olajjal, lágy érzéki mozdulatokkal, néha erősebb fogásokkal a feszes bőrű, kívánatos testét masszírozni. Szokásom szerint most is a bokáktól indultam lassan felfelé. A vádliját, combjait, kemény fenekét alaposan megdolgoztam. Persze azért be-be csusszant a kezem a combjai közé is és finoman megérintettem a családi ékszerét. Nem akartam ugyanis, hogy esetleg még bealudjon ott nekem és elhíresztelje rólam, hogy a karjaim között milyen jót lehet szundizni! Persze a hátát, vállait, karjait is jól meggyúrtam. Amikor a fülébe súgtam, hogy megfordulhat már nyílt volna a szája, hogy megcsókoljon, de félúton megálljt parancsolt magának. Én viszont, miközben a kebleit gyúrmáztam, apró csókokkal halmoztam el az arcát, nyakát, füleit. A sajátos Yoni masszázs technikámmal pedig a frissen borotvált, zárt nuniját kezdtem el izgatni.

Mindeközben kiváló társalkodó partnerre leltem benne, akinek határozott, elképzelései vannak a bennünket körülvevő világ ügyes bajos dolgairól belföldön és a nagyvilág tekintetében is. Meglepett a lexikális tudásával, a korát meghazudtoló érett, sokszínű gondolkozásával. A civil életét pedig egy abszolút nem női pályán képzeli majd el. Természetesen ezt most nem fogom veletek megosztani. Tessék szépen hozzá elzarándokolni, kiérdemelni a bizalmát és akkor majd ti is titok gazdák lehettek.

Kényeztetés

Azt már az első érintéseim alkalmával konstatáltam, hogy az én kis gyönyör forrásom kelyhének nagyon tetszik ez a fajta babusgatás. Mindkét olajos kezem ujjait használtam a nagyajkak és a csiklója stimulálásához. Az addig cserfes vendéglátóm ajkát most már az egyre szaporább sóhajtások hagyták el. Persze nem tudtam megállni, hogy ne merüljek alá és a nyelvemet is segítségül hívva, a nőiességével kezdtem el beszélgetést kezdeményezni. Ezt viszont már ő sem bírta sokáig és az egyik kezét a szájára szorítva, fejemet a combjai közé fogta és így reppent el a drága. Ugye alap esetben ilyenkor a szünetben, forró csókokkal és simogatásokkal szokták a hölgyek megköszönni ezt a fajta figyelmességet, gyengédséget. Ebből nekem most csak az utóbbi maradt.



Persze nem panaszkodhatom. Lina ugyanis alaposan beolajozta a méretes ikreit, engem hasra fordított és egy fergeteges csúszka masszázst kaptam tőle keresztbe és hosszában is. Eközben a kacsói sem tétlenkedtek és a zacsit, a popsimat, a rudamat is folyamatosan simogatta, izgatta. Amikor megfordultam, azzal kezdte, hogy a mellét a számba nyomta. Miközben én csüngtem az emlőin, ő a dákómat vette kezelésbe. Nagyon érdekes köröm, újbegy, tenyér mozdulatokkal kezdett bele a finiselésbe. És eközben a kérésemre, a fülembe sóhajtott olyan izgatóan mocskos, pornós, buja szavakat aminek a hatására, rövid időn belül kapituláltam. Nagyon rutinosan nem nyúlt azonnal a szalvétáért, hanem türelmesen kifejte belőlem a jövő nemzedékét. Csak ezt követően tett engem tisztába és törölgette meg magát is. Ezután mellém bújt, simogatta a mellkasomat és meghitt beszédbe elegyedtünk.

Az mondjuk jól esett volna, ha legalább egy apró ráutaló magatartást tesz annak érdekében, hogy még egyszer boldoggá tegyen engem. De ez most sajnos elmaradt. No, legközelebb majd ezt is behajtom rajta.

A következő randinkra, a megértő, rugalmas viselkedésem miatt magától, kárpótlást ígért nekem, amit én megköszöntem és elfogadom majd az ajándékát, legyen az bármilyen csekélység is.

Éppen a cipőmbe bújtam bele, amikor az én szendének tűnő, szőke boszorkám, egy hírtelen ötlettől vezérelve megkérdezte tőlem, hogy szeretném e látni, a függöny mögött lévő kolléga nőjét, a Vandát? Róla korábban már olvastam és tudtam, hogy egy kiművelt, világlátott, több nyelvet beszélő, laza, vagány csajszi. Aki azután pár másodperc múlva már ott is állt előttem és a meztelen testét csak egy törölközőbe tekerte be komótosan a szemem előtt, amit a keblei fölött rögzített! Tudtommal, ők ketten már egy olyan 4 kezes, leszbis műsort is prezentálnak, amire alkalmasint majd én is vevő lennék! Ez a random, pár perces, vidám, inkább erotikus ,,szakmai” beszélgetésünk, nagyon hamar forró hangulatúvá vált és én ennek hatására azt éreztem ott a csajok előtt, hogy ismét elkezdtem merevedni! Aminek azután hangot is adtam. Erre viszont a gyakorlatias gondolkodású, rutinos Vanda a direkt marketing lehető legjobb formáját választva odalépett hozzám, miközben kajánul mosolyogva felnézett rám, ráfogott a farkamra és lecsekkolta azt! Ezzel kvázi meghívót kaptam tőle, egy jövőbeni hármas hancúrra! Nekem viszont ezt követően, a legnagyobb sajnálatomra, álló cerkával kellett beszállnom a liftbe!

Elszámolás

A mai kissé szordínósabb lehetőségeim okán, sajnos nem vehettem igénybe a két extrája egyikét sem. Ezért a 1,5 óra így kissé felkerekítve most csak 30 rózsaszálat kóstált.

Lina, felejthetetlen szexpartner

  Ygan

Egyeztetés

Négy kezes masszázshoz elég volt csak az egyikőjük telefonszámát tárcsázni. Ott tisztáztuk, hogy mit akarok tőlük. Filofaxjukban kerestek nekem egy olyan időpontot, amikor mindketten szabadok voltak.

Megközelítés

Üllői út-Nagy templom utca környéke. Egészen pontosan a bevásárló központ mögötti sétány. A illatszerbolt és a pizzéria között van a bejárat

Helyszín

Hangulatos fényekkel elárasztott előtérbe lépve az ajtót halkan becsukták mögöttem a lányok. Megfordultam és egyből megnyugodtam, ahogyan megpillantottam őket. Valóban csinos hölgyek fogadtak, úgy ahogyan azt a képeik alapján reméltem. Az ajtó mögött egy nyitott cipős szekrényre helyeztem a csukámat. Közben megcsodálhattam a kolleginák fellépő cipellőinek széles kollekcióját. Volt köztük néhány 12cm-es tűsarkú. Az aztán beindította a fantáziámat, mert elképzeltem azt, hogy miként abban illegnek-billegnek bennük.

Együtt indultunk a gyakorló pályára. Bal kéz felől egy lefüggönyözött rész előtt haladtunk el és így jutottunk el a jobb oldali szobába. „L” alakú helyiség már besötétített állapotban volt. Háromszemélyes kanapéval, tükrökkel és egy nagy szivaccsal berendezve.

A tisztálkodáshoz csak a szomszédos ajtóig kellett a folyosón menni. Az egy pöpec vizesblokk. Komplex helyiség, mindennel gazdagon felszerelt. Originál fogkefék is voltak ott, amelyet azért megkérdeztem a használatuk előtt, hogy szabad-e egyiket elvennem.

Hirdető külseje

Vanda:

https:/beszamolok.com/masszazs/?lid=238022&l2=VIII.+ker%C3%BClet&l1=Budapest&name=Vanda

Filigrán alkatú, fehér bőrű, nagy mellű, szép arcú, rövid hajú harmincas nő. Kis tetkó van a hátán a popsija felett, de az olyan cuki rajzocska, ami még szerethető. Mellei extrában rendelt tartozékok, szilikonosak, de a szebbik fajtából. Bimbik púder színűek, plasztik betét miatt egészen felülre kerültek és peckesen álltak. Ettől olyan szemtelenül izgatóak, hogy ellenállni sem tudtam nekik. Délen minden sima és lapos. Nincsenek pillangó szárnyak, hanem ellenkezőleg, csak kicsi kis rózsaszirmocskákat láttam.

Arcát látva megnyugodtam, mert Vanda egy szép nő. Már nem null kilométeres, nem is bejáratos, de jól karbantartott sérülés mentes. Dús műszempillákkal és csábító nézéssel és érzéki szájjal rendelkezik. Magas EQ es IQ sejtek a komputerében. Domináns, határozott típus,aki szeret szerepelni.



Lina:

https:/beszamolok.com/masszazs/?lid=237880&l2=VIII.+ker%C3%BClet&l1=Budapest&name=Lina

Lina, Ő egy édes baba, egy fiatalosab cukisággal megáldott, mosolygós, bújós cica, egy tünemény. Bájos vonások, kerek pofika, hosszú hajzuhatag és tündöklő szemek. Ezekhez még vastag csókos száj és brutál nagy mellek vannak a gyári csomagolásban.

Erősebb kivitel, masszív karosszériával és futó művel szerelt. Lina teltebb, de még a sportosan izmos forma. Látszik, hogy edz(edzett). Kellemes stílusa és pallérozott tudása van neki is, ez egyből feltűnt nekem.Simulékony, alázatos személyiségével könnyen kezelhető volt számomra.

Masszázs

Vanda fekete szettben fogadott. Francia szabású csipkés bugyit viselt. Táncos nőket idéző mozgás kultúrával szökkent előttem. Legszívesebben éhes oroszlánként rávetettem volna magam, olyan kívánatosnak éreztem őt.

Lina felül egy laza toppot hordott, melltartó nélkül. Amikor bemutatkozás után hozzám hajolt, hogy welcome puszit adjon, szabadon mozgó didijei hozzám értek, teljesen kész lettem tőlük.

Az első perctől fogva éreztem az erotikus kisüléseiket. Szikrákat szórtak az irányomba, feltüzeltek. Úgy hogy nagyon nem tárgyaltunk semmiről a szobában, hanem, gyorsan belevágtunk az eseményekbe. Masszázs csak egy pillantásnyi volt, mint egy kis irányt mutató jelző táblára nézni a sztrádán a fülledt erotika világa felé rohanva. Fénysebességgel haladtunk át és azon vettük észre magunkat, hogy őrült módon simogatjuk, ölelgetjük, puszilgatjuk, csókolgatjuk egymást. Valódi nyelves csókokat kaptam tőlük. Rettentő izgalmakat éltem át az első perctől kezdve.

Kényeztetés

Lányok egymással nem foglalkoztak, csak engem gerjesztettek. De azt nagyon. Dekoratív hölgykoszorúban érezhettem magam. Nekem ez az alkalmi duó, most egy kisebb háremmel ért fel. Alkati és temperamentumbeli különbségeik határozottan jó választást igazoltak vissza. Olyan bőséges kínálatban volt részem, hogy nem is bírtam betelni velük. Kapkodtam a fejem az egyikük szájáról a másikéra. Azt sem tudtam melyik ikreivel labdázzak, melyikük punciját szeressem jobban. A bőség zavara volt számomra. Kizárólag jó értelemben. Egymás után mindkét lányt kényeztettem. Csak nyelvemet használva juttattam őket a csúcsra. Vanda hangosabban élvezett, Linaé viszont erőteljesebb volt.

Franciájuk magas szintű. Fantáziadús, aktív és kitartó. Élvezetesen csinálják. Van különbség, de nem úgy hogy jobb, vagy rosszabb. Zseniálisak. Technikában is egyformán képesek a legjobbat nyújtani. Tanítani való volt, ahogyan a hímtagomat kényeztették. Nincs mese aki még nem volt náluk, azoknak ezt ki kell próbálni. Felváltva voltam a szájukban. Jó mélyen beszlopálták a rudamat. Szívták, cuppogtatták. Körkörösen is nyalogatták a bőrkabátját. Isteni volt bárhogyan is ragozom. Profik. Egészen a fináléig nem egyeztettünk semmiről, mindent empatikusan, vagy ösztönösen csináltak. A durranást kérdezték csak meg, hogy azt, hogyan, vagy hová is terveztem. Én meg mondtam nekik, hogy eddig is teljesen elvarázsoltak, úgyhogy én nem zavarnám meg őket, csinálják úgy, ahogyan érzik, az tuti jó lesz. Zsigerből. Bejött. Lina a golyóimat szívta, amikor is Vanda puha ajkai közé ürítettem a táram első felét. Majd Vanda udvarias neveltetése lévén, önzetlenül átadta a stafétabotot Linának, hogy a célba vele is örömmel érkezzek. Ájultan rogytam össze. Percek teltek bele, mire újra magamhoz tértem.

Elszámolás

Egy óra átlagos méretű. Két lánynak egyforma csokor jár. Egy óra alap és fejenként plusz a két-két extra.

Lina, felejthetetlen szexpartner

  satyros

Egyeztetés

Nem első alkalommal jártam már nála, így tudtam, hogy hamar fogynak a kora délutáni időpontok. Előző nap bejelentkeztem, de aznap délelőtt ilyenkor is kötelező a megerősítés. A telefonban mindent tisztáztunk, bár igazából nem kellett sok mindent, csak azt, hogy mennyi ideig szándékozok maradni.

