Natasa Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2023-11-20 09:38:26)

Furcsa mert alapvetően Kendrához jelentkeztem be olvasva a páros beszámolójukat picit féltem Natasától tekintve hogy van egy rossz beszámolója. A telefonos egyeztetés gond nélkül lezajlott telefonos lány segít.

taxival mentem Corvin pláza mögött igazából bkv-t javaslom mindenkinek. Metró és csak besétál az ember 3 perc alatt.

Egyszerű szoba falon festmény homályos fények és egy matrac leterítve. Kendra bevezetett és már a zuhany után szólt (2 fürdőszoba is van) hogy mivel telefonban volt szó róla nem akarok-e 4 kezes masszázst Natasával.

Kendra egy kifejezetten helyes de talán az én ízlésemnek kicsit túl mű lány de akinek ez jön be nem fog csalódni egy percre sem. Kifejezetten kedves aranyos és nagyon közvetlen. Amikor Natasa belépett először még utcai ruhában kedvesen kezet fogott velem majd megkérdeztük nincs-e kedve becsatlakozni erre mondta hogy boltba indult de dehogynem. Amikor visszatért már fehérneműben tudtam hogy nem lesz semmi hiba a programban. Tokéletes természetes alakja van.

Kendra kezdte a masszázst nagyon meleg keze van és kifejezetten kellemesen de egyáltalán nem erősen gyúrta meg a hátam meg csúszkált rajtam. Mikor Natasa becsatlakozott a karomat meg a lábaimat kezdte masszírozni és közben nagyon kellemesen elbeszélgettünk. Gyengédebb talán picit félszegebb volt a hirtelen jött helyzet miatt mint Kendra de magabiztosan vette át a beszélgetés irányítását majd elhangzott a fordulj meg ha úgy gondolod.

Először jó alaposan beolajozták a velem egykorút és elkezdték simogatni közben Natasa elkezdte nyalogatni a mellbimbóimat ami kifejezetten tetszett. utána Kendra hajolt fölém és megcsókolt de addigra már Natasa torkában voltam. felváltva csókoltak és szoptak mindketten valami kegyetlen módon Kendra erősebb pornósabb kategória Natasa inkább a finomabb de aztakurva. Annyira jól egymásra hangolódtunk Natasával hogy Kendrátől végül meg is váltunk és kaptam tőle egy brutális csúszka masszázst miközben csókcsata alakult ki és hosszat agyhúzás után egy szerencsétlen pillanatban sikerült torkon lőnöm ami váratlanul érte én meg nem győztem elnézést kérni.

Amennyire féltem Natasától a beszámolói alapján annyira kielégülten és kisimulva távoztam tőle.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.