Mia_VIP Budapesti szexpartner beszámoló

(2023-11-17 09:23:33)

Mia_VIP szexpartner hirdető reagálása:

Nagyon örülök hogy jól érezted magad és remélem hamarosan találkozunk 😘

Mia_VIP szexpartner beszámoló:

Mia nyitó popsis fotója a retinámba ėgett, nem tudtam sokáig elfelejteni. Váratlan, oda nem illő pillanatokban villant be, mint mikor egy dallam rögzül az agyadban. Az egyik ilyen villanásnál pont telefonközelben volt, rögvest felhívtam és bejelentkeztem hozzá. Cserfesen izgató hangon tájékoztatott a részletekről és még aznapra találtunk időpontot.

Ismert forgalmas helyen rendel Mia, bármivel könnyen elérhető. BKV járat számtalan, autóval is kényelmesen megközelíthető. Parkolás okozhat kihívást, én nyugodtabb időszakban érkeztem és szerencsém is volt.

Érkezésemkor új építésű házba kapom a kódot, emeleten van a rendelő amit lépcsőn közelítek meg. Próbálok minėl diszkrétebben közlekedni, kevesebb esèlyt adni egy kellemetlen találkozásnak egy buzgó szomszéd személyében. Hangulatos kis helyre érkezem, kellemes fényekkel megvilágítva. A tiszta fürdőszobában zuhanykabin vár, hogy frissítsem magam, megfelelő piperékkel feltöltve az igényes tisztálkodáshoz. Megfelelő méretű, tiszta törölközőt is kapok a szárítkozáshoz.

Fiatal kedvesen mosolygós làny vár az ajtóban, kis body van a formás testén. Hamar nyilvánvalóvá vállik, hogy a fotón látott popsi az a valóságban is hibátlanul kerek, feszes és kívánatos. Egész teste friss, ropogós és nőiesen formás. Szemei pajzánul csillognak a kellemes félhomályban. Szolíd kis bestia, állapítom meg elégedetten.

Legutóbbi kitérőmnél arra jutottam, érdemes fél órával kezdeni, annyi idő alatt kiderül érdemes-e a történet a folytatásra. Nagy gyakorlatom még nincs rapid randik terén, de annyit már megtanultam "ne húzd az időt" a beszélgetést és többi dolgot rövidre zárni, hogy maradjon elég idő a lényegi dolgokra. Ezért az érkezésemtől számítva nagyon hamar Mia mellett találom magam meztelenül. Az ágy mellett állunk, ő is megszabadult a ruhától és egymás testével folytatjuk az ismerkedést. A fiatal, ruganyos mellekkel kezdem a foglalkozást, míg ő a farkammal a kezében teszi ugyanezt. Kellemesen sóhajtozik közben, ez nagyon beindít és hanyatt az ágyra fektetem. Egyik lábát feltolom, így fedezem fel az ízletes puncit. Nehéz betelnem a rózsaszín ajkakkal. Nyalom kívül-belül, falom , talán kicsit mohón, annyira ízletes. Mikor már az arcomra is elegendő nedű kerül, akkor kérek egy gumit és misszibe hatolok belé. Szeretem nézni az arcukat, mikor először éreznek magukban. Mia tekintete izgató és beindító, finoman mozgok benne. A punci kellemesen szorítja a farkam, Mia két kezét a feje fölé teszem, egy rövid ideig így kiélvezem a birtoklás izgalmát. Eltudnék élvezni, de még a formás popsit szertném markolászni, ezért megkérem üljön belém. Lassan ereszkedik rám, lassú tempóban mozog rajtam. Magamra húzom, hogy alulról tudjam kicsit növelni az erőt és az ütemet. A fenekéhez is így jobban hozzáférek, markolom és úgy húzom a farkamba. Halk, soft pornós sikolyai a fülembe esélyt sem adnak, hogy tovább bírjam. Hatalmasat robbanok, miközben szorítom magamra. Kicsit együtt szuszogunk, megállapítjuk hogy elsőre azért ez egész jó volt.

Fiatal, dögös kis csábító a leányzó. Rendesen elvette az eszem. Fiatal kora ellenére odaadó és figyelmes. Köszönöm az élményt:)

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.