Kriszta Szexpartner Budapest, IX. kerület

Beszámolóim

Kriszta, istennő szexpartner

  dirtydave24

Egyeztetés

Egy másik hölggyel tervezett utolsó pillanatban lemondott randi után/helyett hirtelen ötlettől vezérelve hívtam fel. Gyorsan felvette és mindenről korrektül tájékoztatott. Bár így telefonban még kissé szigorúnak tűnt a hangja amitől volt bennem egy kicsi félsz, de ennek ellenére gyorsan lebeszéltünk egy időpontot kevéssel későbbre.

Megközelítés

A megadott helyszín elég pontos, szóval a BKV-val való megközelítés elég egyszerű tekintve hogy a főváros egyik legforgalmasabb villamos vonala is kb. 2 perc sétára fekszik a címtől. A parkolásról nem tudok érdemben nyilatkozni, max sok sikert kívánni hozzá aki próbálkozna, a belvárost ismerve az nem feltétlen egyszerű menet a környéken. Egyébként könnyen megtalálható, viszont telefonban elsőre nem a pontos címet adja meg a hölgy, hanem egy pár számmal arrébb levőt.

Helyszín

Én már jártam itt korábban egy másik hölgynél és valószínűleg most is van még a lakásban más hirdető is. Azonban a logisztika tökéletes és kellő diszkrécióval kezelnek mindent, szóval az előbbit csak gondolom bizonyos jelekből. Egyébként a lakás új építésű/felújított rend és tisztaság van, mind a fürdő, mind az akció helyszíne tökéletes. A fürdőben megtalálható minden ami szükséges, száraz törölközőt is talál/kap minden ide látogató úr. A háló pedig annak ellenére, hogy egy kisebb méretű szoba pont megfelelő volt csak állva ne akarjon senki akciózni mert az már valószínűleg nem fog sikerülni.

Hirdető külseje

Húúú hát a képek nem hazudnak. De had haladjak szépe sorban. Először is mint említettem telefonban kicsit olyan szigorúnak tűnt a hangja. Azonban ajtónyitás után egy kedves, bájos mosolyú hölgy fogadott. És ahogy tekintetem lejjebb siklott hát igen azok a csodás, hatalmas mellek itt már tényleg teljesen végem volt. Nem hogy levett a lábamról, sokkal inkább megbabonázott. Szaporítanám a szót még, mert megérdemelné, de ez a két dolog maradt meg igazán, de ezek nagyon. Kriszta egy olyan igazi nagy cicis markolászni való MILF. A fogadórucira pedig már abszolúte nem emlékszem, gondolom a leírtak érthető miért.

Action

A bemutatkozás, lepakolás és tisztálkodás köröket még a szokásosnál is gyorsabban igyekeztem letudni. Majd a tett helyszínén első kérdésem arra irányult szabad-e a csók. Szabad volt és ez volt az a pont ahol a Kriszta külseje után is konstatáltam, hogy bizony a lehető legjobb helyen vagyok a legjobb partnerrel. Az még csak szinte hagyján hogy nem csak valami mimelős szájra puszi volt a csók, hanem egy igazi szenvedélyes csókcsata kezdődött, de szinte rögtön át is karolt és húzott magához Kriszta. Már itt éreztem, hogy bizony ő is élvezi, élvezni akarja a történéseket. Én szinte abba se akartam hagyni már ezen kezdeti tevékenységet se, de mivel minkettönk keze el kezdte közben felfedezni a másik a testét és a hölgy elég hamar rátapintott a lényegre, ami már ekkor is keményedett így indítványoztam, hogy inkább az ágyon folytassuk.
A csókcsata vízszintes helyzetben is folytatódott melyet végül én szakítottam meg egy déli irányú elszakadással, hogy birtokba vehessem az uralkodó magaslatokat. Csodás kebleinek finom kényeztetésére kedvesem finoman szólva is nagyon jól reagált és több módon is érzékeltette velem, hogy élvezi tevékenységemet. Ezzel természetesen csak fokozta az élvezetet számomra is és nehezemre is esett tovább haladni, pedig tudtam, hogy lejjebb még finomabb falatok várnak rám. Nagy nehezen végül sikerült és lentebb érve célomhoz ismét nagy örömökre leltem és valószínűleg nem csak én, Kriszta mennyei kelyhecskéje már érkezésemkor is finoman nedvesedett, szóval nem haboztam sokat és ismét akcióba lendültem. Nyelvjátékom további eredményességét hamar igazolták finom sóhajok, biztató szavak és testének egyre erősebb rezdülései. Ezután még finoman bevontam a játékba két ujjamat is, de úgy gondolom ez már csak olaj volt egy egyébként is hatalmas tűzre.
Ezt követően helycsere után én kaptam tőle egy nagyon finom franciát. Először lassan játékosan kezdte, majd fokozatosan egyre mélyebre vette a cimborámat és nagyon finoman használta mind a kezét mind a nyelvét. Annak ellenére, hogy istenien csinálta egyértelmű volt, hogy nem arra játszik, hogy kivégezzen vele. De azért pár percnél tovább mégse bírtam és kértem, hogy inkább öltöztessen be, ugyanis cimbi is szeretne lassan ellátogatni a gyönyörök földjére, amit korábban már nyelvvel felfedeztem.
És ezen a ponton jött az újabb álleejtősen mennyei dolog, Kriszta a gumi felvarázsolása után kérdés nélkül nyeregbe pattant. Azonban a szájtátásra esélyem se volt ugyanis a helyzetet kihasználva rögtön ismét szenvedélyes smárolásba kezdtünk, majd pedig megkaptam a csodás kebleket is az arcomba. Ami egyszerűen elképesztő érzés és látvány volt, sőt a hanghatások és visszajelzések alapján partnerem is nagyon élvezte. És ha már élvezet és a csodás cicik, Kriszta nem csak finom sóhajokkal jelezte felém, hogy mi az ami tetszik neki, hanem kifejezetten mondta, kérte is néha hogy mi az amit/ahogyan ő élvezi, amit eddig kevés lánynál tapasztaltam és az én szememben hatalmas nagy pozitívum. Elég hosszú idő telt el így és ugyan volt hogy javasoltam a póz váltást, de valahogy mégse került rá sor, Kriszta kedves nagyon elemében volt lovaglás közben és nem is nagyon fáradt el én pedig túlságosan élveztem a helyzetet, ahhoz hogy erőltessek egy váltást. Végül azért váltottunk kutyusra és gondoltam akkor már átkéredzkedek popsiba, ha már szerepel az is az étlapon. És ugyan ő partner volt ebben, kis síkosítóval neki is fogtunk azonban a hosszú lovaglás után a a finom szűk popsija ténylegesen rögtön kivégzett. Szóval az én hibámból, de ebből érdemben nem lett semmi.
Ezután a hátralévő kevés időben még beszélgettünk egy keveset, kaptam még nagyon sok finom csókot, illetve egy kellemes masszázst. Az utóbbival kapcsolatban megemlíteném, hogy annak ellenére, hogy elmondása szerint nem tanulta, nem a sok más lány által is prezentált gyengéd kis simogatás volt, hanem tényleg erősebben, de nagyon jól esően csinálta.

Elszámolás

Az elején történt, én kérdeztem rá és a hosszabbítás lehetőségére is, amivel kapcsolatban megállapodtunk, hogyha lesz, akkor majd a végén elrendezzük. Ez utóbbira végül nem került sor, de ez teljes mértékben csak rajtam múlott, viszont legközelebb biztos hosszabb időre megyek. Teljes mértékben megérte, sőt még annál jobban is.

Kriszta, istennő szexpartner

  Milf1

Egyeztetés

Ismét telefonon hívtam nyitvatartási időn kívül. Mivel látta, hogy kerestem így nemsokára visszacsörgetett én pedig hívtam és megbeszéltük a tizenegy órás időpontot.

Megközelítés

Most gyalog mentem az az BKV-éztam, mert otthonról mentem és a parkolás is elég nehéz a környéken így volt a legjobb. Már ismertem a helyet, mert nem először voltam már ott vendégségben másnál is nevet nem mondok. BKV-tól pár perces sétára van a ház. könnyen megtalálható és VTR-en is pontos címet kaptam.

Helyszín

A lakás teljesen rendben van, mint mindig rend és tisztaság volt mindenhol, ahol megfordultam. A fürdőben többféle tusfürdő közül választhatunk és szájvízből is van kétféle. Nagy tiszta törölköző is volt a zuhanykabin előtt a mosógépen önkiszolgáló. A szobában egy franciaágy méretű fekhely és egy fotel volt ahová letudtam tenni ruháimat és egyebeket.

Hirdető külseje

Külsejéről annyit, hogy a képei nem hazudnak minden látható nincs takargatni valója. Nagy eredeti cicik kemény popsi van mit fogni alkat. Engem fekete szexi ruhában fogadott alatta pedig egy fehérnemű együttes volt. Összhatás is tökéletes volt.

Action

Mint ismerőst üdvözöltük egymást puszikkal és forró öleléssel. Cipő levettem az előszobában, majd bementünk a belső szobába. Egy keveset beszélgettünk míg levetkőztem, irány a fürdőszoba. Gyors frissítő tusolás után együtt mentünk vissza a szobába. A szobába lekerült róla a szexi ruha és csak fehérnemű szett maradt Krisztán.

Még az ágy előtt ölelkeztünk és csókolóztunk. Áttértünk az ágyra átadva magam Krisztának ismét csókolóztunk olyan barátnő feelinges csók volt és amiből sose elég. Felfedezte férfiasságom bőnyálas mélytorkos franciát kapott a pajtim. Hagytam magam kényeztetni, mert jól esett. Többször is járt pajtim a torka mélyén rá is segítettem kezemmel a fejét rányomva.

Következtek én, hogy kényeztessem Krisztát. Helyet cseréltünk majd ismét csókolózásba elegyedtünk. Következtek a nagy cicik, amik bimbói pillanatok alatt kemények lettek kezem és nyelv játékom hatására. Nagyon jó volt foglalkozni cicikkel, de cél a punci volt. Így tovább haladva puszikkal eljutottam a punciig.

Itt jó sokáig sikerült elidőznöm. Izgalomba is sikerült hoznom nedvesedett is ahogy kell. A popsit se hagytam ki a játékomból, amiben partner is volt óvatosan kezdtem a behatolást az ujjammal a popsiba lépésről lépésre fokozatosan. Közben nyelvemmel a puncit nyaltam, ami szinte tocsogott a kéj nedvtől.

A vége felé csak annyit mondott halkan, hogy "b@ssza meg" én pedig ennek hatásra megjobban nyaltam finom husis punciját. A vége az lett, hogy egy nagyot élvezett a számba. Még egy kicsit puszilgattam punciját, majd megköszönte ezt a remek kényeztetést. Szólt, hogy szeretné meg is ismét kényeztetni pajtimat.

Én pedig örömmel tettem eleget ennek a kérésnek és már a hátamon is voltam. Újabb csók parádéval folytattuk, ami nagyon finom és igazi. Kőkemény lett pajtimnál kötött ki. Pajtim pedig élvezte ezt a helyzetet. Ismét mélytorokkal kombinált, de most bevonta a játékába a zacsit és a golyszlikat is és a makkom is kapott nyelveléséből.

Ez annyira jól sikerült, hogy mikor a torka mélyén volt pajti rányomva a fejét torkára élveztem el, ahonnan a pocakjába kerültek a pajti utódai, ami külön jó volt, hogy nem ugrott le pajtimról megvárta míg utolsót is rúgja. Bevallom nem így terveztem mert a popsit szerettem volna bevenni, de most ez így sikerült majd legközelebb másképp lesz. Így is nagyon jó érzéssel töltött élet az egy órás együttlét.

Megtörölgetett nedves törlővel. A végén még összebújva beszélgettünk egy kicsit felajánlotta, hogy tusoljak le nyugodtan, de most nem éltem vele, mert az időnk is lejárt és nem akartam visszaélni ezzel amúgy is mentem haza majd otthon letusolok mondtam Krisztának.

Elszámolás

Mivel már ismerjük egymást így még volt a kölcsönös bizalom, így csak a tisztelet díját tettem le utólag a neki vitt nasija alá téve. Ami a bővebb infóban olvasható, de én is megadtam a jelenleg aktuálisat.

Kriszta, felejthetetlen szexpartner

  Kalaposanakonda

Egyeztetés

Telefonon kerestem. Nem vette fel de röviden visszacsörgött nem sokkal később és egyeztettünk.

Megközelítés

Kocsival, kb ugyan ott tudtam parkolni mint előző látogatásomkor, egy saroknyira a célobjektumtól.

Helyszín

Teljesen kielégítő, fürdő szép és tiszta, melegvíz jól jön, szájvíz is van, törülköző puha és tiszta, szoba kiváló.

Hirdető külseje

Képeknek megfelelő, már nem fiatal hölgy, hatalmas didikkel.

Action

Mivel első alkalommal kellemes emlékekkel távoztam, így egy második látogatás már akkor tervben volt. Hasonlóan indult a dolog, mint először. Zuhany után szobába visszatérve állva csókolóztunk és simogattuk egymást. Kiszabadítottam a nagy didiket és azokat kényeztettem. Ő a hátamat simogatta, majd elől a törülközőn keresztül rámarkolt a szerszámomra. Jól esett. Majd textilektől megszabadulva az ágyra heveredtem (fáradt voltam, amit mondtam is Neki), Ő pedig egy kellemes franciázásba kezdett. Majd lejjebb, a zacsi irányába is elkalandozott, majd még lejjebb, a popómat is kinyalta. Ez annyira jó volt, hogy megfordultam, négykézlábra álltam, és kértem hogy így is nyaljon, amit készségesen és szuperül vitelezett ki. Miközben nyelvével mélyen benyalt az ánuszomba, kezével a kemény farkam kényeztette, húzkodta, mintha csak egy tehén tőgyet fejne egy gazdasszony :) Napokig el tudtam volna viselni ezt a pozitúrát. :) Minden esetre dugni jöttem, sőt a popóját akartam meghódítani, ami múltkor elmaradt. Így újabb fordulás után gumit kértem, Ő pedig meglovagolt, egyenlőre a puncijával. Kellemesen szorította a szerszámot, súlyával rám nehezkedve, kezével a vállamra támaszkodva, kitartóan mozgott rajtam. Újabb helyzet, amit napokig élvezni tudtam volna. Azonban az idő haladt, én pedig jövetelem célját nem feledve kértem, hogy feküdjön hasra. Síkosítóval bekenve előbb egy, majd két ujjal hatoltam a popsijába. Mivel tartott a vastagságomtól, ezért én igyekeztem minél tovább ujjal tágítani, Ő azonban azt kérte, hogy inkább a farkamat dugjam már be. Így azt is bekenve, hátulról térdelve, popóját megemelve a nyíláshoz feszültem, és óvatosan benyomtam. Először kicsiket mozogva, nehogy fájdalmat okozzak, majd egyre mélyebben, végül tövig lökve a dákót és egyre intenzívebben mozogva. Erre már az Ő hangja is megjött, ami némi fájdalmat (?) és örömöt fejezett ki, egyszer egy önkéntelen "baszki" is elhagyta a száját. Minden esetre dugtam, dugtam, és így lett végem a popójában. Kihúzva a szerszámot egy papírba csomagolta az óvszert az utódokkal és nedves törlőt is adott. Megkérdeztem, fájt-e? Nem volt a válasz, inkább érzékeny volt, mondta. Minden estre max még egy percig bírta volna, így jókor mentem el. Levezetésként az ágyon fekve simogatott és beszélgettünk. Jól lehet vele csevegni. Zuhany, öltözés, tiszteletdíj.

Elszámolás

Popó alap. Ez nagy nagy szó. Még ha méretfüggő is. Szerencsére belefértem még éppen. Általában sok minden van az alapban, amit szívesen végig próbálgatok majd :)

Kriszta, felejthetetlen szexpartner

  budioka

Egyeztetés

Telefonon hívtam fel . Néhány kicsengés után felvette és a részletek pontosítása után indultam is hozzá a megbeszélt időpontban. Az egész flottul, gond nélkül zajlott le.

Megközelítés

Forgalmas helyen van a rendelő. Villamos a közelben. A parkolás is megoldott de fizetős. A megközelítés egyszerű, problémamentes.

Helyszín

A szép lakás a belvárosban van egy 90-es években épült házban. Tisztaság rend, fegyelem mindenhol. A fürdő is felszerelve mindennel ami szükséges a vándorok számára. A helyszín tökéletesen megfelel a célnak.

Hirdető külseje

A képeken látható nem filigrán hölgy Kriszta. Mindene a helyén. Helyes arc, hatalmas didkók, feszes popó szóval egyben van a hölgy.

Action

Már találkoztunk, így nem volt új számomra a szituáció. Ismerősként üdvözöltük egymást. Testem lecsutakolása után már bent a szobában estünk egymásnak. Csókcsatával, simogatással indítottunk, miközben kezeink elkalandoztak minden testtájékra. Lekerültünk az ágyra és alaposan eljátszottam Krisztával. Cicikkel játék kinyalás, ujjazás miegymás, majd átadtam magam neki, had játsszon a húrjaimon. Kézimunka, NF, zacsijáték, cici szex, szóval mindent kaptam. Nem bírtam magammal, kértem a gumimat. Kutyusban vertem be neki a bevernekit. Jó alaposan megdöngettem. Kimondottan a vadabb mozgásnál kezdi el Ő is élvezni. Fordultunk misszibe. Így is eljátszadoztam vele, váltogatva az intenzitást, ritmust, mélységet. Rendesen csattogtunk. Ekkor kértem a popószexet. Kicsit bekrémeztük a velemegykorút és már csusszant is be a popeszba. Jó szűk volt és meleg ez a lyuk is. Ritmikusan mozogtunk együtt. Így is élvezte Kriszta ténykedésemet. A végjátékban gumi le és mentem a cicik közé, ahol is rendesen televágtam Kriszta testét. Miután kilövelltem a magot kicsit még megpihentem és ezután vettem csak ki férfiasságomat az ikrek közül. Csodás volt. megtisztogattuk testtájékainkat és traccspartiba kezdtünk.

Repült az idő nagyon és ismét megkívántam Krisztát. Csodálatos NF-el ismét tüzelő állásba hozta szerszámomat. Megint szopás, zacsizás és éreztem, hogy be kell menjek a résbe. Hátulról, oldalról kezdtünk bele. Finomakat nyögdösött minden lökésemre. Felajzott nagyon és úgy éreztem, hogy egyre keményebb vagyok. Fordultunk misszibe és így is ismét meghágtam Krisztát. Most már nem engedtem el a lendületet, így vittem végig és durrantm el másodjára is. El kellett telnie egy kis időnek mire ismét magamhoz tértem. Tisztogatás, kis dumcsi és tökéletesen kiürülve indultam a nagyvilágba mindazzal a jó élménnyel amit kaptam,

Elszámolás

Az aktus után adtam át a pesti átlagnál picit kevesebb rózsaszálból álló csokrot. Mindent megkaptam amit Kriszta beígért. Mivel a csomagban minden benne van, így nincs is extra. Ki kell emelnem, hogy a popószex jó vele nagyon, ráadásul úgy éreztem, hogy nem csak megcsinálta kötelességből, hanem élvezi is. Tehát nem kérdés, hogy nagyon megérte nekem.

Kriszta, felejthetetlen szexpartner

  Ronnie94

Egyeztetés

Hívtam, pár csörgés után felvette. Kedves volt, kommunikatív (fontos!), elég hamar meg tudtunk egyezni a megfelelő időpontban. Napi megerősítést nem kért (bizalom, másik fontos!).

Megközelítés

Parkolást el kell felejteni, az eljutás autóval zegzugos, de minek is, amikor a tömegközlekedés ott a közelben. Budapesten az autós közlekedés a szado-mazo kategória, ha valakinek sietős, akkor pláne. csendes utca. Amikor mondta a címet, már mosolyogtam, mert voltam már ott, csak nem nála. Valamiért először a túloldalra küldenek, majd utána ráncigálnak odébb pár kapuval. Miután ezt egyszer már átéltem, ezért rutinosan a jó kapuba álltam, ezzel is rövidítve a bejutást.

Helyszín

Az előszoba-fürdő-háló kombót láttam. Nem viszik túlzásba a lakberendezést. Fürdőkabin, tusfürdők. A háló ugyanaz, ahol már korábban voltam. Most csak ketten voltunk a bérleményben, a konyháról és a másik szobáról gőzöm nincs, nem is azt mentem felmérni. Az ágy kellően ruganyos, bírja a gyűrődést.

Hirdető külseje

A fotók alapján mindenki azt kapja, amit ott lát. Telt alak, a modellalkatúak után sóvárgók másfelé kereskedjenek. Itt minden az, ami. A van mit fogni rajta típus, hatalmas természetes mellekkel, akkorák, amilyenekkel itt még nem találkoztam. Helyes arc, közvetlen stílus, nagy barátságos.