Megközelítés

Corvin negyed, autóval érkeztem és a plaza mélygarázsában parkoltam le. Ha valaki nem ott szeretne megállni, azok a környező utcákban próbálkozhatnak, ami annyira esetleges, hogy én soha nem próbálnám. Bkv-tól jó sokat kell gyalogolni, de ez is relatív. Valakinek a 300m gyaloglás nem sok. Nekem csak kirándulás alkalmával nem az.😄

Helyszín

Új építésű ház, a lépcsőház a plázához a legközelebb van, könnyen megtalálható és a be-, illetve a feljutás is egyszerű. Kapukód beütése után az ajtó automatikusan nyílik, lifttel fel a megfelelő emeletre és ott rögtön jobbra van a rendelő ajtaja.
A lakás a célnak jó. Abban a szobában , ahol én voltam nem volt masszázspad, hanem matrac, de a célnak tökéletesen megfelelt. A tükrök meg olyan jól voltak elhelyezve, hogy istenien tudtam mozizni, amikor szerettem volna fokozni a vizuális élményt! A fürdő is ok, törölközők is rendben voltak.
A falon lévő (5-ös kép bal felső sarok) órát ne nézze senki. Nem tudom, hogy jár-e, de biztosan nem a pontos időt mutatja😄😄.

Hirdető külseje

Lina nemcsak egy nagyon szexi lány, hanem barátnős és mint később kiderült bújós, amivel engem nagyon le lehet venni a lábamról. Mit mondjak: Lininek sikerült. Amúgy szőke/szőkés a haja , ami izgalmasan dobja fel a mosolygós arcát. Imádni való nagy cickókkal és feszes bőrrel van megáldva. A testalkata kicsit nőiesebb, mint a címlaplányoké, de igazából arányos, szexi a kisugárzása és nekem a kis pocija is kifejezetten tetszik. Szóval a külső alapján minden adott volt ismét egy kellemes órára. A legnagyobb vonzereje viszont a természete: vidám, barátságos, pozitív energiákat sugárzó. Kell ennél több?😉

Masszázs

Az ajtóban egy egybe részes bodyban fogadott. Alig tudtam levenni a szememet a csodálatos melleiről, amik a ruha alatt domborodtak. Aztán csillogó és huncut szemei ejtettek rabul, ekkor már biztosan tudtam, hogy jó helyen járok. Bevezetett a szobába, pontosítottuk a részleteket és elmentem fürdeni. Visszatérve az egyik extrát , a csókot ki is használtam, hogy közelebbről is egymásra hangolódjunk, illetve egy-két mozdulattal kivarázsoltam a textilből. Rövid, de annál hatékonyabb felfedezésre indultam a kezeimmel Lina domborulatait illetően. Mit mondjak?! Nem csalatkoztam 😄
Itt veszélybe került a szokásos sorrend a szeánsz egyes felvonásait illetően, de még mielőtt a Lombik gúnynevű volt kémia tanárom szavaival élve “irreverzibilis folyamat”indult volna meg, sikerült magamnak megállj-t parancsolni és valahogy elhelyezkedni a szivacson. Még szerencse, hogy nem tatami volt ott, mert akkor bajosan tudtam volna hason feküdni. Nagyon finoman fogott hozzá a masszázsnak, amit
olajjal végzett. A hátamat, a karokat, a nyakamat vette először kezelésbe. Egyre erősebben csinálta, ami szintén nagyon jól esett. Nem egy sportmasszőr ezt azért tudni kell, de nagyon lelkes és szorgalmas. Közben lehet vele mindenféléről beszélgetni, nagyon kommunikatív , így nem csoda ha repül az idő . Miután a hátamat vállamat nyakamat jó alaposan megdolgozta következtek a combok és a fenék, ahol már egy egy véletlen “eltévedt” mozdulat jelezte, hogy hamarosan más irányt vesznek az események. Még a vádlijaim részesültek egy viszonylag erősebb mozdulatokból álló kezelésben , de utána visszatért a belső combomhoz és itt már egyértelmű volt, hogy melyik területre koncentrál. Nem is nagyon bírtam nyugton maradni és mikor elkezdtem emelgetni a csípőmet jelezte , hogy akár nyugodtan meg is fordulhatok.

Kényeztetés

Fordulás után az addigra már olajos ciciket gyakorlatilag a számba nyomta. 😄 Ez borzasztóan jól volt! Hosszú percekig élvezkedtem így , csókoltam masszíroztam őket, egész egyszerűen nem tudtam betelni velük. Hamar levette, hogy ez lehet az én fétisem és elkezdett huncutul incselkedni ,nevetni és egy kis macska-egér játékot játszani. Fogalmam sem volt, hogy én vajon a macska vagy az egér lehetek ebben a szereposztásban. Az igazat megvallva nem is érdekelt, mert rettenetesen élveztem. Aztán egy gyors mozdulattal átfordultunk az ellentétes felállásba : ő került alulra én meg felülre. Ez is tetszett mindkettőnknek. Annak ellenére, hogy gyakorlatilag nem tudtam betelni a melleivel , meg akartam kóstolni Linát! Nagyon olajosak voltunk már , így az apró puszikat ha nem is átugrottam , de legalábbis nem sok időt töltöttem velük , míg lejutottam a csodálatos mézes csuprához. Gyönyörű kis ékszerrel áldotta meg a természet, ráadásul hivogatóan csillogtak az addigra már igencsak nedves ajkak. Nagyon tudta élvezni nyelvem játékát: nyögdécselt , borzolta a hajam és mozgott a csípője rendesen. A hanghatásokat szerintem visszafogta, de egy idő után már extra érzékennyé vált a csiklója és azon az utánozhatatlanul huncut hangján kérte, hogy had viszonozza kedvességemet. Erre, ugye, nem mondhattam nemet..
Visszafordultunk és elkezdett játszani a hangszeren. Olyan élvezettel és átéléssel, amit ritkán tapasztal meg egy magam fajta halandó.🤷🏻‍♂️
Közben úgy helyezkedett, hogy a tükörből is mindent láthassak, úgyhogy több szemszögből is ért a vizuális élmény, ami frenetikus volt ugyan, de mégiscsak eltörpült azon érzés mellett, amit ajkai gyengéd és erősebb szorításával tudott nyújtani. Na, annak a leírásához már kevés vagyok, elég hozzá annyi, ha ilyen lenne a pokol, akkor oda vágyakoznék mostantól . Ahogy tekerte a fejét rajta, vagy eltüntette , máskor meg a nyelvét pörgette a makkon, néha úgy, hogy az ajkai közben körbe fogták, azokra tényleg nincsenek szavak.
És ez így tartott hosszú percekig! Fáradhatatlan volt, amin már én is csodálkoztam, mert meglepően kevésszer vette ki és használta a kezét pihenésképpen. De persze minden jónak egyszer vége szakad, nem történt ez ebben az esetben sem másként. Azt már az elején megbeszéltük, NFVSZ lesz a vége, amit nem felejtett el és úgy is ért a”petite mort”. Hagyott a szájában lenyugodni, tényleg nem sietett, majd egy papír törlőkendőbe rejtette az utódokat. Még összebújtunk egy kicsit, aztán legnagyobb sajnálatomra az idő lejárt és még egy zuhany beiktatása után távoztam.

Elszámolás

Az alap náluk nem vészes, de szinte minden jó dolog plusz költség , ami persze jól megdobja a végeredményt . Már kettő extra is bőven az átlag fölé repíti az ajándék mértékét. De nem bántam, mert nagyon élveztem az ott tartózkodás minden pillanatát. Utólag rendezve…

Lina és Szemira, nagyon jó szexpartner

  Klapanciusz

Egyeztetés

Egy ideje nem jártam kedvenc szalonomban, így az eltelt idő alatt érkezett pár számomra még ismeretlen új leányzó a "Corvin Angyalai" közé, esedékessé vált tehát egy vizit. Két új hölggyel terveztem a randit, de a nekem is alkalmas időben sajna csak egyikőjük ért rá, így lett végül egy Szemira-Lina kombó erre az alkalomra, ráadásul ez is csak úgy jött össze másnapra, hogy a "hivatalos" 9 órás "műszakkezdés” előtt már egy órával ott lehettem, tekintettel arra hogy régi törzsvendég vagyok itt. (De ez azért kivételes alkalom volt!) Egyébként telefonon történt az egyeztetés, ismerős kedves csilingelő hang vette fel, minden flottul ment.

Megközelítés

Corvin negyed, közvetlenül a pláza mögött, egyik legközelebbi épület. Tetszőleges gyártmányú kocsival egyszerű az érkezés (már ha a plázában parkol az ember), így konkrétan BMV-vel is. (Busz-metró-villamos... bár asszem busz az pont nem nagyon van errefelé. Meg ebben az esetben nem lehet a mélygarázsban parkolni… 😅)

Helyszín

Nem változott a helyszín, még mindig ugyan az a kecó a szalon, mint már jó ideje. Szerencsére a tisztaság és igényesség se változott, minden teljesen rendben van, bár a több lány képei közt is látható ívelt háttámlájú bőr szófát lehet már cserélni kéne, elkezdett kirepedezni rajta a bőr, így pucér seggel ráülni már nem kényelmes. Kb max ennyit lehet kritikaként megfogalmazni a hellyel kapcsolatban.

Hirdető külseje

Lina volt ezen a randin a már ismert fix pont, a nyugalom tengere, az otthon melege. Már jól ismerem őt, tudom hogy mindig a maximumot nyújtja számomra, hogy vele csak csodás élményekben lehet részem, bőven eleget bizonyított már. Imádom kerekded nőiesen telt idomait, bársonyosan puha bőrét, szuperjó méretű és tapintású cickóit, mézédes punciját és már-már szinte szerelmes-barátnős csókját. Minden alkalommal elvarázsol, csak bízni tudok benne hogy ő is ugyan ezt éli át velem... Aki részletesebb leírásra vágyik vele kapcsolatban, az olvassa el a régebbi beszámolóimat róla.

Szemirát pedig már jellemeztem az ő beszámolójában, aki kihagyta vagy nem emlékszik a részletekre, az olvassa el újfent.

Masszázs

Kivételesen sor került egy rövid levezető jellegű masszázsra a randi végén, általában elmalackodom az időt a lányokkal, és ragaszkodok a végére hagyott masszázshoz, már ha jut rá idő. Most jutott, de kértem őket hogy inkább csak cirógatás, simogatás legyen, úgyhogy nem kellett megcsillogtatniuk ebbéli tehetségüket. Már ha van, mert őszintén megmondva nem tudnám megmondani melyik lány tud itt igazából jól masszírozni, ritkán veszem igénybe ezt a szolgáltatást. Szóval akinek ez is fontos, az olvasgasson más besziket is az itteni lányokról, biztosan van köztük aki ebben is jó.

Kényeztetés

Érkezésem után mire lemostam magamról az út porát, a két leányzó már meztelenül összeölelkezve, érzékien, cuppogósan csókolózva várt rám a szobában. Csodás látvány volt a két gyönyörű női test összesimulása, ahogy felgyűrődnek egymáson a cicik, ahogy összegabalyodnak a nedves ajkacskák... Uhh basszus, pornónak is beillett a látvány. De nem bírtam túl sokáig csak nézni, úgyhogy rámarkoltam két kezemmel a két popsira, és beszálltam a csókcsatába. Először felváltva csókoltak miközben az épp hoppon maradt fél a nyakamat csókolgatta, nyalogatta, szívogatta, még egy-egy gyengéd harapást is kaptam, épp csak annyit, hogy nyoma azért ne maradjon. Aztán hárman együtt, egymás ajkai között össze-vissza ficánkolva fürge nyelvecskékkel cirógatva mindenki mindenkit és mindenkivel mindent. Ez őrült jó tud lenni, de kellő gyakorlat kell hozzá minden résztvevő részéről hogy igazán élvezetes legyen. Merem mondani hogy nekem már lassan kezd meglenni hozzá a tapasztalatom, a lányok viszont inkább csak lelkesek és tanulékonyak, gondolom azért ezt nem sok vendég kéri vagy igényli. Vagy csak hirtelen megszeppentségében nem meri kérni, régen én is ilyen voltam, no para aki esetleg magára ismer! 😉 Nade a lényeg hogy a hozzáállás rengeteget számít, a lányok pedig nagyon igyekeztek és irányítani is hagyták magukat. Még gyakorolnunk kell, de jó az irány!

Közben méretesre duzzadt farkam befurakodott a két lány puha hasa, illetve talán szeméremdombjai közé, ahol nagyon kellemes morzsolgatásban volt része. Aztán a két lány szép lassan elindult lefelé, végigcsókolgatták testemet érzékien, majd egyszercsak fennakadtak a rúdon. Egy-egy rövid makkon cuppantás után Lina irtó cukin beavatta Szemirát hogy mit szeretek igazán, mondván hogy azzal kéne kezdeni, ne lacafacázzanak. Így hát körbeölelve ajkaikkal két oldalról egyszerre siklani kezdtek a dákón fel-alá, nyelveik fürge játékával fokozva a kéjt. Hagytam egy darabig hogy ők irányítsanak, de aztán benyúlva hajzuhatagaik alá, megfogva tarkóikat jól rászorítottam őket a faszra, szorosan, hogy jó szűken tartsák ajkaik a dákót, majd vadul megtöcsköltem az ajkaik alkotta kéjlukat.

