Franciska Szexpartner Budapest, XIII. kerület

Beszámolóim

Franciska, felejthetetlen szexpartner

  RockYss

Egyeztetés

Telefonon egyeztettünk, könnyen ment. Az első hívásom után pár perccel később visszacsörgött, pont nem tudtam felvenni, ezért visszahívtam, ekkor beszéltük meg a részleteket. Mindent készségesen és kedvesen elmondott, megbeszéltük, le is fixáltuk a randit nem sokkal későbbre.
Kicsivel később hívott, hogy tudnánk-e negyed órát csúsztatni a randin, elmondta, hogy miért. Mondtam, hogy persze. Legközelebb akkor beszéltünk, amikor hívtam a bejutás kapcsán. Felnavigált és az ajtó elé érve, az nyílt is.

Megközelítés

A cím egyértelmű, könnyű megtalálni és odajutni is. Nyugati pályaudvartól pár perc séta, több különféle BKV járatnak is van megállója a környéken, így ezt a közlekedési módot választottam.

Helyszín

A lakás tágas, magas belmagasságú, tiszta, rendezett. A fürdő zuhanyzós, tiszta, felszerelt, tusfürdő, szájvíz adottak a felfrissüléshez. A szoba is tökéletesen megfelel a célnak, nagy kényelmes ágy, kis asztalra lepakolható a holmi, kellemes világítás, lágy zene.

Hirdető külseje

A fotók retusáltak, de ha az arc homályosítást leszámítom, nagyon minimális simítás van a valóság és a fotó között. Nem ért csalódás. Szép arca, nagyon kedves mosolya :), gyönyörű szemei, NŐies idomai, imádni való nagy cickói és finom fehér bőre van.

Action

Szexi szettben fogadott, üdvözlésként kaptam két puszit. A rúzs nyomatok megmaradtak az arcomon -felhívta rá figyelmemet vendéglátóm- a zuhanyzásig, a tükörben láttam a szép piros rúzsfoltokat. A filmek jutottak eszembe, amikor a katonák húzzák az arcukra a csíkokat a csata előtt. Gondoltam magamban, na, akkor készen állok, indulhat a didi küldetés, a csábító dimbes-dombos vidék felfedezése :D.
Na, de vissza a megérkezéshez. Cipő, kabát le, közben kedvesen kérdezte, kérek-e esetleg inni valamit. Vizet kértem, és kaptam fél literes ásványvizet, amit én bontottam meg. Közben bekísért a szobába, ahol lepakoltam, kaptam illatos törülközőt, elkísért a fürdőig, ahol felfrissítettem magam, majd visszatértem a szobába, ahol várt rám. Állva kezdtünk közelebbről ismerkedni, simogatni egymást, csókok, majd csókolózás. Igazi nyelves csókokban volt részem. Ezután kértem, hogy ő vegye le a szexi szettet, és még így állva megcsodálgattam a nagy cickóit, finom bőrét.

Irányba vettük az ágyat, lefeküdtünk, egymásnak simultunk, simogattuk egymást és csókolóztunk. Ezt csináltuk egy darabig, majd kértem egy kis franciát. Lejjebb csúszott, és finoman izgatta szerszámomat. Teljes hosszon érezhettem ajkainak és nyelvének kényeztetését. Nagyon kellemes volt.
Az órára pillantottam, és mivel két menetet terveztem, kérdeztem, hogy elkezdjük-e az elsőt. Mondta, hogy persze. Lovaglót kértem, így ismét kéz közelbe kerülhetnek a cicik. Kis síkosító után beleült. Kellemes volt, nem gyorsan, nem is lassan, finom mozgással lovagolt, míg én a ciciket markolásztam. Ez annyira jól esett most, hogy mondtam is, hogy már kétszer megpróbáltam elengedni ezeket a cickókat - hogy csókolózzunk, illetve máshol is érintsem testét-, de csak nem sikerül elengedni őket. Ezen nevettünk :D.
Aztán csak erőt vettem magamon, és elengedtem melleit, ekkor hol testét simogattam, hol csókolóztunk. Kis idő múlva kértem, forduljunk át misszibe. Helycsere, és visszahelyeztük a szerszámot a szép punciba. Többféleképpen zajlott, hol ráhajoltam és csókolóztunk, hol felegyenesedtem és csodáltam a látványt, markoltam a cickókat, hol pedig a lábait összezárva, hol széttárva járt a farkam ki/be. Nem volt tétlen ő sem, kaptam visszajelzést hogy épp tetszik neki amit csinálok.

