Beszámolóim

Hanna, felejthetetlen masszázs

  FoxT

Egyeztetés

Telefonon kerestem, kicsit visszafogott volt – mint aki nem kedveli a telcsis beszélgetéseket-, de tárgyilagosan elmondja a tudnivalókat és összes kérdésre válaszol, nem marad számomra nyitott kérdés, hiányérzet nem maradt bennem.

Megközelítés

Második kerület belső része. Széll Kálmán téri metró két villamosmegálló vagy laza séta. Parkolás a Millenáris mélygarázsba jól megoldható. Kapuban kód kérés és irány a megadott szint. Liftet nem ebbe az évezredbe újítottak fel, de jól funkcionál.

Helyszín

Bel-budai bérház felső szintje, több szoba, vélhetően több lány. A helyszín lehetővé teszi, hogy kis odafigyeléssel csak azok találkozzanak, akiknek szeretnének.
Cipő bejáratnál az előszoba szekrénybe marad, egy halon keresztul jutunk a tetthelyre.
A hely nívós, jó terek, harmonikus színek a falakon, a bútorokon. Fotel és sofa, szobainas. Klassz méretű franciaágy, függönnyel, vagy 6 párnával és ágy fejénél tükörrel.
Az egész praktikus, és a fantáziát beindító, stílus hely,
Külső zaj nem szűrődik be, kellemes zene.
A törölköző a szobai komódból kerül elő, finom illatú és mérete férfi emberhez illő.
Pohárvíz, csokit kaptam fogadáshoz.
Fürdőkád zuhanyfallal, számos tusfürdő.
Minden a környezethez méltóan tiszta.

Hirdető külseje

Hannát az oldalon található képek maga valójában mutatják be. Aki a képeken látszik az lapul az ajtó mögött amikor belépsz. Pontosabban mégis valaki más, mert attól a pillanattól, hogy az ember Hanna szemébe néz, elkapja a mosolyát, elkezdész te is mosolyogni .

Fehér lágy tapintású bőr, félhosszú egészen vékonyszálú selymes vörös haj, barna szem, amely hol kiegészít a pajkos mosolyt, hol pajzánam csillog. Arca bájossága képeken is jól látszik, szája fölött balra a szépség pöttye meg inkább vonzóvá teszi. Mint számos szép arcú hölgynek neki is ez márka jele.
Hanna a telt alkatú lányok csapatát erősíti. Akik az ilyen típusú lányokat kedvelik, vélhetően Hannán is megakad a szemük. Szép ívű nyak és váll. Formás természetes mellek. Fantasztikusan markolható popsi. Szemérem dombja sima, kelyhének környéke enyhén rózsaszín, lágyan redőzött.
A kiírt koránál fiatalabb benyomását kelti.
Árad belőle a jókedv, kamaszlányos pajkosság, az odafigyelés. Könnyen beszél, de oda figyeléssel hallgatja meg a másikat.
Gyorsan egymásra tudtunk hangolódni.

Masszázs

Hanna fekete csipke köntösbe, és az egyik képen látható piros babydollban fogadott, hatást még harisnyakötők fokozták. Mire a zuhanyzóból visszatértem a köntös már lekerült. Hanna a programterv egyeztetést kezdeményezte, magam részéről az előszobába már elkezdett csókolózást folytattam. A lakásba belépve az egymás elfogadásnak jeleként a puszin kívül lágy száj csókra is sor került már. A szoba közepén állva, szájak egyre több és egyre alaposabban ismerték meg egymást és test felső régióit. Hanna finoman, érzékien, vadítóan csókol, azt értetem számára is jó ízű a csókom.
Komótosan, a test különböző tájainak kézzel, szájjal való megismerése közben segítettem abban, hogy a piros babydoll lekerüljön.

