Kingus Szexpartner Budapest, XI. kerület

Beszámolóim

Kingus, istennő szexpartner

  Wedge

Egyeztetés

Írásban történt. Simán ment minden, írtam neki , hogy mikor jó nekem, ő pedig gyorsan válaszolt.

Megközelítés

Kocsival mentem a kilencből , Lágymányosi hídon át . Tíz perc sem volt .

Helyszín

A lakás maga a lakás egy új építésű házban van. Igényes kis garzon és szép tiszta. A fürdő teljesen tökéletes . Igényesség minden részlete. Törölköző előre bekészítve, tusfürdőből is láttam jó néhány darabot.

Hirdető külseje

Mély barna szem, mosolygós arc ,kedves dallamos orgánum. Gyönyörű hosszú fekete haj, pont mint a képeken. Falni való érzékeny cicik és libidó gerjesztő popsi.

Action

Az évődés már az első másodperctől megindult. Bújik , mint egy cica .Közben csókolózunk és hozzám dörzsöli a formás popsiját .
Majd segédkezett a vetkőzésemben , hamar a lényegre tapintott és kezelésbe is vett. " Csak tesztelem , hogy jól működik-e ? " Működött azonnal .
Fürdésből visszaérve, ágyon elnyúlva feküdt mint egy fekete párduc . Ahogy mellé bújtam azonnal bizonyságot adott végtelen francia tudásáról . Mélytorok sztár lehetne , ha lenne ilyen besorolás . Ezalatt végig úgy fordul, hogy elérjem minden apró zugát.
Utána az ágy szélére navigált és elém térdelt úgy, hogy közben folyamatosan a szemembe néz a gyönyörű tutajos szemeivel .
Gumi húzást követve lovaglásba kezdett. Először simán hátulról, azután oldalról lovagolt. Szinte pörgött a farkamon . Olyan mozdulatokat amit pornó filmekben sem látni .
Aztán missziben majd doggyban toltuk. Ezalatt folyamatosan csókolóztunk , igazi nyelves csókók voltak. Aztán én kényeztettem a francia tudásommal . Aztán megint franciázni kezdett, Én az megint az ágy szélén ültem , drágám előttem térdelt ismét. Extra változatosan csinálta . Elég sokáig vissza tudtam magam fogni de végül a szájában ért utol beteljesülés. Mintha mi sem nem történt volna ,kényeztetett tovább . Aztán finoman át masszírozott , ez is isteni volt. Ezalatt végig beszélgettünk , nagyon értelmes , intelligens lány. Még egy gyors tusolás, majd a távozás mezejére léptem.

Elszámolás

Az elején adtam át .

Kingus, istennő szexpartner

  FreddieMercury

Egyeztetés

Elsőre felvette, tájékoztatott, hogy ami fel van tüntetve az adatlapján azt mindent vállal .

Megközelítés

Autó+Gps=sima ügy . Ebből következően nekem nagyon könnyű volt .

Helyszín

Kicsi garzon , ami nagyon hangulatos . Látszik , hogy gondos a hölgy . Érkezésemkor még Kv-val is megkínált !

Hirdető külseje

Számomra meseszép . Tudom ez szubjektív .Tehát érdemes elmenni hozzá és saját szemmel megtapasztalni !

Action

Miután átbeszéltünk mindent, közelebb lépett hozzám és akkor finoman elkezdtünk csókolózni. Mint mindenben, ebben is nagyon egy hullámhosszon voltunk, így ezt el is nyújtottam , mert jó volt. Ezután az ágy felé haladtunk, ahol hanyatt feküdtem, majd ő rám, és a nyakamtól egészen a farkamig mindenhol végigcsókolt, majd a szájába vett és finoman kéz nélkül kezdett el dolgozni rajtam. Mikor észrevette rajtam, hogy közeledek a végéhez, akkor még lassított kicsit, majd amikor érezte, hogy mehet tovább, akkor gyorsított. Olykor olykor bevette olyan mélyre, hogy éreztem a torkát , hát nagyon komoly érzés volt azt kell mondjam ! Mivel én ilyet külön sose kértem senkitől, de ő magától ezt érezte jónak, így vissza nem tartottam !
Egy idő múlva cseréltünk , én fektettem a hátára és én is végigcsókoltam mindenhol, majd elérkeztem a csodás puncikáhóz, amit elkezdtem falni, amire mondta, hogy ő nagyon lassan szereti, ezért lassítottam a tempón. Igazán lassan és érzékien szereti. Ezt elég hamar a tudtomra is adta a teste , és láttam az arcán is, hogy élvezi rendesen . Ennek meg is lett a végeredménye , remegve , satuként szorította a combja a fejemet az orgazmusa közben !
Hagytam lenyugodni, ami után megint kicsit ő kényeztetett, majd húztuk a gumit és kezdődött a csoda . Kérdezte, hogy ,hogy szeretném, mondtam, legyen először ő felül. Ennek eleget is tett.Először a szokásos lovagló pózt mutatta be, majd szépen beleguggolt. Hát az valami csodálatos érzés és látvány is volt. Mikor kicsit elfáradt, cseréltünk és misszionáriust vettük elő a választékból , ahol pikk-pakk utolért a vég. Mikor már éreztem, hogy jövök, ezt ö is látta rajtam és a fülembe súgva erotikusan rá is segített. Szusszanva beszélgettünk !
Mikor érezte, hogy elég időt hagyott a pihenésre, megcsókolt és a fülem felé vette az irányt , amit nem mondtam neki, de nagyon imádok és fél perc alatt fel is húzott.
Ezután ismételten elkapott és most egy hosszabb kényeztetésben volt részem, még több mélytorkkal ! Úgy éreztem, hogy nem tud vele betelni, ami nagyon jó érzés volt.
Ezután hátulról kényeztettem kicsit a nyelvemmel, majd kérdezte, hogy elkapom e így hátulról. Még jó ,hogy !
Majd négykézláb folytattuk, aztán a hasára feküdt és úgy toltuk , majd megkérdezte, hogy összezárhatja e a lábait hason. Úgy is nagyon jó volt !. Végig , erotikusan kéjes együttlét volt, ahol még a gumin keresztül is éreztem, hogy olyan nedves, mintha a barátnőm lenne, és csak engem akarna. Majd jött a kérdés, hogy szeretném e a popsiját is megismerni belülről. Nem mondhattam nemet, így némi síkosítás után lassan bejutottam hátulról , ahol egy kicsit hagytam, hogy szokják egymást a szervek. Majd mondta, hogy mozoghatok, így utána lassan gyorsítottam, majd lassítottam !Kicsit sok lehettem neki méretügyileg ,ezért visszatértünk a puncikába ! Nyakamba vettem a tappancsait, mélyen a szemébe néztem és így hajszoltuk egymást . Éreztem, hogy nagyon forró és nagyon nedves, ami segített meggyorsítani élvezetem eljövetelét !Sajnos itt már én késésben voltam , részéről nem volt gond az idővel . Nagyon gyorsan összeraktam magam , és rohantam .

Elszámolás

Egyik részét előre adtam oda , akkor még nem tudtam mi lesz a végkifejlet .

Kingus, istennő szexpartner

  Simoncsics

Egyeztetés

Tegnap beszéltük meg a délelőtti programot , nagyon intelligens , ez már a telefonban is kiderült.

Megközelítés

Kocsival könnyen megközelíthető , a többit nem tudom .

Helyszín

Kicsi garzon lakás , mindennel felszerelve . Tökéletes randi helyszín.

Hirdető külseje

Egy fantasztikus kis egybe szettbe fogadott ami igazán nem sokat takart , egyből el is kezdtem lenézni róla . Azok a csodálatos mellek kérik a tekintetet folyamatosan .

Action

Érkezéskor tüneményesen , üdítővel és kávéval kínált . Kicsit beszélgettünk , nagyon okos művelt lány . Gyorsan a fürdőbe vettem az irányt , mert már nagyon meg akartam kóstolni . Mikor végeztem már bent várt és figyelt azokkal a gyönyörű szemeivel . Egy isteni finom csókcsatával indítottunk , csókja mint a méz . Elvarázsolt és nagyon beindított . Közben a kezeim elkalandoztak a csodás keblekre , amik nagyon érzékletesen jelezték a számukra tetsző kényeztetést . Meg kellet ízlelnem a melleit , mintha csak a menyországban jártam volna , ekkor már megjött a csodalány hangja is , ami csak tovább isnspirált , hogy boldoggá tegyem . Majd tovább haladtam lefelé apró csókokkal , míg el nem értem a legfinomabb puncit amit valaha kostoltam . Nagyon szereti a ha kényeztetik és ha oda figyeléssel foglalatoskodik az ember , remegős orgazmust kapsz ajándékba!!!!! Kis szusszanás után közölte , hogy revansot kell vennie , mondjuk ekkor már a szájában voltam félig . Imád kényeztetni ez már az első mozdulataiból kiderült . Érzéki és mégis tüzes , hol finom és gyengéd ,hol egy igazi ragadozó . Le kellett állítanom szopás közben , mert nem így terveztem az elmenetelt . Nevetett nagyon ! Áttértünk a papás mamásra , védőfelszerelés közbe iktatásával . Először misszibe , nagyon finom szűk és forró punci fogadott , úgy tűnt ,számára is kellemes ha megfelelő dinamikával ostromolják . Néhány perc múlva kértem , hogy forduljunk kutyusba (így nyertem egy kis időt is ) , óhhh az csodálatos popsi , már a látvány is az elélvezés felé sodort , majd belecuppantam isteni puncijába és egy hatalmas vágtát követve üvöltve élveztem el .

Elszámolás

Kávézás közben , még az elején rendeztük .

Kingus, felejthetetlen szexpartner

  Kadarka001

Egyeztetés

Már régen szemeztem itt a hírdetésével, nem is tudom hogy nem jutottam még el hozzá. Előtő héten hívtam. Elég korán jelezte hogy hívható mivél én meg nem alszom jól gondolom felhívom. Fel is vette pár csőrgés után nagyon kedves, cserfes, jófej hölgy már telefonban szimpatikus volt. De mivel csak érdeklődtem, mert szűkős volt az hétre a menetrendem még nem volt biztos hogy tudok menni. Megegyeztünk a VTR-ben hogy majd ha látom tudok-e menni ott bejelentkezem. Pár napra rá használtam is a VTR-t. Később válaszolt rá de csak egy fél óra csuszással már tudott is fogadni. Pont a Budapesten jártam és már siettem is hozzá.
Érdekes

Megközelítés

Kondorosi Lakópark ami hát vegyes érzelmeket vált ki mivel rengeteg sikertelen és rossz randi tapasztalat van ennek a kerület táján. Villamos az ide vezet meg még buszt is láttam (114-es talán). Parkolni lehet szerintem a reál vagy az aldi parkolójában bátran, de még a benzinkútnál is elég sok hely van. Trükös, mert két bejárat van,
A meg B (B a helyes válasz).

