Beszámolóim

Amanda, felejthetetlen masszázs

  Robin95

Egyeztetés

Barátnőjük segített a két lány szereplésével történő randi megszervezéséhez. Az aktuális napon délelőtt elküldött megerősítő sms biztosította be a találkozónkat.

Megközelítés

Budapest déli része. Nyolcadik kerületi pláza mögötti rövid sétáló utca egyik Cordia háza.

Helyszín

Nagy tatamis szoba már az első pillantásra is nagyon kényelmesnek és barátságosnak látszott. Használat közben ez beigazolódást nyert. Tükrökkel és hangulatvilágítással felszerel jó hely. Van komoly szobainas a ruháknak és egy kis üveg asztalka az egyéb holmiknak. Törölközőt a beépített gardróbszekrényből kaptam.

Fürdőszoba fényárban fogadott. Nagy kádban lehet zuhanyozni. Kiegészítők voltak bőven. A kád elé helyezett kilépő vastag szőnyeg száraz volt és tiszta.

Hirdető külseje

Négykezes masszázsra neveztem be a csinos és fiatal lányokhoz. Nem tudom, hogy összebeszéltek-e, vagy alapból is szemüveges mindkettő, de titkárnős megjelenéssel fogadtak. Legalábbis az arcukat látva, hasonlónak tűntek. Vastag ajkak, igéző szemek, kacér pillantások, kecses kéztartások és érdeklődő fejbiccentésekkel teljesen lefegyvereztek. Megnyertek maguknak ezzel, már az ajtóban, a fogadtatáskor. Aztán nyaktól lefelé vizsgálva őket, már eltérőek voltak. Konkrétan: Amanda csak egy piros színű bugyit viselt. Felül semmit, melltartó nélkül várt. Ezzel megadta a kezdő lökést az erotikus hangulatra a randinak.

Ők ketten olyan hasonlónak tűntek a fotóikon és az adatlapukat vizsgálva is sok közös volt bennük. Élőben mégis teljesen más külsőt és karaktert fedeztem fel bennük. Ez az eltérés kellemesen befolyásolta a randink menetét.

Határozottabbnak, kezdeményezőbbnek és tapasztaltabbnak tűnt. A pornós, letámadós, incselkedős, látványosan szexi szerepet képviselte. Mellei nagyok, de mégis izgalmas megjelenést mutattak. Enyhén barna a bőre. Sportos formáit, szexi testtartással tette még emlékezetessé.

Masszázs

A program tekintetében elmondtam az én terveimet, elképzelésemet. Amiket ők ellenvetés nélkül elfogadtak. Masszázs helyett én szerettem volna őket kényeztetni. Ehhez a szivacsra feküdtek, egymás mellett. Párnát tettek a fejük alá és így adták át magukat az érzésnek. Én pedig szimultán dolgoztam a lábuk között a nyelvemmel és az ujjaimmal. Hol egyik, hol másik puncikáját nyaltam faltam. Egyformán jók voltak. Amanda hangosabban és látványosabban élvezett el. Hajamba túrva és a fejemet a combjai közé szorítva tartotta meg a pillanatot.

Vivien halk sóhajokkal viszont csalhatatlan remegésekkel nyugtázta a ténykedésemet. Utóbbi hölgynek a csiklója ennek eredményeképpen 3x-ára duzzadt.

Amandának eleve, már a kezdettekkor is kitüremkedett az izgatásra vágyó intim része. Nem kellett keresgélni a kivillanó fodrokat, bele ütöttem az orromat lépte nyomon. Lucskos puncijukat fájó szívvel és álló farokkal hagytam ott és hagytam, hogy ők tegyenek magukévá.

Kényeztetés

Természetesen, ahogyan az várható volt, Amanda vitte a prímet, ő támadott le. Még el sem foglaltam a helyemet, már nagy vehemenciával és erős vakummal szívta a farkamat. Tövig bekapta, cuppogott rajta. A golyóskosárral is hosszan eljátszott. Sőt, egy intenzív prosztata masszázst is prezentált. Ha nem vigyázok, simán lecummant első nekifutásra.

Ez alatt Viviennel érzéki csókcsatába kezdtem. Ő lágyabb és érzékibb vonalat képviselte a csókban és a cumizásban is. Csukott szemmel smárolt és szopizott. Csak a fehér fogsorát láttam időnként megvillanni a szoba félhomályában. Ő úgy szerette csinálni, ha a bőrt teljesen hátrahúzva tartja az egyik kezével és úgy nyalta a fényesre a makkomat. Ő is megpróbálkozott azzal, hogy mélyen benyelje a brémet. Nem igazán sikerült, de ettől függetlenül tetszett, hogy megpróbálta. Annyi nyálat csorgattak a lágyékomra, hogy teljesen eláztatták alattam a lepedőt.

Amanda csókja igazi nyelves, száj szívós és nyálas.

Aztán megkértem őket, hogy egyszerre is kényeztessenek. Először az összeszokottság hiányát tapasztaltam rajtuk. Keresték a ritmust és a megfelelő pózt. De még ezt is olyan szexin csinálták, hogy még jobban begerjedtem rájuk. Aztán fokozatosan feltalálták magukat és ráéreztek a lényegre. Látvány egyszerűen lenyűgöző volt.Féltem hogy ezzel mindjárt a boldogságba repítenek engem.

Ezt viszont látni akartam, ezért a szivacs elé álltam és kértem, hogy így szopjanak. Gyönyörű volt, ahogyan előttem térdeltek, homorítottak. A kerek csípőjükön és nagy melleiken legeltettem a szemem, amikor éreztem, hogy elindult a folyamat. Az első sorozatot Vivien kapta, mert pont akkor az ő szájában voltam. Aztán, ahogyan ezt Amanda észrevette azonnal a farkamhoz kapott és az ő szájában helyezte. Totál leszívott, már nem is adta vissza a barinőnek. Különleges élmény volt.

Elszámolás

Kétszer a csók extrája és a végig francia. Ezzel kellett kipótolnom a telefonban hallott rózsaszálakat. A végén adtam át az így megnövelt csokrot nekik.

