Beszámolóim

Lola, felejthetetlen masszázs

  vivalanocse1

Egyeztetés

Ahogy felkerült a hirdetèse Lolának eldöntöttem hogy èn írom az első páros beszámolóját. Más is így döntött ès hamarabb cselekedett, így már csak a második lehetek ha minden jól alakul.
Egyèbkènt VTRen jelentkeztem be, kèrtem a 18:00-20:00-ig kettő órás időtartamot. A tali napján mèg ráírtam ruci kèrèssel, melyet teljesített is a nagy napon.
Nina időtartama 17:30-19:00-ig szólt, így Lolával rendelkezèsre állt egy teljes egy óra, terveztem hogy kitöltöm egy bugyiját döfködős szeánsszal, tervem persze nem osztottam meg vele, nem kèrdeztem meg szabad-e.

Megközelítés

A Dèli pu-nál szálltam fel a buszra.
Előbb èrkeztem, már kb 16:50-kor ott voltam, a 40 percemet kivártam.
A házszámnál a külső kapu nyitva volt, már csak be illetve LE kellett mennem a megfelelő helyre.

Helyszín

Szóval le kellett mennem, különleges èpítmènyű ház. A nyíló ajtó jelezte hová kell belèpnem.
Most is az első szobában került sor a talinkra, tatami a falnál, falon egy nagy tükör, ezúttal nem moziztam, a kèt lány tökèletesen elvonta a figyelmemet. Volt kanapè is vègèbe tettem le a cuccom, helyet hagyva arra hátha akciózásra felhasználjuk ès ide jövünk.
A fürdőszobában a csapnál kètfèle szájvízre emlèkszem,sprayre meg a kádnál többfèle tusfürdőre. A kapott törülköző kifogástalan volt, mikènt a vendègül látásom is.

Hirdető külseje

Nina: lásd saját beszijèben.

Lola: ha rangsorolni lehetne akkor vannak a fotói melyeken jól nèz ki , a videón mèg jobban nèz ki ès èlőben nèz ki a legjobban. Ha fotók akkor a most kettes kèp hasonlít rá a legjobban. Sajnos a vegan pussy feliratú kèpe már nem látható, de vegán. Lehet ez is szerepet játszik hibátlan alakjában, gyönyörű bőrèben, majd kicsattan az egèszsègtől. A vegán èletmódnak nem is kellene jobb reklámarc mint Lola. Hosszú formás lábai vannak, feszes mellei. Kora kb húszas èvei vège is lehetne ránèzèsre. Ápolt lány, tükörsima puncival csábít, mindene termèszetes, plasztikai sebèszkès mèg nem látta testèt, szerintem nem is fogja.
Fogadóruhája felejthetetlen, szexi rucikba öltözött mert ráírtam utolsó pillanatban hogy kb mik az elkèpzelèseim, így abban lepett meg. Igaz a szexi rucik gyorsan lekerültek róla, de hát remek teste van így hát no problèm.

Masszázs

Èpp Nina fogja a farkam ès masszírozza mikor 18:00-kor megjelenik Lola ès csatlakozik. Ès hűha! Mèg a videónál is szexibben ès szebben nèz ki. Mellènk bújik, a ruhákból kiszabadul ès mindkèt lány meztelenül van előttem. Ahogy ránèzek kèrdezem skorpió? Ők ilyen erotikusak. Nem, oroszlán. Nem èrzem annyira irányítónak, akaratosnak mint ami az oroszlánokhoz társul, kedves humoros. Jól el lehet viccelődni a kèt lánnyal. Pèldául beszèljük mi a tervem. Mondom az hogy majd azon versenyeznek ki elègít ki többször. Viccelődnek hogy majd egymás kezèből veszik el? Ja nem teljesen úgy. :) A lányok jól megèrtik egymást. Mèg Nina mondja lehet a verseny vègère Lolával az egy órában már csak beszèlgetni lesz erőm.

Lolától megkèrdezem olyat lehet-e hogy bugyi rajta, valami puncivèdőbb bugyi ès úgy dugást imitálunk, bugyi vèdenè a farkamtól. Az ötletem váratlanul èri, így nemet mond. Így picit kezdemènyező kèszsègem háttèrbe szorítom, hagyom hogy a lányok határozzák meg a talit.