Az órára pillantva láttam, hogy hm, fogy az idő, szóval az első kört be kéne fejezni, szöget és tempót változtattam. Egy pont után nagyobb sikamlósságot tapasztaltam és óvatlan voltam, kicsusszantam, pont amikor épp elmentem, így mondtam is vendéglátómnak, hogy tegyük vissza, tegyük vissza, így végül is benne ért a vég. Kifújtam magam, kicsusszantam belőle, gumi le és nedves kendővel megtisztogattuk magunkat, majd leheveredtünk egymás mellé az ágyon.
Beszélgettünk, én elkezdtem visszatöltődni, de egy pontnál eldőlt, hogy így a nap végén, meló után ez most lassabban megy, mint vártam, így most nem lesz második kör. A maradék időben tovább beszélgettünk. Nagyon kellemes, intelligens beszélgetőpartner.
Az időm vége felé még elszaladtam egy gyors tusolásra, utána felöltöztem, és puszi-puszi ölelés után útnak indultam.

Elszámolás

Az előre megbeszéltekkel készültem, a megérkezéskor jól látható helyre helyeztem kis borítékban, nem esett szó ilyesmiről a randink alatt. Extrát nem kértem.

Franciska, nagyon jó szexpartner

  AlvySinger

Egyeztetés

Franciskát egy reggelen hívtam. A telefont elsőre felvette és az aznap délutánra kért egyórás randira is rögtön rábólintott. Ekkor még nem adott pontos címet. Abban állapodtunk meg, hogyha a Nyugatihoz érek, felhívom, és majd akkor elmondja a koordinátákat. Ez így is történt, és a kuckóját a hívás után fél percen belül megtaláltam, majd a randit megelőző utolsó hívásnál elmondta a kapukódot. Itt meg kell jegyeznem, hogy nagyon szexi, amolyan "vagány csajos" hangja van, ami már önmagában meghozza a kedvet a későbbi történésekhez.

Megközelítés

A Nyugati majdnem tőszomszédságában található társasházhoz szerintem egyetlen pestinek sem kell GPS, kb. csukott szemmel odatalál az ember. És mivel egy közlekedési csomópontnál van a lakás, erősen javasolt a BKV-al való utazás - magam is így tettem. Metró, villamos, és buszmegállók néhány lépés távolságra vannak. Aki ennek ellenére ragaszkodik az autóhoz, annak legközelebb a Westendnél akadhatnak szabad parkolóhelyek.

Helyszín

Klasszikus, minden ízében pesti, békebeli polgári társasház. A lakás maga viszont belül teljesen modern és finom ízlésre valló módon van berendezve. Franciska törekszik arra, hogy a félhomályos, illatos gyertyákkal megvilágított enteriör is hozzájáruljon egy kellemes, oldott randihoz. A lakás minden pontja kifogástalanul tiszta, ami alól természetesen a fürdőszoba sem kivétel. Tiszta törölköző, tusfürdők, és szájvíz várja az oda betoppanót.

Hirdető külseje

Valakinek megvan középsuliból a szexi tanárnéni vagy az irodában dolgozó kolléganő, akivel gondolatban már ezerszer? Ő lenne Franciska. Egy érett, de mélyen fiatalos nő értelmet sugárzó és szinte mindig mosolygó, tündéri arcocskája, egyszerre intelligens és huncut, nagyon szép, melegen csillogó zöld szempár, széles, csókra termett ajkak - ezek voltak, amiknek rögtön a hatása alá kerültem, amint megláttam Őt.

Közel 10 centivel magasabb nálam, ami különösen felcsigázott és nagyon jól áll Neki. Szemrevaló magassága részben hosszú, csinos lábikóiának köszönhető, melyeknek ékei a vad csókolgatásra hívó, gyönyörű, hosszú combok.

És ha mindettől még nem indult volna be az emberfia erekciója, akkor a természetesen nagy, habzsolni való, hús-vér cicik és a körteforma popsi látványától garantáltan be fog!

Végül az sem mellékes, hogy nagyon finom, selymes tapintású, egészségesen hófehér bőre van mindenhol vendéglátónknak.

