Beszámolóim

Szonja, istennő masszázs

  JdG

Egyeztetés

Nem az első próbálkozásom volt Szonjánál. Már amikor először feltűnt, kedvencek közé került, majd amikor egy nagyon rövid időszak erejéig arcát is "megmutatta", megszületett az elhatározás bennem, hogy ha addig élek is... Mindenesetre ember tervez, nálam pedig ez különösen nehéz, budapesti tartózkodásaim eléggé be vannak táblázva, és ha el is tudok szakadni egy-egy randi erejéig, a távolabb eső hirdetők (pedig vannak, akikhez nagyon visszamennék) sajnos kiesnek.
Most viszont a környéken volt dolgom, és úgy intéztem a napomat, hogy beleférjen egy terápia is, reggel, amint megjelent, hogy hívható, hívtam. Egy kolléganője vette fel (plusz pont, hogy nem próbálta magát Szonjának eladni, hanem annak rendje és módja szerint bemutatkozott), és beírt engem kicsivel dél előttre, 1 órára. Nem hittem a fülemnek, hogy nem kell B-tervben gondolkodnom.
Aztán a randi előtt kb egy bő órával volt egy nem fogadott hívásom (nem voltam a telefonom közelében), majd egy sms is érkezett, hogy mehetek hamarabb is, ha akarok és tudok. Visszahívtam, és jeleztem, hogy akkor én most el is indulok, de minden az orrom előtt ment el, és egy ATM-et is meg kellett látogatnom, így nem hogy hamarabb nem értem oda, de a végén még nekem kellett hívnom őt, hogy bár már az utcában vagyok, 1-2 perccel később tudok csak megérkezni. :(

Megközelítés

A cím egyértelmű, a ház könnyen megtalálható. Az észak-déli metró két állomása között kb félúton, 10 percnyi sétára található a tetthely. 1-es villamos, és (talán) a 13-as is lőtávolon belül, tehát jól megközelíthető. Parkoló volt bőséggel, valószínűleg fizetős.
Amint odaértem, mehettem, kaputelefonon keresztül nyitottak ajtót, lift visz nem túl magasra.

Helyszín

Viszonylag új építésű társasházban rendel Szonja, én két szobát véltem felfedezni, és egy függönnyel elválasztott nappalit. Fürdőszobában kád, üvegfallal, sok tusfürdővel. Dezodorok, szájvíz segítik még a felkészülést. Több felirat jelzi a kevésbé jól szocializált MT-kat a higiénia és tisztaság fenntartásának fontosságát, hogy nem öncélúan, arról a bejárati ajtó bal felső sarkába ragasztott rágógumi árulkodik.
Mindenesetre (nem kimondottan a kiírás miatt) igyekeztem nem kipocsolni zuhanyzáskor a vizet, és a szájvíz után sem otthagyni a mosdókagylóban a matériát.
A rendelőben tatami, tükrök (de jó is, hogy voltak), szobainas (ha jól emlékszem) és fotel. Utóbbi bár megmozgatta a fantáziámat, most csak a ruháim tárolását szolgálta.

Hirdető külseje

Szonja hozta az (arcos képei alapján elé támasztott, elég magas) elvárásokat. Szép, kedves arc, félhosszú, rendetlenségükben is elegáns szőke fürtök (hogy természetes-e, arra nem vennék mérget, de mindegy is). Vékony testalkat, és ehhez azok a keblek, amiket az ember a képek alapján kb sejt, elvár, de amikor teljes valójukban elé tárulnak, akkor mégis elhagyja a száját egy hűbazmeg.
Az ajtóban kétrészes fehérneműben fogadott (színekben nem vagyok jó), melyekből kikandikált a mellbimbó udvara (ezek határozottan rózsaszínek voltak), megalapozva a ráhangolódást (bár BKV-val érkezve a beköszöntő tavaszi időben ezzel nem volt probléma). Megnyerő fogadtatás, zavaromban kezet is nyújtottam, vendéglátóm azonban két puszira invitált. Nagyon kedves, vidám egyéniség benyomását keltette már az első pillanatokban, ami fenn is maradt a továbbiakban is.

Masszázs

A szobába érve megkérdezte, hol szeretnék vetkőzni, mondtam, hogy nekem jó itt is, és nyugodtan maradjon. Közben egyeztettünk is, felvetettem a másfél órás hosszabbítást is, de ez csak akkor működött volna, ha hamarabb tudok érkezni.
Felsorolta extráit, csók, kölcsönösség (ha úgy alakul, mindkettőt kedvelem, de extraként enm, az már magában hordozza, hogy a másik félnek az nem preferencia), NFVSZ és prosztatamasszázs (ezt első alkalommal nem igazán, de egyszer majd kipróbálnám), mindegyikhez * tud hozzásegíteni. Abban maradtunk, ha úgy sikerül, akkor a szájba élvezéssel örömmel élek.
Gyors, de alapos zuhany után érkeztem vissza, és vágtam magamat hasra a tatamin.
Szonja pedig elkezdte a masszázst, ami inkább simogatás, kellemes nyomkodás volt. Közben csacsogott, tovább oldva a hangulatot. Inkább ő mesélt, egy kommunikatív, értelmes, kedves hölgy képe bontakozott ki. Maximálisan kellemesen telt az idő.

Kényeztetés

Igazából nem nagyon volt határ a két rész között. Egyszer csak elkezdett a hajával incselkedni, végighúzva fürtjeit a hátamon. A hatást a tükörben fürkészte, és tekintetében az is benne volt, hogy élvezi, amit csinál. Na, ez egy olyan mozzanat volt, ami nagyon előre tudja vinni a flow-t, de viszonylag kevés helyen kapja meg az ember. Én kifejezetten élvezem a csábítást (még ha ez adott esetben csak egy illúzió, de ha úgy vesszük, az egész randi, legalábbis annak nem fizikai része az), és Szonja élt ezzel az eszközzel. Még melltartóval takart kebleivel is végigsimította a hátamat, majd újból a haja jött, és az a tekintet...
Fordulás következett, lekerült a felsőrész, és egy újabb hűbazmeg. Nem is álltam meg, hogy ne kommentáljam a látványt, nyilván jóval szofisztikáltabban. Engedélyt kértem és kaptam a közelebbi ismerkedésre, a látvány és a tapintással, csókolgatással szerzett impulzusok belém égtek. (Volt hasonló adottságokkal rendelkező barátnőm, emiatt biztos vagyok, hogy hosszú távon felidéződő tapasztalatok ezek.)
Közben Szonja sem tétlenkedett. Bár már a hasamon fekve is rá-rákeresett (és talált) a cerkára, most már egyértelműen és félreérthetetlenül birtokba vette. Simogatta, nyalta, szopta, nyálazta, majd a zacsit és golyókat is megcélozta. A látszat azt mutatta, hogy élvezi, és ennek hangot is adott.
Bár a bugyi fent maradt, egy ponton már nem csak a combjait és fenekét simogattam. Tapintásra kellemesen duzzadt volt odalent, a finom érintéseket, simogatást jól fogadta.
Közben igyekezett némi változatosságot is belevinni: farkamat mellei közé vette, punciját lábszáramhoz dörzsölte és kéjesen vonaglott, nyögdécselt.
Majd vissza a szájába, kis mélytorok, majd eljött a pont, ahonnan nincs visszaút. Naná, hogy a szájába sikerült, amit profin vezetett le, majd az utódokat szilviába ürítette, és engem is megtisztított, bár nem nagyon volt mit.
Rákérdeztem az időre, meglepő módon volt még negyedóránk szerinte, amit nem bántam. Hozzám bújt, simogatott, én is őt, és még kigyönyörködtem magamat az ikrekben.
Nem akartam visszaélni kedvességével, pár perccel később elindultam egy gyors zuhanyra.

Elszámolás

Az igénybe vett extrával kiegészítve a tiszteletdíjat diszkréten egy mécsestartó alá tettem. Az alapdíj korrekt, a nyújtott élményhez képest főleg, egy fullos program viszont már komolyan megdobja azt. Nekem abszolút megérte, a hozzáállása, az adottságai, a kedvessége az alapcsomag része, és sokkal jobb ezt kapni, mint egy fullos csomagot gépiesen, kedvetlenül.

Szonja, istennő masszázs

  teasealady

Egyeztetés

Többször hívtam Szonját, először a barátnője vette fel, akkor pont nem tudtam időpontot egyeztetni az általam preferált napra, viszont pár nap múlva már Szonjával személyesen tudtam a lehetőségeket megbeszélni, s mivel minden megfelelt, időpontot is egyeztettünk.

Megközelítés

A XII. ker. egyik dinamikusan fejlő részén, egy új építésű társasházhoz kell ellátogatni, ahol parkolóhely van bőven, de fizetős. A GFS megtalálja, de utcanév és házszám táblák is segítenek. A kék metró van a közelben meg járnak buszok is, azok számát nem néztem.

Helyszín

Új építésű lakásként minden a célnak megfelelő, több szoba van a bérleményben, a mi szobánkban nem volt klíma, nem tudom a többiben van-e. Több lány rendel a címen, de a logisztikát jól megoldják, nincs hangoskodás, ajtó csapkodás. Csak arról tudtam, hogy van másik vendég is, hogy a cipőjét láttam az előszobában, mg a diszkrét ajtócsengőről.
A fürdő a célnak megfelel, kádban lehet tisztálkodni, tusfürdő, választék nagy, szájvíz, kis pohár szintén megtalálható.

Hirdető külseje

Ma töltött fel Szonja új, arcos képeket, úgyhogy túl sokat nem kell a külsőt ecsetelni. Abban a ruhában fogadott, ami az 5. képen látható. El lehet képzelni a szemeimet, államat, egyrészt elkerekedtek, másrészt leesett. Nagyon szép lány, hosszú szőke hajjal, nagy, kék szemekkel, amikkel úgy tud az emberre nézni az erotikus játékok alatt, mint egy kis kikapós diáklány, aki arra vár, hogy valaki elfenekelje :) Mindene a helyén van, kerek popsi, kerek cicik, finom punci. Minden természetes, minden eredeti. Mindezek mellé párosul egy maximálisan vendégközpontú hozzáállás. Rákérdeztem, d az egész ottlétem alatt éreztem, hogy szereti ezt a tevékenységet (mind a masszázst, mind az erotikát) csinálni, nem csak kényszerből folytatja.

Masszázs

A masszázs a két kényeztetés közé szorítottuk. Mint elmondta Szonja, a masszázst nem tanulta, hanem autodidakta módon képezte magát. Azért felfedezni véltem szakszerű fogásokat is, főleg a hátam, derekam kilazításakor. A lábakkal kezdődött a masszázsom, mindkét vádlimon, hátsó combomon végigment, kilazította a derekamat, a gerinc melletti izmokat, vállamat, csuklyás izmokat. Közben beszélgettünk, egy kicsit akadozott mert a ventilátor elég hangos volt a fejem mellett, ezért visza kellet kérdezzek néha, de a szükséges udvarias beszélgetést (kinek hogy telt a nyara, hol volt nyaralni, stb.) lefolytattuk. Meglepetést okozott nekem, hogy a nyakmasszázs alatt többször is rám feküdt, megpuszilta az arcomat, én sem voltam rest, odafordultam és egy jó kis féloldalas smárolás lett belőle. Azután kaptam egy érzéki cicis csúszkát, keresztben a hátamon. Többször elkaptam a tekintetét a tükörben, ilyenkor mindig egymásra mosolyogtunk, egyszóval nagyon bensőséges volt a hangulat a találkozónk alatt.
Nem bírtam tovább, megfordultam és egy újabb nyelves csókolózásban vezettük fel a második kényeztetést. "Csúszkálni akarok a farkadonˇ mondta bájos partnernőm és már öntötte is a cicikre az olajat. Ilyet régen pipáltam, igazi kebelszexben volt részem, hol a cicik között csúszkált a farkam, hogy hozzájuk ütögette, mindezt sok olajjal és odaadással. Itt vette kezdetét a levezetés.

Kényeztetés

Mint mondtam, a vizuális kényeztetés már az előszobában elkezdődött, a szobába betérve egy nagy ölelést, puszikat kaptam, majd elmentem zuhanyozni. Visszatérve már anyaszült meztelenül várt rám Szonja, Így a törölközőt ledobva ádám kosztümben kezdtük el egymás testét simogatni, ölelkezni. Pusziltam az arcát, majd a csókot már Ő kezdeményezte. Hatalmasat smároltunk ismerkedés gyanánt, majd a nyakát, füle tövét csókolgattam, ami, mint megtudtam a gyengéje. Felemeltem, lefektettem a tatamira, folytattuk a csókcsatát, elkezdtem lefele haladni. A nyakát, vállát, gyönyörű melleit simogattam, puszilgattam. A mellbimbók érzékenyek, aprók, közepes méretű udvarral. A melleinek természetes esése manapság egyre ritkább kincs, ezért dicsértem is eleget, ami kifejezetten jól esett neki.
Leérkezve a lábai közé, egy nagyon szép, ízletes puncival találkoztam. Először csak a külsejét, majd egyre beljebb haladva végül a csiklóját kényeztettem. Hangosakat sóhajtott, a pocija rángatózott közben, szóval úgy érzem jól csináltam. Picit bedugtam az egyik ujjamat, éreztem a szorítást, de az igazi élvezetet a kétujjas kényeztetés jelentett Szonjának. Közben folyamatos volt a nyelvmunka, csak annyi időre szakadtam el a puncitól, ameddig kifejeztem, hogy nem bírok betelni vele. Hasára fordult, kértem, hogy a fejét tegye a párnára, a popsiját meg emelje felfelé. A látvány nagyon sokáig fog még elkísérni (a következő találkozónkig biztos). Nyaltam a finom puncit, néha a popsit is, úgy vettem észre ez sem volt ellenére. Fenomenális.
Az én kényeztetésem 69-cel kezdődött, megkérdezte, hogy szeretem-e. :) A kedvenc számom, így ismét a kezembe-szánba kaptam a puncit, miközben a két tenyerem a popsigömböket markolta. A kivégzésemet keresztbe fordulva végezte, megmutattam, hogy hogyan szeretem, majd egy jót élveztem a szájába.