Az ágyig tartó alig másfél méter távolságot csigát megszégyenítő tempóban tettük meg.
Erotikus masszázs klasszikus formái - szokásomnak megfelelően - nem valósult meg. A test regenerálása számos módon megtörténhet. A helyzet úgy hozta, hogy az érintések futamai más pályát jártak be, megélésem alapján mindkettőnk számára elsőrangú érzéseket nyújtott.

Kényeztetés

A fentebb megkezdet felvezetés az ágyon folytatódott. Előbb alaposan bejártam kezemmel és számmal Hanna testének első felét, a feje búbjától a lába kisujjáig. Bársonyos, illatos bőrét jó érinteni, puszilni, rubensi alakja sugározza a bujaságot, éritésekre jól reagál. Az idő igényes folyamat során Hanna szája és kezei sem voltak tétlenek, ahol lehetőség adódott rá.
Jó néhány perc múlva Hanna átvette a kezdeményezést. Kérésre hanyatt dőltem, kényelmesen elhelyezkedtem.
Hanna a még rajta lévő harisnya kötött levette és felkötötte vel a haját. Most Hanna kezdet bele előoldali megismerésben. Alapos csókkal indítót, majd komótosan halad keze és szája délnek. Kérésemre mellbimbóimmal küllőn-küllőn és egyszerre is gondosan foglalkozott.
Közben, hogy az érintés mellett vizuális élmény is minél teljesebb legyen kispárnákat a fejem alá tettem.
Hanna időközben megérkezett a combjaimhoz, lágy érintésekkel, egyre inkább célba vette nemesebbik felemet.
Keze oda – oda tévedt, majd egyre több foglalkozott vele, incselkedett miként tudja feljebb és feljebb húzni a vágyat bennem. Egyik keze ujja hegyével a makkot ingerelte, másik keze a zacskó tájékán járt. Aztán egyenletes ritmusban - reakciókat figyelve – húzogatta kezét fel és le kezét a péniszemen. Tréninget, hogy minél keményebb legyen, elmondása szerint az ágaskodó fallosz látvány számára fontos élmény. Aztán mint egy jutalomként ajkai közé vette.
Hanna alap működésé a fokozatosság. Az ajkai és a nyelve először a makkal játszott, majd lépésrő - lépésre fokozatosan egyre beljebb engedte szájába. Közbe kezei a fenekem alá csúsztak és gyöngéden, ütemesen markolászta hátsó felemet. Elképesztő élmény volt. Kérésemre ismét kezei közzé került a hímtagom és ott ért a csúcs.
Szükséges tisztálkodás, után a kölcsönösség jegyében folytattuk.
Hanna feküdt le és a vízszintes ismerkedésbe kezdtem. A szám Hanna szájára tapadt, kezem előbb a melleken időzött hosszabban, majd az őrületes popsiját markolta. Aztán nyelvem a melleken játszót, kezem a comb belső oldalát cirógatta. Ahogy a kehely felé kalandoztam érzem a nedvességet. Cirógatás iránya szeméremdomb és a kehely lett. Ujjam apránként halad az alsó ajaka közzé, majd besiklott a hüvelybe. Hanna megerősítette, hogy jól esik neki.
Pár szót váltottunk a lehetőségekről. Ennek eredményeként a lábai között helyezkedtem el. Jobb mutató ujja a hüvelybe csúszkált, nyelvemmel a csiklót kényeztetem. Hanna szituban remekül érezte magát. Az odaadásom és türelmem meghozta gyümölcsét Hanna lágy sóhajok között elernyedt.
Összeölelkezve pár perc maradt beszélgetésre, az élmények megbeszélésre.
Hanna figyelmeztet az időre így zuhi, öltözés és búcsú puszik

Elszámolás

Az elején a komódra tettem, távozásig ott is maradt, az ajándékkal együtt.
Extranem kérdeztem

Hanna, jó masszázs

  Obester

Egyeztetés

A bejelentkezés könnyűnek volt, azonnal felvette, szolid és kedves már a telefonban is.

