NÓRI Szexpartner Budapest, V. kerület

Beszámolóim

NÓRI, istennő szexpartner

  kron

Egyeztetés

Csörgettem és hamar felvette. Megkérdezte, hol találkoztam a hirdetésével. Ekkor még nem értettem, de később erre is fény derült (a "másik" oldalon domina). Az étlapról előzetesen itt az oldalon már értesültem, így azt már szóba sem hoztuk. Nagy szerencsémre éppen szabad volt, így kisvártatva megjelenhettem ajtaja előtt. Szerintem ez a rész nagyon flottul ment:)

Megközelítés

A legbelebb belváros (Nyugati tér vonzáskörzete) annak minden előnyével és hátrányával. Számomra csak előny lehetett, mivel tipikus városlakóként a helyi közlekedést (vagy kerékpárt) veszek igénybe. Valószínűleg rá kell szánni az időt, ha esetleg autóval érkezve parkolóhelyet szeretne az ember. Azért szerintem az sem lehetetlen.
Régebbi építésű ház pár emelettel. A bejárattól jobbra lévő lépcsőházat érdemes használni, mert ott a lift. Aztán a megadott emeleten (igazság szerint a lépcsőházból) egyenesen a körfolyosó végén az ajtó (2 lakáshoz nyílik). A kis előtérből már nyílt is a csodák palotája:)

Helyszín

Nagyon szuper lakás, kifinomult ízléssel berendezve. Kacskaringós folyosó elejéből nyílik a fürdőszoba: kádas zuhanyzó száraz kilépővel, elegendő tusfürdő, szájvíz. A folyosó végén egy nagyobb szoba szolgált a mai találka helyszínéül. Egy nagyobb ágy uralja a szobát, pár fotel és egy kis kanapé segít elhelyezni a feleslegessé váló holmijainkat. Nagyon barátságos lakás érzetét kelti.

Hirdető külseje

Már a képek alapján sejteni lehet, hogy egy elegáns finom hölgy látja vendégül a betérőket. Ezt a valóság 1000%-ban túlszárnyalja. Egy egyszerű köntösben fogadott egy angyalarcú Tündér. Bekísér, cseveg, mosolyog, varázsol...Mi egyszerű halandók pedig sodródunk. Szóval a lány csodaszép kívülről: sudár termet, szép arc, csodás keblek. A lány csodaszép belülről is: egy nagyon közvetlen, vidám, mosolygós Tünemény. Hogy mi tetszik rajta: hát úgy minden. Erre mondja a közhely, hogy barátnő feeling. Ő ezt tökéletesen nyújtja az arra érdemeseknek.

Action

Beléptem és megkaptam a puszikat, végem volt. Már az ajtóban szimpatikusak voltunk egymásnak. Bekísért a szobába, ahol elhelyeztem a felesleges holmijaimat és elsomfordáltam a fürdőbe. De már eközben is folyamatosan és felszabadultan csevegtünk. Aztán megpillantottam vadító idomait az ágyhoz visszatérve. Ülve lágyan simogattuk egymást. Aztán megszabadulva a feleslegessé vált melltartótól simogattam és ízlelgettem az éledező bimbókat. Érkeztek az első sóhajok csinos vendéglátóm finom ajkairól. Nóri a hátára feküdt és én próbálkoztam bebarangolni az észvesztő idomokat. A melleit és nyakát finoman csókolgatva lassan közeledtem a gyönyörű combok közé. Párszor felpillantva láttam szép partnernőm örömét. Aztán a bugyit félrehúzva táncoltattam nyelvem a forró barlangban. Jópár tánclépés után megemelkedett a formás csípő és Nóri elröppent az élvezetek mezejére.
Helycserés támadást javasolt, mert az idő már jócskán előre haladt (és hosszabítást javasolt). Felém kerekedett, én még kicsit átölelve a melleit kényeztettem, amit nagyon élvezett. Kicsit benyálazta a kezét és egy lágy kényeztetésbe kezdett. Hihetetlen, de ez most jobban esett, mintha szájjal munkálkodott volna. Azt hittem, rögtön végem, Felkerült a védelem és a már így is határon lévő merev testrészem a forróan lágy ajkak közé került. Kellően lágy és intenzív ápolás következményeként nagyon hamar végem lett. Mivel már nagyon elszaladt az idő (hosszabbításra végül nem volt szükség), ezért megtisztogattam magam, aztán vizesblokk látogatás után távoztam.
Aktusra most nem került sor, de igazság szerint ez a látogatás számomra így is tökéletesre sikeredett.

Elszámolás

Teljesen korrekt, az ár/érték arány kiváló. Extrát nem kértem, mivel maga Nóri az extra.

Fetish Nóri, felejthetetlen szexpartner

  edda

Egyeztetés

Az eseményt megelőző pénteken kerestem először, amikor is másnapra, szombatra lett is időpontunk, majd a következő héten hétközben majdnem, de mégsem, így végül péntek délután jött össze a szóban forgó (azaz immár a 2.) randi. Személyesen ő kezeli a telefonját, ezért nem mindig érhető el. A telefonban nyoma sincs annak a kedves jelenségnek, aki aztán élőben fogad, igaz ez a helyzet némiképp javult a második randi egyeztetése során.
Mindvégig informatív, korrekt volt a folyamat.

Megközelítés

Lipótváros talán egyetlen mikrókörnyezete, ahol jó eséllyel könnyű parkolni (600Ft/ó), BKV, MÁV is van bőven a közelben, bár nem pont a ház előtt. A megadott cím pontos, aki nem találja meg, az nem is érdemli meg a találkozót (lásd bővebben természetes kiválasztódás!).

Kapuból telefon, kapucsengő benyom, kapu nyílik. Van lift is, de én inkább a lépcsőt választom.

Helyszín

II. világháború előtt épülhetett rendezett, tiszta, de azért nem a legjobb állapotú a ház. A lakás tágas, elég rossz beosztású, leválasztott. Bejárathoz közel a fürdőszoba, ahova majd egy hosszú folyósószerűségen keresztül jut vissza az embert a nagyszobából. A nagyszoba valóban nagy, kanapéval, ruhatartóval, komóddal. Stílusosan nőiesen hangulatossá varázsoltsággal nehezen lehet vádolni, de nekem tökéletesen megfelelt. Egy nagy franciaágy jelenti a tett színhelyét.

A fent említett fürdőszobában kis ügyeskedés szükséges a melegvíz használatához, viszont a tusfürdő fétisiszták nem biztos, hogy az itteni választék miatt kezdenének Nórihoz járni. De ezzel kapcsolatban is azt tudom mondani, hogy nekem teljesen OK.

Hirdető külseje

Az egyik ok, amiért Nórit választottam az, hogy szemmel láthatóan is retus nélküli képekkel hirdet és aki a képek (mi más???) alapján alakítja ki a várakozásait, hát az nagyon kellemesen fog csalódni, pedig ha "csak" a képeket kapnánk vissza, akkor is nagyon rendben lenne.. Egy valóban nagyon szép, tényleg magas, vékony (de nem túl vékony!) gyönyörű arcú, nagyon jó alakú, fekete harisnyás lány fogad.

A másik pedig, hogy figyelmesen elolvastam, hogy mi mindent lehet választani. (A másik oldalon videoval is hirdet, de abba nem is akartam gondolni.) Erotikus dominaként határozza meg magát, a masszázs akár ki is hagyható. A sok lehetőségből én első alkalommal az orgazmus kontrollt kértem egyedül, másodszorra megjött a bátorságom és kértem a melbimbó és fülcimpa izgatást és kínzást is.