Helyszín

Kis séta a belső udvarba, csengő és emeletre fel, lift szembeni ajtó már nyilik is. Kis studió lakás vagy mifene, konyha egyben a napppalival. Itt egy masszőr ágy feszít a szova közepén, fürdő a lakás méretéből kicsi, de tiszta rendezett, szajvíz előkészítve, túsfürdő egy pár bőven sok. Tetthely az egy kis elrejtett zúg amit észre sem vettem francia ággyal. Ez valami új építési stílus lehet, alig vettem észre.

Hirdető külseje

Nagyon szép hölgy nőies alkat, beléptwm már a nyakamba is ugrott, csók és ment a kérdez felelek. Nagyon kis beszédes és elragadó, egyből megvolt az összhang. Jó sokat csacsogtunk mindenről repült az idő peddig még csak az ajtóban áltunk 😆. Kérdezte iszom e valamit, kaptam egy dobozos zero colát. Egy világos rózsaszín csipkés body volt rajta.

Action

Gyors zuhany aztán szaladtam gyorsan hozzá. Kiérve sehol senki, nézem hova lett. Mondja gyere kövesd a hangom. Akkor látom az elrejtett kis zúgot a nagy ággyal, bár a tükőr segített. Itt feküdt én meg már huppantam is le mellé és zokszó nélkül csókolozni keztünk. Nagyon finom és érzeki ami hát nekem ez a keményedés fő forrása. Simi ahol lehet és ő már a farkam cirogatta, mondta akkor másszak kicsit feljebb és és kényeztett. Itt egy eszméletlen jó franciát kaptam már szinte itt eldurrantam majdnem. Kértem gumit, de ő mondta hogy még játszana itt szívesen. Kell az a gumi mielőtt idő elött vége lenbe a randinak. Gumi fel és ő jött felülre. Belém ült és itt elő is kerültek a cicik a csomagolásból markolászás, majszolás céljából. Szép, formás cicik élmény bele dugni a fejet. Közben csókok is folyamatosan csattanak el a csatamezőn. Kértem váltsunk pózt szemből is jó lenne a móka és már ment is a misszi. Ez is nagyon jó. Jobb lábát felhajtottam és így csináltuk egy rövid ideig, mert mondta hogy nem uszom meg hogy ne csináljuk hátulról. Na jó akkor most váltsunk, mert mindjárt tűzparancs lesz. Váltás kutyusba és itt elő került egy "elektromos villanykörte"💡😉. Kérdezte nem e zavarja hogy használja vagy szeretem-e. Nyugodtan mehet, bár én nem használtam még ilyet. Elkezdtem szép lassan fokozatosan támadni hátulról közben markoltam a fenekét és a hátát. A kis zizegő segédeszköz is munkához látott, érdekes érzes volt, de főleg a vendéglátom örömére. Ennek hatására nagyon hangosan elkezdett nyögdecselni és orditani amitől én nagyon beindultam és erősebben keztem tolni. Megmatkoltam a body hátsó pántját mint a kocsiban a majré vasat és úgy dugtam. Itt már remegett az egész teste, hát mondom olyan nincs hogy én meg így maradjak. Mondta ez az tépjed. Több se kellett úgy telelöttem a gumit hogy rárogytam. Lihegtünk mint a csutakos lovak. Rendesen szédültem, kérdeze jól vagyok-e, mondom valaszolok ha már földkörüli pályára áltam újra. Ezen jót nevetet. Kis pihi, tisztálkodás és beszélgetés. Itt tényleg jó sokat beszélgettünk kb. mindenről, de föleg milyen "szerencsések" vagyunk az életben és azt hogy ezt is kinevetjük. Itt már bőven időn túl voltunk aztán itt elbeszéltük volna az egész napot is, de mindkettönknek még dolga volt. Gyors zuhany aztán beszéltük ha erre repkedem akkor jöjjek, mert jó fej vagyok meg szimpi, ne hezitáljak mint eddig. Kérés rögzitve, nincs kizárva. Csók és írány a vadon.

Elszámolás

Extra nem tudom van-e, én a classic vonalat képviselem abvan peddig amitvén szeretek az alapként voltak. Nem került szóbaban egyántalán. Legvégén letettem s konyhapultra és megköszönte meg persze én is.

Kingus, felejthetetlen szexpartner

  madal

Egyeztetés

Többször beszéltünk már telefonon , most végre összejött a randi . Már amikor először beszéltünk telefonon akkor levett a lábamról . Szuper intelligens nő , jó húsz percet beszélgettünk . Kifinomult választékos beszed stílusa , jó humor és az orgánuma nagyon ösztönzően hatott. Ő egy igazi gésa !

Megközelítés

A Kondorosi Lakóparkban található , Én autóval mentem és könnyen oda jutottam . Parkolni a lakópark Fehérvári úti részén tudtam .

Helyszín

Takaros kis lakásban fogad , ami nagyon hangulatos. A háló részben kényelmes nagy ágy van , a fürdő jól felszerelt

Hirdető külseje

Fekete hullámos hajzuhatag keretezi szép arcát aminek az ékköve a csodálatosan mély barna szempár . Nehéz elszakadni a tekintetétől , pedig bőven van mit nézni rajta. Szép nagy kemény mellek , gyönyörű tükörsima punci , és a lábai amik kimondottan izmosak és formásak . Egy lábimádó órákig ellen velük. Minden porcikája izmos és feszes , mint kiderült minden nap foglalkozik a testével. (Én is foglalkoznék!)

Action

Érkezéskor kávéval kínált kedvesen , aminek nem tudtam ellenállni. A kávé , a mosolya és a beszélgetés már felért egy tökéletes randival . Pedig a java csak ezután következett. Gyors fürdést követően az ágyon folytattuk az ismerekedést . A szájunk folyamatosan járt ,de hangot már nem annyira adott ki. Csók, csókot követett . Érzéki és vad táncot jártunk egymás szájába. Közben már a kezünk is a másikat simogatta ,kényeztette ahol csak bírta. Majd megindultam lefelé , hogy a gyönyörű duzzadó mellbimbóit megízleljem . Először csak a nyelvemmel köröztem a bimbokon , amikor belebúgott a fülembe. Ez olaj volt a tűzre , rácuppantam amennyire csak tudtam . Csókoltam, szívtam nyaltam, ösztönösen . Rászorított a mellére rendesen. Imádom az olyan Nőt aki ennyire élvezi a kényeztetést. Kezemmel kitapintva csiklóját ,finoman ott is bevetettem magam . Ő búgott zihált és még jobban szorított magához. Aztán olthatatlan vágyat éreztem, hogy kinyaljam. Gyorsan hanyatt fordítottam és a combjai közé csusszantam. Ahogy elkezdtem a nyelvemmel kényeztetni ,megint jött a búgó hang , ami zene volt füleimnek. Csiklója elkezdett kibújni rejtekéből és Kingu egyre hangosodott , majd a csípöje önálló életre kelve táncolt a nyelvem alatt . Aztán úgy két percre rá a combjai fejemre szorultak hatalmas remegés közepette kis sikolyt követve megszólalt " azt a kurva ". Gyönyörű orgazmusát egy életre megjegyeztem! Hagytam kicsit pihenni. Közben a II. világháborús történelemről beszélgettünk , mindent tudott. Aztán bevetette magát ,hogy stílszerűek legyünk azonnal a periszkópra vetette magát. Édes jó istenem , az a szópás ahogy a szájába vett a csoda kategória. Először szende szűzlányos felderítésbe kezdett. Közben a szemeink egymást fürkészték. Az enyém néha elhomályosodott ahogy fokozta az intenzivitás az övé csillogót huncut módon. Finoman a fejére tettem a kezem ,mire ő a torka mélyére engedett . Be kell valljam majdnem megsoroztam a torkát . Néhány másodpercen múlott csak . Itt időt és gumit kértem . Mind a kettőt megkaptam. Mondtam neki , hogy sanszos hogy nem sokáig fogom már bírni, és kutyusba szeretném . Csillogó szemekkel mondta , hogy jó mert az a kedvence. Gyorsan feltolta a gyönyörű popsiját , igazi optikai csoda volt . Semmi finomkodás ,durr bele . Nem volt nehéz dolgom , mert már tocsogott rendesen . Ahogy bejutottam ,ziháló hangon megszólalt ,"ne kímélj ". Á végem volt , nem tudtam ellenállni . Pardon a kifejezésért , olyan szinten b@sztam ,mint még senkit ! Közben ő nyöszörögve: "még,abba ne hagyjad " . Szerencsénre úgy két perc után nagyon elkezdett remegni , a puncija összeszűkülve satuba fogták a farkamat és szinte kiabálva bejelentette ,hogy elmegy . Ok , akkor Én is ! Nem tudom melyikünk öröme volt hangosabb! Élvezés után egymáson pihegtünk , nem tudom mennyi időt .Aztán még kicsit tudtunk beszélgetni , aztán indulnom kellett .

Elszámolás

Az elején , kávézás és beszélgetés közben estünk túl rajta !

Kingus, felejthetetlen szexpartner

  sztbali

Egyeztetés

Telefonon vettem fel a kapcsolatot a Kingussal és pár percig Diával is beszéltem. Dia, Kingus barátnője akivel fogad vendégeket. A lehetőségek korlátozottak, mert Dia ritkán elérhető, ezért érdemes napokkal előre egyeztetni. Könnyen ment minden.

Megközelítés

Kingus kuckójában már régen jártam, de még emlékeztem rá. Buszokkal és villamossal is jól megközelíthető a hely. Autóval sincs probléma, mert lehet parkolni a közelben.

Helyszín

Kingus kuckója egyszobás garzon külön hálórésszel és egy tiszta higiénikus fürdőszobából áll. AZ ágy elég nagy és elfértünk rajta hárman. A fürdőszobában minden van ami kell. Kaptam szép nagy töröközőt is.

