Beszámolóim

Linett, felejthetetlen masszázs

  süni01

Egyeztetés

Másik oldalon láttam a hirdetését, aznap hívtam és ha nem is egyből, de hamar elértem. Egy hölggyel beszéltem, pár szóban tájékoztatott, gyorsan le is egyeztettük az időpontot, minden flottul ment.

Megközelítés

Jól ismert háztömb a Fehérvári úton, a tól-ig számozás elsőre furcsa lehet, első alkalommal érdemes időben érkezni. Villamos minden mennyiségben jár arrafelé, parkolóhelyek is vannak, a dolog ezen része is akadálytalan. A ház előtt hívtam, megkaptam a kódot, a bejutás is simán ment.

Helyszín

Átlagos, a háztömbre jellemző lakás, ha egyikben voltál, mindben voltál. Előtér-konyha-nappali rész, a fürdőtől balra és jobbra egy-egy különböző méretű szoba. A fürdőben lehetne kicsit javítani az állapotokon. Valahol olvastam, hogy csak egyféle tusfürdő van, ez valóban így van, nincs nagy választék. A törülköző nagy, megfelelő. A baszoba még nagyobb, hatalmas ágy és egy szék a ruháknak. A lányok figyelnek a logisztikára, a fürdő és a szoba között nem találkoztam mással.

Hirdető külseje

Linett a képeknek megfelelő, bár azok elég diszkrétek és keveset mutatnak. Élőben azért sokkal szebb. A képek nem adják, nem adhatják vissza a 155 cm-es magasságát és a 40 kg-os súlyát, ezek csak a személyes találkozás alkalmával válnak kézzel fogható élménnyé. Szép arc, ápolt hosszú, barna haj és körmök, igényes benyomást keltő lány. Végig szemüveg volt rajta, ami szintén jól áll neki.

Masszázs

Nem pont a masszázs miatt mentem... Mivel nagyon nem akartam sietni, a 1,5 órás időtartamot választottam, ebben volt egy bevezetés és egy levezetés. A középső masszázs rész egy (színtelen, szagtalan) krémes lágy, kényeztető masszázs, senki ne várjon szakszerű, izomcsomó kimasszírozó mozdulatokat. Inkább pihenni, kikapcsolódni vágyóknak ajánlom. Linett mindvégig kérdezgette, hogyan szeretném, lábak, combok, hát, karok, de én maradtam a hát- és derék masszázsnál. Közben remekül lehet vele beszélgetni, értelmesen, kerek mondatokban kommunikál, bőven a tőmondatos "igen-nem" szint felett. Nem volt semmiféle feszengés, teljesen természetesen beszélgettünk. Linett maximálisan alkalmazkodó, úgyhogy ha valaki inkább csendben szeretne lenni, szerintem az is megoldható! :D

Kényeztetés

Óra esetében egy, másfél óra esetében két lehetőség van. Megbeszéltük a forgatókönyvet, majd leheveredtem az ágyra hanyatt fekve és Linett hozzálátott a bevezetéshez. Lágy, barátnős francia, kölcsönös lehetőséggel. Ügyesen kezeli a cerkát, időnként kézzel rásegítve. Megfelelően mélyen beveszi, de senki ne várjon vad pornós elemeket. A punci nagyon szép, borotvált, 69 közben jól izgatható. Közben a csodás ciciket is könnyű elérni, XS-es csajoknál minden kézközelben van. :) A szájában ért a vég, nem siettet, letörölget és a nedves törlő is segítség lehet, de én jobban szeretem a fürdőt igénybe venni. Külön jó pont, hogy mivel három alkalommal is voltam a fürdőben, felajánlott egy másik törülközőt, ha túlságosan vizes lenne már a mostani. Levezetésnek tulajdonképpen ugyanezt a forgatókönyvet választottam. Ha valaki a kézi levezetés mellett marad, akkor egy kellemes krémes farokmasszázsban részesül. A levezetést így kezdtük, de aztán mégis inkább a már bevált módszerrel folytattuk. Linett mindvégig türelmes volt és rám figyelt, maximálisan kihasználhattam a rendelkezésemre álló időkeretet.

Elszámolás

Van óra, másfél óra, kézi- és franciás levezetés, valamint extraként VSZ, ha valaki erre vágyik.

Linett, jó masszázs

  V-A-Laki

Egyeztetés

Egy nappal korábban hívtam de sajna csak aznapra ad időpontot, előre nem. Ezért adott nap délelőtt,ahogy jelzett hogy telónál van, hívtam. Egyből felvette, le Rövidebb időre hogy 13.00.ra megyek és másfél órát maradok. Rövidebb időre nem szeretek menni.

Megközelítés

Villamossal érkeztem,megálló pár lépés a lakástól. Parkoló, a ház előtt, szerintem ingyenes, de hogy van-e szabad hely? Na az jó kérdés?
Teló a kapuból, megkaptam a kódot, lift, simán odataláltam. Diszkrét kopogás, és nyílt a mennyország kapuja! Több képen látható piros melltartó, oldalt megkötős bugyiszettben fogadott, izgató látvány volt, előre vetítette, nem hiába jöttem!

