Ana Szexpartner Budapest, XIII. kerület

Beszámolóim

Ana94, felejthetetlen szexpartner

  öreg1

Egyeztetés

Telefonon értem el. Itt az oldalon a jelenleg elérhető lányok között kerestem, ezért egyből felvette. Kedvesen, lényegre tőrően tájékoztatott. Elfogadta az általam mondott időpontot.

Megközelítés

GPS odavitt. Fizető övezet, de legalább volt hely a közelben. Szerintem BKV is közel van.

Helyszín

Ház, lakás, fürdő, baszoba állapota első osztályú, kifogástalan. Egyetlen egy dologba lehet belekötni: a törököző valószínüleg gyors mosáson szokott átesni, ez picit érződik rajta.

Hirdető külseje

Gyönyörű, jó alakú, kedves lány fogadott fürdőköpeny szerűségben, puszival, kis öleléssel.

Action

Tetszett az a rendszer, hogy a fürdőszobában kell levetkőzni, ott kell felakasztani a ruhákat. Fürdés után a szobában találkoztunk. Ana szexi fehérneműben várt. Szenvedélyesen csókolóztunk, én közben simogattam, belenyúltam a pici bugyijába és a melltartójába is. Pár perc múlva kérdezte, mit szólnék egy franciához? Mondam: benne vagyok, de én szeretném neked... Nyaltam-faltam illatos, finom punciját. Nekem jó volt, őt nem sikerült lázba hoznom. Ezután elöbb ő mutatta meg francia tudását, utána szeretkeztünk, hátulról és lovagolt rajtam. Kérdezte hogyan szeretnék elmenni? Mondtam, hogy a szájában. Levette a gumit és folytatta a franciázást jó erös ütemben. Én közben ujjaztam, egy később két ujjal, ugyanabban az ütemben ahogy ő dolgozott rajtam. Így is lett végem, az utódokat eltüntette. Nagyon jól éreztem magam vele, sajnálom, hogy őt nem tudtam lázba hozni...

Elszámolás

Extrái nincsenek, ami az adatlapján fel van tüntetve, minden működött hiba nélkül, emiatt korrektek éreztem.

Ana94, felejthetetlen szexpartner

  vakar

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk aznap reggel, mindent pikkpakk megbeszéltünk és rögtön találtunk is időpontot. Soha bonyolultabb egyeztetést!

Megközelítés

Kocsival mentem az Árpád híd környékére. Nagy szerencsémre sikerült egy árnyékos parkolóhelyet találnom, de a közeli panelek és irodaházak miatt mindenkinek javaslom, hogy kicsit előbb érkezzen, ha kocsival jönne. A tömegközlekedés nagyon jó. Az adott címnek két lépcsőháza van, ezekből a Váci úthoz közelebbit kell választani.

Helyszín

A helyszín egy kisebb méretű, de nagyon szép és takaros lakás. Minden nagyon tiszta, rendes, higiénikus. A tetthely egy kisebb szobán egy közepes méretű ágy. Az ággyal szemben van egy szekrény, amin van tükör, de csak az egyik felén és az ágytól kicsit messzebb, de akkor is jó szolgálatot tett. A fürdőben egy kád, minden elvágólag és kényes tisztaság. Minden nagyon pöpec, pláne, hogy van a lakásban légkondi, ami a kinti 35 fokban életmentő.

Hirdető külseje

A képeken egyértelműen Ana van és szerintem eléggé előnytelenek, legalábbis élőben jobban néz ki. Szolibarna bőr, igazi kis cickók, kerek popsi, kedves arc. Kicsit visszahúzódó teremtés elsőre, inkább csendesebb, nem az a "nagydumás" fajta, de ez idővel oldódott. Egy köntösben várt és szemüvegben, amitől olyan titkárnős benyomást keltett, pláne, mert olyan komolyabb fellépésű. Mindent összevéve nekem nagyon tetszett.

Action

A nagy melegben szuper jól esett egy hideg zuhany, jól felfrissülve érkeztem a tetthelyre, ahol Ana várt, már szemüveg és köntös nélkül, csak egy bugyi-melltartó kombóban. Gyorsan tisztáztuk a lehetőségeket mégegyszer, majd elkezdtem simogatni meg csókolgatni (szimpátiafüggő). Megszabadítottam a melltartótól és sokat simogattam a szuper cickókat, majd az ágyon folytattuk a smárolást és taperolást. Nem sokkal később a bugyitól is megváltunk és elkezdődött a kölcsönös francia, amit szerencsére jó sokáig hagyott (kérdésre válaszul emondta, hogy finoman szereti, de több utasítást közben nem adott). A végén kedvesen úgy tett, mint aki elment, és helyet cseréltünk, most én vágtam magam hátra és Ana kezdett franciázni. Nekem nagyon-nagyon bejött, amit csinált. Kérésemre volt sok zacsinyali és persze sok bólogatás, ami közben nagyon ügyesen használta a nyelvét. Időnként mélyebbre is bevette, de mélytorokról szó sem volt, mondjuk előre mondtam is, hogy ez a dolog annyira nem érdekel. Előre tisztáztuk, hogy mehet a kényszerfrancia is, ennek ellenére mégis meglepődtem, hogy ha nem is nagyon durván, de azért rendesen lehetett dugni a száját. Amikor kértem dolgokat (zacsinyali, kevesebb kézimunka, pózcsere stb.), azt rögtrön teljesítette, szóval totál együttműködő volt.

Ezt követően felkerült a gumi és elsőnek lovaglást kértem, mert lovaglás közben csókolni akartam, meg érezni a cickókat a testemen meg fogni a fenekét is persze. Nem óriási, de azért tempós ütemben kezdett lovagolni, én meg élvezkedtem és gyönyörködtem benne (meg a tükörben) és lelkesen gyúrtam a cickókat meg a popsit. Volt még misszi is, azzal a bevallott céllal, hogy ráfeküdjek a cickókra és kicsit rendesebben megdugjam, de utóbbi igazán a doggyban csúcsosodott ki. Szuper jó volt hátulról a feneke és kicsit erősebben meg is döngettem, de azért bőven a normális kereteken belül. Bár előre is egyeztettük, a végén még menet közben rákérdeztem a szájbaélvezésre és mivel igent mondott, ezért feltérdeltem az ágyon, Ana elém került négykézláb és lendületesen megdugtam a száját (már nem kellett sok) és végül a szájába élveztem. Jó sokáig bent tartotta és közben a nyelvével izgatta a makkomat, ami totál őrjítő volt. Végül nagy nehezen eltámolyogtam valahogy a fürdőbe, utána meg még dumálgattunk mindenféléről pár percet, aztán már mennem is kellett.

Elszámolás

Előre kérte és adtam, semmi meglepetés nem volt és extrákat sem vettem igénybe (szerintem nincsenek is).

Ana94, felejthetetlen szexpartner

  captainreynolds

Egyeztetés

Rácsörögtem, 1 perc múlva visszacsörgött, majd gyorsan megbeszéltük a másnap kora délelőtti időpontot. Az elmúlt év során volt már jó néhány randink így többre nemigen volt szükség. Emlékeim szerint az első beszélgetésekkor korrekt tájékoztatást kaptam.

Megközelítés

Autóval és tömegközlekedéssel egyaránt kiváló. Két metrómegálló között van a tetthely de távolabbitól sem kell 6-7 percnél többet sétálni. A parkolás fizetős viszont mindig akad szabad hely.

Helyszín

Új építésű háztömb, tiszta rendezett lakása. A fürdő kádas, szájvíz, többféle tusfürdő, puha törölköző azaz minden adott a higiénia maximális betartásához. A tetthelyen egy viszonylag alacsony franciaágy és egy tükrös szekrény alkotja a berendezést. Az egyik a tevékenykedést a másik a mozizást segíti elő.

Hirdető külseje

A képeken Ana szerepel a maga valójában, néhány kisebb ízléses tetoválás lett csak eltüntetve. Középmagas vékony lány, pici cicikkel és észbontóan kerek popsival. Kerek arcát hosszú barna haja keretezi, karakterét pedig az intelligens barna szempár és a természetesen telt ajkai adják. Ana alapvetően komoly nő de tud mosolyogni, nevetni is. Bár 28+ évesnek írja magát simán 22-23 éves egyetemista lánynak gondolnám ha az utcán találkoznánk.

Action

Érkezésemkor Ana egy kis fekete köntösben és alatta egy csipkés fehérneműben fogadott ami a szobában aztán hamar lekerült róla. A fürdőszobai kör után az ágyon ülve mosolyogva várt. Mivel nem ez volt az első randink így mondhatom, hogy a szokásos átlagos koreográfia szerint töltöttük az órát. Az ágyon ülve simogattam csókolgattam, majd kibújtattam a fehérneműből. A csókja finom inkább visszafogott mint heves. Odébb helyezkedve először én kezdtem franciás kényeztetésbe. Jó dolog ezt finoman, hosszan csinálni egyrészt mert Ana puncija nagyon finom másrészt a visszajelzési alapján számára is kellemes a dolog.

Az idő előrehaladtával cseréltünk az ágytámlának dőltem míg gyönyörű partnerem a lábaim közé kucorodva kézzel szájjal szeretgette a farkam. Technikája változatos, hol gyorsabb hol lassabb, néha finoman néha hevesebben dolgozott, ha kértem teljesen elnyelte szóval egy nagyon jó franciás kényeztetésben volt részem. Ezúttal úgy döntöttem nem Ana szájában szeretném végezni, így gumit kértem és szemből kezdtünk szeretkezni. Mind az érzés mind a látvány csillagos ötös élmény volt számomra, ahogy fordulást követően doggyban is. Ana keményen tolta rám a popsiját lehet vele vadul csattogósan szeretkezni. Sokáig nem is bírtam és telelőttem a gumit. Hagyott kicsit lenyugodni majd finoman letisztogatott.

A maradék időt beszélgetéssel töltöttük. Mindig találunk valami aktuális témát sosem ülünk, fekszünk egymás mellett a szoba sarkait számolgatva. Az időm lejártát és egy gyors fürdőszobai kört követően boldogan és kielégülten távoztam.

Elszámolás

Az érkezést és üdvözlést követően letettem a telefonon megbeszélt összeget, szó nem esett róla. Extrák és variációk nincsenek.

Ana94, felejthetetlen szexpartner

  hanczUr

Egyeztetés

Amikor zöldet jelzett, hívtam, egyből felvette csengő aranyos hangján. Már a rendelési idő vége felé közeledtünk, és jelezte is, hogy a vége előtt fél órával már nem tudok jönni. Ahogy letettük, visszahívott, hogy nem is kérdezte, hogy mennyi időre jönnék, ha fél óra is jó, akkor jöhetek. Nagy szerencsémre így is döntöttem, hamarosan parkolót kerestem a szomszédos utcában.

Megközelítés

Parkolás a környező utcákban megoldható, a cím könnyen megtalálható. Tömegközlekedés biztos jó, mert nagy csomópont van 3 perc séta.

Helyszín

Új építésű, patika lakás, semmi szalon feeling, mintha laknának benne. Ez igenis komoly plusz a feelingben számomra, sokkal kevésbé hivatalos a találkozó ilyen körülmények között. A fürdőben kád, minden tiszta, és mivel nem szalon, nincs nedves lábnyomokkal teli minden.

Hirdető külseje

Egyértelműen ő van a képeken, de kisugárzása más élőben. Talán picit alacsonyabbnak hat élőben, és egy-két tetkó is ki van retusálva de ezek nem zavaróak és lényeg, hogy Ana egy szép arcú, kedves kisugárzású, formás, feszes testű fiatal lány. Az arckitakarástól senki ne féljen, helyes arca, szép szemei vannak, a mások által is említett szemüveg pedig külön szexivé teszi.
Szép barnára szolizott bőre feszes, jó illatú, a cicik nem nagyok, de formásak, ruganyosak. Puncija, mint a képeken, guszta, finom, jó illatú.

Action

Nem vagyok híve a félórás találkozóknak, de nem bántam meg, hogy beneveztem. Gyors zuhi után irány a tárgyaló, ahol az ágyon ülve egy köntösben várt. Nagyon röviden tisztáztuk, hogy nála nincsenek extrák, de ezt a lehető legjobb értelemben kell venni, inkább all inclusive a szolgáltatás, ettől barátnős az egész találkozó.