Lola a lábaival vett "kezelèsbe", a lábaival masszírozta,izgatta a farkam ez talán specialitása, úgy láttam èlvezi. Közben Ninával a pornó kulisszatitkairól beszèlünk, hogy filmen van olyan hogy farok egyik punciból a másik punciba stb, viszont itt hirdetői világban hiába gumi a farkon, gumicserès a sztori. Mèg elmesèli neki pornós korában a 4 cm vastagság volt a kellemes análban. Lola is kontráz, elmondja neki is van már popós èlmènye, közben kiderül ő nem pornózott, csak Nina "ártatlan" barátnője, legalább is kèrdèsemre tagadja a pornót. Ettől függetlenül ugyanolyan ügyes mint Nina, nincs megszeppenve. Beszèjük szinte csak olyan lányokkal találkozom akik már több ezer fèrfival voltak, a legjobbakkal talizom.

Kényeztetés

Lola elègít ki először, igaz nem a lábaival hanem a kezèvel. Ő is használ olajat, ő kezèben is cuppog a farok. Bátran közel hajol a farkamhoz úgy szólok neki ha nem vigyáz arcán landol a sperma. Elveszi ès itt van spricc, szóval jól tette hogy elhajolt. 1:0 Lolának. Most Ninán a sor, ő is kielègít kèzzel, 1:1.

Kellemes meglepetès èr, nem is gondoltam volna de Lola kèri mikor már meztelen melleit látom hogy szeretgessem a melleit, lehet puszilni simogatni, szájba venni. Közben Nina kèzzel elèlveztet, 2:1 Ninának. Itt egèsz jól feltört harmmadikra is a sperma.

Nina ötletesen kitalálja hogy nem csak olajat, de nyálat is folyat a farkamra, ès van nyála bőven! Lola is megpróbálkozik a nyálfolyatással, övè kevesebb, Nina tanítgatja, előbb gyűjtsd össze. Hiába, kiütközik a pornós múlt előnye.

A kielègítèsek között mèg kapok látványelemeket a lányoktól, nem is akármilyeneket: fekszem ès a kèt lány felveszi a 69 pózt, nèzhetem a puncijukat, mást tilos ès közben kèzzel felváltva izgatnak. Ezt mèg tükörből is nèzem.
Míg Nina kèzzel verte a farkam addig Lola meztelenül csúszkált a hasamon hol a melleivel hol a puncijával volt a hasamon.

Aztán az egyik lány míg feküdtem fölèm jött, punci kb 20 centire, ès a másik lány pedig őrá jött, ilyet csak pornófilmben láttam eddig. Nina pornófilm rendezőnek is kiváló lenne. Kèt puncival nèztem farkas szemet, ráadásul kèt vegán puncival. Aztán le rólam ès Lola kivègez, 2:2. A verseny vège döntetlen.

Lola másik nagy kellemes meglepetèse volt a mocskos beszèd, nem voltam felkèszülve erre, pedig valaha valaki nyomott már hasonlót, imádja szavaival felhúzni az embert, szóba került popó dugás, sima dugás minden amivel csak húzhatta az agyam. Mozdulataival is húzott, száját közel tette farkamhoz, közel tette számhoz, nagyon erotikus volt, fülemhez is, èreztem leheletèt.

19:00, Nina ideje lejárt, úgy válunk el tőle hogy èn a kanapèn ülök, Lola kutyában előttem ès hátranyúlva izgatja a farkam ès Nina kilèpve mèg annyit mond: mèg 3 legyen!

Pontosan egy teljes óra következik Lolával. A farkamat feneke oldalához èrinti, be is indít, utána kezeivel elèlveztet, 5-nèl járunk èlvezèsben ès èrzem hogy most kipurcantam kell a szünet, jöhet beszèlgetès meg töltődès. Megkèrdezem tőle ha már ilyen közel hajol hozzám szájjal akkor azèrt mert csók lehetsèges vagy csak szeret felhúzni? Azt mondja igen. Na várj, melyik igen? Mosolyogva mondja az utóbbi. Beszèl mèg arról neki vannak kissebb perverziói, szereti pl. ha folytogatják a nyakánál. Akkor eszerint picit sub vagy? Nem, ő inkább switch. Az mi? Az az hogy sub is meg domináns is tud lenni. Közben összejön egy újabb èlvezès, összenyomom a farkam mutatom valami kis nedv mèg van (alig látható). Az utolsó elèlvezèsnèl a legbátrabb, simán fölè hajol, ki is nyitja száját, mondom de szerencsèd van hogy ez nem az első, különben menne minden szájba. De a hetedik. Semmi se tör fel, mèg incselkedően pár centire a farkamtól kinyújtja a nyelvèt mintha megnyalná a farkam, tökèletes illuzió. A 7 èlvezès vègül is összejött, igaz 2,5 óra alatt. Lolától is elköszönök majd egy búcsú tusolás után.

