Beszámolóim

LILLA, nagyon jó masszázs

  benczeede

Egyeztetés

Telefonon hívtam napközben és egy esti időpontban egyeztünk meg. Talán egy telefonos hölgy lehetett akivel beszéltem de mindent érthetően és egyértelműen elmondott.

Megközelítés

Autóval közelítettem a helyszínt a telóm útmutatásai alapján könnyen ment. Olyannyira hogy korábban érkeztem és két házzal odébb a kisboltba vettem egy kólát és szemeztem a székely kolbásszal és mire végeztem már zárva voltak. Megkellett volna vennem előbb a kolbászt is megvárhatott volna az autóban:). A III. kerületben nem vagyok túl jártas így bkvről nemtudok infókat adni. Egy csendes mellékutcában van a tetthely és közvetlenül a ház előtt pont tudtam parkolni.

Helyszín

Lakás teljesen okés, célnak megfelelő hangulatú és berendezésű. Többen rendelhetnek mert több szoba van de nem találkoztam senki mással. Kellemes halványabb fények a szobában,lágy relax zene, masszázs pad valamint kanapé a készülődéshez. Tükörcsík a falon amin pont latszott a végén az action de későn vettem észre:)

Hirdető külseje

Lilla egy fiatalos megjelenésű, csinos, érett hölgy. Megfelelő mérettekkel rendelkezik azonban keveset láttam belőle. Kissé visszafogott, de kedves fogadtatásban részesültem. Végig inkább a szakmai szempontok érvényesültek részéről. Egy aranyos, szexi hálóing szerű köntösben fogadott ami eltakarta a testét és csak közvetlenül a szeánsz kezdete előtt került le ami teljesen rendben van de kevés lehetőségem volt megbámulni a testét.

Masszázs

Megérkezésem után az ajtóban kedvesen de visszafogottan köszöntött, a szobában inkább fagyosabbá vált, rögtön a tudtomra adta, nem szóban inkább távolságtartó moszgáskifejezésével, tekintetével ... hogy itt inkább a masszázson lesz ám a súlypont és már kezdtem tartani attól hogy a befejezés nem az lesz amire gondoltam:)
Zuhanyzás után felinvitált a masszázspadra levette a rucit és elindult a masszázs.
Erősen dolgozott kezeivel szinte mindenre kiterjedő alapos, kellemes, helyenként keményebb fogásokkal megspékelt masszázsban részesített.
A lábaktól indulva felfelé, külön foglalkozott a kezeimmel, a hátam főbb pontjaival, gerincem és lapockám valaminnt nyakam menti részeket alaposan külön átmasszírozta.
A kézmasszírozáskor előbb az egyik majd a másik kezem került a lábai közé, volt hogy hozzám közelebb kerülve szintén összeért testünk egy-egy kisebb része ami bevallom beindított.
A nyakamat a fejem fölé helyezkedve gyúrta át és ekkor engedte hogy én is nyúlkájak bár próbáltam udvariasan ellenállni és hagyni hogy végigcsinálja a programot de nem álltam meg és szépen óvatosan simizgettem hol a lábát hol a fenekét amit remélem nem vett zokon.