Masszázs

A masszázshoz - fürdés után visszatérve - hasra feküdtem, Nóri a lábamra ült és light-osan masszírozott, inkább csak, hogy meglegyen a hangulat. Viszonylag sokat beszélgettünk olyan dolgokról, amik a kínálatban szerepelnek, nagy részéről el sem tudtam képzelni, hogy valaki tényleg ennyire fájdalmas dolgokat kérjen, de megint tanultam... Nyilván sokat dob az élményen, hogy egy mennyire szép nő simogat, meg az izgalom, hogy hogy lesz aztán...

Kényeztetés

...aztán meg az lett, hogy megfordulhattam, és az ágy alól 1-1- kötelet húzott elő, amivel a kezemet ki is kötözte. Ezen elsőre jól meg is lepődtem, mert erről nem beszéltünk, és kérdezte, hogy mitől félek. Mondtam, hogy kigyullad a a ház és én ott égek meg, mert ki vagyok kötve, de ezen csak nevetett, én meg belementem a kikötözésbe. A lábam szabadon maradt.

Az opciók között nem szerepel, hogy az erotikus dominát lehetne simogatni, kényeztetni. Ő határozza meg az érintéseket. Ezért különösen izgató, amikor a fogaival izgatja az ember fülcimpáját. Itt felmerül a kezdő vendégben (aki a beszámolót írja), hogy milyen szuper, hogy összeérnek az arcok, de nem: kézzel határozottan elfordítja az ember fejét és akár fojtogatásba is fordulhat a dolog, de itt csak jelzésértékkel történt meg (azt hiszem, nem nőttem fel az "élményhez").

Maga az orgazmus kontroll egy játék, kézzel, fenntartja és folyamatosan emeli a feszültséget, néha erőteljesen, néha elengedve, néha nagyon gyengéden, kicsit körömmel kínoz. Belegyorsít, aztán abbahagyja hirtelen. Akkor megy el az ember, amikor ő akarja, hiába vergődik már a vége felé. De végül ez is megtörténik. És itt volt egy "vicces" közjáték, amit alapból nem osztok meg, de ha Nóri a reakcióban azt írja, hogy osszam meg, akkor a beszélgetésbe beírom.

Elszámolás

Elsőre előre fizettem. Pontosan a megbeszéltek szerint. Másodszorra is úgy terveztem, csak amikor felöltöztem, akkor vettem észre, hogy nálam a pénz még, tehát másodszorra már utólag. De ez nem szándékos volt.

Nóri, nagyon jó szexpartner

  Blas

Egyeztetés

Ki volt írva az oldalára, hogy most hívható, és tényleg.

Megközelítés

Autóval mentem a Nyugati pályaudvar közelébe, kicsit távolabb álltam meg, de lett volna parkoló az utcában is. Fizetős.

Helyszín

Régi bérház, felújított lakás. Higiénia rendben. A szoba szép nagy, az ágy is. Kettesben voltunk, senki más nem volt a lakásban.

Hirdető külseje

Élőben szebb, nem fogsz csalódni, sudár fiatal lány, a kora megfelel a kiírásnak. Jó nő.

Masszázs

Nem masszázsért mentem, ezt kihagytuk. A beszámoló beküldéséhez ide több karakter kell, szóval nem történt ilyen, nem tudom, hogy szakszerű lenne-e, elérné-e a célját és hogy hogyan esne.

Kényeztetés

Nóri egy bikiniszerű dominás cuccban fogadott, ez végig rajta maradt. Kicsit lehet közben simogatni a kezét, lábát , mást nem tehetsz.
Fürdés után lazán odabilincselt az ágyhoz, és bekötötte a szemem. Csókolgatta a fülemet, nyakamat, melleimet. Szeret harapgálni, nyom nélkül tette ahogy kértem. Kicsit fájt, jó érzés volt. Szemkötő lekerült, szolid húgycső tágító pedig előkerült és szépen belém nyomta, mozgatta. Eléggé felizgatott. Aztán kesztyűt húzott, és jött a prosztata masszázs. Úgy csinálta ahogy kértem. A dildó következett, szépen felcsatolta magára és előbb szemből majd hátulról dugott meg. Lingam masszázs, majd kérésemre összenyalta az arcom, nyakam, beleköpött a számba. Élvezettel nyeltem. A végén a kezei közt lett végem.

Elszámolás

Ahogy megbeszéltük, korrekt. A franciát nem kértem, ez egyébként nincs benne az alapárban.

NÓRI, jó szexpartner

  erzekikaland

Egyeztetés

Telefonon hívtam, felvette elsőre, sikerült az időpontban megegyezni rövid idő alatt. Kérdezte melyik oldalon találtam rá, mert a másik oldalon domina hirdetés kategóriában van fenn.

Megközelítés

Forgalmilag könnyen elérhető a Nyugati pár száz méteres körzetében. Autóval a Westend parkoló gondolom mindig rendelkezésre áll, én tömegközlekedéssel érkeztem.

Helyszín

Nagy belmagasságú régi polgári lakás gyönyörűen felújított állapotban, rend és tisztaság. A fürdőszoba úgyszintén.

Hirdető külseje

Ahogy mások is megírták szép arcú magas vékony lány. Hosszú szép haját kiengedve hordja. A képeknek megfelelően nem érhet csalódás senkit.

Action

Megbeszéltük hogy én a normál barátnős oldalával szeretnék időt kellemesen eltölteni. Zuhany után az ágyra invitált, hason fekve egy kellemes masszázssal kezdtünk. Ezután jött a francia gumival, ahogy megegyeztünk. Extrában van natúr francia, de a gumis változatot kértem. Egy idő után 69-re váltottunk, nyaltam szép punciját, az arcomra ült és én is húztam magamhoz. Kus idő múlva kértem hogy szeretkezzünk misszionárius pózban. Itt láttam az arcát miközben dugtam, ami emelte az ingerek szintjét. Bem is tartott sokáig és elmentem. Letisztogattam magam, zuhanyoztam, pár szót váltottunk és távoztam.

Elszámolás

A kiírt adatoknak megfelelően előre rendeztem a megbeszélés után, akció előtt.

NÓRI, jó szexpartner

  jean-pierre

Egyeztetés

Előtte nap VTR-on keresztül egyeztettük az időpontot amit később telefonon megerősítettem. Könnyen ment. A hangja vidám volt és kedves ami bizakodásra adott okot.

Megközelítés

BKVval mentem. Metro, villamos nagyon közelben.

Helyszín

A lakás a valahányadik emeleten van. Körgangos folyosó sarkában. Liftel mentem fel. A lift borzasztóan lassú. Akinek van egy kis mozgás igénye fusson fel. De gyalog is hamarabb felér. :) A lakás nekem jobban tetszet, mint Nórinak. Tágas, jó elosztású igen nagy. Az akció szoba hatalmas és volt ott minden. Ágy, kanapé, fotel, három ajtós tükrös szekrény és még egy két dolog, de így is keríngőzhetünk volna a szobában. A fürdőszoba is rendben volt valamint a tisztaság jelemezte a helyet.

Hirdető külseje

A képek valamint a megadott méretek teljesen megfelelnek a valóságnak. Magas, vékony, szép nő. Sőt, Nóri arcal is hírdet és ott se történt hírtelen változás:D. Nem más, nem idősebb, nem súlyosabb. Tehát azt kapod amit látsz. Ráadásul köpenyben fogadott ami nekem a gyengém. Ami még tetszet, hogy Nóriból sugárzik, hogy magabiztos és könnyen ellehetett vele kezdeni beszélgetni valamint megtervezni a következő egy órát.

