ORSI Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2023-09-18 09:27:40)

Telefonon egyeztettem a kollegájával mert ki derült h ő màr nincs bent viszont nagyon örültem mert a kollegájával való beszélgetésünk során kiderült hogy közel lakik a szalonhoz, és általában ha hívják nincs dolga be szokott menni a vendégeihez, ami nagy örömömre így is történt.

BKV - val érkeztem ami nagyon egyszerű volt mondhatni egy központi helyen van , tömegközlekedésről leszálva rögtön oda is találtam. A cím pontos volt kapu telefonon keresztül engedett be a hölgy és közbe végig vonalba maradt velem hogy túl ne mennyek az ajtón , nagyon empatikus volt.

A lakás állapota tiszta higiénikus volt, egy gyönyörű nagy hangulatos szobában fogadott kellemes zene mellet. A fürdőszobában tusfürdő dezodor száj víz fogadott, tiszta törölköző ( illatos ) út szintén higiénikus és tiszta volt.

A képeken látott hölgy fogadott, annyi különbséggel hogy a valóságban még szebb. Öltözködése olyan volt mit a képeken engem az egyik fekete ruhás szettében fogadott amiben van fotója is , nagyon tetszet. Mosolygós intelligens közvetlen hölgy így a bennem lévő első találkozás miatti izgalmat hamar fel is oldotta.

Én egy frissítő jellegű masszázst kértem a hölgytől, első kérdése az volt hogy krémet vagy olajat- e használjon ,ezt követően kényelembe helyeztem magam akkor már fehérneműben volt,és a hátamtol kezdve lefelé haladva minden porcikámat át masszírozta. Technikája számomra tökéletes volt a kért masszázst meg kaptam és jobban is éreztem magam tőle .

A kényeztetésre nagyon kellemesen és erotikusan akkor már fehérnemű nélkül került sor. Először az én felső testemet kente át olajjal majd a sajátját is , ezt követően kaptam tőle egy nagyon szexi dögös csúszka masszázst amiben minden porcikáját érezhettem. Én** szálas csokorral érkeztem a hölgyhöz ez által szerettem volna inkább én kényeztetni öt amiben partner is volt. Én úgy gondolom bizonyos dolgok szimpátia alapján dőlnek el nála és az is fontos számára hogy a vendég akit fogad az mennyire higiénikus, nyelves csókot nem igazán kedveli de ezzel számomra nem is volt gond mert minden másban is partner ahogy màr említettem is ki véve a szexet arra nem vevő de igazából olyan szinten érzi amit csinál hogy ezzel nincs is baj. Hamar el jutottam a csúcsra szex nélkül is mert egy nagyon kívánatos szexi lédike 😁

Rendkívül kedves fiatal hölgy mint a képeken, minden vágyamat ki elégítve távoztam tőle . Nagyon korrekt rugalmas . Legközelebbi találkozásról többet írok. 🙂

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.