Kényeztetés

A masszríozási elemek végeztével, aranyosan mondta hogy forduljak meg. Szépen lassan kezei közé került a merevedő hímveszőm amit finom mozdulatokkal masszírozott majd szerencsére rövidesen be is kapta. Nem tétóvázott, egyértelműen érezhető volt hogy most ki akar végezni:)
Lassan de biztosan. Valamelyest a zacskóval is fogalkozott bár ezt nem vitte túlzásba, mondjuk már én is a megfelelő állapotban voltam és tök jó hogy ekkor a farokra koncentrált.
Bő nyállal dolgozott és határozott de mégis kellemes és kicsit sem durva mozdulatokkal izgatóan bólogatott. Eközben nekem háttal állva lehetőséget adott arra hogy az egyik kezemmel a fenekét simogatva jobban érezzem a jelenlétét. Ez jó hatással volt rám.
Nagyon szexi volt ez a szitu, főleg hogy kissé tartózkodó 'szakmaibb' hozzáálása ellenére valahogy eltudta érni hogy megmaradjon a szexualitás varázsa és ez is hozzájárult hogy végig mereven tartotta a dákót.
A szoba hangulata, a zene is hozzátett, mintha egy filmben lennénk vagy egy álomban:) Arról nem is beszélve hogy a francia tudása pedig felső fokú. Mondjuk ki: nagyon jól tud szopni. Közben kezeinek megfelelő használatával időnként a zacsihoz is visszatérve gondoskodott róla hogy a minden ondóképződményem hadrendbe álljon. Szerintem ha kiürült tárral mentem volna akkor is tele lőttem volna.
Ajkai szorításában, érezvén hogy közeleg a vég, a szoba különbőző részeire próbáltam koncetrálni elterelve ezzel a figyelmem hogy időt sporolva minél többet töltsek a menyország kapujában. Ekkor vettem észre hogy a szoba túlsó oldalán a tükörcsík élőben közvetíti az eseményt, pont a lényeget. Ez volt az i-re a pont. Kilőttem a tárat. Nem kicsit, nagyon! Fellélegeztünk és letisztogattunk majd egymásra nézve egy felszabadult mosolyt váltottunk és azt mondtam magamban hogy ez nem az utolsó alkalom bízva abba hogy legközelebb kicsit talán közelebb kerülünk egymáshoz. Egy kis több testiséget, esetleg csúszka masszázst is eviselnék ettől a gyönyörű hölgytől, de egyelőre beérem ennyivel.

Elszámolás

Teljesen korrekt. Ár-érték arány nagyon jó. Nem érdeklődtem extrák iránt, amiért mentem így is megkaptam.

LILLA, nagyon jó masszázs

  chief2

Egyeztetés

Telefonon egyeztettem könnyen ment.
Külön telefonos kollegina van úgyhogy kb mindig elérhető.

Megközelítés

Autóval mentem de bkv-val is könnyedén meg lehet közelíteni a bècsi útròl nyílò kis utcát.

Helyszín

Kúltúrált épület ès lakás.
A szoba abszolút hangulatos volt tükrökkel halk zenèvel nagyon rendben volt.
A fürdőszoba is jò de csak kád van ès nincs függöny úgyhogy vigyázni kell hogy ne locsolkodj.
Többen vannak a lakásban de nem láttam mást.

Hirdető külseje

Mivel képekkel hìrdet ezért nem èrhet senkit meglepetés. A kèpeknek teljesen megfelelő csinos nő valahol a harmincas éveiben.

Masszázs

Teljes test masszázs van ès van erő a kezeiben.
Először hát majd karok ès lábak ès fenèk.
Be volt állva a hátam meg a nyakam ès teljesen ellazìtott. A masszázs miatt is megèri hozzá menni. Nem nagyon beszélgettünk közben èn ilyenkor jobban szeretek lazulni ès ebben teljesen partner volt.

Kényeztetés

Fordulás után először kèzzel masszírozta a környékèt ès a falloszom is majd èrzèkien nyelvvel izgatta majd be vette a szájába.
Nem csinálta túl gyorsan de kellő erővel.
Nekem oldalt háttal állt gondolom neki ìgy kényelmes volt de majd legközelebb kèrem hogy had láthassam is az arcát.
Nagyon jòl csinálta mivel könnyen rálátni az òrára ezért tudom hogy 5 perc sem kellett ès kèsz voltam. Az utòdok a szájában landoltak ès jòl szìvott hagyott lenyugodni utána.

Elszámolás

Zuhany után letettem a megtoldott csokrot az asztalra. Nincs extra ès kedvező a csokor mèrete.

