Szolga lány Szexpartner Budapest, XIII. kerület

Beszámolóim

Szolga lány, istennő szexpartner

  Caps_Lock

Egyeztetés

Már vagy 2 éve megpillantottam a hirdetését, sokáig szemeztem vele, faltam a beszámolókat, és eldöntöttem, hogy ezzel a hölggyel bizony találkoznom kell! Azt tudni kell, hogy ritkán vagyok az országban, és amikor épp odahaza voltam, akkor Iza volt szabin, és fordítva... De MOST! Most sikerült végre üzenetben is elérnem, és megerősítésképpen telefonon is. Szerencsére nem ijedt meg a hangomtól, és időpontot is tudtunk egyeztetni.

Megközelítés

A címet üzenetben is megkaptam, autóval voltam. Marina-part, újépítésű házak. Parkolás nehézkes és fizetős, de akkora szerencsém volt, hogy pont a ház előtt találtam helyet. Navi odatalál, BKV-t nem ismerem...

Helyszín

A lakás tiszta, új, izlésesen berendezett, a fürdőben ezerféle tusfürdő, szóval semmi kivetnivalót nem találtam.

Hirdető külseje

A profilján arcos képek nincsenek, emiatt kicsit izgultam, de nem ért csalódás, Iza nagyon kedvesen fogadott, puszival, valószínüleg nem rémült meg nagyon tőlem. "Utcai" ruhában fogadott, valami rózsaszínes felsőben. Az első benyomások nekem nagyon pozitívak voltak, tényleg olyan "szomszédasszony/tanárnénis" külső, akiröl elsőre nem gondolná az ember, hogy micsoda vadmacska lakozik benne!

Action

Sikeres bejutás után kedvesen fogadott a nyitott ajtóban, megvolt a puszi, majd beinvitálás után az anyagiakat is rendezve következett az idegesség és a ruházat levetkőzése. Míg én a fürdőben tettem-vettem, Iza térdepelve várt a hálóban. Bár sokan a durvább dolgok miatt jönnek hozzá, az a része engem nem vonz. Így magam mellé ültettem és csókolózni kezdtünk. Nem sokáig maradtak tétlenek a kezek sem, majd letelepedett elém az ágyra és bemutatta a világbajnok franciatudását. Hát apám, ilyet régen láttam! Úgy cuppogott, nyögött és kacarászott, azonnal torokra vette, semmiféle ellenkezés vagy ellenérzés nélkül. Csodálatos volt! Szerettem volna én is felderíteni a terepet, így feltettem az ágyra és míg ő velem foglalkozott odalent, én moziztam a túkörben és némi síkosítóval előkészítettem a terepet. Gumit pattintott rám (majd azzal is torokra vette a botot), és befordult, hogy hátulról tehessem a popsiba. Szépen beengedett, majd pár perc után poziciót váltottunk, szemből támadtam a popsit, miközben a szemembe nézve kérte, hogy így dugjam. Eszement volt! :) Magamon is csodálkoztam, hogy így jobban is bírom, de amikor közben ujjazva spriccolva elélvezett vagy kétszer-háromszor (remélem), én sem bírtam tovább.
Letisztogatva és újból letusolva rádöbbentünk, hogy még van idő egy újabb menetre. Előbb csak magam mellé fektettem, míg pihegtünk, majd újra kényeztetni kezdtem a punciját, míg ő kezelésbe vette a farkamat. Tíz perc után váltottunk 69-be, csak úgy tolta rá magát a nyelvemre, míg újra el nem élvezett. Nekem már nem sikerült (nem az ő hibája, én voltam hullafáradt), és az óra is hamar elrepült, de abszolút nem vagyok elégedetlen, sőt, olyan élményekkel gazdagodtam, hogy visszajáró leszek, ha a kisasszony is megengedi! A végén még újra tusoltam, majd kis búcsúzás után távoztam.

Elszámolás

Mivel nála az öklözés extra, arra meg nem volt igényem, az alapban lévő popsi/KF/NF tökéletesen elegendő volt. Az anyagiakat az elején megejtettem, hiszen a barátság alapja a pontos elszámolás!

Szolga lány, istennő szexpartner

  Bohém2

Egyeztetés

Itt az oldalon figyelem már egy ideje működését. A beszik, a hirdetése egyre közelebb hozták a mai talit mire rásegít keddtől csütörtökig tartó "szabadságom". Itt az oldalon leveleztünk, majd telefon és ment a Vtr. Ezt rövidesen vissza is igazolta.
Rugalmas, igaz időbeen is voltunk.

Megközelítés

Munkámból kifolyólag ismerem e III.kerületi utcát. Rég jártam erre. Semmi nem változot. Igazi külvárosi környezett, hatalmas tízemeletes házakkal. Gps ismeri, oda vezet. Parkolóhely van, fizetős!
Leírtam, de a helyszín rövidesen változni fog.

Helyszín

Kívül olyan amilyen. A lépcsőház viszont tiszta, liftek jók. Csendben visznek a megfelelő emeletre. Kilépve,ha jobbra fordulsz érsz a jöttödre nyíló ajtó elé.
A lakás rendezett. A hancúrhely tiszta, előkészített. Kis asztalon kikészítve a játszószerek, a nagy francia ágy friss fehér lepedővel leterítve. Fürdő kicsi, káddal zuhanyfüggönnyel. A zuhanyfej színváltósan világít. Tusfürdők, szájvizek rendelkezésre állnak.

Hirdető külseje

Testre simuló rövid ruhában fogadott, mi kihangsúlyozta jó alakját. Szemüvege alatt élénk szemek csillogtak. Haja fiatalosan rövid, vöröses szőke. Egy jó alakú szomszédasszony benyomását keltette, ki ha a boltban elakadsz szívesen útba igazít. Másként fogalmazva kedves, figyelmes, bizalom gerjesztő. Arckitakarástól tartani nem kell.

Action

Az várt mire nagyjából számítottam. Puszi bemutatkozás, cipő le és a szobába invitált. Természetesen előre engedtem. Nem csak udvariasságból, de hátulról is meg akartam nézni. Elégedett voltam a látvánnyal. Beérve megkérdeztem maradhatok e? Természetesen jött nevetve a válasz. Ezután a rezsihozzájárulást rendeztük, mit kért.
Vetkőzés, vizes blokk hova utánam jött és kerdezte, hogy smint szeretném? Kialakul, válaszoltam és megnyitottam a csapot.
Visszaérve tanga melltartóban térdelt az ágy előtt, szemüveg nélkül. Mivel a törcsit menet közben elhajítottam éledező farokkal járultam elé, de azonnal eléje térdeltem én is és adódott és kaptam valódi nyelves csóókot. Kezeink tették dolgukat. Iza már érezni akarta farkamat és abajgatta lompit. Én lepattintottam a cicifixet és felálltam. Makk szopogatás, nyálazás, majd egyből torokra engedett. Csak pislogtam e könnyedségtől. Kényszerezte saját magát. Közben nevetett, hörgött. Légvételkor nyálhíd lompi és szája között. Majd rávág. Hasam dong, mint az odvas fa, mikor harkály kopogtatja. Ekkor megfogtam fejét és mivel felszólított baszni kezdtem száját. Ő a második ki ezt tudja, kéri és élvezi.
Ágyra araszól. Négykézláb szopja, nyeli lompit. Valahogy leügyeskedem a tangát, miben mozgásával segít, de farkamat nem ereszti. Ujjazni kezdem punciját mi csak vadabbá teszi. Muszály egy kis szünet.
Az asztalhoz megyünk és kérem válasszon. Iza rám bízza, de azért segít. Pumpás dildó, két méretes műfarok, bimbócsippentő csengővel.
Vissza az ágyhoz és sikosító, majd dildó popsiba. Finoman helyére pattintom és pumpálom. Mozgatom benne. Izgalmas nyögések, hörgések kísérik ügyködésem. Kirántom és bámulom kitágult ánuszát és visszatolom. Kérem szeretném, ha spriccelne. Közben rákérdezett, zavar e ha trágárul beszél? Egyáltalán nem válaszoltam, régen hallottam már ilyet.
A kis csengőket a bimbókra csippentem. Oltári jól néznek ki és kis hangjuk is van.
Hátára fordul. A fekete brokit a popsiba kéri és dugom vele. A roózsaszínt a punciba dugja és Ő kezeli. Mikor kirántja spriccelni kezd. Csak bámulok. Csináld mondja és bedugja újra, dugja magát és kirántja. Most már sugárban spriccel. Felejthetetlen élmény számomra.
-Megbasznál, jött ártatlan hangon a kérdés?
-Nanááá!
Gyors védelem pattintás és Iza nyeregbe pattan. Nincs finomkodás egyből ezerrel dolgozik. Mielőtt fölocsúdnék sikítva élvez. Szinte szünetet sem tart, kever -kavar, körbe, hosszába. Melleit markolom.
- a bimbókat! csippentyűk le, bimbók ujjaim közt és élvez újra!
Ezt még többször eljátszuk, de kérdi másik póz?
-Idő kérdem? Még van húsz percünk válaszolja.
Új gúmi és szemből hatolok belé. Bíztat és húz, lábait széttárja és csattogós dugás. Mikor árva szamár megrázza fejét hallani ilyet. Párnát kiveszem feje alól, így kényelmesebb nekem.
Újra szájába kérem magam. Oldalt fekszünk így dugom száját fejét fogva garatig. Ha lazítok magától teszi. Aztán oldalra helyezkedik. Így elérem punciját popsiját. Fölváltva ujjazom punciját, popsiját, oszt van hogy egyszerre. Iza pedig hörögve nyeli farkamat. Így ér a vég, de folytatja. Le kell állítanom, mert finom szája is sok, olyan érzékeny lett lompi.
Mellém fekszik, egy csóók és beszélgetni kezdünk így utólag ismerkedés gyanánt. Ez is jó vele.
Idő eljárt, fürdés, öltözés, búcsú csóók és el.

Elszámolás

Az elején történt, mivel semmi gond. Még számla is kapható. Hogy megérte e? A válasz föntebb.

Szolga lány, istennő szexpartner

  Csibéész

Egyeztetés

Már napokkal előtte egyeztettünk, még kért egy aznapi megerősítést amit megkapott, így teljesen zökkenőmentes volt a találkozásunk.

Megközelítés

Én autóval mentem, fizetős parkolás de nem belváros így könnyedén lehet parkolni.

Helyszín

A lakás egy teljesen átlagos panel. Mindenütt patent tisztaság, sok tusfürdő, tiszta törölköző, a szobában franciaágy, tükrös szekrény mozizni, egy asztal tele segédeszközökkel amik meggyőznek bárkit azonnal hogy jó helyre keveredett!

Hirdető külseje

Többször jártam már nála de még sosem láttam felöltözve és egyre kíváncsibb vagyok hogy nézhet ki a hétköznapokban. Nagyon jól karbantartott teste van, a cicik kicsit gravitálnak de eszméletlen jó segge van. Az arca átlagos látszik rajta hogy mit akar de hogy mire képes arról fogalmad sincs ha ránézel!

Action

Amikor beléptem, falatnyi alsónemű volt rajta. Csak cseppet húztam fel a szemöldököm és rögtön tudta hogy hibázott mert azt kértem meztelenül várjon, pórázzal a nyakán és a popsiban is legyen valami. Elnézést kért a feledékenységért és ameddig én elvonultam a fürdöbe igyekezett pótolni a mulasztást. Szó se róla sikerült... amikor beléptem a szobába olyan látvány fogadott amire a legvadabb álmaimban sm gondoltam volna. Meztelen volt. Póráz a nyakán. Négykézláb az ágyon lekönyökölve posiával pucsítva az ajtó felé. A popsiba berakva egy pumpa. B@sszus, olyan volt mint egy svédasztal kaviárral és pezsgővel! Miután magamhoz tértem a látványtól megkérdezte hogy akarom e kitágulva látni? Hát persze! Kaptam haszálati utasítást. Én felpumpálom, ő kinyomja. Hát elsőre öklömnyi méretűre pumpáltam amire kinyomta. Na ezután jópárszor megismételtük ezt, én azt hittem szivatom azzal hogy cseppet az ujjammal akadályozom abban hogy kinyomlya de spriccelve jelezte mennyire tetszik ez neki. A popsija minden alkalommal kitágult mint egy babarózsa és pillanatok alatt regenerálódott vissza. Elképesztő edzésben vannak az izmai. Mikor kijátszottam magam elmentem az asztalhoz és hoztam egy nagyobb vibrátort és azzal ostromoltam a popsit, majd a puncit céloztam további spriccelések közepette. Ezután térdre parancsoltam, összebilincseltem a kezét és hátul a pórázhoz rögzítettem a csuklóit. Így kezdődött a a a nincs mese mondjuk ki, torokbaszás! A kezemet az ujjai közelében tartottam hogy jelezni tudja ha gond van, de erről csak álmodoztam. Nagyon lehet tolni neki, ha tövig bent van még lehet rányomkoni a fejét bátran! Volt ezután újra pumpa, újra kényszer... (a fenét kényszer, élvezi ahogy folynak a nedvek a szájából a mellére)! Ezek után levehette a láncait és dugni kezdtünk. Lehet kicsit elfáradtam, szájjal kellett magamhoz térítsen és rápakoltam az utódokat az arcára amit mosolyogva vett tudomásul.

Elszámolás

Nem extráztam hiszen alapjáraton is kivégzett!

Szolga lány, istennő szexpartner

  Ronnie94

Egyeztetés

Telefonon korábban már beszéltünk, VTR-en foglaltam is időpontot, de azt le kellett mondanom. Azóta akárhányszor hívtam, nem tudtam elérni. Legutóbb ráírtam, hogy tán csak nem tiltott le a lemondás miatt, de azt válaszolta, nem szokása. Egyeztettünk egy telefonálási időpontot. Felhívtam, nagyon kellemesen elcsacsorásztunk, kacarásztunk, de aztán várta őt a kávé, így megbeszéltünk egy randit, amit VTR-en is befoglaltam.

Megközelítés

Akinek csepp esze van, HÉV-vel megy. A Batyitól néhány megálló, onnan két perc séta. Lehet kocsival is, a parkolás nem lehetetlen, meg más BKV-val is, de a helyiérdek a legsimább. A cím egyszerűen megtalálható, harmadik kerületi panel sokadik emelete.

Helyszín

A nappali és a fürdő teljesen rendben van. Kád, sok tusfürdő, szájvíz, puha törülköző. Kemény matracú franciaágy. Kellett is az.

Hirdető külseje

Ha először meglátod, nem gondolod, hogy mivel foglalkozik. Ha másodszor, akkor se. Harmadszor már elhiszed, főleg, amikor akciózik. Teljesen átlagos MILF nő, már a magasabb kategóriából. Rövid, vörösre festett haj, szubjektív, hogy kinek tetszik az arca, nekem helyes. Vékony alak, a picinél már nagyobb, de feszes popsi, kicsi, de jól markolható mellek, sima bőr, formás láb. Na és a kedvesség, ami megfűszerezi az együttlétet.

Action

Bevonulás, köszönés, puszi, puszi, fürdőbe el. Egy fekete izében fogadott, amit hamar levarázsoltunk.
Visszatérve rögtön kezdte a térdre, imára mozdulatot, de úgy gondoltam, várjunk ezzel picit. Kis simi, apró csók, aztán a hosszú, vastag nyelve olyan körtáncot kezdett a számban, hogy egy picit meg is hökkentem.
Aki széplelkű, annak most szólok, innentől ne olvasson tovább, mert szokásomtól eltérően nem lesz finom körülírás. Én szóltam.
A vad smárolás után jeleztem, hogy már rábukhat a brokira. Kicsit se szűzlányosan kapta be a faszomat, morogva körözött rajta, majd némi előjáték után a torára nyomhattam a farkam. Ráhúztam a fejét, elölről toltam, nyomtam tövig, ahogy csak bírtam, basztam a torkát. Amikor elfogyott a levegő, kiengedtem kicsit lihegni, a nyálcsíkot elfolyatni, aztán újra a szájába adtam és folytattam, a torokbaszást. Kurvára bírta, nem finnyáskodott, szopta, nyalta, nyelte Közben a tükörben néztem a kerek seggét és azt éreztem, na most pont jó helyen vagyok.
Az ágyra heveredtem. Először a lábam közé helyezkedett, majd rájött, szeretek mozizni, ezért oldalra fordult és folytatva a lendületes, szorgalmas szopást. Amikor megemeltem a csípőmet, rögtön átbuktatta a garaton a farkamat, hogy tövig lenyomhassam neki. Közben két ujjal a seggét, másik hárommal a pináját fedeztem fel. Az ánuszgyűrűn simán átértem, de a pinája is meglehetősen lucskos volt műár ekkor. Amikor kihúztam az ujjaimat, a seggére húztam párszor megcsöcsörésztem, miközben néztem, hogy nyeli el a faszom tövig, hallgattam a gluggyogást, gyönyörködtem a nyálcsíkfolyásban.
Elugrottam két műfaszért, mondta, a lilát lehet a seggébe, a többi közül bármelyiket a pinájába. Hanyatt vágta magát, maga alá törülköző. Lábait a füle mellé helyezte, majd megkérdezte, látni akarom-e a spriccelést. Hát hogy a faszba ne! Akkor nyomjam tövig a seggébe a lila vibrit. Hamar megjött a hangja, szólt, hogy most gyorsan keféljem a műfasszal. Nevetve, sikítva, hörögve élvezett el, miközben spriccelni kezdett nem is kevés ideig. A látvány és a hanghatás mindent megért.
A seggében hagytam a vibrátort, majd a pinájába dugtam egy testszínű vastagabb műanyag faszt és azzal keféltem. Ekkor is hörgött, majd kérte, hogy húzzam ki. Megtettem, de csak ezért, hogy utána négy ujjal felnyúljak neki és belülről dögönyözzem a pináját. Visítva és nevetve hörgött, miközben tövig ujjaztam. Hanyatt vágtam magam, ismét a szájába vett, keféltem a torkát ezerrel, miközben a vibrit dugtam a seggébe tövig. Lehúztam a fejét tövig, alulról pumpáltam, basztam a torkát, ashogy csak tudtam. Amikor kiszabadult, folyatta a nyálcsíkot a makkomra, majd újra ráhúztam a fejét, hogy lent tartsam a faszomon tövig.
hanyatt vágtam, a fejét lelógattam, de a behatolás előtt kért egy kis szünetet, hogy megtörölje a szemét meg az orrát. Az előbbire a nyála csurgott a brokiról, az utóbbiból pedig folyt ki. A seggében még mindig benne volt a vibrátor, majd amikor letoltam a faszomat a torkán, elkezdtem markolászni a seggét majd a pináját. Amikor nem bírta tovább, a jobb combomon paskolva jelezte, elfogyott a levegő. Hagytam pihegni, majd lendületesen újból baszni kezdtem a gigáját, miközben a kezemmel kitapogattam, meddig hatolt le a faszom.
Ezer évig keféltem volna a torkát, de a pinájáét is ki akartam már próbálni. Gumihúzás után még egy darabig a tőle már megszokott vehemenciával szopott, majd nyeregbe pattant. Az átlagosnál nagyobb méretű faszomtól hamar felakadt a szeme, és mondta, imádja, ahogy tövig vagyok benne, majd jöttek a kurva jó, istenem, óbazdmegek. Mondtam, basszál meg, erre úgy nézett rám, mint aki fel akar falni és elkezdett ugrálni a faszomon, majd hintázott előre és hátra, miközben visítva élvezett el. Gondoltam, most egy kicsit lecsillapodik, de csak döngölte magát rá a farkamra és a tököm se számolta, hány orgazmusa volt, miközben markolta a mellemet. Mondjuk én is az övét, meg a seggét, miközben a vibrátort kirántottam belőle, hogy pár ujjammal az ánuszát dögönyözzem.
A sokadik orgazmus után annyit kért, megbasznád a seggem? Hogy a picsába ne?! Illetve pont hogy de! Hasra fektettem, a csípőjét egy kicsit kiemelte, egy kis síkosító (amire nem lett volna szükség), közben a gumit a helyére igazítottam, majd óvatosan a seggéhez helyeztem a faszom. Amikor a makkom átbillent az ánuszgyűrűn, úgy siklottam tövig, mint ha máshol soha nem jártam volna. Rögtön pumpálni kezdtem, a faszom nagyon jól érezte magát a segge szorításában. Keféltem mint állat, hörgött, visított, nevetett, csorgott rólunk a víz,. Rólam vagy két vödör leszakadt, mint ha fél órát töltöttem volna egy szaunában, de ha választani kellene, inkább ezt a fergeteges baszás mellett döntök. Egy pár orgazmusa itt is volt, miközben a bal karommal átöleltem. Kefélés közben eléggé szoríthattam, mert jeleztem, ez egy kicsit sok. A torkát elengedtem, a seggét nem. Döngöltem, keféltem, csattogtam, tövig basztam.
Amikor már csak pár perc volt az órából, kiugrottam az ánuszából, hanyatt vágtam magam, lerántottam a gumit és a szájába adtam a faszom. Hatalmas lendülettel szopott, csurgatta a nyálát, majd nagy levegő és ismét a gigájában voltam. Ráhúztam a fejét és alulról nagy lendülettel basztam, ahogy csak a csövön kifért. Egy kicsit rásegítettem, majd ismét felnyársaltam a torkát és hatalmasat üvöltve élveztem a torkára. Kurva sokáig tartott, amíg lenyugodtam, de türelmesen szopott, az utolsó cseppet is kisajtolta, majd eltüntette.
Lihegtünk egy darabig, majd elvonultunk fürdeni. Kedélyesen elbeszélgettünk, figyelmesen, nagyon barátnősen csacsogva tusoltunk, majd még sokáig beszélgettünk. A hétre én voltam az utolsó vendég, és azt mondta, ez a sorozatélvezés kitart neki egészen a következő hétfőig. Istenien orbitális baszás volt, ebben megállapodtunk.

Elszámolás

Az elején rendeztem szokás szerint, fogalmam sincs, hová tette, nem is érdekelt.

Szolga lány, istennő szexpartner

  liverpool

Egyeztetés

Előző nap fixáltuk le, de reggel kért még egy megerősítő sms-t, majd erre válaszolva kaptam meg a címet.

Megközelítés

Bkv-val tökéletes. A Kaszásdűlő hév megállótól nincs két perc séta. Parkolás szerintem nem probléma.

Helyszín

Átlagos panel, ami egyben az otthona is. A higiéniával nem volt gond. Legalább 10 féle tusfürdő.

Hirdető külseje

Kornak megfelelő arc, gyönyörű kék szemekkel. Kicsi, gravitáló mellek. Vékony testalkat, nem túl feszes. Szóval egy igazi 30-as háziasszony. :)

Action

Zuhany után egy kis csókolózással kezdtünk. Majd jött egy jó 15 perces extramélytorkos kényszerftancia. Szó szerint tövig húztam a fejét a farkamra. Azt hittem a tarkóján fog kijönni. Sok féle pózban szopattam. Állva, térdelve, fekve és 69ben is. A végén hatalmasat élveztem a szájába/gyomrába. Közben a popsiját ujjaztam.
Pihi után ismét csókparty majd egy kis franciás felvezetés után paciban kezdtük a punciba. Nagyon jó dzsoké volt. Itt el is ment vagy kétszer. Majd jött a popsi doggyban. Nem a lekszükebb, de igen jó volt. Kőkemény popsidugás volt. Kb. 5 perc után popsiból ki, gumi le és ismét kényszerfrancia volt, de most fejlelógatós pózban. Sajna a 2. élvezés nem jött össze, de ő mindent megpróbált.

Elszámolás

Nincs zsákbamacska. Annyi amennyi ki van írva. Magasabb pesti ár, de minden benne van. Előre kérte.

Szolga lány, istennő szexpartner

  serlokholmsz

Egyeztetés

VTR-en egyeztettünk előző nap időpontot. Jeleztem a szándékomat, ő pedig elfogadta. A randi napján már telón is egyeztettünk, mert kicsit előbb végeztem, és kicsit előbb is tudtam menni hozzá. Teljesen rugalmas.

Megközelítés

GPS odatalált, parkolni a ház előtt, vagy nem messsze a parkolóban is lehet. A parkolás fizetős, de volt hely bőven... Én autóval mentem, de szerintem a tömegközlekedés is jó.

Helyszín

10-es ház felsőbb emelete. A telóban eligazított merre menjek a liftből, így nem volt nehéz megtalálni a lakást, ahol már várt. A lakás teljesen átlagos, és a célnak maximálisan megfelel. Fürdőben kád, függönnyel, több féle tusfürdő, nagy, puha törölözőt kaptam. A szobában egy szék és asztal várt a "kellékekkel", mellette egy kihúzott ágy, előkészítve a programra.

Hirdető külseje

A képek teljesen vissazadják a valóságot, kivéve a ciciket, mert azok nem látszanak. Izmos test, kis cicik nagy, ágaskodó bimbókkal, puha, síma bőr. Az arca átlagos. Egy csipkés szerelésben fogadott, ami puncitájékon nyitott volt. Én viszont jobbszeretem anélkül, úgyhogy hamar lekerült. Nekem bejött a külseje.

Action

Zuhanyzással kezdtük, segített megtörölközni, majd irány a szoba. Itt válogattam néhányat az eszközök közül és az ágyra pakoltam azokat, majd kényelembe helyeztem magam, és hagytam hogy felkészítsen. Nem sokat teketóriázott, egyből a tárgyra tért, méghozzá tövig. Nem semmi a befogadó képessége. A szájának sem, de aztán úgy fordultunk, hogy én is hozzáférjek. Előbb a punciját kezdtem tágítani, és pár perc alatt már csuklóig benne voltam. Nincs kis kezem, de minden zokszó nélkül befogadta, sőt még ő követelte, hogy keményebben öklözzem. Közben a popót is tágítottam és oda is került egy vibri. Ő közben rendíthetetlenül kényeztetett a szájával. Kipróbáltunk több vibrit és a csipeszeket is a cicijén. Volt fenékcsapkodás a lovaglópálcával miközben szájjal dolgozott. Így lett végem, az utódok a szájában, az arcán és a haján landoltak. Kicsit szabadkoztam is, de nem vette rossz néven sem az arc, sem a hajpakolást.
Mivel sokáig időztünk a játékszerekkel elszaladt az óra, úgyhogy kis pihegés és masszirozás után (amit jól csinált) lezuhanyoztam és távoztam. Barátnőfiling azért nem volt, mert ilyet a barátnőjével nem csinál az ember. :-)

Elszámolás

Előre egyeztetett tarifák vannak, extra nincs, minden az alabpan. Teljesen rendben van, amit nyújt, az megéri. Előre rendeztük.

Szolga lány, istennő szexpartner

  gyikk22

Egyeztetés

Telefonon érdeklődtem a hétvégi időpontért .
Itt az oldalon levélben a részletek .
Vtr ok

Megközelítés

13 kerület frekventált rész .
Közel a Duna pláza .
A hátsó utca a bejárat ott lehet parkolni is .

Helyszín

Kulturált minimálisan berendezve .
Világos szoba kényelem .
Tisztaság .

Hirdető külseje

Képeinek teljesen megfelelő .
Nem egy fiatal és nem bomba nő .
Nekem tetszett .
Olyan szende aki teljesen más ember lesz ha szexuális kapcsolatba kerülsz vele .

Action

Lakásba érve puszi , gondoltam a levélben kért fogadási opció nem valósult meg . Kabát elvétele közben figyeltem hogy picit érdekes a járása és dudorodik a bugyi mutatta hogy nem felejtette el . Gyors tisztálkodás . A játszó szobába érve ráfogtam az egyik mellére másik kezem a bugyiból kidomborodó dildót fogtam élvezet az arcán varázslatos .
Az agyra fektettem és tovább foglalkoztam a nagy dildóval a punciban lassan a fejét az ágy oldalához tudta mit akarok már a szájában voltam tövig kellett hogy elérjem a puncit .
Megláttam az fényképein szereplő pumpás tágítót és kicseréltem . Pumpáltam az első sóhajtásáig vissza a kényszer torok dugáshoz amikor pihenést kért akkor vagy a rezgő módot hirtelen maximumra vagy pumpáltam még egyet . Élveztem a helyzetet de kíváncsi voltam milyen nagy lett a tágító ! Óvatosan próbaltam kihúzni volt ellenállás de siker koronázta fáradságomat kicuppant a punciból óriási volt Iza is meglepődött .
Síkosítót a puncira szép sorban az ujjaim a és az öklöm toltam az öklöm és közben a ciciket szorongattam gyötörtem .
Cicit borzasztóan szorítva kettő ujjammal a bimbót még jobban szorítva kellemesen nyögdécselt amikor a számba vettem a bimbót és óvatosan haraptam akkor fölsóhajtott , de amikor az öklömet kikapva a jól megcsapkodtam a puncit bele is borzongott .
Kértem lovagolja meg az öklöm nem volt ellenvetése és magától bekapta a farkam jó nyálasan mély torkozott ,nekem kicsit kellemetlen lett mert az érdekes pozícióban a foga nyomta a farkam tövét amikor teljesen tövig voltam a szájában .
Gumit kértem punci lovacska bimbó gyötrésre fokozta a tempót de amikor kettő kézzel marokra szorítottam a melleit gondoltam hogy kicsit lefékezi de tévedtem .
Teljesen megvadult úgy lovagolt állat módjára megvadult és élvezett teljes eufóriába került .
Mondta is elfáradt az élvezései során , szerintem én külső szemlélő voltam Iza almok futásában . Hagytam egy kis pihenőt es gyönyörködtem . Síkosítás pucsítva irány a popó nem kis tempót diktálva most én faraszottam magam .
Gumitól megszabadulva nyálazást kaptam a farkamra hogy jobban csúszon a torokba .
Itt lettem kivégezve Iza torkától . Hagyott lenyugodni a amíg a lankadó farkam magától ki nem csúszott a torkából .
Beszélgetés és puszis távozás .

Elszámolás

Ami az oldalon fel van tüntetve nem kérdeztem csak le raktam a polcra és kérdeztem hogy rendben van .

Szolga lány, istennő szexpartner

  gyikk22

Egyeztetés

Rég a kedvencem most láttam a három napos hétvégén elérhető .
Itt az oldalon levelezés ,minden itt egyeztetve .
Az én kérésem volt hogy ne beszéljünk előtte , nem akartam elfogult lenni a hangja miatt .

Megközelítés

Autóval semmi probléma . GPS oké .
Xiii kerület közel a Duna plaza , a megadott cím a tömb másik oldalán ott parkolás és a bejárat .

Helyszín

Most rendhagyó helyszín xiii. kerület .
Lakó tömb ház .
Tisztaság kényelem , illat mentes tusfürdő is a lehetőségek között .

Hirdető külseje

Szomszéd lány- nő vagy asszony nem negatív .
Képei fedik a valóságot vékony .
Ami a képeihez képest pozitív számomra a cici bimbók nagyok , amúgy mellei megereszkedve .
Nem cica baba nekem tetszett nagyon .

Action

Üdvözlés a lakásban .
Kicsit a hangja másra számítottam direkt nem beszéltünk telefonon , átlagos nőni hang .Tisztálkodás és már egyformán meztelenül léptünk a tett helyszínére . Nyakörv a nyakán állva megvizsgáltam a testét ciciket főleg a bimbóit tetszenek meg is szorongattam . Popsiban a tágító . Ágyra parancsoltam mellé heveredve melleit kezdtem gyömöszölni puncit sem hagytam árválkodni ,kezem a puncit izgatta kicsit elfordulva már a szájában is volt a farkam elég mélyen udvariasan megfogtam a nyakörvet és segítettem neki .Kényszer a javából , síkosítás punci közben a popsi ékszertől megszabadítottam . Szépen sorban és mar az egész öklöm a punciban élvezetes hanghatások tetszett neki öklömet gyorsan kihúztam és 2-3 erős csapás a puncira ezt váltogatva . Nagyobb dildót a punciba tolva cicit markolva gyötörve oldalt nézve néztem hogyan hullámzik az egész teste . Kölcsönösbe kértem egyből mély torok én a csodás puncit kényeztettem tágítottam 3-3 újjal kicsit alább hagyta a franciát lábaimat átkulcsolva a tarkóján kényszerítettem . Kértem a gumit punci döngetés lovagoltatás közben cici csavargatás amit élvezett csókot kértem kaptam , kicsit a popót is kipróbáltam . Gumit le és megint kényszer sok nyál párszor fejét fogva vagy a nyakörvnél fogva mély torkoztattam . Erőm vége felé járva torkába élveztem pont lent a garat szorítását éreztem tartottam a fejét amíg le nem nyugszok .
pihenés törölgetés volt nyál bőven . Zuhany beszélgetés távozás .

Elszámolás

Nincsenek extrák , amit az adatlapon van azt kapod .
Nem egy átlagos ajándék , a randi elején jól látható helyre tettem , kérdeztem rendben igen választ kaptam és én nem foglalkoztam többet vele .

Szolga lány, istennő szexpartner

  cowboy

Egyeztetés

Korábban többször próbáltam telefonon elérni, de elég nehéz volt elérni. Akkoriban közös időpontot sem találtunk. Aztán gondoltam kipróbálom a VTR-t. KIválasztottam egy nekem megfelelő időpontot és elküldtem neki. Szerencsém volt, mert neki is megfelelt és tudott fogadni.

Megközelítés

Mivel nekem elég messze van, kocsival mentem. A GPS simán odavitt. Parkolóhelyet is találtam. Most ingyenes a parkolás is. Egyébként a HÉV megálló is közel van. A címet a VTR megadta, amikor odaértem már csak jeleznem kellett neki (én most VTR-en tettem), hogy megérkeztem. Megkaptam a paramétereket és mentem is.