Amanda, felejthetetlen masszázs

  Zsabazsak

Egyeztetés

Ismerős az a fickó, akit meglátsz az utcán sietve bemenni az egyik lépcsőházba, arcán pajzán mosollyal, fülén egy telefonnal a fővárosi ügyed intézése során? Kicsit sunyi képű, de amúgy teljesen normális, átlagos srác, akit éppen hajt a csillapíthatatlan ősi vágya. Én pontosan ilyen alak vagyok…

Az úgy kezdődött, hogy … pár napja a retinámba égett Amanda pucsítós képe, amivel az oldalon virít. Akkor hívtam, hogy találkozzunk, mert bevizsgálnám az ideális formák valódiságát, de a piros betűs ünnepeinek megléte miatt nem forszíroztam tovább a találkozónkat. Viszont befoglaltam mostanra, amikor ez az 5-7 napig tartó nyavalya már biztosan nem zavarja meg a boldogságunkat.

Megközelítés

A kerület ebbe a régiójába nem okozott gondot kijutni. Jó a tömegközlekedés. Körúti villi megállótól indulva az éttermek kiülős teraszai előtt kell elhaladni az Üllői úttal párhuzamos vonalban. Aztán egyszer csak ott is lesz a ház.

Helyszín

Magasan van a tojók fészke, de ez nem gond, mert három lifttel is fel lehet jutni hozzájuk. Szép berendezett tágas kéjlak, több foglalkoztató helyiséggel és sok szebbnél szebb csibével.

Ágy és masszpad az nincs, viszont van kényelmes szivacs és fotel. Fürdőszobában megmostam a lompost. Ennyi csak, mert indulás előtt volt időm alaposan lefürödni és teljesen rendbe szedni magam. Törölköző illatos volt amit használtam.

Hirdető külseje

Képek számát tekintve elég sekélyes a kínálat Amandánál, de ennek ellenére olyan arányokat sejtet, hogy nem tudtam kihagyni a látogatását. A valóságban még izgalmasabb formák fogadtak.

Nagy mellek, tinis punci, izmos combok, kecses lábfej és mérnöki pontossággal megtervezett gömbölyű fenék. Karcsú dereka alatta nőiesen kikerekedő popsiját órákig bámulnám. Ideálishoz közeli testarányokkal rendelkezik, de ez csak egy dolog a sok közül, ami vonzóvá teszi őt. Ráadásul, piszkosul fiatal is. Ennek megfelelően, selymes és feszes a bőre és ráncoktól mentes mindenfelé.

Arc kitakarástól senki ne féljen, kellemes és természetes vonásai vannak. Tetszeni fog másnak is. Nincs agyon sminkelve, nincsenek 5D műszempillák, vagy egyéb plasztik dolgok rajta. Natúrban adja elő.

Elmondása szerint rokoni szálak fűzik az egyik korábban itt dolgozott (azóta visszavonultan élő), ázsiai-magyar nemzettség szoros együttműködésből született (Amina) hölgyikéhez. Akinek személye eggyé vált a kerülettel. Mitöbb az a unokatesó ikonikussá nőtte ki magát a fővárosban. Kérdésemre, hogy az idő tájt miért nem együtt művelték ezt a műfajt, mint családi manufaktúra. Azt a kézenfekvő választ adta, hogy akkor ő még nem volt nagykorú. Az utód, mint jó tanítvány beváltotta a hozzáfűzött reményeket, talán egyes szegmensekben még üti is a mestert, mert pl. Amanda a popókényeztetésben olyan nagyot alakított, hogy lélegzetem is elállt tőle.

Masszázs

Illatmentes krémmel valósította meg. Figyelmesen és tapasztalattal végezte a masszázst.

Előbb a tenyerébe csorgatta a fehér színű lotiont, abban pár dörzsölés után test-hőmérsékletű lett és úgy kente szét a hátamon. Kezdetben csak lágyan nyomkodott meg. Későbbiekben nagyobb energiát is tett bele. Nyakamtól a derekamig teljesen hosszban végezte a kezelést.

Közben kérdezgetett és válaszolgatott. Kommunikációja a fiatal kora ellenére elég jónak nevezhető.

Kényeztetés

Masszázs után elsőnek én kényeztettem őt. Kézzel, szájjal. Feje búbjától a lábujja hegyéig teljes hosszban feltérképeztem és lepusziltam tökéletes testét. Majdnem hibátlan. Csak a combján találtam egy kisebb sérülésre utaló fura nyomot, ami már majdnem teljesen begyógyulni látszik.

Hosszabban elidőztem azoknál a csodás ciciknél. Bombasztikus formájúak és tapintásúak. Alig bírtam szabadulni tőlük, de hát várt lejjebb engem más finomság is. Puncikája is szép és ápolt. Sikerült izgalomba hozni. A rózsaszirmok kinyíltak, megdagadtak a munkálkodásomat tapasztalva, de orgazmusig nem juttattam el.

Aztán ő kényeztetett. A számnál csókokkal indított, majd elindult a dákóm felé. Ott is bevetette a száját. Ügyesen csinálja a franciát. Kellő erővel szív. Nyelvével is dolgozik, nyálat is használ. Valamint a mélység tekintetében sincsenek leküzdhetetlen akadályok számára. Tehetséges. Ezen már nincs mit meglepődni. Ez náluk a családi örökség részét képezi. Tabukkal nincs terhelve. Ami a masszázs keretein belül elképzelhető, az nála mind rákerült az étlapra. Csak meg kell rendelni és teljesíti. Francia mehet végig, szájba lenyeléssel, arcra. Prosztata környékét, a golyókat és az anuszt is kényezteti. Minden, ami szem-szájnak ingere, azt megcsinálja. Sőt, négykezesben is nagyokat alakítottak már itt a szalonban. Benne van a leszbiben az erre érdeklődést mutató kolleginával. Erről mesélt pár dolgot, csak hüledeztem azok hallatán. Perverzióért kétszer állt sorba az tuti.