Action

Zuhi után vad, igazi, barátnős nyelves csókolózásban forrtunk össze. Eszméletlenül jól csókól Franciska, egy kicsit sem óvatoskodik a nyelvével, olyan hévvel smároltunk hosszú perceken keresztül, mint két szerelmes, akik hónapok után ismét egymás karjaiba kerültek. Pazar csókcsatánk közben azt se tudtam, hol tapizzam.. kezeim sem popsijával, sem mennyei combjaival, sem fenséges cicijével nem bírtak betelni.

Ezt a nyelvparádét bizony mindkettőnknek ki kellett fújni. Ekkor pedig lekerült az egyébként tetszetős, piros melltartó és bugyi is. Levétel közben apró csókokat hintettem szépséges, hosszú, selymes hátára, amire édes kuncogással reagált.

A látvánnyal nem bírtam betelni. Eszemet vesztve ragadtam meg hófehér cicijét, bimbóját nyelvemmel kényeztetve. Halk sóhajok adták tudtomra, hogy ez nem csak az én örömömre szolgál.

Majd csókjaimmal lefelé vettem az irányt. Pociján át a bámulatosan hosszú combokig végig csókoltam, ezután elkezdve szépséges puncija kényeztetését. Szorgos nyelvmunkámmal igyekeztem vendéglátómnak örömet okozni. Óvatos, halk nyögések jelezték, hogy jó úton járok.

Aztán eljött a csere. És nem is tudom mikor részesültem utoljára ilyen profi franciás foglalkozásban.. mintha csak megérezte volna, hogy vannak a legérzékenyebb pontjaim! A golyókat sem kímélve úgy meg lett dolgozva az egykorú, hogy nem egyszer a lepedőbe markolva hangosan fel kellett nyögnöm. Közben szinte folyamatos volt a szemkontaktus, ami egy ilyen csodálatos szemeket birtokló hölgy esetében különösen izgató.

És amit ilyenkor nagybetűs bűn lett volna kihagyni, az a mellszex! De még milyen mellszex.. a két varázslatos, meleg cici teljesen körülfogta a vesszőmet, Franciska érzéki ütemességgel csúszkáltatta le és fel az ikreket, ami szinte olyan érzés volt, mintha egy punciban lennék. Szabályosan megdugtam a melleit!

Mindez olyan kőkeménnyé varázsolt, hogy mind ketten jobbnak láttuk elkezdeni a fő felvonást egy kellemes paci póz formájában. Franciska itt is ügyes mozgással dolgozott, az általa diktált tempó kellően élvezetes volt számomra, halk sóhajokkal korbácsolva az érzékeimet szenvedélyesen mozgatta a csípöjét, eközben valami elképesztő beleérzéssel ügyelve arra, hogy mindettől azért ne menjek el idejekorán. Őrjítő látvány volt közben az orrom előtt himbálózó ikrek, melyeket nem győztem markolászni. A szemkontaktus itt is majdnem állandó volt. Imádtam elveszni a huncut szemeiben, csodálni zabálnivaló, tündéri mosolyát, mely végigkísérte az egész együttlétünket.

Kis kifli - nagy kiflivel zártunk, melyben történetesen a magasságomat tekintve én voltam a kis kifli. Ez persze semennyire nem szegte kedvem, sőt, kimondottan izgalmas volt egy ilyen magas nővel ez a póz. Nem is bírtam sokáig, és egy hatalmasat lőttem a puncijában.

A maradék nagyjából húsz-huszonöt percet egy jól eső, kicsit sem erőltetett, elvontabb témákat is érintő beszélgetéssel töltöttük ki. Ezalatt a beszélgetés alatt egy határozott, érett, értelmes nő képe bontakozott ki előttem. Megtisztelésként éltem meg, hogy egy ilyen nő társaságát volt szerencsém élvezni - ha csak egy óráig is.

Elszámolás

Magas fokon abszolvál mindent, ami az adatlapon fel van tüntetve.

Franciska, nagyon jó szexpartner

  p40pro

Egyeztetés

Élvezetes időpont egyeztetésben volt , nagyon kedves nagyon intelligens lány fogadta a hívásom .

