Beszámolóim

BLANKA, felejthetetlen masszázs

  sorosg

Egyeztetés

Elore is elnezest az ekezetek hianya miatt nem vagyok helyi. Blanka hirdeteset itt lattem es az elozo iro beszamoloja segitett a dontesben hogy Blankat keressem aznap. Telefonon egyeztettunk. Hangja es hozza allasa meggyozott. Rugalmassak voltunk mindketten igy 8 ora lett megbeszelve egy Penteki napra.

Megközelítés

A studio eleg jol ismert es szerintem vagy 100an irtak mar elottem rola szoval nem reszleteznem bovebben a helyszint. En taxival mentem a dombrol de nagyon egyszeru tomegkozlekedessel is , nem helyieknek az utvonal tervezo segit eligazodni.

Helyszín

Nem uj helyszin es elottem sokan mar irtak errol szoval ezt nem reszleteznem. Jol felszerelt, kenyelmes es tagas polgari lakas. Annyi azert hozza tennek hogy ebben a szobaban meg nem voltam elotte,a tetthely a bejarati ajtoval szembeni legutolso szoba. Kiemelnem hogy minding van egy jo nagy tal cukorka az egyik asztalon a vendegeknek.

Hirdető külseje

OK szoval teljes elfogultsaggal Istenno kategoria Blanka! Kozepmagas, szuper Amazon vagy Venuszi forma nem is tudom, probaltam elraktarozni a kepet ami elem tarult. Arc, mell kb minden TOP es...az a popo Jeeez only die for. Kiemelnem hogy nagyon szep smiket is viselt, bar nem vagyok fan megis hozza adott az oszkephez. Arany szinu body-ba oltozott at mire a tusolobol vissza jottem oleles, simi es keszen alltam a relaxra.

Masszázs

Mivel emlittette hogy szakszeru masszor igy eros masszazst kertem, szeretem a fajdalmat igy jol esett hogy siman teljesitette, teljesen profi modon. Labaktol kezdodoen felfele haladt jol atmozgatva a vadlikat, talpat es a hat also felet kozben beszelgettunk, oldottuk a hangulatot. Par csomo jol ki lett masszirozva itt is. A kovetkezo menetrend es haladasi irany pedig a velem szembol a fejtol haladva a fenekig tortent a karok benovasaval.
Ezen a ponton mar azert mind ketten kezdtuk felterkepezni egymast igy remelem nem nagyon zavartam a szakszeru masszazsban Blankat mivel szerettem volnam minnel elobb abba a csodalatos kerek popsiba kapaszkodni :). Elnezet hogy ha igy tortent. A fej es nyakmasszazsnal kiemelnem hogy mar az elso erintesnel ereztem hogy total profi masszorrel van dolgom. Nagyon jo es alapos, melyrehato, csomo szetszedo program volt, kellemesen libaboros lettem.
(1. Felvaltott kenyeztetes folyt. lent) Csuszkamasszazs program kovetkezett eloszor a hatamon minden varazsaval, kiemelnem hogy itt a hatalmas tukor total szemben a masszazs paddal mennyei vizualis elmeny ad. Ez a program azert mondjuk nem tartott nagyon sokaig mert kb kesz voltam es kivantuk a (2. Felvaltott levezetest).

Kényeztetés

1. Megszabaditottam az aranyszinu, puncinal kivagott bodytol Blankat es magamra huztam. Kb 30 perce mar kokemeny voltam igy nem kellett sokat foglalkozni a kigyo buvolessel. Technikaja szuper, baratnosbol soft porn, ahogy elottem leirtak nyalcsorgatos tovig benyeles pedig nem vagyok atlagos szoval gratula es persze eleg szuper elmeny. Kertem hogy csereljunk, elotte kertem par tanacsot hogy hogy szereti a kenyeztetest igy megfogadva azt szorgosan es finoman nyaltam amig csak tudtam, idonkent bele bele nyalva melyen a szuperul nedvesedo kehelybe. Nem is tudom hogy ezen a ponton vagy kesobb kertem randit:) tole. Helycsere majd hagytam elmelyedni a francia tudasaban, vegeredmenykeppen pedig lottem egy csikot a plafon fele. Tisztogatas majd pihi es masszazs aka masodik felvonas
2. Csuszka hatasara mindketten felizgultunk megint igy egy kiados oda vissza kenyeztetes utan, hirtelen otletkent kertem hogy forduljon meg hogy arra a brazil popsi razasra es punci simogatasra menjek el, teljes euforiaban. Amen.