Helyszín

A lakás egy átlagos lakótelepi panel, melyen látszik, hogy aktívan lakják, nem csak erre a célra van bérelve. Nem múzeumi rend fogad, de tiszta, kulturált. Mondjuk a fürdőn, előszobán és nappalin kívül mást nem láttam :-) A fürdő kicsi (lakótelep), de tiszta. Tusfürdőből is van választék. Nagy nedvszívó törölközőt kaptam. Az akcióra a nappaliban egy kihúzott ágyon került sor. A célnak teljesen megfelelt.

Hirdető külseje

Jópár képe fent van az oldalon, e csak egy van,amin szemből is látszik. Az alapján volt elképzelésem róla. Ennek tökéletesen megfelelt. Sőt, pont abban a ruhában fogadott (hálós egybe ruha, ágyék részen kivágva), leszámítva persze az álarcot. Ez egy nagyon szimpatikus kezdés volt. Az alakja egyébként nagyon jó. Formás lábak, csípő. Pocak nincs. Persze a bőre nem a tizenéves feszes bőr, de így legalább remekül lehet szorongatni a csípőn, fenéken. Mellben nem túl erős, kicsi, gravitáló mellei vannak, hatalmas bimbóval. Ezt nagyon kedvelem, mert lehet markolni, gyűrögetni és a hatalmas bimbókat szopogatni, harapdálni.

Action

Megérkezéskor puszival fogadott a fent már említett izgalmas ruhában. Cipő, kabát le, bementünk a szobába. Itt rendeztük a hivatalos részt és pár percet beszélgettünk az asztalon felhalmozott eszközök apropóján a férfiak által preferált dolgokról. Ezután vetkőzés és mentünk közösen a fürdőbe, mivel hosszú volt az út, és már igencsak pisilnem kellett. Ebbe a tervembe bevontam Izát is, amit ő nagy örömmel vett. Fürdőkádba be, először némi csók, markolászás, amitől igencsak merev lettem. Lemosakodtam, majd indult a zuhatag. Iza lelkesen fogadta, hol testre, hol szájba, lenyeléssel is megtoldva. Ezután Izát is lemostuk, majd bementünk a szobába. Itt állva kezdtem a játékot. Először is a melleit szívtam be a számba, majd a bimbókat harapdáltam, szívogattam. Közben időnként rámarkoltam a fenekére, szeméremdombjára. Folytatásként markoltkam apró melleit, ujjaim között szorongattam a gyönyör bimbókat, tekergettem, csavargattam. Iza mindezt élvezettel vette. Kis idő után letérdeltettem és szájába adtam a főnököt. Kezembe pedig egy lovaglópálcát vettem. Dugtam a száját (vagy ó dugatta), rendesen torokra vette a farkam, melyre rásegítettem még kézzel, szorítva a fejét. Időnként kihúztam a szájából. Egyre több nyál tapadt rajta és Iza minden alkalommal mosolygott. Gyorsan vissza is dugtam ilyenkor, hajánál fogva még mélyebbre toltam. Hogy a bdsm-nek is áldozzunk, a pálcával közben a fenekét és a mellbimbóit csapkodtam. Egy idő után háttal az ágyra döntöttem, fejét megtámasztottuk és így dugtam, folyamatosan. Elővettem a bimbócsipeszeket, felcsíptettem a bimbókra és a csiklóra. Megcsapkodtam a pálcával, majd ismét a száját dugtam, miközben az ágyon feküdt. Egy idő után lemásztam, végignyalogattam a popót, puncit, mélyen bedugva a nyelvemet a nyílásokba. Nyalás közben bedugtam néhány ujjamat is. Iza javasolta az öklözés megkezdését. Némi síkosító, két-három mozdulat és a máris a méhszáját simogattam. :-) Dugtam ököllel, nyaltam a csiklót, Iza pedig hangosan sikoltozott. Később bővítettem az eszközkészletet a a nagyobbik análdugóval. Ez simán csusszant be. Sőt, egyszer a nagy lendületben a teljes dugó eltűnt a popóban, de könnyen kihalásztam. Szükségét éreztem némi szopatásnak, de hogy a punci se maradjon kihasználatlan egy nagy műfasszal dugtam, miközben Iza torkát birizgáltam a farkammal. Elővettük a kéz és láb pereceket, összekötöttem és ebben a helyzeten folytattuk. Néha cirógattam egy kis sokszálú korbáccsal. Mikor kiéltem magam, hasra fordítottam Izát, megcsapkodtam a popóját, majd gumit húzva először a puncit dugtam ujjaimmal a fenekében, majd áttértünk a popóra, miközben nyakát harapdáltam, haját húztam. Fordulás következett, lábait a nyakába hajtogatva ismét a fenekét vettem célba. Közben ujjaztam, csapkodtam a csiklót a kezeimmel.
Ismét váltottuk. Gumi le, 69-es póz. Iza csatlakozott torkával a farkamra, én a puncit szívogattam, és a nyilásokban járattam az ujjaimat. Pár perc játék után a szívóerő megtette hatását és közvetlenül a torokba élveztem. Még sokáig szopogatta, nyalogatta tisztára a farkamat. Megtöröltem magam, kaptam vizet és beszélgettünk az élet dolgairól. Még volt időm, de mivel általában egylövetű vagyok, nem erőltettem a dolgot. Kellemesen elbeszélgettünk. Mikor lejárt az idő, kimentem a fürdőbe, zuhanyoztam, felöltöztem és elbúcsúztunk. Iza nem sürgetett.

Elszámolás

Nincs nála semmi extra, a keretben minden vállalása benne van. Első alkalommal voltam, így előre elintéztük. Egy órára vagy hosszabb időre lehet menni hozzá. Minden amit felsorol (és az nagyon sok) megkapható és élvezi is. Nincs ellenvetés, pofa vágás. Inkább ő ajánlja az egyes extrákat.

Szolga lány, istennő szexpartner

  Spirit

Egyeztetés

Először itt az oldalon váltottunk néhány szót és egyeztettük le az időpontot, majd a találkozónk napján reggel telefonon hívtam és erősítettük meg a korábban megbeszélteket, így a tervezett szerint mentem is a megadott címre.

Megközelítés

Harmadik kerület lakótelep a Kaszásdűlő nevű HÉV megállótól néhány száz méterre. Így BKV-val történő megközelítéshez leginkább ezt ajánlanám. Autóval sem bonyolult és a lakótelepen parkolót is lehet találni viszonylag könnyedén.

Helyszín

Tipikus lakótelepi panel lakásba érkeztem, mely kulturált szép jó állapotú és tiszta. Szemmel láthatóan lakásnak van berendezve, tehát itt is lakik. A fürdő szép tiszta minden van ami a tisztálkodáshoz szükséges. A nagyszobában voltunk amelytágas jó nagy kihúzhatós ággyal felszerelve. Nekem a helyszín mindenben megfelelt.

Hirdető külseje

A képekkel megegyező külsejű és alakú rövid hajú csinos kifejezetten jó testű hölgy nyitott ajtót egy szál fekete szexi fehérneműben szemüvegben. Mellei nem túl nagyok melyen az idő nyilván nem múlt el nyomtalanul, de jól láthatóan testét karban tartja bőre szép ápolt és igazán szexi erotikus kisugárzású nő.Nekem tetszett!

Action

Megérkezésem után elrendeztük a hivatalos dolgokat. Aztán pár mondat után elmentem zuhanyozni. A szobába visszaérve állva csókkal kezdtünk ami izgató és szenvedélyes volt. Gyorsan megszabadítottam fehérneműjétől így már teljes valójában meztelenül ölelhettem és csókolhattam miközben ő álló farkam fogdosta, majd leült az ágyra és jó mélyen szopni kezdte.Hosszasan kitartóan csinálta én pedig közben a fejét még jobban rányomtam ami kifejezetten tetszett neki. Néhány perc élvezkedés után hanyatt döntöttem és nyalni kezdem a már jó nedves gyönyörű punciját. Teste remegett és kéjes nyögések közepette élvezte a dolgot amit igyekeztem még fokozni ujjaimmal is! Punciját és ánuszát folyamatosan ujjaztam hol kettő hol három! ujjal is. Csodás élmény volt ahogy vonaglik szenvedélyesen nyög és szemmel láthatóan élvezi is. Aztán megfordult és szó szerint torokra vett és igen keményen jó mélyre letolva a torkára nyelettem vele a hancúr lécet. Néha levegőért kapkodott de élvezte és csinálta lelkesen. Felváltva nyaltuk faltuk egymást gátlástalanul! Aztán szólt hogy beleülne a farkamba melyet boldogan teljesítettem is gumi húzást követően. Élvezkedett rajta kitartóan és úgy mozgott, hogy kifejezetten élvezze a dolgot: Fenomenális volt! Aztán négykézlábra fordítottam és hátulról behatoltam gyönyörű popsijába némi kis síkosítóval és percekig dugtam és nem kíméltem a fenekét közben kérte hogy üssek néhányat a fenekére mert így élvezi azonnal cselekedtem és jó néhányszor elnáspángoltam ütemes análdugás közben! Rendkívülinem minden napi élményt nyújtott ahogy valóban élvezi és nem csak eljátsza a dolgot. szerintem ezt nyolc tíz percen keresztül biztosan csináltuk mikor már mindketten megizzadva megfordultunk levettem a gumit és mélyre toltam a szájába magam! Húztam rá a fejét ütemesen végig a manduláját dugva miközben taknya nyála egybe fojt de élvezte és csinálta mígnem a torkára élveztem! Aztán lucskos nyálas testünk tisztogatása és zuhanyzást követően beszélgetés közben öltözködés búcsúzkodás majd távozás. Az egy órát tartalmasan kitöltöttük.

Elszámolás

Előre rögtön érkezésemkor rendeztük mely kicsit átlag felettinek mondható de az átélt élmények tükrében szerintem korrekt! Én elégedett voltam.

Szolga lány, felejthetetlen szexpartner

  vivalanocse1

Egyeztetés

Szolga lányt (Iza) már ismertem korábbról, emlèkeztem nem mindennapi kèpessègeire, mèlytorok, pornós feeling, anál, ezek maradtak nagyon erősen meg az emlèkeimben. Most újra felkerestem, mivel nem mindennapira vágytam. Kommunikáció telón, meg privát üzenetekben zajlott. Azonnal tudott válaszolni a hívásra.

Megközelítés

Elköltözött, de már règ, de èn most lèptem be az új helyszínre. Marina parton van,így Duna Plázáig kèk metró, utána gyaloglás a megadott címhez. Korábban èrkeztem, ahogy várakoztam fel is hívott hogyha már ott vagyok tudok is menni. Így pár perccel előbb jutottam be hozzá a megbeszèltnèl.

Helyszín

Marina part egyik új èpítèsűnek ható èpülete, lakása èrtelemszerűen luxus lakás színvonalú. Rendben ès tisztán tartott, nagyon jó fènyviszonyokkal, beengedte a nappali fènyt teljesen, semennyit sem sötètített. A lakásban van előszoba, fürdőszoba, nappali ès hálószoba, ezeket fedeztem fel. Minden helyisèg szexre optimalizált, nagyrèszt a hálószobában voltunk, de a nappaliban is van tükör, meg kanapè szerűsèg. Fürdőszoba kilèpővel felszerelt, meg elhúzható zuhanyfüggöny, kád, szájvíz várt, na meg mèg spray-k is, mindennel felszerelt. A hálószoba ágya központi fekvèsű, oldalt van tèr kièlni magunkat, ott mèg szèk is volt, az ággyal szemközt szekrèny, szekrèny tetejèn tükör. Szeretem ha tükör is van, Iza ebből a szempontból is minden igènyt kielègít. A szekrèny hosszú szekrèny, rajta a tükör előtt felpakolva rengeteg szexuális segèdeszköz. Ennyi sehol máshol nincs, mindet nem is ismerem, több vibrátor, anál plugin, ezeket felismertem.

Hirdető külseje

Nagyszerűen karban tartott milf, erotikus kisugárzással, haja most kb vállig èr, hosszabb mint legutóbb, a fotók az èpp mostani aktuális állapotot tükrözik. Nem volt rajta ruha, tök meztelen teste önmagában is elèg hogy a legállatiasabb hangulatot felkorbácsolja. Főleg, mikor hátulról a fenekèt, punciját mutatja. Ösztönösen a jól seggbe dugom hatást èri el, nagyon kivánatos popója van, huncut tekintete, arca pedig az orálra csábít, hogy tövig el fog tüntetni. Az esemèny fènyèt növelte az a jóleső izgatottság amit Iza előadott, különösen akkor amikor az ő elkèpzelèseit valósítottuk meg. Hihetetlen mennyire èlvezi, nagyon erős szexuális ètvággyal bír, ès ez erőteljes fantáziáival egèszül ki. Hab a tortán hogy testèt nagyon ismeri, ezzel nem várt örömökben rèszesített. Tud sqiirtölni, lelövöm a meglepit, ez volt az, bemutatta nekem.

Action

Belèpek ès megismer, emlèkszik mèg rám. Kötelező tusolás után egyből bemegyünk balra, a hálószobába. Mèg annyit mondok hogy hagyok teret a fantáziájának, ha valami eszèbe jut megvalósítjuk. Mindenesetre a kezdès az èn forgató könyvem szerinti, mèlytorokkal indul, ő az ágyon, èn neki szemből, az ő kèrèse hogy toljam rá a fejèt a kezemmel, meg tartsam ott egy rövid ideig amikor tövig elnyelt már, hogy minèl pornósabb legyen, erre gerjed ugyanis, így is teszek. Kihívás vagyok neki, de addig csináljuk míg elnyel tövig, fogom a fejènèl ès ott tartom majd elengedem, farok ki, addig levegő, nyálcsík pornósan majd vissza, ismètelgetjük, majd fejlelógatós pornós rèsz következik, az ő ötlete, könnyebben tud mèlytorkozni. Látványra is óriási, ahogy lenèzek, Iza szájában vagyok tövig.

Ès ez a pornós kezdès csak a bemelegítès. Most olyat javasol ami nem volt benne a forgatókönyvemben, az ő èlvezetère teszek, elhozom a szekrèny tetejèről a lila meg a rózsaszín vibriket, a lila a nagyobb, azt kèri popóba, a másikat elkèri azt teszi majd punciba. Annyit kèr intenzíven, gyorsan mozgassam a popójában, mèlyen ès ne hagyjam abba, ne álljak le. Törülközők körülöttünk az ágyon. Ágyra megyek úgy ahogy kèri popójába feldugom a lila vibrit, jól mutat benne, gyorsan mozgatom, ő hátán van, nekem szemből, ès puncijába teszi a másik vibrit, hihetetlen gyorsan meg van az eredmèny, azt hittem sokáig fog tartani de nem, spriccel, igazi squirt, ilyet hirdetővel először èlek át, óriásit spriccel, ès ezzel nincs vège, folytatom popója vibrizèsèt, ès Iza újra spriccel, összesen nègyszer látom ezt tőle, rám is jut bőven, a vállam lesz kèjnedves. Elmondja technika, önismeret ès vízivás kèrdèse. Ilyet csak pornófilmben láttam. Mikor kièlvezte/spriccelte magát a puncija, ott fekszik előttem szèttett lábakkal, a popóját nèzem ès azt mondja, na jó most kicsit èlvezd te is, tudja hogy a popóját akarom.

Gumièrt nyúl, felhúzza a farkamra, sikosít, mondom köpni lehet csak mert pornós, persze így popó, farok sikosítás, meg farkamra kenek nyálat is, majd popójába be, szemből. Eszmèletlen jó, bír bármekkorát, mèretfüggetlen nincs akadály ès sokáig. Szètválunk ès ezt a rèszt èn rendezem: az ágyra ülök ès megkèrem üljön bele popójával hátulról. Fantasztikus póz, jól mozog. Majd ágyra mindketten ès hátulról be neki kutyában. Ha már pornó, legyen pornó, megkèrdezi tudnám e úgy vele pornósan hogy feljebb állok ès úgy dugom a popót, amolyan bèkásan. Megpróbáljuk, sikerül, hallhatóan èlvezi, legjobb rèsz, tènyleg állatias ès pornós, sikerül kibírnom hogy ne èlvezzek el. Farkam megkímèli punciját, de nincs kegyelem a popójának.

Ideje elèlvezni, a nappalit javasolja, eldöntheti hogy arcra vagy szájba, az arcot választja, annyit kèr majd az arcáról kenjem szèt a farkammal, majd kanalazzam be a spermát a szájába. Míg ide eljutunk egy jó kis mèlytorkos etapot lenyomunk, igyekszik nagyon, a nappaliban egy tükör előtt vagyunk, előttem tèrdel, kezeit háta mögè teszi, mint egy igazi szolgalány, csak bilincs nincs rajta. Úgy lemèlytorkoz hogy mikor kiveszem a farkam rajta a nyálcsík, az arcához teszem a farkam, oda èlvezek, megy le testère is, ami arcon marad azt bekanalazom de annyit kèrek ne nyelje le egyből, köpje folyassa vissza farkamra, ès a spermás farkamat szopja. Ez annyira felizgat hogy gyorsan egy második kört is előcsal belőlem mely megint arcon vègződik, engedelmes szolgalánykènt legvègül a bekanalazott spermámat lenyeli. Idő ki is vègezve ezzel, el tusolni majd arcra puszival búcsúztam el tőle, itt is kedves volt ès mosolygós. Mint aki nagyon elègedetten èlvezte hogy egy hardcore pornó főszereplője lehetett. Pedig szerintem èn voltam a szerencsès. :)

Elszámolás

Csütörtökönkènt elkèpesztő akciókat ír ki, figyeljètek!!! ("Csütörtökön kedvezőbb rózsaszálakkal várlak! Egy óra 30 ezer, fél óra 25 ezer") Adatlapján és az aktuálisokban is korrektül kiírja. Jelentős kedvezmény. Ès csak az öklözès extra, amúgy bősèges alap, mèlytorok,anál,lenyelès, stb.
Mondanám hogy csütörtökön mentem, de a slusszpoèn hogy nem, mèg kedden. Úgy is megèri. Kèpessègei alapján tènyleg nem hètköznapi, ahogy adatlapján is igèri. Ja ès a squirt is alap, ès nagyon könnyen megcsinálta, ès olyan színvonalon mint a pornófilmekben.
Ja előre adtam oda meg adtam kinder csokit is a nőnap miatt, nemrég volt, kiírta az a kedvence.

Szolga lány, felejthetetlen szexpartner

  Caps_Lock

Egyeztetés

Mivel már ismertük egymást, itt az oldalon történt, vtr-es megerősítéssel.

Megközelítés

Marina-parti bérházsor, ennek megfelelően parkolóhely nincs túl sok. De megint szerencsém volt, újra pont a ház előtt volt egy szabad hely, nem kellett megkerülni a fél várost. :) BKV-t nem tudom, nem használom.

Helyszín

Új építésű garzon, tisztaság, rend mindenhol. A fürdőben ezerféle tusfürdő, a bőség zavara mindenhol. Van nappali is, de mi csak a hálót használtuk (nem) rendeltetésszerűen. Egy szép nagy franciaágy a tetthely.

Hirdető külseje

Bár nem arcos képpel hirdet, én semmi kivetnivalót nem találok benne. Először is barátságos volt (bár akkor éreztem még némi távolságtartást), az újabb alkalomkor viszont már ismerősként várt az ajtóban, fehérneműdresszben.

Action

Már a fürdőben kellemesen elbeszélgettünk a hazai és külföldi gazdasági helyzetről ;), de nem engedtük bő lére, inkább azzal foglalkoztunk, ami jövetelem igazi célja volt, magyarán kellemes órás légyott eltöltése Izával. Ezúttal is csókkal indítottunk, nekem kell ez a fajta intimitás is. Majd folytatódott a mások által is csodásan megénekelt orális technikájával, itt meg-meg kellett szakítani a fejkörzést, hogy ne idő előtt legyen végem. Több pózt kipróbáltunk, állva, ülve, fejlelógatva, majd gumit húzva először hátulról támadtam, hogyha elb.szom, kezdjük elölről... Lassan csináltam, amihez Iza nem volt hozzászokva, viszont igen tetszett neki. Mivel én az ágy mellett állva csúszkáltam a szőnyegen, inkább másik pózban folytattuk, oldalról/hátulról, majd megkérdezte, jövök-e szemből. Természetesen jöttem. Bár Iza sub-beállítottságú, én nem szoktam ehhez hozzá, azt csinálom, amit ő is szeretne. így viszont hamar orgazmusközeli állapotba került, ezután gondoltam, a popsiját is tűz alá veszem. Nem hárította el a támadásomat, kis síkosító után pikkpakk becsusszantam. Remek volt, sokáig is húztuk, de nem ott akartam, hogy végem legyen, így higiéniai okok miatt gyors tusi után Iza újra a szájába vett. Imádom a technikáját, némi mélytorok és KF után Iza szájában lett végem. Meglepődve vettem észre, hogy az órás intervallumból már csak 10 perc maradt hátra, így a hátralévő időt már csak beszélgetéssel töltöttük. Majd öltözködés és folytattam hosszú utamat.

Elszámolás

Tavalyhoz képest kicsit emelkedtek a rezsihozzájárulás költségei, de ez van, mindenütt ez a fránya infláció. Viszont ezzel együtt is tökéletes volt a randi. Pár dolog változott tavalyhoz képest, az adatlapján viszont amit vállal, az rajta van. Maximálisan korrekt hölgy.

Szolga lány, felejthetetlen szexpartner

  Smiler

Egyeztetés

A múlt hét vége felé gondoltam egyet és Vtr-n keresztül kértem lehetőséget. Másnap délelőtt jött is a reag. Elfogadás előtt még kérdezte, hogy tudok- e a rózsaszálakról és hogy, komolyan gondolom-e, mert volt aki eljátszotta a bizalmát. Mondtam, hogy nálam minden sín lesz és ez már a második találkánk lesz. Tuti lesz randi és lett is......

Megközelítés

Én ugyan hévvel érkeztem, mert ez az egyik legoptimálisabb. Buszmegálló is van a Szentendrein. Jó sok autót láttam míg kutyagoltam, de egy ügyes sofőr megtalálja bizti a helyét.

Helyszín

A szoba ugyan nem olyan nagy, de az elrendezése tágassá teszi. A fürdő nem nagy, kád van benne zuhanyfüggönnyel, tusfürdő bő választékkal, Listerine-t is láttam. A rend, tisztaság nekem teljesen megfelelő volt.

Hirdető külseje

Kb másfél éve voltam utoljára a vendéglátómnál és nyugodtan mondhatom, hogy engem az új frizurája, hajszíne teljesen beindított. Régen vöröske volt, most inkább szőkés egy kicsi világosbarna árnyalattal. A teste vékony még mindig, noha azt mondta, hogy felszedett pár kilót. Kb annyit vehetett fel, hogy nekem fel sem tűnt. Egyrészes fekete lenge ruha volt rajta, alatta szintén fekete fehérnemű. Az arca teljesen átlagos, kedves kinézetű, jó volt elveszni a tekintetében. Magassága, életkora szerintem valós. A cicik ugyan nem gömbölydedek, de eredeti szilikon nélküliek és jól reagálnak a kényeztetésre. A bimbók nem kicsit duzzadtak hegyesre. Észveszejtő! A punci finom volt és illatos is. Szereti a kishölgy ha a csiklót izgatják. Na de az a popsi! A popsi kivűl-belűl valami isteni. Könnyen tágul és nekem abszolút komfortos volt benne lenni. Összképként egy vékony mindenre kapható kedves, odaadó, sub Milf!

Action

Időben érkeztem. Hívtam, de foglaltat jelzett, majd fél perc sem telt el újra hívtam és már kaptam is a kódot. Kis viccelődés, hogy a kapu lassabban reagál a nyitásra. Tetszett a humora. Mellette az emeletszám, útba igazítás pontos és egyértelmű, eltéveszthetetlen. Már nyílt is az ajtó, ahogy odaértem. A puszira már nem emlékszem, mert a haja teljesen levett a lábamról. Rögtön beszélgetésbe elegyedtünk. Ő elmondta, hogy vágták át a Vtr-rel, én meg ugyan gügyöghettem valamit, de inkább azzal voltam elfoglalva, hogy a kezeimmel alaposan átfogdossam ruhán keresztül, ha már olyan régen találkoztunk. Kedves vendéglátómmal hamar átbeszéltük, hogy mivel szeretném indítani az eksönt. Mindketten irány a fürdőbe. Egy jó kis pisivel akartam indítani, de csak előtte volt meg az inger. A kádban már nem ment. De sebaj azért kellően megmosattam a farkamat, felsőtestemet szolgalánnyal. Ő előttem már fürdött. Ha már nyújtogatta a nyelvét egy centire a farkamtól( felhívás egy keringőre), nem álltam meg, hogy ne adjam oda már a kádban a hús játékszerét. Először csak a felét vette be a kedves és kéz nélkül körkörösen játszott a nyelvével a farkam felső felén. Tetszett, hogy csak utána engedett le a torkába, de tövig. Átlag méretem van és tovább már egy millit sem tudtam volna lentebb lenni. Volt hanghatás is a torka mélyén. Öklendezés szinte semmi, pedig becsülettel tartottam lent. A nyálat sem pazarolta. Még mielőtt diszkréten eltüntette volna utasítottam, hogy folyassa, köpje a tenyerembe. A kezemen levő nyálat vagy az arcára, vagy a cicikre kentem. Ezt a szobában is többször eljátszottam. Elvégre nedvesen jó minden! A fürdői orális kényeztetés után irány a baszoba és elő is került az első játékszer. Egy szivecskés anál plug került a kezembe, majd kellő pucsítás és sikosítás után óvatosan toltam be a kishölgynek. Annyira óvatos voltam, hogy kaptam a biztatást, hogy toljam be nyugodtan. Tetszett ahogy a záróizmokon átbillen a kis eszköz. játszottam vele, mint gyerekkoromban a gombfocival. Szóval elvoltam de ráuntam és egy nagyobb dolgot akartam betenni a Kedves fenekébe. A pumpás az elejétől jó ötletnek bizonyult. Újra sikosítás itt is ott is! Kicsit lightosan pumpáltam a szerkezetet, de a Kedves szólt, hogy erősebben, mert gondolom nem duzzadt ahogy kell. Cukkini méretűre duzzadó játékszert nyomott ki a Drága magából. Csodás látványt nyújtott a kitágult ánusz. Gyorsan visszahúzódott majd még kétszer eljátszottuk ezt a fajta popsi vizitet. Kellő kedvet csináltunk, hogy a farkam is hasonló popó élményekben részesüljön. De előtte még egy kis torkos szerda délelőtt térdelve az ágyon, a padlón, fejlelógatva az ágyról. Jöhetett a gumi, amit a Kedves rakott fel. Én magamnak péniszgyűrűt, hogy tovább bírjam( ez nem volt jó ötlet). Először misszibe tettem a popsiba, mert látni akartam a Kedves arcát ahogy kefélem ezerrel, tövig. Meg is lett az eredménye, mert kezdett spriccelgetni a Kedves. Nem kíméltem, mert a méretem, vastagságom teljesen megfelelővoltam neki. Olyan popsira születtem fajta vagyok! Doggyban sem finomkodtam. Nem untam vagy ilyesmi, de már elég hosszú ideje ment így a móka, amikor is lankadni kezdtem. Ezen még dolgoznom kell, hogy állandó keménységű legyek, így a Kedves levette a gumit , megtisztított és újra a torka mélységét és lelkes szopását élvezhettem. Ekkor kitaláltam, hogy úgy szopatom a Kedvest, hogy közben izgatom és újjazom az ánuszát, hogy még több nedű locsoljon, terítsen be minket. Spriccelt is a Kedves becsülettel. Mindenünk nedves lett. Újra fain lett az erekcióm és még egy kicsit a vége előtt( mert Kedvessel ezt is figyeltük, hogy mennyi időm van), kértem a popóját. A koreográfia ugyanaz, misszi, doggy, tolom ezerrel a popsiba és semmi ejakulációs érzés. Közben ahogy dugtam a Kedvest rátettem a nyakára a kezem és úgy csináltam tovább. Nem szorongattam vagy ilyesmi, de fél szavakból is levettem, hogy rossz ötlet volt. Belátom és elnézést kérek ezért a bakimért! Remélem azért kompenzálta az elégült fejem, ami nagyon tetszett neki. Ahogy nekem is az egész eksőn, de az idő meg fogy! Pedig jó helyen volt a velem egykorú is. Kénytelen voltam rövidre fogni a dolgot, hogy hepi legyen a befejezés. Leszálltunk az ágyról és a Kedvest kértem, hogy fejezze be szájjal ezt a remek órát. Mondtam neki , hogy nyugodtan használja a kezét is. Ne kímélje a farkamat. Én lekaptam a péniszgyűrűm, de így sem volt egyszerű. Egy idő után már kinyújtott nyelvvel kérte, hogy élvezzek a szájába. Hosszú ideig vertem magamnak, hogy sikerüljön, de végül is sikerült a szájába, arcára élveznem. Megkönnyebbülten baktattam egy köszönömmel a fürdőbe!

Elszámolás

Extrát nem vettem igénybe, mert a kishölgy igazán bevállalós és azt maximálisan teljesíti is. Semmi PR trükk nincs. Nagyon megérte a vele töltött idő. Kitűnő szolgáltató!

Szolga lány, felejthetetlen szexpartner

  cowboy

Egyeztetés

Próbálom megtörni a "pech" szériámat a lányok kapcsán. Rendszeresen próbálkozom, hogy adjak esélyt a szerencsének. Délelőtt a városban volt munkám és úgy gondoltam utána jó lenne meglátogatni valakit. Már régóta tervben volt, hogy a perverzebb fantáziámnak is teret engedjek és ennek egyik legjobb képviselője ő. Megtippeltem, hogy meddig tart a munka, hagytam ráé még egy jó fél órát és reggel elküldtem a VTR-t. És egy sms-t, hogy küldtem VTR-t :-) Kicsit féltem, hogy nem fog összejönni (volt már rá az utóbbi időben több példa), főleg, hogy pénteken volt utoljára a szabija előtt, de szerencsém volt. Fél órán belül megjött a pozitív válasz.

Megközelítés

Buda északi fele, Kaszásdűlő. Lakótelep. Fizetős övezet, de 1-2 parkoló mindig van a közelben. Nekem sajnos általában nem esik útba, át kell menni hozzá a városon. Most sem volt egyszerű, már beindult a péntek délutáni dugó (ez a hazaúton még jobban érezhető volt), de azért kényelmesen odaértem. GPS is ismeri, HÉV, busz a közelben. Még volt jó húsz percem, amit a kocsiban ücsörögve töltöttem. Amikor eljött az idő a kapuból telefon. Megkaptam az instrukciókat és mehettem.

Helyszín

A lakás egy tipikus lakótelepi lakás. Nem több, nem kevesebb. Azon belül egy jól karbantartott, tiszta lakás, amit életvitelszerűen is használ a kedves. Fürdőben van tusfürdő választék, nedvszívó, nagy méretű törölköző. Fürdés t a zuhanyfüggönnyel takart kádban lehet megejteni. Az akcióra a nappaliban kerül sor. Van egy nagy franciaágy, de egy kisebb kanapé is.

Hirdető külseje

A képeknek megfelelő a hölgy, bár azok inkább hátulról illetve egyes lényeges részeit mutatják. De az alkata teljesen jól átjön. Vékony, izmos nő. Mellei kicsik, enyhén gravitálnak és pont kézbe illők. Markolhatók. Hatalmas bimbókkal van megáldva, melyeket nagy öröm csavargatni, morzsolgatni. Arca helyes. Haja rövid, vörös. A teste nem az a kemény feszes, hanem a markolható, lágyabb típus. Én nagyon kedvelem ezt a típust. Imádok belemarkolni a "húsba" a megfelelő helyeken. Fekete combfixben és valamilyen szintén fekete bodyban fogadott. Hozzá magassarkú cipő.

