Szofi Budapesti szexpartner beszámoló

(2023-11-20 09:20:53)

Telefonon kerestem , elég könnyen elértem .A többi már simán ment .

Autóval mentem a lányhoz . Az úttal nem volt semmi gond . Parkolni a Real parkolójában sikerült.

Lakás kifogástalan , többen dolgoznak együtt . Tisztaság pazar .Fürdő megfelelően felszerelt. Szoba tükrökkel ékesítve ,akinek ez fontos.

Szelíd kedves arcú lány . Fényképek a valóságot tükrözik. Nekem tetszett a formája .

Érkezés után rövidke ismerkedős beszélgetés . Nagyon kedves jó fej lány. Utána gyors tusolás, mivel fel voltam húzva mint a vekker nem is tudtam magamon uralkodni, rögtön puncira vetődve kezdtem nyalni. Csodás hanghatása még jobban felhúzott . Amikor kinyalakodtam magam , már vetette is rá magát. Változatos előadást produkált , mondhatnám virtuózzá volt a hangszernek. Többször a robbanás határára kerültem. Így elvettem a játékszerét ! Néhány nagy levegő ,és gumihúzás után ,durr bele hátulról. A gyönyör járta át minden porcikámat. Itt már tudta ,hogy nem lesz 26 féle póz. Számára is jó volt ez formáció , a biztatása alapján. Addig hajtottam , míg el nem mentem . Tökéletes élvezet volt.

Nagyon meg volt a kémia ,maximálisan egy hullámhosszon voltunk.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.