Ideje volt már hogy közelebbről is megszaglintsam a fincsi kis puncikat, bár közben is már nyúlkáltam és éreztem ujjaimon a vadító illatokat, de magasabb fokozatra akartam kapcsolni. Mondtam nekik hogy most én jövök, feküdjenek hanyatt és lábakat szét. Egy darabig csak gyönyörködtem, közben ők meg kacarászva “veszekedni” kezdtek hogy ki legyen az első. Nem tudván igazságot tenni, versenyt hirdettem: aki hamarabb tudja magát orgazmusig izgatni, az lesz az első. Őrült vágtájú ujjazásba kezdtek a csajok, mindkettő tényleg nyerni akart, fenomenális látványt nyújtottak, és azok a hangok basszus… De közben ráeszméltem hogy nem jó ötlet azt a pinát nyalni előbb amelyik épp elélvezett, úgyhogy módosítottam a versenyfeltételeken: azt nyalom ki előbb, aki hamarabb kielégíti a másikat. 😃 Brutál szexi látvány volt ahogy átnyúltak egymás lábai közé és izgatni kezdték egymásnak a punust, közben meg mind a két csaj kb ösztönösen markolászni kezdte a saját mellét a szabadon levő kezével, irtó édes és vadító látvány volt egyszerre.

Végül Lina élvezett hamarabb, úgyhogy Szemirát kellett előbb kinyalnom. Elheveredtem formás combjai között és elkezdtem előbb végigpuszilgatni, nyalogatni őket, majd egyre közelebb érve a már erőteljesen illatozó és fincsi nedvektől tocsogó szeméremajkaihoz, végignyaltam szép lassan és érzékien a vágatot, majd még pár hasonló de egyre gyorsabb és vadabb nyalintás után végleg belemerültem a mámorba, szopogattam a fincsi kis pihe-puha ajkakat, szinte csókolóztam a puncival miközben Szemira nagyokat sóhajtott és remegéshullámok szaladtak végig a testén. Aztán egyszercsak két kézzel vadul rászorította fejemet az ágyékára és éreztem ahogy a végletekig megfeszül a teste, minden porcikája az orgazmus határán táncolva remeg, majd őrült nagy nyögések közepette elélvezett. Az én arcom meg tocsogott a puncinedvtől, eskü még a szemöldököm is pinalucskos lett... 😂

Észre se vettem hogy mikor, de közben Lina meg ráült Szemira szájára és nyalatta vele a sajátját, csak akkor eszméltem rá mikor Szemira orgazmusa után elengedte a tarkóm és fel tudtam nézni. Ő viszont - mármint Lina - nem élvezett még el újra, de látszott rajta hogy jöhet a következő. Úgyhogy hanyatt feküdt, én belógatva szájába a cerkát ráfeküdtem fordított 69-ben, és alaposan kinyaltam őt is miközben keféltem fincsi ajkait. Közben Szemira először hátul próbált ügyködni, nyalogatni akarta a zacsit nekem, de ez csak úgy ment ha Lina szájának töcskölési tempóját erőteljesen visszafogtam. Ám ekkor meg Lina próbálta meg betömött szájjal elnyöszörögni hogy ne lassítsak, szóval nem volt ez így az igazi. Ezért Szemira végül előre jött és odakéreckedett Lina puncijához. Előbb egyedül nyalta míg én gyönyörködtem a látványban, aztán közösen lefetyeltünk a mámorítóan fincsi és illatos punciban, csókolóztunk Lina puncijával az ajkaink között, Szemira ajkai közé véve az egyik nagyajkat kifeszítette azt hogy mélyebben tudjak közényalni, aztán én csináltam helyet ugyan így Szemirának, csak Lina puncijának másik nagyajkát húztam, aztán ismét közös nyalakodás, csókolózás a puncin, és így tovább. Közben Lina elélvezett, de majdnem észre se vettük mert pont egymás ajkaiba voltunk vadul belegabalyodva.

Végigcsináltuk kb ugyan ezt a koreográfiát úgy is hogy a lányok szerepet cseréltek, aztán egy kis pihenés képpen én feküdtem hanyatt, a lányok pedig közösen kényeztették a dákeszt, ezúttal nem csak egyszerre, hanem külön-külön is, de olyankor a másik csaj mindig vagy a zacsit kényeztette, vagy a cickóit gyűrte a számba, vagy csókolózott velem. Az első lövés úgy jött össze hogy pont Linával csókolóztam érzékien, míg Szemira kegyelmet nem ismerve kicsavarta a kobrát. Egy kis tisztálkodás, pihegés és hidratálás után ismét összegyűltünk a szobában és következett a második felvonás. Jellemzően egylövetű vagyok, de ez most egy hosszabbra tervezett randi volt, és éreztem hogy összejöhet itt még egy patron. Úgyhogy nem nyújtottuk túl hosszúra a szünetet meg a csevegést, belecsaptunk a lecsóba. Mivel a klasszik 69 még kimaradt, most ezzel kezdtünk, előbb Szemira feküdt rám, az a popsi abból a szögből, te jó isten... Lina közben hol az ajkakkal történő farokmasszázsba segített be Szemirának, hol pedig nekem a puncinyalásba, na nem mintha segítségre szorulnék ebben... De Szemira se az ő dolgában! Természetesen cseréltek is a lányok, minden variációt kipróbáltunk, ültek szemből is az arcomon mind a ketten, hogy közben tudjak a csodás cickókban gyönyörködni, melyek fantasztikus látványt nyújtanak ebből az alulsó betekintési szögből, mindkettőjük esetén. Persze markolásztam is őket, meg a popsikat is, két kézzel is mind a kettőt, meg egyik kézzel popsi másikkal cici kombó is megvolt.

Már épp nem nagyon lett volna hova tovább variálni a két lánnyal lehetséges pózokat, amikor összejött a második tüzijáték is, ezúttal Lina szájába, miközben Szemira puncijának vadító illatait szívtam magamba. Újabb tisztálkodás után a maradék kis időben pedig kaptam egy lájtos masszázst levezetésként, ahogy azt fentebb már írtam.

Elszámolás

Szalonbéli ismertségem okán (gondolom legalábbis hogy ezért) nem kérték ugyan előre, de én kitettem már az elején a hálám jeléül hozott rózsákat. Viszont nem kélt lába míg zuhanyoztam, végig ott maradt, csak a randi végi készülődés közben rakták el. A matek úgy jön ki hogy extraként volt mindkét lánnyal csók, szájbaélvezés és leszbi. Az első kettő kb filléres tétel, az uccsó kicsit több, de még mindig félkrajcár kategória az alap csokormérethez mérve. A végső virágszál mennyiség nem kevés, de ugye két lány és két óra, az élmény pedig felejthetetlen. Ennek tükrében nekem nagyon megérte.

Lina, nagyon jó szexpartner

  Zsabazsak

Egyeztetés

Ismerős az a fickó, akit meglátsz az utcán sietve bemenni az egyik lépcsőházba, arcán pajzán mosollyal, fülén egy telefonnal a fővárosi ügyed intézése során? Kicsit sunyi képű, de amúgy teljesen normális, átlagos srác, akit éppen hajt a csillapíthatatlan ősi vágya. Én pontosan ilyen alak vagyok…

Az úgy kezdődött, hogy … eldöntöttem, hogy majd egyszerre fogom meglátogatom őket. Egy négykezes ötletét latolgattam a gyönyörűségeket látva. A telefonszámukat ezért jó előre kiírtam magamnak. Most, amikor hívtam őket, váratlanul ért, a hír, hogy a telefonszámuk nem elérhető. Már kezdtem fájdalmasan beletörődni, hogy sajnos lekéstem róluk. Beléptem az oldalra és látom, hogy aktívak, csak időközben volt egy szám csere náluk és ez okozta az alaptalan riadalmat.

Megközelítés

Taxi a ház sarkáig vitt. Onnan a sétányon csak pár lépést kellett tennem és már ott voltam a bejárati kapujuknál. Üvegajtónál megálltam, felcsengettem, ahogyan azt az ítinerben megkaptam. Vártam, vártam. Csak annyit hallottam, hogy egy automata hang bemondja, hogy „az ajtó nyitva”.

Helyszín

Nagyobbik szobában egy óriási méretű szivacson zajlottak az események. Egy bőr kanapén is lehetett volna héderezni, de én inkább a matracot preferáltam.

Fürdőszoba ott volt a közelben. Annak a zuhanyfülkéjében fürödtem le. Tiszta helyiség, meg minden oké is volt, csak a páraelszívó már nem a legtökéletesebben teszi a dolgát. Kezd megfáradni a motorja.

Volt néhány felbontott tusfürdős flakon, és szájvíz is, de én akkor a sajátom utazókészletemet használtam.

Hirdető külseje

https:/beszamolok.com/masszazs/?lid=237880&l2=VIII.+ker%C3%BClet&l1=Budapest&name=Lina

https:/beszamolok.com/masszazs/?lid=237027&l2=VIII.+ker%C3%BClet&l1=Budapest&name=Evelin

Lina és Evelyn. Mindketten nőies idomokkal bőven megáldott szexi dámák. Kerekedik a csípőjük rendesen, méretesek a popóik, de a legszebbnek a hatalmas melleiket találtam. Méretben túlcsordult a teremtő jó szándéka. Adott nekik bőséggel a szexi idomokból. Cici-és popsifanok nagy örömére.

Arcaik csak a diszkréció megőrzése miatt vannak kitakarva. Helyes nők mindketten. Bájos mosollyal és csábító szemekkel rendelkeznek. Kerekded formájuk miatt olyan kellemes rájuk nézni. Fiatalítja és érzékivé teszi őket. Melegséget és kedvességet sugároznak az egész megjelenésükkel. Vastag ajkaik pedig erotikus relikviák, amiket olyan szívesen dédelgettem magamhoz, amíg náluk vendégeskedtem. Ápoltságuk nem csak az arcukra terjedt ki, hanem az egész testükre érvényes. Nagyon céltudatosan és igényesen karbantartják a munkaeszközeiket.

Lina egyszínű csipkés bodyban fogadott. Olyan, alul összecsatolhatós szexi fehérneműben. Merész dekoltázzsal és állandóan bújós magatartással hamar megszerette magát velem.

Evelyn kétrészes együttesben várt. Az a textil nem sokáig takargatta az idomait. Amint a szobába maradtunk egyből megszabadult tőlük. Az én nagy örömömre.

Az első percekben kiderült, hogy a csábítás két nagy mágusával leszek majd összezárva egy jó órára. Mozdulataikból és szavaikból csak úgy sütött az erotika. Minden olyan mámorosan szépen indult és idilli is maradt

Masszázs

A program alakításában nagy rugalmasságot tanúsítottak. Most valahogy nem ragaszkodtam a masszázs klasszikusan értelmezhető részéhez. Egy kis ízelítő után, kértem, hogy inkább hagy én kényeztessem valamelyikőjüket, ha lehet. Lina lett a kiválasztott. Erotika oltáránál ő teste lett elsőnek feláldozva. Nagy mellekkel többet kell foglalkozni, már csak a nagy felületük miatt is Mindenfelé csókoltam puszilgattam, de legfőképp melleinél és a puncijánál ténykedtem. Kellet egy kis idő mire ráéreztem arra, hogy mit és hogyan szeret. Onnan viszont már simán ment minden. Az orgazmusához közeledve a fejemre fogott és intenzív mozdulatokkal kevert a számon. Mutatta a ritmust és az erőt. Hangosan nyögések és kis remegés jelezte, hogy jó volt neki. Udvariasan megköszönte és elengedte a hajamat.

Kényeztetés

Amíg Lina akklimatizálódott, addig én elkezdtem ismerkedni Evelyn erogén zónáival. Vele is jól alakultak a dolgok. Csodás testével nem bírtam betelni. Abban nem vagyok 1oo százalékig biztos, hogy nála is megtaláltam a helyes kódot, de azért eléggé jól éreztük magunkat.

Csókolózásban egyformán jól teljesítettek. Párnázott ajkaik nem csak forró csókokat leheltek az én számra, hanem szenvedélyes nyelvi köröket is levezényeltek. Felváltva is smároltunk, azok voltak a legizgalmasabb percek. Közben rendre a kezem ügyébe keveredtek a melleik. Jól megmarkolásztam azokat. Cickóik formájában, súlyában, mozgásában már éreztem definiálható különbséget a két lány között. Nagyszerű élmény volt ezt így megtapasztalni. Új értelmet kapott a „bőség zavara” kifejezés.

A franciájuk is egyformán izgalmas. Fuvola virtuóz mindkettő, ez nem kétséges. Tartalmas műsort nyomattak, amiben nekem semmi más dolgom nem volt, csak nézni őket és élvezni a ténykedéseik minden pillanatát. Többnyire egymás után mutatták be a szerteágazó orális tudásukat, de nem jöttek zavarba, ha a váltásnál egy kicsit ők is összeértek. A köldökömtől a zacsimig totális hadművelet szintere voltam. Zseniális volt. Érzékiségtől a szenvedélyességig minden hangot leütöttek azon a képzeletbeli erotikus zongorán. Lassú és lágy pusziktól a makkos cuppogáson át a gyors ütemű cumikázásig mindent finomságot bemutattak nekem.

Becsuktam a szemem és kértem, hogy csak egyikőjük kényeztessen, szólóban. Csak azért, hogy hátha eltalálom, hogy melyikük volt az. Ez a játék nagyon szórakoztató volt. Élvezettel és átéléssel csinálták. Trükköztek is hogy hátha megtévesztenek. A találati arányom így is jobb volt, mint az eddigi sok éves próbálkozásom a lottó számokkal.

Finálét már duóban nyomták le. Ellentmondást nem tűrve vittek a cél felé. Ennek köszönhetően elég váratlanul és hangosat élveztem. Ez azt hiszem tetszett nekik. Felváltva cumizták ki a mixturámat, majd mikor kifogyott a életforrás gondosan megtisztogatták magukat és engem is.

