Beszámolóim

Anna, nagyon jó masszázs

  coolpix

Egyeztetés

Telefonon hívtam, sikerült egyből elérni. Végtelen kedves, segítőkész volt a telefonban is, nem akart két mondat után lerázni. Két nappal későbbre egyeztettünk időpontot, aznap délelőttre kért egy sms-t megerősítésként, erre válaszolva küldte a pontos címet.

Megközelítés

Minden eszközzel könnyen megközelíthető közvetlenül a ház előtt rengeteg parkoló volt. A címet könnyű beazonosítani, a házban is könnyen célbaér a látogató.

Helyszín

A környék, a ház, a lakás mind rendezett, tiszta, kellemes környezetet nyújt. A lakásba belépve egyből jobbra található a szoba, ami minden szükséges felszereléssel el volt látva. A földön matrac, mellette kis asztalka, szék, fogas, vállfa, mindent normálisan le lehet pakolni.
A fürdőszobában egy nagy zuhanyfülke, rengeteg tusfürdő, a csapon szájvíz, papírpoharak - minden ami kell.
Az egész lakás szépen felújított, minden igényt kielégít.

Hirdető külseje

Nagyon megfogtak a képei, szép, bájos arca és gyönyörű, harisnyás lábai hetek óta piszkálták a fantáziámat, és a találkozáskor semmi csalódás nem ért! Alacsony, kedves, mosolygós, gyönyörű lány fogadott egy fekete kis ruhában. Nagyon tetszett, szerintem rá mondható, hogy az igazi szomszédlány típus.
Kicsit katonás volt a kezdet, hova menjek, vetkőzzek, aztán jelezzek és kikísér zuhanyhoz, a díjat tegyem az asztalra, stb. Ő addig kint volt, így egy kicsit fura volt a kezdés de ahogy a zuhany után visszatértünk a szobába, már sokkal oldottabb lett a hangulat.

Masszázs

Két levezetéssel kalkuláltam, ezért mondta, hogy kezdjük is azzal, hogy legyen idő kicsit regenerálódni a másodikig, így ez a rész volt a köztes idő kitöltése. Olajjal bekent, majd inkább simogatott, mint masszírozott, ami nekem ugyan olyan jól esett. Masszázs tekintetében nincsenek elvárásaim az oldal hirdetőinél, ha tényleg az kell, akkor azt a csak azzal foglalkozó szolgáltatóknál végeztetem.
Szóval kedvesen végigsimogatta, nyomogatta alkatrészeim, közben nagyon kellemesen eldumáltunk. Kedves, nyitott lány, végig nagyon jó fej volt, tényleg jó hangulatban beszélgettünk végig.

Kényeztetés

Na, ez a rész viszont kiemelkedő volt. Betelepedett a lábaim közé, előbb kis olajos kezeivel ébresztette komámat, majd elkezdett franciázni. Nagyon finoman, figyelve minden minden visszajelzésemre eléggé belelendült, jó mélyre torokra vett közben nem egyszer, közben egyre fokozta a tempót. Kértem, hogy kicsit oldalról is izgassa a farkam, készségesen csinálta, izgatta, szopogatta a zacsit is. Elképesztő jó érzés volt a szájában lenni, nem is húztam túl sokáig... Kérdeztem hova élvezhetek, annyit mondott: bárhova... nekem sem kellett több, így arca, nyaka, válla lett a végállomás...
Semmi nyafogás, csak az elégedett mosoly, kedvesség volt a reakció, nagyon barátnős feeling volt.

A második levezetésnél kértem, hogy feküdjön mellém fordítva, így tudtam gyönyörű lábait imádni, miközben ő kézzel, majd szájjal kényeztetett - megint nem csak egy finom szopás, hanem egy végletekig izgató játék volt, nyalta, falta minden irányból, ismét kijutott a zacsinak is a jóból. Így sikerült a második menetet is abszolválni, maximális megelégedettségemre.

Elszámolás

Már a telefonban is elmondta, hogy mennyi az annyi, érkezésemkor kérte, hogy tegyem ki az asztalra mielőtt zuhanyozni megyek. A végén láttam, hogy még visszajárót is odakészítette amíg zuhanyoztam, ez természetesen ott maradt.

Anna, nagyon jó masszázs

  kliens

Egyeztetés

Sokadik egyeztetés után jött létre a randevú. Több kolleginája is segített abban, hogy ha nehezen is, de összejöjjön a mi találkozónk.

Megközelítés

Nyugati tér. Közlekedési csomópont. Azt hiszem, ezt nem kell túlragozni.

