Nancy_Sweet Szexpartner Budapest, IV. kerület

Rólam

Üdvözöllek!
Kérlek szánj pár percet a kis bemutatkozóm elolvasására, gondolom te is úgy vagy a meglepetésekkel, mint én, csak akkor örülsz neki, ha kellemes.

Nancy vagyok, egy végtelenül kedves és bújós, fiatal magyar lány, mindenem természetes, ellenben a képeimen nem látod, de sok tetoválásom van, mindegyik nagyon igényes, de nem rózsák és koponyák, és mivel egyediek diszkrécióm megtartása végett nem látod őket.

Teljes mértékben a “barátnő feeling” kategóriába tartozom, ha egy kellemes csókolózós, összebújós élményre vágysz elveszve térben és időben akkor megfelelő kezekben vagy nálam. Nyitott vagyok, de anál, kényszerfrancia, Mélytorok és társaik nagyon távol állnak tőlem, ilyet kérlek ne is kérj tőlem, olyan lenne, mintha a szoláriumban akarnál vodkát venni.

Szeretem amit csinálok, a hosszabb randevúkat kedvelem és csak korlátozott számú vendéget fogadok. Fél órán belül nem foglak fogadni, ezért kérlek időben egyeztessünk, akár egy illetve több nappal előre is.

Biszexuális vagyok, és legjobb barátnőmmel a gyönyörű Katherinával bármikor szivesen fogadunk együtt.

A telefonom én kezelem, nincs őranygyalom, amennyiben nem tudsz elérni, kérlek probálkozz később.

Kedves, tiszteletteljes, 30 feletti úriemberek hivását várom! Ha azt látod, hogy 12 órától vagyok telefonon elérhető, ne hívj reggel 7,8,9,10,11 kor én sem csörgetlek vissza hajnali 4 kor! Extrém méret, roma származás kizáró ok! Védekezés mentes aktusra ne is kérdezz rá, mert azonnal leteszem a telefont, már a kérdést is sértőnek tartom! Drog hatása alatt se jelenj meg az ajtóm előtt!

Millió csók
Nancy