A masszázs és olajos cicis csúszka után ismét a lába közzé helyezkedtem, elhatároztam, hogy orgazmusig fogom kényeztetni. Szonja hathatós segítségével, instrukcióival végül is sikerült. Ahogy hullámzó teste lassan megnyugodott, a félhomályban megcsillant az izzadság vagy a krém a bőrén, az szintén felejthetetlen élmény volt számomra. Ezúttal a 69 kimaradt, egyből az oldalam mellé térdelet, feltűzte a haját és az első kényeztetés alatt már begyakorolt kézi és szájmunkával (néha tövig benyelve a szerszámot) ismét a csúcsra járatott, ezúttal nekem is lábremegést okozva.

Elszámolás

Ez elszámolás az elején történt, lévén még ismeretlen vendég voltam. Nemrég történt a lányoknál némi áremelés, de az extrák árai maradtak a régiek. Három extrát vettem igénybe, (csók, ujjazás, NFVSZ) ezek a kedvenceim, ahol csak lehet, kérem őket.

Szonja, istennő masszázs

  Webster

Egyeztetés

A kedvenceimet böngésztem mikor megakadt a szemem Szonja hirdetésén. Szimpatikus volt, ezért mikor jelezte, hogy mikor elérhető tárcsáztam is. Kedves hangja meggyőző volt, gyorsan átbeszéltük a részleteket, majd foglaltam is egy időpontot másnap délutánra. Az napra megerősítő SMS-t kért. Jó fej volt ,mert reggelről írt egy emlékeztető SMS-t, hogy biztosan jövök-e.

Megközelítés

A vasparipámmal mentem a megadott címre 13.kerületbe. Sajnos a GPS hülyeséget mondott, ezért az utca túloldalára vitt, igen ám, de építkezés miatt egyirányú az utca ezért meg kellett kerülnöm a blokkot, hogy oda találjak a címre. Érdemes google mapson lecsekkolni a címet, mert ott egyértelmű a megközelítés. Parkoló hely volt, nem láttam, hogy fizetős lenne, amúgy egy új építésű társasház.

Helyszín

Mint említettem új építésű társasház szépen ki van táblázva minden, egyedül egy dologra kell figyelni, hogy a liftből való kilepéskor balra indulj el ne jobbra, különben könnyen bekavarodhatsz. A helyszín zsír új, többen rendelnek a hancúr szobában tatami, szobainas, az elmaradhatatlan tükör, hangulat fény, és lágy relaxációs zene szólt. A fürdő korrekt. színvonalú, kádas zuhanyzó van, zuhanyfüggönnyel+ minden földi jóval ellátva.

Hirdető külseje

Mint a többséget, engem is elsősorban a csodás keblei azok amik megmozgatták a fantáziámat, de nem tudok szó nélkül elmenni a szép mosolyától, fiatal nőies domborulataitól sem. A kiírt életkorának teljesen megfelel. Legjobban a 16-os képkocka áll a legközelebb a valósághoz. Egy pink kétrészes szettben fogadott.

Masszázs

Érkezésemkor, kezet nyújtott megvolt a kötelező bemutatkozás, puszi-puszi majd megmutatta a helyszínt ahol fogunk szórakozni. Első benyomásra egy fiatal, cserfes, de ugyanakkor egy talpraesett lány benyomását keltette. Érdeklődött, hogy mi az elképzelésem, mit hogyan is szeretnék. 2 extrát kértem, ezekkel egészítettem ki a virágcsokrot, amit előre kért, és le is helyeztem az asztalra. A masszázs részt a két levezetés közé szorítottuk amolyan pihenés/ismerkedés céljából. Erős keze van, masszázs krémet használt, a lábaimtól indult majd fokozatosan haladt felfelé. Az előzmények után volt egy kis izzás még a levegőben, ezért éreztem, hogy már-már picit türelmetlenül alig várta, hogy megforduljak, és újra egymásnak eshessünk :)

Kényeztetés

Nekem, egy szende lány benyomását keltette, de amint visszatértem a zuhanyzásból, teljesen megváltozott, kijött belőle a vadmacska. Nem teketóriázott, a vadsága rám is átragad, szinte egyből megszabadítottuk egymást a maradék textíliától, és már azon vettem észre magunkat, hogy az ágyon szenvedélyesen csókolózunk, miközben a keze már a farkamnál jár. Nah egy ilyen indítás után több se kellett, már álltam mint a cövek, és ekkor mellém huppant, oldalt, szinte már fel-fel kínálva a punciját bekapta a szerszámot. Vadul szenvedélyesen csinálta, 1x-2x megszakítva följött egy csókért majd újra DT-üzemmódba koppanásig bekapta a farkam. Közbe nem voltam rest rácuppantam, én is a puncira egyfajta oldalsó 69-et pózt vettünk fel. Nagyon élveztem a ténykedését, ekkor már időnként a kezét is használta, majd elborított a lila köd, és ekkor a határa fektettem. Óvatosan indítva kezdtem meg teste felvezetését, ami fölöslegesnek bizonyult, mert megfogta a tarkóm, és szó szerint rászorította az arcomat a puncijára, halk sóhajjal közölve, hogy erősebben csináljam :)
A kezemmel markoltam a ciciket, a szám ugye foglalt volt, s közbe a csípőjét fel-alá mozgatta a nyelvemen, így okozva még nagyobb élvezettet magának. Egy idő után bevetette a kezét is ő fenn a csiklójával játszott, én alul a hüvelyt nyaltam, míg nem megfeszült, és mély nyögésekkel elélvezett. Az élvezése rám is hatással volt, továbbra is betonkeményen álltam, amit észre is vett, és újult erővel immár csak rám összpontosítva megkezdte a kivégzésemet :) Érdekes technikát is alkalmazott, amit még nem tapasztaltam, hogy a nagyujját a makkom alsó részére tette, és úgy ütemesen verte/szopta a dákómat. Időnként pihenve feljött csókokért, és urak közbe az a tekintett uhhh top 1 volt. Rövidesen telelőttem a száját a nedűmmel, amit benntartott megvárva míg lenyugszom, majd az utódok a szilviába végezték.
Ezután következett a masszázs rész. Ami után újra megfordultam, és kezdetét vehette a 2. kényeztetés. Itt már bevetette a ciciket is, volt cicik közötti dugás, csak nyelvvel való játszadozás a makkon etc…. kb nettó 10 percig bírtam ezt, és fogaimat összezárva ért véget ismét a vég az ajkai között.
Az időnk lassan a végéhez közeledett, jeleztem, hogy akkor én megyek zuhanyozni, szólt, hogy jönne-ő is velem megmosni a hátam. Közösen zuhanyoztunk, ami gyorsan átcsapott egy pici tapizásba, valahogy megérezte, hogy szükségem van még egy ilyen kis utó huncutkodásra vele még :)

Elszámolás

Másfél órára mentem, ami alapból teljesen korrekt, vannak extrák is, amik meg tudják dobni a végén a virágcsokrot, de ezek nélkül számomra hiányérzetbe csapott volna át a rosszalkodásunk. A csókot, illetve a NFVSZ-be vettem igénybe. Az elején rendeztük, mint első randi szerintem ez így teljesen rendben van.

Szonja, felejthetetlen masszázs

  duracell

Egyeztetés

Nem könnyű elérni, de megéri a sok próbálkozást, mert belevaló egy cicus Szonja. Kitartó voltam meg is lett a gyümölcse: összejött a randi.

Megközelítés

A honvéd kórházzal szembeni utcában egy új építésűnek számító lakótelep egyik lépcsőháza. Parkolás fizetős. Tömegközlekedés elmegy. Kicsit sétálni kell, de ennyi belefér.

Helyszín

Ha jól láttam két tárgyalós az ingatlan. Abban, amiben engem fogadott, abban egy nagy szivacs volt. A többi meg a szokásos. Komód, hangulat fények, és az elmaradhatatlan tükör képezi a kötelező felszerelést.

Ugyan ez a rendezettség és kellemes stílus a fürdőszobában is meg volt.

Hirdető külseje

Ilyen fotó sorozat után, amivel Szonja rendelkezik nem könnyű még valami újat mondani. Képein is látszik, hogy csodálatos idomokkal rendelkező, fiatal lány. Sokan megénekelték már szépségét, én is igazolni tudom, hogy tényleg az . A mellei eredetiek és nagyok. Popsija is egy mestermű. Az egész nő úgy, ahogyan van egy szexi vadmacska.

Arca szomszéd lányos, kedves, bájos, amire jó ránézni. Mosolygós szemekkel és érzéki szájjal rendelkezik. Szőke haja még tovább erősíti az egyébként is erős erotikus kisugárzását. Nincs olyan férfi, aki ne kívánná meg.

Masszázs

A masszázs a két erotikus program közötti részben kapott helyet. Krémmel valósította meg. Pont annyira volt jó, amennyire az ilyen helyeken az elvárható. Barátnős, simogatós, közben társalgós, kellemes időtöltés volt. Idő tartamát nem tudnám pontosan visszaidézni, hogy mennyi ideig tartott. Arra mindenesetre elegendő volt, hogy az akklimatizálódás megtörténjen alatta.

Kényeztetés

Rövid beszélgetés után, hamar a tárgyra tértünk. Puszik, csókok és simogatások után azon vettem észre magam, hogy már meztelenül térdel előttem és a farkamat szopikálja. Szemkontaktust tudja tartani a kis bestia. Olyan izgatóan képes nézni közben, hogy azt hittem egyből elsülök a szájába. Technikájáról csak jót tudok megemlíteni. Lendületes, változatos. Elején inkább érzéki volt, mint pornós. Lágyabban kényeztetett, lassabban csinálta és így is gyakran a csúcs közelébe hozott. Annyira tetszett, ahogyan előttem térdelt. Fenekét kinyomta, közben a mellei meg ütemesen lengedeztek. Fejét lágyan megfogtam és így dugtam a száját. A spriccelés ilyen előzmények után elkerülhetetlen volt. Melleire irányította, majd szépen elkente ott.

Tisztálkodás gyorsan és rutinosan ment.

Megkívántam. Kértem, hogy akkor most nyissunk teret a kölcsönösségnek. Elterült a szivacson én pedig a lába közé férkőztem az arcommal. Csupasz és illatos punikáját élmény volt nyalni. Hamar megjött a hangja is, lihegett, amivel jelezte, hogy jó úton járok. Remélhetőleg valódi orgazmussal ajándékoztam meg.

Ezután következett az a jó masszázs. Ami alatt sikerült feltöltődnöm.

Harmadik harmadban újból én kerültem napirendre. Orális tehetségét ismét megvillantotta. Volt, amikor a mellei közé is vette a dákómat. Onnantól számítva átváltott egy keményebb, pornósabb stílusra. Nyálazott rendesen. A tarisznyára is került belőle. Tojásokat is leápolta. Aztán ismét a makkomon cuppogott. Szívta, nyelte. Nem csak én néztem magunkat a tükörben, ő maga is örömét lelte annak látványában. Egyre hevesebben dolgozott a kezével. Aminek egy újabb tűzijáték lett a vége. Részemről pár pillanat filmszakadás következet.

Majd ismét törölgetés és egy kellemes társalgással fejeztük be a randit.

Elszámolás

A telefonban részletesen elmondta, hogy mennyi az alap. Ezen felül minden az extra kategóriába tartozik. Támogatást diszkréten elkérte, majd eltette.

Szonja, felejthetetlen masszázs

  hanczUr

Egyeztetés

Hónapokkal ezelőtt, a régi helyén is próbáltam, de nem jutottam akkor be hozzá, most akkor hívtam, amikor telefonon zöldet jelzett, egyből felvette. Szerencsére még volt is aznapra időpontja (állítólag ez ritka). Már a beszélgetés is ígéretes volt, mindenre kiterjedően tájékoztatott a feltételekről, de emellett nagyon kedves, incselkedő is volt kommunikáció.

Megközelítés

XIII. kerület jól parkolható (Váci-Róbert Károly-Lehel-Dózsa közötti) része, rendezett környék, új építésű ház, parkoló 50 méteren belül. Bejutás kaputelefonos felcsengetős, a lakás pozíciója egyértelmű, könnyen megtalálható ellenben például a Kondorosi úti útvesztőkkel.

Helyszín

Patika új, több tárgyalós lakás, makulátlan fürdőszobával, piperecikkekkel, kellemes hangulatfényekkel, illattal.

Hirdető külseje

Bár a képek sok jót ígértek, az ajtó becsukása után pozitív meglepetés ért. Szonja művésznő egyrészes fehérnemű szettben, mosolyogva, csillogó szemmel nyújtott kezet. Tekintetemet értelemszerűen először keblei vonzották mágnesként, de arca is helyes, nem mű, szétbotoxolt, agyonsminkelt, hanem helyes szomszédlány. Szonja alacsony, de a hatalmas és formás természetes ciciktől eltekintve teljesen arányos, vékony testalkatú, jó kisugárzású fiatal csaj.

