Fanni Budapesti szexpartner beszámoló

(2023-09-16 18:36:07)

Telefonon hívtam, felvette ,egyeztettünk és jó volt az időpont!

Cím pontos, én autóval mentem és pár perc sétányira könnyű parkolót találtam.

Lakás tiszta mint mindig hisz nem először voltam nála.Fürdő rendben tiszta törcsit kaptam.

Abszolútt ő van a képen egy kis tetkó retussal. Hatalmas mosollyal és öleléssel vár. Jó belépni az ajtón!

Én álltalában a franciás játékokért érkezem, mint most is. Fürcsi után megbeszéltük hogy a vége hogyan legyen és hol landoljanak miképpen az utódok. Mindenre rábólintott és megbeszéltük hogy ő kezdi a szeánszot. Nekem nagyon bejön a franciája! Változatos bőnyálas fekve állva mindenhogy elvarázsol. Kisvártatva szóltam hogy feküdjön hanyatt mert én következem! Végigcsókolgattam testét a ciciket óvatosan mert szólt hogy volt egy kis átalakítás.ezután le délnek. Próbáltam egy olyan kombót adni neki puncinyalás láberotika izgatás együttvéve hogy jól felizgattam őt és el is élvezett. Elmondása szerint nagyon jó volt. Ezután mondtam hogy én jövök. Eléálltam ahogy ült az ágyon és egy hatalmas szopás közepette nagyot élveztem a szájába. Kis nyugi után tisztálkodás. Kis pihi beszélgetés és kaptam egy maszírozást is. Ezután távozás.

Lenyűgöz mindig a kisugárzása közvetlensége.mint ha ezer éve milliószor lalálkoztunk volna. Nagyon jó emlékek maradnak róla.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.