Jázmin Budapesti szexpartner beszámoló

(2023-09-18 20:14:05)

Régóta vágyakoztam utána, de nem fővárosi révén nehezen találtam megfelelő időpontot. Egy péntek esti magányomban végül is rácsörögtem, már a nap záró idöpontjához közel, hogy szombatra egyeztessünk egy randit, ha neki is megfelel. Sexy hangján közölte, hogy ő most is ráér ám. Elregéltem neki a földrajzi helyzetemet és hogy már nem érnék oda hozzá. Mire ő: Nem baj, várlak! Nekem se kellet több, kocsiba be és ami a csövön kifér.

Ha Kelet-Magyarország felöl érkezel akkor 4-es, M0, M3 bevezető és szinte már ott is vagy. Pofon egyszerű, eltévedni nem lehet. Ebben a késő esti órában is találtam szinte közvetlen a ház előtt helyet, illetve az időpont miatt mar nem sasoltam fizetős-e az utca vagy sem. Az időpont előtt érkeztem egy munkás járattal együtt, akik pont a lépcsőháza bejárata előtt parkoltak le és kezdtek tracspartiba. Reméltem, hogy eltűnnek mire nekem kell csengetnem. Végül így lett, én pedig az időközben megkapott pontos címmel bejutottam a házba.

Újabb építésű ház, így persze a lakás is az. Az előszobába bejutva jobbra a tisztálkodó szerekkel megfelelően felszerelt fürdő, balra pedig a tettek szobája található. Szemben gondolom a nappali, ahova a kis kedvence volt bevackolva a randink idejére. Amúgy rend és tisztaság mindenhol.

Hát, mit mondjak, wow. Legeltettem a szememet és még ha akartam se tudtam volna hibát találni. Tökéletes feszes, bomba alak, egy gramm felesleg nélkül, körzővel rajzolt popsi és cici. Volt néhány tetkó is, de nem zavaró helyeken. Az összbenyomás? Mint amikor megelevenednek azok a pornó filmek, amikben a legdögösebb sztárok szerepelnek.

Puszival fogadott egy dögös egybe részes, mell kivágásos, combfixes fehérneműben, lábán platform tűsarkúval. Kértem, hogy ne is vegye le ezeket. :) A szobában nagy francia ágy és egy alkalmatosság alkotja a fő berendezést, ahova le lehet pakolni a ruhát. Míg készülődtem beszélgettünk és közben megköszöntem a időpont beli rugalmasságát. Kaptam egy száraz törölközőt és elvonultam rendbe tenni magam. Mire vissza értem, már halk zene szólt, ő pedig egyből hozzám simult. Mit is akarok én akkor itt most? - Kérdezte, miközben kacéran pislogott fel rám a hosszú szempilláival. Eközben egyik kezével a törölközőn keresztül hol simogatta, hol markolta a farkamat. Elhebegtem, habogtam miért is jöttem, de nehezen jöttek a számra a szavak, mert a kis dög a szájával be-be tapasztotta a szólásra nyílt számat. Akkor most az enyém vagy - mondta és lehúzta rólam a törölközőt. Mélyen hevesen smárolni kezdtünk a keze pedig a farkamon járt. A csókcsata után elém térdelt és végre a szájában voltam. Úgy kezdett bólogatni, mintha az élete múlna rajta, én pedig egy centivel a föld felett lebegtem. Kis idő múlva feltérdelt négykézláb az ágyra én pedig elé álltam úgy vett torokra. Kéjesen gyönyörködtem a pucsító hátsójában, a háta felett előre hajolva a két gerezdett markoltam, benyálazott ujjammal a punciját simogattam. Ki-ki egyenesedtem, hogy megcsodáljam a munkálkodását, időnként lebuktam hozzá csókot lopni. Nagyon megkívánta a nyelvem a punciját, így a hátára feküdt én pedig nekiálltam őt kényeztetni. Bele adtam apait anyait, hogy vissza adjam azt a gyönyört amit tőle kaptam. Smároltam a nedves, piercinges puncijával és egy idő után célt is értem, remegve nyögve szorította a combjaival a fejem. Ezután újra én következtem, féloldalasan feküdve az ágyon szívta újra a szájába a farkam, miközben én a sarkamon ültem ( térdepeltem?) Így is ért a vég, az utódok félig a szájában, félig az arcán landoltak. Kéjesen néztem, ahogy még játszott egy kicsit a farkammal, aztán kifulladva dőltem az ágyra. Megtörölgetet, bár nem nagyon volt mit, aztán elment rendbe tenni magát. Mikor visszajött simogatós masszázsba kezdett és közben beszélgettünk. Sok vicces sztorit mesélt főként a házsártos szomszédjáról. Sok minden kiderült a számomra, például, hogy karakán és vicces csaj aki nem most jött le a falvédőről, hogy egy a zenei ízlésünk és hogy egy városból származunk. Közben az idő haladt, de nem éreztem úgy, hogy felkészültem a második menetre. Már az első is sokáig tartott, szóval elégededt voltam, így magamhoz vettem a törölközőmet és elmentem fürödni. Az időt egy kicsit még túl is lépve eredtem az utamra.

Tökéletes volt az együtt létünk, a hangulat, a kisugárzása, a hozzáállása, fehérnemű amit felvett. Tényleg mint egy pornó filmben. Erre vágytam, meg is kaptam maradéktalanul.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.