Simogatva kibontottam a köntösből, és elkezdtem csókokkal felfedezni formás testét, közben ő is próbált ellazulni és szép lassan egyre délebbre tévedt a keze. Ráhangolódós beszélgetés is volt félig közben, előtte. Másik beszi is említette, hogy "ott van a pénzügyekben", ez nálam is előjött, kicsit meg is lepett, hogy egyből a befektetéseiről kezd beszélni :)
Ne Wall Street-i cápát képzeljünk azért el, úgy fogalmaznék inkább, hogy tudja, mit miért csinál, próbál helyes döntéseket hozni, céltudatos, határozott csaj, a szakmabeliekhez képest teljesen más intelligenciaszinten.

Az egész olyan volt, mint egy ismerkedős barátnős szex, ami közben szépen először csak szájrapuszi, majd érezve, hogy ez nem kellemetlen neki, normális, nyelves csók következett. Hamar a hátára fektettem és megízleltem gyöngyörű csupasz punciját, épp mint a képeken. Ez a puncinyalás is sokkal inkább rólam szólt, mint őróla, de pár perc után egy színlelt szolid orgazmussal tudtomra adta remek time-management képességét és megköszönte csodálatos ténykedésem.

Ekkor én feküdtem hanyatt, ő pedig oldalvást, nagyon kellemes, barátnős, kellően nyálas, kéz+száj kombós, a vége felé cuppogós, szívós franciában részesített. A technikája is remek volt, de az egésznek a feelingje miatt okozott igazán kellemes perceket. Pár perc után kérdezte, hogy szeretnék-e gumit, de akkor már úgy számoltam, hogy nincs elég idő hátra ahhoz, hogy szexeljünk, így inkább kértem, hogy maradjunk, ahogy vagyunk, minden nagyon jó így... nem kellett sokáig várni és szépen a szájába lőttem, amit le is nyelt, nem nyúlt törlőért, nem szaladt mosdóba. (+1 pont barátnő feeling)

Lényegében eddigre az idő végéhez érkezhettünk, így pár perc beszélgetés mellett elvonultam egy gyors zuhanyra és megköszönve a remek élményeket egy puszival elköszöntünk egymástól.

Elszámolás

Nagyon korrekt és egyre ritkább, hogy minden vállalás alapáras, ez külön piros pont, ugyanakkor a repertoár is rendben van. A számomra érdekes csók + NFVSZ nemcsak megvalósult az alapárban, de első osztályú minőséggel is párosult. A szolgáltatási szinthez képest kis csokrot az elején kérte, ami nekem az utóbbi idő legjobban elköltött csokrává vált rövid találkozónk végére.

Ana94, felejthetetlen szexpartner

  Albika76

Egyeztetés

Friss hirdetés máshol, és bár voltak fenntartásaim a túl csábító menü miatt, - szerencsére -
belevágtam. Délelőtt nem értem el, de később sikerült és hamarosan indulhattam is hozzá.

Megközelítés

MTK pálya mellett, új építésű komplexum, utcán könnyű parkolni, villamos a közelben. Mivel több épület is van, első kihívás a megfelelő kapucsengő, kód pötyögés, majd átvágni az udvaron, kód újra, majd előre-balra-lift-jobbra. Vagy valami hasonló...

Helyszín

Fiatal épület, ennek megfelelően minden rendben, a lakáson belül is tiszta és rendezett. Tusfürdő akad néhány féle, aki válogatni szeret, az talán csalódik. Törölköző friss és szívja a nedvet, akárcsak Ana...
Az ágy nem a kedvencem, mert a keret zavaró tud lenni bizonyos helyzetekben, és a hosszanti irányú mozgást idegesítő nyikorgással kíséri, de ez volt a legnagyobb problémám.

Hirdető külseje

Tipikus szomszéd kislány. Életkora stimmel és a többi adat is. Nem egy szexbomba, inkább a kis csendes lány, akivel sokkal nagyobbat lehet dugni, mint a menő barátnőjével. Szép haj, finom száj, huncut tekintet, kifejezetten helyes. Bőre puha, de combok között volt kis borosta, nem zavart. Mellek nagyon picik, bimbók peckesen állnak, de piercing eltávolítás miatt nagyon érzékenyek. Feneken és combon van egy kis plusz, de így még jobban markolható. Szexy tanga és azon valami kombinészerű feketenemű, nagyon csinos volt benne, viszont ne egy vérbő csábítót várj, hanem azt a gimis osztálytársad, akit csak a szalagavató tánc gyakorlása közben vettél észre, és mivel szülei későn érnek haza, felmehettél hozzá átnézni a matekot...

Action

Fürdőből kijőve ő az ágyon ülve várt, mellé ültem és elkezdtem simogatni, majd csók. Tökéletes barátnős csók, nyelvvel, nyállal, ajakszívással. A nyelv piercing még izgalmasabbá tette egymás felfalását. Hogy jobban hozzáférjek levette a ruhát, cipőt, tangát, csókolózás megszakítása nélkül simogattam a bimbókat és az ölét. Majd hanyatt döntöttem és csók közben a csiklóján kezdtem körözni. Csendes maradt, de nagyon nedvesedett és kezével kereste a farkam, majd igyekezett a szájához húzni. Kéz-száj kombóval hamar felhúzott, de mélytorok nem volt. Mikor erre rákérdeztem egyből tövig bevett, de később is inkább az első verziót nyomta, hacsak nem nyomtam rá a fejét. Ha egy ügyes kéz is mozog a farkamon, hajlamosabb vagyok előbb lőni, mint a csupán szájjal és torokkal művelt szopástól, így a kezét leállítottam és kiélveztem a piercing áldásait. Az ujjai finoman masszírozták a golyókat, de összességében ebben a műfajban még kicsit csiszolni kell a tudását.
Kíváncsi voltam hogyan élvez, így a combjai közé bújtam és nyaltam, ujjaztam. Eleinte csendes volt, de a teste tökéletesen jelezte, ha jó volt az irány, és nagy adag édes nedv áradt ki belőle. Ezeknél már megjött a hangja és nemsokára elélvezett. Picit érzékeny lett, de tudtam folytatni és jött egy újabb orgazmus. Ezután szólt, hogy most már nagyon érzékeny és elkezdett szopni. A mélytorok sajnos megint nem jött magától, és az ügyes kezek hatására inkább kértem a gumit, mielőtt túl hamar végetérne a móka.
Kutya a kedvence, de szemből akartam kezdeni, ami a csókja miatt nagyon jó volt. Annyira, hogy itt is közeledtem a véghez, így inkább jött a kutya. Összefogtam a haját, amire látványosan izgalomba jött, finoman húztam és markoltam, ő meg ontotta a nedvét és igen hamar újra elélvezett. Orgazmus közben megjött a hangja, amitől én is felpörögtem már sokadszor, de a popsiját mindenképp meg akartam dugni, amint lecsillapodott rákérdeztem mit szólna hozzá. Síkosító a megfelelő helyekre, hátranyúlt és a bejárathoz illesztette a farkam, majd szólt, hogy toljam be keményen... Betoltam. Itt már nem finomkodtam és ő is élvezte, ahogy megdugom, bár elélvezni már nem tudott. Mielőtt végem lett volna mondtam, hogy a szájába megyek el, ha szépen lenyeli. Mosolyogva kicsúszott alólam, törlővel leszedte a kaucsukot és az ágy szélére ülve nekifogott a megfejésemnek. A piercinges nyelv pörgött a makkomon, a keze finoman járt és közben félig bekapva szopott. Óriásit spricceltem a szájába, ő pedig ügyesen lassított és szopogatta a makkom, minden cseppet lenyelve. Alig bírtam lábon maradni, mondta, hogy feküdjek le, és megkérdezte mennyire érzékeny ilyenkor a farkam. Mondtam, hogy eléggé, erre szuper finoman elkezdett tovább szopni és nem is hagyta abba, amíg újra elkezdtem keményedni. Az órára néztem és mivel csak 10 percünk maradt, nem akartam újra belefogni. Túl nagyot élveztem, ezután több idő kell az újabb forduló előtt. Csókolóztunk inkább és beszélgettünk, múlt héten kezdett, másodállásban csinálja ezt, így nem mindig elérhető. Ő nem szólt az idő miatt, szemüveg nélkül nem is látja az órát, de mennem kellett, így gyors zuhany és búcsúcsók.

Elszámolás

Mélytorok megy, de nem magától, popsi tökéletesen abszolválva, lenyelés nemkülönben. Csók igazi, ahogy az orgazmusai is. Csak a popsi a plusz, ezzel együtt egy kerek érték, ami szerintem korrekt.

Ana94, nagyon jó szexpartner

  Fere

Egyeztetés

Az elfoglaltságaim miatt nehezen, de leginkább sehogy nem tudok előre tervezni, ezért kénytelen vagyok akkor telefont ragadni, amikor lesz egy kis szabadidőm. Ebben az esetben is így történt. Amikor láttam, hogy bő másfél óra múlva tudnék menni mókázni, ráadásul a közelben voltam, egyből telefont ragadtam. Sajnos nem értem el, de pár percen belül megcsörgetett. Az általam javasolt időpont nem volt jó neki, ahogy nekem sem az, amit a fülembe súgott a beszélgetésünk idején. Viszont a két időpont között megoldható volt mindkettőnknek. Igaz pörögnöm kellett, hogy időben odaérjek hozzá vendégségbe, de végül egy órán belül már a kapuban állhattam.

Megközelítés

A pontos címet megkaptam az egyeztetés során, ami számomra nem ismeretlen környék. A navigáció is jó helyre vitt, ráadásul szabad parkolóhelyek sokaságával találtam szemben magam. Az autó letámasztása díjköteles. A város egyik forgalmas főútjától pár lépésnyire található az ingatlan, illetve a közelben van egy csomópont is, ahová kötöttpályás közlekedéssel és buszokkal könnyedén eljuthat az ember.

Helyszín

Új építésű lakóépületben található Ana kéjbarlangja. A megadott emeletre lift repített fel, majd pár lépés után már a lakás ajtaja előtt álltam. Az ingatlan minden tekintetben elnyerte a tetszésem. A minimál stílusban berendezett lakás, ami számomra azt jelenti, hogy letisztult és felesleges dolgokkal nincs tele pakolva minden vízszintes felület. Persze ez azt is mutatta, hogy csak bizonyos célra van fenntartva. A berendezés igényes, semmi kivetnivalót nem találhat benne az ember. Az erotika szobájában pedig egy megfelelő méretű ágy, amivel szemben a szoba másik végében egy tükrös szekrény áll, amiben más szemszögből láthatjuk az eseményeket. A ruháimat a fürdőszobában “kellett” hagynom, ami számomra újdonság volt, viszont belegondolva a lehető legjobb megoldás is egyben.

Hirdető külseje

Az adatlapján látható képek, főleg az új fotósorozat hűen tükrözik a valóságot, amit a személyes találkozás felülmúlt. Ana kisugárzása, testalkata, kommunikációja és tekintete rabul ejtett. Megérkezésem pillanatában pajzán gondolatokat ébresztő szemüvegben és köntösben állt az ajtó mögött, amelyektől a tusolásom alatt megszabadult. A szobában már csak egy világos színű fehérneműben várta a visszatérésem. Sokat gondolkodtam az arcán, hogy kire emlékeztet, de az élményem megírásáig nem jöttem rá. Nekem nagyon tetszett, főleg szex közben, amikor mélyen a szemembe nézve csavarta el a fejemet.

Action

Tusolásom után a szobában várt rám az ágy szélén ülve. Mókázásra invitáló tekintetével és csábító fehérneműjét látva mágnesként vonzott magához, így egy pillanat alatt mellé kerültem. A csókra rákérdeztem, mert az adatlapja azt sugallta, hogy erről beszélnünk kell. Miután megnyugtatott, hogy érezhetem ajkait, egyből vettem a bátorságot és megcsókoltam. Csókja visszafogott, olyan első randis ismerkedő csóknak mondanám. Igaz a vehemens smárolást kedvelem, amikor ventilátorként pörögnek a nyelvek, de Ana esetében kedvemre volt egymás ízlelgetése. Időközben levarázsoltam róla a melltartót, majd megismerkedtem közelebbről a melleivel, amikkel nem tudtam betelni. A testalkatához arányos, tenyérbe illő formás és kemény keblek, melyek igényelték az érintést, és persze nem is tudtam ellenállni a csábításuknak.


Az ágyon kényelembe helyeztük magunkat és ajkaink összeforrtak, miközben közösen megszabadultunk Ana bugyijától. Szüntelenül csókoltam és simogattam, majd végül felülkerekedtem kedves vendéglátómon, s apró csókokat lehelve a testére elindultam a .…. irányába. A lábai között kényelembe helyeztem magam, és megkóstoltam vágyai birodalmának kapuját. Mivel első találkozás, így nem tudhattam mit és hogyan szeret, de úgy éreztem, hogy a finom érintések nincsenek ellenére. Orgazmusa nem lett a nyelvemtől, de szerencsére nem is színlelte.


