Fanni Budapesti szexpartner beszámoló

(2023-11-17 22:03:58)

Elég régóta a kedvenceim között szerepel, de valamiért csak most jött az ötlet, hogy meglátogassam. Előző nap VTR-n kértem időpontot, de írtam neki, hogy rugalmas vagyok aznap. Így aztán az eredetihez képest fél órával későbbre beszéltünk meg randit.

Mivel villamossal átszállás nélkül tudtam megközelíteni a helyszínt, ezért értelmetlen lett volna autóval mennem. Amúgy a lakóparkban ingyenes a parkolás, ennek megfelelően szinte lehetetlen helyet találni. Ezért inkább a Lurdy parkolóját ajánlom, a felszínen 2 óra ingyenes.

Új építésű lakóparkban van Fanni garzonlakása, a cím egyértelműen van megadva, a bejutás is egyszerű. Maga a lakás pici előszobából, normális méretű fürdőből, és egy konyha nappali kombóból áll. A szobában egy nagy, kényelmes ágy várja, hogy birtokba vegyük. Tisztaság, kellemes illat és lágy gyertyafény fogadja a belépőt.

Fanni gyönyörű: bájos arccal, nőies testtel és szép nagy cicikel rendelkezik, tetoválásai ízlésesek, mosolya lehengerlő. Valakire nagyon emlékeztetett, de már csak itthon jutott eszembe, hogy egy volt HR-es kolléganőmre hasonlít, aki anno nagyon bejött nekem. Érkezésemkor köntösben nyitott ajtót, mely alatt még fehérneműt is viselt.

Ajtót nyitott, beengedett. Elmosolyodott, ahogy én is rögtön, amint megláttam, hogy milyen szép. Találkoztunk már? - kérdi, mert ismerős vagyok neki, de még nem volt szerencsénk egymáshoz. Cipőt levettem, szobába beinvitált, leültünk az ágyra és beszélgetni kezdtünk. Kérdezte, mit szeretnék, mondtam, hogy nincs még kialakítva semmi. Örült, mert ő is a spontán dolgok híve. Azt is megkérdezte, hogy megfelel-e nekem, mondtam, hogy naná, és én is megkérdeztem, hogy maradhatok-e? Miután jól körbeudvaroltuk egymást, kezembe nyomott egy törcsit, irány a fürdő. Letusoltam, szájvizeztem, és siettem vissza hozzá a szobába. Meztelenül várt már, örült hogy én is az vagyok, nem vagyok szégyenlős fajta. Állva csókolózni kezdtünk és közben simogattuk egymást. Mielőtt lehuppantunk az ágyra,  ő leereszkedett és szájába vett, jó nyálasan szopogatni kezdett, majd lefeküdtünk és folytattuk a csókolózós ismerkedést.  Ezután mindenfelé csókolni kezdtem, nyakát, hasát, mellét. Bimbója nyalogatásánál jött meg igazán a hangja, köldökébe belenyalva pedig elnevette magát, hogy csikis, ez nagyon cuki volt. Majd lábait, combjait csókolgatva eljutottam illatos, ízletes puncijához, melyet nagy átéléssel nyalni kezdtem. Itt aztán végképp hangosan nyögdécselt, sóhajtozott, én meg szinte csókolóztam a puncijával. Hangosan elélvezett, majd kis pihenőt kért. Ezután helyet cseréltünk, és az ő nyelvjátéka következett. Hihetetlen jó, bőnyálas, zacsinyalogatós franciát kaptam, melyet időnként mélytorkos elemekkel fűszerezett meg. Nagyon izgató volt, úgyhogy hamarosan gumiért esedeztem, és misszibe fordulva belébújtam. Itt visszatért a hangja, lihegett, nyögdécselt közben, én meg csókoltam száját, nyakát mellét. Ismét sikerült elmennie, kérte, hogy lassítsak kicsit. Majd aztán fordultunk, és hátulról hatoltam puncijába. Szólt, hogy először óvatosabban kezdjem, de aztán mehetett már bátrabban is. Jó sokáig így voltunk, néha gyorsítottam, lassítottam, mélyebben maradtam, ő meg csak nyögött, sóhajtozott, nagyon izgató volt. Mikor elfáradtam, kértem, hogy szájával végezzen ki, így hanyatt feküdtem, és bőnyálas, néha mélytorkos, változatos franciájával eljuttatott a csúcsra. Kis levezetés után kiment a fürdőbe, majd hozott nekem egy pohár vizet, amire nagy szükségem volt. Csak ekkor nézte meg az órát, mert teljesen elvesztettük az időérzékünket. Sajnos nem sok időnk maradt, így pár perc beszélgetés után dobtam még egy gyors tusit, majd felöltöztem, de közben is beszélgettünk. Végül elbúcsúztunk és eljöttem.

Fantasztikusan éreztem magam, már sokkal hamarabb meg kellett volna látogatnom. Kedves, mosolygós, csodaszép lány. Biztos, hogy visszamegyek még hozzá.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.