LILLA, jó masszázs

  rapidfire

Egyeztetés

Telefonon kerestem. Nem vele beszéltem, kedves “diszpécser” hölgy tájékoztatott. A kora délutáni időpont nem volt szabad, vacsi időre sikerült egyeztetnünk.

Megközelítés

Amfiteátrum környéke. Parkolni a környező utcákban lehet, általában kis keresgéléssel párszáz méteren belül lehet helyet találni. BKV ellátottság elég jó, fonódó villamos és néhány busz a közelben, szentendrei HÉV is kényelmes sétatávon belül.

Helyszín

Teljesen rendben lévő liftes tégla ház, de nem kell magasra menni, gyalog is abszolválható. Előszobában kisszék, cipőtartó állvány, rajta egy férfi cipő szóval többen dolgoznak itt. Ez nem volt zavaró, senkivel nem találkoztam Lillán kívül és idegen hangokat sem hallottam, szóval a diszkréció adott.
Fürdőben többféle szájvíz, tusfürdő (az első alkalom, hogy olyat is találtam, ami tetszett). Kádban zuhanyzós történet. A lefolyóra ráférne egy tisztítás, mert nehezen engedi a vizet. Ezen kívül minden pöpec, előtte és utána is száraz kilépő fogadott.
Szoba tágas, rendezett, hangulatos. Halk zene, kanapéra vagy szobainasra lehet pakolni. Masszázságy is rendben van, kényelmes.

Hirdető külseje

A képeken is tetszett Lilla, de élőben klasszisokkal szebb.
Találkozáskor távoli kézfogással fogadott.
Derékban összekötött köntös szerű valami volt rajta a fehérnemű fölött. Már ebben látszott, hogy gyönyörű alakja van. Ezt a fürdés után, masszázs előtt levette a melltartóval együtt. Bugyi végig maradt, ami szerintem ebben a kategóriában oké, ha úgysincs kölcsönösség.
Arca, hangja nekem nagyon tetszett. Formás pici lány, szép bőrrel, csodálatos tenyérnyi cicikkel, vékony derékkal, formás popsival. Vékony, de nem “csontos”, számomra pont ideális.
Közvetlennek sem mondanám, de ridegnek sem. A korrekten kedvesnél egy gondolatnyival közelebb enged, miközben profin tartja a határokat.
Kedvesen kérdezte, kérek e vizet, aminek örültem és elfogadtam.

Masszázs

Ebben a műfajban a legjobb masszázst Lillától kaptam eddig. Termetéhez képest erős keze van, amit kifinomultan használ. Egyáltalán nem kínoz meg, hanem érzékenyen a rossz fájdalom határon belül mozogva nyújtja a maximumot. Csak masszázsra is mennék hozzá.
Hason fekve sokat foglalkozott a hátammal, derekammal, lapockák környékével. Ágyon pihentetve is és combjai közé szorítva a tenyeremet is masszírozta a karjaimat. Lábaimat is átdolgozta, illetve a de elemet is. Igazán erotikus beütése a masszázsnak leginkább a fenék részen volt.
Jó minőségű, szinte szagtalan krémet használ (talán szőlő magos), aminek kifejezetten örültem.
Megengedte, hogy közben hozzáérjek, amit visszafogottan használtam csak ki, mert inkább a csodálatos masszázsára koncentráltam. Az azért kiderült számomra, hogy bőre nem csak szép, hanem finom tapintású is.
Nagyon tetszett, hogy nem beszédkényszeres! Hagyja hogy élvezzem a masszázst, ha mondok, kérdezek valamit, adekvátan válaszol. Nagyon keveset beszéltünk egymással, de az a benyomásom, hogy egyébként egy intelligens nő.