Megközelítés

Nagyon frekventált helyen található . Akár vonattal is lehet jönni hozzá. Ugyanis a Nyugati PU-tól pár perc séta távra van . Én autóval mentem és a nyugati felüljáró alatt parkoltam . A környéken minden létező tömegközlekedés megtalálható.

Helyszín

A környékből adódóan itt csak régi házak vannak , szeretem ezt a környéket . A lakás szépen felújított , letisztult stílusa tetszetős . Minden szép ,rendezett és tiszta . Olyan az egész lakás ahogy a nagy könyvben meg van írva.

Hirdető külseje

Micsoda cicik nem is olyan picik , szóval szuper jó mellei vannak . Ő egy igazi Nő , nem zörögnek a csontjai .Mindenütt szép ívesek a formái . Igazi finom baba bőre van . Szép lány ,gyönyörű igéző szemekkel és nagyon , nagyon kedves mosollyal.

Action

Zuhanyzás után gyorsan az ágyra keveredtünk. Szinte egyből elkezdte simogatni, puszilni, csókolgatni a testemet, majd hamar csókban egyesültünk .Hamar megszűnt számomra a külvilág , annyira érzékien csókól.
Mintha két szerelmes kamasz esett volna egymásnak . Isteni volt érezni . A vad csókolózást követően , felfedező útra indult lefelé. Finoman végig nyalta a legnemesebb testrészemet és egy pillanat eltüntette a csodás szájába. Finoman játszadozott vele, néha kéjes hangokat adott ki, ami csak olaj volt a tűzre . Ajánlom mindenkinek , hogy ezt a csodát megélje . Nagyon közel kerültem a beteljesüléshez , ezt megelőzendő magamhoz húztam és elkezdtem csókolni. Én meg akartam ajándékozni egy kisebb mennybe menetellel. Hanyatt fordítottam és finoman végig csókoltam a finom bőrét, kebleit .Utána birtokba vettem a gyönyörű kelyhét . Mézédes , illatos puncija van. Simán tudtam volna egész nap nyalni. Hamar nedvesebb lett, ez megint csak emelte a vágyamat , hogy mihamarabb érezzem puncija szorítását.
Gumi húzást követően, a hátamra feküdtem és Ő fölém helyezkedett és magába engedett. Finoman hullámozni kezdett el-fel , gyönyörű volt és nagyon finom. Majd gyorsabb ütemben liftezett rajtam. Aztán szerencsémre kicsit lassított , érezte , hogy különben elsülök .
Váltottunk. Misszibe adtunk ismét az élvezeteknek. Ekkor már nem sikerült visszafognom magamat. Nem bírtam a sok és csodás élvezetet és elmentem.
Csókolózva pihentünk még egy darabig egymás karajaiban.

Elszámolás

Mindig érkezéskor szoktam rendezni , most sem volt máskép.

Franciska, nagyon jó szexpartner

  csigabogyó

Egyeztetés

Telefonon beszéltünk, elsőre felvette és sikerült megbeszélni egy közeli időpontot.

Megközelítés

A Nyugati tértől egy perc séta távolságra van . Mertóval mente , tökéletes volt. Autóval is egyszerű, tömegközlekedés remek.

Helyszín

A körúton van a lakás , igazi polgári épület . Szép nagy belmagasság , itt van igazán élettér . Lakás belül kimondottan ízlésesen van berendezve ,korunknak megfelelően . Fürdőszoba jól felszerelt , amire szükségem volt minden rendelkezésre állt.

Hirdető külseje

Szép arc , szép szem , a hosszúhaja szép keretet ad az arcának .Nagyon szép a mosolya . A formáját a képe jól visszaadjak amit nem ,hogy milyen finom a bőre , és milyen jó hozzá érni .

Action

Miután megérkeztem hozzá , gyorsan bebocsáttatást nyertem, kedves fogadtatás , kis beszélgetés . Ezután haladtam a fürdeni. Jól esett a meleg víz ebben a hidegben. Amikor visszaértem hozzá ,rögtön elkezdtük az ismerkedést , érzéki csókokkal. Nekem ez nagyon fontos eleme egy randinak . Jobban oda tudom adni magam és lelazulok, aztán az ágyon folyattuk a csókolózást emelve a hangulatot . Közben megszabadítottam a maradék textilektől .Közben simogattam és élveztem finom bőre tapintását . Ezután kaptam egy elkápráztató finom franciát .Majd kölcsönös örömszerzésbe fordultunk . Mézédes finom puncija van ,ami szereti a kényeztetést. Közen kezdett számomra nagyon intenzív lenni az élmény ezért kértem ,hogy húzzunk gumit . Szemből akartam vele lenni , így közben nagyon jókat tudtunk csókolózni . Ezután egy kis doggyra vágytam , gyorsan át is rendeződtünk kutyusba . Azt hittem majd kővetkezőkben lovagolhatna kicsit , de ez már nem jött össze .Annyira bele étem magam a látványba , hogy nagy izgalmamban nem tudtam visszafogni az örömömet. A fennmaradó időben egy nagyon jót beszélgettünk.