Hirdető külseje

Kingusról a közelmúltban készültek friss képek, amik teljesen visszaadják őt. Helyes arc és hosszú fekete göndör haj. Átlagosnál nagyobb cicik egy kis sebészkési korrekcióval ellátva. Lapos has és feszes markolni való popsi. Kecses lábpárral kiegészülve megkapjuk Kingus teljes valóját. Szexi rózsaszín topban és tangában nyitott ajtót.
Dia Hasonló Kingushoz. Neki a teste sportos, mert aktív ilyen téren. Ezt ő árulta el. Arcra helyes és neki rövid szőke haja van. A mellei nagyobbak, mint Kingusé emellett természetesek. Picit gravitálnak ugyan, de a teste többi része elég feszes. Utcai ruhában láttam meg őt.

Action

Korábban érkeztem megbeszélt időnél, de Kingus éppen hívható volt az oldal szerint, ezért tárcsáztam őt. Jelezte, hogy Dia még nincs itt, de bejöhetek. Megkaptam a szükséges infókat és pár perc múlva már a lakásban voltam. Amíg vártuk Diát addig csevegtünk egy picit és levetettem pár ruhadarabot. Már csak az alsóm volt rajtam amikor Dia megérkezett. Bemutatkoztam neki és ő is el kezdett vetkőzni. Miután kibújt a ruháiból, akkor elvonultunk tusolni, hogy lemossuk egymásról az út porát. Bemásztunk a kabinba, de a fürdő ajtaját nem csuktuk be és Kingus végignézte a közös zuhanyzást közbe pedig ő is levetkőzött. Miután ezzel megvoltunk, akkor egy gyors szájfrissítés után a hálóba mentünk. A két lány az ágyra helyezkedett és én közéjük és felváltva csókolóztam velük. Kingus lejjebb kúszott és elkezdett franciázni és kisvártatva Dia is csatlakozott hozzá. Kingus fejét egy kicsit megmozdítottam és ekkor ő vette a lapot és áttért a zacsik kényeztetésére. Intenzíven kényeztettek engem és utána gumit húztunk. Diával kezdtem a már jól ismert Nyuszi-pózban. Ő még nem ismerte, de Kingus tudta, hogy én ezzel szoktam kezdeni. Belevittem egy kevés lábimádatot a dologba és ekkor Kingus elkezdte kényeztetni Dia melleit. Intenzív tempót diktáltam és felváltva csókolóztam a lányokkal. Váltottunk kutyusba Diával. Kingus melleit kényeztettem a szánnal és hátulról toltam Diának. Dia javasolta, hogy feküdhessen hasa, mert ő úgy szereti, ezért helyezkedtünk egy kicsit és a combjaira ülve ismét beléhatoltam. Közbe csókolóztam Kingussal és simogattam a punciját. Kisebb szünet következett, ami abból állt, hogy gumi le és én az ágy előtt álltam. A két lány felváltva franciázott nekem és utána kaptam egy újabb védőruhát. A folytatás Kingussal történt misszibe és Dia Kingus melleit kényeztette míg én simogattam a testét. Pózt váltottunk és Kingus jött négykézláb és ekkor Dia mellém lépett és én a melleit vettem kezelésbe. Kikésőbb Kingus hasra feküst és én a popsijához helyezkedtem és ismét a puncijába hatoltam. Fordultunk Kingussal és 69-be helyezkedtünk. Megszabadított a vegyvédelmitől és a velem egykorút kényeztette míg én a popsiját nyalogattam. Ismét az ágy elé álltam végül egy páros francia utána négy cicire élveztem. A két lány elvonult tisztálkodni én addig az ágyon elterülve próbáltam visszanyerni az erőmet. Miután sikerült akkor én is vettem egy gyors zuhanyt. A szobában elfogyasztottunk egy kellemes tízórait és közbe csevegtünk. Utána rendeztem a csokrot és Dia lelépett. Kingussal még csevegtem egy picit és frissítőt fogyasztottam. Visszavettem a gönceimet és a cipőm felvétele után búcsúcsókok és ölelések végül tipli.

Elszámolás

A végén rendeztem. Annyi amennyi a telefonban elhangzott és mivel Kingusnál nyilvános a csokor mérete, ezért nem kell nagyon kombinálni a rózsaszálak mennyiségét.

Kingus, felejthetetlen szexpartner

  Mekong

Egyeztetés

Tízkor beszéltük meg a találkozót .Kedves ,magabiztos és nagyon erotikus volt a hangja . Nem hezitáltam egy pillanatig sem .

Megközelítés

Szerintem könnyű a megközelítés .Autóval mentem , egyedül a parkolás jelentett problémát .Pár percnyire találtam helyet.

Helyszín

Lakás igényes és tisztántartott . Nekem kb ennyi volt a lényeg .

Hirdető külseje

Fantasztikus nagy cicik kemény fenék . Szeme gyönyörű szép és igéző. Egy fekete bodyban fogadott, ami még jobban kiemelte a dekoltázsát.

Action

Érkezés után egy nagy ölelés és rögtön irány tusolni. Tusolás után rohanás a tetthelyre már álló farokkal. Szép lassan kicsomagoltam a hatalmas ciciket és markoltam ,csókoltam őket. Szépen lassan leereszkedett gyónásra. Becsuktam a szemem és élvezkedtem , ahogy finoman végig nyalta. Majd rám szól, hogy használjam bátran a száját. Nem is teketóriáztam , és feltérképeztem minden rejtett mélységét. Teljesen felfalt , azt hittem hogy le fog nyelni. Féltem ,hogy így gyors vége lesz a műsornak. Gumiért esedeztem. Lefektettem és szemből támadtam a szűk, forró punciba. Igy csináltuk egy darabig ,néha a lábát a nyakamba tettem. Majd doggyba folytattuk. Isteni vele hátulról csinálni, a popsijától teljesen beindultam. Isteni finom popsi, amibe jól bele tudsz kapaszkodni és közben döngetni hátulról. Első menetnek így is lett vége. A második menetet háttal beleülve kezdtük ,közben a popsiját csodáltam. Majdnem elélveztem tőle, de vissza tartottam magam, még nem akartam ,hogy vége legyen a gyönyörnek. A végére ismét a kutyus lett a befutó . Az mindent visz. Újra becsusszanva a jóba ,markolva húztam magamra a szűk forróságot . Aztán visszatarthatatlan rohammal ostromoltam . Szó szerint mindkettőnk legnagyobb örömére. Meglehetősen nagy hangerővel zártuk a produkciót.

Elszámolás

Ezzel kezdtem miután megérkeztem.

Kingus, felejthetetlen szexpartner

  Crux

Egyeztetés

Gyorsan felvette, segítőkészen elmondta a lehetőségeket. A hangja nagyon tetszett .

Megközelítés

Fehérvári_Kondorosi sarkon van , autóval mentem .A bejutás egyszerű és diszkrét!

Helyszín

A lakás tökéletes , minden rendben van benne , tükrözi a lány hozzáállását .

Hirdető külseje

Tüzes tekintetű szép lány , folyamatos edzés látszik rajta . Izmai kemények , bőre finom . Cici ,popsi kész csoda . Nem is tudtam betelni vele .

Action

A gyors tusolást után a szobába érve meztelenül várt már . Pár percig csak gyönyörködtem benne .
Csoda szép formás mellét ahogy lehetett kézbe és szájba vettem, isteni volt játszadozni velük .
Utána ledőltem az ágyra és kaptam egy csodálatos szopást . Hozzáállás ,technika , érzékiség minden meg volt ami kellett .Már ettől éreztem , hogy nem fogom sokáig bírni . Szívem szerint a szájába élveztem volna , még éppen időben tértünk a gumizásra , így egy kicsit csökkent is a bennem uralkodó feszültség is. A gumírozás után fölém guggolt és belehuppant a farkamba. Erőteljes combizom edzés következett , utána kértem ,hogy forduljon háttal , hogy megcsodálhassam így is . Jó kis csattogos szex volt , túlon-túl jó volt , hatalmas élvezet tört rám .Kicsit restelltem , hogy őt nem tudtam magammal vinni a gyönyörbe . Utána még kaptam egy kis masszázst , közben beszélgettünk .

Elszámolás

A találkozó elején történt .

Kingus, felejthetetlen szexpartner

  Hirobo

Egyeztetés

Két nappal előtte egyeztettük a randevút . Nagyon kedvesen és türelmesen válaszolt minden kérdésemre . Hangja nagyon érzéki , kommunikációja kimondottan intelligens .

Megközelítés

Autóval mentem , megközelítés teljesen könnyen ment . Parkolás majdnem szemben történt .

Helyszín

Helyes kicsi lakás . Teljesen tiszta és rendes , célnak maximálisan megfelel . Jól felszerelt fürdővel !

Hirdető külseje

A képek a valóságot tükrözik , gyönyörű melegbarna szemek , mesés hajzuhatag . Nagyon jó test , minden feszes , rendszeresen sportol .

Action

Megérkezésem után puszival fogadott olyan érzésem volt mintha barátnőmhöz mentem volna. Üdítővel várt kis csokival is megkínált, beszélgettünk egy kicsit, mert már elég régen voltam nála így volt mit megbeszélni. Kibeszélgettük magunkat irány a fürdőszoba egy gyors tusolás után már az ágy előtt várt. Egy igazi hamisítatlan nyelves csókkal kezdtük bemelegítés képen majd az ágyra ülve ott folytattuk ahol abba hagytuk. Kértem, hogy kezdjem én a teste felfedezését már nagyon kíváncsi voltam a cicijeire is így hamar levetettük a felesleges kellékeket és elém tárultak a szép feszes cicik. Nem bírtam ellen állni és kezelésbe is vettem őket a hátára fektettem és mindenét végig csókoltam a szájától a barlangja bejáratáig ahol el is időztem egy kicsit hol a nyelvemmel hol pedig az ujjaimmal mire ő el is élvezett mondta is hogy ez nem igazság és hogy most ő következik. Így is lett most én feküdtem a hátamra és ő csókolta végig szerény testemet mire az ezredes már az ég felé kiáltott egy mélytorkos franciával nyugtázta, hogy vette a lapot amit nagy jól csinál. Szóltam is neki húzzunk védősapkát szemből kértem hogy láthassam a cicijeit, tudjam egy kicsit markolászni. Egy kis idő múlva kutyus pózt kértem és így is megdöngettem egy kicsit, de ő is mozgott rendesen és bevégeztetett nekem is a védősapkába landoltak az utódok hagyott egy kicsit lenyugodni. Majd gondosan megtörölgette a dolgát becsületesen elvégző ezredest. Kicsit még simogattuk egymást majd mivel az idő fogyott nem maradt már sok mindenre idő gyors tusolás következett és megittam a maradék üdítőmet .