Sajnos az idő, az vészesen közeledett. Benne még nem múltak el a tanórák szigorú rendjei, hiszen mostanában került ki az iskola padból. Belsőórája jelezte, hogy hamarosan kicsengetnek nekem. Úgy is lett. Kéz száj kombóval kivégzett, úgy hogy csillagokat láttam másodpercekig. Szájába mentem el.Onnan gyors mozdulattal nyelt le hogy többet nem is láttam a millioimat. Mint ahogyan a retró tárgy, a fém kutyaház persely tette annó a ráhelyezett érmékkel. Csak itt nem csörgött amikor a benyelte a darabjaimat.

Miután magamhoz tértem kikísért zuhanyozni. Az idő alatt ő is rendbe szedte magát valahol és a szobát is steril állapotba varázsolta. Mintha misem történt volna ott.

Elszámolás

A csokor átadására az elején megkért, határozottan, de udvariasan.

Az alap, amit a telefonban elmondott az egészülhet ki az általam választott extra elemekkel. Akkor beszéltük le, hogy milyen pluszokkal tudna nekem kedveskedni, ha kérem. Sorolta – sorolta. Ha mindenre igényt tartottam volna egy egész rulett asztal zsetonjaira lett volna szükségem. Ésszerű döntést kellett hozni.

Amanda, felejthetetlen masszázs

  Ygan

Egyeztetés

Jártam már korábban ebben az intézményben, és nagyon jól éreztem magam akkor. Tudtam, hogy a négy kezes masszázshoz elég csak a telefonos kisasszony segítségét kell kérni. Elmondtam neki, hogy most én mit szeretnék, és hogy mikor érnék rá, ő pedig felvilágosított, hogy akkor melyik páros lesz szabad.

Megközelítés

Kinai kanton. Van, aki csak így nevezi, azt a nyolcadik kerületi városrészt ahol az új stúdiójuk van. Valóban sok külföldi főleg ázsiai kinézetű alak szaladgál arra felé az utcán, de biztonságos és jól megközelíthető környék. Maradjuk inkább a Corvin negyed kifejezésnél. A metró megállónak is az a neve.

Helyszín

Telefonban szóbeli ígéretet kaptam arra, hogy erre a négykezes szeánszra a francia ágyas, saját zuhanyzós szobájukat állítják majd a rendelkezésünkre. Szerintem abban férnénk el a legkényelmesebben. Meg is kaptuk.

Ott van a legtöbb tükör is, meg egy kényelmes fotel is. De, a legjobb az benne, hogy saját fürdője is van. Így nem kell várni a senkire, ha igénybe kívánnánk venni azt. Nincs mozgás a folyosón. Senki nem zavarja meg a nyugalmunkat ( jelen esetben az izgalmunkat).Príma minőség és még mindig új állapotok és finom illatok voltak mindenfelé.

Hirdető külseje

Amanda és Zoé még új lányoknak számítanak, nem régen jöttek. Ahogyan elnéztem a produkciójukat, már cseppet sem hátulgombolósak, nem szemérmesen toporgósak. Bevállalós, bulis masztizós csajok, akikben pezseg a vér. Hajtja őket a kíváncsiság az újdonság felfedezésére és a kaland. Nem szégyenlősek, alig vannak tabuk. Kereteket csak a masszázs iparág szab rájuk, amely felett őrködnek is.

Fiatalok, hosszú hajúak, barna szeműek. Méretes mellekkel és kerek popóval rendelkezik mindkettő. Nem ez volt az elsődleges szempont a kiválasztásuknál, hogy ilyenek legyenek, hanem az, hogy ők igazi leszbi show-al szolgálnak. Egymással is foglalkoznak, ha kérem... és persze én kértem.

Amanda (+36 30 089 8308) piros színű két részesben fogadott. Didkói alig fértek bele a kosárba szinte túl csordultak. Popsija brazil táncos hölgyek formáit idézte. Teste sportosan feszes, combjai izmosak, arca helyes és mosolygós. Egyik lábán kis sérülések nyomai felfedezhetőek, de ez semmit sem rontott az esztétikai látványon. Én is csak azért vettem észre, mert nagyon koncentráltam figyeltem, hogy ki mit és hogyan csinál.

Zoé (+36 30 103 3510) fekete egy részest viselt. Szexi szabású fehérneműt, amely kiemelte az adottságait, ott ahol szükséges volt. Ápolva eltakarta, ott ahol arra volt igény. Igazi homokóra arányokat hordoz, de puhább kivitelben, mint a kolléganője. Popója neki is jellegzetes, szépen remegő, izgalmas forma. Arca sminkelve volt, szép, de ez látszik is a hirdetési profiljában.

Masszázs

Masszázs – igazából arra nem maradt időnk, mert annyira lefoglalt a lányok leszbizése. Nem is hiányzott az egy órába. Végtére az erotika miatt neveztem be hozzájuk.

Nem kellett őket noszogatni, mire lezuhanyoztam, ők már csendben elkezdték a ráhangolódást. Úgy nyitottam rájuk, hogy ők már az ágyon egymással szemben térdelve smárolnak. Nyelves csókokkal nyomnak, ajak szívással és csábító nézéssel, ahogyan azt tanítják a felnőtt filmekben. Ruha már sehol rajtuk. Kezeikkel egymás melleit fogdosták. Kis tenyerükben a szépséges melleik olyan hatalmasnak tűntek. Másnak mutattak, mint amikor férfi tartja a kézben és dédelgeti őket. Bimbiket kicsit megcsavarták, de csak egy negyedfordulatnyit, ami éppen elég volt arra, hogy szépen kihegyesedjenek. Azt hittem hogy rá is cuppannak majd és jól megszopkodják, de csak nyalintottak rajta párat és folytatták az enyelgést.