Elszámolás

Már jóval èrkezèse előtt, magamtól kiraktam Nina ajándèka mellè, így csak egyszer kellett ezzel foglalkoznom ès idillünket nem szakította meg mèg egyszer az ajándèkozás.
Itt most csak Lola rózsáját jelenítem meg, oka az eltèrő időtartam, Lolával kèt órás volt a talink, időben hosszabbra nyúlt.
A szèpsègèèrt, hozzáállásáèrt, szemèlyisègèèrt abszolút megèrte.

Lola, felejthetetlen masszázs

  pocokmaci

Egyeztetés

Az egyeztetés WhatsAppon keresztül történt,amikor láttam hogy villog nála a kis zöld pötty a profilja mellett írtam neki és kb. azonnal válaszolt. Maga az egyezetetés is zökkenőmentesen ment, pár üzenet után kaptam időpontot a választott napra.

Megközelítés

A helyszín a budai oldalon, az Istenhegyi úton van. A randi előtt nagyjából 20 perccel kaptam meg a pontos címet és a bejutáshoz szükséges infókat. Én tömegközlekedéssel mentem, így hétvégén nagyjából 15 perc alatt értem el a lakást a Széll Kálmánról.

Helyszín

A lakásban több szoba van, Lola Ninával rendel itt, de itt létem alatt nem találkoztam senkivel.
Sejtelmesen kivilágított, nyugodt környezet. A fürdőszoba igényes és tiszta, bőven van tusfürdő választék. A csap mellett kis poharak és szájvíz is található. A kezelőszobában egy fűthető (ez külön tetszett) matrac volt a földön, egy pad a ruháknak és kis szekrény Lola dolgaink. A falon tükör a látvány fokozásához. Összességében nagyon hangulatos és nyugodt szalon kiváló helyszín egy kis erotikával egybekötött kikapcsolódáshoz.

Hirdető külseje

Arcos képpel hirdet, továbbá a képek teljesen megfelelnek a valóságnak, így az embert meglepetés nem érheti. Ettől függetlenül amikor beléptem a lakásba és üdvözölt leesett az állam. Egy nagyon szexi piros szett volt rajta (tanga,combfix, melltartó) és egy fekete magassarkú. Lolának párduc teste van, lábai formásak, feneke tökéletesen kerek, mellei picik de szépek. A program teljes ideje alatt Ő is meztelen volt.

Masszázs

A szobába beérve megbeszéltük a programot fel és levezetés közte masszázs. Így masszázsra a két levezetés között került sor. Olajjal maszíroz közepes erősséggel, nekem nagyon jól esett, kellemesen tudtunk közben beszélgetni különböző témákról.Külön tetszett hogy a második levezetés után maradt még 20 percünk, így megkérdezte, hogy szeretnék-e még masszázst. Nem tudtam rá nemet mondani, így a maradék időben kaptam még egy kis hátgyúrást és még extra yoga bemutatót is :)

Kényeztetés

A fürdésből visszaérve már csak a combfix volt rajta. Megbeszéltük, hogy én is nagy rajongója vagyok a női lábaknak, így megengedte hogy kicsomagoljam ebből. Utána a hátamra feküdtem a matracon, olajat csorgatott rám és elkezdett kézzel kényeztetni, majd lábbal. Párszor váltott aztán a lábai között lett végem. A második körben tovább bírtam, így más "eszközöket" is bevetett a kézi és lábmunkán kívül. Csúszkált a hátamon miközben a gátamat masszírozta. Popsijával csúszkalt a mellkasomon és a férfiasságomom miközben a puncijával néztem farkasszemet néha pár centis távolságból. Volt lingam 69-es pózban, mindig be tudott valami újat vetni. Végül szintén a lábai között lett végem kis kézi rásegítéssel.

Elszámolás

A végen került rá sor. Korrekt ár a szolgáltatásért. Kint van az oldalán a tarifa rendszer.