Action

Köszönés, puszi-puszi, cipő le, kis csacsogás, irány a fürdő. Visszatérve kis simi, majd az ágyra heveredve szabad a csók. Nem smárol, a nyelvét nem dugja le a torkomon, fordítva sem árja el. Lágy, de kicsit mechanikus.
A franciája kellőképpen finom, változatos, tartja a szemkontaktust. Mélytorok csak módjával, koppanást nem ígér, ahhoz neki nem csupán nagy, de vastag is vagyok. Úriember (ha az vagyok) ilyenekbe nem köt bele, ha jól érzem magam, akkor nem ez számít.
Amikor eljött a viszonzás ideje, hamar elkezdődött a már korábban megénekelt óbaszdmegek sorozata, ami nagyjából azt jelenti, ez nem rossz. Ez még akkor is jóleső, ha alapvetően nem az ő öröméért mentem oda, de ha szimpi a másik, akkor segítsük a partnert is örömhöz. Ha jól számoltam, ez a randi végéig kétszer is sikerült egyre hevesebb óbaszdmegek kíséretében.
Kicsit be is vadultam közben. Szép lassan négy ujjamat helyeztem el a puncijában és úton volt az ötödik is, ami már majdnem a Faust határát súrolta, miközben a másik kezem három ujja már a popsi rejtelmeit vizsgálta. Azt azért figyeltem, hogy fájdalmat ne okozzak, de szívem szerint ezt a kettős vizsgálgatást folytattam volna még tovább.
kicsit megint hanyatt vágtam magam és egy újabb franciaóra után kértem a felszerelést, amit szájjal igazgatott a helyére. Egy kis lovaglás következett, majd a jó öreg misszionárius is befigyelt (óbaszdmeg-hegyek kíséretében). Egy kis kutyus némi fenékpaskolással kísérve, majd a popóba kértem magam. Ezt a kérésére missziben abszolváltuk a méret miatt. Óvatosan mentem mindig picit beljebb, majd két ujjal a punciban vizslattam meg, mennyire is van bent az annyira. Kicsit körbesimogattam odabent magam, majd ránéztem az órára és már csak pár perc volt hátra.
Gumi le, hanyatt vágás, francia indul, melleket markolászva nekem kellett volna óbaszdmegelni, de hát nekem ilyenkor más a stíl, egy kisebb oroszlánfalka éji dalát prezentáltam a bérházi szomszédoknak. Minden egyes csepp a torkában landolt, ahonnan elő sem került többé, majd elheveredve konstatáltuk, milyen meleg is lett a szobában, vagy csak mi izzadunk kissé? Mitagadás, orbitálisat keféltünk na.

Elszámolás

Szokásomhoz hívem az elején elszámoltunk, hogy ez ne okozzon a későbbiekben feszültséget. Szó se esett többet róla.

Kriszta, felejthetetlen szexpartner

  Zsozso76

Egyeztetés

Itt az oldalon írtam neki üzenetet, másnapra szerettem volna időpontot kérni. Kriszta írt két szabad időpontot, a korábbira le is csaptam volna VTR-n , de mire oda kerűlt a sor egy MT már lefoglalta. Még jó , hogy volt egy B verzió.

Megközelítés

Én a szomszéd utcában parkoltam, parkolás fizetős. A címhez a GPS pontossan oda visz. Sok BKV járat a közelben.

Helyszín

A lakás szépen felújitott, a fürdőben zuhanyzó, száraz kilépő, sok tusfürdő, és szájvíz kis műanyag poharakkal.
Baszobába egy nagy franciaágy, tv és éjjeliszekrény, de több nem is kell.

Hirdető külseje

Mivel már nem az első randim Krisztával, így tudtam mire számíthatok.
Még mindíg ua. a cicis, faros van mit rajta fogni, nem kövér tipús. Én imádom Krisztát. Kérésemre cicikibuggyantós szettden fogadott.

Action

Megérkezésemkor kapuból telefonon hívtam, kódot megadta, aztán fel a lakásba.
Belépés után csókkal üdvözöltük egymást, nagyon dögös volt a fogadószettjében, olyan érzésem volt mintha a barátnőmhöz mentem volna, majd cipő le és bekísért a szobába. Egy kis türelmet kért, mert a kolléganő vendége épp elfoglalta a fürdőt, de azt mondta addig ő majd elfoglal engem.
Nagy csókcsata kezdődött, majd kiugrasztottam a ciciket, és elkezdtem velúk játszadozni, Kriszta pedig a cerkát kezdte masszírozni nadrágon keresztűl. Nagyon jó kis előjáték volt.
Közben a fürdő felszabadúlt, és én el zuhanyozni.
Fürdőből visszatérve Kriszta már az ágyon úlve várt, én elé alltam, és egy isteni franciás kényeztetés vette kezdetét. Volt abban mélytorok, bőnyálas köppkökős, golyónyalogatós, egyszerűen minden. Mikor már kezdett kimenni az erő a lábamból hanyatt feküdtem az ágyon, Kriszta a lábam közé kuporodott, és folytatta a franciaórat. Később megszólalt, vessünk be egy kis "extrát", mondom rendben. Erre felemelte a lábam és elkezdte a popsim kézzel és nyelvvel kényeztetni. Na itt már nem bírtam magammal, és leállítottam, mert nem szerettem volna elélvezni. Erre Kriszta rám nézett kérdően, nem jó? Mondom az a baj, hogy túl jó, és félek nem jön össze a második menet. Akkor hagyjad, majd segítek hadrendbe állítani volt a válasz. Na itt már én is megadtam magam, és bele élveztem a szájába. Hagyott lenyugodni, majd egymás mellé heveredtünk.
Egy jó tíz perc elteltével Kriszta már nem bírt a vérével, és elkezdett először kézzel, majd szájjal izgatni. Aztán következett az isteni francia extrákkal fűszerezve. Ekkor már úgy álltam mint a cövek, ekkor védőfelszerelést kértem, és Kriszta nyeregbe pattant, és egy isteni lovaglás vette kezdetét. Itt már Kriszta is hangot adott élvezetének. Le sem akart szállni a nyeregből. Közben én sem tétlenkedtem, eggyik mellét számmal izgattam, a másikat a kezemmel. A szabad kezemmel meg a popsiját ujjaztam.
És itt megint jött a huncut mosoly. Popsizni szeretnél?
Ismét csak a kérdésig jutottunk, Kriszta mintha a nyeregbe ragadt volna, és csak élvezett folyamatossan.
A sokadik élvezés után szolt, na gyere dugd meg a popsimat.
Nekem se kellett több, kis sikosító és elkezdet egy, majd két ujjal a popsiját és a puncit ujjazi, közben a másik kezemmel a csiklót izgattam. Majd gumihúzás és beraktam a cerkát a popsiba. Nem kellett finomkodni, Kriszta is és én is már felfokozott állapotban voltunk. A popsiba ért véget a második menet. Megizzadva és kifáradva döltünk egymásra. Ekkor rápillantottam az órára, már itt tulléptem kicsit az egy órát. Gyors zuhany, majd öltözés közben még egy kis beszéletés, aztán búcsú.

Elszámolás

Az elszámolás korrekt, nem először voltam nála. Most utólag adtam, nem is kérte előre.

Kriszta, felejthetetlen szexpartner

  BitchHunter86

Egyeztetés

Forradalmunk és szabadságharcunk ünnepnapján, kerékpározás közben gondoltam egyet és körbenéztem, hogy kedvenceim közül ki elérhető esetleg, mert miért is ne lehetne zárni egy kellemes bringázást egy jóleső szex-szel.
Így akadt meg a szemem Kriszta hírdetésén és így kipróbálhattam ki elsőalkalommal a VTR-es egyeztetést. Ami szerintem végülis simán ment.

Megközelítés

A tetthely a Nagykörút - Mester u. viszonylatban található, itt a weboldalon majdnem pontosan jelezve. A parkolás ebből adódóan gondolom fizetős meg rettenet lehet, de mivel én kerékpárral érkeztem, így nem volt különösebb gond. BKV-val érkezők a 4/6-os villamosokkal érkezhetnek, a Boráros téren megálló összes busz is ide vehető és a M3-as metró Corvin-negyed megállója sincs irgalmatlan messze. A találkozónk pontos időpontja: 2022-03-15, 14:20.

Helyszín

A társasház újépítésű, van lift is, a lakás a legfelső emeleten található, tiszta, rendbentartott, a fürdőben zuhanykabin + tusfürdők + szájvizek (kispohárral)+deospray. Záraz, tiszta törölközőkből választhattam.
Baszoba szűkös, mert ordas nagy ágy van bent ezért ruhatartó állványt/széket ne keressetek, nem férne be (a szintén ordas nagy TV-t tartó polcra tehettem a ruháimat. De az ágy kényelmes, a szoba csilli-villi tiszta.

Hirdető külseje

Amatőr fotósként azt mondom, a képek retusáltak, de inkább csak a szaturációjuk és a színvibráció lett állítgatva és minimális retus a mellek tájékán, de bárki megy Krisztához, az nem fog csalódni. Szépséges arc, gyönyörű test, puha bőr, nagy mellek, kerek popsi, kemény combok és végtelen kedvesség.
Egy biztos, Krisztánál a vendég az első.
Harisnyában és valami kétrészes, csipkés szettben fogadott (de ez gyorsan lekerült róla, szóval 0 a fontossága)

Action

Röviden: Pfhúúúú, ez jó volt.......
De ez Admin szerint tuti rövid lenne, így megpróbálom részletezni.
Címre érkezéskor, a megbeszélt időpontban telefon Krisztának, majd a kapun történt bebocsátás után irány a lift és ahogy felértem már nyílt is a kéjlak ajtaja, ami mögött ott találtam Krisztit.
Illedelmes bemutatkozás után irány a baszoba, ahol kedélyes beszélgetés közben levetkőztem, ami után a zuhanyba lettem irányítva. (Kriszti kérdezte, hogy szeretnék-e zuhanyozni, én természetesen igent mondtam, hiszen bringával érkeztem).
Gyors zuhany, szájvíz+deospray és irány vissza Krisztihez.
Így az ágy mellett állva kezdtük el egymás testét felfedezni, ölelős, simogatós, csókolózós összebújással. Ekkor "mégcsak" a melltartóból szabadítottam ki kebleit és kezdtem bele azok szájjal történő cirógatásukba, amitől bimbói kb üvegvágó keménységüre izgultak fel.
Közben KicsiÉn is jelezte, hogy Ő bizony lassan bevetésre kész állapotba keveredik - amit észlelt vendéglátóm is és azzal a lendülettel leült az ágyra és kezdett bele egy olyan bőnyálas natúrfranciába, hogy szemem összeakadt, kéz nélkül - csak golyókat izgatta a kezével - néha jó mélyen bekapva (már amennyire az én átlagos farkamat mélyre lehet venni) szenvedélyesen szopott.
Hagytam így ténykedni Krisztit, de azért én is viszonozni szerettem volna kedvességét, így a hátára fektettem, én meg kinyaltam, mint Micimackó a mézescsuprot. (Itt kezdett gyanús lenni a sok óbazdmeg)
De azért még 69-be is beforogtunk, hogy jó legyen.
Aminek meg is lett az eredménye, Kriszti többször is csúcsra jutott.
(Ha ezt hallod tőle egyre többször és gyorsabban: "Ó, bazdmeg, ó, bazdmeg" - jó irányba ténykedsz)
Majd védőfelszerelést kértem és lovacskázásba kezdtünk, Kriszti meglovagolt rendesen míg melleit izgattam és csókolóztunk is, ekkor is többször elélvezett (mondta is, hogy ebben a pózban ájulásig tudna élvezkedni)
Ekkor átfordultunk papás-mamásba, lábait a nyakamba véve én diktáltam az ütemet, közben melleit markoltam, bimbóit izgattam felváltva és ekkor is jött az "Ó, bazdmeg......"
Szusszanva 2 pillanatot kértem, hogy forduljon doggy-ba és már támadtam is meg punciját - mondván eddig sok "óbazdmeg"-et sikerült elővarázsolni, nehogy már így ne sikerüljön, úgyhogy nem túlvadulva, de diktáltam a tempót, markoltam derekát, csípőjét, fenekét, húztam rá a farkamra, de Krisztit se kellett félteni, ő is tolta magát rá és bizony-bizony, jött az aminek jönnie kellett: Ó, bazdmeg!......Ó, bazdmeg.......
(Itt már tartottunk egy 4:0-nál, szerény becsléseim szerint)
Itt a nagyobb vágtázás után elkezdtem cirógatni az ujjammal Kriszti popóját, amire jelezte, hogy szabad a pálya, ha úgy gondolom - igen, úgygondoltam.
Így doggy-ban maradva bőséges síkosítóval bekentem farkamat és Kriszti popóját is, amit finoman meg is ujjaztam, csak a jobb kenés miatt, majd finoman betoltam farkamat is és picit várva, óvatosan el kezdtem dugni a popsiját, ahogy Kriszti is ráérzett a dologra úgy kezdte el egyre jobban rá tolni magát és egyre ütemesebben mozogni, végül ekkor is gazdagodtam pár "Ó, Bazdmeg"-gel.
Miután maximálisan kiélveztem Kriszti testét már csak az én lövésem volt hátra, ami NFVSZ lett, az elején már részletezett kéznélküli, bőnyálas, szürcsögős francia volt, akkorát élveztem, hogy azt hittem kettétörök, az utódik 95%-a Kriszti pocakjában végezte, a maradék meg rajtam.
Gyors papírtörlős és babatörlős tisztogatás, kis pihegés egymás mellett, majd mégegy gyors zuhany, öltözés és indulás.
A végeredmény óvatos becslésem szerint 6:1 lett.
14:20-kor érkeztem, 15:20 körül lent voltam a bicómnál, de nem volt hiányérzetem, maximálisan kielégülve és elégedetten - szószerint remegő lábakkal - távoztam.

Elszámolás

Nincs titok, bővebb infóba minden benne van, előre letettem a tv mellé.
Abszolút megérte, 100%-ig, ilyen jó élményben már rég volt részem.

Kriszta, nagyon jó szexpartner

  budioka

Egyeztetés

Telefonon történt egyszerűen, simán. Az egyeztetés után a megbeszélt időpontban ott voltam nála.

Megközelítés

Forgalmas helyen van Krisztina kuckója. Villamos a közelben. Autóval voltam, a parkolás kicsit bajos, de megoldható és fizetős.

Helyszín

Egy bérházban található a szépen berendezett, modern lakás. A fürdő is kulturált és minden jóval felszerelt. Megtalálható benne minden kegyszer ami szükséges a felfrissüléshez. A helyszín tökéletesen megfelel a célnak.

Hirdető külseje

A képeken látható enyhén telt hölgy Krisztina. Rövid vörös haj, bájos arc, hatalmas cicik, szóval szexuálisan vonzó nagyon. Engem beindított, ahogy kell.

Action

Szexi, sötét ruházatban fogadott és bevezetett a bűn szobájába. A részletek tisztázása után irány zuhizni. Visszatértem után kellemes csók csata és simivel indítottuk a rakétákat. Lehámoztam róla a textilt és kezelésbe vettem testét. A ciciket és a nunit is kényeztettem, közben meg csókhegyek. Alaposan felizgultunk, de azért még egy egészséges NF adagot kaptam a biztonság kedvéért, majd kértem a gumimat. Megkértem, hogy üljön rám és lovagoljon meg. Kezemben a didkók én meg amilyen mélyre csak tudtam beküldtem az ezredest. Váltottunk kutyusba. Így is megadagoltam Krisztinát. Édesen nyögdösve érzékeltette velem, hogy így is élvezi. Fordulás misszibe és folytattuk a döngölést. A végjátékban lekaptam a gumit és az ikrek közé helyeztem az álló harcost és ide engedtem a fehér lávát. Rendesen beterítettem ezt a testtájékot. Letisztogattuk egymást és pihegni, dumcsizni kezdtünk. Jól esett az erőgyűjtés.

Szólított a természet kegyetlen hívószava és csókkal kezdve indítottuk a második menetet. Nf, kézimunka hatására ismét működésbe jött a rendszer, így hát ismét jött a pajzs. Kis kifli, nagy kiflibe küldtem be a vérerest, de átfordultunk oldalra, illetve hátulról hatoltam be, kicsit felhúzva a lábát. Nagyon élveztem a melegben minden másodpercet, de emlékezve az előzményekre kértem, hogy üljön bele és lovagoljon meg. A legjobb döntés volt. Megemeltem a csípőmet és átadtam az irányítást. Krisztina maga irányítva a szöget, tempót vadul táncolt rajtam. Szerintem csúcs közeli állapotban volt, talán el is jutott oda. Kicsi pihegés után váltottunk misszibe és némi döngölés után kezébe adtam a levezetést. nagyon kellemeset durrantam ujjai között.

Némi pihegés után gyors zuhi, kellemes búcsú és indulás tovább a élet rögös útján.

Elszámolás

Az akció elején adtam át a pesti átlagnak megfelelő rózsaszálból összeállított csokrot. A hirdetésben megadott dolgokat mindent kihasználtam.

Kriszta, felejthetetlen szexpartner

  sajt2

Egyeztetés

Telefonon kerestem, nem ért rá, diszkréten megcsörgetett, mikor ráért, hívtam, megbeszéltük a részleteket, majd vtr-en megerősítettük.

Megközelítés

Kocsival mentem, 2 utcára volt több parkolóhely is.
Tömegközlekedés ügyileg kánaán a könnyen megtalálható cím.

Helyszín

Sokadik emeletre kell menni, de van lift. Lakás a célnak megfelelő, tiszta, rendezett minden. Szobában franciaágy a keskenyebbik fajtából való. Fürdőben zuhany, többféle tusfürdő, sźájvìz is 2 féĺe kis műanyag pohár kikészítve.

Hirdető külseje

Képeknek megfelelő hölgy fogadott, gigantikus cicikkel, formás popsival, de a szeme az mindent visz és az a csábos nézés....
Valami body félében fogadott talán, de csak a szemébe tudtam nézni, elvarázsolt a tekintete.

Action

Érkezés, 2 puszi, cipő le, szobába be. Kis ismerkedős beszélgetés nem az időhúzós fajta, vetkőzés, tisztasági körök szobába vissza.
Csókcsata vette kezdetét, igazi nyelves, barátnős. Ágyra invitált tovább smároltunk, majd egyre lejjebb kúszott kicsi énemhez.
Dédelgette, simogatta, hamm bekapta, intenzív cumizás kezdődött, nagyon jól esett. Majd én kéredzkedtem a lábai közé egy kis nyalakodásra és ujjazásra. Egy két ú bazdmeg után teljesítettem kívánságát, gumihúzás után lovacskázni kezdett én alúlról diktáltam az iramot, így döngettünk, amíg szonte egyszerre élveztünk el. Egy két utómozgás után leszállt, megtisztogatott, mellém bújt és jólesően kitikkadva beszélgettünk.
Második körre nem került sor most ennyit bírtam, teljesen kielégültem.
Gyors zuhany, majd vissza dolgozni, remegő lábakkal.

Elszámolás

Érkezéskor egy kis ajándék mellett tettem az asztalkára, teljesen korrekt volt minden.

Kriszta, nagyon jó szexpartner

  Asmodeus60

Egyeztetés

Először privát üzenetben kérdeztem rá hogy megfelelő-e a randi tervezett időpontja, majd miután visszaigazolta, hogy megfelel vtr-en is megerősítettem. Gördülékenyen zajlott az egyeztetés.

Megközelítés

Mivel már egyszer voltam nála így tudom hova kell menni. Kocsival érkeztem, a parkolás megoldhato, a közelben talaltam helyet. Egyébkent BKV-vel is jól megközelithető a hely.

Helyszín

Lakásból az előszoba fürdőszoba és a tetthely amit láttam, a lakás többi része paravánnal elválasztva. Tisztaság és rend mindenhol. A fürdőben többféle tusfürdő, tiszta törölköző a mosógép tetején feltornyozva, a mosdó mellet kétféle szájviz, hozzá műanyagpoharak. A barátnője (kolléganője) is ebben a lakásban tartózkodik, fogad vendégeket, de nem zavaró. A diszkréció maximális.

Hirdető külseje

Ugyanolyan mint a képeken. Egy szexi fekete melltartóban és hozzá való tangában és fekete combfix harisnyában fogadott amit egy áttetsző szintén fekete valamivel próbált eltakarni😁
Nagyon szexi és izgató volt amiben fogadott. Az élményt fokozta a kedves és huncut mosolya.