Már nagyon éheztem rá, hogy ajkai fogságába kerüljek, és végre mínuszban mérjük a távolságot egymás között. Gerincre vágtam magam, majd vártam a sorsom beteljesülését. Kérlelnem nem kellett, gyakorlatilag azonnal elhelyezkedett mellettem, és a szájába vette péniszem. A kezét nem nagyon használta, viszont változatosan kényeztetett. Gondolom próbált ráérezni, hogy mivel őrjíthetne meg…
A francia nyelvet nagyon jól beszélte, és nem is hadart közben. A nyáltól sem fröcsögött, talán erre mondják azt, hogy barátnősen csinálta. Olyan finoman és érzékien kényeztetett, hogy kezdtem érezni a vulkán kitörésének közeledtét, de nem szerettem volna még eldurrani, ezért gumiért nyúltam.


Ana beöltöztette a főszereplőmet, majd elhelyezkedett felettem. Miután nyálával nedvesített magán, lassan rám is ereszkedett. Sétalovaglásba kezdett, és közben folyamatosan a szemembe nézett. Nagyon bejött az élmény, ráadásul a tekintetével megbabonázott. Gyakran csókot loptam tőle, melleit simogattam, de néha megragadva a derekánál fogva húztam magamra. Nedves vendéglátóm tekerte a csípőjét, én pedig imádtam minden pillanatát az együttlétnek.


Fordult a kocka és én kerültem felülre. Ana a hátára feküdt, és kezeivel a térdhajlatoknál fogva húzta magához a lábait. Úgy helyezkedett el az ágyon, hogy minél mélyebbre hatoljak. Így könnyedén becsusszantam és udvaroltam alkalmi kedvesemnek. Ebben a pózban kicsit vehemensebbek voltunk, ami Ana kedvére is lehetett, mert amikor közelebb hajoltam hozzá, hogy csókjait ismét érezzem, akkor úgy éltem meg a pillanatot, hogy sokkal szenvedélyesebb. Idővel pózcserét javasoltam és arra kértem, hogy nyújtsa ki a bal lábát, majd forduljon balra és jobb lábával vegye fel a magzat pózt. Mögé térdelve lábaim között volt a kinyújtott bal lába, majd a behatolás után a derekát fogva játszottuk tovább ki-be játékunkat. Amikor elfáradtam és ismét vágytam ajkai játékára, Ana megelőzött az ötlettel és feldobta, hogy a szájába venné főszereplőmet.


Megszabadított a színházi kelléktől, majd a nedves törlő kezelés után ismét a szájában láthattam és érezhettem magam. A kezét csak annyira használta, ami még fokozza az élményt. Nyelvével érzékien simogatta hímvesszőmet, miközben gyakran mélyre vette péniszem. Sokáig nem is tudtam ellenállni a francia tudásának, és a szájába élveztem. Szerencsére nem ugrott le rólam, az ernyedés állapotáig ajkai fogságában maradtam. Ráadásul a bizonyítékot is megtartotta magának, amiből a nyelése után nem maradt az utókornak.


Mellém feküdt és simogatások közepette felajánlottam, hogy nyelvemmel ismét megmasszíroznám odalent… Elmondása szerint a szex után nem igazán szereti, de ahogy hallgattam, éreztem parfümje illatát, és elmerültem csábító tekintetében, már keményedni kezdett rudazatom. Kérlelnem nem kellett, ráadásul tutira érezhette, ahogy meredező hímvesszőm hozzáér a testéhez. Egy csók elcsattanása után kényelembe helyeztem magam, majd Ana is elhelyezkedett a derekam vonalában, és a szájába vette péniszem. Nyelvével érzékien simogatta makkomat, a kezét most csak arra használta, hogy a tövénél megragadja.
Mivel szeretem nézni és élvezni is a franciát, ezért arra kértem, hogy helyezkedjünk az ágy végébe, és ott térdeljen elém a franciaágy előtt.


Miután elhelyezkedtünk a tükörbe pillantva csak azt láttam, ahogy térdel előttem egy fiatal lány és bólogat. Szemből nézve pedig nézhettem, ahogy ajkaival körülöleli és egyre mélyebben próbálja elnyelni a dorongomat. Ebben a pózban gyakran a szemembe nézett és már görcsösen arra gondoltam, hogy milyen jó élmény lesz ismét a szájában elélveznem. Ana fáradhatatlanul és lelkesen kényeztetett, de valamiért nem sikerült felérnem a csúcsra.
Végül arra jutottam, hogy segítek magamon, hiszen az óra vége is közeledett. Ajkaink ismét összeforrtak és addig csókolt és simogatott, míg végül elsült a fegyverem. Nedves törlőkendővel eltűntettük a nyomokat, majd a fürdőszobába mentem, hogy rendbe tegyem magam. Gyors tusolást követően már a köntösében és a kis szemüvegében állt előttem. Rövid csevegés és egy-két csók elcsattant, mielőtt búcsút intettem alkalmi kedvesemnek.

Elszámolás

Szerencsére Ana a valóságban él, és persze a földön jár, így az ajándék igénye sincs az egekben. Pont annyi rózsaszálat szeretne látni a vázában egy órás kalandért cserébe, ami nem nevezhető túlzónak vagy magasnak. Véleményem szerint itt kéne lennie a városi átlagnak... Nekem megérte és egy pillanatra sem jutott eszembe, hogy sokat hagytam volna nála. A rózsákat egy borítékban az ajándékba vitt nasival együtt a pultra helyeztem a megérkezésem pillanatában.

Ana94, nagyon jó szexpartner

  DukeGeorge

Egyeztetés

Reggel telefonon kerestem Anát, (spanyolosan röviden ejtem a nevét de nem vagyok benne biztos hogy így kell) és hamar fel is vette a telefont. Bemutatkozás után röviden ismertette programjait, s le is tudtunk fixálni aznap 10 órára egy randit. Értelmes, kedves nőnek tűnt hangja alapján.

Megközelítés

Metróközeli helyszín kb 250 méter gyaloglás az aluljárótól. A környező kisebb utcák nem tűntek zsúfoltnak parkolás szempontjából, parkolóházra nem emlékszem.
Ház megtalálása nagyon könnyű, egy újépítésű tömb.

Helyszín

Nagyon szép kecó, otthonos, diszkrét, Anán kívül senki mással nem találkoztam. Jó volt ott a komfortérzetem, kellemes a hőmérséklet. Hálórész kicsit félhomályos, de az ággyal szemben van egy nagy tükör...
Fürdő jól felszerelt, kádas de nem zuhanyfüggönyös, hanem üvegajtós. Rengeteg tusfürdő, szájvíz stb...

Hirdető külseje

Ana egy nagyon vonzó nő. Sudár és kicsit tinis az alkata, kisebb de nagyon jó alakú mellekkel, lapos hassal, nagyon jó popsival. Arca helyes, többször mások által is megénekelt szemüvegében kicsit Mia Kalifás az arca ami nekem kimondottan tetszett. Csöndes de határozott nő, aki azért tud mosolyogni is, ez szintén nagyon tetszett benne. Nem jár fölöslegesen a szája, de el lehet beszélgetni vele - de megvallom, hogy nem eme formájára fókuszáltam a kommunikációnak:D
Nagyon hosszú barna haja van, amit mint a randin megtudtam, nem szabad megfogni/meghúzni.
Még valami, nem tudom miért ilyen fotói (kicsit előnytelen) vannak fent, szerintem a valóságban sokkal jobban néz ki.

Action

Bejövetelkor egy kimonószerű köntösben volt, azonnal kiszúrtam alóla szexisen kibúvó meztelen lábfejét. Kicsit távolább állt az ajtótól, szemüvege rajta volt. 1 másodpercembe került, hogy eldöntsem maradok-e (legutóbbi látogatásom egy bordó oldalon hirdető lánynál sajnos rövidre sikeredett, mert az arcos kép ellenére is olyan mértékben festett másként a hölgyemény, hogy a legnagyobb jóindulattal sem tudtam maradásra késztetni magam), tetszett az Anából sugárzó erő, és figyelmes tekintete.
Az ajtó mellett a sarokban van hely a kabát/cipő lerakásához, eme foglalatosság közben meg is osztottam vele aznapelőtti negatív élményemet ahol az ajtóból fordultam vissz. Erről pár mondatban elbeszélgettünk, közben ő megmutatta a fürdőt.
Tisztálkodás után már a kisse lesötétített hálórészben várt egy kétrészes piros fehérneműszettben, ami nagyon jól állt neki. Szemüveg addigra lekerült - nekem őszintén szólva szemüvegben jobban tetszik de ez a saját szubjektív véleményem és emiatt nem kívántam kevésbé Anát.
Álltam vele szemben, majd leültem a franciaágy szélére, ő velem szemben állt. Csókoltam az arcát, nyakát mellkasát, és hamar kikapcsoltam melltartóját (ha jól emlékszem udvariasságból megkérdeztem hogy lehet-e, de udvariatlanul meg sem vártam a választ). Puszilgattam helyes kis melleit, fogdostam a fenekét...nagyon szép szolibarna bőre van ez is tetszett rajta.
Nem sokkal később bugyijától is megszabadítottam. Leült (vagy leültettem?) mellém az ágyra, itt bátran adtam a szájára egy puszit amit viszonzott. Ezt később megismételtük, és kisebb csókok is kerekedtek eme interakciókból.
Kíváncsi voltam kelyhe ízére, ezért kértem, hogy engedjen a lábai közé, aminek hanyatt fekve eleget is tett. Nem estem túlságosan neki, inkább puszilgattam, nyalogattam szeméremajkait és combjait. Ana reagált a kényeztetésre, de inkább apróbb, visszafogottabb sóhajok formájában. Az igazság az, hogy szeretem ha egy nő élvezi azt amit csinálok vele, de néha átesek a ló túloldalára, azaz elragad a "teljesítménykényszer" ami könnyen nullázhatja az én élvezteteimet, ha nincs meg az egyensúly.
Emiatt tetszettek Ana őszintének tűnő, nem túl erős reakciói.
Ő következett. Mondtam neki, hogy biztos hogy hamar végem lesz, tehát minél hamarabb húzzunk gumit francia után. Már félig-meddig egyenesben voltam mikor szájába vett, és pár másodpercen belül fel is kerülhetett a gumi, aminek elhelyezését Ana kicsit szájjal is segítette.
Kutyus pózban vágtunk neki az első körnek, amit csak pár másodpercig bírtam. Kértem, hogy forduljunk misszibe, mert "úgyis pár percem ha van csak" hátra egy visszatarthatatlan orgaznusig, készségesen így is tett. Én is úgy tettem ahogy mondtam, és a nagy boldogság Ana lábai közt térdelve ért. Alkalmi kedvesem figyel szex közben, doggy póznál ha kérem oldalra tartja a fejét hogy lássam az arcát (ezt kértem tőle), de vissza is néz. Szemkontaktust időről időre felveszi.
Kis tisztálkodás után siettem vissza hozzá az ágyba. A szünetben itallal kínált, még azt is megkérdezte, hogy savas vagy mentes vizet szeretnék-e. Szeretem a figyelmes lányokat.
Megbeszéltük, hogy a 2. menetet franciával folytatjuk, és ehhez igénybevesszük a nagy tükröt. Ana kérdezte, hogy miként szeretném. Felajánlotta, hogy állhatok, és ő térdelve kényeztet engem, amit boldogan elfogadtam, mert ilyet még soha nem csinált senki nekem. Imádtam a tükörben nézni ahogy ott térdel és a szájában vagyok. Hovatovább az állás valamiért nekemm szokatlan illetve kényelmetlen volt, emiatt kértem, hogy hadd üljek az ágyra, s úgy folytassuk. Ana ennek is eleget tett, lábaim között maradt és folytatta franciaóráját. Ő használja kicsit a kezét, de a hímtag nem egyszer simán eltűnik a szájában, és szemével többször is keresi a tekintetet, figyelve arra, hogy partnere igényli-e ezt.
Mivel itt is úgy éreztem, hogy a várt eufória nem fog megérkezni (szerintem túl mohó voltam, s nem hagytam elég időt a pihenésre - szünetben pedig bőven lett volna keret rá)
Kértem hogy váltsunk ismét szexre. Felhelyezte nekem a gumit, s ismét kutyus pózban gabalyodtunk össze, immár a tükör felé fordulva. Nagyon kívánatosnak érzem/éretóztem őt. Kérdeztem, hogy nem csinálom-e túl erősen, megnyugtatott, hogy minden ok. Kicsit komolyabb tempóra váltottam, és több szenvedélyhullám is hatalmába kerített Ana csodálatos testét birtokolva, de itt sem köszönt be a várva várt orgazmus. Kedvesem hangja is jobban megjött mikor kicsit jobban toltam neki, ez szintén nagyon szimpatikus volt.
Kicsit kifáradtam, kedvesem pedig továbbara is figyelmesen és készségesen foglalkozott velem. Ismét a szájában voltam. Nagyon szerettem volna kipróbálni a "lenyelés" opciót vele, de attó tartok, hogy túl megszállottan üldöztem a második kielégülést, s a vége felé már az idő múlása is zavart, tudtam, hogy az óránk lassacskán lejár.
Kétszer is kérdeztem Anát az idővel kapcsolatban, ő azt válaszolta hogy nem tudja. Szándékosan nem tart órát a szentélyben, pont amiatt, hogy ne legyen kizökkentő senki számára elmondása szerint.
Sajnos be kellett látnom, hogy Ana fáradhatatlan és áldozatkész gondoskodása ellenére sem fog nekem az áhított második extázis eljönni.
3 perccel az óránk lejárta előtt Ana megnézte a kinti órán mit mutat (lehet megunta hogy ezen aggódom állandóan:D). Lejárt az időnk, ő még felajánlotta hogy lezuhanyozhatok, ezzel én nem éltem (szeretem a nők illatát magamon érezni még később is, tudom hogy ez egy kicsit aberrált de mit lehet tenni). Neki azt mondtam, hogy közel lakom (ami igaz) és majd otthon fürdök.

