Alina Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2023-11-20 09:31:40)

Úgy alakult a napom, hogy támadt egy kis szabadidőm, és úgy éreztem, hogy jól esne egy masszázs és egy kis erotikus élmény is, ezért elkezdtem nézelődni az oldalon. Viszonylag későn kezdtem a keresgélésbe, ezért sok reményt nem fűztem egy ilyen találkozó létrejöttéhez. Alinát már ismerem egy ideje, és miután láttam, hogy újra aktív és még aznap is érhető hívtam is. Többször próbálkoztam sikertelenül, már el is kezdtem tervezni, hogy milyen hagyományos programokkal fejezzem be a napot, amikor egyszer csak Alina visszacsörgetett. Egyből visszahívtam, és sikerült is találnunk egy megfelelő időpontot egy egy órás programhoz. Most költözött új helyre, ezért ezzel kapcsolatban is váltottunk pár szót.

A kerület jól ismert, gyorsan épülő része. Tömegközlekedéssel jól megközelíthető a környék, a parkolásról nem tudok nyilatkozni. Az épületet könnyű beazonosítani, de Alina lakásához már egy kicsit trükkös eljutni. Az épület három blokkból áll, de nincs külön bejáratuk, viszont az épületnek két főbejáratnak tűnő kapuja is van, és a kiírás szerint mindkét bejáraton keresztül megközelíthető mindhárom blokk. Mint kiderült, hogy ez nem ilyen egyszerű, nem ilyen nagy az átjárhatóság. Nekem sikerült pont a rossz kapun keresztül bejutnom, és az ottani lift nem a megfelelő helyre vitt. De Alina kedvesen útba igazított, és eljutottam a megfelelő lifthez és onnantól kezdve már sima utam volt. A lényeg, hogy azon a kapunk keresztül kell bemenni, ahol az előtérben van egy kanapé.

Én már többször találkoztam, Alinával és eddig mindig minden rendben a helyszínnel (is). Új építésű lakóház, újszerű állapotban lévő lakása. Nem túl rég költözött ide, de már teljesem hangulatossá alakította. Rend és tisztaság mindenhol. A lakást kellemes illat lengi be, a háttérben megfelelő lazító zene szól. Székekre és egy kanapéra is lehet pakolni. A masszázshoz be van állítva egy rendes pad, azon történik a kezelés. Az erotikusabb rész egy kényelmes franciaágyon zajlik. Az ágy melletti szekrény ajtaja tükrös, így van lehetőség egy kis mozizásra is. A fürdő kádas, egy megfelelő méretű függönnyel könnyen elkerülhető a víz kipancsolása. A csap egy kicsit trükkös, de meg lehet fejteni, hogy hogyan működik. Márkás tusfürdő, szájvíz, dezodor bekészítve.

Alina a képeknek megfelelő, formás nő. A képen csak művészi retus van, még tetoválást sem kellett eltüntetni. A cicik nem a természet művei, de annál inkább jól illeszkednek a természetes kéz érintéséhez. Arcra is bejön nekem Alina, a jó értelemben vett szomszédlány típus. Az öltözékek, amiben fogadni szokott viszont már egyáltalán nem szomszédlányosak. Nagyon szexis fehérnemű tárral rendelkezhet Alina, eddig mindig lenyűgözött vele. Ezen alkalommal egy piros színű többrészes szettben fogadott. Elámulva néztem, ahogy jön-megy benne.

Telefonban a program hosszát tisztáztuk, menet közben meggyőztem magam arról egy extrát is igénybe veszek (nem a masszázshoz kapcsolódót). Ezt már érkezésemkor beszéltük meg, még a masszázs rész előtt. Ennek megfelelően helyeztem az asztalon az ajándékot. Ismerjük már egymást, ezért én már tudtam, hogy milyen lehetőségek vannak, de aki még új az csak személyesen kaphat ezekről tájékoztatást. Én is így értesültem ezekről. Kaptam egy tiszta törölközőt, majd a tisztálkodásból visszatérve Alina ma masszázspad felé irányított. Az olaj és a krém közül bőröm érdekében a krémet választottam. Hasra feküdtem, majd a lábamtól kiindulva Alina belekezdett a lelazításomba. A masszázsa nem erős, de annál kellemesebb lazító svédmasszázs. Végig megy minden testrészem semmi sem marad ki. Még a karok és még a tenyerek sem. Figyelt arra, hogy folyamatos legyen a kontaktus, és legalább egy keze testemen legyen. Még akkor magamon érezhettem a finom érintését amikor újabb adag krémért nyúlt, vagy átjött a másik oldalamra. Közben beszélgettünk, vagy épp csak csendben élvezkedtem és hallgattam a zenét. Néha azét kinéztem oldalra, és ilyenkor ha épp közel állt hozzám közelről láthattam a csipkés bugyiját. Izgató volt közelről látni ez a piros háromszöget, amint ráfeszül a testére.

A masszázs lezárása nálam már a kényeztetés kategóriájába esett. A mozdulatai egyszer csak elkezdetek finomabbá válni és a combom belső felületére koncentrálódni. Végül egyre jobban szűkült a terület és már csak péniszem környékét érték a finom érintések. Kellemes bizsergette a péniszemet, a zacsit és környékét is. Sokáig el tudtam volna lenni így, de amikor Alina van-e kedvem átmenni az ágyra nem mondtam nemet. Elterültem az ágyon és a fejemet a párnára helyezve végig néztem, ahogy Alina bejön, majd szép lassan megválik a fehérneműjétől. Mind ezt nem szégyenkezve tette, hanem mosolyogva, tartva a szemkontaktust. Immáron teljesen meztelenül felmászott ő is ágyra és a magával hozott olajjal elkezdte bekenni a melleit és a felső testét. Ez is nagyon izgatót előadás volt. A kellő kenőanyag felvitele után a lábaim közé helyezkedett és a melleivel elkezdett fel le mozogni rajtam. Figyelt rá, hogy a péniszem mindenképp a mellei közé kerüljön. Finoman is lassan csinálta. Közben ha kellő közelségbe ért, a nyelvével meg-meg érintette a péniszem végét. Idővel már nemcsak érintette hanem a szájába is vette. Változtatva az intenzitást, hol a csúcs közelébe vitt, hogy egy kicsit nyugodtabb vizekre. Ilyenkor áttért a zacsi kényeztetésére is. Annyi lélekjelenlétem volt, hogy még a vég-kifejlett előtt kérjek egy 69-as felállást. Az így elém táruló látvány és nagyon érzéki orális kényeztetés közepette lett végem. Alina a megbeszéltek szerint a szájával vitt fel a csúcsra. Miután lenyugodtam egy kicsit, jutott eszembe, hogy a tükröt nem is nagyon nézegettem. Lehet azért mert közvetlenül előttem volt jobb látnivaló. Kicsit még beszélgettünk, majd elmentem még egy záró zuhanyzásra.

Ismét egy kellemes órát töltöttem együtt Alinával. Minden megvolt amire vágyódtam: kellemes környezet, egy frisstó-lazító masszázs, egy érzéki kényeztetés, egy bomba nő társasága. Ha esetleg legközelebb is ilyen kikapcsolódásra/felüdülésre vágyom (amire van némi esély) fogom még keresni Alinát.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.