Lola, felejthetetlen masszázs

  Straval_Gabriev_2

Egyeztetés

Február 6-án lett aktív Lola adatlapja, és egyvalami megütötte a szememet, igen nyilván a szépsége, de mindezek mellett: " Imádom a szexi combfixeket, harisnyákat és magassarkú cipőket. Szóval ha láb fétised van, akkor nagy örömmel kényeztetnélek a finom lábaimmal.😜 Most épp rózsaszín a körmöm 🤩 " - mintha kihúzták volna a Lottó 5-t.
Több se kellett egyből ráírtam VTR-en. Végül Febr. 8. randiztunk először.
Nos a mostani randi Febr. 22. - és ráadásul dupla-dupla randi szóval ezt írom meg most.
Minden megbeszélés tökéletesen VTR-en keresztül zajlott. Minden flottul ment.

Megközelítés

Sławomir Mrożek büszke lenne rám, mert amit itt végbement a megközelítés és kivitelezés kapcsán az tényleg illene egy szürrealista novellába, de legalább is Örkény Válogatott Egypercesei közé.
Szóval bent a munkahelyen felhívtam a taxis cimbit, hogy kora estére lenne egy fuvar de 2 állomással, illetve Kenzo barátom becuccolt hozzám albérleti státuszba és Őt kéne a lakásról a Corvin negyedbe hozni, itt becsatlakozom én is és innen kellene eljutni a célállomáshoz.
( Corvin negyed szóval hagyom leesni a 20 fillérest. )
Nos ezzel megkezdődött Straval Gabriev és Kenzo kalandja az éjszakába. :D
Hát mikor felvettek kezdjük ott hogy röhög mind a kettő, szóval szépen össze spanoltak, majd a szofisztikált módon Casanova jelzővel illetnek ( nyilván nem ez hangzott el).
Nos a Déli pályaudvar környékén egy kis dugóban ülve, mármint mi a taxiban ültünk, mert egy parafadugó nem bírt volna el három embert; elkezdte részletezni Péter a taxis a falusi wc-knek a kialakítását.
- Szóval bemész a budira oszt egy kézzel tartod a tetejét hogy rád ne roskadjon a tákolmány, a másik kezeddel meg űzöd el a pókot. - ez még olyan harmat gyenge dolog volt majd kifejtette, hogy miért van a kerti budin egy kukorica csutka egy zsinóron. Az a wc papír... szóval azzal recézed ki a hátsódat, oszt ha hígfosás van akkor megköt benne a kula azt ki kell verni ha márt megkötött. Igazi falusi refresh élmény, aztán csodálkoznak, hogy terjed a hepatitisz A-tól ZS-ig.
Mire megérkeztünk kiégette az agyamat. És kérdezitek, hogy ezt most muszáj volt leírni?!
Igen!
Ez egy élménybeszámoló, és engem ilyen élmények értek Megközelítés alatt, szóval ez a taxis kaland szerves része az egésznek. Amúgy meg öt házszámmal előbbi címet adtam meg a diszkréció végett, szóval miután kifizettük Pétert, még jól is esett az a kis séta kiszellőztetni a fejet a sok hülyeségtől.
Kocsi révén GPS odavisz, szóval könnyű megtalálni a címet.

Helyszín

Nekem ilyen budai villának tűnik, luxus nyaraló gyönyörű kilátással. Nagyon tip top minden, maga a lakrész inkább ilyen szalon érzetét kelti, nyilván ennek a célnak van bérelve, Ninával közösen jól berendezték a lányok a lakást.
Nem csak a fürdőszoba, ez jellemző mindenre, szóval felszereltségből csillagos ötös.
Minden pipere cucc, tusfürdő, dezodor, szájvíz etc. megtalálható.
Ami nekem tetszett, hogy a matrac alatt "ülésfűtés" van. 😃

Hirdető külseje

Szőke haj, acélkék színű szempár, huncut mosoly, kislányos báj, ártatlan mégis pimasz stílus és valami hihetetlen szexuális kisugárzás. Ha kezdő lennék akkor ott helyben szerelmes lettem volna. Van egy olyan hihetetlen aurája ami beszippant és a bűvöletébe esel és nincs menekvés. ❤️😃
Sportos testalkat, darázs derék és azok a hihetetlenül szexi lábai. Huhhh.
Fekete selyem köntös volt rajta, alatta szép fekete fehérnemű szett combfixel.