Action

Erkezeskor puszival üdvözölt, majd átadtam egy szerény ajándékot, valamint virágcsokrot. Még ruhában voltam mikor elkezdtünk csókolózni, amire a barátom kezdett ágaskodni. Ezért a higiéniára is adva egy gyors alvázmosás(indulás előtt zuhanyoztam) majd vissza a szobába. Állva csókolóztunk, miközben simogattam és markoltam a fenekét. Közben megszabadítottam a "ruhadarabjaitól". A viszonzás sem maradt el. Leült elém az ágyra és finoman kezdte szopni a farkam, nem bírtam magammal ezért amennyire csak lehetett (tövig?) toltam a farkam a szájába, ami ellen nem tiltakozott. Kis játszadozás után leheveredtünk az ágyra és tovább csókolóztunk, közben simogattam a melleit a punciját a popsiját, természetesen Ő is rámarkolt a legjobb barátomra és izgatta. Kis idő után a punci simogatás és ujjazás hatására jött az első "b+" aztán követte a többi, ami azt jelezte számomra hogy jó úton járok. Kértem és kaptam egy kis síkosítót hogy a popsiját is tudjam ujjazni, kicsit tágítani, hogy később az átlagnál kicsit vastagabbra nőtt barátom is könnyebben beférjen. Ezt a játékot megszakította Kriszta, hogy most Ő jön és neki is látott. Az ajkai közé vette a farkam és olyan mélytorkos franciában részesített hogy ilyenben már régen volt részem. Oboázás közben azt éreztem hogy kicsit lejjebb a golyókat is izgatja, majd a legnagyobb meglepetésemre a nyelvével kényeztette az anuszomat. Ezt még eddig ilyen spontán és finoman soha senkitől nem kaptam meg. Csodás volt. Kértem hogy adja rá az eső kabátot a barátomra és hadd dugjam a popsijába, mire közölte hogy neki most más tervei vannak, ezzel "nyeregbe pattant" és fergeteges lovaglás vette kezdetét. Lovaglás közben is jöttek az újabb b+, baszki kifejezések és olyan sikeres volt hogy ha jól éreztem és jól számoltam akkor 4x is járt a csúcson. Én személy szerint nagyon szeretem érezni partnerem orgazmusát. Érezni ahogy a vaginája hullámzik a farkam körül, ahogy megremeg az egész teste... Krisztának sajnos a szemét nem láttam miközben a fellegek között járt, de fantasztikus érzés volt ahogyan élvezte a farkam. Miután Ő kiélvezkedte magát most már kértem határozottabban hogy élvezhessem a szűk popsiját. Kérésemnek eleget téve hanyatt feküdt (mert így szereti), én pedig megpróbáltam finoman, fájdalom mentesen behatolni azon a szűk nyíláson...szerintem nem sikerült vissza fogni magam. Pár mozdulat után jól kitágult és simán ki be jártam a farkammal, sőt felváltva dughattam a puncit és a popsit. Szerintem ezt Kriszta a farkam vastagsága miatt nem élvezte, csak megengedte hogy én élvezzem. Miután ezt érzékeltem mondtam neki hogy nem gyötröm tovább és kértem hogy a fantasztikus francia tudásával végezzen ki. Ez oly annyira csodásra sikerült hogy miután a szájába (érzésem szerint amennyire csak lehetett mélyen a torkára) élveztem az utolsó cseppig eltüntette. Annyira frenetikus intenzív orgazmusom volt, amilyenben talán már vagy 15-20 éve nem volt részem.
Nem tudom mennyi idő telt el a spricceles és a magamhoz térés között, arra eszméltem hogy Kriszta megkérdezte jól vagyok-e. Ennyire jól már régen voltam.
Ezek után egymás mellé heveredve beszélgettünk. Nagyon jó partner ebben is.
Mivel volt még időnk így elkezdem finoman izgatni, simogatni, amire a barátom is feléledt és kívánta a kényeztetést. Kriszta ismét a nyeregbe pattant és lovagolni kezdett, igaz most nem olyan hevesen, de azt éreztem hogy megjött az ötödik csúcshódítása is. Ez után megtett mindent, beleadott apait-anyait hogy másodszorra én is meghódítsam a csúcsot, de éreztem hogy az első orgazmusom olyannyira intenzív volt, hogy hiába áll a farkam mint a cövek és minden kényeztetést megkap Kriszta ajkaitól, sőt még kaptam újból egy kis nyelves popsi kényeztetést éreztem hogy már nem fogunk beleférni az időbe, így kértem hogy ne erőltessük. Egymás mellé feküdtünk és még beszélgettünk kicsit. Mivel az idő eljárt felettünk így egy gyors frissítő zuhany után öltözés és remegő lábakkal távoztam, miközben biztosítottuk egymást hogy nagyon jó együttlét volt, jobb mint az első. Mindent figyelembe véve fantasztikus randit töltöttünk együtt. Ritka az ilyen készséges a vendége, partnere kívánságait leső és kielégítő szexpartner. Igazi barátnő érzéssel ajándékozott meg.

Elszámolás

Krisztánál alapban benne van minden amit vállal és ez az én vágyaimat teljes mértékben kielegitik. Nagyon jól reagált az érinteseimre simogatasaimra, élvezte ahogy simogatom és ezt meg is hálálta, kaptam tőle meglepiben kétszer is popsi kényeztetést a nyelvével. A virágcsokrot érkezesemkor átadtam.

Kriszta, nagyon jó szexpartner

  MrTeufel

Egyeztetés

Nagyon kényelmesen, és egyszerűen történt, itt az oldalon VTR-en keresztül, szinte azonnal jelezte is, hogy jó az időpont. Ennyire kényelmes még sosem volt :)

Megközelítés

BKV-val kánaán, autóval pokol. A belvárosban található meg Kriszta, Körút, és Mester utca minden járműve használható, a parkolás a szokásos belvárosi rémálom, kb 15 perc keringés után vagy 4 utcával arrébb sikerült is.

Helyszín

Szépen karbantartott, pár éve épülhetett társasház, egy kis mellékutcában. Hogy őszinte legyek nem nagyon néztem körül, Kriszta annyira megfogott, hogy azonnal zavarba is jöttem, kicsi előszobára emlékszem, aztán be is mentünk a játékszobába, ami nagyon kicsi volt, kb egy nagyméretű franciaágy fért el benne. Elég meleg volt aznap, az együttlét alatt folyt rólunk patakokban az izzadság, nyáron biztos kész szauna lehet...
A fürdő felszerelt, tiszta.

Hirdető külseje

Igazából az első pillanattól elvarázsolt, azonnal zavarba is jöttem, és borult az egész tervem, amit szerettem volna vele végigvinni. Szép arc, gyönyörű test (azoknak, akik nem a csontvázakat szeretik), és hihetetlenül kemény feneke van. Na meg persze fantasztikus mellei.
Kérésemre utcai ruhában nyitott ajtót, szerepjátékot szerettem volna, de zavaromban azonnal a kicsomagolás mellett döntöttem.

Action

Nem fogok tudni sem regényeket, sem fergeteges cirkuszi mutatványokról szót ejteni, ugyanis ami történt számomra elég bennsőséges volt. Számomra nem csak testi kieresztés volt, inkább barátnős összebújás.
Megérkezésemkor vittem rózsát, amikor lehetőségem van viszek, örült neki...
Szóval a szokásos körök után (levetkőzés - zuhany - tisztálkodás - vissza a szobába) ott álltam kisgatyában, ő meg készen, hogy szerepjátékozzunk egyet, de elég megszeppent voltam, ami nem jellemző rám, így inkább elkezdtem simogatni, és csókolóztunk. És a csókja nagyon kellemes, finom, barátnős volt.
Egy ideig csókolóztunk, majd a kezem a rövidszoknya alá tévedt, ahol meglepetésemre nem találkozott bugyival, egyből a puniját simogattam. Nagyon lázba hozott, gyorsan hanyatt is fektettem, es elkezdtem kényeztetni.
Láthatóan, és hallhatóan élvezte, sok ó ba..meg volt. Elég sokáig csináltuk, mint utólag elmondta, mindig csúcsra vittem, és a tetején pózt váltott a nyelvem, így kb 30 percen át a csúcson lavírozott. Kis kézi rásegítés után csúcsra is került, majd további apró simogatások, és én következtem.
A lábam közé térdepelt, es fantasztikus franciát kaptam, nem is bírtam sokáig olyan jól csinálta, mind a szájában kötött ki, minden apró cseppet le is nyelt, hagyott lenyugodni teljesen.
Majd egymáshoz bújtunk, es beszélgettünk, ami nagyon jól esett. cirógattam a hátát, éreztem a mellét a melkasomon, és a combomra rácuppanva a még lucskos punciját.

Elszámolás

Előre történt, korrekt módon jelezte

Kriszta, jó szexpartner

  niknem

Egyeztetés

Telefonban kedves, rugalmas, angyali. Itt láttam a fotosoppolt képeit. Heti 2x, ritkán van csak. Összehozható.

Megközelítés

Könnyű odatalalni: nem Angyalföld, hanem IX. kerületi "Angyal" föld. Mester-ien,rutinosan a szemben lévő házhoz tájol először, onnan telefonon igazít útba.

Helyszín

Lakás OK. Több szoba van, nem egyedül "rendel". Fürdő épített zuhany, tiszta, sok tusfurdo van. Baszoba kicsi, célnak megfelel, bár 1 festés ráférne, foltos volt a fal. Francia àgy volt , rajta 1 plüss pléd az ágyneműn.

Hirdető külseje

Régi és fotosoppolt képekkel hirdet. Szerintem több kiló, mint amit megad. De aki a tömör gyönyör csajokat szereti, annak tetszhet. Nekem az élőben laposabb mellei csalódást keltettek. A nyakán és a mellé alatt van pár anyajegy, ami a fotókon nem szerepelt. A puncija borostás volt. A haja nem vörös, hanem barna.

Action

Maradtam. Állva elkezdett szopni, majd én változtattam, először mellet, majd puncit nyaltam. A hasától nehezen fértem hozzá, de másik kézzel megoldottam. Jöttek a baszkik és a végén az orgazmusa. Hálából nyelvét körbe járatta kívül az anuszomon. Sajnos nem nyalt mélyebbre. Utana felszopott, majd gumi és punci, végül popsi. A legvégén gumit le, és a szájába élveztem el. Hagyott lennyugodni, majd kiköpte . Én el tusolni.

Elszámolás

Minden benne volt az alap árban.

Kriszta, jó szexpartner

  007Sheriff

Egyeztetés

Itt az oldalon az adatlapján láttam hogy ki volt írva telefonon most elérhető. Hívtam telefonon rögtön felvette majd kérdem tőle időpontot a mai napra 18.30 órára 1 óra időtartalomra. A kért időpont előtt két órával ő elfogadta VTR megerősítettem. Elmondta a címet elmondta a lehetőségeket és elmondta azt is hogy mennyi a rózsaszál.

Megközelítés

Kocsival mentem a 9. Kerület Vágóhíd utcáig ott a Lurdi ház parkolóban letettem. Majd gyalog mentem a címre. Mivel már jártam Krisztánál korábban tudtam a pontos címet. A kapuban telefonáltam majd megkaptam a kapu kódot és lifttel felmentem a megfelelő emeletre ott az ajtó ahogy kiszálltam a liftből már nyílt is.

Helyszín

A lakásba belépve Kriszta üdvözölt. Az ajtóval szemben van a fürdőszoba. Jobb oldalt két szoba bal oldalt egy nappali szerűség vagy konyha de azt egy Spanyol fallal volt takarva . A tett helyszíne egy körülbelül 8 négyzetméteres hosszúkás szoba egy nagy francia ágy egy éjjeliszekrény szék amire a ruhát el lehet tenni. A fürdőszobában egy üvegajtós zuhanyfülke mosdó rengeteg tusfürdő és több szájvíz is található.

Hirdető külseje

Kriszti arc kitakarással hirdet mivel már korábban jártam nála igy tudtam mire számíthatok. Az arca helyes vöröses rövid hajjal rendelkezik A hirdetésben szereplő fényképek tükrözik Kriszti alakját . Belépésemkor testszínű harisnya és egy fekete csipkés bady szerű volt rajta. Kriszti hatalmas mellekkel rendelkezik ami enyhén gravitált. Aki a vékonyabb lányokat kedveli azt Krisztit ne keresse fel.

Action

Szobában levetkőztem majd kimentem a fürdőszobába letusolni. A kötelező köröket letudva tusolás végeztével ki jöttem . Ekkor Kriszta bejött a fürdőszobába majd a kifröccsenő vizet egy felmosóval feltörölte. A törölközőt magamra csavarva bementünk a szobába. Krisztát gyengéden átöleltem. Ekkor gyengéden megfogtam hatalmas melleit, kicsomagoltam és rögtön kezelésbe vettem.

Ezután leült az ágy szélére és gyengéden férfiasságomat kezelésbe vette kézzel majd szájjal. Először csak gyengén majd egyre hevesebben egyre mélyebben vette be. Megfogtam a fejét és először gyengéden majd keményebben magamra húztam. Ezt hosszú perceken keresztül csináltuk nagyon jól tűrte a kényszer a franciát és hosszú másodpercekig képes volt teljesen tövig elnyelni, mindent öklendezés és finnyáskodás nélkül. Majd Kriszti kérte, hogy helyezzük magunkat kényelembe az ágyon fekve. Ezek után én kezdtem kényeztetni. Előbb a hatalmas melleit majd lejjebb az punciját. Ezzel elvoltam jó pár percig. Utána ismét Kriszta vett kezelésbe és egy kitartó és hosszú mélytorkú franciával kényeztetett. Több alkalommal megállítottam ne hogy idő előtt kivégezzen. Később kértem gumit.
A védőfelszerelést Kriszti szájjal pillanatok alatt feltette majd hátamra feküdtem és meg lovagólt . Csodálatos látvány volt ahol Kriszti felettem dolgozott hatalmas mellei mint egy harang csapkodták az arcomat közben két kézzel markoltam gyúrtam gyömöszöltem, jól tud lovagolni. Olyan az egész lány mint egy óriási vákuum csak úgy szívta puncija a farkamat. Először lassan majd egyre gyorsabban vágtázott rajtam, óriási önerő kellett hogy idő előtt fel ne élvezzek . Egy idő után megjöttek a bazd meg Ó bazd meg szavak. A lovaglás után miszíbe befordultunk úgy dugtam Krisztát egyre hevesebben. Iszonyatosan bírja a gyűrést. Mivel éreztem hogy megint közel a vég kértem hogy fejezzük be egy franciával. Gumi le én hanyatt feküdtem ö mellém feküdt néha feltérdelt majd így folytatjuk a mélytorkos kényszer franciát sajnos annyira jól csinálta hogy igy bevégeztem a szájába . Végezetül elmentem fürödni, fürdés után átadtam a rózsa szálakat.

Elszámolás

A telefonon mondott rózsaszállak nem változtak

Kriszta, jó szexpartner

  Szolnokipasi

Egyeztetés

A honlapon láttam a hirdetését, és itt olvastam róla beszámolókat, ami alapján őt választottam. A megadott telefonszámon hívtam, de elsőre foglalt volt. Kb. 2 perc múlva újra hívtam, ekkor már kicsörgött. Felvette. Kedvesen tájékoztatott, és egy óra múlva már nála is voltam.

Megközelítés

Mivel a Corvin-közben volt dolgom, ő pedig onnan nem messze rendel a IX. kerületben, így hát gyalog mentem. Könnyen odataláltam. De tömegközlekedéssel, kerékpárral, és autóval is könnyen megközelíthető. A parkolás fizetős.

Helyszín

Egy 4-ik emeleti lakásban fogadott. A lakásban mások is voltak, de nem volt zavaró. Felújított kecó. Igényes zuhanyzó. Tiszta törölköző. A szobában egy 2 személyes ágy, 1-2 bútor. Tiszta, rendezett, a célnak megfelelő.

Hirdető külseje

A képek mindent elárulnak. Én a nagy mellek miatt választottam őt. Nem ért csalódás.
Az arca kedves, a hangja kislányos.
Viszont a feneke kisebb, mint amire számítottam.
Ápolt, puha bőr.

Action

Egy órát töltöttünk együtt.
Most voltam nála először. Nem beszéltünk meg semmi konkrétat, hagyta hogy irányítsam. Minden úgy történt, ahogy szerettem volna.
Az egész együttlét barátnősre sikeredett.
Egy kis ismerkedős simogatással kezdtük, közben én végig a melleivel játszottam. Majd kértem, hogy üljön le az ágyra, és kényeztessen a szájával. elején finoman kezdte, majd kicsit én irányítottam. párszor levette torokra is, és a fejét is engedte megfogni.
Egy darabig így ülve csinálta, majd én a hátamra feküdtem, és ő így cumizott tovább. Bőnyálasan, nem kapkodva. Annyira jól csinálta, hogy így mentem el, ő pedig a végeredményt lenyelte.
A második "menet" előtt beszélgettünk. Szerencsére nem egy buta lány, így jól esett a beszélgetés. Majd mikor éreztem, hogy folytathatjuk, ismét a melleket vettem kezelésbe, majd egy idő után rátértem a puncira. De valahogy önzőségem azt sugalta, hogy újra inkább csak ő kényeztessen. Ismét jól csinálta. Bőnyálasan, párszor torokra vette, néha pedig én diktáltam a tempót a szájában.
Majd gumit húzott fel szájjal, és kértem, hogy lovagoljon meg, mert a nagy melleit látni és markolni akarom.
Lovagolt szorgalmasan, és egy idő után kértem, hogy térjünk át kutyusba, de nem szállt le rólam. Amit meg is értek, mert éreztem, hogy mindjárt orgazmusa lesz. Jól éreztem......miután elélvezett, mondta, hogy akkor most válthatunk pózt.
Kutyusban folytattuk, közben a melleit markolásztam. Viszont éreztem, hogy így nem fogok tudni elmenni, ezért kértem, hogy szájjal fejezze be.
Kérésemnek eleget tett, és az utódokat ismét lenyelte.

Elszámolás

Ami az adatlapján szerepel, azt mindet vállalja. A tiszteletdíjat bár nem kérte, de én az elején adtam oda.

Kriszta, jó szexpartner

  Kraxs

Egyeztetés

VTR-en próbálkoztam már múlt héten, nem volt egyszerű a beosztása miatt, ráadásul nekem is közbejött valami akkor, de végül csak sikerült összehozni.

Megközelítés

Villamosokhoz közeli tetthely, de a parkolást nem igazán tudom ajánlani, helyre tényleg vadászni kell. Egyébként egy kis telefonos útbaigazítással megtalálható a színhely.

Helyszín

A lakás egy régi, de felújított házban található, a lakás is szépen felújított. A baszoba nem túl nagy, egy franciaággyal és minimális bútorzattal, de a célnak megfelelő. Sajnos az ágy kissé nyikorgós, de voltam már kiábrándítóbbon is. A fürdőszoba is hasonlóan (megfelelő) méretű, a zuhanyzóban viszont kényelmesen el lehet férni, van néhány tusfürdő és szájvíz. Külön kilépőt is kaptam, plusz egy-egy előtte-utána törülközőt is.
Egyébként más is rendel a lakásban, volt szerencsém találkozni egy vendégcipővel (nyilván ő is az enyémmel), de ennél indiszkrétebb szituáció nem fordul(hatott) elő.

Hirdető külseje

A képeken természetesen látszik, hogy művészien beállított, retusált képek, de a hölgy alkata visszaköszön élőben. Kriszta életkora nagyjából egyezhet a közölttel, az arckitakarás a diszkréció miatt van, különben kedves arcú hölgy, utánanéznék, ha rám mosolyogna az utcán. Szexi fehérneműben fogadott, és mivel korábban jeleztem a kívánságomat, rákérdezett, hogy felvegyen-e helyette egy neccruhát. Így a zuhany után már ilyenben várt vissza, bár nem az, ami a képeken látható, de szexi volt, és végig rajtamaradt.