Action

A fürdőből vissza séta a szobába ahol Nóri már meztelenül várt. Beálltunk a tükör elé és simogatni kezdtük egymást. Nóri ezt nagyon kellemesen csinálja amivel hamar felhúzott. Közben megnéztem magunkat a tükörből is. Szerintem nagyon jól néztünk ki :) Aztán az ismerkedős simi után Nóri szólt, hogy menjünk az ágyhoz. Nem igazán kellett kétszer mondani. Hanyatt vágtam magam és Nóri szép lassan rám ereszkedett. Ha eddig felvoltam húzva, akkor most jött a ráadás. Kaptam puszikat a fülemhez, nyakamhoz és így a farkamig mindenhova majd jött egy olyan francia aminek az emlékétől még napokig bemerevedtem. Amikor már éreztem, hogy ez így nem fog egy óráig kitartani, akkor kértem, hogy forduljunk egy kicsit én is tudjam kényesztetni. Ekkor vettem először észre a harisnyát a lábán. Én nem tudom eddig hol állt a fejem. Széttárt gyönyörű hosszú lábaira is adtam egy két puszit, majd hamar a puncijához siettem és elkezdtem nyalni. Itt először úgy éreztem kicsit elnyújthattam volna a felvezetést, de végül megjött a hangja Nórinak, sőt szavakkal is biztatott. Amikor fel fel néztem egy elégedetten mosolygó Nórit láttam, így folytattam, majd amikor már úgy éreztem mindketten várjuk a folytajtást, akkor gumit kértem. Először kérésemre kutyusba kezdtünk. Amióta ajtót nyitott azon gondolkodtam, hogy de jó lesz kutya pózban Nórival. Nem tudom miért ragadt be ez a kép, de amikor megtörtént, akkor az pont úgy volt ahogy elképzeltem. Finoman lassan kezdtünk aztán egyszer csak Nóri hátranyúlt megsimogatta a lábamat és ezt én egyfajta jelnek vettem vagy csak annak képzeltem, de elkezdtem fokozni a tempót. Itt úgy érzem megjött kettőnk között a kémia és mindketten elkezdtük még jobban élvezni a jelenlétet. Nagyon élveztem közben Nórit simogatni és figyelni ahogy mozog a teste a farkamon. Itt egész sokat elvoltunk aztán Nóri ismét szólt , hogy feküdjek hanyatt. Most se kellett kétszer mondani. Ő ezután rám ült és elkezdett lovagolni rajtam. Nem igen vagyok ennek a póznak a híve, mert valamiért itt főleg felgumizva, bajba szoktam kerülni. De Nóri nem hagyta, hogy eluralkodjanak rajtam a sötét gondolatok és igen komoly tempoban meglovagolt amit láthatóan élvezett. Volt egy baromi nagy óra a falon amire ránéztem és láttam, hogy már nincs sok idő. Lehet ő ezt az oldalra pillantást észrevette egymásra néztünk és annyit mondott " most már elmehetsz". Én tudtam, hogy gumival hanyatt fekve ez nekem nem fog menni. Ezért feltérdeltünk ő újra cirogatott és a mellbimbómat nyalta a farkamat meg hol ő, hol én , hol együtt vertük. De ez már csak kb egy percig volt így a látvány az érintés és a nyalás együtt egy orbítális nagy elélvezésben merült ki. Egy darabig még csukott szemmel térdeltem, majd felálltam Nóri mellé aki ekkor már hozta a papírtörlőt nekem is és szólt, hogy nézek a tükörbe. Oda néztem a tükrös szekrényre és azt láttam, hogy fülig ér a szám úgy mosolygok :)

Elszámolás

Nóri azt hiszem kiírja az árakat. 35 a rózsák száma amit mindenféle extrákkal lehet emelgetni. Ez az elején elvan mondva, sőt matekozni is lehet, hogy akkor mennyi a vége. Az elszámolás az elején megtörtént. Amit teljesen természetesnek tartok, hisz mi nem ismertük egymást. Bár gondolom máskor se lenne másképpen.

NÓRI, jó szexpartner

  Straval_Gabriev_2

Egyeztetés

Közel bő másfél éve voltam utoljára Nórinál, akkor még masszázs (ill. domina) kategóriában hirdetett és nem olyan rég váltott szexpartnerre. Nos több se kellett nekem minthogy rögtön éljek az újdonság adta lehetőségével.
Sikerült VTR-en időpontot foglalni, munka közben volt épp annyi időm hogy belső üziben foglaljak egy időpontot délutánra.

Megközelítés

Most BKK-t vettem igénybe, a Nyugati pályaudvar vonzáskörzete, jól megközelíthető a hely. M3 metró ill. 4-6 villamossal optimális, plusz pár perc séta. ( Kaptam kommenteket, nem, most nem taxiztam.)

Helyszín

Az V. kerületre jellemző építészet, régi körfolyosós bérház. Lift már van, maga a lakás nagyon patika, belülről szépen felújított. Maga a szoba ahol voltunk, szép komfortos, magas a belmagasság, ízlésesen berendezve, kicsit ilyen masszázs szalon feelingje van. A fürdő jó, kád van illetve egybe van a fürdő a mellékhelyiséggel. Ezzel azt akartam mondani hogy tágas. :)
Van választék és a kötelező pipere cuccok megtalálhatók.

Hirdető külseje

A képeknek maximálisan megfelel, magas, karcsú és szuper szexi. Abban a szettben fogadott ami nagyon hajaz a domina "játszóruhához", mondanom sem kell, hogy előjöttek a régi emlékek és perverz dolgok, és tudtam hogy most hamarosan meg fogom kapni. Az újonnan feltett kép a puncusáról, hát az sarkallt, hogy megejtsem a randit, mert úgy éreztem hogy muszáj jó alaposan megszeretgetni. :)

Action

Visszatérve a fürdőből beléptem a szobába a cuccaimmal amit a szemközti kanapéra helyeztem.
- Kérlek csukd be az ajtót.
- Igen is!
- Hm... helyes! - hangzott a válasz nagy mosoly közepette.
Hát igen, ugye kérem a beidegződések. No de vissza a cselekménybe. Miután eleget tettem a kérésnek, helyet foglaltam az ágyon, Nóri mellém ült és kérdezte, hogy mit szeretnék, mert most csak rövidke fél órára jöttem. Én az aktusért jöttem most, igaz elpancsoltam az időm egyharmadát, de így is volt még bőven időm mindenre.
Így franciával kényeztetett, nekem csak hanyatt kellett dőlnöm és élveztem puha ajkait, ahogy mélyre beveszi a farkamat a szájába. Hmm.... nagyon finom kényeztetést kaptam, kellően erős és határozott volt hogy hadirendbe álljak.
Kemény lettem mint a fagyott kutyaláb, szóval óvszerért nyúlt és miután fel lett helyezve a védőfelszerelés egyből neki is láthattam jövetelem céljának.
Kezdésképp misszionárius pózban kezdtünk. Gyönyörű látvány volt ahogy ott felkínálkozott és én meg belé hatolhattam. Egyből tövig csúsztam, egy villanó szempár kíséretében majd lesütötte a szemét és ahogy dolgoztam, halkan elkezdett nyögdécselni, épp alig hallhatóan.
Én mint a vérszemet kapott ragadozó kiélveztem a pillanatot és minden vágyam az volt hogy magamévá tegyem. Bal kezemet rákulcsoltam jobb tenyerére közben a szemkontaktot tartva és lényegében el sem hittem, hogy mekkora szerencsés ember vagyok.
Éreztem hogy közel járok a végéhez, így kutya pózban szerettem volna befejezni. Kérésemnek eleget téve bepucsított én meg ismét belé hatoltam. Finom gyengéd tempóból kellően felpörgetve a fordulatszámot hatalmasat lőttem a gumiba.
Hagyott magában lenyugodni, egy fél perc után váltunk el.
Szuper volt minden!