Elszámolás

Anánál az alapból nyújtandó a NF lenyelés opció, amivel botor módon nem tudtam végül élni - saját hibámból. Nagyon kellemesen telik vele az idő, és rajta tényleg nem múlik, hog az ember elégedetten távozzon a randiról.

Ana94, nagyon jó szexpartner

  Rolito

Egyeztetés

Volt egy kis szabadidőm munka közben és szerettem volna azt kellemesen eltölteni. Nem akartam most vadászni és kockáztatni, így arra a döntésre jutottam, hogy valami biztos felé veszem az irányt. A korábbi, első rövid randink igazán kellemesen telt el és meg is beszéltük már akkor, hogy lesz folytatása. Ez a nap ma jött el. Száma már a névjegyzékemben szerepelt, így gondolkodás nélkül hívtam is. Egyből felvette és mivel én is el voltam neki mentve, már nem kellett megfutni a tiszteletköröket. Tudtam, hogy mit szeretnék és csak az idő volt a kérdés. Felajánlott egy igazán közeli időpontot, de nekem egy kicsit több idő kellett odaérni, így megegyeztünk 1 órával későbbre. A címre nem emlékeztem teljesen, de megkapva az emlékeztetőt letettük a telefont és már indultam is vágyaim csillapításának célja felé.

Megközelítés

A megközelítést a mai napon beárnyékolta a közelben lévő forgalmas út túl oldalán zajló építkezés, ahol éppen le volt zárva a keresztező utca daruzás miatt (illetve pár környező utcát is egyirányúsítottak miatta). Így egy kicsit matekozni kellett az átjutáson, de bekapcsoltam a GPS-t, ami hamar irányba tett. Késést nem okozott, mert hamarabb sikerült megérkeznem a környékre, de aki autóval érkezik és szereti kicentizni a dolgokat, az mindenképpen számoljon rá biztonságosan +5 percet mostanság. BKV továbbra is gondtalanul segíti a megközelítést. A cím pontos egyébként, a házszám jól látható, eltéveszteni nem lehet. A bejárattal szemközti oldalon mindig akad fizetős parkolóhely. Nekem most éppen sikerült egy árnyékosat elfoglalnom.

Helyszín

A lakás állapota változatlan volt az előző találkozásunkhoz képest. Új építésű tömb, több emelettel, lifttel. Nem kell sokat liftezni egyébként. Annyival egészíteném ki a sablont, hogy a mai ajtónyitásnál deja vu-m volt. Egy pár pillanatig nem értettem, hogy miért, aztán rájöttem, amint üdvözöltük egymást. Nem erős és egyáltalán nem zavaró, de intenzív és kellemes (már ismerős) illat járja át a lakást. A fogadó rész egy tágas, amerikai konyhás nappali. A klíma szüntelen megy, így a lakás hőmérséklete is maradásra invitálja az ideérkező vándorokat. Kedves vendéglátóm most is ugyan úgy, mint legutóbb a pultnak dőlve várt rám. Mellette a baszoba, amelyben egy kényelmes méretű franciaágy és egy tükrös szekrény található. A fürdőszobában már előre bekészítve várta érkezésem az illatos törülköző és a szájvíz a hozzá tartozó kis pohárral együtt. Előző vendég nyomát nem érzékeltem, minden csont száraz, cseppmentes és tiszta volt. Vagy én voltam az első, vagy mindig cseréli a kilépőt is az üvegparavános kád előtt egy alapos takarítással egybekötve. A választék éppen megfelelő a tusfürdők tekintetében, nem a negyedig otthagyott flakonok vannak felhalmozva. Van még egy szoba, amelyet a mai napon birtokoltak, de már csak a dolgok sűrűje közben lettem erre figyelmes, mert néha elárulta magát egy-egy vakkantással. Számomra nem volt zavaró, miután nekem is van egy. Ez az állapot kivételes és ideiglenes, Ana csak pár napra nem tudta megoldani másképp az elhelyezését. A későbbiekben többek között ez is a beszélgetésünk tárgya volt, mint közös nevező.

Hirdető külseje

Ana külseje továbbra is kedvemre való maradt, pici de tenyérbe illő cicik, karcsú csípő és formás, rugalmas popsi. Bőre és puncija selymes és illatos. A képei között vannak régebbiek, de azok is mind a valóságot tükrözik. Viszont nem sejtetnek sokat, de aki szereti a feszes, karcsú, tini testű lányokat, azt nem érheti csalódás. Érkezéskor még szemüvegben vár, de az később lekerül róla egészen a randi végéig. Egy kicsit döntésképtelen vagyok ez ügyben, mert a szemüvege igazán dögössé teszi, viszont ha nincs rajta, akkor pedig el tudok veszni a tekintetében. Arca fiatalos, ámde komolyságot áraszt, amit meg is erősít a viselkedése és a szavai. Nem kimért, de mégis érzi az ember, hogy helyén van az esze. Felettébb kedves, mosolygós és közvetlen. Egy fekete köntös, alatta pedig egy szürke színű csipkés szett várta sorsát, hogy csinos vendéglátóm testét megszabadítva tőlük a padlón végezzék be sorsukat.

Action

Ez a randi egy kicsit önző és határozottabb volt részemről, mint az elsőnk, de Ana mindenben készségesen asszisztált. Út közben a helyszín felé úgy éreztem magam, mint amikor a szarvasbika átvág az egész erdőn, mert megérezte a tehene feromonjait a lágyan suttogó meleg nyári szellőben. Pontosan tudtam a fejemben a forgatókönyvet és azt is, hogy milyen beteljesülés vár rám a célban. Ajtónyitás után célirányosan átadtam a virágcsokrot egy kis ajándékkal lesúlyozva a pulton. Vendéglátóm ezen láthatóan meglepődött és megköszönte. Jeleztem felé, hogy miután az adatlapján kiírt kedvencek közül semmit sem tudtam abszolválni (alkoholmentes koktél és brassói) így maradt ez a csekélység. Ezek mindvégig ott maradtak, ahova letettem a pultra. Jelezte felém, hogy már bekészítette nekem a törülközőt, a járást tudom, Ő pedig a szobában fog engem várni. Tisztálkodás után az ágyon ülve várt rám a kedvcsináló fehérneműjében, ahonnan kezét fogva felsegítettem és megpörgettem. A teljes fordulat leírása után a karjaimban kötött ki, ahol arcunk szinte összeért. Hátráltam is egy lépést, mert szerettem volna a már általam korábban megénekelt szempárban gyönyörködni. Megfogtam arcát és csókra nyújtotta ajkait. Először csak lágyan, kicsiket, majd egyre jobban és nagyobbakat. Elindultak a kezeim is közben, amíg ő engem karolva dolgozott a nyelvével. Hátat fordítva nekem lekerült a melltartó és a bugyi is, majd hátulról toltam hozzá a már ágaskodó barátomat, miközben a nyakát puszilgattam. Egy pár perc múlva leült az ágyra én pedig előtte állva már kértem is a beöltöztetést, mert tomboló hormonjaim hamar szétszaladtak volna, ha natúr örömök elé nézek. Én pedig most a vágyaim csillapítása érdekében komplett forgatókönyvvel a fejemben érkeztem. Tudom, hogy az étlapon kecsegtető a nfvsz, de engem nem ez hozott most ide. Technikája változatos és élvezetes, még beöltözve is. A kedvencem mindig az a pillanat volt, amikor szemeivel felnézett rám és kereste a tekintetem. Van egy bizonyos szívogató technikája, amit jeleztem is felé, hogy brutál jó és natúr változatban már telelőttem volna a száját. Így szerencsémre tudtam jó pár percig élvezni a műsort. Idő közben Ana belendült és már a torkán is voltam pillanatok alatt. Az érzéki és lassú felvezetésből egy villámcsapás szerűen ható bőnyálas - mélytorkos francia lecke részese lehettem. Megállapodtunk a folytatásban az ágyon fekve. Én párnát húztam a fejem alá, hogy mindent lássak, Ő pedig a lábaim közé kuporodva szüntelenül bólogatott tovább a nyáltenger és szemkontaktus kíséretében az árbócon. Ezután kértem egy kis kapaszkodót, így 69-be fordulva karoltam át a derekát. Mindeközben odalent az erősen és gyengén váltakozó vákum és bólogatás hatására időről - időre megfeszült a testem. Hallgattam a saját jelzésemre és megszakítva a folyamatot kértem egy doggy-s kezdést. A terveimtől eltérően ez lett volna az utolsó a sorrendben, de vérszemet kaptam a 69-ben elém táruló látványtól. Fel is vettük a pozíciót, Ő az ágy szélén pucsítva várt rám én pedig mögötte állva kezdtem el táncba vinni magunkat. Először csak szépen lassan, majd egyre ütemesebben. Ana elkezdte a hangját is hallatni én pedig hol a fenekébe, hol a derekába kapaszkodva tempóztam. Pontosan ilyesmi befejezésre vágytam, de még csak most kezdtük a tornaórát, úgyhogy az elhúzni kívánt élvezet érdekében gyors újratervezés után kértem egy lovaglást. Rámült, én pedig először a csípőjét, majd a fenekét markolva adtam át magam a ritmusnak. Szemei pillantása ismét ostorozta lelkem, így arcát fogva csak néztünk egymás szemébe jó pár mozdult erejéig, majd csókolózni kezdtünk. Újra, meg újra. Itt már nem csak a hangulat, hanem a csók is sokkal hevesebb volt. Hátradőlt én pedig alatta mozogva gyönyörködtem a látványban. Hol a szemeiben, hol pedig az összképben vesztem el. Amikor már kellőképpen kiélvezkedtem magam átfordultunk misszionárius pózba. A számomra igazán izgató szemkontaktust tartva, lábait szétfeszítve teljesítettem a küldetésemet. Hagyott szusszanni, majd levette rólam a gumit és megtisztogatott. Én elmentem újból tusolni és visszatérve az ágyhoz kaptam egy frissítő masszázst egy kellemes beszélgetéssel egybekötve. Érdeklődtem az időnk iránt, ami még egy gyors második hajrára jó lett volna, de nem éreztem magam teljesen készen rá. Ana jelezte, hogy Ő szívesen magadja magát újból, ami jól esett, de így is megkaptam, amiért mentem és nyugodtan tudtam készülődni a távozásomra. Az órának a háromnegyedét kitöltötte az első kör, így nem volt bennem hiányérzet, mert nem egy gyors csavarásra érkeztem.

Elszámolás

Szerintem extra nincs is, amit vállal, azt viszont maximálisan teljesíti. A franciája tökéletes, odaadással csinálja. A látvány magáért beszél, szemeiben képes vagyok újra és újra elveszni. Készségesen partner mindenben, lehet forgatni, irányítani. Nekem ma pont erre volt szükségem. Mint már említettem, előre adtam át a virágcsokrot jelezve céltudatosságomat. Ezt egészen addig nem is rakta vázába, amíg ott tartózkodtam.