Masszázs

A második kellemes meglepetés a masszázs elkezdésével ért, merthogy a gyors tisztálkodás és az extrák megbeszélése után ezzel kezdtünk, és az első mozdulatokból megállapítottam, hogy átlagon felül, már-már szakképzett masszőrök mozdulataival dolgozik. Megfelelő az erősség, a technika, azaz nem simogatás. Olaj/krém lehetőségekből az utóbbit választottam, mert azt tapasztaltam, hogy az könnyebben lekaparható a szeánsz végén és általában az illata sem annyira maradandó. Így volt most is, lényegében illatmentes a kezeléshez használt cucc, ami külön jópont (nem tudom, miért nem alap minden szolgáltatónál egy ilyen illatmentes opció).
Masszázs közben beszélgettünk, kicsit félszeg volt, olyan volt, mintha zavarban lenne, pedig nem hiszem, hogy erről volt szó, de ezen hamar átlendültünk.
Kb. 15 perc lábak-fenék-hát-váll masszázs után, amit még a fehérnemű szettben hajtott végre, egyszer csak elkezdte csókolgatni a nyakam-vállam hátulról, amit a közismert "megfordulhatsz" nonverbális kifejezésének értelmeztem.

Kényeztetés

Megfordulásom alatt szépen ki is szabadította magát a bodyból, én pedig ismét rácsodálkoztam a gyönyörű formás cickókra, és megkezdődött a szorosabb egymásra hangolódás finom csókokkal (a nagyon nyelves részt nem erőlteti), simogatással. Eközben nyögdécselni is elkezdett, ami a show része, és talán egy picit ebben a stádiumban erőltetett is volt, hiszen nehezen hihető, hogy tíz másodperc alatt ilyen kéjes örömöt okoztam, de arról meggyőzött, hogy Szonja komolyan veszi a vendégelégedettség kérdését.

Szeánszunk egymás csókokkal tartkított simogatásából, az ő kényeztetése felé vette az irányát, előbb pucsítva fedeztem fel popsiját és simára borotvált punciját, majd hátára fektettem és nyelvemmel igyekeztem örömöt okozni neki. Tetszett, hogy végig nézte a tükörben magát-magunkat, illetve puncinyalás közben is rendszeresen a szemembe nézett, közben szorította magára a fejem, tehát aktív volt, illetve irányított is, hogy erősebben is nyalhatom. A show részei voltak még a sóhajtások is, de itt nem vitte túlzásba, szerintem élvezte, de állítása ellenére el nem élvezett, ami persze nem is várható el, ennek ellenére sikerrel igyekezett elhitetni velem, hogy kellemes volt neki ténykedésem.

Ezt követően én jöttem, hanyatt fekve kezébe vette a dolgokat, először a tükörbe pucsítva, majd a lábaim közé telepedve fantasztikus szopásban részesített. Foglalkozott a zacsikkal, nyálcsorgatott (szerencsére nem túlzottan), nyelvhez csapkodott, cicikhez dörgölt, mélytorkozott, lassan-gyorsan, kézzel, kéz nélkül, mindenhogy franciázott, közben gyakran rám nézett, egyszóval elsőosztályú volt. Úgy tűnt, hogy élvezi, amit csinál, illetve élvezi, hogy örömöt okoz, egyszerre volt barátnős és pornós, ami (számomra) az ideális kombináció. Néztem volna még sokáig, de az időnk telt, így pár perc után kihasználtam az előre letárgyalt NFVSZ-t. A végkifejlett után sem azonnal engedett el, hagyott lenyugodni és csak ezt követően nyúlt a törlőkért.

Elszámolás

Az üzletpolitika trükkös, mert az alapszolgáltatás átlagos, viszont szinte minden egyéb extra (kölcsönösség, ujjazás, NFVSZ, csók, illetve azt hiszem, a prosztata masszázst említette még, mindegyik egyenként *-* rózsaszál, all inclusive csomag nincs). Én ebből hármat (kölcsönösség, csók, NFVSZ) vettem igénybe, az ujjazásért nem volt hangulatom külön ajándékozni. A beszámolómban megadott rózsaszálak a három extrával együtt, * rózsával felkerekítve értendők. Az ajándék mértéke tehát sok extrával húzós, de a tájékoztatás korrekt, nincs átverés, a szolgáltatás pedig megéri.

Az ellentételezést az elején beszéltük meg, a végén tettem a komódra.

Szonja, felejthetetlen masszázs

  Lingvista

Egyeztetés

Nagyon népszerű szolgáltató (érthetően), ezért érdemes 1-2 napra előre egyeztetni vele időpontot. Én is így tettem, miután aznapra való időpont egyzetetésem többször sikertelen volt. Belső üzenetben egyeztettünk, ez nála (náluk) kitűnően működik, gyakran nézik, hamar válaszolnak.

Megközelítés

Az Árpád hídtól még kifele néhány sarok az egyik Dunával párhuzamos hosszú utcában, a ház annyira új építésű, hogy még rajta sincs a Street View-n. GPS halálpontosan odavisz, parkolni könnyű. A kapu elől felhívtam, ezúton tolmácsolom azt a kérését, hogy a kapu előtti beszélgetés legyen nagyon diszkrét, ne lehessen gyanítani, hogy miféle kapcsolatfelvételről van szó. Ne mondjatok pl. olyanokat, hogy "én vagyok a hat órási vendég", stb. :)

Helyszín

A lakás természetesen kifogástalan, a szoba kicsi, de a célnak megfelel, a földön nagy matrac, mellette hosszú tükör, amely egyáltalán nem csak az én örömömet szolgálta, de erről később. A fürdő tágas, de mivel éppen ment a szárítógép, gyakorlatilag egy szaunába léptem be – ami viszont ingyenes többletszolgáltatás... :) Folyékony fertőtlenítő szappan és Listerin is van, amit nagyra értékelek.

Hirdető külseje

Szonja egy szexmániás tini benyomását kelti, és ennél gerjesztőbbet nehéz elképzelni. Arca gyönyörű, kerek, talán szlávosnak mondható, pillantásában természetes kacérság van, elhiteti (de inkább tényleg így van), hogy kanos. Nem sokat mosolyog, arcán valami ennél is izgatóbb van: kéjvágy.
A teste tökéletes. Nem a sudár gazella, hanem a "bőven van mit fogni rajta, de semmije sem túl nagy" típus. Nem tudom eléggé hangsúlyozni, hogy mennyire tinis.
A melléről már sokan írtak itt ódákat, jogosan: hatalmas, de ahhoz képest kemény, természetes, nagybimbójú, tenyérbe nem férő, markolásznivaló csoda. Arra azért készüljetek fel, hogy roppant méretéből adódóan van némi természetes esése, de ez semmit nem von le az élvezeti értékéből. Dereka karcsú, feneke gömbölyű és feszes.

Masszázs

Isten bizony, szerettem volna kipróbálni masszázstechnikáját, de nem került rá sor. Ő tehet róla! Amint beléptünk a szobába, kezével lágyan végigsimított a vállamon és mellkasomon, miközben hamisítatlan kacérsággal megkérdezte, milyen extrákat kérek. Nem tudom, sikerült-e már érzékeltetnem, Szonja olyan, mint egy kiéhezett, szexuális vágyát leplezni képtelen, partnerét hevesen kívánó tinédzser, de nem a vad "rádugrom" fajtából, hanem aki mindezt valami elképesztő csábos, szelíd erotikával fejezi ki. Ennek tipikus példája a beharapott száj, és az össze-összeszűkülő szem. Ezeket persze lehet rosszul eljátszani, de Szonja vagy nagyon jó színész, vagy tényleg ezt éli át.
Ezzel a masszázs sorsa eldőlt: elmarad, ugrunk az erotikára. Négy extrája van: csók, szájbaélvezés, prosztatamasszázs és... upsz, a negyediket elfelejtettem. Nem akartam étlappá silányítani a randit, rávágtam, hogy három extra lesz, de még nem tudom melyek.

Kényeztetés

Bár Szonja egyetlen érintésétől és pillantásától már vigyázzba álltam, ragaszkodtam hozzá, hogy előbb ő repüljön el. Lefektettem a tatamira, kiszabadítottam a világbajnok ikreket és csókolni, nyalni-falni-szopogatni kezdtem őket.
Mivel a nyalástól az utóbbi időben tartózkodom, ujjaimmal próbáltam őt a mennyekbe kísérni. Szonjának szűk és izmos puncija van, két (nem virsli) ujjam épp hogy befér. Hamar csúcsközeli állapotba került, de onnan nem nagyon tudott továbblépni, lévén hogy saját bevallása szerint aznap már többször elment.
Ennek előnye is volt: hosszan gyönyörködtem egy élvezésközeli állapotban lévő tini kéjvágyó arcában. Szonja igazi erotomán: a tatami melletti tükörben folyamatosan gyönyörködik saját magában, ezzel is tovább húzva magát. Gyönyörű, fiatal arcán a legkülönbözőbb izgató fintorok futnak folyamatosan át: a majdnem-elélvezést kifejező, fájdalmashoz hasonlító (de éppenséggel hogy kéjes) arckifejezés, hol becsukott, hol kinyitott szem, összeránduló szemöldök, és persze nyögések, sóhajok, szavak. Hasa közben meg-megfeszül, teste tekereg.
Valósággal basztam az ujjaimmal, ami azzal a plusz gyönyörrel járt, hogy hatalmas melle ugrált fel alá.
Már majdnem feladtuk, amikor Szonjának az az ötlete támadt, hogy hívjuk segítségül a kis vibrátorát. Ez nagyon megtisztelő volt, mert állítása szerint ezt csak privát célokból használja. Kétágú, csiklót is izgató szerkezet volt, és még ezzel sem volt könnyű kielégíteni magát, de végül nagy nehezen elröppent (persze nem vagyok ebben teljesen biztos).
Az a tekintet, ahogyan felkel, és szavak nélkül azt fejezi ki: most te jössz, kicsinállak!...
Érzéki szopásba kezdett, folyamatosan tartva a szemkontaktust... és milyen szemkontaktust, te jó ég...! Plafonon voltam. De ez még semmi: egyszer csak minden különösebb átmenet nélkül ráhúzta magát (nem túl kis) farkamra, és koppanásig elnyelt, buja gagging-hang kíséretében. Ezt megismételte néhányszor, majd egy hatalmas adag sűrű nyálat csorgatott a velem egykorúra.
Egyetlen bánatom Szonjával kapcsolatban, hogy nincs nála arcraélvezés, de sikerült megállapodnunk egy nyitott szájba spriccben. Fölétérdeltem, és egetverő orgazmust átélve szájába ürítettem az anyagot.
Alig hittem el, hogy ilyet átélhetek.

Elszámolás

Ahogy írtam, 3 extrát vettem igénybe, nem különösebben készítettem leltárt ezek teljesítéséről, mert bőven megérte ez a rendkívüli élmény.

Szonja, felejthetetlen masszázs

  Lepricon

Egyeztetés

Very easy, I called, in the morning, Szonja immediately replied and the meeting was set to later in the afternoon. As always, I asked her to send me the address in a text message and so she did. She was very nice and polite, so I ended the call with anticipation to our meeting...

Megközelítés

I arrived by taxi, the driver's around track was great, 80's sounds, so the music added to my euphoria... Note that as the building is brand new, the address is not on Google maps yet, so play with the numbers a little. The building is in the end of a parking lot for those who want to come with a car. BKV to the area is not perfect, so expect a few min walking.

Helyszín

As mentioned before, the building is brand new, and so is the apartment. All very clean and tidy.

Hirdető külseje

Usually photos presented here or in similar sites take off a few years of the real age, after seeing Szonja I realized that I'm here case it's exactly the opposite. She's petite, young and GORGEOUS! I would really like to give a learned description of her medium dark blond hair, her laughing eyes etc., but my breath was taken by the most perfect and beautiful pair of tits I've seen (at least in the past decade). Perfection.

Masszázs

As usualy lately, I skipped this part. Maybe next time as I think that a body massage (or more specifically a tits massage) from this young lady should be a memorable event..

Kényeztetés

Szonja greeted me when I entered very sweetly kiss kiss, shoes off and into the room.
We discussed the programme (1.5h of erotic pleasures + kisses + cím). Az it was our first meeting, we settled the financial issues first and let the fun begin...
We first started kissing. She was hesitant at first but I liked it, as it made the experience much more authentic.. after a while the kisses turned deeper. She isn't a pro, but this was also a real turn on. We continued in bed where we got rid of unnecessary textiles (towel in my case, underwear in hers). We continued kissing for a bit and then she rowed for continuing with a bj. Here I stopped her and explained what I want and how I want it. It was so charming seeing her listening and implementing.. so she started the journey towards my dick from kissing gently my neck, going south to my chest, licking my nipples, stomach and only then reaching my already very hard dick. Her playing with it was surprisingly amazing. She started by licking around it then taking it in her mouth, sucking it and all of a sudden, without any warning, it disappears in her mouth. What a great deep throat!!! I then turned her to 69 position tasting her juicy clit. Then she lay on her back and started touching herself, wow! We continued with many other positions, including a memorable tits fuck. As I mentioned before, IMHO she has the most outstanding large naturals in BP. After several other plays, unfortunately time has come to conclude the session so I stood up, while Szonja positioned herself on her knees in front of me and we had a fabulous bj ended deeply in her mouth. Wow. After a short cleaning session we hugged, I got my towel and off to the shower, dress up and bye bye till next time!

