Zsantill Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2023-09-15 18:31:33)

Zsantill erotikus-masszázs hirdető reagálása:

Kedves Karak811!🫶 Köszönöm szépen, hogy írtál beszámolót! Nagyon örültem az ismerkedésünknek és a kellemes társaságodnak! Szerintem is szuper randit kerekítettünk;) És külön feldobtad a napomat, hogy aznap én lettem a desszerted ebéd urán, jólesett!🤗 Várlak máskor is, ha újra nassolni vágynál!😘 Ölelés, puszillak!💋

Zsantill erotikus-masszázs beszámoló:

Hirtelen érett meg bennem az elhatározás, hogy kellene egy kis desszert , ezért a " Most hívhatod! " hölgyek hirdetései között böngésztem. Zsantillnak megtetszettek a képei, átfutottam néhány beszámolóját, ezek alapján bizalmat szavaztam. VTR találkozót kezdeményeztem, és hívtam telefonon is. Egyből felvette a telefont , és elfogadta az időpontot. Pontos címet VTR üzenetben kaptam. Az ajándék mértéke bővebb infóban megtalálható.

Autóval könnyen megközelíthető . Parkolás sem okozott nehézséget a délutáni órában. Több üres hely is volt a ház közelében.

Zsantill személyiségéhez illő igényes szép lakás. Rajta kívül mással nem találkoztam. Külön kiemelném a fürdő állapotát. Tágas, üveg ajtóval záródó zuhanyfülke, mindenütt újszerű szép burkolatok és szerelvények. Pipere kellékek bő választékban állnak rendelkezésre. Szájvíznek üvegpohárka kis tálcara kikészítve. Szobában nagy francia ágy. Masszázs is ezen történik, de a hangsúly úgysem azon van, így teljesen megfelel a célnak.

Röviden tömören szőke bombázó. Az az alkat aki mágnesként vonza a férfi tekinteteket.Valószínűleg okozott már koccanásos közlekedési balesetet pusztán azzal, hogy az utcán sétált. :) Arca is nagyon szép, érthető diszkréció miatt van kitakarva. Hirdetésben felvállalt korából adódóan nem kislány már, sőt nem is nagylány, annál inkább élete teljében lévő vonzó igényes ápolt szexi nő. Tetoválást nem láttam rajta. Képei tükrözik a valóságot. Cicik egy kicsit tuningoltak, de gyönyörűen alkottak a szakértő kezek, teljesen természetes a hatás .

Pár perc ismerkedős beszélgetés után kaptam egy törölközőt, jelezve, hogy ne húzzuk az időt, igyekeztek felfrissíteni magam a fürdőben. Mire vissza tértem a szobába, halk hangulatos zenét kapcsolt. Kérdezte, hogyan szeretném a sorrendet, -rá bíztam. Hasra feküdtem, kaptam egy kellemes masszázst, a hátamra, vállamra, nyakamra terjedt ki. Jól esett, pont elegendő volt arra amit a helyzettől vártam . Közben finom átmenettel elkezdtem érezni a cicik bársonyos érintését a hátamon, és kezeinek simogatását a combjaim között. Egy idő után megfordultam hanyadt fekvő helyzetbe, és az érintések hangsúlya tovább tolódott az erotika irányába.

A hasamon, mekasomon is végig simogatott a csodás cicikkel. Most már a látványban is gyönyörködhettem. Lassan, finoman elindult az én kezem is simogatni a fenekét, punciját először bugyin keresztül, majd lekerült a bugyi is . Egy " Megkóstolhatlak ? " költői kérdés után szájába vette azt a testrészemet, ami neki nincs . Érzékien jól esően, puhán kényeztette az addigra már éledező hímtagot. Egyre jobban élesztette a vágyat bennem, és megkívántam egészen közelről megtapasztalni azt a testrészét ami viszont nekem nincs. Jól széthúztam és bele nyaltam a punciba. Finom egészséges tiszta íze volt. Hosszú percek következtek így. Én nyalogattam , ő szopogatott, szépen lassan kiélvezve a jóleső testi közelséget. Kézzel is simogattam, de csak kívülről. Nem tudom, hogy szabad lett volna bedugni az ujjam, nem is kérdeztem. Ott abban a helyzetben nekem tökéletesen jó volt így. Azt viszont kérdeztem, hogy én mehetek a azájába a végén, vagy jelezzek előre? - kérte, hogy ne menjen a szájába. Ennek megfelelően az utolsó másodpecben eltoltam az arcát, így az anyag a hasamra érkezett. Megtörölgetett, majd a hátra lévő időt összebújva egymást simogatva beszélgetve töltöttük. Az idő érzékem elveszett mellette, így kértem, hogy az órára figyeljen. Így is történt. A végén egy gyors tusolás is belefért. Az ajándék +15 percet a VTR bejelentkezés miatt automatikusan megkaptam.

Abszolút jól éreztem magam. Azt kaptam amire vágytam. Egy könnyed, összebújós, kellemes együttlétet egy jó nővel. Zsantill táraságával megkaptam a vágyott desszertet arra a napra.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.