Elszámolás

Nem szokványos amit kértek, de az élmény sem hétköznapi volt amiben részesítettek. Utólag lett átadva. Megköszönték.

Lina, nagyon jó szexpartner

  Klapanciusz

Egyeztetés

Mikor az előző kalandom kapcsán legutóbb átnéztem a nevezetes Corvin-szalon kínálatát, megesett a szemem Linán, de akkor ő pont nem ért rá, így más csajokkal volt szerencsém megismerkedni aznap. Viszont elhatároztam hogy amint csak lehet, Linát is meg kell ismerjem személyesen. Így hát felhívtam a hirdetésében lévő számot, de persze ahogy itt lenni szokott, nem vele beszéltem. Ebből itt semmi gond nem szokott lenni, szóval aki most menne először, annak ez ne szegje kedvét, mindenről és mindenkiről kedvesen és korrekten tájékoztatnak a telefonosok. Szerencsére Lina most elérhető volt, sőt, sikerült még Ketrint is bevonni a buliba.

Megközelítés

Talán nem lep meg senkit, hogy a Corvin negyedben van a "Corvin nevezetes szalonja", bár tény hogy nem itt indult a hely. Viszont egyelőre továbbra is itt van, szóval a megközelítés pofonegyszerű: 4/6 vagy kék metró, kocsival pláza parkoló majd egy kurta séta.

Helyszín

A kecó is ugyan az egy jóideje, modern, igényes és tiszta, a fürdő makulátlan ahogy a mosdáshoz szükséges kellékek is, a szobák mind kellemesen berendezve, nagy matraccal és tükrökkel a falakon (aki ezt kitalálta, imába foglalnám a nevét...), minden adott a kellemes kikapcsolódáshoz.

Hirdető külseje

Linán nem véletlenül akadt meg a szemem, a képek alapján ugyanis pont a kedvenc alkatomat testesíti meg: nőiesen telt, formás fiatal lányka, akin mindenhol van mit markolni, de sehol se túl nagy a markolni való. Pont jó úgy ahogy van, és szerencsére élőben is pont olyan, ahogy az ember elképzeli. Nem túl rég kezdett, így a képek is egészen frissek, de a fotóst is meg kell dicsérjem, nagyon jól eltalálta a beállítást. Gyönyörű kék (vagy talán enyhén zöldes) szemei és hosszú egyenes szőke haja el kell ismerjem, hogy az egyik legjobb kombinációt adják ki ebben a műfajban, pedig én inkább a feketéket kedvelem, mármint a hajszín tekintetében. De Lina teljesen elvarázsolt szinte kislányos babaarcával, úgyhogy lehet hogy a szőkékre is bukni kezdek majd miatta... Mellei fantasztikusak, eszményi alak és méret, szinte tökéletesen eltalált ruganyosság és feszesség, csakúgy mint a többi formás idoma is. Csak azért nem mondom tökéletesnek, mert nekem a pici bimbóudvar jön be inkább, de Linának elég nagyok vannak. Puncija isteni, hibátlanul sima és puha, passzentosan záródó nagyajkak rejtekében húsos és nedves kisajkak bújnak meg. Na és az a csodás popsi, te jó isten...

Ketrin az enyhén sportos, közepesen vékony alkatot képviseli, így Linával jól kiegészítették egymást látványban. Középárnyalatú barna hajában én egy enyhe vöröses csillogást is véltem felfedezni, de lehet hogy ezt csak a hangulatfények tükröződése láttatta velem. Neki is egyenes és hosszú a haja, ez a kedvenc fazonom. Arca is szép, nekem kevésbé jött be mint Lina, de ez pusztán az ízlésen múlik, mert amúgy semmi gond vele, ráadásul meleg barnai szemei színben szuperül harmonizáltak barna hajzuhatagával. Fehér bőre korának megfelelően puha és bársonyos, kellemesen illatos. Mellei brutál mód kerekdedek és peckesek, ami nem csoda a szilikonos rásegítés miatt. Ennek sebészi nyomait én nem fedeztem fel, vagy a tökéletes elhelyezés, vagy a félhomály miatt, a lényeg hogy ez nem zavarta meg az illúziót, persze tapintásra azért egy kicsit lehetett érezni, de nekem ennyi még belefér. Popsija feszes és formás, jó kemény húsú, így bátran lehet paskolgatni, jó nagyokat csattan. Puncija lucskos és illatos, nagy szeméremajkait élvezet szopogatni, de ő maga is élvezi puncijának mindenféle kényeztetését, kivéve az ujjazást, sajnos.

Az ő hirdetését alább találjátok:
https:/beszamolok.com/masszazs/237881/ketrin-budapest-masszazs-no-301168759

Masszázs

Masszlányoknál én (majdnem) mindig a végére szoktam hagyni a masszázst, mondván hogy esetleg ha marad idő a végén, majd akkor. Itt most csak annyi időnk maradt, hogy inkább összebújva elcsevegtünk még egy kicsit a távozás előtt, úgyhogy erről a részről nem tudok nyilatkozni.

Kényeztetés

Lina felajánlotta nekem hogy akár együtt is fürödhetünk ha szeretném, mert bár elkészült ő is rendesen a randira, de szükségét érzi egy kis felfrissítésnek altájon. Itt ilyen felajánlkozást eddig még csak a félig kínai lánytól kaptam, aki sajnos kiszállt, de így is kellemes emlékeket ébresztett bennem a dolog, és éltem Lina ajánlatával. Közösen elvonultunk a fürdőbe ruháinktól megszabadulva, mialatt Ketrin befejezte a szoba előkészítését. Lina csábosan ringatva derekát ment előttem, hátranyújtott kezével az enyémbe kapaszkodva vezetve engem, hogy el ne tévedjek, asszem nem tudta még hogy lassan csukott szemmel is eligazodok náluk. 😃 A kádban alaposan összelocspocsoltuk egymást, nem is a tisztálkodásra koncentrálva, sokkal inkább az erotikára. Egymást átölelve szenvedélyes csókolózásba kezdett velem Lina, közben meglepetésemre a fenekemet is markolgatta, pedig ezt én szoktam, csúcs a csaj! 😍 Persze beszálltam én is, amire cukin felkuncogott. Azért megejtettük a higiéniai dolgokat is, aminek végeztével Lina sietősre fogta, mert vissza akart öltözni a szobában a szexi ruciba, hogy abban várjon engem. Ezt én se bántam, úgyhogy nem kapkodtam befejezni a fürdést, legyen neki elég ideje.

Mikor ismét beléptem a szobába, mindkét lány abban a dögös ruciban illegette magát nekem, amiben érkezésemkor is fogadtak. Nagyon kellemes volt a látvány, tudjátok, mikor látod a csajon hogy neked akar tetszeni a szexi ruciban, amit felvett. 😊 Azért én mégiscsak kicsomagoltam őket, szép lassan, élvezve a pillanatot, gyengéden simogatva, cirógatva és puszilgatva testük különféle kellemes zónáit, amit közben ők is igyekeztek viszonozni. Tisztára romantikus volt, esküszöm! Vagy lett volna, ha csak ketten vagyunk. Ízlés dolga, én el tudom képzelni két csajjal is a romantikát... És úgy vettem le hogy Lina is, nem szégyellte Ketrint is simogatni és puszilgatni, nem csak engem. Mikor úgy éreztem mindkét lányt alaposan végigsimiztem, közelebb húzva magamhoz Ketrint, csókolózni kezdtem vele. Finoman, lágyan, barátnősen csinálta, de ellentétben Linával - aki nem rest szenvedélyesen, akár mohón nyalni-falni is - , ő inkább a kissé félszeg, első randis első csókot produkálta. Ez semmit nem vont le az élményből, sőt, inkább megfűszerezte azt. De ami aztán pláne megfűszerezte, az az, hogy közben Lina a nyakamat csókolgatta hevesen, mint aki alig várja hogy ő következzen! 😃 Nem vagyok én szőrös szívű, úgyhogy csakhamar vele folytattam a nyelvcsatát.

Felváltva a két csajjal lenyomtunk még pár kör csókcsatát, miközben ők már javában polírozták nekem a rudat, készülve a következő felvonásra. De előbb én akartam őket kényeztetni, ezért amikor térdre ereszkedtek előttem csalhatatlanul a dákóra pályázva, én megkértem őket hogy azzal a lendülettel dobják is magukat hanyatt. Enyhén csalódott felhangú hümmögés mellett engedelmeskedtek, mintha alig várták volna hogy végre szophassanak. Különösen Linán érződött hogy mintha már nagyon be lenne gerjedve, ezért vele kezdtem. Cuki kis fincsi lábujjaitól kezdve lassan és érzékien végigcsókolgattam az egyik lábát, a belső combja legérzékenyebb területein haladva egészen az illatos és hívogató punciig, de arra éppen csak egy pár puszit adva továbbhaladtam a másik lábán, amit érezhetően nagyon élvezett. Közben egyik kezével Ketrin egyik mellét simogatta, a másikkal meg a magáét. Nagyon éli a csaj a pillanatot, ez tetszik! 🙂 Végighaladtam a másik lábacskán is, szép lassan, türelmesen, aztán visszatértem a fincsi puncihoz. Először csak puszilgattam, majd gyengéden nyalogattam, egyre hevesebben, végül széthúzva bársonyosan puha nagyajkait, belevetettem magam a lucskos élvezetekbe.

Nem sokkal később egy pajzán gondolat ötlött fel bennem: letérdeltem közéjük a fejüknél, egyik lábammal áttérdelve Ketrin felett szájába adtam a farkam, majd ahelyett hogy őrá feküdtem volna fordított 69-ben, inkább Lina punciját vettem ismét célba a hasa felől átlósan bebújva a lábai közé. Mintha egy nagy N betűt formáltunk volna, amiben én voltam a középső szár. Frenetikus élmény volt, még úgy is hogy nem keféltem közben Ketrin száját, csak hagytam hogy a neki megfelelő mélységgel és tempóban szopjon, mert nem volt ez előre megbeszélve, hogy mehet ilyen is, én meg nem akartam ajtóstul rontani a házba. De abszolút benne voltak mindketten a játékban, ráadásul Lina őrjítően fincsi punciját így az egyik legjobban kedvelt irányból megközelítve élvezhettem. Aztán persze meg is tükröztük azt az N betűt, így végre megkóstoltam Ketrin puniját is, ami bár más "karakter" mint Lináé, de szintén nagyon fincsi, és nagyon hálás a kényeztetésért. Jónéhány féle pozitúrában élvezkedtem még velük, ült az arcomon mindkét lány szemből míg a másik szopott, volt klasszikus 69 is, már ha klasszikusnak mondható mikor nem csak az a csaj szopja a farkad aki rajtad fekszik... 😁 Persze itt is volt cserebere, nem is egyszer.

A lényeg hogy jó sok időt rászántunk mindenféle pozitúrában a franciás élvezetekre, mind a négy cicit is bőven volt alkalmam alaposan megcsöcsörészni, Linát pedig többször ujjaztam is, amit nagyon élvezett. A két lány minden pozitúrában ügyesen összedolgozott a cerkán, szopták, nyalták, egymás szájába verték, a zacsit sem kímélték, volt minden amit csak kívánhat az ember. De egyvalami mégiscsak hiányzott még: hogy én is irányíthassak egy kicsit, ami fekve, úgy hogy egy csaj mindig fekszik vagy ül rajtam, elég nehéz. Így aztán megkértem őket, hogy most had legyek én a domináns egy kicsit, letérdelve a matracon vegyék kezelésbe a farkam kétoldalról, én meg majd diktálom a tempót. Engedelmesen elhelyezkedtek a farkam körül míg én feltápászkodtam, popsikkal a tükör felé. Tévedtem, még egy dolog hiányzott, az a vadító látvány, ahogy a tükörben látom a kerek popsikat, nedves puncikat, miközben egyszerre szopják a dákóm. Mintha kitalálták volna hogy gerjedek rá, még illegették is a hátsóikat, időnként hátranyúlva paskolták vagy épp a farpofákat széthúzták kicsit, hogy fokozzák a látványt. 😋 Közben én tarkóiknál fogva összeszorítottam farkamon fincsi puha ajkaikat, és egyre vadabb tempóban töcsköltem az így képződött lukat közöttük. Néha persze lassítani is kellett, de aztán újra hajráztam, a csajok pedig az egészet végig tűrték, sőt, esküszöm, talán még élvezték is. Az legalábbis biztos, hogy igyekeztek a tükörben nyújtott látványt is fokozni a számomra. Lehet azért hogy végre élvezzek már el? 😂 Nem tudom, mindenesetre bejött, brutál jót élveztem, telelőve előbb Lina száját, majd mikor már kicsordult, jutott még azért egy kicsi Ketrinnek is.

Elszámolás

Még mielőtt kérték volna, a komódra helyeztem a megbeszélt ajándékot, mivel tudom hogy itt ez a szokás. Legalábbis eddig így volt, engem meg nem zavar ha előbb nekem kell virítani. Főleg ha korrekt amit utána kapok, itt pedig nagyon is az volt. A megadott összegben benne van mindkét lánnyal a csók és a szájba élvezés, mint extra. Nem mondanék verdiktet hogy ez most sok vagy kevés, döntse el mindenki maga, de ennyiért ennyi időre szexpartnerekből max a legalját lehet megkapni (vagy olyat ahol minden extra és azokat kihagyom), ők viszont a saját kategóriájukban kétség kívül a magasabb szinteken vannak. Úgyhogy csak annyit mondok, nekem teljesen megérte.