Kényeztetés

Fordulás után kézi vagy francia levezetés közül lehet választani. Mivel az erős masszázs után úgy gondoltam, a kezei biztosan elfáradtak kicsit, az ajkait választottam.
Még masszázs előtt kérdeztem, hogy lehet e variálni a sorrenden (előre szerettem volna venni a végét), de erre nincs lehetőség.
Masszázs után kérdeztem, hogy lehet e, hogy a masszázságyon fekvés helyett állok vagy a kanapén ülök, de sajnos ebben sem volt rugalmas.
Maga a lezárás úgy nézett ki, hogy a kispajtás tág környékét, simogatta, ingerelte. Közben az engedélyét megkapva simogathattam mindenét. Természetesen a bugyi által fedett részeket békén hagytam. Combjai, popsija, háta, hasa, cicijei mind-mind kellemes tapintásúak.
Ez az egész helyzet, hogy egy számomra gyönyörű, idegen nő ilyen kedvesen érint és én is érinthetem, alapból nagyon izgató volt. Amikor a környékről olykor rátévedt a tizedesre, inkább levettem róla a kezét, mert folyamatosan nagyon közel jártam a kishalálomhoz. Húzta rendesen az idegeimet. Kellett ám lélegeznem rendesen. Amikor végre odahajolt a szájával, nagyon finoman kezdte nyelvével ingerelni. Ekkorra már majdnem teljesen kész voltam, úgyhogy 5 mp-en belül kértem, hogy inkább kapja be, amit nagyon készségesen meg is tett és szinte azonnal durrantam is a szájába, amit előre tisztáztunk, hogy szabad. Szépen végigvitte itt a dolgot, nem köpte ki azonnal, kicsit hagyott megérkezni. Utána diszkréten félrevonult megszabadulni az alólam krémtől, majd kiment kezet mosni. Addig én az ágyon vergődtem, még mindig zsibbadva és időnként összerándulva.
Mikor visszajött, kaptam egy másik tiszta törölközőt és irány az újabb tus.
Visszatérve a zuhanyból öltözés. Lóvét letettem a sezlonyra vagy sifonérra vagy mire. Mikor visszajött, gondolom látta, mert szemérmesen nem beszéltünk róla.
Kedves búcsúzkodás, hétvégi jókívánságok, puszi-puszi.

Elszámolás

Telefonban kaptam róla infot. Extrákról nem volt szó telefonban és személyesen sem. Ha az egyébként szerintem nem túl extra igényeim meghallgatásra leltek volna, minimum felkerekítettem volna az összeget, így nem tettem. Az ár-érték arány szerintem így is nagyon rendben van.

LILLA, jó masszázs

  hanczUr

Egyeztetés

Zöld jelzésnél hamar felvette a telefont, vele beszéltem. A látogatásomat sikeresen belőttük egy közeli időpontra, pár szóval elmondta a programot és elvárt ajándék mértékét is, ami csekély, és nem is ért meglepetésként a beszámolók alapján.

Megközelítés

Óbuda Amfiteátrum-közeli részének egyik csendesebb mellékutcája, régebbi "újépítésű" ház. Parkolás a közelben mindig megoldható, tömegközlekedéssel is elérhető, legkönnyebben a Bécsi útról. A címadás pontos, ottjártamkor a kapuval valami gond volt, csak többszöri próbálkozásra tudtam bejutni.
Házban szűk lépcsőház, lift is van, de nem kell sokadikra menni, így lépcsőztem inkább.

Helyszín

Több- (a férficipők számából talán 3?) rendelős lakás. Az általam használt kezelőhelyiség nagyon hangulatosan berendezett, masszázsággyal, bőrdívánnyal a cuccok ledobására, kellemes hangulatfénnyel, zenével. A fürdő kicsit (nagyon) kopott, kád van, zuhanyfüggöny nincs, de minden más, a legfontosabb: tisztaság és melegvíz, továbbá a kelleténél bőven többféle tisztálkodási segédeszköz megtalálható.