Elszámolás

Már nem először voltam nála így utólag tettem az asztalra a telefonja alá .

Kingus, felejthetetlen szexpartner

  RabbitsFoot

Egyeztetés

Achtung, attention, a beszámoló egy Kingus - Bunny hármas találkáról szól. Szerintem az összes lehetséges variációban hármasoztam már a hölgyekkel és barátnőikkel, de ugye ismétlés a dugás ... ja nem, az a tudásról szól. Szóval törzsvendég-féle lehetek, így az egyeztetés sima ügy volt, de szerintem első próbálkozóknak sem kihívás, mindketten aktívan kommunikálnak az oldalon. Na szóval, időpont két nappal későbbre fixálva, hogy kellő várakozás előzze meg mindenki részéről.

Megközelítés

Kondorosi lakópark, én délelőtti látogató vagyok, ezért egy közeli élelmiszer üzlet parkolóját használom, és sétálok két percet. Aznapi behatolások sokasága a külső kapuval kezdődik, telefonos instrukciók alapján, kódokat pötyögve találom meg a helyszínt.

Helyszín

Bunny kuckója. Előtér és konyhába lép be a kedves vendég, onnan nyílik a fürdő, és az action szoba is. Profi csajok, rend, tisztaság, semmi para. Ágyon kényelmesen elférünk, tükör nincs, de van két bombázó, így még jobb a dupla látvány. Ventillátor biztosan van, klímára nem emlékszem. Kánikulai nap volt, de nem folyt rólam a víz, legalább is az elején, utána meg egy hűtőkamrában is megizzadtam volna. Zene is volt, de nem tudok részletekkel szolgálni, mert a fejem vagy be volt fúrva valahova, vagy valaki ült rajta.

Hirdető külseje

Két szenzációs bombázó: Bunny-nak Rubens, Kingusnak meg Vallejo könyöröghetne modellkedésért, hogy végre megfessék életük fő művét. Tessék megnézni a fotókat: egy teltebb, de keményhúsú bombázó tekintélyes cicikkel, és egy magas amazon, nem kevésbé csodás idomokkal. Összeszokott páros, pattognak a szikrák rendesen, de a harmadik felet is befogadják, már ahogy két ragadozó a zsákmányt. Szóval ész megáll a látványtól, lehet belevetődni a tornádóba.

Action

Találó a fejezet címe, mert velük aztán van action. A mostani szeánsz rendhagyó volt, mert a fürdőből kijövet már vártam, hogy a farkamnál fogva vezessenek be a vesztőhelyre, de most meglepetésemre már az ágyon várták a prédájukat. Gondoltam felolvasok néhány romantikus verset, hogy alapozzuk az erotikus hangulatot, de a belépésem pillanatában rám vetették magukat, pontosabban az ágy mellett álltam, ők pedig az ágyról helyezkedve sztereó szopás élményben részesítettek. Két oldalról a farkam, majd Bunny a golyókra tért rá. Nem kizárt, hogy közben fogdostam őket, de ki tud teljes pontossággal rekonstruálni egy ilyen hármast? Bunny feljött csókolózni, majd a mellbimbóimat vette kezelésbe. Záporoznak az utasítások, Bunny parancsa, hogy nyaljam ki Kingust, aki rögtön hanyatt is dobja magát, ha esetleg nem tudnám, hogy merre keressem a punciját. Szépen ügyködni kezdek, Bunny Kingus mellé fekszik, és kéri a mai ujjazás adagját. Aztán hasalásból feltérdelek, hogy Bunny be tudjon feküdni alám, előbb szopni kezd, néha meg én dugom a száját, ebben a jó kis 696 pózban. A nyalakodás nem marad eredménytelen, Kingus combjaival bepréseli a füleimet a koponyámba, szélcsatorna mérés kimutatná, hogy csökkent a légellenállásom. Bunnyval akartam folytatni ugyanezt, de a rendező kisasszony közölte, hogy ha már ott fekszik Kingus szétvetett lábakkal, akkor dugjam meg, de alaposan. Gumi fel, én pedig igyekszem teljesíteni. Bunny közben melleit a nyakamba teszi, hátulról benyúl és a golyóimat gyúrja, így is biztosítva, hogy barátnőjében ne lankadtan tempózzak. Aki látta már Kingust pucsítani, az megérti, hogy miért kértem doggy folytatást. Így is elvoltunk egy darabig, majd mindketten előttem pucsítottak, és hátulról ujjaztam, jó kis nyögés koncertet előidézve.
Gumicsere, és Bunny megdugása volt a következő napirendi pont. Doggyban himbálóztattam meg azokat a csodás ikreket, majd Bunny kedvenc, szemből és oldalról póza következett. Mindezt Kingus gyönyörű melleit nyalogatva, majd csókolózva, ha már hárman vagyunk.
Félve megjegyeztem, hogy Bunny nem kapta meg a nyalást, nehogy távozás után legyen ebből botrány. Lefeküdtem, Bunny fölém telepedett és nyalni kezdtem, közben a melleit gyúrtam., közben Kingus szopott, és egy idő után kihozta belőlem a telhetetlent, mert kértem, hogy lovagoljon meg, amíg nyalom Bunnyt. Így is lett, teszteltük a lakás hangszigetelését rendesen, majd amikor Bunny elélvezett, bevallottam, hogy nekem is közel a vég. A lányok megértést tanúsítottak, és azonnali kétoldali szopásba kezdtek, nem kis örömömre. Aztán Bunny a golyókra tért át, Kingus pedig kivégző ütemre kapcsolt, végül a szájába lőttem. Kiment öblíteni, erre Bunny azonnal rábukott a farkamra, és levezető szopásban is részesültem. Így aztán óvtuk a természetet, mert Bunny ügyködése után törlésre sem volt szükség.
Felszabadult pihegés és csevegés az ágyban, majd nagy nehezem feltápászkodtam, és letusoltam, felöltöztem.

Elszámolás

Most utólag rendeztem, egyikünk sem pirult már el. Bunny popsi extráját terveztem, de végül elsodorták az események, majd legközelebb. Azt gondoltam a liftben lefelé menet, hogy ha a kocsiig nem esek össze, akkor megérte.

Kingus, nagyon jó szexpartner

  vivalanocse1

Egyeztetés

Telefonon felhívtam, bemutatkoztam itteni nevemmel,mert már az egyeztetèst az oldalon üziben elkezdtük,kiderült emlèkszik mèg rám ès nagyon szívesen lát újra valamint lementi a számom. Règen nem őt hívtam mikor kètlányoztam. Most azèrt kerestem mert háromlányozni támadt kedvem. Nem kellett a többi lányt hívnom, magára vállalta a szervezèst. Hètfőn beszèltük meg hogy megyek szerdán. Smsben kaptam meg rögtön a címet. Szerdán semmilyen megerősítès nem kellett, nem volt vtr, elèg volt az adott szavam hogy 12:00-13:00-ig megyek, a lányok megbíztak bennem.
Mèg kedvesen megkèrdezte Kingus kell-e combfix, mert a helyszínen nincs, de ha kell visz magával.

Megközelítés

187-es busszal mentem Kelenföldről. A buszok kb fèl óránkènt jártak innen, '55 meg '25, ha a 11:55-öset választom kèsem ha a '25-öset korán ott vagyok, pár megállóra vannak. Megoldottam, Kelenföldön voltam 10:50-kor ès választottam azt hogy mèg korábban ott vagyok. Felszálltam a 10:55-ös buszra, 11:05-kor leszálltam. Majd egy órám volt odatalálni a megadott címhez. Könnyen ment, volt egy csomó időm, bebarangoltam a környèket. Sikerült az utcán összefutnom Kingussal ès Eszterrel. De mondtam kivárom az időmet, ahogy megbeszèltük. Így is lett, kivártam az időmet ès a címhez mentem. Telefonhívás, kapukód, emelet, szobaszám ès bent voltam.

Helyszín

Fantasztikus környèk,rengeteg új èpítèsű lakóház/park lett itt felhúzva egy zöldövezeti rèszen, kicsit messzebb már fák meg mèg távolabb erdő is van. Szèp a tájkèp.
Belül jó idő fogad, meg egy modern lakás, az előszobából egyből nappaliba lehet jutni meg másik irányba fordulva a fürdőszobába. A nappali tágas, ágy előtt rengeteg tèr van meg egy szèp szőnyeg, az egèsz lakás hangulatos, igènyesen berendezett ès tiszta. Na meg modern. A falnál lèvő bútorra tettem ki három kupacba a rózsákat. A nappali egyben tetthely is. Zene nèlkül hozták le a talit a lányok. A nappaliból mèg nyílt ajtó egy másik szobába, innen jött ki a meglepetèslány.
Fürdőszoba elhúzható zuhanyfüggöny, kád. Sok tusfürdő. Szájvíz, rengeteg eldobható műanyag pohár. Kidobásnál a kuka cseles, nem a csap alatt van hanem háttal a wc mellett, rátève wcpapír, a kuka meg kicsi, elsőre èszre se vettem, kispoharat csap szèlèn hagytam, a tali vègèn dobtam ki a kukába, mikor a lányoktól már megtudtam hogy bent van a kuka. A tükör volt a fürdőszoba sztárja, óriási mèretű, de csak magam láthattam benne, fürdőszobát elkerülte a szex.

Hirdető külseje

Kingus: már odakint felöltözve felismertem nekem háttal állva, eltèveszthetetlen dús fekete hajáról.
Odabent pedig combfixben várt, szexin ahogy kell, szèp csókos szája van, lehet piszkosabb fantázia mást írna, gyönyörű formás mellei ès nagyon jó feneke, szívem szakad meg azèrt a popóèrt. Fenekèt szereti ha megmarkolják, odacsapnak èn ezzel keveset èltem. Punci hibátlan, szèpen borotvált. Aktív, gyors mozgású, tüzes lány, nagy dumás is. Nagy èlet van benne. Formás lábain jól állt a combfix, ránèzèsre is látszott hogy valami komoly minősèget húzott fel, meg szóban is visszaigazolta. Csókolózásban ő a legkezdemènyezőbb, ezèrt nálam ő a legtüzesebb. Bár lehet ez a formációtól is függött, ki volt hozzám legközelebb. A tökèletes melleit szilikon tökèletesíti.

