Zoé Budapesti szexpartner beszámoló

(2023-11-17 17:44:21)

Már egy nappal korábban is próbálkoztam telefonon és VTR-en is, de akkor nem jártam sikerrel. Végül másnap telőbb telefonon, majd VTR-en is sikerült, és megbeszéltünk egy pár órával későbbi időpontot. Abszolút rugalmas volt.

Autóval érkeztem, könnyen megközelíthető, parkolni is viszonylag egyszerűen lehetett. Az útbaigazítás maximálisan elegendő volt.

Újabb építésű lakás, tökéletes helyszín. Megfelelően diszkrét is. Fürdőben minden megtalálható amire szükség lehet.

Zoé valami elképesztő személyiség. Rengetegen megírták már mennyire magávalragadó a kinézete és ehhez párosul egy fantasztikusan közvetlen személyiség is. Egy piros két részes szettben fogadott, melyben tökéletesen kirajzolódtak a formái. Arca is nagyon szép, de azok a szemek nem mindennapiak. Úgy összességében nem nagyon lehet rajta kifogást találni. Van néhány tetkó ami a képeken nem látszik, én mondjuk nem vagyok egy nagy tattoo fun, de nem is zavartak.

Megérkeztem, megkaptam a törölközőt és aranyosan megmutatta mit hol találok a fürdőben, valamint megkínált egy frissítővel. Már ekkor pár érintéssel és mondattal a bennem lévő feszülséget szépen elkezdte eltűntetni. Zuhany után visszaérkeztem beszéltünk pár szót arról, hogy mit szeretnék és elhelyezkedtem az ágyon. Extraként a DT-t kértem. Valamint mivel még nem próbáltam a lingamot, azzal kezdte drága Zoé a ténykedését. Nagyon kellemes érzés volt, közben végig nézte a reakcióimat, én pedig simogattam ahol értem és közben megszabadítottam a piros szettől is. Ezt követően belekezdett a komolyabb franciába, melyben már bevetette a mély torkát is, mely nem csak ígéret, hanem tényleg meg tudja csinálni. Nagy pirospont érte, mert a legtöbbeknek inkább csak promó szöveg szokott lenni. Közben már én is meg akartam kóstolni, közben fölém helyzkedett és így folytattuk egymás kényeztetését. Itt szokott a vég elérni, de most eljutottunk a gumiig. Lovagló pózba helyezte magát és szerintem nem kellett több mint 1 perc és végem is volt. Egy nagy adagot engedtem a gumiba. Szépen letörölgetett, és elmentem megmosakodni. Szünetben megkértem, hogy feküldjön a hátára és én kezdtem kényeztetni. Jól regált rá, úgy nézett ki, hogy élvezi és találni némi örömöt okoztam neki. Újra ő kezdett franciázni és amikor elég kemény lettem rámrakta szájjal a gumit. Kértem, hogy hátulról kezdjük. Lassan betettem neki és elkezdődött egy igazi dugás, mert erre nem igazán van jobb szó. Ő lesimult az ágyra a popsi az égnek, én pedig adtam neki ahogy csak tudtam. Közben nézte a tükörből a ténykedésemet és a hangját is hallatta. Mikor így kicsit elfáradtam kértem, hogy forduljon misszibe és így mélyen egymás szemébe nézve dugtam tovább. Azok a szemek, valami elképesztően beindítják az embert. Itt meg is fordult a fejemben, hogy igénybe veszek még egy extrát a csókot, de így volt igazán jó, hogy csak a vágy volt meg, de nem csókoltam meg. (majd legközelebb) Az utolsó pozitúra újra a lovagló lett. Csak most rövid idő után felrakta a lábait mellém és így ült a levegőben fölöttem. Én pedig a látványtól a hangoktól elbódulva elkezdtem adni alulról mint a dugattyú. :) Ez annyira jó volt Zoénak is, hogy közben már jelezte, hogy el fog menni. Ezt meghallván beleadtam mindent és sikerre vittem a történetet talán mindkettőnk részéről. Valami elképesztően jó volt. Kicsit pihegtünk, majd vettem még egy gyors zuhanyt és öltöztem. Kikísért Zoé és néhány összebújás és puszi féle után távoztam.

Zoé egy egészen elképesztő szolgáltató. Az eddigi legjobb élményem volt. Én még ilyen lánnyal nem találkoztam, a szó jó értelmében. Egészen biztosan vissza fogok még térni.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.