Még maradt négy percem a fél órából, szóval belefértünk és minden volt. :)

Elszámolás

Előre adtam át a csokrot a kis komódra raktam a virágszálakat. Az összeg stimmel a hirdetésben kiírtakkal.

Fetish Nóri, jó szexpartner

  sessantanove

Egyeztetés

Telefonon hívtem az előző héten, nagyon kedves volt. Egyeztettük elképzeléseimet a lehetőségekkel és abban maradtunk, hogy a randi előtt egy nappal hívom. Sajnos ez nem jött össze, így csak aznap reggel tudtam hívni, elsőre felvette, de a megcélzott korai időpont nem volt Nóri számára megfelelő. Kis egyeztetést követően újra hívtam és egy ebéd utáni időpontot sikerült találni, két óra hosszú szeánszot beszéltünk meg. Kicsit korábban érkeztem - ennek lehetőségét jeleztem is neki az egyeztetéskor - megcsörgettem, azonnal mehettem is.

Megközelítés

A Nyugati/Marx térhez nagyon közeli, közepesen forgalmas utcában régi, de jó állapotban lévő bérház. Metro, villamos, buszok a közelben állnak meg.
A parkolás nehézkes lehet, de mindenképpen a legdrágább óradíjra kell felkészülni. Feltételezem, ez senkinek sem szempont a választáskor... Én gyalog mentem, a gmaps tökéletesen odairányít.
A kapuban telefonálva kaptam meg a kódot, az udvaron átmenve értem a lifthez, abból pár emelettel magasabban kilépve Nóri a szemben lévő ablakból integetett.

Helyszín

A lakás szépen, de nem tegnap felújított. Beosztása kicsit furcsa, magán hordozza a társbérletesítés és a lakásmegosztások nyomait... Vagy csak egyszerűen airbnb-re lett optimalizálva. A kádas fürdő OK, zuhanyparaván véd a fröccsenő víztől, a meleg vizet villanybojler szolgáltatja, hőmérséklete és nyomása kiváló. Egyfajta tusfürdő, szájvíz van. Tiszta, száraz, de kicsit kicsi törölközöt kaptam, igaz abból kettőt is.
A szeánsz helyszíne viszont egy gyönyörűen felújított és berendezett szoba. Igazi nagypolgári stílus, ablakfülkék, gyönyörű tapéta, magasfényű parketta, kristálycsillár. A fő bútorelem egy kinyitható kanapé, ami elég nagy és stabil, még kötelek is vannak rajta...

Hirdető külseje

Nagyon nehéz mit mondani, Nóra egyszerűen olyan, mint a képeken. Abszolút nincs meglepetés. Magas, karcsú hölgy, gyönyörű arccal, formás lábikókkal, ápolt saját körmökkel, hosszú sötétbarna hajjal. A többi tényleg látható a fotókon. Gyönyörű, igéző úrnő. Rövid latex ruhában fogadott, ami végig rajta maradt. Lábán egy csodás magassarkú cipő volt, amit nekem kellett levenni róla...

Masszázs

Masszázs nem volt, bár utólag belegondolva az is fenomenális élmény lehetett volna. Nóri fetish masszőzként hirdet, de a fő fókusza a domina szeánszokon van. Talán ő az egyetlen az oldalon ebben a minőségében...

Kényeztetés

Két órát kértem az idejéből, első beszélgetésünkkor kicsit furcsállta is, hogy kezdésnek belevágok egy ilyen hosszú szeánszba, de úgy vélem, ezt egyikünk sem bánta meg. Elképzelésem és a lehetőségek halmazai metszetének keresésekor nevetve mondta, hogy gyakorlatilag mindent szeretnék, ami az adatlapon van. Ez azért egy kicsit túlzás, de tényleg sok mindent szerettem volna - Nórival is - kipróbálni. Ezt ő próbálta is végig vinni, gyakorlatilag nem volt üresjárat a két óra alatt. Szokták írni, hogy milyen legyen egy domina, ha nem kezdeményező...

Kifejezett kérésemre többféle "gyakorlatot" végeztünk. A határaimat úgy fogalmaztam meg, hogy nyom nem maradjon és a játékok intenzitását enyhétől fokozatosan növelve keressük együtt a határaimat. Na, Nóri úrnő nem nagyon keresgélte, hanem határozottan tágította, néha fel is robbantotta a határokat... Eszközparkja kifejezetten széles, azokat nagy gyakorlattal használja is. A szeánsz közben van lehetőség a kommunikációra, menet közben mindkettőnk részéről jöttek újab és újabb ötletek. Ha valami sok volt, kérésemre azonnal visszavett az intenzitásból, viszont jelezte is, hogy ez nem nagyon van a kedvére.

A kedvence, ha látja és hallja a szolgán a kéjes kínt. A szeénsz végén megjegyezte, hogy ez egy igen intenzív két óra volt, teljesen kifacsarva feküdtem a kanapén.

Elszámolás

Nóri honoráriuma kicsit érdekesen áll össze. A bővebb infóban megtalálható az alap óradíj, viszont ehhez jönnek még az extrák, olyanok is, amik általában a dominák alapszolgáltatásába tartoznak. Ezeket viszont korrekten, már az egyeztetéskor megemlítette, nem is változott semmi a helyszínen. Összességében az átlagosnál kicsit vastagabb rózsacsokorért abszolút prémium plusz plusz szolgáltatást kaptam.

Fetish Nóri, jó szexpartner

  SlySpy

Egyeztetés

Whatsapp-on és telefonon is egyeztettünk, elég könnyű elérni, gyorsan válaszol kérdésekre és ad időpontot.

Megközelítés

Autóval mentem, néhány száz méterre találtam parkolót. AZért érdemes beleszámolni, hogy menni kell egy-két kört a környéken.

Helyszín

Ez tulajdonképpen egyalagsori BDSM studió volt,ahol volt minden, amit el lehet képzelni. Van egy kis fürdő, a célnak megfelel. Fűtés néha kicsit kevésnek mondható, de ha Nóri kezelésbe vesz, a didergésről úgyis megfeledkezel.

Hirdető külseje

Abszolút a képeknek megfelelő, nagyon szép nő. Karcsú, határozott, szép arú és kicsit altosabb hangú, ami pont illik a stlusához, amit hamarosan részletezek.