Talán az egyetlen negatívum, hogy nem volt túl meleg a szobában, a masszázs után jól esett a forró zuhany :)

Hirdető külseje

Nem a képek, hanem a beszámolók alapján választottam, így nagyon kellemes meglepetés ért, amikor Lilla ajtót nyitott. Élőben más kisugárzású, helyes, szép arcú, karcsú lány állt előttem egy virágmintás ruhában. Később, a masszázs kezdetekor dobta le ruháját és melltartóját, a piros tangabugyi (sajnos) maradt. Egészen biztosan ő szerepel a képeken, de ha ezt nem tudnám, nem feltétlen ismernék rá. Élőben nekem sokkal jobban bejött, helyes girl next door arcú, szép vonásokkal, kecses, nőies, finom kezű, szép fehér bőrű és nyugodt kisugárzású lányt ismertem meg.

Semmi harsányság, inkább visszafogott távolságtartás, de nem az a fajta távolságtartás, amitől az ember elgondolkodik azon, hogy mi a fenét is keres ott, hanem inkább a "relaxálj, élvezd az ittléted, nem dumálni vagy barátkozni jöttél" típusú hozzáállás. Nekem bejött, bár a kézfogással üdvözlést mint mindig, itt is kicsit túlzásnak tartom. Érdekes módon a búcsú már puszival párosult.

Masszázs

A következő nagyon kellemes meglepetés akkor ért, amikor hasra vágtam magam a masszázspadon, és Lilla elkezdett masszírozni. A beszámolókból kiderült, hogy a masszázs jó, de ennél sokkal többről van szó. Lilla iszonyat jól masszíroz, klasszikus svédmasszázs fogásokat használ, kecses kezeivel kifejezetten erősen, fáradhatatlanul az egész szeánsz alatt.

Az egész relax feelinges volt, nem volt semmi beszélgetés, azon kívül, hogy jeleztem neki, hogy mennyire élvezem, ahogy csinálja, de nem is hiányzott, hogy az időjárásról csevegjünk.

Szinte illatmentes és könnyen lemosható krémmel (nem értem, miért nem ez az alap mindenhol) masszírozva végiggyúrta a hátamat nagyon alaposan, teljes egészében, külön hangsúlyt fektetve a lapockákra, vállakra, de igazából minden rész megkapta a neki járó, kellően erős kényeztetést. Utána a karok következtek, jó alaposan, erősen, általam eddig nem ismert, de nagyon kellemes technikákkal fűszerezve. Nagyon tetszett, ahogy tenyeremet két bársonyosan puha combja közé fogva masszírozta az al- és felkart percekig.

A hát után a lábak jöttek, vádlitól kezdve, combokon át a fenékig. Itt tökéletes koreográfiával megjelentek és egyre erősödtek az erotikus elemek. Előbb csak a masszírozás szerves részeként a combok belső részét simítja végig, minden egyes húzással egy picit jobban, de finoman megcirógatva a zacsikat vagy a farkat, illetve végighúzza a kezét a farpofák közt is. A lábak masszírozásának záróakkordja egy érdekes (de fantasztikus) póz, fél kézzel benyúlt az ágyék alá a két láb között, hüvelykujjal zacsikat és ánuszt finoman simogatva, közben a másik kézzel pedig a feneket és derekat gyúrja.

Egyszerre vártam és sajnáltam, hogy hamarosan fordulni kell, annyira jó volt a masszázs, de annyira fel is húzott az egyre erotikusabbá váló fogásaival.

Kényeztetés

A fantasztikus masszázst nem is hittem, hogy felül lehet múlni, ehhez képest a hajam is leesett attól, amit találkozónk levezetéseként kaptam Lillától. Ha vulgáris lennék, azt írnám, hogy engem ilyen érzékin még nem szopt*k le, de mivel nem vagyok, inkább leírom, mi történt, és mindenki interpretálja saját ízlése szerint.