Helyszín

Lakás célnak megfelel, (mást néztem!)
Előszobába cipő le,bementünk a babaszobába, megbeszéltük a részleteket, átadtam az ajándékom, és a csokrot.
Fürdő egyszerű nem túl tágas, 1 emberes, Egyszerű tusfürdő, aki luxus márkát használ, vigyen magával.Szájvíz, kispohár, száraz, tiszta törülköző, legfontosabb kelékek megvannak!

Hirdető külseje

Linett, egy bájos törékeny, pici leány. Akinek ez a zsánere, nem fog csalódni! Arca diszkréció miatt van kitakarva, nagyon szép leány!

Masszázs

Másfél órára mentem, először kaptam egy simogatós masszást hátamra, combomra. Jólesett, közbe lehet vele beszélgetni. Végig kérdezi, mit hogy szeretnék? Majd én masszíroztam át, hátát, combját, de csak óvatosan, össze ne törjem! Szerintem tetszett neki.
Már nagyon vágytam a testére, ezért kértem forduljon meg. Puszilgattam nyakát, vállát, cicijét, ami bimbók keményedésével jelezte, hatás nem marad el. Számmal, nyelvemmel leértem a puncijához, és elkezdtem izgatni hamvas, selymes kis csodát! Igazán szép, kislányos nunikája van, mely rövid kérlelésre feltárja titkait! Halk sóhajokkal, lágy csípőmozgással jelezte, jó amit csinálok! Csúcsra nem hiszem hogy sikerült eljuttatnom, de talán neki is jó volt!

Kényeztetés

Én egy levezetést kértem a végére, nekem az odavezető út is fontos. Nyalakodásom után Ő kerekedet felülre, kérésemnek, vágyaimnak megfelelően kaptam egy finom, puncis csuszkát! Már-már igazi szexet imitálva, néha érezte hogy lassítani kell! Végére kaptam egy finom franciát, ügyes ebben is. Megfelelő mértékben használja a száját, néha kezét. Csúcsra kezével juttatott, miközben igényemnek eleget téve, mellbimbómat nyalogatta!
Nagyon jól éreztem magam, szuper-volt, szerintem még meglátogatom, ha Ő sem bánja?!

Elszámolás

Extrát nem vettem igénybe, megérte még ilyen messziről is meglátogatni!

Linett, jó masszázs

  félórás_vendég

Egyeztetés

Elkápráztatott a feneke, ami a képein látni. Meg a hosszú haja. Telefon kézbe és már hívtam is. Elsőre nem értem el, de a második próbálkozás már sikeres volt. Elmondtam mit szeretnék és mikor. Az időponton kellett egy kicsit változtatni, de végül sikeresen megbeszéltük a randevút.

Megközelítés

Kondorosi. Szerintem sokunknak nem is kell ennél többet írni. A közlekedés egyszerű. A parkolás is, ha nem ragaszkodunk ahhoz, hogy pont a kapu elé álljunk. Én a kúton hagytam a kocsit. (bár mikor visszamentem, a kutas rosszalló tekintetével találkoztam, de nem szólt semmit)

Helyszín

A lakás "többszemélyes" de nem találkoztam senkivel. Nyomokat láttam (férficipő) és halk hangokat is, de ennyi. Maga a lakás szép, a berendezés egyszerű, célirányos. A fürdő tiszta.

Hirdető külseje

Linett fiatal, dekoratív lány. A feneke élőben is csodás, de a teste többi "része" is figyelemfelkeltő. Arca kedves, mosolya aranyos. A cicik formásak és izgathatóak.

Masszázs

Sajnos a fél órába ez nem nagyon fért bele. Fürdés után volt ugyan egy pár perces, simogató jellegű, bevezető masszázs, de nem erről szólt a látogatás. Viszont e közben került le róla a fehérnemű. :)

Kényeztetés

Franciával kezdett, amit meglepően jól csinált. Rendesen bevette, nem fogazott. Érezhetően ő is élvezte amit csinál, de szerintem ez így jó, ettől tud jól működni a dolog. Volt szemkontaktus is. Aztán szerepcsere volt és én kényeztettem fiatal, finom, frissen borotvált punciját. Élvezet volt nyalni, ráadásul megfelelő visszajelzések is jöttek részéről, ami nekem fontos. A csúcsra nem sikerült felnyalnom, de nem is ez volt a cél. Természetesen adtam időt a melleinek is, amik szintén megfelelően reagáltak a kényeztetésre. Aztán elcsattant pár csók is, de aztán jeleztem neki, hogy térjen vissza szájával a farkamhoz. Meg is tette. Folytatta isteni franciáját, aminek köszönhetően hamarosan utat adhattam kitörő élvezetemnek. Az utódok a mellein landoltak. Kis pihenés után elmentem tisztálkodni, közben ő is rendbe szedte magát. Az ajtóig kísért és gyors csókkal búcsúzott.

Elszámolás

Előre tettem le az ágyra. Mire a fürdésből visszatértem, már nem volt ott. Amúgy azt hiszem mindent alapban vállal.