Beszámolóim

Happy Wendy, jó masszázs

  JohnWhistler

Egyeztetés

Happy massage felületén történt az időpontfoglalás. Félórán belül jött a visszaigazoló.

Megközelítés

Tömegközlekedéssel, bkv-val egyaránt könnyű megközelíteni a helyet. Jól ismert hely a XIII-ban. Csendesebb utcák közé tartozik.

Helyszín

Az épületben full sötét volt, ami egyébként nem zavar, amúgy is szeretek észrevétlenül közlekedni. Szerencsétlenségemre pont kifogtam egy forgalmas napot, és mivel sem Kendra, sem én nem szerettük volna, hogy összetalálkozzak egy másik vendéggel, jobbnak láttuk, ha inkább lent várnék amíg elül a vihar. Visszaérve gyors zuhany, aztán be a tett színhelyére.

Hirdető külseje

Kendra nagyon cuki, pici csaj, gyönyörű, hatalmas mellekkel, popsija feszes, kerek.

Masszázs

A masszázs kellemes volt igazából átlagosnak mondható, ugye amúgy sem ezért érkezünk elsősorban. Kendrát kértem, hogy a sok ülőmunka miatt erősebben masszírozza a hátamat, ezt készséggel megtette. Közben a gyönyörű ringatózó melleit néztem, alig vártam, hogy megfoghassam őket. Ott indult meg bennem igazán az érzékek tánca, amikor csúszkálni kezdett és bevetette kebleit. Nagyon kellemes, izgató érzés volt. Ezután a fordulásra már nem kellett sokat várni.

Kényeztetés

A masszázs elején megbeszéltük, hogy Kendra beiktat egy prosztatamasszázst is, szóval a lingam mellett erre is számíthattam. A fordulás után megkértem, hogy vegye le a bugyiját, nem ellenkezett, sőt, kérésemre kicsit a tükör felé is pucsított, hogy szemügyre vegyem a tiltott területet. Mindeközben simogattam, nyomogattam a csodás mellét, ő addig lingammel kényeztetett, itt már azért oda kellett figyelnem, nehogy hamar vége legyen az élménynek. Nemsokára belekezdett a prosztatamasszázsba, nagyon kellemesen csinálta, közben azért nem feledkezett meg a lingamről sem. Rövidesen megkérdezte, hogy csinálja-e két ujjal, nekem nem volt ellenvetésem. Ez nagyon jól esett, és mivel éreztem, hogy közel a vég, kértem, hogy térjünk vissza simán a lingamhez és emeljen kicsit a tempón. Kisvártatva hatalmasat élveztem, amit Kendra mosollyal nyugtázott. Ezután hagyott kicsit lenyugodni, majd letörölgetett. Jött a gyors zuhany, aztán mentem is. 1 órát voltam.

Elszámolás

Az elszámolás ismert, weboldalon fel is van tüntetve. Egy extrát kértem a prosztatamasszázst, viszont ez benne van az árban, szóval abszolút megéri.

Happy Wendy, jó masszázs

  sztbali

Egyeztetés

Telefonon hívtam Kendrát; de Lia barátnője vette fel és vele egyeztettem időpontot. Minden rendben volt. Mivel 1 év kihagyás után visszatért gondoltam meglátogatom.

Megközelítés

Busszal, metróval és trolival is megközelíthető a szalon és a fizetős parkolás is megoldható. Én trolival mentem. Ismerős környék semmi se változott.

Helyszín

A kevésbé ismert Happy B szalon. Ez a kisebb lakás, mert itt csak 2 szoba van és a fürdőből is csak egy van. Mosta fürdő melletti szobában voltam. Itt van fotel a ruháknak és a tatami és 2 kis tükör a falon. A fürdő tartogatott egy kis meglepetést, mert a kád kilépő el volt ázva; ami annyit jelent, hogy az előző vendég(ek) után nem lett lecserélve. első ottjártamkor a WC papír kifogyott és egy frissen megérkezett lánynak jeleztem eme hiányosságot, mert Kendra átmenetileg nem volt a közelben.

Hirdető külseje

Kendra egy eléggé helyes lány, de nem az a szomszédlányos fajta. Alkatra karcsú, telt cicikkel és átlagos méretű popsival. Számomra testszett az összhatás. Piros melltartóban és fekete tangában nyitott ajtót.