Elszámolás

Nemtudok extrakrol es nem is kerdeztem.

BLANKA, felejthetetlen masszázs

  Bt83_

Egyeztetés

Kora estefelé hívtam, másnapra szerettem volna időpontot egyeztetni, de meglepetésemre még aznapra is szabad volt, így azt választottam.
A kolléganőjével egyeztettem, akit egyébként már ismerek ugyanebből a szalonból.
45 perccel később már ott toporogtam a kapualjban, bebocsátásra várva.

Megközelítés

2. kerület, Margit Körút, a Mechwart liget szomszédságában. Busz, metró , villamos is a közelben, én tömegközlekedéssel érkeztem.
Parkolóhely nem sok van a közelben, így aki autóval közelítené meg a helyet, szánja rá az időt a parkolásra.

Helyszín

Régi típusú bérház , 2 és feledik emelete, lift van, de én a lépcsőt szoktam igénybe venni.
Szalonról beszélünk, 3 szoba van, több lány is rendel, de igényesnek mondható.
Félhomály, bőr kanapék és fotelek, a mi szobánkban matrac, és masszázspad is volt.
A zuhanyzó átlagos, fali tusfürdő adagolóval , nekem megfelel, aki szeret válogatni , itt hiányérzete lehet.
Dezododrok, és szájvíz szintén rendelkezésre áll (de kukát pl nem találtam).

Hirdető külseje

Na, az egyik lényeges bekezdés.
Blanka egy cserfes-kedves szexi hölgy, szuper helyes arccal,hosszú vörösesbarna (eredetileg barna) hajjal. Alacsonyabb de nagyon jó alakú csaj, nekem nagyon az esetem.
Egy fekete teljesen átlátszó testre simuló kis lenge ruhában és magassarkúban fogadott, kis-közepes tinis melleit nem fedte semmi. Brazilos,asszonyos kerek popsiját egy fekete zsinórtanga fedte, pazar látvány volt ahogy ringó csípőjével bevezetett a szobába. A brutális fenék alatt, a tanga egy nagyon jól nedvesedő simára borotvált tinipuncit rejtett, amivel nyilván csak később ismerkedhettem meg.
A képek valósak,az arc és a tetkók lettek kiretusálva (a tetolválások egyébként szolidak, nem túlzóak, vagy prosztók).
A megadott kor klappol, 28-30 év körül lehet, fiatalos csaj.
Puszi-puszi mert már ismertük egymást, a cipőmet gyorsan ledobtam és megbabonázva követtem a tetthelyre.

Masszázs

Ammíg fürödtem, Blanka átöltözött egy vaginánál nyitott fekete bodyba. Én szándékosan egy comb & talpmasszázst kértem, hogy közben is legeltethessem a szememet és simogathassam a popsiját, a fejem alá kaptam 2 párnát hogy jól lássak.
A masszázs nem profi, de nagyon kellemes volt, közben jót beszélgettünk. Az igazsághoz tartozik, hogy a farkam már a belépés óta állt, a masszázs elején Blanka ezt kikerülgette, de azért időnként beleakadt a keze, a masszázs vége felé pedig már bőven beolajozta a rudat is, és még dumáltunk egy pár percet úgy , hogy már közben ütemesen simogatta a farkam.

