Nina Szexpartner Budapest, XI. kerület

Beszámolóim

Nina, nagyon jó szexpartner

  Mikell

Egyeztetés

Tizenegy után hívtam , gyorsan felvette . Innentől már gyorsan ment az egyeztetés .

Megközelítés

A Kondorosi lakóparkban fogad . Autóval könnyű a megközelítés , parkolás nem könnyű , kevés a parkoló .

Helyszín

Lakás maximálisan rendben van , leginkább a funkcionális a jellemző mindenre . Szoba kényelmes , nagy ágy , ami egészen jó minőségű . Fürdőben , sok tusfürdő , szájvíz és kispohár .

Hirdető külseje

Aranyos , pöttöm lányka . Testalkata arányos . Korának megfelelő finom feszes bőrrel megáldva . Arca tetszetős , szeme nagyon szép és a hajkorona kimondottan gyönyörű .

Action

Kicsit szűkre szabtak az időmet , változott a napi program . Tudtam , hogy percre pontosan egy óra múlva indulnom kell . Ez kicsit frusztrált . Kedves fogadtatásban részesültem . Gyors megbeszélést követően mentem zuhanyozni . Amikor végeztem gyorsan az ágyon találtuk magunkat . Kértem , hogy Én kezdhessem a kényeztetést , ez engem mindig nagyon felizgat .Örömmel fogadta az ötletemet , végig csókolva a testét hamar eljutottam a csodák kapujáig . Nagyon érzékeny és nagyon élvezi a kényeztetést . Aztán fordultunk , és már mindketten nyaltuk faltuk egymást . Többször kerültem a tüzelés közelébe . Amikor már nagyon a végét jártam , kértem , hogy gumizzon fel. Ez az idő elég volt , hogy a libidó szintem kissé csökkenjen . Gumizás után ,először papás-mamásban kezdtük , ez leginkább egy nagyon érzéki szeretkezés volt. Mintha a barátnőmmel lennék. Ezután hevesebb akció következett , már kutyusban . Úgy tűnt , itt érezte magát leginkább elemébe . Én is !Itt már nem nagyon finomkodtam , mondhatni elég hevesen ostromoltam , mert annyira magával ragadott az élmény . Sajnos itt is bebizonyosodott , hogy ami nagyon jó az nem tart túl sokáig . Néhány perc elteltével hatalmasat lőttem a gumiba. Pont időbe voltam , még egy jó zuhanyra is maradt elég időm .

Elszámolás

Érkezésemkor ezzel kezdtem .