Mia Budapesti szexpartner beszámoló

(2023-11-20 12:49:55)

Elsőre felvette, bájos csilingelő hanggal tájékoztatott a lehetőségekről , két órával későbbre tudtunk is időpontot megbeszélni.

Kocsival mentem a Mester utcában parkoltam . Pár percet kellett még sétálnom.

Lakás több szobás , talán több lány dolgozik ott, de Én csak vele találkoztam . Lakás tiszta ,teljesen rendben van . Fürdőszoba jól felszerelt .

Fekete kis szettben fogadott . Azonnal megfogott a szeme szépsége . Bőre nagyon finom tapintású . Nagyon szép lány.

Ajtónyitás után puszival fogadott. Már itt megcsodáltam a szemét és a szexi alakját . Gyors zuhanyzás után a szobában csókolózás közben kezdtem kicsomagolni. Közben Ő is kutakodott és gyorsan elérte a kispajtásomat. Majd finom kis szája is rá talált , ahol néhány röpke pillanat után már torokra is vett . Meglepődtem ezen a finom letámadáson, de roppant mód élveztem. Veszélyesen jól csinálja . Már-már az elsülés fenyegetett . Gondolttam kicsit Én is megdolgozom . Nagy örömmel tapasztaltam , hogy kicsikém is már tocsogott rendesen . Azért beleadva apait anyait kényeztettem a finom kelyhét .Aztán gumit húztunk és misszionáriusban kezdtünk. Azonnal vehemens módon estünk egymásnak, számomra úgy tűnt élvezi a hevesebb rohamokat. Egy idő után váltottunk , lovacskába, először szemből majd háttal ült bele. Gyönyörű volt így hátulról , mert csodaszép a formás popsija. A randi ékkővének a kutyust akartam . Gondoltam az lesz a legjobb ,nem is tévedtem. Sajnos az előző évezetek hatására nem bírtam sokáig . Legközelebb ezzel fogom kezdeni ,de az már egy másik story lesz.

Rendkívül szenvedélyes együttlét volt .

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.