Eszter: saját beszijèben

Jázmiiin: saját beszijèben

Action

Beljebb kerülök, semmi sincs megbeszèlve előre, mondom a lányoknak Kingussal ès Jázmiiinnal már talalkoztam, Eszter veled mèg nem. Kicsit a többieknek is homályosak az emlèkeik, Jázmiiinnak azután vagyok meg hogy megbeszèljük èn voltam a fèlórás vendège. Közben bútoron landol három kupacban a rózsa hogy mindegyik lány kèsőbb elvehesse a magáèt. Eszter popó extrája is nálam, de majd ha leokèzza utána terveztem odaadni.

Beljebb megyünk ès fürdőszobából visszatèrve elsőnek Jázmiiin vesz a szájába, szuperül franciázik, addig Kingussal ès Eszterrel csókolózom, felváltva. Kèrek olyat is hogy egymással csókolózzanak. Jázmiiin javaslatára ágytól eltávolodunk, szoba közepèn vagyunk, èn állok ès előttem a lányok felváltva veszik be a farkamat. Hol Kingust, hol meg Esztert hívom fel csókolózni. Csókolózás közben mindig valaki a farkammal is foglalkozik. Eszternek mondom szerintem èn bukom nála a popót, egyetèrt, a vèkonyabbat szereti. Kicsivel kèsőbb Jázmiiin mondja mit szólnèk ha áthívna egy másik lányt mèg akivel csak ő leszbizne, nèzhetnèm, de ahhoz a lányhoz nem èrhetnèk, lènyegèben ugyanazèrt mintha popó lenne, szóval egy mezei * virágèrt? Bele megyek, már csak a feeling ès a lányok mennyisège miatt is, nèggyel mèg nem voltam. A másik szobából jön át. Èn a Jázmin Kingus párosomat megtoldottam egy Eszterrel, Jázmiiin pedig megtoldotta egy új lánnyal, aki úgy nèz ki csak az övè.

Mèg megkèrdeztem a lányoktól olyan van-e náluk hogy gumival a farkammal punciba be, majd onnan ki ès a gumis farkam punciból szájba. Na ez nincs. A puncinkènti gumicserèvel tisztában voltam, ez szinte mindenkinèl így zajlik, saját praxisomban eddig nem volt kivètel. Most sem. Az ágyon Jázmiiin nyalta-falta a csaját, mellèt, punciját, úgy döntöttem elsőnek vele dugom, hátulról, gumihúzás után mèg sikosítózás majd ez törtènt, Kingus Eszterrel csókolózott vagy velem. Aztán szètváltam Jázmiiinnal, gumi le, Eszter franciázik, új gumi a kezembe, felhúztam ès Kingus a szembőlt javasolta. Az ágyon fekvő Kingusnak beraktam, nèha csókolóztunk de a legtöbbször szerintem Jázmiiin ès csaja játèkát figyeltem, mintha igazi leszbi kapcsolatban lennènek, mintha nem csak megjátszanák, közben Eszter is jött velem csókolózni ès mondta szerinte ha ezt megtudják a legirigyeltebb ember leszek az oldalon.

Szó mi szó tènyleg jó dolgom volt, egy újabb gumicserèt követően jöhetett a nekem új lány, Eszter. Szemből is dugtunk, így kezdtük, de a legemlèkezetesebb az volt mikor hason feküdt ès úgy dugtam. Mert mellettünk volt Jázmiiinèk duója, ès elèrtem Jázmiiin punciját, azt simizhettem, ès nedvesnek èreztem, persze lehetett sikosító ès nyál is. De jobban esik hogy hátha az ujjazástól. Mèg Jázmiiint elraboltam mert nagyon megkivántam így egy sokadik gumicsere után szemből dugtam. A szemből neki jobb volt. Majd kiderült már csak 15 percem van, karóra a karomon, pár poèn mèg el lett eresztve pl hogy siet az órám 8 percet, meg az átállítás miatt egy órát, valamint kb fèl óra után leesett hogy nem tudom a negyedik lány nevèt, bemutatkoztam rendes keresztnevemmel, közben Jázmiiint dugtam szemből óriásit nevettek a lányok, majd ráfordultunk a finishre, merthogy 15 perc volt hátra.

Orosz rulett lenne az èlvezès? Kèrdi Jázmiiin, leesik egy lövèsre gondolhatott, gyorsan mondom a terv az hogy mindegyikőtöknek a szájába. Picit hitetlenkednek, Jázmiiin is felèlènkül, kiváncsian felül, ilyet mèg nem láttam, többiek sem,mondják (pedig múltkor Kingus láthatta hogy kettő lánynál kèt-kèt perc volt a szájba)
Felállok ágy elè, elsőnek Jázmiiint választom, ránèzek órámra, pici mosoly többi lány rèszèről, farkam már Jázmiiin szájában, ès úgy mondom a nevetèsre hogy ha be akarom tartani az időtöket tudnom kell hol járunk. Jázmiiin nagyon izgató jelensèg, nem tudom technikája mèg mit tett hozzá, de kb 1 perc alatt kivègzett. Ment minden a szájába, gyorsan mondtam egy megvolt. Úgy èrtettem egy èlvezès megvolt, lehet ők úgy èrtettèk egy lány megvolt, mindenesetre megmosolyogták, azonnal jöhetett Kingus, szerencsère egyik lány sem volt finnyás, de ha kèrik letusoltam volna a farkam. De Jázmiiin mindent szorgosan összegyűjtött a szájával, spermamentes farkat vehetett át Kingus, aki látva az előbbi gyorsaságot szerènyen azt mondta hogy lehet ő nem olyan ügyes mint Jázmiiin, de gyorsan megcáfoltam,(tuk, vagy megcáfolTA) remekül ráèrzett ès elèg lendületes franciát mutatott be, vègeredmèny csakis a gyors siker lehetett, bár látványosan, általa èrezhetően alig jött sperma. Mondta is viccelődve hogy vegyem úgy hogy lenyelte.
Eszter maradt a vègère, ő sem okozott csalódást, bár volt egy olyan terv hogy látványosan a kinyújtott nyelvère èlvezek hogy a többi lány lássa nem kamuzok, mèg a kezem is a farkam alá tettem nehogy a szőnyegre menjen vègül egy szájba betolásnál Eszter eltüntette a farkam hogy szerinte se menjen szőnyegre és az egèszet ami van is eltüntette, szóval ez sem lehetett már veretes mennyisèg, egyedül Jázmiiin távozott a fürdőszobába megszabadulni az utódoktól. Mèg búcsútusolás, meg a bónuszlány *szegfűje, melyre Jázmiiin emlèkeztetett hogy az mèg nem került vázába. Jó hogy szólt, így időben odaadtam.

Elszámolás

3 lány:Kingus,Jázmiiin,Eszter. Minden látható az adatlapon is,egysègesen ugyanazt kèrik, így nem nehèz a matek. Hogy egy picit több lett, az az extra miatt volt, egy darab extrát vettem igènybe,de nem Eszter popóját, hanem extra volt egy negyedik lány, aki a leszbi feelinget mèg tovább növelte a csapatban. Egyèbkènt popó az extra, de Kingusnál túlmèretes vagyok (Eszternèl is), így kimaradt a popó, Jázmiiinnál meg nincs is popó. Szerencsère mindhárom lánynál működött a csók, meg a szájba èlvezès, na meg a szex, ezek a legfontosabbak, szóval amièrt mentem megkaptam, popóba nem is èltem bele magam, ismert volt előttem a mèrletkorlátozás.
Soknak tűnhet elsőre, de megèrte. Ilyenben nem mindennap van rèsze az embernek, nem is beszèlve arról milyen nehèz 3 lányt találni.
Előre, magamtól tettem ki, 3 különböző kupac. Eszter popóextráját ha szabadott volna, hozzácsaptam volna. Ebből negyedik lány lett, ez a vègèn, szerencsère Jázmiiin szólt így mèg időben odaadtam.

Kingus (és Bunny), nagyon jó szexpartner

  Klapanciusz

Egyeztetés

Már egy héttel a randi előtt bejelentkeztem Bunnynál VTR-en, biztosra akartam menni, hogy le ne maradjak. Ugyanis ez az utolsó hete, utána búcsút vesz tőlünk, én pedig mindenképp akartam még egy utolsó randit vele és Kingussal hármasban. Feltételezve hogy nagy lesz az érdeklődés a "hajrában", jó előre intézkedtem, és szerencsére össze is jött a dolog, Nyuszi még aznap visszaigazolta hogy várnak.

Megközelítés

Szokásos módon Bunny kecója, a jól ismert helyen, azaz Albertfalva egyik nagy és relatív új lakókomplexuma. Villamosból többféle jár itt, azt hiszem busz is van, parkolni pedig ha a ház előtt meglehetősen lutri is, kicsit messzebb azért több égtáj felé is jellemzően akad hely. Ráadásul egyelőre ingyenes, de hogy őszinte legyek: aki ilyen programra megy, annak számít ez? Nagyon remélem hogy nem...

Helyszín

Gondolom senkit se lep meg, hogy ez is a szokásos, vagyis egy a célnak megfelelő tip-top kis lakás, ami nem csoda, hisz Nyuszi maga dolgozik itt, ő pedig nemcsak magára, hanem a környezetére is rendkívül igényes. Minden tiszta és rendezett, max két apróságot lehet felróni: szűkös a fürdő, és nincs tükör az ágy mellett. De egye fene, ezeket a lányok nagyon gyorsan elfeledtetik az emberrel.

Hirdető külseje

Kingus egy vékony, de a megfelelő helyeken pont kellően kipárnázott, keményhúsú, párductestű angyal, gyönyörű arccal, kissé vadóc természettel. Hasra ugyan utolsó találkozásunk óta szerintem felszedett egy kicsit, de így is teljesen rendben van. Kívánni való alakját csak még vadítóbbá teszik tökéletesre faragott cickói, de tényleg, semmi nyoma a sebészkésnek, csak tudja az ember valahol az agya mélyén, hogy 30 felett ilyen tökéletes cicik nincsenek tuning nélkül. De talán még alatta se nagyon. Élvezet velük játszadozni, ahogy brutál kerek és feszes popsiját markolni és paskolni is. Puncija egyszerűen csodás, nem lehet megunni. Tökéletes forma, duzzadó húsos nagyajkak, illatos és nedves kisajkak, bódító illat és íz... És ráadásul még tán jobban szereti a kényeztetést, mint amennyire én szeretem kényeztetni, pedig nem kicsit vagyok "pinabubus", ahogy ők mondanák.