Action

Zuhany után az ágy mellett elkezdtünk ismerkedni szájjal, lágy és gyengéd, bár én most nyelvezni nem szerettem volna. Inkább a puszijaimmal körbejártam az arcát és a nyakát. Igazából nem tudtam hogyan kezdjek neki, de ő átvette a kezdeményezést, és leült az ágyra, hogy kezelésbe vegyen a szájával (a törülközőt addigra már ledobtam). Nagyon jó, néha köpködős-pornós, változatos technikája van, ami azt is jelenti, hogy egyszer csak eltalálta azt a módot is, amit nagyon élvezek. Ezzel egy bő öt percig elkényeztetett, így ezután viszonozni kívántam.
Lefektettem az ágyra, én az ágy mellett térdelve fogtam a nyalakodásba, ami az ágy magassága/alacsonysága miatt kényelmesebb volt számomra. Hallhatólag élvezte a ténykedésemet, röpködtek a baszkik és a baz+-k, de a kritikus pontot nehezen értem el. Az idő fülledtsége (és kissé a zuhanyzásé/lakásé) miatt a halántékomról már csorgott az izzadtság, mire sikerült annyira megdolgoznom nyelvvel, hogy elérje a csúcsot. Nyelvfárasztó volt és kicsit ki is tikkadtam, de megérte.
Ezt már ő akarta viszonozni, úgyhogy az ágyra fektetett és újra franciaórába kezdett. Ezúttal kicsit durvábban, de a változatosság megmaradt, többnyire kéz nélkül, néha majdnem tövig eltűntetett. Ekkor egyébként már túlvoltunk az óra félidőjén. Ezt nem bírtam már sokáig, kértem, hogy legyen felül.
Ami következett, arra nem számítottam. Annyira rám ült, hogy szinte összetapadtunk és olyan keményen vágtázott, amilyenben még nem volt részem, pedig azért akadt egy-két csaj, aki ért hozzá. Konkrétan se nem tudtam, se nem éreztem, hogy hol a farkam, annyira magába szippantott és hát kihasznált :) Nem tudom, hogy elment-e, de sűrűn röpködtek a kéjes szitkozódások, miközben markolásztam a melleit. Egy ideig próbálkoztam én is alulról adni alá, bár erre sok teret nem engedett, úgyhogy csak tovább lovagolt egy ideig.
Ezután kutyusra váltottunk, ahol végre kiadhattam magamból a rég bennragadt döngöléseket, amiket ki akartam élni. Nem húzódott el, nem volt ellenére, úgyhogy csináltam ameddig bírtam szusszal, és persze az időt is figyeltem (óra a polcon), hogy még másra is legyen idő. A lényeg, hogy bírta a döngölést, röpködő szitkok ismét, úgyhogy nem éreztem rosszul magamat.
A végére egy pár perces misszibe szerettem volna kerülni, hogy ráélvezhessek. Ez sem volt rossz élmény, de a nagy durranásból nem az lett, amit vártam, csak a hasára ment - de legalább senkinek nem esett bántódása :)

Elszámolás

Megérkezésem után a szobába invitált, ahol vízzel kínált, mialatt a polcon elhelyeztem az ajándékát, amire egyáltalán nem is kért meg, és szerintem a randi végéig rá sem nézett.

Kriszta, istennő szexpartner

  Milf1

Egyeztetés

Telefonon kerestem, mivel nincs vibere így ezt láttam a legjobb megoldásnak a kapcsolat felvételre.

Megközelítés

Gyalog mentem otthonról mivel nem messze lakom, nem volt értelme autóba pattanni. A cím, amit kaptam az eredeti címmel szemben található a pontos címet érkezésemkor kaptam meg. A parkolásról annyit, amit láttam elég nehéz lehet napközben a parkolás. A házat, ahol dolgozik Kriszta könnyen megtalálható GPS nélkül is.

Helyszín

A lakás külön bejáratú kétszobás mindennel felszerelt és higiénikus minden. A fürdőben pár tusfürdő van és két féle szájvíz is található. A törölköző pedig a fürdőben a mosógép tetején vannak feltornyozva szépen összehajtogatva. A belső szobában voltunk, ahol egy nagy méretű franciaágy és egy fotel van ahová tudjuk tenni a ruháinkat.

Hirdető külseje

A képei visszaadják azt, amit eredetiben kaptam. Kedves szexi és rövid hajú lány személyében. Abban a szexi fekete ruhában nyitott ajtót, amiben a képin is van. A nagy cicik vonzottak és kíváncsi voltam a popsijára is. Ezek alapján esett Krisztára a választásom. Utólag bevallva jó döntésnek bizonyult. Bejöttek a nagy eredet, de gravitáló cicijei.

Action

Hamarabb érkeztem pár perccel rátelefonáltam, hogy megjöttem a kapott címhez. Azonnal felvette a telefont ekkor megadta a pontos házszámot a kapun való bejutást és emeletet is. A lakásban üdvözlő puszikat kaptam már a fogadtatásnál tudtam, hogy jó helyre érkeztem. Megkért, hogy a cipőt vegyem le az előszobában, de ha nem szólt volna akkor is leveszem, mert otthon is így szokás.

Bementünk a szobába, ahol megbeszéltük mit szeretnék én pedig vázoltam elképzeléseimet. Ruháimat levetve a fürdőbe kísért. Mondta, hogy mindent megtalálok a törölközőt a tusoló kabinnal szemben találom a mosógépen szolgáljam ki magam. Gyors tusolást követően a szobában találkoztunk újra. Egymással szemben még állva simogattuk egymást és csókolóztunk.

Egy kis testi kontaktus után az ágyon találtuk magunkat. Ott folytattuk a csókolózást, ami valóban igazi szenvedélyes csók volt. Átadtam Krisztának magamat tegyen, amit szeretne velem és pajtimmal. Nem is kellett noszogatni tette a dolgát ahogy illik. A pajtimnak is tetszett ez a felállás. Kapott is rendesen volt minden natúr francia nagyon a technikája, cici szex, zacsi játék, amiket élvezett pajtim is. A franciánál rásegítettem a kezemmel a fejét rányomva pajtimra, hogy jó mélyen legyen a torkán egy kicsit kényszerítve is rá. Azért figyelve, hogy ne legyen kellemetlen neki.

Megkellett szakítanom ezt a kellemes játszadozást, mert a végén idő előtt elvérzek. Helyet cseréltünk következtem én, de előtte igazi csókot kaptam. olt már be volt indulva láttam rajta. Ezt akkor fokoztam a cicikkel kezdtem nagyon jó volt foglalkozni velük viszont a cél a puncija és a popsija volt. Először a puncit izgattam közben az ujjammal a popsit is tágítottam óvatosan haladva milliméterről milliméterre haladva befelé, amikor elértem a teljes behatolást rendesen csúszott popsiban az ujjam közben azért a puncival is törődtem.

Csak annyit tudod mondani halkan, hogy bassza meg ez arra ösztökélt engem, hogy még hevesebben és nagyobb ütemben nyaljam. Meg is lett a várt eredmény hatalmasat élvezett. Pihentetés képen visszaadtam pajtimat Krisztának. Egy fergeteges franciát adott pajtimnak. Kérésemre kölcsönösen folytattuk. Felém is jött én pedig nyaltam hol a puncit esetenként a popsiba is belenyalhattam és szintén ujjazhattam is, ami látszólag tetszett neki.

Kértem a gumit, amit hamar fel is helyezett ügyesen. Szemből ült bele a kőkeményre szopott pajtimra. Előttem a ringatózó cicik látványa szórakoztatott imádtam őket még a számba is kerültek. Nem akartam így elvérezni helyet cseréltünk. Bepucsított én pedig behatoltam a punci mélyére. Most is csak annyit mondott bassza meg én meg ezt tettem kérés nélkül is.

A popsit is szerettem volna bevenni bár az méret függő, de nekem pont méretes a pajtim így ezzel nem volt gond. Elő bújva vittem síkosítót erre a célra bekentem a gumis pajtit és a popsit is simán sikerült a behatolás popsiba minden kellemetlenség nélkül. Jól megjárattam pajtit majd gumi le és a szájába tettem a pajtimat és nagyot élveztem hozzáteszem, hogy ez is partner függő, ami érthető.

Minden cseppet eltüntetett a pocakjába nem finnyáskodott. Miután lenyugodott pajtim utórezgések után megtörölgettem Kriszta segítségével. Egy kicsit beszélgettünk összebújva, amit én kezdeményeztem. Jól is esett ez az összebújás is. A végén tusolni mentem majd felöltözés után elhagytam a lakást. Búcsú puszikkal.

Elszámolás

Első alkalommal mindent előre rendeztem, ami pesti átlag körül lehet. Extrák nélkül mivel nincs Krisztánál, ha adottak a feltételek akkor minden alap.

Kriszta, istennő szexpartner

  milf1

Egyeztetés

Már többször próbálkoztam eljutni Krisztához, de mindig elfoglalt volt így most is tettem egy kósza próbálkozást hátha. Hazafelé menet rácsörögtem és láss csodát sikerült találni rövid időn belül kb. 30 perc múlva időpontot. Így gyorsan nem gondolkodva lestoppoltam a mai nap első időpontját.

Megközelítés

Autóval mentem mivel ott jártam arra felé. Most már a pontos házszámot kaptam meg, amit már tudtam. A házat egyszerű megtalálni gyalog is nem kell hozzá GPS se. Aki autóval menne neki nehézkes lehet a parkolás, de azért megoldható, ha nem is közvetlenül a háznál, de közelben biztos lesz szabad hely az autó számára. BKV járataival is megközelíthető villamosok járnak a közelben a nagykörúton, ahonnan pár perces séta beiktatásával oda lehet érni.

Helyszín

A helyszín a ház legmagasabb emeletén található ahová lifttel érdemes menni a liftből egy jobbos és már ott is vagyunk a lakás ajtaja előtt. A lakásba lépve cipő levétele után beinvitált a nagyobbik szobába, mert már mindkét szobában voltam. A diszkrécióra odafigyelnek így nem futottam össze senkivel. Ruháimat egy asztalra lehet tenni, mert mást nem láttam jó lenne egy széket beszerezni, mert elférni az ajtó mellet a jobb oldalon. Fürdőszobában tusoló van kialakítva több tusfürdő is van. Szájvízből is kétféle áll rendelkezésre. Higiéniailag is minden rendben van erre nagyon odafigyelnek. Ebben a szobában, ami egyből a bejárat mellett van egy kényelmes nagy méretű ágy szolgál a szeánsz érdemi részére. Ami hiány érzetem az egy szék, de amúgy minden rendben volt.

Hirdető külseje

Külsejéről képei árulkodnak a legjobban telt alkatú lány van mit fogni rajta minden téren ez is látszik a képein. Nagy ikrei, amik eredetiek és nagyságukból adódóan gravitálnak, viszont nagyon jól reagálnak a kényeztetésre és szeretik, ha foglalkoznak velük. Most egy tűz piros selyemszerű szexi ruha volt alatta pedig egy szintén tűz piros bugyi és fekete melltartó. Tökéletes fogadtatásban volt részem, de ezt gondolhattam az első találkozásunk alkalmából. Rövid vörös haja van pont olyan, mint a képein. Csalódás abszolút nem ért most sem.

Action

kb. 10 perccel hamarabb sikerült érkeznem. Mivel már voltam Krisztánál, így tudtam hová kell mennem.
A lakásba lépve cipő le most a nagyobbik szobát vettük birtokba, ahol átadtam neki vitt csekély ajándékomat. Majd levetkőztem és irány a fürdőszoba. Ismerős lévén a lakásban így tudtam a járást a fürdőszoba felé, ahol tusoló áll rendelkezésre az út porát lemosni. Törölközőt pedig mint a múltkor a mosógép tetejéről lehetett elvenni. Gyors tusolás után a előszobában várta meg míg végzek a tisztálkodással.
A szobában állva az ágy mellett estünk érzéki csókolózással kezdtük ezt a várhatóan felejthetetlen randevút. Nagyon finom mi több isteni a csókja, ami be is indította bajtársamat vigyázz állásba vágta magát úgy ahogy ilyenkor szokás. Ezt érzékelte Kriszta is és kezével kereste társaságát.
Mondtam Krisztának, hogy az ágyon kényelmesebb nem is kellett mondanom kétszer már az ágyon feküdtünk ő rajtam fekszik és tovább csókolózunk. Kis idő múlva elkapta barátom grabancát nagyon finom vákumos franciában részesített szorosan volt a szájában barátom. Én pedig a kezemmel a lába közé tévedtem falatnyi bugyit félre húzva hozzáfértem a puncijához ebben ő is partner volt, mert úgy helyezkedett, hogy könnyen odaférjek. Megkértem szabadítsuk meg a felesleges ruhadaraboktól, hogy minden hová odaférjek.

Szintén kérésemre helycserés támadást hajtottunk végre. Folytattuk csókcsatával majd a nagy ikreivel, ami eredeti ebből és nagyságából adódóan gravitálnak, de nagyon jól reagálnak kezeim és nyelvelésem hatására lehet gyurmázni is őket, ami szemlátomást tetszett is neki kapott is mind a kettő mindenből. Mivel nem csak az ikrek miatt mentem így déli tájak felé vettem az irányt, ahol egy megizzasztott húsos puncika várt arra, hogy ellássam a baját nyelvemmel és ujjaimmal vagy épen mindkettővel egyszerre.

Itt el is időztem abban a reményben, hogy sikerül örömöt okoznom Drágának. A popsit is bevettem a játékba, ami nem okozott problémát neki. Így most már mindkét hely a punci és a popsi is be lett járatva. Meg is lett a várt eredmény halk hangokat adva, ami egyre erősebb volt el is élvezett így sikerült örömöt okoznom Krisztának. Finom húsos puncija van megérte foglalkozni vele és meg is hálálta a törődést.

Kérésemre pozíciót váltottunk 69-be már így is voltunk. Adtam nyelv csapásaimmal popsinak is puncinak is felváltva popsiba még az ujjammal is bekukkoltam. Lassan úgy éreztem eljött az idő a beöltöztetésnek így szóltam, hogy jöhet a ruházat úgy érzem. Pikk-pakk fel is helyezte barátomra. Majd megbeszéltük először szemből szeretném majd a végén jöhet popsi.

Óvatosan ült bele a felkeményített barátomba, de amikor már benne volt akkor mindent beleadott apait anyait. Miközben én az ikreivel voltam elfoglalva hol az egyik hol pedig másikat vettem a számba. A bimbói stabilan kemények voltak végig ez éreztette velem, hogy tetszik neki ténykedésem. Mielőtt elvéreznék kértem a nap fény pontját a popsit hisz titkon ezért is mentem.

De előtte csókolóztunk, de most rövid ideig. Óvatosan szállt le barátomról majd elindultam a popsi támadásra. Bepucsított én pedig mutatva az utat popsija felé óvatosan tettem be, de amikor már bent volt barátom akkor lehetett tolni rendesen, aminek meg is lett a várt eredménye sikerült örömkönnyeket kicsalni barátomból. Egy kicsit még hagyott popsiba majd óvatosan előbújva eltávolította az öltözetet viszont a tisztába tevést rám bízta a kellékeket biztosítva papír és nedves törlő formájában.

Kapott a hátára szokásomhoz híven egy puszit megköszönve ezt a megismételt felejthetetlen randevút. Felöltöztem és a távozás mezejére léptem. Köszönöm szépen ezt a randevút is. Csókollak.

Elszámolás

Érkezésemkor átadtam neki szerény ajándék csomagomat édesség formájában. Az ő megérdemelt virágszálait most utólag rendeztük pesti átlagnak megfelelően. Mivel nem adok lányok kezébe virágszálat így egy az asztalra tettem le az ott lévő kicsi üvegpohár alátéve. Korrekt elszámolás főleg a kapott élmények fényében.

Kriszta, istennő szexpartner

  milf1

Egyeztetés

Telefonon hívtam mivel más lehetőség nincs a kapcsolat felvételre. Elsőre felvette készségesen tájékoztatott a lehetőségekről és egyebekről is. Ami tetszett és megkérdeztem mikor tudna fogadni leghamarabb jött a válasz akár azonnal is én mondtam neki, hogy kb. fél óra kell míg odaérek a megkapott címre.

Megközelítés

Most gyalog mentem a megkapott címhez, ami már ismerősen hangzott, mint kiderült nem volt véletlen. Bár nem a pontos házszámot adta meg hanem a túlsó oldalit. Mikor odaértem akkor kaptam meg a pontos házszámot. Akkor lett világos, hogy már jártam abban a lakásban. A házat egyszerű megtalálni gyalog is nem kell hozzá GPS se. Aki autóval menne neki nehézkes lehet a parkolás, ezt az előző alkalommal tapasztaltam, de azért megoldható, ha nem is közvetlenül a háznál, de közelben biztos lesz szabad hely az autó számára. Ezt most is így láttam, mert direct megfigyeltem. BKV járataival is megközelíthető villamosok járnak a közelben, ahonnan pár perces séta beiktatásával oda lehet érni.

Helyszín

A helyszín a ház legmagasabb emeletén található ahová lifttel érdemes menni a liftből egy jobbos és már ott is vagyunk a lakás ajtaja előtt. A lakásba lépve cipő levétele után beinvitált egy másik szobában nem abba amiben már jártam. A lakáson belül több szoba is lehet kialakítva az ilyen szeánszokra. A diszkrécióra odafigyelek így nem futottam össze senkivel. Ruháimat egy székre tudtam tenni az ablak mellett. Mivel már jártam a lakásban nem is olyan régen így ismertem a járást a fürdőszobához, ahol egy tusoló van kialakítva pár darab tusfürdő van, szájvízből is kétféle áll rendelkezésre. Törölköző pedig a fürdőszobában van a mosógépen szépen összehajtogatva. Higiéniailag is minden rendben van erre nagyon odafigyelnek a lányok ez látszik a lakás azon részein, amit láttam. A szobában pedig egy kényelmes nem túl nagy méretű ágy kb. másfél emberes szolgál a szeánsz érdemi részészre.

Hirdető külseje

Külsejéről képei árulkodnak a legjobban kicsit telt alkatú lány van mit fogni rajta minden téren ez is látszik a képein. Nagy ikrei, amik eredetiek és nagyságukból adódóan gravitálnak, viszont nagyon jól reagálnak a kényeztetésre és szeretik, ha foglalkoznak velük. Engem abban a szexi ruhában fogadott, ami a képein is látható jelenleg a 2. 4. képen van rajta nagyon dögösen nézett ki. Rövid vörös haja van pont olyan, mint a képein. Csalódás nem ért.

Action

Pontosan érkeztem szokásomhoz híven. A cím birtokában már tudtam hová kell mennem, mint utóbb kiderült jártam már abban a lakásban egy másik lánynál.

A lakásba lépve cipő le most a másik kisebbik szobába mentünk, ahol átadtam neki vitt csekély boldogsághormont. Puszikat kapva cserébe. Megbeszéltük a részleteket míg vetkőztem.

Ismerős lévén a lakásban így tudtam a járást a fürdőszoba felé, ahol tusoló áll tisztálkodásra. Törölközőt pedig a mosógép tetejéről lehetett elvenni. Gyors tusolás után a szobában várta érkezésemet.

A szobában aztán neki estünk egymásnak heves érzéki csókolózással kezdtük egymás testének megismerését. Nagyon finom a csókja, ami be is indította bajtársamat haptákba állt úgy ahogy illik.

Egyszer csak azon vettem észre magamat, hogy az ágyon fekszünk, ő rajtam fekszik és tovább csókolózunk. Az ágy, ami nem egy nagy méretű kb. másfél emberes, de azért elfértünk rajta. Kicsókolóztuk egyelőre magunkat majd elindultam felfedező körútra, de előtte kérésemre megszabadította magát a fogadó ruházatától. Így most már minden hová odafértem.

Kezdtem a nagy ikreivel, ami eredeti ebből és nagyságából adódóan gravitálnak, de roppant jól reagáltak nyelvelésem hatására lehet gyömöszölniis is őket, amiből kapott mind a kettő rendesen. Tovább mentem délebbre, ahol egy húsos punci várta, hogy kezelésbe vegyem nyelvemmel és ujjaimmal egyaránt, ami már kellő képen meg izzadt az ikrei kényeztetése alatt.

Meg is lett a várt eredmény halk hangokat adva megfeszült a teste halkan mondta is, hogy mindjárt elélvez és elélvezett valóban. Nagyon finom kellemes finom húsos puncija van izgalmas volt nyalni foglalkozni vele és meg is hálálta a törődést.

Ezután rátértem a lábacskáira combjától végig puszilgattam elérkeztem a lábujjaihoz, amiket sikerült elkényeztetnem teljesen mindkét lábát izgató érzés volt részemre ez a művelet is. Ami nem csak látszólag, de tetszett is neki, amit meg is erősített végén. Majd a lábait óvatosan letettem az ágyra majd visszaindultam észak felé. A végén rákérdeztem, hogy milyen érzés volt mondta, hogy különleges, de jól esett ez a fajta kényeztetés, mert nem igen szokott ilyenben része lenni vagy kapni.

Az ikreinél elidőztem egy kicsit majd újabb csókolózással mulattuk az időt. A fülébe súgtam, hogy következik a helycserés támadás. Helyet cseréltünk most én feküdtem a hátamra. Ismét csókolózásba elegyedtünk, majd rátért bajtársam kényeztetésére kellemesen nyalta falta bajtársam pedig tűrte és élvezte a helyzetet. kicsit rásegítettem finoman kényszerítve a fejét finoman rányomva, hogy mélyebben is vegye be, de arra ügyelve, hogy ne legyen mélytorkos, mert az nincs nála.

Eljött a beöltöztetés ideje, amit jeleztem neki. A ruházatot megkapva szemből kértem, hogy üljön bele ágaskodó bajtársamba, ha sikerül akkor fordulunk kutyusba. Simán becsusszant a punciba és mozgott rendesen fáradhatatlanul bele adott anyait apait mindent. Közben magamra húztam és ismét megkóstolhattam finom csókját és szép nagy ikreit is tudtam nyalni és simogatni és gyömöszölni is. Itt következett a második orgazmusa tocsogtunk a finom nedűjében rendesen.

Mivel tervbe volt véve a kutyus póz így kértem, hogy cseréljünk pózitúrát bepucsított én meg simán beletaláltam a kéj nedvtől tocsogó puncijába. Most én adtam az ütemet hol lassabb tempót diktálva hol kicsit gyorsítva a tempón meg is lett a várt eredmény sikerült egy nagyot élveznem.