Masszázs

Ez most egy kicsit más lesz, mint a többi beszámoló. AKinek a szívével gondok vannak, vagy érzékeny lelkű, az lapozzon tovább! SZóval nekem valahogy bekattant pár hónapja, hogy milyen lehet ez a fétis masszázs? Azért egy szép nőnek kiszolgáltatni magam nem lehet olyan kellemetlen élmény. AZt meg kell jegyeznem, hogy ezt megelőzően voltam már Nórinál kétszer, egyszer nála, ahol egy kis masszázs, majd kikötözés, paskolás köpködés volt, illetve a studióban egyszer. SZóval most inkább a studiós élményekre fókuszálok. A másik oldalon vannak fent kicsit direktebb képek arról, hogy mi is történhet veled Nórinál. Amúgy elmondása szerint Ő elsősorban dominának tartja magát, a masszázs csak másodlagos számára. Na szóval az első lakáson eltöltött fétiskedés után, gondoltam kipróblom, milyen egy erre a célra kialakított "szentélyben" alávetni magam Nórinak. Kis izgi kikötözés, paskolás, tök jó móka lesz... Miután megérkeztem, Nóri körbe vezetett. Van vagy öt szoba, mindegyik kicsit más stílusú, pl van orvosi rendelő, hálószoba, fürdőszoba. Azt hiszem, a képzeletnek nem nagyon szab határt semmi. Fel sem tudnám sorolni, mi minden van, többféle korbács, paskoló, dildók, maszkok, tűk, szájpeckek, kötelek, satuk. Ágy, kínpad, hinta, székek, andrás kereszt... Szóval amikor körbevezetett, már gyanús volt, hogy azért itt nem sz*roznak, ha jól látom. Illetve, hogy konkrétan még azt is lehet, ha van igény.De mondom helyes nő, á, ez kellemes lesz. Mondjuk az is lett. Főleg neki. :D SZóval lezuhanyoztam és levetkőztem. Van egy kedvenc eszköze, amiről van is kép a másik oldalon, ez egy csigásrúd, a két végén csuklóbilinccsel. Na ide felkötötte a kezeimet, felhúzta a csigát, aztán betömte a számat. Aztán szépen fogta magát és elkezdett mindenfélével csapkodni a hátsómon. Mondjuk a poroló még jópofa is volt meg tűrhető. Jópofa, gondoltam, mert akkor még nem tudtam, mi vár rám. Aztán ugye jöttek a pálcák. Azok a pálcák, amikről a bejárásnál egy élesebb eszű delikvensnek feltűnhetett volna, hogy nem egy el van törve. Meg hát ugye a fakanalak. A törött fakanalak. Mitől törnek azok ott el? Biztos van egy főzőszoba is, mi?Na tehát néhány pálcacsapás után felsejlett valami. Valami amit Nóri mondott. Hogy ide ugye főleg a kínzás miatt jönnek. Ebben a pillanatban ugrott be, hogy mekkora idióta vagyok. SZóval jöttek a csapások, nem is tudom, olyan 15 körül, még a farkamra is kaptam egyet váratlanul, amit kifejezetten élvezett. Közben természetesen amennyire tudtam, próbáltam kommunikálni a golyóval a számban, hogy "hák aért e icsit áj". SZóval, mivel látta, hogy sok mondanivalóm van, és kegyelmes domina, kiszedte a számból. Itt kicsit elpanaszkodtam magam, de még azért rábeszélt pár csapásra, elővette a rémes fa paskolót. Kaptam egyet, mondom jó volt, ez volt a legrosszabb, most már ezt is tudom, elég is lesz. Végül abban állapodtunk meg, hogy kapok vele ötöt gyorsan egymás után és eloldoz. Mondom, ez jó üzlet, ötöt nagyon gyorsan, akkor nem tud bele negy lendületet vinni,. De! Tud! Nagyon! Miután elsikítoztam magam, végül elengedett és kis pihi következett. Kemény, piros volt a fenekem rendesen, de kb két nap alatt eltűntek az emlékek. Azt nem gondoltam, hogy valami, ami ennyire fáj, ilyen hamar elmúlik. A második részben, látva puhányságomat, kicsit lightosabb dolgok következtek. Kezem, lábam kikötözte az ágyhoz és rá ült az arcomra, itt volt popsinyalatás, ami igazából klasszikus értelemben is jó. Ellég szorosan ült az arcomon, levegőt sem tudtam venni. Azt mondta, amikor már kellene levegő, kapálózzak. Kapálóztam is, úgy éreztem eredménytelenül. Na, mondom, fele se tréfa, csak kéne egy kis oxigén mostmár. Rúgtam egy.kettőt, nem történt semmi, nem várok tovább, úgyhogy a fejemet hátrafeszítve kidugtam az orrom levegőért. Mondjuk, nem mondta, hogy rögtön leszáll rólam, ha mozgolódni kezdek... részletek. Azok a fontos részletek.... Mi is volt még? Pofozás, arconköpés, szájbaköpés, szembekötözés. És végül, de nem utolsó sorban, herekötözés olyan közepesen szorosan, egyik kezében tartva a kötelet. Ezen a ponton, Nórival az arcomon ülve,szám betömve szexi kis fenekével, eszembe jutottak azok a nyári emlékek, mikor két ujjamat összeszorítva letépek egy páros meggyet, vagy cseresznyét a fáról. A gördülő izzadságcseppekkel a homlokomon, nem maradt más mint csendes fohászkodás! "Add, hogy ne rántsa meg!, Kérlek, add, hogy ne rántsa meg!". Nem rántotta. Egyetlen egy alkalommal kaptam egy pofont a golyóimra, de hangom két oktávval történő megemelkedése egyértelművé tette Nóri számára, hogy erre is alkalmatlan vagyok. Úgy döntöttünk, a családi ékszer tabu.A program végén, kikötözve kaptam egy kézi levezetést, amiről elmondhatom, hogy nem fájt. :D Na de ez volt kb az első studiós találkánk és eltelt pár hét. Magam sem tudom, miért, de szerettem volna kicsit bizonyítani magamnak, meg neki is. Azt mondta, hogy van, aki kap akár 50-et is és az egész teste csupa lila a végén. Jól van, mondom, megpróbálom kibírni az ötvenet, de ha nem megy hadd kérjek, valamit könnyebbet, amivel kiválthatom, legyen csikizés, mert csikis vagyok, vagy mellbimbókínzás. Úgyanúgy felkötött és, mint első alkalommal, és bekötötte a harisnyájával a számat és a szememet.Így nem nagyon tudtam, mikor, honnan, mivel kapok.Saját magamhoz képes nem kímélt, és azért jobban is bírtam, időnként közbevetett egy kis csikizést, meg mellbimbó, harapdálást, illetve csipeszeket rakott rá. Közben többször is le lettem szidva, hogy nem állok egyenesen, úgy csinálok, mintha fájna valami. Haha :) Volt sok nevetgélés is, de időnként nem tudtam, nem-e olyan pillanata volt, hogy ha nem engedelmeskedem, nem kapok büntetést, szóval próbáltam tartani magam. A seggemre kaptam a legtöbb ütést, nagyon durva, az egész egybefüggően lila.. :o AZ ütések közben megkérdeztem időnként, hogy hányadiknál tartunk? A válasz mindig az volt, hogy a másodiknál :D Én úgy saccolom, hogy olyan hatvannak valót kaptam. AZ ütések többsége nem volt éppen simogatás, de ki akartram bírni, úgyhogy nem egyszer összeszorított foggal tűrtem. EGy volt nagyon durva, a többágú ostor, ez valami új cucc volt, talán rajtam próbálta ki. Na ez nagyon durva volt egy űtés, de olyan volt, hogy egy pilllanatra azt hittem a bordám eltörött, de persze attól messze volt, rögtön elkezdett hurkásodni a bőrőm, ennek az egy ütésnek anyoma látszik most másnap, a hátsómat ért inzultusokon kívül. Szóval kb hatvannál Nóri elengedett, de csalódottan. Szerinte még most is puhány voltam. Én azért büszke voltam magamra. Ezután egy talán több, mint félórás beszélgetés következett, pl, hogy rajtam kívül még milyen beteg emberek járnak ide... :D Közben rávett, hogy hadd csapkodja meg a talpam ésa kezem különböző pálcákkal. Mondjuk hülye voltam, itt már tudnom kellett volna, hogy szadista... úgyhogy némelyik ütésnél elég szépet visítottam, amin végülis jót nevettünk aztán. A lényeg, hogy kipróbálgattuk rajtam, melyik fáj a legjobban. Azt mondta, azokból beszerez magának a lakásra is egyet, egyet, hogy használni tudja az oda érkezőkön is. Nem kell megköszönnötök! Ezután kikötözve kaptam egy rövid simogatós masszázst, majd egy nagyon finom franciás levezetést.