Megközelítés

Második kerület, Mechvart tér a ház sarkon villamos a ház előtt áll meg. Nem okoz problémát megtalálni.

Helyszín

Szalon gyönyörű. Szépen berendezett, jól felszerelt. Kellemes hangulatot árasztó bútorok. A szobában nagy ágy frissen leterített lepedővel, a fejrésznél tükörrel, sok párna. Fotel , kis asztal víznek, csokinak. Szobainas a ruhának. Fürdőben kad részben üvegfallal sok túsfürdővel. Nagy a hely így nincs mással találkozás.
Halk zenék kivül nincs más zaj.

Hirdető külseje

Valodi telt szépség, kacér mosollyal. Dögös fehérneműen fogad. Szép, nagyon szép arcú csajszi, többek között ezért is jöttem hozzá, főleg a 4 és 5 kép fogot meg. Képsorozata, is nagyon csábítóra sikeredett. Nincs csalás, sem ámítás. Valóságban is igy néz ki. Elgyöngülök, mert annyira dögös, különösen a feneke csábitó.. Finom ajkai mindig csókra nyílnak, alig bírok betelni velük. Szemeit is sokszor kerestem, annyira igézőek. A puncijáról nem is beszélve.

Masszázs

Mámoritó, ahogy olajjal bevonva apránként végighalad rajtam az kezével. Ellazulás biztositva. Ügyesen masszíroz, érzéke van hozzá.
Angyali ahogy beszélt közben.
Van egy tükör velem szemben, nem csak a kezét érzetem, hanem a szemében is gyönyörködtem.
Jött az olajos csúszka. Előbb csak a hátamon korcsolyáztatta meg az ikreket, majd ahogyan megfordultam a mellkasomon folytatta. Úgy fordult, úgy helyezkedett, hogy a dákeszom is kapjon a cicis törődésből.
Előbb csak puszikat adott, de később csókolóz is.
Jól kavar

Kényeztetés

Levezetés részt nagyon jól kitalálta. Meglepett, hogy mennyire jó ezen a téren is.
Kellemes lassú felvezetés:, nagyon jól volt a folytatás. Kezébe a rudam és incselkedőn játszot vele. A zsákomban lévő mogyorókkal is elbíbelődött, úgy hogy közben a tenyerével a makkomat dörzsölgette. Aztána szájába vette a rudamat. Csókok minden felé a makkra, az oladarára, a tövéra. Lassan erősődő ingerlés. Egyre mélyebre veszi be, szopás közben látom a kéjesen néző szemeit. Számomra élveztesen hosszan csinálta és érzékletesen bánt velem. Egyre falja, és köröz a rudamon, az egész káprázat. A ütem közben gyorsul, nagyon erőteljesen képes szopni. Jól szív. A végjátékra készült - mint megegyeztünk - és el is szállam a szájába. Eltünt minden benne.

Aztán megmutatta, hogy milyen szép sima a punija. Nekem nem is kellett több, már nyalintottam is bele abba az elém táruló szép résbe. Előbb nyelvemmel a vékony fodrokon szörföztem egy jó darabig. Eleinte még úgy tünik nem váltok ki komoly hatást,. Tovább nyelveltem punciját, ujjaimmal besegitettem, a hüvelyébe dugntam, Egy ujj, majd kettő, reakció finom nyögések. Aztán egyre hangosabban és hangosabban, azt érzetem bíztatás arra, hogy intenzívebben használjam a nyelvem és az ujaimat. Aztán lépésról -lépsre reagált a teste és a csúcsra ért, lágy remegés, és kedves nyögés, arcán széles mosoly.

Pihenés és nevedgélős beszélgetés, és távozáskor bucsú csók

Elszámolás

Minden korrekt volt, megbeszéltek szerint. Az említett szájba élvezésértés a lenyelés extra, ami nagyon mgéri. Az elején boritékba az ajándék ként hozott kaparos sosrjegyek kiséretébe tettem a szekrényre.

