Petra Budapesti erotikus masszázs beszámoló

(2023-11-20 09:43:23)

Telefonon egyeztettem, nem vele hanem egy másik hölggyel előző nap. Sajnos Petra mostanában ritkán elérhető és csak hétvégenként. 5. alkalommal mentem hozzá és a hétvége miatt rendhagyó ügyfél találkozót kellett szerveznem, hogy Budapesten meglátogathassam újra Petrát. A korábbi találkozók meggyőztek róla, hogy amint tehetem meglátogassam újra.Csak a beszamolok.com- ról választok masszőrt a vélemények alapján, de most nem kellett válogatnom csak megnézni az oldalon, hogy rendel vagy sem.

Én autóval mentem GPS odavisz, de már csukott szemmel is oda találok. Fizetős a parkolás hétközben, de most hétvégén ez sem volt gond, parkolót mindig találtam a közelben.

Nem régi építésü ház a tetthely kellemes hangulatú sejtelmes világítással ágybetéttel, 2 fürdővel kellemes zenével sok tükörrel így hasonfekve is látható Perta gyönyörű teste. Fürdőben a zuhanyrózsát és a csövet cserélhetnék, de ennél több negatívumot nem tudok közölni.

A képeken Ő van retusálás nélkül feszes és rugalmas fiatal 20-as természetes vörös démon.Belépő öltözék és a fürdés utáni tanga max. izgalommal töltött el így az 5. alkalommal is.Gyönyörű formás teste van dús keblek gyönyörü selymes punci feszes fenék.Kedves beszelgető partner.

Mindig meglep valami újjal így kaptam egy kis talpmasszázst is, nem volt megszokott a kicsit erősebb masszázs sem, kértem a nyakamat is külön ami különösen élvezetes volt mert az ikrek folyamat a hátamat érintették. Frissítő masszázst kértem a plusz extrával(nyak) ami max. megvolt. Azután kérte a fordulást és előlről is kaptam egy váll maszírozást ami felettéb emlékezetes volt mert a cicik a szemem előtt ringatóztak ezzel fokozva a vágyat a folytatáshoz.

Vállmasszázs után kértem, hogy hadd maszírozzamm meg én is. Fordulás után a hátán nem sokat időztem hanem a formás popsikat masszázsoltam tovább majd a combok közül kivillant a gyögyörü puncija is amit finoman érintettem amire kicsit riszálni kezdte a csipőjét, ez felhívás volt számomra, hogy bekéreckedhessek a combok közé, egy fordulás után. Még szemüveg nélkül is csodálatos punciját kényeztettem közben egyik ujjam befigyelt a résbe ami úgy tűnt, hogy tetszik neki. Így a dupla játékkal viszonylag hamar a végére értünk és apró rángatózás es érzéki hanghatás után eltolta a fejem. Próbáltam kicsit repetázni, de érzékeny a puncija az elmondása szerint az orgazmus után. Én nagyon élveztem most is a látványt ami a lábak között felnézve elémtárult, a feszes ikrek ringása a bimbók feszessége. Ezután kaptam egy csúszka masszázst ami a szerszámot feszesre állította és kezdődött a levezetés ami nagyon élvezetes volt. A kezével is olyan érzést keltett mintha már a szájában lenne, de az még csak ezután következett. Közben a melleit maszíroztam a jobb kezemmel a ballal pedig a punciát simogattam. Kértem a 69- et és kaptam is, így hamar kivégzett. Utána kiskifli- nagykifli pózban összebújva beszélgettünk pár percet, de az idő elfogyott sajna és mehettem fürdeni.

5. alkalommal is óriási élmény volt számomra a tali Petrával. Nagyon kedves, értelmes, jó beszélgető és minden is partner. Teljesen ellazultam és feltöltődtem az egy órás randin. Gyönyörű 20-as vörös démon aki elvarázsol, megbabonáz, meggyúr, és úgy kielégít, hogy akár minden nap mennék hozzá ha tehetném. Teljes barátnő feeling volt már az első alkalommal is amikor olyan rövid idő alatt kivégzett, mind még senki 18 éves korom óta. Csak ajánlani tudom a masszázst vele.

A beszamolok.com oldalon megjelent ellenőrzött, aktív hirdetők beszámolóit találod itt. Ha további beszámoló (több mint 100.000) érdekelnek, keresd fel a beszamolok.com oldalt.