Action

Érkezés után csókokkal fogadott. Cipőt, kabátot levetetem és irány a nappali. Közben beszélgettünk, mivel már elég rég találkoztunk. Megcsodáltam és megdicsértem az öltözetét. Izgató volt a fekete body. A harisnya is nagyon jól áll neki, formás és hosszú lábai vannak. Persze nem sokáig maradtak rajta ezek a cuccok, ugyanis nedves játékok is elő voltak irányozva, Mindketten megszabadultunk a ruháinktól és célba vettük a fürdőszobát.
Beléptünk a kádba. Zuhanyfüggöny be. Kedves beállítja a vizet és segített a tisztálkodásban. Ezután engedelmesen letérdel és szájával kezdett ügyködni a főnökön, majd engedelmesen fogadta a nedves ajándékomat. Mikor befejeztem helyet cseréltünk. Felállt a kád két szélére én pedig a lábai közé térdeltem. Gyönyörű látvány, ahogy az alapvetően zárt puncija enyhén szétnyílt. Lelkesen fogadtam én is az ajándékot, a végét csók formájában vissza is juttatom neki :-)
Újabb gyors tisztálkodás után bementünk a nappaliba. A szoba közepén állva egyik kezemmel megmarkoltam a mellét, másikkal a fejét és vad csókban forrtunk össze. Egy két perc így telt. Kezemmel csavargattam a mellét, bimbókat húzogattam és közben nyelvem is vadul bejárta a száját. Egy idő után megfogtam mindkét kezemmel a fejét és lefelé kezdtem tolni, ahol a főnök már nagyon nyújtózkodott. Nem kellett sokat magyarázni. Egy két óvatos csók, majd 5 másodperc múlva koppant az orra a hasamon. Igazából nem volt szükség a kezemre, magától dugatta a száját velem. Időnként kihúztam a farkam a szájából, élvezettel néztem a lecsurgó nyálpatakot, majd gyorsan vissza. Kisvártatva elkezdtem pislogni az asztal felé, melyen az eszközök találhatók. Kedvesem értette a célzást. Közelebb léptünk. Kiválasztottam egy paskolót, ő pedig feltérdelt a közeli kanapéra. Innen folytatta a franciás játékokat, de így már kényelmesen elértem a teste szinte minden részét is. Először tenyérrel, majd a paskolóval csapkodtam a fenekét, majd a puncit is. Kis kitérőket is tettem a talpa irányába. Eközben a feje szorgalmasan járt a farkamon. Egy-egy jól sikerült csapás nyomán megrezdült, ilyenkor még mélyebbre csúsztam (ha lehetet egyáltalán :-) ) Néha rászorítottam az egyik kezemmel a fejét a másikkal megkerestem a lelógó melleket és azokat szorongattam. Kezeim elkalandoztak néha a punci és popó környékére. A punciba már olajozottan csúszott be az ujjam, de a popónál sem éreztem nagyobb akadályt. Ide először a kisebbik análdugót csúsztattam be. Felvettem egy kisebb sokszálú korbácsot és azzal paskolgattam a popót. Ezután kiválasztottam egy másikat, erősebb szálakkal, amivel már határozottabb csapásokat lehetett adni. Ennek a nyele úgy volt kialakítva, hogy egyben műpéniszként is használható. Ezt szerettem volna becsúsztatni a popóba, de kedvesem kérte, hogy azzal ne. Így aztán kiválasztottam egy elkeskenyedő, golyós, kampóban végződő eszközt és azt toltam be neki tövig.
Mikor kiszórakoztam magam, javasoltam, hogy menjünk át a másik ágyra. Vittük magunkkal az eszközkészlet jó részét. Elsőre hanyatt fektettem a kedvest, fejét lelógatva az ágyról és a "klasszikus" fejlógatós, szájbadugós játékot játszottuk. Hosszan élvezkedtem a szájában, Időnként kihúztam a főnököt, elkentem a nyálat kedvesem arcán, majd vissza. Néha szinte teljesen ráfeküdtem és toltam mélyre. Hogy a kedve még jobb legyen a paskolóval a puncit csapkodtam, kiélvezve a rándulások hatásait a farkamon. Mikor ezt is kiélveztem felfektettem az ágyra, betérdeltem a lábai közé, ráhasaltam és csókolóztunk, közben a melleit csavargattam. Kicsit lejjebb csúsztam, így a számmal is elértem a melleket. Szívogattam, harapdáltam a bimbókat. Még lejjebb haladtam. Belenyaltam a lucskos punciba, majd nyúltam a síkosítóért. Kicsit bekentem a kezem, majd kb 3 mozdulattal csuklóig toltam a kezemet a punciba. Nagy sóhajt hallottam. Elkezdtem először forgatni, majd kedvesem biztatására ki-be mozgatni a kezem, egyre gyorsabban. Szemmel láthatóan nagyon tetszett neki. Időnként rányaltam, haraptam (finoman) a csiklóra. Megfogtam egyet a kisebb vibrátorok közül és a már kicsúszott kampó helyére betoltam a popóba. Először finoman, majd egyre erősebben elkezdtem ki-be mozgatni az eszközt. Előtte beszélgettünk róla, hogy nagyon kedveli ezt a kényeztetési módot. És valóban. Folyamatosan biztatott, hogy csináljam, ne hagyjam abba és elkezdett spriccelni. 5-10 másodpercenként egy-egy hatalmas spricc jött és csak biztatott a folytatásra. Az utolsó adagot a számban fogtam fel. Ekkor lenyugodott. Bent hagytam a vibrátort, ráhasaltam és számból a szájába csurgattam a felfogott folyadékot.
Csókok, markolászások után kis technikai szünet jött. Eltávolítottuk a vibrátort, kicserélte az előrelátóan odakészített, erősen benedvesedett törölközőt. Addig én az ágy szélén ültem. Mikor visszajött letérdelt elém és nekikezdett a főnök kényeztetésének. A szokásos tövig nyelős mozdulatok, néha kézi rátolás. Már nagyon fel voltam izgulva (az is csoda, hogy ennyit bírtam :-) ) így pár perc után elhúztam a fejét. Ekkor megkérdezte, hogy mi lenne, ha most meglovagolna és jól megdugnám, mert már nagyon vágyik rá. Mondtam, hogy ez egy remek ötlet, de a dugás hosszára nézve nem vállalok garanciát :-) Mosolyogva közölte, hogy nem gond :-) Hanyatt feküdtem. Vegyvédelmet üzembe helyezte, kicsit keményített a szájával és rápattant a farkamra. Először óvatosan mozgott, közben szemei néha felakadtak. Majd mélyen beleült és úgy tolta előre-hátra a csípőjét. Igyekeztem visszatartani magam, de nem bírtam olyan sokáig. Amikor úgy láttam, hallottam, hogy elélvez, hatalmas rángások közepette én is hatalmasat spricceltem a gumiba. Percekig pihegtünk, majd mosolyogva közölte, hogy már nagyon hiányzott neki a dugás. És hogy szerencse, hogy gyorsan el tud élvezni :-D
Eltávolítottuk a gumit, kis törölgetés és elheveredve az ágyon beszélgettünk még. Szeretek vele beszélgetni. IS :-)
Ezután fürdő. Kaptam egy újabb, száraz törölközőt. Közben végig beszélgettünk. A rózsákat a végén az asztalra helyeztem és indult, jó pihenést kívánva neki.

Elszámolás

Egyetlen extra van, ez a faust. Mindenképp érdemes kipróbálni. Könnyen megy és nagyon élvezi. Isteni érzés forgatni benne a kezeimet miközben látszik, az arcán, hogy mennyire jó ez neki. Minden más alap (azok is amik a legtöbb helyen extrának számítanak)

Szolga lány, felejthetetlen szexpartner

  Kalaposanakonda

Egyeztetés

Telefonon kerestem, nem vette fel. Erre SMS-t írtam, amire válaszolt. A délelőttre nem volt szabad ideje, de felajánlott egy délutáni időpontot, amit elfogadtam. Így gyorsan összejött az egyeztetés.

Megközelítés

Fizetős parkoló az utcán, szokott hely lenni (nem először voltam)

Helyszín

Normál panel lakás. Fürdőben tusfürdő hegyek, fetisisztáknak :) Új hatalmas ágy pár hónapja. Szerinte már nyikorog, én nem tapasztaltam.

Hirdető külseje

Kicsit felszedett a legutóbbi látogatásom óta. Nyáron sok gyümölcsöt evett és attól :) A cicijének ez kifejezetten jót tett szerintem. Bár gravitálnak, de teltebbek lettek. A popsija most is nagyon formás. (Ő meg megjegyezte, hogy fogytam, amivel boldoggá tett.)

Action

A nyári popó tágítást akartam folytatni még tovább, a határokig kitolva, ha lehet ezt mondani. Ezért már érkezésem előtt kértem, hogy egy dildót felhelyezve várjon, amit ugyan elfelejtett, de pótoltuk gyorsan a hiányt. Zuhanyzásban segített. kértem, hogy a farkam mossa meg, mert erről múltkorról nagyon kellemes emlékeim voltak, és ha már azt megmosta, akkor az egész testemet is. Állva, mint egy kisgyereket, végig szappanozott. Egy pillanatra visszarepültem a gyerekkoromba :) De mivel felnőtt játékokra érkeztem, ezért átvonultunk a szobába. Szájba dugással kezdtünk, kérésemre nem bukott rá, hanem hagyta, hogy én toljam neki. Én tényleg kényszer francia érzet volt a kényszer francia. Az ágy szélénél csináltuk, közben a tükrös szekrény ajtót pozícióba húztam, húzta, hogy mozizhassak is. A további actionök közben is húzkodtuk az ajtót mindig a megfelelő helyre :) A nyálcsorgása kellően megindult és élvezte is a dolgot. Majd négykézlábra állítottam a tükörrel szembe, hogy lássam az arcát és a bőr paskolóval a fenekét, punciját és cicijét nevelgettem. Legnagyobb hatással tán az utóbbi volt rá az arckifejezésből ítélve, bár a feneke is szépen megpirosodott. Nem maradjon nyoma, kérte. (a vállán volt egy seb, csík, nem kérdeztem rá, de szerintem egy vendég lépett túl talán a határon) Szolgalány ilyet nem mondhat, válaszoltam. Mire ő, de mondhat. Ebben maradtunk :) Közben az anal plug végig benn volt neki, de mivel a tövénél elég vékonyka fajta, ezért kicsit ki be húzkodtam, hogy a széles része tágítsa a záró izmát. Majd egy vastagabbra, majd még vastagabbra cseréltem és jól megjárattam. Ekkor már az ágyon volt négykézláb, illetve a kezével húzta szét a popóját, punciját. Utóbbi tágra nyílt, illetve popsi lyuka is, mikor a dildót kihúztam. Igazi gaping volt. A látványtól kőkemény voltam már, és gumit kérve könnyedén cuppantam a popójába. Előtte tán punciba is dugtam, míg a kis anal plug popsiban volt, de erre már nem nagyon emlékszem, mert a látvány elvette az eszem :) Minden esetre az idő nagy részében a popsiban tartózkodtam. Egy lábbal az ágyra támaszkodva, kicsit oldalasan, tövig tudtam neki tolni, hogy a testünk csattogva összeért minden lökésnél. A Hölgy is rendkívüli módon élvezte az anál szexet. Ez nem csak a hangokból volt érezhető, hanem hogy bár próbálta visszatartani (tudja hogy én annyira nem szeretem), de akaratlanul is spriccelt. Mivel fáradni kezdtem ezért újra egy dildót helyeztem a popójába és felváltva hol a farkammal, hol az eszközzel ment tovább a dugás. Ez annyira izgatta, hogy már ő is látn akarta magát a tükörben :) Próbálkoztam egyszerre is bedugni, szerintem ment volna, de azt nem engedte. Ezért inkább a legnagyobb fekete műfarkat raktam be a punciba, és én vissza a popsiba. Újabb kemény lökések, újabb spricc, újabb élvezet. Majd újra csak ánusz. Sikerült annyira kitágítani, amit még életemben nem láttam élőben, max pornó filmekben. Végén gumit lekapva az arcára, szájába élveztem. Majd készségesen leszopogatta a spermás farkam. Gyönygyöző homlokkal mentem el tisztálkodni. Szerintem 30 percet biztosan dugtam a popóját, kifáradtam rendesen. A maradék 10 percet az ágyon fekve, simogatással, beszélgetéssel töltöttük. Szuper volt.

Elszámolás

Elszámolás a publikus adatok szerint történt, 1 ó 30 rózsaszál, utólag leraktam aza asztalra

Szolga lány, felejthetetlen szexpartner

  Kalaposanakonda

Egyeztetés

Telefonon kerestem. mivel nem először voltam, meg volt a száma a telómban. Másodikra felvette.

Megközelítés

Kocsi, panelházak előtt parkoló, moderált parkolási díj. Hely volt.

Helyszín

Célnak teljesen megfelelő panel lakás. Fürdőben tusfürdő választék, zuhanyrózsa színes fényekkel, baszoba tágas, kanapé kinyitva.

Hirdető külseje

Képeknek teljesen megfelelő külső. Szép popó. Cicik nem túl szépek, gravitálnak, de nagy bimbók, amiket jól lehet tekergetni :)

Action

Előszobában fehérneműben fogadott. Ismerősként üdvözölve megcsókoltuk egymást. Zuhany után a szobában folytattuk. A szerszámra rögtön rábukott. Nagyon vadul tud szopni a hölgy. Tövig nyomtam neki, de ő még tovább, mélyebben akarja bekapni. Hanyatt fektettem az ágyra fejlelógatós pozícióba, és így dugtam tovább a torkát. De megint csak az történt, hogy amennyire én betoltam, ahhoz képest ő még mélyebben be tudta kapni. Kicsit már fájt is a fogai miatt, de aki mazo az biztos élvezi :) Rövidesen rátértem a következő napirendi pontra. Öklözés. Síkosító használata után simán csusszant be a jobb öklöm. Ki be, ki be ezt játszottam, majd bent forgattam. Élvezi, majdnem spriccelt is, de kértem hogy ne (engem nem izgat). Az nehéz lesz, ha így folytatom, felelte. Jó, akkor váltunk. Balkezemet is benedvesítettem és most már két öklömet járattam ki be, ki be felváltva :) Háát, nagy nehezen tartotta vissza magát a spicceléstől. Aztán megpróbáltam, hogy egyszerre a kettőt, mikor az egyik bent volt, akkor elkezdtem csúsztatni be mellé a másik kezem ujjait. De azt nem engedte, nála is vannak nyilván határok. Minden esetre 3 ujjam bent volt még a másik öklöm mellett. :) Majd popsi tágításhoz támadt kedvem. Egy nem kicsi vibrit vettem el az asztalról, négykézlábra térdeltettem, felső testét lenyomtam, pucsítson, popsi az égbe áll, és benyomtam. Gyakorlottan fogadta magába. Sokáig ki be járattam, hogy mire én kerülök sorra, addigra tág legyen. Végül ő kérte, hogy most már a farkammal is dugjam meg. Gumit húztunk és hátulról hatoltam be, az ágy mellett állva. Közben a cicijét markolásztam, a bimbókat tekergettem. A hölgy mindent élvezett. Lelkesen, keményen dugtam a popóját. Majd pihenésképpen a műfarkat dugtam vissza neki és a padlón járattam négykézláb körbe körbe, miközben a rosszkislánynak kellett vigyázni rá, hogy ki ne csusszanjon a popójából a műpénisz. Én a paskolóval mentem utána, és néha vagy azzal, vagy a tenyeremmel jól a fenekére sóztam. Majd terpeszbe parancsoltam, és a punciját kezdtem nevelni a paskolóval. Persze módjával, nem tiszta erőből, de nem is finomkodtam. Figyeltem a reakcióit, és amit "azért már megérez" erősségű és reakciójú volt, abból kapott jó párat a nunijára. :) Következő tervezett napirendi pont, a kútfúrás. Az ágy mellé gyertya állásba parancsoltam, én pedig felette állva hatoltam a popsijába. Közben öklözni is támadt kedvem. Farkam a popóban, jobb kezem a punciban matatott. A tenyeremen éreztem a popsijába ki be hatoló farkam :) Szinte marokra tudtam volna venni. Még soha nem tapasztalt érzés volt. :) Mivel elfáradtam a pózban, ezért átkértem hanyatt fekvésbe az ágyra. Itt folytattuk a popsi dugást. Közben ki ki húztam, hogy nézzem, mennyire tágult már ki. Sajnos nagyon gyorsan bezárnak a záróizmai. De ő találta fel magát. Mondta, ha izgat a látvány, akkor dugjam újra a műfarokkal, ő pedig kézzel széthúzza. Így is lett. Hanyatt fekve megemeltem a popóját, ő széthúzta, én a műfarkat ki be járattam, és végre megpillanthattam a pornófilmekben "gaping"-nek írt jelenséget, egy rózsa szerűen kinyíló popsit, ami a szintén tágra nyílt puncival olyan vízuális élmény volt, hogy kőkemény lettem, és hatalmas élvezés lett a vége a gumiba. Csillagos ötös Neki odaadásból és vendégért mindent mentalitásból. :)

Elszámolás

Az öklözés extra a hirdetése szerint.

Szolga lány, felejthetetlen szexpartner

  westside

Egyeztetés

VTR-en foglaltam időpontot másnapra, gyorsan visszajelzett és elkérte a számom is, mivel nem találkoztunk még, ezért aznap még fel is hívtam az időpontot lefixálni. Minden gyorsan és egyszerűen ment.

Megközelítés

Autóval mentem, 10 emeletes panel ház, lakótelepen. GPS könnyen odatalált, parkolót lehet találni (fizetős). Pontos házszámot tudtam, érkezéskör felhívtam, kaputelefon felcsörögtem és fent is voltam.

Helyszín

Tipikus panel lakás, pici fürdő (többféle tusfürdővel, átlagos káddal, huzanyfüggöny, stb..), pici wc, egy nagyobb nappali. A nappaliban volt a fő műsor, ott egy nagy kanapé volt leterítve pár lepedővel, valamint egy asztalon sorakoztak a segédeszközök.

Hirdető külseje

Képeknek és korábbi beszámolóknak megfelelő, arcra átlagos, nem az a kifejezetten szexi lány kinézetű aki után megfordulnék az utcán. A korábbi beszámolókból tudtam, hogy mire számítsak ilyen téren (is), így nem ért meglepetésként. A mellei kisebbek és már lógosak picit, bimbói nagyok, van egy kis hasa is, feneke puha és jól markolható. Haja rövid, festett vörös.

Action

1 órára mentem, az összeg rendezésével kezdtük, közben egy kis chit-chat, megdicsértem az asztalra kikészített, felhalmozott eszközöket. Elején megbeszéltük, hogy mit szeretnék, mi az ami leginkább érdekel, aztán mentünk is egy közös zuhanyra.
A korábbi beszámolói olvasása előtt bevallom egyáltalán nem foglalkoztatott a pisiszex vagy az öklözés, de olvasva hogy miket vállal és milyen élményt nyújt ez a vendégeknek, kicsit felcsigáztak ezek a számomra extrém dolgok is. Szóval életemben először én is kipróbáltam a pisiszexet, így ketten mentünk a kádba. Zuhanyzásban készséggel segített, javasolta hogy a farkamat én mossam meg, mert ha ő teszi akkor lehet a pisilés utána nehezebb lesz. Aztán szépen letérdelt és várta hogy lepisiljem. Nagyon bizarr élmény volt. Itt jól jött, hogy nem egy bombázó testű lányról van szó, nem állt még a farkam, így könnyebben indult el a pisilés is, noha ez a "könnyebben" is eltartott pár percig. Végül csak elindult, pisiltem az arcára, nyelvére, mellére. Volt hogy ráfogtam a fejére és pisilés közben ráhúztam a farkamra, szó nélkül be is vette, csorgott tovább a pisi a szájába. Fura, bizarr, szexi, extrém volt. Szép lassan felállt a farkam is a játék közben, úgyhogy párszor még ráhúztam a fejét a farkamra, "koppanásig", szopattam picit, teljesen mélyre benyomtam a torkába, amit abszolút jól viselt, talán még élvezte is :)
Ezt követően megtörölköztünk, még elszaladtam mosdóba hogy a pisilés maradék részét befejezzem, mert ahogy felállt a farkam az félbemaradt :) Legközelebb majd megpróbálom az egészet ráfolyatni. Mielőtt elmentem volna mosdóba, megmondtam neki, hogy úgy várjon a szobába, hogy hanyatt fekve lelógatja a fejét az ágyról, és előtte felnyom a fenekébe egy plugot.
Mosdó után ahogy besétáltam a szobába konstatáltam hogy szófogadó módon az előre kért pózban várt, úgyhogy szépen odasétáltam és szó nélkül benyomtam tövig a farkam a szájába, közben fölé hajolva ellenőriztem a plugot is a helyén. Ezután kezdetét vette a fő attrakció amiért jöttem, a kemény facefuck, kényszerfrancia. Nem kíméltem, dugtam a torkát ahogy csak tudtam, meglepően sokáig bírja egy szusszal, amikor kis levegőre volt szüksége akkor jelezte a combomon. Itt is megemlíteném, hogy ha fiatalosabb, szexibb lett volna, jóval hamarabb elélveztem volna talán már itt, szóval jól jött hogy kevésbé esetem a teste, gond nélkül kipróbálhattam és kiélvezhettem mindent, amit elterveztem. Szóval a kényszerfranciázás közben pár perc után elkezdtem érdeklődni a puncija felől, ekkor kérte hogy vegyük ki a plugot és tegyünk síkosítót a kezemre ha öklözni akarom. Szép lassan kihúztam a plugot a fenekéből, majd elkezdtem ujjazni a punciját. Rögtön két ujjal, aztán 3, 4, majd bement az egész öklöm csuklóig. Nagyon bizarr érzés, csuklóig bent lenni a puncijában. Bent nem volt annyira szoros, de a "bejárat" szorított picit. Na itt újra elkezdtem keményen dugni a száját, torkát, közben öklöztem. Jól bírta a megpróbáltatást, talán ez volt az egyik póz ahol elélvezett.
Amikor kifáradtam a szájbadugásától és öklözésétől, elvettem az egyik nagyobb dildót az asztalról, kis síkosítást követően benyomtam a fenekébe. Itt (sem) finomkodtam, először lenyomtam a torkán a farkam, majd pedig fokozatosan de határozott tempóban, benyomtam a fenekébe a teljes dildót. Gyorsan elhoztam a pálcát is az asztalról és így dildóval a fenekében, farkammal a torkában elkezdtem csapkodni a pálcával a mellét, punciját, majd még egy kis szájbadugás volt a program.
Következő póz az anál volt, hasra fekvést kértem tőle és úgy dugtam fenékbe. Kis idő múlva elhoztam a másik nagy dildót az asztalról és mondtam hogy hanyatt fekve azt vegye a szájába, szopja, miközben én a fenekét dugom. Feneke annyira nem volt szoros, de hát jóval nagyobb dildókkal tágítottam mint amekkora az én farkam. Látva a tágulási képességét, legközelebb rögtön a farkammal fogom tágítani.
Végül újra hanyatt fekvést kértem tőle, fejét lelógatva az ágyról, és elmondtam a program végét: kényszerfrancia mélytorokkal, elélvezéskor az első löketet az arcára adom, a többit a torkába mélytorokkal. Így is lett, próbáltam addig dugni az száját amíg el nem élvezek, de nem volt annyi vizuális inger hogy ez összejött volna, szóval kézbe vettem az irányítást, és rávertem az arcára. Az első löket szépen az arcán landolt, kezdett is csorogni rajta, de a többit már nem oda kapta, gyorsan lenyomtam a torka mélyére a farkam és oda lövelltem a maradékot. Eszméletlen élmény volt, ahogy a farkam benyomtam a torkába elélvezés közben, mintha újra a csúcsra értem volna. Teljesen jól fogadta, kicsit sem ellenkezett, a torkában mozogva hagyta hogy lenyugodjak.
Ezt követően volt egy 5-10 perc pihi, majd pedig egy fürdés. Maradt még ~20 perc az órából, de tudtam hogy második kör nem fog menni. Ritkán megy 1 óra alatt két kör, ahhoz nekem két dolog szokott kelleni, az összhang szex közben (ez abszolút meg is volt), és a vizuális élmény (ami nem volt elég duplázáshoz). Teljesen elégedetten távoztam.

Elszámolás

Nála nincsenek extrák, minden amit vállal az alapban van. Egy órára mentem, az oldalon feltüntetett árat fizetve. Ár érték arányban teljesen megérte.

Szolga lány, felejthetetlen szexpartner

  tk23

Egyeztetés

Szokásos módon vtr en történt így egyszerű mindkettőnknek.

Megközelítés

3 kerület ismert hév melletti panel negyede.Parkolni a ház előtt tudtam fizetős így mindig van hely. Gps pontosan tudja a címet.

Helyszín

A lakás a célnak tökéletesen megfelel. Tiszta, kulturált napfényes a nappali ami a tetthely.Egy nagy kihúzható ágyon lehet rosszalkodni ,vagy bárhol igazából.Fürdőben kád sok fajta tusfürdő van, meg tiszta nagy méretű törülköző. A játékszerek ki vannak készítve az asztalra és mindent lehet használni,és én szinte már mindent is használtam.

Hirdető külseje

Minta a képeken .Rövid vörös haj vékony alak mellek picik de nagyobbacska bimbókkal.Most kérésemre meztelenül fogadott.Az új képek amúgy is igencsak fasz állítóra sikeredtek.

Action

Vetkőzés után együtt mentünk fürdeni és sort kerítettünk a pisilős játékra így elém térdelt és várta ,hogy az arcára szájába engedjem amit szemmel látható élvezettel fogadott.Miután befejeztük vadul szopni kezdte a keményen álló farkamat és ön magát mély torkoztatva nyelt koppanásig.Majd gyors tisztálkodás és irány a szoba.Itt azonnal kapott a popsijába egy szép kis tágított miközben az asztalra kellet könyökölnie majd kézzel szépen el fenekeltem.Ezután mögé térdeltem és a punciját szépen kinyaltam ami már rendesen nedves volt.Majd irány az ágy ahol hanyatt feküdve a lábait felhúzva nyaltam tovább a punciját,majd a lovagló pálcát magamhoz véve megcsapkodtam azt majd ujjazás és vad csikló szívás után kézzel is megcsapkodtam.Ezután vad smár és kis bimbó gyötrés után az ágyszélére ülve kezdet vad szopásba teljesen mélyre véve lent tartva ön magát kényszerítve amire én is rá segítettem neki és keményen lent tartottam ameddig jónak gondoltam.Amikor ilyenkor felengedtem mindig hatalmas nyál csík marad a farkamon,amit néha az arcán kentem szét.Amikor már nem bírtam tovább a nyitott szájába és az arcára vertem amit kaján mosollyal fogadott ,ami a szájába ment azt természetesen le nyelte mindenféle kérés nélkül.Kis tisztogatás után kis csevej majd irány a fürdőszoba ahol most már neki is kellet pisilnie így kértem húzza szét a punciját és én néztem ahogy folyik ki amit a farkamra engedett ami közben fel is állt így én ismét álló fasszal pisiltem az arcára és a szájába. Tusolás után ismét irány az ágy ahol most a fenekében levő tágított a pumpás tágítóra cseréltem és miközben nyaltam a punciját hol fel pumpáltam hol le engedve játszottam vele.Néha ki húztam óvatosan fel pumpálva majd le eresztve újra vissza ezt meg ismételtem párszor.Majd rá tértem a punci öklözésre amit egyből 3 ujjal kezdtem majd a többi is hamar bekerült majd az öklöm is simán becuppant amit aztán kedvemre húzogattam benne ki be mintha dugnám vele.Ezután jött a kérés most már a farkaddal is meg baszhatnál így kisvártatva már gumival a farkamon merültem el szemből Szolgalány csodás pinájában miközben a popsiban még mindig bent volt a ballonos tágító amin be kapcsoltuk egy idő után a vibrációt így is fokozva a kéjt.Néha rá pumpáltam ilyenkor a farkamon is jobban éreztem menyire ki tölti az egyre csak növekvő kerekedő tágító a popsiját. Ezután a seggéből a tágító ballon ki és az asztalról oda vittem a legnagyobb műfaszt. Amibe simán beleült a pinájával szinte egyből tövig ,majd le fel mozgott rajta. Majd a hátára feküdve a lábait széttárva mutatta meg menyire is feszíti szét a hatalmas fekete játékszer,ami a tövénél keskenyebb így ki se pottyant belőle. Ismét az asztalról választottam most egy kisebb játékszert amit a puniba dugtam miközben szemből seggébe dugtam.Innen fordultunk és most hátulról dugtam úgyhogy az arca oldalra fordítva volt az ágyra nyomva.Majd jött ami még nem volt és a jól kitágult popsiba benyomtam a farkam mellé a műfaszt is úgyhogy már dupla behatolás volt ami rohadtul élvezetes volt és mivel egy idő után szét fröcskölte az ágyat így valószínű ő is élvezte.Innen még fordultunk cölöpverőbe a dupla anált még mindig folytatva dugtunk tovább melynek a végén a gumit le rántva a testére arcára élveztem egy hatalmasat.

Elszámolás

Minden az alapban nincsenek extrák. Szolgalány maga az egyetlen extra vagy inkább extrém szolgáltató.A végén rendeztem a ki írt díjszabás szerint ami a vállalt dolgokhoz képest apró pénz.

Szolga lány, felejthetetlen szexpartner

  cowboy

Egyeztetés

Mostanában nem volt szerencsém az időpont foglalásokkal. Sokszor nem reagálnak a lányok a VTR-re, panaszkodnak arra, hogy nem jelenik meg az infó (néha nálam is eltűnik, hogy időpontot javasoltam). Máskor meg nem érem el őket telefonon sem, vagy csak szimplán nem találunk megfelelő időpontot. Szóval jó ideje próbálok bejutni lányokhoz. Épp ezért amikor megláttam, hogy Szolgalány adatlapján azt írta, hogy aznapra egy időpontja van, gyorsan lecsaptam rá és VTR-en lefoglaltam. Szerencsére 3/4 órán belül meg is jött a pozitív válasz.

Megközelítés

A hely a 3. kerületben található. Lakótelep széle, mindig akad néhány parkolóhely. A HÉV is egész közel tesz le. GPS pontosan mutatja az utat. Ha nem számítjuk mennyire a város szélén van (persze ugye nézőpont kérdése, de nekem dél-Pestről igen :-) ) a VTR pontos címet ad. Kapu elől pedig telefonon hívtam és megkaptam a be és feljutás paramétereit.

Helyszín

A lakás egy standard lakótelepi lakás. Tiszta, rendes. A berendezésen látszik, hogy nem csak munkalakás, hanem ott is lakik. A fürdő semmi extra, tipikus lakótelepi méret. Káddal, zuhanyfüggönnyel. Tiszta, rendes. A törölköző nagy és nedvszívó. Tusfürdőből is lehet válogatni. Az akció helyszíne a nappali, ahol egy kényelmes, kinyitott kanapé áll rendelkezésre. A ruhákat egy székre lehet letenni.
Minden tiszta, rendezett.

Hirdető külseje

Mivel nem először találkoztunk, nem volt nagy meglepetés. A képeknek teljesen megfelelő hölgy fogadott. Magasabb, vékony testalkat. Formás, de nem feszes bőrű, inkább olyan remekül markolható típus. Mellei nem nagyok és engednek a gravitációnak, de valami hihetetlen méretű és érzékenységű bimbói vannak. Arca nem egy fotómodellé, de kedves. Haja rövid, vörösre festve. Nekem kifejezetten bejön.

Action

Belépésemkor puszival fogadott. Átadtam a hozott csokit, levettem a kabátot, cipőmet és bevonultunk a nappaliba. Közben általános dolgokról beszélgettünk. Remek beszélgetőtárs. Megdicsértem a szerelést amiben fogadott (melltartó, tanga, harisnyatartós combfix), átöleltem és előlegként megcsókoltam. Levettem a ruháimat, a mutatott székre helyeztem és elindultunk a fürdő felé. Menet közben jeleztem, hogy szeretném ha ő is beszállna mellém a kádba. Ehhez le kellett vennie az izgató fehérneműket, melyben csókolózásokkal tarkítva magam is lelkesen segítettem. Csók közben kikapcsoltam a melltartót és ha már kiszabadultak, gyorsan megszívogattam a hatalmas bimbókat. Bugyit, harisnyát ő kapta le gyorsan és indultunk vissza a fürdőbe.
Beléptünk a kádba. Gyorsan lemosott a kívánt tusfürdővel (hagytam választani :-) ), majd rátértünk a kedvenc pisilős játékomra. Lelkesen fogadja az ajándékot arcra, szájba, testre. Közben kényeztet is szájjal. Mikor kifogytam, gyorsan újra megmostam magam, ő is lemosta a testét, törölközés és indultunk a szobába.
Az asztalról elvettem a kedvenc lovagló pálcámat. Vad csókokkal kezdtünk, miközben melleit csavargattam. Kis idő múlva letérdelt és rábukott a már igencsak feszes vigyázzban álló főnökre. Néhány nyalintás oldalról, majd be a szájba és tíz ,másodperc múlva már az orra érintette a hasamat. Ugyan nem kell neki a biztatás, de a biztonság kedvéért a pálcával rásegítettem a lelkesedésre. Popóját, talpát paskoltam. Az ágyon folytattuk ugyanezt. Kedvesem térdelt, én a szájában és a pálcával biztattam.
Mikor már nagyon a határon voltam, pihenésképp elmentem az asztalhoz és magamhoz vettem két hatalmas műbrokit és a csuklószíjakat. Az utóbbiakat mindjárt fel is adtam rá, jól jöhet még felkiáltással. Hanyatt fektettem, térdeit felhúzattam és ráhasalva csókolóztunk. Kezemmel a haját húzva feszítettem hátrább a fejét, néha az ujjaimmal cseréltem fel a nyelvemet. Pihenésképpen feltérdeltem és a melleit csapkodtam a pálcával. Néha a talpát is megjutalmaztam. Teljesen a nyakába hajtottam a térdeit így feküdtem rá. Vadul csókoltam, közben a fenekét markolásztam.
Egy idő után leszálltam róla. Kapott még párat a fenekére, majd lábait széthúzva bemásztam a combok közé. Megpaskoltam a puncit kézzel, majd rábuktam a számmal is. Erősen nyaltam, szívtam a csiklót. Két kezem közben a hatalmas bimbókat morzsolgatta. A hasi összehúzódásokat a mellekbe kapaszkodva erősítettem. Érezhetően (és hallhatóan) élvezte a ténykedésem. Többször is rányomta a fejemet a puncira. Egy idő után úgy gondoltam hiányzik valami azokból a nyílásokból, melyeket a nyelvem már jól bejárt. Először a punciba toltam fel 1-2-3-4 ujjamat. Ez újabb lelkes hanghatást váltott ki kedvesemből. Időnként 1-2 ujjal a popót is meglátogattam. A behatóbb vizsgálathoz síkosítót is alkalmaztam. ennek hatására az öklöm villámgyorsan elmerült a punciban. Mozgattam ki-be, forgattam, ujjaimmal simogattam belülről és közben a nyelvem fáradhatatlanul dolgozott a csiklón. Ez újabb összehúzódásokat váltott ki.
Kihúztam az öklöm és csak 3-4 ujj maradt bent, de közben a másik kezemmel a popóba indultam. Négy ujjamat nyelte el és nem kellett erőltetni. Szinte ő tolta rá magát. Természetesen a nyelvem eközben sem pihent.
Mikor már jól lefáradtunk javasolta, hogy most ő is játszadozna egy kicsit a főnökkel. Aki már igencsak felindult állapotban volt ami az előzetes ismerkedésnek és a hason fekve történő munkálkodásnak volt köszönhető. Feltérdelte, ő mellém négykézláb és elkezdte a játékot. Amikor nagyon feszült volt a helyzet kicsit kivettem a szájából, de gyorsan vissza is tettem. Kezem közben a popóban játszott. Egy idő után már nem bírtam tovább. Ráhúztam a fejét a farkamra, másik kezemmel a popót fogva hatalmasat élveztem a szájába. Hosszan benntartott még, hagyott lenyugodni és letisztított mindent.
Fél perc szünet után elfeküdtem az ágyon, őt 69-ben magamra fektettem. Míg ő a kicsavart főnökkel játszott én a punciját nyalogattam, miközben ujjaimat is bevetettem. Sokáig játszottuk ezt. Időnként erősen a fejemre szorította a punciját és vadabbul szívta a főnököt.
Sajnos én alapvetően egylövetű vagyok, most sem sikerült újra feléleszteni,bár néha egész közelinek tűnt a dolog. Így aztán idővel abbahagytuk ezt is. Kicsit pihentünk, majd elkezdtem készülődni. Közben beszélgettünk. Öltözés, csokorátadás és indultam melózni.