Hanna, jó masszázs

  Málnaszőr

Egyeztetés

Könnyedén és rugalmasan. Aznap megkerestem, aznap fogadott.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel könnyen meg lehet közelíteni, mivel a ház közvetlen a villamosmegálló előtt van.

Helyszín

Szépen, igényesen berendezett stúdiólakás - ő mondja ki: 'jó lenne itt lakni'. Ha arról lenne szó, én másként rendezném be a szobát, de ehhez a műfajhoz pont a baldachin illik.

Többféle férfi tusfürdőt is tart, ezt értékelem.

Hirdető külseje

Csodás...:-) Kellemesen telt szépség, egyenesen a reneszánsz festményekről. Hanna nem egy huszonéves csinibaba: aki őt keresi, az érett és tapasztalt nőt fogja megtalálni.

Masszázs

Meglepődik és fel is vidul azon, hogy erotikus masszázs terén még nincs tapasztalatom. Nem is hasonlítgatom össze semmivel: csak élvezem, ahogy olajjal bevonva apránként végighalad rajtam az ujjaival. Kellemes ellazulás a nap végén. S közben beszél: a többi vendégről, a szexuális vágyakról, eddigi életéről. 'Nem szeretem, ha ledominálnak' - elégedetten nyugtázom ezt, ha nincsenek is ilyen szándékaim. S a szememet behunyva, hanyatt fekve annyira ellazulok, hogy neki kell figyelmeztetnie: egy tükör van velem szemben. Ó, vagy úgy? Mostantól már nem csak a kéz, hanem a szem is gyönyörködtet.

Kényeztetés

Futólag ismerjük már egymást korábbról, s ez jót tesz a közvetlenségnek. Az is, hogy öleléssel kezd: fontos neki a kapcsolódás, ahogy mondja. Az igényes vendég ezt mindenképp értékeli.

A mosoly... világéletemben azt mondtam, hogy a nő szépségét alapvetően meghatározza. Az övét mindenképpen. A mosoly közben félrefordított, igenlő fej pedig szinte a védjegye lehetne. Szép, nagyon szép arcú nő. Ez is hozott ide ma engem.

Mire a masszázs után megfordulok, már ruha nélkül látom őt. Hamar elválik tehát, mi fog következni. Lassú a felvezetés: de épp ettől kellemes. Csókok a makkra, ingerlés, majd egyre mélyebben, mélyebben... 'Szép farok!' Annyira, hogy a bókot hálásan fogadja. A kapcsolódásról már volt szó. A 'Hogyan szereted?'-kérdésre így adja magát a válasz: ha szopás közben látom a tekintetét. Azonnal veszi a lapot. S úgy nézek a szemeibe, miközben falja, köröz rajta, ahogyan arról férfi csak álmodhat. A tempó közben gyorsul: már a kezeit használja, ütemesen és erőteljesen szop, éreztetve, hogy a végjátékra készül.

Én még nem. Nálam a szex akkor jó: ha kölcsönös. 'Az van, amit csak szeretnél' - úgyhogy helycsere következik. Nem kérdés, hogy mennyire kívánatos teremtés: a bimbók kényeztetése után a csók sem idegen tőle. Velem legalábbis nem. Van tudásom aztán arról, hogy a kis szeméremajkai valójában igencsak nagyok. Az elmondása, hogy érzékeny tud lenni odalent, külön megmozgat. Csapkodok a nyelvemmel, körözök, fel-le mozgok, abban a tudatban, hogy a jó nyalás titka a változatosság. Mint ahogy a jó szopásé is. Ő maga volt az, aki újfent megerősítette ezt. Eleinte még nem váltok ki komoly hatást, sőt: beszélgetünk, nevetgélünk. Rómát sem egy nap alatt... Bízom magamban, s abban is, hogy el tud lazulni. Egy ujj, majd kettő, az első hangok pedig a fülemig érnek. Egyre hangosabban és hangosabban, ami szinte bíztatás arra, hogy intenzívebben használjam a nyelvem. És hamarosan a csúcsra ér. Remeg, nyög, kiált. Zene füleimnek. 'Végül én fizetek neked... :-)' Az, hogy nevetünk, viccelődünk, külön hozzátesz az élményhez.