Masszázs

Igazából érkezéskor azt vettem észre hogy Kenzo zavarba jött, én meg megszeppentem a Lola és Nina páros láttán. Két gyönyörű nő állt előttünk és hát na. 😃

Sikerült megbeszélni, leosztani a szobákat.
Utána fürdőbe el és alig vártam, hogy visszatérjek Lolához.

Nos a masszázs, lényegében nem volt. Azaz ha pontos akarok lenni akkor Lingam masszázs volt, amit Lola a finom puha talpaival végzett. Szerintem ugorjunk a Kényeztetés ponthoz.

Kényeztetés

Miután a fürdőszobából visszatértem és ketten maradtunk a szobánkban, és megváltam a törölközőmtől, letettem a puffra.
Kedvesen váltottunk pár szót, majd Lola kérdezte, hogy miként képzeltem el a programot, illetve hogy szeretném a sorrendet. Opcionális, lehet felvezetés és masszázs, vagy masszázs és levezetés.
Én az előbbit választottam.
Megkérdeztem hogy hozzám öltözik-e, amin picit mosolygott és engedte, hogy kicsomagoljam a ruháiból.
Térdre ereszkedtem előtte Ő meg a térdemre helyezte kecses lábikóját, nekem itt picit remegett a kezem, de lehúztam róla a harisnyát előre hajoltam és megcsókoltam a lábfejét. Ő huncut mosollyal a mellkasomnak nyomta a puha talpát és nagyon lassan lefelé húzta, egészen a farkamig majd ráhelyezte és óvatosan végig húzta rajta úgy, hogy a nagylábujja a makkomon maradjon. Mondanom sem kell hogy egyből felállt, Ő pedig ellentartott és próbálta lenyomni. Huhhhh közben lentről felnéztem rá és egy pillanatra villant a szeme, abban a tekintetben ott volt minden perverzitás, vágy és minden ami ilyenkor van férfi és nő között.
Megkegyelmezett nekem majd nyájasan közölte hogy foglaljak helyet, szót fogadtam és hanyatt feküdtem a matracon.
Mellém kucorodott és elkezdte cirógatni a mellkasom közben egyre közelebb hajolt és kaptam egy puszit az arcomra, majd elkezdődött a további "kínzás". Gyengéd sóhajok, az orra hegyével éppen érinti az én orromat, de épp mintha káprázat, mintha hozzá sem ért volna, ölelés és összefonódás. A szenvedély potméterét az egekbe csavarja, úristen, mit művel velem?! Itt már megcsal az emlékezetem de valahogy fordított lovagló pózban kerülünk úgy hogy Ő a mellkasomon ül közben puha kacsójával a farkammal játszik, azaz lingamos mesteri mozdulatokkal kényeztet.
Bal oldalt van egy tükör abban leskelődök, meglátom a tekintetét és tetszik amit látok, mert teljes átéléssel benne van, velem együtt van és Ő is élvezi hogy teljesen alá vagyok rendelve.
Ekkor hirtelen kitolja a popsiját szinte bele az arcomba. Konkrétan 2-3 mm áll tőlem a gyönyörűséges popsiluka. Itt el kellett mondanom magamban vagy tíz Miatyánkot hogy megőrizzem minden önmegtartóztatásomat. És Lola drága még direkt ilyen kislányos cuckold játék keretén belül, hogy én nem is tudtam, hogy miért "baj" ez, miért mit tennél? Huhhh...
Hanyatt dőlök, és ott van a szexi lábfeje a fejem mellett, eddig bírtam... elkezdem puszilgatni és a bokájától a nagylábujjáig végignyalom majd bekapom és elkezdem szopogatni a nagylábujját.
Hagy kibontakozni, tetszik neki hogy foglalatoskodom a lábikójával, majd pozíció csere és bekucorodik velem szemben és az ölembe helyezi mindkettő lábát. Na innentől nekem a mennyei mennyország jött el. Konkrétan olyan mesteri footjob technikát használ, amit kötelezően tanítani kellene. Látszik hogy sportol, mert van kellő stamina mindamellett a rúdtánc által kecsesség és koordináció. A fejemben egy új titulus alakult ki: 'Footjob Princess'
Közben végig tartja a szemkontaktust, az ajkába harap és közben rendületlenül fel-le-fel-le a finom puha talpai között ágaskodik a férfiasságom. Imádom ezt az érzést. Picit variál, bal talpának nekidönti a farkamat, támasztja, majd a jobb talpával dörzsöli a makkomat, gyöngyözik az előváladék, pillanatok kérdése hogy elélvezzek. Vissza a classic pozíció a talpai közé. Félhangosan felnyögök és hatalmasat spiccelek. Huhhh...