Kényeztetés

A beszélgetés időközben abbamaradt, de ezt egyikünk sem bánta. Én még fekve lehámoztam melleiről a bodyt, kicsit közelebb húztam és szopni kezdtem a szuper kis cickóját. Kezeim is közben elkalandoztak, borotvált puncija már nedves volt.
Én sem fukarkodtam a dicséretekkel, de Blanka is teljesen rámkattant, és egy barátnős gyengéd szopásban részesített, majdnem teljesen le is engedte garatig, kicsit rásegítettem kézzel, amitől a nyálelválasztása is rendesen megindult. Kivette a szájából és egy jelentős nyálcsíkot folyatott a kardomra. Ekkor felültem a padon és smárolni kezdtünk, repkedtek a bókok, kihámoztam a bodyból, mire megfordult és a gyönyörű seggét a farkamhoz tolta, én pedig jól bekentem olajjal.
Én betonkemény voltam , Blanka is felajzottan tocsogott, ez a szitu egy ideális világban egy csodálatos közösülésben ér véget, de az sajnos itt nem lehetséges, ezért csak imitáltuk a szexet. Visszafordult , simogattuk csókoltuk egymást ahol értük, szűk vaginájában már 2 ujjal bent voltam, tolta is rá magát rendesen.
A végén aztán felváltva szájjal és kézzel kényeztetett, és végül kézzel verte ki a farkam, hatalmasat élveztem.

Elszámolás

Blanka előre kéri kézbe , nekem ezzel nincs gondom, átlagos mai tiszteletdíj.
Nem kérdés, hogy megérte.

BLANKA, felejthetetlen masszázs

  árrpi

Egyeztetés

Már előtte való napokban tudtam, hogy szabad lesz a péntek estém, így nekiálltam nézelődni az oldalon. Legnagyobb bánatomra a kedvenc masszőröm tájékoztatóját olvasva kiderült, hogy a péntek estéje már foglalt, így tovább nézelődtem. Egy másik helyre foglaltam időpontot, úgy tűnt, rendben is van a dolog, később azonban jelezték, közbejött valami, mégsem tudok menni... Semmi baj, péntek reggel újabb nézelődés, és már meg is akadt egy új hölgyön a szemem: nagyon megtetszettek Blanka fotói, külön izgalmas volt hogy új hirdető, szóval telefont ragadtam és hívtam. Kolléganő vette föl, nagy örömömre szabad volt aznap estére az időpont, így beírt másfél órás programra.

Megközelítés

BKV-val mentem, amit jól tettem, ugyanis szinte képtelenség lett volna az autónak a közelben szabad helyet találni. Így viszont nagyon egyszerű volt, a villamos szinte ott áll meg, onnan csak egy icipici séta.

Helyszín

Egy régi építésű társasház, a lift nem működött, de elvileg nincs is rá szükség, mert keveset kell lépcsőzni. Illetve... Én egy picit sokat lépcsőztem, de ez csak azért volt, mert a kaputelefonban félreértettem az emeletszámot, de amikor már a sokadik emeleten jártam, Blanka rámcsörgött, mert sejtette, hogy eltévedtem. :-) Több szoba is van a lakásban, a miénkben tatami és masszázspad is volt, kérésemnek megfelelően mi a tatamit vettük igénybe. Tükör sajnos csak a masszázspad mögött volt, így a tatamin nem volt vizuális élményt segítő elem. A fürdőszoba felújított, hangulatos a zuhanykabin, amiben a falra szerelt adagolóból jön a tusfürdő. A fürdőben szájvíz és dezodor is rendelkezésre állt.

Hirdető külseje

Blanka rendkívül elbűvölő hölgy. A képek tökéletesen visszaadják a valóságot, nem véletlenül döntöttem a képek láttán Blanka meglátogatása mellett. Az adatlap szerint retusált képekkel hirdet, de szerintem retus alatt elsősorban a tetkó kisatírozását kell érteni. Formás popsi, feszes has, közepes, eredeti, gyönyörű cicik, kecses lábak, borotvált, érzékeny punci. És ami még tovább fokozza a kisugárzást, az az, ami a kitakarás miatt nem látszik a képeken: bájos, mosolygós arc, csábító barna szemek, hosszú vöröses haj. Blanka tetőtől talpig elbűvölő, szexi hölgy. Combig érő egyrészes fekete necc ruciban fogadott, szerintem abban, ami néhány képen is van.