Most én következem. Folytatódik a franciás játék, amit az előbb már volt alkalmam kiélvezni. Ezúttal szó szerint: intenzív, erőteljes szopás után robbanok, a nap fénypontjaként. Szájba, ahogy arról korábban megegyeztünk.

Elszámolás

Az említett szájba élvezésért plusz *. Nem volt kedvem visszautasítani :-)

Hanna, jó masszázs

  we_ad

Egyeztetés

Különös nap volt. Rendesen összecsaptak a hullámok a fejem fölött. Valami módon ki kell engedni a gőzt. Valami lazítás, valami, ami ellazít, levezet és az időablakba belefér. Kávézás közbe telefon elő, oldal felkeresés, kik vannak a Délitől nem messze. Ketten nem vették fel, harmadiknak nincs szabad időpontja, negyedik Hanna.
Hannánál egyből azzal kezdtem, hogy szabad-e? Kicsit mintha meglepődött volna ettől az ajtóstól házba rontástól, de 3 másodperc múlva jött az igenlő válasz. Ezután már csak az árat és a címre tisztáztuk, válaszai készségesek voltak.

Megközelítés

Villamos volt az utazás eszköze. Nem vagyok ismerős Budán, de könnyen oda találtam, ezen a környéken minden a statisztikáról szól. Kapuból telefon és szokásom szerint lépcsőztem. És ennek a beszinek a megírásban ennek a lépcsőzésnek sajátos szerepe van. Néhány nappal később Debrecenben az Alföldi Palotában mentem dolgomra és ott is ugyanaz a lépcsőház dizájn, és egyből beugrott a Hannával töltött kellemes pásztoróra. Hu-ha ez ennyire bennem van azzal kezdeni kell valamit, mi lenne, ha írnék róla, még soha nem próbáltam. Nyájas olvasó így nézd ezt a zsengét.

Helyszín

A helyszín harmonikus, polgári ízlést sugárzó rezidencia. Előszoba, szekrénnyel a cipőknek, hall, ahonnan nyílnak a szobák. A fő attrakció számomra kétszárnyú ajtó mögötti “tárgyaló”. A szobában szemnek kellemes félhomály, jól lehet látni. Berendezés biedermeier jegyében történt. Bejárattól félig jobbra egy fotel, mint egy szembe az ággyal. Balra komód, amelyből a törölköző elkerült. Mellette egy támlás dívány. Szobainas is van amire az ember a gönceit klasszul leteheti
A szoba központi elem egy méretes, igényes four-poster bed, függönyökkel, tükörrel és számos párnával. Az szoba hangulatát az ágy uralja, az egésznek érzéki filingje van.
A fürdőben kád, mindenből van széles választék, szükségem is volt alapos zuhanyzásra, mert le voltam főve, mint egy kávé.
Minden nagyon igényes, ápolt, gondozott, rendezett

Hirdető külseje

A telefonos keresgélés során gyors egymás után, több lányt megnéztem nem igazán marad meg, hogy pontosan miként néz ki Hanna. Mivel volt arcot ábrázoló fotó és az megnyerte tetszésemet a többin túl is lapoztam. Az adatlapba sem mélyedtem el. Utólag ismét megnézve, minden valós.
Szóval amint ajtón belül kerültem ott állt velem szemben egy izgalmas szemű, csábító mosolyú, vörösen izzó ajakú, szexin gömbölyded angyal.
Fekete szerelésben fogadott csipke kimonó, ami alatt együttest viselt.