Elszámolás

Rendesen , azonnal érkezés után adtam át.

Franciska, jó szexpartner

  blatgom

Egyeztetés

Zölden villogott, hívtam, azonnal felvette és nagyjából két órával későbbre meg is beszéltük a randevút.

Megközelítés

Forgalmas csomópont közelében található (ahogy azt adatlapján jelzi is), BKV-val nagyon könnyű odajutni. Autóval lehetnek parkolás gondok, ezért érdemes időben érkezni.
Az instrukciók alapján könnyű volt megtalálni és feljutni is.

Helyszín

Régi polgári lakás, kifejezetten igényes és rendezett. A fürdőszoba minden igényt kielégít: friss törölköző, jó állapotú és megfelelő méretű tusoló, többféle tusfürdő, szájvíz.
A hálószoba is kifogástalan, bár őszintén szólva ott már nem kizárólag a körülményekre figyeltem, úgyhogy túl sok mindenre nem emlékszem :) Arra viszont igen, hogy az ágy hatalmas és kényelmes.

Hirdető külseje

A képeknek abszolút megfelel, az arckitakarástól sem kell tartani - én a homályosított képek alapján nagyjából ilyesmire számítottam és abszolút nem csalódtam. Tényleg, akinek a képek alapján bejön, annak élőben is biztos be fog. Nagyjából abban a szettben fogadott, mint ami a mostani 8. képén van.
Adatlapjához hűen meglehetősen magas (180 cm), ez rám különösen izgató hatással volt :) Kicsit alacsonyabb vagyok nála.
Nagyon szép szemei vannak, ezen kívül még a melleit és a fenekét emelném ki. Ja és még ami nagyon tetszett, az az erotikus hangja :)

Action

Nagyon kedvesen fogadott, vízzel kínált, majd az anyagiak rendezése után elmentem gyorsan fürdeni. Tisztálkodás után a hálószobába vezetett és először állva ismerkedtünk egymással. Hihetetlenül kedvesen és érzékien simogatott mindenhol, persze én is igyekeztem minél inkább viszonozni. Kisvártatva csókólozni kezdtünk, ami csak fokozta az izgalmi állapotomat. Őszintén szólva annyira jó volt ez a rész, hogy akár az egész órát el tudtam volna tölteni ezzel is, de persze aztán nem így lett :)
Kis segítséggel megszabadítottam a ruháitól, és az ágy felé vettük az irányt, ahol egy kicsit tovább folytattuk a csókólózós, simogatós ismerkedést. Elidőztem a melleinél - fantasztikus élmény volt csókolgatni őket, közben Franciska halk sóhajokat hallatott. Ezek után nem álltam meg és elhelyezkedtem a lábai között és nyalni kezdtem. Bár a további sóhajok és elmondása alapján élvezte, de a csúcsra nem sikerült eljuttatnom.
Ez után gumit kértem és misszionárius pózban csináltuk - a simik és csókok nem szűntek egy pillanatra sem. Nem variáltunk a pózokkal, nekem így volt tökéletes, hogy folyamatosan közel érezhettem magamhoz Franciskát, így is lett végem.
Második menetre már nem nagyon maradt, idő, úgyhogy a maradék 10-15 percben még beszélgettünk kicsit, mesélt pár érdekes dolgot a tapasztalatairól. Ez is egy élmény volt, remek dolog egy intenlligens nővel egy jót beszélgetni szex után :) És a simogatások még itt sem szűntek, ami szintén plusz pont.
Időnk lejártához közeledvén még egyet tusoltam, majd puszival búcsúztunk.

Elszámolás

Extráról nem tudok, minden teljesen korrekt. Amit az adatlapján ír, azt vállalja is.