Lina, nagyon jó szexpartner

  Flight666

Egyeztetés

Abszolút könnyen, sokat járok ebbe a szalonba, első de legkésőbb második csörgésre a lányok felveszik. Mivel egymás telefonját is kezeik, nem mindig azzal beszélek elsőre akihez megyek, de az első pár alkalom után ez már egyáltalán nem zavart. A logisztikát kiválóan oldják meg a hölgyek.

Megközelítés

BKV-val 2 megálló is 10 percnyi sétára van, ha ki akarom szellőztetni a fejem előtte/utána. Parkolás is könnyű a közeli plázában vagy ha az épp nincs nyitva vagy zárás utánig maradna az ember fia, akkor érdemes pár percet rászánni, hogy a környező utcákban keressünk helyet. Eddig mindig találtam akár hétköznap akár hétvégén voltam.

Helyszín

Szokásos Corvin lakás, kitűnő állapot a lányok mindent megtesznek a tisztaság érdekében. 2 szoba van, mindkettőben tatami (matrac), körben tükrök növelik az élményt, valamint színes LED szalagok biztosítják a hangulatvilágítást. A két szoba minimálisan abban különbözik, hogy az egyikben egy bőrkanapé van, míg a másikban egy fotel. Szobainas mindkét szobában, de anélkül is elég a hely a ruháknak. Törülköző midig friss és tiszta, eddig panaszra nem volt okom. Zuhanykabinos fürdő, rengeteg tusfürdővel, simán ki lehet választani a nekünk megfelelőt. A mosdókagylón a szájvíz kis poharakkal, a kölcsönösséghez elengedhetetlen. A fürdőben is minden tip-top.

Hirdető külseje

Külsőre Lina hozza a csodálatosan szép nőt, a szeme színét nem annyira láttam, mivel mindig félhomály uralkodik a lakásban, viszont szőke (vagy szőkés) hosszú haja van ami izgalmasan fogja körbe a mosolygós arcát. Üdvözlésképpen puszit kaptam tőle, ekkor volt lehetőségem a finom illatát és puha bőrének érintését is kiélvezni. 4 kezes masszázsra érkeztem hozzá és Ketrinhez (https:/beszamolok.com/masszazs/?lid=237881&l2=VIII.+ker%C3%BClet&l1=Budapest&name=Ketrin), akit a saját oldalán már megénekeltem :)
A két hölgy köntösben nyitott ajtót, széles mosollyal, ami előre vetítette, hogy itt és most nagyon jól fogom magam érezni. Lina köntöse se takart túl sokat formás idomaiból, hatalmas cickóiból, és szép formás csípőjéből.

Masszázs

A két hölgy csípőt ringatva előttem haladva bevezetett a tetthelyül szolgáló szobába. Most a kanapés szobára esett a választásuk. Gyorsan elmentem tusolni (előtte megkérdezték szeretnék-e majd inni valamit, vízre esett a választásom). Míg Ketrin elkísért a zuhanyzóba Lina már a poharakat hozta a vízzel.
Tusolás után visszatértem a szobába, és szó szerint leesett az állam, a két lány mosolyogva Éva kosztümbe várt, és hát mindketten gyönyörűek, élettel teliek, vidámak. A magamfajta korosodó pasi csak álmodik az ilyenekről :)
A hölgyek végül a matracra invitáltak, és elkezdődött a szeánsz. Mivel kicsit be volt állva a derekam/hátam így azért egy masszázst mégiscsak kértem (bár legszívesebben mint egy farkas felfaltam volna mindkét lányt). Ketrin gyúrta a hátam és a derekam (ha nem is tanulta a masszázst, hát biztosan nem kezdő benne), Lina pedig a lábamat, vádlimat, combomat vette kezelésbe. Közben kellemesen beszélgettünk, kérdezgettek a lányok, mivel visszajáró vagyok, így akadt néhány téma ami érdekelte őket, de úgy általánosságban is remekül el tudtunk csevegni.
Majd Lina kezét éreztem el-el kalandozni, így lassan kényelmetlenné vált a hason fekvés, ideje volt megfordulni.

Kényeztetés

Fordulás után a lányok is kétfelé indultak, Ketrin délre a farkamat kényeztetni, míg Lina északra jött csókcsatába. Ketrint a saját oldalán már értékeltem, most Linára fókuszálok. Sajnos csak egy órára mentem így nem tudtam annyit foglalkozni a két hölggyel amennyit illendő lett volna. Ketrin végezte a dolgát a lábam közt, Lina pedig barátnős izgató csókokat váltott velem. Néhányszor határozott mozdulattal elfordította a fejem é a nyakamat csókolta. Ez elsőre meglepett de fantasztikusan jól esett, így alig vártam a következő ilyen akcióját. Lina teste nőiesen domborodik, kellemes fogás van rajta mindenhol (de főleg a cickóknál). Párszor én is odaküzdöttem magam a fantasztikus cicikhez egy kis izgatásra, amire a bimbói nagyon is reagáltak, valamint a torkából felszakadó sóhajok is arra utaltak, hogy nem csinálok rosszat... Kicsit felbátorodva az egyik kezemmel elkalandoztam a puncija felé. Istenien nedves és forró volt, így míg csókolóztunk először finoman ismerkedősen masszíroztam és izgattam a punciját, majd végül az ujjaimmal széthúzva kissé a nagyajkakat, megkerestem a dudorodó csiklót és masszírozni kezdtem. Ha lehet még nedvesebb lett a puncija, végül nem volt más hátra bedugtam az ujjamat a jóleső forró barlangba. Erre Lina hangja is megjött, teste mozgásával gyakorlatilag kikövetelte a kemény ujjazást, míg egyre hevesebben csókoltuk egymást.
Nem vagyok 100%-ig biztos a sikerben, de remélem azért jól esett neki (és ha utánam érkezett vendég hozzá akkor valószínűleg még hevesebb élményeket adott neki, úgyhogy szívesen :P ). Ketrin munkássága nyomán viszont lassan de biztosan elért a vég és vége szakadt az örömöknek. Hagytak lenyugodni, Ketrin gyorsan megtisztálkodott, némi beszélgetés, majd a kapott ital elfogyasztása után irány a zuhany, végül öltözés és az édes emlékekkel való távozás volt az osztályrészem.

Elszámolás

Abszolút korrektek ami sz elszámolást illeti, én mindig előre le szoktam tudni ezt, hogy utána már csak az élvezetekre koncentrálhassuk.

Lina, nagyon jó szexpartner

  kalandor_

Egyeztetés

Az utóbbi időben csak kapkodom a fejem, mert a sokunk által ismert és kedvelt Corvin szalon lányai igen gyakran cserélődnek.
Több „neves” lány hirdetése eltűnt, és folyamatosan jönnek az újabbnál-újabb lányok hirdetései.
Bár egy részük csak hullócsillagnak bizonyul és néhány napos, esetleg egy-két hetes praktizálás után villámgyorsan felszívódnak.

Az látszik, hogy a menedzsment gőzerővel dolgozik, a casting folyamatos, érdemes minden nap figyelni a változásokat. Én is így tettem, de sokáig nem volt kapásom, nem volt olyan lány, aki igazán felkeltette volna az érdeklődésem.

Az egyik szép reggelen viszont rám mosolygott a szerencse, mert egy kedvemre való, szőke, brutál popsival és cicivel rendelkező lányt fedeztem fel a másik oldalon. Először rákattintottam a képeire, majd egyből rá is kattantam. Ő volt Lina, akinek a képei és adatalapja azonnal megfogott. Azóta már ezen az oldalon is hirdet.

Szokás szerint a szalon összes hirdetőjénél villogott a most hívhatod jelzés, és bár az első hívásom sikertelen volt, néhány perc múlva a visszacsörgés után már sikerült is kedvenc diszpécseremmel beszélni, aki igazodva a telefonszámhoz Linának vallotta magát.

Elmondta az általam már jól ismert programot, a két lehetséges extrát, majd másnapra időpontot egyeztettünk.

Egyébként a telefonos lány hangja és kommunikációja annyira kedves, hogy bármilyen néven is mutatkozik be, mindig szívesen végig hallgatom. Ha egyszer ő is fogadna vendégeket, már csak a hangja miatt is biztosan meglátogatnám.

Megközelítés

A szalon a Corvin pláza közelében van így a tömegközlekedés kiváló, a GPS ismeri a címet a parkolás sem jelenthet gondot. Bejutás egyszerű, telefonálás után kaptam a kódot, lifttel fel a magasba, kopogás után nyílik az ajtó, mögötte Lina.

Helyszín

A lakást erre a célra rendezték be, ezúttal a kisebb foteles szoba jutott nekünk.
Lina elmondta, hogy ő jobban szereti a kanapés szobát, nekem viszont teljesen mindegy, mert a matrac itt is jó nagy, és mind a masszázshoz, mind a hancúrozáshoz teljesen megfelelő. Ami még fontos számomra a jól elhelyezett tükör, amiben oldalról is követhetőek az események.

A fürdő tiszta és jól felszerelt, minden szükséges kellék a vendég rendelkezésére áll.

Hirdető külseje

Új és beszámoló nélküli lányt nem szoktam meglátogatni, de most a fényképek alapján úgy éreztem megéri kockáztatni. És bejött!

Közepes hosszúságú szőke haj, szép mosolygós, zöldes színű szemek.
Az arc leírása és elemzése nem az erősségem, de akinek fontos az arc, annak támpontként annyit tudok mondani, hogy nem karakteres, hanem szép szabályos Lina arca, ha egy szóval szeretném jellemezni, leginkább a babaarc lenne a helyes kifejezés.

Az alkata még a normál kategóriába esik, de aki szereti a brazilos popsit és a combokat markolászni, az főleg meg lesz elégedve.
A nagy cicirajongók mint én is, szintén megtalálják a számításukat. Inkább két tenyérbe illő, de azért feszes, kellemes esésű, jól simogatható, és puszilgatható cicik, szép bimbivel és nagy bimbóudvarral, ami látványnak sem utolsó.

A puncija teljesen sima, vastagabb nagyajkakkal rendelkezik.

A bőre sima és kellemes tapintású, mindenhol feszes, ami annak köszönhető, hogy rendszeresen jár edzőterembe.

Intelligens és tanult lány, a személyisége különösen barátságos és kedves, jól lehet vele poénkodni is. Nem fapofa.

Masszázs

Ajtónyitáskor az ajtó mögött várt, bemutatkozás, puszi, cipőlevétel.
Bevezetett a szobába és megbeszéltük a programot. A biztonság kedvéért megkérdeztem Linát, hogy a telefonos Lina által ígért két extrához megvan-e a kellő szimpátia?
Az igenlő válasz után átadtam az extrákkal bővített csokrot, és egy kis személyes ajándékot is, aminek láthatóan örült.

A fürdőszoba meglátogatása után Lina már a szobában várt.
A programot úgy beszéltük meg, hogy egy ismerkedő masszázzsal kezdünk, ezért hasra feküdtem a matracon. Ami érdekes volt, és ebben a szalonban eddig ilyennel még nem találkoztam, Lina talpig fehérneműben kezdett el masszírozni.
Szokásom szerint egy lágy, simogatós masszázst kértem, ahol az ismerkedésen van a hangsúly. Amikor a vállamnál járt szóltam, hogy lehet egy kicsit erősebben is, amit teljesített is. Jó erős keze van.

A negyedórás, beszélgetéssel összekötött masszázs után úgy éreztem, hogy már kialakult a kellő összhang és „bimbózó” kapcsolatunkat új szintre lehetne emelni.

Kényeztetés

Megfordultam és javasoltam Linának, hogy szeretném, ha hozzám öltözne.

Elkezdett nagyon aranyosan szabadkozni, hogy ilyet még senki nem kért tőle, és bár szimpatikus vagyok számára, ez egyébként is teljesen lehetetlen.
Ezen eléggé elcsodálkoztam és mondtam neki, hogy ebben a szalonban eddig ilyet még nem tapasztaltam és a gyönyörű mellei miatt /is/ választottam őt. Erre levette a melltartóját és megkérdezte tetszik-e a látvány? Nagyon tetszett.

Végül nagy nehezen sikerült kiderítenünk, hogy a félreértés oka az volt, hogy rosszul hallotta a mondatomat, és a „szeretném, ha hozzám öltözne” helyett azt értette, hogy „szeretném, ha hozzám költözne”.

Miután tisztáztuk a félreértést, alaposan tovább gondoltuk a hozzám költözés lehetőségét, és jó sokáig elpoénkodtunk a részleteken. A hangulat egyre jobb lett, Lina érti és szereti a humort.

Feltérdeltünk egymással szemben, először néhány szájra puszival kezdtünk, ami azután fokozatosan átment csókolózásba. Nagyon finom és érzéki a csókja. Közben a kezeink sem tétlenkedtek, én a melleit és a popsiját simogattam, ő pedig a férfiasságomat molesztálta.

Már ettől is simán el tudtam volna élvezni, de nyilván nem ezért jöttem, ezért kértem, hogy feküdjön le a matracra, mert én is szeretném megmasszírozni.

Folytatta a hozzám /k/öltözést és levette a tangáját is, majd hasra feküdt.
Én pedig bevetettem a szokásos masszázstechnikámat, jól megsimogattam és megpuszilgattam a nyakát, a hátát és természetesen a nagyon kívánatos és feszes popsiját is.