Masszázs

Erre a program végén került sor. Nem sok időt hagytunk rá, ami annak köszönhető, hogy szerencsére a kényeztetésen volt a hangsúly. :-) Krémet használt, kérdezte, milyen erősséggel csinálja, én a lágyabbat választottam. Lábfejtől haladt fölfelé, kellemes volt minden érintése, a comb és hátsóm gyúrása már inkább közepes erősségű volt, a hátam és lapockám ismét gyengédebb gyúrást kapott. Masszírozás közben jót beszélgettünk, és megjegyezte a végén, hogy majd legközelebb ha több idő marad rá, akkor alaposabb masszírozást is kapok. Erre én mosolyogva csak ennyit mondtam: nem leszek szomorú, ha a kényeztetés miatt megint kevés idő marad rá... :-)

Kényeztetés

Zuhanyzás után a szobában kortyoltam az ásványvízből, amit Blanka készített be nekem, majd rákérdezett, hogy mivel kezdjük? Erre én azt mondtam, a masszírozással, de fordított szereposztással: először én szeretném megmasszírozni őt. Nem volt ellenére a dolog, megkérdezett, szeretném-e én megszabadítani a rucitól, természetesen éltem a lehetőséggel. Lehúztam a lyukacsos textilt, elém tárultak a gyönyörű mellek, amiket gyorsan meg is puszilgattam, majd letoltam teljesen a ruháját. Bugyival nem kellett bajlódnom, mert az nem volt rajta, s mivel érezte, milyen jólesik a popóját markolásznom, megfordult, kicsit be is pucsított, hogy gyönyörködhessek a formás hátsójában, természetesen oda is nyomtam puszikat, majd hátulról átöleltem, a nyakát puszilgattam, s közben a melleit simogattam. Ezután hasra feküdt a tatamin, hogy elkezdhessem a masszírozását, természetesen előre szóltam hogy tőlem szakszerűséget ne várjon... Lahajítottam magamról a törölközőt, a lába közé térdeltem, és elkezdtem a krémmel először a hátát kenegetni, majd nagyon gyorsan haladtam lefelé... Nem tudtam levenni a szemem a hátsójáról, elképesztően formás popsival büszkélkedhet! Gyorsan rá is tértem a popó kenegetésébe és markolászásába, közben a farkincámmal a jobb combján csúszkáltam. Igyekeztem nagyon finoman, lágyan markolászni, mert az elején mondta, hogy nem szereti a keményebb érintéseket, de felbiztatott, hogy a popó kivétel, ott kimondottan imádja a kemény gyurmázást. Hát magasabb fokozatba kapcsoltam, nagyon jólesett a formás popót keményen markolásznom. A mozdulataim egy idő után szabályszerűvé váltak: ütemesen széthúztam, majd összenyomtam a farpofákat a felső combnál, így a kukucskáló punci csodás látványt nyújtott, ahogyan szétnyílt, majd becsukódott. Ezután ismét bekentem jó alaposan a krémmel, majd a popójára ültem, és ezúttal én csináltam a csúszkamasszázst, a farkincámmal a popón és a hátán csúszkáltam. Közben a nyakát és arcát puszilgattam, majd leszálltam és jött a fordulás. Ekkor volt alkalmam még inkább megcsodálnom Blanka gyönyörű, csupasz punciját. Nekiállt kicsit maszturbálni előttem, majd én következtem: simogattam, körbepuszilgattam, majd a csiklójára nyomtam néhány puszit, aztán nyelvvel kényeztettem. Csak finoman, nagyon gyengéden, mert leszögezte, hogy ezt is kimondottan így szereti. Egyre hevesebb sóhajokkal jelezte, mennyire jólesik neki, egy idő után a fejemet irányította, a csípőjét emelgette, így egy kicsit mégis gyorsítottam a tempón, Blanka hanghatásai sem maradtak el, szopogattam a csiklót, majd heves remegéssel adta tudtomra, mennyire jólesett neki. Jelezte, most már itt az ideje hogy én helyezzem kényelembe magam, hanyatt is feküdtem, megkért, kenjem be ismét krémmel. Alaposan bekentem a melleit, majd ő részesített egy kellemes csúszkában, lentről fölfelé csúszkált rajtam a melleivel, s ahogy az arca közel ért hozzám, lehetőségem volt csókot adni az arcára és szájára, igazi csók viszont sajnos nincs nála. Nagyon kellemes volt Blanka csúszkálása, a változatosság kedvéért irányt változtatott és oldalról csúszkált rajtam, így könnyen hozzáfértem ismét a popóhoz, kellemes egyveleg volt, hogy amíg a melleivel a farkincám kényezteti oldalról, addig én a popót markolászom. Közben Blanka széttárta a lábait, így az ujjaim betévedtek a csiklóhoz, és ismét lágy kényeztetésben részesítettem. Elképesztően nedves, szinte lucskos volt Blanka puncija, így óhatatlan vágy ébredt, hogy ismét Blanka kedvében járjak, és reményeim szerint sikerült ismét eredményt elérnem, mindenesetre én nagyon élveztem. Miközben Blankát kényeztettem, ő is a kedvemben járt, már nem csak a melleivel kényeztetett, hanem kezébe is vette a farkincámat, s miután végeztem a punci-simivel, mellém térdelt, és kezelésbe vette a szerszámomat. Blankánál sajnos csak kézi levezetés lehetséges, kérésemre azért kaptam egy puszit a zacsira, azt mondta, neki már ez is határeset volt. Természetesen úriember ezt tiszteletben tartja, már csak azért is, mert ez már az elején tisztázva volt, tehát nem volt zsákbamacska. Mindenesetre a kézi levezetés is kellemes volt, miközben a farkincámmal játszott, a melleit simogattam, s nem is kellett sokat várni az eredményre, az utódok a hasamon landoltak. Az azért jó lett volna, ha nem engedi el olyan hamar, rögtön a kilövés után, hiszen az orgazmusom még nem teljesen fejeződött be, de az érzés így is csodás volt.