Tökéletesen egészíti ki Bunnyt, akiről már írtam ez előző felvonásban, úgyhogy itt most nem részletezem.

Action

Érkezésem után pár percet csevegtünk, Kingussal ugyanis jó rég nem láttuk egymást. Nyuszi pedig hozta a szokásos, közvetlen, "csacsogós" stílusát, szóval ha múlt héten randiztunk volna hármasban legutóbb, valszeg akkor is ez lett volna. Irány a fürdő, ahonnan visszatérve a lányok már az ágyon vártak türelmetlenül, Kingus egyszál semmiben, Bunny pedig egy szexi ruciban, amiből csak a cickókat kellett kibújtatni, mert bugyit nem vett alá. Az ágy szélén ültek mikor odaléptem, Kingus már várta hogy kezelésbe vehesse a dákót, de Bunny galád módon beelőzve rábukott a répára, ő volt a gyorsabb. Kingus kénytelen volt azzal vigasztalódni, hogy jól megcsöcsörésztem. De előtte még néhány nyelvespuszit is lenyomtunk, biztos ami tuti alapon. Közben azért a Nyuszi felé eső kezem el-el kalandozott a feneke felé, de Kingus ezt nem vette zokon, mert egy kis késleltetéssel ő is megkapta a fenékre valót. Aztán cseréltek, Kingus vette át a rudat, Nyuszi pedig mohón nyalta-falta ajkaimat és nyelvemet, ahogy az tőle megszokott.

Enyelegtünk így egy darabig, de a lányok kisvártatva az ágyra parancsoltak, mondván hogy úgy jobban odaférnek a kéjrúdhoz egyszerre is, nameg hozzámsimulni is könnyebb. Nem teketóriáztam, elheveredtem köztük az ágy közepén, ők pedig szinte habzsolva estek neki a farkamnak, szívták, nyalták, szopogatták, felváltva és egyszerre is, a zacsit is nyálazták rendesen, igazi csókcsatába keveredtek egymással a makkomon, csúcs volt. Aztán Kingus jött velem csókcsatázni míg Bunny magányosan volt kénytelen élvezkedni a farkammal, de úgy éreztem nem esett ez neki nehezére. Jött a csöcsörészés is Kingussal, csodás volt azokat az arcom előtt himbálózó tökéletes ciciket nyalni-falni. Mondanám hogy egy idő után eluntam, de egy cseppet sem, simán csak "ok nélkül" megkértem hogy mostmár puncit is adjon. Ennek kaján vigyorral és pajzán kacajjal tett eleget rögvest, ráült az arcomra szemből és jól a számra nyomta a pinust, ami ekkor már szuper nedves és illatos volt.

Eközben Bunny lesből támadva egy szempillantás alatt gumit csattantott a farkamra és beleült egy jót lovagolni. Őrült tempót diktált a kis mohó kanca, alig bírtam Kingus punájára koncentrálni a nagy vágtában, de ő se kezdő már, szinkronban a testem mozgásával lekövette azt a csípőjével, így egy pillanatra se maradt a szám és az orrom se pina nélkül. Csúcs volt ez az összjáték, de nem bírtam szóhoz jutni közben, hogy puncicserét vezényeljek, a fene egye meg. 😂 Aztán mikor maguktól lazítottak a gyeplőn, addigra meg már alig bírtam bármit is kinyögni, így megelőztek a következő műsorszám kieszelésével. Bunny jött számba adni a cickókat, Kingus pedig a lábaim közé heverve igyekezett fenntartani az izgalmi állapotot. Nem volt sikertelen, hogy őszinte legyek. Bunny aztán rámtelepedett 69-ben, így nyaltam isteni finom mézescsuprát. Persze közben nem volt rest besegíteni Kingusnak a farkam környékén, igyekeztek csúcsra járatni az élvezetet.

Kisvártatva Kingus is úgy döntött hogy nyeregbe pattan, Nyuszi pedig hogy közben ő a golyókat fogja kényeztetni. Esélyem se volt ellenkezni, de persze akkor se tettem volna, ha tudok, csúcs volt ez a felállás, megfűszerezve azzal hogy közben Kingus ütemesen himbálózó cickóival játszadoztam újfent. Egy idő után Bunny megjegyezte hogy így azért hiányzik neki a szájából egy farok. Rákontráztam hogy nekem meg egy punci hiányzik a számról, amin jót nevettek, de aztán Bunny csak félig komoly szigorúsággal, de megjegyezte hogy nem lehet ám mindent egyszerre, ne legyek telhetetlen. Hát pedig én az vagyok, úgyhogy nem hagytam ezt annyiban, és Kingust átforgattam magamon 69-be. Így mindenki jól járt: Nyuszinak jutott fasz - bár osztoznia kellett rajta - , Kingus érzéki nyelvjátékot kapott tőlem szeméremajkaival, én pedig élveztem ahogy ez a két szextündér pajzánul kényezteti a farkam, miközben elmerültem egy csodásan fincsi és illatos punci által nyújtott mámorban.

Jó sokáig elvoltunk így, mígnem gyanút fogtam, hogy ezek a kis dögök így akarnak a csúcsra juttatni. Egye fene, átadtam magam az élvezetnek, a lányok pedig megérezvén hogy teljesen ellazultam, feljebb kapcsolták a fokozatot, aminek csakhamar meg is lett az eredménye, akkorát élveztem valamelyikük szájába (eskü fogalmam sincs melyikük volt a szerencsés, de az is lehet hogy mindketten), hogy szinte kómába zuhantam utána. Úgy kifacsartak, hogy én már ekkor biztosra vettem, hogy mára nekem game over. Persze eszem ágában se volt ettől még otthagyni őket, némi tisztálkodás és frissítő ital elfogyasztása után egy baráti hangulatú csevegésbe kezdtünk. Vagyis főleg ők csevegtek, Nyuszi mellett nehéz szóhoz jutni, de azért párszor sikerült nekem is hozzászólni a témához, amire mindig pozitívan reagáltak, egy húrra pendülünk. Mivel most tudtam utoljára eljönni Nyuszihoz, eleve beterveztem egy hosszabb beszélgetést is, tervekről, jövőről, miegymás.

Jól elvoltunk ezzel is, de a lányokat azért nem olyan fából faragták hogy szélnek eresszenek csak így, egy lövés után, mégha az egy tüzérségi löveg volt is. Mikor elunták a beszédet, minden kecmec nélkül nekem estek. Volt ott mindenféle malacság, kitettek magukért, maximálisan azon voltak hogy kitekerjenek belőlem még egy durranást, volt is egy-két olyan pillanat, amikor magam is azt hittem talán mégis meglesz, de sajnos egy ponton túl már bizonyossá vált, hogy ez részemről nem fog menni. Teljes mértékig én voltam a ludas, a lányok mindent megtettek amit az ember elvárhat. Megkértem hát őket hogy ne erőltessük tovább. Ők felajánlottak egy kellemes levezető masszázst, mellyel éltem is, és valóban kellemes is volt. Aztán fürdés és búcsúzkodás.

Elszámolás

Nyuszinál megszokott módon távozás előtt csak "ottfelejtem" a konyhapulton, gyakorlatilag szóba se kerül az egész randin. De nem is kell, hiszen minden egyértelműen ott van a hirdetéseikben, vagy épp a bővebb infóban. Azt kell mondjam hogy az alap ajándék méret mindkettejüknél átlag feletti valamivel, amit viszont nyújtanak érte, az nem "valamivel", hanem brutál mértékben átlag feletti. Ráadásul a páros program most kedvezményes náluk, vagy legalábbis múlt héten, mikor bejelentkeztem, az volt. Nem tudom most is az-e még, de a lényeg hogy fel se merült hogy ne az akciós rózsacsokrot kéne átadnom. De olyan szempontból mindegy is, hogy a teljes csokor esetén is azt mondanám, hogy semmiség a kapott élményhez képest.

Kingus, nagyon jó szexpartner

  Dr_Würmer

Egyeztetés

2 napos vidéki meló után hazatérve miután elbúcsúztam a kollégáktól, rám tört a vágy egy punci után. A másnapos kangörcs is hasogatta a faszom, szóval körbenéztem ki tudna gyorsan könnyíteni a terheimen. A lánytól akivel elsőre egyeztettem, kurva gyorsan leléptem miután megláttam milyen körülmények között kellene magam “jól érezni”, és maga a csaj is olyan volt, hogy bottal nem nyúltam volna hozzá. A mókázásra szánt időm vészesen fogyott, és akkor a régóta kedvencek közt lapuló Kingusnál megláttam, hogy villog a jelzés: telefonnál van. Próba szerencse, és bejött! A hívásom után 15 perccel már tudott is fogadni, VTR-en is bejelentkeztem a kedvezményért és a pontokért.

Megközelítés

Kondorosi lakópark, nem kell bemutatnom senkinek. Parkolni nekem eddig mindig sikerült, de ha először mész ide akkor szánj időt a parkolóhely keresésre. Tömegközlekedés top. A lakáshoz eljutás végig az instrukciók szerint ment telefonon diktálva a következő lépéseket. Enélkül nem találnál oda az kurva élet.

Helyszín

A lakás teljesen rendben van, amcsikonyhás nappali (ahol az akció is folyik egy kihúzható, de masszív kanapén) benne masszázspad ahová a cuccaimat hánytam le. Fürdő rendezett, tusfürdők, szájvíz pohárkákkal, normális törcsi, száraz kilépő a kád előtt, mind rendelkezésre állnak. Egyedül fogad, nekem nagy pluszpont! Ja és klimatizált a kecó.

Hirdető külseje

A képek és a beszámolók alapján sejtettem, hogy nagyon jó nő, de minden várakozásomat felülmúlta. Magas, sudár teremtés, hosszú göndör fekete haja van. Az arca és a haja miatt (nekem legalábbis) mediterrán szépség, kb. ilyen nők miatt robbantak ki annak idején a hellén háborúk. 😛 Alkata egészséges, izmos, popsi szép kerek, körmei és fogai ápoltak, nagyon igényes nő. A puncija (mert ez nem pina!) selymes, zárt ívű, teljesen csupaszra gyantázott példány. Az egyik legszebb amihez eddig szerencsém volt.