Kényeztetés

Amennyire meg tudom ítélni, a kényeztetés szuper, és figyel az egyéni igényekre.

Elszámolás

A francia extra, illetve a studiónak van egy magas óradíja, ezzel kell számolni a normál áron felül.

Fetish Nóri, jó szexpartner

  flash321

Egyeztetés

Nagyon könnyű volt elérni, kedves volt,de lényegre törő, ami nekem sokat segitett, mert első alkalmakkol nem tudja az ember mennyire lehet explicit.

Megközelítés

belvaros legkönnyebben elerhető pontja. egyszerű és diszkrét bejutás.

Helyszín

modern,felujitott, tiszta, egy negy csillagos szálloda néha nem tud ilyet.

Hirdető külseje

A képeken természetesen ő van,de számomra élőben még természetesebb volt a szépsége.

Masszázs

Két órára mentem, hogy jelezzem, nem vagyok tapasztaltan viszont szeretnék kisérletezni. Egy üdító mellett átbeszéltük, hogy engem egy bizonyos kombinacioja izgat a domina jatékoknak. Egyszerre ereztem magam rég nem latott barátnak és nagyon vendég központú környezetben, hogy erezzem se tabuk nincsenek,se elvarasok, viszont önmagát adja és nem visel álarcot. Masszás helyett beszélgetés lett.

Kényeztetés

Nagyon nehéz az élményt körüljárni amikor messze a legjobb fetish élményem hosszu évek óta, de a legfontosabb része,hogy olyan meglepetésekben részesített, amit még sosem tapasztaltam, pedig nem kevés partnerem volt. Szerepjátékos prosztata masszazs lett, egy elnyujtott orgazmus kontrollos eredeti fantáziámból. Az oka pedig , hogy annyira jó a technikája és követi megérzi amire szükséged van, hogy első alkalommal teljesen átvette a testem irányitását. Olyan intenz volt, ezek után mindent újra kell tanulnom magamról, de akkor is kérdés,hogy más tud e überelni. Ha valaki sose érte el a prosztata orgazmust és úgy gondolja nem is tudja, itt kiderül biztosan és valószínüleg meglepődik a sikeren.

Elszámolás

MIndenben maximalisan partner volt és nem éreztem, hogy lehetne ennél jobban átbeszélni. MInden ami az adatlapon van kérhető.

Nóri, jó szexpartner

  Straval_Gabriev_2

Egyeztetés

A VTR-nek hála könnyedén és zökkenőmentesen ment a dolog. Sikeresen tudtam előre egyeztetni időpontot, viszont a pontos címet csak aznap kaptam meg egy megerősítő telefonhívás után.

Megközelítés

Munka után foglaltam időpontot, picit el is kalkuláltam mert utólag döbbentem rá hogy kb. negyed órás sétára van a munkahelyemtől a cím. Szóval volt bőven időm odaérni. Általában BKV-val megyek, de ebben az időszakban volt a ház előtt 2-3 üres parkoló. Azt hogy fizetős-e az övezet nem tudom.
Nyugati pályaudvar vonzáskörzete szóval eléggé csomópontnak mondanám a helyet.

Helyszín

Lipótvárosra jellemző általam szocreál építészeti stílusnak mondott épületben zajlottak az események. Számomra a lépcsőház kicsit para volt, de a lakás belül szépen felújított. Érzetre ilyen bérelt studió benyomását keltette, ahol felnőtt filmes casting videók készülnek. Minden modern, minden új, a fürdő maximálisan higiénikus volt. A szoba ahol voltunk tágas, bal kéz felől volt az ágy, szembe vele gardróbszekrény, ami a játékszerek és egyéb szexuális segédeszközök tárolására szolgált. Az ággyal jobbról szemben pedig egy kis kanapé, ahova Nóra helyezkedett el. Jómagam az ágyon foglaltam helyet amíg megbeszéltük a dolgokat, de erre majd jobban ki fogok térni.

Hirdető külseje

Nagyon dögös, van egy szexuális kisugárzása, viszont kellően határozott és irányító típus, viszont egyben nagyon kedves is. Tőlem magasabb, sőt még a magassarkú is rádobott egy lapáttal, szószerint felnéztem rá. Az említett magassarkú cipőhöz társult combfixes neccharisnya és egy hihetetlenül szexi egyberuha dekoltázzsal és keresztpántokkal, fekete színű volt. Igazi domina úrnő megjelenés, a sminkkel együtt teljes volt az összkép.

Masszázs

Azaz igazság, hogy inkább domina a hirdetés mintsem masszázs, persze azt is lehet kérni. Én nem a masszázs miatt mentem. Utólag fedeztem fel hogy a másik oldalon is megtalálható a hirdetése és ott teljesebb képet lehet alkotni Nóri teljes körű szolgáltatásáról. Valami újat szerettem volna kipróbálni, de mégis valahogy megmaradni a soft témában. Igazából foglalkoztatott a kíváncsiság, hogy bemenjek az ajtón egy új világba, de csak egy kicsit akartam bekukkantani, ha értitek hogy mire gondolok.

Kényeztetés

Itt térnék ki részletesen a teljes szeánszra.
Érkezésemkor én az ágyon, Ő pedig szembe a kanapén foglalt helyet. És feltette a kérdést, hogy miért is jöttem. Kicsit ilyen casting forgatás érzete támadt bennem, csak most fordult a kocka, hiszen én leszek a főszereplője egy BDSM együttlétnek. Mivel abszolút kezdőként vagyok ebben a műfajban így csak egy soft alap domina dolgokat gondoltam kipróbálni, láberotika/lábfétis egy kis masszázzsal egybekötve. Itt picit mosolygott, hiszen ezt valószínűleg megkaphatom más masszőr lányoktól is, szóval jött megint a kérdés, hogy akkor miért is jöttem!?
Végül is a kíváncsiság felülemelkedett és egy alap csomagot megbeszéltünk, amik kezdők bevezetésére szolgálnak, a határvonal átlépésére.
Ezután mentem el zuhanyozni, miután a programot megbeszéltük és a rózsaszálakat átadtam.