Elszámolás

Nincsenek extrák, minden az alapcsomagban van. Azért amit kap az ember tökéletes a kissé átlag feletti csokorméret.

Szolga lány, felejthetetlen szexpartner

  tk23

Egyeztetés

Vtr en előre egyeztetve sikerült időpontot foglalni.

Megközelítés

Most a 3 ik kerületben voltam ismét. Parkolni pont a ház előtt tudtam.Hév kék busz nem messze.

Helyszín

Még mindig a szokásos panel a maga minden előnyével és hátrányával. Nekem teljesen meg felel.Szokás szerint rend és tisztaság mindenhol.Fürdőben kád több fajta tusfürdő szájvíz és kikészített megfelelően nagy törülköző.A szobában még mindig a kihúzható kanapé ágy mely nekem teljesen megfelel.Ruhámat a szokásos székre raktam.Asztalon a kikészített játékszerek.

Hirdető külseje

A képeknek tökéletesen megfelel a valóságban is.Rövid vörös haj vékony alak mellek picik de nagyobbacska bimbókkal.Fogadásomra az előre megbeszélt szettben volt.Magassarkú fekete combfix ,harisnyatartó hozzá passzoló melltartó.Nyakán a nyakörv azon a póráz. Kezein lábain a bilincseléshez használatos bőrpántok. Popsijában a nagyobb tágító.

Action

Szokásos tisztálkodás után a szobában vad smárolás közben megszabadítottam a kis melltartójától ,hogy a mellbimbóit a szájamba vehessem amiket kicsit meg szívogattam és harapdáltam.Iza eközben már az álló farkamat húzogatta.Majd négykézlábra kellet állnia és a póráznál fogva körbe kelet sétálnia a szobában .Amikor az asztal mellet haladtunk el a kezembe vettem a lovagló pálcát és a fenekét csapkodva noszogattam további haladásra.Ezután az ágyra kellet térdelnie és a fenekét felém kitolva csapkodtam tovább a popsiját,miközben néha a pórázt magam felé húztam. Fordulás után az ágy szélére ülve kezdet szopni mélyen nyálasan önmagát mélytorkoztatva ,majd a tarkóját megfogva kezdtem szájba dugni.Mielőtt elélveztem volna még ki szerettem volna nyalni a punciját. Így hanyatt döntöttem az ágyon lábait széllesre tárta és én nyalni kezdtem először csak lágyan finoman majd egyre intenzívebben egy két ujjamat is bevetve. Miután kinyalakodtam magam még egy kicsit megcsapkodtam a pináját is a lovagló pálcával ,majd a kezeit hátra bilincseltem térdepelő állásban és a szájába adtam a farkam amit ismét mohon szopni kezdet amibe ismét besegítettem neki így szopásból szépen átmentünk szájba dugásba.Ami nem volt ellenére így folytattuk tovább kényszer elemekkel meg fűszerezve mélyen lent tartva jelzésig fejét rá szorítva a farkamra ,melynek a végén amikor már elég nagy nyáltócsa is volt a földön.Szépen a torka mélyére élveztem egy hatalmasat melyet mind egy cseppig azonnal nyelt is le.Ezután kezeit eloldoztam majd az ágyra dőlve a punciját kényeztetve folytattuk tovább e fülledt romantikusnak egyáltalán nem nevezhető órát. Majd rá tértünk az ököl szexre mely mind kettőnknek nagy kedvence .Kis művi síkosítás után könnyedén tűnt el a pinájában egyre több ujjam majd az öklöm is simán befért. Így most már a teljes kezemmel jártam benne néha teljesen ki húzva és vissza dugva dugtam az öklömmel mindkettőnk nagy örömére jól ki is tágult. Ezután a popsijában levő tágítóval kezdtem játszadozni finoman ki húzgáltam de csak annyira ,hogy ne jöjjön ki csak a bejáratba tágítson .Majd kihúztam és most az ujjammal kezdtem tágítani ami egészen szépen sikerült így a végén már simán négy ujjal jártam benne.Majd közös nevezőre jutva gumit pattintott rám és kérte most már basszam meg jó keményen. Missziben tettem be neki és azonnal nagy tempót diktálva dugtam ahogy a csövön kifért miközben vadul csókolóztunk .Ebből a pózból egy székre ülve kértem üljön bele és most ő diktálja a tempót kérdezte maradjunk punciban vagy seggel üljön bele.Én most még a pinájánál maradtam így azzal lovagolt vadul meg miközben hangosan nyögött.Majd felálltam vele miközben a farkam még benne volt így a lábaival átkulcsolt és így basztunk tovább.Ezt persze nem lehet sokáig bírni így az asztalra ültetem és így nyomtuk tovább.Itt már a szájába dugtam az egyik kisebb műfaszt majd át tettem neki a farkam a popsiba a műfaszt pedig a punciba és folytattuk tovább.Később a puncijában lévő kicsit ki cseréltem a legnagyobbra és most a farkamat csak a popsijában tartva dugtam a pináját a nagy dildóval. Majd újra keményen dugni kezdtem a seggét miközben a nagy dildó a punciban járt ,így most igazi szendvicsben volt.Innen még vissza a székre ahol most a popsijával lovagolva tett kedvemre.Majd az ágyra térdelve dugtam tovább a seggét miközben hol a derekánál át fogva hol a farpofáit szét húzva élveztem a helyzetet.Újabb fordulás után most cölöpverő pózban keféltem tovább a seggét,hol tövig merülve benne hol teljesen kihúzva gyönyörködve a vissza nem záródó lukacskában.A végén még a padlón nyomtunk egy útólsó nagy rohamot szemből seggbe melynek a végén a gumit letépve egy óriási adag spermát lövelltem a testére arcára.Ezután egy közös zuhannyal zártuk randinkat.

Elszámolás

Itt minden benne van a csokor árában így nem kell matekozni. A végén adtam az átlagtól magasabb de mindent össze vetve szerényebb csokrot.

Szolga lány, felejthetetlen szexpartner

  cowboy

Egyeztetés

Ha úgy vesszük, egyszerű volt, hiszen írtam neki vtr-en előző nap, elfogadta az időpontot és mentem. Persze ha azt nézem, hogy már vagy 2 hete szerettem volna menni, de sosem jött össze, hogy ő is ráérjen és én is, akkor már nem annyira. :-) Szerencsére most sikerült összeegyeztetni a ráérős órákat.

Megközelítés

Ez most új hely volt, nem a legutóbbi kaszásdűlői környék, hanem a Gyöngyösi utca környéke. Mondjuk hozzám ez sincs közelebb :-) Lakótelep. Metró a közelben áll meg, némi egészségügyi séta meg mindig jót tesz. Parkolás is megoldható, bár nem elsőre sikerült megállnom. GPS pontosan ismeri a helyet, melyet a vtr-ből megtudtam. Bejárat van a ház mindkét felén, de a hátsó oldalon van a főbejárat. Odaéréskor telefon és kapom a bejutás paramétereit.

Helyszín

Lakótelepi, másfél szobás lakás. Ennek megfelelő méretekkel. Tiszta, rendezett. A fürdőben zuhanytálca zuhanyfüggönnyel, mosdó. Tusfürdő van pár darab, szájvíz is a mosdónál. A törölköző nagy és nedvszívó. A nagyszobában egy kinyitott kanapé. Itt történnek az események. A szobában egy dohányzó asztalon a kellékek sorakoznak.

Hirdető külseje

Külsőre tökéletesen megfelel a képeknek. Magas, vékony hölgy, kicsi, gravitáló mellekkel. Kedves arc, formás lábak, popó. Lehet vele értelmesen beszélgetni is. Az öltözete most különösen tetszett. fekete harisnya, bugyi, melltartó és valami fűző. Lábán magassarkú szandál volt. Nagyon izgató szettet sikerült felvennie.

Action

Megérkezéskor megcsodáltam a fent már leírt ruházatát. Megdicsértem és mindjárt csókot is loptam tőle. Cipő, kabát le és bementünk a nappaliba. Megmutatta a helyet, beszélgettünk, közben a melleit is kiszabadítottam a melltartóból és megcsócsáltam a bimbókat. Gyorsan levetkőztem, kértem ő is vegyen le mindent a fürdéshez, de jeleztem, hogy utána a harisnyát ismét felvehetné. Bevonultunk a fürdőbe, elfüggönyöztük magunkat csókok, közben lemosdatott. Ezután letérdelt, szájába vett és kezdetét vette a perverzebb pisis játék. Lelkesen fogadta, időnként lenyelve, meg a melleire engedve. Mikor kifogytam a munícióból leöblített, majd kiléptem törölközni, míg ő is lemossa magát. Utánam jött a szobába, gyorsan felvette a harisnyákat és megállt előttem. Megfogtam a fejét, rábuktam a szájára. Vadul csókolóztunk, közben a fenekét szorongattam, majd rátértem a melleire. Szorongattam, csavargattam, bimbókat morzsolgattam. Néha számmal is elkaptam, mélyen beszívtam, harapdáltam. Az első lendület után letérdelt és szemügyre vette a főnököt. Gyorsan magamhoz vettem az asztalról a szívecskés lovaglópálcát. Iza elkezdett kényeztetni, előbb finoman, majd durván torokra véve. Ebben az igyekezetében a kezeimmel is segítettem.
Miközben ő munkálkodott, én sem maradtam tétlen. A lovaglópálcával "simogattam" meg izgató fenekét, combjait, néha kicsit a talpát is megcsiklandoztam. Egyre lelkesebben szopott, közben haladtunk az ágy felé. Végül ledöntöttem hanyatt az ágyra (a főnök még mindig a szájában) és szinte ráfekve a fejére dugtam a torkát. Úgy tűnt nagyon élvezi, ha kicsit kihúztam mindjárt vette is vissza a szájába. Ha már volt pálcám úgy gondoltam használom is. Így, hogy hanyatt feküdt a puncija szépen kitárulkozott. Combokkal kezdtem, majd a puncin folytattam a pálcás paskolást. Egy-egy nagyobb csapásnál még mélyebbre került a vezérlő egységem a torkára.
A pálcázás szüneteiben a kezeimmel a melleket nyúztam, illetve a puncit ujjaztam, csapkodtam. Felvettük a 69-es pozitúrát úgy, hogy én voltam felül. Dugtam a torkát és közben a számmal szívtam a csiklót, nyalogattam a puncit. Kezeimmel a fenekét szorongattam. Veszélyes pozitúra volt ez, könnyen a végemhez vezethetett volna, így mikor éreztem, hogy túl jó, inkább leszálltam róla. Az asztalról felvettem a nagyobbik análplug-ot és a síkosítót és elhelyezkedtem Iza lábai között. Végignyaltam a nyílásokat, majd a síkosító segítségével a plugot feltoltam Iza fenekébe, Harmadik mozdulatra sikerült is, Iza aktívan segédkezett benne. Rábuktam ismét a csiklóra, téptem, szívtam, nyalogattam. Iza egyre hangosabb lett. Bekentem a kezeimet és szép sorban feltoltam a punciba az ujjaimat. Ki-be mozgattam, újabb kenés és a következő mozdulatra teljesen eltűnt az öklöm. Megnyalintottam a csiklót, majd elkezdtem a csuklómat ki-be mozgatni. Egyre gyorsabban mozgott, Iza egyre hangosabb volt. A plug hirtelen kicsúszott a popóból, de nem hagytuk abba. Addig mozgattam a kezem, míg Iza elhalkult, lelassult. Pá csók még a csiklóra, és kihúztam a kezeimet. Kicsit megtörölköztem, majd befeküdtem Iza combjai közé. Szorítottam a fejét, csókoltam, lenyalattam vele az ujjaimat is.
Ebben a helyzetben játszadoztam a mellekkel, kicsit megcsapkodtam a bimbókat a pálcával. Kis idő után elővettem egy közepes vibrátort és azt csúsztattam a hüvelybe. Mozgattam kicsit, majd úgy gondoltam izgalmasabbá teszem a helyzetet. Ismét Iza fejéhez térdeltem. Ő rögtön rábukott a szerszámomra, tövig elnyelve azt. Közben a vibrátort mozgattam a punciban. Időnként teljesen ráfeküdtem a fejére és újra dugtam a száját.
Ideje volt már hogy én is bekéredzkedjek abba a punciba. Gumi fel, betérdeltem a combok közé és elmerültem benne. heves csókok, dugás. Feltérdeltem és elgondolkodva néztem a vibrátort. Vajon befér még? Izának nem volt kétsége efelől, segítségével másodpercek alatt tövig merült az eszköz a punciban, mellette pedig a főnök játszadozott. Izgalmas helyzet volt, egyre gyorsabban mozogtam, Iza ismét egyre hangosabb lett és végül már nem tudtam visszafogni magam és hatalmasat élveztem.
Percekig tartott, míg kihúztam magam. Megtörölköztünk és elheveredtünk az ágyon. Beszélgettünk mindenféléről. Kis idő után Iza felvetette, megpróbáljuk-e ismét a játékot. Mondtam, hogy kicsi az esélye (jellemzően egylövetű vagyok), de azért a próbálkozás mindig örömet okoz. Iza lelkesen dolgozott a szájával, remek technikával, mindent bevetve, de egy idő után jeleztem, hogy szerintem nem érdemes tovább fárasztania magát. Így folytattuk a beszélgetést, majd mikor már úgy láttam, hogy idő van, kivonultam a fürdőbe. Öltözés, technikai ügyintézés, kis beszélgetés még aztán távoztam.

Elszámolás

Minden alap, teljesen korrekt. Rengeteg olyan lehetőség, ami máshol extra (extrém és nem annyira extrém) itt benne van. És Iza nem csak teljesíti, de élvezi is ezeket. Nem is tudom egyszerre mindet kipróbálni, bár igyekszem.

Szolga lány, felejthetetlen szexpartner

  Charlifilpo

Egyeztetés

Az oldalon üzenetben vettem fel vele a kapcsolatot. Mindig rövid időn belül válaszolt, nem volt semmi probléma. Még az óévben egyeztettük le az eheti találkozót.

Megközelítés

VTR-en pontos címet kap az ember. GPS nagyon könnyen odatalál. Ahogy láttam a tömegközlekedés se rossz. Ház előtt van parkoló. Nekem szerencsém volt, mert könnyen találtam helyet.

Helyszín

Átlagos panel lakás. Otthonosan berendezve. Minden volt ami kell (tusfürdő, tiszta törölköző)

Hirdető külseje

A képek megfelelnek a valóságnak. Vékony, jó alakú hölgy nyitott ajtót. A cicik egy picit megereszkedtek, de a többi helyen feszes a bőre. Kellemes volt tapintani. A képen látható egybe ruhában fogadott.

Action

Kicsit távol áll tőlem ez a műfaj, de úgy vagyok vele, hogy legalább egyszer mindent ki kell próbálni. A fauszt már egy ideje érdekelt, kíváncsi voltam rá. Akkor lássuk az lényeget.
A lakásba belépve cipő le és irány a tetthely. Az asztalon már ott voltak a különféle eszközök, de mi semmit nem használtunk közülük. Átbeszéltük, hogy mit akarok. Vetkőzés és irány a fürdő. Kádba belépve egyből elém térdelt és várt az aranyesőt. Mondtam, hogy nem kapja be, mert akkor fel fog állni és nem jön a pisi. Jött egy kicsi és már nyújtotta ki a nyelvét és elkezdte nyelni és a testére folyatni. Mikor abba maradt egyből elkezdtem szoptatni és a fejét a farkamra húzni. Jöttek is a hangok és a nyála is elkezdett folyni. Nem bírtam sokáig és az arcára, testére élveztem. Ekkor jött a meglepetés, jött a pisilési inger és elkezdtem rá küldeni. Folyamatosan nyelte és ment mindenhová. Közben megfogtam a vállát és éreztem hogy tűzben ég (tűz forró volt a teste). Mikor kifogytam mosolyogva mondta "jó sokat ittál". Fürdés után irány a szoba. Elém térdelt és elkezdte a mélytorokozást. Nem is kellett a fejét fogni és húzni, hanem tolta saját magától is. Hihetetlen érzés és látvány volt. Mondtam, hogy menjünk az ágyra, mert a puncijába akarok lenni. Hátára feküdt és elkezdtem ujjazni, egyre több ujjam volt benne, végül az összes. Közben úgy helyezkedtem, hogy tudjun szopni. Végül becsúszott az egész öklöm. Hihetetlen érzés volt a punciba lenni és a látvány, hogy ezt az egészet élvezi. Mondta, hogy ne csak forgassam a kezem hanem huzogassam ki-be. Kicsit fordítottam rajta és elkezdtem a fenék csapdosni. Kihúztam a kezem és a popsiba bedugtam az ujjamat. Egyszerre ujjaztam a popsit és a puncit is. Néha a puncit paskoltam. Gumit kértem és popsiba betettem neki. A gumi miatt kicsit puhultam, kézzel elkezdtem verni, erre ő elkezdte szopni. Ilyet még nem láttam. Egyből nyomtam a torkára. Kellő keménység elérésekor vissza a popsiba. Közben csapkodtam a fenekét. Gumi le és újra szopás jött, majd újra ököllel a punciba. Annyira dolgoztam benne, hogy már fájt a vállam és vert a víz. Hangosan élvezet, még egy kicsit szopot, de nem jött a lényeg. Kicsit beszélgettünk és elment zuhanyozni. Majd irány a város

Elszámolás

Nyilvános a csokor mérete. Ez a helyszínen se változott

Szolga lány, felejthetetlen szexpartner

  tk23

Egyeztetés

Itt az oldalon érdeklődtem először néhány dologról majd telefonon is megbeszéltem vele néhány dolgot majd vtr segítségével jelentkeztem be hozzá ahol minden információt megkaptam a bejutáshoz is.

Megközelítés

Kaszásdűlői hév megállónál levő panel lakó telep. Így bkv van egy pár és kocsival is könnyen elérhető most ingyenes a parkolás de máskor már itt is fizetős. Hely szokott lenni általában.

Helyszín

A szokásos paneltelepi többszobás lakás mely nemrég lehetett felújítva. Tisztasággal nem volt gond ,megfelelő nagyságú törülközőt kaptam és többfajta tusfürdő közül választhattam. A legnagyobb szobában voltunk ahol egy kihúzható kanapé ágyon voltunk.

Hirdető külseje

A képek alapján egyből felismerhető a 3 számú fotón szereplő testruhában fogadott a fenekében egy nagy méretű tágítóval. Külseje rövid vörös haj,formás vékony alak ,mellek picik nagyobbacska mellbimbókkal ,bőre puha szép ápolt.

Action

Érkezésem után ajándékozás majd irány a fürdőszoba ahová kis idő múltán követtet majd a kádban elém térdelve várta ,hogy a szájába vizeljek amit le is nyelt miközben a punciját simogatta.Majd szopni kezdett erősen vadul a faszom tövig nyelve erre nekem se kellet több így kényszeresen torkába nyomva ,fejét teljesen ráhúzva szopattam dugtam a száját mígnem a szájába torkába arcára nem élveztem.Fürdést befejezve az ágyra kerültünk ahol a punciját nyaltam vadul ami nagyon tetszett neki ,majd a tágítót a fenekéből kihúzva ekkor láttam meg milyen vastag kis ékszeres volt benne.Most ezzel játszót am kicsit majd újra a szájába vettem a farkam és saját magától tövig nyelve ismét vad szopás vette kezdetét amibe besegítve sokszor kényszeresen torkába tartva élveztem ajkai játékát.Sokszor egész sokáig lent tartva mozogtam a torkában mígnem újra bele nem élveztem melyet egy sima nagy vigyorral az arcán élvezett ő is. Most elém pucsitva várta ,hogy el fenekeljem amit jutalomként kapott a nagyszerű szopás után majd megfordítottam és a puniját is megcsapkodtam ami szintén tetszett neki. Ismét punciját nyaltam majd rá tértünk a fausztra ami könnyen ment mivel elég tágulékóny a puncija így elég hamar be csúszott az öklöm amit aztán kedvemre mozgathattam benne ki be mindenféle pozícióba forgatva így aztán elég rendesen meg lett dugva ököllel a pinája ami rendesen kitágult.Majd a popsiját kezdtem tágítani amit szintén élvezett hamar kitágult így volt ,hogy 5 ujjam is a seggében járt egyszerre ezt már valószínűleg a szomszédok is hallották mert igencsak megjött a hangja.Ezután a tágító újra vissza a popsiba majd újra fenekelés ,gumi húzás majd szemből irány a punci amit nagy élvezett volt dugni úgyhogy a fenekében volt a nagyméretű tágító.Eztán anál tágító ki farkam be és keményen adtam neki szemből majd fordultunk és most hátúról kúrtam a seggét miközben magasra kinyomta a fenekét.Ha nem én mozogtam akkor ó nyomta rá magát a farkamra majd hasra feküdt és így dugtunk tovább ebből fordultam rajta farkammal a seggében 180 fokot majd így mozogtam benne tovább.Innen felálltunk és hátulról keféltem tovább a popsit miközben az ágyon megtámaszkodott a kezeivel így lehetett nagyokat lökni rajta majd egy kis punci popsi oda vissza járatás után újra csak seggbe dugtam de most állva majd előre nyúlva a lábainál fogva megemelve basztunk tovább.Ezt azért sokáig nem lehetett bírni így újra letettem és most a cölöp verő pózba forgatva dugtam tovább az immár annyira kitágult popsiját hogy az már egyáltalán nem zárult vissza hanem szépen nyitva maradva tátongva várta az újabb behatolást végül így is élveztem el benne hangosan élvezve.Ezután még megbeszéltük ki hogy érezte magát ,majd egy gyors tus . Öltözés közben még azért bekapta és hagyta ,hogy keményen szopassam egy kicsit de sajna az idő már jócskán lejárt így végül ezt már nem fejeztük be.De így is nagyszerű élménnyel távoztam tőle.

Elszámolás

Előre rendeztük a telefonon megbeszéltek szerint ,extrák nincsenek csak csomag ár ami szerintem nagyon kedvező.

Szolga lány, felejthetetlen szexpartner

  TiborX

Egyeztetés

Először itt az oldalon írtam neki, kérdeztem néhány dolgot arról hogy miket vállal. Később telefonon is beszéltünk, ott mindent meg is erősített, kedvesen tájékoztatott és megbeszéltünk egy időpontot 3 nappal későbbre.

Megközelítés

Óbudai panelház, a környéken van elegendő parkolóhely. BKV-val is könnyen megközelíthető.

Helyszín

Tipikus panellakás, de szépen rendben tartva. Az ágyon tiszta lepedő, a törölköző és a fürdőszoba is makulátlanul tiszta. Tusfürdőből van választék. Rajtunk kívül más nem volt a lakásban.

Hirdető külseje

A képek egyértelműen róla készültek, pont úgy nézett ki mint a képeken. Rövid, vörös haj, nagyon jó alak, formás popsival, karcsú lábakkal és kis mellekkel, de nagy mellbimbókkal. Szemüvegben fogadott, de hamar lekerült róla. Hasonlóképpen a fekete combfix, a magassarkú és a fehérnemű. Bőre ápolt és kellemes érintésű.

Action

A találkozó bdsm jellegű volt, így kérem azokat akik idegenkednek ilyesmitől, hogy ne olvassanak tovább! Minden ami történt előre egyeztetve volt és kölcsönösen élveztük! Utólag is megbeszéltük az eseményeket, és megerősített abban, hogy sehol nem léptem át a határokat, sőt kifejezetten élvezte. Én is. :) Nekem több dolog is a bakancslistámon volt, amit itt végre kipróbálhattam.

Szóval érkezés után az ajándékot átnyújtottam, majd levetkőztem, és javasoltam hogy kezdjük is a pisivel. Ő is levetkőzött, a kádba álltam, ő elém térdelt és tágra nyitotta a száját. Kis várakozás után szép sugárban kezdtem öntözni a száját, amitől ő rendesen felizgult. Szereti az ilyesmit, tényleg. Egy részét lenyelte, a többi végigfolyt az állán a mellére és lejjebb. A végefelé már nyalogatta és szopogatta a szerszámot, ami szépen duzzadni kezdett. Amikor elfogyott az aranyeső, akkor felajánlotta hogy megfürdet ha már ott van. Egy alapos mosdatásban volt részem, de közben én sem pihentem, én őt mosdattam meg, főleg az izgalmasabb részekre összpontosítva. Egyszerre tisztítottam meg belülről mindkét intim nyílást. Mikor végeztem, újra ajkai közé vette már ágaskodó szerszámom. Pillanatok alatt mélytorokra vett és lent is tartotta. Látva a lelkesedést, én is besegítettem neki, fogtam és írányítottam, néha hosszabban tövig ráhúztam. Tetszett neki! Úgy döntöttem, hogy folytassuk a szobában, így megtörölköztünk és bementünk.

Mikor beértem a szobába, ő már térdelt, jó kislányként, és egyből ajkai közé vett. Ismét keményen tolta rá magát, vagy én húztam, nehéz volt megállapítani. Míg farkam a torkában, rám nézett ártatlan de csillogó szemekkel, vadító volt. Mikor kellően kiélveztem a helyzetet, úgy döntöttem, hogy elfenekelem, biztosan megérdemli. Leültem az ágy szélére, keresztbe fektettem a combjaimon és nagyokat csaptam a fenekére. Ekkor szólt, hogy lehetne erősebben is. Nem akartam csalódást okozni, így még nagyobbakat paskoltam. Aztán kicsit simogattam a hátát, a popsit, a puncit, majd megint elfenekeltem. Aztán széjjelebb nyitottam a lábát és ujjazni kezdtem. Síkosítóra nem volt szükség. Ujjaim ezután lenyalogatta, majd vissza a punciba. Aztán fenekeltem megint. Majd egyszerre ujjaztam a popsit és a puncit. A popsiból kivett (tiszta!) ujjamat ismét nyalogatta. Aztán vissza a popsiba, majd megint mohón szopogatta. Aztán egyik kézzel a popsit ujjaztam, immár két ujjal, a másikkal fenekeltem, majd mindkét ujjam tisztára nyalta.

Gondoltam itt az ideje elővenni a játékszereket. Feltérdeltettem az ágyra, és előszőr egy ékszerrel díszített kis anal plugot helyeztem a popsijába. Aztán beindítottam a vibrátort és azzal izgattam. A közepes méretű vibrátort egy idő után lecseréltem egy kifejezetten méretes darabra, na ekkor megjött a hangja, és nyögött, sikoltozott az élvezettől. Amikor egy picit elengedtem, tolta rá magát ütemesen. Aztán kivettem a plugot és a szájába adtam, közben ujjazni kezdtem a popsit, először egy majd két ujjal. Utána újabb játékszerekért indultam, így ráadtam a nyakörvet pórázzal, majd a mellbimbó és puncicsipeszeket. Ez utóbbi 3 csipeszből áll, ami lánccal van összekötve, és a két mellbimbóra és a puncira jut egy. A puncis csipesz sajnos a tocsogó nedvesség miatt állandóan lecsúszott, de azért amikor visszacsippantottam, azt érezte/élvezte. Tovább dugtam a gigantikus dildóval, majd javasoltam hogy próbáljuk meg az öklözést. Lelkesen helyeselt, így bő síkosítás után ő hanyatt feküdt, lábai felhúzva terpeszben, én pedig előtte térdelve becsúsztattam először két ujjam, majd három, négy, öt. Idáig könnyen ment, itt kellett kis plusz síkosítás, de aztán besiklott az egész kézfejem. Rendkívüli módon élvezte. Ezután a másik kezemmel a popsit kezdtem izgatni, először egy ujjamat becsúsztatva, majd kettőt, végül hármat. Ő ekkor már extázisban volt. Az öklöm mozgattam fel-le, csavargattam jobbra-balra, amit a popsiban lévő 3 ujjammal is tökéletesen éreztem. Ő egyre hangosabban sóhajtozott, sikongatott, mozgott rajtam, aztán egy falrengető szomszédébresztő sikítós orgazmusban jutott a csúcsra. Ezek után olyan vigyor ült ki az arcára, hogy öröm volt nézni. Kihúztam a kezem mindenhonnan, de azért játékosan csiklandoztam a hiperérzékennyé vált csiklót, amit össze-összerándulva és nevetgélve fogadott. Különleges élmény volt.

Ezután rátértünk az én kényeztetésemre, lefeküdtem és franciázni kezdett. A mélytorok nagy kedvence, rögtön azzal indított. Én kértem egy kicsit lágyabb kényeztetést, így váltott. Kis idő után kértem, hogy most a lábujjaim szopogassa. Először a nagylábujjam vette a szájába, szopogatta, nyalogatta, majd két-három lábujjat is egyszerre. Kérdeztem hogy menne-e az összes, amit lelkesen megpróbált és rövidesen sikerült is. Aztán sorra került a másik lábam, ott is végignyalogatta mindegyik lábujjam. Ezután visszatértünk a franciára. Kértem hogy jöjjön mellém, így amíg szájával kényeztetett, én őt ujjaztam mindkét lehetséges helyen. Jól csinálta, de kicsit durvábban annál mint ami engem könnyen a csúcsra visz, így felálltam, ő elém térdelt és kézbe vettem a tennivalókat. Így ért a vég, nagyot spricceltem az arcára, szájába és készségesen kinyújtott nyelvére. Kellemesen nyalogatott amíg lenyugodtam. Utána fürdés és búcsú.

Elszámolás

Minden benne van az alapban, ami persze magasabb mint másutt, viszont tényleg különleges szolgáltatást nyújt a hölgy, így abszolút megéri. Az elején tettem le az asztalra.

Szolga lány, nagyon jó szexpartner

  Caps_Lock

Egyeztetés

Telefonon, mivel már voltam nála, régi ismerősként köszöntöttük egymást. Szóval nekem könnyű volt. Útban voltam egyik helyről a másikra, Tatabánya környékén hívtam fel a pályáról, tudna-e fogadni? Tudott, de csak egy félórára, így tökig nyomva a gázt, 2 perccel a megbeszélt randi előtt már csengettem is nála.

Megközelítés

A ház még mindig a Marina-parti kecó, és bár szombat délelőtt volt, megint mázlim volt és szemben a házzal volt egy szabad parkoló. És hétvége lévén nem is kellett fizetni. Előbb-utóbb már lassan megtanulom a kapukódot is, annyiszor jártam már Izánál.

Helyszín

Új építésű ház, kívül-belül tisztaság, sose lehetett erre panasz. Ezerféle tusfürdő, satöbbi. Hálóban kikészítve a dildók és egyéb más eszközök, bár ezúttal sem használtunk fel ezek közül egyet sem.

Hirdető külseje

Iza már ismert, emiatt már megspórolhattuk az öltözködés idejét is: már csak tanga-melltartó kombóban nyitott ajtót, nem kellett idegenként beengednie. Mivel az idő szorított, soványmalacvágtában letusoltam és rohantam be Izához. Még Visine-cseppet is kaptam, hogy jobban lássam a dolgokat. De megérte!

Action

Az idő kíméletlenül szaladt, ezért Iza már térdepelve várt és vette kezelésbe a dolgokat. Ezúttal sem csalódtam benne, orális technikája egyszerre finom és cuppogós, egyszerűen imádom! Ezt többször is említettem neki, azt hiszem... Gondolkoztam a popón is, de folyton a hülye órát néztem (én, nem ő, neki lehetősége se lett volna... ;) mert nem akartam a drága idejét rabolni, így végül csak az orális kényeztetésnél maradtunk. Pózokat váltottunk, kicsit 69-eztünk, aztán vissza az ágy lábához, előbb hason fekve szopta a szerszámom, majd hanyatt fekve, de mindig ugyanolyan intenzitással. Egyszerűen fantasztikus! Mikor már éreztem, hogy itt a vége (a látogatásnak is), Iza szájába engedtem az utódokat. Most sem volt ellenvetése. Azt szeretem benne, hogy előtte-utána is olyan természetességgel tud viselkedni, mintha akár "civil" lenne, egyszerre barátnős és pornós is. Na jó, inkább pornós... ;)
Még más dolgokat is észrevett, mint egy jó ápolónő, de szerencsére semmi baj sincs, Iza! kicsit még beszélgettünk mialatt gyorsan tusoltam még egyet indulás előtt és eljöttem.