Elszámolás

I stayed for 1.5h and took 2 extras: kisses and CIM. The basic price it's in the median higher side, while the extras prices are lower than the average. All in all, the price is more than fair compared to the amazing service. I also added a tip as I really enjoyed

Szonja, nagyon jó masszázs

  brokkoli

Egyeztetés

Telefonon egészen korai órán hívtam, mert villogott, hogy jelen van. Elmondott mindent, az egy órás elfoglaltságnál maradtunk, kora délutáni találkozóban. Volt egy kis emelés, de régóta akartam már menni hozzá és amikor megláttam az arcos fotókat, akkor valami elpattant bennem.

Megközelítés

A váci úttal a Duna felé párhuzamos utca, egy új építésű ház, a gps odavisz, de szerencsére ki van írva a házra a számozás, ez azért pár helyen nem adottság.

Helyszín

Egy új ingatlan, új lakás, amit erre a célra alakítottak ki. Hangulatos vilgítás, rengeteg tusfürdő, egy matrac a fal mellett tükör csík mellette. Talán szólt valami zene, de nem emlékszem.

Hirdető külseje

A cicik, IGEN! :) Természetes szépségek, a bimbik keményednek nyalogatásra. A találkozásunkkor Szonja nem volt kisminkelve mint a képeken, ezért az arca egy fokkal kevésbé volt szívdöglesztő, inkább egy kedves szomszéd lány a házból, viszont azzal a kis semmi ruhácskával, amiben fogadott, elérte, hogy félárbócon mentem be a zuhanyzóba. Meg persze azzal is, hogy egy rövid csókot váltottunk és kipattintotta a mellyeket mosolyogva és felkínálta nekem. Sejthető, hogy miközben szopogattam, nyaltam, a kezeim a fenekét markolták és húzták szét a farpofákat.

Masszázs

Próbálom felidézni, de úgy érzem, hogy a masszázs teljesen elmaradt. Alapvetően egylövetű vagyok és sokszor másfél órára szoktam menni, valószínűleg így kódolt az óra a fejemben és így, hogy csak egy órát voltam, amikor jött volna a masszázs, akkor nekem már mennem kellett.

Kényeztetés

Állva kezdtük az ismerkedést. Csókok, simogatások, markolások, ismerkedő érintések a puncin illetve egy-két bemutatkozó húzás a farkamon, miután a "padlóra küldöm" a hölgyet, értsd mohón birtokba veszem a punciját a szétterpesztett lábú vendéglátómnak, akik ezeket a történéseket végig nyögdécselve, apró sóhajtásokat kibocsájtva veszi tudomásul és tökéletesen részese az eseményeknek. Hosszan kényeztetem őt, de mindig egy kicsi hiányzik a beteljesüléshez. Ezután ellentámadásba lendül Sz. Minden irányból megjáratjuk a farkamat a szájában, a golyóimat a szájában, a kezeivel szintén, szemből és oldalról. 69 a következő. Alapvetően hagyom őt tevékenykedni úgy helyezkedve, hogy a tükörből lássam, amikor elmerülök a szájában. Én csak ritkán izgatom őt, jól esik egy kis passzivitás és persze elég keményítő érzés, hogy csak bámulom a punci-segglyuk kombót, miközben Szonja alkot. Az események alatt többször rá kell szólnom, hogy lassítson, csak játszon a farkammal, lassan izgasson, nagyon heves ez a kis hölgy.
Valamikor megállunk kis szünetekre, ilyenkor kis beszélgetés, csók váltások, miközben gyönyörködöm az arcában. Egy kicsit nehezen megy a kommunikáció, mert nagyon figyel a diszkrécióra és ezért extrém halkan kell beszélnünk. Persze így is tudok kis perverzitásokat a fülébe suttogni.
A következő etapban ismét a szájába kerül a farkam. Figyelmesen, gondosan kényeztet, mélyen és gyorsan miközben végig a szemembe néz. Ohh. Ezért persze újra megkívánom őt, hátha most sikerrel járok. Szonja igencsak nedves már, mindent megpróbálok, de nem sikerül, közben mondja is, hogy neki sok idő kell és ritkán szokott sikerülni, hát én ráérek. Sikerrel nem jártam, de azért annyira sikerült felizgatnom őt, hogy amikor sokadszor nyúlt magához, akkor már ott tartottam az ujjait, egy kicsit figyeltem, hogyan csinálja, kicsit nyálat csurgattam rá, kicsit még besegítettem nyelvvel, majd magára hagytam kedvesemet és hagytam, hogy az orgazmusig izgassa a csiklóját, mikózben én a melleit nyalogattam és markolásztam felváltva illetve lesve figyeltem az arcát.
Eztán oldalról kértem ezt a kedves lányt, hogy legyen szíves szopni a farkamat, amíg én kicsit megemelve a lábát a nagyon nagyon benedvesedett punciját élveztem, kívülről.
Utána ő javasolta, hogy álljak fel. Sejthetitek, hogy ez is gyönyörű volt, mert miközben Szonja dolgozott, addig én a popsi ívében gyönyörködtem. Itt már boldog volt a drága és ez még intenzívebbé tette őt. Magától kőkemény mélytorkot nyomott nekem, csak ugy cuppant a szájából kifele a farkam. Az első után lehajoltam hozzá egy csókért és vigyorogva kérdeztem: ugye ez nem extra. A farkammal a szájában válaszolt: nmm. Aztán gyorsan vadul szopni kezdett, néha kivette, a cicikhez ütögette, lement golyózni, nem unatkoztam na. Néha egy-egy villanásra átvettem az irányítást, de alapvetően önjáró Sz.
De én szopival nem nagyon tudok elmenni, ezért a befejezéshez készülödve egymás mellé feküdtünk, ahol non-verbális jelekkel tudattam Szonjával, hogy csókolózni fogunk, amíg ő veri a farkamat, illetve nekem az is elég, ha csak nyögdécsel a fülembe, én csókolgatom, miközben lent izgat. Annyira vicces lány, nem bírta ezt túlzottan sokáig, egy perc múlva már újra a szájában voltam, de most inkább a kezében, gyakorlatilag rám feküdt, én csak a hátát láttam, ő pedig maga előtt szopott illetve kőkeményen verte a farkamat, épp csak arra volt energiám, erőm, hogy egy kicsit felüljek és valahogy elérjem a mellét abban a pillanatban, amikor elélvezek.

Elszámolás

Az alap szolgáltatását kaptam ennek a lánynak egy extrával, ami a csók volt. Az elején elkérte az alapot, de akkor odaadtam az extrát is, megbeszéltük, ha jön még extra, azt utólag rendezzük. Nem jött.

Szonja, nagyon jó masszázs

  tiberius95

Egyeztetés

A Beszámolókon láttam, aránylag új hirdetés, szimpatikus volt. Éppen jelezve volt, hogy hívható.
Felhívtam és minden fontosat megbeszéltünk. Kedves volt és válaszolt a kérdéseimre. Mivel
tetszettek a válaszok, pár nappal későbbre megbeszéltük a találkozót. Kérte, hogy a randi napján
küldjek egy megerősítő sms-t.

Megközelítés

Könnyen elérhető hely a 13. kerületben. A Dózsa György egyik kereszt utcája. A megadott adatok
alapján könnyen megtalálható. Egy új építésű társasház. Én gyalog mentem, de a folyó építkezések
ellenére mindig lehet találni megfelelő parkolót is.

Helyszín

Eljutottam a társasházig, éppen nyitva volt az ajtó, bementem és mivel volt még idő leültem a halban
található kanapéra. Majd telefonon hívtam, megkaptam a szükséges információkat és elindultam felfelé.
Nem kellett sokat liftezni, ahogy a megfelelő ajtóhoz értem, kopogtam és már nyílt is. Három szoba van,
többen rendelnek, de én nem találkoztam senkivel. Jól jártam, mert egy nagy babaszobába kerültem, ami szépen
volt berendezve, volt egy nagy francia ágy, ülőke és ruhatartó. A fürdőszoba kényelmes és minden szükséges megtalálható.

Hirdető külseje

Puszikat váltottunk, ez jó fogadtatás volt. Szonja egy fiatal, nem magas, jó alakú, szőke lány. Nekem tetszett az arca is.
Rugalmas, gömbölyű feneke van. Hát a mellek, azok csodálatosak, rugalmasak, formásak, nem fértek el a kezemben,
mert jó nagyok. Arra gondoltam, hogy szívesen labdázgatnék velük, de aztán megelégedtem a puszilgatással és a simogatással.
Már a kezdett is nagyon jó volt és a folytatás még jobb lett. Konstatáltam, hogy az adatlapon megadott információk mindenben
tükrözik a valóságot és a képek is hitelesek.

Masszázs

Másfél órára mentem, hogy legyen elég idő az ismerkedésre és a kényeztetésekre is. Elsőnek fürödni
mentem, puha törölközőt kaptam és jól lezuhanyoztam.

A programot úgy alakítottuk, hogy a masszázst két részre osztottuk. Első részben a hasamon feküdtem,
a másodikban a hátamon. A két rész között került sor a kényeztetésre.

Az alsó lábszáramnál kezdte, majd jött felfelé. A hátamat úgy masszírozta, hogy ráült a fenekemre és
még ingerlően ficánkolt is.

Fordulás után elölről masszírozott. A lábammal és a térdemmel kezdte, majd a karjaimat is kezelte.

Kényeztetés

A masszírozás első része után lefeküdtünk a puha francia ágyra. Én kezdeményeztem, hogy jó példát mutassak.
Puszilgatttam és szopikáltam a melleit, majd elindultam lefelé. Eljutottam az illatos puncihoz,
nyalakodni kezdtem, majd finoman az ujjaimmal is ingerelni kezdtem. Úgy láttam, hogy neki is tetszett.

Szonja vette át a kezdeményezést és ingerelte, majd szopogatta meredező barátomat. Az ingerlés nagyon
hatásos volt, és hagyta hogy a szájába lőjem a fehér nedűt. Végezetül finom papírba törölte szájából és
rólam a végterméket.

Elszámolás

Telefonon egyeztettük a részleteket, ennek alapján történt az elszámolás. 90 perc és két extrát vettem igénybe.
(NFSZ és ujjazás). Összesen 41 rózsaszál volt.
Mivel először voltam nála, mindjárt az elején asztalkára tettem a virágszálakat és ez végig ott maradt.
Meg voltam elégedve a dolgokkal.

Szonja, nagyon jó masszázs

  csókkedvelő2

Egyeztetés

Szonjáról készült varázslatos képek már korábban felkeltették az érdeklődésemet. Beszámolóiból nem alakult ki igazán tiszta kép, sőt az egyik beszámolójára általa (?) írt reakció tovább árnyalta a képet, ezért úgy gondoltam személyesen is kellene tapasztalatot szereznem.
Telefonon kerestem, elsőre nem vette fel, de pár perc múlva visszacsörrentett. Kellemes beszélgetés keretében megnyugtatást kaptam, hogy azt a vendégre vonatkozó felső korhatárt nem kell olyan szigorúan venni. Így megállapodtunk egy két nap múlva esedékes időpontban, amit aznap még megerősítettünk.

Megközelítés

Forgalmas főútvonal mellékutcájában található az épület. BKV több eszközével könnyen elérhető. Én kocsival mentem és miután az utca az építkezések miatt enyhén kaotikus, az épülettel srégen szemben lévő parkolóház mélygarázsát használtam.
Az épület nem régi, könnyen megtalálható, házszáma jól látható.
Az épület belső elrendezés elég bonyolult, de kiváló tájékoztató táblák segítik az eligazodást.

Helyszín

Az új építésű házak igényes berendezése jellemzi a lakást is. A fürdőszoba kádas, függönnyel és tusfürdő választékkal, öblítőkkel felszerelt. Minden tiszta és száraz volt, a kapott nagyméretű törölköző igényesen formára volt tekerve.
A szoba a lakás használaton kívüli amerikai konyhás nappalijában volt, ahol a nagy térben igényesen volt elkülönítve az epedás tatami és egy több személyes kanapé, szobainas.
A tatami körül hangulatos, de jó látást biztosító világítás, jól elhelyezett nagy tükör.

Hirdető külseje

Szonja minden beszámolója csodás kebleiről áradozik és joggal. Valóban csodálatos méretűek, állagúak varázslatos tapintást adva, de…..ez sem tudta elvonni a figyelmem harmonikus arcáról, csodás szemeiről, csókos szájáról, kedves mosolyáról.
Alakja minden szempontból szobrász vésőjére kívánkozna: karcsú derék, nőiesen lapos has, formás popsi.
Ízléses kétrészes fehérneműben fogadott.

Masszázs

Érkezésemkor puszikkal fogadott, majd bevezetett a fent leírt szobába.
A szalonok vitathatatlan előnye (csodás lányok választéka) mellett fenn áll a fürdőszobába való bejutás logisztikai kihívása. Ez most is elért, de ennél csodásabb várakozást nem igen tudok elképzelni. Az én vetkőzésem mellett ugyanis Szonját is megszabadítottuk minden felesleges textiltől és meg is kezdtük a függőleges csúszka masszázst, ahol teljes testünk minden irányból történő összesimulása, kezeink simogatása mellett mulattuk az időt. Miután ez már kellő felvezetésnek bizonyult, abban maradtunk, hogy a hagyományos masszázst a végére halasztjuk. Az már egy másik történet, hogy végül is az érdeklődés kölcsönös hiánya miatt teljesen elmaradt.