Ana94, nagyon jó szexpartner

  Rolito

Egyeztetés

Amikor böngésztem, már előre tudtam, hogy a nap folyamán a város azon részén lesz dolgom és pont láttam az oldalon, hogy elérhető. Gyorsan végigolvastam az adatlapját és akkor vettem észre, hogy bár a kedvenceim listáján szerepel, még nem volt alkalmam meglátogatni. Telefont ragadtam és egyből fogadta is a hívásomat. Egy cuki hang szólalt meg a vonal másik végén, akivel mindent egyszerű volt megbeszélni. Volt is éppen abban az idősávban szabad időpont, amikor nekem jó lett volna, így hát megkaptam a pontos címet és elköszöntünk egymástól.

Megközelítés

Autóval érkeztem, a gps a pontos helyre visz. Parkolni könnyű volt annak ellenére, hogy viszonylag forgalmas helyen van és nem szabad elfelejteni, hogy ez fizetős is. Bkv van a közelben, így aki tömegközlekedéssel érkezne annak sem lehet gond a megközelítés.

Helyszín

A lakás tágas, új építésű, tiszta és rendezett. Amikor beléptem, az első megkönnyebbülés az volt, hogy ment a klíma. Mindenhol patyolat tisztaság uralkodott, a fürdő sem tocsogott a víztől. Talán 4-5 féle tusfürdő, szájvíz, kikészített pohár és tiszta törölköző várja az érkező vendéget. A tett helyszíne az egyik szoba volt, amiben egy kényelmes francia ágy várta, hogy szolgálhassa a kényelmet együttlétünk alatt.

Hirdető külseje

Korábban említettem a megkönnyebbülést; itt következik a második. Az ajtóhoz érve, az kinyílt és belépve vethettem az első pillantást a mögötte megbújó csodás teremtésre. A testalkata a képeknek megfelelő, viszont az arca sokkal szebb, mint gondoltam. A szemeiben sokszor elvesztem együttlétünk alatt. Telefonos egyeztetésünkkor érdeklődtem a fogadó szettje iránt, amire azt válaszolta, hogy bízzam rá, csinos lesz. Valóban az volt, egy kékes színű csipkés bugyiban és a hozzá illő melltartóban fogadott. Bekísért a szobába, ahol megpörgettem, hogy szemügyre vehessem, majd meg is dicsértem, belül pedig másodjára is nyugtáztam, hogy jó helyre jöttem. Talán jól esett neki a bók, vagy csak nem hitte el és azért mosolyodott el. Teste kecses, dereka karcsú, melle tenyérbe illő, bőrének tapintása selymes.

Action

A bemutatkozásunk után a korábban bemutatott fürdőbe vettem az irányt és mire készen lettem Ő már az ágyon ülve várt rám. Kezéért nyúltam, hogy segítsek felállni neki és elkezdődött az, ami talán a legmélyebb nyomot hagyta bennem az együttlétünk során. Egymás tekintetét fürkésztük. Sokszor. Igazából semmilyen gondolat nem járt a fejemben, de jó érzés volt mélyen a szemébe nézni és tartani a szemkontaktust. Nagyjából egészen az összegabalyodásunk végéig. Magamhoz húztam, átkaroltam és csókolózni kezdtünk. Először csak az ajkaink értek össze, majd a nyelveink is simogatták egymást. Rövid csókok voltak, de sokszor egymás után. Közben megszabadítottuk egymást az alsóneműktől majd az ágyra helyezkedtünk. Vagyis először csak Ő. Kértem, hogy pucsítson be én pedig elkezdtem lassan ismerkedni illatos puncijával. A bemelegítést követően éreztem az édesen csordogáló ízt a számban, majd annak tükrében, hogy kedves vendéglátóm a csúcsra juthasson átfordult a hátára én pedig elhelyezkedtem a lábai között. Gyengéden és lassan folytattam tovább azt, amit elkezdtem. Sóhajok és további nedvek kísérték tettemet, majd az ujjaimat is bevetve hüvelyének a szorításai és testének megremegése jelezte, hogy elélvezett. Ezután kértem, hogy öltöztessen be és egy lovaglással kezdtünk. Szintén tartva a szemkontaktust nem is tudtam másra figyelni, csak hogy el ne engedjem közben karcsú derekát. Néha ajkaink is találkoztak közben, majd a pózt tartva kértem, hogy dőljön hátra és támaszkodjon meg. Így együtt mozogtunk tovább egy ütemre, miközben hol a szeme ejtett újból és újból rabul, hol pedig az elém táruló látványban gyönyörködtem. Váltottunk kutya pózba, ő az ágyon térdelt én pedig kicsit rogyasztva az ágy mellől kezdtem hol egy hevesebb, hol pedig lassabb tempót diktálni. Nem volt “durvulás” részemről - mert nem is kívántam - de azért a hangját hallatta, ami jól esett közben. Amikor éreztem, hogy közeledik a vége, akkor átfordultunk misszionárius pózba, hogy újra elveszhessek a tekintetében. Miközben fölé hajoltam újból meg akartam csókolni, de nem bírtam szabadulni a szemeitől. Közben el is ért a vég, majd felajánlotta, hogy megtisztogat. Utána elmentem újból tusolni és miközben öltöztem fel még beszélgettünk egy rövidet.

Elszámolás

Az elszámolás érkezésemkor történt előre, amivel így, első találkozásnál semmi baj sincs szerintem. Extrát nem vettem igénybe (szerintem nincs is neki), de a csók nála csak szimpátia alapú, amit a telefonban el is mondott. Távozásként kaptam az útra még 2 puszit és megbeszéltük, hogy hamarosan újból találkozunk. Akkor már hosszabb időre.

Ana94, nagyon jó szexpartner

  rezfaszú bagoly

Egyeztetés

Pár csöngés után felvette a telefont, szimpatikus volt a hangja és a stílusa (persze a képei is tetszettek), meg is beszéltünk még aznapra egy időpontot.

Megközelítés

Árpád hídhoz közel, ahogy a hirdetésében is írja. Fizetős a parkolás, de van hely bőven.

Helyszín

Újépítésű lakás, makulátlan rend és tisztaság fogadott. Kevés lány tart ilyen rendet a tetthelyen - részemről újabb pluszpont.

Hirdető külseje

Mikor megláttam, tudtam, hogy jó kezek (és lábak) közé lesz ma szerencsém bekerülni. Ana dögös csaj, arcra is bejövős. Emlékeim szerint egy köntösszerűségben fogadott, de inkább a tisztálkodásomra koncentráltam és arra, hogy vendéglátóm kezei közé kerüljek végre.

Action

Puszi, bemutatkozás, ajándék átadása és tisztálkodás után a hálóban találtuk magunkat, egy széles, tiszta és nagyon kényelmes ágyon. Ana tanúbizonyságát tette annak, hogy erős kezeivel a masszázshoz is ért, ezt a bevezetést kértem. Közben jót beszélgettünk pár személyes dologról is. Fordulás után profi francialeckében részesített, melyet örömmel és szívesen viszonoztam. Úgy vettem észre, ténykedésem nem hagyta őt sem szárazon, ami engem is rendesen felhúzott, gumit kértem és missziben folytattuk. Nem nagyon variáltam túl a dolgot, de alaposan átdolgoztuk egymást, Ana meg is jegyezte az action után, hogy megvolt a mai kardiónk. Alapos előkészítés után nagy-nagy boldogságban volt részem (gumiban, szex közben, de ez most így is jólesett), Ana minden jóban partner volt, kezdeti tartózkodás is alábbhagyott.

Elszámolás

Korrekt, annyi, amennyit a telefonban mondott. Meglepően jó időérzéke van a kisasszonynak, miután kifújtam magam, finoman jelezte óra nélkül is, hogy idő van - és tényleg, fürdéssel együtt pár perccel túl is léptük a ránk szabott keretet.

Ana94, nagyon jó szexpartner

  Tipon

Egyeztetés

Mivel tudom, hogy sokan nem kedvelik a hosszabb írásokat, megpróbálom rövidre fogni...

Ana a konkurrens oldalon hirdet,de mivel többször is jártam Nála,tudtam,hogy Ő egy jó választás.
Váratlanul akadt némi plusz szabadidőm,ezért úgy gondoltam,meglepem magam régen látott kedvesemmel.
Szerencsére épp villogott a "most hívhatsz" jelzés,hívtam, elég gyorsan fel is vette, és mondta, hogy jöjjek, szívesen vár.
Mivel minden sínen volt,már csak ki kellett várnom a randinkig hátralévő időt.

Megközelítés

Ana stílszerűen az Angyalok földjén, egy kellemes emlékű helyszínen végzi áldásos tevékenységét.
A búvóhely csomópontnál helyezkedik el,ezért Bkk - val egyszerűen, mindössze pár perc sétával megközelíthető.Autóval érkező kalandor számára a GPS a címet ismeri, házig vezet.
Parkolás kicsit nehézkes,de legalább még fizethetünk is érte.

Helyszín

Kedvesünk búvóhelye egy újabb építésű társasházban található ,ahol egy barátságos kuckóban várja kiéhezett vendégeit.

A fürdő modern kialakítású,ellátva minden jóval,mi csak szükséges lehet a sikeres higiéniai kör letudásához. Bőven válogathatunk tusfürdőből, rendelkezêsre áll a szájvíz pohárkákkal ,tiszta,jó nedvszívó törülközőt kapunk a szárítkozáshoz.

Babaszobában kényelmes ágyon zajlik a randi érdemi fejezete, szék, asztalka várja a ledobott holmikat,kisszekrény a szükséges kellékekkel,és a ház csinos úrnője,Ana várja a betérő kalandort.

Hirdető külseje

Ana a húszas éveiben járó, karcsú testalkatú,kb 170 centi magas elbűvölő leányzó.
Bájos arcát szőkés hajzuhatag keretezi, tündöklő szeme, csókra álló ajkai gyorsan rabul ejtik a tekintetet.
Formás alakját megpillantva szemünk gyorsan elakad nem túl nagy,de igencsak tenyérbe illő keblein, melyek kényeztetésre hevesen reagáló bimbói harciasan merednek előre.
Karcsú dereka,formás , ruganyos popsija, simára borotvált, illatos kelyhe,igézően formás lábacskái további kellemes élményeket sugallnak a vágytól éhes kalandornak.

Röviden,Ana egy csinos,intelligens fiatal Nő,aki gyorsan meghódítja a vendégét erotikus kisugárzásával.

Action

Érkezést követően a már megszokott telefonos beléptetés működik.Az ajtó mögül előbújt régen látott kedvesem, mindössze egy parányi cicifix és tanga fedte kívánatos testét.
Beléptem,cipőt leparkoltam,átadtam ajéndékomat,és gönceimtől megválva máris siettem a fürdőbe lecsapatni az út porát.
Tusolás,szájvizezés után igyekeztem vissza Kedvesemhez, aki meghagyta nekem az örömöt,hogy kicsomagolhassam a falatnyi textilek fogságából.

Lelkesen simogattam le a felesleges textileket, mozdulataimat apró csókokkal kísérve.Hirtelen azt vettem észre,hogy már vízszintben vagyunk, és mohón habzsolom Kedvesem formás kebleit, hegyes bimbóit,miközben Ő már bűntársamat cirógatja.

Lassacskán elszakadtam a számomra oly kedves ikrektől,és keresni kezdtem a déli irányt . Lassan meg is érkeztem a célhoz ,ahol egy frissen borotvált , illatos kehely várta a törődést.

Köszöntésképpen körbecsókoltam a hívogató ajkacskákat,majd érezve a kedvező fogadtatást, tempósabb tevékenységbe kezdtem.Ana elkezdett zihálni, fejemet ölére szorította,majd megkérdezte, szeretnék-e matekozni,és máris 69-ben találtuk magunkat.
Először végigcsókolta a türelmetlenül ficánkoló Kispajtit, majd lágyan ajkai közé engedte,és egy nagyon jóleső,lágy kényeztetêst kaptam,amit igyekeztem viszonozni,ami Kedvesem reakciói alapján nem volt eredménytelen.

Kis idő múlva gumit kértem,amit csinos partnerem gyorsan fel is helyezett bűntársamra, majd óvatosan nyeregbe ereszkedett.
Rudamat öle mélyére fogadta,majd először lassan ,majd egyre gyorsulva mozogni kezdett rajtam.Közben lelkesen simogattam,csókolgattam formás cickóit, és mikor éreztem, hogy már mocorognak a gyerkőcök, megkértem Anát,hogy szájjal végezzen ki.
Mosolyogva szállt le a lováról, lekapta a gumit,elém térdelt, és hammbekapta!

Lágyan,érzékien játszott cerkámmal, sokáig már nem is tudtam tartani magam,ezért jeleztem a készülőben lévő kitörést,erre kicsit tempózni kezdett, majd ajkai közé irányította örömöm bizonyítékát. Hagyott a szájában lenyugodni és csak ezután engedte szabadon játékszerét.
Aztán romeltakarítást követően kis beszélgetés, folyadékpótlás,tusolás, majd egy újabb kellemes élménnyel gazdagabban távoztam.