Fordulást követően párnát tett a fejem alá, majd a masszázspad mellé állva lassú, finom mozdulatokkal bekrémezte az ágyékomat, majd finoman megfogta a farkam, és nagyon óvatosan lassú mozdulatokkal lingamszerű masszázsba kezdett, simogatva a makkot, néha húzva egyet a répán, de az egész a kiváltani kívánt érzésekkel teljes összhangban, átéléssel történt. Rövid idő után nekem kissé háttal fordulva (sajnos így az arcát nem lehetett látni) szájába is vett, de ezt is nagyon finoman tette, ugyanakkor mélyre is vett, éreztem szívóerőt is, a nyelvének mozgását, picit a kezét is használta, de az egész olyan érzéki volt, hogy teljesen le voltam döbbenve pozitív értelemben. Természetesnek esett, hogy közben a hátát, karcsú derekát kezdtem nagyon finoman simogatni (figyelve a határokra), miközben ő folytatta tevékenykedését, amely valóban az volt, aminek hívják, egy masszázst levezető, annak szerves részét képező fenomenális, érzéki francia.

Az időérzékemet elvesztettem, ezért örömmel szúrtam ki a közeli asztalon elhelyezett órát, és megdöbbenve tapasztaltam, hogy már csak öt perc van hátra az egyórás keretből, ezért aztán kevésbé éreztem cikinek, hogy amúgy is alig bírtam már magam, annyira megtette a hatását Lilla nyelvleckéje. Az a durva, hogy amikor sóhajaimból érezte, hogy nagyon közel járok a végéhez, rátett még egy lapáttal, és franciájának ütemén nem változtatva, szabad kezével elkezdte simogatni az ánuszomat. Ez természetesen szinte azonnal megadta a kegyelemdöfést, és hatalmasat élveztem Lilla szájába, de ő csak szépen folytatta farkam érzéki szopogatását, mélyen benntartva, amíg teljesen "le nem vezetett". Az utódok csak ezt követően kerültek papírtörlőbe, nyomát se láttam semmi fintornak.

Elszámolás

A már-már nevetségesen alacsony csokrot felkerekítve az asztalra tettem öltözés közben, amikor épp nem volt benn. Kiszúrta és egyből mondta, hogy várjak egy pillanatra, hoz visszajárót, amire jeleztem neki, hogy ez eszébe se jusson és nagyon köszönöm a fantasztikus órát, amíg velem foglalkozott.

Határozottan állítom, hogy Lilla szolgáltatása ár érték arányban az általam ismert szolgáltatók közül a legjobb. A borravalóval felkerekített csokorméret dupláját is sokszor otthagyjuk masszázsnak nehezen értékelhető simogatásért, ilyen-olyan franciákért, illetve a kölcsönösség lehetőségéért. Ez utóbbi, mint bármely extra itt sajnos hiányzik, de könnyen meglehet, hogy ez nem is baj, hiszen Lilla masszázsa így kerek egész, és bármi több, valójában kevesebb lenne.

LILLA, jó masszázs

  Ygan

Egyeztetés

Telefonon hívtam őt. Precízen elmondta a lehetőségeket egy szelíd hangú barátnő.

Pontos információkkal is szolgált vele kapcsolatban, tudta, hogy mit és hogyan szokott Lilla csinálni, olyan részletességgel tette, mintha látta volna, hogyan dolgozik.

Megközelítés

Romai romokra vezető utca a harmadik kerületben. Utazás jól szervezhető a pontos cím ismeretében

Helyszín

Impozáns szoba masszázspaddal. Igényes megoldások, nagy és tágas helyiség.

Gyémántokat ábrázoló tapéta a falon különös hangulatot teremtett. A tükör is volt mellette, az teljesen a mennyezetig ért. Lapos szekrény és egy hatalmas ülőgarnitúra is helyet kapott ebben a helyiségben. Ezek bőven elfértek, sőt, még így is szellős maradt. Volt hely a mozgásra, még táncolhattunk volna is, ha olyan könnyed lett volna a hangulat.

