Lexa Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2023-09-18 20:16:48)

Lexa erotikus-masszázs hirdető reagálása:

Puszillak, nagyon finom voltál…. :) Várlak vissza. 😘

Lexa erotikus-masszázs beszámoló:

Telefonon, először a kolleganővel tudtam csak beszélni, de mivel nekem is fontos a személyes egyeztetés ezért a megadott időben később újra hívtam. Gyorsan letárgyaltuk a programot és díjjazást és már csak ki kellett várnom a megbeszélt időpont eljövetelét.

A Címből következik, hogy a parkolás vagy a Mamutban vagy a szerencsében bízva, én a szalont mindig a Rózsadomb felől közelítem meg, kicsit feljebb mindig találok parkoló helyet.

Mint az előbbiekből kiderűlt jól ismerem a szalont, évek óta rendszeresen látogatom, az egyik legjobb és legszínvonalasabb ilyen hely Budapesten, a folyamatosan karbantartott belső és a mindig jó csajok bőségres választéka emeli a dobogóra a helyet. Fürdő, szobák mindig kifogástalan állapotban várnak.

Mivel arcos képekkel hirdet semmilyen meglepetés nem ért , csinos jókarban lévő negyvenes hölgy, izgató fogadószettben ( egy mélyen dekoltált body kellemesen kiemelve a feneket is) A képei alapján vagányabb nő jön le, élőben szelídebb sokkal. Mindenki döntse el, hogy ez számára hátrány vagy előny.

A masszázs egy laza simogatós dögönyözés, mivel igazából nem ezért mentem különösebben nem is figyeltem rá, kellemesen elbeszélgettünk közben, az elöző foglalkozásáról és, hogy miért hagyta abba, no persze semmi extrém egy teljesen megszokott női melóról van szó. Nagyon jól esett a kezelés de kb tíz perc után megbeszéltük, hogy rá is térhetnénk jövetelem céljára.

Fordulás után kellemes kézi simogatásos technikával pillanatok alatt felállította a farkamat, majd megkezdte a finom felszopásomat, néhányszor próbálta tövig leengedni ez nem annyira jött össze, de hiányérzetem nem volt. Hosszú percekig szopott intenzíven, izgalmas látvány nyújtott a hölgy, ráadásul néhányszor bátran felvette a szemkontaktust. Mivel számomra pont megfelelő intenzítással csinálta csak arra kellett figyelnem, hogy ne éljek vissza a türelmével, gyakorlatilag simán bírtam volna bármedig a programot, néhányszor lassítottam, hogy ne élvezzek, de mikor úgy éreztem közeledik az óra vége szabadjára engedtem magam. Mivel nem esett szó róla, hogyan is szeretném a végét Lexa az élvezés pillanatában átváltott kézi vezérlésre. Ennyi az összes negatívum a randiban, szívesen a szájába élveztem volna, de sebaj majd legközelebb.

Rendkívül kellemes és csinos hölgy, aki ráadásul egy diszkrét és nagyon jó szalonban rendel. Számomra tökéletes ár-érték arány. Mosolyogva távoztam a visszatérés reményében.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.