Miután hátulról már jól kiélvezkedtem magam, megkértem Linát, hogy forduljon meg és elölről is elkezdtem áldásos tevékenységem.
A sorrend a szokásos volt, fentről lefele haladva, először érzéki csókok, cicikényeztetés kézzel és ajakkal, /ó azok a bimbóudvarok/, majd a punciban is kigyönyörködtem magam, és azt is jól megpuszilgattam.

Érzékelve az idő múlását javasoltam Linának, hogy most már legyen Ő a főszereplő, és átadtam neki a kezdeményezést.
Betelepedett a lábam közé és ő is elkezdte áldásos tevékenységét. A franciája változatos, minden földi jóra kiterjedő volt.
Úgy éreztem, hogy vagy nagyon jó kiképzést kapott az eddig munkában eltöltött két nap alatt, vagy esetleg nem teljesen kezdő. A beszélgetés során kiderült, hogy az utóbbi az igaz, régebben dolgozott már masszőzként.

Kértem, hogy kéz nélkül, csak szájjal csinálja, amit készségesen teljesített is. Mikor elfáradt, megállt kicsit pihenni, olyankor néhány másodpercig a kezével folytatta a varázslatot. Időnként teljes hosszában bevette és közben felnézett rám, hogy mit szólok hozzá? Megszólalni nemigen tudtam, csak elégedett arcot vágtam, nyögtem és elismerően bólogattam, amit mosolyogva nyugtázott.

Közben nagy jólétemben eszembe jutott, hogy tükör is van, ezért oldalra fordítottam a fejem és a látvány tovább fokozta az élvezetemet. A bólogatás mellett időnként gyönyörű melleinek lágy ringásában is gyönyörködhettem tükörben.
Remegve élveztem el a szájában, szerencsére nem engedett el azonnal, még hosszan levezetett.

Letörölgetett, majd kiment a fürdőszobába rendbe szedni magát. Amikor visszajött egy kicsit még mellém feküdt és hozzám simult. Nagyon kellemes néhány perc volt, majd egy kis beszélgetés és megnyugvás után én is célba vettem a fürdőt.

Elszámolás

A randi elején nem kérte, de én mindig ilyenkor szoktam átadni, egy kis ajándék kíséretében.
A szalonban a csokor minden lány esetében ugyanannyi, általában két extra van a csók és a NFVSZ. Megéri igénybe venni.

Lina, jó szexpartner

  kissgo

Egyeztetés

Telefonon érdeklődtem a randi előtti napon. Lina kolléganőjével beszéltem, aki tájékoztatott a lehetséges programokról. Minden további kérdésemre kedvesen válaszolt. A randi napján egy megerősítő sms-t kértek tőlem.

Megközelítés

A helyszín a Corvin Pláza mögött található. Tömegközlekedéssel érkeztem, a közelben található közlekedési csomópont miatt kiválóan megközelíthető. Amennyire meg tudtam figyelni a parkolás a környéken nem lehet túl egyszerű. A lépcsőház számozása egyértelmű, könnyű megtalálni.

Helyszín

Több szobás lakás erre a célra kialakítva. Megérkezésemkor megcsörgettem Linát, aki elmondta a kódot, majd a megfelelő emeletre irányított. Több lift is üzemel az épületben. A programunk egy közepes méretű tatamis szobában zajlott. A szobában körben lévő tükrök segítenek a vizuális élményt fokozni.
A fürdő tiszta és rendezett volt, többféle tusfürdő közül lehetett választani.

Hirdető külseje

Lina a valóságban is pont úgy néz ki, mint a képein. Aki szereti az olyan nőket, akik ott gömbölyödnek ahol kell, az igencsak jól fogja érezni magát Lina társaságában. Az arckitakarástól nem kell félni, egy gyönyörű nő fog ajtót nyitni. A teste természetes, tetoválást nem láttam rajta.

Masszázs

1,5 órás programot beszéltünk meg Linával. Mivel ez volt az első ilyen jellegű élményem így rá hagyatkoztam. Megérkezésem előtt eléggé ideges voltam, de miután megpillantottam Linát ez szinte teljesen megszűnt, miután pedig a kezei közé kerültem pláne. Gyors zuhany után egy kellemes hát, derék és láb masszázst kaptam. Lina megtalálta azokat a pontokat ahol éreztem, hogy kissé beálltak az izmait és ki is masszírozta őket.Közben egy jót beszélgettünk.

Miután kellően ellazultam egyre inkább a tükörre fókuszáltam. Engedélyt kértem a fordulásra. Az első erotikus rész után még kaptam egy rövidebb masszázst, de az inkább már a második erotikus rész felvezetése volt. Lina először a hátamon majd a mellkasomon csúszkázott. Aki szereti a természetes nagy ciciket ez ezt a részt is nagyon fogja élvezni.

Kényeztetés

A 1,5 órás program része két erotikus rész. Ezt megérkezésemkor megbeszéltük Linával, hogy szeretném is igénybe venni. Szóval az első masszázs után Lina szemből kezdett csúszkálni rajtam. Nagyon élveztem a szitut. Selymes bőrét simogattam míg ő délre vette az irányt. Először olajos kezével, majd a cicikkel kényeztetett. Aztán bekapta a farkam is. Kiváló technikával kényeztette a farkam és a zacsi is kapott a törődésből. A finom szájmunka és az a tudat, hogy egy ilyen szuper testű bombázó dolgozik a dákómon együttesen élvezést eredményeztek. A kellemes élmények hatására sikerült egy viszonylag nagy adagot lőnöm édes kis szájába, de ennek ellenére hagyott szájában lenyugodni.

Ez egy kezdő randinak szerintem már így sem lett volna rossz, de ami a második masszázs után következett az valami varázslatos volt. Szóval miután Lina másodjára is csúszkázott egyet rajtam, felültünk egymással szemben és elkezdtünk csókolózni. Itt azt éreztem, hogy nagyon elkezdtünk egymásra hangolódni, működött a kémia rendesen. Ezután szép lassan elindultam lefelé. Igyekeztem testének minél több pontját felfedezni. Belecsókoltam nyakába, aztán a cicikkel játszottam, majd hasán keresztül eljutottam a puncijáig. Lina sóhajaiból ítélve nem volt ellenére ténykedésem. Nyalakodásom intenzitását egyre inkább növeltem. Szorította fejemet, jó helyen jártam. Aztán csiklójával rámozgott nyelvemre. Sikerült örömet okoznom Linának.
Ezután arra kért, hogy térdeljek a mellkasa fölé. Ciciszex következett. Nem vagyok egy nagy méret, de sikerült megtalálni azt a pózt ahol a ciciket dugtam és közben farkam Lina szájába ért. Ezt a pózt, a szopást és a faszverést váltogatta Lina, miközben éreztem, hogy ismét közeledek a vég felé. Ekkor ismét a szájába kértem magam. Lina rágyorsított és szája szívóerejének hatására ismét sikerült elélveznem.

Ezt követően jött egy kellemes utójáték, ahol totál azt éreztem mintha a barátnőmmel lettem volna. Feküdtünk egymás mellett, simogattuk egymást és még pár csókot is loptunk a másiktól. Egymással egyetértve megállapítottuk, hogy ez a randi bizony folytatást igényel majd egy következő alkalommal. Ekkor Lina ellőtt egy kedves poént, amin mindketten jót nevettünk. Ezután még egy gyors zuhanyt vettem és fájó szívvel de búcsút vettem ettől az angyali lánytól.

Elszámolás

Mivel először jártam nála így természetesnek vettem, hogy megérkezésemkor rákérdeztem, hogy rendezzük az anyagi részt. Azt mondta, a zuhany után térjünk vissza erre. Az általam megadott rózsaszál az alap 1,5 órás program díja. Emellett én igénybe vettem Lina mindkét extráját a csókot és a NFVSZ opciót is, számomra így lett teljes a randi. Miután végeztem a zuhanyzással egy kis asztalkára helyeztem a csokromat, amely ott is maradt távozásomig. Pont annyi volt, amennyiről a telefonos kolléganő tájékoztatott.

Lina, jó szexpartner

  FoxT

Egyeztetés

Klasszikus telefonos egyeztetés, szívélyes útba igazitás mindenről, lehetőségek, tarifák, helyszín...

Megközelítés

A Corvin Pláza bevásárlóközpont “mögött” néhány lépés.
Nagyforgalmú metró, villamos és busz minddel a Corvin negyed a célpont.
Kocsival vagy szerencse, és van hely valamelyik utcába, vagy számomra egyszerűbb pláza parkoló.
A helyszín jól megközelíthető, a cím könnyen felismerhető. .

Helyszín

Kapucsengő kód megkérése után , lift és a megfelelőszinter érve rögtön ott a találka bejárata.
A helyszínnel a klasszikus folyosó, a tatamis szoba és a tisztálkodási színtér kaptam hosszabb - rövidebb betekintést. A zuhanyfülke és a szükséges felszerelések számomra teljesen rendben voltak. Szoba méret mai szokás szerinti, az egyöütt létre teljesen alklamas.Az élményt halvány fények, fain tükrök és hangulatot biztosító zene fokozta. Ruha számára szobainas áll rendelkezésre

Hirdető külseje

Lina adatai az adatlapon korrektek. A képek alapján várt élménnyel találkozik az ember. Lina harmonikusan formás lány. Mellei nagysága mind a szemnek mind a kéznek, testnek ideális. Jókora mellbimbói hívogató az ember nyelve számára. Finom bársonyos egész teste, így az öle is. Az egész lány angyali csábító alak egy szelíd, bűbájos emberben.
Kepeken arca nem látszik, nincs ok panaszra. Szemrevaló az arca, ellenállhatatlan szemek. Kétrészes fehérneműben várt, prímán érvényesültek Lina szexi formái. Külseje és habitusa egyaránt cuki.

Masszázs

Rövid bemutatkozás után természetesen tisztálkodás volt a második napirendi pont. Harmadik napirend az érintkezéses ismerkedés volt. Ez állva történt, a kezek a száj és a nyelvek becézgetésével. Ennek keretében szájammal számomra a nyak, a váll és a melek voltak a fő cél területek, kezem a hát és a izgalmasan feszes fenék re koncentrált.
Lina mind eközben lágyan viszonozta a csókot, közben keze előbb a hátamon siklót végig számos módon és formában, helyzet úgy adta belekapaszkodott vállamba, és hol a combjaival, hol a kezével ellenőrizte hogy kellően hat-e testének közelsége rám. Vélhetően megnyugtatóan nyugtázta, hogy közelsége, erotikus mágnás erős vonzást gyakorol rám.
Kezdeményezésére a tatamin helyezkedtünk el. Hosszan koncentráltam a csodás melleire, kezem, szám szamos formában élvezte

Kényeztetés

A simogatások és a csókok között az erotikus elemek voltak a dominánsak. A csikló részletes felfedezésre, simogatására jól is működött.
Lina részéről a kényeztetés számos formája megvalósult. Alapos és sokszínűen tanúbizonyságot adott a kézimunkában valló jártasságban, vélhetően nem akármilyen matyó hímzést is el tudnak készíteni, de inkább az izgalom fokozására törekedett.
A következő percekben - két menetben a cicik vették át a főszerepet az érintkezésben.
Az első fordulóban a mellek és a kezei összhangjáról győzött meg, A mindig volt olyan elem amely tovább fűtött.
Kértem némi módosítást, mert még a csúcsig más elemeket is be kívántam vonni. Átvettem az irányítást és az adot keretek között előadtam szerény müsoromat a melek – nyelv és csikló - újak találkozásról. Érzésem szerint jó szívvel vette, ezt a sóhajokból és a csípő ringásból érzékeltem.
Jött a második forduló a mellek között. Ekkor a cicik között helyezkedtem el, és úgy csúszkáltunk, hogy a szájba érjek.
Aztán áttértünk csak az ajkak közötti játékra. Alaposan eltüntette hímtagot.
Közben hol fejét simogattam, hol fenekét markolásztam. Nem a kivégzés hanem a helyzet kiélvezése volt a közös cél.
Pozícióváltás révén kezei közzé kerültem ismét és csodás élő domborzatán jutottam a csúcsra.
Közösen rendeztük sorainkat és néhány kedves búcsú puszit váltva távoztam.

Elszámolás

Extrákról nem érdeklődtem.
A bemutatkozáshoz kapcsolódó adtam át a csokrot.

Lina, jó szexpartner

  rogerr

Egyeztetés

Mivel már többször voltam a szalonban ezért itt az oldalon egyeztettem üzenetben. Naponta párszor olvassák az üzeneteket ezért egy-két nap alatt egyeztettünk. Én minding több nappal előre szoktam mivel csak ritkán járok és fix időablakom van. Lina és Bianka négykezesre mentem (az előző beszámolójuk után muszáj volt :)) az egyeztetés zökkenőmentesen ment.

Megközelítés

Corvin sétány eleje, nem lehet eltéveszteni. Én BKV-val közlekedem, metrótól pár perc séta. Bejutáshoz információkat már tudtam korábbi látogatásaim okán. Előtte egy órával megerősítettem érkezésem SMS-ben amire válaszoltak.

Helyszín

Két szobás, két fürdőszobás lakás. Én mindkét szobában voltam már de csak az egyik fürdőszobában ami egyébként tiszta és a célnak megfelel. Kilépő, szájvíz, többfajta tusfürdő is van, most volt bekészítve egy bontatlan fogkefe is. A szobában tükrök két oldalt és matrac amin elfértünk hárman is.