Elszámolás

Csokor mérete átlagos, telefonon megtudható,nagyon korrekten a helyszínen sem változik.
Extrát nem vettem igénybe,hacsak csinos vendéglátómat nem tekintjük extrának. Bokrétámat szokásom szerint érkezéskor tettem vázába.

Ana94, nagyon jó szexpartner

  Tipon

Egyeztetés

Ana jelen pillanatban a konkurrens oldalon hirdet,de mivel már néhány alkalommal élvezhettem kiváló vendégszeretetét,tudtam, hogy mire számíthatok.
Váratlanul akadt egy kis szabadidőm,úgy éreztem,jó lenne Anát újra meglátogatni.
Mivel éppen villogott a "most hívhatsz" jelzés, gyorsan tárcsáztam a számát és rákérdeztem a táncrendjére.
Legnagyobb örömömre azt mondta ,hogy akár most is mehetek , szívesen vár.
A gyors, sikeres egyeztetés után már csak össze kellett kapni magam,és már indulhattam is a jól megérdemelt randira.

Megközelítés

Kedvesünk az Angyalok földjén, egy kedvelt néhai köztársasági elnökünkről elnevezett tér közelében rendezte be búvóhelyét.
Közösségi közlekedéssel könnyen,pár perc sétával megközelíthető a célobjektum.
Autóval érkező kalandort a GPS a házig vezeti.
Jelenlegi helyzet miatt ugyan ingyenes a parkolás, és ez miatt elég nehézkes most a gépsárkány letámasztása.

Helyszín

Kedvesünk rejtekhelye egy újabb építésű társasházban található.Egy barátságos kis lakásban fogadja vágytól kiéhezett vendégeit.
Modern kialakítású a fürdő, ami el van látva minden szükséges felszereléssel a sikeres higiéniai kör lebonyolításához. Többféle tusfürdőből válogathatunk, rendelkezésre áll a szájvíz pohárkákkal ,tiszta,jó nedvszívó törülközővel dörgölhetjük szárazra habtestünket.

Babaszobában kényelmes ágy a jóleső hancúrozáshoz, szék a levetett göncöknek,asztalka az apróságoknak,kis szekrény a szükséges kellékekkel,és maga a ház szépséges úrnője, Ana várja a betévedő kalandort.

Hirdető külseje

Tündérünk egy húszas évei közepén járó, karcsú testalkatú,kb 170 centis, szépséges leányzó.
Mosolygós, bájos arcát szőkés hajkorona keretezi. Tündöklő szeme, titkárnős szemüvege,csókra termett,igéző ajkai gyorsan rabul ejtik a tekintetünket.

Formás alakján végig pillantva szemünk gyorsan elakad nem túl méretes,de jól tenyérbe illő keblein, harciasan előremeredő bimbóin.
Karcsú dereka,formás , ruganyos popsija simára borotvált, illatos kincse,szép, formás lábai további kellemes élményeket ígérnek az erotikára éhes kalandornak.
Összességében Ana egy olyan tündéri lány, akit szívesen a háztartásomba integrálnék, ha nem kellene miatta kínos kérdésekre válaszolni.

Action

Telefonon jeleztem érkezésemet,a szokásos bezsilipelés, majd az ajtó takarásából előbukkant Kedvesem, mindössze egy leheletnyi fekete tanga, melltartó szettel elbűvölve mohó szemeimet.
Lakásba lépve cipőt ledobtam, gyors kézfertőtlenítés,majd üdvözlő puszik után,átadtam a hozott apróságokat.

Ruháimat lehámozva magamról már léptem is be a fürdőbe letudni a vizes kűrt.
Tusolás, szájvíz használata után igyekeztem vissza Kedvesemhez , egy kicsit aggódva,nehogy nélkülem kezdje el a programot :-)

Szerencsére még éppen időben érkeztem, Ana emlékezett rá,hogy magam szeretem kibontani az ajándékom, ezért meghagyta nekem az örömöt,hogy kiszabadítsam a parányi textilek rabságából.
Miközben lesimogattam csinos vendéglátómról a felesleges textileket,mozdulataimat puszikkal kísérve , azon vettem magam észre,hogy vízszintbe keveredtünk, és falánkan habzsolom Ana formás kebleit, felmeredő,kemény bimbóit,miközben Ő kíváncsi kezével már Kispajtit tornáztatja.

Egy idő múlva nehéz szívvel elszakadtam a finom kis cickóktól,és elkezdtem felfedezni a számomra oly kedves déli irányt . Lassacskán oda is értem a Csodák Völgyéhez ,ahol egy simára borotvált, kellemes illatú csuporka várta az őt megillető törődést.
Köszöntésképpen körbecsókoltam Vénusz dombját,és a hívogató szirmokat,majd a kedvező fogadtatást érezve élénkebb tevékenységbe kezdtem. Lelkesen kényeztettem nedves kelyhét,lassan előbújó kéjgyöngyét, erre Ana elkezdte a fejemet combjaival szorítani,majd jelezte,hogy most Ő is szeretne kicsit játszadozni.

Hanyatt feküdt az ágyon,fejét lelógatta, és kérte,hogy így kapcsolódjunk össze. Odaléptem Hozzá, és bűntársamat óvatosan ajkai közé helyeztem. Erre mohón rácuppant zsákmányára,és szinte teljesen elnyelte a rudamat.
Szenzációs élmény volt, ahogy Kedvesem,szinte saját magát kényszereztetve dolgozott cerkámon, de egyrészt nem szerettem volna így végezni, meg Ana sem kapott gyöngyhalász oktatást,így aztán gumiért sóhajtottam.
Kedvesem gyorsan elővett egy vv-t, és miután pillanatok alatt beöltöztette a mit sem sejtő Kispajtit, arcán pajzán mosollyal megkérdezte,hogy tudom-e,mi a kutya kötelességem?

Naná, hogy tudtam, ezért,miután Ana elhelyezkedett,és felém fordította formás popsiját,áhítatosan letérdeltem, és gyorsan végig csókolgattam a hívogató réseket.
Ezután mögé kerültem, és cerkámat óvatosan a lüktető nedves nyíláshoz illesztettem. Ana megfogta vezéremet,és sürgető mozdulattal magába húzott.

Nekem sem kellett több, így aztán élénk mozgásba kezdtem,élvezve a selymes, szorító szerelem alagutat.
Ana formás popsijának a látványának a hatására éreztem,hogy közel a vég.
Ezért kihúztam bűntársamat, lekaptam a védelmet,és az elém térdelő Kedvesem ajkaira bíztam a befejezést.
Ő szépen szájába vette rudamat,majd nekikezdett s kivégzésemnek. Nem volt nehéz dolga,mert hamar megadtam magam a sorsnak, és hatalmasat robbantam Kedvesem ajkai közé, amit mosolyogva nyugtázott, majd hagyott szájában lenyugodni. Az utódokat nem láttam viszont.
Ezután romeltakarítás,pici beszélgetés, majd tusolás, és egy kellemes élménnyel gazdagodva távoztam.

Elszámolás

Ana átlagos méretű csokorral boldoggá tehető,nagysága telefonon megtudható,korrekten a helyszínen sem változik.
Extraként csinos vendéglátóm személyét vettem igénybe.Bokrétámat szokásom szerint érkezéskor adtam át,egy kis édesség kíséretében.

Ana94, nagyon jó szexpartner

  Tipon

Egyeztetés

A Hölgy jelenleg csak a konkurrens oldalon hirdet,de mivel már jártam Nála,tudtam,hogy mire számíthatok.
Mivel akadt némi ajándék szabadidőm,úgy gondoltam,meglepem magam régen látott kedvesemmel.
Villogott a "most hívhatsz" jelzés,hívtam, gyorsan fel is vette, és mondta is,hogy jöjjek, szívesen vár.
Így aztán a gyors, sikeres egyeztetés után már csak ki kellett várnom a randinkig hátralévő minimális időt.

Megközelítés

Kedvesünk most egy új helyszínen, egy közkedvelt néhai köztársasági elnökünkről elnevezett tér közelében ütötte fel főhadiszállását.
Bkk - val egyszerűen,pár perc sétával megközelíthető,gps ismeri a címet,házig vezet.
Parkolás kicsit nehézkes,de legalább a vas letámasztásáért cserébe még fizethetünk is :)

Helyszín

Újabb építésű társasházban található Kedvesünk rejtekhelye,hol egy barátságos kuckóban várja kiéhezett vendégeit.
Fürdő modern kialakítású,ellátva minden jóval,mi csak szükséges lehet a sikeres higiéniai kör letudásához. Bőven válogathatunk tusfürdőből,,rendelkezêsre áll a szájvíz pohárkákkal ,tiszta,jó nedvszívó törülközőt kapunk az utómunkálatokhoz.
Leányszobában kényelmes ágy a kellemes hancúrozáshoz, szék, asztalka a ledobott holmiknak,szekrényke a szükséges kellékekkel,és a ház csinos úrnője,Ana várja a betérő kalandort.

Hirdető külseje

Tündérünk egy húszas évei közepén járó, karcsú testalkatú,kb 170 centi magas elbűvölő leányzó.
Szőkés hajzuhatag keretezi bájos arcát, tündöklő szeme, csókra termett ajkai gyorsan rabul ejtik a tekintetet.
Végignézve formás alakján szemünk gyorsan elakad nem túl nagy,de igencsak tenyérbe illő keblein, melyek kényeztetésre mohón reagáló bimbói már hívogatóan merednek előre.
Karcsú dereka,formás , ruganyos popsija,mindig simára borotvált, illatos kincse,szép, formás lábacskái további örömöket ígérnek a vágytól éhes kalandornak.

Action

Érkezéskor a már megszokott, telefonos bezsilipelés, megfelelő ajtó mögül előbukkant mai kedvesem, mindössze egy falatnyi tanga+top szereléssel elkápráztatva kíváncsi szemeimet.
Belêptem,cipő eldob,welcome-puszik,átadtam a hozott apróságokat,ruháimat gyorsan leszórva bellibentem a fürdőbe letudni a vizes kűrt.
Tusolás,szájvizezés után siettem is vissza kedvesemhez aggódva,nehogy elkezdje nélkülem:-)
Szerencsére még éppen időben érkeztem, kedvesem meghagyta nekem az örömöt,hogy kicsomagolhassam a falatnyi textilek fogságából.
Lelkesen kezdtem el csinos vendéglátómról a felesleges textileket lesimogatni, mozdulataimat apró csókokkal kísérve,mígnem azon vettem magam észre,hogy valahogy már vízszintbe keveredtünk, és mohón habzsolom kedvesem formás cickóit, hegyes bimbóit,miközben Ő kíváncsi kezével már bűntársamat cirógatja.

Kis idő múlva nagy nehezen elszakadtam a számomra oly kedves ikrektől,és elkezdtem felfedezni a déli irányt . Lassan meg is érkeztem a célomhoz ,ahol már egy nedvesen csillogó, frissen borotvált mézes csupor várta az őt megillető törődést.
Kezdetnek körbecsókoltam a hívogató ajkacskákat,majd érezve a kedvező fogadtatást, élénkebb tevékenységbe kezdtem,mire Ana elkezdte a fejemet ölére szorítani,majd megkérdezte,volna-e kedvem matekozni,és máris 69-ben találtuk magunkat.
Kedvesem végigcsókolta a türelmetlenül ficánkoló rudamat, majd lágyan ajkai közé engedte,és egy számonra nagyon jóleső kényeztetêst kaptam,amit igyekeztem viszonozni,amit a reakciók alapján Ana is élvezett

Kis idő múlva gumit kértem,amit csinos vendéglátóm gyorsan fel is pattintott, majd szépen nyeregbe ereszkedett.
Szép lassan kezdett mozogni rajtam,miközben lelkesen simogattan,csókolgattam kívánatos ikreit, majd némi ütemesebb vágta után megkértem Tündérkémet,hogy szájjal végezzen ki.
Leszállt a nyeregből,vv le,és Kispajti máris eltűnt kedvesem falánk ajkai közt. Lassan, lágyan játszott bűntársammal, amit sokáig már nem is tudtam féken tartani. Jeleztem a készülőben lévő kitörést,erre kicsit mélyebbre engedte vezéremet, majd miután eljött az igazság pillanata, hagyott magában szájában lenyugodni és csak ezután engedte szabadon játékszerét.
Ezután romeltakarítást követően kis beszélgetés, folyadékpótlás,zuhi, majd a távozás mezejére léptem.