Masszázs

Megérkezésemkor bemutatkoztunk egymásnak és két puszit is váltottunk. Bevezetett a szobába és frissítővel kínált. Én elfogadtam és ledobtam a ruháimat és elvonultam fürdeni. Itt volt a korábban leírt közjáték és utána visszatértem a szobába és fél perccel később Kendra is meghozta a frissítőt. Ezt elfogyasztottam és Kendra levette a melltartóját én mellé térdeltem és megsimogattam a mellit, valamint a popsit és adtam neki egy-két puszit; majd elfeküdtem a tatamin. Kérdezte, hogy van-e valamilyen kívánságom a masszázs-szer mibenlétéhez, nekem nem volt külön kérésem, ezért krémet használt olaj helyett. A bokáimnál kezdte a masszázst és legtöbbször én beszéltem hozzá, mert nem igazán kommunikatív lány. Lassan haladt feljebb és úgy éreztem itt gyúrás nem lesz. Nem is lett és mér a derekamnál járt és nem tudtam lesz-e csúszka, mert semmi nem utalt erre. Szerencsére a hátam végigmasszírozása után bevetette méretes kebleit. Azért az övé is egy olyan méret, amit vétek kihagyni. Utána fordulhattam és itt próbáltam a tanga levételét amibe beleegyezett ugyan, de szólt, hogy ne nyúljak "oda". A popsiján párszor végigsimítottam és ő a szenből csúszkát végezte ez idő alatt. Jött az utolsó adag krém a velem egykorúra és a lingam következett.

Kényeztetés

A krém hőmérséklete nem volt különösebben eltérő a test-hőmérsékletemtől, ezért az első érintések nem voltak meghatározóak. Később éreztem, hogy melegszik a helyzet, mert Kendra technikája gyorsabban fokozta bennem a kéjes érzéseket. Nem igazán az a gyors kivégzős fajta, de egy hevesebb változat. Nem igazán nyújtotta el a dolgot, de nekem így is teljesen megfelelt. Mivel elég hamar élvezet közelbe juttatott, ezért nem adtam különösebb hanghatást az élvezetemnek, de a mozdulataim elárulták, hogy jó úton jár és hamarosan be is következett az élvezetem csúcsa. Kaptam pár nedves törlőkendőt és mehettem egy újabb zuhanyra. Miután lemostam magamról mindent utána vissza a szobába és magamra kaptam a ruháimat, mikor mindent felvettem akkor átadtam a csokrot és kimentem a cipőmért. Itt volt egy kis incselkedés Kendrával de a cipőm felvétele után jött a tipli.

Elszámolás

A végén rendeztük és mivel az oldalukon nyilvános adat a csokor mértéke, ezért nem egy olyan összeg, ami nem érné meg. Szerintem baráti a Happy masszázsért

Happy Wendy, jó masszázs

  johnspartan007

Egyeztetés

Gyorsan elértem, vékonyabb hangján kedvesen tájékoztatott, mikor van szabad időpontja.

Megközelítés

Árpád híd pesti hídfőtől nem messze, parkoló hely is jól található, bkv meg Árpád híd és Dózsa György között félúton.

Helyszín

Príma majdnem újépítésű lakás, alacsonyabb emeleten, akár lépcsőn is könnyen megközelíthető, Rend, tisztaság, hangulat mindenhol.

Hirdető külseje

Széparcú, csinos lány. Mondjuk én a fotók alapján azt vártam volna, hogy egy modell fog várni, helyszínen inkább olyan szomszédlány típus. kicsit mintha felszedett volna (minimálisan) a fotókhoz képest, de abszolút csinos, nőies, cici gyönyörű.

Masszázs

Fürdőbe elmenés, valaki bedobott előttem egy barna mackót a klotyómanóba, így nyomtam egy kis légfrissítőt, remélem nem gondolta, hogy azzal dezodorálom magam. Amúgy tusfürdők tömkelege, zuhanykabin. Fürdőből visszatérvén megszemléltem Buddha barátomat a sarokban, szerencsére már nem annyira közelítettem hozzá kinézetre, így nyugodtabban feküdtem a masszapadra, ami elég jó, egy az átlagnál alacsonyabb masszpad, kényelmesebbé téve a masszázs tevékenységet.
Kellemes beszélgetőpartner, masszázsban pedig középerős kategória, de egyébként rá is kérdez, hogy milyen erősen szeretem. Cicifixtől már az elején megszabadul, így lehet mozizni a tükörben. Utólag visszagondolva elég sokat időzött a hátamon, lábamon, nagyon erotikus benyúlások nem voltak, vagy esetleg szemből maszi, hogy a fenekét megvizsgálhattam volna. Valami kis csúszka volt, de pár oda vissza cicisimiben a hátamon kimerült a dolog.
40 percnél kb kiment egy mosdóra, addig én engedélyeztem magamnak a megfordulást. Ráült elől a combomra, amit előlről is megmasszírozott, némi kis csúszka szintén a hasamon, mellkasomon, itt rákérdeztem, hogy kicsit megpuszilhatom-e a cicijét, mondta, ha akarom, szóval próbáltam pár puszit, nyelves csókot elhelyezni a bimbóján, de a második után, mintha csikis lenne, elhúzódott, ennyit lehetett.