Ezek után hosszú percekig próbálok felocsúdni.
Sikerül megtalálni önmagam, ezek után félig összebújva a hátralévő időt beszélgetéssel töltjük el.

Elszámolás

Utólag rendeztem a rózsacsokrot, a kiírt infónak megfelelő a virágok száma.

Lola és Nina, jó masszázs

  Adamn

Egyeztetés

Amint megláttam Lola regisztrációját, nagyon megörültem. Csodálatosak a képek, és a bemutatkozásban is egy nagyon szimpatikus lány képe alakult ki. Ninára emlékeztetett, aztán egyszer csak eljutottam ahhoz a sorhoz, ahol említi a négykezes lehetőséget. Na ezen a ponton baromira izgatott lettem, és máris azon agyaltam, mikor tudnék ellátogatni hozzájuk. Korábban sosem mentem el senkihez, akinél nem volt még beszámoló, de ismerve Ninát biztos voltam benne, hogy földöntúli élményben lesz részem. Lolával vettem fel a kapcsolatot Whatsappon, talán annyira nem sűrűn nézi, de eleve azzal számoltam, hogy a rákövetkező hétre tudunk csak egyeztetni, mindenesetre nagyon közvetlenül írt vissza, kicsit már ott is húzta az agyamat, szóval a válaszai csak erősítették a pozitív előérzetemet.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel érkeztem, busszal pofonegyszerű a megközelítés, de aki autóval érkezik, az is könnyedén fog tudni parkolni. Festői környezetben van a lakás, és mivel kicsivel korábban érkeztem, volt lehetőségem gyönyörködni a hegyekben, mielőtt SMS-ben jeleztem érkezésemet. Már itt látszott az összhang, mert totál egyszerre írták meg a bejutást. :D

Helyszín

Mint Ninánál korábban mindig, most is tökéletes rend és tisztaság fogadott. A szoba hangulatos, a fürdőben többféle tusfürdő, dezodorok, szájvíz és az ahhoz való egyszer használatos poharak vártak. A törcsi ízlésesen feltekerve várt a matracon, masszázs után pedig Nina felajánlotta, hogy ad újat ha szeretném. A berendezésről, ahogyan a lányok fogadó öltözékéről sem fogok tudni nagy részletességgel beszámolni, ugyanis belépés után enyhe transzba estem.

Hirdető külseje

Hű! Itt bajban leszek. Szerencsémre a képek amennyire lehet, visszaadják a valóságot, így megúszhatnám annyival is, ha azt mondom, a valóságban még gyönyörűbbek a lányok. A képekről nyilván nem jön át a hangjuk, két szirén duruzsolt a fülembe. Nagyon igényes, szexi ruhában vártak a lányok, de a kezdeti sokkos állapotomból kifolyólag annál sokkal többet nem fogok tudni mondani, hogy Lola pirosat viselt, Nina pedig talán egy sötétbarna selyem (?) köntöst. Amiben biztos vagyok, hogy mindkettőjüknek baromi jól állt ami rajtuk volt, illetve hogy a fürdőből való visszatérésem után röviddel megszabadultak ezektől. :D Mindketten rendszeresen sportolnak, egészségesen élnek, és ez nagyon meglátszik. Megismerkedésünk elején Lola közelebb húzott magához, ennek a lánynak az illata is isteni! Én már ezen a ponton boldogságban úsztam...

Masszázs

Mondanám, hogy a masszázsra a két kényeztetés között került sor, de igazából maga a masszázs is kényeztető volt. Egyértelmű, hogy Nina és Lola is pontosan tudják, hogy mit csinálnak, ez mind a masszázsra, mind az erotikára érvényes. Nina megkérdezte, hogy használhatnak-e illatos olajat, illetve hogy a talpamat masszírozhatja-e. Egyúttal kérte, hogy jelezzek, ha az erősség esetleg nem lenne megfelelő. Ezzel a lehetőséggel nem éltem, mert minden pillanat tökéletes volt. Masszázs közben kellemesen elbeszélgettünk, sokat nevettünk, ezért nem mindig tudtam, hogy ki mit csinál (na meg azért mert kétszer annyi kéz tevékenykedett rajtam mint amit eddig megszoktam), de a derekamat egyikük nagyon jólesően megdolgozta, illetve egy ponton kaptam egy szuper nyakmasszázst is Ninától. Lola hihetetlenül aranyos, amikor nevetés közben arccal előre a matracnak dől. :D Közben Lola elkezdett ráhangolni a fordulásra, majd egyszer csak rákérdeztek a fordulásra.