Hirdető külseje

Egyértelműen ők vannak a képeken. Lina és Bianka unokatestvérek, alakra hasonlóak: formás kemény fenék, nagy markolni való mellek. Linával már találkoztam korábban úgyhogy tudtam mire számítsak, ő egy szép arcú, kék szemű, szexi tünemény. Bianka képei alapján kicsit másra számítottam (illetve valószínűleg nem olvastam el rendesen a beszámolóit) vannak tetoválásai amik ki vannak retusálva de engem egyáltalán nem zavartak. Lina bugyija végig fent maradt és nem volt vele kölcsönösség (nem tudom az okát, előző alkalommal is ez volt majd legközelebb rákérdezek).

Masszázs

Voltam már egy négykezesen nálunk (Lina + Szemira) korábban de akkor csak úsztam az árral és nem teljesen úgy alakultak a dolgok ahogy szerettem volna (ne értsetek félre nagyon jól éreztem magam akkor is) ezért most elhatároztam hogy kinyitom a számat és elmondom mit hogy szeretnék, így tusolás után amikor visszaértem mondtam hogy a masszázst a végére szeretném és hogy kezdjük a kényeztetéssel. A masszázsra végül a két kényeztetés között került sor. Hason fekve történt, Bianka a hátamat masszírozta, Lina pedig a lábaimat és a fenekem környékét. Simogatós masszázs volt ami akkor teljesen jól esett, közben beszélgettünk (főleg ők amiből nekem visszaigazolódott hogy tényleg uncsi tesók). A vége felé Lina be-be nyúlkált a férfiasságomhoz így már nem tudtam hason maradi és ezzel kezdetét vette a második felvonás.

Kényeztetés

Miután visszaértem a tusolásból, elkezdtünk csókolózni. Először (ha jól emlékszem) akkor Biankával majd Lináva és innen nem tudom teljesen felidézni a sorrendet :) az biztos hogy mind a négy cickóval és két popsival foglalkoztam és egy ponton Bianka délnek vette az irányt és elkezdett franciázni aztán szerintem cseréltek és Lina vett a szájába Bianka meg feljött csókolózni. Mindkettőjük franciája nagyon jó (még tapasztalat gyűjtési fázisban vagyok :D). Valamikor megkértem őket hogy foglalkozzanak egymással amit készségesen teljesítettek úgy hogy elkezdtek csókolózni és egymást fogdosni ami nagyon beindított. Többször szóltam hogy lassítsunk mert nagyon fel voltam már izgulva amire kaján mosoly volt a válasz és egy hangyányit lejjebb vettek hogy épp ne legyen végem :D úgy emlékszem a harmadik ilyen után úgy döntöttem hogy már nem bírom tovább és arra kértem a lányokat hogy Lina feküdjön a hátára és Bianka üljön a szájára én pedig átléptem Linán és Bianka felé fordultam. Bianka szájába élveztem egy óriásit úgy hogy közben őt nyalta Lina. Itt volt az a pillanat amikor megkérhettem volna Biankát hogy mutassa meg az adagot és talán hogy nyelje is le (másik besziben olvastam) de nem éltem vele, majd legközelebb.

A két kényeztetés között kaptam a fenti masszázst és egy kis vizet folyadék pótlás gyanánt.

A második etapban már összefolytak a dolgok de volt minden amire ilyenkor számítani lehet. Volt kebelszex mindkettőjükkel, volt hogy az egyikőjük a zacsit vette kezelésbe míg a másikuk a franciázott (és fordítva), sokat csókolóztunk (mindenki mindenkivel), volt hogy Lina nyalta Biankát ő meg franciázott úgy hogy térdepeltem mellette amiből később az lett hogy a feje fölé térdeltem és úgy dugtam a száját (bocsi, ezt nem tudom szebben írni), volt hogy csak néztem ahogy elvannak egymással. Sajnos a második kört nem tudtam abszolválni (ami nyilván nem az ő hibájuk ők megtettek mindent amit lehetett) és mondtam hogy ez most nem fog összejönni így kaptam egy kis vizet majd lefeküdtünk mindhárman a matracra egyik oldalról Bianka másikról Lina cirógatott ami nagyon jól esett. Pár perc után elmentem tusolni és alibit gyártani (saját törölközőt bevizesíteni) majd rendeztük a rózsaszálakat és eljöttem.

Elszámolás

Két lány, másfél óra extrákkal (egy nfvsz, két csók, és a leszbi) nem kevés te teljesen megéri.

Lina, jó szexpartner

  vivalanocse1

Egyeztetés

Már jártam korábban is ezen a helyen, legutolsó három lányos felállásom is itt volt, sőt az egyik lány most is megmaradt: Evelin. Szóval ilyen előzmények voltak és mivel mindig elégedetten távoztam és a rózsa is baráti, támogatta a 3 lányos terveimet fogtam és beVTR-eztem 3 lányt:
Evelint (már csak kabalából is, szuper volt múltkor) Linát és Vandát. Utóbbi kettő nekem új volt, de meggyőző képekkel és adatlappal, beszivel.
A tali időpontja vasárnap volt 21:00-22:30-ig.
Nem jelezték hogy kell megerősítés, eddig mindig kellett és tök korán kellett ide smst küldeni. 11-kor keltem, rákérdeztem most nem kell megerősítés? De. Tali előtt egy órával küldjek smst. Oké, akkor is küldtem este 8-kor smst. Ebben nincs kivételezés. Nem magam miatt írom, én akárhány smst elküldök a cél érdekében, szóval nem hajtok kivételezésre.

Megközelítés

BKV-val egy darabig majd séta a Corvin plázához. Kimondottan BKV barát számomra a hely, hamar ott voltam. Már '58-kor telefonáltam, megkaptam a bejutáshoz a kódot és lifttel fel.

Helyszín

Sokadik emelet, célszerű a lifttel menni. Ajtó előtt állva vidám hangok szűrődtek ki és gyorsan ki is nyílt csengetésem után. Egy hosszú folyosó, melynek elején levettem a cipőmet, közben ismerkedő beszélgetés a lányokkal. Folyosó végén egy fürdőszoba, ott tusoltam. Két oldalt szoba, mindkettő ajtaja nyitva, kérdezik melyiket választom. Azt ahol legutóbb is voltam. Mindkét oldal tükrökkel felszerelt, középen egy nagy tatami. Valamikor zenét is kapcsoltak a lányok. A fürdőszobában van tusfürdő, szájvíz, odakészített pohár.

Hirdető külseje

Evelin: saját beszámolójában.

Lina: A csapatban a legfiatalabb lány, magamtól kb 20-21-nek néztem volna, ehhez hozzá tesz az ártatlan kisugárzása és viselkedése. Ő is naturál versenyző a cicik természetesek. A lányok karakterei eltérőek és bizony a hajszínek is változatosak. Lina a szőke ciklon a csapatban, egészen bájos a lénye. Elsőre nem néztem volna ki belőle de jól csókolózik. Szóba került a puncinyalás, ő ezt nagyon szereti. Ettől függetlenül mindhárom lánynál kihagytam túl sok inger ért tőlük. Ha újra kezdhetném egész biztos nem hagynám ki a fiatal puncija nyalását. A legtöbbet Linával csókolóztam.

Vanda: saját beszámolójában.

Masszázs

Nem volt B tervem hogy bármiféle masszázs legyen, ettől függetlenül majdnem lett. Vanda akit dinamikus személyisége miatt a legbevállalósabbnak gondoltam na pont ő akart masszázzsal kezdeni. Mondta hogy akkor forduljak meg hasra és akkor elkezdi a masszázst, közben jött oda Lina és Evelin. Mondtam várj nekem nem kell(aranyos volt ez az elhivatottság), érdekes lett volna kettesben ez a párbeszéd hogy folytatódik, de Evelin villámgyorsan megoldotta a szitut, azonnal bekapta a farkam és megmutatta a többi lánynak mi az elképzelése a kedves vendégnek.

A két lány közben nézte és velem beszélgettek. Megbeszéltük az elképzeléseinket. Közben Evelin istenien kényeztetett. Bár minden megbeszélés így nézne ki! :)))

Kényeztetés

Tusolásból visszajövet a tatamira helyezkedtem, érkeztek a lányok is leghamarabb Vanda, majd egyszerre szinte Evelin és Lina. Evelin félreérthetetlen módon magyarázta el a többieknek hogy nem kell masszázs, egyből orálba kezdett. Imádom. Tudtam hogy kell újra a csapatba. A másik két lány a jobb meg a bal oldalamon volt míg Evelin wellcome franciában részesített szemből.

Jobboldalt Linát meg akartam csókolni egyből, ekkor szólt hogy ugye nem csinálom vadul. Mondtam neki nem. Evelin egy újabb helyzetet segített ki mert mondta Linának hogy tényleg nem olyan, nyugodtan. Így Linától egy nagyon finom, érzéki, teljesen nyelvet átdugós csókot kaptam. Odafigyeltem hogy ő dugja át jobban a nyelvét és ő diktálja a tempót. Megérte mert a csókolózás nagyon beleélőssé és lelkiismeretessé vált. Nagyon kellemes meglepetést okozott Lina mert az első mondata alapján azt hittem teljesen ártatlan. Később is mindenben oda tette magát hogy jól érezzem magam, nem csak csókban volt ott a szeren.

Vanda is megoldott egy szitut. A keretem miatt már épp azon gondolkoztam kivel nem fogok csókolózni mikor azt mondta ő azt elengedi, nyugodtan csókolózzak vele is. Szívembe zártam őt ezért. Őt választottam a program végén szájba élvezésre, megbeszéltük a két lány után is átrakom az ő szájába és ő lesz a vég. 3 élvezés. Minden lány elvisz szájjal a csúcsig, de csak Vanda szájába élvezek.

Az első órát beáldoztam játszadozásra, még orálra. A játék abból állt mint múltkor, bugyi a lányokon és azt döfködi a farkam. Most mind a három lánnyal erre lehetőségem nyílt. Elsőnek Evelinnel kezdtem, majd Linával. Az ő mozgása is fantasztikus volt, együtt élt a mozdulataimmal és volt hogy nézte is a tükörből ő is. Hozzá többször visszatértem.

Vanda azért valamit áthozott a masszázsból, mert mikor a hátamon feküdtem szemből végigsiklott rajtam, és volt hogy a cicijeivel masszírozza, simizte a farkam, aztán ő is bekapta. Közben feljött és egy játékos csókolózásban részesített. Foglyul ejtette a nyelvemet a szájával, nyelvével. Itt éreztem hogy van benne lehetőség szólóban rendesen, főleg mikor olyanokat mondott hogy legszívesebben lebilincselne és úgy szopna le. Ezekkel a szavakkal. Majd hasonfeküdt és utána szemből aztán és a bugyiját döfködte a farkam mindkét pózban.

Utána kiderült hogy egyszerre nem kapja be a farkam másik lánnyal,így felültettem magam mellé és együtt moziztunk ahogy Lina és Evelin egyszerre franciáztak nekem, volt hogy felváltva kapták be, kérésemre hogy nyalják a farkam egyszerre láttak neki, szuper látvány volt, a nap egyik csúcspontja. Két nyelv fokozta a kéjt egyszerre a farkamon.

Az ő mobiljukon néztem rá az időre, jöhetett a befejezés. Egy csavart Vanda is beletett. Azonnal az élvezés nem mehetett át a szájába, hisz nyálas volt a farkam előbb megtörölte aztán mehetett. Először Evelin franciázott, mikor éreztem a véget odaadtam Vandának, megtörölte szájba bevette majd élvezés az ő szájába. Utána Lina következett, jól esett a franciája, szembe nézős volt, durvulásmentes, finom francia, vége oda Vandának, törli, szájba veszi és ment a szájába. És eljött a fő szám, Vanda saját maga franciázik le végig. Ebben az esetben nincs törlés, míg franciázik kérem Linát csókolózás, mellém jön, állva csókolózunk, közben Vanda ténykedik a farkammal. Linával szétválik a szánk, lenézek Vandára és harmadszor is szájába élvezek.

Még ajándékozás, tusolás, folyosón beszélgetés és elköszönés.

Elszámolás

Érdekes módon ráért utólag. (Na ebben talán lehet kivételezés mint visszatérőnek, bár nem tudom lehet másokkal is így szokták hogy utólag) Nem is ők hozták szóba, én vettem elő mielőtt zárótusolásra mentem. A tatamira tettem le. Szerintem kimondottan előnyös, nem véletlen hogy ide jöttem vissza. Szexpartnerekből nem tudnám megoldani a 3 lányt. És itt még extrák is belefértek. Valamint egy extrát Vanda teljesen magától el is engedett. Ezt köszönöm szépen!!!

Csókolóztam mindhárom lánnyal de ez így két extra volt csak. Vanda csókja sem volt alibi, rohadt jól csinálja. A harmadik extra szájba élvezés volt, csak Vandának mind a 3-szor. Egyébként a többieknek is lehetett volna, de kötött volt a rózsám.

Annyira hogy bántam hogy nem volt több, mert éreztem van még valahol egy lány és ő így kimaradt a buliból, ilyet még nem csináltam és így most se. Pedig a körülmény az ő részükről adott lett volna rá.

Apropó, 3 élvezés. Elvileg 1,5 órában 2 van, de én már bizonyítottam a lányoknál, nem először voltam itt, mikor először voltam nekem is csak kettőt lehetett. Szóval első tali alkalmával senki se élje bele magát, 2-re készüljön. Nekem sikerült feléjük bizonyítanom korábban már hogy időn belül maradok. Látták nem húzom el az idejüket.