Kényeztetés

A fürdőszobából visszatérve leültem a kanapéra, míg Szonja az ölembe térdelt. Ez kiváló terepnek bizonyult a csókolózásban való elmélyülésre. Szonja csókja, ha nem is igazán szenvedélyes, de nyelvesen pajkos, természetesen töltött ajkainak varázslatos használatával. Azt is megbeszéltük, hogy a nap elsődlegesen az Ő kényeztetéséről fog szólni.
Ehhez háton fekvésben elhelyezkedett a tatamin. Egy ideig csak állva csodáltam szépségét, majd mellé,- fölé helyezkedve, nem túl eredeti módon, végig csókoltam ajkát, nyakát, a varázslatos ciciket, pociját, combjait, majd eljutottam a már nedvesen váró csodálatos mintázatú puncihoz. Csiklója nyelvelésével, majd egy és két ujjas G-pont ingerlésével szereztem ugyan mindkettőnk számára kellemes érzéseket, de a katarzis elmaradt. Az ingerlést fejem fölé térdelve folytatta, de ez is csak örömteli, de nem igazi volt. Firtatásomra, hogy mit is szeret igazán azt válaszolta, hogy „csináljuk együtt”. Ilyenből már volt egy-két ismeretem, de ez nekem is új volt. Azt választotta, hogy Ő hanyatt fekszik, én feküdjek mellé és két ujjal ujjazzam, amíg Ő két kézzel ingerli a csiklóját és hogy a szám se maradjon tétlen, egyik gyönyörű domborulatát számba segítette. Mindezt a tükörben csodálhattam, ahogy most már tényleg felszabadultan egy csodás orgazmus hullámzott át rajta.
Összebújós, csókolózós beszélgetés keretében pihentük ki ezt az első fordulót.
Ezt követően bemutatta francia tudását, amihez úgy helyezkedett, hogy popsija tükör felé fordult és lehetőséget biztosított ahhoz is, hogy ujjaim szerepet kaphassanak. Franciája bensőséges, kezezés mentes. Ez rövidesen 69-be fordult, ahol még arra is volt lehetőségem, hogy kihasználhassam finom popsikényeztetést is szerető mivoltát egy kis olajos simogatással, finom ujjbenyúlással. Ez tette befejezetté közös élvezkedésünket.

Elszámolás

Szonjának vannak extrái, én a csókot és az ujjazást választottam, nagyon megérte.
A találkozó elején rendeztük, bár Ő nem kérte, én viszont így nyugodtabb vagyok, mert a végére már alig tudok gondolkodni.

Szonja, nagyon jó masszázs

  D4v3

Egyeztetés

Telefonon egyeztünk meg a randi időpontjában. Rugalmas volt. Elhangzott minden ami fontos. Ráadásul biztosan vele beszéltem. Ez mostanság extrának számít lassan.

Megközelítés

Parkolás a ház előtt kizárt a szemközti építkezés miatt. De a környéken könnyen találni helyet. Fizetős. De hát a randi is az.

Helyszín

Új társasház. Ezzel minden lényegeset elmondtam. Minden szép. Az ágy egy picit puha. A szoba épp elég méretű, a mostani lakásokra jellemzően.

Hirdető külseje

A képeken max minimális retus van, de a valóság éppen ilyen. Helyes pofi, fokhagyma popsi, lapos has, brutál méretű és tökéletes formájú cickók. Szuper.

Masszázs

Zuhany után krémmel masszírozott, simogatott míg hason feküdtem. Nyilván nem ez a fő attrakció, de jól esett. Amikor a zacsit kezdte babrálni, a süppedős ágy miatt nem tudtam megfelelően fészkelődni. Így fordultam.

Kényeztetés

Megszabadítottam az ikreket és a bodybóp kibújt a body is. Fantasztikus látvány. Sokat nem teketóriázott, franciázni kezdett. Ügyesen, kitartóan, nem pornósan.
Egy idő után 69-et kértem. Itt amint kényeztettem, nagyon hamar megjött a hangja. Mint kiderült, őszinte volt, mert hosszas nyelv, ujj kombóbal végül elélvezett. Aranyosan remegett. De ahelyett, hogy élvezte volna az élvezést, pattant és folytatta a franciát. Immár mosolygósabban és szemből.
Kértem, hogy végül térdeljen elém. Nem nézett fel rám közben, de szuper élmény volt így is.
Második zuhany, majd el.

Elszámolás

Utólag tettem le. Szerintem korrekt. A masszázs nyilván nem csontropogtatós, de a levezetés messze átlagon felüli.

Szonja, jó masszázs

  Csigabiga13

Egyeztetés

Egyeztetés egy nappal a találkozó előtt történt, ezért reggel még kért egy megerősítő SMS-t, amire korrektül válaszolt is. Kifejezetten kedves volt már a telefonban is a hangja, értelmesen lehetett vele beszélgetni, egyeztetni. A megbeszéltek szerint is történt minden, teljesen korrekt volt.

Megközelítés

Parkolni viszonylag könnyen lehet a ház közelében, de az egész környék fizetős. Pont ezért általában vannak szabad helyek a közvetlen közelben.

Helyszín

Szép, rendezett lakás, tisztaság, láthatóan rendszeresen takarított, vízcseppmentes fürdő. 3-4 féle tusfürdő, szájvíz eldobós poharakkal, jó illatú, puha törölköző.
A szoba is korrekt, földre fektetett matrac, ami minden szempontból ideális. A két oldalon is elhelyezett nagy tükör nagyon jól szolgálja a hangulat fokozódását, mindenkor minden részlet kiválón vizsgálható.

Hirdető külseje

A képek messze vannak a valóságtól. Utólag is azt vizslatom, hogy tényleg ő van-e a képeken. Mert hogy élőben sokkal, de sokkal jobb, mint ami a fotókról lejön. baba arc, hibátlan bőr, nem túl vékony, de mégis minden felesleget nélkülöző, feszes test. És a cicik… Uraim, ilyen mell plasztika nélkül nem létezik, és mégis. Mindenképpen vissza kell mennem, mert nem hiszem el még most sem, hogy ez igaz volt.

Masszázs

A masszázsa inkább pihentető, de mindenképpen kellemes. Nem kapkodja el, tényleg átmegy a teljes testen, mindenre időt fordítva, de valójában egy nagyon kellemes simogatásról van szó. Ha valaki görcsoldásra, átgyúrásra vágyik, akkor azt külön kell megoldani egy profi masszőrnél.
Érdekes módon az alkaromat viszont kifejezetten ügyesen átmasszírozta.

Kényeztetés

Befizettem nála csókra is, ami nagyon jó befektetésnek bizonyult. Barátnős csókokkal örvendeztetett meg, ami már önmagában elég is volt a betonkemény erekcióhoz. Bár valószínű a látvány is elég lett volna.
Tisztában van vele, hogy mik az erősségei, így nagy teret hagy a cicik környéki kalandozásoknak. Tényleg elképesztő a hölgy mellesleg. De a feneke is megér egy misét. Amikor nagyon belelendültünk már a francialeckékbe, megfordult félig mellém, és a fenekét és derekát barangoltam be, amíg ő lelkesen dolgozott a cerkán. Közben az oldalsó tükörből tökéletesen látni engedte munkásságát, a haját félrehúzva.
A mesteri francia, a feszes fenék-derék kombó, plusz a tükör…. na ez már sok volt, óriásit élveztem a csinos kis szájába. Vagyis csak érzés alapján gondolom, hogy óriási adag volt, mert látni egy cseppet sem láttam belőle.

Elszámolás

Az egy órán felül csókkal és NFVSz opcióval jött ki a végső csokor, amit megadtam. Nem kérte előre, erre irányuló kérdésem ellenére sem. A szükséges minimum figyelmet szenteltük csak az anyagiaknak.

Szonja, jó masszázs

  Whiz48

Egyeztetés

Telefonon hívtam amikor villogott a most telefonnál felirat. Egyből felvette és kedvesen bemutatkozott, így kérdés se fért hozzá, hogy a telefonját ő kezeli. Tájékoztatott a program lehetőségekről és mivel nem függött a látogatásom az extra lehetőségektől, ezért mondtam neki, hogy nekem tökéletesen megfelel ha személyesen beszéljük meg az extrákat szimpátia alapján. Könnyen találtunk közös időpontot, kérésemre sms-ben elküldte a pontos címet.

Megközelítés

Honvéd kórház közel, az oldalon található térkép viszonylag közel van a valósághoz. Van A és B kapu is az épületen, de közvetlen egymás mellett van a kettő és Szonja telefonon segített a könnyű bejutásban. Parkolókat láttam, feltételezem fizetős, de a tömegközlekedés is könnyű. GPS is pontosan a címhez visz.

Helyszín

Jó állapotú lakás, a célnak tökéletesen megfelel. Lift emeletre felvisz, lifthez közel az ajtó. Ketten rendelnek, de logisztika rendben volt. A fürdő jól felszerelt, többféle tusfürdő és dezodor is van, illetve szájvíz kis műanyag poharakkal. A fürdőben pár "használati utasítás" is található az ajtó kitéve, de igazából csak amiatt voltam szomorú, hogy az ott kiírtak valaki számára nem evidensek (ne fröcsköld ki a vizet, szájvíz után öblítsd ki a csapot és a kis kukába a csapat alatt dobd ki a poharat, stb).

A szobában a földön egy matrac, a matrac előtt és mellett is 1-1 tükör így fekve is mindent láthatunk. A szobában enyhe félhomály de mindent jól látni, halk zene és egy kis óra ami segített nekem is beosztani és betartani az időmet.

Hirdető külseje

Gyönyörű ha röviden akarnám jellemzni. Fiatal, a kiírt kora bizonyára közel van a valósághoz. Arca bájos, nem kell az arc kitakarástól tartani. Alacsony (vagy én vagyok magas), vékony, nagyon jó alakja van. A mellei - a mellei tökéletesek. Mérete, alakja, esése, bimbó és udvara, mind olyan amit számomra a tökéletes kategóriát képviseli - persze ez szubjektív, de meglepődnék, ha valakinek ilyen szép mellek nem tetszenének. Punci sima és jó ízű, tiszta, ápolt. Szonja egész lénye kifejezetten vonzó, amit pedig a képek nem adnak vissza az a pajkosság, hogy jó beszélgetőpartner is, a szemeivel fel tud falni bárkit, huncut, cuki. Fehérneműben fogadott, színre talán fehér/rózsaszín kombó lehetett, de melltartóból kikandikáló mellbimbó udvara jobban lekötötte a figyelmemet mintsem az azt takaró textil színe.

Masszázs

Első alkalom révén a találkozónk sorrendje a következő volt: beszélgetés, fürdés, masszázs, első kényeztetés, kölcsönös masszázs és kényeztetés, majd nekem a második kényeztetés és ismét fürdés majd távozás.

A masszázst nem tanult, de krémet használva kellemes egész testemet átsimogatta. Inkább a simogatos fajta, mintsem az átgyúros, de ugye mind inkább a simogatásért megyünk. Masszázs közben beszélgettünk, és megkérdezte mit szólnék hozzá, ha megszabadulna a fehérneműtől - ha nem tiltakoztam. Nagyon izgató volt az is, ahogy pucéran a fenekemre ült és úgy masszírozta a hátamat, illetve időnként közelebb hajolt, haja illetve a mellei a hátamat érintve. Már alig vártam, hogy fordulhassak, nagyon tudja, hogy kell incselkedni az emberrel.

Kölcsönösen őt maszírozni is kellemes volt, szeretek masszírozni pláne egy ennyire vonzó nőt. Itt volt alkalmam megcsodálni csodás fenekét is, illetve incselkedett itt is amikor fekve kicsit bepucsított és feltolta a fenekét.

Kényeztetés

Masszázs végén jelezte, hogy megfordulhatok és nem sokat teketóriázva szájával megkörnyékezte a farkamat. Mellém térdelve úgy pozicionálta magát, hogy kézzel könnyen elérjem, illetve a tükörben mindent is láttam amit elértem. Francia technikája számomra nagyon különleges és jó volt. Ha nyersen akarnám kifejezni magam, úgy leszopott mint még senki. Nagyon változatos a technikája, nem csak monoton egyféle módon kényeztet, hanem folyton új és új élményekkel lep meg - golyókkal alaposan foglalkozott, a rudat hosszabban és keresztven is minden féle módon falta, arcához/nyelvéhez csapkodta, fitymafék körül nyelvvel külön izgatta. Ember legyen a talán aki ezt sokáig bírja, úgy látszik én nem vagyok az, mert nem is bírtam sokáig és a szájában ért a vég.

Utána őt masszíroztam meg ami fordulás utána átment Szonja kényeztetésében. Csókról nem kérdeztem és ő se kezdeményezte, így a nyakánál kezdtem puszilgatni és innen haladtam lefelé. A melleinél muszáj volt hosszabb idő tölteni, nagyon jól esett kényeztetni azokat a bimbókat amik jól reagáltak a kedvességre. Itt külön tetszett amikor belefeledkezdtem a melleiben, akkor megfogta az egyik éppen semmit tevőt kezemet és a puncijára tette. Ahogy akkor is kezdeményező és aktív volt amikor ő kényeztetett, úgy akkor is aktív volt amikor ő kapott, nem csak feküdt ott, ez különösen tetszett. Nyalogatás kezdetétől kezdve volt hangja, az elején még inkább tűnt a show részének, de a végére annyira benedvesedett, hogy a hangja is hitelt nyert. Állítása szerint sikerült eredményre jutni, ha tényleg így volt annak én csak örülök.