Kapott a hátára egy puszit megköszönve ezt a felejthetetlen randit. Kicsit hagyott lenyugodni, majd előbújva punci melegéből, megkértem, hogy távolítsa el az öltözetet. Amit finoman meg is tett majd kaptam nedves törlőt, amivel tisztába tudtam tenni magamat. Beszélgettünk egy keveset majd felöltöztem és a távozás mezejére léptem.

Elszámolás

Érkezésemkor átadtam neki szerény ajándék csomagomat boldogsághormon formályában. Az ő megérdemelt virágszálait előre kérte, ami érthető mivel először voltam nála így még nem ismert. Mivel nem adok lányok kezébe direct virágszálat így egy kis szekrényre tettem le az ott lévő óra alá téve. Korrekt pesti átlag.

Kriszta, nagyon jó szexpartner

  Kalaposanakonda

Egyeztetés

Telefonon beszéltünk. Elsőre nem értem el, de viszonylag könnyen ment. Én kértem aztán kis időt, hogy a felajánlott időpont Ok-e. Majd visszahívtam. És fixáltuk.
Pontosan érkeztem. A ház előtt kicsit megrémített, mert nem vette fel az első hívásom, de rá egy percre újra próbálkoztam és akkor be lettem engedve :)

Megközelítés

Belváros, 600ft-os parkolási zóna (ebből következőleg kocsival mentem). Parkolót a Mester utca közelében találtam az utcán, ha nem is túl könnyen.

Helyszín

Célnak tökéletesen megfelel. Zuhanyzó kiváló. Szoba kicsit hideg volt, illetve én érkeztem fagyosan a télből hideg kezekkel. Ezen egy hőlégfúvóval segített. A randi végére már nem fáztam. Sőt! csorgott rólam a víz :)

Hirdető külseje

Képeknek teljesen megfelel. Arca, bár kitakarással hirdet, de ennek csak a diszkréció az oka, nekem bejött. Fiatalos. A hirdetett kor 37+. A plusz hozzá értendő. Hogy mennyi a plusz, az a mi kis titkunk marad :) (nekem megmondta) Akinek a fiatalság a fontos, az úgyis 20 éveshez megy. Nekem most nem ez volt a fontos. Hanem a tapasztalat, érettség. Bőre finom, hamvas, főleg a nyakánál hátulról, élvezettel puszilgattam aktus közben és fúrtam bele az orrom. Szemei szépek. Minden más a képeken látszik, mindenki döntse el maga. A képek valódiak.

Action

Zuhany után csók csata. Közben finoman a farkamhoz nyúlt a derekamra csavart törülközőn keresztül. Jól esett. Igyekeztem úgy helyezkedni, hogy minél jobban elérje. Sikerült, és élt is a lehetőséggel. Egyre határozottabban markolt rá. Aztán levette rólam a türcsit, letérdelt és bekapta. Csillagos ötös. Jól szopik. Néha ráfogtam a fejére és én toltam Neki. Mikor erősebben, akkor néha kicsit a fogait éreztem, ami annyira nem volt jó. De nem is rossz. :) A kényszer francia megy, bár mélytoroknak én nem mondanám (Szolgalány után magas a mérce). Közben a ruhából kibontakoztattam a hatalmas didiket, és azokat simogattam, markolásztam. Aztán az ágyon folytattuk. Hanyatt fektetett és úgy szopott. Kézzel a golyókon játszott és popsimon matatott. Mivel élvezem az ilyet, megemeltem kicsit az egyik lábam. Elértette a célzást, és határozottabban kezdett a popsimmal foglalkozni. Ujjakkal, illetve kinyalt :) Kértem had forduljak négykézlábra, és úgy nyaljon hátulról. Közben kézzel a kis síkosítóval bekent farkamat markolászta, húzkodta. Imádni való volt, ahogy "bepucsítottam", ő meg mélyen nyelvvel benyalt, és a kőkemény dákóm ingerelte egyúttal. Éveket bírtam volna így élvezkedni. Ha. Ha nem éreztem volna, hogy ennek így nemsokára magvetés lesz a vége, de nekem még terveim voltak. Ezért helyet cseréltük. Gerincre vágtam, és én kezdetem kezemmel, ujjaimmal a punciját ingerelni. Benyálaztam, hogy jobban csússzon. Egy ujj. Másik egy ujj. Két ujj. Három ujj. Négy ujj. a határt tapogattam. Lényegében a kézfej elejéig benyomtam Neki 4 ujjamat. Egyre jobban nedvesedett, és kérte, hogy kicsit finomabban, szóval tényleg a határon voltunk, de egy volt jó. Szerintem nem létem át. Aztán gumit kértem, amit szájjal rakott fel. Csillagos. Majd kértem üljön rám. Meglovagolt, egyre vadabb vágtában mentünk, amit csukott szemmel élveztem, csak a puncija szorítására és teste érintésére fókuszálva. Néha mellkasomra nehezkedett a kezével, én a ringó ciciket markolásztam. És vágtatott :) Közben "ó baszki" és hasonló önkéntelen szavak szakadtak fel belőle, a vastag kemény farkam dicsérte. Nagyon természetesnek tűnt, nem megjátszottnak. Aztán kértem forduljunk, hogy én akarok felül lenni és úgy megbaszni. Egyik lábát a vállamra rakva tövig löktem neki. Kihúztam, majd újra tövig löktem. Szeme szinte fennakadt, amit elismerésnek vettem, és ezért ismételtem többször a mutatványt. Így keféltem percekig. Majd hasra parancsolatam, kértem a popóját emelje meg, és ebben a kedvenc pózomban hátulról hatoltam a puncijába. A farkam alja kellemesen dörzsölődött a punci csontos kemény elülső belső falához. Ezért így is percekig toltam. Közben rákérdeztem, hogy egy kis popó mehet-e? (hiszen alap Nála). Ő azt felelte, hogy méret függő és szerinte túl vastag vagyok. Én ugyan ilyenre nem emlékeztem az adatlapjáról, de erőszakos nem akartam lenni. Bár finoman rábeszélő igen :) És végül bele egyezett, próbáljuk meg, hátha sikerül, de fájdalmat nem akar. Ez természetes! Ígértem hogy finom leszek és kézzel tágítom először. Síkosítóval egy ujj, majd kettő. Közben farkam végig a punciban élvezkedett. Viszont éreztem, hogy nem fogom bírni már élvezés nélkül. Sokat akar a szarka de nem bírja a farka... Egyszer ki is húztam, hogy megelőzzem az elélvezést. Majd vissza punciba, popsi ujjazás folyt köv. De éreztem, hogy már túl sok. Így kértem, hogy a szájába akarok elmenni. Kirántottam a farkam a punciból, gumi le, elém térdelt, és a szájába vertem. Nem mondom, hogy kirobbanó örömmel fogadta (ebben meg Marcsi rakta nagyon magasra a lécet, aki mosolyogva volt képes a szájába fogadni a spermát), de becsülettel végig csinálta, nem rántotta el a fejét. Arra már nem emlékszem, hogy végül mi történt az utódokkal (kiköpte egy Szilviába? lenyelte?) De nem is fontos szerintem. Kaptam egy száraz és nedves törlőt egy gyors tisztálkodáshoz. Aztán leheveredtünk az ágyra, mellém, simogatott, jól esett hogy nem szaladt el. Kis beszélgetés, zuhany, beszélgetés, majd érzelmes búcsú, miközben megígértem, hogy jövök még.

Elszámolás

Popsi nyalás az nem extra, hanem alap nála, de extra jó :)
Előre kérte a virágokat.

Kriszta, nagyon jó szexpartner

  serlokholmsz

Egyeztetés

Akkor itt is hirdetett, úgyhogy VTR-en kértem időpontot, gyorsan válaszolt, úgyhogy simán ment minden. Az egyeztetés után úgy tűnt előbb is sikerül odaérnem, ebben is rugalmas lett. Végül a parkolás miatt még késtem is pár percet, de ebben is rugalmas volt.

Megközelítés

Kocsival mentem, a helyszíntől nem messze egy kör után, az egyik szomszédos mellékutcában találtam is helyet. A parkolás fizetős, és mivel nem vagyok ebben gyakorlott, tökölős is. :-))) Bkv is kényelmes lehet, megállók a közelben... A pontos címet az utcában megerősítette, picit pontosította, de egyszerű megtalálni.

Helyszín

Emeleti lakás de van lift. Felújított, teljesen rendben van. A fürdő is felújított, megfelelő, tiszta, rendezett, és jól felszerelt. Tusfürdő, szájvíz, nagy puha törcsi volt. A szoba viszonylag kicsi, de teljesen megfelel a célnak, az ágy kényelmes.

Hirdető külseje

A képeken ő van, de ügyes volt a fotós. Tudtam hogy nem egy nádszálhoz megyek, így nem ért csalódás. Szeretem is az ilyen alkatot, úgyhogy kifejezetten tetszett, de aki a vékony csajokat szereti, nem biztos hogy Kriszta a megfelelő választás. Hatalmas cicik, pici poci, és kéttenyérnyi punci, amit bátran lehet dögönyözni. Egy hálószerű egyberuci volt rajta és valami köntös. Szexi volt benne.

Action

Az elején pontosítottuk a lehetőségeket és az árakat. Megkaptam a törcsit, és megmutatta a fürdőt. Gyorsan lemostam az út porát, és már szaladtam is vissza, Kriszta már köntös nélkül várt a szobában, de a háló még fenn maradt. Az ágyra heveredtünk és kezdtük felfedezni egymást, de kértem, hogy vegye le a ruhát, hogy mindenhez jól hozzáférjek. Mikor lekerült KF-ben folytattuk. Úgy tettem, mint Lassie. Csak nyaltam és nyaltam. Tiszta maszat lett a képem is. Ő közben francia tudását mutatta be és meg kellett állapítanom, hogy megállná a helyét a Francia Intézetben. Mikor már álltam mint a cövek, és meguntam a lefetyelést, fordultunk. Elölről kezdtem, aztán hátulról folytattam. Itt kaptam kedvet a popihoz. amit szó nélkül teljesített. Óvatosan becsusszant, aztán már lehetett keményebben is döngetni. Derekasan állta a sarat, Visszakértem magam szembe és így,, missziben is becserkésztem a popót. A végén lovaglásra váltottunk és így teljesedett be a pásztoróra. Mivel volt még idő, a tisztálkodás után egy kellemes masszázst is kaptam, amit Kriszta nekem tetszően, viszonylag határozottan csinált, jól átgyúrta a fájós hátamat. Ezzel telt el az óra maradék része, és mivel az első menet számomra fullos volt, a másodikat már nem erőltettem. A végén gyors fürdés után távoztam.

Elszámolás

Az általam választott programban minden alapáras volt (popó is), a tiszteletdíjat az elején át is adtam. Az adatlap szerint extrák nincsenek is, ami szerepel ott, azt valóban vállalja.

Kriszta, nagyon jó szexpartner

  Gabi66

Egyeztetés

VTR-n egyeztettem vele és szerencsére jó volt az általam megadott időpont. A hirdetést itt láttam és amikor a kapuban voltam telefonon hívtam.

Megközelítés

Én autóval mentem oda de az utcában nem tudtam megállni, mert nem volt parkoló, így a szomszédos mellékutcában álltam meg. Aki BKV-val megy az szerencsére a közelben tesz ki.

Helyszín

A lakás nagyon jó, és barátságos. Minden dicséretet megérdemel a szoba és a fürdőszoba. Utóbbiban tusfürdő választék tökéletes és van szájvíz is. Az ágy kényelmes és nagyon élveztem az ott töltött időt.

Hirdető külseje

A képek megfelelnek a valóságnak így abszolút nem csalódtam vele kapcsolatban. Kis aranyos, gömbölyded formák, és hatalmas mellek. Azonban eldönteni nehéz melyik része tetszett a legjobban. Hogy őszinte legyek akkor minden.

Action

Telefonon hívtam a kapuban majd navigált, hogy mit, és hogyan jussak be a házba. Onnantól viszont igen sokat lépcsőztem, és elég hamar feljutottam hozzá. Két puszival fogadott, majd rendeztem vele az anyagiakat. Azután mindent megbeszéltünk, és ezt követően mentem letusolni. Én a fürdésem után feltöröltem magam után, amiért meg is dicsért. Utána egy hosszú csókolózásba és ölelkezésbe kezdtünk. Olyan érzésem volt mintha a barátnőm lenne(el is fogadnám azon nyomban). Utána kértem tőle egy masszázst, ami nagyon jól esett, és élveztem nagyon. Amikor a hátamon feküdtem és elkezdett szopni, ami nagyon jó volt és élveztem minden pillanatát. Amikor gumit kértem, épp akkor élveztem el, így első körben az aktus elmaradt az én legnagyobb szomorúságomra. Ezután ismét megmasszírozott, és miután készen álltam a második bevetésre így újból szopott, ám azonban ismét gyorsan sikerült elélveznem, ami nem baj, de ettől függetlenül a randink jól sikerült, de legközelebb bízom benne hogy aktus is lesz. Utána elmentem fürödni, majd adott két puszit és így búcsúztunk el egymástól.

Elszámolás

Nagyon korrekt az elszámolás. Azt kaptam a pénzért, amit szerettem volna. Extrákról nem tudom volt e egyáltalán neki, mert nem volt szükséges.

Kriszta, jó szexpartner

  007Sheriff

Egyeztetés

Itt az oldalon az adatlapjára rámentem láttam hogy ki volt írva telefonon most elérhető hívtam telefonon rögtön felvette majd kérdem tőle időpontot az napra számomra 13:00 volt jó. A hívás előtt két órával ő elfogadta kérdeztem tőle hogy VTR megerősítsem azt mondta nem szükséges Elmondta a címet megkérdezte hogy voltam e nála elmondta a lehetőségeket és elmondta azt is hogy mennyi a rózsaszál.

Megközelítés

Kocsival mentem a 9. Kerület Vágóhíd utcáig ott egy ingyenes parkolóban letettem. Majd a 2 es villamossal a Boráros térig mentem mikor már majd nem odaértem akkor hívott fel telefonon hogy tudnék e 15 perccel később menni . Mondtam természetesen .A helyszín a Boráros tértől nem messze egy kis utcában van pontosan oda lehet találni . A cím előtt megállva telefonáltam majd Kriszta pontosította a címet megadta a kapu kódot és lifttel felmentem a megfelelő emeletre ott az ajtó ahogy kiszálltam a liftből már nyílt is.

Helyszín

A lakásba belépve Kriszta üdvözölt. Az ajtóval szemben volt a fürdőszoba jobb oldalt két szoba bal oldalt egy nappali szerűség vagy konyha de azt egy Spanyol fallal volt takarva . A tett helyszíne egy körülbelül 8 négyzetméteres szoba egy nagy franciaágy egy éjjeliszekrény szék amire a ruhát el lehet tenni a A fürdőszobában egy üvegajtós zuhanyfülke mosdó rengeteg tusfürdő és több szájvíz is található.

Hirdető külseje

Kriszti arc kitakarással hirdet . Attól nem kell tartani a helyes vöröses rövid hajjal rendelkezik A hirdetésben szereplő fényképek tükrözik Kriszti alakját . Belépésem kor egy fekete csipke köntös szerű volt rajta alatta piros színű egyberészes melltartó bugyi .Kriszti hatalmas mellekkel rendelkezik ami enyhén gravitált. Aki a vékonyabb lányokat kedveli azt Krisztit ne keresse fel.

Action

Szobába levetkőztem majd kimentem a fürdőszobába letusolni a kötelező köröket letudva tusolás végeztével jöttem volna ki a fürdőszobából akkor véletlenül szembe találkoztam egy távozó vendéggel. Ekkor Kriszta bejött a fürdőszobába megtörölte a hátamat majd a kifröccsenő vizet egy felmosóval feltőrölte. A törölközőt magamra csavarva bementünk a szobába. Krisztát gyengéden átöleltem és egy lágy csók csatába kezdtünk. Ekkor gyengéden megfogtam hatalmas melleit és rögtön gyúrmázni kezdtem közben kicsomagoltam Krisztit. Ezután leült az ágy szélére és gyengéden férfiasságomat kezelésbe vette kézzel majd szájjal. Először csak gyengén majd egyre hevesebben egyre mélyebben vette be. Mivel az adatlapján szerepel a kényszer francia és a mélytórkózás elsősorban ezért mentem hozzá. Megfogtam a fejét és először gyengéden majd keményebben ráhúztam farkamra. Ezt hosszú perceken keresztül csináltuk nagyon jól tűrte a kényszer a franciát és hosszú másodpercekig képes volt teljesen tövig elnyelni a farkam mindent öklendezés és finnyáskodás nélkül. Én átlagos méretekkel rendelkezem. Voltam olyan lánynál akik hirdeti a kényszer franciát és mélytórkózást de amikor rá került a sor a mélytorokra öklendezett. A beszámolók alapján többen dicsérték. Ö Liliként hirdeti magát. Üzenem azoknak akik voltak már nála keressétek fel Krisztit igazán érti a mélytorkos franciát és a kényszer franciát. Na de térjünk vissza. Hosszú perceken keresztül dugtam a száját majd kértem gumit. A védőfelszerelést Kriszti szájjal pillanatok alatt feltette majd hátamra feküdtem és meg lovagólt . Csodálatos látvány volt ahol Kriszti felettem dolgozott hatalmas mellei mint egy harang csapkodták az arcomat közben két kézzel markoltam gyúrtam gyömöszöltem szívtam iszonyatosan jól tud lovagolni. Olyan az egész lány mint egy óriási vákuum csak úgy szívta puncija a farkamat először lassan majd egyre gyorsabban vágtázott rajtam óriási önerő kellett hogy idő előtt fel ne élvezzek . Egy idő után megjöttek a bazd meg Ó bazd meg szavak amelyek egyre hangosabbak voltak . A lovaglás után én kezdtem
Kriszta testét felfedezni először melleit majd egyre délebbre a húsos két tenyérnyi puncijához értem. Először 1.2 .majd 3 illetve 4 ujjal ujjaztam aztán már szinte majdnem eltűnt puncijába az egész kézfejem elég jól tűrte tevékenységem. Ezek után miszibe befordultunk úgy dugtam Krisztát egyre hevesebben minden egyes lökésnél eljöttek a bazd meg szavak . Iszonyatosan bírja a gyűrést nem muszáj vele finomkodni . Hosszú perceken keresztül dugtam Majd egy idő után a lábait a nyakamba téve folytattam tovább a tevékenységemet. Mivel éreztem hogy megint közel a vég. Ezért kértem forduljunk kutyusba hátulról dugtam egy darabig majd kértem hogy fejezzük be egy kényszer franciával gumi le én hanyatt feküdtem ö elém térdelt majd így folytatjuk a mélytorkos kényszer franciát hol kézi rásegítéssel bő nyállal időnként cici szexel sajnos annyira jól csinálta hogy többször le kellett állítanom nehogy idő előtt szájba lőjem. Pozitúrát változtattam Kriszta hanyatt feküdt Majd igy a feje felé térdeltem és így is alaposan meg dugtam a száját. Póz váltás után ő az ágy szélén ülve én állva folytatjuk tevékenységeinket . Majd egy idő után nem bírtam már tovább és egy hatalmasat élveztem Kriszta szájába. Elmondása alapján nem győzte az utódokat nyelni illetve a végén már lejött a farkamról mert már nem bírta a gejzírt ami számomra meglepő mert még ilyen nem fordult velem elő hogy valaki ennyi anyagot ki tudott volna csalni belőlem. Végezetül megkínált vízzel majd elmentem fürödni mivel tocsogott rólam a víz fürdés után átadtam a rózsa szálakat.

Elszámolás

A telefonon mondott rózsaszállak nem változtak.

Kriszta, jó szexpartner

  csabika84

Egyeztetés

Már többször próbálkoztam eljutni Krisztához, de mindig elfoglalt volt így most is tettem egy kósza próbálkozást hátha. Hazafelé menet rácsörögtem és láss csodát sikerült találni rövid időn belül kb. 30 perc múlva időpontot. Így gyorsan nem gondolkodva lestoppoltam a mai nap első időpontját.

Megközelítés

Belváros, mivel közel lakom így gyalog mentem hozzá, Mester u környéke villamossal szerintem egyszerűbb érkezni, bár napközben valószínűleg akad néha parkoló is a közelben

Helyszín

ürdő mindennek megfelel. Jól el van látva törcsivel, tusfürdővel. Szájvíz is be készítve. Tiszta és higénikus. De szerintem alap, hogy eleve tisztán és illatosan megyek, nem ott fogok nagy fürdést rendezni.