Szinte egyszerre kezdték el lent is izgatni egymást. Mire ehhez a ponthoz értünk, már megjöttek az eddig mérsékelt szintű hanghatások is. Szuszogtak és nyögtek a csajok egy ritmusra. Pazar látvány volt, ahogyan a melleik a kihegyezett bibikkel egymásnak feszültek, ajkaik forró csókokat osztogattak egymásnak. Az ujjaik pedig egymás nuniján köröztek. Aztán, Zoé hanyatt vágta magát és mutatta Amandának, hogy jöjjön és nyalja ki. Ujjaival széthúzta a nagyajkakat hogy Amanda jobban hozzáférjen a nyelvével és hogy én is jobban láthassam, hogyan csinálja. Ekkor már én is testközelben voltam, karnyújtásnyi távolságon belül. Tapogattam a lánynak a melleit. A pucsításban nyalást végző lánynak pedig markolásztam a popóját. Ez a formáció inspirált arra, hogy beálljak harmadiknak és én is nyalni kezdtem Amanda intim nyílását. Ha jól emlékszem, ez volt az a pillanat, amikortól kezdett komolyra fordulni a show. Innentől fogva engem is egyre jobban bevontak a kéjes játékukba. Figyelmüket és cselekedeteiket rám is irányították. Az én izgalmam emelése és az örömöm megszerzésére koncentrálták.

Kényeztetés

Felálltam az ágyra és a lányok előttem sarkokra térdelve kezdtek el két oldalról szopni. Nem volt koncepció benne, mégis őrjítően jó volt. Húsos ajkaikon tövétől a hegyéig csúszott a rudam. Nem zavarta őket egyáltalán, hogy a nyálasak lettek. Ügyesen koordinálták a mozdulataikat, mert egyszer sem koppant a fejük össze. Terület váltásokat is szépen összehangolták. Amikor az egyikük fuvolázott, addig a másik a tojásaimat gondozgatta. Időnként a látványnak is adóztak és egymással is csőröztek.

Majd helycsere. Mindezt olyan természetességgel és derűs hangulatban csinálták, mintha örökké ezt gyakorolták volna. Pózváltások következtek. Mindegyikben őrülten jól alakítottak, de a legizgalmasabb az volt, amikor és hanyatt feküdtem és Zoét pedig szép lassan ráguggolt a fejemre. Észbontó volt, ahogyan a kinyílt és harmat cseppekkel teli rózsa sziromkái a számhoz közelednek. Alsó perspektívából látni a melleket és közben érezni, azt hogy Amanda cuppog a farkamon. Zoé a hajamba markolt és a pinájába nyomta az arcomat. Aztán leszállt rólam és átadta a terepet Amandának. Már csak ezt hiányzott- gondoltam. Éreztem, hogy ezt sokáig már nem fogom bírni.

Kértem, hogy készüljünk fel a fináléra. A szájba élvezést Amanda kikövetelte magának én pedig nem tiltakoztam. Amíg a tüzijátékom tartott, addig Zoéval ájulásig csókolóztam.

Aztán sorban egymás után mindenki megfürdött. A hangulat abszolút barátnős maradt.

Elszámolás

Egy-egy nagy rózsacsokor dukált a lányoknak. Ezt tüntettem fel.Leszbizésért margarétával kiegészítve. Pluszban tett vállalásonként aztán még további szegfűket is letettem. Nem lett kevés, ehhez már egy kisebb virágüzlet növényei kellettek, hogy összeállítsam nekik azt a méretes koszorút, de megérte áldozatot vállalni. Ritkán van ilyen jó dolga az embernek

Amanda, nagyon jó masszázs

  pepsi

Egyeztetés

Like my previous text, this is a two and half weeks old review, sorry about that. But now when I am back home from Budapest I have more time to write these. And maybe one more review after this I try to write here.

Contacting Amanda. I was writing a message on WhatsApp since it works so well in this salon and they usually answer fast during daytime! Like my previous review for Bettina again I asked a different girl first but she was not working that day, so the operator suggested others who were available and I chose Amanda. Now thinking about it, it was a good choice. Appointment was possible later that same afternoon.

Megközelítés

Location is in the Corvin Plaza area. This is a great place and apartment buildings are very new. Parking is possible in the mall garage. And if using public transport the blue M3 metro line or 4 & 6 trams gets you close by and then you need to walk 5-10 minutes.
I did know the place from previous visit already, but Google Maps will show you correct place also.

Helyszín

Everything is still clean and shiny, and many apartments might be for tourist rentals here since I see few cleaning lady’s going in and out of the buildings there. Inside the apartment is also very good quality. The room where Amanda directed me was a spacious bedroom with its own bathroom attached to it, so discretion was guaranteed. This bathroom had a shower cabin and shower which is always much better than a bathtub. Bathroom had several shower gels to choose from and mouthwash also.

Hirdető külseje

Amanda was wearing a red bra and pants. Possibly the same outfit as seen in the pictures here.
She is a very natural looking young lady. And by this I mean body and face like the girl next door type in a positive way saying it. Pretty face and body healthy young woman, no fat but no skinny either. Good rounded butt and firm medium or medium+ size breasts. It is almost cliché to say but better what you might expect from the pictures here! We spoke English and Amanda speaks and understands it well so no problems with that.

Amanda was at first quite serious and official when we first met but during my time there and when we spoke more she talked much more and it was like we have known each other for a long time.

Masszázs

First we briefly discussed time and massage options and possible extras. Then my shower and when I got back from the shower Amanda was waiting for me and asked me to lay down in bed for the massage.

There is nothing special to tell about it. Massage was done properly and maybe medium strength used. This was done Amanda in topless, all were pleasant and slightly erotic. Now thinking about it this was more like getting to know each other better before proceeding any further. After my leg and back massage we changed places…

Kényeztetés

When my back was done we changed places and I massaged Amanda. For me it is always a great sight and feeling to massage girls and admire their great bodies. Legs, butt, back got my attention equally then asking Amanda to turn around. I pay some attention to those beautiful tits. After a while I have to move on and start kissing those nipples and stomachs and going even lower to the most holy place. Everything was done in mutual understanding, there was not any indication that she did hate it and just acted to please me. I felt that my actions had some effect on Amanda but I can’t be totally sure how far I got with her…
Still I try to be realistic and keep in mind some effects might be act and some real. But as long as it feels natural then it’s just what I want and that's the most important thing for me in these erotic massage sessions.

Then Amanda asked me to lay down the bed again and she turned her attention to me this time and my “little fellow”. This is also the part I want to write least, and my apology if some of you readers feel disappointed. Natural french and ending in 69 position offspring landed my stomach and legs with no extra option used this time. Just one ending for a 90 minute massage session as that is my own preference.