Na és akkor a cicik… Azt tudnotok kell, hogy alapvetően csöcsbuzi vagyok, imádom a melleket. Kedvenc számom a Dísztraktor - Csöcsvihar című száma (hallgassátok meg). Kingus cickói tuningolva vannak, de nem szilikonnal, hanem valami spéci habbal, ami hazánkban nem elterjedt megoldás. Ezek a cicik tökéletesen természetes hatásúak mind fogásra, mind látványra, a bimbók csodálatosak, kicsit felfelé néznek, hívogatnak játszani.

Action

Fél órám volt, tudtam mit hogyan akarok. Bejutást és üdvözlést követően túrtam lefelé a ruháimat, miközben ismerkedtem Kingussal. Nagyon közvetlen, kedves-laza személyiség, pillanatok alatt kialakult köztünk a jó hangulat és szimpátia. Némi csókolózás után megmostam a habtestem, öblítettem egyet a szájvízzel, aztán spuri vissza Kingushoz, aki az ágyon fekve meztelenül várt. Egyből meg akart ismerkedni a péniszemmel, de inkább megkértem feküdjön hanyatt, hadd kezdjem én. Sokat csókolóztunk, szereti és ügyes is benne. A nyelvét kibaszott ügyesen pörgeti, tele van szenvedéllyel. A melleit sokáig szeretgettem, a bimbókat erősen is szabad szopogatni, szívogatni. Lebuktam a barackjához, és elkezdtem nyalakodni. Van benne rutinom és szeretem is csinálni, tudtam hogy élvezi, de azt is éreztem hogy több idő kellene neki az orgazmushoz, ezért néhány perc múlva megkértem kezdje el felmondani a francialeckét. Csillagos ötösre sikerült, jeleztem is neki hogy a végét majd így fogjuk abszolválni, csak előtte néhány pózban kicsit meg is dugnám. Misszi-lovagló-kutya sorrendben üzekedtünk, közben végig érzéki csókolózás és/vagy szemkontakt. Lovaglóban egyszer majdnem elsültem, a szűk puncija szorításában, miközben a számat nyalogatta, én meg a tökéletes melleit markolásztam. A szex etap végén rákérdeztem a popsira, de azt mondta az én vastagságomat csodás hogy a puncija kibírta, a popója esélytelen.

Ráfordultunk a NFVSZ befejezésre, kezeink összekulcsolásával, sok szemkontakttal, nyelvpörgetéssel, golyók kényeztetésével, közepes mélységű (de jólesően lágy) torkozással repített a vég felé. Néhány perc múlva jeleztem neki, hogy mindjárt befut a sperma-expressz, és miután a szájába élveztem, ő az utolsó cseppig kiszopogatta belőlem a zselét. Nem nyelte le, az extra lenne és most nem éltem vele.

Ezt követően még nagyon kötetlenül, nagyon nyíltan beszélgettünk, rendkívül élveztem a társaságát. Rátémáztam a Jázmiiin-al elérhető édeshármasra is, elmondott ezügyben minden tudnivalót. Meggyőzött, ők lesznek a 40. szülinapi ajándékom amivel hamarosan meglepem magam.

Zuhi, öltözés, tipli, a napszemcsimért vissza kellett kopognom, mert ottfelejtettem. Túlléptem az időkeretet , bár részéről nem volt TP, remélem nem éltem vissza nagyon Kingus idejével.

Elszámolás

Ki van írva, VTR kedvezménnyel 20 rózsa a félóra, amiben benne van a NFVSZ. Utólag diszkréten rendezve.

Kingus, nagyon jó szexpartner

  vivalanocse1

Egyeztetés

Régóta szerettem volna megismerni Kingust, igaz most rendhagyó módon nem szólóban, hanem rögtön párosban sikerült találkoznunk. Annak idején Bunnyval is így kezdődött. az ismeretség: egy párosban. A sors ajándéka hogy Kingus visszatért, már féltem hogy lecsúszok róla. Annak idején 3 Kingát néztem ki az oldalról és terveztem hogy elmegyek hozzájuk és majd egymás után következnek róluk a beszijeim. Bár nem közvetlenül egymás után, de végül az utolsó Kingához is eljutottam, Kingushoz. 2022.06.06, lassan minden régi álmom valóra válik.
Korábban egy részletes levelet küldtem érdeklődve több minden iránt.(Nem most volt) Az atomrészletes levélből idejét nem kímélve mindent megválaszolt. Már ekkor tudtam hogy lelkiismeretes, korrekt hirdető.
VTR-t alkalmaztam az egyeztetésre, van vtr kedvezmény is Kingusnál, szerintem ez sokaknak lehet fontos infó én örültem neki nagyon.

Megközelítés

VTR-ben láttam a pontos címet, Bunny vtr-je házszám és betű pontossággal jelezte, Kingus vtr-jében a betűk nincsennek (még) csak a házszám.
Maga az épület egy ismert lakópark, még mindig új építésűnek számít. Megítélésén sokat fog javítani Kingus és Bunny odaköltözése, két megbízható hirdetővel bővült az épületmonstrum. A hely számozása érdekes, fordított logikájúnak tűnik, de csak azért mert mindenki a végéből közelíti meg az épületsort, ezért azt hihetnénk az az eleje, de nem. Először járókat megtréfálhatja.

Helyszín

Modern, ez a jó szó. Fürdőszobában volt több tusfürdő, szájvíz, műanyag poharak és kuka. A tetthely előtti térben, amit nappalinak vagy előszobának neveznék van hely bőven letenni a ruhát, én egy kanapéra tettem le. A tetthely szobájából kb az ágyra emlékszem, meg hogy van egy szekrény és azon az óra. Ez most nem lesz részletes, a két lány welcome csókja teljesen KO-ra küldte a biowinchesterem.

Hirdető külseje

Kingus: volt itt régen egy videója, ha azt vissza tudná tölteni, szuperül mozog ott, csak azért írom le mert nagyon kedvcsináló volt és hozzájárult hogy akarjam Kingust látni. A nyitóképben érzek némi retust, így azt jelöltem meg, amúgy ki is van írva "vegyesen retusált és retusálatlan képek". Egyébként számomra nagyon is bejövős, jó a magasság, a formák és hát nem lehet elmenni a szilikon mellek mellett szó nélkül, azt nagyon szuperül megalkották, egyszerre feszes, nőies és nagy és még sincs túltolva, nagyon eltalálta a mértéket. Remélem mindig így hagyja. Ébenfekete hosszú haj, csókos száj vagy csak én látom bele? és szép punci. Popójával közelebbi ismeretséget nem kötöttem, távolabbi ismeretség alapján kutya pózban nagyon szépen gömbölyödik. Nekem Kingus arca is bejött, van valami a vonásaiban ami feltüzeli az embert.

Bunny: Bunnyról a saját beszijében emlékeztem meg.

Action

Épp a frissen kikerült sztbali-s beszit olvastam idejövet és a csókos kezdést. Á ez biztos csak ilyen jól megbecsült törzseknek van ez az egyből, gondoltam, én meg még keveset voltam. Na már most, nem érkeztem a két lányhoz top formában, de ha én azt mondom megyek akkor megyek, szóval ahogy belépek legvadabb álmomat felülmúló a kezdés: Először Bunny csókolózik velem, majd ugyanilyen igazi nyelves üdvözlő csókolózást kapok Kingustól is, egyből begerjesztenek és formába hoznak. Nem is tudok már másra gondolni csak a folytatásra a fürdőszoba után. Szóval itt Wellcome csók van!
Még megkérdezik mit kérek inni, merthogy welcome drink is van a lányok nagyon profik. Ezt most még nem kérek, max a végén. Fürdőszoba majd vissza. Hárman bemegyünk a tetthelyre ágyra fel és azonnal indult a banzáj.

Óriási szövege van a két lánynak, remélem sikerül néhol idéznem tőlük. Ahogy fekszem mind a két lánytól kapom a natúr franciát, először Bunny kapja be, utána Kingus, feljebb kérem Kingust, csókolózunk, addig Bunny kisajátítja a répát. Közben beszélgetjük hogy Kingus a romantikusabb. Bunny beszól, addig romantikusan leszoplak. Kingusnak mondom mi meg addig megismerjük egymást. Erre ő: akkor ahhoz ki kell nyalnod. Még tisztázzuk popó csak Bunnyval. Kingusnál méretfüggő. A régi levél alapján erre készültem, nem baj mert szuperül csókolózik. Kingus kinyalásával folytatom, Kingus meglovagolja a számat, nyalom a punciját, vagy nyalatja ő, ez csak nézőpont kérdése és Bunny közben mohón eltünteti a répát. Még látom gumiért nyúl, felgumiz picit igazít a lábaimon, összébb rakja és háttal meglovagol, míg nyalom Kingust. Elég jó tempót diktál, ki is végezne de sikerül lassítani, így jelzem majd Kingussal is szexelnék, Bunny gumit cserél és mivel Kingus háttal van szól neki hogy cserélt, jöhet. Hátulról kezdjük Kingussal, addig Bunny tolja a gyönyörű melleit a számba vagy pedig csókolózunk felváltva. Ezután Bunny lefekszik az ágyon, lelógatja a fejét, nekem gumisan is megfelelt volna szopás, de szerencsére neki nem ezért gumit lehúzza a farkamról és így megdugom a száját, Kingussal csókolózunk vagy a szilikon melleit kényeztetem. Emlékeim szerint itt volt az hogy míg Bunny fejlelógatva volt farkammal a szájában addig Kingus kényeztette a punciját. Utána újabb gumihúzás és szemből dugom Kingust vele is tudok így csókolózni néha meg Bunnyval is. Úgy helyezkedik hogy fenekét tudom markolászni vagy a haját húzni. Ezután még Bunnyval is akarok dugni és még a popó is hátra van, szóval újabb gumicsere után átkérem magam Bunny puncijába.Ő hátulról van kutya pózban az ágyon, kezeivel támaszkodik míg dugom a punciját. Kingus nekem szemben felül-ráguggol Bunnyra, lábai az ágyon támasztva és míg Bunnyt dugom addig vele szemből csókolózom.