Visszatérve nyomatékos utasítást követve lefeküdtem az ágyra. Akkor ilyen ismerkedés címszó alatt, hogy egy picit oldja a feszültséget megmasszírozott és kellemesen el tudtunk beszélgetni, téma a ki mit szeret és meddig megy el egy ilyen szituációban volt, egy kissé fokozva a hangulatot a masszázs utáni programra.
Miután megfordultam, Ő odament a szekrényhez és visszatért egy szemkötővel és egy ballgag - golyós szájpecekkel. Lehelyezte a játékszereket mellém majd picit átlényegült, mégis szelíden, de ellentmondást nem tűrően jeges átható tekintettel a kezeimet kérte. Bizony jól ki lettem kötözve az ágyhoz. Majd jött a számba a golyó is mint mikor a lóra ráhelyezik a zablát. Ezután jött a szemkötő is. Nos ez az a pillanat volt mikor elgondolkodtam, hogy nem beszéltünk meg leállító jelszót, ami lehetett volna a "tökfőzelék" is, bár ahogy a számba volt a golyó maximum csak hümmögni tudtam volna.
Mit tehettem ott kikötözve, mint élvezni a dolgot.
És kezdetét vette a program, gyengéden végigsimított az arcomon, majd éreztem hogy ujjai és tenyere ráfonódik a torkomra és gyengéden, de ilyen kis légzéskontroll gyakorlatokat próbált ki velem. A játékszere voltam és a szabad akarat megszűnt, oldalra fordította a fejem és miután a közel hajolt éreztem a sóhaját a fülemben majd elkezdte a fülcimpámat rágni. Gyengéd karmolás a mellkasomon majd jöttek a mellbimbóim, amiken szintén megéreztem a fognyomait, gyengéd majd kellemesen belenyilalló apró fájdalom. Ezután jött a hímvessző kezelésbe vétele, miután kézbe vette gyengéden lejjebb csúsztatta az ujjait és tekert egyet a zacskómon majd rászorított. Finom soft mozdulat volt nem volt semmi fájdalom csupán maga az hogy a kezében kifacsarva vannak a golyóim és gyengéden a másik tenyerével elkezdte paskolni. Az ötödik csattanásnál azért éreztem a dolgot, ott picit fel is szisszentem. Nem mocorog a szolga így egy pici pofon lett az ellenszegülésem jussa, olyan kis gyengéden pajkosan mint mikor a cica játszik az egérrel és úgy odacsap.
Ezután levette rólam a szemkötőt és bekucorodott velem szemben. Most jött a lényegi rész a láberotika. Neccharisnyás lábaival közrefogta a farkam és ilyen klasszikus footjob mozdulatokkal elkezdett játszani. Kellemes volt, néhol váltott kézre is, itt határozott mozdulatok voltak ellenszegülést nem tűrve, hiszen én csak egy játékszer vagyok és csak akkor mehetek el ha engedélyt kapok rá. Itt volt még csere vissza lábra, dörzsölő és taposó mozdulatok kíséretében, majd vissza tenyérbe és egy domináns handjob kíséretében kivégzett.

Mint ne mondjak élveztem a dolgot, érdekes élmény volt pozitív kicsengéssel. Így első találkozóra maximálisan jó volt.

Elszámolás

Előre rendezve volt, a szeánsz előtt. Telefonban kaptam infót, ugyan az maradt a helyszínen is, korrekt volt minden.

Nóri, jó szexpartner

  nimpho84

Egyeztetés

Elöször vtr-ben kerestem, amit hamar elfogadott, majd telefonon is beszéltünk. A telefonba említettem neki, hogy a domina játekok erdekelnek és szeretném megélni vele a fétiseimet. Teljes mértékben partner volt benne. Elmondása alapján a telefonon történő bejelentkezést jobban preferálja.

Megközelítés

Mindenféle közlekedési eszközzel könnyen megközelíthető, mivel egy csómópont közelében találhato a randi helyszíne. Parkolás tipikus belvárosi.

Helyszín

Lakás nagy, szép és igényesen van berendezve. A fürdő is nagy és minden megtalálható benne amire szükség van. Tisztaság van mindenütt.

Hirdető külseje

Nóri egy magas, formás, sportos hölgy. Szép hosszú lábai vannak.Egy igazi Úrnő. Szexi ruciban és harisnyában fogadott. Kedvesen és barátságosan volt velem.

Masszázs

Mint ahogy azt fent említettem a fétis lehetőség és a dominás együttlét miatt kerestem fel Nórit. Emiatt masszázs nem volt, leszámítva azt, hogy kicsit megmasszíroztam a talpát. :)

Kényeztetés

Fürdés után az ágy mellé térdeltem és elkezdtem kényeztetni a talpát a nyelvemmel. Finoman csókolgattam nyalogattam, majd a lábfejét berakta a szájamba. Az elején harisnyán keresztül kényeztettem, később levette a harisnyáját. Ezt követően az ágyra feküdtem ahol kikötözte a kezeimet és tovább nyaltam a lábát és a talpát. Egy idő után a lábfejével elkezdett izgatni, hol az egyikkel, hol egyszerre mimdkettővel. Majd a kezével folytatta a farkam kényeztetését. Közben ráült az arcomra és úgy verte a farkamat. A vége előtt eloldozta a kezeimet és engedte hogy a lábfejére élvezzek.
A szeánsz legpikansabb részletei kettőnk titka marad, de az biztos, hogy ami az adatlapján fel tüntetve arra nyitott és élvezettel csinálja.

Elszámolás

A telefonon megbeszéltek szerint a szeánsz előtt.

Fétis Nóri, jó szexpartner

  Voyager

Egyeztetés

Ma reggel hívtam, ami először nem sikerült, de pár perc múlva diszkréten visszajelzett. Rögtön a hatása alá kerültem :) meg is beszéltük délutánra a találkát.

Megközelítés

Pontos a cím, könnyű megtalálni, Nyugatitól pár perc.

Helyszín

A lakás nagyon elnyerte tetszésem - de ami igazán elnyerte, az nem a lakás :))) - tisztaság és rend van, fürdő és törülköző is pipa.

Hirdető külseje

A fotóknak nem hogy megfelel a valóság, hanem még káprázatosabb élményt kap, aki Nórát meglátogatja.
Ennyit és nem többet, egyszerűen nincs olyan, ami nem tetszik rajta.

Masszázs

Kezdetben egy isteni, lazító masszázst kaptam (ráúlt a hátsómra, ez is nagyon tetszett),.
Szépen megmasszírozta a derekamat, a hátamat, a vállamat.
Az első találkozás miatt az elején megbeszéltük a paramétereket, mit lehet, mit nem, ezért kérésemre a masszázsra kevesebb időt fordítottunk.

Kényeztetés

A masszázs után orgazmuskontrollt kértem, amit készséggel teljesített.
Én a hátamra fordultam, ő felvette a kesztyűt.
Kikötözött - így is maradtam az együttlét nagy részében - majd bekötötte a szemem, és elővett egy tollat (nem olyat, amivel írni lehet :))) ) és kedvére hol csak cirógatott, hol izgatott, nem kis izgalomba hozva ezzel.:)
Miután feltérképezett, levette rólam a "szemkötést", és rátért a legnemesebb részemre. Közben kitért több helyre is: először a két mellemet (a bimbókat) is izgatta, de úgy, hogy ilyet még soha nem tapasztaltam, pedig nem most kezdtem. Majd feltért a nyakamra, és a füleimre - Kitalálta a másik vágyam :) - hát még most is hihetetlen számomra, amit ott művelt Nóra.:) És közben izgatóan simogatott a kesztyűben.
Ilyen játékok mellett nem kellett sokat várni a végkifejletig:)

Elszámolás

Abszolút korrekt volt, és abszolút megérte, és nem titkolom, még maradtam volna.:)

Fétis Nóri, jó szexpartner

  Danni90

Egyeztetés

Az egyeztetés nagyon könnyen és gyorsan ment. A programot is sikerült már itt megbeszélnünk.

Megközelítés

Nagyon könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel, akár több irányból is (Nyugati, Parlament, Deák). A Cím egyértelmű.

Helyszín

Polgári lakás, nagyon tiszta és rendezett. Fürdőkád és zuhanyzó és van ami tiszta. A szoba a célnak tökéletes, kellemes meleg várt ránk a szobában. A Franciaágy tökéletes volt a masszázsprogramhoz.

Hirdető külseje

A képek nem adják vissza a lánynak a báját. Magas, vékony, csinos egy nagyon kedves, mégis határozott kiállással. Remélem, hogy legkökzelebb én is megmasszírozhatom...

Masszázs

Gyors tusolás után a fétish masszázst egy jó alapos átgyúrással kezdte ami nagyon jól esett mert nagyon sokat dolgozom,megfordulásom után kezdetét vette egy nagy kaland . Kötéllel kikötözte kezeim ,ez egy kiszolgáltatott helyzet amit nagyon élveztem mert maximálisan megbíztam Nóriban. Mivel ez volt az első alkalmam ilyenben, fokozatosan végig vettünk pár dolgot, amit nem részleteznék, de felejthetelen élményt okozott nekem pozítiv értelemben.