Time was running out soon, we talked some more and then it was time to go shower again. Here I got a pleasant surprise Amanda asked if she could come shower at the same time with me, of course I said yes. Still I realistically understand why she came at the same time as me, but it makes the experience more like a girlfriend feeling too. So I am happy with that.

After shower clothes on. At the door, shoes on and kisses the cheeks for goodbye.

Elszámolás

Same as what I wrote for the Bettina review. Flower amount is higher than many other places, above average, especially the 90 minutes program. I did not take extras and I gave a bouquet at the end of the session.

Amanda, jó masszázs

  DiosCsiga

Egyeztetés

[Note: this is not the same Amanda that used to work in the same area. Similar fantastic figure, but different woman.]
I contacted her through Whatsapp. It was easy to get an appointment. I then confirmed 90 minutes before the appointment.

Amanda is really great in some ways that there are not good categories on this review for---she is really smart and was great to talk to!

Megközelítés

It's easy to get to find the place, and both tram and metro stop close by. I walked there because I live nearby.

Helyszín

The apartment was in good order. The bathroom was clean and there were small, disposable plastic cups for mouthwash. The shower was great.
It seems like this may be the right place to mention some confusion that happened when I arrived. There were two guests scheduled at the same time, and so a different girl opened the door, thinking I was coming to see her. We got it sorted out, but it is always a little awkward when this happens.

Hirdető külseje

Amanda has a fantastic figure. Period.
She has very nice natural boobs that completely fill your hand (and then some), but she is not overweight. She also has a nice face.
I think she was wearing black panties and bra.

Masszázs

Amanda is a very direct, open (közvetlen) type of person. She asked me which of the extras I wanted and it turned out she had several to choose from. Then we got the gift settled, and I went to take a shower. When I came back I told her that cuddling and caressing were more important than the finish, and I also indicated I'd prefer to spend my time kissing her than getting a massage, but she wanted to give me a massage, so that was fine.

I'm glad she did, because she is quite good! I like good, strong massages, and she was able to give me one. I was quite happy with it. I'd 100% be up to returning for more of that.

Then she lay next to me and we I started to caress her. She allows kissing with open mouths, but she did not want any tongue action. At first she kept her mouth closed tight, but then I started fingering her pussy and nibbling on her nipples. Her pussy got wet very quickly and she started breathing hard and opened her mouth in pleasure, sometimes seeking mine out as she was being aroused.

Kényeztetés

The kissing/fingering sessions went on for quite a while. She appeared to really enjoy the fingering. We had three separate sessions of pretty intense fingering. I told her to tell me if I was being too rough or hurting her because I definitely did not wish to over-do it. I was in pretty deep, often with 2 fingers. I asked her if she preferred one or two, and she told me two.

My cock was pretty hard after the first of the fingering sessions and asked her to deep throat me, which is one of the extras. Unfortunately, she was not able to get me all in. She made it about 2/3 of the way and I asked if she could go all the way and she said "I don't think so." [I'm not exceptionally long, but I am a little on the thick side sometimes.] I was hoping that she would actually swallow my cock, but that did not happen.

Then we had another fingering, kissing session following by more francia and some 69. I then asked her to lick my balls and undercarriage (I just got waxxed a week ago, so I'm very clean/bald [csupasz].) That was nice. Then a third fingering session where I really gave it to her intensely, she seemed to love it! Throughout all of this she never did any tongue kissing, but her mouth was open the whole time. Her mouth is very alluring. I could not resist putting my cock in it again, but this time from above. I did not do this long or hard because I know it can be uncomfortable.

Elszámolás

I think she offers four extras: cum-in-mouth, swallowing, deep throat, and kissing. I took the kissing and the deep throat. I was a little disappointed in both since the kissing did not include tongue (but we did kiss A LOT), and she did not really manage to deep throat my cock (though maybe the different people have different definitions of what counts as "deep throat").

Amanda, jó masszázs

  Rozsdamentes

Egyeztetés

Videkről jöttem fel, aznap született meg bennem az elhatározás, hogy kipróbálom az erotikus masszázst és mivel este utaztam is tovább így nálam az elérhetőség nagy szempontot játszott.
Telefonon egyeztettünk. Először nem őt kerestem, de a másik hölgy nem tudott fogadni, ő ajánlotta Amandát maga helyett. Megnéztem az ő adatlapját is, majd újabb hívás, hogy akkor bejelentkezek hozzá.
Kicsit zavarban voltam, de profin kezelték a dolgokat és gyors felvilágosítást is kaptam, hogy mire számíthatok és mi mennyi. Nem árulnak zsákbamacskát.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel mentem, ebből a szempontból nagyon jó helyen van a helyszín.
A címet könnyű volt megtalálni. Az aulában tudtam várakozni, mert korábban érkeztem kicsit.

Helyszín

Új építésű blokk, tip-top kívül belül.
Amit az apartmanból láttam az ízlésesen volt berendezve és tiszta volt.
Törölközőt Amanda adott, minden más volt a zuhanyzóban, ami kell.
A szoba az volt, ami a képein is látszik: A földön matrac a masszázshoz, két oldalt a falaknál tükör, hogy ne kelljen csak a képzeletre hagyatkozni. Volt ezen kívül egy kisebb fotel és szék is, ha valamit ülve szeretne az ember.
A szobában vörös félhomály uralkodott, a függönyök be voltak húzva. Mindent összevetve nagyon hangulatos kis szoba a masszázshoz, csak volt hogy plusz világításra volt szükség mikor valami érdekességet találtunk a másik testén, amit alaposabban meg akartunk nézni.

Hirdető külseje

Amanda külsejéről annyit, hogy a képein látszó piros, csipkés fehérneműben nyitott ajtót mosolyogva. A képein nem látszik milyen mély is a dekoltázsa. Gyenge és gyarló férfi vagyok, így én már itt elvesztettem a harcot.
Közölte velem, hogy "Most jött meg és nagyon örülök neki". Én ezt (Tévesen!) úgy értelmeztem, hogy pirosbetűs ünnepnap van a zsebnaptárában és ezt iróniával közli.
Nőknél ez megesik, nekem meg nem állt szándékomban nyalakodni, így ezt egy mentális vállrándítással fogadtam.
Ha az egyébként jó megfigyelőképességemet nem csak a bájai felmerésére fordítom, akkor leeshetett volna hogy a lábán levő cipőkről beszél. Nincs lábfétisem, így a tekintetem nem jutottam nála csípőtől lefelé. Akár gumicsizmában is nyithatott volna ajtót, valószínűleg az sem tűnt volna fel azzal a gyönyörű arccal és bomba alakkal.