Elszámolás

Csokor mérete átlagos, telefonon megtudható,korrekten a helyszínen sem változik.
Egy extrát vettem csak igénybe, csinos vendéglátóm személyében. Bokrétámat szokásom szerint érkezêskor tettem vázába.

Ana94, nagyon jó szexpartner

  Tipon

Egyeztetés

Konkurrens oldalon hirdet,telefont gyorsan felvette,nagyon rugalmas volt,gyorsan találtunk megfelellő időpontot.

Megközelítés

Puskás stadion közelében,nagy forgalmú főútról nyíló aránylag csendes mellékutca,villamos a közelben tesz le,kis sétával a Stadionoktól is megközelíthető. Parkolást nem néztem,én BKK,t vettem igénybe.

Helyszín

Újépítésű,modern társasház nem túl magas emeletén található Ana búvóhelye. Kapu és bejárati ajtó twlefonn megkapott kódokkal nyitható,Ana kedvesen elnavigálja telefonon keresztül a látogatót a helyszínre. Fürdő szép,tiszta, jól felszerelt,bár a tusfürdő mániás MT-k boldogtalanok lesznek,mert csak 6 féle tusfürdő közül választhatnak ... Szoba ls lonyha egy légtérben van,tiszta,igényes kialakítású,kényelmes francia ágy várja a vendéget,ruháka az ülőgarnitúra gondjaira bízhatjuk.

Hirdető külseje

Belépésemkor az ajtó mögé bújva fogadott,a fotók egy részén látható fekete egyrészes bodyban. Haja a képekkel ellentétben nem sötét,hanem gyönyörű szőke volt,arca nagyon csinos,csak a diszkréció miatt hirdet arckitakaással. Az utcán bárki szívesen utána fird

Action

Belépésemkor puszval üdvözölt,átadtam neki a magammal hozott virágot,és egyéb apróságokat,majd miután átbeszéltük a programot,megmutatta,hogy hova helyezhetem a holmimat,és elsiettem tusolni. Tusi,és szájvíz kúra után igyekeztem vissza alkalmi kedvesemhez,aki a franciágyon ülve várt rám,még a fogadó szettjében,ami az ismerkedő csókok és simogatások hatására lassan eltűnt a képből . Nagyon odaadóan csókolt,kedvesen simogatott,hamar úgy érezteem magam,mintha már régi ismerősök lennénk. Lassan lejhebb csúszott az ágyon,és gyengéden kényeztetni kezdte kispajtásomat. Ezt a finpm,kellemes franciát tanítani kellene! Mivel nem akartam túl hamar kispadra kerülni,átvettem én a kényeztetés sorát. Örömmel csókoltam kellemes tapintású,formás kebleit,játszottam az ingerlésre heves hegyesedéssel reagáló bimbókkal,majd délebbre vettem az irányt. Nagyon kellemes izű ,frissen borotvált kelyhecskével találtam szembe magam,boldogan kényeztettem nyelvemmel,amit hamarosan zihálva,remegő combokkal hálált meg. Ezután VV-t applikált kispajtira,és kellemes lovaglásba kezdett,miközben én vidáman simogattam kebleit,kemény popsiját,és magamban azt kívántam,bárcsak most állna meg az idő! Mikor éreztem,hogy lassan a végét járom,megkártem vendéglátómat,hogy szájjal fejezze be a mutatványt. Ő gyorsan le kapta VV-t,töbig eltüntette kispajtit,és addig el sem engedte,amíg meg nem szabadult terhétől. A srávokat nem láttam viszont. Utána mellémbújt,simi,bszélgetls,majd gyors tusi és a viszontlátás ígéretével a távozás mezejére léptem.

Elszámolás

A telefonban pontos tájékoztatást kaptam a virágycsokor méretéről,ami abszolút baráti,pesti átlag alatt van. Extrát nem vettem igénybe,ezt elhalasztottuk a következő alkalomra. Ajándékot érkezéskor adtam át,mivel még nem találkoztnk eddig,ez így korrekt.

Ana94, jó szexpartner

  Webster

Egyeztetés

Itt az oldalon találtam meg a hirdetését, a beválalósabb fotói voltak amik igazén megfogtak. Volt egy megérzésem vele kapcsolatban, hogy napokkal előtte fog tudni nekem adni időpontot, ezért telefont ragadtam, és 2 nappal korábban déltájt kerestem. Kb 3-4 csörgésre felvette, és egy kedves ugyanakkor egy határozott női hang tájékoztatott vállalásairól, és a lehetőségeiről. Gördülékeny volt a beszélgetés, a lehetőségei egyeztek a vágyaimmal, ezért időpontot javaslatomat amit ő rögtön el is fogadott. A címet pontosan megadta, jómagam meg ezután be is véstem találkán időpontját a naptáramba. Nem mondta, hogy kér egy megerősítő SMS-t a randink napján, de biztos ami biztos alapon küldtem még neki reggel egy üzenetet, hogy jövők, amit ő egy várlak üzenettel nyugtázta.

Megközelítés

Autóval mentem, a GPS gond nélkül oda talált, parkolástól tartottam, de még így péntek délelőtt is találtam helyet, sőt a környéken egy picit a rendelőtől nem messze több helyet is láttam. Leróttam a vámot a parkolásért, majd elindultam a megadott címre. Lényeges információ, hogy az a jó házszám ami a Váci út felé közelebb esik, a közelben egy SPAR üzlet is található. Nem messze van a metró is, így aki a BKK szerelmese az is megtalálja számítását.

Helyszín

Maga a helyszín egy sok emeletes új építés társasház, lift van nagyon egyszerű a bejutás, Anna pontosan elnavigál. A lakás új, minimálisan berendezett, de pont minden megtalálható benne. Légkondi van, TV van ( ami szolgáltatja a zenét is ) tükör van, s ami külön pozitívum, hogy egyedül rendel. Maga a szoba a célnak tökéletesen megfelel. Zuhanyzóban, szájvíz, 4-5 féle tusfürdő friss törülköző fogadott.

Hirdető külseje

Anna teljesen megfelel a képeknek, egyedül egy kisebb ízléses tetoválása van ami a diszkréció miatt van kitakarva. Számomra nagyon a zsánerem, egy régi főiskolás volt barátnőmre hasonlít. Egy szexi szemüvegben fogadott, ami a randink alatt sajnos már nem volt rajta. A popója szép kerek, illetve feszes. A cickók nem nagyok, de nagyon jól reagálnak. A punci sima, borotvált, és hívogató. Arca szép nekem nagyon bejött. A kisugárzása pozitív, kedves, sikerült elsőre egy jó benyomást kialakítania bennem.

Action

Bemutatkozás után, nagyon megörültem, hogy Anna élőben sokkal jobb mint a képeken, illetve, hogy mint említettem hasonlít egy régi barátnőmre. Ezért részemről alapból oldottan indult a felvezető beszélgetésünk. A szoba bemutatása után, megkaptam a törülközőt, majd a fürdőben lecsutakoltam magam. Mire vissza értem ő már fehérneműben fogadott az ágyon ülve. Leültem mellé, majd rákérdeztem a csókra. Szimpatikusnak talált ezért igent, mondott rá, nekem több se kellett megcsókoltam. Jól csókol nem fogta vissza magát, egyből éreztem, hogy odalent is kezdek hangulatba jönni. Ezt folytattuk egy darabig majd gyorsan meg is szabadítottam őt utolsó védőbástyájától a bugyijától :) Hátára feküdt majd a csókcsata tovább folytatódott. A kezemmel felfedeztem apránként a testét, és éreztem ahogy mellbimbói megkeményednek, majd lejjebb kalandozva tükörsima puncija is egész jól reagált.
Önző voltam most, mert szinte rögtön kértem, hogy csillogtassa meg francia tudását akkor már egész jól éledező farkamon. Nem sokat teketóriázott, fölém hajolt, és kezelésbe vett. Említették páran a szívogató technikáját, nekem ezzel nem volt gond sőt be is jött, hogy őszinte legyek, de elég változatosan kényeztet így mindenki megtalálja azt ami neki a legélvezetesebb. Amikor érezte, hogy elég kemény vagyok szó nélkül mélytorkozott. Látta. hogy ez tetszik nekem ezért időnként többször megismételte ezt. Nem húzódott el, sőt elég közel volt ahhoz, hogy elérjem őt kézzel így izgatva a melleit illetve a punciját. Annyira tetszett az a kombó ahogy dolgozott rajtam, hogy egy picit magamhoz képes túl is toltam, mert éreztem, hogy még kb 1 perc és szájba fogok áldozni Annának :) Az elélvezés előtt, nagy hiba lett volna kihagyni azt ha nem ismerhetem meg őt ,,mélyebben,, is ezért gumit kértem. Az igéző barna szemei szinte fel faltak, amitől rendesen libabőrös lettem. Erre még rátett egy lapáttal ahogy mondta azt, hogy ,,melyik pózzal kezdjük,, ? Hirtelen rávágtam, hogy lovagló, s mire észbe kaptam fölöttem is volt. Síkosító nélkül csusszantam be belé, és már éreztem, hogy amilyen szűk ez nem lesz egy hosszú menet. Rendesen meglovagolt, közben tartotta a szemkontaktust. Annyira bejött így ez az egész, hogy megadtam magam a puncija szorításának, és telelőttem a gumit. Hagyott lenyugodni, majd segített a tisztogatásban.
Az élvezés után is éreztem egy fajta jól eső bizsergést. Mellém feküdt, és elkezdtünk egy jó kötetlen beszélgetést. Olyan hangulata volt az egésznek, mintha egy rég nem látott exhez ugrottam volna föl. Óra nincs benn, elmondása szerint ezért, hogy ne legyen ami megzavarja a szeánszunkat, így csak egymásra tudunk koncentrálni. 2 menetre nem került sor, nem éreztem most magamban az erőt.

Elszámolás

Nem kérte, de én első randink lévén az elején tettem le a telefonban elhangzott virágokat a konyha pultra. Extrái nincsenek, amit az oldalon vállal az mind alap. Sokkal jobban szeretem ezt a rendszert, mint akció közben agyalni, hogy mi az amit lehet, és mi az ami már extra tétel.

Ana94, jó szexpartner

  frames1

Egyeztetés

Telefonon vettem fel Vele a kapcsolatot. Aznap 2X hívtam. A második hívásnál sokat kellett volna várnom, de sikerült egy programot beszervezni. Így legegyeztettük a randit.

Megközelítés

Motorral mentem, nagyon jó a közlekedés. BKV-t nem néztem. Autóval szerintem lehet helyet találni, én a motort támogatom, azzal a ház előtt közvetlenül meg lehet állni.

Helyszín

Viszonylag új építésű. A Fürdőben kád van, elválasztóval. Ez sokkal jobb,mint a függöny. Ez lehetne kicsit nagyobb, de nem lekást venni jöttem. A ajtó felett kis repedés. A fürdőből belátni a hálószobába. Benyomás: viszonylag új lakás, patika állapot.
Konyha nappali egyben. A hálószobában jó nagy ágy van. Az ágy még elviselhetően puha.

Hirdető külseje

Jók a képek. Nem látszik a szemüvege, ami illik hozzá, talán a hason fekvős képen. Egy kis poci befigyel, de minden csajszinak van. Szemöldöke szép sötét, jól belállítva. Nem tatkós fajta. Haja hosszú, egyenes. Bőre OK. Cicik és segg nekem megfelel :)))

Action

A bejutás után kicsit meglepődtem,mert más arcot képzeltem el. Az első benyomás bejött, maradtam. Jól tettem. Nem húztem sokáig az időt. Vetközés után irány a fürdőszoba. Az ajtót szándékosan nyitva hagytam. Így beláttam a hálószobába. Szuper piros melltartó-bugyi párosításban volt. Tusfürdő éppen volt olyan, mint otthon (illatmentes..). A törülköző rendben, nem dohos, nem kicsi. Na de nem ezért jöttem ! Siettem választott hölgyemhez. Mikor az ágyon elhelyezkedtem és elkezdtem felfedezni egy csók elcsattant, melyet több is követett. Ezt követően franciába kezdett. Kérésemre gumival. Jó technikája van. Ahogy haladt előre egész mélyre be tudta venni. Mikor már kezdett kerülgetni a vég kértem, hogy lépjünk a következő szintre. Jó megkínzott. Gumi nélkül nem bírtam volna ki. Na. Először Ő volt felül. Kis sikosítás, nyálas a nyeregbe pattant. Egy két löket után elég nagy tempóra kapcsolt. Csatogósra vette a figurát. Váltogattuk a tempót majd én kértem, hogy szemből hadd támadjam. Így is lett. Kellemesen kürülölelő puncija van. Jó volt benne lenni. Az utolsó támadás során sikerült hatalmasat élveznem. Közben voltak csókok is. Végig azon goldolkoztam, hogy lerántom a gumit és a szájában megyek el... De jó lett volna.. Ezért ez sem volt rossz, sőt ! Az egyik legjobb élményem volt a legutóbbi fél évben. Dolgom végeztével kis tisztálkodás után a fürdőbe vettem az irányt, majd kezdtem összeszedni magam. Közben beszélgettünk és kiderült hogy nagyon ért a pénzügyekhez. A lifben egy nagyon szép csajszival találkoztam. Szűk börnaciban volt, udvariasan magam elé engedtem, hogy megnézhessem a seggét. Ejj, de jó, hogy nem egyformák a csajok.