Elszámolás

Az elszámolást az elején szoktam intézni, és mivel esélyem sem volt bankban pénzt váltani, ezúttal is "kemény valutában" történt az elszámolás. Ilyen szempontból rugalmasabb mint az OTP ;) :D Lassan tényleg akár egy terminált is felszerelhetne, de fényévekkel jobban éreztem magam, mint akármelyik bankfiókban. Extrák nem voltak, nekem alapból tökéletes Iza.

Szolga lány, nagyon jó szexpartner

  dcthor

Egyeztetés

Többször próbáltam már eljutni hozzá, de mivel eddig csak hét közben rendelt, nem jártam sikerrel. Próbálkoztam már vtr-rel is, akkor nem ért rá, ma viszont telefonon sikerült egyeztetnem vele időpontot.

Megközelítés

Káposztásmegyeri panelben rendel (bár azt mondta, nemsokára átrakja a székhelyét máshova), cím egyértelmű volt, tudtam parkolni a ház előtti parkolóban. HÉV megálló sincs messze (bár most pont nem járt.)

Helyszín

A lakás teljesen rendben van, a fürdő kicsi, de szépen megcsinált, kádas, tusfürdőből bőség zavara, a szobában franciaágy, heverő, asztal székekkel.

Hirdető külseje

A fotóknak teljesen megfelel, arctól kicsit tartottam az eddigi beszámolók miatt, de nem volt gond, átlagos, kedves arcú, érettebb nő nyitott ajtót. Egy szexi, fekete ruhában fogadott.

Action

Érkezés után gyors megbeszéltük, miket szeretnék (mindent is), elrendeztük a piszkos anyagiakat, és irány a fürdő. Pár perc múlva csatlakozott, mivel a pisit is ki akartam próbálni. Leguggolt elém, kérdezte, ittam-e sokat, mondom igen kérem, készültem :) Először csak a mellére ment, kicsit kuncogott közben, aztán közelebb hajolt, engedte a szájába, ment az arcára, közben néha bekapta, majd újra a testére, és ez így folytatódott. Mikor kész voltam, elkezdett franciázni, de hamar mondtam neki, hogy inkább tisztálkodjunk, szárítkozzunk meg, és folytassuk bent.
Törölközés után bementünk a szobába, ahol kérésemnek megfelelően már ki voltak készítve a játékszerei. A popsijával kezdtem a játékot, megkértem, kutyusban térdeljen fel az ágyra, majd elsőnek egy szívecskés buttpluggal kezdtem el tágítani. Eközben is kuncogott, tetszett neki, hogy élvezem a dolgot. Majd egy kis golyókból álló eszközt vetettem be. Látta, hogy bejönnek nekem ezek a popsis játékok, ezért ő javasolta, hogy ott van az a pumpás tágító, használjuk azt is. Hát ilyet még csak filmen láttam, bedugtam, felpumpáltam, amíg szólt, hogy elég, aztán kinyomta. Nagyon izgató volt, az is, ahogy nyögött közben, ezért eljátszottuk ezt még egyszer :) Megkérdeztem, melyik vibrátor mehet a popsijába, azt monda, a nagy fekete kivételével bármelyik. Kiválasztottam egy hosszabbat, szép óvatos betoltam, kíváncsi voltam, milyen mélyen tudja befogadni. Nem toltam be teljesen, bár lehet bírta volna, nem ellenkezett, sőt, élvezte a dolgot. Közben szólt, hogy mi lenne, ha közben szájjal kényeztetne, úgyhogy kutyusban úgy fordult, hogy hozzámférjen, eközben én ki-be húzogattam a popsijában a vibrátort. Majd megkérdezte, akarom-e látni, ahogy spriccel, mondom, naná (ilyen élményem se volt még.) A hátára feküdt, egy törölközőt azért maga alá készített, felhúzta a lábát, és mondta, hogy így dugjam be a popsijába. Direkt kérte, hogy gyorsan húzogassam, mert úgy fog sikerülni, és valóban így is lett, fokozódó hanghatások után, mint a filmeken, kitört belőle a gejzír.
Ezután tértünk rá az ökölszexre, kérte, kenjek a kezemre egy kis sikosítót (amit mondjuk minden korábbi játékszernél is használtunk természetesen). Szép lassan becsusszant a kezem csuklóig, izgató hangok jöttek ekkor is Izából. Majd adta az instrukciókat, hogy amikor szól, akkor húzzam ki gyorsan a kezem, hogy spricceljen. Első körben lassú voltam, nem jött össze, de a másodiknál már tényleg gyorsan kaptam ki a kezem, így újból összejött a spriccelés.
Kis tisztálkodás után felraktam rá a csengős mellbimbócsipeszeket, amik ott voltak a játékszerek között (mondta is, hogy egész karácsonyi a hangulat :)), majd elém térdelt, és elkezdett szopni. Ebből mondjuk elég hamar áttértünk kényszerfranciára, maximálisan odaadta magát, kuncogott is közben, volt, hogy tarkóján a kezemmel csak dugtam a száját, volt, hogy a fejét fogtam, és mozgattam, volt, hogy lent tartottam, ilyenkor a nyelvét kidugva nyalogatta a herezacskómat.. Iszonyat profi!
Gumit kértem, majd vissza az ágyra, kutyusba parancsoltam, mondtam, hogy a popsiját szeretném, nevetett, hogy gondolta. Itt is teljesen irányítható volt, és rohadt izgató volt hallani a hangját, ahogy élvezte. Rákérdeztem a fenekelésre, persze, mehet, mondta, úgyhogy felváltva markolásztam, csapkodtam a fenekét, közben hol lassabban, hol gyorsabban dugtam. Nagyon tetszett ebben a pózban. Kb. 10 perc folyamatos popószex után elkezdtem fáradni, így újból franciát kértem. A hátamra feküdtem, Iza szemből fölém, és hol ő szopott, hol én dugtam a száját. Majd mondtam neki, hogy úgy szeretném befejezni, hogy ráélvezek az arcára, szájába, ami a szájába megy, azt lenyeli, ami az arcára, azt pedig én kotrom a szájába, és azt is. Szájában a farkammal kuncogva jelezte, hogy ok, úgyhogy felálltam, elém térdelt, kinyitotta a száját, kidugta a nyelvét, és ezek után tökéletesen teljesítette az általam elképzelt koreográfiát. A végén még lenyalogatta az ujjaimat is, eközben is kuncogott.
Maradt még egy kis időnk, beszélgettünk a tapasztalatainkról, jó fej, majd még elugrottam zuhanyozni. Ezután még egy gyümölcslével is megkínált, majd elköszöntem, puszi, pont kitöltöttük az egy órát.

Elszámolás

Mint ahogy már mások is megírták, mindent vállal, ami az adatlapján van, és egyedül a faust az, ami extra - na az viszont húzós, többe került mint az óra.. De gondoltam, egyszer élünk, ez valamennyire bakancslistát dolog volt nálam, beneveztem rá, és nem bántam meg - ha meg azt nézem, hogy mi mindent ki tudtam próbálni vele, simán megérte.

Szolga lány, nagyon jó szexpartner

  vivalanocse1

Egyeztetés

A konkrét tali egyeztetése VTR-rel történt mert korábban a telefonhívás már későn érte, nem tudtam időpontot kapni. Most nem bíztam a véletlenre és el is fogadta a VTR-t. Ott leírta nekem hogyan tudok tömegközlekedéssel eljutni. Adatlapján nyilvános a rózsa ( 2022.11.22-én 11:48-kor is annyi még) Szóval kb majdnem mindent tudtam, elképzeléseim kapcsán abban maradtunk a helyszínen megbeszéljük. Írásban jeleztem a pisilést, a popót és hogy vibrit kérnék majd a popójába. Ő meg annyit kért aznap reggel 09:00-ig erősítsem meg a látogatást. Aláírás Iza volt

Megközelítés

Hév, Iza ezt ajánlotta mert ettől ha leszállok kb 2 percre van.
Kalandos lett:
Kálvin tér megyek az M3 megállóba, itt a 9-es jó lesz-e Hév megállóba menni(Battyány tér, Margit sziget), nézem a táblát, M3 pótló előttem majd az elmegy, "seggében" takarásban volt a 9-es, várom hogy beálljon a megállóba, erre a rohadék inkább elmegy, gondolom M3 pótló mögött már egyszer kinyitotta, szóval megszivat. Sebaj, mindjárt jön a következő hiszem. Hát a frászt! 3 M3 pótló busz elmegy és még mindig várom a 9-est, sehol. Világszínvonalú a BKV. Ja nem. Ennyit a járatsűrűségről. Bedühödök, inkább gyalog Astoriáig, piros metróhoz hogy majd Battyány térre menjek. Közben elmegy egy újabb M3 pótló, 9-es sehol. Nekem ezért kell 1,5 órával hamarabb elindulnom mert ilyen a BKV, BKV, én így szeretlek! Astorián leérek, orrom előtt megy el a metró is, oké ez nem a vezető hibája ilyen a napom úgy látszik. Végül Battyány tér HÉV megálló. Kiírják kijelzőn melyik vágány, hát nem ott áll de inkább nem megyek ellnőrökhöz oda vissza mert még ez is elindul. Felszállókat kérdezem ez megy ... fele. Igen és szállnak fel. Meglátom a vezetőjét őt is megkérdezem, halál normálisan, kedvesen elmagyarázza na ez a HÉV vezető jelentette az egyetlen világszínvonalat a BKV-ban. Na elindulunk végre szó szerint sínen vagyok, megnyugszom, időben vagyok nagyon is most már semmi baj nem lehet, Héven beszit nézek, épp Torta 69 ír rám, visszaírok és... ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, Kaszásdűlői megálló nem figyelek, fennmaradtam! Egyel tovább. Na ez tényleg egy ilyen nap, ma nem csak a BKV hülye. Mi legyen? Futás vissza. Egy keskeny sávon futok vissza, mellettem kocsik húznak el, ha elbotlom az kb halál. Futás közben még a pisilhetnék is rám jön.Végül visszaérek Kaszásdűlői megállóhoz, pisilés elmúlik. Innen kb 1 perc Iza. Maradt 10 percem kifújni magam és lenyugodni. Megadott időben hívtam és innentől flottul ment minden.

Aki végigolvasta annak a jutalma hogy összefoglalva a lényeg: "Bkv H5 ös HÉV Kaszásdülői megálló 2 perc a háztól, vagy 34,106,134-es busz szintén ugyanez a megálló az kb 3 perc séta"

Helyszín

Panellakás, aki látott már panelt az életében az pontosan tudja hogy néz ki belülről egy panellakás, na az övé annyiban különbözik más emberek panellakásától hogy az asztalán kaja helyett szexuális játékszerek vannak: korbács, és több vibrátor, fekete színű az összes játékszer, óriásvibrátor, megkérdezem ez felfér neked? Mondja igen. A legkisebb is elég nagy, így már értem miért mondta hogy két vibrátor nem megy be egyszerre a fenekébe. Ami fontos, van egy tükör a szekrényen és ez a tükör elhúzható-görgethető! Fürdőszoba ok, szájvízzel felszerelt. Az aktion az szőnyegen és ágyon történt, nem vettem igénybe az asztalt vagy a kanapéját, utóbbit sajnálom hogy kimaradt, de későn vettem észre. Ágyhoz közel 3 féle dobozban óvszerek, ebből kettő hasonló rossmannban kapható méretben más csak a 3. az nem derült ki honnan van, de olyan már volt a farkamon, most a rossmanosból kapok majd óvszereket, emlékeim szerint 4-et elhasználtunk az első elélvezésig. Nem sajnálta volt dögivel óvszere.

Hirdető külseje

Milf, jól tartja magát. Szemüveget csak akkor vett fel miután végeztünk, nem is tudtam hogy szemüveges. Jól állt neki. Még arcraélvezéskor sem vette fel hogy védje a szemét, lehet a szemüveget védte hogy ne legyen olyan. :) Fogadóruha volt rajta ajtónyitáskor, azt mondta mindig így nyit ajtót mert jöhet postás vagy akárki nem csak vendég. Később ettől megszabadult teljesen (fürdőkádba meztelenül mentünk), majd pár ruhadarabot visszakértem a kezdéshez, készségesen megtette. A kisugárzás milf, korban is milf, belül viszont rohadt fiatal és aktív, egyértelműen a saját szexuális határait fejlesztgeti a vendégek által, szóval élvezi a szexet. Engedelmes Sub, bármit szinte megtesz a f@szért, a kisugárzása is ilyen, a huncut nézése már az ajtóban ezt mutatja. Nincs rajta felesleg, a lábai kimondottan formásak, talán kerékpározik? Külső vajon: nagyon alkalmas popóra a feneke, méretfüggetlen azonnal be lehetett neki tenni (sikosítás után).

Action

Ajtónyitás, majd leszopnálak arc, izgalmas tekintet, beinvitál, beszélgetjük a terveket, közben ruháktól megszabadulok, ő is, jön be velem a fürdőszobába, a kádba állunk, először letusolok, segít benne, nem közös fürdés, a pisilés miatt jött be velem, itt lehetséges megejteni azt elmondja nem nyelné le, oké akkor majd arcra pisilek, ez a terv, de... Nem kell már pisilnem, nincs ingerem, elmúlt, megbeszéljük akkor a végén majd és kilépünk a kádból, szájvízezek majd kérem vissza a bugyit rá meg a szexi felsőt. Úgy lépek a szobába újra hogy már ezekben fogad és a szőnyegen elém térdel én állok és mondom Iza mint Izaura? Ő incselkedik hogy felszabadítanál? Mondom nem, meghagynálak rabszolgámnak, tetszik neki a válasz, hisz sub természetű és elkezd franciázni, már egyből érződik hogy nagyon tud, finom, mélytorokra tör a fejét megfogom és ráhúzom a farkamra, nyála folyik, néhány a szőnyegre cseppen, brutál szexi a látvány és ez még csak a bevezető, űbereli majd az ágyon. Még térdel farkammal a szájában mikor rákérdezek hányszori lehetőség van nála, kezével mutatja hogy kettő, oké.
Na akkor most megyünk az ágyra, itt folytatjuk az orált, mert rohadt jól csinálja, gátlástalanul kérés nélkül mélytorkoz, én állok ő szemből négykézláb az ágyon, bőven folyik a nyála, a szőnyeg és az ágy közötti rész ami a tiszta padló részesül belőle. Ráhúzom a két kezemmel a farkamra végig és ott is tartható sokáig, mikor kihúzom nyálcsík mint a pornófilmekben, élvezetes pornós szopás és adunk még a látványnak, az egyik vibrátor kérésemnek megfelelően a fenekébe kerül, így orálozik. Pózt váltunk, ágyról lelógatja a fejét és így nyomom a torkába, először még fájdalmat érzek, utána érdekes módon rohadt kellemssé vált, kéri ujjammal tapintsam ki a nyakán ahogy a farkam tövig van benne, így teszek, majd a vibrit mozgatom a fenekében, ki-be tolom úgy hogy végig benne van csak hol mélyebbre tolom, de ki sosem veszem, ő meg közben mélytorkozik, na ideje popózni.
Sikosít ágyon nekem bepucsít, én állok az ágynál a háta mögött és azonnal könnyen bemegy a popójába.Néha belelépek a kifolyatott nyáltócsába, de nem érdekel. Jól lehet döngetni, bár csak középtempóval nyomom, a két kör miatt nem akarok hamar durranni, tükörből is látom ahogy a popója elnyel. Tisztázzuk popóból nem lehet punciba átrakni. Popóból szájba sem, csak ha levesszük a gumit. Azt most még ne, szuper a fenekében lenni, pózt váltunk, ő lefekszik hasra én felmegyek az ágyra, ráfekszem és úgy tolom be a popójába, majd gumi le és így orál, majd újabb gumi fel és vissza a popójába a farkam, míg eljutunk az első élvezésig négy gumit húzunk. Szemből is megdugom a popóját, lábai a nyakam körül. Végül a szőnyegen fejezzük be, arcra élvezéssel, térdel előttem és a bal arctérfelére élvezek és kérem is hogy hagyja rajta az arcán.
Ilyen arcra élvezett látvánnyal szeretném a második kört, franciával így a második élvezethez 0 gumit használunk, szóval spermás az arca és úgy szop, az arcáról szép lassan folynak le a spermacseppek a testére ahogy eltüntet, először a sperma később a bőnyálas szopása okán a nyála is folyik a testére, ezúttal semmi se megy mellé se padló se szőnyeg, minden csak a testére folyik és végül a szájába élvezek, kész a második kör is.
Még megkínál aszem topjoyyal a többféle üditő közül, megiszom a pisi érdekében. Szól hogy kupak, nem értem, kiderül van benne szöveg, megnézem hatalmas a szöveg pont ide illik, elkérem mondom elteszem emlékbe ez rád fog emlékeztetni. Majd kiderül továbbra se tudok pisilni, viccelődünk hogy majd ha kilépek akkor majd azonnal fog kelleni, letusolok ő szemüvegben van már, szexi. Nem titkárnős, tanárnős inkább. Elmondja még ha a fenekét egy bizonyos szögből dugják vagy vibrátorozzák képes spriccelni. Na ezt szívesen megnézném, persze már csak máskor, időm lejárt. Még puszit adok a spermás arcára, még rajta van, csak már nem látszik, felszáradt, korrektül szól a puszi előtt hogy még nem mosta le, mondom engem nem zavar, saját anyag úgyhogy puszit adok Iza arcára és elköszönünk.
Utószó: sokáig nem kellett még pisilnem, tali után még kb 2 óráig nem. A kupak a frappáns szöveggel még meg van Iza és meg is marad. :)

Elszámolás

Kiesett illetve elfelejtettem mostanra hogy előre vagy utólag tettem-e le. Az asztalra tettem le ez meg van. Adatlapon emelést jelzett november végére ezért én még az emelés előtt mentem hozzá. A helyszínen kiderült bagatel lesz csak az emelés, csekélyke, még úgy is baráti marad mert sokat vállal, szóval az emelt új rózsán is megéri, nagyon is. Alap minden ami jó: popó, kényszerfrancia, mélytorok, natúr francia és nyilván még sok minden más is, ez megbeszélés kérdése, én ezekkel éltem.

Szolga lány, nagyon jó szexpartner

  Kalaposanakonda

Egyeztetés

Privát üzenetben kommunikáltunk főleg. Pacsirta típus😀 Érdemes korán kelni és korán írni neki.
Végül VTR-en egyeztettünk időpontot.
A kocsiból még SMS-eket küldtem, mert a telót nem vette fel. Kapukódot pl válasz SMS-ben kaptam.

Megközelítés

GPS oda visz. Parkolás enyhe díjas. Panel házas környék. Könnyű parkolót találni.

Helyszín

Átlagos panel lakás. A fürdő tusfürdőkkel jól felszerelt, a türcsi tiszta finom puha, a baszobában nagy kinyitott kanapé.

Hirdető külseje

Képek szerinti külső, szép popsi, izmos combok.
Fekete harisnyában és fehérneműben várt rám.

Action

Szeretem a barátnős, kedves, összebújós, gyengéd, finom, romantikus, érzelmes és érzéki szeretkezéseket.
Mit szeretem? Imádom :) :) :) Életem nagyobb része erről szól.
Ez most nem erről fog szólni...

Minden embernek két oldala van. Egy fehér és egy fekete. Jin-jang. Sötét és világos.
Nekem egy fehér és egy kicsit sötétebb fehér, piszkos fehér oldalam van :)
Másodjára mentem hozzá, hosszú szünet után.

Terveim voltak, de nem nagyon túltervezve, mert már megtanultam, hogy a spontaneitás jobb, fontosabb, és úgyis azt fogjuk tenni, amit éppen kialakul. Azért egy álmom volt, de erről később.

Zuhanyzáskor kérésemre négykézláb, popójával felém fordulva, engedelmesen várt. A kicsi buttplug a popsiban figyelt. Törülközés után a fenekére csapva üdvözöltem. Majd már álló farkamat az orra előtt lengetve követésre szólítottam fel. A kanapéra ülve ráhúztam az ezredesre. Tövig kapta, illetve úgy éreztem, kicsit még tovább is. Szinte kiharapta a farkam tövét, hogy még mélyebbre kaphassa be. Felkaptam és az ágyra fektettem hanyatt. Fejét lelógva dugtam meg, torokig. De mint egy előttem író kolléga írta, nála a kényszer francia értelmezhetetlen, mert úgy kap rá magától, hogy beszippant és eltűnsz benne. Mivel kézre esett, megcsapkodtam kicsit a punciját. De jó csattanósan ám, hogy Józsi bácsi a harmadik szomszédban is felriadt az ebéd utáni szunyókálásból. Majd persze puncijában matattam, ujjal, ököllel. Kicsit a jobb hozzáférés érdekében szembe fordítottam, így már tekergetni is tudtam benne a kezemet. Majd hoztam egy közepes méretű műfarkat, és a kis buttplug-ot arra cseréltem. Előbb óvatosam, majd egyre bátrabban és mélyebbre nyomva popójában. Közben a puncit kérésére ujjaztam tovább. Majd biztatására még mélyebbre kezdetem a műfarkat a popsijába nyomni, végül már két kézzel, olyan erőt kívánt. Ő láthatóan és hangosan élvezte, majd spriccelés lett a vége. 1:0 neki. Kimentem a fürdőbe lemosni a kezem, ő pedig lepedőt cserélt közben. Folytatásképen újra keményre szopattam magam, majd gumit kértem és hogy üljön rám, lovagoljon meg. Alapvetően szeretem, ha mélyen lehetek a csajban, mert ha csak a farkam hegye jár ki be a punciba, akkor túl hamar elélvezek. De ő olyan erővel ült meg, olyan mélyre akarta magába fogadni a szerszámot, hogy már szinte fájt, ahogy a szemérem csontjaink ropogva egymásnak feszültek. Kezdtem azt érezni, hogy nem én vagyok a férfi és nem én irányítok. Mivel az ember alapvetően pszihésen van felizgatva, és kezdtem kiesni a vezető szerepemből, éreztem hogy lankadni kezdek. Ezért helycserét javasoltam, hogy felülről újra én irányíthassak. Természetesen szemből a puncit ismét kézzel tágítottam kicsit előbb, ha már felette voltam (csuklóig ismét, mert nála kevesebb nem működik). Majd a kitágult punciba csusszantam be farokkal. Ekkor már nem szorított, de nagyon kellemes volt, ahogy a nedves lyukában ki-be mozogtam, átölelve, nyakát puszilgatva. De hát nekem volt egy álmom, így a kényelmes pozíciót még elélvezés előtt feladva ismét popsijával kezdtem foglalkozni. Most farokkal nyomultam belé, szemből. Lábait felhúzattam, és összezárattam. Így lényegében csak a farkammal kitöltött popsilyuk, a combok közül kidomborodó punci, és selymes bőrű lábai látszódtak belőle. Filmes látvány volt. :) Az álmom érdekében kitartóan gyömöszöltem, miközben combját simogattam, markolásztam. A farkam ki ki húzva reménykedve néztem a popóját. Majd a még pajzánabb láthatóság érdekében a kútfúró pozíciót javasoltam. Mint a filmekben, az ágy mellé gyertyaállásba kértem, popsi az égbe néz, lábak széttárva, én pedig felülről lefelé dugtam egyre tágabbra nyíló popsiját. Néha nyálat csorgattam a lyukba a jobb sikosítás és a látvány kedvéért. Kértem, hogy kezével minél jobban húzza szét a popsit és puncit. Ezt ő hátulról a feneke alatt előre nyúlva meg is tette. Ismét csak mint a filmekben :) A punci széthúzódott, belátható lyukat képezve, miközben rózsaszín síkos popójába a farkam ki be raktam. És a kitartó munka meghozta gyümölcsét :) Megvalósult az álmom!! (éppen idejében, mert csorgott rólam a víz és a végét jártam) Az álmom, hogy a filmekben látott módon kitáguljon a nő popója (gaping szaknyelven), és ahogy a farkam kihúzom, ne záruljon össze, hanem belátható lyukat képezzen a popsi :) pirosas mély üreget, ahol a záróizom szalagjai törik csak meg a kört, és a punci is persze tág legyen ahogy a csaj húzza szét minél jobban az alfelét. Én pedig diadalmasan újra és újra a popójába nyomulok, és látom a nyitott punciban alul képződő domborulatot ennek hatására. Ezt már nem lehetett tovább fokozni. Lerántottam az óvszert, az ágyra ültettem és kitátott szájára, nyelvére, arcára spicceltem. Majd spermás farkamat még a szájába adtam és lenyalattam.
Nem mondom hogy mindig ilyenre vágyom (sőt). Többnyire, ahogy az elején is írtam, a barátnős összebújós ölelős szexet keresem. De néha ilyen is kell. Az embert izgatja a fantáziája, amíg mindent ki nem próbált, amire vágyik. Ha már egyszer kipróbálta, akkor ez a fajta vágy kielégítésre került, megszűnik. Legalábbis nálam. Nem biztos, hogy soha többet nem megyek hozzá. Lehet egyszer majd még újra játszuk a filmet.
De a következő beszámolóm biztosan egy barátnős, romantikus, gyengéd típusú írás lesz :) :) :)
Remélem, akad hozzá jelentkező majd a lányok közül, aki a gyengédséget élvezi. :)

Elszámolás

Utólag, publikus árak szerint. Tudott visszaadni.

Szolga lány, nagyon jó szexpartner

  Kalaposanakonda

Egyeztetés

Itt az oldalon már sokat cseteltünk, illetve telefonon, SMS-ben is többször. Az oldalon mindig válaszolt, kommunikatív.

Megközelítés

Észak Buda, GPS oda visz, parkolót a cím előtt 50m-re találtam

Helyszín

10 emeletes panel, a szoba tágas, kinyitott kanapé, nem nyikorog ! célnak tökéletesen megfelel

Hirdető külseje

Valódi képekkel hirdet. Abban a necc ruciban, fogadott, amiben a képeken is van. Popsi dugó benn :)
A képek a popsiját hangsúlyozzák és szerintem nem véletlen. Az tetszett legjobban benne. A bőre feszes és hamvas a korához képest. Szinte egy kislányos, formás popó :) Benne a popsidugóval kurvás, pornós látvány. Vannak a testének nem szép részei is, pl a melle. De egyrészt a koromban a külső már kevesebbet számít, másrészt végig hátulról dugtam :)

Action

Figyelem, aki nem BDSM élvező, az ne olvasson tovább, mert a leírás nyomokban ilyet tartalmazhat.
Lakásba belépvén, üdvözlés képen megemeltem és megmarkolásztam a fenekét. Bevezetett a szobába. Az anyagiakat előre elkérte, de végig az asztalon maradt a kipakolt eszközök mellett. Ráadtam egy álarcot és kérésemre felvette az új képeken látható fém karikás szájpecket, aminek egy az orrba beakasztható kampója is van. Még sosem láttam ilyet korábban, ezt ki is tárgyaltuk előre csetben. Elmentem zuhanyozni, ő pedig ebben a szerelésben letérdelt a fürdőszoba nyitott ajtaja előtt. Igazi szolgalányos kezdés, póz :) Pornós feeling. Zuhi után még visszaszaladtam a nyakörvért és a pálcáért. Pórázon vezetve, fenekét a bőr a paskolóval csapkodva tereltem vissza a szobába. A kanapéra hajtotta felsőtestét, popsiját engedelmesen kitolta. Ott folytattam a fenyítést a bőr csapkodóval, majd tenyérrel is, míg nem szép piros lett a bőre. A popsidugót párszor ki be húztam. A nyaktagja vékony, de a bumszli a végén jó nagy. Rendesen tágult a lyuka mikor a nyíláson ment át a vastagabb rész. Megfordítottam a lányt és a fém karikán keresztül szájba dugtam. Keményen tövig nyomtam neki. Mikor fulladozni kezdett, a kezével csapkodta finoman a combomat. Kihúztam, csurgott a nyála, jó látvány volt. Régen az ilyen abszolút nem izgatott, de minél öregebb leszek, annál perverzebb vagyok a jelek szerint :) Négykézlábra állítottam a kanapére, és elkezdtem ujjazni. 1, 2, 3, 4 ujj. Jól benedvesedett természetes úton. Ennek ellenére mikor az öklömet is be akartam nyomni, elkezdett mammogni. Szegény kicsi szolgalány nem tudott beszélni a szájpecektől :) De kitaláltam, hogy a síkosítót akarja kérni. Így már erővel (de nem durván), gond nélkül csuklóig tudtam nyomni az öklöm. A popsijában az eredeti dugót egy műfaszra cseréltem, gondolván, had táguljon a záróizma jobban a dugás előtt. Így is megöklöztem újra hátulról. Én mögötte térdeltem, ő egy kézzel a farkamat markolászta. Egyre jobb hangokat sikerült kicsiholnom belőle. Majd meglepetésemre hátra nyúlt az öklöző karomra, és mozgatással jelezte, hogy keményebben. Hát azon nem múljon, gondoltam. A farkam kívülről a popsijának feszítettem, lényegében azzal tartottam a fenekében a műfaszt, hogy ki ne csússzon, aztán elkezdtem gyorsan és keményen az öklöm előre hátra járatni. Elől a méh domborulatán "koppant", hátul a záróizmainak feszült. Párszor körbe is forgattam. A kemény munkától csorogni kezdett a homlokomról a víz :) Nagyon élvezte a kis szolgáltató. Lehet hozzá csúnyán beszélni is, szereti, ő mondta. Kifáradván, újra a szájába kivánkoztam. Elég kényelmetlen az a fém karika, így kérésemre levette. Hanyatt fektettem és durván tövig nyomtam a szájába, hogy szinte már nekem is fájt. Fuldoklós nyáladzás lett az eredmény. De élvezi :) Néha a fogait kicsit éreztem, hogy egy egy kihúzásnál végig karcolják a szerszámot, de jól esett. Jól bekeményedtem, így gumit kértem és megkezdődött a popsiba dugás. Doggyban hatoltam be, majd hasra nyomtam én pedig ráfeküdtem. A fenekét felnyomta, izgett mozgott alattam, jól csinálta. Sokáig voltunk így, nem akartam elmenni gyorsan. Mikor nagyon határon voltam, akkor kérésemre leállt. Majd kitaláltam, hogy egyszerre akarok a popsijában lenni a farkammal és öklözni a nuniját. Ehhez megfelelő pózba tekergettem a lányt. Félig oldalt fekvő helyzetben a jobb lábát felhúzattam, mivel jobb kezes vagyok :) Így a popsi lyuka balra, a puncija jobbra esett. Farkam a popsijában, öklöm a punciban döngettem tovább. Itt már tényleg folyt rólam a víz, meg kellett többször törölni a homlokom. Pihenés képen elhoztam az asztalról a kirakott 3 másik műbrokit. Kiválasztva a 2 legvastagabbat, hátulról a csaj puncijába nyomtam előbb az egyiket, majd a másikat síkosító alkalmazásával. Mikor már mindegyik jól csúszott, akkor egyszerre erőltettem be mindegyiket. Így hasra fektettem, majd a farkammal a popsijába nyomultam. Mivel már legalább fél órája dugtam, itt már akadtak erekciós gondjaim. Ezért kértem, hogy a két kezével húzza szét a farpofáit. Reméltem, a látvány majd segít. Készségesen meg is tette. Rá köptem, csorgattam egy kis nyálat a nyílásra, ami egyébként még mindig meglepően szoros volt. Megint csak pornófilmes látvány. :) Sikerült is egy kis erekciót produkálnom újra és be bírtam hatolni. Ráfeküdve, finoman mozogva hogy el ne menjek, próbáltam minél hosszabbra nyújtani a dolgot. Mikor sikerült jobban bekeményednem, azt nyögésekkel és apró sikolyokkal honorálta. Mikor elpuhultam a küzdelem során, akkor kihúzva az előző ráköpős, popsi lyuk széthúzós módszerrel próbáltam új erőt és keménységet gyűjteni. Ezt két háromszor eljátszottuk, mikor éreztem, hogy be kéne fejezni, mielőtt végleg elpuhulok. Rajta fekve elmondtam neki, hogy mit akarok. A szájába élvezni, de ne nyelje le rögtön, mert ki akarom gyönyörködni magam a pornós látványban. Mosolyogva nyugtázta a dolgot. Így mikor éreztem, hogy jön a vég, kirántottam a fenekéből a farkam, lehúztam a gumit, ő közben gyorsan hanyatt fordult, én fölé térdeltem terpeszben, mellkasára ültem és az engedelmesen tágra nyitott szájába, kinyújtott nyelvére csorgattam az anyagot. Majdnem mindet sikerült oda, csak az első fröccs ment a nyakára, de azt az ujjammal szépen felszedtem és szájába raktam. Ő mosolyogva, kinyújtott, spermával borított nyelvvel nézett rám. Most lenyelheted, mondtam, és ő mosolyogva tette meg. Utána kitátotta a száját, újra kinyújtotta a nyelvét, mutatta, hogy üres, mindent lenyelt. Pornós látvány :)
Majd megkérdezte, hogy mennyi az idő. Látva elszontyolodásomat, gyorsan mondta, hogy nem sürgetni akar, csak kiváncsi mennyit dugtunk. 10 perc múlva 5. Tekintve, hogy pár perccel 4 előtt érkeztem, maratoni volt a csata és az erekcióm. Ő is, én is elégedettek voltunk az eredménnyel. :)

Elszámolás

Átlag feletti a csokor. Egy órát kértem és fizettem.