Franciska, jó szexpartner

  FromOhio

Egyeztetés

Könnyen ment az egyeztetés. Franciska a hirdetésében megadott elérhetősége igen rugalmas, olyan időpontokban is ráér, amikor a legtöbben már nem dolgoznak (hétvégéken vagy késő este).

Én telefonon hívtam föl egy délután, és ugyan nem tudta fogadni, de hamarosan visszacsörgetett. Számomra már telefonban is szimpatikus volt, és elvárásaink az együttlétet illetően megegyeztek, így még aznap estére meg is beszéltünk egy időpontot. Ezután VTR-en keresztül is bejelentkeztem, amit visszaigazolt.

Megközelítés

Franciska Budapest belvárosában fogadja partnereit, egy országos szintű közlekedési csomópont közvetlen közelében. BKV-val triviális az idejutás (magam is így mentem), autóval a parkolás fizetős.

A telefonban megadott cím pontos, Gmaps könnyen odatalál, és az épületen is van házszám. Nehéz eltéveszteni.

Helyszín

A helyszín egy régi építésű, de teljesen jó állapotú, tiszta és otthonos polgári lakás. Csak Franciskával találkoztam, és ugyan nem kérdeztem rá, de biztos vagyok abban, hogy egyedül ő használja.

Már a lakásba belépve egyértelmű volt számomra, Franciska olyan nő, aki a kisebb részletekre is ad, és tényleg törekszik a minőségi szolgáltatásra. Félhomályban pislákoló gyertyákkal és illatosítókkal akár már romantikusnak is nevezhető atmoszférát teremtett, ami nekem kifejezetten jól esett egy hosszú nap után.

Fürdőszobában találhatók a higiénikus együttléthez kötelező kellékek: tusfürdő és szájvíz kispohárral. A zuhanykabin ugyan függönyös, de mivel nagyon tágas, nem ragad rá az ember bőrére a műanyag.

Hirdető külseje

Kifejezetten tetszettek képei, különösen azok, amikben mosolyog. Nagyon foglalkoztatta fantáziámat, hogy mi lehet a kitakarás alatt. Nem csalódtam, pont olyan édes volt mosolya élőben is, mint ahogy elképzeltem. Szép arca van, örömteli sötétzöld szemekkel és vörösre rúzsozott szájjal.

A képeken látható (vagy legalábbis ahhoz hasonló) fekete bodyban fogadott, fekete harisnyával.

Valóban magas nő, az adatlapján megadott 180 centiméterhez még hozzátett lábbelije néhányat. Bőre hófehér. Műszempillának, tetoválásnak, vagy bármiféle plasztikai beavatkozásnak nyomát sem láttam. Érett, nőiesen telt, természetes szépség.

Action

Érkezésemet követően szokás szerint megállapítottuk a kölcsönös szimpátiát, rendeztük a kötelezőket. Megkínált kis üveges ásványvizzel, majd elmentem tisztálkodni.

Visszatérésem után a hálószobába vezetett. Mint korábban már tisztáztuk, mi mindketten a gyengédebb, barátnősebb együttléteket részesítjük előnyben, ezért lassan kezdtük egymás megismerését az ágyon ülve. Eleinte csak beszélgettünk, simogattuk egymást. Nekem van, hogy nehezemre esik a randik elején az oldódás, ellazulás, még ha ismerem is korábbról a hölgyet, de Franciskával könnyen találtunk közös témát. Néhány perc múlva már önfeledten beszélgettünk, ekkor gondoltam, ideje megragadnom a kezdeményezést.

Megöleltem és megcsókoltam, amit hálásan viszonzott. Nagyon kellemes ajkai, nyelve játéka, igazán beleéli magát, ami nekem fontos egy ilyen randi során. Csókolt és öleltük egymást ülve, állva, fekve. Végig vágyaimat fürkészte, igyekezett, hogy minél jobban kedvemben járjon és úgy éreztem, én irányítottam, én adtam a tempót. Ágyon fekve, karjai közt elhatároztam, hogy ideje mélyebben megismerkednünk, óvszert kértem, majd azt, hogy forduljon hátára. Így elölről, mosolygó száját csókolva kezdtünk szeretkezni. Selymes bőre érintésétől, mellei látványától, ingerek kavalkádja közepett nem tudtam magamat visszafogni, hamar ért a vég, de ezt egyáltalán nem bántam.