Lina, jó szexpartner

  Klapanciusz

Egyeztetés

Linához és Vandához is volt már szerencsém külön-külön, minek hatására körvonalazódott bennem hogy őket együtt is meg kellene látogassam. Alkatilag ugyanis ellentétei egymásnak, az ellentétek pedig jól ki tudják egészíteni egymást. Felhívtam hát Vanda számát és ledumáltam a részleteket a telefonossal. Sajnos aznapra nem jött össze, így a randi reggelén még meg kellett erősítsem. Ez merev szabály ebben a szalonban, régi törzsvendégeknek sincs kibúvó.

Megközelítés

Corvin negyed, a pláza mögötti kellemes és modern sétálóutca. Sokszor írtam már, így csak ismételni tudom önmagam: M3 vagy 4/6, vagy pláza mélygarázs.

Helyszín

Talán nem meglepő hogy minden változatlan, nagy modern igényes lakás a célnak megfelelően berendezve, több szoba is rendelkezésre áll, mindegyikben matrac és tükör a falakon, minden tiszta és rendezett, beleértve mindkét fürdőt is. Bár soha rosszabb helyre ne tévedne az ember...

Hirdető külseje

Mivel ez egy páros randiról szóló beszámoló második felvonása, itt most csak Lina külsejét fogom részletezni, a másik lányról, Vandáról már megtettem ezt a hozzá beküldött első felvonásban. Az ő hirdetését alább láthatjátok:
https:/beszamolok.com/masszazs/238022/vanda-budapest-masszazs-no-305324453

Lina egy húszas évei közepén járó nőiesen telt angyal, csodás idomokkal, mesésen selymes és puha bőrrel. Kékeszöld szemei és szőke hajzuhataga engem személy szerint elvarázsol, van benne valami megfoghatatlanul érzéki, erotikus kisugárzás. Ebben egészen biztosan közrejátszik huncut mosolya is, melyet gyakran megvillant, ha megnevettetik, vagy ha kacérkodni akar. Nameg az a kislányos babaarc... ahogy puha bársonyos ajkait rátolja a farkamra miközben végig a szemembe néz... Jesszus! Bele tudok borzongani ahogy felidézem az emlékképeket. Cickói csodásak, pont jó méret az önfeledt csöcsörészéshez, ruganyosak és kellemesen puhák. Popsija alkatának megfelelően szép nagy és kerek, lábai dögösek, puncija csodás, hívogató látványt nyújt minden pózban, aminek szerintem tudatában is van, szereti illegetni magát szexisen. Egyszóval külsőre és személyiségre is nagyon rendben van, főleg ha az ember szereti a telt alkatú, közvetlen természetű csajszikat.

Masszázs

Ezúttal sajnos csak egy órát tudtam itt tölteni, ami már kapásból előre vetítette a masszázs kihagyását. Pláne hogy rendszerint hosszabb randikon is elmarad, de részemről teljesen jól van ez így.

Kényeztetés

Ezúttal gyorsan akartam végezni a zuhannyal, úgyhogy bár Lina most is ajánlkozott a közösködésre mint legutóbb, most hárítottam azzal, hogy majd a matracon akarok a lecsóba csapni. Végeztem is gyorsan, a lányok pedig már meztelenül vártak a szobában. Mindkettejüket magamhoz ölelve csókolózni kezdtem velük felváltva, közben markolászva a jó kis popsikat. Majd a cicik is sorra kerültek, melyek nyelves cirógatást is kaptak miközben a lányok már javában a szerszám körül matattak, egyikük a rudat húzogatta míg a másik a zacsit szorongatta. Aztán egyszer csak váratlanul a matrac felé kezdtek terelni, hogy ott aztán finoman hanyatt taszítva fekvő pózba tessékeljenek cserfes kacajok kíséretében. Kénytelen voltam engedni a lányok akaratának, de azért olyan nagyon nem is bántam ezt, mert rögvest rácuppantak a rúdra, amit imádok, pláne ha egyszerre két csaj teszi. 😃

Márpedig ők nem voltak restek azonnal a legkéjencebb módon egyszerre nyalogatni végig a rudat tövétől a hegyéig, végigszopogatni ajkaikkal szinkronban, majd a makkon elidőzve szinte csókolózni rajta egymással. Bombasztikus érzés és látvány volt, olyannyira hogy szólnom is kellett hogy lassítsunk, mert a végére szeretném tartogatni a nagy durranást. Lina kettesben hagyva Vandát a farkammal feljebb kúszott mellettem, majd felváltva számba adta csodás cickóit, mielőtt egy fergeteges nyelvcsatába kezdett velem. Nekem azért már sürgősen pina is kellett a számra, úgyhogy megkértem hogy üljön rám szemből, amit készséggel meg is tett. Így kezeimmel a ciciket és a popsit is tudtam markolgatni, miközben egyre elmélyültebben nyaltam ízletes punciját. Közben Vanda ügyesen tekergette nyelvét a dákón, kőkeményen tartotta Lina számára.

Eljött a csere ideje, Lina vette át a botkormányt, Vanda pedig jött egy kis csöcsörészésre, majd egymás ajkait szopogatva-szívogatva smároltunk vadul míg Lina lefetyelt fürge nyelvével hol a golyókon, hol pedig hosszában a rúdon és a makkon. Persze időnként torokra is engedte, így illendő, legalábbis szerinte, amivel én persze csak egyetérteni tudok. 😄 Azt kell mondjam nagyon illedelmes egy leány. 😂 Közben Vanda is megvillantotta pajzán énjét, mikor közölte hogy mostmár az ő punciját is muszáj lesz kinyalnom, mert kezd tocsogni az izgalomtól. Na még micsoda igények vannak itt kérem! Nem lenne azonban Pinabubus az egyik becenevem, melyet más lányoktól kaptam hasonló szituban, ha elutasítanám egy ilyen igény kielégítését. Úgyhogy Vanda ágyékát is az arcomra engedtem, szemből, hogy az ő melleit is tudjam simogatni közben. Nameg bámulni őket lapos hasa mellett eltekintve felfele, őrjítő látványt nyújtottak. Muszáj volt vadul gyurmázni is velük, nem lehetett ellenállni...

Jó volt így élvezkedni a csajokkal, de nem hagyhattam ki egyik nagy kedvencemet se: pucsítás négykézláb a tükör felé, ajkak a dákón jobbról és balról, két kéz a két kobakon egymás felé nyomva őket, had szoruljon csak a hurok a makkon, majd ütemes töcskölés a fincsi puha ajkak és ficánkoló nyelvecskék között. 😋 Nem bírom megunni, kötelező műsorelem két csajjal. Már ha kaphatóak rá, de szerencsére ők mindketten azok. Én meg nem voltam rest kihasználni a helyzetet, és alaposan megkufircolni az ajkaik közti nedves lukat, ha már mást úgyse lehet itt. Nem panasz ez, mert kurva jó a program így is! Eljátszadoztam velük még egy darabig, de csak hiányzott az a mámorító punciillat, amivel már korábban mindketten megkínáltak.

Úgyhogy a fináléra bevetettük a kétcsajos 69-et, azaz egyik csaj rajtam 69-ben, a másik pedig vele közösen furulyázik a hangszeren. Előbb Vanda puncijában merültem el fenekét csapdosva közben, ő pedig szorgosan szopogatta-nyalogatta a rudat Linával ügyesen összedolgozva, a zacsinak is megadták ami jár. Aztán csere, hogy a végszóra úgy élvezhessek el, hogy Lina istenien csodálatos puncijának vadító illatatit szívom közben magamba. És bársonyos puha szeméremajkai beterítik arcomat... Mámorító élmény, szinte átszellemülök ilyenkor, de a lányok se tétlenkedtek közben, húzták, nyalták, tekerték a rudat, vadul lefetyeltek a makkon, mindent bevetettek hogy a csúcsra repítsenek. Nem is maradt el az eredmény, szép adagot lőttem egyikőjük szájába, de be kell valljam, ha agyon ütnek se tudnám megmondani hogy melyik lány kapta a cuccost. Önkívületi állapotban lehettem hosszú percekig, mert mire magamhoz tértem, már mindketten túlestek egy gyors tisztálkodáson. Rólam egy cseppet se kellett felnyaljanak...

Elszámolás

A helyi policy-nak megfelelően előre rendeztük, csak diszkréten kitéve a komódra, ahonnan fürdés közben lábakélt. És a helyére került néhány kisebb rózsa, mivel felfele kerekítettem. Jeleztem nekik hogy bőven van még virág a kertemben, úgyhogy maradjon csak náluk ez a pár szál is. Mindkét lánynak benne volt a csókért és szájba élvezésért extraként járó szemérmetlenül csekély mennyiségű rózsaszál is, amiből aztán a végén megint vissza akartak adni, mondván hogy csak egyikőjüknek a szája lett tele. Egy kicsit lódítottam nekik a kertem méreteiről, hátha akkor nem furdalja őket annyira, hogy ezt a pár szálat is itt hagyom. Mit kezdenék vele? Máshova már kevés, itt meg úgy gondoltam hogy nagyonis jó helyen van, azért cserébe, amit kaptam tőlük.

Lina, jó szexpartner

  deviljr

Egyeztetés

Telefonon tudtam bejelentkezni, gyorsan egyszerűen.

Megközelítés

Pakolást nem tudom, BKV 10 percre, a villamos és metró megállók.

Helyszín

A lakás nagyon szép, igényesen berendezett. Kellemes félhomály uralkodik belépésnél, még kellemesebb illatok, és persze a lány(ok) akikhez érkeztem, szexi ruhában, hatalmas mosollyal, szexi halkan búgó hanggal. Most is libabőrös leszek, ha rájuk gondolok. A szoba közepén matrac (akár 3-an is kényelmesen elférnek rajta), sarokban komód, kis rádió, mellette bőr kanapé. A falakon tükrök, aki kitalálta egy zseni volt. Az ajtó mellett rögtön egy szobainas, amire a ruhákat lehet tenni. Körbe sejtelmes hangulat-LED világít. A fürdő tiszta, tágas, nagy zuhanykabin, mellette rengeteg tusfürdő. A törülköző száraz, puha és illatos.

Hirdető külseje

Lina egy nagyon szexi lány, barátnős, bújós, szőke hajú, nagy cickókkal, feszes bőrrel, testalkata kicsit teltebb, de igazából arányos, szexi teste van. Nagyon tetszett. Barátnője Evelin (https:/beszamolok.com/masszazs/?lid=237027&l2=VIII.+ker%C3%BClet&l1=Budapest&name=Evelin) az ellentéte, sötét haj, sötét szem, vörösre rúzsozott telt ajak, latinos testforma, széles csípő, kerek fenék, tenyérbe illő mellek. Mindkét lány csodaszép.

Masszázs

Gyors tusolás után visszatérve a szobába a lányok már nagyon vártak. Mosolyogva invitáltak a matracra. Gyorsan ledobtam a kezemből a törülközőt majd hasra feküdtem. A lányok határozott mozdulatokkal kezdték gyúrni a testem olajos kezükkel. Közben halkan beszélgettünk, nem váltottuk meg a világot, de az biztos, hogy a hangulat szépen oldódott hármunk közt. Mikor a hátamat is átgyúrták szinkron mozdulatokkal, Evelin a lábam közé helyezkedett és a fenekem kezdte erőteljesen masszírozni, néha szépen benyúlva a belső combomhoz, ami igen izgató volt. Lina addig a halántékom masszírozta.

Kényeztetés

Kezdett kényelmetlen lenni a hason fekvés, hát fordultam, hogy ágaskodó faszom végre ne a testem alatt sínylődjön. Evelint kicsit meglepte a méret Linával meg is nézték közelebbről :P Simogatták az olajos kezükkel, ami még inkább keménnyé varázsolta. Lina végül feljött hozzám csókolózni, isteni finom csókja van, igazi barátnős, nyelves, érzéki... Evelin pedig éreztem letisztítja a dákót, majd kezébe fogja a merev faszom, hátra húzza a bőrt, és beveszi, ameddig csak tudja. Két csók között megjegyeztem, hogy azért ne fulladjon meg. Ezen azért jót vidultunk mindhárman. Míg Lina folytatta a csókolózást, érzékien simogatva a testem, néha a nyakamat is csókolva ami külön nagy plusz nálam, addig Evelin szorgosan bólogatott a kemény farkamon. Éreztem, hogy a kezével a golyókat is masszírozta. Nem akartam csak egy lányt szopatni, hát megkértem Linát, cseréljenek helyet Evelinnel, ő is érezze a farkam a szájában (és én is kíváncsi voltam mit tud). Nem kellett csalódnom, Evelinhez képest talán finomabb az orálja, de a kézimunka legalább olyan jó volt, ha nem jobb, mint a barátnőjé... Evelin csókja követelőzőbb, határozottabb, mint Lináé, de ez nem ok a panaszra, Ő tapasztaltabbnak tűnik. Evelin cickóit is megízleltem, nagyon szép izgatásra jól keményedő bimbókkal... Élvezet volt nyalni, szívogatni a meredező bimbóját, miközben Lina beleadott mindent a szopásba. Hamarosan meg is lett az eredménye a munkájuknak, a farkam remegni kezdett mielőtt végleg kilőttem volna mindent amim csak volt, így Linának volt ideje kivenni a szájából és kérésemre a cicijére élveztem egy hatalmasat, beterítve mindkét csodás hatalmas mellet. Diszkréten elment mosakodni, én pedig lenyugodtam, majd szintén zuhanyozni mentem. Öltözés után ölelés és puszi a két lánynak, majd távozás.

Elszámolás

Nem volt különösebb extra kívánságom, kölcsönös fr, illetve szájba élvezés ami extra a tájékoztatásuk szerint, de most egyikkel se éltem. Legközelebb viszont biztosan.