Fürdőszoba egy kicsit egyszerűbb kivitel, alap kínálattal és minőséggel. Tusfürdő választék az igényemnek megfelelő volt.

Hirdető külseje

Minden olyan, mint ahogy a képeken látszik. Egyetlen eltérés a bőrének a színében volt. Az arany sárgás, hamvas barna árnyalat, ami a retusált fotókon fellelhető, az mára már megkopott, a nyárral teljesen elmúlt. Fehér volt, sápadt mindenhol a bőre.

Az arcos fotóinak hála, nem ért csalódás, tudtam, hogy mire számíthatok. Alacsony és vékony teremtés. Cicik a korát megtévesztő módon feszesek és ruganyosak. Nyolcadikban a tesi öltözőben láttam utoljára ilyen formákat.

A korát harminc körül tippelném, vagy inkább felette. Súly, magasság és minden más rendben volt.Fogadó öltözete egy csinos ruha volt, derékban megkötve. Talán leopárd pettyes mintázattal. Barna árnyalatú volt és combig ért. Nagyon jól állt neki az a kisruha. Szép lábait és karcsú derekát jól kihangsúlyozta.

Messzemenőkig kedves volt és ennek megfelelően udvarias hangnemben tárgyaltunk az elejétől a végig. Ezt a diplomáciában szokásos hivatalos stílust és a vele járó távolságtartást mindvégig igyekezett fent tartani. Nem akart lelazulni, cimbizni velem. Nyilvánvalóan ez neki a melót jelenti. Ez egy munkahely számára, ismerkedtünk, de nem lettünk best friends-ek, még akkor is hogyha most kivételesen egy intim közel kerültünk egymáshoz.

Masszázs

Masszázshoz bugyira vetkőzött. Bájait nem rejtegette tovább, megmutatta nekem, hogy milyen szép nő valójában. Bizony nyeltem nagyokat, ahogyan nézegettem a cicijét és a karcsú derekát. Popója formásan kerekedik és a didik is csodásan ringtak.

Erre a programra kb.45 percet szánt. Ehhez ragaszkodott. Kőbevéste.

Azt mindenképpen nagyra értékeltem, hogy igyekezett fenntartani a szolgáltatás speciális jellegét. Attól függetlenül, hogy a masszázsban olyan profi módon jeleskedett, hogy ha nem meztelenül csinálta volna, konkrétan azt is feltételezhettem volna, hogy egy gyógyászati stúdióban vagyok, ahol szakemberek kezelnek. Hibátlan a masszázs technikája. Jól kidolgozott tematika szerint masszírozta a hátamat. Kitüntető figyelmet kaptak a kritikus területek. Egyértelműen a legprofibbak közé tenném. Erősségében is meglepett. Látszat csal, amilyen kis cuki törpillának néz ki, ezzel szemben a kezeivel hatalmas szorításokra volt képes.

Egészségügyi jelleget azért néha egy-egy intim fogással jól kibillentette a medicalis medréből. Például, amikor a combjai közé szorította a tenyeremet és a karomat dolgozta meg. Szinte a kis ujjam már a bugyiját érintette. Az izgató volt, még úgy is, hogy egyértelműen kijelentette, hogy kölcsönösség és egyéb huncutság nála szóba sem jöhet. Bugyit nem veszi le. Nincs puszilkodás, csók meg aztán főleg.

Az is erotikus volt, amikor a fejemhez jött előre és a csuklyás izmomat és a vállaimat nyomkodni kezdte. Ilyenkor egy kis tapizást engedélyezett a popsiján és a lábán. Amivel nekem nagy örömöt szerzett, de máskülönben ő ezt közömbösen fogadta.A legeslegerotikusabb érintés a masszázsban az volt, amikor a combjaimat és a fenekemet masszírozta meg. Ott már félreérthetetlen módon tapintotta meg a zacsimat és az éledező fütyimet.

Kellemes átvezetés volt ez a mozzanatsor a kényeztető részhez.