Masszázs utána mellé feküdtem, de láttam, hogy szemeivel már kacsingat lefelé, mintha már rám akarta volna vetni magát, így ismét kényelembe helyeztem magam. A második is hasonlóan változatos volt, illetve kértem, hogy mellei között is had töltsek el egy kis időt amit készségesen teljesített. Nagyon sok időt tudnék így tölteni. Ahogy első esetben is, másodjára is a szájában jutott el a csúcsra. Első alkamommal emlékszem, hogy szilviában végezték az utódok, de megmondom őszintén nem emlékszem másodjára hova tűntek, de lehet csak az élémy határása kikapcsolt az agyam.

Elszámolás

* rózsaszál a másfél óra és * rózsa minden extra, úgymint a nfvsz, kölcsönösség, ujjazás. Érdemes élni vele, én csak ajánlatni tudom. Már az elején ki akartam tenni a pontos összeget, de ő is mondtam hogy ráér a végén meg végül szerintem én is elfelejtettem és csak a végén rendeztük.

Szonja, jó masszázs

  Tome205

Egyeztetés

Belső üzenetben érdeklődtem hajnali ébredéskor, reggel gyorsan, és egyszerűen tudtunk mindenki számára megfelelő időpontot találni.

Megközelítés

XIII kerület könnyen elérhető része, Dózsa György útról lefordulva a társasház előtt is találod magad. Autóval érkeztem, ház előtt is lehet parkolni, én a szomszédos parkolóházban tettem le a verdát.

Helyszín

A rendelő tip-top állapotú, ízlésese berendezett és patyolattiszta. Több lány is van a lakásban, de ebből semmit nem lehet érzékelni. előszobából hip-hop a szobába lehet jutni, és onnan is egy kisnyusziugrás a fürdőszoba, ami minden szükséges eszközzel fel van töltve

Hirdető külseje

Szonja bájos, mosolygós arccal, és fantasztikus alakkal rendelkezik, természetesen a sokszor megénekelt cicijei a mindenvivők.. 2 részes fehérneműszettben fogadott az ajtó mögé bújva és gyorsan a szobába invitált.

Masszázs

A szobában kis ismerkedős beszélgetés után átbeszéltük a randi részleteit és virtuálisan átfutottuk az étlapot is, aztán gyorsan bevettem magamat a fürdőbe. Szonja már ekkor incselkedve rámsimított elől-hátul :) Visszaérve a szobába állva kezdtünk ölelkezni, és apró puszik, visszafogott csókokba mentek át. Itt van egy kis vágás, ugrok egyet a kényeztetés részre, mert a masszázsra a 2 kör között került sor. Szonja lelkiismeretesen a lábamtól indulva a nyakamig krémmel átmaszírozott, mely szakszerű, és kellemes volt. Mindeközben beszélgettünk is kicsit, ezen rész közben éreztem a generációs különbséget egyedül, mert Szonja tényleg nagyon fiatal, és még rengeteg dolog előtte áll az életben.

Kényeztetés

Apró csókok, és egymás testének felfedezése közben Szonja lesimította a törölközzőt rólam, és lassan lecsusszanva köszöntötte már ébredező férfiasságomat is. finoman, barátnősen kezdett, de nem teketóriázott sokáig, és hamar eltűntette a botkormányt meleg ajkai között. Ágyra segítettem, és végigpusziltam a testét különös figyelmet fordítva gyönyörű formás mellei kényeztetésére. Szonja igyekezett egyértelmű jelét adni, hogy nagyon élvezi ténykedésem, sóhajtásokkal, nyögdécselésekkel. Kelyhe finom illatú, és jól reagált nyelvjátékomra, mellyel kitartóan kényeztettem, de nem vagyok biztos a teljes sikerben.. :) Kis pihenés után vendéglátóm vette kezelésbe, változatos technikával, picit a kezét is használva kényeztetett. A zsacsi területét is kértem, vegye kezelésbe, melyet szintén ügyesen és lelkesen abszolvált. Természetesen a melleivel is kényeztette a velem egykorút, ez szerintem kihagyhatatlan rész, ilyen adottságokkal.. Extraként a NFVSZ opciót is kértem, így a szájában végezték a kis virgoncok. Kiszaladt rendbehozni magát, és visszatérve abszolváltuk a korábban leírt kellemes masszázsfelvonást. Amelynek a végén apró benyúlásokkal, illetve nyakrapuszikkal jelezte, hogy ideje lenne megfordulnom. Nem ellenkeztem, így ismét hamar a szájában találtam magam, közben fantasztikusan kerek melleit simogattam. Belekóstoltunk egy 69-es pozícióba is, de a finálét állva szerettem volna abszolválni, hogy a tükörben lássam közben gyönyörű testét.A második kényeztetést is lelkesen és odaadóan vitte végig, uh teljes megelégedettséggel botorkáltam a fürdőszobába.

Elszámolás

Előre megbeszéltek szerint történt. Az alapár a piaci átlag, a * extra azért kerekített rajta egy kicsit, de teljesen rendben volt.

Szonja, jó masszázs

  tengeri

Egyeztetés

Telefonos egyeztetés innen az adatlapról, sima ügy.

Megközelítés

Vizafogó, elvileg könnyen megközelíthető a Hegedűs Gy. utca felől. Jelenleg a helyzetet egy útépítés bonyolítja, amihez pont a házuk előtt zárták le az utcát. Kocsival javasolt a zsákutca végén megállni és az utolsó pár métert legyalogolni. Alternatív megoldás: a Vizafogó utca felől behajtani.

Helyszín

Kellemes, tiszta, Barbie-rózsaszín hangulatvilágításban úszó kis szoba némi keleties díszítéssel. A fürdőszoba oké, higienikus, nem lelakott, zuhany könnyen kezelhető, kellő valaszték tusfürdőből.

Hirdető külseje

Este nyolc volt és el tudtam volna fogadni, ha a hölgy kissé fáradt és fásult. Ehelyett egy pörgős, kedves, cserfes lány fogadott. Ő van a képeken, amik retusáltak, de nem hamisítják meg a valóságot. Sőt. Mármost, nem akarok kultúrsznob lenni, de egyszer láttam egy orosz filmet, amiben a főszereplőt észbontóan gyönyörű szláv szépségek hívják meg egy termékenységi ünneppel összevont orgiára. Na, Szonja pont ilyen, mint a tajgai szirének, azt leszámítva hogy nem kék hanem barna szemű. A természetes szőke haj és a barna szemek kombója pedig atom.

Masszázs

Bevallása szerint még nem végzett tanfolyamot, de ha kell, erősen oda tud nyúlni. Ezt sajnos a másfél órás műsorban nem volt alkalmam megtapasztalni, mert rögtön egymásnak estünk.

Kényeztetés

Nagyjából sokak álmának beteljesülése: olyan volt, mintha egy fiatal csajszi felszedett volna egy bárban, hogy odahaza jól kielégítsem. Krémet használ (egy jobbik, jól olvadó fajtából), és a kezdeti ismerkedős simizés után pár perccel már olyan akadálytalanul siklott belé mindkét ujjam, mintha meleg, vaníliás pudingba nyúltam volna. Tiszta, természetes íze és illata volt még nap végére is. Kedveli, ha finoman, kívülről izgatják a fenekét, így egyszerre három ujjal kényeztethettem. Szonja a határozottabb izgatást kedveli, azaz saját szavaival "gyorsan, mocskosan, lucskosan", és ahogy teljes szépségében kitárulkozva ott hevert előttem, a csodálattól talán nem is tudtam hozni azt az intenzív csiklómasszázst, amire igénye volt.

Ugyanis.

Emberek, én voltam aktfotós. Harminc éve járok ilyen helyekre. Volt dolgom mindenféle alkatú és bőrszínű nővel. Sőt, a klasszikus görög szobrászatot is ismerem.

De ennyire tökéletes formájú, ruganyos, feszes ciciket, ennyire egész estét és szájat betöltő csodálatos melleket még nem láttam. Szonja melle egy olyan csoda amitől nem csak meg-, de le is merevedtem. Simán felvehetné az extrák közé: "te csak ülsz és nézed a mellemet". Formája, aránya, bőre egyszerűen - tökéletes.

Hamar indítványoztam is, hogy üljön a székbe, és végezzen ki a mellével. A saját bíborszínűm lelkesen csókolgatta is mellbimbói bíborát, de ki bírt volna ellenállni, amikor azt indítványozta, hogy inkább a szájában fejezzem be? Helyet cseréltünk, elém térdelt, és magamat török pasának képzelve élvezettel hagytam, hogy készséges szőke rabnőm kielégítsen. A végén nem rohant szalvétáért és hasonlók, hanem szépen felállt, kicsit gondolkodott, hogy mi is legyen, én pedig szóltam neki: ide, a tenyerembe. Aranyosan odacsurgatta, én pedig alaposan, gyöngéden, egy cseppet sem veszni hagyva szétkentem a mellén és hasán. Ő ezt egy cuki mosollyal vette tudomásul: "hoppá, ilyenem még nem volt."

De még mindig nem volt vége. Nem tudom, ez hányadik extra lett volna, de szó szerint maga után húzott a tusolóba, ahol ugyan már semmi komoly nem történt, de az eseményt kellemesen lekerekítette egy kölcsönös lecsutakolás és törülközés.

Tanulság: vannak még csodák. Szonja egy lelkes, kedves lány, átlagon felüli erotikus igényekkel, és meghálálja, ha úgy érünk hozzá, ahogy szeretné. Hagyjuk, hogy vezessen, ne próbaljuk ki rajta a bevált trükköket, inkább kérdezzük meg, mit hogyan szeret. Cserébe olyan odaadó élményt kínál, amitől még két órával a búcsúpuszi után is csak pislogunk. Plusz tip: a dohányosokat nem szereti (de cukin elviseli), így ha hozzá készülünk, előtte pár óráig ne gyújtsunk rá. Sőt, lehet többet kéne hozzá járnom, és a végén még miatta szoknék le...

Elszámolás

Nem szeretem előre megbeszelni az extrákat. Az alapdíjhoz inkább hozzátettem három extrányit előre, nehogy a dolgok hevében kelljen ilyenekről beszélni. Így aztán egyben ment minden, egyik dolog a másikhoz vezetve. Ugyanis már kb tíz másodperc után nyilvánvaló volt, hogy a helyzet egyre csak fokozódni fog. Másfél óra alatt minden, de minden volt, ami koitusz nélkül megtörténhet, szóval nem is tudom, a fentiek szerint zsákbamacska módon vett 3 extra az adatlapon extra-e. Totál egybefolyt minden, mint egy álomban. Kérni nem is kellett, hagytam, hogy Szonja ötleteljen.

Szonja, jó masszázs

  xxxpetya

Egyeztetés

Vicces a sztori, egy haverom hívott fel hogy úristen ajánl nekem egy csoda lányt. Megadta Szonja nevét és számát. Rögtön tudtam hogy kiről van szó, eltévedtem magam, mivel már jártam nála. Kaptam azért az új alkalmon és felhivtam Szonjat. Egy kis csonlrges után felvette és másnapra kaptam is időpontot.

Megközelítés

Új helyszín. Meglepődtem de elkoltozott. A változás abszolút pozitív, egy új építésű ház a 13. ker ben, sokkal igényesebb épület mint a korábbi. Ráadásul tőlem kocsival kb 5 perc :))
Parkolás a bejárati előtt közvetlenül full ingyenes.

Helyszín

Lakás teljesen franko, nekem jobban tetszett mint a korábbi helyszin.

Hirdető külseje

Hú hát Szonjarol csak szuperlativuszokvan lehet beszélni. Szerintem konkrétan az első olyan nő akivel találkoztam hogy egyszerűen tökéletes. Gyönyörű, vidám, cserfes, imádja amit csinal. És persze tokelete sek a mellei. De nagyon durván. 90D méret, az abszolút ideálom. A mellbimbó udvar nagy, de nem óriási. Nem.szeretem a kicsi udvart és a túl nagyot sem, az övé tökéletes. Feszes és mégis fantasztikusan puha cickok.
Természetesen minden más is tökéletes, nagyon szép lány.

Masszázs

Nagyon aranyos volt Szonja mert már egyeztetésnel jeleztem neki h 1 hónapja balesetben eltort a bordam. Így masszázs kilove.

Kényeztetés

Megigerte h vigyáz rám és nagyon fog kényeztetni.
Hát így is lett. Kihagtyuk a masszazs részt és full erotika volt az egész. Hamar kezelesbe vettük egymást, isteni franciát kaptam. Majd a mellé közé tettem a majd szetrobbano farkam és élveztem a fantasztikus mellei simogatását a farkamon.
Közben én is kenyeztettem kézzel és szájjal is, amit hangos nyogesekkel rangasokkal köszönt meg.
Végül újra a szájába kértem magam amit melytorokravett többször is végül egy nagyon durván hatalmasat élveztem a szájába.
Action után osszebujva beszelgettunk, ramfekudt odabujt, teljes barátnő feeling.

Elszámolás

29 et fizettem az 1 oraert 2 extrával. Megvantam hogy nem 1.5 órára jelentkeztem mert abban 2 erotika is lehetett volna, na de majd legközelebb :))

Szonja, jó masszázs

  DrMoriarty

Egyeztetés

A randi napján delután 4 körül hívtam a megadott számon. Elsőre felvette. A szolgáltatás részleteinek egyeztetése után megegyeztünk a 7órai időpontban. Nem sokkal a beszélgetés után küldött egy sms-t, hogy esetleg tudnék-e inkább fél 8ra menni amit örömmel visszaigazoltam.

