Rebeka Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2023-09-18 09:30:07)

Szülinapomra megleptem magam Rebekával, akiről csupa jót olvastam, hála nektek. Ritkán érdemel ki valaki ilyen lila-kék beszi áradatot! Lett is elképzelésem (nem elvárásom) a Vele átélhető kalandról. Túl szép, hogy igaz legyen? Mikor erősebb voltam a kifogásaimnál, ő meg épp online, egyből telefont ragadtam. Csicseregve, mosolygó hangon elmondott mindent mi érdekelt, pár percben. Három nappal előre szóltam neki, miszerint első akarok lenni, és rögtön két órás udvarlásra neveztem be. Jeleztem SMS-ben: én leszek az, aki magamra foglal VTR-en, tehát úgy is megpecsételtük, pár szót váltottunk ott. Reggeli megerősítést kért, válasz nélkül.

Boráros és a gyógyfürdő közt található lakás egy idősebb társasházban. Parkolás nap közben nem vész, pedig válogatós vagyok. Fehér rendszámmal 300-450-600 pénz attól függően melyik zóna sikerül és mennyi sétát vállalsz be. Ha nem érzed a négy kereket a városban, jöhetsz csepeli hévvel, villamossal, vagy buszokkal. Aki a dunaparti irodaházakban dolgozik netán, annak ebédszünetes átsétálós.

Gyalog gyorsabb voltam, mint az ominózus lift. Elég magasra kell szökkenni, jutalom az ajtó mögé bújó Rebi. Szalonról van szó, melyben kint zöld, a szobában pedig pirosas lilás ledek adják a félhomályt. Talán a happy hour időszaknak köszönhetően, de más cipőjét nem láttam, semmi jövésmenés/fürdővárás. Egy másik lány árnyékát elcsíptem ahogy az ő szobájukból jött vissza hozzám Rebeka. Maga a tágas szoba otthonosan berendezett mindenféle dekorral pl. a gyerekkoromat idéző lávalámpával. Falon nagy óra, mely nem ketyeg és nincs elállítva. Berendezésnek mobilklíma, fotel, asztalka sok olajjal, polcos szekrények. Földre terített nagy matracon huncutkodtunk, friss lepedővel, minden ok. Fürdőre sincs panasz. Bár a kedvenc tusfürdőmből nem lila cucc jött, what? Amúgy még bontatlan fogkefék is lógnak a falon, dezodorok, egy DM-es szájvíz, papírpohárkák. 2 törülközőt kaptam. Kádban tisztulhattam meg, zuhanyfüggöny mögé rejtve. Apró kedvességek, de kaptam kis palackos olasz ásványvizet, léptemkor pedig német csokit.

Valamelyest kislányosabb Lucy Hale arcot képzeltem. Inkább a 24 című sorozatból Nina Myers jutott róla eszembe, a 2000-es évek elejéről. Van benne egy kicsi Trinity is a Mátrixból (főleg a zöld szeme). Feltűzött haját egyszer kibontotta átrendezni, meg is dícsértem, milyen szép hosszú (fekete)! Sajnos dohányzik, ami nálam válóok, nem erről értesültem az adatlapon, kár. Mű dolgokat nem láttam/éreztem, egy apró tetkót találtam csak. Formára nagyon vékony, törékeny alkat, magas. Tudom közhely, de tényleg tenyérbe illő feszes cickókat foghattam, melyek bimbói peckesen állnak, nem csak kényeztetéskor. Felesleg sehol, így aki brazil twerk popó rajongó máshol keresse, itt formás kis fokhagymagerezdekkel lehet játszani. Összhatásra mindene arányos, a legalább két éves képeknek is megfelel, ám egy kicsit azoknál vékonyabb. A fél lábbal széken térdelős és a csípőre tett kézzel ablakban állós a legjellemzőbb számomra. Feltűnt még a szalon identitás, miszerint akárhányszor dícsértem valamit rajta kívül, többes szám egyes személyben köszönte meg. Szerintem rivalizálás helyett jól kijön a többiekkel, sőt nem mellékesen párban is várnak.