Szolga lány, nagyon jó szexpartner

  tk23

Egyeztetés

Vtr -en jó előre mert hamar elfogynak a rövid nyitva tartásában a foglalható időpontok.így mindig résen kell lenni mert aki le marad az kimarad.

Megközelítés

Kaszásdűlői hév megállónál levő panel lakó telep. Így bkv van egy pár és kocsival is könnyen elérhető most ingyenes a parkolás de máskor már itt is fizetős. Hely szokott lenni általában.De ha véletlenül nincs akkor a közeli aldi parkoló is megteszi.

Helyszín

A szokásos paneltelepi többszobás lakás mely nemrég lehetett felújítva. Tisztasággal nem volt gond ,megfelelő nagyságú törülközőt kaptam és többfajta tusfürdő közül választhattam. A legnagyobb szobában voltunk ahol egy kihúzható kanapé ágyon voltunk.Ruháimat egy székre pakoltam a terülj terülj asztalkám mellet. :)

Hirdető külseje

Minta a képeken is látszik. Külseje rövid vörös haj,formás vékony alak ,mellek picik nagyobbacska mellbimbókkal ,bőre puha szép ápolt.Ez alkalommal magassarkú,fekete combfix ,harisnyatartó, pici mini szoknya és a hozzá illő melltartóban fogadót. Nyakán a nyakörv és póráz, lábain és csuklóin az össze bilincseléshez használható bőr pántok.Ha nagyon kukacoskodni akarok akkor azt mondom talán egy leheletnyi piros rúzs ami hiányzott a teljes őszképhez.

Action

Kis felfrissülést követően mikor a szobába értem ,Szolgalány már letérdelve várta ,hogy torokra nyelhesse farkam.Ha már így várt nem okoztam neki csalódást és hagytam had szopjon kedvére.Nem kellet kényszeríteni csinálta szépen magától néha egészen addig lent tartva ameddig csak bírta.Egy idő után az ágyra parancsoltam kutya pózban majd a kis szoknyát fellibbentve észre vettem ,hogy nincs a fenekében a kedvenc anál ékszerem ezért jól elfenekeltem büntetés képen.Amit láthatóan nem vett rossz néven majd jól kinyaltam a fenekét és a punciját aminek egy tocsogó punci lett az eredménye.Ezután a popsi ékszert be helyeztem a fenekébe majd a póráznál fogva az asztalhoz vezettem ahol rá adtam a szopó álarcot majd a melltartót levettem róla és a kezeit térdelő helyzetben hátra bilincseltem a bokájához. Most ,hogy ilyen kiszolgáltatott helyzetben volt kezdetét vette a kényszeres szopatás ,szájba dugás amit kényem kedvem szerint csinálhattam vele.Persze ehhez azért kell egy nagy fokú bizalom az irányából ami szerencsére megvolt felém. Később az ágyra fektettem a még minid meg bilincselt alá rendeltemet majd így felé gugólva is megjárattam a farkam a ki feszített szájában.Később szemből a puncit nyaltam és ujjaztam,miközben a tágított finoman ki be mozgattam .Utána az anál ékszert a lila vibrátora cseréltem és bekapcsolva kétharmad részig dugtam a popsijába,és tovább nyaltam ujjaztam tágítottam a punciját. Ekkor jelzett ,hogy most már nagyon kényelmetlen a szopó álarc mert rendesen kivan ilyenkor feszítve a szája így azt levettem róla,majd a még mindig a seggében keményen dolgozó vibrátort is kivettem.Ezután eloldoztam kezét lábát majd le térdeltetve keményen szájba dugtam aminek a végén a torkába,szájába élveztem nem kevés cuccomat. Pihenés képen még meg szabadítottam a nyakörvtől és a bőr pántokból majd a mellbimbóit szopogattam és újra az ágyszélére húztam és nyaltam a punciját,miközben a popsiját ujjaztam.Ezután az ágy szélére ültettem és hagytam had szopjon megint a saját kénye kedve szerint. Hát mély torokból nem volt hiány. Gumit húzott majd bele ült és vadul lovagolni kezdet és élvezte ,hogy ő van felül.Fordulás után lábait magasra emelve szemből most én dugtam keményem először csak punciba majd popsiba is.A farkammal a fenekében aztán forgolódtunk hol oldalra hol a lábait pakolva ide oda.Kutya pózba fordulva kértem húzza szét és most így járattam a fenekébe játszva a farkam ki be húzogatva.Végül cölöpverő pózban élveztem el a popsijában hangosan élvezve,jól le izzadva.Kicsit még pihentünk az ágyon és beszélgettünk majd egy közös zuhany melynek keretében egy kis aranysugár a szájába és mivel megint felállt egy kemény szopatás ami már nem ment végig mert az időm már így is elfogyott.Így öltözés és búcsúzás.

Elszámolás

A végén rendeztük az ismert információk szerint.A csokor mértéke abszolút megéri!Nincsenek extrák csak fixen benne van minden ami egy ilyen másnak perverznek tűnő randin belefér.Szerintem nagyon baráti ár a maga műfajában.

Szolga lány, nagyon jó szexpartner

  vakar

Egyeztetés

Telefonon és VTR-en is egyeztettünk, majd előtte való nap még ráírtam és aznap reggel még SMS-t is küldtem a biztonság kedvéért. Visszaírt, hogy ha előbb odaérek, hívjam fel. Mivel fél órával előbb odaértem, ezért fél órával előbb is kezdődött a randi. Nekem nagyon jól jött ez a rugalmasság, nyertem egy fél órát a napomból.

Megközelítés

Kocsival mentem, BKV-ről fogalmam sincs (HÉV közel, az biztos), de eléggé frekventált hely. A GPS totál odavisz és a ház előtt tudtam parkolni nagy mázlival. A cím teljesen világos. Egyébként a ház bejárata a ház mindkét oldaláról megközelíthető, vagyis a háztömb mindkét oldalán érdemes lehet parkolóhelyet keresni, ha nem lenne elsőre közel.

Helyszín

A lakás egy puritán, de tiszta panel a sokadikon. A tetthely egy nappali, benne egy kihúzható kanapéval. Tusfürdő nem érdekel, törölközőt mindig viszek magamnak. A fürdőszoba amúgy aprócska, de a célnak megfelel. A szobában nem láttam szobainast vagy hasonlót, így csak székekre raktam a cuccomat, de a célnak megfelel.

Hirdető külseje

A képek őt ábrázolják. A kiírt kornál szerintem valamivel idősebb, de nem kértem személyit. Rövid, vörösre festett haj, nagyon szép, világító kék szemek, az action idején kívül szemüveg mögött, az action ideje alatt anélkül. Közepes méretű, és nem vészesen, de lógó természetes mellek. Borotvált, pillangómentes punci. Abban a hálós cuccban fogadott, amiben a képek egy részén is van.
Oldottan és közvetlenül viselkedett, semmi kínosság vagy távolságtartás. Jó hangulatú, sokat kuncog és igyekszik a vendég kedvére tenni.

Action

Az elején megkérdezte, hogy szeretnék-e pisit is, mert ha igen, akkor jön velem a fürdőbe. Ettől eltekintettem. Fürdés után a szobában állva megbeszéltük a lehetőségeket, tekintettel a nem szokványos étlapra.

Ezek után ráparancsoltam, hogy feküdjön hanyatt az ágyra és csukja be a szemét, majd választottam az asztalra kihelyezett eszközök közül egyet. Megcirógattam vele a testét, majd végigcsókolgattam és nyalogatni kezdtem. Minden érintésre, csókra, simogatásra, nyalásra azonnal reagált. Igyekeztem ügyesen franciázni neki, amit mindenféle sóhajokkal kísért, pláne, amikor már egy ujjamat is bedugtam a puncijába. Egész sokáig hagyott ténykedni, majd leállított, mondván, hogy már nem bírja (??).

Ezek után először az arca fölé térdeltem és ráparancsoltam, hogy "nyaljad a golyóimat". Nagyon becsületesen csinálta, de egyszer be is kapta a szájába őket és nem csak nyalta, hanem szívta is. Ezt nem szeretem és az utasítás sem így szólt, ezért kicsit meg kellett büntetnem, mire rögtön korrigált. Ezután leültem az ágyra és szopni kezdett. Ügyesen és sokféleképpen csinálja, önmagát kényszerezteti lényegében. Rengeteg nyállal csinálta, sokszor tiszta erőből nyomva a fejét a farkamra. Sokszor volt olyan érzésem, hogy valójában a szája végén vagyok, mert bár átlag méret vagyok, de a végéből maradt 1-2 centi, miközben tiszta erőből, belém kapaszkodva tolta a fejét a farkamra. Amikor kicsit később hanyattfekve, fejlelógatva feküdt és dugtam a száját, többször beleszaladtam a torkába (éreztem), ilyenkor volt, hogy simán vette, és volt, hogy öklendezett. Jó ideig dugtam így a száját (néha kért levegőt), majd magam elé térdeltettem és úgy is dugni kezdtem, miközben az asztalról elvett egyik eszközzel néha meglegyintettem.

Gumi fel, majd hátulról kezdtem dugni. Több pozíció is volt: hátulról, hátulról fekve, felhúzott lábú misszionárius és oldalt fekve (én térdelve) is. Mindegyikben nagyon aktív volt, kérésre belemozgott, hangoskodott, húzott magába, végig a szemembe nézett, élvezkedett (vagy úgy tett) stb. A végén kértem még egy kis kényszerfranciát, majd (mivel így valamiért nem tudtam elmenni) újabb gumit húztunk és egy pár perc erőteljes dugás után elmentem.

Elszámolás

Előre kérte (először voltam), tudott visszaadni, az előre megbeszélt összeget kérte. Extrák nincsenek, minden (értsd: MINDEN) az alapban.

Szolga lány, nagyon jó szexpartner

  popomehet

Egyeztetés

Mikor megjelent a hirdetése elmentettem a kedvencek közé a vállalásai alapján. Aztán pár üzenetváltás után lefixáltuk az időpontot, majd VTR-en is.

Megközelítés

BKV-val mentem, Kaszásdűlőig, onnan kb 3 perc gyalog. Autóval szintén könnyű odatalálni és mivel egy 10 emeletes panel a sok közül így parkolni sem lehetetlen. Nem lehet eltévedni. A főbejárattal szemben egyből 2 lift is található.Mikor én voltam jó nagy forgalom volt de mivel ez egy 10 emelet panel ez nem csoda. Felsőbb emeletre kell menni.

Helyszín

Átlagos lakótelepi lakás, itt is él.Fürdő teljesen rendben, több féle tusfürdő, kilépő, zuhanyfüggöny. A dugó hely a nappali, klassz kis kilátással a hegyekre. Az ágy egy kinyitható kanapé de teljesen megfelel a célnak.

Hirdető külseje

Rövidre vágott sötét vörös haj, kék szemek, szolizott sima bőr. A mellbimbója nekem extra nagynak tűnt, a puncija borotvált. Ha jól megnézed a képeit ott látszik az arca szóval nincs meglepetés, kivéve, hogy szemüvegben fogadott és így más volt az összkép, de teljesen rendben volt. A képein látható neccruhában fogadott. Kértem, hogy az analplug legyen benne ezt meg is mutatta ahogy beléptem a lakásba.

Action

Már napokkal előbb bejelentkeztem, és azalatt többször is elképzeltem mit fogok majd csinálni vele. Na ebből nem sok valósult meg. Van bennem kis dominancia de nem olyan, mint amiket baszás után mesélt, azért elcsodálkoztam. Vannak beteg emberek.
Azt terveztem ahogy belépek az ajtón egyből mondom neki térdre majd előkapom a faszom és pórázon bevezetem a szobába. Bár a nyakörvet kértem és rajta is volt de lánc az nem így ez elmaradt, de nem a lánc miatt. Elképzelésemben egy kis szótlan nőt képztem de szerencsére vagy sem nem az. Szuperül el lehet dumálni vele. Persze én sem vagyok Dark Lord aki szöges kesztyűvel veri a nőket így igazából a szado része az kimerült annyiban hogy fürdés után, ahová bejõtt mert le akartam pisálni és ezt imádja is, nyelte a pisit meg engedte a testére, a kis ostorral megcsapkodtam a pináját mea seggét, illetve egy vastagabb műfasszal megdugtam a lukát, de aztán szólt, hogy inkább öklözzem meg. Imádok öklözni, nem tudom miért, de jó érzés benne lenni a pinában kézfejjel is. Szóval jól megöklöztem nagyon élvezte, szomszédok nem tudom mit hallottak, de szerintem sok mindent. Közben úgy helyezkedtem hogy tudjon szopni és a bal kezemmel belemarkoltam rövid vörös hajába és toltam rá a faszomra, de igazából ha nem csinálod, akkor csinálja magától is. Aztán kérdezte húzzunk e gumit? Naná, szóval gumihúzàs után misszibe betettem neki és elkezdtünk baszni. Meglepetésemre nagyon élvezte, húzott magába, nyögött rendesen, mozgott is. Nimfomán szuka hatását keltette. Egy idő után átraktam a seggébe, ott is megtömtem, de a gumi nálam előbb vagy utóbb lankadást okoz. Nincs akkora inger mint anélkül. Fogtam lekaltam a gumit és a szajába adtam egy újabb mélytorkos kényszerfranciához, de nemsokára 69-be fordultunk és úgy öklendeztette magát szopás közben. Nyaltam a pináját aztán eszembe jutott, hogy a műfasz ott van mellettünk valahol és kitapogattam majd beletoltam a segglukába. Mikor már éreztem jó lenne elélvezni feltérdeltem, ő kutyában és szopattam még kicsit makf kézbe vettem és egy idő után belelőttem a gecit anszájába, amit készségesen várt nyelvét kinyújtva.4 nap alatt azért össze szokott gyülni egy nagyobb mennyiség ezt simán lenyelte, én meg boldogan konstatáltam a dolgot. Megmondom őszintén elfáradtam. Amit elterveztem, hogy mekkora domináns báró leszek és ezt meg azt csinálom vele bőven nem valósult meg, látszik a sima dugás nekem kielégítő. Mindenesetre kellemesen éreztem magam:)

Elszámolás

Igazából extrái nincsenek is. Ami ki van írva azt vállalja is és szereti is. Ehhez képest normál árai vannak, de magasabb mint az átlag, de itt olyat is csinálhatsz amit más lánynál nem, vagy ha igen akkor az extra és a végén többe kerül mint itt. Az elején elkérte a díjazást, ami teljesen normális dolog, hiszen először voltam itt.

Szolga lány, nagyon jó szexpartner

  tk23

Egyeztetés

Előzőleg már érdeklődtem de sajnos nem volt már időpontja.Aztán szerencsémre úgy alakult ,hogy valaki visszamondta a lefoglalt időpontját amit köszöntem szépen és lecsaptam rá VTR formályában.

Megközelítés

Kaszásdűlői hév megállónál levő panel lakó telep. Így bkv van egy pár és kocsival is könnyen elérhető most ingyenes a parkolás de máskor már itt is fizetős. Hely szokott lenni általában.De ha véletlenül nincs akkor a közeli aldi parkoló is megteszi.

Helyszín

A szokásos paneltelepi többszobás lakás mely nemrég lehetett felújítva. Tisztasággal nem volt gond ,megfelelő nagyságú törülközőt kaptam és többfajta tusfürdő közül választhattam. A legnagyobb szobában voltunk ahol egy kihúzható kanapé ágyon voltunk.Ruháimat egy székre pakoltam a terülj terülj asztalkám mellet. :)

Hirdető külseje

A képek alapján egyből felismerhető.Most egy fekete combfixben és magas sarkúban fogadott a fenekében ismét a nagy méretű tágítóval,amit egyből bepucsitva meg is mutatott. Külseje rövid vörös haj,formás vékony alak ,mellek picik nagyobbacska mellbimbókkal ,bőre puha szép ápolt.

Action

Fürdőből vissza térvén már térdelve várta ,hogy bekaphassa a már álló farkam amit azonnal meg is tett. Saját magától nyelte tövig ,nekem csak néha rá kellet tartanom egy kicsit.Ez így ment jó darabig majd intenzíven elkezdtem dugni a száját torkát most már csak én adtam a tempót.Néha kivettem ,hogy levegőt is kapjon és ilyenkor az arcát csapkodtam a farkammal. Végül egy útólsó vad roham végén torkába lőttem mindent amit természetes módon lenyelt mind egy cseppig.Itt nem volt megállás az ágyra löktem és a punciját kezdtem nyalni amit örömmel fogadót hiszen nedvesedett rendesen.Nyelvel való kényeztetés közben azért még eljátszottam a popsijában lévő tágítóval is amit ki be húzogattam óvatosan.Eztán térdelve felém fordította a popsiját amit először kézzel majd az asztalról elvett lovagló pálcával jól el fenekeltem. Fordulás után a kőkemény mellbimbókra feltettem a a bimbó csipeszeket melyek egy lánccal vannak össze fogva és most a láncot húzva a punciját is meg csapkodtam a pálcával egy kicsit melynek hatására az a punci még nedvesebb lett.Most ismét az asztalról választottam egy játékszert ami egy mű fasz volt de abból is a legnagyobb legvastagabb. Kis síkosító és már dugtam is vele a könnyen táguló punciját ,miközben a fenekében még mindig benne volt a nagyobbacska tágító. Később felhúztam egy durexet majd a mű farok mellé nem kis meglepetésére kapott egy igazit is.Így most rendesen ki volt tömve mindkét luka és az én farkam is rendesen satuba volt fogva. Nem is lehetett sokáig bírni így hamar tele élveztem a gumit. Harmadik körben még a popsit is megdugtam először szemből majd hátulról kutya pózban melyből talpra állva folytattuk tovább,így lehet a legmélyebbre lökni.Hasra feküdt majd így folytattuk ebből még fordultam rajta egyet és kicsit így folytattuk.Ezután hanyatt feküt és fejét lelógatva az ágyról még egyszer megdugtam a torkát miközben egyre vastagabb nyálrétegben úsztunk mind a ketten. A végén előttem térdelve élveztem a mellére mely aztán végig folyt a felső testén.

Elszámolás

Most a végén rendeztük az ismert információk szerint.A csokor mértéke abszolút megéri!Nincsenek extrák csak fixen benne van minden ami egy ilyen másnak perverznek tűnő randin belefér.

Szolga lány, jó szexpartner

  dugattyu11

Egyeztetés

telefonon, üzenetben vtr-en is.

Megközelítés

Pontos címet kaptam 3M vagy 15 busz, ha ezt választod, parkoló volt bőven azt nem néztem, hogy fizetős vagy sem.

Helyszín

Tökéletes, rend tisztaság lift jó.

Hirdető külseje

A képeken látni a testét az arca pedig nekem átlagos ami

Action

A szokásos protokoll puszi ajándék átadása gyors zuhany.
Mikor beléptem egy kis fehérneműben fogadott térdepelve a szőnyegen, nem is teketóriáztunk sokat lekaptam a törülközőt és hagytam, hogy kényeztessen.
Nem igazán tudom, hogy van-e olyan, amit nem írtak már le elöl a fantasztikus tudásról, technikáról!
Kényszer francia mélytorok közben egy játékszer a punciba vagy a popsiba ezt időnként cserélgetem. az első körben így élveztem az arcára.
Szünetben csevegtünk, hiszen régen nem találkoztunk így volt mit kérdezni.
A következő kört ismét egy lendületes franciával kezdtünk több pozícióban is engedtem, hogy a torkával kényeztessen később a popsit céloztam miközben ő magát kényeztette, párszor spiccelt.
Sajnos itt kifáradtam 6 perccel az idő előtt jelezte is, hogy mindjárt vége a találkozónak, így indultam is gyors zuhany és majd legközelebb folytatom..

Elszámolás

ami az oldalon is szerepel

Szolga lány, jó szexpartner

  endyyy

Egyeztetés

Egyeztetés simán ment, másodikra felvette a telefont és egyeztettünk egy aznapi találkozót.

Megközelítés

Duna Plázától pár száz méter gyalog, kocsival pedig a ház mögött könnyedén találtam helyet. Fizetős övezet.

Helyszín

Átlagos panel, emeleti lakás rendezett házban. A nappaliban voltunk, ami rendezett és tiszta volt. Fürdő igényes és tiszta, bár elég apró-lakótelepi adottság- Föleg a szőnyegen játszadoztunk, így az ágyról nem nagyon tudok nyilatkozni.

Hirdető külseje

40 körüli hölgyemény átlagos testalkattal. Kisebb, de jól markolható mellek, kellemes paskolható fenék. Arcát karakteresnek mondanám, de hozzá úgy gondolom nem azért járnak a férfiak:))
Lenge hálóing szerűségben fogadott, ami gyorsan le is került róla. Részemről megfelelt.

Action

Hát nála úgy érzem, hogy ez a lényeg. Minden tmegtett, amit kértem és mindent teljes alázatossággal végzett. Én kemény torkoztatásra mentem hozzá, amit hibátlanul meg is csinált. Összességében kb. 45 percen keresztül reszeltem a torkát mindenféle pozitúrában, miközben csavargattam a bimbóit vagy csapkodtam a fenekét egy lovaglópálcával. Zokszó nélkül tűrte, sőt talán még élvezte is. -én mindenképpen- Vége természetesen pocakba landolt, majd letörölgette rólam a nyálát és ezt követően távozott a fürdőbe.

Elszámolás

Amit telefonba kért, az a helyszínen sem változott. Az elején odaadtam, mivel első találkozás volt.

Szolga lány, jó szexpartner

  kacagoknagyon

Egyeztetés

Sziasztok. Telefonon próbáltam elérni sajnos többször kellet próbálkozom mire mindenkinek jó lett az időpont.

Megközelítés

Autóval mentem parkolóhely volt bőven , bár fizetős , de ma már hol nem az. Pest egyik elegáns lakónegyede a helyszín. BKV val sem probléma legfeljebb pár perc séta.

Helyszín

A lakás pár éve épült nem lehet rá panasz sokadik emelet lift van. Szép rendezett minden, a fürdő tiszta nappaliban lepakoltam fürdőben tiszta törölköző . Szobában szép franciaágy leterítve rendre tisztaságára nem lehet panasz.

Hirdető külseje

A képeken egyértelműen Ő van . Bent velem együtt vetkőzött le. Tisztán várt nem kellett fürdéssel bíbelődnie . Arc kitakaraástól nem kell félni. Viszont egy pár játékszer már nincs amit korábbi beszámolókban még lehetett olvasni. Ez volt amit használtam volna...

Action

Fürdőszobából kilépve a szobában várt az ágyon meztelenül. Feltérdeltettem az ágyra és szépen hátulról elkezdtem előkészíteni a Terepet. Mind a két bejáratot fényesre nyaltam ujjaztam. Majd kértem mutassa meg hogyan tud spriccelni. Ehhez 2 vibrátort használtunk. Az egyiket én mozgattam benne a popsiban a másikat Ő magának a punciba. Pár perc alatt felért a csúcsra. Nekem ez nagy élmény volt még soha nem tapasztaltam ilyet. Miután ezt többször megismételtük az ágyra fektettem a hátára a fejét az ágy szélére és szépen elkezdtem kiélvezni a torka mélységeit. Ebben tényleg nagyon ügyes bár néha a fogait éreztem a ceruzán. Amikor lent tartottam a torkán finoman jelezte a kezével mikor kéne egy kis levegő. Nem sokkal később pedig mindent beleengedtem a torkába . A mások körben sajnos már nem voltam annyira fickos pedig meg akartam döngetni a popsit puncit is de sajnos elég érzékeny lettem odalent kis francia után a golyókat nyaldosva vertem ki magamnak.

Elszámolás

1 extra van én azzal most nem éltem így is sokkal több van a hölgy alap szolgáltatásában mint amennyit Én ki tudtam próbálni. Ár érték arányban megéri

Szolga lány, jó szexpartner

  Mikkamakka24

Egyeztetés

Péntek délelőtt kerestem telefonon, hamar felvette és kedvesen tájékoztatott a randi feltételeiről és lehetőségeiről. Tudott is fogadni nem egész 1 órával később (ennyi kellett hogy odaérjek hozzá).

Megközelítés

A köztünk lévő távolságot tömegközlekedéssel küzdöttem le, Kelenföldről metróval a Duna Plázáig, onnan egy rövid séta a Marinára. Parkolóhely volt bőven a környéken, de mivel gyalog érkeztem nem figyeltem , hogy fizetős-e.

Helyszín

Marina part egyik épülete. Ház elé érve megcsörgettem, és már kaptam is az instrukciókat a bejutáshoz. Bent lift, sokadik emelet. Folyosóra kilépve hamar megtaláltam a nyitott ajtót ami mögött vendéglátóm várt. Ajtó csukódás után köszönés, puszi és megszavaztuk, hogy mindketten maradhatunk. 😁 Bent rend tisztaság, fürdőben kád függönnyel. Tisztálkodáshoz rendelkezésre áll bőséges választék : szájvíz, dezodor, temérdek tusfürdő. Akciószobában franciaágy friss hófehér lepedővel, komód tele játékszerrel rajta nagy tükör. Igazából sok részletre nem emlékszem , mert szinte lese vettem a szemem erről a szexi nőről.

Hirdető külseje

Hirdetését és képeit jóideje nézegetem , képekből fejben már összeraktam egy 3D-modellt Izáról,de élőben egy sokkal jobb Nő fogadott. Fekete testre simuló ruha, szerintem bájos arc, szemüveg mögött megbúvó kék szempár, szőkésbarnás hajkorona. Megadott adatok valósak lehetnek, bár a képekhez képest mintha vékonyabb lenne. Kerek popsi, puha bőr, kisebb cickók hegyes bimbókkal, nekem bejött nagyon.

Action

Miután letudtuk az ajándékozást, kérdezte van e valami elképzelésem. Mivel nem sok tapasztalatom van ilyen jellegű randikból, és izgultam is kicsit, a "majd meglátjuk" kijelentés után lehámoztam magamról a ruhát. Bekísért a fürdőbe, kaptam tiszta törülközőt. Gyors felfrissülés után már bent várt az ágyon négykézláb ekkor még fehérneműben. Türcsit lerakva hamar csócsatába keveredtem a virgonc nyelvével , közben már a bőrössel babrált. Hamar megkeményedett a kezében és már rá is csapot a forró ajkaival. Itt szintén pörgős nyelvjáték, de csak pár pillanatig , mert úgy eltüntette a torkában ,mintha ott se lenne. Huuu mondom ennek fele sem tréfa, akkor adjunk neki! Dugtam volna a száját, de megelőzött és konkrétan ő dugta a farkamat a torkával! Annyira lelkes volt, hát hagytam neki közben kipattintottam a melltartóját simogattam a hátát fenekét meg mindent amihez hozzáfértem. Kértem forduljon meg mert én is szeretném aktivizálja magam. Elém pucsított, simogattam puszilgattam kerek fenekét, majd lehuztam róla a falatnyi textilt és elém tárult a gyönyörök kapuja. Pillanatig csak bámultam , fejben kattintottam pár emlékképet, mert rég láttam ilyen szépet. Aztán rávetettem magam lyukacskáira , nyaltam-faltam mindkettőt. Ezután átfordultunk 69 be, így is élvezkedtem egy darabig itt már ujjakat is felhasználva, míg ő mohón szívta magába legkedvesebb testrészem. Egszercsak kiengedte torka szorításából a velem egykorút és nekem szegezte halkan : nem akarsz már meg..szni?! Dehogynem , minden lyukacskádat!! Megfordult gumit applikált a szerszámra és rá is pattant. Tövig engedte magába és olyan mosoly ült ki az arcára , mint akivel most közölték, hogy örökké fog élni! Vad vágtába kezdtünk ,vagyis inkább csak ő. Kérte ne mozogjak kicsit ő diktálta a tempót és pár perc múlva széles mosollyal az arcán kacagva élvezett el. Én még ilyet nem láttam, vadítóan szexi volt és hatalmas csődőrnek éreztem tőle magam (pedig nem vagyok). Kicsit visszafogva , de tovább hintázott a lécen. Már nagyon vágytam a popsijába ezért kérésemre szétcsatlakoztunk, bepucsított az ágy szélére én mögéálltam , kis sikosítás után úgy nyelte el a feneke a farkam , mint valami fekete lyuk. Élvezetes csattogás kezdődött , kérte is hogy dugjam meg rendesen a kis seggét. Nekem se kellett több megadtam neki amire vágyik. Nemsokára kezdtem fáradni, így pózcserét javasoltam. Hátára feküdt, lábait felhúzta, így vettem újra birtokba formás fenekét. Közben magához vette az egyik odakészített méretes műbrokit amit a punciba illesztett. Farkam a seggében műdákó a punciban és így dugtam egy darabig. Sajnos nemsokáig mert annyira próbáltam elhúzni a dolgot és tartottam magam , ami nem volt könnyű mikor ennyi inger éri az embert, hogy átestem a holtponton és lankadni kezdtem. Erre még rá is stresszeltem , és bár kedves választottam mindent megtett hogy újra bevetésre kész legyek , már csak ilyen szétfőtt lecsokolbász állapotot sikerült prezentálnom. Kicsit kézbe véve az irányítás , végül sikerült addig rángatni a kiskígyó fejét ,hogy Iza kinyújtott nyelvére/szájába helyeztem az örökítőanyagom. Szépen tisztára nyalta/nyelte a szerszámot. Kimerültem , időnk is végéhez közeledett így hát lecsapattam magam még gyorsan, öltözködtem és fájó búcsút vettem kedvesemtől.

Elszámolás

Elején rendeztük, minden benne van amit vállal, egy extra van ha minden igaz , de ez nem volt műsoron.

Szolga lány, jó szexpartner

  suhanó

Egyeztetés

Telefonon sikerült elérni. Minden flottul ment, másfél óra múlva tudott is fogadni.

Megközelítés

Pontos cím, könnyen és jól megközelíthető. Kocsival mentem, volt szabad parkoló. Fizetős, de ez az adatlapon is szerepel.

Helyszín

Normál panellakás, célnak tökéletesen megfelelő. Aki erre gerjed, annak jó hír a sokféle tusfürdő és a nagyméretű, puha törölköző.

Hirdető külseje

Kedves arc, szép kék szem, kifejezetten formás, szép nőies test. Finom bőr, vadóc haj, diszkrét tetoválás.

Action

Iza utcai ruhában fogadott. Ajándék átadása után tus. Mire végeztem, már szexi melltartóban és tangában várt. Rendkívül izgató volt! Rövid egyeztetés után elindult a kaland. A szőnyegen kezdtünk. Elémtérdelt és indult a felfedezés. Csók és simogatások. Hamar éreztem, hogy jó helyen járok,! Nincs alibi, áttolja a nyelvét, pörgeri. Nagyon jól csinálja! Azután lejjebb csusszant és ez a csodás száj és nyelv ott sem tétlenkedett! Kettőt pislantottam és már tövig elnyelt… Közben én is igyekeztem felfedezni Őt, amihez minden segítséget megkaptam. Folyamatosan úgy helyezkedett, hogy mindenhez hozzáférjek. Élveztem a csodás popsi látványát, ahogy magába fogadta az ujjamat, a plug-ot majd a farkamat. Hátulról kezdtük, majd szemből, de csináltuk állva is. Csodás hölgy, minden rezdülésén érződik, hogy szívesen csinálja, figyel rád, maximálisan igyekszik a kedvedben járni. Tovább nem részletezem, mindent megkaptam amire vágytam! Részemről maximálisan ajánlott!

Elszámolás

Elszámolás előre, a megbeszéltek alapján. Az alapban vállalt rengeteg lehetőség mellett igencsak baráti.

Szolga lány, jó szexpartner

  garabon

Egyeztetés

Egy csodás, de hirtelen zárult kaland után úgy éreztem, ki kellene mozdulnom a komfortzónámból, és mivel már régóta szemeztem a hirdetésével, gondoltam, itt az alkalom. Telefonon hívtam, két-három csöngés után fölvette, kellemesen barátságos hangja van. Keresztnévvel illedelmesen bemutatkoztam, hozzátettem, hogy még nem találkoztunk, és hogy itt az oldalon láttam a hirdetését, no és hogy aznap szívesen fölkeresném. Mondta, hogy mikorra van időpontja. "Az jó lehet", feleltem. "Mehetek másfél órára, mert lassan oldódom kicsit, vagy így elsőre csak egy óra lehet?" Azt mondta, ilyenkor csak egy órát szokott, úgyhogy ebben maradtunk, fixáltuk az időpontot, megkaptam a címet.

Megközelítés

BKV-val mentem, több átszállással, de minden pont akkor jött, úgyhogy jócskán idő előtt érkeztem volna, ezért végül két megállót sétáltam a HÉV mellett. Az egyik megálló közelében van, könnyen oda lehet találni. A kaputelefonhoz érve felhívtam, kaptam egy lakáskódot és útba igazított, hogy bent majd hol-merre. "Kicsit várunk, amíg ide is elér a hang", viccelődött, mert a központ csengetését már mindketten hallhattuk (ő a mobilon át), de a lakáskészülék csak pár másodperc késéssel vette a jelet. Akkor aztán nyitotta az ajtót. A kis humor tetszett, valamit reagáltam is, jelezve, hogy vettem a lapot, és annál kíváncsibban igyekeztem hozzá.