Kényeztetés

Kényeztetésre nem sok idő maradt, saját bevallása szerint is elkalkulálta az időt. A kényeztetésre sajnos a lehetne jobb kategóriát írnám, cicit nem lehet puszilni, semmilyen francia sincs, így olyan harcostársaknak ajánlom, akik egy szép mell látványtól is cövek kapitányt tudnak produkálni. Én majdnem feladtam, hogy lesz happy finish, de jó MT sose adja fel, míg kézimunkázott, ami egyébként nem faszrángatós, ütemtelen valami volt, mondhatni jó volt,sikerült elmenni,de nagyon hiányzott egy kis érintés, erotikus rész pluszban.

Elszámolás

Egyszer voltam már a happy szalonban, akkor már a belépésnél elkérték a csokrot, most lehetett utólag is rendezni, bár előre letettem, legyen tuti a dolog.

Happy Wendy, jó masszázs

  cuckoo

Egyeztetés

Telefonon kerestem, azonnal felvette, fél órával később tudott időpontot adni. Nagyon kedves és közvetlen volt már a telefonban is.

Megközelítés

Autóval, GPS-szel nagyon könnyű megtalálni, a XIII. kerület egy csendes, de nem túl messzi része. A parkolás fizetős, de cserebe a ház előtt volt hely.

Helyszín

A lakás többszobás, több lány dolgozik egyszerre, de ez nem volt zavaró. Rend van, tisztaság, a fürdő is rendezett, a törölköző friss volt. A szobák masszázs céljára vannak berendezve, tükrökkel a falon.

Hirdető külseje

A képek alapján azért döntöttem melle mert a fotókon nagyon szép arca és szeme van, ez a valóságban is így van. Külön kiemelném a mosolyát és a gyönyörű fogait. Iszonyatosan kedves és jókedvű fiatal lány, rendkívüli módon élveztem a társaságát. A kinézetét tekintve ahogy az adatlap is írja alacsony, de telt, aki szereti az olyan lányokat akiken "van mit fogni" az jó helyen jár. Nyilván aki a vékony, magas típust szereti annak nem biztos hogy Kendrához kell menni, de megkockáztatom, hogy még ők is tudnák örömüket lelni Kendra idomaiban. Az összkép már elsőre is nagyon pozitív volt, de a személyiségével és odaadásával ötvözve egészen fantasztikus volt eltölteni vele egy órát.

Masszázs

Végigmasszírozott nagyon alaposan és amennyire meg tudom állapítani szakszerűen, külön figyelt azokra a részekre amiket kertem hogy jobban gyúrjon át. Mivel meztelenül masszíroz így a tükrökből nagyon kellemes kilátás nyílik. Azt mondta hogy tanulta a technikát amit könnyedén el is hiszek, ha csak a klasszikus masszázst kaptam volna tőle az erotikus befejezés nélkül akkor is boldogan távoztam volna. Külön jó volt hogy nem próbált mesterségesen társalgást generálni, ami azért is leh

Kényeztetés

Amikor végére ért a rendes masszázsnak, bekente hatalmas gyönyörű melleit krémmel és velük is végigmasszirozott, ez már önmagában fenomenális. Majd megkért hogy forduljak és a combjaimtól haladva simogatni kezdett míg végül elért a bűvös területre amit szépen, nem sietettetve, addig kényeztetett a kis kezeivel amit hatalmas orgazmushoz segített. Abszolút érezte mikor mit kell, melyen a szemembe nézve látszott rajta, hogy ő is örül hogy örömet okozhat. Csak szuperlatívuszokban tudok nyilatkozni.

Elszámolás

Ez a része szerintem átlagos mértékű, abszolút megérte, óriási élménnyel távoztam.