Ahogy előre engedtem, hogy mutassa az utat szemeimet le sem tudtam venni, csodás fenekéről, amit vélhetően érezhet, mert igencsak finoman, de dögösen ringatott. A “tárgyalóba” érve elölről is alaposan szemügyre vettem, amíg a napirendi pontokat tisztáztuk, csábító mellein pihentetem tekintetemet.
Alakja telt, iszonyú vonzó. Bőre fehér, amihez barna haja jó kontrasztot biztosít. Testének érintése, lágy, selymes.
“Nyak, arc, derék, kar, láb, comb, csípő, mell: a szeretőnek a nő teste kell.

Masszázs

Hanna miután visszatértem fürdésből a szobába, javasolta, hogy hason feküdjek végig az ágyon. Mellém ülve a lábammal foglakozott, krémmel lágyan dolgozott.
Fecserésztünk közben, szóba került a tenger, Hollandia, a tulipán, meg minden féle. Hannával kifejezetten jól volt beszélgetni.
Masszázsa simogató, nagyon finom, de nem engedtem kibontakozni.

"Simogass csak, olyan jó a kezed,
Érintésed hűsítő friss patak”
Közben felfedeztem, hogy az előttem lévő tükörbe milyen roppant csábos Hanna ahogy ténykedik.
Az érintés és a hozzá társuló kép, felcsigázott.
Kértem Hannát változtassunk a menetrenden.

Kényeztetés

“Fűződre régtől féltékeny vagyok,
de megnyugtató, mikor kikapcsolod.
Oly szép vagy, ha ruhád leengeded:
kibukkanó nap nyári kert felett.”
Levettem fűzőjét, melleit ujjaimmal, majd nyelvemmel kezdtem kényeztetni. Aztán kölcsönösen rátaláltunk egymás szájára, nyelvére. Innen valami egészen más vette kezdetét.

“Őrjít ez a csókos valóság,
Ez a nagy beteljesülés,
Ez a megadás, ez a jóság”
Csókolózás olyan tüzet hozott számunkra, ami elmondhatatlan. Hanna izgi buja aurája magába szippantott és teljes testi valósággá vált. Cefetül kéjes volt számtalan érintése kezével, lábával, testével, szájával, nyelvével, melleivel. Hanna olyan csúszkába kezdet, ami frenetikus impressziót adott perceken át. Igazán oda voltam a mámortól.
Szerettem volna Hanna erogén zónáit bejárni. Ezért Hannát magam alá kértem.
Kézzel és szájammal nyakától indultam, egy –egy ponton hosszabban is elidőztem.
Előbb kezem, majd nyelvem is elért vénuszdombja környékére.

“Tárd szét a combod, hogy bódulva nézzem
farod tövét s a kéjek völgyes fészkét
Látvány amelytől dagad minden érzék!”

Kéjbarlangját mind kívül, mind belül alaposan megismertem, ujjam egyre siklót mélyebbre, nyelvem, szám a csiklót ajnározta. Hol hevesebben, hol lágyabban türelmesen tevékenykedtem. Kitartásom meghozta gyümölcsét, Hanna csípője végtelen bíztató táncot járt.

Buzgott bennünk az gyönyör adása és kapása, és mind a ketten, egyre és egyre többet próbáltunk adni.
Vissza kerültem alulra, és jött a találka fény pontja a furulya óra. Hanna ajkai és nyelve játszották a főszerepet. Különféle erővel, változatos mélységbe, sokszínű formában, hol eltűntem teljesen, hol a nyelvével éppen érintett. Az örömöm mellén teljesedett be.

“Őrjít ez a csókos valóság,
Ez a nagy beteljesülés,
Ez a megadás, ez a jóság”

Elszámolás

Megérkezéskor rendezve.  Részemről minden megfelelő volt, teljesen kikapcsolt, el lazított, és élmény teli randi volt. A véletlen irtó klasszat dobott Hanna személyében számomra

Hanna, jó masszázs

  Montreal

Egyeztetés

Telefonon hívtam. Kedves. lágy hangon szólt bele a telefonba, és válaszolt kérdéseimre. A lehetőségek rokonszenv függvényében.
Könnyen tudtunk egyeztetni és egy óra múlva már tárult előtte az ajtó.