Helyszín

Érdekes stílusú helyszín, az Allee melletti társasházban. Kis lift, szűk folyosó, kuckó szoba, mini zuhany. Wellness központ és magánlakás különös elegye lett, amit létrehoztak. Házirend a szoba ajtóra kifüggesztve.Egész olyan szürreális, ha visszagondolok rá, de jól működik a rendszerük, pörgés van. Hangulatában, tisztaságában és rendezettségében kifogástalan. Még papucsot is kaptam a lakáson belüli közlekedéshez.Kezelő szoba közepén egy klasszikus tatami van. Keskeny, aminek elég kemény a fekvő felülete. Fent a falon egy híres festmény utánzata. Oldalt kis polcok, rajtuk lámpák, művirágok és mécsesek. Kissé eklektikus.

Hirdető külseje

Arcos képpel hirdet Anna, ha ott megtetszett és felkeresed, akkor lényegében majd azt kapod, amit a fotóin láttál,csak árnyalatnyi eltérés lehet. Arca nekem élőben ártatlanabbnak,fiatalosabbnak tűnt.
Fekete, szűk szabású, mini ruhában fogadott. Jól egyben tartotta fiatal testét. Amikor levetette, akkor egy kicsit meglepődtem, mert hirtelen több lett és megereszkedtek a dolgok. A sok tetoválás látványa és a medálja is felkészületlenül fogadott. Nem sokkolódtam le, de más lett a bennem a róla alkotott első benyomásom.

Masszázs

Ehhez gyorsan nekikészült. Egy mozdulattal levetette a fogadóöltözetét,csak a fekete bugyiját hagyta magán. Számomra ez elég konkrét jelzésértékkel bírt. Egyértelműen utalt arra, hogy majd a később következő kényeztető szakaszban a kölcsönösségre ő nem igazán tartana igényt. Térdelve foglalt helyet lábaimnál, maga a masszázs bokámtól kezdődött és a nyakamig tartott. Olajjal végezte és nagyjából fél órát vett igénybe,közepes erővel hajtotta végre. Éreztem benne egy jól kitalált struktúrát. Jól felépítette a műsorát, de nekem megmaradt némi hiányérzet.Közben a beszélgetésünk hullámzó tendenciát mutatott. Jó volt hallgatni őt, bizalmába fogadott, néha úgy megnyílt, teljes őszinteséggel nyilatkozott. Aztán hirtelen ráébredt, hogy ezt még se kéne és mély hallgatásba burkolódzott. Az így létrejött kínos csendet a kint várakozó kolléganői hangos csevegése szegte meg.

Kényeztetés

Fordulást követően is maradt ez a fura lüktető hangulat.Felültem, hogy szemügyre és kézbe vegyem testi bájait. Engedte, hogy a kezeimmel felfedezzem a szexi formáit, de különösebben nem reagált rájuk. Simogatások és puszik következtek, amire mintha még is csak beindult volna, gyorsabban vert a szíve, megváltozott a korábbi passzív magatartása. Átölelt, húzott magához, viszonozta a közeledésemet. Bizony még szájra puszik is elcsattantak. Elnézést kért egy pillanatra, oldalt fordult és kiköpte a rágóját. Kezdtem belelkesedni, hogy majd most egy nagy csókcsata veszi kezdetét, de félreértettem. Csak az orális kényeztetésemhez készült elő ezzel.Szenvedélye ugyan közel a nullára redukálódott, de egy egész jó technikájú cumizásba kezdett. Befordulását nem értettem, de nem volt mit tennem, próbáltam élvezni, amit csinál. Lábam között törökülésben ügyesen szopott, mélyebbre is benyelte a brét, ezzel megmutatta, hogy azért joggal van helye ebben a szakmában. Ahogyan az én boldogságom szintje emelkedett, azzal szinkronban éledt fel benne ismét az erotika tüze. Volt egy pillanat, amikor azt éreztem, hogy talán mégis csak lekerül az a fránya bugyi róla és lesz kedve a kölcsönösséghez. Izgalommal töltött fel, hogy kezdte élvezni Anna is, azt, amit csinál. Interakciót sejtettem. De ezt eléggé félreértettem, tudatosította, hogy ez a kényeztetés most csak nekem szól. A kölcsönösség nem játszik szerepet, az náluk csak a másfél órás program eleme. Hosszabbításra viszont most nincs mód, mert utánam percre pontosan jön a következő delikvens. Sajnáltam, de ha már megvolt az a jó lendület, ami a fináléhoz kell, hagytam, hogy végig vigyen azon a kitaposott úton. Szájában teljesedtem be, amit tanári módon csinált meg.Pár pillanatot pihegtem, amíg ő romeltakarítást végzett, aztán figyelmeztetett, hogy az időm vége vészesen közeledik, ideje fürdeni mennem.

