Gitta Budapesti szexpartner beszámoló

(2023-11-20 09:24:57)

Telefonon már napokkal előtte lefixáltuk a randi időpontját. A megbeszélt időpontban meg is jelentem Gittánál ahogy kell.

Gk-val mentem és a ház előtt tudtam parkolni, ami fizetős volt. Biztos BKK- val is könnyen megközelíthető, mert nagyon forgalmas helyen van a lakás.

70-es évekbeli társasházban egy lakásban van a rendelő. Mindenhol nagy rend, fegyelem. A fürdőben is minden megtalálható a vándorok felfrissüléséhez. A helyszín tökéletesen megfelel a célnak.

Magas, helyes hölgy Gitta nagy keblekkel. Minden a helyén, popó feszes, selymes bőr, olyan kívánatos hölgy.

Megérkezésem után nagyon otthonos hangulatot teremtett. Fesztelen beszélgetés, kávézás, miegymás, de én már rá voltam izgulva és kértem a törölközőt és irány lecsutakolni magamat. Amikor visszajöttem már meztelenül fogadott és elkezdtük simizni egymást. Én álltam és ő lecsúszott a nemesebb szervemhez és kaptam egy nagyon kellemes NF-et. Éreztem az erőt magamban de kicsit még húztam az időt és lementem én is délre. Segítettem egy kicsit neki az élvezetek gyönyörében elmerülni és erős nyelvcsapásokkal játszottam a csiklójával.Erezhetően nagyon élveztem és én is elkezdtem ágaskodni. Kértem a pajzsot , amit megkaptam egy kellemes francia kíséretében. Missziben irányítottam be a szerszámomat ismerkedés céljából. Nagyon kellemes volt a meleg barlangban. Fordultunk lovacskába. Vadító volt ahogyan mozgott felettem, kezeiben az ikrek, és csodáltam arcát, amelyre kiült a kéj. Fordulás kutyusba. Így is jó keményen behatoltam de a végkifejletre visszafordultunk és így kapott el a jóság és durrantam el velőtrázóan! Hosszú pillanatok teltek el mire magamhoz tértem. Kellemes dumapart kezdődött majd irány zuhizni. Felöltözés és fájó búcsú után indulás az ordasokkal teli nagyvilágba.

Egy nagyon kellemes egy órát öltötte, el Gittával, aki tényleg mindent megtett azért, hogy jól érezzem magam. Minden MT-nek ajánlom!

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.