Masszázs

Zuhany után hasra feküdtem a matracon, Amanda zenét kapcsolt (ami szerintem jól illett a hangulathoz) és elkezdett olajjal masszírozni még bugyiban és melltartóban.
Technikáját tekintve szerintem rendben volt. Nem ez volt életem legintenzívebb masszázsa de nem is a simogatás, ami legfeljebb csak előjátéknak jó.
Másfél órára jelentkeztem be, az idő nem sürgetett. Az oldalsó türkökből figyeltem, ahogy dolgozik. Közben csevegtünk erről-arról, érdeklődő volt. Valahol itt derült fény a cipős félreértésre is, amitől nagyon hülyének éreztem magam.
Türelmes ember vagyok (meg zavarban is voltam), hagytam hogy tegye a dolgát, ahogy jónak látja, így a melltartó csak a csuszkamasszázsnál került le a kebleiről.
Fizikailag nagyon élveztem az ingereket és a látványt. Amanda játékos volt, izgatóan duruzsolt a fülembe, a nyakamat csókolgatta és a fülcimpáimat is gyengéden megharapta párszor.
Nem is volt kérdéses a válasz, amikor megkérdezte, hogy meg akarok-e fordulni.
Itt úgy érzem meg kell jegyeznem, hogy a saját lelki nyomoraim (bizalmi problémák, egy hosszú kapcsolatból visszamaradt berögződések, hasonló szarságok) miatt nem tudtam magam beleélni az illúzióba. Ha mindez spontán történik, szerintem életem legboldogabb másfél órája lett volna. Így sajnos az intimitásra tett próbái kudarcra voltak ítélve. Ez engem jellemez, nem őt. Ne riasszon el senkit, akinek nincs ilyen gátlása. Ezzel én tisztában voltam előre, ezért sem akartam puncit nyalni, vagy csókolózni. Ez számomra túl intim ahhoz, hogy fizessek érte. Szerencsére mint minden férfinak, a farkam nekem is az agyamtól független áramkörön működik, nincsenek gátlásai és maximálisan értékelt mindent. Igyekszem a farkam szempontjából írni.
Szemből még erősebb az incselkedős játéka a lánynak, lett volna rá alkalom hogy csókban forrjunk össze, ha élek ezzel az extrával. Beolajozta a farkam is és kellemesen játszadozni kezdett vele. Ezen a ponton olyan szinten jöttem zavarba, hogy megkértem inkább váltsunk: szeretném én masszírozni őt.
Ez már ismerős terep volt, szeretek masszírozni, ő pedig nagyon jó alapanyag ehhez. Hamar magamra is találtam, miután végeztem a hátával, lehúztam róla a bugyit, a lábait és a fenekét is átgyúrtam, végül a kezeit is.
Miután végeztem vele hátulról, megkértem hogy törölje le a melleiről a masszázsolajat, mert nem szeretem az izét. Kérésemnek eleget tett, aztán visszafeküdt hasra. Mosolyogva mondtam neki, hogy valószínűleg nem fejeztem ki elég egyértelműen magam, úgyhogy megfogalmazom máshogy: Szeretném kiszopkodni a mellbimbóit. Kacagva közölte, hogy ez már tényleg elég egyértelmű és a hátára fordult.

Kényeztetés

Szájjal felfedeztem a melleit és izgattam a mellbimbóit, amit erotikus sóhajokkal viszonzott. Amanda közben megragadta az alkalmat, hogy megragadja a farkamat. Ezen a ponton voltam már annyira fesztelen, hogy úgy helyezkedjek, hogy a farkam is a szájába vehesse, így is tett.
Be kell valljam, a technikáját nem tudom jellemezni, mert közben a pinciját izgattam és arra koncentráltam, hogy ne okozzak neki kellemetlenséget (ez is a korábbi kapcsolatból visszamaradt dolog).
Mikor kapcsoltam, hogy itt nem arra kell számítsak érzékenység és nedvesedés terén amihez hozzá vagyok edződve, ott tartottunk, hogy arra kell figyeljek, hogy visszafogjam magam. Szóltam is neki, hogy kicsit engedjen el, mert nem akarok még elmenni. Megkérdezte: Miért? Ezt később is tudjuk folytatni.
Észbe kaptam, hogy tényleg: Üzleti ügyben vagyok, nem szükséges úriembernek lennem, lehetek önző nyugodtan (és kellene is, mert az időnk véges). Úgyhogy átadva magam a szopás élvezetének, az ujjazást a minimumra visszavéve, rövid időn belül a szájában sültem el a megbeszélt extrának megfelelően.
Nem kapkodta el a dolgokat, csak az után engedett el, hogy az utolsó cseppig lefejt, miközben kéjes mosollyal figyelte, ahogy minden ritmikus kézmozdulatára összerándul a testem az orgazmus után. Ennyire intenzív élményben nem mostanában volt részem.
Mire végzett a tisztálkodással, addigra megint kicsit zavarba estem és elment a kedvem a puncijával játszadozástól (itt sem benne kell keresni a hibát). Kérésemre visszafeküdt és most elölről masszíroztam meg, aztán ö megint engem. Közben beszélgettünk.
Ezután áttértünk a második alkalomra. Erre már igyekeztem jobban figyelni. Kis olaj, először kézzel, majd szájjal rásegít. Nem szorított, de nem is bánt velem kesztyűs kézzel. Nem éreztem azt hogy csak gyorsan túl akarna esni a dolgon, de kellő hátorozottsággal csinálta. Mélytorkozás nem volt, de nem is kértem tőle ilyet. Azt viszont igen, hogy használja a melleit is, ha már rendelkezik ehhez a kellő adottságokkal. Kis kísérletezés után hogy ez hogyan is fog jól működni, a széken kötöttem ki miközben ő a lábaim között térdelt.
Izgató volt látni, ahogy melleivel dolgozik a farkamon, és egy cseppet sem bántam volna, ha a második NFVSZ helyett végül a mellei között végzem, de sajnos azt éreztem, hogy nem így lesz. Minden fasza, közel vagyok hozzá de sajnos nem érzem úgy, hogy el tudnék menni, mondtam neki. (Előfordult már ilyesmi korábban is velem, ha stresszes vagyok, néha nem tudom feltenni az i-re a pontot. Lelki szar.)
Amanda nem adta fel, nekiállt kézzel és szájjal megoldani a problémát, foglalkozott a zacsival is, én meg cirógattam és fogdostam a bájait, de sajnos nem segített a dolog. Megköszöntem az igyekezetet, de mondtam neki, hogy ne fárassza magát tovább.
Gyors zuhany, öltözés, aztán kikísért. Még megkértem, hogy az új cipőjét mutassa meg, ha már az első alkalommal sikerül teljesen elsiklanom felette.