Megközelítés

Cím egyértelmű. Autóval mentem. GPS pontosan odavitt. Volt szabad parkolóhely ami 6 után ingyenes. A megadott időpontban hívtam a bejárat elől, azonnal felvette és a kapukód egyeztetése után már lifteztem is felfelé. Az ajtó elé érve, halk kopogás után bebocsájtást nyertem a kéjbarlangba.

Helyszín

Új építésű társasház, ami nincsen teljesen befejezve (a jobb oldali lift még nincs teljesen kész), de egy pár apróságot leszámítva összességében rendezett képet mutatott. Iroda, azaz Szonja nem egyedül rendel. Két puszi után megkért, hogy halkan vegyem le a cipőmet majd bekísért a szobába ahol (továbbra is suttogva) újra egyeztettük a menetrendet. Maszoba közepén tatami, mellette (balra) tükörrel jobbra komóddal. Van ruhainas. Kaptam szépen összehajtogatott törölközőt, majd vetkőzés után dobtam 1 frissítő zuhanyt a kádban. Fürdő nagyon párás volt mert mindkét mosógép ment, de rend és tisztaság honolt. Bőséges választék volt tusfürdőkből-szájvízből.

Hirdető külseje

Fekete fehérneműben fogadott amiből a méretes (természetes) ikrek majdnem kibuggyantak. Szemtelenül fiatal benyomást keltett amit szóvá is tettem. Képekkel teljesen összhangban van a külseje, talán a bőre kicsit fehérebb mint a képeken. Nagyon helyes fiatalos arca van.

Masszázs

Masszázsra a két kényeztetés között került sor. Nem képzett masszőz de erős kezei vannak. Tégelyes krémmel maszírozott. Vádlikkal kezdett ami kicsit be volt állva, de ügyesen szétmaszírozta a csomókat. Felfelé haladva, combok, farizom, derék, hát, nyak, vállak majd mindkét kéz sorra került. Közben jól elbeszélgettünk az élet nagy dolgairól, azt kell mondjam a korához képest érett gondolatia vannak. Amikor végzett a teljes testtel, javasoltam, hogy cseréljünk és pihenés képpen megmaszíroztam a hátát-vállait ami nagyon jól esett neki is.

Kényeztetés

Másfél órára mentem ami két kényeztetést foglal magában.
Round 1:
A fürdőből visszatérve ledobtam a törölközőt, állva kezdtük simogatni egymást aminek hatására az árbóc meredezni kezdett. Szonja ezt észlelve elém térdelt és nyalogatni kezdte a golyókat miközben kézzel dolgozott a hancúrlécen majd kisvártatva körbenyalás után szájába vette a kupakot. Finoman kezdett, de a tempót és a mélységet fokozva hamarosan azon kaptam magam, hogy a szerszámot teljes terjedelmében igyekszik eltüntetni igéző ajkai között. Amikor kicsit lassított felnézett és szemknotaktust tartva szopkodta a velem egykorút. Mindeközben alkalmanként az ikreket markolásztam. Javasoltam, hogy folyatssuk fekve, hogy a tükörből is gyönyörködhessek vendéglátóm hamvas testében a furulya lecke közben. Nagyon lelkesen csináta, az erősebb torkozások után kicsit kezezett és a cicikhez csapkodta a hancúrlécet. Amikor érezte, hogy közel a vég kicsit lassított, ügyesen elnyújtva ezzel a szájában töltött időt. Az érzés/látvány kombónak hamarosan meg is lett az eredménye, gejzírként robbantottam az ikrekre meg ki tudja még hová. Hagyott lenyugodni, majd papírtörlős romeltakarítás után a masszázzsal folytatuk.
Round 2:
Masszázs után mellé feküdtem és simogatni kezdtem az ikreket, a formás feneket majd kezem betévedt a bugyika alá is. Eleinte csak a csiklóját simogattam és a halk sóhalyok/nyögések azt jelezték, hogy talán ideje megszabadulnia az utolsó ruhadarabtól is. Miután a bugyi a sarokban landolt, vendeglátóm hanyadt feküdt én pedig mellé térdeltem és miközben az ujjam ki-be járkált a punciban a velem egykorút ismét a szájába adtam. Minden finomkodás nélkül benyálazta a rudat és vad torkozásba kezdett. Egyik kézzel a fejét fogva próbáltam lassítani a tempón miközben a másik kezemmel felváltva ujjzatam-ciciztem ezt a hamvas testű szirént. Nemsokára hanyadt dobtam magam,vendéglátóm pedig szinte azonnal megragadta a meredezőt és vadul folytatta a torkos hétfőt. Amikor kezdett fáradni, masszázskor használt tégelyes krémet kent a kezére/cicikre és azon kaptam magam, hogy a velem egykorú az ikrek gyűrűjében csúszkál. Ekkor már eléggé elszaladt az idő ezert jeleztem, hogy felállnék (mert szeretném én diktálni a tempót). Elém térdelt és a hajába markolva ismét a szájába adtam a hancúrlécet. Elkövettem azt a hibát, hogy ránéztem a komódon található órára és szomorúan konstatáltam, hogy 7 percünk maradt. Kicsit még folytattam a furulya leckét de hamarosan javasoltam, hogy engedjük el a második kört. Vendéglátóm mindent megtett annak érdekében, hogy ne így legyen, de közösen beláttuk, hogy ezt most nem fogjuk tudni befejezni. Majd legközelebb :)

Elszámolás

Extrái a csók-vsz-ujjazás-prosztata masszázs, melyek közül a középső kettőt vettem igénybe. Teljesen korrekt volt a hozáállása/lelkesedése pedig külön pontokat érdemelne.

Szonja, jó masszázs

  xxxpetya

Egyeztetés

Hosszabb csörges után de első próbálkozásra felvette. Mindent elmondott telefonon részletesen, 3 órával későbbre kaptam is időpontot. Már a telefonban is kellemes kis édes hangja volt.

Megközelítés

Nemrég átadott vadiúj tarsashazi lakás, navi pont a bejáratnál tesz le. Bejárattal szemben volt bőven parkolohely.

Helyszín

Vadiúj popec lakás masszázs szalonnak berendezve, ha jól láttam legalább 2 szobával de lehet h 3 is volt.
Fürdő teljesen popec, tusfurdobol bőséges választék. Törölközők jó allapotuak kellemes puha.

Hirdető külseje

A kirakott képek sem semmik de élőben nagyon durva Szonja. Én cici mániás vagyok de szerintem még sosem láttam ennyire szép természetes 90D -s melleket. Feszesek, de egyszerre puhák is, zseniális a tapintásuk, mellbimbó udvar pont olyan ahogy szeretem, se nem kicsi se nem óriás nagy, tökéletes. Szonja nagyon fiatal, a kiírt kor teljesen valódi, gyönyörű, finom az egész lány.

Masszázs

Jó kezei vannak, nem gyenge a masszázs nekem kifejezetten jól esett. Szerencsére nem is brutal durva amitől meghal az ember, pont jól eltalalta az erosseget.

Kényeztetés

Feláras szolgaltataskent kértem szájba elvezest, hát nagyon nem bántam meg. 1.5 órára mentem szándékosan hogy legyen kétszeri lehetőség.
Közös fürdés után ahol már kezembe vehettem a melleit es alltam mint egy gerenda, rögtön kezdtük egy erotikus kenyeztetessel. Bekapta és erőteljesen elkezdett orálisan kényeztetni. Kértem h fekudjunk le az ágyra és 69 ben folytassuk. Ez az egyik kedvence nagyon intenzíven reagált is erre mely sohajokkal és apró nyogessel. Nagyon rövid ideig bírtam, szerintem pár perc után tele lőttem a száját, óriásit élveztem. Hagyta hagy csengjen le a dolog szájában tartott végig.
Masszazs után jött egy gondolatom h most én is szeretném megmasszirozni. E közben újra hadrendbe állt a velem egykoru és egy idő után rafekdtunk a második erotika részre. Szájjal kézzel felvaltva kenyeztetett majd a mellei közé rakta a farkam és ott lett végem, 2 ilyen csodás cici között élveztem újra egy óriásit. Most hogy ezt leirtam és visszagondoltam mi történt, már mennék is vissza.

Elszámolás

Teljesen korrekt 1 extrát kértem, összeget előre rendeztük erkezesem után.

Szonja, jó masszázs

  braday82

Egyeztetés

Az ismert helyeken hirdet, itt is.Telefonon hívtam, elsőre, azonnal fölvette, kedves hangon tájékoztat tudnivalókról. A randi napján sms-t kért.

Megközelítés

Pontos címet ad telefonban, tömegközlekeséssel és kocsival is jól megközelíthető, bár most építkezés van a szomszédban, nem tudom, hogy parkolni mennyire lehet. A házat könnyű megtalálni, a ház elől hívtam, megadja, hogy melyik lépcsőház, emelet és ajtó. Újépítésű lakókomplexum, belül minden ki van táblázva, könnyű odatalálni.

Helyszín

Teljesen új lakás, vagyis szalon, többen vannak, de a cipőkön kívül nem találkoztam mással, a lányok diszkréten kezelik a dolgokat. Néha kell várni pár percet a fürdőszobára, ami egyébként nagyon szép, tiszta. A szoba közepes méretű, de kényelmes, a matrac jó süppedős, nekem kényelmes volt az is. Törölközőt ad természtesen.

Hirdető külseje

Alacsony szőke kislány, nagyon fiatal, ez már önmagában is vonzóvá teszi. A képeknek teljesen megfelel, fehérneműben várt. Az arca helyes, a bőre nagyon finom, nem csontsovány, de vékonynak mondanám. A popsija, amikor kitolja, az is úristen, milyen... de a lényeg a mellei, a testalkatahoz kepest tényleg nagyok, feszesek.

Masszázs

Csókot nem kértem, az nekem kicsit személyes, de úgy éreztem, hogy jól esik ha hozzá érnek, a nyakának és mellének izgatását kedvesen reagálta le. A masszázshoz krémet használ, nem tanulta, ha jól emlékszem, de ügyes, közepesen erős. A lábamtól haladt felfelé, kellemes volt, inkább ellazultam, mint felpezsdültem. A masszázs alatt beszélgettünk, általános dolgokról, tervekről, inkább én kérdeztem őt, de kellemesen elvoltunk azért.

Kényeztetés

Franciát kértem, először szemből állt neki. Úgy csinálja, ahogy kértem, eleinte kicsit intenzívebben. Ügyesen szop, elég sok nyála van, rá is köpi magától. A heréket is örömmel izgatja (elvileg prosztatamasszázst is vállal, én most nem kértem). A cicik gyönyörűek, ahogy lógnak le. Kértem, hogy hadd tegyem be a csöcsei közé, naná, gondolom mindenki ez kéri.

Próbálkoztunk a mélytorokkal, elölről nem ment, ezért kértem, hogy feküdjön oldalra, így egész jól bement neki, kicsit engedte tartani a fejét. Amikor kicsit veszítettem a keménységből, akkor talán volt, hogy át is bukott neki a garaton. Visszafordult velem szemben, végül betettem a mellei közé, és mellbe dugás közben mentem el.

Aztán meg hosszú percekig nyaltam a hatalmas melleit, nehéz velük betelni. Vegül lejárt az időnk, de még eljött velem zuhanyozni, megmostuk egymást, jó volt még egy kicsit tusfürdős kézzel gyúrni a nagy ciciket.

Elszámolás

Több extrája is van, én az alap csomagot kértem. Előre letettem, nem volt gond ezzel a részével.

Szonja, jó masszázs

  orroz

Egyeztetés

Itt láttam a hirdetést ès miutàn a kollèganôvel, Kirával (aki már nem hirdet) volt néhány nappal korábban egy elég jônak mondható élményem, îgy a kèpek alapján valami még szuperebb reményében kerestem fel. Telefonon egyeztettünk, elôzô nap, majd még sms-ben meg is erôsîtettem, könnyen elértem.

Megközelítés

A helszîn már ismerôs volt, Dôzsa melletti mellékutca, fizetôs parkolás, szokott hely lenni a környèken. BKK-val is könnyen elérhetô.

Helyszín

Néhány éves ház, ennek megfelelô szép állapotban, mindkètszer ugyanabban a szobában voltam; itt matrac van a padlôra lerakva. Ami kissé zavarô volt, hogy a vèlhetôen nagy forgalom miatt nem volt teljesen száraz a törölközô amit kaptam.

Hirdető külseje

Szonja egy body-ban fogadott, itt ki is derült, hogy ô van a képeken. Hatalmas mellei, fiatal korának megfelelôen nem gravitálnak, tényleg gyönyörûek. Viszont a képek alapján valami brutál extra szépségre számîtottam, inkább átlagosnak mondanám az arcát, feneke pedig picit lapos, legalábbis a képek mást sejtetnek.

Masszázs

Megbeszèltük, hogy elôször maszîroz, aztán jön majd a levezetés része a programnak.
Hasonfekve, krémmel maszîrozta meg a teljes felsôtestem, kicsit a lábakon is elidôzött. Nem hiszem, hogy tanulta, de kellemes volt, hiszen egyébkènt is kissé be volt állva a hátam. Annak ellenére is tisztességesen megmasszîrozott, hogy tisztáztuk, hosszû napja volt és nem nagyon evett napközben. Végig kommunikatîv beszèlgetôpartner volt, de elsôre nyilván nem mèly lelkizés volt a tèma.