Kényeztetés

Maga a masszázs és az enyhe domina is egy felejthetelen kényeztetés volt, de ezt követően egy nagyon kellemes és szintén felejthetlen franciás kényeztetésben volt részem.

Elszámolás

Az alapprogramot vettem igényben, ami tartalmazta a masszázs és az enyhe dominát kellmes levezetéssel.

Nóri, jó szexpartner

  bleez

Egyeztetés

Az egyeztetés nagyon könnyen ment, láttam hogy online és ráírtam egy üzenetet, néhány kérdést tettem fel, amire készségesen válaszolt. Ezután felhívtam, közvetlen, kedves hangú lány, kicsit csevegtünk és megbeszéltük az időpontot meg a címet.

Megközelítés

A cím az 5. kerületben van, a Nyugati pályaudvarhoz és a körúthoz közel, ezzel behatároltam a tömegközlekedési lehetőségeket. Én kocsival mentem, a GPS pontosan címre visz, a parkolás fizetős.

Helyszín

A lakás egy régebbi bérház 2. emeletén van. Nóri a kapuban megmondta a kódot és szépen fölsétáltam a széles lépcsőházban. Nem találkoztam senkivel se ki, se be. Az ajtó előtt kicsit vártam, majd beeresztést kaptam. A lakás a háznak megfelelő magas mennyezetes. Sokat nem láttam belőle, mert a kezelő szoba egy folyosó végén helyezkedett el. A folyosóról nyílt a fürdőszoba is, amelyben kád ás zuhanyzó állt a rendelkezésre. Mind a szoba, mind a fürdőszoba átlagos állapotú, tiszta, a célnak megfelel. Tusfürdő választék nem volt, de én nem is igénylem. A szobában egy masszázspad, egy kanapé és egy szekrény volt, sajnos nem rendelkezett klímával, szerencsére a magas mennyezet miatt elviselhetőbb volt a meleg. Nóri említette, hogy ketten rendelnek délután.

Hirdető külseje

A hirdetésben nagyon megtetszett Nóri arca és fényképei is. Azt tudni kell, hogy gyorsan kellett választani, mert a másnapra egyeztetett időpontomat a másik hölgy lemondta. Gondoltam, egy kedvezőbb áru relaxxal kárpótolom magam és Nóri hirdetési oldalán szereplő árak nagyon kedvezőek voltak. Az üzenetben aztán részletesen megkaptam a valós árakat, ami a hirdetettnél magasabb volt, de nem reklamáltam, hiszen ez az árszínvonal felel meg a valóságnak. Nóri igazi bombázó, magas, karcsú, gyönyörű hosszú combokkal, és nyakkal, formás kerek popsival és tenyérbeillő cicikkel. Egy fekete színű bugyi melltartó kombót visel és fekete neccharisnyát harisnyakötővel. A melegre hivatkozva javasoltam, hogy vegye le, de mosolyogva elutasított. Nóri kiváló beszélgetőpartner, végig a masszázs alatt dumcsiztunk, megvitattuk az élet apró cseprő dolgait és jókat nevettünk.

Masszázs

A köszöntéskor bemutatkozás után megöleltem és adtam egy puszit az arcára. Cipő le az előszobában és követtem csodaszép alakját a helyszínre. Egy órás programot kértem kézi levezetéssel. Ebben nincs sem kölcsönösség, sem csúszka masszázs, ez utóbbi kicsit hiányzott. Vetkőzés kizárólag rám vonatkozott, amit a kanapén abszolváltam, majd ismét vendéglátóm gazella alakját követve vonultam a fürdőbe. A fürdés végeztével visszatértem a szobába, a masszázságy egy könnyű textillel volt letakarva, így nem ragadtam hozzá a műbőrhöz. A masszázsra nagy szükségem volt, mert előző nap úgy megrándítottam a nyakam, hogy csak úgy tudtam jobbra-balra nézni, mint 3PO a Star Warsban. Hasra vágtam magam a masszázspadon és Nóri nekilátott egy közepes erősségű gyúrásnak, ami során a lábamtól indult - a talpmasszázs kifejezetten jó esett - majd végig masszírozta a lábamat, fenekemet, hátamat, karjaimat és végül elértünk a nyakamhoz. Itt segítettem pontosan behatárolni a fájó pontomat és ezt követően Nóri alaposan kezelésbe vette a területet. A masszázs hatására már aznap sokkal mozgékonyabb voltam és a teljes gyógyulás is hamarabb bekövetkezett. Az utolsó negyedórába fordultunk, amikor Nóri utasítást adott a fordulásra.

Kényeztetés

Hanyatt fekve Nóri az oldalamra állt és elkezdte a lingram masszázst. Nagyon nem voltam jó passzban, ezt mondtam is neki, de csendre intett és szépen felsimogatta az ezredest harci állapotba, majd ezt követően változatos technikával simogatta a golyszlikat és a rudat. Kértem, hogy kicsit nyújtsa az élvezetemet, ezért lassított. Eközben végre elértem a gyönyörű testét, bal kezemmel simogattam a lábait, szépséges fenekét és hibátlan hátát, jobb kezemmel pedig a cicijét és lapos hasát. Sajnáltam, hogy nem vette le a fehérneműit, nem volt szándékomban visszaélni a bizalmával, még most is beleborzongok, ha arra gondolok, mennyivel jobb lett volna hozzáérni a bársonyos bőréhez. Sebaj, majd legközelebb. A finom masszázs hatására szép nagyot lőttem a saját mellemre, amit szilviával letisztogatott.

Elszámolás

A tiszteletdíjat a szobába belépéskor letettem a szekrényre, amiért pont azt kaptam, amit az üzenetében kiajánlott. Szerintem a szolgáltatási díj átlagos, bár szerintem egy csúszka belefért volna az erotika fokozására.

Nóri, jó szexpartner

  Webra

Egyeztetés

Elsőre nem sikerült telefonon elérni, de visszacsörgetett aztán sikerült megbeszélünk az időpontot és helyszínt.

Megközelítés

Könnyen megközelíthető tömegközlekedéssel és autóval is. Én utóbbival érkeztem, parkolni könnyű volt.

Helyszín

Igényesen berendezve, fürdőszoba sarokkáddal, tüsfürdő választék bőséges. A szoba tágas, hangulatos. Teljesen rendben van

Hirdető külseje

Nagyon jó erotikus kisugárzás bőven . Szép bőr, formás és kerek ahol kell .

Masszázs

Zuhanyzás után hason helyezkedtem el, majd bekészítette a masszázsolajat is, amivel elkezdte a masszázst a hátamon. Érdeklődött, hogy milyen erősen szeretném, és ennek megfelelően teljesen ráérzett mire van szükségem. Közben beszélgettünk. Hátmasszázs után a lábak következtek, majd ennek végeztével kérte, hogy forduljak meg és következett a lingam masszázs felvezetése a szükséges krémekkel, vagy olajakkal azt hiszem. Nem egészen voltam képben már :) A lingam is teljesen profi volt.

Kényeztetés

A kezdés előtt még megszabadult 1-2 ruhadarabtól, aztán következett a kényeztetés. Ha azt mondom, hogy nagyon jó benne akkor enyhén fejeztem ki magam. A melleivel is besegített, bő nyállal, ahogy kell. Nem is bírtam túl sokáig. Segített letisztogatni magam, aztán újra zuhanyzás.

Elszámolás

Telefonon megbeszélteknek megfelelően, előre helyeztem el a megfelelő ajándékcsokrot