Elszámolás

Az elején rendezve a pontos összeg, illetve egy icipicit megtoldva, szerintem a pesti átlagnak megfelelő, számomra mindenképp megérte.

BLANKA, jó masszázs

  kisfaludiandras

Egyeztetés

Rugalmas ... könnyen elérhető! Vagy ha vele nem is tudok beszélni, a kolléganő is nagyon készséges volt!

Megközelítés

Teljesen rendben van! Tómegközlekedéssel is tökéletesen megközelíthető. De ha valaki autóval menne, akkor sem fog csalódni, lesz parkoló a közelben!

Helyszín

Minden ok volt ... tisztaság megfelelő! Különleges hangulata van a lakásnak, klasszikus polgári lakás igényesen berendezve!

Hirdető külseje

Mint a képeken ... tökéletes! Sőt, a valóság még varázslatosabb .... :)

Masszázs

Azt kapod amit kértél, gyengéd vagy erős masszázs, vagy éppen közepes, és mégis beleteszi a különlegesen érzéki személyiségét. A hátamat alaposan megmasszírozta, ez különösen jól esett. A kedvencem a talpmasszázs, ami szintén szuper volt .... nem vitás Blankának jó érzéke van a kényeztetéshez!

Kényeztetés

Azt kapod amit kértél, gyengéd vagy erős masszázs, vagy éppen közepes, és mégis beleteszi a különlegesen érzéki személyiségét .....
Először én masszíroztam meg őt, keverve egy kis nyalakodással .... nem is váratott magára egy kiadós orgazmus .... úgy éreztem élvezi minden pillanatát! Majd én feküdtem a kezei alá, igazán izgató volt, úgy éreztem figyeli a testem minden rezdülését ..... igyekezett a maximumot kihozni a testemből ... persze én partner voltam ebben, a végén már nem bírtam magammal és a másfél órás program végén egy gigaorgazmus lett a jutalmam! Páratlan élmény volt ..... itt a helyem mikor csak tehetem .... :))

Elszámolás

Korrekt! Többet adtam mint kellett volna de jelezte, hogy visszajár ....