Aztán a popóra is rátérünk, Bunny sikosít és beteszem illetve ő beteszi magának. Úgy dugom a popóját hogy az ágy mögött állok, mostanra Kingus az oldalamon és vele csókolózok, közben a mellét simogatom. Mikor nem, akkor azzal a kezemmel Bunny fenekét markolom meg. Rákérdezek Kingusnál hol látja az órát, a hátad mögött a válasz. És tényleg ott van, közeleg a vég időben és még Bunny popójában vagyok. Befejezésnek megkérdezem a lányoktól mehet-e egy élvezés Bunnynak szájba és utána egy élvezés Kingusnak szájba? Simán. Akkor gumi le két lány egyszerre nyalja két oldalt a farkam, majd egyre jobban eltüntetik, szinte csókolóznak egymással, majd Kingát csókolózásra kérem, Bunny marad és teljesül az elején emlegetett jól leszopás, jelzem mindjárt megvagyok, csak annyit mond tele kérem. Úgyhogy megy minden szájba. Sokáig ott is tart, addig Kingussal tovább csókolózom. Mindent kiszív, és tisztára szívja a farkam nem is kell elmenni letusolni, azonnal Kingus szájába adható, aki remekül franciázza, Bunny odajön csókolózni,majd csinál olyat hogy Kingus háta mögött megnyalja Kingus hátát, amit én is simizek, nyelvével jön az ujjamig és bekapja, nyalja ezzel megadja az utolsó pszichés löketet, amivel berobbant, jelzem Kingusnak is hogy mindjárt meg lesz, a tele kérem tőle is elhangzik és ő is megkapja a szájba élvezést. Minden teljesült. Időn belül vagyok, odakint az előtérben még villany fel és rózsákat oda. Ahogy villanyt felkapcsolta Bunny, Kingus "elkezdett" aggódni jajj, jó ez meglátod a testem. :) De csak szerette volna hallani milyen jó teste van, mert amúgy jó teste van meg eddig se sötétben voltunk szóval nekem bejött Kingus nagyon. A végén kért fantáról megfeledkeztem, remélem még nem töltötték ki a lányok.

Elszámolás

Ráért utólag. Az adatlapon látható egyébként, lentebb is megadom. Kijönni meg úgy jött ki hogy igénybe vettem Bunny popó extráját, Kingusnál meg vtr kedvezmény volt amit korrektül betartott. Igénybe vehettem volna még extrákat de így is teljesen szuper volt a tali, semmilyen hiányérzetem nem maradt és előzetesen se terveztem a popón kívűl más extrát. Kingus popója méretfüggő így azt nem vettem igénybe.
Megvalósult Kingus punci, Kingus puncinyalás/nyalatás, Kingus csók, Kingus NFVSZ és Bunny popó, Bunny punci, Bunny ujjazás, Bunny csók, Bunny mellszex, Bunny NFVSZ. Láthattam tőlük olyat is hogy egymással is foglalkoztak.

Kingus, jó szexpartner

  Baunty2

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk. Fél óra múlva ott voltam. Nagyon kedves a telefonban, csilingelő hanggal.

Megközelítés

Nehéz parkolót találni viszont ingyenes

Helyszín

Kis takaros lakás. Konyhát egy kis fal választja el a franciaágytól. Kádas fürdő. Az is rendben volt.

Hirdető külseje

Abszolút nem fedi a valóságot. Kb + 25 kg a képekhez képest. (Ez barokkos túlzás. Szemre kb stimmel az adatlapon megadott 70, jövő héten tudjuk ellenőrizni mérleggel, ünnep közbeszólt... A képek vegyesek, sajnos van ami regi és szemre a égi képek között van ami 60 kg alatti verzióról készült. De a 25 az túlzás. A beszi addig is azert megy ki, mert eddig nem húzunk egy eilyen ellenőrzést - webi)
A fejét (könyörgöm - arcát, viszont ez már tényleg biztos túlzás , az egyértelműen gelismerhető - webi) sem lehet felismerni a képről. Vagy nem ugyanaz, vagy nagyon retusált. XXL kategória!
Akinek bejönnek a kipárnázott idomok az nagyon fog örülni.
Nekem nem tetszett, de a kedves, jókedvű, cserfes stílusa miatt maradtam fél órát.

Action

Natúr francia kellemes volt, majd elölről, aztán hátulról támadtam. A végén natúr franciával végzett ki. Szájába lőttem.
Majd kis beszélgetés után távoztam.

Elszámolás

Fél órát voltam * virágszálat adtam a végén, az asztalra téve.

Kingus, jó szexpartner

  Cornettone80

Egyeztetés

VTR-en előző nap. Könnyen ment. Írt, hogy fel is hívhatom előtte, nem harap, így telefonon is egyeztettünk :)

Megközelítés

BKV-val mentem, a cím könnyen megközelíthető. A kapuból hívtam, beengedett és elnavigált a házhoz.

Helyszín

A lakás nem nagy, de nem helyszínrajzot készíteni mentem, a célnak teljesen megfelel. A tetthely egy nagy franciaágy, kényelmes rajta a tevékenység :) A tusfürdőket nem számoltam meg, viszont volt bőven. Törölköző, szájvíz rendben. A tisztaságra sincs panasz. Összességében a tetthely csillagos 5-ös.

Hirdető külseje

Kingussal már jó néhány évvel ezelőtt találkoztam egyszer. Azóta nem változott sokat, csak néhány kiló szaladt fel rá, de arányosan, amitol igazi nőként persze szeretne megszabadulni és elmondása alapján mindent meg is tesz érte. Ha jól emlékszem, egy body volt rajta, hátul elég sok kapoccsal, persze készségesen segítettem levenni. A cicik szenzációsak, egyáltalán nem keltenek szilikonos hatást. Gyönyörű arca van!

Action

Megérkezésem után beszélgettünk kicsit, megkínált, a vizet valasztottam, majd irány a fürdés. Fürdés után már az ágyon várt, rendívül kacéran és kihívóan. Csòkkal kezdtünk, nagyon finoman és jól csókol. Közben felfedeztük egymás testét. Én közelebbrol megismerkedtem a cicijeivel, simogattam a punciját, Kingus pedig finoman simogatta a golyóimat és a farkam. Majd olyan francialeckét kaptam, hogy majd beleszédültem! Finoman kezdte, de mondtam, hogy az ezredes bírja a kemény kiképzést is. Na ezt nem kellett volna közölnöm: úgy belelendült, hogy azt hittem a farkamon át kiszippantja a golyòimat! Fabtasztikus volt! Nehány perc után kértem a gumit. Felrakta rám a védoeszközt, majd meglovagolt. Azt hittem, kivégez így, nem is bántam volna, de nem így történt. Pozíciót váltottunk és missziben folytattuk. Nagyon szuk puncija van, de nagyon lehet döngetni, Kingus bírja! Nem tudom mennyi ido telt el, de már kezdtem fáradni és ez az állóképességemen is látszott, ezért újra franciàzni kezdett. Kértem, így fejezzük be szájba élvezéssel, amit készsegesen teljesített, nem kevés utódott jutattam a szájába. Mivel egy órában általában egyszer vagyok képes, ezért a második menetet nem forszíroztam. Nagyon jót beszélgettünk még, Kingus kifejezetten jó beszélgetopartner is.

Elszámolás

Extraként a popsit szerettem volna kipróbálni, majd legközelebb! A tiszteletdíja korrekt!

Kingus, jó szexpartner

  gruber

Egyeztetés

Telefonon kerestem hétköznap. Kedvesen tájékoztatott és két nappal későbbre egyeztettünk időpontot.

Megközelítés

Ezen álmos kis Békés megyei településről már utcát és uszodát is elneveztek. Én tovább mennék, és a formálódó dél-budai vigalmi negyednek is ezt a nevet adnám.

Helyszín

Új építésű társasház. A házszámhoz kettő darab b (béla) kiterjesztés tartozik, a második b már a lépcsőházra utal, amire érdemes figyelni. A bejutás után polgári idők hangulatát idéző belső kerten vágok át, hogy valamivel később a megadott címhez érjek. Itt barátságos kis garzonlakás tárul elém, ahol minden a helyén van. Már röviddel beléptem után hűtött üdítővel kínálnak. A fürdőszoba csodás, a tusfürdőválaszték első rangú, a törölköző nedvszívó. Irigylésre méltóak azok a szakmai szervezetek, melyeknek ilyen helyen kell ellenőrizniük a munkahelyi feltételeket.

Hirdető külseje

Mivel pár évvel ezelőtt már jártam Kingánál, ezért nem voltunk ismeretlenek egymásnak. Ő továbbra is egy nagyon kellemes és vonzó jelenség. Az eltelt időben keblei arányos kivitelben kaptak plasztikai rásegítést. Csodás szemeit és barátságos mosolyát fekete hajkorona foglalja keretbe. Kicsit elégedetlenkedik ugyan a testsúlyával, ami szerintem teljesen rendben van. Tény viszont, hogy izmosabb lett.

Action

Jó részidővel futom a tisztálkodási köröket. Visszatérve állva öleljük át egymást. Heves és hosszadalmas csókolózásba kezdünk, Kingával aztán lehet csókolózni, bírja a tempót. Közben jó erősen átgyúrom a kellemes fenekét, kifejezetten szereti, ha avval is foglalkoznak. Ezek után az ágyra heveredünk és indításként egymást átölelve megbeszéljük kivel mi történt az utóbbi időben. Mikor kifogyunk a történetekből a nyakától indulva szépen és módszeresen csókolgatni kezdem a testét. Kis idő elteltével combjai között találom magam. Úgy érzem, hogy a hölgy kifejezetten szereti, ha ezen a ponton kicsit mi tesszük oda magunkat. Hosszasan kényeztetem, majd egy idő elteltével Kinga hangos és látványos jelek között jut fel a csúcsra. Egy kisebb beszélgetős szünet után hátulról történő behatolást választom, doggy pozícióban. Ez itt látványnak sem volt utolsó, ahogy ütemesen döngetem, miközben ő elől a csiklóját dörzsölte. Egy idő után egészen frenetikus orgazmussal hálálta meg ténykedésemet és közel hasonló időben mentem el én is. Majd a fennmaradó időben rövid beszélgetés következett.

Elszámolás

Nem kértem extrát, nekem Kinga volt az extra. A csokor az adatlapján fel van tüntetve. A Vtr bejelentkezés alapján járó kedvezményt minden kérés nélkül megkaptam.