Elszámolás

A telefonban megbeszélt csokrot az elején átadtam. Többet nem esett róla szó.

Ana94, jó szexpartner

  ttopp

Egyeztetés

Telefonon hívtam párszor napközben, mire sikerült elérni. Kedvesen tájékoztatott, hogy reggeli órákban érdemes őt keresni 8 fél 9 között időpont egyeztetés érdekében, az adott napon,amikor menni szeretnék. Következő alkalommal így is tettem, így már simán ment, aznap koradélelőttre meg is beszéltük a találkozót.
Hírdetését a másik népszerű oldalon láttam, ott szúrtam ki, valami megfogott benne már a fotók és a pozitív visszajelzések alapján.

Megközelítés

Pontos címet adott meg, könnyű megtalálni. A XIII. kerület könnyen elérhető része akár gépkocsival, akár közösségi közlekedéssel.
M3 metró egyik megállójától 1 perc séta. Gépkocsival a Váci útra nyíló egyik mellékutca elején található a helyszín.
Pontosan érkeztem, rögtön hívtam is, nem várakoztatott, gyorsan közölte az infókat (kapukód, emelet, ajtó) és már bent is voltam.

Helyszín

Új építésű társasház egyik tágas lakása, egyedül bérli, nincsenek kolléganők, maximális a diszkréció, nem futhatsz össze senkivel.
Tiszta lakás, a higiéniára ügyel, a törülköző száraz, többféle tusfürdő, szájvíz, dezodor elérhető. A fürdő is teljesen rendben van, tiszta, minden ok volt.
A szobában egy kényelmes ágy talélható, más nem is kell.

Hirdető külseje

Ana szolizott barna bőrű, csinos, formás, szép arcú leány. Barna a haja a kiírás szerint, most szőkített volt, ami kifejezetten jól állt neki.
Szemüveget visel, amit az együttlét alatt levesz, egyébként ez szintén jól áll neki, illik az arcához.
Ha ránézel az a benyomásod, hogy teljesen egyben van, harmónia, összhang sugárzik belőle, fiatal lány, de határozott és gyakorlatias is tud lenni, ha kell.
Formás popsija, arányos, csókolgatni való mellei vannak, finom a keze. Köldök piercingje jól áll neki.
A hirdetésében szereplő fotók róla készültek, szerintem retus nélkül, viszont a legutólsó képen, mintha nem ő lenne.
Ettől függetlenül a fotók alapján kialakult benyomást a valóság nem töri meg, egyértelműen vele fogsz találkozni.

Action

Elég fáradtan érkeztem és szétszórt voltam, így bár csak 7 napja történt a találka, de nem tudok visszaemlékezni, hogy milyen ruha volt rajta. Zuhanyzás után a szobában várt, vízzel kínált, az ágyra ültünk és így kezdtük felfedezni egymást. Gyöngéden elkezdtem simogatni karját, comját, hasát, melleit, majd közelebb húzódtam és puszilgatni kezdtem a nyakát, aztán az arcát és megpróbáltam megcsókolni. Nem ellenkezett, adatlapján a csók mint lehetőség szimpátiához van kötve, visszacsókolt nyelvvel, szóval kezdtem jól érezni magam.
Feljebb húzódtunk az ágyon, csókolgatni kezdtem a karját, melleit, nyalogatni a bimbókat, halk sóhajok hagyták el ajkait.
Simogattam tovább, majd a csókokkal haladtam lejjebb hasához, combjához és szép lassan rátértem a punci ízlelésére.
Finom, kívánatos ajkait nyalogattam, nyelvemet be-be dugva, halk visszajelzések érkeztek ugyan de egy idő után láttam, hogy nem fogom célom elérni. (Természetesen ezzel nincs gond, első alkalom, nem tudhatjuk még mi jó a másiknak.)
Ezt követően ő kezdett franciázni, változatosan, hol lassabban, hol gyorsítva, kezét is használva, hol lágyan, hol erősebben csinálta. Érezhető volt, hogy figyeli reakciómat és próbálja a számomra legizgatóbb technikát megtalálni. Ez a figyelmesség nagyon jól esett. Meg is kérdezte, hogyan szeretem. A lassabb, lágyabb kényeztetésnél maradtunk, én szeretem a kézi munkát is, ezzel vegyesen folytatta. Rászánta az időt, nem sietett, többször a csúcs közeli állapotba kerültem, ezt jól megérezve, ilyenkor kicsit visszábbvett így elnyújtva számomra az élvezetet.
Óvszert húztunk, felém kerekedett és lovaglássl folytattuk. Kis idő után megérezte, hogy nem fekszik nekem ez a póz, megerősítettem, hogy nem benne van a hiba, hanem, az ok az, hogy fáradt vagyok és valahogy most az óvszer is letompította az élvezetet. Felajánlotta, hogy franciával folytatná, mivel úgy látta, hogy azt nagyon élveztem. Nem is ellenkezdtem :-)
Odaadóan folytatta tehát és kis idő múlva meg is lett az eredménye, a szájába élveztem. Profi és barátnős volt egyszerre, bent tartott, nem rohant el.
Pihenés képpen masszázst ajánlottam neki. Nem vagyok gyakorlott masszőr de úgy tűnt jól esett neki, hátát, naykát és derekát igyekeztem kilazítani, közepes erősséggű fogásokkal. Közben persze végig a popsiját stíröltem.
Megnéztem az időt , maradt még tíz perc, máshol lehet már elzavartak volna fürödni de Ana nem. Kértem a végére még egy kis szájjal kényeztetést, bár nem sok reményt fűztetm hozzá, hogy ismét el tudok menni. Ana készségesen teljesítette kérésemet, a maradék időben mindent megtett, de mint említettem fáradt voltam, így ez már nem jött össze. Az óra letelt, nem akartam visszaélni az idejével, ezért megköszönve az odaadását gyorsan zuhanyozni indultam. 2 perc alatt végeztem, elbúcsúztunk és ki az utcára.
Nagyon jól éreztem magam Anával, figyelmességét nagyon kiemelném.

Elszámolás

Mivel először találkoztunk, előre kérte a jelenkori pesti átlagnak megfelelő, kerek rózsacsokrot.
Extrákat nem kérdeztem, nekem megfelelt az alap csomag, amiben minden megtalálató volt, amit én igényeltem, ami egyébként az adatlapján felsoroltakat tartalmazza.
Összességében nagyon korrekt, mindent teljesített, amit vállalt, kérni sem kellett, figyelt rám, rugalmas volt.

Ana94, rossz szexpartner

  nownow

Egyeztetés

Más oldalon informálódtam és telefonon egyeztettünk.Telefont személyesen kezeli és pár csengetés után fel is vette. Korrekten tájékoztatott mindenről és megkaptam a címet is.

Megközelítés

Hungária körúttól 1es villamos megállójától kb.200m-re. Más tömegközlekedési járművet nem láttam. Autóval mentem GPS ház elé visz. Asszem nem fizetős övezet. Elég kevés volt az üres parkolóhely de azért találtam 50 m.re

Helyszín

Egy viszonylag új építésű lakópark egyik lépcsőházának emeletén van a lakás,lift 2 is van. Amit a lakásból láttam,pici belépő ami egy amerikai konyhás nappaliba vezet (tetthely).Fogasok szék a ruháknak. Fürdő viszonylag nagy, kád zuhanyfüggönnyel,száraz kilépő,sokféle tusfürdő,szájvíz,puha törölköző.

Hirdető külseje

Viszonylag magas lány pláne a tűsarkúban (szexy fekete body ban) amiben fogadott, de anélkül sem alacsony. Szép hosszú haj és helyes arc. Nagyon formás a teste istenien tervezett popsival,karcsú derékkal,hosszú formás lábakkal,kicsi cicikkel,bársonyos barna bőrrel Egyszóval JÓ NŐ!

Action

Már a telefonban mondtam a koromat testalkatomat és kérdeztem,hogy nincs e kifogása a látogatásomat illetően,nem volt. Ezt a helyszínen is megkérdeztem, maradhatok? Ekkor sem volt kifogása. Ezután a kezdet a megszokott forgatókönyv szerint zajlott,bemutatkozás,néhány mondat az érkezésem céljáról,ruha levétel,fürdés. Vittem neki egy kis ajándékot (testharisnya) amit átadtam és kértem hogyha tetszik neki akkor vegye fel,tettszett és felvette, iszonyú szexi volt benne. Miután végeztem a tisztálkodással,szájhigiéniás öblítéssel már az ágyon ülve várt az előbbi szexi ruciban. Gondoltam,hogy végigmegyünk a bőséges alap kínálaton ami minden férfiember számára a kánaánt igéri. Vártam,hogy feláll és kicsit ismerkedünk egymás testével,váltunk egy két csókot (alap) de nem ez történt. Talán fél perc is eltelt mire rájöttem,hogy itt nekem kell lépni. Odaheveredtem az ágyra és vártam a közeledését de csak ült továbbra is mindenféle reakció nélkül. Elkezdtem simogatni de semmi, ezért kértem,hogy kezdjen franciázni illetve kipróbálnám a prosztata masszázsát. Kicsit franciázott majd bekente az ujját valami síkosítóval és szopás közben elkezdte a seggemet izgatni. Mivel korábban (Sysitől) már kaptam ilyet és frenetikusat durrantam itt is ezt vártam de ez meg sem közelítette. A szopás az kimerült a szopogatásban, végig kézi rásegítéssel és talán a fele farkamat kapta be a többi részt csak markolta és gyakorlatilag bólogatott rajta mint egy gép. Gondoltam váltsunk 69 be hátha jobb lesz, mondta,hogy ok. Elkezdtem ténykedni a gyönyörű illatos punciján miközben Ő az előbb leírt technikával tevékenykedett a farkamon. Semmi reakció nem volt a részéről se hang se semmi nedvesedés csak bólogatott gépiesen. Itt már kezdtem ideges lenni mert az adatlapon feltüntetettekhez képest nem, hogy alap mélytorkos franciát nem kaptam de még egy átlagost sem. Mivel szarul csinálta kértem,hogy szemből üljön bele a farkamra,hátha így jó lesz. Hát nem volt jó,gumit kézzel felhúzta majd rögtön bele akart ülni de addigra a farkam kicsit elernyedt. Más csajok a gumihúzást követően jól felszopnak és miután kemény a dákó akkor ülnek bele,hát Ő nem ilyen,próbálta betuszkolni de természetesen nem működött a dolog. Kértem,hogy ismét franciázzon mert a dugás így nem megy,mellém térdelt de úgy,hogy ne férjek oda a puncihoz kézzel (ujjazás alap) és az alap kényszer franciát se tudjam igénybe venni mert nem érem el a fejét. Kb. egy percig a korábban leírtak szerint szopogatta a farkam de annyira szarul csinálta,hogy mondtam neki, mivel a szimpátia apró szikrája sincs meg a részéről,inkább hagyjuk. Szó szerint, szó nélkül abbahagyta a ténykedését és felülve nézett rám a boci szemeivel. Én el a fürdőbe,öltözés és tipli.

Elszámolás

Nem kérte de előre tettem le a rózsaszálakat mivel első találkozásunk volt és így illik. Régi pesti átlag.

Problémák

Már számtalanszor megfogadtam,hogy csak a beszik oldalról választok lányt,mert innen még soha nem futottam lukra. A képei nagyon tetszettek és nagy reményekkel mentem hozzá,kár volt. Megjegyzem,hogy nem vagyok egy nádszál típus de ápoltan,jól öltözötten,udvariasan a lányokat tisztelve szoktam kurvázni és eddig még soha nem tapasztaltam ilyen negatív, unott, a feltüntetett lehetőségek egyikét sem nyújtó SZOLGÁLTATÁST. Semmit nem kaptam a pénzemért és még azt sem kérdezte,hogy mi a probléma vagy ne adj isten visszaad valamit mert nem jött össze a ..... NAGYON NEM AJÁNLOM!