Kényeztetés

Erre nagyjából 10 percet áldozott.

Ehhez ugyanazt a krémet használta, amit a hátamra is kent. Elsőnek az ágyékom környékét ápolgatta, majd a mogyorók következtek. Ilyenkor már egyre jobban éreztem, hogy kezd kicsi lenni a bőrkabát a farkamon. Csúszik lefelé a kapucni. Egyre kevésbé takarta a fejet. Végül teljesen lecsupaszította az ezredesemet és a szájába vette.

Orális technikája is tanítani való. Igaz hogy cél specifikus és csak fiziológiai jellegű a kezelése. Lingam elemek után a szájával is jeleskedett. Dinamikával csinálta kezdettől fogva.Gyorsított és szívott. Egyre erősebben és hosszabban csinálta. Nem figurázta soká, nem játszadozott, egyből a célegyenesbe állított és adott úgy nekem. Ahogyan a kezével pumpált, pontosan abban az ütemben éreztem, hogy egyre közelebb érkezem a véghez. Az egyik ujjával a prosztatámat is masszírozta. Még az ánuszom területét is birizgálta. Ez még jobban felgyorsította az eseményeket. Engedte, hogy a szájába menjek el. Jól kiszívta mind még az erőmet is elvesztettem.Ezzel a momentummal megkoronázta az együttlétünket. Megtörölgette előbb magát, aztán engem is rendbe tett. Azért egy jó zuhanyzást a végén még beiktattam magamnak.

Elszámolás

Kicsinek számítanak a virágok. Ahhoz képest, hogy milyen erős masszázst és milyen kényeztetést kaptam, azzal viszont arányban éreztem. Végén került rá sor, amit teljes diszkréció mellett oldottunk meg.

LILLA, jó masszázs

  GinTonic69

Egyeztetés

Telefonon kerestem a találkozó előtt kb 2 órával. Nagyon kedves, türelmes, korrekten tájekoztatott.

Megközelítés

Gyalog mentem, könnyen beazonosítható a helyszín.

Helyszín

Hangulatos lakás, tiszta törölközővel fogadott. Fürdőben szájvíz, többféle tusfürdő. A tett helyszíne kellemes benyomást kelt. A masszázspad előtt tükör található így a látvány sem marad el.

Hirdető külseje

Volt már rossz tapasztalatom másnál így mindig van bennem egy félsz, hogy nem olyan lesz a hölgy mint a képeken. Viszont amikor személyesen is láttam Lillát igazán meglepődtem, hogy élőben is ugyanolyan csinos mint a képeken, van egy aranyos, kedves kisugárzása.
A feltöltött képek tökéletesen reprezentálják a valóságot.
Nekem az esetem, nagyon bejön, vékony, aranyos, fiatalos, szexi leányzó.
Míg masszázs közben a tükörben szemléltem nagyon jártak a gondolataim, hogy mihez kezdenék vele. :D

Masszázs

Svédmasszázs, átmasszírozta minden porcikámat. (Hátam, vállam, lapockám, vádli, karok). Szerintem ügyesen csinálja, érződött, hogy van hozzá érzéke.
Ami kifejezetten tetszett, hogy a masszázsában tényleg van erő is, valóban átnyomkod, nem csak simogat.
Nem vagyok egy nagy dumás de jól lehet vele beszélgetni közben, intelliges leányzó.

Kényeztetés

A masszázs végén megkért, hogy forduljak meg. Úgy helyezkedett, hogy hozzáférjek a popsihoz, cicihez.
Kezdetben kis kézimunka rövidesen elkezdte nyalogogatni majd áttért a franciára. Jó technikája van, nem is bírtam túl sokáig, a szájában ért a vég. Nem nyúlt egyből zsepiért, ottmaradt és kiszívott rendesen ami nagyon jól esett. :)

Elszámolás

Másra sajnos nem volt lehetőség, pedig én is szívesen viszonoztam volna a kedvességét. :)