Elszámolás

A szobában a rövid programismertetés után ez volt az első momentum a mivel foglalkoztunk. Mi előtt bármi is történt volna, elkérte a csokrot és eltette.

Anna, jó masszázs

  Baraba

Egyeztetés

Előző nap beszéltünk telefonon, picit nehéz volt elérni, de aztán simán ment minden.

Megközelítés

Autóval mentem, semmi gond nincs a megközelíthetőséggel, minden egyértelmű. Parkolás szinte a ház előtt történt, vannak szabad helyek, természetesen fizetős.

Helyszín

Nagyon kellemes kis polgári lakásban fogad. Egy picuri, de annál hangulatosabb szobában van kialakítva a randi helyszín, tatamin masszíroz, a fürdőben tusoló van, mindenféle tusfürdő rendelkezésre áll.

Hirdető külseje

Ami a képeken is megfogott elsőre, az a tekintete. Nekem ő a zsánerem, igazából gimiben pont egy ilyen lányt szerettem volna magamnak, és ez azóta sem változott. :) Elcsépelt, de nekem ő a nagybetűs barátnő feeling. És ami még ennél fontosabb, pont olyan élőben, mint a képeken…

Masszázs

Nagyon kellemes masszázsban volt részem, kis tenyerével angyali módon járta be a testem. Nem gondolom, hogy képzett masszőr lenne, de az érintése és a finom technikája pont annyira volt érzéki és egyben hatásos is, hogy nagyon jól előkészítette az erotikus folytatást.

Kényeztetés

Annának nagyon nyitott, és egyben baráti a hozzáállása. Így elég őszintén el tudtunk diskurálni már a masszázs részben, ami nekem nagyon jót tett, mert amúgy nem vagyok egy könnyen oldódó típus, és hát olyan nagyon sikeresnek sem mondanám magamat a nőknél, de vele valahogy pillanatok alatt feloldódottnak éreztem magam. Már a masszázs közben kitárgyaltuk, hogy mit szeretnék.

Így amikor mondta, hogy akkor a masszázs rész pipa, már tudtuk, hogy mi fog következni, és már mosollyal az arcán feküdt is a hátára, hogy először én kényeztethessem őt. Ellenálhatatlan vággyal közelítettem a punciját, ami nagyon finom illatú és ízű is volt összességében.

Nyelvvel kezdtem el izgatni a csiklóját, amit kisvártatva érzéki sóhajokkal jutalmazott, szóval elöntött a büszkeség, hogy bár aputesttel érkeztem :), talán mégsem vagyok reménytelen, és kipattanhat még általam is némi szikra. :)

Miután egyre fokozódott a szoba hőmérséklete, egyszer csak megkérdezte, hogy lenne-e kedvem egy 69-es felálláshoz? Mondanom sem kell, hogy ez volt a leggyorsabb igen, ami elhagyta a számat.
Így folytattuk, de ugye most már ő is izgatott engem. Szinte egyből mélyen torokra vette a farkam, nagyon izgató módon, mondhatni teljes szakértelemmel nyúlt hozzám. És ami talán ennél is fontosabb volt, hogy nekem úgy tűnt, ez valóban kedvére való, barátnői ápolásban szeretett volna megjutalmazni.

Miközben közeledtem ebben a pozitúrában a csúcshoz, kicsit markolásztam, simogattam a gyönyörű kreol testén, aztán beszűkült a tudatom, és egy hatalmas lökettel elmentem a szájában.

Elszámolás

Minden, ami történt az benne volt az árban, extrát nem számított fel.

Anna, jó masszázs

  plasmodium

Egyeztetés

Itt már nem aktív a hirdetése, de egy konkurens oldalon igen. Telefonon egyeztettünk, elsőre felvette, és rapid módon sikerült mindkettőnknek alkalmas időpontot találni aznapra.

Megközelítés

A parkolás egy kis szerencsével könnyű, de szerencse híján is némi séta árán lehet a közelben parkolni. Ha tömegközlekedéssel mentem volna, a földalattit választottam volna.

Helyszín

A lakás tiszta, hangulatos, a funkciónak megfelelően berendezett, a világítás is ehhez igazodik. A szoba, ahol a foglalkozás zajlik, elég apró, de ez nem jelent akadályt. A kádas fürdő viszont tágas, szintén hangulatvilágítással ellátott. Tusfürdőből hatalmas a választék, és dezodorok sokasága hívja fel a figyelmet a használatukra. Vélhetően nem egyedül dolgozik a lakásban.

Hirdető külseje

Arccal hirdet, így könnyen felismerhető, azonban a tetkói nem láthatóak a fotókon. Én valamiért magasabbnak gondoltam, de egy alacsonyabb, arányos testfelépítésű lányról van szó, sem nem túl sovány, sem nem duci alkattal, nekem tetszett. Az arca is szép, az életkora szerintem hitelesen van feltüntetve. Kifejezetten szép lány, még ha nem is az újságok címlapjáról mosolygó topmodell típus.