Hirdető külseje

Nagyon szép. Gyönyörű izgató és illatos. Szívem szerint már a bejárati ajtónak támasztanám ha tehetném. Mindig szexi ruciba fogad, magas sarkú, comb fix, Az arca is szép. Izgató a tekintete, mosolyog a szeme. Nincs mitől tartani a kitakarások miatt.
Fantasztikus mellek. Érzékenyek, szereti ha foglalkozom vele, jó vissza jelzéseket ad a teste, ha hozzá érek. Mert van amit meg lehet játszani, és van amit nem. Abszolút ösztönös ahogy reagál az érintésre.

Action

Finom, változatos a francia tudása. Imádom ahogy csinálja. Tényleg mélytorok a mélytorok. Ha akarom engedi, hogy én mozgassam a fejét, de igazából semmi szükség rá.
Volt, hogy annyit mondtam neki, csináld úgy, hogy soha ne felejtselek el amit tőled kaptam. Hát úristen! Tövig benyelt, torokra élvezést kaptam, remegett mindenem mint a kocsonya. És a későbbi randinkon tudta ezt is fokozni.
Mögé kerülni is érdemes. Rendesen rá tolat a faszra. Minden tempót élvez. Tényleg hangosan élvez, sőt beszél is. Ami engem még jobban spanol. Volt, hogy menet közbe jött meg a kedvem a popsihoz. Kis síkosító és hajrá. Minden gond nélkül, simán befogadott. Isteni volt.
Lovagolni is nagyon tud. Azok a mellek, úristen.

Elszámolás

Minden az alapban a popóval együtt :) Az elején rendeztem amit kell

Kriszta, jó szexpartner

  MrTeufel

Egyeztetés

Nem ez volt az első alkalom, hogy találkoztunk, általában itt az oldalon a VTR-el, vagy chat-en szokott menni, mindig gyorsan szokott válaszolni. Most épp telefonon egyeztettünk, úton voltam. Ő kezeli a telefont, maximálisan segítőkész, ráadásul egy saját programját be is áldozta miattam, amiért külön köszönet...

Megközelítés

Mester utca környéke, drága parkolás, bár így nyáron jobban lehet találni üres helyet. BKV minden ami a körúton, és a mester utcán megy. A ház jó állapotú bérház, vagy társasház, nem is tudom a pontos megnevezését, de rendezett, bizalom gerjesztő a helyszín.

Helyszín

Légkondícionált a lakás, de tőbb icipici helyiség van, így plusz ventillátorral van a levegőztetés megoldva. Én jobban szeretem a ventillátort, mint a légkondit, így nekem nagyon megfelelt, az egyiket a szobába be is hozta a drága, így folyamatosan járt a szobában a levegő.

Többen is vannak (ketten összesen), de jó a szervezés nemigazán lehet semmit sem észrevenni. Több icipici szoba van, amiben most voltunk csak az ágy fért be, szinte semmi plusz hely nem volt, de legalább jól össze lehet bújni.. A másik szoba valamivel nagyobb, de nem sokkal.

Fürdő, illetve a helyiségek tiszták, rendezettek, nem zsúfoltak, és külön figyelem van a higiéniára zuhanyzás utáni fertőtlenítésre.

Hirdető külseje

Mint írtam nem ez volt az első alkalom, én mindig nagyon érzem magam a társaságában. Szép arcú szomszédnős hölgyet kell elképzelni, hatalmas mellekkel, és nyitottsággal. Fekete fehérneműben fogadott, fekete selyemköntösben, nagyon vadító a látvány.

Action

Érkezés után be is mentünk a pici szobába, kis beszélgetés, jó volt megint találkozni, közben simi, csókok ruhán keresztül tipi-tapi mindenki részéről, majd hogy felfrissüljek a nagy melegben, elkéretőztem a zuhanyzóbal. Gyors, de alapos tisztálkodás után vissza a szobába, és folytattuk az ismerkedős simogatásokat. A csókja finom, és érzéki, a mellei kemények, mint ahogy a feneke is hihetetlenül kemény. Lassan a ruhadaraboktól is megszabadítottam, melltartó le, majd elidőzés a melleken. Gyönyörű természetes melle van.

Közben a keze a törcsi alá bekukucskált, majd leült, és a már merev testrészemet azonnal a szájára vette. Igazság szerint a találka nem volt lepedőakrobatikai bemutató ezen az alkalman, inkább francia óráról szolt végig. Szóval elkezdte bekapni a merevségemet, és nagyon érzéki, fantasztikus technikával szívta folyamatosan, mélytorokra, közben a kezével a golyókat cirógatta, időnként azt is nyalogatta, majd vissza a rúdra. Tolta a fejét teljesen a tövéig, időnként én is rásegítettem, kinyomtam a már pattanásig felduzzadt férfiasságomat, közben a fejét húztam rá még jobban, amit nagyon szivesen, és technikásan viselte. Fantasztikus a szája, nagyon ügyes vele. Majd kérte, hogy feküdjek le, hogy a szívómotorkényelmesebben dolgozhasson, hátamra is feküdtem, ahol a lábam közé feküdt, és tövig bekapva, folyamatosan elővette-eltüntette. Sokszor a melleket is bevetette, és a golyókat is nyalogatta. Az arcát folyamatosan fogtam, és húztam rá a fejét a makkomra, miközben a csípőmmel egyre feljebb toltam, hogy minél több mehessem be a feneketlen torokba. Ekkor elővette a másik kezét is, és a fenekemet is elkezdte kényeztetni. Őszintén nem vagyok nagy rajongója, ha valaki a popsimba nyúlkál, de ez valami fantasztikus volt. 15-20 perces felszopás után, mikor már kellőképp felizgult az ember, és elkezdik óvatosan a fenekét bidizgálni az valami fantasztikus. Nem, vagy csak enyhén dugta be az ujját, pont annyirra, hogy a mélytorokkal közben hihetetlen orgazmust okozott számomra, természetesem mind le is csorgott a torkán, a zsebkendő tök száraz maradt a törlés során.

Lenyugvás a szájában, nem tudom meddig még, de sokáig löveltem ki magamból a cuccost, a popsis ráhatás annyira megtette a hatását, hogy alig akart lekókadni is.

Kértem még masszást, amit nagyon élveztem. A technikára nem nagyon figyeltem, szerintem teljesen okés volt, nem gyenge simogatás, de közben beszélgettünk, és az jobban ellazított, jól esett, nem volt feszengős, barátnős hangulat volt.

Mintha a barátnőmmel lettem volna, aki szereti a mélytorkos örömszerzést...

Elszámolás

A végén, teljesen diszkréten. Rákérdeztem, a pontos összegre, nem emlékeztem pontosan, és nehogy baj legyen, majd a kis szekrényen hagytam.

Kriszta, nagyon jó szexpartner

  laci-laci

Egyeztetés

Először üzenetben kerestem Krisztát érdeklődve az átlalam kinézett időponttal kapcsolatban. Pozitív visszajelzést kaptam, gyorsan le is foglaltam ezt az időpontot VTR-ebn. Másnap délután telefonon os hívtam, hogy megerősítsem érkezésemet. Múlt héten történt a találkozó.

Megközelítés

Budapest, belváros. Parkolás esélytelen hétvégén. Magam is BKV-val érkeztem.
A VTR-ben adott cím nem a tetthelyre mutat, hanem a szembe oldalra, de ezzel nincs semmi baj. Bevárosi tárasház sokadik emelete, lfit van.

Helyszín

Másik lány is elérhető a lakásban, a felmerülő logisztikai kihívásokat jól kezelik.
A lakás szépen felújított, az előszobában kabát és cipő ledobása után átvonultunk a kisszobába, ami valóban kicsi.
A franciaágy gyakorlatilag kitölti a rendelkeésre álló teületet, tévé a falon, melyből a szívemnek kedves (és, mint kiderült Krisztának is tetsző) 90-es évek slágerei szóltak.
Kis beszélgetés után elvonultam zuhanyozni, szuper zuhanyzó, bőséges tusfürdő választék.

Hirdető külseje

Mikor beléptem a lakásba a képeken láthatő tünemény fogadott egy fekete, félő átlátszó hálóköntösben.
Kriszta mellei igen szembetűnőek, ott gömbölyű, ahol én szeretem. Az arc kitakarása az inkognitó megőrzését szolgálja.

Action

Az összebújás már a fürdőben elkezdődött. Miután meggyőződtünk, hogy minde a ketten tiszták lettünk és szabaddá vált az út a baszobába, átosontunk és a franciaágyon folytattuk.
Finom csőrözés után lassan elindult leflelé a mellkasomon, megnyálazta a bimbóimat, majd rátért a bő nyálas szopásra. Franciája kellemes, de határozott. Rövidesen kértem, hogy foduljunk át 69-be, hogy megmutathassam én is nyelvtudásomat. Belefúrtam az arcomat az elém táruló punciba, és röviddel ténykedésem után meg is lett az eredménye. Azt a mindenségit! Kriszta igen orgazmuskész nő, nem én voltam ennyire király. Teste remegése, hélyes sóhajai, kelyhe nedvesedése mind arra utalt, hogy jól eltalaáltam valamit. Tíz-tizenötperc eltelte után lemászott rólam, mert már nem bírta. Gumi fel, nyeregbe pattani, teljesen átaftam neki az irányítást, vegye csak el azt amit akar! Így is tett. Rámhajolt, csókoltuk egymást megállás nélkül. Olyan vehemens volt, hogy kicsit megrettentem, hogy sáska módra leharapja a fejem. De ekkor még ezt sem bántam volna. Mikor felegyenesedett lovaglás közben, komoly hibát követett el, mert ekkor kezem-szám ügyébe kerültek keblei is. Nem hittem volna, hogy még jobban elengedi a hangját! Átfordultunk misszionárius pózba. Már nem is engedtem neki, hogy a kebleit izgassa, kis kezét az öle közeelébe irányítottam és a ringó keblek felett felett átvettem az irányítást. Ismét meglett az eredmény, de most már én is vágytam a kielégülésre. Az óvszer letépése után heves franciába kezdett, majd felállva a keblei közé keveredett a velem egykorú. A kéj hangjai eközben sem lettek csöndesebbek, a barátnő be is kopogott diszkréten, hogy viselkedjünk rendesen. Íg franciásan, ekkor már az ágyon kierülve ért el engem is a vég leápolónőn kezei között.
Rövid blackout után még pihegtünk egy keveset mindenféle témákról fecserészve.
Zuhany és fájó búcsú után elhagytam a tett helyszínét.

Elszámolás

Randi elején a VTR-es tájékoztatásban kapott összeget helyeztes a kis bonbon mellé a televízió mellé.

Kriszta, nagyon jó szexpartner

  Zsozso76

Egyeztetés

Itt az oldalon írtam neki üzenete, amire kedvesen reagál. Aztán VTR-en egyeztettünk időpontot. Egy bő óra múlva már a tetthelyen voltam.

Megközelítés

Kriszta által megadott címen a parkolás lehetetlen. Én a Mester utcában parkoltam, onnan a cím pár száz méter sétával könnyen megközelíthető. Gps pontosan oda visz.

Helyszín

A lakás szépen felújitott társasházban van. Negyedik emelet, nekem sajnos lépcsőzni kellett, mert nem jött a lift. A lakás szép, tiszta, rendezett. A fürdő kimondottan pöpec. Többféle tusfürdő, és szájvíz is eldobható poharakkal. A törölközö jó nagy. A baszoba kics, az ágy viszont jó nagy és strapabíró, nem recsg, nem nyekereg.

Hirdető külseje

Személy szerint kellemessen csalódtam krisztában. Én kimondottan imádom a nagy melleket. A nagymellű lányok többségéhez néha azért kövérség is társul. A kövér lányokat viszont nem szeretem. Kriszta mellei szép nagyok, kövérnek viszont nem mondanám, az a van mit rajta fogni alkat. Az ajtón belépve már megfogott a lénye, sokkal jobb mint a képeken.

Action

Az ajtón belépve már éreztem, hogy jó helyen járok. Kriszta a lényével teljesen elvarázsolt. Köszönés után bekísért a szobába, ahol egy fotelra ledobtam a ruháimat aztán el a fürdőbe. Fürdőből visszatérve megtörölgette a hátamat, aztán megállt előttem szinte kérdően, hogy akkor na......? Itt már nem bírtam, magamhoz húztam és el kezdtünk állva csókolózni és kézzel felfedezni egymás testét. Közben kicsomagoltam fogadó szettjéből is. Én nem nagyon szoktam a lányokkal csókolózni, de ez most nagyon jól esett.
Kicsit később kriszta leült az ágyra és isteni franciába kezdett.
változatosan csinálta, a környéket izgatta, végig nyalta jó mélyen bevette köpdöste és kézzel is izgatta. Látszott rajta, hogy élvezi.
Aztán megkértem feküdjön az ágyra, és így adtam a szájába, közben elkezdtem a puncival és a popsival foglalkozni.
Kellemes meglepetésemre a punci már az előjátéktól NAGYON benedvesedett. Itt már sikerült hangokat előcsalni krisztából.
Amikor már nem nagyon bírtam a szájába lenni, lementem a lábak közé, és elkezdtem a puncit és popsit ujjazni, közben meg a csiklót nyalogatni.
Itt már jöttek az előbbi kommentekben az MT által említett b+-k, meg q-va jók. Ez nagyon beindított engem is.
Után gumit kértem, és elkezdtük misszibe az actiont. Lehetett tolni neki rendesen. Aztán átkértem magam popsiba, amit zokszó nélkül fogadott, pedig mások szerint átlag feletti méretem van. óvatosan tettem be neki, szorított is rendesen, de egy kis idő után egymásra hangolódtunk, közben simogattam a csiklót, amit kriszta később átvett, és már jöttek is a hangok.
Ezek után kriszta szeretett volna érvényesűlni, és felajánlotta, hogy nyeregbe pattan, ezt nem tudtam visszautasítani, így aztán gumicsere és paci következett. Itt már kriszta érvényesült, legalább 15 percig ment a paci, izgattam a bimbiket, folyamatos volt a b+, q-va jó, mindkettőnkről folyt a víz, mikor felajánlottam neki a kutyust.
Meglepetésemre ezt kriszta figyelmen kívül hagyta, viszont lelkemnek jót tett, mert azt mondta, addig innen le nem száll, amíg ki nem élvezkedi magát. Olyan volt, mintha másik dimenzióban került volna.
Amikor megvoltak részéről is az élvezetek, (kiélvezkedte magát), mondta, most már te következel.
Én kértem még egy kis kutyust, közben ujjal izgattam a popsit, meg egy kis NFVSZ, amit érzékien teljesített, a végén hagyott szépen lenyugodni.
Aztán én el zuhanyozni, lemostam magamról az izzadságot.
Visszatértemkor kriszta felajánlotta a második kőrt, de én inkább egy kis masszázst választottam, ami alatt végig beszélgettünk.
Az idő lejártával öltözés és búcsúzás.

Elszámolás

Extrái nincsenek, minden az alapba, én a randi elején intéztem.

Kriszta, nagyon jó szexpartner

  xtreme

Egyeztetés

Délelőtt hívtam, megbeszéltük, hogy mit mikor szeretnék aztán még délután egyeztetünk, hogy lássuk, hogy alakul a helyzet.

Megközelítés

A körúttal párhuzamos csendes utcában van. BKK felvonultatja szinte a teljes repertoárt pár perc távolságra. A cím pontos, a gps pontosan odatalál.

Helyszín

Új építésű ház és lakás. Teljesen belakták a lakást, de még épp használható. A tusolóban padlófűtés van, ami kellemes ebben a hidegben. A szobában egy francia ágy sokkal több hely nincs, de nem is kell. Tiszta nagy, puha törölköző, 4-5 tusfürdő választék.

Hirdető külseje

Egy vörös démon, a képeknek megfelelő, fekete hálós ruhában, fekete átlátszó köntös felső.

Action

Érkezési puszi után, cipőt ledobtam a megadott helyre. A szobában gyorsan vetkőztem, majd gyors zuhany és gyorsan vissza. Addigra Kriszta ledobta a köntös felsőt és már csak a hálós ruha állt közénk. Én leültem az ágy szélére, ő ügyesen szembe fordult velem. Lehetőségem nyílt a lábától a nyakáig elérni én ezt ki is használtam, járt a kezem mint a motolla. Mikor a fenekét markolásztam, akkor vettem észre, hogy ha fejemmel is ügyesen bánok hozzá férek a cicikhez. Simizés közben a fejemet a cicik közé tudtam tolni, amit a ruha finom ellenállása fogott fel, majd az arcommal adtam cici masszázst. A cicik mozgatásától és az élvezetektől? a cicibimbók kikandikáltak a hálós ruha lyukain, amelyre szintén le-lecsaptam. Mikor már jól éreztük magunkat. Az ágyra helyezkedtünk. Itt életmentő cici masszázst alkalmaztam cirógatásokkal megspékelve. Kezdtünk belehevülni, ezért kértem, hogy szabaduljon meg ettől a hálós ruhától. Engedélyt kértem a fő(nyelv)csapás délre helyezésére. Az engedélyt megkaptam, így nyelvemet a megfelelő helyre illesztettem és kapaszkodtam a cicikbe vagy masszíroztam őket.
Egy-egy felhevültebb pillanatban vagy a bimbókba vagy az oldalában kapaszkodva húztam a nyelvemre, ami nekem is és neki is örömöt okozott. Egy-egy ilyen intenzívebb akció után a combján pihentettem a fejem. Mikor éreztem a hangjából és légzéséből, hogy mehet a folytatás, akkor újúlt erővel vetettem bele magam, amit mindig hálásan fogadott. Később derült csak ki, hogy mindig a csúcspont előtt hagytam abba, mint a profik, akik a végletekig húzzák a beteljesülést. Mivel nem éreztem magam elég átütőnek, de a fejembe az forgott, hogy gumit kérek és teljesítem kérését a b@zd meg-et. Végül az ujjamat hívtam segítségül. A nyelvelés mellett az ujjammal is simogattam. Kb. a 6. hullában élvezett el vagy unta meg bénázásomat. Fejtől lábhoz fordult, így teljes hozzáférést szerzett a cerkához, nekem viszont meghagyta a teljes hozzáférésemet magához. Kellemes erőteljes franciába kezdett melyet nagyon kellemesen végig is vitt. Régóta vágytam egy oldalfekvős franciára, ami nem annyira simogatós hanem határozottabb, erősebb. Így lett végem, közben végig kapaszkodtam a fenekébe. Kis pihi, majd gyors zuhany, öltözés, érzelmes búcsúval a végén.

Elszámolás

Az oldalon és a telefonon is megadott pesti átlag, melyet én szeretek az elején rendezni.

Kriszta, jó szexpartner

  Asmodeus60

Egyeztetés

Először itt üzenetben vettem fel vele a kapcsolatot, majd a randi napján telefonon. Elmondtam hogy lehet hogy korábban végzek a délutáni dolgommal így korábban is tudok érkezni, mire a válasza az volt hogy hívj és ha alkalmas akkor tudlak korábban is fogadni. Így is volt mert egy órával korábban sikerült végeznem. Hívtam, azt mondta 10 perc és tud fogadni.

Megközelítés

Kocsival érkeztem, szerencsém volt, azonnal találtam parkolohelyet a közelben. Nem kellett térkép vagy GPS, mert elég jól ismerem a környéket.

Helyszín

A lakásból az előszobát, fürdőszobát és a tetthelyet láttam. Mind kifogástalanul tiszta és rendezett. A zuhanyzóban többféle tusfürdő, a mosdónal szájvíz.
Tiszta törölközők a mosógépen összehajtogatva, feltornyozva.

Hirdető külseje

Az a látvány fogadott amit a fotóin lehet látni. Az arc kitakarás a fotókon csupán a diszkréció miatt van. Szép arcú, formás hölgy fogadott, rögtön az ajtóban puszikkal üdvözölt.

Action

Érkezést követően a cipőmet illedelmesen az előszobában levettwm, majd bevezetést a szobába és megmutatta hova tehetem a ruháimat. Aztán ki kísért a fürdőbe mutatta mit hol találok. Gyors frissítő zuhanyozás után a szobában abban az áttetsző piros valami volt rajtaamiben érkezés kor fogadott. Nagyon szexi ruhadarab. Csókolózni kezdtünk, közben a kezeim el bejartam testének minden zegét-zugát.simogattam a csodás és hatalmas melleit, megmarkoltam a kemény fenekét. Az ágyon elhelyezkedve folytattuk a csókolózást (nagyon jól csókol) és elkezdem a mellbimboit izgatni amik csodásan reagáltak a puszika, finom harapdalasokra, nyelvjátékokra. Közben a kezem a lába közé tévedt és a punciját kezdte simogatni, amiért a tetszését fejezte ki és többször is elhangzottak a "bassza meg és a baszki" szavak melyekkel nyomatekositotta hogy jó úton járok. Az ujjazas a puncija a nem kedveli így a nyelvem el kényeztettem aminek sikere volt
Ezek után kaptam egy tökéletes orális kényeztetést melytorokkal. Életem egyik legjobb szopása volt. Időnként kicsit finoman rahuztam a a fejét a farkam rá de ez sem volt ellenére. Mivel elsőre nem akartam a szájába élvezni kértem a védő öltözetet és azt híg, lovagoljon meg. Nagyon finom érzés a puncijában lenni, amit ő is élvezett. Egyre hevesebb ritmusban lovagolt, ami végül eljuttatta öt a csúcsra ami nagyon izgató ahogyan érezni lehet hogy a vaginája hullámzik a farkam körül. Erre vártam és ne sokkal azután hogy elelvezett nem tartottam tovább vissza magam és én is csúcsra jutottam. Nagyon kedvesen a használt védőeszközt eltávolitotta és még tisztított a farkam át is, majd ezt követően egymás mellet heverészve beszélgettünk egy jót miközben simogattuk egymást.
Kis pihenés után a második menet is nagyon finom volt, amit most nem részleteznék. Legyen elég annyi hogy ugyan nincs 20 cm hosszú de elég vastag a kejdorongom így abban maradtunk hogy a popsijába megpróbáljuk de nem biztos hogy sikerül. Sikerült!
Először írtam beszámolót, ezért kérlek nézzétek el hogy nem sikerült tökéletesre, de igyekszem javítani a hibakon.
Mindent összegezve, nagyon odaadom és figyelmes partner Kriszta. Korrekt, mindenben a vendég kedvében jár.