Megközelítés

Második kerület jó forgalmi helye. Nagykörúti villamos Mechwart ligeti megállója. Kocsival számomra a Mamut tűnt alkalmas parkolónak, kellemes sétával kombinálva felkészülésnek és az élmények feldolgozására.

Helyszín

Ismerős a harmincas években épült nívós bérház magasabbik szintje.
A helyszín nyugalmat és biztosságot sugall. Minden olyan feltétel a tetthelyen és a fürdőben biztosított, amitől az emberfia el tud lazulni.
Van szobainas, amire kényelmesen le tudsz pakolni, van választék tűs fürdőbő.
A szalon kialakításáról és berendezésről minden alkalommal megállapítom, hogy elismerésre méltó.

Hirdető külseje

Hanna külsőjéről a fotók sok mindent elmondanak.
Bájos arca és csábos mosolya a képeken is vonzza a szemet, hát még a valóságban.
A tallózáskor ezekhez a szemei játékossága és kacérsága társult
Alkata klasszikus körte forma, nagyon jó arányokkal.
Az egyik képen is szereplő áttört fekete köntösben és rózsaszín együttesbe fogadott.
Rendkívül izgató volt számomra.

Masszázs

Nem ez volt a fő célkitűzés, de ami az együtt létbe ebből a műfajból bekerült az biztosította az izmuk nyújtását és az ellazulást.
Mozdulatai elsőrendűek, ténykedése során a fókuszt végig rajtam tartotta.

Kényeztetés

A szeánsz közepén egy kellemes lazító masszázs végig haladva a lábaimon, a combomnál benyúlásokkal, a hátamon
majd nyakamtól derékig lefelé. visszatért a combok közzé.
A következő felvonásra való áttérés ként rendkívül izgató csúszkával folyatódott.
A találka során a csúszka többször alkalmazásra került, mindig roppant gerjedelmet okozott számomra

Elszámolás

Elszámolás előre, a telefonban megbeszéltek szerint. Extrák most nem volt.

Hanna, jó masszázs

  Richh

Egyeztetés

Azonnal felvette, cuki és kedves már a telefonban is.

Megközelítés

Villamosmegállóban, parkoló a ház előtt, minden igény kielégítve.

Helyszín

Gyönyörű szalon, azonnal beköltöznék.

Hirdető külseje

Igazi telt szépség, utánozhatatlan kacér mosollyal. Szexi fehérneműszettben fogad, de persze a varázslat akkor kezdődik igazán, amikor az lekerül. Kedvencem az arca és a popsi.

Masszázs

Nagyon kellemes keze van, opció az olaj és a krém is, masszázs közben intelligens és közvetlen beszélgetőpartner. talán nem vérprofi masszőr, de pont úgy és akkora szeretettel csinálja, mint egy barátnő. keresi a reakciókat, figyel rád. Fordulás után is masszíroz még.

Kényeztetés

A program vége csúszkamasszázs, majd orális kényeztetés, hihetetlen technikával, változatosan. A szája egyszerűen mindent tud, valósággal rád tapad, eggyé válik a szerszámmal. És nemcsak vele, mindent bejár a környéken meleg nyelvével, úgy, mintha soha nem akarná befejezni. A végtermék gyomorba kerül, egy hihetetlen elégedett mosoly kíséretében. Utána változott a szereposztás, néhány perc alatt hatalmas orgazmusával jutalmazta erőfeszítéseimet. És még nem volt vége a jutalomnak, egy második kivégzésben is részem lehetett.

Elszámolás

Teljesen korrekt, megfelelő. A zavartalan befejezés a szájában némi plusz de megéri.