Elszámolás

Előre fizettem a megbeszélteket, ez másfél óra volt két NFVSZ extrával. A fentebb leírt okokból kifolyólag a csókokat nem vettem igénybe.

Amanda, jó masszázs

  Nyaland

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk. Nem volt probléma. Náluk sose tudom ki veszi fel mert mindenkinek kedves hangja van...

Megközelítés

Corvin negyed. Ez mindent elmond. Könnyen megközelíthető

Helyszín

Na erről érdemes írni mert végre elköltöztek a pár számmal arrébb lévő szalonból és végre újra méltó körülmények vannak. Nagyon tiszta rendezett minden. Ilyen egy kultúrált hely. Fürdőben van minden, ami kell tiszta. Jók a törcsik. Szájvíz kötelező. Szóval ahogy kell.

Hirdető külseje

Én egy négykezes programon voltam Amandával és Biankával. Utóbbi hölgyet nem kell bemutatni őt már sokan ismeritek sokat írtak is róla. Amanda viszont új lány de érdekes módon eléggé hasonlít a korábbi Amandára csak talán még csinosabb és fiatalabb. Igazán hozzá szerettem volna menni de aztán úgy voltam vele hogy kipróbálnám a négykezest is mert még nem volt ilyen élményem korábban és az előző beszámoló nagyon meghozta hozzá a kedvemet. Kérdeztem hogy kivel lezbizne legszívesebben az elérhető lányok közül és így jött össze az egyenlet. Életben is barátnők így megvolt a kémia 😉 nagyon szép az arca és látszik hogy gimnasztikázott mert tökéletes a teste. Hosszú a haja ami nekem extra öröm.

Masszázs

Én másokkal ellentétben szeretem a masszázs részét is a programnak és rám is fért így arra is szántunk időt. Bianka az erősebb jobban át dolgozós stílusban csinálta ami tökéletesen kiegészítette Amanda inkább simogatós technikáját. Nagyon jól tettem hogy ebben a felállásban választottam a lányokat mert nagyon kiegészítik egymást. Teljesen más a két lány mindenben így tényleg egy nagyon színes élményt kap az ember. Kicsit mester-tanítvány hangulata volt a legjobb értelemben. Bianka vitte a beszélgetést, ő ilyen dumás humoros vagány csajszi, Amanda pedig olyan volt mint aki inkább szűziesnek tűnik de ott van a szemében a kéj. Levettek a lábamról...szó szerint. Pedig őszintén szólva Bianka külsőre amúgy nem az esetem de parádés volt a közös produkció.

Kényeztetés

Hát az egész kicsit össze folyik de ha nem is tökéletes időrendben de megpróbálom vissza adni az élményt.
Először is extrának szájba élvezést és lezbizést kértem, csókot nem. Más extra nincsen. Időközben olyan jó volt hogy rákérdeztem nincs e lehetőség hosszabbításra így lett az egy órából másfél.
A masszázs átcsapott egy érzéki egész testes csúszkába amíg a hasamon feküdtem. Mindkét lánynak szép nagy mellei vannak és mindenhová szépen oda is dörgölték...a fenekemen külön élmény volt. Közben csókok a nyakamba arcomra...meg lett az eredménye. Az invitálásra hogy forduljak meg nem lehetett nemet mondani. Még nevettünk is hogy azért volt már rá példa egy ilyedősebb vendégnél...haha. Innen kezdve nincs már meg a sorrend mert átalakult az élmény egy álomszerű érzéki kakofóniába...mindenkiből áradtak a gyönyör sóhajai...hol az egyikőjük hol a másikójuk szájában tűntem el, közben az ujjaim a testükön zongorázott bejárva minden olajos kélyes dimbet-dombot...az ujjaim el-eltűntek a lányokban, volt amikor egyszerre. Hú most is beleborzongok milyen jó volt. Rájuk is kellett szólnom folyamatosan hogy ne végezzenek ki túl korán. De közben meg a mohóság is nagyon vadító volt. Bianka tuti őszintén szereti a franciát mert nem lehetett kivenni a szájából 😉 és nem is ma kezdte...mélytorok tövig, nyálas, lucskosan ahogy a nagy könyvben meg van írva. A golyóim szerintem még mindig nyálasak 😂 ilyen zacsi kényeztetést még nem kaptam és nem is láttam. De érdekes módon Amanda tudta überelni mert valahogy jobban eltalálta hol az igazi...nehéz elemezni ezeket az élményeket mert tényleg két lány összhangja adta meg az igazi élményt. A lezbi nem érte meg az árát mert bár nem szégyenlősködtek igazán keveset foglalkoztak egymással. Bár ez inkább csak utólag esett le. Nem volt hiányérzetem. Bianka rendesen kinyalta Amandát úgy hogy közben Amandával egymás mellett feküdtünk és kényeztettük egymást. Leírhatatlan élmény amikor egy érzéki lánynak a finom nyakát csókolod ő meg közben nyög a kéjtől és tudod hogy nem játssza meg mert a barátnője nyalja aki tudja mit szeret...nem is tudtam sokáig nézni muszáj volt átvennem a punci kényeztetést először csak kézzel, finoman ujjazva majd később 69-ben. Az első menetben Bianka facsart a szájába. Szerintem még életemben nem élveztem ennyit...tisztálkodtunk, kipotoltam a díjat hogy ne legyen kérdés senkiben a hosszabbítás kapcsán. Zuhany, víz és második felvonás. Itt már hosszabb masszázst kértem mert eléggé ki lettem facsarva és ahogy az lenni szokott semmi sem tart örökké. A kezdeti varázs kicsit megtört de nem lányok tehettek róla. Napközben voltam és az élvezés mentális tisztító hatása után elkezdtek jönni a teendőkkel kapcsolatos gondolataim így másodjára már nem is mentem el. Legközelebb este megyek. A lezbizést amúgy mindkétszer amikor egymásnak estek a Bianka friss tetkója szakította meg mert ahogy Amanda véletlenül hozzáért éles fájdalmat okozott és ez megtörte a flow-t.
Nagyon szuper volt amúgy kellett már egy ilyen élmény. Annyi kókler van. (Náluk is van olyan lány akivel véletlenül találkoztam a folyosón akivel a hirdetéshez képest durván meglepődtem volna, áldom is a szerencsémet...)