Elszámolás

Mivel Kriszta mindent alapból vállal ami az adatlapján szerepel, nincsenek extrák. Hozzá állása "barátnő" érzéssel ajándékozza meg partnerét.

Kriszta, jó szexpartner

  achina

Egyeztetés

Pénteken volt egy kis időm és körbenéztem, hogy kik akik éppen elérhetőek. Hívtam telefonon, szinte azonnal felvette és egy óra múlva már léptem is be a ház kapuján. Az egyeztetésen jeleztem, hogy elég rossz szériát futok lelkiekben ezért baratnosebb irányt szeretnek amire abszolút vevő volt.

Megközelítés

Autóval érkeztem de gyakorlatilag a BKK-s megközelítési lehetőségek száma végtelen mivel a város egy fő űtőerének számító főút mellett rendel. Ház előtt parkolni lehetetlen így érdemes az első közelben levő helyre lecsapni.

Helyszín

A lakás egy bérház legfelső emeletén található, a fürdőszoba a célnak tökéletesen megfelel es patyolat tisztaság uralkodik benne. Tusfürdőből is megtalálja mindenki a neki tetszőt, én legalábbis megtaláltam. Törülköző megfelelő méretben a tusoloval szemben találtam. Alapos tisztálkodás után következett az kis poharkak használata ahol kétfajta szajviz közül lehetett választani.

Hirdető külseje

Próbáltam felkészülni a leírtak alapján, hogy mire is számíthatok. Volt két másik hölgynél próbálkozásom azok nagy csalódások voltak (majd megénekelem őket, főleg a masodikat mert ott csak a mai napig röhögni tudok magamon.).
Kicsit másra készültem arc es test szempontjából is. Szeretném leszögezni viszont az elején, hogy ellenben olyan kompenzációt adott Kriszta személye es személyisége, hogy ez lényegtelen semmiséggé degradalodott. Ettol függetlenül a képek nagyrészt a valóságot tükrözik, pocak táján van egy nagyobb korrekció.
Amikor megérkeztem az ajtó mögött várt, talan a képeken látható fekete ruhában.

Action

Belépést követően puszi és odaadtam az ajándéknak hozott bonbont aminek szerintem őrült.
Be kísért a baszobaba amiben egy kényelmes francia agy és egy szék/asztalka volt. A tiszteletdíjat kérdeztem hova helyezhetem amire az asztalka volt a válasz. Kérdezte szeretnek-e fürdeni természetesen igennel feleltem. Fürdőbe el majd megtörulkozve vissza. Említettem, hogy nem tudom mi fog menni és egyáltalán működőképes vagyok-e a lelki zurok miatt amire az volt a válasz, hogy mindent megtesz és fura mert olyan kedves a mosolyom. Azt hiszem itt dőlt el, hogy valamilyen formában de működni fog a szükséges kémia részemről.
Az ágy mellett egymást simogatva vad csokolozasba kezdtünk amire kis barátom is elkezdett felébredni. Kriszta ezt észlelve elkezdte simogatni aminek hatására reg nem látott méreteket vett fel. Majd leült az ágyra és nagyon finoman elkezdte szopni. Hol barátnősen,hol erősebben, néha néha pornosan ráköpve. Majd megkérdezte hogyan szeretném folytatni, gumi fel szájjal es szopta tovább, majd bepucsitott es felkínálta puncijat. Óvatosan becsusztattam majd ütemesen elkezdtünk csattogni. Elindult az o bazd meg és én elhittem magamról, hogy én vagyok a nagy király. Nagyon kellett a megtépázott egomnak. Óvatosan a popsit is elkezdtem simogatni majd bedugtam a hüvelyk ujjam és igyekeztem óvatosan mozgatni anuszaban. Úgy gondolom tetszett neki.
Viszont utolért a puhulas a lelki dolgok melle meg van egy általános gumi fóbia is így le feküdtem az ágyra és egy kellemes franciaba kezdett bele a fent mar megénekelt módokon. Foglalkozott a zacsival és popsimat is simogatta. Nagyon finom volt de nem akartam elmenni így kertem, hogy forduljunk 69-be hogy én is tudjam nyalni. Felváltva nyaltam a puncijat és a popsijat miközben én is a szájában voltam.
Következő rész kissé a homályba vesz melyik is történt előbb de azt hiszem mivel Elég kemény lettem, ismét punciba tettem be a felgumizott farkam ami kapott egy propoliszos kenest ami Kriszta szerint neki plusz ajzoszer. Ismét jó sokáig csattogtunk majd jöttek az o bazd meg szavak és a végén sikerült eleveznie.
Ezután én kezdtem el nyalni és ujjazni mig o a mellbimboit csavargatta és a végén hangos bazmegeles közben ismét elreppent.
Ezután ismét o vett kezelésbe és kemenyre szopott. Gumihuzast követően most a popsija volt a cél amit sikerült is bevenni. Először óvatosan majd egyre temposabban sikerült magamévá tenni. Sajnos a fóbia itt is utolért plusz történt egy kis baleset a hevesség jegyében így kénytelen voltam befejezni.
Kriszta nagyon jól kezelte a helyzetet és ismét kézbe illetve akarom mondani szájba vette az irányítást én pedig egy óriásit élveztem a szájába illetve mellére.
Mindketten verejtekezve zihálva állapítottuk meg, hogy ez egy nagyon jó szex volt. (Nekem biztos remelem neked is Kriszta!)

Elszámolás

Minden alapban van így plusz extrarol szó sem esett bár kaptam popsinyalast ami nem szerepel az étlapon.
Az extra Kriszta személye.

Kriszta, jó szexpartner

  MykeTedesci

Egyeztetés

Making the appointment was very easy via VTR Kriszta replied almost immediately in the morning and confirmed the request. In the very moment she also swnd the address where to find her.

Megközelítés

Public transport is perfect, very well accessable via tram from the main road. Parking could be a hassle when you come by car but I have no first hand experience here.

Helyszín

Regular living house in a subsidiary streetin the district. the apartment, shared with her friend, is clean, comfortable and modern. Bathroom is small but functional and clean as well A fresh towel was handed, mouthwash, shower gels and deodorant is available as well.
The bed is big enough to enjoy everything you want to the fullest.

Hirdető külseje

Kriszta is definitely the beautiful woman in the pictures. She is a real woman with roundish parts exactly where they should be and beautiful breasts.
The most remarkable by all advantages of her beautiful body are her beautiful eyes in combination with her great smile

Action

Kriszta is what ever you want in a lover: tender, naughty, active, passive, wild, calm. She enjoys what she is doing and gwta with you on a trip of sexual joy.
What i like in her is her endurance during blowjobs and that she really can take it up the ass. No matter how hard ahe ia pushed, her butt puahes back and asks for more.

Elszámolás

As it is all inclusive the settlement is easy. You know that you have a lover with no limits.

Kriszta, jó szexpartner

  mrmister

Egyeztetés

VTR-en történt, hamar vissza is jelzett hogy megfelelő neki az időpont.

Megközelítés

Autóval mentem, a parkolás nehezebben megoldható arra, de szerencsém volt. Tömeggel is könnyen elérhető.

Helyszín

Helyszín célnak megfelel, friss törölköző volt, 2-3 tusfürdő. Más is rendel ott, de ügyeltek, hogy az ember ne fusson össze mással. Baszoba is rendben volt, kétszemélyes azt hiszem vagy kanapé, erre nem figyeltem.

Hirdető külseje

Helyes arca van, kezdeményező és figyelő jó-e neked, kérdezi mit szeretnél, hogyan szeretnél. A képek retusáltak, ami végül gondot nem okozott, de egy kicsivel nagyobb korrekció történt a has résznél. A mell méretei miatt mentem, és azok valóban massszívak voltak, ekkorákat még nem fogtam kézben :)

Action

Zuhany után a szobában mielőtt szóltam is volna ő leült az ágyra és rövidke simogatás után álló farkamat a szájába vette és (elején) finomat el kezdte szopni. Később mondta, hogy helyezzem kényelembe magam és így hátra is feküdtem. Határozottan csókol, szívja a nyelved, ekkor tudtam, hogy a szája csodákat fognak lent művelni:)
Lefeküdtem és hagytam magam kényeztetni, csak az elején volt barátnős francia, ez már más volt. A golyókat és kényeztette, nyalta, szívta, de főleg a farkamat "kínozta". Egy kis mellszex következett, kértem hozzá síkosítót, mert nincs az a nyál tömeg, ami ekkora mellekre elég lenne. Talán már a félidő közeledett, amikor kértem gumit és az elképzelt lovagló pózt választottam. Markoltam a nagy melleit, ő pedig szó szerint koppanásig tolta magát sűrű "ó bazmeg-ek" kíséretében. Kérdezte, hogy hogy szeretném, de nekem tökéletes volt ez a felállás, nagy mellek szemből, ő rajtam.
Még idáig nem fejeztem be randit franciával, de mivel annyira jó erővel és technikával csinálta az elején, ezért megkértem hogy végezzen ki. Nem kellett kétszer kérni, gumi le és neki is esett, gyors tempót diktált, nézni is jó volt ahogy gyötri a farkamat. Éreztem, hogy jó úton jár, bíztattam is, de ezt magától is így csinálta volna. Mikor éreztem, hogy jön a vulkán, óriásit élveztem a szájába, ő még egy ideig tovább gyötört és kiszívta az utolsó cseppet is, ami a szájában tűnt el végleg. Valóban kivégzett ahogy kértem :)

Elszámolás

Elején adtam oda, extrát nem kértem, mert a legtöbb az.

Kriszta, jó szexpartner

  kispista001

Egyeztetés

Itt az oldalon VTR egyeztetés volt, jópár napra előre. Kriszta el is fogadta az időpontot, minden gyorsan és könnyen ment.

Megközelítés

BKV-val mentem, könnyen megközelíthető több irányból több fajta járművel. A parkolás a helyszínből adódóan valószínűleg nehézkes, ahogy azt előttem már sokan írták is.

Helyszín

Lakás a társasház legfelső szintjén van, lift is van így ez nem jelentett gondot. Maga a lakás teljesen felújított, mindenhol rend és tisztaság fogadott. Fürdőben zuhanyzó van, minden szükséges felszereléssel ellátva. A szoba ahogy korábban is megírták elég kicsi, az agyon kívül csak egy kis polc szerű van amire lehet rakolni illetve a TV is azon helyezkedik. Az ágy viszont szép nagy, kényelmes.

Hirdető külseje

Kriszta gyönyörű nő, arca szép, szemei ígézőek, az ikrek pedig hatalmasak. Nyilván ekkora természetes mellekhez jár némi poci és popsi is. De nekem pont ez az alkat a zsánerem, így ez részemről 10/10. Kedvenceim természetesen a hatalmas ikrek voltak :)

Action

Megérkezésemkor puszival fogadott, majd kedvesen beinvitált a szobába és vízzel kínált. Itt egy kis beszélgetés közben átadtam az ajándék virágszálakat és levetkőztem, majd bekísért a fürdőbe. Amikor végeztem bekísért a szobába (előtte gyorsan feltörölte a fürdőt, ez szimpatikus volt, hogy ennyire figyel a rendre és tisztaságra), ezután heves csók csatába kezdtünk, végig húzott magához, nagyon szenvedélyes és odaadó volt. Az ágyra feküdve még folytattuk egymás testének feltérképezését, majd jeleztem, hogy nálam a hölgyek az elsők (orgazmusban is), így elkezdtem kényeztetni. Erre nagyon jól reagált, végig hangosan ismételgette a méltán híres "Ó Bmeg" kifejezés gyakori elhangzása mellett többször is a csúcsra jutott. Majd ezután cseréltünk és én kaptam tőle egy fergeteges franciát, majd szemből támadtam Krisztát. Isteni élmény volt szeretkezés közben a hatalmas melleit kényeztetni és csókolni mindenhol. Később kérésemre nyeregbe pattant és egy nagyon komoly vágtába kezdett, majd kértem hogy franciával fejezzük be, mert gumiba sajnos nekem nem megy. Így is lett vége a légyottnak, az utódokat annak rendje és módja szerint mind eltűntette.

Ezután ismét vízzel kínált és miután mindketten lenyugodtunk kaptam tőle egy nagyon kellemes masszázst illetve még kicsit összebújtunk. Időm végefelé járva elugrottam egy második tusolásra majd felöltözés után kaptam még egy búcsú csókot és hatalmas mosollyal az arcomon távoztam.

Elszámolás

Abszolút korrekt, nincs semmi extra. Minden az alapban van.

Kriszta, jó szexpartner

  Makika4141

Egyeztetés

Előző nap hívtam elsőre nem vette fel, de kb 10 percen belül röviden megcsörgetett, vissza hívtam. Sok tájékoztatás nem kellett, mivel minden az alapban van. 1 órára jelentkeztem be. Címet megadta. Rajtam kívül álló ok miatt előre láttam, hogy nem érek oda, fél órát késtem, de rugalmas és kedves volt, fogadott fél órára is, előtte néhány alkalommal persze telefonáltam, nem akartam visszaélni a türelmével.

Megközelítés

Autóval mentem, GPS odavisz, a címmel szemben lévő társasház emeletére kellett menni, lift van. Hétköznap délben mentem, szerencsém volt, mert találtam parkolót az utolsó pillanatban, de érdemes előbb menni, mert könnyen az autóban elkezdődhet a szopás nem jó értelemben. BKV-t nem ismerem, de biztos jó.

Helyszín

Lakás újszerű, szép, tiszta. Fürdőszobába tusoló van, tusfürdő is választékos, pont találtam olyat, amit használok. Csap mellett tiszta poharak, szájvíz. A tetthely kis szoba franciaággyal. A cuccaimat egy székre tettem le, majd irány a fürdő. Törölköző is tiszta.

Hirdető külseje

Kriszta a fotói retusáltak, de egyértelműen ő az. Arca kedves, cicikhez négy kéz kellett volna, szép nagyok és teltek, emiatt picit gravitálnak. Poci egy kicsit nagyobb mint a képeken, én a vékonyabb hölgyeket kedvelem, de a cicik akkorák, hogy.... Emlékeim szerint a fotókon lévő fekete átlátszó ruciban volt + bugyi, melltartó.

Action

Mivel késésem miatt fél órára volt csak lehetőségem, így a szobába bementünk és gyors lerendeztük az annak megfelelő anyagiakat. Gyors ruha le majd irány a fürdő. Késésem ellenére kedves volt, mondtam is, hogy majdnem elment a kedvem, de biztosított róla, hogy majd meghozza. Na, akkor irány a fürdő. Vissza érkezve levette rólam a türcsit, majd állva kis simogatás pár puszi, csók. Kezével megkereste randink főszereplőjét, közben én is megszabadítottam a ruhától és a melltartótól. Cicik és tulajdonosa a simogatásra, játékra jól reagálnak. Majd leült az ágyra és egy frenetikus mélytorkos szopásba kezdett Kriszta. Fel is raktam az egyik lábam az ágyra, hogy teljesen odaférjen. Kezével a zacsikat meg a popsit is izgatta. A szopás végül átment szájba dugásba. Megfogtam a fejét ás szó szerint szájba dugtam, melyet készségesen teljesített. Rajta is tartottam a fejét, tövig eltüntette, fantasztikus volt. Majd lefeküdtem az ágyra és tovább folytattuk a mélytorkos szopást, majd ismét többször rányomtam a fejét és szájba dugtam. A környékkel is foglalkozik rendesen, szopogatta a golyszlikat, körbe nyalta a zacsit is. Aztán feljebb jött és mellbedugtam. Eszméletlen volt. Ezt nem sokáig lehetett bírni, kértem lassítsunk, majdnem idő előtt elsültem. :) Mondtam, hogy most megdugom, már nyúlt is a gumiért, felrakta, bugyi le, majd feltérdelt az ágy szélére, én meg állva tettem be a punciba. Kb a negyedik húzás után elkezdte mondani, hogy "ez az, basszam, ez az..." Én így is tettem, elkezdem hátulról döngetni, közben a melleit markolásztam. Eredeti tervem popsi lett volna, de úgy bele lendültem (meg már a szopás miatt a végét jártam), hogy nem volt időm már átrakni, punciban sültem el....Letisztított, majd gyorsan szaladtam fürdőbe. Felöltözéskor még kedvesen beszéltünk pár gondolatot, de rohannom kellett, így elköszönés és tipli. Kocsitól kocsiig kb 40 perc telt el, én siettem, de Kriszta egy szóval nem mondta, nem siettet, ez hatalmas plusz pont, engem nagyon tud az ilyen frusztrálni.

Elszámolás

A telefonban egy órát beszéltünk, de a késésem miatt csak fél órára volt idő, így annak megfelelően történt az elszámolás korrekten. Az elején a nagy sietségben a kezébe adtam, nem találtam hirtelen semmit, ahova lerakjam. Alapból sok mindent vállal, így szó sem volt extrákról, szerintem nagyon kedvező a csokrok száma!

Kriszta, jó szexpartner

  Tankred1

Egyeztetés

az oldalt böngészve akadtam rá.Gyorsan feltárcsáztam és este 7 re már várt is.

Megközelítés

Villamossal közelítettem meg a helyett a megállótól 4 perc séta és be is jutottam a lépcsőházba.

Helyszín

új építésű nagyon szép kecó minden rendbe van vele.A fürdőszoba is tökéletes.a szoba tényleg szoba egy ágy és pici szekrény fér el benne, de nem is kell több.

Hirdető külseje

Amikor megérkeztem tátva maradt a szám.leheletnyi csipkés fehérnemű volt rajta amiből már kikandikáltak hatalmas mellei,harisnya magassarkú egyszóval tökéletes.

Action

Érkezésemkor gyorsan megbeszéltük mit is szeretnék rendeztük az anyagiakat és irány a fürdő.Visszaérkezésemkor a szobába állva várt (nekem se sok kellett,hogy álljon)egyből heves csókcsata kezdődött.Kezeink elindultak felfedezni a másik testét,( és itt már állt is).én az eddig kibugyani akaró melleinek segítettem kitőrni a szoros fehérneműből majd nem győztem csókolni őket.Úgy vettem észre tetszik neki,ezután leült az ágy szélére és bekapta azt ami szinte az első perctől ágaskodott.Hát valami isteni volt mondta nyugodtan húzzam rá a fejét a bránerra őt nem zavarja engem meg miért is zavart volna,nem nyafogott nem öklendezett csak nyelte.Elérkezett az az idő amikor viszonozni szerettem volna amit ő nyújtott.hanyatt löktem az ágyon és neki estem méz édes kelyhének és popójának majd mutató ujjamat be is dugtam a szűk hátsójába.közben csak nyaltam a puncit amit ő szemlátomást és a hanghatások alapján nagyon élvezett.(többször is) Azt mondta hogy most én következek a hanyatt fekvéssel ő felpatitotta a gumit a farkamra és belehuppant először lassan majd egyre gyorsabban és vaddabúl vágtázott rajtam.A hangok ismét azt közölték velem hogy igazán élvezi Kriszti amit csinál.És én is nagyon élveztem az egész estét betőltő melleivel a játszadozást míg ő engem lóvagolt.Így lett vége az első menetnek.Egy kis pihegés egy kis frisitő elfogyasztása után ő elkezdet masszírozni az egész testem át gyúrásra került.Mikor már csak egy testrészem volt hátra akkor azt először gyúrogatni kezdte majd ismét rábukott.Valami fergeteges ahogy csinálja.amikor már kőkemény volt jött a csoda szép popó,próbáltam behatolni de sajnos nem sikerült ezért inkább az ágy szélére ültetve megbasztam a száját de szó szerint először finoman húztam csk rá a fejét aztán egyre csak gyorsabban gyorsabban míg végül teli nem lőttem a száját.A lábam remegett akkorát élveztem a torkába.
ott álltam az ágy mellett és majd nem összecsuklotam a kimerültségtől.Megbeszéltük a popót következő alkalommal bepótoljuk.Biztos hogy a vendége leszek még.

