Ariana Budapesti szexpartner beszámoló

(2023-09-18 09:28:09)

Talán már törzsvendégnek mondhatom magam a Corvin Szalonban, amikor felhívtam őket, nem volt még konkrét választásom, de a telefonos hölgy (akivel hosszan beszélgettem, és aki nem is akárki, de erről nem mondhatok bővebbet...) az új lányt, Arianát ajánlotta, és én elfogadtam az ajánlatot. VTR-ben is megerősítettem a megbeszélt időpontot.

Mit mondhatnék erről újat, a Corvin Plaza tőszomszédságában van, annak minden ismert parkolási és tömegközlekedési előnyével.

A helyszín sem változott, egy perc sétával közelíthető meg a Plazának a sétány felőli kijáratától. Új építésű ház majdnem legfelső emeletén van, a lakás apró szobákból áll, amelyek a célnak teljesen megfelelnek. Többször voltam már ebben a szobában is, nagy, puha matrac hever a földön, mellette hosszú (és hasznos) tükör. A fürdő zuhanyfülkés, jó állapotú, szájvíz is rendelkezésre áll, viszont tusfürdőből szinte semmi választék nincs. A szobában félhomály, amit nem túlzottan kedvelek, mert szeretek gyönyörködni a lányokban. Erre a problémára még sosem kaptam ilyen radikális megoldást: mikor udvariasan említettem, hogy jó lenne kicsit több fény, Ariana egyszerűen felkapcsolta a villanyt. Kérdeztem, őt nem zavarja-e (engem nem, minél több a fény, annál jobb), nem zavarta. Verőfényben folyt le az egész szeánsz. :)

Itt aztán – elvileg – nincs zsákbamacska, Ariana arcos, retusálatlan fotókkal hirdet. Nem kell megijedni az "elvileg"-től, ha különbség van, az számomra inkább pozitív volt. Ariana ugyanis nem annyira "mű", nem annyira mesterkélt, nem annyira pornósztáros, nem annyira agyonkozmetikázott mint amennyire a fotók sejtetik. Teste ugyan tele van tetkókkal, de mégis egy nagyfokú természetesség van a lényében. A fotók szerintem nem éppen frissek, de Ariana arca nagyon szép, nagyon kedves, fantasztikus bámulni őt, főleg, amikor élvez. Szeme gyönyörű, értelmes, kacér. Azzal szemben, amit a fotók sugallanak, inkább olyan benyomásom volt, mintha a gyerek osztálytársának az anyjával jöttem volna össze, akivel régóta flörtölgetünk egymással az iskola kijáratánál. Ariana magas, az oldalon kiírt 170 cm megfelelhet a valóságnak. A kora 30 körül lehet, átmenet a ropogós tini és a milf között. Arányai tetszetősek, feneke kerek, combja hosszú és izmos, bőre puha, melle kicsi, de formás, puha, jól markolható és érzékeny. Hasa környékén látszik leginkább a kora. Ami viszont a lényeg, a személyisége, amely nagyon természetesen, barátnős. Talán nem vagyok elbizakodott, de kicsit bejöttem neki, beszélgettünk, flörtölgettünk, viccelődtünk, civil randi hatása volt az egésznek, és ez nagyot dobott az élményen.

Masszázsa, amelyet nem húztunk túl sokáig, inkább érzéki, mint kemény. Közben végig beszélgettünk, és csupán a helyzet intim, barátnős jellegétől hamar vigyázzba álltam.

Először én kényeztettem őt. Lágyan simogatni kezdtem a csiklóját, amire nagyon jól reagált. Innentől kezdve nem nagyon tudtam levenni a szemem gyönyörű arcáról, amelyen sóhajok kísérte lágy fintorok futottak rendszeresen át, szemét be-behunyta, érzékien élvezte tevékenységemet. Mint említettem, a szoba fényárban úszott, és ez egy rendkívüli élményt tett lehetővé: premier plánban figyelhettem meg fényes csiklóját, amint a kényeztetés hatására folyamatosan nő. Azt se tudtam, hova nézzek, erre, vagy érzéki arcára. Lassan, nagyon lassan haladt csak a menyország felé, ezért kérte, hogy vegyük igénybe a játékszerét, egy kétágú, csiklót és hüvelyt egyszerre kényeztető rezgő szerszámot. Előbb én, majd ő csinálta magának, és végül, amikor a csiklója már vagy kétszeresére nőtt, lágyan elélvezett. Csodálatos látvány volt! Eddigre persze már alaposan felizgultam, kis szusszanás után kezelésbe is vett. Franciája érzéki, lágy, a DT nem az ő szakterülete, ezt ki is jelentette. Így viszont maximálisan barátnős hangulata volt ennek a szopásnak, mindketten eléggé beleéltük magunkat. Felvetettem, hogy szívesen élveznék gyönyörű arcára, de ezt is elhárította, bevallotta, hogy nem rajong a geciért. Végül hátamra feküdve azt kértem, hogy végezzen ki kézzel, jól elhúzva az izgatásomat, és közben nézzen egyfolytában a szemembe. Ezt viszont tökéletesen teljesítette, aminek köszönhetően egy hatalmas orgazmusban volt részem. A mellkasomig föllőttem, ő is meglepődött rajta. A hátralévő néhány percet csevegéssel töltöttük, tovább erősítve a GF-feelinget. Elmondta, hogy tulajdonképpen szemüveges, meg is mutatta magát szemüvegben, és így még jobban tetszett!

Ariana gyönyörű lány a fiatalság és a milf jelleg határán, készséges, barátságos, természetes és közvetlen. Élvezése gyönyörű, és az enyémet is azzá tette.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.