Masszázs

Az órás program masszázzsal kezdődik, így a tisztálkodás után kedvesen hasra fekvésre kért a földön található matracra. A melltartótól már megszabadult, mikor mellém telepedett. Valamilyen olaj jellegű krémmel vagy folyadékkal dolgozhatott, nem figyeltem meg, hanem inkább a masszázst élveztem. A masszázst semmiképp sem éreztem professzionálisnak, azonban igyekezett alaposan, de nem igazán erősen átgyúrni, egyik testrészt sem kihagyva. A technikájáról az a benyomáson alakult ki, hogy ilyen, amikor az ember munkából hazatérve a barátnőjét megkéri egy masszázsra. Felfrissített, pihentetett, jól esett a masszázs, én erre koncentráltam, mivel nem kezdeményezett beszélgetést, így masszázs közben verbális kommunikáció nem is terelte el a figyelmemet a relaxációról. Még a masszázs programrész eleme a megfordulásra invitálás, háton fekve is masszíroz, azonban már egyértelmű jelekkel a kényeztetés kezdetére, ez a rész már inkább csak simogatás volt.

Kényeztetés

A kényeztetést simogatásokkal, erotikus mozdulatokkal kezdi, majd rátérve a szerszámomra kézimunkával folytatta. A kézimunka rész egy kicsit hosszabb volt, mint amennyit én szívesen veszek, de aztán áttért az orális kényeztetésre is, lassan, de ütemesen kezdve. A franciája elég jó, barátnős, közben a páciensre figyelős. Közepesen mélyre vette be a szerszámomat, nekem jól esett, annyira, hogy a kölcsönösségre is rákérdeztem. Szívesen vette a kérést, 69-be helyezkedtünk, így nekem is lehetőségem nyílt az illatos puncit orálisan kényeztetni, ujjazás azonban nincs. Rövidesen a beteljesülés is így ért ebben a felállásban, nfvsz befejezéssel, bár nem hiszem, hogy nála is sikerült volna elérni a csúcsot, de azért élvezte. Nem szaladt el azonnal, némi regenerációra hagyott időt. Lehetőséget kértem még egy záró zuhanyzásra, majd távoztam is nagyjából kimerítve az időkeretet.

Elszámolás

Az elején történt az elszámolás, kérés nélkül adtam át, mivel még nem voltam nála. A telefonos tájékoztatásnak megfelelően, korrekt módon történt.

Anna, jó masszázs

  peti80

Egyeztetés

Hétfö Reggel mikor indultam otthonról gondoltam csütörtökre egyeztetek, mert nagyon elfoglalt leány, de délkörnyékére kaptam még aznapi időpontott. Meglepett, de jól esett.

Megközelítés

Nyugati skála környéke. Vonat, metró villamos busz gyalog. Minden kétszik, kivéve repülő.

Helyszín

Lakás egy felsö szinten levő szalon. Minden tip top. Több szoba is van, kicsik, de masszázshoz tökéletes. Tatami van csak. Fürdö tiszta. Érdekes szabályokkal, de így egész diszkrétnek tünik a dolog.

Hirdető külseje

Képeknek majdnemhogy megfelel. Kedvessége sajnos nem jön le a képekböl.

Masszázs

Masszáus a 2kényeztetés közé esett. Nem mondanám túé nagy masszázsnak inkább kellemes simogatásnak. Ennek ellenére nagyon jól esett. Értelües lány lehet velw beszélgetni a világ dolgairól.

Kényeztetés

Fürdőböl visszatérve megbeszéltük hogy elöbb inkább rögtön kényeztetéssel kezdjük a dolgpkat. Haját felkötötte, cicitartót levette lábaim közé kuporodott és kezdetét vetze a csoda. Kellemesen franciázott alig használja a kezét és mindent is eltüntet a szájában. Sajnos nem bírtam sokáig és torkon lőttem. Környezetbarát teremtés mert nem használt papírt. Se magánál se nálam nem volt rá szükség. Végeredmény pocalban landolt.
Második kör masszázst követöen ismét lábam közé kuporodott de bugyi it már lekerült. Ismét finom mélytorokkal kényeztetett amikor megkértem hogy forduljunk 69be. Szívesen meg is tette. Nagyon szép ízletes kelyhe van nedvesedett is elég hamar, sajnos csúcsra én nem tudtam juttatni, ellenben ő megint engem. Alig vette észre mert sikerült torokra élveznem. isteni volt. Pici beszélgetés és tipli

Elszámolás

Elején elkérte fürdőből visszatérve már nem volt ott ahova tettem.