Elszámolás

minden az alapban van.

Kriszta, jó szexpartner

  boldi

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk. Azonnal felvette, és már sorolta is a lehetőségeket. Egy óra múlva már nála is voltam.

Megközelítés

BKV-val egy álom ide eljutni: a villamosmegálló kb. 3 percre van a bejárattól. Kocsival közlekedőket pedig Kriszta felvilágosítja a környék parkolási lehetőségeiről (azért ebből is akad bőven a környéken).

Helyszín

A lakás újépítésű, a szobák kicsik, de a célnak megfelelnek. A zuhanyzó alacsonypadlós, tele minden jóval. Külön öröm, hogy volt a szájvíznek kis pohárka, amit az utóbbi időben egyre kevesebb lánynál látok.
Fontos tudni, hogy ketten dolgoznak a lakásban, de nagyon azon vannak, hogy a vendégek ne találkozzanak egymással.

Hirdető külseje

Kriszta egy telt, nagycicis lány. Akinek ez nem zsánere, az ne keresse, így megelőzhető minden félreértés. Én nagyon szeretem a nagy ciciket, ráadásul Kriszta végtelenül kedves és kitartó - száz százalékig azon van, hogy Te jól érezd magad.
Szexi kis fekete ruciban fogadott, ami hamar lekerült róla. :)

Action

Fürdés után bele is vágtunk a dolgok közepébe. Kiválóan franciázik, amit egy kis ciciszexszel bolondítottunk meg - csak ezzel el tudtam volna tölteni az egy órás együttlétet! De jövetelem célja a popsiszex volt, amit könnyedén abszolváltunk Krisztával: hátulról és szemből egyaránt könnyen magába fogadott a feneke. Nem nyafogott, sőt, csendben bíztatott, hogy csináljam csak! :) Roppant kitartó lány: az időt ugyan nem mértem, de szerintem kb. fél órát a fenekében voltam, ami igen komoly teljesítmény egy lánytól. A szájában fejeztem be a dolgot, és szépen megvárta, hogy lenyugodjak - csak utána engedett el és adott törlőkendőt.

Elszámolás

A popsi az alapban volt, a virágok száma a pesti átlag - így bőven megérte a dolog.

Kriszta, jó szexpartner

  lunyó

Egyeztetés

Telefonon kb3 órával a randi előtt.felvette korrekt tájékoztatást adott a lehetőségekről /ami nem kevés/ valamint az ajándék mértékéről

Megközelítés

A Mester utcáből nyíló utca ,a parkolás nem egyszerű,de nekem szerencsém volt BKV a Körút közelsége miatt nem lehet gond

Helyszín

A lakás modern épületben található ,jó állapotú,érzékelhetően többen rendelnek, a baszoba kis méretű a célnak megfelel francia ággyal a fürdő rendbentiszta

Hirdető külseje

A képeknek megfelelően némi túlsúllyal rendelkező lány aki ezt a tipust kedveli az értékelni fogja

Action

Miután beléptem a szokásos bemutatkozás ,átbeszéltük hogy a lehetőleg sok mindent szeretnék megvalósítani a rendkívül sok lehetőség közül.miután a fürdőböl visszatértem állva kezdtem az ismerkedésd a nagy melleivel egy -két csók is elpattant ,majd leültettem az ágy szélére így kínáltam fel szopásra a farkam amit azonnal kezeléásbe vett ,azt mondhatom jó technikával cumizott amikor elérkezettnek láttam az időt a fejét fogva húzteam a farkanra tövig amit elég jól türt nyálazva levegőért kapkodva.igyekeztem a legtovább elhúzni,JÓ VOLT ,DE NEM AKARTAM IDŐ ELŐTT ELMENNI ! HANYATT FEKTETTEM ÉS ÉN NYALTAM ELŐSZŐR A MELLEIT MAJD A PUNCIT KÖZBEN ÚJJAZVA ,nem volt ellenére de orgazmust nem sikerült elérni azt gondolomkövetkezett a szex amit mindenpózban igyekeztem kipróbálni vele jó hosszan de az idő fogyott és éreztem hogy mindjár elélvezek ,de a popót is ki akartam próbálni ha már mint lehetőség adott ekkor hátulról csusszantam viszonylag könnyedén a popóba azonnal vad tempóban kezdtem nem nyafogott sőt bíztatott így elég hamar végem lett nekem is az egy órának is Ha legközelebb meglátogatom vagy hosszabb időre kell menni vagy nem kel minden lehetőséget kihasználni mert így az én hibámból kapkodóssá vált

Ezt így kellett volna beküldened(webmesteri verzió, javítás):
Miután beléptem a szokásos bemutatkozás ,átbeszéltük hogy a lehetőleg sok mindent szeretnék megvalósítani a rendkívül sok lehetőség közül.
Miután a fürdőből visszatértem, állva kezdtem az ismerkedés a nagy melleivel. Egy - két csók is elcsattant , majd leültettem az ágy szélére, így kínáltam fel szopásra a farkam, amit azonnal kezelésbe vett. Azt mondhatom, jó technikával cumizott. Amikor elérkezettnek láttam az időt, a fejét fogva húztam a farkamra tövig, amit elég jól türt, nyálazva levegőért kapkodva. Igyekeztem a legtovább elhúzni.
Jó volt, de nem akartam idő előtt elémenni. Hanyatt fektettem, és én nyaltam, először a melleit markolászva, majd a punciját ujjazva (gondolom ezt akartad írni - webi). Nem volt ellenére, de azt gondolom orgazmust nem sikerült elérni.
Következett a szex, amit minden pózban igyekeztem kipróbálni vele. Jó hosszan próbálkoztam, de az idő fogyott, és éreztem, hogy mindjárt elélvezek.
De a popót is ki akartam próbálni, ha már mint lehetőség adott.
Hátulról csusszantam be viszonylag könnyedén a popóba. Azonnal vad tempóban kezdtem, nem nyafogott, sőt bíztatott, így elég hamar végem lett nekem is, és az egy órának is.
Ha legközelebb meglátogatom vagy hosszabb időre kell menni, vagy nem kell minden lehetőséget kihasználni, mert így az én hibámból kapkodóssá vált

Valahogy így. Nem gondolom , hogy a képesség hiányzik, inkább az akarat és hozzáálás terén kell fejlődni. Remélem azzal, hogy ennyi időt elb@ftam a példával, motival arra, hogy legalább az ébn gyatra irodalmi szintemet megüssed a jövőben :) -Webi

Elszámolás

AZ ELŐRE MEGBESZÉL ÖSSZEG VOLT AMI AZ ÉTLAPJÁHOZ KÉPEST BARÁTI EXTRÁKAT NEM SZÁMOLT

Kriszta, nagyon jó szexpartner

  Eugen_von_Kelepe

Egyeztetés

Szombat délelőtt nyitás után tíz-tizenöt perccel hívtam. Nem sikerült elérni, de tíz-tizenöt perccel később megcsörgetett. Visszahívtam: bemutatkozás, időpontfoglalás komplikációk nélkül, emlékeztető a bővebb infóból már ismert tiszteletdíjról. Ő kezeli a telefonját.
Annyi negatívum volt, hogy a címet-környéket nem adta meg a telefonban, úgyhogy egy-másfél órát izgultam, hogy eltalálom-e a kerület közeli környékét.

Megközelítés

Találkánk előtt fél órával külön kérés nélkül érkezett SMS az utca nevével és a házszámmal. Őszintén megmondom, meglepődtem: miután telefonos egyeztetésünk után nem érkezett öt-tíz percen belül útbaigazítás, inkább becsületből indultam el a 9. kerület felé, és fogadtam volna rá, hogy ebből egyeztetési problémás beszámoló lesz.

A véletlen úgy hozta, a múlt évtized elején öt évig pont ugyanabban az utcában laktam, amiben a rendelője van. - Higgyétek el, a parkolás esélytelen, de siker esetén is fizetős. Ha nem lehet megúszni az autózást, akkor javaslom az öt-tíz perc sétára lévő Corvin pláza parkolóját.
Egyébként jó környék, aki itt lakást ad ki, annak csak félgőzzel kell dolgoznia. - Ez összefüggésben van azzal, hogy busszal-metróval-villamossal alaposan ellátott környék: én is ezekkel éltem. (És lesz ez jobb is, amikor a 3-as metró ismét teljes szakaszon járni fog.)

Találkánk előtt húsz perccel SMS-ben jeleztem, hogy negyed óra késés esélyes: ez egy helyes becslés volt, úgyhogy először nem írhatom a beszámolómba, hogy óra-perckor felhívtam a kapu előtt.
Annyi óvatos csalás van az útbaigazításban, hogy az utca túloldalán lévő házszámot adta meg. Telefonban odanavigált a helyes házszámhoz, elmondta milyen számot üssek a kaputelefonba, nyitotta a kaput, és mondta, hogy X-ik emeleten lifttől Y irányban vár egy résnyire nyitott ajtó. - "Várlak!"

Helyszín

A lányoktól megszokott sztenderdeknek megfelelően a rendelő a valószerűtlenség határát súrolóan tiszta és rendezett volt. - Ha ilyen lakásban járok, akkor tudom: vagy fogorvos, vagy örömlány rendelőjébe tévedtem.
Előszobában más vendégnek semmi nyoma (cipők és kabátok hiánya). Az előszoba mellet egy stratégiai ponton elhelyezett spanyolfal mögül TV-műsor hangjait fedeztem fel: ott lehet a lányok szociális helysége.
A kicsi baszobában szinte az egész helységet betöltő friss lepedős-törülközős franciaágy. - Nyugalom: az "egynyolcvanas" átlagosságommal kényelmesen elfértem rajta.
A fürdőszobában zuhanykabinban lehet tisztálkodni. Csakis a drogéria-fetisiszták kedvéért: hét-nyolcféle tusfürdő, kétféle szájvíz állt rendelkezésemre. Plusz az elmaradhatatlan műanyag felesespoharak, és a kifogástalanul friss és illatos nagy törülköző.
A WC a szomszédos helyiség, de a logisztika ügyes volt, és Krisztán kívül nyomát se láttam másnak.

Hirdető külseje

A képeken látható hölgy fogadott, alig valamit takaró, és inkább dísznek felvett necc testharisnyában és fekete magassarkúban. Sminkje is ízléses volt: operában sem keltett volna feltűnést sem a hiánya, sem a túlzása.
Vagány rövid vörös festett haj, egyetlen diszkrét orrpiercing, csinos fülbevaló, zöld szemek, kedves arc. - Hogyan mondjam el, hogy ne legyen felismerhető, de megnyugtassam az izgatott leendő vendégtársaimat? Sandra Iront és Erős Antóniát így képzelem el nőiesen telt MILF-ként.
Mert egy csinos érettebb és tapasztaltabb hölgy fogadott: az életkor passzolt.
A képeivel sem csalt: nőiesen telt "alma" testalkat, gigászi keblekkel. (Tapintatosan: uraim, Önök se kérjék számon a fizika megcsúfolását. Itt nem járt szike.)
Összkép: egy nagyon csinos és igényes, "töltött galamb", fiatalos anyuka.

Action

Gyors és diszkrét bejutás után köszönés, bemutatkozás, és…
"Ne haragudj, hogy késtem, megfeledkeztem valami fontosról. Csokit venni Neked!" - Egyébként sem volt harag, szóba és éreztetésre se került a tíz-tizenöt perces késésem.
Cipőt le, baszobába be: megkérdezte, akarok-e zuhanyozni. Indulás előtt zuhanyoztam otthon, nem volt túl megerőltető a metrózás-villamosozás, de a mosdót használni szerettem volna és utána tiszta műszerrel megtisztelni. Megmutatta a fürdőszobát, és kaptam egy friss törülközőt.

Visszatérve nem húztuk az időt: csókolózni és ölelkezni kezdtünk egymás mellé heveredve, előbb lelkesen ismerkedve, majd bemelegedve kis nyelvjátékot bevetve.
"Most már Téged is csomagoljunk ki a textilből!" - és kiszabadult addig is keveset fedő necc testharisnyájából. Csókolóztunk még egy kicsit, majd megkértem franciázzon.
Finoman nekilátott: pornós kivégzésnek nem nevezném - vagy csak lehet, hogy túl durva pornót nézek? -, de nem is azt a monoton szűzlányos szájjal simogatást kaptam, amitől akár háromnegyed órán át sem érez semmit vendég. Kellemes, technikákkal, célterülettel, vadító gesztusokkal kísérletező franciát kaptam, aminek minden motívuma pont "olyan" jó volt.
Pár perces bevezető után indítványoztam, hogy hatvankilencezzünk. Pózváltás, kis igazítás, rajt, és… Te jó ég, Kriszta pár perc múlva már menekítette örömmámortól érzékeny kelyhét nyelvem elöl.
Kis szusszanás után kértem tőle gumit, és azt, hogy ő legyen felül. Magába vezetett, megkapaszkodott az ágy fejtámlájában, és elkezdett "rúdtáncolni". Extázisközeli arca és gigantikus mellei fantasztikus kilátást nyújtottak nekem… Nem túl sokáig. Egek, már kettő-nullra vezet?
"- Ilyen könnyen élvező típus vagy?
- Csak ha fent lehetek."
Mit tagadjam: jól esett, hogy ő is megtalálja az örömét velem.
Megkértem, hogy popsiban folytassuk. Előkerült a síkosító, kent rám és kentem rá, majd a hasára feküdt. - Végül is eddig ő tornászott.
Őszintén bevallom, popsijába nem jutottam be: ez a többedik hasonló alkalom, a gumi és az anális örömök nálam ütik egymást. Türelemmel állt próbálkozásomhoz: három kísérlet, három ajkakkal felkeményítés - "De egyébként működik neked!" -, három póz (kutyus, lovagló, fordított lovagló).
Inkább még egyszer kértem fincsi franciájából. Az előzőekhez hasonló kísérletező változatossággal kényeztetett, míg váratlan felfedezést tettünk. Kényeztetésem közben ujjai a nyílásomhoz jutottak, és még kívülről is fantasztikusan jól esett. Kértem, hogy így folytassa, és meg is lett az eredménye: eddig sem volt mostoha sorom kezei és ajkai közt, de csak pár percet adtam magamnak, hogy ezt bírni fogom. - Ez bejött. A számításom is, és Kriszta kényeztetése is. Perceken belül ajkai közé lövelltem.

Diszkrét és gyors tisztálkodás mindkettőnk részéről, majd egymás mellé heveredve csókokkal kísért társalgásba kezdtünk.
Kis idő múlva megkértem, hogy masszírozzon meg.
"Krémmel vagy krém nélkül?" - Fogalmam sem volt, melyik opciónak mi az előnye, Kriszta tájékoztatott, és választásom után ismét a kezei közé kerültem.
Mindig isteni, amikor dögönyözik az ember hátát, fűszerezve ezzel társalgásunkat, és eddigre ellazítva görcseimet.
Annyit talán elpletykálhatok: tanult és tapasztalt hölgy, felelősségteljes munka mellet vállalja ezt a másodállást, és bizony aznap a vendégek után várta az éjszakai műszakos "rendes" állása. - Minden lánynak jár a tisztelet, de arra kérem vendégtársaimat, Krisztát különös tisztelettel rajongják körül. Ő nem egy gaz közül kinőtt vadvirág, akiről minden lepereg.

"Egészségedre!" - ilyen tapintatosan és kedvesen még nem adták tudtomra, hogy letelt az időm.
A felajánlott búcsúzuhany lehetőségével nem éltem: nem izzadtam bele abba, hogy szokásom szerint kiszolgáltattam magam. :-)
A kapun kilépve rápillantottam az órámra: Kriszta megajándékozott azzal, hogy a késésem nem vonta le az időmből. - Ezúton köszönöm ezt is Neki.

Elszámolás

Érkezéskor és bemutatkozás után átadtam az ajándékba hozott csokival - figyelem! Az adatlapján ott van a kedvence. - együtt a bővebb infóban és a telefonban megadott tiszteletdíját rejtő borítékot, amiről egy árva szó sem esett.
Ez két-három éve az új pesti átlag, talán a sáv alsó része.
Az alap menü mindent tartalmazott ami ahhoz kell, hogy egy "normál" együttlét során ellazulva önfeledten átadhassam magam kettőnk játékának. (Az elmúlt pár évben a NFVSZ egyre több lánynál extra. Ahogy a joghurt sem kerül többe, csak kisebb a pohár.) - Sőt, egy kicsit több is: a popsi az alapban van, és az alap tényleg alap, nincs egy extrányival az átlag fölé emelve markecing-trükként.
Természetesen se TP, se időhúzás, se infláció.

Kriszta, lehetne jobb szexpartner

  Ulysess

Egyeztetés

Gyorsan könnyen ment, üzenetben. Hamar megvolt az valasz is.

Megközelítés

A parkolásról nem tudok nyilatkozni, de mivel belvárosi cím, így biztosan kell rá időt szánni. Tömegközlekedéssel teljesen jól elérhető a helyszín. A dologhoz hozzátartozik, hogy a cím melyet megadott nem az az épület ahol dolgozik, hanem a szemközti.

Helyszín

A házban van lift, így lépcsőzni nem kell. A lakás egy régi építésű igenyesen felújított hely. Nem egyedül dolgozik, ami nekem mondig negatívum. Szeretem ha ezt közli velem az illető mielőtt a randira kerül a sor. Ezért nálam aki nem egyedül van a lakásban maximalisan hármast kaphat mindenre, de azért a fürdőnek adok négyet, mert tetszett. A szoba épphogy akkor amekkora az ágy benne. Valamint egy nagy TV van bent, mely végig ment.

Hirdető külseje

Hát, nem igazán tudom mit is mondjak. Nem szeretek negatívumot írni soha, de muszáj vagyok. A képeken nagyon sok a retusálás. Nagyon-nagyon sok. Erősen túlsúlyos hastájékon a hölgy és a mellek ugyan nagyok, de nem olyan meretűek mint a képen és messze nem olyan Az arckitakarás nyilván a diszkréció miatt fontos neki, de hogy elmondjam nekem nem jött be. Összességében azt mondanám hogy az utcán nemhogy nem fordulnék utána, észre sem venném. Intimtájékon a borotválás nem sikerült valami jól. Hosszabb szőrszálak apró pamacsként maradtak a bejáratnál. A megadott 37 év minimum 43.

Action

A fent említett negatívumok ellenére maradtam, mert mindig érheti kellemes meglepetés az embert. Ezúttal nem így történt. Visszatérve a fürdőből kis ölelkezés, majd leült az ágyra és mondanám hogy szopni kezdett, de nem. Szívni kezdett. Ramarkolt a tövére, majd a makkot bekapva iszonyatos erővel szívta, de csakis a makk volt a szájában. Ez ment egy-két percig, majd hanyattfeküdtem és hagytam hadd csinálja. Csak viszonyításképp. Nekem az első dzsinnt kiszabadítani a lámpásból sosem tart 5 percnél tovább. Eléggé kanosan szoktam menni lányokhoz. Ez az 5 perc, nála min. 10 volt de lehet 15. Nemhogy rossz a technikája, kifejezetten pocsék. Felmerül bennetek a kérdés, miert nem tettem szóvá, miért nem jeleztem neki. Ezt jelezni kell? Egy ilyen "szolgáltató" feltételezhetően ért ahhoz amit csinál. Hát ebben az esetben nem így volt. Tudom hogy nem olyan régóta csinálja, de akkor sem tini már és érthetne valamennyit a férfi testhez. A szerszám közben egyáltalán nem volt kemény. Ettől a technikatol nem tudtam felkeményedni, de azért valahogy sikerült elsütni. Aztán fordultunk, gondoltam megmutatom, hogy is kell a masik felel szájjal kielégíteni. Hát az alkata miatt nehezen hozzáférhető a punci. A csiklója átlagnál nagyobb, de a sulyfelesleg miatt, állandóan kezzel kell széthúzni a szeméremajkakat. Élvezte a ténykedésem, de akármit csináltam nem élvezett el. Olyan 20-25 perc után feladtam, elfáradtam az állandó kézi rásegitésre az ajkaknál. Majd kérdezte megprobálom-e másodszor, megpróbáltam. A helyszínnel kapcsolatos fent említett dolgok itt ütöttek be. Miközben próbált életet lehelni belém a kolléganőjének vendége érkezett. Ezek a hangok nagyon zavaróak voltak, valamint kozben megállás nélkül ment a TV, és legnagyobb sajnálatomra a műsor érdekesebb volt mint a hölgy orális mutatványa. Második menet nem sikerült, gyors tusolás és távozás.

Elszámolás

Előre történt, az ár alacsonynak mondható, de szerintem ennek megvan az oka. Sok dolgot alapban vállal amit mások nem, ezért már gyanúsnak kellett volna lennie az egésznek számomra, hogy nem éppen magas minőségű szolgáltató.