Helyszín

A lakás teljesen rendben volt, a fürdőben tusfürdők bő választéka, szájvíz, műanyag pohár, elhúzható függöny a tusoláshoz a kád szélén. A szoba tágas, az egyik végében franciaágy (szerűség, nem tudom, mindenesetre elég nagy volt két embernek bőven), előtte szőnyeg, de az ajtón belépve rögtön az asztalt láttam meg a mindenféle segédeszközökkel. "Hű", mondom, vagy valami hasonlót. Közben az ablak felől verőfényes napsütés, ez jól esett, én jobban szeretem, mint a mindenféle sötétítést.

Hirdető külseje

Belépve valahogy rögtön ott folytattuk, ahol a telefonban a "Kicsit várunk, amíg ide is elér a hang" után abbahagytuk, ami az egész elkövetkező egy órának megadta a hangulatát. Azt azért nem felejtettem el megkérdezni, hogy maradhatok-e, aztán végigmértem őt is (miközben ő is kérdezte, hogy akarok-e maradni; akartam). Jó értelemben hétköznapi arcú, szimpatikus nő, kifejezetten csinos, amikor mosolyog. Festett szőke, és szerintem nagyon jól áll neki ez a frizura. Valami sötét (fekete?) ruhában és fehérneműben fogadott, az igazat megvallva nem arra koncentráltam, mivel humorizálva folytattuk az ismerkedést, és tartottam a szemkontaktust. Kérdeztem, hogy előre rendezzem-e, és tréfálkozva megbeszéltük a számlaadási lehetőségeket, aztán a vetkőzésre terelődött a szó, ebben is viccelődtünk egymással, gyakorlatilag rögtön megtaláltuk a közös hangot. Intelligens, és jó humora van. A képeknek pedig megfelel, kellemesen karcsú, a popsinál gömbölyded, érett nő.

Action

Mint írtam, azért mentem, hogy egy kicsit kimozduljak a komfortzónámból, ami alapvetően a megbízható, nem igazán jóképű de megnyerően intelligens pasas egyik verziója, a partnerre maximálisan odafigyelő szexuális hozzáállással, de sejtettem, hogy ez elsőre nem fog sikerülni. Domináns szerep, meg dildók, plugok, tudom is én, még mik, na jó, gondoltam, haladjunk szépen sorban. Szóval mentem zuhizni, és közben mondtam, hogy nagyon-nagyon kell pisilnem, és "Nálad van ez a pisiszex, ugye?", de rögtön hozzátettem, hogy valószínűleg nem fog sikerülni. Hát rajta nem múlt a dolog, mire gyorsan letusoltam, már le is vetkőzött (ezért sem jegyeztem meg, mi is volt rajta pontosan), és letérdelt elém a kádba, de kb. 3 másodperc múlva szóltam, hogy oké, ez már felejtős is, elindult a másodlagos (elsődleges?) protokoll, ebből pisi már nem lesz. Úgyhogy irány a szoba, és ott letérdelt elém a szőnyegre. "Akkor most legyek domináns?", kérdeztem, és mindketten nevettünk, aztán egyszer csak eltűntem a szájában.
Hát kérem, nem kis mérettel vagyok megáldva, mégis tüntettek már el tövig, de akkor mondjuk két napon túl gyógyuló karcolásokat szereztem. Amit viszont tőle kaptam, az bizony hű. Úgy húzta a fejét a farkamra, mintha a medencémbe akarná fúrni magát, az orra nyomta a hasamat, újra meg újra éreztem, ahogy átbillentem a garaton, igen hosszú másodpercekig, bő nyállal, egy hang nélkül. Amikor egy másik hölgytől legutóbb hasonlót kaptam, azt hittem, valami lovashadsereg táncol körülöttünk, úgy csattogott minden, akkor zavarba is jöttem, itt viszont csak élveztem az érzést és a látványt.
Talán két vagy három perc után szóltam, hogy oké, irány az ágy, és még egy-két percig így folytatódott a randi, négykézláb térdelt előttem, én tövig a szájában, közben a punciját próbáltam valamelyik szögből elérni az innen nézve, felülről igen csinos popsi túloldalán. Helyezkedni kezdett, hogy odaférjek, aztán arra jutottunk (én mondtam? ő kérdezte?), hogy gumi kellene, úgyhogy rám is varázsolta, és megkérdezte, rám üljön? Én igazából misszire gondoltam, de mondom, persze, és kb. fél perc múlva olyan tűzijáték kezdődött, hogy ihaj. Előre-hátra mozgott a farkamon úgy, hogy a csiklója is az ágyékomhoz érjen, éreztem is rendesen, nyomott, pláne, hogy pisilnem se sikerült, de mondtam, nehogy abbahagyja, ennyit arról, hogy domináns leszek, meg sem kellett mozdulnom igazán, és öt perc alatt háromszor vagy négyszer lett orgazmusa, vagy legalábbis járt nagyon-nagyon közel hozzá. Az biztos, hogy az utolsónál el is élvezett, és én sem jártam messze. "Hááát, most vagy nagyon át lettem verve, vagy nagyon egymásra hangolódtunk", mondtam, és még mozgott rajtam, de kértem egy kis pihenőt, mert fal akartam dolgozni fejben, ami történt. Leszállt rólam, és akkor láttuk, hogy én is eresztettem pár cseppet a gumiba, nemhiába igényeltem a pihenőt.
Pár percig csevegtünk a történtek kapcsán, hogy ki mit szeret, milyen pózban megy el könnyen stb., aztán arra jutottunk, most én mutatom meg a nyelvtechnikámat, úgyhogy a hátára feküdt, és elkezdtem nyalni azt a szép puncit (egy kis egészségügyi tisztogatás után, mert volt már kellemetlen élményem óvszer utáni ízzel). Imádja, ha a csiklóját kényeztetik, úgyhogy erre koncentráltam, és újra orgazmusig juttattam. Yes!
Ezután ő következett, letérdelt az ágy mellé, én azon guggoltam, és szopni kezdett a már jól ismert technikával, én tövig el, az ő orra a hasamon, aztán kértem, hogy az arcára élvezhessek, és rákészültünk a dologra, de valahogy elment az ihletem, vagy az előző alattomos kis elszivárgásom után még nem igazán jött meg, illetve egyre inkább tudatában voltam annak, hogy fogy az időm. De hiányérzetem sem volt, úgyhogy leálltam, a csúcson kell abbahagyni, és ez így most jó.
Ennyit arról, hogy kimozdulok a komfortzónámból. Cserébe viszont pillanatok alatt egymásra hangolódtunk, és egy fantasztikusan jó hangulatú randi kerekedett szuper szexszel, amit szívesen ismételnék (és legközelebb talán használunk is valamit az asztalon lévő dolgok közül).

Elszámolás

Előre rendeztem, és nem vettem igénybe extrákat. Ejtettünk pár szót az eszközeiről, ami egyébként az alapban van, és bármit használhattam volna, de nem arra vittük el a dolgot. Majd legközelebb! Az alap egy órát fizettem, és maradéktalanul elégedett voltam.

Szolga lány, jó szexpartner

  Vannabemember

Egyeztetés

Eredetileg telefonon történt, elsőre elertem, majd a foglalt időpontra VTR-t irtam. Itt megkaptam a címet minden világos és egyértelmű volt. Később ujra ráirtam, hogy időt spóroljak, es tisztazzam jövetelem pontos celjat, mire azt valaszolta hogy majd a helyszinen megbeszeljuk. Erre nem került sor, nert a száját elsősorban nem beszélgetésre hasznalta. Nem panaszkent irom, nem maradt hiányérzetem. :)

Megközelítés

Hév megállótól 3 perc ha poroszkálsz, parkolni is viszonylag könnyen lehet.

Helyszín

Panellakás, nem luxus kecó, de rend és tisztaság van, a hely teljesen alkalmas a célra.

Hirdető külseje

Atlagos kinézetű középkorú hölgy, ha az utcán latod nem jutna eszedbe hogy komoly szado-mazo szettekkel várja a kuncsaftokat. Fiatalabb, feszesebb mellű lányok vannak ugyan az oldalon, a képek róla készültek, tükrözik a valóságot.

Action

Erkezesemkor az asztalon halom műfütyi, korbács, análtágító meg miegymás fogadott, engem ezek nem hoztak lázba, de masoknak erdekes lehet. :) A kellekekrol valo cseveges kozben megszabadultam utcai viseletemtől, Elkisert a furdobe, es megkérdezte hogy elem terdeljen-e. Kényelmi okokbol azt kertem hogy ezt majd inkabb a szobaban. Segített a tisztalkodasban, biztos hogy a kényes helyeken nem maradt kosz rajtam. Nem jutottunk el az ágyig, kérés nélkül elém térdelt, es csak akkor kérdezte meg hogy nem akarok-e kényelmesebb pozíciót választani, amikor már nagyon akartam. Kertem hogy meghághassam hátulról. A védőfelszerelést rám adta, es a már bevált orális technikaval gondoskodott a dugattyú kenéséről is. Pucsított ahogy kértem, és ajánlotta hogy analisan is tegyem a magamévá, de ezzel nem éltem. A vég kozeledtevel célratörő ámde egyértelmű szóhasználattal arra kertem hogy szopjon le. Nem értett félre, szorgosan tette amire kertem. A vegen kis kézi segítséget nyújtottam , es kértem hogy a torkába elveshessek Ez nagy élmény volt, éreztem a fogait a hasfalamon, a farkamból semmi nem látszott ki. Kérdeztem utana hogy milyen íze volt, de nem érezte, ott lent mar nincsenek izlelo bimbók.
Sejtettem hogy nem leszek jo meg egy menetre, de jol esett volna az orális kényeztetés, óhajomnak hangot adva hatradőltem, Szolgalány pedig ismét munkahoz latott szopta sokaig, mikor latta hogy acelos keménység mar nem kesz, finom 👅 heggyel történő nyalogatasba valtott, ami meglepően jo volt, elveztem minden percét. A hozzáállása a nevéhez méltó, tökéletes kiszolgálást kaptam. Elégedetten távoztam.

Elszámolás

Előzetesen telefonban teljesen egyértelművé tette a rózsaszálak számát, és azt is hogy mi van benne, de az adatlapról is egyértelműen kiderül. Nevezetesen minden benne van alapban, sőt, minden is. Elöl hagytam, nem került szóba.

Szolga lány, jó szexpartner

  Zsozso76

Egyeztetés

Üzenete írtam neki itt az oldalon, majd telefonon is beszéltünk.
Telefon után VTR-n lefixáltam az időpontot. Szinte mindenre azonnal reagált.

Megközelítés

Másodszor voltam nála, a ház elött most is volt parkoló. GPS pontosan oda visz. Most megnéztem a BKV-t is , busz és hév is a háztól pár perc séta.

Helyszín

Még mindig a panel🙂
A fürdő és a lakás is szép, tiszta, rendezett. Sok tusfürdő, nagy nedvszívó törölköző. A szobában nagy kihúzható ágy.

Hirdető külseje

Iza külseje a képeknek teljesen megfelel.
Szép popsi, szép bőr, átlagos arc. Látszik rajta, hogy sportol, ezt mondta is nekem. A melle nekem kicsi, a nagyobbakat jobban szeretem, egyébként számomra teljesen megfelel.
Rózsaszín melltartóban, és rózsaszín harisnyakötőben fogadott, bugyi nélkül. Nagyon dögös volt.

Action

A lakásba lépve puszival üdvözőlt, majd beinvitált a szobába.
Egy kis beszélgetés, és utána egy közös fűrdés következett. Nagyon közvetlen volt, szépen megmostuk egymást mindenhol. Fürdés után be a szobába, az asztalról kiválasztottam egy-két játékszert. Iza addigra már nyitott szájjal elöttem térdelt, jelezvén mit szeretne. Nem is tétlenkedtem, rögtön a szájába adtam a kistesót, és következett egy mélytorkos kényszerfranciás kényeztetés. Mikor már nem bírtam, szóltam neki, hogy szeretném én is kényeztetni, és szetetnék egy kis squirites spriccpartit. Iza szinte ugrott a dologra, elmondta mit hogyan szeret, kiválasztott egy megfelelő vibrit is. Iza felfeküdt az ágyra, majd elkezdtem a punciját kényeztetni egy kis öklözéssel fűszerezve, de a spricc csak nem akart összejönni részéről. Lehet én voltam ügyetlen. Mind1, majd vissza megyek gyakorolni. Erre Iza felajánlotta, folytassuk a játékot popsin keresztül, mert úgy sokkal jobban szokta élvezni. Ne is kellett egy pár percnél több, Iza már spriccelt is, úgy láttam, ő is nagyon élvezi a dolgot, húzott magához, hogy tudjon köze franciázni, én meg csak ujjaztam a popsit, Iza meg élvezett. Mikor már nem bírta az ujjam, betettem neki az általa kiválasutott vibrátort, és elkezdtem keményen dugni vele, majd a puncját kényeztettem a nagy fekete vibrátorral.
Itt már Iza sem bírta tovább, kért egy kis pihenőt, majd felajánlotta, hogy húzzunk gumit, és dugjam meg a punciját úgy, hogy a pumpás plug a popsojában rezeg, az nekem is nagyon jó lesz. Hát nem os tévedett, percek alatt élvezés közeli állapotba kerűltem, így hát kértem feküdjön fel az asztalra, és folytassuk tovább a popsijában. Iza így is tett, megkapaszkodott az aztal széleben, én meg toltam neki keményen. Iza már ismét vonaglott,. Élvezés előtt kihúztam belőle, és a szájába adtam a cerkát, és elkezdtem a punciját ujjazni, Iza szólt, hogy hagyjam abba, mert nem szeretne itt spriccelni és ezzal a lendülettel ment is az ágyra, és a fejét lelógatva nyitotta is a száját, én meg folytattam a popsi ujjazását mélytorkos francia közben. Iza még spriccelt párat, én meg az egé adagot a torkára lőttem. Iza itt nagyon aranyos volt. Még ő kért elnézést, hogy elöbb élvezett el, azt mondta szerette volna ha egyszerre élvezünk.
Ezek után még percekig feküdtünk az ágyon kinyúlva, majd az órára pillantva láttam, hogy 10 percem maradt az órából. Így még egy közös zuhany maradt kózben egy kis beszélgetéssel, ahol megtudtam Iza mit szeret még, majd távozás, szegény Izának meg a romeltakarítás.

Elszámolás

A rózsaszálakat elölre kérte, leraktam a szekrényre, ő nem is foglalkozott vele. Nagyon korrekt volt. Minden az alapban.

Szolga lány, jó szexpartner

  Bushi

Egyeztetés

Egyeztetés 3-4 nappal előtte telefonon, rögtön felvette, majd a találka előtti nap pontosítás, megerősítés.

Megközelítés

GPS-vel pontosan oda lehet találni. Parkolás megoldható.

Helyszín

Átlagos panel lakás, ami tiszta, rendezett. A fürdőben széles választékban vannak a tusfürdők, törülközők. A nappaliban egy dohányzó asztalon vannak a különböző játékszerek.

Hirdető külseje

A képek teljesen megfelelnek a valóságnak. Rövid, vörös haj, vékony testalkat, kicsi formás, enyhén gravitáló keblek, szép nagy bimbókkal.

Action

Méytorkos francia, popó és ökölszex volt amiért mentem Szolgalányhoz. Érkezés után tusolás, majd a szobában egy kis beszélgetést követően kezdetét vette a mélytorkos, kényszer francia, és tényleg tövig bekapja és nem finnyáskodik :) rá lehet segíteni kézzel, hogy a fejét ott tartsa, de teljesen felesleges, mert rászívja magát az emberre saját magától :) Ezt követően a punciját kezdtem el kényeztetni először nyelvvel, majd az ujjaimmal is. Egy, kettő, három ujjal kezdtem tágítani a hüvelyét, majd nemsokára már az egész öklöm benne volt és elkezdtem eleinte finoman, majd egyre gyorsabban mozgatni az ökölmet a hüvelyében, ami fantasztikus érzés és látvány is volt egyben, miközben továbbra is a szájában voltam. Itt a szájában is élveztem el, amit Szolgalány mind egy cseppig le is nyelt.
Utána egy kis beszélgetés, majd kézzel, szájjal újra életre keltett és most a popsi került volna sorra, ami nem jött össze teljes mértékben, de ez nem Szolgalány hibája volt, így ismét a szája, a torka volt a végállomás.
Ezt követően még tudtunk egy kicsit beszélgetni, majd egy gyors tusolás követően távoztam.

Elszámolás

Az elszámolást az elején rendeztük. Nincs extra, mert ami szerepel az adatlapján az mind alap.

Szolga lány, jó szexpartner

  Smiler

Egyeztetés

Vtr-n próbáltam időpontot kérni, de elsőre rossz volt neki az időpont, míg másodszorra már a felajánlott opciójára rábólintottam és megegyeztünk. jó volt, hogy két opciót is feldobott!

Megközelítés

Autóval mentem, de a közelben van Hév megálló, így aki a Bkv-t választ annak ideális, mert 1-2 perc és célhoz ér.

Helyszín

A lakásban tisztaság fogadott. A fürdőben bekészített törülköző, bő választékú tusfürdő, illetve kellemes meleg az egész lakásban. A nappaliban az asztalon egy kisebb fajta szex shop várja a játszadozni vágyókat. Zene szól a tévéből.

Hirdető külseje

Teljesen átlagos hölgyemény fogadott. A leírtaknak teljesen megfelel a rövid vörös haj, kis mell nagy mellbimbókkal. Jó alakja van! Kedves volt a vendéglátóm és az egyrészes necc ruhában fogadott, ami a képeken látszik is. Végül azt később az Ő javaslatára inkább levettem.

Action

Egy kis ismerkedés az érkezésem után, megcsodáltam a kínálatot az asztalon lévő játékszereken. Nem is értem, hogy miért a kell kifejezést használtam, de a vendéglátóm kijavított, hogy igazából nem kötelező, ha nem akarom. akkor esett le a bakim. eléggé be voltam gerjedve és már akkor neki estem volna, de a vendéglátóm szólt, hogy a fürdőt ne hagyjam ki. Gyors tus után a nappaliban térdelve várt a padlón. Mintha azt mondta volna, hogy tedd bele a számba. Nem kellett nagy gondolatolvasónak lennem, hogy így is tegyek. Mivel először voltam Sub beállítottságú hölggyel, így nem is finomkodtam azzal, hogy romantikus együttlétünk legyen. Élveztem a helyzetet, hogy az akaratomat, vágyaimat kiélhessem rajta. Közöltem is vele, hogy az elején ki fogom használni amennyire csak lehet. Ennek ellenére nem jött zavarba, amikor teljesen bevette a velem egykorút és bőven lent tartotta a torkán. Annak ellenére, hogy még segítettem is neki ott tartani. Amikor már kiéltem a feltörő vágyaim ezen részét, utasítottam, hogy bizony fejlelógatós játék következik. Nem bírtam zavarba hozni akkor sem, amikor a torkát dugtam ütemesen. Mondtam is magamban, hogy egy állat vagyok, de hajtott tovább a vágy. Olyan dinamikus tartalmas volt az orál, hogy jöttek az élvezési ingerek. Egy kis önfegyelem, lassítás, majd a popsiját vettem célba. olyam könnyen csúszott be az ujjam, hogy rögtön lekaptam egy méretesebb dildót az asztalról és kellő sikosítás után már toltam is be neki, majd a farkamat a szájába, hogy meg legyen az összhang. Ezután kértem a vegyvédelmit, hogy Én is benne legyek. Doggyban kezdtük az anál játékot, amitől hamarosan spriccelt a kis Drága alattam. A hangok és az elmondás alapján volt szerencsém érezni a kezemen, ahogy a punciját kezdtem alulról izgatni. Majd misszibe folytattuk. Így is lehetett tolni rendesen az ánuszát. A dinamikus lökések megtették a hatást, mert újra vég közeli állapotba kerültem, amikor is a padlóra térdeltettem a vendéglátóm és közöltem vele, hogy a száját, arcát veszem célba. Gumi le és a szájával segítette a mielőbbi ejakulációmat. Nem kis adagot löveltem az arcára, szájába. Akik lassabbak voltak azok a vendéglátóm szájában folydogáltak. Hagyott szépen lenyugodni. Már ekkor tudtam, hogy ez az egy élvezés elég nekem a mai napra. Isteni volt. Gyors együtt tus után vissza a szobába és a nyelvemmel kényeztettem a vendéglátóm. Nem értem el nagy sikereket a hölgynél, de élvezte, és ez már megnyugtatott. Közben az ujjam benne volt a punciban amire jött a biztatás, hogy elfér még benne több is. Életemben nem csináltam ilyent. Csak a filmeken láttam, de nagyon cool volt, ahogy kesztyűnek használtam a punciját. Azért jót viccelődtünk a Pom-Pom-on közben. Neki sem sikerült már az élvezés, így a hátralevő röpke időt beszélgetéssel zártuk.

Elszámolás

Már ez sok volt nekem, amit vállal. Nagyon bevállalós, így amihez kedvem volt azt maradéktalanul teljesítette szolga lány!

Szolga lány, jó szexpartner

  Zsozso76

Egyeztetés

A randi elött egy nappal az oldalon írtam neki üzenetet. Egyből válaszolt, majd telefono lebeszéltük a másnap reggeli időpontot.
Nagyn kedves és rugalmas volt.

Megközelítés

Tíz emeletes panel ház. A ház elött egyből találtam parkolót. A GPS pontosan oda vitt. BKV-t nem tudom.

Helyszín

A lakás szép, tiszta, rendezett. A fürdőben kád, sok fajta tusfűrdővel, még illatmentes is volt:). A szobában nagy kihúzhatós ágy.

Hirdető külseje

Az első benyomásom pozitív volt. Kedvesen, mosolygósan fogadott, és ez a mosolygás a randi végéig meg is maradt.
Alakja a képeknek megfelel, arca kedves, átlagos. Mellei nekem picik, viszont kárpótolnak a nagy hegyes bimbók. Bőre szép, popsi, has feszes.

Action

A képeken lévő hálós ruhában fogadott. Egyből behívott a szobába, ahol az asztal melletti székre le is raktam a ruhámat.
Utána megmutatta az asztalon lévő játékszereket, és mondta válasszam ki melyikkel szeretnék játszani.
Kiválasztottam vagy 3 vibri, köztük egy golyósa, meg egy hatalmas feketét.
Zuhany után az ágy elött térdelve várt, és egyből rábukott a cerkára. Úgy szívta, szopta nyalta mintha az élete múlna rajta.
A farkam az átlagosná vastagabb és hoszabb, de a mélytoroknál az orra tényleg a hasamat érte. A felyét nyugodtanrá lehet húzni a cerkára, és a száját is meg lehet dugni. Én úgy éreztem ezt igégyli is.
Ezek után felfeküdt hanyadt az ágyra, oldalra fordította a felyét és úgy szopott tovább, én meg el kezdtem a puncit és a popsit újjazgatni, hol felváltva, hol egyszerre mind a kettőt. Amikor már nem bírtam, megkérdeztem mehet e gy kis faust, ő mosolyogva mondta persze. A puncija már tényleg tocsogott a szopástól, de mivel nincs kis kezem csak 4 újjam ment be, de készségessen csorgatott egy kis sikosítót rá és mosolyogvan mondta, na gyerünk.
Én már voltam pár lánynál, aki vállal faustot, de az egész óklóm csuklóig egyiknél sem ment be.
Vele más volt, mintha egy rám szabott kesztyü lett volna úgy csusszant be a kezem. Mivel nagyon fázott a kezem mikor megérkeztem, most viccessn meg is jegyezte, remélem már nem fázik a kezed.
Na szoval a faust nála tökéletes, minnél keményebben tolja neki az ember, ő annál jobban élvezi.
Faust után feltérdelt az ágyra, bedugtam a puncia egy vibrit, és mellé a farkam, úgy dugtunk egy kicsit, majd a farkam ki, át a popsiba, úgy hogy a vibri a punciba marad.
A popót is szerintem imádja, lehet meki tolni rendesen, rólam már folyt a víz. Mikor már közeledett a vég, hanyedt feküd az ágy francia, úgy hogy közben a hatalmas fekete vibrivel dugtam a puncit. Az első menetnek a szájába lett vége, a végeredmény utolsó cseppig lenyelte.
A felyét nem húzta el, hagyott lenyugodni, szinte nekem kellett elhúzni tőle a cerkát, mert már nem bírtam.
Action után kicsit lemostam magam, mert szakadt rólam a víz, ő közben üdítővel kinált, majd ledőltem az ágyra.
Kis beszélgetés, majd javasolta a másodig kőrt.
Én nem sok reményt fűztem hozzá, de ö nem hagyta annyiba, a lábam közé térdelt, és úgy szopott mintha mindel vágy az lenne, hogy akis balátomat felálítsa, persze sikerült is neki.
Persze aztán úgy helyezkedtett, hogy a popsija elérhető közelségbe legyen, mintha igényelné, én is foglalkozzak vele.
Így aztán elkezdem újjazi a puncit és popsit egyszerren.
Ő erre úgy beindúlt, néha annyiira letólta magának mélytorokra, hogy az öklendezéstő megyfeszűlt punci és popsi majdnem előrte az újjam , és éseztem a nyála már a zacsikat .
Utána majd még volt egy kis popsidugás, olyan igazi pornós, majd kézzel segítettem az utódokat a szájába.

Elszámolás

Minden az alapban.
Olyan azt csinálsz vele amit akarsz lány.

Szolga lány, jó szexpartner

  Diskretkontaktse

Egyeztetés

Telefon. Néhány hívás után felvette és megbeszéltük a részleteket.
Külön plusz pont volt, hogy amikor mondtam hogy pisi is lesz a programban, akkor megjegyezte, hogy igyak jó sokat előtte :)

Megközelítés

BKV-vel könnyű majdnem a lakásig menni

Helyszín

A lakás a célnak tökéletesen megfelel. Elég kicsi de tiszta. Sok fajta tusfürdő van a fürdőszobában. Szoba pont jó méret.

Hirdető külseje

A képeknek megfelel. Mivel korábban is írták hogy nem egy plázacica várja az embert így nem lepett meg a dolog. A teste formás, nekem egyértelműen a fenék volt a leglátványosabb rész :) A mellei nem igazán szépek, de cserében sok mindent kibírnak ;)

Action

Tusolás után megtekintettük az asztalra elhelyezett játékszereit. Szép választék van! Kiválasztottam egy vibrátort, és elkezdtem azt használni rajta.
Miután a vibrátor már megtette a hatását és minden kellően csúszós lett a kezemre tettünk síkosítót és elkezdtem öklözni. Vagy nagyon profi színésznő vagy tényleg nagyon élvezi! Közben a melleit szorítottam/csavargattam rendesen.
Nehezen hagyja abba az ember annyira jó érzés! Gondoltam a fenekét is bevonjuk, így keresni kezdtem valami tágítót, de szólt, hogy szerinte a vibrátor is bemegy gond nélkül. És tényleg ! :D
Ezután jött a csúcs számomra: a fenekében a kikapcsolt vibrátorral megint öklözni kezdtem. Az az érzés amikor az öklöd benne van és a fenekében levő vibrátort mozgatod, és a kezeden érzed pontosan hogy hol van, az leírhatatlan!!!
Amikor már alig maradt erőm akkor mondtam hogy menjünk a fürdőszobába mivel az arcára akartam befejezni az aktivitásunkat és utána le is öblíteni. Az arcra élvezés után viszont majdnem elájultam, így nem tudtam az "öblítést" is vállalni, inkább lepihentem kicsit.
Kellemeset beszélgettünk majd összeszedtem magam, és visszatértünk a fürdőszobába ahol következhetett az aranyeső. Arcra és szájba is lehet, nem kényeskedik, talán nyeli is. Ez után jöhetett egy igazi tusolás és indultam is haza. Nagyon korrekt volt, nem volt óra nézés vagy ilyesmi.

Elszámolás

Amit bejelölt azt szerintem vállalja is. Mivel minden benne van az árban így nem kell nagyon számolgatni. Én előre szeretem rendezni, igy action előtt kifizettem a megbeszélt összeget.

Szolga lány, jó szexpartner

  Motofan1

Egyeztetés

Nagyon régóta szemeztem a hirdetésével. Tudom, hogy friss élményről kéne írni, de eddig nem tudtam, mert eltűnt egy időre. Egy vasárnapi napon elsőre felvette és egy óra múlva már nála is voltam. Telefonban nagyon kedves, mindenről részletesen tájékoztatott.

Megközelítés

Még a 13. kerületben voltam nála. Parkolóhely temérdek, busz, metró max 3 perc sétára.

Helyszín

Alap másfél szobás panel, én csak a fürdőt és a hálószobá láttam. Célnak mindkettő megfelel. Fürdő jól felszerelt, hálószoba tökéletes a játékra.

Hirdető külseje

Külsejével kapcsolatban a képek sok kérdést nem hagynak, abszolút fedik a valóságot. Magas, vékony lány, csinos arccal és pici cicikkel. Nekem pont az esetem. A képek némelyikén is látható fekete szettben fogadott. Nem sokáig maradt rajta.

Action

Előre leszögezem, túl részletes leírást nem fogok készíteni azon egyszerű oknál fogva, mert annyira elvette az eszem, hogy képtelen lennék minden részletre visszaemlékezni.
Először ellenőriztem, hogy nincs-e bent a fenekében a plug. Mondta, hogy csak akkor teszi be, ha külön kérik. Nem is bántam, szerettem volna én kitágítani.
Zuhanyzás után már négykézláb várt, fenekével felém. Az odakészített pélcával kicsit megcsapkodtam, ügyelve rá, hogy a puncijára is jusson. Egyáltalán nem húzodott el, sőt, láthatóan élvezte is. utána kiválasztottam a lehető legvastagabb műfarkat és némi síkosító után betoltam a fenekébe. Alig kellett vele játszani, már be is csúszott tövig. Benne hagytam és megfordítva végre a szájába adtam a farkam. Hihetetlen módon bánt vele. A kényszerfrancia kifejezés nem értelmezhető az ő esetében, mert képtelen vagy kényszeríteni, annyira durván szopatja magát, Nem is sokáig bírtam, de mivel még rengeteg dolgot ki szerettem volna próbálni vele, így elvettem tőle.
Hanyattfekve kivettem a fenekéből a műfaszt és megtisztítás után jó mélyen lenyomtam a torkán, ráparancsolva, hogy tartsa ott, amíg megöklözöm a punciját. Csodálatosan tágus, soha nem volt még ilyen élményben részem. Annyira hihetetlenül intenzív az élmény, hogy nem lehet még csak megközelítőleg is leírni.
Mikor már nem bírtam tovább, kicsit még dugtam a fenekét, aztán az arcára élveztem. természetesen semmi kapkodás, hagyta szépen végigcsorogni. Szerintem ha megkérem, még rászáradni is hagyja. Na majd legközelebb. Kicsit még dumcsiztunk, de mivel alapvetően egylövetű vagyok, lassan elpályáztam abban a biztos tudatban, hogy látni fogom még.

Elszámolás

Kicsit magasabb az átlagnál, de a szolgáltatás minősége is egyedülálló. Minden egyes rózsaszál ezerszer megéri

Szolga lány, jó szexpartner

  Latexxx

Egyeztetés

Először üzenetet írtam neki, hogy mikor szeretnék menni, utána lefoglaltam vtr-en is az időpontot. Szinte azonnal le is okézta.

Megközelítés

Én a 13. kerületben voltam nála. A gps oda visz, könnyen megtalálható és a parkolóban van hely mindig.

Helyszín

A lakás a célnak tökéletesen megfelel. Tiszta, kultúrált, sok féle tusfürdő van, meg tiszta törülköző. A játékszerek ígényesen ki vannak készítve az asztalra és mindent lehet használni.

Hirdető külseje

A képeknek megfelel a kinézete. Szubjektív, hogy kinek milyen típus jön be, ő nem egy huszonéves aki mindenhol "tökéletes", viszont cserében az élmény és az élvezeti faktor sokkal jobb.

Action

Megérkezés után beszéltünk egy pár szót, lerendeztük az anyagiakat, odaadtam a kiegészítőt, hogy mire végzek a zuhannyal, addigra fel tudja venni azokat. Elmentem fürdeni, mire kijöttem a fürdőől, már rajta volt a latex kesztyű, meg a maszk amit vittem és az ágy előtt térdelve várt rám. Nem is vártam sokat, egyből a szájába adtam a farkamat. Nem finnyáskodott, az elejétől úgy szopott, mintha az lenne az utolsó óra a világ vége előtt. Nem óvatoskodik, egyből torokra veszi és csak levegőt venni veszi ki a szájából. Amikor már éreztem, hogy lassan végem lesz, mondtam neki, hogy térdeljen az ágyra. Szó nélkül teljesített, hoztam két vibrit az asztalról, meg egy korbácsot. Az egyikre tettem síkosítót, a másikra nem kellett, mert már a szopásnál nedvesedett. Finoman, de határozottan bedugtam az egyik vibrit a puncijába, a másikat meg a popsijába. Nem volt egy szava sem ellene, csak a halk nyögések. Közben korbácsoltam a popsiját. Annyit kért csak, hogy kicsit erősebben fenekeljem. Miután kiélveztem a helyzetet, lefeküdtem az ágyra és mondtam, hogy szopjon, de úgy, hogy közben a kezemmel a puncijához férjek. Minél több újjam tűnt el a punciban annál keményebben szopott. Mondtam neki, hogy húzza fel a gumit és lovagoljon meg. Így is tett, miközben lovagolt a mellbimbóját kicsit megszorítottam, húztam meg csavargattam neki. Ettől be tud gerjedni. Egy pár orgazmus után mondtam neki, hogy akkor popsiba akarom. Nem volt ellenvetés. Közben azért újjaztam, hogy duplán élvezkedjen. Halkan, viszont látványosan élvez el. Kis pihenőt kértem, lehúzta a gumit és úgy szopott. Lassan közeledett az időnk vége és kérdezte, hogy mi legyen, gumit kértem, feltérdeltettem az ágyra és kutya pózban a popsiját dugtam meg és egy hatalmasat élveztem a gumiba. Utána még egy gyors fürdés és az elköszönés.