Elszámolás

Extrákat már írtam, csokon kívül mindent kértem. Amúgy korrekt volt az össz ár-érték arány. Kicsit mohó voltam. Utólag pont elég lett volna az egy óra is de nem bántam meg egy percig sem.

Amanda, jó masszázs

  Straval_Gabriev_2

Egyeztetés

Már nagyon régóta szemeztem Amanda hirdetésével, és eléggé kalandos sok VTR egyeztetés után sikeresen össze tudtunk hozni egy randit. Sajnos a logisztika hol nálam, hol nála közbeszólt, de hát minden jó, ha jó a vége.
VTR-en könnyű elérni és választ is kapunk egy órán belül szóval ez plusz pont, illetve külön köszönet a rugalmasságáért. :)

Megközelítés

Corvin-negyed környéke, szóval BKK szempontjából M3 metró ill. 4-6 villamos optimális. Jól frekventált helyen van. A magam részéről tömegközlekedéssel közelítettem meg a helyszínt, szóval aki autóval menne az számoljon a parkolás adta nehézségekkel, bár gondolom ott valahol csak van parkoló ház. (Ott a Futó utca felől mintha lenne. )

Helyszín

A Corvin Pláza mögötti sétány egyik luxus apartmanja a címünk, szóval a helyszínnel nincs semmi gond. A lakás ízléses modern, új-építésű. Fürdőben zuhanykabin van, a fürdő maga a masszázs szobából nyílik. Minden higiéniai cikk megtalálható, szóval jól felszerelt.
A szobában belépve rögtön szemben az ágy amin a masszázs zajlott, illetve bal kéz felől a falon tükör és szemközt az ággyal tükrös gardrób szekrény, szóval lehet mozizni a levezetéskor, de erre majd lentebb kitérek.

Hirdető külseje

Arckitakarással hirdet szóval ez ilyenkor számomra mindig nagy rizikó faktor, de már előttem páran dalba öntötték szépségét, úgyhogy nem volt így lutri. Az arca nagyon bájos, vonásai szelídek, nekem az osztály szépe jut eszembe róla, ha asszociálnom kellene, Ő tipikusan az a lány akibe minden fiú belezúg az osztálytársak közül. :)
Keblei szépek, nekem kimondottan tetszettek a mellbimbói. Testalkata átlagosnak mondanám, de a pozitív értelemben, minden nagyon rendben van ott gömbölyödik ahol kell. Igazi kis kincs. Ami még nekem nagyon tetszett a bokája és a lábfeje, kimondottan szexinek találtam.

Masszázs

A fürdőből visszatérve a derekamra csavart törölközővel érkeztem, amit feltettem a szobainasra száradni, és arccal előre helyet foglaltam az ágyon. Ekkor Amanda megszabadult a melltartójától, a bugyi végig fennmaradt a randi ideje alatt. Olajjal bekente a hátamat és elkezdődött a masszázs. Deréktól felfelé vállak, majd vissza lefelé, vádli irányában haladt. Kellemes középerős relaxmasszázst kaptam, kicsit olyan mint mikor otthon a kedvesünket megkérjük hogy masszírozzon meg egy fárasztó munkanap után, ez a feeling volt, de persze érződött benne a tanult masszázs mozdulatsorai.
Kedvesen kommunikált közben, de egy ponton én halkultam el mert jólesett elengedni magam, csak élvezni a dolgot.
Persze a belső időérzetem nem csalt, szóval vártam a varázs szót:
- Lehet megfordulni.

Kényeztetés

A fürdőbe menet előtt intéztük a virágcsokor átadást, itt esett szó az extrákról. Kettő lett felajánlva a csók és a NFVSZ, szóval én mohón lecsaptam mindkettőre. Ennek fényében a masszázs végeztével fordultam a hátamra. Finom puha kacsójával cirógatta a mellkasomat majd beolajozta felső testét és egy kicsit elkezdett csúszkálni, közben olyan barátnősen cicázott. Felcsúszik egészen szinte orr az orral összeér, majd egy gyengéd csókban forr össze. Kicsit félszeg, de utána megadja magát, nyelv a nyelvvel és megízlelem édes ajkait.
Ezek után el voltunk így jó pár percig, majd gyengéden jobb oldalamon helyet foglal, közelebb hajol az ölembe és gyengéden ajkaival elkezd kényeztetni. Teljesen bepucsít közben így a jobb oldalra eső tükörben tudom szemlélni a kirakatba kitett dolgokat. :)
Szopása gyengéd barátnő feelingű, olykor kézzel rásegít. Bő tíz perces kényeztetés után megadtam magamat és ajkai között ért a vég. Nem kapkodósan végül egy nedves törlőkendőben végezték.
Utána még hozzám bújt, simogatta a mellkasom és egy nyúlfarknyi időt kitöltve tudtunk még beszélgetni.
Gyorsan telik az idő.

Elszámolás

Elszámolás korrekt volt, alap óra szám plusz kettő extrával.