Volt masszázs oda és vissza is, legalább a randi felét ez tette ki. Barátnős hasonfekvős törődést kaptam, semmi szétszedés, pont jól esett. Kitért a karomra is, értékeltem, mert sok helyen kimarad. Illetve amikor kész volt egy részemmel gondosan felitatta a maradék olajat. Viszonoztam én is, nagy lelkesedéssel. Nem is a masz a lényeg, hanem a beszélgetés! Nem szoktam ennyit jártatni a számat, de ő végtelenül érdeklődő, mindenre reagálni tudó, bármihez képes hozzá szólni, emiatt gördülékenyen sikerült hullámhosszra kerülni. Kezdeti izgulásom tova szállt. 0 kínos csend, meséltem én is, ő is, beavatott pár meghökkentő dologba. Változatos témák smalltalkon túl, oldalról, barátnőkről, randizásról, családról, utazásról, munkáról, sportról, könyvekről, álmokról, a szokásosnál mélyebben. Igaz, telt rá időből. Nem csúszkált rajtam, ez ma nem a fülledt erotika kimaxolásáról szólt, hanem szimplán egymás társaságának élvezéséről. Beszélgetős segítő szakmában is megtalálná a helyét.

Csatlakozott hozzám a tisztálkodásom után, megdícsértem vékony alakját, átöleltem és hamar csókolózni kezdtünk. Végigsimítottam finom bőrét, mire mágnesként vonzottak érdeklődő bimbói. A bújást vízszintesen folytattuk, karom átfűztem a nyaka alatt és így fogadtam szorosan magam mellé. Beszélgettünk, ráhangolódtunk, közben kezem felfedezte testét, szám a száját. Ő az ágaskodó játékot, én meg a kis ajkú punciját is elértem, mit egyre igyekeztem nedvesíteni. Kértem olajat amivel bekentem melleit, a feszes hasikát és természetesen a délvidéket. Alaposan körbesimogattam, nehéz betelni egy ilyen tinitesttel. Megkérdeztem, ha úgy adódna ujjakat be lehetne-e vetni. Örömömre zöld lámpát kaptam "Hát persze!" felkiáltással. Meglepően könnyen befogadott, váltogattam az ujjaim, végül 2 is becsusszant. Szexi nyögéseket hallatott, mondjuk ez végig így volt, MT-egópolír. Oldalkáját karcoltam hegyesebb végemmel, majd egyszercsak felült mert szájával is érezni akart. Eldobtam magam és megkértem helyezkedjen inkább a tükör felé (ami 10 centivel magasabban van a kelleténél). Mindegy, ujjazgattam puncikáját, míg ő is ujjaival kergette a golyókat. Rövidesen inkább számra kértem 69-be, bírom amikor feljön levegőért és nem tud koncentrálni a nyalástól. Franciája látványában limitálva voltam, ígyhát az érzésekre tudtam figyelni. Sokszor csorgott a nyála minden felé, fáradhatatlanul lelkesen szopott, én meg kapaszkodtam fenekébe, markoltam ciciket, és csak nyaltam faltam az illatos puncit mi számra lett tolva. Hangokat hallatott végig, ez kifejezetten lelkesítő és motiváló, persze én addig toltam mígnem finom nedvét is megízlelhettem és utána már magasabbra helyezkedett... Szembe fordítottam, lássam mit alkot a célban. Kezét-száját egyszerre, jó arányban használja, nem siettetősen, de azért céltudatosan. Kérdem szeretné-e hogy megadjam magam, igenlő válaszára azonnal jött a spricc és a többit már szája mélye fogadta, hosszan lüktettem, aranyosan tűrte, megvárt. Hagyott pár törlőt és kivitte a dolgokat a fürdőbe. Időérzékem csalafinta, de jó sokáig elvoltunk. Ígyhát bemutatkoztunk egymásnak. Itt jött a hosszas bújós-masszázsos beszélgetés. Végén kérdi, szeretnék-e fürödni. Kérdem: a második kör előtt, felfrissülni? Ja már csak 10 percünk van! Mondja akkor bele kell húznunk! :) Rögeszmém szerinti egylövetűként beigazolódott, hogy tudok én magamról mindenféle hülyeséget gondolni. Most én a szájába akartam élvezni mégegyszer és így is tettem. Nem lógtam nagyon túl a vendégszeretetét. Technikája nem lett sürgetős, sem intenzívebb, szimplán a beszélgetés során ért megnyugvás és a szexi hangjai megtették hatásuk. Teljesen ellazultam és át tudtam adni magam kényeztetésének, 5 perc és végem lett, mint a filmnek. Kettőt nem sok nő hozott ki belőlem eddig, nyilván a hosszú randi segít. Mindenesetre egy hiedelmem leomlott általa, köszönöm ezúton is.

Rebi egy bújós mosolygós őzgida, aki finnya nélkül vállalja, amit ilyen keretek között megkívánhat a férfiember, és a mérsékelt rózsának is örül, nagyon jó párosítás ez. Szalon-élmények közül kiemelkedő a közvetlensége, időráfordítása, beszélőkéje, ujjak fogadása, és az extrás franciája miatt. Boldog vagyok, hogy találkozhattunk!

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.