Elszámolás

Nincsenek nagyon extrák, minden benne van az árban. Illetve én szoktam neki vinni azt amit látni szeretnék rajta, ezeket szó nélkül felveszi.

Szolga lány, jó szexpartner

  dugattyu11

Egyeztetés

Telefonon és természetesen vtr is használtunk.

Megközelítés

Én BKV mentem H5 plusz 5 perc séta parkolási lehetőség volt bőven!

Helyszín

Egy kis családias panel minden rendben és tisztaság volt.a fürdőben többféle márka és termék közül választhat az ember minden ami csak kell.

Hirdető külseje

Nos ez valóban “szubjektív” az arca és a melle nekem nem pont az esetem, a feneke viszont pontosan olyan amilyenek lennie kell.korában olvastam egy beszámolót miszerint minden megváltozik mikor elindul a szex.Ez abszolút igaz!elsőre egy szerénynő benyomását kelti az emberben.

Action

Ami szerintem fontos elsőre sokat gondolkodtam, hogy 1ó vagy 1,5ó legyen a találkozó.Ez majd a végén lesz fontos.Itt átugranám a szokásos lift, puszi fürdés. Mikor beléptem már a szőnyegen térdelve fogadott a szemében valami különös ragyogás ( kb el is indult bennem a kérdés, hogy itt ki is okoz majd meglepetést kinek?).nem sokat vacakoltam. Eléálltam és engedtem, hogy megmutassa mit is tud.kb 5 mp és már én hátráltam hirtelen mert olyan sebességgel tolta le a torkán a férfiasságom mintha csak az élete múlna rajta!!miközben ezt ismételgette kertem, hogy mutassa csak meg azt a szép fenekét így már 4-kézláb volt előttem és könnyedén tudtam én is játszadozni vele. Mikor már kezdtem igazából belemelegedni annyit kérdezett, hogy az asztalra készített dolgokból nem használok semmit?ott volt minden amit a képeken lehet látni és persze, hogy igen volt a válaszom rögtön pár dolgot át is raktam az ágyra. Kértem helyezze magát kényelemben de úgy, hogy engem is elérjen közben.elsőre a közepes méretet választottam és remekül reagált a hölgy én a torkán és a dildó pedig benne.nem kell kímélni kérem(de természetesen a határokat be kell tartani)levegőre mindenkinek szüksége van. Ezen felbátorodva kértem, hogy a kutyus legyen a következő helyzetünk természetesen a dildó maradt a punciba én pedig a popsit vetem célba.Ezt nem lehet szerintem leírni ezt át kell élni az embernek.. már csak úgy tudtam fokozni, hogy egy 3-k játékszert pedig a szájába nyomtam. Nem is gondoltam volna soha, hogy ez valakinek örömet és kielégülést is okozhat.fantasztikus volt nézni ahogyan elkezdte lenyomni magának a torkára a nem pont kisméretű dildó..mind a három dolgot élvezte végig!!Kb 30 perc után kértem, hogy ismét vegyen a torkára.Itt jött egy meglepetés mert megkérdezte, hogy közben szeretném használni az öklöm?( ilyenben még nem volt soha részem) ezért igent mondtam. Lefeküdtem a hátamra, kaptam síkosítást a kezemre és mire észbe kaptam már a torkán is voltam és közben folyamatosan haladt a kezem is befelé.Nemsokára bent is volt az egész öklöm😳.a maradék kis 10 percet így töltöttük.Nem vendéglátómon múlott de sajnos nem sikerült a csúcsra jutnom. És igen itt van az a rész, hogy kevés az 1ó..nem szeretem volna hátráltatni a napi feladataiban ezért gyorsan letusoltam és elbúcsúztunk.ő kérdezte, hogy sokáig tartana amíg elélveznék? Nem rajta múlott az biztos de nem ment a dolog.

Elszámolás

Nem tudom van-e, volt-e extra!30 rózsaszál volt a csokoládé mellé készítve.

Szolga lány, jó szexpartner

  Arcoiris

Egyeztetés

Hamar felvette, kedves, korrekt infót kaptam.

Megközelítés

Autóval mentem, a környéken bőven akad parkolóhely XIII. ker. BKV-val is egyszerű.

Helyszín

A lakás rendezett, tiszta 2 szobás panel. A dűrdőben minden megtalálható, amire szükség van

Hirdető külseje

Küldő pont olyan, amilyen a képeken. Szemüvegben fogadott, cukin állt rajta :) illetve egy necc ruha fedte a testét, ami a lényeges helyen nyitott :)

Action

Fürdés után bementünk a szobába, ahol egy kényelmes nagy ágy várt, és sok eszköz.
Igazi kis szub csajszi, igen magasan vannak a határai (ha egyáltalán vannak :D ) egy kis csókolózás után egyből letérdelt elém, és egy pillanat alatt tövig be kapta a farkam. Meglepődtem... Elképesztő mélytorkos tudása van! Úgy helyezkedett, hogy mindent lássak a tükörből is. Lehet tolni neki, belehúzni a fejét ahogy csak akarod. Én már néha attól féltem, h a túloldalon jövök ki :D eszméletlen jól bírja.
Aztán lefeküdtünk az ágyra, ő tovább folytatta a mélytorkozást, kis idővel gumit kértem. Imád lovagolni, így először ezt a pózt választottuk. Heves paci közben többször is elment, aztán kérdezte, akarom e popsiba. Naná! Simán ráült így folytattuk. Játszottam a bimbóival (amit nagyon szeret), és pózt váltottunk. Hátulról döngettem keményen a popsiját, lenyomva a fejét a matracba, nagyon szexi látvány volt a homorú háta és a feszes feneke. Éreztem, hogy közel a vég, gumi le, és megint rácuppant a farkamra tövig. A torkbába élveztem. Na ezt receptre kéne íratni, mindenkinek ki kell próbálni.
Kis beszélgetés, víz, tisztálkodás. Még maradt kb 20 percünk, így invitált egy következő menetre. Nem mondtam nemet ;) tudtam, hogy elélvezni már nem fogok, de játszani még szívesen. Újabb fergeteges kényszer torokbaszás után hanyatt feküdt, és elkezdtem kényeztetni. A kezem teljesen becsúszott a puncijába, és így élvezett el még nem is tudom hányszor...
Gyors mosdás, és távoztam. A kocsiban még ültem vagy 10 percet mire el mertem indulni, össze kellett szednem magam :D mert teljes extázisban voltam.
Kimagasló élményt kaptam, plusz extra, hogy simán elélvez vendéggel, ami külön jól esett.

Elszámolás

Korrekt, aranyos lány, bármit megtesz, amit kérsz. Külön extra nála nincs is, mindent vállal amit leír.

Szolga lány, jó szexpartner

  Explorer01

Egyeztetés

Vtr en keresztül egyeztettünk. Nagyon gyorsan vissza ír, ez nagyon szimpatikus.

Megközelítés

Autóval mentem, szerintem mindíg akad egy egy hej. BKV járat szintén akad bőven.

Helyszín

Panel pecó de szépen rendbe van téve. Fürdő tiszta viszont csak egy zuhany tálca van. A szobában egy ágy van, viszont az egész lakás használható a célra.

Hirdető külseje

Nekem van benne valami plusz. Meg nem mondanám, hogy mi. Amúgy pont mint a képeken. Szép bőre van, puha nagyon.

Action

Belépéskor üdvözöltük egymást, cipő le majd irány a nappali ahol megkínált egy kis frissítővel amit el is fogadtam. Majd ledobtam a cuccaimat az asztalnál lévő székre és kértem, hogy jöjjön velem zuhanyozni. Így le kellett vennie a titkárnős szettjét amit én kértem, hogy viseljen, a későbbiek miatt. Szóval már ketten állunk a zuhany alatt és tisztogatjuk egymást, én megmosom őt ahol csak lehet jó alaposan,majd én következek. Egy kis mélytorkos francia volt az előjáték még ott a zuhanytálcában ami meghozta a kedvemet más dolgokhoz is viszont még egy dolgot ki szerettem volna próbálni,mégpedig a pisi. Jeleztem is hogy miről lenne szó amire nagy igen perazét mondott. Kicsit nehezen tudtam elengedni magam, mivel hogy mégis csak nyitott szájjal térdel előttem valakire. lassan sikerült, ő pedig egy részét lenyelte, egy részét magára folyatva várta az egészet Ez után megbeszéltünk hogy iá szobában folytatjuk. Egy perc múlva már ott van előttem négykézláb és szépen kitolja a popsiját ahogy kértem.
Legutóbb pár dolog kimaradt amit ki szerettem volna próbálni ígymost ezekre került a hangsúly..
Szóval popsi szépen kitolva én mögötte állok és válogatok a vibrátorok között, majd egy nagyobbacska darabot megfogok és egy kis sikosítást követően a popsijába tolom. Szépen elnyeli. Közben a másik kezemmel a punciját ujjazom egy kettő három,majd négy ujjam is eltűnik benne gond nélkül. Aztán a popsi ól követtem a vibrit és egy kis síkosító tettem a kezemre és irány a puncija. 1 2 3 4 5 ujjam majd az egész öklöm csuklóig benne van. Kicsit még is járattam benne majd az órára nézve lassan kihúztam belőle és szóltam neki hogy lassan idő van. Én kezet mostam ő pedig elkezdett vissza öltözni a titkárnős ruhájában. Mikor kértem már nagyjából készen volt. Megvártam míg teljesen elkészül én pedig a kanapén ülve tárcsáztam. Ugyanis meetingem volt és azt beszéltük meg hogy míg tart a hívás addig ő szopni fogja a farkamat. Így is lett. Ahogy bejelentkeztem ő rákezdett a mélytorkozásra. Egészen különleges szitu volt az egész, de nagyon izgató. Mivel egy kollégának szófosása volt a semmiről gondoltam egyet és feltérdeltettem a kanapéra és dugni kezdtem a popsiját. Ez így ment egy jó darabig, egészen addig mív vége nem lett a hívásnak. Na végre. Irány az ágy és ott mivel nem volt már sok időnk, kértem hogy szájjal végezzen ki. Kitartóan mélytorkosan meg is tette ezt nekem. Egy csepp sem ment mellé. Gyors zuhany és uzsgyi.

Elszámolás

Minden extra az alapban és amiket szerettem volna azokat ki is próbálhattam.

Szolga lány, jó szexpartner

  Delet

Egyeztetés

Egyik kora reggel vtr en jelentkeztem be, amit azonnal vissza is igazolt. Roppant gyorsan ment, úgyhogy aznap délelőt már találkoztunk is.

Megközelítés

Autóval mentem. A parkolás a ház előtt. A társasháznak két oldalon is van bejárata, a belső felén van a kapucsengő. Parkolás is egyszerű, van több szabad hely

Helyszín

A fürdő normál állapotú, minden igényt kielégít. Zuhany, zuhanyfüggöny, több tusfürdő közül lehet választani.A lakás is otthonos, egyszerű, a célnak tökéletesen megfelel.

Hirdető külseje

Külsőleg nem az esetem. Arc, melle nekem személy szerint nem jön be. Teste, segge nem rossz, de azért nem egybfiatal feszes testű.

Action

Az eddigi beszámolókat át tanulmányozva és a fantáziám vagy a kíváncsiskodásom vezetett el hozzá.Egy jözös fürdéssel kezdtünk, és itt egy mélytorkos, kényszer franciával indítottunk. Ami valóban mélytorkos szopásba torkollott. Rendesen le lehetett tolni, mondhatni hogy szájba dugtam amit nagyon is élvezett. Lenttartva hó sokáig, de amikor már levegőért jött volna, akkor a kezével a combomra ütött. Szóval a közös fürdés így telt el. Ezután a szobában folytattuk hasonló módon. Az ujjazást felváltotta az öklözés. Ilyenben még nem volt részem, úgyhogy ezen élményen is túl vagyok. Pár pózt kipróbáltunk, a végén a szájába élveztem. Egy menet volt, mert másodjára már nem éreztem magamban a kívánom szintet, mert nem volt meg hozzá a vizuális élmény . Mindent figyelembe véve azért jól éreztem magam, az új élnények miatt. Aki vadabb dolgokatcszereti, biztosan tökéletes lesz.

Elszámolás

A magasabb rózsákat kéri, de nyilván a lehetőségek is magasabbak. Szerintem korrekt. Minden úgy volt ahogy megbeszéltük.

Szolga lány, jó szexpartner

  Felhö44

Egyeztetés

Itt az oldalon egyeztettünk mindent majd utána bejelentkeztem vtrben. Simán ment minden.

Megközelítés

Jár arrafele valamilyen busz demivel kocsival voltam nem néztem meg . Viszont kocsival jo menni van parkolo es könnyü odatalálni.

Helyszín

Szoba konyha fürdö. Szerintem nagyon jo lakás ami tökéletesen megfelel a célnak. Fürdö tiszta és minden van benne ami kell hogy az ut porát lemosd. Szobába nagy francia ágy egy komod az eszközöknek és egy szék a ruhádnak.

Hirdető külseje

Testalkata a képeknek megfelel. Vékony izmos . Melle sajnos megereszkedett.

Action

Fürdés után be a háloszobába. Kis beszélgetés arrol mit is szeretnék . De mivel kicsit izgultam (mert ilyenbe nem volt részem ) mondtam hogy sodrodjunk. Ugyhogy kezdtünk egy kis franciával majd egyszer csak torokra vett és nem volt megállás mondta feküdjek az ágyra . 69be fordultunk és hajrá. Ujjaztam punciját popsiját ami belefért. Minden ujjam elnyelte és egyszer csak benyelte az öklöm (pedig nincs kis kezem). Öklözés közben elment nyögések kiséretében. Viszont közben folyamatosan mélytorkozott és kényszerfranciázot igy feltérdeltem és beleélveztem a torkába. Ezután kicsit dumáltunk pihenés képpen majd megint a szájába vett megfelelö keménység utàn kértem a gumit majd nyeregbe pattant és hajrá miközben galoppolt nyögte hogy igy gyorsan el fog menni és igy is tett . 😀 kérdezte hogy átrakjon -e a popsijába . Persze hogy igent mondtam rá. Kicsit igy voltunk amikor ondtam neki hogy szeretném hátulrol támadni azon nyomban négykézlábra vetette magát . Azzonal megtámadtam a popsiját és dugtam amig birtam . Mivel nagyon bejött a torokra élvezés kértem hogy igy végezzen ki és meg is tette. Pihi majd zuhany , felöltözés , bucsu és vissza a rideg világba.

Elszámolás

Mivel ilyen élménybe még nem volt részem ezért megérte nekem. Nagyon korrekt volt egész végig.😀

Szolga lány, jó szexpartner

  Latexxx

Egyeztetés

Itt az oldalon egyeztettem vele üzenetben, mert a kiírt időponton kívűl kerestem meg. Gyorsan jött válasz az üzeneteimre. Mindent meg tudtunk itt beszélni írásban.

Megközelítés

Én autóval mentem és reggeli időpontra, így könnyű volt parkolót találni. A lépcsőház bejáratával szemben van egy parkoló, ott volt több hely is. Tömegközlekedéssel is pár perc sétára van a megállótól.

Helyszín

A lakás tiszta, a fürdő nemrég lehetett felújítva. Frissen mosott törülköző bekészítve várt. Tusfürdőből van illat mentes, meg normál, elég sok fajta van. Az tett helyszíne, egy kihúzható kanapé, a szoba egyik oldalán, a játékszerekkel kirakott asztal mellett. Nem is kell ennél több, nem azért megy az ember, hogy a lakberendezést nézze.

Hirdető külseje

A képeken ő van. Nem egy műmellű, feltöltött szájú nő, hanem egy átlag harmincas éveinek végén járó nő. Ami talán a képeken nem látszódik, hogy a mellei kicsik, viszont ez ízlés kérdése, hogy kinek mi jön be.

Action

Az egyik képen látható hálós ruhában nyitott ajtó. Írásban már egyeztettünk, hogy vinnék egy latex kesztyűt, amit szeretnék, ha felvenne, így miután előre lerendeztük, amit le kell mondta, hogy akkor amíg én fürdök ő felveszi a kesztyűt és utána a csukló pántokat is felteszi. Fürdés közben kérdezte, hogy tudok e neki segíteni felvenni, mert még nem volt rajta ilyen és nem ment rutin szerűen, ami természetes is. Fürdés közben még megbeszéltük, hogy szerinte ez a kesztyű inkább domina/dom kiegészítő. Én mondtam neki, hogy én szeretem hordani is, meg a sub-on is szeretem látni. Megbeszéltük, hogy akkor felveszem én is, mert vittem magamnak is. Utána megnéztem mi a felhozatal az asztalon, mondtam neki, hogy térdeljen le és kezdjen szopni, közben elvettem a pálcát az asztalról és csapkodtam a fenekét. Ezt úgy érzem, hogy élvezte, mert egyre gyorsabban szopott, miközben teljesen rátolta magát a farkamra. Ha nem bírta bekapni tövig, akkor rásegítettem a fejére a kezemmel és húztam magamra erőből. Elégedetten láttam közben, hogy bent van az ékszer a popóban. Egy kis idő után mondtam neki, hogy térdeljen az ágyra és úgy szopjon, hogy közben tudjam újjazni. Fel is térdelt kérdés nélkül, közben oda nyúltam a puncijához és éreztem, hogy rendesen be van nedvesedve. Egyik kezemmel elkezdtem újjazni, aztán kérdezte, hogy öklözni szeretném e, mert akkor kiveszi az ékszert a popsiból. Kivette az ékszert, utána elkezdtem újjazni két újjal, majd hárommal, aztán néggyel és pár perc múlva el is tűnt az öklöm benne. Adott egy kis síkositót, de a kesztyű a nedvek miatt nagyon könnyen csúszott ki és be. Ott azért lehetett hallani a hangján, hogy élvezi, amikor nem volt tele a szája. Utána egy kicsit helyezkedtem, igy nem tudott kényeztetni, de amíg lehetett bedugtam neki az öklömet. Pózt váltottunk, lefeküdtem az ágyra, ő elém térdelt és úgy szopott. Miután kemény lettem, gumit kértem és mondtam, hogy üljön bele. Elkezdett lovagolni, láthatóan élvezte ezt is, meg én is. Egy kis lovaglás után átettük popsiba és úgy lovagolt. Nem volt finomkodás, átrakta és már csúszott is rá tövig, én közben a derekánál fogva húztam lefelé, hogy minél mélyebben benne legyek. Aztán elkezdtem újjazni a punciját, aztán egyre több újjam tűnt el, míg a végén az egész öklömet bedugtam neki. Ezen meglepődött és mondta is, hogy nem gondolta, hogy eltűnik majd az öklöm. Utána egy kis pihenés jött, de nem sokáig, mert hamar elkezdett szopni, mondtam neki, lógassa le a fejét az ágyról és úgy akarom megdugni a torkát, nem volt ellenvetés, mint semmi másban sem. Közben újjaztam a punciját. Csak néha jelzett, hogy már kéne neki levegő, de nagyon sokáig bírta. Aztán kutyában dugtam meg, miközben elkaptam a pórázt, ami a nyakörvön volt és húztam magamra. Ahogy éreztem ettől is beindult. Utána fekve hátulról mondtam, hogy a popóját akarom megdugni, de előtte hoztam a legnagyobb vibrátort és a puncijába dugtam, így is lett végem. Utána kértem egy kis vizet, fürdés és mentem is. A pisit szerettem volna még kipróbálni, de aztán ez elmaradt, így marad legközelebbre is valami újdonság.

Elszámolás

Nincs nagyon extra, mert minden benne van az alapban. Nekem a kesztyű volt az, de nem kért felárat érte.

Szolga lány, jó szexpartner

  tk23

Egyeztetés

VTR -en ez így egyszerű gyors és biztonságos és jó előre le tudom foglalni a kívánt időpontot.

Megközelítés

Kaszásdűlői hév megállónál levő panel lakó telep. Így bkv van egy pár és kocsival is könnyen elérhető most ingyenes a parkolás de máskor már itt is fizetős. Hely szokott lenni általában.De ha véletlenül nincs akkor a közeli aldi parkoló is megteszi.

Helyszín

A szokásos paneltelepi többszobás lakás mely nemrég lehetett felújítva. Tisztasággal nem volt gond ,megfelelő nagyságú törülközőt kaptam és többfajta tusfürdő közül választhattam. A legnagyobb szobában voltunk ahol egy kihúzható kanapé ágyon voltunk.Ruháimat egy székre pakoltam a terülj terülj asztalkám mellet. :)

Hirdető külseje

A képeknek teljesen megfelelő nincs semmi különbség a képeken látottakhoz képest. Külseje rövid vörös haj,formás vékony alak ,mellek picik nagyobbacska mellbimbókkal ,bőre puha szép ápolt.Bár most egy picit le volt pirosodva a szolárium miatt .Fogadásomra magassarkú cipőben,amiben egy magasak lettünk, fekete combfixben egy falatnyi fekete tangában és egy fekete szexi melltartóban készült.. Nyakán a nyakörv és póráz, lábain és csuklóin az össze bilincseléshez használható bőr pántok.

Action

Mielőtt fürdeni mentem levettem a kis tangáját ,hogy a kis puncija szabadon legyen addig is míg vissza érek. És hogy megbizonyosodjak róla ,hogy valóban nincs a popsijában a kedvenc tágítom amiért pedig tudja ,hogy büntetés jár!Így miután végeztem a fürdőben az ágyra térdeltettem és és utasítottam húzza szét a popsiját amit jól kinyaltam ,majd síkosítás után bedugtam neki a nagy méretű anál tágított.Ezután a pórázon vezetve az asztalhoz mentünk ahol előre kellet hajolnia az asztalon megtámaszkodva és így kellet maradnia míg tenyérrel elfenekeltem. A fenekelés után rá adtam a szopó álarcot majd a kezeit hátra bilincseltem és pórázon vissza vezetem az ágyszéléhez ahova leülve kezdetét vette a kényszer szopatás és kőkemény szájba dugás.Birta rendesen szokás szerint de mielőtt végem lett volna még kiszabadítottam a kezeit és levettem róla az álarcot és a melltartót. Hátára fektettem és a punciját nyalva kezdtem kényeztetni miközben az anál tágított ki be húzogattam de csak annyira hogy ne jöjjön ki teljesen.Ez tetszett neki mert egyre nedvesebb lett így most már a tágított bent hagyva a pináját ujjazva nyaltam tovább.Majd egyre több ujjal játszva benne addig tágítottam míg nem már az egész kezem siklót benne mindenféle mesterséges síkosítás nélkül.Itt már Izának is megjött a hangja és kérte basszam meg jól az öklömmel miközben a nyelvemmel a csiklóján nyalakodok.Kis idő múltán sikerült is egy kirobbanó orgazmust elérnem így melynek keretében nem csak meg remegett de fröcskölt is egy kis punci nedvet.Ezután már én is fröcskölésre éheztem így következett az ágyról fejlógatós póz.Oda térdelve dugtam a száját torkát ami meg se kottyant neki csak folyt a nyála rendesen.Mikor már fuldokolt akkor kicsit mindig kivettem ilyenkor a nyála végig folyt vissza felé az arcán amit a faszommal szét is kentem rajta csak úgy a látvány miatt,meg hát tetszett is így mondtam is Izának egy részét az arcára fogom küldeni de nem volt ellen vetése. Így hát durranáskor az első lövés az arcán a többi pedig a szájában torkában landolt.Ezután kis tisztálkodás ,neki egy kicsit azért nagyobb :)Kis pihenés után újra szájába vett és vadul torkozva szopót majd jöhetett a védelem amit egy pillanat alatt varázsolt fel majd felajánlotta .hogy meg lovagolna aminek nem mondhattam nemet.Kis ideig így csináltuk majd felvettem mi lenne a ha ki próbálnánk az asztalon amire felcsillanó szemel mondott igent. Gyorsan lekapkodtuk a számtalan játékszert és már feküdt is fel rá lábait széttárva hatoltam puncija mélyére és erőből dugva keféltem,lábait ide oda lehetett pakolgatni.Néha kicsit kivettem és az asztal másik oldalánál a szájába adva hagytam szopja egy kicsit majd vissza a pinájába.Mielőtt végem lett volna még a popsit is meg szeretem volna járatni így újra az ágyra kerültünk és hátulról kis síkosítás után merültem el az anál szex élvezetes mivoltába.Itt már nem cifráztuk derekát keményen átfogva dugtam amíg végem nem lett.

Elszámolás

A végén rendeztük a ki írt információk szerinti csokor került átadásra. .A csokor mértéke abszolút megéri!Nincsenek extrák csak fixen benne van minden ami egy ilyen másnak perverznek tűnő randin belefér.Szerintem nagyon baráti ár a maga műfajában.

Szolga lány, jó szexpartner

  mokuska

Egyeztetés

Korábban beszéltünk telefonon, de akkor le kellett mondanom a találkozót. Ezúttal üzenetben egyeztettünk az oldalon, kicsit nehezen lett meg a megfelelő időpont, de végül szerencsére összejött. Szerintem bármilyen platformon könnyű vele egyeztetni, az üzenetekre készségesen és gyorsan válaszol.

Megközelítés

Kifogástalan a megközelíthetőség. A kaszásdűlői HÉV-megállótól max. 200 méter. Napközben a ház előtt is lehet parkolni.

Helyszín

Otthonos panellakás, a fürdő felújított, sok tusfürdő van, nagy, és puha törülközőt kaptam, a tetthely egy nappali, amiben kihúzhatós ágyon lehet akciózni. Semmi probléma nem volt a helyszínnel.

Hirdető külseje

A képeknek teljesen megfelel, a hölgy szemüveges, de az hamar lekerül. Csinos, jó alakú a vendéglátó, arca átlagos, festett vörös rövid haja van. Ha ruhában látnám, eszembe sem jutna, hogy mire képes, de szerencsére láttam ruha nélkül is. :-)

Action

Nem voltam még olyan helyen, és nem voltam még olyan nővel, ahol ennyire gyorsan feloldódtam. A hangulat annyira baráti, és közvetlen volt, hogy egy pillanatig sem éreztem feszültséget. Azt kértem a vendéglátómtól, hogy egy nagy anal pluggal a seggében várjon, a megérkezésem után két perccel, egy gyors kézmosás után azt már ki-be járattam benne, miközben a térdemre fektetve fenekeltem, először kézzel, majd a kikészített lovaglópálcával is. Tisztáztunk, hogy tenyérrel ütni, és fojtogatni is lehet, de csak úgy, hogy ne maradjon nyoma az efféle huncutságnak.

A fenekelés után az ágyra parancsoltam, és mindkét lyukát felváltva újjaztam, amitől hamar megjött a hangja. Egy kis sikosítás után gyorsan váltottunk öklözésre, amit gond nélkül hozott, erősen, a mélyszáját ütve járattam benne az öklöm úgy, hogy az anális tágító közben el is tűnt a fenekében (később szerencsére azt megtaláltuk, és jót nevettünk a "kis" közjátékon). Itt már hangosan sikítozott. Kezdtem túlzottan izgalomba jönni, így megkértem, hogy vegye le a fehérneműt, vegye fel a pórázt, és azzal kivezettem a fürdőbe, hogy ott megpróbáljam levizelni. A kádban beszappanoztuk magunkat, amit róla végül pisivel mostunk le, majd letérdelt elém, és elkezdett keményen mélytorkozni (az átlagot talán picit felülről súroló méretem nem okozott gondot neki), amit egy kis ráhúzós kényszerfranciával fűszereztünk meg. :-)

Pár perc után kértem, hogy térjünk vissza az ágyra, ahol gyors törülközés után már a seggét támadtam kézzel, öt újjal, szinte öklözve, itt kért meg arra nevetve, hogy azért a hátsó bejáratba ne dugjam be az egész öklöm. Nekem se kellett több, az asztalról kezembe vettem az egyik legnagyobb dildót, és utána azt járattam keményen a fenekében. Amikor ezt is kipróbáltam, jött egy újabb mélytorkos kör, majd megkértem, hogy feküdjön hanyat, és lógassa le a fejét az ágyról, így szemből elkezdtem torkon baszni, amit már nem bírtam sokáig, és mélyen a garatba durrantam. Kicsit fuldokolt, folyt a nyála, ezért kivettem a farkam, a patron egy harmada így a felső testét borította be.

Kis tisztálkodás és néhány perc pihi után újra torokra vett szemből, amitől gyorsan újra harckészültségbe kerültem, itt kértem a gumit, hasra fektettem, és hátulról erősen elkezdtem kúrni a seggét, amit szeretett. Pózváltás után én felálltam, ő pedig az ágy szélére térdelt, és ismét a seggét támadtam erősen. Itt már fogyott belőlem a szufla, és vert a víz, így a gumit levéve inkább szopattam egy kicsit, majd a hátamat a falnak támasztva az ágyra ültem, és indult egy kemény, 20 perces, mélytorkos, kényszerfranciás, fejráfogós szopatás! Olyan, amit bárki mással szemben szégyelltem volna megtenni, majd a végén ismét a torkába élveztem, az utódok a világ legtermészetesebb módján a pocijában landoltak.

45-50 percnél tartottunk, vonzott volna még egy újabb kör öklözés, és biztos vagyok benne, hogy vendéglátóm erre sem mondott volna nemet, de helyette inkább elcsacsogtuk az időt, és az óra leteltével zuhanyozni mentem, majd elégedetten távoztam. Az ajtóban már úgy köszöntünk el egymástól, mintha távoli, de kedves ismerősök lennénk. Elképesztő élmény volt, az érkezésem után 75 perccel újra a kocsiban ültem.

Elszámolás

Nincsenek extrák, alapárban van MINDEN benne! Januárban az oldalon feltüntetett ajándéknál 5 szállal kedvezőbb volt a csomag, így nagyon-nagyon megérte.

Szolga lány, jó szexpartner

  Explorer01

Egyeztetés

Az egyeztetés tavaly november óta zajlik illetve próbáltam elérni de legtöbbször sikertelenül. Aztán mégis sikerült de nem volt sajnos időpontja ami jó lett volna nekem,így januárra sikerült megbeszélni egy találkozót.

Megközelítés

3 kerületi panel ház. Parkoló án szeri tem mindíg van hely.

Helyszín

A lakás otthonosan van berendezve.
A fürdő tiszta, tusfürdő ő volt elég.

Hirdető külseje

Pont mint a képeken, a bőre puha feneke jó tapintású. Szemüveg én fogadott ami később le került.

Action

Megérkezésem után kis beszélgetés, csokor rendezés majd zuhanyzás következett. Mikor visszatértem a képein látható tesghez álló puncinál lyukas ruhában várt, már térdelve. Megmondom őszintén hogy tetszett a dolog hogy szavak nélkül így indított.
Egy lovagló pálcát fogtam a kezembe az eszközökkel szépen megterített asztalról és lassan oda sétáltam hozzá. Mikor már a farkam fél centire volt a szájától ő rávetette magát és azonnal tövig benyelte, mind e közben én a fenekét csapkodtam. A kényszer francia nála értelmét veszti hiszen saját magát húzza rá az ember farkára olyan szinten hogy ha még rá is próbálnék segíteni hogy mélyebbre menjen, egy mm t sem menne jobban.
Ezt követően fel térdeltettem a kihúzható kanapéra négykézláb és egy kicsit megsimogattam a puncit és a popsit. De nem vittem túlzásba mert mondta hogy szereti ha elnáspángolják. Így hát kapott is a kis seggére meg a puncijára is, a pálcával meg a kis korbáccsal is. Majd fogtam a kisebb anál plug öt és miután a szájába adtam hogy benyálazhassa szépen betoltam a popsijába. Majd kicsit el kezdtem a puncija is kényeztetni egy majd két ujjal,a sikosítással nem kellett sokat bajlódni mert mire oda kerültem már szépen nedvesedett. Ez után oldalt fordítottam hogy. Be tudja kapni a farkam amire nem is kellett kérni sem most sem pedig később. Szépen mélytorkozott közben pakoltam a fenekét.
Ez után felajánlott a illetve azt mondta hogy szeretné ha a szoptató álarcban jól megszopatnám. Így is lett annyi plusszal hogy kezelába hátra lett bilincselve. Szépen folyt a nyála minden felé és nem húzódozott egy pillanatig sem. Majd a kanapéra fel és gumi húzás után a farkam rá cseréltem a popójában felejtett plug öt. Csepp síkosító és már benn is voltam. Finomkodásnak nyoma sem volt mert nem is kellett, csak úgy tolta rá magát. Pár perc múlva popóból át punci a majd vissza és ezt még párszor. Itt le kellett vennem róla a bilincseket hogy jobban hozzáférjek. Aztán hanyatt döntöttem és fölé helyezkedve megdugtam a száját miközben 3 ujjam eltűnt a puncijában. Jól bírta egy szava nem volt. Avégeaz lett hogy éh a hátamon feküdtem ő mély torkozott közben én egyszerre ujjaztam a popsit és a puncit, tocsogtunk a nyálban és a végén a torkában ment minden ami csak mehetett mind egy cseppig eltűnt.
Kis pihenés majd zuhany, ahol megpróbáltuk a pisi de nem volt munícióm így az végül elmaradt, de azt mondta hogy nagyon szereti és izgatja. Na majd legközelebb.

Elszámolás

Ekkora csokorért abszolút megértés!