Kényeztetés

Kb. 30 percnél mondta, hogy fordulhatok, amit örömmel meg is tettem, mivel egy fergeteges folytatàst reméltem. Cickôi is elôkerültek közben, amitôl a kedvem csak még jobb lett, tènyleg nagyon szèpek.
Franciája lassan indult, majd kezét is használva egyre gyorsîtott, prôbàltam hozzáfèrni hatalmas melleihez közben, rèszben sikerült is. Viszont az alkarját támaszkodàsra a mellemen felejtette, hiszen oldalrôl kènyeztetett, miközben èn a hátamon feküdtem. Lehet az összhang nem volt meg, de inkább átlagosra sikeredett a dolog, ha jôindulatû vagyok, az elôzô èlmènyem sajnos sokkal jobb volt itt. Vègül nehezen, de a szájába èlveztem. Csôkot is kèrtem extrakènt, de ez nem igazán valôsult meg ès nem azèrt mert nem volt ráutalô magatartàs.

Elszámolás

Az elejèn adtam oda, megkèrdeztem, hogy mi a rendszer és ez volt. Kèt extrát kèrtem, NVFSZ ès csôkot, mindkettô 3 viràgszàlba került. Kerekîtettem, nem kèrtem vissza.

Szonja, jó masszázs

  kalandor_

Egyeztetés

Néhány hete jelent meg Szonja hirdetése és a képei alapján egyből a kedvencek közé került.
Szőke haj, kék/zöld szem, és több mint ígéretes cicik.

Figyeltem, hogy készül-e beszámoló róla, sokáig semmi, majd rövid idő alatt három beszámoló is kikerült.
Az egyik beszi sokáig vissza volt tartva, ami azért óvatosságra intett. Egy hét után rövid ideig olvashatóvá vált és a lényege az volt, hogy a beszi írója szerint nem Szonja van a képeken. Ezt adminék ellenőrizték és egyértelműen leírták, hogy igenis a hirdető van a képeken. Én pedig úgy gondoltam leellenőrzöm adminékat. Jelentem jó a látásuk, valóban Szonja van a képeken.

A másik két beszámoló pozitív tartalmú volt, bár túl sok számomra hasznos információt nem tartalmazott.
Az viszont egyértelműen kiderült, amit már a képek alapján is sejtettem, hogy Szonja csoda keblekkel megáldott hirdető. Én pedig nagy cicirajongó vagyok.

Ennyi megszerzett információ már elég is volt a telefonáláshoz.
Kedden hívtam, először nem vette fel, de néhány perc múlva visszacsörgött. Szerintem vele beszéltem, nagyon cuki, aranyos hangja van. Elmondta a szükséges infókat, majd időpontot egyeztettünk csütörtökre.

Azt kérte, hogy csütörtök reggel sms-ben erősítsem meg szándékomat, amit kora reggel meg is tettem. Választ is kaptam, ami elég ritka, azt írta, hogy szeretettel vár.

Megközelítés

A telefonban elmondta a címet, a megközelítés egyszerű.
Nagy építkezések vannak a környéken, de a parkolás nem megoldhatatlan feladat.
A bejutáshoz két fontos információ: három lépcsőház is van ezek közül az első a nyerő, és a liftből kilépve balra kell fordulni, mert különben jól el lehet tévedni

Helyszín

Nemrégen épült ház, ennek megfelelően minden rendben van.
Nagy forgalmú szalon legalább négy lány dolgozik itt.
Három szoba is van, ezért a fürdő kihasználtsága maximális, ahol egyébként minden rendelkezésre áll.

A higiénia rendben van, bár az előző kolléga kissé eláztatta a fürdőt így a kilépő is vizes volt.
A gyorsan váltakozó forgószínpad miatt ezúttal nem volt idejük rendbe tenni a lányoknak.

Egy kis méretű szoba volt a tetthely, ahol volt minden, ami a programhoz elengedhetetlenül szükséges: matrac, szobainas, fotel.
És természetesen Szonja.

Hirdető külseje

Mint már írtam Szonja képei és adatlapja a valóságot tükrözik, a retus is minimális.

Alkata vékony, a bőre fehér és selymes, nagyon szerettem simogatni.
Az arca nem látszik a képeken, de garantálom, hogy senkinek nem fog csalódást okozni, mert szép és kedves arca van. Ami még számomra nagyon fontos, minden természetes rajta.

És akkor a fő látványosság, Szonja mellei.
Az előző beszámolók és a képek nem hazudnak, Egyszerűen gyönyörűek.
Az átlagosnál jóval nagyobbak, feszesen teltek és rugalmasak.
A cicifanoknak mindenképpen látni/simogatni/érezni kell!

A személyisége közvetlen, a természete alapból kedves és nyugodt, jól lehet vele kommunikálni.

Masszázs

Halkan kopogtam a megadott ajtón, szinte azonnal nyílt is, az ajtó mögött Szonja várt egy bodyban.
Két puszi kíséretében bemutatkoztam.
Erre azt mondta, hogy mi már ismerjük egymást. Eddig inkább a bodyban és annak a tartalmában gyönyörködtem, de erre mondatra alaposabban megnéztem Szonja arcát is.
Nem tűnt ismerősnek, ezért arra gondoltam, hogy biztosan rengeteg vendége van és nyilván összetévesztett valakivel.

Cipő le - egy másik mellé -, majd bevezetett a pici szobájába.

Átadtam a vitt ajándékot, majd egyeztettük a programot. Bár a telefonban már elmondta, azért újra rákérdeztem az extrákra. Felsorolt többet is, amelyekből kettőt kértem, csókot és Nfvsz-t.

Megkérdeztem, előre vagy a végén adjam át a csokrot, amelyre azt válaszolta, hogy most.

Levetkőztem, kinézett a folyósóra de a fürdő foglalt volt.
Beszélgetni kezdtünk és Szonja újra előhozta, hogy mi már bizony találkoztunk. Én továbbra is kételkedtem benne, de ekkor elmondta az előzményeket.
Ő korábban már dolgozott masszőzként és akkor kétszer is voltam nála. Mikor elmondta az előző nevét és az akkori helyszínt azonnal megvilágosodtam.

Arra is rájöttem, hogy miért nem ismertem meg arcról.

Egyrészt nagyon rossz az arcmemóriám.
Másrészt, akkor össze volt kötve a haja, most viszont nem.
Harmadrészt, bár tudom ez így nem hangzik túl jól, már akkor is inkább a melleire koncentráltam, és kevésbé az arcára. Mikor ezt így végig gondoltam már nem is éreztem magam olyan kellemetlenül, hogy arcról nem ismertem meg.

Ugyanis rájöttem, hogy nem én vagyok a hibás abban, hogy nem ismertem meg, hanem Szonja. Pontosabban a mellei. Akinek olyan gyönyörű cicijei vannak, hogy mágnesként vonzza a férfiszemeket, az viselje is a következményeit.

Többször kinézett a folyósóra, hogy szabad-e a fürdőszoba, majd 5-6 perc beszélgetés után intett, hogy mehetek.

Tusolás után visszatértem a szobába, ahol Szonja várt rám talpig bodyban. Megkérdeztem tőle, hogy ha már úgyis ismerjük egymást felfedhetem-e ismerős bájait. Nevetett és igent mondott, így elkezdtem kicsomagolni a bodyból, amihez azért kellett némi segítség is.

Ahogy a mellei szabaddá váltak és élő valójában megláttam és megsimogathattam őket azonnal rájöttem, hogy ezekkel a gyönyörűségekkel bizony én már tényleg találkoztam.
Rögtön eszembe jutottak az előző randik kellemes epizódjai, és ami érdekes még az is, hogy milyen témákról beszélgettünk. Ő is sok dologra emlékezett, még arra is, hogy milyen ajándékot kapott tőlem. Így masszázs közben most már zavartalanul tudtuk folytatni a régi beszélgetésünket, mint két régi ismerős.

A masszázs a szalonokban a fiatal lányoktól megszokott jól eső simogatás volt, néhány tanult vagy ellesett masszázsfogással színesítve. Igazából nem is igényeltem komolyabb masszázst, mert a beszélgetés és Szonja mellei egyre jobban lekötöttek.

Egy idő után megkérdeztem, megfordulhatok-e, amire természetesen igen volt a válasz.

Kényeztetés

Fordulás után Szonja nem sokat lacafacázott, mellém térdelt és azonnal elkezdett franciázni.

Ez kicsit meglepett, mert általában ilyenkor jön egy kis ráhangolódás a fő napirendre, egy kis erotikus felvezetés, simogatás, csúszka, csókolgatás és puszilgatás, amit én egyébként szeretek is.

Először arra gondoltam, hogy szólok erről Szonjának, de azután meggondoltam magam, mert rájöttem, hogy mivel már a szájában vagyok, elég fura lenne, azt mondani, hogy akkor most kezdjük el újra elölről. Ráadásul nagyon jól éreztem magam a szájában.
Ezért inkább ráhagytam, hogy most már csinálja a saját elképzelései szerint.

És úgy is tett. Most már nemcsak a melleire emlékeztem, hanem a franciájára is. Igen változatos, mindennel foglalkozik, nyalogatja nemcsak a hegyét, hanem a tövét is, a makkot a nyelvével birizgálja.
Ekkor már az is eszembe jutott, hogy kéz nélkül is fantasztikusan csinálja és az előző alkalmak során mindig így juttatott el a csúcsra.
Ezt meg is említettem neki, erre teljesen elengedett a kezével - bár eddig is inkább csak kitámasztásra használta - és lelkesen és kitartóan franciázott.

Nem volt szerencséje, mert valamiért nagyon sokáig bírtam, ezért meglehetősen sokat kellett dolgoznia. Neki nem, nekem viszont szerencsém volt, mert így nagyon sokáig élvezhettem a száját.
Többször is csúcs közelbe kerültem, de nem tudtam elélvezni, viszont már remegtem, mint a kocsonya. Mondtam Szonjának, ha már nem bírja pihenhet egy kicsit, ekkor egy rövid időre megállt, de szinte azonnal folytatta.

Szonja hosszú-hosszú percekig kéz nélkül franciázott, én pedig a siker érdekében elkezdtem a gyönyörű melleivel foglalkozni. Ez így együtt már meghozta az eredményt, végül csak áttört a gát és egy hatalmasat robbantam a szájában, amit szépen és hosszan levezetett.

Megköszöntem a kitartását, és megkérdeztem, hogy elfáradt-e? Mosolyogva mondta, hogy nem, de azért a nyaka nagyon beállhatott neki, mert jó néhány percig nyújtogatta és lazította a nyakizmait.

Elszámolás

Előre elkérte a csokrot, két extrát vettem igénybe a csókot és a NFVSZ-t.

Szonja, jó masszázs

  sanya1222

Egyeztetés

Sziasztok :) hát indulhat a sztori :)
Eredetileg 4-5 lány számát írtam fel magamnak , és elárulom inkább szexpartnerekét ! És hogy miért azt majd a végén leírom . Szóval ő volt az 5 ik mert valami ok miatt csak ő vette fel ! Pontosabban nem ő hanem egy kolléganő :) na mindegy elmondta ő nincs de két kolléganője van , és ha már így alakult választhatok ! Na mondom végül is talán szerencsém lessz , hát lett , mire kinyílt az ajtó mégis csak ő állt előttem ! Na mondom magamban visszafelé veszek egy lottót is :)

Megközelítés

A 13 ker ezen része szerintem nem problémás hely ! Tömeg közlekedés kapcsán nagyon jó, míg aki kocsival érkezik ha szerencséje van talál parkolót a ház közelében az utcán de ha nem a házzal szemben van egy parkoló ház .

Helyszín

Voltam már itt , de szerintem más emeleten.A lakás kb 5-7 éves lehet , szerintem kettő három kicsi a célnak berendezet szobácskával , minden van az ágy is szuper , de nem ártana egy két tükör a mozizás okán . A fürdő rendben van de a törölközök lehetnének kicsit talán komolyabbak . Viszont a cipő kanál fantasztikus ! Ekkorát még nem láttam :)

Hirdető külseje

Azt írja a kedves ,hogy 19 éves , hát nem tudom lehet ,De igazán szerintem nem lényeges szemtelenül fiatal és ez a lényeg:) most mit írjak nézd meg a képeket és azt fogod látni élőben ! Viszont a cicik !!!!!! Gyerekek , természetes szép nagy igazi kuriózum , és ami nagyon tetszett mikor neki állsz nyalni szopni úgy beáll mint a búgó csiga teteje .

Masszázs

Hát az nem volt ! Szerintem ha masszázst akarsz igazit akkor szakképzet gyógy masszőz az igazi . Amit az itt hirdető lányok tudnak az álltalábam csak valami jó akaratú simogatás. Ezért én inkább ki szoktam hagyni és inkább a levezetéssel kezdek .

Kényeztetés

Szóval a lényeg :) tusolás , szobába be majd ő ment ki két percre . Majd mikor bejött neki estem a hölgynek . Vagyis elkezdtem a búgó csigát nyalni falni szopni ! Kész csoda a melle , őszinte leszek én nagyon gerjedek a jó csöcsös csajokra és hát őszintén ő nagyon csöcsös ! Így hát helyre raktam a csöcsöket majd kértem , hogy kezdje el a prosztata masszázst és közben szopja a faszomat !
Na most jön a probléma : mivel kimbaszot jól csinálta kb nem hazudok kettő az az kettő perc után úgy szájba lőttem , hogy csak pislogtam mint egy szűz gyerek a gyónás után ! Nem tétovázott ami garatra ment azt lenyelte majd a többit rám köpte mint egy pornó filmben . Nagyon ott volt !

Elszámolás

Ha jól emlékszem >> az alap , ** a prosztata masszázs és ** a szájba lövés . Eredetileg kértem még az elején a csókolózást is de azt nem abszolváltuk mert rá csapott a faszomra , így azt nem is számolta