Kértem tőle masszást is, ami számomra kellemes volt, de ebben a műfajban kevés a viszonyítási alapom.

Bár "nyomást" Franciska részéről nem éreztem, a hálószoba két falán elhelyezkedő órákból láttam, hogy időnk lassan lejár. Én ilyenkor szigorúan szeretem tartani magam az órához, bár még így is talán 5 perccel tovább maradtam. Természetesen ez nem jelentett neki problémát, puszival váltunk el egymástól.

Elszámolás

Előre megbeszélt csokrot a randi elején adtam át, extra szolgáltatásokkal nem éltem.

Franciska, jó szexpartner

  Kopaszkukac1

Egyeztetés

Üzenetben egyeztetteünk, majd telefonon, s végül VTR-es "időpontfoglalás". Minden ment simán.

Megközelítés

Szgk-val mentem. 1 pótkör után kb 200 m-re leltem parkolóhelyet, de ennyi séta kell is. A belváros a belváros. Címet telefonon ad, megtalálni könnyű.

Helyszín

Szépen felújítot nagy terekkel és belmagassággal rendelkező nem kis lakás izlésesen kialakítva, modern berendezéssel. Van hely, levegő, s szép nagy ágy is vár. A fűtés több mint kiváló, mondhatni gyorsan fogsz vetkőzni. Körút zaja pedig csak annak szokatlan, aki nem hasonló zajban él. Bejutásnál nyiss és haladj ütemesen, mert mindkét ajtózár rövid időtaggal van, aztán mehetsz vissza újrakezdeni az utcára mint én.

Hirdető külseje

Szép szál virág! A vékony alkatot keresőknek sok lesz, aki viszont szeret dúskálni, annak menyország. Kacér, több mint huncut mosolya csodálatos. Nem külső, de még az eksön előtt le kell szögeznem, hogy kifejezetten intelligens, értelmes, többdiplomás, akár menedzseri pozira is alkalmas nővel volt a randi, aki szereti a kötetlenséget, a homeofficét s az intimitást.

Action

Érkezés után a pucérhoz is bőséges meleg hamar elküldött vetkőzni s fürdőbe. A korábbi kb 5-7 cm-es sarkú topánka levétele után fordult a kocka, s bár nem kellett kifejezetten lenéznem (szerencsére), viszont helyreállt a rend.
Egy darabig állva ismerkedtem Franciska adottságaival, majd egy flakon víz vételezése mellett lehencseredtünk a szépen elrendezett ágyra.
Hagyta, hogy kedvemre ismerkedjek, élvezkedjek bármely részével a fülétől (szereti) kezdve lefelé. A finom dolgokat kedveli, s azokra szépen reagál is.
Egy idő után ő következett s végre komoly kezelésbe vette a férfiasságom. Közben úgy helyezkedett, hogy méretes melleit foghassam, s élvezkedjek bennük ami tényteg fantasztikus. Eredeti, homogén, reagáló bimbókkal s kellő mérettel, tömeggel. Nagyon szépen s alaposan, hosszan nyalt, falt, igazán jóleső ahogy minden résszel törődik. Legalább 50 % volt a golyóápolás s bár azt írja nincs mélytorok, azért nem kell megijedni, nem csak a makkot nyalja meg, hanem elég rendesen, s izgatóan magába veszi. Tetszett annyira ez a felállás, hogy így legyen az első vég. Utána letisztogatott, majd elmenten zuhizni. Beszélgetve őszinte, s bár nem szószátyár lehet vele diskurálni, megtudni pl. hogy milyen különlegesebb szexuális kaladjai voltak.
Újabb zacsiápolás után kérem, hogy üljön nyeregbe, hogy jól lássam kacérkodását, s törődhessek melleivel. Szereti és élvezi, ami a mi nagy szerencsénk. Gumitöltés után letisztogatott, majd fekve beszélgettünk még egy darabig.
Elejétől a végéig kedvesen, jólesően símogat.
Záró fürdés, elköszönés.

Elszámolás

Korrekt, amit az adatlapján találsz azt vállalja. Próbáltam ugyan tágítani a horizontot, de szépen s udvariasan visszaterelt mindenféle ejnye-ejnye, s rosszallás, zökkenő nélkül.