Kényeztetés

Az első kényeztetés elkezdődött, amint helyet foglaltam. Egyértelmű volt, hogy nem teljesen vagyok magamnál, de a lányok átvették a kezdeményezést, mondhatjuk úgy is, hogy szétszedtek. Aki esetleg tart attól, hogy "csak" kézi kényeztetés van, neki leírnám, hogy leírva talán ezek a keretek szűkösnek tűnhetnek, de hiányérzete itt senkinek nem lesz. Nina tud úgy varázsolni a kezével, hogy az agyad puncinak vagy szájnak érezze, de Lola is nagyon érzi, hogy hogy érjen az emberhez... Meg is jegyeztem, hogy az ő keze is életveszélyes, mire megkérdezte, hogy abbahagyja-e. Természetesen nem szerettem volna, így összeszedtem az erőmet, és küzdöttem a túlélésért amíg lehetett. A megpróbáltatások ellenére egészen sokáig tartott a felvezetés, én már egész testemben remegtem, és valószínűleg néhány hang is elhagyta a számat, amikor is Nina megkérdezte, hogy bírja-e a szívem. Magam sem voltam benne biztos, hogy fogja. Lola egyszer csak gyönyörű izmos combját az ég felé nyújtva átfordult, talpát az arcomhoz közelítve átpozicionálta magát, nagyjából ezen a ponton kezdtem érezni, hogy itt már esélyem sincs, végleg elvesztettem az irányítást az érzékeim felett. Nina egyszer csak nagyon érzékien rám szólt: "élvezz el", én pedig abban a pillanatban eleget tettem a kérésének...

A második kényeztetés másképp volt felépítve mint az első. Ninát már korábban is beavadtam a piszkos fantáziáimba, ezeket a masszázs alatt Lolával is kitárgyaltuk. Úgy tűnt, izgalmasnak találja ezeket, mondta is, hogy az ilyen bolondságokban ő benne van. Az most mindegy is, hogy mik ezek a bolondságok, ez hármunkra tartozik, de imádtam, hogy Lola is mennyire nyitott volt az újdonságra. Hol csúszkáltak rajtam, hol egyikük lingamját élveztem, míg másikuk valamelyik perverziómat használta ellenem élvezettel. Csodálatos volt Nina szemében látni azt a csillogást, amivel konstatálta, hogy teljesen uralják az érzékeimet. Végül helyet cseréltek, Nina kezébe kerültem, míg Lola a fejemnél helyezkedett el, és ott okozott bizsergető érzést. Ezen a ponton kiszakadt minden ami még bennem volt, hatalmas orgazmust éltem meg. Feltehetőleg sok minden itt már nem távozott, talán csak a lelkem egy darabja, de az nagy erőkkel. Lola így aztán kicsit meg is lepődött, olyan cuki hangon fakadt ki belőle, hogy "Elélveztél? Ajj, nem is láttam, lemaradtam róla.", hogy a kedvéért rögtön megismételtem volna, de aztán realizáltam, hogy ennél kielégültebb már nem lehetek. Amíg Nina kiment kezet mosni, Lola mellémbújt és átölelt. Nagyon sok szép momentumot tudnék visszaidézni a találkozóról, számomra mindenképp ez volt az egyik legszebb.

Elszámolás

Az elszámolás teljesen egyértelmű, én voltam csak béna. Az adatlapjukon szerepelnek a csokorméretek, mivel ketten voltak, így értelemszerűen egy kétszeres szorzót kell alkalmazni, így aztán erről egészen a felöltözésemig szó sem esett. Sajnos viszont rosszul jegyeztem meg a számokat, eredetileg azt beszéltük meg, hogy másfél-két órát maradok, ebből végül másfél lett mert teljesen kicsináltak. Én viszont csak a két órás csokor méretére emlékeztem, ez alapján pedig először ennek a háromnegyedével számoltam, szóval ezúton is röstellem a tévedést. Egyébként szerintem nagyon kedvező, a kapott élményhez viszonyítva meg aztán főleg.